Kissie stöttar verkligen sina kollegor

Men jag jobbade in i det sista och lyckades även ta mig iväg på ett event för att stötta en kollega. Dock var jag endast där en timme men jag känner ändå att det är bättre än ingenting. Det var Angelica Blick som släppte sin kollektion tillsammans med safira som firades på södra teatern, och wow vilka fina smycken! Ska lägga en beställning idag tänkte jag. Räcker inte med ringen jag fick med i inbjudan.. Behöver allt! ?//Alexandra ”Kissie” Nilsson

Ända sedan Alexandra ”Kissie” Nilsson hade ett event där några stycken gäster osat att de skulle komma och sen inte dök upp så har hon varit fantastisk på att stötta sina kollegor i deras projekt.
Det är fint att se tycker jag, då jag är relativt övertygad om att dessa influencers får mängder med inbjudningar de kanske ”menar att gå på” för att sedan inte hinner, orkar eller kommer ihåg – något som är skit-trist för den som håller i eventet, särskilt som mycket är personifierat i både inbjudningar och events.

Eventet var för Angelica Blicks kollektion för Safira som nu är ute.
Här är några smycken från den – någonting ni fastnat för lite extra?

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men oj vilka kläder. Ser ut som försvarsmaktens vinterunderställ.

   Köp köp köp….. ”heja”

    Hamna fel

   Kameltå

    Värre än så tycker jag 🙁
    Väldigt grafiskt…

     Haha, ja exakt! ?

      GoGPayslip is an online electronic payslip entryway intended for government representatives in Ghana. The Government of Ghana electronic payslip offers changed preferences of the old.
      https://gogpayslip.site/

     Fotografen borde ha koll. ”Uschäkta, jag ska bara dra litet i vecket, så att det ser bättre ut.”

    Åh nej, hon har ett kön. Piiinsamt.

     Kameltå är pinsamt. Dubbelkollar man inte sitt klädval innan man går ut? Känner man inte att ens kön håller på äta upp byxorna?

      Varför är det pinsamt? Jag tycker att det är fult. Men inte pinsamt.

       Jag tycker det är pinsamt.

        Fult & pinsamt 🙂

      Så märkligt att det är ”pinsamt” med den minsta antydan till att man som kvinna har ett kön, men männens paket ska gärna synas och ta plats. ???

       Here we go. Jag tycker det är lika pinsamt när män har för tajta byxor/shorts där man ser hela paketet. Nöjd? Måste allt handla om feminism? Shit. Fittan sticker fram.

        Vad en enskild person tycker spelar inte så stor roll i sammanhanget. Så nej, jag är inte nöjd 🙂

        Jag tycker att det ser ut att vara tyget från byxorna som sticker fram, inte fittan.

         Idol-Gunilla ?

       Jag tycker inte att någons kön ska synas i offentliga miljöer. Varken kvinnors eller mäns. Om man inte är på strippklubb eller nudiststrand. Det jag avskyr mest är när män som cyklar i snabba kläder, springer runt på kontoret och visar upp varenda mm av sitt kön i cykelbyxorna. Vidrigt! Då ser jag hellre en kameltå. Så nej, att se manliga könsorgan är inget som eftersträvas!!!

       Elena, enligt vem?!
       Kameltå är blä och pinsamt. Att männens kön gör att plagget buktar utåt är ju för att hela deras kön bokstavligt talat hänger på utsidan.?‍♀️ Kameltå är ju mera bara en valk ungefär. Vårt kön behöver inte synas därför att det inte hänger på utsidan (blgdöäpparna är INTE så stora att de behöver puta utåt).

       Aldrig nånsin hört nån tycka det är mer ok med att männens ”paket” som du kallade det, syns FÖR mycket. Men alltid ska ju npn hår dra ”vad hade du sagt om det var en MAN!!!!”-kortet…. Män jag känner klär sig i lagom åtsittande kalsonger för att allt ska hålla på plats någorlunda i alla fall. ?

      Tycker hon rockar kläderna! Pinsamt att folk ska sitta och kommentera sådär bakom en skärm, särskilt anonymt.

    Alltså det ser inte ens ut att bara vara kameltå utan som om byxorna är sydda så för att likna blygdläppar liksom? Märkligt.

