Löwengrip börjar säljas på H&M



Med tanke på hur tyst det varit den sista tiden på kladd och kräm-fronten så började jag nästan undra om det kanske inte var så att Löwengrip var på väg att fasas ut för att lämna plats till Isabellas nya satsningar – stiftelsen och agenturen i New York. 

Idag visade det sig att min teori inte alls stämde eftersom Isabella idag avslöjade att Löwengrip fått in sina produkter på samma butikshyllor där bland annat Ida Wargs produkter huserar  – H&M.
Spontant känns detta som aningen mer passande plats för det kommande budgetmärket LÖWE med sina strössel och kalas-dofter, men det var längesedan det överhuvudtaget nämndes, så kanske har det fått gå samma öde till mötes som klonen ”Gabrielle” med de vita fötterna?

Jag vet att det är många med mig som undrat över den där agenturen i New York och vad den egentligen ska syssla med, men så här förklarades det hela i en intervju med Isabella som SvD gjort:

I USA ska Isabella Löwengrip starta en distributions- och contentbyrå. Det innebär att entreprenören även kommer att skapa innehåll till andras plattformar – utöver sina egna kanaler som hon tidigare gjort.

Sin expertis baseras på data som samlats in från hennes egna sociala medier. Isabella Löwengrip och hennes team vet helt enkelt vad folk klickar på och hur man når ut brett.

– Min styrka är att jag har en influencers öga. Jag vet precis vilka vinklar man bör använda och hur lång en video borde vara. Där har de större byråerna det svårare, säger Isabella Löwengrip till SVD.

Byråns fokusområden är i dagsläget privatflyg, filmindustrin, hotell och välgörenhet. //SvD

Så länge hon håller sig långt borta från barnvagnar och lövblåsare till håret med sitt film-team så kan det kanske gå vägen, eller vad tror ni?
Jag har under resans gång blivit så enormt nyfiken på LÖWE och dess doftande godisprodukter.
Ni bara MÅSTE höra av er till mig i mail eller kommentar om ni hör något om det som jag kan ha missat!
Deal?
😉

301 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Grattis till Löwengrip, kul för dem att de ska säljas på H&M.

      Dags för inlägg om Cissis vidriga sätt att kalla Kajjan och andra mobbare och andra fula saker. Hade inte Cissi efter att de hoppat av kallat dem för oengagerade och ”barnsjukdomar” mm, hade inte Kajjan behövt försvara sig. Hon avgick nobelt utan att berätta att Cissis egobeteende var orsaken. Men Cissi kunde inte låta bli att ljuga ihop elakheter.

      Kajjan var den som agerade, och fortfarande agerar moget. Kajjan redovisar allt i sina stories. Cissi har inget försvar och använder därför känslostyrda argument för att vända sina följare mot Kajjan.

      Ett inlägg om allt detta vore önskvärt!

        Cissi i sina stories nu är smärtsamt att se. Härdsmälta live. Nej, jag höll inte ut till slutet.

          Vad sa hon?

        Tror CW tanker fel den här gången även om hon är skicklig strateg annars. Men jag tror hon glömmer att det funkade att vända folk mot andra i skydd av metoo för att det elaka patriarkatet var fienden och ingen vågade säga ifrån av rädsla för att bli anklagad för att skydda de onda mäktiga mediemännen. Nu vänder hon sig mot kvinnor som alla vet vilka ideal de har. Folk törs säga ifrån och därför tror jag hon skjuter sig i foten å det grövsta.

          23:54
          :
          Det är inte första gången hon vänder sig mot kvinnor. Hon har redan försökt förstöra liv och karriär för Dilba, Sandra Ilar, Gudrun Schyman, Lina Makhboul, Bianca Ingrosso, Malou mfl. Säkert många fler, dessa är bara de första som poppar upp i minnet spontant.

        Tycker denna offentliga ihopgaddning mot CW är smärtsam att se. Jag är kritisk mot CW men det de andra gör är lågt. Kapa det feministiska samtalet och debatten för denna sandlåda av instagramhybris. De vill ju bara synas o höras o skiter i feminismen.

          Dessutom finns inga mer bevis för att det Kajjan säger skulle vara mer sant än det Cissi säger, trots det är folk sjukt snabba på att hoppa på tåget.

          Sociala medier kommer att bli mänsklighetens förfall, eller ja – mänskligheten är redan där.

            Och sånt här:
            https://www.instagram.com/p/B1pJqHSo-ee/?igshid=1g3ztz1c72lzw

            Hot, löfte, bisarrerier???

            Nej men Cissis bemötande av en annan människas upplevelser gör ju att man inte tror på henne. Hon kan ju svara på de frågeställningar som uppstått men i stället sätter hon sig ner och skriker som ett litet barn att det är synd om henne. Men hon absolut vägrar bemöta sakfrågan. Ett klassiskt exempel på fokusförsjutning som Cissi själv skulle sagt..

              Bemötandet av Cissis upplevelser är ju långt ifrån vackert det heller.

              Det är fascinerande hur folk väljer sida baserat på exakt samma icke vetskap om nåt överhuvudtaget. Här hatar man Cissi = sväljer Kajjans story. Båda sidorna är dock exakt lika otydliga med allt.

          Jag håller med, det de gör är oerhört obehagligt. Men, Cissis video är smärtsam att se. Den bara fortsätter och fortsätter och varenda ord uttalas med emfas: ”min egna JÄVLA svägerska”, ”SVINjobbig unge och DÖD morsa”, ”PSYKakuten”. Också den här eviga ”piedestalen” och ”idoliserandet” hon ska ha varit utsatt för.. inte smickrande. Detta är inte en kritik mot CW, jag kan förstå agerandet, det är bara det att det gör fysiskt ont att se och höra henne bränna allt såhär.

            Kajjan har dock varit saklig i sin berättelse. CW borde bemöta det i sak utan att reagera med ilska och hämndlystnad. Det är ju där hon gör bort sig, hon hade lika gärna kunnat svara ”jag håller med om det här och det här, ursäkta” eller ”jag håller inte med.” Kajjan har ju inte varit otrevlig med henne utan bara berättat sin bild av varför hon avgick. Det har hon såklart rätt att göra och CW borde kunna hantera det som folk.

            Det roliga var när CW i början på sin milslånga story var att trycka dit de som vädrar sina personliga bråk på internet. Wtf??? Minns hon inte hur hon hängde ut hennes chef på Metro?!

          Skämtar du eller?! Kajjan, Dahmer mfl får ton med skit över INGENTING!! Dom berättar om hur dom behandlats i ett offentligt projekt, finansierat av alla deras gemensamma följare. Ska vissa kvinnor inte ens få berätta hur dom behandlas menar du? Snacka om att först påstå att vi lever i ett förtryckande patriarkat som man får göra vad som helst i som kvinna pga tf och sen införa ett MATRIARKAT som är tusen ggr värre.

            Tusen ggr värre, verkligen? Har de börjat misshandla och döda också alltså? Begå övergrepp ostraffat?

              Skämtar du? På vilka arbetsplatser i Sverige dödas och misshandlas kvinnor av sin chef?! Är du helt dum i huvet? Ta av dig foliehatten. Vita medelklasskvinnor har inga problem i arbetslivet idag vilket är helt uppenbart så som instagramfeminismen nu ter sig. Däremot finns det tystnadskultur och förtryck från kvinnor mot kvinnor. Syns tydligt nu och du bidrar till det.

                De hade kunnat ta detta internt. Punkt.

                Inte så många kvinnor kanske som dödas och misshandlas av en manlig chef men däremot blir många sexuellt ofredade. Samt många kvinnor som trakasseras, diskriminiras, ofredas, misshandlas och hotas av manliga kollegor/kunder.

                  Ett matriarkat hade varit underbart. Trött på denna pissiga, uselt styrda mansvärld.

            Haha. Mjo. Att eventuellt ha en beef inom en organisation är klart tusen ggr värre än att mördas och våldtas……

          Om det är någon som verkligen har erfarenhet av ihopgaddning mot en individ så är det Cissi. I alla fall att hetsa sina följare till det.

        Håller med. Vem fan bryr sig om Isabella Löwengrip? Och det menar jag inget negativt med, hon verkar schysst och engagerad i sitt jobb, framgångsrik med, men hon gör inget ont och jag skiter fullständigt i vilka skor hon har på sig eller var hennes krämer lanseras.

