Äntligen lite lugn och ro i Jonna Jinton-land

I helgen vågade vi äntligen “flytta hem” igen, när vi fått vetat att han blivit omhändertagen av vården. Det tog nästan två dygn innan min kropp äntligen vågade släppa taget och gå ut ur det där “överlevnads-tillståndet” som jag befunnit mig i senaste veckan.
[…]

På fredagen fick vi besök av två väldigt trevliga poliser som jobbade för “brottsoffer och personsäkerhetsgruppen”. De var här för att ge oss råd om hur vi kan göra vårt hem mer säkert i förebyggande syfte.
[…]

Vi fick även besök av polisen idag igen som kom hit för att dokumentera skadegörelsen i min ateljé. Är så himla tacksam för att de kom hit.
Blir fortfarande ledsen varje gång jag går in i ateljén. Det är en jobbig känsla när någon gjort intrång i ens privata sfär. Det blir liksom…kränkande på något sätt.
[…]

Jag tror nästan det var värst, att se Johan så rädd. Han var så rädd att något skulle hända mig. Och jag kände tvärtom. Jag var mest rädd för att något skulle hända honom. Att den här mannen (som i sin psykos såg mig som sin fru) skulle se Johan som ett hot och skada honom.
Och kanske var jag rädd för mig själv. Jag visste att om någon skulle ge sig på Johan så skulle en annan sida av mig komma fram. Jag skulle aldrig, aldrig låta något hända Johan.//Jonna Jinton

Jonna Jinton har nu skrivit ett inlägg där hon berättar om vad som hänt sedan en stalker dök upp hemma hos dem och bland annat vandaliserade hennes studio.
Mannen har nu äntligen blivit omhändertagen av vården och får förhoppningsvis all den hjälp han behöver, och Jonna och Johan kan äntligen andas ut.

En annan som också verkar ha fått påhälsning av en stalker är Isabella Löwengrip.
Hon skriver på sin blogg att han endast verkar ha tagit ett uppehåll under sommaren och nu är tillbaka så jag tolkar det som att det är person som trakasserat henne tidigare.
Detta har lett till att hon återigen börjat äta insomningstabletter, men ska nu försöka dra ner på tempot lite tidigare på kvällarna för att se om det kan hjälpa henne att sova utan medicinsk hjälp.

Det känns rätt sjukt att skriva ett inlägg för att sammanfatta influencernas stalker-situation, men så galen verkar världen vara idag.

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är tydligen farligt att vara influenser, kanske dags för en del att sluta vara så privata. Man måste inre visa allt för alla…

   Det är privata de skulle må bra av att vara.

    Stalker kan man drabbas av även som mycket privat person. Bra att Jonna nu får stöd av polisen och att stalkerpersonen får verklig vård. Vad jag minns fick Jonna och hennes först inget stöd förrän hon gick ut med det på sociala media.

     Fast att en person läggs in för psykos har inget med social media att göra. Anser också att du verkligen borde ta reda på huruvida stöd av polisen har ett dugg med social media att göra (jag gissar inte alls) innan du spider det som sanning.

  Fast Expressen har ju publicerat en kritiskt artikel om Bella. Känns mer som klassisk damage control och göra sig till ett offer från Bellas sida för att förflytta fokus. Det är inte direkt första gången hon använder stalker-kortet när det börjar blåsa runt hennes felaktiga siffror som hon slänger sig med.

  Tyvärr låst artikel.
  https://www.expressen.se/premium/nyheter/isabella-lowengrips-bluff-kritik-for-uppblasta-siffror/

   Excelarket är bra behändigt

    Nu är det bara att vänta in ett blogginlägg om hur mycket hon saknar sina barn.

    ”Excelarket” Ursäkta frågan som alla verkar kunna svaret på men exakt vad menas med ”Excelarket” ?

     Det är där hon planerar framtida blogginlägg, utifrån vilka reaktioner hon vill väcka vid en viss tidpunkt. Det brukar bli snyftinlägg när hon ska lansera något nytt tex. Förra året när bloggbevakning skrev om hennes besöksstatistik skrev hon ett inlägg om att hon fått en hotlapp på sin bil och skrev det som att hon fått den samma dag fastän den var gammal och nämnde sina barn för att göra det ännu mer dramatiskt (detta bevisat av SMS konversationer med hennes dåvarande pojkvän). Några månader senare blåste det igen och då passade hon på att visa upp sin pojkvän och berätta om hur han var den första hon släppt in. I samband med att de var på Cancerfondens tillställning, så strategi där också. Osv.

