Ätstörda tips med Hannalicious

Tidigare har Hannalicious tipsat om hur man ser smalare ut på bild och berättat att hon hoppat över desserter för att hon har plåtningar på g.
Härligt, är det inte?
Nu har Hannalicious ett nytt tips att dela med sig av.
Skär upp ditt äpple i tunna, tunna bitar så blir du mycket mättare. Efter bit 25 vill du nästan inte äta upp de sista två!
Gud så bra, och inte alls ett ätstört beteende att dela med sig av till sina unga följare!

Se hela klippet i videon här under.

334 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej nej. Vad gör du? Du gör ju exakt samma som henne nu och ger oss tipset på ett skämtsamt sätt

  Svara

   Camilla verkar inte se allvaret i detta.

   Svara

    Känns inte så nej, när man både delar med sig av tipset och dessutom skriver det på ett ironiskt sätt. Hon gör precis samma misstag/fel som Hannalicious.

    Svara

   Ätstörningar är verkligen allvarliga men med det där tankesättet kan ju Camilla snart inte skriva om något ämne som kan problematiseras. Blondinbella köper ny bil-uppmanar till överkonsumtion. Kissie eller Maggan Graf släpper kosttillskott eller kollagenpulver-sprider innehåll om utseendehets. Lady D skriver om sexism och övergrepp-kan anses som triggande för personer som utsatts för detta.

   Bara för att Hannalicious är den oskarpaste kniven i lådan och ger helt idiotiska ”tips” till sina unga följare tycker inte jag att man ska avstå från att prata om problemet med sagda ”tips”. Tiga ihjäl en fråga hjälper ingen, speciellt inte Hanna som verkar oförmögen att mogna och att tänka ett varv extra.

   Svara

    Det folk reagerar på är inte att hon tar upp ämnet utan HUR hon gör det.

    Svara

     Ok. Hur hade det varit på ”rätt” sätt istället för ”fel” sätt då?

     Svara

      Enligt mig borde det varit ett seriöst inlägg utan den fåniga bilden där det står ”ätstört med Hannalicious”.

      Svara

       Och utan att man skrivit ner tipset i detalj. Är man nyfiken på tipset så kan man gå in själv och kolla. Finns ju säkert många här som också lidit/lider av ätstörningar och som kanske gärna hoppar över att läsa själva tipset för att de vet med sig att de kan triggas. Det är jättebra att man belyser sånt här men samtidigt är det rätt viktigt att man tänker sig för och inte gör samma misstag som den man kritiserar.

       Svara

        Håller verkligen inte med! Det är viktigt att Camilla kan bevaka dom här frågorna och även på det sätt hon gör – dvs jag ska inte behöva spela videon eller gå in på idiotens blogg för att läsa ”tipset”. Det här är min samlingsplats för sånt. Sen om någon ätstörd människa triggas av att Camilla repostar alltså hur fan kan det var Camillas ansvar? Då triggas man ju av allt o alla och har ett långt större problem som det är dags att ta itu med. Herregud människor väx upp!

        Svara

    Märks hur bloggare inte tar ansvar. Hannas tips är ju bara onödigt. Dåligt jobbar m a o.

    Svara

   Amen sluta. Det gör inte Camilla?! Hon tar ju upp det med ironi om hur sjukt det är att Hanna sprider detta till sina unga följare. Vi är väl alla (de flesta) vuxna här och förstår hur dumt detta tips är….

   Svara

    Men dra inte ”vi är alla vuxna här”-kortet. Det är inte poängen. En vuxen med ätstörningar i bagaget kan bli triggad av denna typen av tips. Är man sjuk/varit sjuk så tänker man inte logiskt kring sånt här, oavsett hur vuxen man är.

    Svara

     Vuxna kan ju också drabbas av ätstörningar, inte bara ungdomar.

     Svara

      Ja, det är ju sant. Men då är vi ju också tillbaka vid att Camilla inte kan ta upp det här överhuvudtaget eftersom det kan ”trigga”? Eller skriva om influencers absurda konsumtion som någon annan tog upp – det kan ju finnas människor som är shopoholics och blir triggade? Jag måste skriva att detta kommentarsfält är väldigt snarstucket…

      /L

      Svara

       Jo, som sagt kan hon ta upp det men hon behöver inte göra det oseriöst och skriva ut tipset i detalj.

       Svara

        Detaljerat? Skär ett äpple i 25 skivor…det går väl inte att vara så odetaljerat om det?

        Svara

         Tror du förstod min poäng 😉

         Svara

        Men kära nån vad har hänt med den svenska befolkningen? Blir man inte kränkt så blir man triggad till ett eller annat. Antingen får man väl läsa andra bloggar eller inse att man kan inte bli skyddad från allt alltid. Jag fattar inte varför så många hänger här inne bara för att klanka på inläggen, stavningen och inte minst ämnena. Det blir som en hackig gammal stenkaka.

        Svara

         Åhhh håller med dig Anonym

         Svara

      Men herregud. Frisk fd ätstörd och inser att mina eventuella triggers är mitt ansvar och att det är viktigt att lunna rapportera om detta.

      Svara

       Samma här och jag trillade inte dit igen pga detta inlägg. Men sedan ser jag inte problemet med att hoppa över desserten heller? Maten visst men sötsaker är ju bara att hoppa. Förra året passerade Sverige den gräns som allt fler rika länder passerar nu, nämligen att vi har fler överviktiga än normalviktiga bland befolkningen. Övervikt/obesitas är alltså ett MYCKET större problem än anorexi/undervikt i Sverige även om folk inte verkar vilja inse det.

       Svara

     Förutsatt att Camilla inte ska ta ansvar för varenda läsares livserfarenheter och trauman så måste ju hon och vi utgå ifrån att man som individ också har ett eget ansvar och kan tänka själv. Blir man ätstörds-triggad av den här typen av ämnen bör man antagligen inte alls vara på sociala medier eftersom är 98% av allt innehåll är utseendefixerad skit som sprids av supersmala, snygga och ofta rätt taktlösa individer. Hela internet är ju för fan en enda stor triggerwarning. Detta kan inte Camilla ta ansvar för och personligen som fd. ätstörd uppskattar jag att hon med sin humor försöker belysa hur urbota dumt Hannas inlägg är. Att skratta åt skiten, är faktiskt ibland det enda man kan och bör göra.

     Svara

      Men isåfall är det ju onödigt att ens belysa att det är fel om man ändå tycker att var och en ska ta ansvar för sig.

      Svara

     Jag har ätstörningar : bullemi ,sedan jag var 18 år nu 46år . Det går upp och ner i bland bra i långa perioner och i bland inte , som nu inte.
     Men jag kan ju inte skylla över mina problem på cc eller liknande . Läser jag något som jag märker triggar mig , så måste jag ju sluta direkt och gå vidare att läsa något annat. Om jag fortsätter får jag ju faktiskt skylla mig själv.

     Svara

      Hur kan du haft bulimi i nästan 30 år och fortfarande inte kunna stava till det? Anmärkningsvärt ändå.

      Svara

       SÅ jävla onödigt. Hoppas du trampar i hundbajs i dag.

       Svara

       Om du tror att bulimi och att vara bra på att stava har något med varandra att göra , så har du helt missat vad bulimi är .
       Bullimi innebär inte att jag sitter och skriver ofta om bullimi . Din tankeverksamhet verkar inte fungera särskilt bra 😉

       Svara

    Jag håller faktiskt med. För mig är ironin tydlig och en markering exakt var man står i frågan. Att tipset är så långt ifrån vettigt man kan komma.
    Har inga problem att utläsa det av texten.
    Yngre tjejer och killar som läser det här missar nog inte det heller.

    Svara

    Vuxen med ätstörningar i bagaget, detta trigga mig.

    Svara

     Jag är verkligen genuin när jag säger att det var väldigt tråkigt att höra men att du med ditt bagage i åtanke kanske borde ta dig en funderare om huruvida en blogg om sociala medier verkligen är något du bör lägga din tid på. Hoppas du mår bättre snart <3

     Svara

      Varför skulle hon inte kunna läsa denna blogg för att hon haft ätstörningar oxh triggas av ett tips? Det hör ju inte direkt till vanligheterna att sånt här delas här.

      Svara

       Då faller hela poängen med detta inlägget om du/ni ändå anser att sjuka personer ska hålla sig borta från sociala medier.

       Svara

       Därför att risken att här stöta på och därmed triggas av allt ytligt innehåll och alla ideal som influencers och bloggare delar borde vara väldigt stor. Det är helt enkelt inte en sund plats för någon som lätt triggas av ätstörningsämnen eftersom jag kan slå mig i backen på att majoriteten av alla influencers som Camilla skriver om har en ätstörning.

       Svara

        Vad för ätstörningsämnen skulle det vara? Vikt, smaltips osv är ingenting som inläggen här vanligtvis brukar handla om.