        CW däremot är en sektledare/psykopat som får härja fritt i Sverige, till och med stå över lagen. Andra har blivit dömda för förtal när det gällt mycket mindre brott. Hennes fall måste vara det grövsta fallet av förtal någonsin i Sverige och VAR ÄR RÄTTEGÅNGEN?! Nu hänger hon dessutom ut och trashar och drevar mot en massa andra feminister för att dom extremt diplomatiskt och sakligt börjat stå på sig och försiktigt prata om sina egna upplevelser. Det visade sig att det största problemet med förtryck i Sverige (bland dom som inte drabbas av hedersförtryck, rasism eller klassdiskriminering vill säga) är inom feminismen bland enbart kvinnor. Speciellt instagramfeminismen.

          Nja. Tycker nog det är värre med filmen där hon hotas till livet som inte räcker som bevis. Att berätta vem som våldtagit en bör aldrig vara ett brott.

          Det du skriver själv här är skapligt grovt faktiskt.

            Jo det bör det din idiot. Det finns inga bevis och hon kan lika gärna ljuga. Kvinnor ska INTE stå över lagen och ha rätt att anklaga fritt för våldtäkt och hänga ut för hela Sverige!

              Statistiskt sett är det verkligen inte troligt att hon ljuger. Ska vi dömma människor efter undantag? Det tycker inte jag.

                Ska vi döma andra till våldsbrott baserat på statistik? Det tycker INTE jag.

                Alltså, om det fortfarande finns folk som inte har förstått vad förtal är så spelar det ingen roll om anklagelserna är sanna eller inte, det är fortfarande förtal och det är fortfarande ett brott.

                  Hur vet du det? Verkligheten kan också ändra sig. Sverige har VARIT ett patriarkat. Det har VARIT svårt att bli trodd om våldtäkt. Nu är det tvärtom och det skenar bara iväg åt andra hållet efter metoo. I ett samhälle där det är helt ok för kvinnor att påstå -utan bevis- att vilken man som helst begått våldtäkt kommer kvinnliga psykopater och narcissister använda det privilegiet till att utöva makt. Kvinnor är inte godare eller mer sanningsenliga än män. Det finns förtryckare och förövare bland alla kön, hos alla sexuella läggningar och etniciteter. Strukturer i samhället kan premiera en eller flera grupper där det då blir LÄTTARE för förtryckare att utöva förtryck men dessa strukturer kan ändras och då blir det lättare för en annan grupp (eller psykopater och svin inom den gruppen) att utöva förtryck.
                  Det är vad ”intersektionalitet” handlar om. Cissi är inte bara en kvinna, hon är också överklass och vit. Hon äger passivt stort kapital utan att ha arbetat ihop det eller vara beroende av en anställning. Hon kan utan problem begå brott och betala böter, tom sitta i fängelse eftersom hon är lika rik när hon kommer ut. Hon använde sitt enorma klass-privilegie i Gardet och gör fortfarande. De fd medarbetarna på Gardet är inte överklass. Dom har blivit mer förtryckta av CW än av random man i sin egen samhällsklass.

                    11:20: Du har usel koll på statistiken när du påstår att det skulle vara lätt för våldtagna kvinnor att bli trodda. Det är en ren lögn och det bevisar vårt rättsväsende om och om igen när de knappt inte längre dömer några våldtäktsmän i vårt land. Eller kvinnomisshandlare eller barnvåldtäktsmän heller för den delen.

                    Kvinnor är även betydligt mer sanningsenliga än misstänkta våldtäktsmän. Misstänkta våldtäktsmän, kan man utgå ifrån, ljuger nästan ALLTID för att slippa straff. De vill våldta kvinnor och barn men de vågar inte stå för att de är våldtäktsmän, inför omgivningen.

                    Sverige är fortfarande ett patriarkat tyvärr. Men du får gärna motbevisa mig, dvs bevisa på vilket sätt Sverige (eller världen) enligt dig INTE är det?

                  Gapandet om förtal börjar bli jävligt uttjatat och gammalt imo. 12 kvinnor vittnar om samma sak men klart att han ”förtalas” ?

                  Kvinna hotas till livet i en inspelad video = inget brott.

                  Mjo. Kvinnor är rätt rättslösa.

                Hur vet du det? Verkligheten kan också ändra sig. Sverige har VARIT ett patriarkat. Det har VARIT svårt att bli trodd om våldtäkt. Nu är det tvärtom och det skenar bara iväg åt andra hållet efter metoo. I ett samhälle där det är helt ok för kvinnor att påstå -utan bevis- att vilken man som helst begått våldtäkt kommer kvinnliga psykopater och narcissister använda det privilegiet till att utöva makt. Kvinnor är inte godare eller mer sanningsenliga än män. Det finns förtryckare och förövare bland alla kön, hos alla sexuella läggningar och etniciteter. Strukturer i samhället kan premiera en eller flera grupper där det då blir LÄTTARE för förtryckare att utöva förtryck men dessa strukturer kan ändras och då blir det lättare för en annan grupp (eller psykopater och svin inom den gruppen) att utöva förtryck.
                Det är vad ”intersektionalitet” handlar om. Cissi är inte bara en kvinna, hon är också överklass och vit. Hon äger passivt stort kapital utan att ha arbetat ihop det eller vara beroende av en anställning. Hon kan utan problem begå brott och betala böter, tom sitta i fängelse eftersom hon är lika rik när hon kommer ut. Hon använde sitt enorma klass-privilegie i Gardet och gör fortfarande. De fd medarbetarna på Gardet är inte överklass. Dom har blivit mer förtryckta av CW än av random man i sin egen samhällsklass.

                  Nej. Det är fortf väldigt väldigt svårt att bli trodd när man blivit våldtagen. Resten blir blaha blaha av det du skriver.

              Jag tänker att den som behöver dra till med personangrepp och grova påhopp kanske bör se sig i spegeln, sätta sig ner och vara tyst till den kan framföra en åsikt likt en vuxen.

        Instämmer till fullo. Mobbaren har kallat sig mobbad allt för länge nu.. Cissis beteende är klassiskt blodfattigt och bygger på att ständigt tillföra mer offer som förklaringsgrund.

    En teori är när den baseras på en vetenskaplig studie. Du menat nog att din hypotes inte stämmer

      Menar*

      Nej, ”teori” kan betyda ”hypotes”.

      Ur SAOL (svenska.se):
      teori [teori´] substantiv ~n ~er
      • vetenskaplig lära el. tanke­byggnad; förklarings­försök, hypotes

      Ur Svensk ordbok (svenska.se):
      teori´ substantiv ~n ~er
      system av an­taganden som grundas på nog­granna över­väganden om faktiska förhållanden ofta för att förklara ngt; i princip sant el. falskt
      JFR hypotes
      ”kommissariens teori om mordet”

        Det kan det inte alls. En teori är en teori, den mest absoluta sanning. Dock ses det som en teori när antaganden och gissningar har gjorts(vetenskaplig studie). Har Camcam gjort det? Nej! så säg inte att det kan vara teori baserat på en ordbok. Herre min gud.

          Har du någonsin hört att ett ord kan ha flera olika betydelser? Annars säger jag det till dig nu!

            Fast det hör inte hit? En teori är en teori, read a book miss!!

          Du pratar om hur orden ”teori” och ”hypotes” används i vetenskapliga sammanhang. Det går inte att applicera på allmänspråket. Ordböckerna visar hur orden används.

        Det där bekräftar ju bara att en teori är så nära sanning man kan komma och en hypotes är en gissning ler ett antagande.
        Ett ord kan visserligen ha flera betydelser men i det här fallet ärendet helt enkelt vanligt att folk använder ordet teori fel ?

          ”Sanningen” när jag läste vetenskapsfilosofi så var ”sanning” ett begrepp som det fanns massor av olika definitioner av.

    Har pingis fått barn nu? Är det därför hon inte syns på BBs kanaler? Jag vill snabbspola ett år och se vart BB befinner sig i privatliv & karriär. Man kan ju inte annat göra än att poppa popcorn ?

      Hon syntes förra veckan. Men borde vara dags snart? 🙂

      Jag vill också snabbspola!

      Min gissning är att hon är gravid/nybliven mamma och bor halva tiden i Göteborg och halva tiden på olika hotell (Stockholm, NY, LA, Paris..?). Huset är sålt eftersom hon aldrig gillat att bo i hus, det är för osäkert, Gillis är gräsallergiker eller något liknande.

      Hon har fått ett allt större intresse för fastighetsinvesteringar, bloggar på svenska och är bara passiv ägare i olika bolag. Anledningen till nedtrappningen på jobbfronten sägs vara för att hon gjort så bra investeringar att hon kan leva livet ut på avkastningen, trots utgifter på hundratusentals kronor per månad.