     Hon pratade i en intervju för några år sedan om sin strategi för att styra läsarnas reaktioner i bloggen. Hon berättade att hon har ett excelark där de planerar inläggen i bloggen för att maximera läsarnas reaktioner.

   Låta artikel, kopera och klistra texten här.

    Jag skrev att artikeln är låst.

    Jag har inte Premium och kan inte kopiera.

    Expressen”Hon framställer sig som en internationell affärskvinna med målet att bli mäktigast i världen.
    I höst expanderar Isabella Löwengrip sitt imperium till andra sidan Atlanten.
    Men Expressens granskning visar att Löwengrips siffror är uppblåsta och nu kliver missnöjda kunder fram och kritiserar hennes affärsmetoder.
    – Det är mycket en ”köpa grisen i säcken”-industri som fortfarande är ganska omogen, säger Edvin Brobeck, vd på Mapiful.

    Förra året blev entreprenören Isabella Löwengrip, 28, utnämnd till Näringslivets mäktigaste kvinna av tidningen Veckans Affärer.
    Hon umgås med miljardärer som den norska hotellmagnaten Petter Stordalen och pojkvännen Erik Selin, som är vd i fastighetsbolaget Balder, samt Centerpartiets partiledare Annie Lööf, och hon pratar om en snar börsnotering av sitt eget bolag Löwengrip Invest.
    Men det finns en helt annan bild av Isabella Löwengrips bolagsimperium. Den består av uppblåsta siffror och missnöjda affärspartners.
    Det kan Expressen nu berätta efter att ha granskat hennes bolag, affärssamarbeten samt talat med ett 40-tal personer i hennes närhet och med insyn i företag och privatliv.
    Isabella Löwengrip har avböjt att kommentera de uppgifter som framkommer i den här artikeln.
    Ursäkta men artikel var så uppdelad med bilder och annonser och lång så tyvärr har inte möjlighet att kopiera den nu. En intressant sak var Mat.se Axfood som inte vill uppmuntra flygresor var inte så glad när delen i fråga började göra reklam för privatjet !

   Jag köpte faktiskt Expressen idag. Kostade 25 kr.
   Har under många år inte köpt varken Expressen eller Aftonbladet utan bara läst på nätet.
   Men dessa 25 kr tycker jag var väl spenderade.
   Ska spara artikeln för framtida behov 🙂
   Expressen verkar ha surnat till på Bella. Var väl när hon skröt över hur hon kan manipulera journalister och få intervjuer att handla om endast det hon vill prata om.
   Och så skulle hon ju vända elaka Sverige ryggen och satsa på den stora vida världen istället. Bo på Manhattan och ha en ”agency” 🙂
   Kanske dags att hon packar sig iväg nu någonstans? I väntan på visum föreslås etablering i ett EU-land (annat än Storbritannien).

    Tänkte samma tanke att köpa papperstidningen som lunchsällskap.
    Tror också att en del journalister ruttnat på IL. Det jag tror är skillnaden idag är att tabliodpressen tror att folk hellre läser negativa artiklar än positiva om IL. Det är helt enkelt en fråga om vad tidningarna tjänar mest på.
    Om det är så krävs mycket mer än hotlappar, barnmys, insomningstabletter och hemma hos reportage.
    Har hon fått dåligt rykte i affärsvärlden har hon en jobbig uppförsbacke framför sig.

     Någon dom är insatt och vet vad Bellagirl har för rykte om sig i affärsvärlden?
     I samband med Erik S så borde fler affärsmän och kvinnor fått upp ögonen för henne.
     De måste undra…

      *som

      Löwengripsföretagen har rykte om sig att inte betala. Det är lätt hänt att missa enstaka fakturor så det krävs endel för att folk ska börja prata. Jag känner till leverantörer som inte skulle göra affärer med Löwengripföretagen.
      Jag har aldrig hört något konkret om att samarbetspartners ifrågasätter hennes siffror men har hört korridorsnacket om att det kan vara uppblåsta. Företagsvärlden funkar inte riktigt som influencervärlden. Man går sällan ut med påståenden som inte går att backa upp med fakta och när man väl gör det konfronterar man källan direkt. Det är därför intressant att företag låter sig intervjuas i expressen.

