Anna Book med handen i syltburken

Igår skrev jag om Anna Book och hennes inlägg på både blogg och Instagram i vilka hon inte bara hävdade att skolan givit henne namnen på de berörda eleverna utan även att de bjudit in henne till skolan för att ha en fortsatt dialog. 
Det skulle nog kunnat vara en riktigt bra idé om det inte var för den lilla detaljer att Anna verkar ljuger som en häst travar.
Jag har själv varit i kontakt med rektorn och bett henne förklara vad som egentligen stämmer i den här historien, och enligt henne stämmer ingenting av det Anna Book påstår. (Läs mer HÄR)

Här skulle den här smått pinsamma historien kunnat få ett slut, men Anna Book är inte klar. Inte på långa vägar…
I sitt kommentarsfält fortsätter hon nämligen hävda att hon visst blivit inbjuden till skolan och att hon har vittnen till det.
På sin blogg försvarar hon sig med näbbar och klor, men skriver samtidigt att det här inte är någonting som berör några utomstående.
Jag förstår att hon känner så nu, med armen nedstucken till armhålan i världens största kakburk. Klart det är pinsamt.
Klart hon inte vill att någon ska veta att hon hittat på alltsammans, men samtidigt är Anna Book den som mjölkat den här situationen till max med blogginlägg och Instagramposter, i vilka hon framställer sig själv som den ödmjuka, bigger person som mjukt vänder blad tillsammans med Karolinska gymnasiet.
Det är nästan bara en avskalad version av ”Kumbaya” som saknas för att Anna Book ska gå i total spinn här.

Så min slutsats blir:
När Anna framställs som en förlåtande och ödmjuk människa så vill hon att hela världen ska känna till det.
När Anna däremot framställs som en lögnare så har INGEN med det här att göra. Ingen har med det att göra, samtidigt som hon fortsätter hävda sin lögn.
På riktigt, inse att slaget är förlorat och att det enda sättet att inte tappa 100% av ansiktet är att göra en rejäl pudel. Säga att hon kanske missförstod, men icke.
Boken ska tydligen löpa linan ut.

Här är för övrigt mailet från skolans rektor om någon nu tvivlade i sanningshalten i mitt tidigare inlägg.

TILLÄGG:
Mitt mail till rektorn efterfrågades, så här kommer det:

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Verkar som hon inte pratar med någon på skolan utan gymnasiechefen?

  Svara

   Varför berättar hon inte då om vem hon har pratat med?

   Svara

    Namngav hon inte enligt FB?

    Svara

   Fast rektorn hänvisar till ledningsgruppen där rektor och förvaltningschef/gymnasiechef ingår.
   Detta är en kommunal skola där de direkta besluten fattas av rektor. Gymnasiechef sitter i kommunhuset och är chef över kommunens gymnasier, beslutar om övergripande saker. Iaf ser det ut så vanligtvis

   Svara

    Exakt. Jag har svårt att se att en gymnasiechef skulle vara inblandad i något sånt här

    Svara

     I det här fallet har gymnasiechefen gått ut i medierna och sagt att han lagt sig i,då rektorerna inte har lyckats så bra med det hela.

     Svara

      Länk tack!

      Svara

   Tycker detta inlägg faller platt då C inte varit i kontakt med den person Anna pratat med. (TB)

   Svara

  Anna, Anna ….
  Varför håller du på att ”hitta på”?
  😢😢😢😢

  Svara

   Ja det är extremt onödigt. Men samtidig känner jag att Anna faktiskt är ett offer i denna härva.

   De betedde sig ju överdjävligt mot henne, och dessutom var det planerat! Hon var ett tacksamt offer, speciellt som det nu efteråt mer handlar om hur hon agerat och inte om kidsen som gjorde fel från början.

   Hon har ju inte skadat någon med detta. Utom möjligen sig själv…

   Svara

  Booken och Myggan, en match in heaven. Lika bra båda två på att förvränga och ljuga.
  🌸🤸🏻‍♂️😋🤯🤡🙏👀

  Svara

   Lägg till Maggan Graaf.

   Svara

   Eller lika korkade när de ska ljuga och koka ihop saker. 😂😂

   Svara

  Att vissa har så svårt att bara backa och erkänna om det blir fel? Tycker det speglar samhället i stort det är många som har lite svårt att hålla sig till sanningen och desto svårare att säga förlåt och backa när det uppdagas. Hur svårt kan de vara?

  Svara

  Kan du inte publicera ditt mail oxå, det blir så konstigt när du bara publicerar svarsmail men inte det mail du skickat.

  Svara

   Självklart. Det ligger längst ner i inlägget nu.

   Svara

  ” Rektor Karin Drake, är EN av FLERA Rektorer på Karolinska Läroverket i Örebro och henne har jag aldrig varit i kontakt med! Och vad hon i sin tur har fått för information om frågan. Det vet jag inget om, och därför har hon svarat sanningsenligt i mailet. Och jag har aldrig påstått att skolan gett mig några namn på elever! Det gjorde andra elever åt mig och det flesta hittade jag på egen hand. Så det ljuger jag inte heller om.