        Nej, verkligheten kommer komma ikapp Erik, det är antagligen redan på väg att ta slut. Hon ska stressa mellan NY, Sthlm, Gbg, världen och synas, göra mediala utspel och han vill mest ha lugn och ro i skymundan… Ni hör ju.

        Tror BB planerar ett storlaget bröllop med E (eller nån annan rik/äldre man) på Franska rivieran om ett år. Jag tänker ibland på hennes bröllop 2013 och hur illa det skulle rimma med hennes nuvarande persona (Hennes bröllop 2013: väldigt enkel, romantisk/”ljuv” uppsydd klänning över gravidmage, utsläppt hår och inget löshår (då hon ville se så naturlig ut som möjligt), enkelt sminkad, och överlag väldigt anspråkslöst (minns hur hon skrev öppenhjärtigt om hur hon gifte sig med maxibinda och typ stödstrumpor pga graviditeten men att det så klart var helt okej och väldigt romantiskt bla bla).

        Jag tänker ibland att hon med nästa bröllop vill ta ”revansch” på det och verkligen ösa på med ett lyxigt bröllop utomlands (designerklänning, influgna gäster, rysk kaviar, chanpagnetorn, bröllopsbilder på magisk location etc etc.) Och det skulle ju så klart passa den hon är i dag bättre.

          champagne*

          Isabella känns väldigt målinriktad. Kan tänka mig att hon gjort en hemlig lista med mål som skall uppnås. Att bo i New York är i så fall med på den listan, och högst upp står förstås ”att vara världens mäktigaste affärskvinna”.

          Hon är också väldigt pragmatisk. Så om t.ex. ett äktenskap står i vägen för någon punkt på listan så skiljer man sig helt enkelt.

          Om jag ska prova att tänka som henne så kan det finnas en på listan om att ha barn med en miljardär..

        Håll Isabella borta från Göteborg, tack för mig.

        Bittertanten

          Agreed!

          Hej, vi är många stockholmare som skäms över att IL är från vår vackra huvudstad och hoppas på att hon snarast ska packa sin usla engelska och sticka till NYC för gott.

          Söt-salta kramar till västkustens vindstänkta pärla.

      I Sundsvall på Åhléns outlet finns två stora hyllor med massa löwengrip produkter som reas ut till väldigt låga priser.

        Samma i Västerås

          Samma i Norrköping senast jag var där

            Och i Örebro

        Och i Piteå!

        De reas även ut på Dollarstore i Stockholm, iaf för ett par veckor sen. Därför trodde jag det var på väg att läggas ner.

          Löwengrip Beauty har uppvisat tecken på nedläggning det senaste året.
          Verkar ju på väg ut överallt utom på H&M som tydligen fått ett bra pris för att kunna ge märket legitimitet åtminstone ett tag till.

    Vilket skämt. LÖWE är namn till en nazitysk stridsvagn.

      Löwe är lejon på tyska.

        Och danska och norska.

        Nej men Löwen är

          Eh jo. Eller okej båda. Singularis och pluralis.

    Ännu ett skäl till att inte handla på h&m. 🙂

      Löjligt om man skulle låta bli att handla där pga detta ?

        Ja det finns så många andra anledningar.?

          Min anledning är att jag inte har förtroende för att män kan nåt om damkläder. 🙂 Sen tycker jag att männen Persson har blivit tillräckligt förmögna på kvinnors pengar som det är…

    priserna på hennes produkter är ju inte hm precis? Lite förvånande.

      Det är ju ett ”premiummärke”

        ???

        Ett ”klassiskt premiummärke” till och med!

      Fast det finns dyrare produkter på hm också. Allt är inte billigt på deras skönhetsavdelning

        Alla deras kläder är ju inte billiga heller. Speciellt inte deras designer samarbeten.

        Inte superbilligt, men HM och premium går inte riktigt ihop.

      Jag har alltid ansett HM som ett lågprisbolag, så jag blev väldigt förvånad när jag råkade se att de produkter jag använder var mycket billigare på Ica! Aldrig mer HM!

    spännande med Löwengrip på H&M då det tidigare hela tiden sades att det BARA ska säljas på apotek för att det är ett så pass skonsamt märke och därför vill dom inte synas i ”vanliga” butiker..

      De har väl tänkt om, klokt tror jag för det är väl bättre att sälja på H&M skulle jag tro. Passande där ju och tillgängligt. Är nog klokt att byta försäljningställen och testa olika.

      Löwengrip är ju också deras ”premiummärke”…som säljs på apotek, Ullared och nu på HM. Ska LÖWE säljas på Lidl tro? Om apoteket, ullared och HM är premium för Isabella så borde ju LÖWE passa in hos Lidl? Am I wrong?

        K-Rauta?

          Harald Nyborg!

        Det finns ju andra ”premiummärken” eller finare, dyrare märken som säljs på Ullared likaväl som att det finns både billigare som dyrare märken på Åhléns och H&M. Lidl säljer tyska märken så det är nog inte aktuellt.

          Om Lidl egentligen bara säljer tyska märken så var det kanske därför serien fick namnet Löwe för att bättre passa in där. 😉

        Men Ullared har ju inte bara billiga märken 🙂 finns ju många kända märken där också

          Varför säger folk så ofta Ullared om affären Ge-kås? Ullared är ju samhället affären Ge-kås ligger i !

            Men lugn. Det är vedertaget. Alla fattar.

            Vad mer än Gekås finns i Ullared?
            Ingen åker väl till Ullared i annat syfte än att handla på det stora gula varuhuset djupt inne i de halländska skogarna?

              Kulturen, Morgan, kulturen!

                Ja Ullared är verkligen Sveriges svar på Bayreuth!
                ”Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubbla slag
                men du kysser någon annan när det borde varit jag
                Du är vacker jag är ensam och jag tänker varje gång
                att det borde varit vi två och en enkel kärlekssång”

        Ö&B kanske? ?

          Yoo, snacka inte skiit om ÖB! Jag hänger där dagligen lol. De säljer Redken, Keraste och Tigi. Löwe passar bland Barnängens och Garants sortiment.

            Tigi är WT så det skriker om det

              What? Har aldrig hört någon som tycker det förr. Snälla förklara, blev nyfiken ?

            Ey, tyst om Barnängens lenande och olja tvål!

              Eyy tyst själv, använder den yao!!!

            Keraste är inte äkta på ÖoB. Trodde seriöst de slutat sälja det. Keraste har ett avtal om att fysisk försäljning endast får ske av frisörer.

      Det är väl inte jättekonstigt att de tänkt om ifall planen de hade från början inte funkade? 🙂 inget konstigt med det.

      Ingen tackar väl nej till en superkund? ”Nej, ursäkta HM men vi tanker bara sälja till apoteket för det stod i marknadsföringsplanen 2017, sorry.”

      Löwengrip verkar inte fungera särskilt bra på apotek. Tveksamt om det gått särskilt bra sedan nya dyra Löwengrip lanserades.
      Många apotek har knappast ens Löwengrip kvar i sortimentet sedan de haft rea på återstående lager.
      Naturligt att då ompröva strategin angående distribution.
      En fråga är naturligtvis vilka priser som Löwengrip fått släppa till för att komma in på H&M.
      Dessutom ligger det Löwengrip i fatet att man inte göra annan reklam än i sociala medier. Kosmetikmärken brukar göra annonser i press, tv-reklam och utomhusreklam för att konsumenten ska komma in och handla hos återförsäljarna.
      Att komma med mössan i hand till H&M är ingen avundsvärd sits. H&M är drivna förhandlare som aldrig betalar en krona mer än nödvändigt för något. Och som kastar ut varor och märken som inte säljer.

        Tack för en redig analys!

      Såhär är det Löwengrip snodde Idun minerals affärsidé att endast säljas till apotek. De kopierade hela deras affärsidé rakt av. Pinsamt

        .. och kontakter och kanaler etc. inga glada miner där när fröken kommer på tal.

          Nej jag vet, de på Idun har varit riktigt sura över hur Isabella snodde deras affärsidé och kontakter… De har ju tyvärr fått lida för att de gjorde samarbete med henne. Inte smart av Idun att alliera sig med löwengrip.

            När samarbetade dem?

      Deras produkter finns sedan tidigare på Åhléns

      Jag jobbar på apotek och Löwengrips produkter står orubbligt i hyllan, inte en kotte som köper dem… inte ens på kampanj

      De sa det eftersom Kicks och Åhlens nobbade Löwengrip till en början.