   Någon här uppmärksammade faktiskt en sjukt obehagliga hot på hennes Instagram nyligen, jag kikade och det var helt klart någon som hade illusioner om deras ”relation”. Jag tror på henne.

    Ingen har sagt att hon ljuger om sina stalkers. Det vi vänder oss emot är sättet hon skapar uppmärksamhet kring sin stalker för att skapa sympatier, avleda från negativa information etc samt överdriver hot och återanvänder stalkern när det passar henne. Samtidigt utsätter hon sig själv, familj och anställda för ytterligare fara genom att ge stalkern så mycket utrymme.

     Tack för att du förtydligade, det håller jag verkligen med om. Dick ser jag många kommentarer nedan som ifrågasätter sanningshalten lika mycket som den strategiska timingen.

  …. fast just i Bellas fall får man väl ta det med en nypa salt. Detta är kvinnan som helt utan skrupler kan fejka hotlappar på bilen och hitta på (allt i strategiskt syfte) att det fanns en hotbild i samband med Hajen bara för att kunna distansera sig från hans ekonomiska affärer. Att medvetet ljuga/lämna ut en annan människa borde faan vara straffbart.

   Det är klart det är straffbart. Rättegången mot Cissi Wallin börjar den 20/11

   Jag tror detta är enligt excelarket, bara en uppvärmning inför lanseringen av hennes oregistrerade stiftelse. Har inte glömt bort samtalet hon fick om sin ”stalker”. Personen i andra ändan säger till Isabella att ”han tycker ni är menade för varandra, han triggas av dig”. Bella ser obekymrad ut men det som jag reagerar över är att samtalet filmas och läggs upp på instastory.

    Jag tar tillbaka första meningen. Ser flera som nämnt en artikel i Expressen. Nu fiskar hon sympatier.

    Undrar om ES googlar Bella?

  *inte

  Farligt för de som verkligen blir utsatta när det finns andra som drar valser om att bla få hotlappar m.m…..

  Tydligen visar enligt Expressens granskning idag att IL siffror är uppblåsta o kunder o partners är klart missnöjda

   Gomorgon.

  Väldigt intressant artikel i expressen idag angående samarbetspartners som inte är så nöjda Bella. Känns lägligt av Bella att skriva om stalkers igen…

   Kommer du åt artikeln? Kopiera gärna texten och lägg in här.

    ”Samarbetet med Lyko går ut på att Isabella Löwengrip gör reklam för ett antal hudvårdsprodukter på temat ”I mitt badrumsskåp”.

    Hur framgångsrikt har det varit för er?

    – Sådär, kan jag väl säga. Hyfsat. Hon har lyft det i sin blogg och på Instagram och vi har haft en landningssida. Det har gått okej, svarar Kalle Eliasson.
    Hade ni högre förhoppningar?
    – Ja, till viss del tycker jag, säger Eliasson.”

    ”En företagsledare, som vill vara anonym, berättar att de var missnöjda med samarbetet med Isabella Löwengrip eftersom hon sa fel saker om deras produkter. 

    Företaget Mapiful, som säljer posters med kartor, kommer inte heller att samarbeta med Isabella Löwengrip igen. Vid första samarbetet var de nöjda, men sen har försäljningen stadigt sjunkit när de anlitat henne. 

    – Vi har kommit till ett läge, efter den senaste gången, att vi inte kommer göra det igen. Senaste gången bar det inte upp kostnaderna, säger Edvin Brobeck, vd på Mapiful.”

     Tack!

     Från expressen ”För några månader sedan träffade en svensk företagsledare Löwengrips bolag. Företagsledaren fick bland annat se en presentation av just antalet läsare på Löwengrips blogg. Men siffran var egentligen antalet sidvisningar.
     – Alla som var där reagerade. Det är ett klassiskt knep som mediasäljare körde med för tio år sedan, säger företagsledaren.”