    Nja, tycker det ser ut som en falsk kameltå. Dvs posen med materialet och skärningen ger intryck av en kameltå.

    Ser man på vilket material det är så framstår en äkta kameltå där ganska osannolik om jag får säga min mening.

     Ja exakt, så tajt kan de inte sitta liksom i det tyget? Awkvard och fult oavsett.

     Inte ens ett trosskydd eller en bit toapapper skulle få byxorna att sitta bättre. Helt klart en ”falsk kameltå” 🙂
     Detta är materialet som format sig som något som verkar tillhöra Kissies högst personliga anatomi.
     Case closed.

     Hahaha ”äkta kameltå”

   Den outfiten var rätt märklig… Verkligen mer underställ än ”outfit”. Påminner om trenden häromåret när tjejer bar kostymer i slinkigt material som såg ut som pyjamas för män.

   Ja färgen var ju inte topp, och dom byxorna vill man ha såna?

  Wow… vilken verklighetstrogen gren ?

   Eh gjorde INTE den emojin??

    ???

    Haha! Blev minst sagt komiskt med den emojin! ?

    ???

  Ojojoj – det är fint men också väldigt inspirerat av danska Maansten…

  Ser lite ut som bianca ingrossos smycken..

   Ser ut som vilka smycken som helst

    Varför tillverkar man ens med guldplätering? Det nöts ju bort och blir bara fult.

  Oj.. är det ett reklaminlägg för Safira? Och så fick Kissie vara med som lite mörkning typ 😉

   Men jag orkar inte. Detta är en bloggbevakning där man bevakar influencers. Typ alla influencers skapar design-samarbeten. Camilla bevakar detta. Huuuur får folk det att tro att dessa inlägg är reklam!?

   Zzzznark

   Men ge dig

  Stötta en kollega genom att göra smygreklam.
  Väldigt generöst.

   Generöst mot förmågan att göra direkt reklam utan att markera det dvs smygreklam. Ren och skär smygreklam. Så kan alla hjälpa varandra då har vi en stor kanal av rent officiellt rapporterande av hur andra gör reklam… (som reklam)

  Nja…rätt tråkiga smycken i min mening men möjligtvis Chunky Hoops då. Annars känns det lite barnsligt med stjärnor o sånt.
  Jag fick ta hål i öronen när jag var 10 år o mitt första par örhängen jag fick köpa var ett par guldstjärnor minns jag. Plus ett par hästskor med en liten sten ?. Så för mig känns det lite nostalgisk men inget jag skulle bära idag.

  Gillar örhängena wavy hoop och chunky hoop. Samt den tjockare ringen.

  Ha både kläder och smycken var skit som vanligt, då behöver man inte titta mer på detta inlägg ?

  OT: såg alldeles nyss Gina Tricots reklam med Bianca där hon pratar engelska. Varför? Det är väl inte en internationell reklam? Bianca är väl inte stor i andra länder där man inte förstår svenska?

   De är stora i Norge. Ingen aning vilka fler länder. Spelar ingen roll heller, då anledningen till att de snackar engelska är för att vi har många i vårt land som inte pratar svenska. Är ganska mycket reklam som är på engelska nu.

    Det handlar inte om att invandrarna ska förstå reklamen. Det handlar om att allting numera är inspirerat av USA och amerikansk kultur.

   Reklamen är kanske inte bara riktad mot Sverige, Gina tricot finns ju i flera länder.

   Tyskland. Finland.

   Ellen Bergström gjorde också en engelsktalande reklam för ett tag sedan. Det var vad kidsen idag kallar cringe.
   ”Hello. Hey you there. Yeah, I’m talking to you”

  Kissie försöker bättra sin image men är lite för sent ute. Ingen bryr sig längre.
  Jag förstår inte hur våra kära influencers ”vågar” leva på samarbeten. De är kända för absolut inget och har därför inget att erbjuda när den yngre generationen influencers tar över.
  De tjänar riktigt bra, varför inte investera i sånt som inte är förknippat med ens eget varumärke? Varför inte utbilda sig vid sidan av? De hade kunnat ta 2 kurser, dvs 30hp, per år vilket är väldigt lite och vips några år senare så har de en kandidat i bagaget.