    Fast det är väl passande att säljas på H&M tycker jag, jättebra. Löwe var ju bara i planeringsstadiet och är nog lagt på is så länge, det förstår du nog. Är det du som ofta frågar om det på hennes blogg kanske? 😉 Barnvagnsvideon var väl bra, var inget fel på den, och den du kallar ”lövblåsvideon” fick ju stort genomslag. Tycker inlägget känns ganska håånfullt skrivet.

      Lövblåsvideon fick ett stort genomslag för att? 1) bra marknadsföring 2) isabellas taffliga försök till att fixa sitt hår 3) ?

        I dag på hennes blogg:
        ”GHD är ett superbra märke och en av mina favoritprodukter hos dem är deras fön. Den är lite dyrare eftersom den har en stark motor men det gör att håret blir torrt mycket snabbare, vilket är så mycket mer skonsamt för håret! Vissa grejer måste man bara investera i trots att det inte känns så kul just då, en bra hårfön är en sån sak.”

          Vad var det för fel på Dysons motor? Var den FÖR stark kanske?

            Dysons hårfön är väl bland dem mest skonsammare som finns på marknaden just nu i många olika avseenden. Problemet är väl att Isabella inte kunde hantera den på rätt sätt varpå den helt plötsligt inte var bra nog åt henne. Ingenjörskonst byggt runt luft kanske inte är hennes starka sida ?

      Anonym 18:15 – Håller med det är jättebra att Löwengrip Beauties produkter nu lanseras hos HM. Väldigt tråkigt att det inte skedde tidigare för 18 månader sedan då det hade kunnat hjälpt företaget i sin Australien och USA expansion. Löwengrip Beauty får en otrolig räckvidd med hjälp av HMs varumärke och kunskap om olika marknader. Jag hoppas verkligen att de vårdar och växer detta samarbete och inte som så ofta tyvärr, låter rinna ut i sanden. Det som också är lite synd är att Löwengrip inte bevakat sina konkurrenter. Min fundering är om de tänkte tanken att erbjuda ex Ida Warg ägarandelar eller någon form av samarbete.
      När det kommer till content är detta inte ILs starka sida och det är naivt av henne att tro att hon kan konkurrera med amerikanska byråer. Det är en vanlig villfarelse att gamla etablerade byråer inte förstår vad folk klickar på. Reklam i media, dvs linjär TV var etablerad i USA 30 år innan IL var född. Dessutom, den mängd data som etablerade byråer i USA har samlat över årens lopp med trendanalyser och varierade målgrupper är inte så lätt att jobba upp på 12 år.
      Det alla framgångsrika företagsledare har gemensamt är att de lär sig av sina misstag, de springer inte på alla bollar utan väljer ut några få med omsorg, de lyssnar mer än de pratar själva och de omger sig med folk som är duktigare än de är själva.

        Du måste absolut inte svara SY men jag är väldigt nyfiken på vilken bransch du jobbar i?

          Jag hjälper företag och organisationer som av olika anledningar behöver förändra strategier, arbetssätt, ledarskap och strukturer i sitt företag. Det kan ex vara en start-up som växer eller ett etablerat företag som inte längre är lönsamt eller en kommun som fått besparingsmål från de folkvalda.

            Imponerad!

              Fast jag jobbar ju inte ensam har en massa duktiga kollegor och tillgång till experter och forskare i ämnet. Vi är ett bra lag!

        Syster yster we should be friends

          Haha jag vill också bli hennes kompis!

        Jaaaa varför tror de IL är bra på content? Hon är kass på content. Hon är bra på att bli en snackis eftersom hon provocerar det svenska hos folk. Svenska jantevärderingar osv. Hur ska detta appliceras på USA? Hon kommer bli uppäten…

    Och nu vill jag inte vara negativ, men hennes content-är det ofta inte väldigt mossigt? Känns allt annat än modernt. Frågan är om den erfarenhet hon ju samlat på sig fortfarande är relevant?

      Ja hur mycket av ”datan” från eran pre-bröllop 2005-2013 (dvs även pre-instagram) är relevant idag? Genuin fundering.

      Hur kan data från en blogg av en människa i ett litet land generera strategier för så skilda brancher som film och välgörenhet? Att Isabella tror på det är en sak, att hon lyckats hitta fler som köper det är en annan.

        En jättebra fråga och antingen ruskigt pretentiöst eller skrämmande naivt att tro att 12 år bloggande ger någons som helst konkurrensfördel gentemot alla etablerade och nya amerikanska byråer i USA.

          Håller med! Även om det du skrev i din längre kommentar ovan ?

            Jo det gick lite snabbt där….

      Ja, jag förstår inte vad hon kan bidra med som inte etablerade amerikanska reklambyråer (eller vilka det nu är som sysslar med sånt) kan.

        Hon försöker följa i Babba Riveras fotspår och hoppas att bli rik på kuppen.

          Skillnaden är att Babba är jävligt grym på det! Babba ser även till att nätverka med människor som kan mycket och inte är i branschen för status och pengar utan för att de verkligen älskar det de gör och vill göra skillnad. Hon rör sig runt trendsättare medan blondinbella är ett par år efter.

            Bella är mils från Babba, och vet inte heller hur seriösa företag ska ta rådet ”provocera allt ni kan och gråt ut sen” för deras content strategi..

            Det går inte att jämföra BR och IL. Däremot är det min känsla att IL försöker kopiera BR i det mesta. Jag reagerade på den intervju som finns i Forbes där BR svarar på följande sätt till reportern. ”When I realized that, I also came to terms with the fact that I’m not really made to fit a mold. I need my freedom to create, and I started to get this itch to finally start something on my own.”
            https://www.forbes.com/sites/karineldor/2019/06/06/swedish-it-girl-and-30-under-30-babba-c-rivera-is-building-a-marketing-empire/#779e3fb62d4c
            IL i sitt sommarprat beskrev på liknande sätt sin längtan till entreprenörskapet och beskrev det som en ”klåda”, vilket inte är ett direkt vanligt ordval på svenska men rätt vanligt sätt att beskriva en längtan på engelska.

              Fast jag tror hon är väldigt hederlig där (hur mycket hon sen inspireras av eller vill efterlikna BR låter jag vara osagt). Men sant är att hon sticker ut i sina företagsdrömmar, inte många tonåringar på den tiden eller ens idag har väl egna företag som livsdröm? Tänker också att hon i vuxen ålder varit nästan ”opassande amerikansk” i sin framtoning, tror detta också är en av anledningarna till att en del här blir så provocerade av henne- hon är väl ungefär så lite folkhem det går att bli. Tror dock hon kommer tjäna på att behålla sin stil i längden, den är inte trending just nu men allt går i cykler…

                Det är mycket möjligt att det är ett sammanträffande. Det jag reagerar på är att det är mer än en gång som jag hört andra människors ord komma ur ILs mun. Just detta med ”itch” är ett väldigt osannolikt språkbruk för en person som inte har vuxit upp i en anglosaxisk kontext med engelska som andra språk.
                Jag reagerar dock inte på det du skriver om hennes amerikanska framtoning. Jag uppfattar faktiskt inte alls IL som särskilt amerikansk men vet att många uppfattar henne så. Hennes framtoning är normsvenskens stereotyp av hur amerikaner är.
                Jag tycker det är positivt att lära av andra och låta sig inspireras av andra. Att berätta om sina förebilder och koppla samman det till sin egen verklighet. Det finns samtidigt en fara i det.

                  Fattar hur du menar. Med ”amerikansk,” för att förtydliga, syftade jag inte på blinget eller rutavdragen utan mer det här med att vara self made och ha mål som är lite ”för mycket” (om de uttrycks verbalt) för att vara socialt accepterade i Sverige fortfarande.

                    Absolut förstod att du menade hela selfmade biten. Och det är det jag menar med att det är inte särskilt amerikanskt i sig utan en stereotyp. USA är ett stort land och New York är inte representativt för medelamerikanen.
                    Amerikaner är extremt familjeorienterade. De tror på äganderätt och att det är familjen som är skyddsnätet inte staten. De flesta amerikaner går i kyrkan och går du och din familj inte själva i kyrkan blir du utstött.
                    Self-made står i bakgrunden för family values som är mycket viktigare för medelamerikanen.

                      Svarat dig (delvis) nedan syster yster men fastnat i modd 🙂 Det jag är inne lite på är ”när” och ”för vem” det är berättigat att ha höga ambitioner om man inte vill få allmänhetens vrede på sig.