        Svara

     Håll dig borta från internet då, du verkar ju inte klara mycket.

     Svara

     Också vuxen med ätstörningar i bagaget. Och det går ju liksom inte att leva sin vardag helt utan triggers. Man får undvika det värsta och sen lära sig hantera det som man inte kan undvika 🙂

     Svara

   Hur kan det vara någon annans ansvar hur man själv reagerar?

   Svara

    Det är inte någons ansvar, men är väl sunt förnuft/omtänksamt att man ibland tänker på hur man uttrycker sig. 🙂

    Svara

     Bra ord omtänksamhet. Mera av det. Tack.

     Svara

   Problemet är nog inte äpplet hon äter om vi säger så.. Om man läser mellan raderna i hennes sociala medier så verkar hon långt ifrån så hälsosam som hon gärna vill ge sken av.

   Gillar Hanna egentligen, men just när det kommer till kost och hälsa känns hon som en hycklare.

   Svara

   Klankers gonna klank.

   Svara

  På riktigt?!?! Jag finner inga ord för denna urbota dumhet och ”uppmaning”!

  Svara

  Tack för tipset

  Svara

  Ett äpple om dagen är bra för imagen. Men kära nån, är man korkad ska man inte låta hela världen få veta det.

  Svara

  Du kanske ska upplysa om problematiken och farorna istället för att dela med dig av Hannas tips!

  Svara

  Dina försök till ironi flyger inte riktigt vid dessa ämnena

  Svara

  ”Sååå nu är jag jääättemäätt… ” *låtsasplågad suck*

  Alltså wow. Den här kvinnan slutar aldrig att förvåna och förfasa mig.

  Svara

   Hon är fan dum i huvudet.

   Svara

  Klart man måste belysa sånt här! Ska vi låtsas som att det inte existerar?

  Svara

   Ja visst måste man det. Men man kan göra det på ett mycket bättre sätt.

   Svara

    Ok. Hur hade ett bättre sätt sett ut?

    Svara

     Man hade kunnat skippa all ironi och faktiskt skrivit ett seriöst inlägg och lagt ner lite tid på det.

     Svara

      Men herregud! Istället för att hacka på Camilla – hacka på Hannalicious! Det är väl ändock hon som är den absurda i det här? Ni missar ju målet med hästlängder…

      /L

      Svara

       Fast nu är jag inne i Camillas kommentarsfält och då är det självklart hennes inlägg jag kritiserar här. Jag har redan skrivit till Hanna på instagram häromdagen när en läsare tipsade om det i en kommentar 🙂

       Svara

   Ska man belysa sånt här bör man tänka på vad man skriver.

   Svara

  Ni som inte tycker man skall ta upp problemet med ett sånt här inlägg, med motiveringen att man då sprider ”triggningen”.

  Hur tycker ni man ska göra?

  Svara

   Finns tusen bättre sätt. Man kan skriva om att det är fel att trigga till sånt här utan att vara ironisk och dessutom skriva ut tipset i detalj.

   Svara

    Man kan dessutom skippa att sitta och klistra ihop en ”rolig” bild där det står ”ätstört med hannalicious”

    Svara

     Fast det är ju för att visa hur sjukt hennes beteende är.

     Svara

     Jag vill genuint veta och förstå vad som blir så fel med bilden. Skulle du vilja förklara? 😌

     Svara

    Ok 12:15 av de tusen sätten så kan du väl vara snäll att dela med dig av de 10 bästa?

    Svara

  Så var dagen kommen.
  Barbie har blivit på riktigt.
  Med plastskalle och allt.
  Underbart…

  Svara

   Fast Barbie var ändå snygg.

   Svara

  Låter dumt av så många anledningar… Varför köper hon inte bara ett mindre äpple?

  Svara

   Hahahahahaha

   Svara

   Det är sånt här som gör att man överlever samtiden 😂😂

   Svara

  Ja, undrar genuint också hur man ska ta upp problemet på ”rätt” sätt när det här var ”fel”. Ser inte att någon förklarat på ett konkret sätt hur man bör angripa problemet bara hur man inte bör göra.

  Svara

  Jag slog sönder mina framtänder som tolvåring, jag skär/delar all hård mat i mindre bitar p.g.a. kan inte bita av saker, och upplever som hon att uppdelad mat räcker längre och man blir mätt tidigare. Är jag också ätstörd/hetsar till ätstörning? 🙄

  Jag personligen förstår inte hur hennes inlägg uppmanar till ätstörningar.

  Svara

   Skojar du eller är du korkad på riktigt??

   Svara

    Du måste inte trycka ner henne pga att hon inte ser sammanhanget snälla du…var trevlig och förkara ist om du vill bli tagen seriöst. Det är inte så värst jobbigt hörru.

    Svara

    Ja, jag är nog riktigt korkad 😊

    Svara

    ”Korkad på riktigt” lägger jag min röst på

    Svara

   Du har helt rätt. Det är inte ätstört utan ren biologi. Det tar ca 20 minuter för hjärnan att processa att den har fått i sig mat och innan dess känner man sig inte mätt fastän man ätit tillräckligt och många borde av diverse anledningar äta långsammare.

   https://m.youtube.com/watch?v=JLaI8wce0hM&feature=youtu.be

   Svara

    Titeln på klippet…

    ”Scientists Reveal Dangers of Eating Fast”

    Svara

    Varför kan man bli mätt innan det tagit 20 min då?

    Svara

     Ok jag ska formulera om mig.

     Det tar ca 20 minuter innan du känner hur mätt du är. Inte att utan i vilken grad.

     Svara

   Att du inte fysiskt KAN äta normalt är en sak pga att, ja du inte kan.
   Att aktivt uppmana folk till att skära sin mat så att man blir mätt snabbare för att hålla ner kalorier är nägot HELT annat…

   Svara

    Man blir inte mätt snabbare. Man känner mättnad i rätt tidsram dvs efter ca 20 minuter.

    Svara

     Men åh ja. Här kom väl besserwisser nummer ett in och sa TJA TJA.
     Du fattar precis vad jag menar så lek inte duktig.

     Svara

      Nej jag förstod faktiskt inte vad du menade eftersom att din kommentar innehöll ordet snabbt samt underförstått, precis det som CamCam verkade vilja få fram, att man äter för lite på det här viset när motsattsen är den som är sann dvs att man lyssnar bättre på kroppen och hjärnan snarare än tungan.

      Kolla på filmen jag länkade så förstår du kanske min poäng.

      Svara

      Anonym, om Trh är besserwisser nummer ett, så är du i så fall drygmört nummer ett.

      Hen skrev inget som förtjänade ditt sätt att svara.

      Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Skulle det göra dig illa att försöka vara hygglig ist för att dumförklara personen?
    Gå på det faktum att hen nåste ha tappat mer än bara tänderna? Fint. Du skriver att du har en knatte. Ett tips. Försök att vara en förebild och tänk på vad du skriver och hur du skriver det. Du vet inte vem du skriver till eller vad som ligger bakom frågeställningen eller hur?

    Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Slog också ut mina framtänderna som liten och jag kan äta med dom och inte skära i bitar. Jag hade rekommenderat dig gå till
   En tandläkare om du inte kan äta utan måste skära i bitar?

   Svara

    Jag slog också ut framtänderna när jag var liten och har porslinskronor. Det är riktigt dumt att äta hårda saker med de tänderna eftersom det kostar asmycket att fixa dem igen.

    Svara

   Tja det är väl en sån sak som folk använder när dom vill manipulera sig själva till att äta mindre. Och folk med ätstörningar burkar dela saker på ett absurt sätt… typ dela en vindruva i 4 delar osv

   Svara

  Tycker alla borde ta en chillpill. Det finns folk som VILL gå ner i vikt? Alla blir inte ätstörda av att se ”smaltips” på soc.medier. Varför blir ni inte lika upprörda om ni ser folk lägga upp alkohol på sina sociala medier? Det om något kan trigga alkolister exempelvis. Hycklare hela bunten!

  Svara

   Det här är inte ett smaltips. Det här är idioti på hög nivå.

   Svara

   +100%

   Svara

   Jag har själv lidit av ätstörda tankar till och från. Och jag vet hur mycket en mening eller liten tanke ibland kan få min hjärna att tänka sjuka saker. Det är någonting jag kan relatera till och därför blir jag upprörd när man inte tar sånt här på allvar och gör det till ett skämt. Alkoholism är däremot ingenting jag har erfarenhet av, och har dessutom inte sett något inlägg i denna bloggen där camcam förespråkat alkohol (tvärtom), så därför har det inte funnits någon anledning att reagera på det. Med din logik kan man ju inte reagera på någonting då det alltid finns någon/något som är värre som man missat.