     ”Företagsledaren berättar att det i Google Analytics, som Isabella Löwengrip själv bloggat om att hon använder som analysverktyg, finns olika standardenheter. Det var just ”pageviews” från Google Analytics som fanns skärmdumpat i presentationen.

     – De säger läsare, vilket antyder människor som läser. Sen visade de diagrammet för sidvisningar, säger företagsledaren och fortsätter:

     – Det är uppenbarligen gjort för att vilseleda den som inte kan läsa siffrorna rätt.”

      ”Enligt Google Trends, som mäter vilka sökord som är mest populära, var intresset för söktermerna ”Isabella Löwengrip” respektive ”Blondinbella” som störst mellan den 25 november och 1 december 2018. Det var då Löwengrip lämnade sin dåvarande pojkvän och bloggade om ett påstått kidnappningshot.

      Efter det har intresset för sökorden Isabella Löwengrip och Blondinbella fallit tillbaka kraftigt.”

      Antingen begriper Löwengrip & Co inte skillnaden mellan unika besökare, besök och sidvisningar och presenterar i god tro det som låter mest. Eller så vet man mycket väl skillnaden mellan dessa nyckeltal och presenterar felaktiga siffror till kunder som förväntas tro på det de hör.
      Detta har hållit på alldeles för länge. Moderna hästhandlare kan man säga. Dags att kunderna börjar kräva alla kort på bordet.

       Klart de vet skillnad och dessutom drar nytta av det.

     Det känns som att många gör ett statement genom att inte handla produkter av företagen hon gör reklam för. Att många ser hennes livsstil som omoralisk och därför inte vill bidra till företag som marknadsför sig genom henne.

     Sedan har det nog mycket att göra med att potentiella kunder inte vet om hon verkligen gillar produkten eller om det bara är för pengarna hon marknadsför produkten då många tappat förtroendet för henne.

     Jag gläds åt Jonna att hon kan pusta ut om än för ett tag. Tyvärr gör något sådant att man blir märkt för livet. Nu kan de andas ut lite och njuta av en lugn tillvaro.

     Gällande Isabella vet man ju att hon ljuger och kanske spelar artikeln i Expressen stor roll, kanske gäller det annat kommande som hon vill ta fokus ifrån. Eller är det helt enkelt en ny stalker. Hemskt såklart isåfall. Men tyvärr går det inte lita på henne.

      Japp, jag är en av dem som gör ett statement och vägrar stödja varumärken som gör den här typen av samarbeten. Vet att många fler gör det och det känns toppenbra att se att det faktiskt ger resultat! Att försäljningen sjunker.

      Därför kommer jag att fortsätta välja mina inköp med omsorg.

       Samma här, undviker i möjligaste mån alla varumärken som Isabella är förknippad med.

   Bra artikel i Expressen, ovanligt bra. Flera samarbetspartners framträder. Man anger även att portalen hon har sin blogg på ingår i samma grupp som Expressen. Även Simon är tillfrågad. Ingen från ILs företag vill svara på Expressens frågor.

   Och skriva att förra veckan var jobbig psykiskt. Förstår nu varför, Expressen hade sökt henne om vad hennes samarbetspartners hade sagt.

   Nu drar hon stalkerkortet igen och då vet vi läsare att nåt i hennes liv inte gått i hamn som Bellisen tänkt sig

  fan att det är en låst artikel!

  Haha i Expressen artikeln stod det ”påstått kidnappningshot”

   Kan du klippa in texten från artikeln?

    ”Trenden sjunker för Löwengrip
    Enligt Google Trends, som mäter vilka sökord som är mest populära, var intresset för söktermerna ”Isabella Löwengrip” respektive ”Blondinbella” som störst mellan den 25 november och 1 december 2018. Det var då Löwengrip lämnade sin dåvarande pojkvän och bloggade om ett påstått kidnappningshot.
    Efter det har intresset för sökorden Isabella Löwengrip och Blondinbella fallit tillbaka kraftigt.”

