Katrin Zytomierskas charmerande framfart i Europa

Till skillnad från det tidigare inlägget idag om Katrin, så hänger hon i alla fall inte ut den här personen med namn och bild, utan nöjer sig med att anonymt orera kring hans kroppslukt till alla sina följare.
Man får väl hoppas att han varken är gäst på det bröllop Katrin är på väg till eller är en av Katrins följare som senare ser detta på telefonen.

Men om man nu är så känslig som Katrin verkar vara, som nästan verkar tuppa av i planet pga mannens svett så får hon väl höra av sig till Isabella Löwengrip och se om hon kan få låna det där privatplanet vi sett Bella på?
Byta Clean Eatings proteinbröd mot privatplan?

157 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är alla Schulman-ex odrägliga?

  Svara

   De var ihop med en Schulman, det förutsätter att man är odräglig.

   Svara

   Hmmm…hur tänker du nu?

   Svara

    Schulmans är rätt osympatiska typer, i alla fall offentligt. Så om man frivilligt blir ihop med en sådan osympatisk typ har man nog rätt hög tröskel för osympatiskt beteende själv….

    Svara

  Snark

  Svara

  Om man följer Fröken Z förväntar man sig varken snille eller smak.

  Svara

   Om man följer frk Z har man varken snille eller smak…

   Svara

   Lady Dahmers la upp något liknande om en person som luktade på tuben. Sen vill hon att folk ska sluta fatshama hur tänker hon? Hon gör narr av en person med dålig andedräkt/kroppslukt vilket jag tycker är lika illa som att fatshamea. Fast egentligen vad förväntas av typer som LD, Cissi och Katrin, mobbare hela högen.

   Svara

    Oj felpost

    Svara

    Namngav hon personen med dålig andedräkt 🤔

    Svara

     Nej, hon gjorde precis som Katrin.

     Svara

  OMG, som jag skrev i ditt tidigare inlägg CamCam om denna människan – jag har alltid sagt att hon är en osympatisk person.
  Det här är ju inte första gången som hon visar vilken vidrig människosyn hon har!
  Jag skäms å hennes vägnar och kräks massor!🤮🤮🤮🤮
  Ps hånar hon inte människor som hon tycker är överviktiga, som har diabetes så är det dags för människor som doftar svett. Vad kommer härnäst månntro? Jag är helt övertygad om att hon inte mår bra – innerst inne! Ds

  Svara

   Nej, något felas henne förstås. En person som flera gånger i veckan skriver långa haranger om hur mycket hon älskar sitt liv, hur lycklig hon är, hur fantastiskt allt är….vem försöker hon övertyga?

   Svara

   Jag tror att hon mår bra, men sätter sig själv över kreti och pleti. Som det skojas om, om Lidingöbor. ”Liiiite fiiinare och liiite bättre än andra. Jag tror hon är sådan.
   Visserligen är det skitäckligt när människor stinker svett, men jag skulle aldrig skriva om det på sociala medier. Katrin har kanske för lite att skriva om, så då ”hugger” hon första bästa.

   Svara

   Fast människor som stinker svett kan tvätta sig och ta på sig rena kläder innan de går ut bland folk.

   Svara

    Fast människor har också riktiga besvär dvs även om de gör ovanstående. Hoppas du är perfekt och ingen kan någonsin störa sig över dig.

    Svara

     Camilla, kan du ta bort mig från blockning och förklara varför jag hamnat där? Inga av mina kommentarer släpps fram (denna är skriven från annan ip). Självklart skriver jag inga elakheter och dylikt.

     Den enda anledningen, som verkligen inte borde vara en anledning och som inte är det, jag kan tänka mig är att jag gav dig konstruktiv kritik angående ditt sätt att skriva om Bella. Det kan väl ändå inte vara en anledning att helt blockera någon? Eller?!