  Är jag feg, tråkig och gammelmodig som tänker såhär?

   Varför skulle de inte våga? Inte alla som vill plugga vidare. De lär säkert ha lite fördelar sen i framtiden om de ska söka ett vanligt jobb.

    Men helt ärligt, vem skulle anställa Kissie om 15 år?
    Marknadsföring och sociala medier är som ett stormande hav. Det är nya vågor som slår hela tiden. Kissie är relevant några år till sen ”tappar hon det” när den nya generationen hittar på nya sätt att influera på. Kolla hur det såg ut för 10 år sedan kontra idag.

    Om Kissie söker jobb när hon är 45, vad kan hon erbjuda? Kunskap om ett utdött onlinefenomen? Konsult åt de yngre som anser henne gammelmodig?
    Hon skulle kunna starta ett bolag inom vad som helst eller plugga vad som helst och därmed ha relevant kunskap att erbjuda en arbetsgivare.

    Som jag ser det så är de antingen smarta med sina pengar idag eller så får de nöja sig med bra mycket mindre när deras tid i rampljuset är slut. Klockan tickar.
    Kenza är ett bra exempel på hur hon förlitade sig på sitt varumärke och idag går Ivyrevel snart i konkurs. Hade hon investerat alla miljoner i något annat som inte är förknippat med henne som varumärke så hade möjligheterna ökat. Istället exponerar hon sitt barn och privatliv för att det inte finns något annat att tjäna pengar på.

     Kenza har inte satsat pengar i Ivyrevel. Så hon kan som mest förlora sin arbetsplats (där hon inte varit så ofta) och dito för Aleks vilket förmodligen är värre eftersom han inte är influencer.
     Men Zalando och H&M ser nog ogärna att Ivyrevel konkar.
     Snarare försöker de hitta någon form av lösning för att inte alla pengar de satsat (20 miljoner var för H&M och Zalando) ska gå upp i rök.
     Jag begriper då inte varför dessa stora företag gick in över huvud taget i Ivyrevel. Inget av deras futuristiska projekt verkar ha blivit verklighet 🙁

      Jag tror att det är Alex och Dejans kunskapdr inom marknadsföring de vill åt. Det kanske är bättre om Ivyrevel konkar och de får starta en konsultfirma.
      Trist att det går dåligt men Kenza är ingen världskändis, förstår inte vad hon tänkte när hon öa all sin tid och energi utan kubskap inom design, mode, marknadsföring utöver sin blogg, trender osv. Detta kunna syskonen Subosic hjälpa till med men uppenbarligen går det inte så bra när de förlitar sig på ett ansikte utåt.

       Verkar vara Bianca som är den enda som funkar utanför online-världen. Den bruden går det riktigt bra för. Jag tror ivy revel inte gick bra från början då priserna var för höga för den målgrupp som följer kenza, (de har gått ner nu) och kläderna alldeles för generiska.

        Är det för att hon gör TV också tro – är det den verkliga skillnaden? Gammelmedia?

         Det verkar så, då går hon liksom in genom rutan hos den ”stora befolkningen” istället för att bara vara någon karaktär på nätet.

      Förstår heller inte grejen med ivyrevel… allt prat om att göra kunden till någon sorts data och därmed sälja på dem kläder känns bara så fel i och med att konsumenter inte är som influencers utan värnar om sin integritet. De fick det att låta som att se kommit med något nytt när det i själva verket bara är ett till influencer märke.
      Och varför ett sånt beyonce namn? Det kom samtidigt som beyonces stora show revel och ungens födelse blue ivy och känns som att namnet är typ halvsnott därifrån med.

       För att Kenza tycker hon är Sveriges queen B

     Såklart det finns en hel del jobb hon skulle passa till 🙂 tror inte hon kommer ha problem att hitta ett jobb i framtiden. Finns ju personer som känns väldigt mycket mindre smarta/kompetenta än kissie som har jobb ?