                      När jag hör/ser ”self-made” tänker jag bara på Cissi Wallins tjat om att hon är self-made. Någon mer?

                Ursäkta del 2 – du skrev en mycket bra kommentar varför jag gärna vill ge dig fler perspektiv.
                Vad gäller att folk blir provocerade av henne tror jag att det är väldigt få som provoceras av hennes företagsdrömmar, att det inte passar in i folkhemmet och landet mellanmjölk och landet lagom.
                IL har vid flera tillfällen berättat om sin strategi att provocera. Det är väldigt sällan en bra idé att reta upp folk för att sedan dra till snyftkortet och tillslut lansera ett nytt samarbete.
                En annan källa till provokation ligger i hennes kroppsspråk och tonalitet. Det är fler än en gång som jag reagerat över att hon signalerar en dryg på gränsen till överlägsen attityd framförallt när hon pratar om sin strategi för att överrösta mediebruset.
                Efter att ha läst denna blogg ett tag nu och ställt lite kontrollfrågor i kommentarsfältet är det min uppfattning att det som flest människor blir provocerade av är att hon utger sig för att vara bättre än andra och att det är ”mycket snack och ingen verkstad”.
                Personligen gillar jag ILs driv och jävlar anamma. Med det sagt behöver hon lära sig att lyssna på andra, träna sig i att faktiskt genomföra saker och fundera mer på hur hon uppfattas av andra.

                  Det här är en spännande diskussion, indeed!

                  Jag förstår att anledningarna du tar upp kan uppfattas som provocerande men blir ändå förvånad när jag läser härinne att det är så kraftigt. Så min fundering är om det ändå inte går lite djupare än så. Jag tänker att den här tjejen egentligen är helt ”fel” med svenska mått mätt (tom Zlatan var tvungen att vinna ligatitlar innan det accepterades att han ville vara ”bäst”). Hon är inte ödmjuk, hon är tvärtom stolt över sig själv och kan uppfattas som nyrik, hon kommer inte från en ”fin” familj med 100 år av maner och ligger egentligen helt fel i tiden. Hon har heller inte (det kanske kommer) åstadkommit såpass mycket att det med svenska mått mätt upplevs som ”befogat” att ha såna stora visioner.

                  Hon hade säkert haft ett betydligt enklare liv om hon spelade efter regelboken över hur man ska bete sig men jag måste säga att jag tycker det är ganska befriande och lite roligt att hon inte gör det oavsett hur mycket skit hon får 🙂

                    Hej igen – vet inte om du följer tråden längre. Jobb kom i mellan.
                    Jämförelsen med Zlatan är en bra poäng du säger det själv, han var tvungen att vinna liga titlar innan folk accepterade hans ambition att vara bäst. Låter hårt men det är upp till bevis som gäller, i alla fall i företags- och idrottsvärlden där konkurrensen är stenhård.
                    Jag vill inte förminska det IL har gjort på inget sätt. Hon har lyckats bättre än många men många har lyckats mycket bättre än IL. Att vara ambitiös är enligt mig något positivt men det klingar ihåligt om det inte åtföljs av realistiska och relevanta mål att ta sig dit. IL pratar mycket om sin ambition och storslagna vision att bli världens mäktigaste kvinna men väldigt lite om vägen dit. Hennes företagsplaner i USA är varken unika eller särskilt banbrytande. När jag hör ordet världens mäktigaste kvinna tänker jag Christine Lagarde, Angela Merkel, Michelle Obama. När jag tänker the most powerful in the making tänker jag Greta, Babba men inte Isabella.
                    ILs avsaknad av ödmjukhet gör det onödigt svårt för henne. Människor som är briljanta och bäst på sitt område blir förlåtna för bristande ödmjukhet. Och det intressanta är att så många framgångsrika människor just är ödmjuka.
                    Att vara stolt över sig själv och det man uppnår är en självklarhet. Jag har aldrig förstått vitsen med att förminska sina egna prestationer. Kanske det sticker vissa i ögonen. Så kan det vara.
                    Duktiga strateger väljer sina krig, omsorgsfullt. Och de skulle aldrig vädra en åsikt om saker de varken har kunskap i eller har något att göra med.
                    Jag har på ett personligt plan reflekterat över att Isabella verkar ha ett större bekräftelse behov än vad många andra har. Det skulle faktisk kunna förklara en del av hennes beteenden.

                    svar i mod

        Det är tur att det finns folk som tycker att de kan bidra med mer än vad etablerade storföretag kan och är modiga nog att utmana dem. Så har det sett ut i alla tider – inget specifikt för IL.

      Drottning av mossigt material som tilltalar 50+ gubbar är vad blondinbellan leverar. Detta är nu rent skvaller men hur sjuk är inte FB tråden om att hon är gravid och blev dumpad av Erik. Jag hade gett det till oktober att hålla iaf 😀

    Hon kämpar på trots att hon lyckats med bedriften att vara bloggbevaknings största slagpåse utan direkt konkurrens 🙂 Grattis till Isabella och hoppas HM samarbetet kommer att gå jättebra!

      Japp en modern Jesus-figur med turbo, alla är emot henne och hon är bara jättebra, ärlig och jättesnäll, söt och fin. mm.

        Var det min kommentar du besvarade? Utveckla hemskt gärna 🙂

          Vill hemskt gärna kommentera detta mer…. Men hinner Inte! Nu har utterskinnspälsen och alla sälskinnsinramade speglarna åkt ut med galonet under för nu är det sminkfest och spegelkakas hela natten lång. Kan inte bli bättre.

          Sitter dessutom i telefonkonferens med några hemliga superinfluenser världen över för att unisont tillsammans kunna fira detta genombrott för mänsklighetens sminkförmåga. Makeup på bred front. Alla tar selfies samtidigt i telefonerna på varandra i en jättestor seriekopplad Babushka-Mandala, som söta dockor i än mindre söta dockor i ett jättestort och sagolikt dockskåp. Ringen i fyrkanten, objektivet i bilden. Klick Klick, såsom i kärleken så och på toan.
          -Flasha kröken! Ögonaböj

          Non-Stop Make up, Le mans rally….
          Om det blir ett globalt strömavbrott och denna datan försvinner så måste jag ut NU och hacka in nyheten på berghällarna, förvandla dem till runstenar för att eftervärlden ska kunna få ta del av genombrottet i myternas makt. Ett stort hack i graniten.

          Synd att folk inte förstår verkligheten och kan ta den på allvar. Tjurskallar inför kosmetikan. Jävla bittra psykon, helt besatta.

    ÄNTLIGEN!! Behöver lite bedräglig kräm att smeta in mig i!

    Så roligt.

    På tal om lövblåsare. Idag gör hon på instastory ett samarbete med Lyko – tadaaaa en mindre lövblås är nu hennes favorit.

    1, 2, 3 och DÄR kom den nya lanseringen efter snyftinlägget om Gillis missade upprop. Excelarket is still up and running.

      Blir aldrig fel med det arket!

      Tänker ändå att de som fortfarande är så korkade att de verkligen inte sett igenom henne än och springer och köper en produkt pga ett snyftinlägg, de måste nog ändå vara en rätt begränsad skara… Inget hon kan bygga vare sig ett miljon eller miljardimperium på.

      Löwengrip har funnits på HM i över en vecka, så nej, det stämmer inte.

        Vilket HM har du sett Löwengrip på?

          Fanns i Vällingby idag.

        Hon skrev det dock på bloggen nu, så jo det stämmer. Det stämmer varje gång oavsett vad du säger.

        Jag såg det förra fredagen på hm Hamngatan

        Såg Löwengrip i hyllan på HM vid Hamngatan/Regeringsgatan i helgen

      Aha, du menar att hon tajmade lanseringen efter skolstarten (som hon planerade att missa?) eller skolstarten efter lanseringen? Eller just nej, den sista finns ju i lag…hmm, fattar inte…

        Men hon är ju helt öppen med att det är så hon gör. Varför blir ni ens förvånade? ? hon står ju för att det är hennes taktik.

          Absolut men just denna gång handlar det nog inte om taktik 🙂 Man får ju trots allt ge henne att hon inte påverkar skolstarten.

            Du kan ge dig den på att Gillisinlägget och Hm lanseringen inte är en slump!

            Men herregud det handlar ju inte om själva skolstarten, utan att göra en snyftis av det. Att hon hulkade i bilen och var så uuuusel som mamma och bla bla. Detta hade hon ju kunnat få in i vilken annan hittepåvardagshändelse som helst, men detta kom förstås passande.