     Angående svettning så finns det ett medicinskt tillstånd som kallas hyperhidros, kraftig svettning. Den kan vara orsakad av bakomliggande sjukdom, men behöver inte vara det. Vissa svettas så kraftigt att de svettas igenom flera lager av kläder på tex rygg, bröstkorg, underliv, och behöver byta blöta kläder flera gånger om dagen. Andra svettas väldigt kraftigt mer lokalt som i armhålor, ansikte, fötter mm. Det är en ändå en relativt stor patientgrupp som få känner till, som lider enormt och som ofta har en kraftigt sänkt livskvalitet. Det finns många som har fördomar som tex i kommentaren 19.54.

     Svara

    Fast människor svettas även ute bland folk, ibland misslyckas deodoranten att täcka doften, ibland blir man för svettig, ibland vill livet bara att man ska lukta svett precis innan man stiger på ett plan där man nästan sitter i knät på varandra.. Jag har luktat svett, kaffeandedräkt, vitlöksandedräkt och diverse annat. Fuck, en gång tog jag på en DOFTLÖS deodorant som började stinka kemikalie BLANDAT med svett för att jag började svettas för snart efter jag tagit på deo..

    Svara

   Nämn för guds skull inte the n- word. Men det är ju vad hon är.

   Svara

   Vem menar du 🤔

   Svara

  Fast svettlukt kan ju iofs vara riktigt bedrövligt att behöva lukta på i en längre period. Jag är visserligen ganska känslig när det kommer till lukter, tycker liksom duschtvål luktar för mycket oftast. Får kväljningar om någon inte har oparmfymerat tvättmedel osv osv. Så att sitta på ett flygplan brevid en svettluktande person hade garanterat gett mig huvudvärk.
  Värsta som finns är ju typ att sitta i en puss och en man kommer in och stinker upp hela bussen med en muskig svettlukt uuh.

  Svara

   Vissa människor kan trots ansträngningar inte rå för det. Och förstår att det kan vara besvärligt för andra. Skillnaden är när man ska i tid och otid hänga ut sina medmänniskor i sociala medier.

   Svara

    Jo, om de stinker är det deras eget fel. De äter skitmat, röker och tvättar varken sig själva eller sina kläder så ofta som det skulle behövas.
    Det finns kanske någon liten risk att personen har någon sjukdom som gör att de stinker, men då beror den förmodligen också på personens felaktiga leverne.

    Svara

     Underbart inskränkt inställning 🤦🏻‍♀️

     Svara

      Vilken sjukdom gör att folk luktar gammal svett? Svett luktar ju inte ens något förrän det gått ett tag.

      Svara

       Jag är deprimerad och äter medicin som jag antagligen kommer få äta hela livet pga jag funkar inte utan. Äter bra, motionerar, lever ett rätt bra liv. Men min medicin gör att jag svettas otroligt mycket även av minsta ansträngning och ja, jag luktar svett när det händer trots att jag sköter hygienen och tvättar kläderna ofta 🤷‍♀️ Nu klarar jag inte heller andra människors lukter och ljud TROTS att jag vet att många inte kan hjälps det pga hsp och introvert så jag undviker tex kommunala färdmedel (åker bil överallt). Jag tycker själv att andras lukt är oerhört jobbigt men jag kan ju inte belasta dem för det och anta att alla som luktar lever skitliv.

       Svara

       Bromhidros gör att det luktar gammal gubbe från armhålorna även om man INTE fysiskt svettas. Jag får botox mot hyperhidros vilket hjälper mot svetten men mot bromhidros hjälper ingenting, det enda man kan göra är att försöka hitta en bra deo som minskar lukten.
       Tillståndet har noll och ingenting med hygien, kost, eller bakterier att göra, tyvärr. Hade älskat om det var så enkelt.
       Därmed sagt tror jag att antalet människor som lider av bromhidros är väldigt få (återigen tyvärr för det innebär också att ingen hjälp finns att få) men även jag avskyr när folk stinker svett offentligt.