  Bella slänger fram stalkerkortet nu igen när de börjar blåsa kritiska vindar angående hennes blufföretag och felaktiga statistik över antalet bloggläsare!
  Nä, men tänk så lägligt att just nu när Expressen granskar henne, dyker de upp en lite stalker som hon kan oja sig över och även ta fram ”tyck synd om mig igen kortet”!

  Sen i förbifarten nämner hon sin äldsta vän igen, insomningstabletterna, som hon så kärt väljer att återse!

  Jag säger bara excelark! ?

  Blondinbellas inlägg är ett solklart damage control inlägg för att väcka sympatier. Påminna läsarna om att hon är ”svag och mänsklig” och få dem att tycka synd om henne. Min första tanke när jag läste det var ”vad pågår utanför hennes kontroll nu?” Och så såg jag Expressenartikeln….

   Tänkte exakt samma! Började nästan skratta för mig själv när jag såg artikelrubriken och polletten trillade ner… Solklar damage control.

  Och när det gäller IL undrar man ändå: hur kan stalkern stalka när hon aldrig är hemma? Och hur rik är han? Först far han till NY och står och dreglar vid någon diner där IL ätit ett fantastiskt salladsblad enl stories. Men då är hon redan på Fr Rivieran. Är hon i Milano och han åker dit så har hon åkt till Göteborg. Han hastar till Balder(och tittar på den fantastiska personalen, som IL så käckt säger) men blir snuvad för då är hon på Hotel Kung Carl. Iväg till Stockholm men då är hon ev på kontoret eller på Lidingö. Eller ligger och microneedlar sig på Lyko. Det bör vara en stalker med enorma resurser.

   Inget blir trovärdigt med henne. Tyvärr! Men som du skriver, hur tusan kan en stalker hänga efter henne? Eller är det någon som har kontakter inom något av alla hennes team? Hemma? Kontoret?

    Kan vara en stalker via Instagram. Man behöver inte vara känd för att få en stalker. Det hade min syster långt innan Internet fanns, än mindre Instagram.

   Haha, det har du ju helt rätt i. Cam borde göra en resrutt som denna stalker uppenbarligen gjort.

   Alla 14 åringar med finnar och badrumsskåpen kopierade av ILs meningslösa inlägg är stalkers. Hon hittar på givetvis om att stalkers smyger utanför hennes bostad etc. De är säkert grova brottslingar som suttit i Gulag och är dömda för massmord och kidnappning i hennes värld.

  Lol bella kör en klar snyftis efter expressen-artikeln. Excel-arket..
  The glory days are so gone…

  Och så är signaturen StrongMama inne igen och kommenterar sina små nålstick förklädda till pepp och omtänksamhet. Fy vilken obehaglig människa det verkar vara, är inget fan av Bella men hennes subtilt passiv aggressiva kommentarer ger mig kalla kårar.

   Tror du verkligen det är passivt aggressiva kommentarer? Jag tror hon genuint gillar henne (tyvärr).

    Ja, det är jag övertygad om. Hon får alltid in illa dold kritik mot Bella, som här om att hon aldrig är hemma. Andra gånger handlar det om hennes barn.

     Jag tolkar det som att hon är en person som säger allt hon tänker. Ibland låter det trevligt och ibland mindre trevligt. Har en del såna människor runtomkring mig.

  Läste lite i Flashback tråden om Blondinbella. Jag är verkligen inte ett fan av henne men de som skriver i den tråden uttrycker sig verkligen obehagligt och rätt äckligt. Alla i Blondinbellas närhet ges elaka smeknamn och man tävlar nästa i att komma på nedlåtande insinuationer och i att ”bäst” trycka till Blondinbella.

   Ja men på Flashback hänger en del sjuka och elaka människor. Klickar alltid mig ur såna trådar direkt för blir bara provocerad av hur vissa beter sig. Men såna människor passar på där eftersom de vet att ingen spårar dem.

   Men på fb skrivs ju massa vidrigheter i vissa trådar. Därav går jag inte in och läser i persontrådar för man vet hur en del beter sig.

    Jo sant, jag menade inte att det bara var i Blondinbellas tråd. Jag ser samma ton i alla trådar jag besöker.
    Jag vet att vissa delar av FB vill bättra på ryktet och bla samlar in pengar till Musikhjälpen etc. Men så länge det ser ut som det gör i de flesta trådar om personer, brott, kriminalitet etc så kommer FB ha samma rykte.