            Hon har själv fnittrat över att hon gör så här, hur naiva kan ni bli när ni inte ens vill ta henne på hennes egna ord.

          Menar du på fullt allvar att du tror att hon fixar ett ”snyftinlägg” och sen en lansering för att?
          Vad tjänar hon på det??
          Snälla berätta för det är sjukt ologiskt.

            Alltså hon har själv gått ut med att innan hon ska presentera en ny produkt så skriver hon ett lite sorgligt/personligt inlägg på bloggen för att folk ska relatera mer till henne osv och därför köpa produkten hon lanserar.

            Vet inte om hon tjänar något på det direkt. Folk som annars inte skulle köpa prylarna hon kränger gör det knappast för att hon skriver ett sympatiinlägg, men det är så hon gör ändå, enligt helt egen utsago.

        Hon tajmade inte skolstarten och att de missade uppropet, men det är klart att hon inte grät i bilen över det.

        Ok, jag ska förklara för att du verkar inte ha koll på BB. Hon har en strategi. Först skriver hon ett snyftinlägg för att få sympatier så att läsarna tycker om henne. Detta gör hon innan hon lanserar en ny produkt eller liknande för att glada läsare = köper mer. Sen efter ett tag så provocerar hon, kanske får Gillis socker på en vardag, detta går alla mammor igång på och vips så får hon maaaassor kommentarer och kan visa upp bra siffror för sina reklamsamarbeten. Detta är hon ärlig med. Hade hon inte kommit försent till uppropet så hade hon skrivit något annat för att få sympatier, så nej jag fattar väl att hon inte planerade att komma försent utan att hon tog tillfället i akt att skriva detta på bloggen för att få sympatier inför detta blogginlägg. Kunde lika gärna varit något annat.

        Hon kanske inte ens missade skolstarten utan helt enkelt bara skrev så… Hon skapar content, behöver inte vara någon sanning i det.

    Äntligen en begriplig förklaring av vad byrån ska göra.
    Jag kan nog tycka att hon har en gedigen erfarenhet av det hon vill sälja men jag undrar om det verkligen är det vi vill se i sociala medier? Vill folk i USA se ännu mer av tillrättalagda bilder och videos av produkter och tjänster eller vill folk se det genuina och vardagliga i sina flöden?

    Jag följer få konton som är tillrättalagda. Sen följer jag folk som ger mig en inblick i vardagen eller deras specifika hobby eller yrke. Allt annat är jag less på.

      Fast de allra flesta följer ju tillrättalagda konton. Alla stora influencers har fyllda ansikten, silikonbröst, ljuvliga hem, fantastiska fruktfat, mysiga bruncher och pampiga solnedgångar på sponsresor. Det är ju det den stora merparten vill ha

        Men då är ju frågan vad BB ska bidra med? Lägga upp fruktfat, tuttar och rumpor kan man väl redan världen över?
        Tycker att hennes rörliga material oftast är väldigt gammeldags, så det kan ju inte vara det hon ska bidra med. Hotell vet redan hur man samarbetar med influencers. Tror de i Usa med pengar att flyga privat är högst medvetna om att man kan flyga privat, och att flasha flyg börjar vara väldigt ute även på andra sidan Atlanten. Filmbranschen då – vad kan hon tänkas hitta på där? Jag ställer mig fortsatt frågande till denna idé.

          Hon ska förmodligen bidra med yttre och inre stil, vilket de flesta influencers idag saknar.

      De tyckte att hon inte var tillrackligt Svensk I sina produkter/smink! Tycker att de e synd att hon klampar pa sa himla hart I alla lagen.
      I USA ett annat klimat! Marknadsforing for privatflyg och film! Det kommer inte fungera

      Stiftelsen blir en reservplan/fallskarm!

    Vilken holistisk WinWin situation för hela samhället, klimatet och alla överallt. Många förstår inte hur bra det är och ska bara överdriva hela tiden …. Suck

    Löw it
    Trodde att hon var en krämare på glid tills jag förstod att hon är
    en glidare på kräm

    Fasen. Tog mig för att testa ännu en av hennes produkter (i butik) och smörjde in händerna från en svart flaska ”bodylotion”. Den stank ju f-n apa! Hur kan folk gilla hennes kräm och kladd?? Även om man bortser från henne, har inte hittat en enda produkt som är okej! Mitt hår blev en stor kladdig klump av hennes torrspray, handkrämen är ju svindyr och totalt intetsägande, misten gjorde mig röd i nunan osv.
    Jisses!

      Misten är fanimej frätande.

        Haha inte bara jag alltså! Har faktiskt hållit ett öppet sinne trots mitt extrema anti-Bella, men inte en enda produkt har varit bra. Schampot och balsamet som jag fick i present gick ju knappt att klämma ur flaskan…

          Jag tyckte att hennes schampo luktade underbart men det kändes tyvärr inte som att håret blev rent av det.

          Nej nej. Det är inte bara du. Misten blir jag helt röd och svidig av. Fruktansvärt.

            Eller hur haha. Sved som satan i ansiktet. Gav bort den till någon stackare. Tänkte att det kanske är jag som inte tål det. Ägde också en dagkräm från Löwengrip, gjorde inte ont men bra var den inte :/

              Torrschampot fick effekten att håret kändes jävligt skitigt. Luktade kola i och för sig, men kändes ofräscht.

                Fick variga bölder i hårbotten av hennes torrschampo så det använder jag inte igen.

                  Kom just på att jag hade helt sjukt mycket klåda för nåt drygt år sen, använde nog fan det där torrschampot då.

                Fy ja, det där torrschampot fick hårbotten att kännas som om jag hade sovit på en sandstrand en vecka. En strand som nån hade tappat en kolaglass på som tusen kliande myror nu kalasade i sig.

      Visst var det någon som utgav sig för att vara fd anställd till IL o h menade sig veta att det var något fuffens med krämerna (i FB tråden)? (Kontext: någon påstod alltså först att IL köper krämer i Kina Och bara slappar på en ny etikett ). Jag avfärdade det först som rent hittepå men om det verkligen är så att folk reagerar illa på produkterna så kan det ju vara värt att ta en titt på vad som egentligen är i dem. Men vilken myndighet har ansvar för att kontrollera innehållet i hudvård?

        Man samtidigt har ju apoteken ganska stränga krav på vad produkter får innehålla och, antar jag, någon slags kontroll av detta. Skulle verkligen Bella komma undan med en sådan bluff? Och om det kom fram vore hon ju körd för all framtid. Nej, jag tror det där ryktet bara är rent hittepå.

    Ja det är då inga tvivel längre hon fixat brösten, push-up i all ära men kom igen… det där är inte hennes naturliga om man jämför med två år sedan när hon hyllade sina platta bröst efter hon ammat barnen.

    Har inga problem med att man fixar brösten men man kan väl vara ärlig?

      Men hon har ingen skyldighet att prata om sina intima delar. Det är väl klart hon fixat dem, det är många som gör det, men inte behöver man berätta det om man inte vill. Hon har betalt dem själv.

        Fast har man en gång gått i bräschen för Size Me, då får man allt förklara sig.

          Om du tycker man ”ska förklara sig” när man fixat brösten är du sjuk på riktigt. Vad har DU med någon annans kropp att göra? Det läskiga är att det alltid är kvinnor som anser sig ha rätten att få veta vad en annan kvinna gjort med sin kropp. Det är som att de då mår bättre för de vet att personen de fastnat vid inte ser ut så av naturen, och då är det ”lugnt” liksom. Stört beteende hur som helst.

            Ja, det är ju bättre att vara korkad som män och tro att k*ksugar-läpparna är naturliga och plastbollarna till bröst är detsamma. 🙂

          Hon har säkert bedömt att kvinnliga former skapar fördelar vid affärer med män. Samt att det förbättrar chansen att snärja en man när hon hittar en lämplig (d.v.s rik) sådan.

          Bara ett logiskt affärsdrag!

      Hon har ju inte ljugit och sagt att hon inte fixat dom.

      Blir så irriterad över såna här kommentarer. Vill du veta om hon rakar sig mellan benen med? Vissa grejer är privata, och du har inte med det att göra. Det är hennes privatliv och privata kroppsdelar, inte fan behöver man dela med sig av det. Jag tål inte blondinbella men tycker folk som anser sig ha rätt att veta vad folk gjort med sina kroppar som om de vore de som stog för notan är konstiga.

        Du behöver inte undra om hon rakar sig mellan benen. Hon har redan skrivit på bloggen om hur hon vaxat underlivet. Du förstår, inget är heligt för Blondinbella.