   Svara

   De flesta ätstörda VILL väl gå ner i vikt? 🤔
   Och folk lägger upp bilder på mat på sociala medier trots det också kan trigga vissa, precis som alkohol?
   Men skillnaden är att folk förmodligen hade reagerat likadant om hon till exempel hade lagt upp ”tips på att bli full snabbt”, ”skippa frukosten för att bli full snabbt”, ”hur jag håller mig packad hela kvällen”.

   Svara

    Haha, ”hur jag håller mig packad hela kvällen”. Hade typ varit uppfriskande om någon skrev ett sånt inlägg.

    Svara

   Nå jo men ett helt jävla äpple ska man ju kunna äta trots att man försöker gå ner i vikt.

   Svara

  Ja, just äpple är det ju väldigt viktigt att dra ner på, tänk om man skulle råka äta ett helt!

  Svara

  Kvittar väl nästan vad man skriver om, triggar ju alltid någon. Mat. godis, alkohol, spel, sex etc etc allt går ju att missbruka.

  Svara

  Personligen skär jag mina äppelbitar tunt för att de då blir fler att bre jordnötssmör på = mer jordnötssmör.

  Svara

   Åh det lät gott!
   Vad har du för typ av äpple?

   Svara

    Det vi råkar ha hemma/det som är billigast i affären. Mycket nogräknad människa.

    Svara

     Köp svenska äpplen !
     Så får svenska äppelodlare arbete och kan betala skatt, vilket du tjänar på. Bättre än ha arbetslösa svenskar.

     Svara

  Bianca söker ny assistent 🙂

  Svara

   Utöver Lovisa ja!

   Svara

    Skippa Lovisa! Hon känns elak.

    Svara

   *Bianca söker en till assistent.

   Svara

  Till er som sitter och skriver ”Detta är fel, jag har haft problem tidigare med ätstörningar och kände nu att jag blev triggad”:
  Pissjobbigt för er. Ja. Men man kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Fundera istället på varför ni reagerar på det och tar det personligt. Varför vänder ni en sak som handlar om någon annan (en annan persons ätstörningar) till er själva? Jag anser att det äpr djupt egoistiskt. Om ni inte pallar, sorry men, extremt lätta skämt om någons beteende, scrolla vidare. Och förstå att detta ligger hos er. Ni kan inte tvinga världen till att anpassa sig efter er. På samma sätt som diabetiker inte kan tvinga folk att inte skämta om socker eller deprimerade inte kan tvinga folk skämta om att må piss.

  Svara

   *deprimerade inte kan tvinga folk att INTE skämta om att…

   Svara

   Precis som du har rätt att säga din åsikt, så har jag rätt att tycka till 🙂

   Svara

    Okej. Ger mig inte jättemycket eftersom du är anonym precis som jag och jag inte har någon som helst aning om vad du skrivit innan av alla inlägg ovanför (kanske alla?).

    Svara

     Du skrev ju ”till er som tycker det är fel” och jag tycker att det är fel. Det måste jag väl få lov att tycka 🙂

     Svara

   Hear hear

   Svara

   12:57 men människor här är ju olika och har olika erfarenheter. Varför förstår du inte det. Att man reagerar olika?

   Svara

    Ja? Men folk beter sig som att det är RÄTT att tycka att det är triggande för folk med ätstörningar och därför ej får återberättas men sorry, det är inte fakta. Det är en åsikt. Och det behövde framföras. Så nån inte tror att det är sanning eller lag.

    Svara

   Jag tänker mest att detta tips kanske inte är så bra för den yngre skaran av följarna. Jag hade också ätstört beteende som yngre, triggas inte av detta nu. Men jag vet hur sjukt jag fångade upp alla liknande tips då. Jag hade inte det filter jag har idag. En föreläsare på skolan råkade i en parentes säga ”Man kan tex ta en ostskiva på smörgåsen och inte två för att vara mer hälsosam”. Jag åt inte ost på flera år efter det.
   Och det är väl inte föreläsaren eller influencerns ansvar att se till att folk inte använder deras tips fel, men till ungdomar kan det vara klokt att fundera ett extra varv vad man väljer att dela med sig av. De har så nära till självhat och kroppsnoja redan som det är.

   Svara

    Ja, så därför är det väl bra att poängtera att influencern för fel här? Inte att det är fel att driva med att hon gör fel.

    Svara

   There is so much wrong with this statement I don’t know where to begin…
   FYI lovar jag dig att de/vi med sjukdomar, mental ohälsa, handikapp mm. VET OM att det är vi som har problemet, oavsett grundorsak.

   Omtänksamhet, hänsyn, medmänsklighet och lite takt är däremot ett problem alla kan ta tag i. Skaffa dig lite sån.
   (and yes det går att skämta/hantera jobba issues. Men på lite bättre sätt, trott eller ej)

   Svara

    Okey so we should just write about flowers and other things som inte provocerar. Det är okej att kritisera men det är inte okej att lägga fram det som att det är fakta. Att Camilla får folk att bli ätstörda.

    Ex. blir tjejer som tidigare självskadat sig censurerade i sociala medier per automatik bara för att de visar armarna. För att armarna KAN vara triggande för folk med självskadebeteende. Jag fattar att det KAN vara triggande, men det är inte okej att kvinnor som levt med självskadebeteende och tagit sig ur det ska behöva dölja sina armar för att det KAN vara triggande för nån. De borde få skämta eller go bananas hur mycket de vill med sina armar.

    Jag bara efterfrågar att folk vänder saker inåt och funderar över vad som är värt att lägga enrrgi på istället för att diktera regler för alla andra hela tiden.

    Ja, influencern i inlägget triggar folk och kanske borde sluta. Men det blir för meta att säga att den som belyser problemet ska sluta. Eller bestämma hur det belyses.

    Svara

  Test

  Svara

  En liten fundering här….det finns många i detta landet som är överviktiga, och som redan har eller ligger i riskzonen för sjukdomar orsakat av övervikt. Nu killgissar jag men jag skulle tro att andelen som lider av övervikt är större än de som lider av undernäring. Båda sakerna är en ätstörning/onormalt förhållande till mat.
  Men det verkar inte vara något som helst problem att dela bilder på vad man äter, efterrätter, dessert, fredagsmys mm. Då verkar ingen ha någon som helst tanke eller fundering på att det skulle trigga folk som kämpar med ohälsosam övervikt? Varför är det mer ”synd” om de som har ett ätstört beteende på ena hållet men inte andra?

  Svara

   Tänker dock att i Hannalicious målgrupp så lider fler av ätstörning än av övervikt och fetma. Så då blir det ett problem.

   Svara

    Och ändå ökar fetman i västvärlden.

    Svara

     Du kan vara fet och lida av ätstörning

     Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

   Du blandar dessutom begreppen hejvilt!

   Undernärd
   Övervikt
   Ätstörning

   En person kan ha alla dessa tre på en gång

   Svara

  Konstigt ändå. Tänker bara hur jag kunde skära upp mat åt min dotter när hon var yngre för att då åt hon faktiskt mer. En smörgås kunde hon bli ointresserad av eller smula sönder. Men skar jag den i små munsbitar åt hon upp alltihop. Jag tror jag är funtad likadant, känns att man äter mer med små bitar?

  Svara

  Mina patienter med ätstörning tipsar varandra om denna blogg som en ”uppsamlingsplats” för information om destruktiva beteenden av allehanda slag. Således inte bara ätstörningar.
  Därav mina besök här och tyvärr ser jag gång efter annan att det stämmer.
  Tragiskt att detta förmedlande kan räknas som ett arbete. Är detta verkligen ett riktigt jobb man kan vara stolt över och känna att man gör en insats av värde? Känner man sig stolt efter arbetsdagens slut och kan tänka, ”idag har jag verkligen gjort skillnad”.

  Anorexia nervosa är oftast en kronisk och tyvärr inte alltför sällan en dödlig sjukdom.

  Svara

   1. Måste alla jobba vara ”göra skillnad jobb”? Vissa knegar bara och det är okej det också, låter jäkligt elitistiskt i mina öron.
   2. Alla som har ”svaragre” psyke hittar/söker väl alltid platser för sina utbrott. Vad är det för destruktiva beteenden här förutom att vissa nätmobbar, som för övrigt sker överallt?
   Avslutar din kommentar med något som alla redan vet, tycker du är sjukt skuldbeläggande mot Camilla, som att hon bär ansvar för de som dör av anorexi. Nej, ligger man och nästan dör av anorexia på sjukhus har skadan redan skett och att läsa här där Camilla faktiskt tydligt visar att hon tycker att det är sjukt tips så kommer inte det göra personen på sjukhuset sjukare.

   Visst, Camilla kanske inte borde skrivit ut hela ”tipset” men snälla rara människor. Hatar ”trigger-generationen”, kan ju inte skriva någonting utan att någon triggas.

   Mvh Vrålförkyld och irriterad.

   Svara

   Nu tror jag att du hittar på för att du tror folk och speciellt camilla kommer känna sig träffade då.