       Upplever att det ofta är gamla farbröder som borde duscha och tvätta oftare och dels män från vissa kulturer/nationaliteter som inte verkar använda deo alls och som fullkomligt stinker svett på flera meters håll. 😫 Nästan så att jag undrar om det är en machogrej att sprida sin testosteronstank så mycket det går.

       Svara

   Ja svettlukt är inte kul. Där håller jag med henne.

   Svara

    Blir dock mycket kuligare av att folk runtomkring gör äckelminer! So fun!

    Svara

    Helt rätt, häng ut den jäveln!

    Svara

   Är också känsling för dofter/lukt men skulle aldrig skapa en hel liten bildserie för att göra mig lustig över personen i fråga. Jobbigt att sitta bredvid, absolut, men ingen anledning att göra narr av någon.

   Svara

   Klart svettlukt inte är något man uppskattar. Men man får hålla tyst och bita ihop. Inte skriva inlägg om det på nätet. Det är bara onödigt.

   Svara

   Jag gissar att de flesta människor på vår jord tycker att svett är en otäck doft i olika utsträckning. Jag hade kanske kräkts när jag var gravid om jag utsattes för samma situation, hade dock inte talat om det för resten av världen (som jag gissar har möjlighet att kika in på Z sociala medier). Svår situation att lösa på ett snyggt sätt 🤔

   Svara

    Tillägger att hennes sätt var ett av de sämsta, som dessutom inte gjorde lukten mindre påträngande, antar jag.

    Svara

  En elakare människa får man leta efter.
  Hon kan ju inte må bra – innerst inne.

  Svara

   Hon är obehaglig rakt av.

   Svara

   Jo, faktiskt. Snälla människor är inte odrägligt elaka när dom mår dåligt. Dom är faktiskt snälla ändå, mest mindre sociala och uppenbart nedstämda. Elaka människor är elaka när dom är glada (eftersom deras hjärnor reagerar positivt på andras lidande äckligt nog) och istället snälla när dom mår riktigt dåligt (för att manipulera till sig fördelar tills dom mår bra igen)

   Svara

  Fast nä. Vissa luktar svett beyond vad man kan stå ut med och framförallt när de inte tvättat sig på flera dagar eller ätit ett eller annat som osar ur porerna. 😷

  Jag är inte särskilt känslig för lukt men det händer absolut att vissas kroppsodör väcker kräkreflexen till liv.

  Svara

   Man behöver inte lägga upp det på sociala medier dock.

   Svara

    Det är inte mycket man behöver lägga upp på sociala media. Typ nästan inget är min spontana tanke.

    Din poäng är?

    Svara

     Min kommentar var alltså ett svar till detta…

     ”Men om man nu är så känslig som Katrin verkar vara, som nästan verkar tuppa av i planet pga mannens svett så får hon väl höra av sig till Isabella Löwengrip och se om hon kan få låna det där privatplanet vi sett Bella på?”

     Svara

      Ok då förstår jag 🙂

      Svara

       😊👍

       Svara

      Ditt svar ovan går inte alls ihop med den kommentaren. Efterhandskonstruktion much?

      Svara

        Bra rabatt! ⭐️

        Svara

         Eller hur. 😊

         Svara

          Hoppas du hittar några fina och efterhandskonstruktionerna blir mindre SYNliga.

          Svara

           💪🤗

           Hejar du åt dig själv? Coolt.

           Du kramar dig själv med styrka? Same same.

        Classic trh. När argumenten tar slut åker det gamla roliga specsaver fram. Alltid lika roligt, en riktig komiker bland oss!!

        Svara

         Förutom att rent nonsens inte att går att bemöta. 😌

         Svara

        Är det förresten okej att diagnosticera någon med synskada? Eller är det bara n-ordet och missbruk som är strängt förbjudet att hävda att någon lider av? Eller är det rent av vad som passar vissa som är okej?