      Har aldrig följt kissie men har läst det ena vidriga uttalandet från hennes sida efter det andra. Hade jag varit arbetsgivare och läst något av dessa hade jag aldrig velat ha en sån människa på min arbetsplats. Först för att hon verkar vara en riktigt elak människa, för det andra har hon inga meriter. Det finns dock influencers som förvaltat sina varumärken bättre, Kenza skulle säkert vara anställningsbar då hennes namn inte är nerskitat, likaså Bianca ingrosso, margaux osv..

       Men vad skulle de göra? Vilket yrke kan de få anställning inom? De lär ju få mininimal ingångslön.

        Finns väl massa man kan göra. Jag har ingen utbildning men har ändå ett helt normalt jobb och har en lön jag klarar mig utmärkt på 🙂

        Tror att dessa tre i alla fall har erfarenhet av marknadsföring vilket i alla fall gör de någorlunda eftertraktade. Dock förutsätter det ju att de slutar på topp och inte bara blir irrelevanta som kissie för att deras erfarenheter ska klassas som värdefulla.

         Marknadsföring är mer än att få ett erbjudande, acceptera, få hem produkten, fotas i den, ladda upp på nätet och skapa en länk.
         De gör reklam för precis samma saker allihop. Ingen av dem har tjänster att erbjuda som en vanlis inte klarar.

        Det kommer att bli tufft för alla bortskämda influencers om de en dag blir tvungna att ta ”vanliga jobb”.
        De enda tillfällen dessa influencers släpar sig upp tidigt på morgonen är väl när de ska ut till flyget eftersom de blivit bjudna på någon resa där de ska göra reklam för mobilskal, bikinis eller solglasögon.
        Då orkar de upp ”för att jobba”.
        Jag skulle vilja se en omskolad influencer kl 6:30 på tunnelbanan bland alla löneslavar en mörk och kall januaridag med 13 arbetsveckor kvar till påsk.

         Hoppas tv3 snappar upp din ide och låter oss följa spektaklet. Det förtjänar vi efter all tid vi investerat i deras liv.

        Men Margaux har ju faktiskt haft riktiga yrken innan hon blev influencer.https://margaux.elle.se/alla-mina-jobb/

    Dom kan vara med i alla dessa såpor där dom får visa vad dom går för.

   1 hp motsvarar ju en veckas heltidsstudier, så 30 hp är ju inte så lite direkt? Normalt är ju 20 p per termin.

    nej, heltidsstudier omfattar 30hp/termin alltså 60hp/år.

     Läste ett program på tre år-120 p. Plus 40p-ytterligare ett år. Men det har väl ändrats. Nu känner jag mig som en dinosaurie ?.

    Nej 30 p är motsvarande heltidsstudier. Systemet gjordes om för, vet inte 10 år sen kanske.

    1,5 hp = 1 veckas studier. 30 hp = 20 veckor = 1 termin

  Fjärilslås på örhängena. Förstår inte att folk fortfarande vill ha det.

   Undrar av ren nyfikenhet och okunskap: Vad är felet med det och vilket alternativ är bättre? ?

    Labret. Då slipper man pinnen samt fjärilslåset. Labreten har en tunn platta på baksidan som sitter fast i staven och så skruvar du fast smycket på framsidan.
    Nu var de här rätt fula, jag brukar be närmsta piercingstudio köpa in de jag vill ha (Finns mängder i guld, silver, diamater etc) men bra bild på hur det ser ut : https://www.snallaalice.se/shop/product/sweet-yazmine-in-rose?tm=

     ?? Finns även push ends som man trycker in i labreten istället för att skruva.

     Jag vill inte ha de man skruvar på då jag har småbarn som ibland kommer åt och rycker i örhängena. Vill att de ska komma av som med de ”vanliga” om jag fastnar i något eller att något av barnen sliter till.

      Använd inte det då? ?

  Är faktiskt oehört less på Alexandra, hon blir mer och mer smaklös i mina ögon. Hennes vloggar var lite roliga förut, inte nu längre. Instagram bilderna är också så retuscherade att hälften vore nog.

  I och med att vi inte kommenterar utseendet så är det väl fritt fram att tala om hur ful outfiten är i bilden.