   Svara

    Bra du skriver att du TROR jag hittar på. Då förtydligar jag nu. Nej jag hittar inte på och jag är inte ute efter att smutskasta någon.
    Till dig som är orolig över vad jag förmedlar till mina patienter gällande kronisk sjukdom eller inte. Du kan vara absolut lugn. Jag har lång erfarenhet och goda patientkontakter även med dem som kommit upp i vuxen ålder. Många tillfrisknar efter ett antal år av sjukdom och lidande. Tyvärr ibland med kvarstående men av sin omfattande svält. Det finns numera studier som tyder på att sjukdomen till viss del kan ha ärftliga komponenter. Dessa ”anlag” bär man med sig hela livet och kan, för en del, under perioder i livet ånyo trigga igång sjukdomen.

    Jag är helt övertygad om att det finns många som kommenterar, som i första hand inte är ute efter att smutskasta. Den del av er som är snabba att ta till den förklaringen är kanske de, som är de flitigaste, att själv smutskasta och trycka ner andra.

    Svara

     Vore intressant att veta på vilket sätt du arbetar med personer med ätstörning? Vad är din profession? Och vad är det specifikt på denna blogg som gör att den fungerar som ”uppsamlingsplats” menar du?

     Svara

   Du snackar skit Bettan!

   Tvärtom skulle jag vilja påstå denna blogg gör att man många gånger känner sig mindre ensam om sina tankar och beteende.
   Öppet spår tex….

   Du är endast ute efter att smutskasta Camilla på ett löjligt vis.

   Svara

    Håller delvis med. Tror tex öppet spår får folk att känna sig mindre ensamma. Men klimatet här inne i kommentarerna och inläggen (dock inte alltid, men ofta) tror jag bidrar till att folk mår dåligt också. Vissa är inte bara elaka mot influencers och skriver hemska saker, utan även mot andra som kommenterar. Tyvärr har det bara blivit värre.
    Men även att folk som kommenterar taskigt kan må dåligt när folk säger ifrån eller när upprördheten över något lagt sig och de inser vad de skrivit.
    Så tror det finns en poäng i det Bettan skriver, dock tycker jag inte att C kan beskyllas för ätstörda beteende.

    Svara

   Oj, jag reagerade på din sista mening om att anorexia skulle vara kronisk. ALLA kan bli friska, däremot finns de som kanske har varit sjuka väldigt länge, dock ska man ej kalla dessa personer för kroniker.
   Jag hoppas att du inte förmedlar den känslan till dina patienter, det skulle ta bort all deras känsla av vad hopp innebär (och hoppet behöver vi bevara för resan till friskhet och frihet).

   Svara

   Hahaha ljug.

   Svara

   Så personer med ätstörningar hemfaller också åt skvaller, du låter inte särskilt trovärdig😉
   Allt i samhället triggar tydligen, vi kanske bara ska förbjuda livet!

   Svara

  Om jag observerar flera ätstörda tjejer och killar ser jag ingen risk att jag själv utvecklar en ätstörning. Sjukdomarna i fråga har utöver sociala troligtvis även genetiska komponenter.

  Svara

  Fattar inte. Sen när blev äpple nåt onyttigt?? Man ska väl äta MER sånt för att må/”se” bra ut?

  Svara

   Ej nej ett äpple är mest vatten, socker och fiber 🙂
   Socker vill man undvika både för utseendet och hälsans skull
   Å andra sidan finns det tusen saker man kan äta som är mindre hälsosamma än ett äpple 🤷🏻‍♀️

   Svara

  Varför skulle man bli mättare av tunna bitar? Det är ju samma mängd äpple. Eller missar jag någonting?

  Svara

   Det handlar om hur fort man äter antar jag.
   Om du slänger i dig en stor mängd på kort tid eller en mindre mängd på lång tid. Det gör skillnad.

   Svara

    Ja, det tar ca 20 minuter för mättnadskänsla att infinna sig, om jag minns rätt.

    Svara

  Såååå dåligt….

  Svara

  Men ta bort inlägget. 16åriga jag hade tagit detta som inspiration.

  Svara

  Men ta bort inlägget. 16åriga jag hade tagit detta som inspiration.

  Svara

   Det är kanske bättre att du slutar att läsa här än att flera tusen människor blir utan Bloggbevakning, skriver du till alla tidningar och TV och klagar om du läser saker som påverkar dig?

   Svara

    Var otydlig, jag är ju dubbelt så gammal i dagsläget. Men om jag läst något sånthär i min ätstörda tonår så hade jag inte kunnat tänka på något annat än just detta tipset på flera dagar. Mina tankar skulle konstant cirkulera kring att jag skulle göra likadant men gärna också hur jag skulle kunna minska antalet skivor etc. Det är ju en sjukdom, skadlig, som äter upp dina tankar. Känns dumt att lägga upp dessa skitinlägg som många tjejer läser. Det blir kontraproduktivt för en ätstörd.

    Svara

     Är du mot att en sanning ska fram i ljuset om den leder till negativt utfall?

     Svara

      Förlåt. Men du tappade mig här. Är inte här för en jobbig diskussion. Ville enbart markera, göra mig hörd i kommentarsfältet. Belysa att jag tycker dessa publiceringar ska motarbetas.

      Svara

       Själv tycker jag att dessa återpubliceringar faktiskt motarbetar de ursprungliga publiceringarna.

       Ironin i Camillas inlägg går ju inte heller att ta miste på.

       Svara

        Fast nästan alla som har/har haft ätstörningar menar ju att detta inte motarbetar den ursprungliga publiceringen utan enbart sprider den till fler. Om man nu tycker att det är dåligt att sprida tips som triggar ätstörningar är det ju dumt att göra just det även om det är i någon slags felriktad välmening

        Svara

     Jag skulle rekommendera dig att inte läsa tidningar och titta på TV, allt skulle ha triggat dig. Vi som inte har ätstörningar kan inte anpassa hela världen p.g.a alla diagnoser och sjukdomar andra har.
     Vi har alla våra problemområden, och får själva undvika sådant som påverkar vår hälsa.

     Svara

      Jag kan ju tillägga jag utvecklade min ätstörning delvis just pga tv, tidningar m.m. som en ”average” tonåring konsumerade 00-talet. Veckorevyn proppad med bilder på kroppar och tjejers olika vikter och tips på hur man ser ut si och så, MTV med sina eftermiddagsprogram där det dejtades och enbart rankades utseenden, Idol med Swartling och breitholtz – ”du är sjukt snygg du går vidare”, Kanal 5 med sina count down program där världen sexigaste det och det korades, Girls at the playboy mansion, Café, Bingo – SÅ signalerna jag fick från medievuxenvärlden var att utseende var det VIKTIGASTE när allt kom kring.
      Vi som är vuxna idag tycker jag ska ta ansvar och se till att alla barn och ungdomar ska känna sig trygga och självsäkra i alla miljöer. Det känns stundtals hopplöst när jag ser hur dagens stora influensers beter sig.

      Svara

       Nu är det så att media skriver och producerar de program folk vill se och läsa om, vad tycker du att vi ska roa oss med om inga sådana program får visas?
       Utseende är och kommer alltid att sälja bäst, det kan inte anpassas så det passar bara ett fåtal personer.

       Svara

        Ja, men det är ju det som är problemet. Jag älskade dessa program, det var underhållande! Produktionsbolagen är vinstdrivande och såklart ger de publiken det som den vill ha. Men jag hoppas att vi är inne i ett skifte, där moralen har större talan snarare än en eventuellt vinst. Det kommer vara mest vinnande i längden. Hade det inte varit för youtube och många influensers så hade vi varit en bra bit påväg. Men det känns som vi tagit ett kliv tillbaka i utveckligen till ett mer välmående samhälle. Lite svamligt och spretigt argument. Jag tror och hoppas att du i längden kommer visa sig ha fel.

        Svara

         Det du vill ha är omöjligt att uppnå, nätet lever sitt eget liv så även om TV slutar att sända dessa program så finns nätet som visar allt från hela världen.

         Den som inte mår bra får nog logga ut från allt vad nätet har att erbjuda, det kallas eget ansvar, eller får föräldrarna sätta gränser som också är en omöjlig uppgift eftersom deras barn har kompisar som också tittar.

         Svara

  Hur tänker man som influenser om man hamnar på bloggbevaknigen i ett negativ inlägg? Är man stolt över sig själv och tycker all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet, eller inser man att det man skrev kanske var lite dumt eller kunde missuppfattas?

  Svara

   Bloggbevakning är ju dock inte en jury för vad som är okej eller inte. Bara för att man får kritik av camcam så måste man ju inte börja tänka över sitt liv eller ens bry sig 😝

   Svara

    Nej med det är en stor blogg?

    Svara

  What?