  Jag VET som sagt vem jag pratat med i Skolledningen, och vad som också sagts.
  Så kan ni ärligt bara sluta kalla mig för lögnare. Jag har dessutom vittnen på vad som sagts vid alla mina samtal, så snälla sluta attackera på det här viset.”

  I mailet som Cam fått så är det en Tina som svarat. Varför dras denna Drake in ekvationen?

  Svara

   :))

   Svara

   Men skriv inte ut hela namnet här i kommentarsfältet? Hon kanske inte uppskattar att hela hennes namn framgår på massor bloggar och kopplas ihop med Anna Books lögner.

   @Cam – Jag tycker att du ska täcka över namnet 🙂

   Svara

    Jobbar man kommunalt så är alla mail man skickar offentliga. Så det spelar faktiskt ingen roll om namnet är täckt eller inte

    Svara

     Haha va? Klart det spelar roll om hennes namn publiceras i en blogg med hundratusentals läsare? Hur många går och begär ut hennes mail från kommunen tror du?

     Svara

      Med en enkel googling hittar man kontaktinformation (namn, nummer & mail) till alla 4 rektorer på kommunens hemsida.

      Svara

       Jag jobbar i en kommun. Mina mail är offentliga och jag har inget att dölja. Det betyder inte att jag skulle gilla att se mitt namn i en bloggs kommentarsfält.

       Svara

        Offentliga? Allmän handling menar du. Rätt stor skillnad faktiskt. Ps. Jobbar också på kommun.

        Svara

      Det spelar ingen roll för att all denna information är offentlig om man jobbar kommunalt.

      Svara

       Ja absolut! Men vänder mig emot att det inte skulle spela någon roll att publicera namn eller inte…det är alltid ett extra steg att googla! det förutsätter att man verkligen är intresserad att sätta sig och googla på rektorer i Örebro liksom.

       Säger inte att det är fel att publicera namnet här, det är ju en så liten grej. Men vem Cissi Wallin namngav under me too-hösten var också en googling bort, det betyder inte att det INTE spelar roll att andra medier sprider namnet.

       Brukar skrivas samma argument kring domar, att man kan publicera namn för att domen ändå är offentlig. Domar kan ju vara lätta att hitta också med en googling. Men som sagt, att säga att det inte spelar någon roll är ju bara fel helt enkelt.

       Svara

  Ledningsgruppen består av rektorer samt annan personal på skolan, oftast förstelärare eller arbetslagsledare. Inte någon ”högre” än rektorer.

  Om ledningsgruppen avslagit hennes önskan att komma till skolan så har ALLA rektorer på skolan deltagit eller så har man pratat med rektorerna för att få höra om någon faktiskt gjort det. En annan rektor skulle aldrig gå ut och dementera på ett sånt sätt utan att ha på fötterna, så att säga.

  Svara

   Man har bara en rektor, de andra är biträdande rektorer, se skollagen, ska alltid finnas 1 st ansvarig rektor

   Svara

    Aldrig sagt något annat. Men för en gymnasieskola kan det vara luddigt om man snackat med en sk programrektor eller rektor. För gemena man är det inte så stor skillnad så man mailar en rektor som fortfarande inte ger ett svar utan att prata med den personen det gäller.

    För grundskolan KAN det finnas biträdande rektor likadant som det finns rektor för F-3, en för 4-6 och en för sk specialenhet, mm, mm, fast de samarbetar och sitter med i samma ledningsgrupp på en och samma skolan.

    Kan även lägga till att rektor lägger över det på programrektorns bord, utan att meddela den som maila rektor och man får svar från programrektor. Osv, osv osv.

    Att citera skollagen tar inget ifrån det jag skrev ovan.

    Svara

   Det är rektorernas chef dvs gymnasiechefen som har haft dialog med Anna och som
   förmodligen tar beslutet i den frågan inom sinom tid.

   Svara

    Spelar ingen roll då detta har blivit en diskussion om begrepp och inte vem hon pratat med. Det tar återigen inget ifrån det jag skrivit, då jag skrivit tex ”om”.

    Låter konstigt i vilket fall som helst att verksamhetschefen tar ett sånt beslut, i ett sånt här uppmärksammat fall, utan att meddela ansvariga rektorer på skolan så att de i sin tur, ger ut ett i så fall felaktigt svar i frågan. Fast absolut kan det hända, men återigen, inte det som diskuterades.

    Svara

     Inte så konstigt då en av rollerna gymnasiechefen har är att ha kontakt med
     Medier och vara den sammanbindande länken.
     B l a funkar inte kommunikationen bra med rektorer och elevrådet,
     därav Annas kommunikation med gymnasiechefen, förmodar jag.
     Att rektorerna sedan svarar för dem själva, utan att ha haft dialog med
     Anna och utan att kunna slutgiltigt besluta, det gör väl deras chef, är ju lite
     klantigt.Bättre att hänvisa direkt till gymnasiechefen, som en rektor faktiskt
     gjorde i NA tidningen.Många kockar i denna soppa nu.