   Då har du inte läst Gretas tråd. Det är pedofiler, vuxna pojkar som hatar kvinnor och vuxna pojkar som inte är/blev älskad(e) av sin mamma som går till hårda angrepp mot Greta.

  Smilebright, som Bella gör reklam för, är i blåsväder – kan skada tänderna och har granskats i Danmark: https://www.dr.dk/nyheder/penge/kontant/tandlaege-smilebright-kan-oedelaegge-taender-og-tandkoed

   Och Cavalet är stämd i Arbetsdomstolen.

   Isabella Löwengrips bloggsiffror som hon använder i sitt säljmaterial kan vara kraftigt överdrivna, skriver Expressen.
   Löwengrip har vid upprepade tillfällen hävdat att hon driver Skandinaviens största blogg med 1,5 miljoner läsare. Enligt Expressens analys är den verkliga siffran sannolikt cirka 400 000–500 000 unika besökare i månaden.
   En företagsledare säger till tidningen att Löwengrip under en presentation pratade om ”antalet läsare” men samtidigt visade ett diagram på antalet sidvisningar.
   – Alla som var där reagerade. Det är ett klassiskt knep som mediasäljare körde med för tio år sedan, säger företagsledaren.
   Löwengrip har avböjt att kommentera uppgifterna.

    Hon måste dra till med nåt värre än Hajenhistorien snart…

     Det kommer, var så lugn. Det kokas nog ihop värsta fiction historien snart! Fastighetsgubben lämnade henne när hon var gravid men det var lika bra det eftersom han våldtagit och slagit henne ända sedan de träffades, därför har hon behövt en sminkös som hela tiden fyller på med lager över alla Acne ärr och sin feta hud för att dölja blåmärken. Eller så kör hon grovt kriminella kortet igen, ES som lämnat henne samarbetar med Italienska maffian och äger egentligen inte fastighetsbolaget utan det gör en man som kallas för Calzone. Hennes säkerhetsteam har meddelat detta och de har haft sammanträde omkring hennes säkerhet, de flyr därefter till Mallorca på ett offentligt Norwegian plan och där får närmaste livvakten agera älskare och barnpassare, han är även duktig på att föna hennes löshår.

      ?
      Ser bilden framför mig när han fönar hennes löshår! ?

      Du borde söka jobb hos IL. Head of storytelling

      Är det du, Griploov?

    Och de sk unika är ju inte ens unika. Eftersom samma person ofta använder flera olika enheter..

    Ohooo… she’s in trouble. Dock ej förvånande med tanke på de fruktansvärda B-samarbetena hon haft på senaste och den dalande kvaliteten och minskade engagemanget i hennes inlägg (enligt de som fortfarande läser så uppdaterar hon sällan och när hon gör det är det mest kassa samarbeten?). Oerhört pinsamt för henne det här… försök hellre bättra ditt rykte på riktigt och återskapa det förlorade förtroendet så kanske hon kan kamma hem lite mer kvalitativa samarbeten sen igen. Å andra sidan kanske det inte behövs när man dejtar en miljardär 😉 Eller så kräver det ännu mer av hennes kapital eftersom hon måste hänga med i de lyxiga svängarna (som hon själv placerat sig i) – därav försäljning av dyra märkeskläder? Dyr livsstil att upprätthålla och hon lär ju ha sjuka kostnader för sitt hus med.

  Skönt för Jonna och hennes sambo att stalkern plockats in i vården. Förhoppningsvis stannat han där under vård och att de kan få lugn och ro igen.

  Men usch, Jonna får en lite obehaglig kommentar av någon Lars på det inlägget. En bit: ”Jag har sett en glimt av din
  “andra sida” När dina ögon
  kände sig missförstådd och arga.
  Kanske du nu var rädd för dig själv.
  Men bättre än att stelna av rädsla.”

  Kanske överreagerar jag men kändes som en hotfull kommentar?
  Jonna har alltid haft så många manliga fans och typ hyllats för det, men nu ser man ju den mörka sidan av det…

   Det jag även reagerar lite på i Jonna Jintons k-fält är att majoriten av kommentarerna är skrivna på engelska med gud och allt möjligt inblandade.