  Svara

  /Hmm

  Svara

  Herregud vad dumt. Visa mig EN person i hela världen som blivit överviktig pga sin stora konsumtion av äpplen…

  Svara

   Tror många kvinnor lägger på sig pga att dom äter massa frukt!
   Dels för att dom ser en frukt som ”ingenting” och inte räknar det som att dom ätit
   Dels för att man blir hundring av frukt eftersom det är mycket socker i

   Svara

    Garanterat inte frukten som gör dem feta.

    Svara

    Man behöver äta ungefär 140 äpplen för att gå upp ett kilo i vikt. Det är alltså 14kg äpple per kilo fett.

    Svara

  HERREGUD JAG KLARAR INTE AV ATT SE FOLK ÄTA ÄPPLEN

  Svara

  Hon (Hanna) är ju uppenbarligen ironisk och menar det såklart inte som ett seriöst tips. Är ni på riktigt såhär dumma eller gör ni er dumma för att få reagera och visa er smarta? ”Jag är minsann en sån där duktig som kan upptäcka när nånting är problematiskt”. Gissar på det sistnämnda.

  Svara

  Är man ätstörd kan man redan alla knepen, tro mig, det är inget man behöver upplysas om. Att C tog upp det här kommer knappast att starta en flodvåg av inspiration till den som är ätstörd. Däremot är det ett viktigt ämne att ta upp: hur sk influencers stöttar och uppmuntrar störningen och gör den till något finfint och coolt och helt ok.

  Svara

   Om man är i början av ett ätstört beteende så är alla tips bra tips.

   Svara

  Köp svenska äpplen !
  Så får svenska äppelodlare arbete och kan betala skatt, vilket du tjänar på. Bättre än ha arbetslösa svenskar.

  Svara

  Ni som gör er löjliga över att folk blir triggade. Just ätstörningar och självskadebeteenden är vanligt att andra med samma problematik triggas av, alkoholism, spelberoende, shopping triggas inte på samma sätt. Vet ni till exempel att det är anledningen till att media sällan rapporterar om självmord? Skulle inte skada om vissa satte sig in lite i ämnet innan de gör sig roliga över detta.

  Svara

  Hon är inte snygg nog för att inspirera (snap filter) så det här måste hon hetsa. Hon är även spåndum, så vad annat kan hon dela?;)

  Svara

  very excellent content this blog…..thanks
  hotmail login

  Svara

  VERY GOOD …..QUIET INFORMATIVE

  Svara

  The firm’s Academic Essay Writing Services are unmatched and the agency offers the best Cheap Essay Writing Services and College Essay Writing Services.

  Svara

  Are you encountering challenges searching for Case Studying Writing Services? Look no further; Legitimate Custom Case Study Services have a solution to your Custom Case Study Assignment.

  Svara

  Normally, your QuickBooks software might stop working all together if your company’s data file gets deleted or lost. Or, it might stop working efficiently or properly if your data file’s gotten corrupted. Whatever the case you might find yourself in, using QuickBooks File Doctor Tool, you can effectively diagnose them.

  Svara

  Amazing article. Your blog helped me to improve myself in many ways thanks for sharing this kind of wonderful informative blogs in live. I have bookmarked more article from this website. If someone wants to know about Security Services Company this is the right place for you..

  London Tigers Security

  Svara

  Nice Post | thank you so much for sharing the informative article share with us, your blog was creative writing ability has inspired me.
  https://www.kellytechno.com/Hyderabad/Course/Data-Science-Training

  Svara

  Great post i must say and thanks for the information. Education is definitely a sticky subject. However, is still among the leading ExcelR Best Digital Marketing Classes In Pune topics of our time. I appreciate your post and look forward to more.

  Svara

  Turkish Celebrities Hot Images, Hot Photos, Hot Pics just visit this website given below.

  Hot Pics

  Svara

  Thanks for Sharing nice post

  Svara

  A recent survey report shows that most of the academic writing services which provide Assignment, Essay, Dissertation, Thesis or Study Help to the students are using Paraphrasing tools by which they re-write the same paper again and again, although with the use of these tools you can easily get passing marks, but if you really want to get HD grades in your Clinical Reasoning Cycle Assignment you have to hire an expert like myassignmenthelp.com tutors.

  Svara

  Top Essay Writing Services are affordable and of high quality when your seek Top Essay Writing by visiting TopEssayWriting Login.

  Svara

  Very informative and well-written post! Quite an interesting and nice topic chosen for the post. My Assignment Help Au has been a pioneer within the Best Assignment Help on-line services and within Australia and different countries ceaselessly for over Seven years. Make an order now for professional work, delivered on time and pure.
  For More Details Visit :- https://www.myassignmenthelpau.com/

  Svara

  Use Finance Assignment Help if you don’t find easy to solve your calculation part. Don’t waste your time by solving a complexes question under more than enough time; chose the best writer to get point-to-point information.

  https://www.greatassignmenthelp.com/finance-assignment-help/

  Svara

  Thank you for sharing good advice through your blog posts. I like it and also people will love your blog.

  Svara

  Programming help is designed to provide effective assistance to all students who can’t tackle their coding world. Join the hub of professional academic writers through online programming help service and submit your assignment hassle-free. Programming assignment help

  Svara

  This post was awesome thank you for sharing. Physical therapy is a specialty in the field of health care, which utilizes exercises, massage, heat treatment, and such physical methods to treat an injury, deformity, or a disease instead of using surgery or drugs. If you are interested in studying such interventions, then you should pursue physical therapy studies in an institution of higher learning. Learn more from Physical Therapy Capstone Writers

  Svara

  More selective about who to allocate friendship resources to Quality over quantity

  Svara

  Let our professional network, work for your academics research writings, reports, assignment,article, thesis and dissertation and will mark you on the top in your academic career. Our expert writers at Essay Writing Help Uk will deliver you the best according to your needs and budget. Just click https://oxbridgeessayshelp.co.uk/

  Svara

  Attend The Bangalore Digital Marketing Course From ExcelR. Practical Bangalore Digital Marketing Course Sessions With Assured Placement Support From Experienced Faculty. ExcelR Offers The Bangalore Digital Marketing Course.
  ExcelR Bangalore Digital Marketing Course

  Svara

  Welcome to Yahoo Mail Support. In the recent times the users are not getting solutions of their problems. Sometimes the users are unable to send or receive the email and many users are facing the problems related to the emails from yahoo. So, the users can directly call to the yahoo customer service phone number. Their technical experts are available 24/7 and will assist you and resolve your problem in quick time.

  Svara

   Steps To Solve Yahoo Mail Problems

   Welcome to Yahoo Customer Support. If you are facing any issue related to your Yahoo account or you find any difficulties while login into your account. Be free to call Yahoo Customer Service their technical experts will assist you and resolve your problems in quick time. Our technical experts are available 24/7.

   Svara

  Welcome to YAHOO MAIL SUPPORT. In the recent times the users are not getting solutions of their problems. Sometimes the users are unable to send or receive the email and many users are facing the problems related to the emails from yahoo. So, the users can directly call to the yahoo customer service phone number. Their technical experts are available 24/7 and will assist you and resolve your problem in quick time.

  Svara

  Welcome to POGO CUSTOMER SERVICE. If you are facing any issue related to your pogo games or you find any difficulties while login into your account. Be free to call Pogo Customer Service their technical experts will assist you and resolve your problems in quick time. Our technical experts are available 24/7.

  Svara

  Network Security Operations Center Analyst will manage from start to finish the operational deployment, incident handling, verification, and support of end users by providing security information and event management (SIEM) services within an organization or for a client. The individual needs to stop hackers on their tracks for trying to attack their organization’s network. Network Security Operations Center Analyst

  Svara

  Steps To Solve Yahoo Mail Problems

  Welcome to Yahoo Customer Support. If you are facing any issue related to your Yahoo account or you find any difficulties while login into your account. Be free to call Yahoo Customer Service their technical experts will assist you and resolve your problems in quick time. Our technical experts are available 24/7.

  Svara

  Steps To Solve Yahoo Mail Problems

  Welcome to Yahoo Customer Support. If you are facing any issue related to your Yahoo account or you find any difficulties while login into your account. Be free to call Yahoo Customer Service their technical experts will assist you and resolve your problems in quick time. Our technical experts are available 24/7.

  https://sites.google.com/view/yahoo-mail-not-working-iphone/blogs/yahoo-problems

  Svara

  Khanial Homes Currently, this attractive residential project offers both residential and commercial plots. Available sizes for residential plots are 5 Marla, 6 Marla, 8 Marla and 10 Marla. In addition, you can invest in 1 Kanal and 2 Kanal residential plots. Meanwhile, commercial plots for sale are 3 Marla, 5 Marla, and 8 Marla in size.

  Svara

  I am a web developer and software engineer currently living in the United States. My interests range from technology to entrepreneurship. I am also interested in web development, programming, and writing.

  Svara

  I’m extremely pleased to uncover this website. I need to
  thank you for one time, just for this wonderful read!