        Svara

     Att det var dumt av Katrin att lägga upp det här trots äcklig svettlukt? Det som inlägget handlade om?

     Svara

     Att man inte behöver hänga ut sina medmänniskor. Och i detta fall kanske pga de inte rår för. Vissa har riktiga problem med svett och kan inte rå för det.

     Svara

      Hello!

      Sluta stoppa ord i munnen på mig.

      Ha en fortsatt fin helg!

      Svara

       Vart stoppade Anonym 18:30 ord i munnen på dig?

       Svara

        Om du inte förstår det så förklarar det mycket av allt som skrivs här på BB.

        Svara

         Så härligt bemötande som vanligt.

         Svara

       Eh vad?

       Svara

     Precis. Det är mycket man inte behöver ta upp. Men ändå gör många det.

     Svara

      Japp så är det.

      Svara

   Bra då att svettlukten försvinner om medmänniskor postar om den på insta!

   Svara

    Exakt 😅

    Svara

    Ja det hade varit kanon. Då hade det motiverat att alla gjorde det. Ny uppfinning som jag inte känner till? 😉🥳

    Serriöst. Hur är läsförståelsen här? Eller varför skriver ni detta som ett svar till mig?

    Jag har inte nämnt insta eller försvarat det någon stans.

    CamCam tog upp mer än en synvinkel i inlägger och så länge jag inte skrivit ordet insta så får ni nog istället fråga vad jag syftade till.

    Du skrev dessutom din kommentar efter kl 18:28 så du har ingen ursäkt längre.

    Svara

     Du nämner sociala medier som inkluderar insta väl?

     ”Det är inte mycket man behöver lägga upp på sociala media. Typ nästan inget är min spontana tanke.

     Din poäng är?”

     Svara

      Du verkar inte kunna scrolla upp allt så behöver du jag del av rabatten jag länkade ovan…

      ”Fast nä. Vissa luktar svett beyond vad man kan stå ut med och framförallt när de inte tvättat sig på flera dagar eller ätit ett eller annat som osar ur porerna. 😷

      Jag är inte särskilt känslig för lukt men det händer absolut att vissas kroppsodör väcker kräkreflexen till liv.”

      Ser du något om sociala media? Nä just det.

      Svara

       Vad har gjort dig så här? Hoppas du någon gång kan glädjas åt livet igen.

       Svara

     Du själv svarade ju på en kommentar (när det diskuterades dåliga föräldrar) utan att ditt svar hade nåt med den första kommentaren att göra här om dagen, det sa du själv i alla fall. Det är ok när du gör det men inte när någon gör det på dina kommentarer?

     Svara

      Nope. Jag svarade på något Vanessa sagt och hade en åsikt om.

      Nu räcker det för idag.

      Svara

       När det inte längre passar dig. Classic.

       Svara

        Jag är inte sugen på att svara på hittepåsagor för de är inte ”classic”. De är old. 😌

        Svara

         Näh, för då flyttar du till ÖS och börjar om på nytt.

         Svara

          Du? Vem är du? Är det namnet på någon som du känner som skriver under anonym?
          Hälsa från mig!

          Svara

           Vem är du? Vem är jag? Levande charader.

           Känns mer som en cirkus hör inne.

           Räckte det inte för dig för idag nyss? Eller är det någon som maniskt måste ha sista ordet?

           Trh, du ägnar dig åt att copy pasta gåtor så cirkuset står du själv för.

  Oj Katrin igen!? ”Låna det där privatplanet vi sett Isabella på”? Varför ska KZ höra av sig till Isabella för det, det är väl bättre hon hör av sig dit där man bokar privatplan istället, är väl på Arlanda eller Bromma det finns privatplan att hyra/boka för resor. Skulle nog blir ganska kostsamt ända ner till Spanien dock 😉 Inom Norden är det inte en jättestor kostnad. Och så lyckades du få in Isabella i inlägget så det skrivs många kommentarer 😉 Dina strategier alltså.