  Jag tycker att Alexandra har växt till sig rejält och dels blivit mer allmänbildad och mer avslappnad/ trygg med sig själv. Hennes V-loggar är oftast välgjorda och underhållande. Kanske skulle du istället ha tagit upp hennes problem med konsumtion som hon erkänner att hon mår dåligt över. Hon har verkligen utvecklats till det bättre till skillnad mot EgoBella som inte förändrats nämnvärt med sitt ljugande och sin övertro på sig själv sedan hon var tonåring. Varje gång jag får upp det första inlägget på FBtråden där det är ett citat om hur hon tycker att hon skulle passa som justitieminister så tänker jag SSDD dvs SameShit DifferentDay om hennes skrävlande om att bli nya Ophra,Estée Lauder och världens mäktigaste.

   Alltså, jag är skittrött på Bella och ffa daltande media och hennes pantade fans som bara skriver Heja! Heja! men någonstans är det väl ändå rätt befriande att hon bara skiter i allt och kör likt en karl. Tråkigt bara att folk inte fattar…

    Jag tycker hon är fantastisk som ger fullständigt fan i vad folk skriver för skit om henne. Nej hon är inte min idol heller, men hon går sin egen väg.

  Haha!
  En Figarokedja.. gå till vilken guldsmedsbutik så kan du köpa en sån. Vilken unik ”design”

  Vem köper sådant krafs?

   Det där krafset kommer bli missfärgat om några månader (veckor).

    Hur vet du det? ?

    Ja tyvärr är det nog så. Köpte ett förgyllt silverarmband på guldfynd By Bianca som nu har blivit helt missfärgat. Vet inte hur jag gör rent det heller? Iom att det är både silver och guld.
    Någon som vet?

     Reklamation?

     Tandkräm.

     Lägg det i bikarbonat o häll kokande vatten över. Skölj när det väl svalnat o putsa med duk?

     Sterling silver är just det silver som används i smycken.
     När det är förgyllt/pläterat betyder det att det bara finns ett tunnt lager av silver eller guld ovanpå en annan metall.
     Då kan du inte göra rent det med tandkräm.
     Vanligt sterlingsilver rengör man med medel man köper hos smyckesbutiken.

      Och förgyllt då?

  Angelica blick var så jävla jobbig när hon jobbade på Carlings. Jag skulle bara testa en tröja och hon försökte tjata på mig allt från strumpor till mössor. Haha tänker alltid på det när jag ser henne här

   Hon gjorde bara sitt jobb. Jag har jobbat för samma koncern som Carlings ingår i fast i en annan butik men de kör samma skit. Urusla villkor för de anställda och såna sjuka säljkrav att men tröttnar på sig själv med allt tjat man måste rabbla till varend kund.

    Jag förstår det, ändrar dock inte att man som kund uppfattade henne som jobbig. Och att man uppfattar alla som jobbar på Carlings som jobbiga.

     Nej men man kan kanske får lite förståelse för varför de är som de är under sina arbetspass ?

     De är dem på Vero Moda i min stad med. Du hinner inte hitta något förrän de är på en. Man hinner stänga provdörren och de kommer.. ”Hur går det?!?!?”

    Jag fattar inte att företag tror det funkar att tjata på kunden. Herregud, det finns inget värre än att bli förföljd och tjatad på. Jobbade i butik ett tag och vi hade ett dataspelatest vi skulle göra där vi typ skulle se hur man skulle approacha en kund. Först skulle man fråga om kunden behöver hjälp (perfekt, här stannar jag om kunden inte vill ha det), men nej, det var fel, man skulle fråga igen, och sen fråga om denne behöver nya jeans inför säsongen, och om inte det så kanske en j-a (sorry) blus!! Alltså jag sa emot min chef så många gånger och vägrade skrämma kunderna så. Lyckades ändå sälja en massa genom att bara vara genuint trevlig och hjälpsam jämfört med de kollegor som var på kunderna så de stack iväg.