  Svara

  Thank you for predicting our needs and writing great and informative article. The cost of installing an acre of drip irrigation varies depending on the crop to crop. However, with Ksh 150,000 you have a standard drip irrigation system. Different crops require different spacing this affects the cost of one acre of drip irrigation. Visit Cost of one Acre Drip Irrigation

  Svara

  I just wanted to say that I love every time visiting your wonderful post! Very powerful and have true and fresh information. Thanks for the post and effort! Please keep sharing more such a blog.

  Svara

  Really very happy to say, your post is very interesting to read. I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job.Keep it up

  Svara

  Butterfly locks on the earrings. Don’t understand that people still want it.

  Svara

  Activate mcafee setup – mcafee.com/activate

  Visit McAfee Activate site mcafee.com/activate in any program.
  Enter your 25 digits McAfee Activation Product Key.
  Sign in to your McAfee account with accreditations.
  Snap Submit and Choose ”Nation and language”.
  Once Logged in, Download your Setup in download envelope.
  Run application to introduce, You’re good to go to go!

  Svara

  norton.com/setup
  Norton Security Standard can protect only one system. Norton Security Deluxe can be used for up to 5 systems, and Norton Security Premium can protect up to 10 systems. To know more about them and their comparison you can visit the official site of Norton.

  Svara

  This Software will repair common computer errors, protect you from file loss, malware, hardware failure and optimize your PC for maximum performance. Fix PC issues and remove viruses now
  norton.com/setup
  norton.com/setup

  Svara

  I feel really happy to have seen your web page and look forward to so many more entertaining times reading here. Thanks once more for all the details.
  Data Science Training in Hyderabad | Data Science Course in Hyderabad

  Svara

  You are in point of fact a just right webmaster. The website loading speed is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a fantastic activity on this subject!
  Business Analytics Course in Hyderabad
  Business Analytics Training in Hyderabad

  Svara

  We are using Bulk Voice Calls Services to collect data and feedback from our clients, really textsmashzone.com Bulk SMS Service in Delhi is the real time-saver for us. I recommend all business owners to use SMS Marketing at least once.

  Svara

  For people with a need for Productivity, That is every day and the general public. The office is one of the best tools to work with. This is easy and yet the most powerful productivity tool that can turn your productivity problems to dust within no time. Many offices and businesses are regular customers for the Microsoft Office Productivity tool. Buy your Office from Official http://www.office.com/setup

  Svara

  Your post is very helpful and information is reliable. I am satisfied with your post. Thank you so much for sharing this wonderful post.
  http://officecomsetupusa.org/

  Svara

  I feel very grateful that I read this. It is very helpful and very informative and I really learned a lot from it.
  Data Analytics Course in Pune
  Data Analytics Training in Pune

  Svara

  BUY POWER SPRAYER FROM CHANDAK AGRO

  Svara

  An intriguing discussion is worth comment. I think that you ought to publish more on this subject matter, it might not be a taboo matter but generally people don’t discuss these issues. To the next! Kind regards!!

  Svara

  Wow, What an Outstanding post. I found this too much informatics.
  It is what I was seeking for. I would like to recommend you that please keep sharing such type of info.If possible, Thanks.

  Svara

  Thanks for giving great kind of information. So useful and practical for me.
  Thanks for your excellent blog, nice work keep it up thanks for sharing the knowledge.

  Svara

  This is my first time visit to your blog and I am very interested in the articles that you serve.
  Provide enough knowledge for me. Thank you for sharing useful and don’t forget, keep sharing useful info

  Svara

  Very informative put up! This submit gives sincerely exceptional statistics.
  I locate that this put up is simply first rate. Thanks for this quick explanation and very nice information.

  Svara

  Truly, this article is really one of the very best in the history of articles. I am a antique ’Article’ collector and I sometimes read some new articles if I find them interesting.
  And I found this one pretty fascinating and it should go into my collection.

  Svara

  I needed to thank you for this awesome read!! I certainly getting a charge out of each and every piece of it
  I have you bookmarked to look at new stuff you post.

  Svara

  Amazing Post. Your writing is very inspiring. Thanks for Posting.
  Thanks for the information. It’s very useful.I really enjoyed your blog.

  Svara

  I am impressed by the information that you have on this blog. It shows how well you understand this subject.
  Data Science Course in Bangalore

  Svara

  Actually I read it yesterday but I had some thoughts about it and today I wanted to read it again because it is very well written.
  Data Science Training in Bangalore

  Svara

  McAfee is one of the most popular antivirus among internet users all across the globe. However,some of the internet users misjudge it for a mid-range price and call it an average antivirus. A lot
  has changed over the last couple of years. For more information visit our website! https://mcafeepro.com/

  Svara

  Thanks for taking the time to share with us such a great article. I found such a significant number of fascinating stuff with regards to your blog particularly its discussion. Keep doing awesome.

  Svara

  Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and Thanks a lot for sharing a piece of wonderful information which I am looking for a longer period of time.

  Svara

  You can download and install the full version of Microsoft Office on PC. Follow the direct download link and instructions for guidance on installing Microsoft Office 365 on your computer.
  Office.com/setup

  Svara

  Mcafee Account Login:
  McAfeepro total protection is a popular product worldwide to secure your computer and mobile devices from viruses and malware protection. Anyone can download the world’s most trusted antivirus from McAfee’s official website mcafee.com and login in a few simple steps. After going through this guide you will be able to configure and login McAfee account for different devices. For more information visit our Website: https://mcafeepro.com

  Svara

  I just wanted to say that I love every time visiting your wonderful post! Very powerful and have true and fresh information. Thanks for the post and effort! Please keep sharing more such a blog.
  Mcafee.com/activate

  Svara

  What an informative article. Tell you what I have bookmarked your website for regular checkup. Thank you for taking time to share such a great content. Are you puzzling about who to contact for Nursing Writing Services? Could it be that you are working on a tight budget yet need high-quality nursing-related assignments? Is it the efficiency that you are looking for? Well, with the popularity that the nursing course has gained over the years, there are a lot of gaps to fill in the health sector. Read more on Nursing Essay Writing Services.

  Svara

  I just wanted to say that I love every time visiting your wonderful post! Very powerful and have true and fresh information.Thanks for the post and effort! Please keep sharing more such a blog.

  Svara

  I am glad to read this post, its an interesting one. I am always searching for quality posts and blog and this is what I found here, I hope you will be adding more in future. Thanks for sharing! Know about Garmin map update.

  Svara

  QuickBooks diagnostic tool is the easy to use software that not only helps you in solving the QuickBooks issue but also detects the errors within QuickBooks.

  Svara

  Step-by-Step guide for Office – Activate, Download & complete installation from office/setup. We are provide independent support if you face problem to activate or install Microsoft office product.Step-by-Step guide for Office – Activate, Download & complete installation from office/setup. We are provide independent support if you face problem to activate or install Microsoft office product.

  Svara

  Plenty Of Fish Login: Plenty of fish is one of the largest global online dating Website used by the highest number of participants aged between 25-34. The age ranges are divided nearly evenly between males and females. The United States has the highest number of users in the world. It also has, of course, the largest number of Plenty Of Fish Login. Visit here for login https://plenty-offish.com/

  Svara

  One exceptional feature you will see on the Plenty Of Fish login page is the chemistry predictor through which the clients have the decision of going through a single or the entirety of the available tests which incorporate psychological assessment, sex test, chemistry assessment, keeper test, and needs assessment.
  For more details visit!
  https://plenty-offish.com/

  Svara

  123 hp com setup 3830 : Complete 123 HP com setup officejet 3830 setup and this printer is well known to offer high-quality print outs for a low printing cost. Features are many to explore and include the color touch screen, color graphics and much more. Now, to execute 123 hp com setup 3830 , Visit here https://getsupportpro.com/hp/123-hp-com-setup-3830/

  Svara

  One exceptional feature you will see on the Plenty Of Fish login page is the chemistry predictor through which the clients have the decision of going through a single or the entirety of the available tests which incorporate psychological assessment, sex test, chemistry assessment, keeper test, and needs assessment.
  For more details visit!
  https://plenty-offish.com/

  Svara

  123 hp com/setup Printer Installation, Hp Printer setup, Download HP Printer Driver software here. HP Printer wireless Installation and Troubleshooting Hp Printers.

  Svara

  MS Office Suite is a comprehensive tool for office and home. Office products are useful to create and manage data and work professionally as it comprises Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Access, Microsoft OneNote, and many other applications and services. Office setup can be used for professional as well as personal uses. Learn more about Microsoft Office Setup on office.com/setup.
  http://www.office.com/setup
  office.com/setup

  Svara

  Choose from an array of PIXMA printers to print documents, family photos and study notes. Print faster, with no compromise in quality, with these wireless multifunction printers.