  Svara

   Lockade en kommentar ur dig i alla fall!

   Svara

   Hello!

   Vet du vad en vinylskiva är? Vet du vad som händer när det blir ett hack i den och hur det låter? 💽

   Svara

    Som du?

    Svara

     😂

     Svara

     Spot on 18.45! Hmm är som en irriterande mygga i sovrummet.

     Svara

      För ung för att veta vad en vinylskiva är hör jag. 😌

      Svara

       För gammal att veta hyfs verkar du vara.

       Svara

        Det var en gång…

        Svara

         Ett kommentarsfält som var trevligt. Sen kom Trh.

         Svara

          Och andra sagor. 😊

          Svara

           Sover du typ 3-4h per natt?

    Du the real hmm verkar ha mest hack i skivan. J*vlar alltså när du sätter igång, och ditt översitteri och härskartekniker. Fy s*tan så obehaglig. Så känsliga ni är så fort Isabella nämns, då går ni i taket och blir ilskna och gör påhopp. Men helt ärligt hon nämnde Bella, fick in henne i inlägget eller hade jag fel? Ganska töntigt var det faktiskt.

    Svara

     Stollis, hinner du med något annat än att ständigt bevaka alla kommentarer här ifall någon skulle skriva något om din idol Isabella Löwengrip? På en skala, hur sunt är det?

     Svara

    Är det som när en Spotify-lista liksom hakar upp sig?

    Svara

   Välkommen tillbaka stollis, du var icke saknad😘

   Svara

   Man ska inte smutskasta!

   Svara

   Du är den första som bemöter il i det här kommentarsfältet 😉

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Och där kom kommentaren från en kvinna om en annan kvinna, just angående utseendet…zzzznarrrk.

   Svara

  Men hallå, du har tydligen tagit bort hennes copypasten på,hennes instagraminlägg om ”DJ: n ”på Gramers bröllop; varför detta inlägg?Medger att det är ett integritetskränkande inlägg , som hon inte borde ha lagt ut, det heller..Kan vi inte låta det här vara klart nu. Vad är du ute efter? Bara att hoppas att på att Katrin Z tänker ett varv Innan nästa inlägg..
  Känner henne inte alls, men ser hur fantastisk hon är med sina fina pojkar..

  Svara

   Va?

   Svara

   Va?

   Svara

   Alltid varit nyfiken på hur det är att trippa på syra. Din kommentar gav insikter, tack!

   Svara

   ?????

   Svara

   Spännande, så om man är fantastisk med sina barn har man rätt att svina på andra sätt? Förklara!

   Svara

  Och detta verkar många av hennes följare tycka är ok, och försvarar henne om man ifrågasätter 🤔

  Svara

  Hur kommer det sig att du inte skrivit om att Margaux bröllop inte var ett riktigt bröllop? Margaux och Jacob är inte gifta. Men ändå så går Margaux runt med en ring på fingret och låtsas vara gift? Himla märkligt beteende.

  Svara

   Vad baserar du det på?

   Svara

    Såg denna kommentar nu. Kollade Ratsit; hon är inte gift.

    Svara

    Vad jag baserade min kommentar på? På fakta från Ratsit.se där man klart och tydligt kan läsa att dom ej är gifta.

    Skulle gissa på att bröllopet var något Margaux tvingade Jacob att gå med på så hon kunde skapa Youtube klipp som hon kunde tjäna mycket pengar på i form utav sponsorer och views. Men ett äkta bröllop var det ju inte.

    Svara

     Luska i detta Camcam! Så löjligt isf. Det blir ju ännu mer patetiskt när båda enligt hennes vlogg ”planerade” att fria till varandra på (den sponsrade) resan till Maldiverna eller vad det nu var de åkte. Usch.

     Svara

  Vem fan tar upp kameran och börjar filma sig själv när man gör grimaser? Jo Katrin. Tycker inge alla hon är frispråkig.. hon har seriösa attitydsproblem!