            Skönt att någon kan göra en brasiliansk vaxning som håller 7 år

          Jag undrar inte och är inte intresserad, utan jag undrar varför andra är så jävla nyfikna och vilken rätt tar de sig egentligen? Bröst är ens privata delar, man har ingen skyldighet att tala om vad man gör med sånt.

          Skrev hon inte om att hon lastat bort hårt mellan benen någon gång?

            Jo, tydligen skrev hon det EN enda gång för sju år sedan enligt länken ovan…

    Jag noterar att hon är superstolt över HM. Låterlite bakvänt när ett så litet företag är stolt över en jätte. Än så länge så är nig Stefan Persson med HM mäktigare än lilla Bellan.

      Hon är nog väldigt medveten om att h&m är ett större företag ?

      Va?

      Va? Hela din kommentar är bakvänd!

    ”jag vet exakt vilka vinklar som ska användas och hur lång en video bör vara” säger Isabella som garanterat aldrig har redigerat en video i hela sitt liv. Hon anställer ju folk till detta? Visst hon har säkert snappat upp en del men ställer mig mycket tveksam till att hon har någon form av experkunskap som renodlade och etablerade reklambyråer saknar. Förstår faktiskt fortfarande inte vad Isabellas ”expertkunskap” är annat än att kunna provocera för att skapa reaktioner. Tror inte att seriösa företag vill köra den taktiken.

    Men A for effort! Det får man ge henne.

    Ja det gäller att sälja där man kan, kanske blir marknadsstånd på sommarsäsongen nästa??

      H&M är ju en av Sveriges populäraste butiker, så det är väl asbra att ha sina produkter där ? ser verkligen inte din poäng i att jämföra det med marknadsstånd

    ”Vet exakt hur lång en video bör vara”… Isabellas instastory kan ju vara den segaste ever när hon bara går på en gata i 4 klipp i rad och sen skrattar hysteriskt i 8.

      Hahahahaha! But so fun!

    Bellas beautymärke såldes ju på Lindex ett tag men fasades ut pga dålig försäljning.
    Intressant att se om det säljer böttre på hm

      Tror det går bättre på H&M, de har nog en större försäljning på sin skönhetsavdelning än vad Lindex har. Brukar aldrig ens titta på skönhetsavdelningen när jag är på Lindex, den känns inte speciellt intressant.

        Om inte lättare att sno varorna där ???

          Talar du av egen erfarenhet eller vad?

          Tänkte samma
          / jobbat i butik

          Anonym 18:59, otroligt osmaklig kommentar// Jobbar i butik

            oTrOLiGt oSmAkLiG kOmMeNtAr

    Jag är skeptisk till att Bellas spetskompetens inom contentskapande och hennes kommunikationsskills är unika i marknadsföringens huvudstad på planeten, NY.
    De har hållit på ett tag nu utan hennes hjälp.
    Men jag kan givetvis ha fel.

      ha ha! tänk ändå att de fixat det så här pass länge ändå!

      *rofl*

      Glöm dock inte att Isabella använder sina….kanaler på ett….kreativt sätt.

      Nuff said.

    Men vad betyder ”available at @hm”? Finns produkterna i alla HM butiker och HM.se? Eller bara HM.se? Eller HM.com? Eller bara utvalda HM butiker? Internationellt? Jag blir misstänksam när hon bara säger ”available at HM”. Hade det varit överallt och internationellt hade hon sagt det.

      Vad blir du misstänksam mot ?? Hemsidan kan man nog räknar bort, de säljer inte andra märkens skönhetsprodukter där, bara sina egna.

        Och det är nog bara Sverige det gäller. Annars hade nog stått att det lanserads i hela Europa osv

          Typ en halv hylla på nåt HM i centrala Stockholm…

          Sverige och Norge har de skrivit, ca 30 butiker i vardera land.

      27 butiker i Sverige och 35 butiker i Norge. Se vad jag skrev nedan.
      Betyder 62 butiker av totalt 400. Dock förmodligen de större butikerna i de större städerna.

      Finns iaf i butiker i Stockholmsområdet.

    Förmodligen för att H&M har rasat på börsen.

      På ett år har HM stigit med nästan 38%.

        Oh hurra till barnarbete och dåliga arbetsvillkor. Not.

          Läs på igen om deras hållbarhetsarbete

            Hahahahahahahahahahahahaha.

    De fick in H&M alldeles innan semestern och jag tror att KladdoKlet hade lagst ner/sålts bort /gått i graven om inte det hade varit för detta samarbete. Nu kommer det att rulla på ett tag till och bli enklare att sälja av för en större peng då de har fått en så stor kund. Minns var ni läste det först För Bella kommer garanterat att sälja av framöver.

    Pixi hudvård, det är grejer!!

      Nej

    Blondinbella ljuger och överdriver lika ofta som folk byter underkläder. Blir inte det minsta förvånad om det här ”Löwengrip finns på HM” innebär att de har en halv hylla på nån HM i centrala Stockholm….

    Dessutom, intressant att hon vill samarbeta med HM nu. Om jag inte minns fel totalsågade hon och Pingis HM:s hela strategi för något år sedan. Och Blondinbella skrev nöjt att hon sålt av alla sina HM aktier för några år sedan eftersom eftersom HM på Times Square var tomt….

    Som allt som börjar säljas på H&M är det först en prövotid på ett begränsat antal butiker.
    Enligt svaret på Instagram så rör det sig i Löwengrips fall om försäljning på 27 butiker (av totalt 140) i Sverige och 35 butiker i Norge (av totalt 260). M a o helt klart en begränsad testförsäljning.
    Som vanligt meddelas med pukor och trumpeter när ny distribution kommer till. Däremot är det svårt att få ett grepp om var Löwengrip säljs någonstans i dagsläget. Vissa återförsäljare har helt slutat med märket, andra säljer ut eller har minskat sitt sortiment till ett fåtal produkter och produkterna dyker upp till och från på olika outlets.
    Skulle verkligen vara intressant att få en siffra på hur Löwengrips Beautys försäljning har gått nu när nästan 2/3 av 2019 passerats.

      Har Norge fler HM-butiker totalt än Sverige? ?

        Ja, fast butikerna i Sverige är större.
        I Norge sysselsätts 20 anställda/butik, i Sverige 100 anställda/butik.
        I Sverige nettostänger H&M butiker varje år.

          100 anställda i varje butik? Va?

            Inte så underligt om butiker är öppna 10 timmar/dag måndag-fredag och dessutom ofta 16 timmar under helgen.

      Blev aldrig av: Dubai, Australien, Shanghai, Sephora

      Slutat sälja: Lindex, Beauty Bay

      Outlet: Ullared, Dollar Store

      Säljs på: Apotek (fysiskt & online)

    Du ser ju på bilden hur det ser ut 🙂 det är inte en halv hylla. Och man kan väl sälja sina aktier och ändå vilja ha sina produkter på h&m.

      Bella besökte knappast det H&M som inte hade största hyllan och flest produkter.
      Finns alltid en flagship store att visa upp 🙂

    Nu har Bella lyckats skaffa sig större (.)(.) än ??‍♀️
    Vilken bedrift!

      Tror att det är egot som smittar av sig.

    Tycker ofta att skönhetshyllorna på HM är kladdiga och nedsmetade med produkter. Verkar vara många kunder som testar osv och ingen personal som har tid att hålla efter under dagen. Med andra ord, så får man inte direkt någon premiekänsla hos HM.

      Håller helt med, skulle aldrig köpa produkter på HM. HM verkar verkligen vara desperate att försöka komma med nya märken och koncept, vilket för att de framstår som stressade. tex DASHL, vad f*n är det, för de första har de snott namnet av Dash, (lawsuit från Kim k ifall de lanseras i USA på direkten tror jag…), som går ut på att boka skönhetsbehandlingars som jag förstått? Varför skulle man vilja boka skönhetsbehandlingar inne från ett stressigt hm?? ??? man vill ju vara hemma i lugn och ro läsa folks recensioner osv, de finns ju redan bokadirekt och itsperfect bokningsystemet. Sjukt skumt

    Så roligt att alla Isabellas hatare fick en knäpp på näsan! Snopet att hon lanserar sina produkter på HM ??? Heja heja!

      Snopet? Tror jag knappast.
      Se vad Pongo skrev om testperiod ovan 19:03. Personligen tror jag faktiskt att det här blir spiken i kistan för produkterna. Skönhetshyllorna på H&M lämnar en hel del att önska.

        Ja för mig är skönhetshyllorna på H&M budget relaterat.