     Det enda som sker med den typen av krav på personalen (om alldeles för gå-påig merförsäljning) är att jag (och nog många med mej) blir rädda för att be om hjälp när jag faktiskt vill ha det. Om jag ber om hjälp för att hitta en blus så vill jag bara ha hjälp med att hitta en blus. Inte hitta en blus, känna mig nödgad att köpa den även om jag är tveksam och dessutom bli påtjatad strumpor, en bikini och hyllplanen från lagret ovanpå. Som kund ska man inte behöva gå i försvar eller ”stå på sig”, då har företaget failat rätt hårt…

      Exakt. Det är det jag försökte förklara för cheferna men de tyckte ju inte de om att höra. Men jag struntade i det, vägrar tjata på någon. Vet själv hur jobbigt det är och att man som kund då undviker att ens gå in i såna butiker. Och då är denna kedja en av Sveriges ”giganter”.

   Carlings har ju exceptionellt jobbig personal

  Chanelväskan är såklart svindyr. Men nej vilken tantmodell. Så ful. ?

   Ful för dig, snygg för någon annan.

  Camcam. Har du koll på dramat mellan Emilia – Nina och Marcelo igår?
  Något om strypgrepp, polisanmälning, förtal etc.

  Haha alltså va? Köper du verkligen allt Kissie säger? Hon är ju den av alla influencers som är mest missunnsam och avundsjuk på sina kollegor (okej efter Paow då) . Det är väl bara för att hennes eget event blev en flopp och hon är bitter för att hon fick ”för lite” stöttning som hon nu vill understryka att HON minsann stöttar sina kollegor (trots att hon aldrig gjort det). Snaaaaark. Hon kommer alltid vara samma gamla Kissie.

  KNPL India is the best SEO company in Sikar. That provides on-page and off-page SEO at very low cost. 

  Custom Homework Writers have doctorates credentials that assures to clientele of receiving high caliber Custom Homework Writing Services to realize their aspirations of admirable grades in their College Homework Assignments.

  Normally, your QuickBooks software might stop working all together if your company’s data file gets deleted or lost. Or, it might stop working efficiently or properly if your data file’s gotten corrupted. Whatever the case you might find yourself in, using QuickBooks File Doctor Tool, you can effectively diagnose them.

  Get the best seo service in Udaipur.

  I have to search sites with relevant information on given topic ExcelR Machine Learning Course In Pune and provide them to teacher our opinion and the article.

  Seek help for all your Nursing Research Paper Writing Services from experienced writers for your Nursing Assignment Writing Services and Nursing Essay Writing Services.

  Butterfly locks on the earrings. Don’t understand that people still want it.

  BUY POWER SPRAYER FROM CHANDAK AGRO

  Thank you

  Wow, such an awesome blog you have written there and you and I get exactly what information I am looking for, in the third paragraph you put amazing effort to explain the theme of the content. As a content writer, I can understand efforts because when students ask me for zara case study, I do the same.

  Wonderful blog found to be very impressive to come across such an awesome blog. I should really appreciate the blogger for the efforts they have put in to develop such an amazing content for all the curious readers who are very keen of being updated across every corner. Ultimately, this is an awesome experience for the readers. Anyways, thanks a lot and keep sharing the content in future too.

  Digital Marketing training in Bhilai

  Think once, Think twice. Think Allassignmentservices is your right choice. Biology Assignment Help services allow you to live up to the excellent expectations of your professors. We offer Biology Assignment Help to the students depending on their levels. If you are on the lookout to have consistent and trustworthy Biology Assignment writing services, you are in a right place. It gives you plenty of leeways to choose your experts amidst oodles of experts. It adhejackthomas2435@gmail.comes to zero level tolerance towards plagiarism. Our is the most economical price.

  This is the information I really wanted. I found it while searching to solve the problem I had been troubled with for several days, but thank you very much. 메이저놀이터

  Really very happy to say, your post is very interesting to read. I never stop myself to say anything about it. You’re doing a great job. Also, check out npower registration portal

  Thanks a lot for sharing this post! I really appreciate it. Regards.

  This is really nice and informative, containing all information and also has a great impact. Thanks for sharing also, Also, check out sony wireless bluetooth headphones

  Very well written post. I have read the content and it is so helpful.Thanks for sharing.

  You have hit the nail on the head and i love your opinion on the matter.

  Nice post. Thanks for sharing

  In the meantime, I wondered why I couldn’t think of the answer to this simple problem like this. Your article is an article that gives the answer to all the content I’ve been contemplating. 메이저토토사이트

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.