  Svara

   Personlighetsstörd.

   Svara

  På sista bilderna på Hanna Biléns story ser man Katrin in action

  Svara

   Hittar inget…

   Svara

  Hon är en översittare som ofta uttrycker sig extremt illa om vissa typer av människor och gör en grej av att bete sig okänsligt.

  Hon är så fruktansvärt osmaklig samtidigt som jag tycker hon är en otrolig förebild både i hur hon engagerar sig i sina barn och i relationen med Bingo och Alex som hon delar barn med.
  Plus att hon roddar ett företag framgångsrikt och tränar aktivt.

  Jag både ogillar henne samtidigt som jag tycker hon är häftig och driven.

  Hennes fula attityd är nog det jag verkligen avskyr mest med henne.

  Hon är bannad på Instagram nu såg jag. Fick skriva hela namnet för att hennes konto skulle komma upp. Tydligen är det många som ogillar henne.

  Hon har så mycket att vinna på att bli mer ödmjuk.

  Svara

   Jag får inte upp henne alls när jag söker på Insta, jag måste gå via Google.

   Svara

    Du måste skriva hela namnet med ett stavning innan det kommer upp.

    Svara

     Jag testade det i morse men hon dyker ändå inte upp.

     Svara

   Avskyr mer och mer alla som försöker pådyvla alla kvinnor att bli mer ödmjuka.

   Jag tycker tvärtom. Fler och fler som borde bli rakare i ryggen och med en stabil ryggrad. Mindre mjuk.

   Svara

    Tänka sig att man kan vara både och 🙀

    Svara

    Ja vi vet att ödmjukhet inte är något du kan uttrycka.

    Svara

    Katrin påminner mycket om dig!

    Svara

    Varför så negativ TRH?
    Tycker du har blivit förändrad sista tiden här. Mer hård ton i dina inlägg.

    Översittare som tror sig vara bättre än andra och som gör sig rolig på andras bekostnad eller hånar andra skulle väl tjäna på att bli mer ödmjuka?!! Speciellt offentliga personer som delvis får en inkomst via sociala medier.
    Tycker överlag att ödmjukhet behövs mer i sociala medier då debattklimatet ofta är hårt och fördömande.

    Svara

     Disagree on all accounts.

     Vad som behövs är att folk slutar att berätta för andra hur någon är, tycker eller tänker men FRAMFÖRALLT sluta att säga till dem hur de borde vara istället.

     Vem tror ni att ni är? Hybris delux.

     Ni kan säga något om en enskild händelse eller uttalande men låt bada bli att försöka böja någon samt säga till dem vilken personlighet de ska ha.

     Hoppas ingen av er uppfostrar barn.

     Svara

      Ah, så som du precis ovanför tyckte att kvinnor ska bli mer rakryggade och mindre mjuka. Hoppas du inte jobbar med människor. Alls. Överhuvudtaget. Eller någonsin.

      Svara

       Absolut behöver kvinnor bli mindre mjuka i ryggraden.

       Och tycker du något annat så hoppas jag att du inte jobbar med människor än mindre ens träffar och talar med andra kvinnor. Någonsin.

       Svara

        ”Och tycker du annat än mig så…”

        Svara

         Du vill framhävda samma betydelse som 01:54 skrev. 😊

         Sedan så har du inte citerar mig korrekt och det är oärligt. Bättring tack.

         Svara

          Det var inte ett citat av dig

          Svara

        Och lilla tummen på den egna kommentaren glömde du inte nej

        Svara

      Detta ju det ENDA du gör härinne!

      Säger åt andra att de har fel.
      Inte undra på att folk börjar tröttna på dig här!

      Helt ärligt, jag har hyllat dig här tidigare och tagit dig i försvar men jag har tydligen haft fel om dig.
      Min analys är dock att du blivit mer hård i dina svar härinne.