      Heja ?????????

    Lyssnade på Stil i P 1 om skönhetsprodukter; jag är noll intresserad av smink och skönhetsprodukter, men vad gör Isabella Löwengrip egentligen på den marknaden? Hon känns verkligen stenålders i jämförelse med de riktigt stora namnen? Sälja sina produkter på HM ? Kom igen, hon är helt off..

    Glöm inte tampong reklamen ?

      Tampongreklamen*

    Det verkar som att var och varannan kommentar hamnar fel idag?

      Va, menar du det? Hur då? Hamnar svaren fel?

        Att folk svarar på en kommentar men att svaret hamnar längst ner i kommentarsfältet istället för under kommentaren de svarar på.

    Har Zara Larsson och hennes kille gjort slut? De följer inte varandra på Instagram längre.

      Går folk kontrollrundor på insta med jämna mellanrum för att se om personer följer varandra eller inte, och på så sätt få reda på relationsstatusen?
      Eller är det något annat som väckt misstanke och så kontrollerar man på det sättet?
      Mvh Lunarstorm-gammal

        Såg att hon tweetade nåt om att ”man inte behöver nån kille” eller liknande, blev då nyfiken och kollade. Ni andra kan ju sluta låtsas som att ni inte bryr er om kändisar, men tanke på att ni läser den här bloggen

          Hon har heller inte lagt upp nåt podavsnitt på 2 månader, även det talar för ett uppbrott

          Jag bryr mig inte om influencers, följer den här bloggen pga kommentarerna och det är nog fler än jag som gör det.

          Grattis Zara i så fall! <3 Hon är alldeles för intelligent och självständig för att beblanda sig med killar.

        Lunarstorm- när det alltid syntes om man hade kollat in nån sida!

          Nåns plejs menar jag ju ?

    Förstår inte vad en produkt i det prissegmentet har att göra hos en försäljare av (kvalitativa) budgetvaror? Produkten som sådan kan nog passa för butiken men priset måste avskräcka många. Det känns som att hm, även om de är ett stort företag, inte är förstahandsvalet för Löwengrip.

    Sååå, en SvD-”journalist” har alltså producerat följande stycke:
    ”Sin expertis baseras på data som samlats in från hennes egna sociala medier.” Fint. ?

      Vad var det för fel på den meningen? ?

        Felaktigt pronomen.
        Antingen: Hennes expertis baseras på data som samlats in från hennes …
        Eller: Sin expertis baserar hon på data som samlats in från hennes …

      ”Samla in data” låter också lite…

    ”De följer inte varandra på instagram längre”???

      Det är ju ofta så man märker att par har gjort slut innan de går ut med det offentligt. Bore konstigt att avfölja sin pojkvän om inget hänt?

        Visst men vem spenderar tid med att kolla om två personer förljer varandra eller inte? Det är sjukt beteende

    Jag önskar henne faktiskt lycka till i USA … men undrar lite om hon verkligen har koll på vad som funkar i Staterna, då jag inte tror att typisk svensk stil är vad som folk nappar på i USA. Ska företaget bli framgångsrikt behövs det några riktigt lyckade jobb som gör att andra företag söker sig till dem, framgångar som gärna kan komma på en gång. Och så stor erfarenhet av USA har hon väl inte? Hm. Jag unnar henne att lyckas, faktiskt, men är lite fundersam.

    Hon ser ut som en tant

      För att modet är tantigt just nu?

    Har lite svårt att se hur försäljningen ska gå på HM med tanke på prisnivån. Det är en helt annan prisnivå på löwengrip än på de andra externa kosmetikmärkena på HM. Jag tror absolut tex deon och produkter med lägre pris kan gå bra men svårt att sälja en produkt för nästan 400 kr.

    Hon blir alltså bloggcoach igen, som hon var i Sverige för 10-12 år sen.

    Isabella Löwengrip bör kunna helgonförklaras under sin livstid

    I Stället för att göra en Greta och strejka på stjärten och segla till USA. Varför inte vandra nakna till Påven hand i hand som ett naturligt pärlband av sminkad enighet? låt massan skandera:

    -Jetplansfeminismens barbiedocka måste Helgonförklaras, jävla patriarkatgubbe!

    Så kan vi passa på att fråga om Adam och Eva och vilka deras barn hade sex med, samt vad detta betyder för kvinnosynen i global mening sedan dess. De skapade ett synnerligt dåligt klimat som inavelns heliga föregångare. Eller vad tror ni? H&M berättar vi inget om för det känner nog inte käpphästen till…. eller? Lite pussy riot i den heliga frälsarkatedralen.

    Sedan kan någon som vill snacka om att döpa om Vatikanstaten till What Eye Con?
    Och berätta för påven om Isabellas USA resa, kanske kan påven välsigna henne med sin Sugardaddy? Tänk på att påven är kardinalsymptomet av av Mega-influenser i planetsysytemet.

    Men Varför blundar Påven för Isabella Löwengrips Helgonförklaring egentligen?

      Griploov?

    Ironiskt ändå att nya byrån ska syssla med content åt andra när Isabellas ”content” (antar att hon menar reklamklippen) är så fruktansvärt tråkiga och fantasilösa. Samma upplägg varje gång, och att de spelar in hela veckans content i ett svep så att allt ser likadant ut – kan det vi tråkigare?

      Verkligen… hon ska starta en byrå som sysslar med content men inte ens i lilla Sverige lyckas hon bli störst bland influencers. Hon är verkligen helt ute.

    Om vi sminkar fram 3 Cissi Wallin hybrider för att kunna få den där genuint blodfattiga looken med skarp Draculla blick för hem, hemlighet och hemoglobin…och köttet bakom personligheten.

    Vad kostar en sådan sminkning med entreprenörsminket från löwengrip på H&M?
    -Kom med ett anbud, billigast vinner som vanligt!

      Du tänkte att det skulle vara roligt att driva med rödhåriga personer och deras hudton?

        Hej CISSI
        Ser inga generaliseringare som du anlägger i frågan ovan, däremot så verkar du vinnlägga dig om sådana för att kunna hitta offerrollsaspekten av den faktiska frågan vilken du skickligt ignorerar med typiskt maktspråk. (vilket du är skicklig på)

        Sjålv vet jag inte mycket om smink & kräm. Så jag kan inte svara på frågan om den exakta kostnaden för att få fram tre Cissi Wallin kloner.

        Länken från Anemia Entreprenad berör förvisso diskriminationsförhållanden mot ”röda” men inte mer än så. Så du kan tryggt sluta offerrollsgeneralisera och invertera maktförhållandet, min sminkade vän. Vad kostar det att sminka fram 3 kloner?

      Vi på ADD & ADHD Pi salongen kan sminka fram 3 fina Cissi Wallin kloner för 19030:- plus moms, Och då bara med äkta Löwsmink från H&M. Alternativt grundning med teatersmink ifall kosmetören behöver ändra grundtonen i väldigt många ljussteg.

      Vi vill samtidigt passa på att önska Sugardaddyn med Blondinbella lycka till! Verkligen Jätteroligt
      Sak samma med Cissi Wallin, lycka till med att angöra verkligheten bättre! Hoppas det går bra.

      Må billigast vinna som vi entreprenörer säger

    Fascinerande ändå att hon följet ditt Excelark till punkt och pricka!
    Snyftinlägg om missad skolstart = Buhuu..
    Lansering = Nypa sig i armen
    osv osv osv…..

    Vore kul om CC kunde göra ett diagram och en granskning för det senaste året med hennes inlägg och hur de följer Bellas strategier. ?

      Haha tänkte faktiskt att skolinlägget kanske inte skulle vara ett strategiskt snyftinlägg men tji fick jag!! Så förutsägbart. Ungefär som att spela bingo! ☺️

        Fast med större chans att få ropa BINGO!

    Var inne på Blondinbellas blogg och ville läsa om bröllopet, men juli augusti och september 2013 fanns inte kvar i arkivet….

      Det försvann för rätt länge sedan. Folk har frågat om det flera gånger i hennes blogg. Svaret var alltid ”oj, det ska vi kika på, det måste ha blivit något fel”. Det är garanterat borta av en anledning.

      Via web.archive.org kan man hitta en del i alla fall

    Man häpnar, hur mycket skit kan det skrivas om denna människa ?

    Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt ❤️
    ~ Bob Hansson~

    Jag tror inte det går så riktigt bra för Löwengrip Beauty. På BB:s instastories från konferensen visade hon agendan, och Cost cutting dvs kostnadsbesparingar fick bra med utrymme redan från morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.