  Svara

  Your article is fascinating. Thank you for sharing. CIPD Assignment Help is the leading platform in the delivery of premium CIPD assignments across the globe. Our team consists of professional and experienced writers who strive to deliver high-quality assignments to all the clients. We have helped thousands of students in the colleges and universities acquire excellent grades which they so desire. In regards to the excellent results, the clients keep on coming back to us and even referring more clients to us. Our team only delivers the best to its clients. Learn more on on CIPD Assignment Help UK .

  Svara

  When you are in need of inexpensive assignment writing service, in that case My Assignment Help service will be good enough for you to get high grades. As we are the most demanding writing service provider that only believes in providing best.

  Svara

  Thusly, the player is faultless, is supports accounts veritable smart, and it plays them in

  a decent quality. Nevertheless, this goes with a little expense. You will get a ton of advancements

  smacking your face sometimes, which is altogether horrible, anyway it isn’t terrible enough to obliterate

  your audit understanding. For example, when you endeavor to play a video, you will be flooded with

  a great deal of advancements, anyway now and again you get only a solitary promotion. Moreover, I saw that at

  whatever point you endeavor to rewind through the video, you don’t get any ”extra” advancements.

  Svara

  Get in touch with our experts to fix all your Garmin.com/Express related issues like Garmin express, touch screen issues, voice command not working, Garmin express update, etc. Just dial our toll-free number +1 888-309-0939.

  Svara

  canon com/ijsetup – Latest 2020 Updated drivers for your Canon Printer. Install or Download the latest and updated drivers software for your Canon printer.

  Svara

  HP Printer Assistant which is windows-based software can be used to perform printer-related tasks such as print, scan, as well as check for ink-levels.

  Svara

  Truly overall quite fascinating post. I was searching for this sort of data and delighted in perusing this one. Continue posting. Much obliged for sharing.business analytics course

  Svara

  I have bookmarked your website because this site contains valuable information in it. I am really happy with articles quality and presentation. Thanks a lot for keeping great stuff. I am very much thankful for this site.
  data science training in Hyderabad

  Svara

  It would also motivate almost everyone to save this webpage for their favorite helper to help get the look published. Digital Marketing Course in Hyderabad

  Svara

  I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing. Know about Garmin Express Update.

  Svara

  Nice post thank you! if Web Hosting You need then, You can contact us for we are Fastest Hosting Provider in near you.

  Svara

  Nice, do you like candies then visit here mouth freshener manufacturers

  Svara

  nice post

  Svara

  I’m extremely pleased to uncover this website. I need to
  thank you for one time, just for this wonderful read!

  Svara

  McAfee is a standout amongst other security instruments for any of your gadgets. This isn’t only a normal device that eliminates little infections and reports bugs. However, this is one entire full security arrangement for your Device.McAfee Antivirus records the IP tends to associated with the danger, which permits technically knowledgeable clients to maintain a strategic distance from sites associated with those addresses.

  Svara

  McAfee is one of the best security tools for any of your devices. This is not just a regular tool that removes small viruses and reports bugs. But this is one whole full security provision for your Device.McAfee Antivirus lists the IP addresses connected with the threat, which allows tech-savvy users to avoid websites connected to those addresses.

  Svara

  McAfee is one of the best security tools for any of your devices. This is not just a regular tool that removes small viruses and reports bugs. But this is one whole full security provision for your Device.McAfee Antivirus lists the IP addresses connected with the threat, which allows tech-savvy users to avoid websites connected…

  Svara

  The McAfee antivirus security offers basic and straightforward to follow methods for users across the world so as to make sure the knowledge and private details stay protected. McAfee has come up with security solutions to arrange and block the vulnerable and harmful attacks by viruses and malware.

  Svara

  Office is worked by the clients on Windows, PCs, cell phones, MacOS. The clients can utilize Microsoft Office in anyplace they need to. just in the event that the clients roll out any improvements in their report on the web, at that point the progressions will get synchronized. The client can buy Office arrangement from both the web or disconnected mode.

  Svara

  Bought a new printer or facing issues with your old HP Printer machine? 123.hp.com/setup has got you covered. For a printer to run smoothly it is necessary to install the accurate printer drivers on your device. Luckily, you can find it all at one place i.e. 123.hp.com./setup All you need is to mention the model of your HP Printer and the operating system on which you are installing the drivers. Then the site will direct you to the page from where you can install the entire driver package for your HP Printer.

  Svara

  keep up the good work. this is an Ossam post. This is to helpful, i have read here all post. i am impressed. thank you. this is our site please visit to know more information
  data science training in Hyderabad

  Svara

  I’m amazed by your art of writing . You’re a fresh DNP candidate. At this time, it’s too early to start worrying about your DNP capstone project. Possibly, the idea of working with a quality DNP capstone project writing service hasn’t crossed your mind. You still have time, don’t you? But time keeps playing tricks on people. At the start, it may feel like you’ve got more than enough time. Time flies, though. Before you know it, you’ve run out of all of the time. Read more about DNP Capstone Project Writers

  Svara

  I have to search sites with relevant information ,This is a
  wonderful blog,These type of blog keeps the users interest in
  the website, i am impressed. thank you.
  Data Science Course in Bangalore

  Svara

  Photo is not very good as for me. I think you need to buy insta likes for it. You can do it from here https://soclikes.com/

  Svara

  I recently found a lot of useful information on your website, especially on this blog page. Among the many comments on your articles. Thanks for sharing.

  Business Analytics Course in Bangalore

  Svara

  This is an excellent article. I like this topic. This site has many advantages. I have found a lot of interesting things on this site. It helps me in so many ways. Thanks for posting this again.

  Data Analytics Course in Bangalore

  Svara

  Are you wondering how to use Quicken to keep a record of your finances? Go through the blog to understand the procedure of using it on your computer system.

  Svara

  Help with my assignment is the most authentic in terms of their unparalleled services and a dedicated team of superb professionals to cater the need of the students.They have been rendering their services for a petty long time. Quality is their hallmark.We take pride in providing a gamut of services like projects,assignments, academic papers, research that help students to shine in their respective domains.

  Svara

  This must be a popular blog. The content and knowledge shared here is of high quality. Gas and electric tankless water heaters run more efficiently than the conventional water heaters of the same fuel type. We rated the annual energy consumption cost Excellent for a gas model but only Fair for an electric, but both rate Very Good for energy efficiency. Read more on Tankless Water Heater Reviews

  Svara

  mcafee com/activate platform enables the users to download, install, and activate the McAfee subscription without any interruptions.

  Svara

  Now you can watch most popular channel HBOGO on Roku device. First all of download hbogo app and install. Then signup to your Roku account and verify your Roku subscription to use it finally.

  Svara

  Aol Mail Login Sign in,New Account at www aolmail.com, Password Recovery, The next page will ask you to enter a Password of your Account.

  Svara

  Netflix error code NW-2-5 indicates that you have some type of network connectivity issue. To fix this error, try these seven troubleshooting tips.

  Svara

  Fix the roblox error code 267 which states & account too young error. There;s a simple solution available to this problem. Follow the steps.

  Svara

  Download the Toolbox for Outlook Password Recovery and download the tool from there. Once the tool is downloaded from the link given above, click on ‘Run’ to complete the installation. To recover the password, you have to select that particular mail account. Hope you find this method useful just like I did.

  Svara

  Magellan Roadmate is the latest series of cutting-edge Navigation Devices based on state-of-the-art GPS Technology. These innovative, user-friendly Sat-nav gadgets are some of the most advanced devices available for users. Not only that, they are extremely reliable and accurate.

  Svara

  Microsoft Office is a family of Softwares that will help you to create, communicate, collaborate, and get your work done. For using this ultimate application you first have to go through the Office 2019 Download process. 

  Svara

  However, many times while using the AOL Mail on your iPhone, you might get several errors. One such error that displays the most is “AOL Mail not working”.

  Svara

  Complete the Kaspersky sign-in the procedure to manage the Kaspersky subscription, view the information and statistics of traffic usage

  Svara

  Checkout complete steps of how to update microsoft office on mac ✔️ Open an Microsoft Office app, then click Help > Check for Updates to install it.

  Svara

  The installation procedure of McAfee webadvisor is easy and straightforward. In addition to this, it takes up very little space on the hard drive. Once the software gets installed on the system, and the user opens the browser, the plug-in will be activated.

  Svara

  To begin the installation of the Garmin Connect application on your mobile phones, firstly you have to go to the Settings menu and from there click on the Wi-Fi option.

  Svara

  Camps.Intuit.Com – Usually cited as CAMPs, the Customer Account Management Portal is a stage that empowers Quickbooks Desktop Account Management. The stage encourages the alternative to deal with a lot of work for you.

  Svara

  Linksys Connect designed to configure the router settings, complete the process by following the given guidelines of downloading setup the router

  Svara

  This article is really fantastic and thanks for sharing the valuable post.