      Svara

  Vad ledsen jag hade blivit om jag suttit bredvid Katrin och fått se dessa bilder. Så jäkla elakt.

  Svara

  Jag har valt att inte följa Katrin då hon är en av få människor jag verkligen inte tål men o dag kikade jag in på hennes insta för att se vad hon ställt till med och blev smått förskräckt när jag såg hennes stories, är detta vanligt beteende av henne? 🙈🙊

  Svara

   Hon tvingade en tjej hon mobbade i gymnasiet att äta ett mögligt, ruttet äpple från marken, annars skulle hon och hennes kompisar slå henne. Vi behöver en ny metoo-hashtagg som inkluderar kvinnliga förövare.

   Svara

  Precis som med Donald Trump så stämmer Katrinz insida med hennes utsida.
  ”overandout

  Svara

   Va? Tycker du Donald är snygg? Både på ut och insida? Eller menar du på att Donald är ful på både insidan och utsidan och Katrin vacker både på in och utsidan.

   Förstår inte alls din poäng. 🤔

   Svara

    Smaken är som baken. Dvs om man tycker KZ är fin på någon sida.

    Svara

    Förtydligande:
    Nej jag tycker inte Trump är vacker varken in eller ut, dvs hans personlighet överensstämmer med hans utseende, tillika med Katrin

    Svara

  Kan du inte skriva om C. A. Rask
  Så sorgligt att se hur en vuxen man sitter och skriker ut sin ångest inför en kamera på en parkering.

  Svara

  Intressant att hennes följare på insta säger att hon är stark som tog bort inlägget …. hon tog ju bort det för att hon ångrade sig och bad om ursäkt. Starkt? Eller bara att man försökte dra tillbaka en dumhet?

  Svara

   Tror inte för ett ögonblick på att hon ångrade sig, utan det var av andra anledningar som hon raderade inlägget.

   Svara

  ÄLSKAR att hon går emot allt vad svenskar står för, men att lägga på insta kommer ju dock inte få gubben att lukta mindre 🙂 säga vad man vill, hon är en riktig karaktär!

  Svara

   Trashigt, omoget mobbarbeteende är tack och lov inte högaktat i någon annan kultur heller. Franska DJ:n tycker nog att hon är pinsamt störd. Det låter som att du inte har bott i andra länder utan bara antar att hyfs är något svenskt. Tvärtom så uppfattas redan svenskar som ohyfsade och obildade i andra länder så Katrin uppfyller väl mer fördomen isåfall…

   Svara

  Den luxuösa primadonnans emotionella inkontinens

  Svara

  Sett hennes klänning på bröllopet? Snacka om att konkurrera med bruden…

  Svara

   Konkurrera??? Den är ju så trashig att klockorna stannar. Vem går i en svart billig trasa, från Ibiza, på ett kändisbröllop?
   Ingen konkurrens på långa vägar. Malin är classy och sjukt vacker.

   Svara

    Konkurrera menar jag att hon genom sitt WT- klänning drar uppmärksamheten till sig, absolut inte på ngt annat sätt än att se ytlig och billig ut, dessutom svart på ett bröllop i soliga Spanien..,

    Svara

  Även CW orerar om illaluktande man på sin insta. Häng ut! …Eller?

  Svara

  Lady Dahmers la upp något liknande om en person som luktade på tuben. Sen vill hon att folk ska sluta fatshama hur tänker hon? Hon gör narr av en person med dålig andedräkt/kroppslukt vilket jag tycker är lika illa som att fatshamea. Fast egentligen vad förväntas av typer som hon och Cissi och Katrin, mobbare hela högen.

  Svara

  Hur majigt luktade hon själv när hon just hade börjat med LCHF? När man gör det, dvs går på en strikt LCHF, så luktar man inte hallontårta. Men det kanske hon skiter i så länge hon får sälja knäckebröd?

  Svara

  Knäckehäxan! Hejdå.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.