  Tänker att anledningen till att Isabellas samarbeten inte går så bra är självklart överdrivna siffror, men framförallt att hon inte har någon trovärdighet i samarbetena.

  De ser exakt likadana ut, och hon ta vilket samarbete som helst, vilket gör att man tolkar det lite som tv-reklam, man stänger av hjärnan när man ser det, skrollar snabbt vidare, klickar vidare snabbt på stories. Väldigt få av hennes samarbeten med tandblekning, resväskor, appar osv känns genuina. Styrkan med att använda sig av influenser-marketing är ju att personen man tycker man känner rekommenderar något och använder sig av sin personlighet och publik för att sälja det.

  Tycker hennes Ellos/stylein-samarbete och hennes egna produkter fungerar bättre som reklam, kan tänka mig att hennes läsare köper det pga känns som hon verkligen står bakom de grejerna (vad man än tycker om henne). Däremot de andra samarbeten är hafsiga och känns oäkta, så ingenting läsare klickar på oavsett om läsarna hatar eller älskar henne.

  Dessutom tror jag att provocerande inlägg och kontroversiella skandaler visst kan ge trafik och därmed ett högre pris på samarbeten, men en arg och upprörd läsarskara kanske klickar men köper inte lika mycket så läsarna konverteras inte till köpare av produkterna hon säljer.

  Men, det förvånar mig inte om hon bara fortsätter segla genom detta. Hon lär bara fortsätta och hitta nya grejer att distrahera folk med och låtsas som att misslyckanden är hennes egna val att avsluta projekt. Tror inte ”luftslottet” någonsin kommer falla utåt.

   Bra analys. Håller helt med dig avseende brist på trovärdighet vilket jag tror generellt gäller för många influencers som har det som ett heltidsjobb. Ofta uppfattar iallafall jag att content från influencers är som den gamla tidens direktreklam med ett häfte produkter och en rabattkupong om du beställer inom en viss tid. Det enda som utvecklats är sättet att nå kunden. Innehållet är fortfarande lika taffligt presenterat.

  Jag läste att Marisols mobil brunnit upp av överhettning 🙂
  Hon har setts i en mobilbutik där hon fått hjälp med att flytta över sim-kortet till en ny mobil.
  Även VD-Gurra och Charlotte får många samtal från arga kunder som känner att de inte fått valuta för sina reklampengar.

  Snart kommer det vara mer än designerkläder som är till salu. Läs huset.

  De är för mig iaf ganska uppenbart att Bella själv känt senaste tiden att korthuset är nära kollaps och då har hon mycket aktivt letat efter nytt kapital. Läs Erik Selin.
  Nästa goal är ring på fingret och baby i magen.

   Japp, tror jag också.

   Och alla hennes desperata samarbeten sista tiden har varit för att krama ur det sista ur bluffen innan hon avslöjades…
   Som My Flawless.

  Länk till screen shot av artikeln i Expressen: https://m.imgur.com/a/B2iBjBA

  Tips, länk till hela Expressen artikeln ligger nu i Blondinbellatråden på FB.

  Att hjälpa är det enda sättet att erbjuda evig kärlek i världen för att vara nära Gud och det är vad som är mycket viktigt. Varje person som behöver ekonomisk hjälp har en logisk anledning. För att göra detta gör vi investeringar och erbjudanden av lån, snabba och garanterade lån tillgängliga för alla människor med möjlighet att återbetala den. Räntan är 3% med mycket enkla termer som hjälper dig att starta ditt eget företag. Våra överföringar är försäkrade av banken för säkerheten av transaktioner. Så om du behöver en ekonomisk, vänligen kontakta oss för mer information.

  Epost: georges.matvinc@gmail.com
  WhastApp: +33 756924191

  Äsch, denna knäppa Blondinbella. Hur trovärdig är hon som flyttar in i ett hus med massor av stora fönster utan gardiner och total insyn i alla rum. Sen klagar hon på nån stalker som förföljer henne och / eller kikar in?
  Nä, nä. Var det sant eller är hon orolig, så skulle hon välja en annan bostad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.