  Svara

  I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a very long time. Thank you and good luck

  Svara

  Really nice style and perfectly written content material in this. Material on this page is very efficient I’ve ever had.We do not need anything else. Thank you so much for the information.

  Svara

  Entertainment can be more fun with Hulu as here you get access to a world full of your favorite TV shows. Here will get the opportunity to enjoy the latest content that you can stream in any of your devices supporting the app. Get your free trial and access to your device in the

  Svara

  Garmin Express is an extremely versatile software application available for both Windows and Mac devices. However, you are required to check the specified requirements and ensure your system conforms to it. This is extremely important for flawless setup and unmatched performance.

  Svara

  The software gives you desktop notifications and step-by-step instructions so that you can update your devices with ease. Even if your application is not open or the device is not connected to your system, it will give you alerts on a regular basis. So for garmin.com/express setup, you need to follow all the full-proof steps given below.

  Svara

  Garmin.com/express is a computer application for easily setting up, registering and managing your Garmin device. The software gives you alerts whenever there are new updates available so that you can install them easily. You can also save multiple maps and preferred places with Garmin Express.

  Svara

  MS Office has earned its reputation as an outstanding Suite of Integrated Productivity Tools by serving Business and Home users with unmatched efficiency. It comes in multiple versions to give utmost versatility and choice to its users. In this way, it has surpassed any competition that it encountered on its way to becoming a necessity in today’s world. Besides being an exceptionally simple to use software suite, it is equally convenient to set it up. At “office.com/setup”, you can easily deploy your purchased version of MS Office without much hassle.

  Svara

  An extensively famous and adored web-based email service, AOL Mail is now a renowned name. The mail service has gained its major fan following because of the fastest interface and features that are user-friendly. You need to choose this platform because here, you get convenient access to your emails and also enjoy several features that are brilliant.

  Svara

  Among all this, Product Activation Key is the most important requirement for Webroot Download. This 20-digit reference code combines a unique set of alphanumeric characters that identifies your Subscription Terms. You can get this code only after purchasing the preferred version of this software. This implies that you must purchase a Subscription.

  Svara

  AOL Desktop Gold is an advanced and easy-to-use version of AOL software. It includes the features of AOL mail with the personalized chat window and the AOL app that can be installed on both Android or iOS versions.

  Svara

  Nice, do you like candies then visit here candy manufacturers in delhi

  Svara

  Webroot geek squad is a main antivirus framework that protects from offline and online dangers on your personal computer. It makes sure infections like ransomware, spyware, viruses, and malware don’t infect your windows or MAC computer. Its advanced security algorithm protects your device in real-time. Thus letting you use the device without any worry.

  webroot best buy downloads |

  Svara

  Thank you dear, for making such as important information. I hope you will update this information to add more value if needed, thank you again and take care.Consultant for Business Setup in India, GST Registration Services in Delhi

  Svara

  I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.
  data science course in hyderabad with placements

  Svara

  I am glad to discover this page. I have to thank you for the time I spent on this especially great reading !! I really liked each part and also bookmarked you for new information on your site.

  Svara

  Think once, Think twice. Think Allassignmentservices is your right choice. Biology Assignment Help services allow you to live up to the excellent expectations of your professors. We offer Biology Assignment Help to the students depending on their levels. If you are on the lookout to have consistent and trustworthy Biology Assignment writing services, you are in a right place. It gives you plenty of leeways to choose your experts amidst oodles of experts. It adheres to zero level tolerance towards plagiarism. Our is the most economical price.

  Svara

  Thanks for this amazing blog I loved reading it.
  For QuickBooks error support number you can contact me here : +1-800-496-0147
  Or Visit: https://askofficial.com/quickbooks-error-support/

  Svara

  Your posts store highly beneficial information to educate readers.

  Svara

  Google Premier Partner rozetli Mekjoy, Google Reklam ve SEO hizmeti veren bir dijital pazarlama ve dijital medya ajansıdır. dijital pazarlama ve SEO ajansıdır.

  Svara

  If you are looking to buy cannabis online, we are one of the most trusted sites with over 5 Plus years experience in the cannabis business. We have taken our years of knowledge and made a site for people to buy the best cannabis products in Canada.

  Svara

  Pogo has always been successful in creating a buzz around its audience but with these massive platform; it’s audience face problems and one of them is downloading pogo games. You can solve the problem by simply following the steps. 1. Open the official site of pogo 2. on the main page find the option download 3.you will be redirected to a page where you can see different 4. Now you’ll see different downloadable games. 5. Also you can search the desired game. 6. click on game and hit install. 7. Open the downloaded game and follow the procedure. If the issue keeps going on contact the best pogo games tech support.

  Svara

  These days, students are facing lots of issues in writing assignments and essays because they are busy in their other activities like part-time jobs, or day to day activities. Here, we take the place. We offer our aspirants a mind-boggling solution and deliver a top-notch assignment to them. We follow adequate learning by undertaking an approach to update our professionals with new ideas and strategies. We can deliver your assignment on time by adhering to the guidelines of the project. So, if you need a dependable assignment help expert, let’s get in touch with us right now.

  Svara

  Hi, I “this”, a technician in Customer Service Help. Customer service help is an independent firm that provides support for software and many other peripheral devices. The printer is also one of them. So if you are facing any types of issues with HP Printer then contact our HP Printer Support experts for help. Connect us without any hesitation.

  Svara

  Global SBCglobal email links what do you need for this? All you have to do is follow a few simple steps because the first thing a user needs to do is make a deposit by adding an email address and keywords. because email is very important and is considered the safest and most reliable way to share information. when it comes to the SBCglobal certificate.

  Svara

  You can buy mcafee antivirus on-line and disconnected yet. for acquiring it on-line, you wish to go to the official site of mcafee activate and discover the mcafee authorization key on your enlisted email id save that mcafee activation key since it will be required at the season of establishment.

  Svara

  HBO Max streaming services are currently available in the US and certain US territories. The streaming service provider can be accessed on PlayStation 4 and other devices through an update of the HBO Now app.

  Svara

  AOL Mail Login Guide : AOL Mail is a web-based email service which is offered by AOL. It is actually a division of Verizon Communications. This particular service is sometimes called as AIM Mail wherein the AIM is an acronym for AOL Instant Messenger. Verizon has acquired AOL in the year 2015.

  Svara

  If you get Netflix errors NW-4-7, NW-4-8, and NW-2-5, this post will help you fix the problem. Network connectivity issues can cause any of these errors.

  Svara

  Project Management Assignment Help service with its outstanding pools of professionals have the potential to solve all kinds of assignments of the students. They have rich background. We provide assignment solution ranging from different areas of project management. We ensure that the assignments ,we undertake with utmost priority within the guidelines of universities and handover the assignments before the completion of deadlines. Our Project Management service is very affordable and justifiably, students are happy to get the right value for their money.

  Svara

  Great post! If you need any help for Factory Reset Netgear Router then dial toll-free number +1-833-338-1430 or talk to on live chat to resolve your Netgear Router Reset issue. For more information visit our website.
  https://routerfixiya.com/factory-reset-netgear-router/
  https://netgearrouterissues.blogspot.com/2021/01/fix-netgear-router-reset-issues.html

  Svara

  Its a great pleasure reading your article post.Its full of information I am looking for and I love to post a comment that ”The content of your post is awesome” Great work.

  Svara

  Very informative content and intresting blog.Data science training in Mumbai

  Svara

  all assignment services had always been the most reputed online academic assistance providing platform that is empowered to serve the students with the tricky and challenging concepts with our R-Studio Assignment Help. We are available around the clock to accept and deliver the orders with no hassle.

  Svara

  If you seeing Error Code 267 on Roblox during the game dont worry. Here Im sharing you the ultimate guide to Fix Roblox Error Code 267.

  Svara

  The name euro was eliminated and took Disney land Paris

  Svara

  SBCGlobal Login is done by millions of users, to send and receive a number of mails, on a daily basis. In any of the cases if there, any problems regarding any of the issues then connects with us over a call or send us any of the emails. The live chat window is always open, SBCGlobal Email Login only needs a password and email id address.

  Svara

  Bellsouthlogin is needed to be taken care of once the login is done with the login credentials asked for. The mail service has given the users a lot more then the other mail services present in the market.

  Svara

  I am glad that i found this page ,Thank you for the wonderful and useful posts enjoyed reading it ,i would like to visit again.
  Data Science Course in Mumbai

  Svara

  Nice & Informative Blog !
  A prestigious accounting software, QuickBooks, has been designed to make the -flow of accounting painless and hassle-free. However, this software is also prone to technical issues like QuickBooks Error 2107 dial 1-855-977-7463.

  Svara

  check this out
  Buzz News Post,

  Svara

  share this with everyone
  Las Vegas News,

  Svara

  latest news and updates
  United News Post,

  Svara

  recent news from across the world
  star news express,

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.