     Svara

  Pudla det är inte något som vare sig Anna eller My ägnar sig åt. Förneka i sten det andra kan se och förstå. Sedan fortsätta hävda att man har rätt, vet bäst och förvärra för sig själv och sin trovärdighet.

  Svara

   Jättedum fråga men svenska är inte mitt första språk. Jag förstår inte pudla vad det betyder🙈 Har sett och hört det på andra ställen. Betyder det bara att erkänna att jag hade fel? Eller något mer speciellt?

   Svara

    Ja att erkänna att man har gjort fel efter att man blivit påkommen. Uppkom i samband med att någon politiker gjorde fel, blev påkommen och erkände för något år sedan.

    Svara

     Nja, det är väl inget ”nytt” uttryck, eller?

     Svara

     De säger att det var Jan O Karlsson som kom på det, ja. Men det var år 2002. Knappast ”något år sen”.

     Svara

     Okej tack. 😊

     Svara

    Ja , precis, jag hade fel. Allt som krävs.

    Svara

    Du behöver inte oroa dig, jag är svensk och har heller aldrig hört ordet ”pudla” 😂 Det har jag aldrig hört nere i södra Sverige.

    Svara

     Bor också i södra Sverige och det är lika vanligt här som på alla andra ställen. Du har nog bara lyckats undvika det.

     Svara

      Haha ok, ja då har jag lyckats ”missa” det då. Har aldrig hört det här nere 😁

      Svara

       Vadå ”missa”? Du har missat det. Jag är också från södra Sverige och har hört ordet pudla under min uppväxt (eller ja, i alla fall efter 2002 då).

       Svara

     Det är inget dialektalt.

     Svara

    Uttrycket var väl från början ”att göra en pudel”? Dvs att lägga sig på rygg med benen i luften. Symboliskt för att man plötsligt byter åsikt/ inser att man gjort fel och ger upp.
    🙂

    Svara

   Hade Anna inte ljugit (som hon har en tendens att göra) så hade hon lätt kontaktat den hon pratat med och lätt publicerat mail och denne person hade också bekräftat det hon skriver i bloggen.
   Istället har hon vittnen?! Hon blir inte mer trovärdig för att hon tvingar Roberto eller Felicia eller grannen Tina att vittna.
   Vill man bli rentvådd går det LÄTT att fixa ✔️

   Svara

  Men vem bryr sig om Anna är inbjuden eller inte. Hon kanske missuppfattade vad som sas. Eller så var de inte så tydliga mot Anna i sitt svar utan mer ”Ja, det kanske man kunde göra”. Inte alltid folk säger nej rakt ut utan lindar in det. Eleverna gjorde fel och det är ju bara att hoppas att de fick ta konsekvenser för det.

  Svara

   Kanske är dock aldrig ett ja.

   Svara

   AB skriver att hon ”blivit ombedd och tillfrågad om att komma till skolan”

   Svara

   Eleverna har gjort fel. Det har aldrig varit någon som påstått annat. Det är Annas lögner som står oss upp i halsen. Varför ljuger hon om allt? Alltid. Vad är syftet?

   Svara

  Annas svar på en kommentar:
  ”Jag har den senaste veckan haft en konsekvent kommunikation med Elevkåren på Karolinska Läroverket i Örebro, dess huvud Rektor Mokhtar Bennis, några berörda elever som skrev mycket kränkande saker till mig öppet på min Instagram samt ett par av deras vårdnadshavare.”

  En snabb googling säger att Mokhtar Bennis är verksamhetschef, jag vet inte om det är samma som huvudrektor?

  Svara

   Han är övergripande chef över alla gymnasieskolorna i Örebro. Har dock svårt att tro att han skulle besluta i den typen av frågor. Vet också att förmåga att uttrycka sig på svenska är lite begränsad så det skulle kunna vara ett missförstånd.

   Svara

  Jag försökte hitta på något roligt att skriva om Anna Book, men det går liksom inte. Det känns bara ledsamt och litet tragiskt. Tänk att man kan fastna så i sin egen självbild, och under så lång tid (formtoppen ABC är från 1986, 33 år sedan …).

  Svara

   Ja. Sorgligt. Man får tänka att hon aldrig vistats med människor på en arbetsplats.
   Mest gått hemma och då och då stått på loppis eller fått gig på Harry’s och någon Finlandskryssning. Hon har levt i sin lilla narcissistiska bubbla medan maken jobbat häcken av sig som vakt för att försörja familjen. Är övertygad att det spelar roll och har hämmat hennes utveckling och bidragit till att hon har den självbild hon har.

   Svara

  Hon skrev: ” [Jag] har således kommit överens med Skolledningen och Elevkåren om att besöka Karolinska Läroverket och dess elever, för att fortsätta och diskutera klimatet vi alla vill skapa på Socialamedier och i verkliga livet framöver.”
  Vi får väl helt enkelt se om och när det blir nåt besök.

  Svara

  Varför skriver Anna långa romaner om detta om hon vet att det inte är sant, hon vet ju att det går att kontrollera i efterhand.
  Sorgligt att hon inte bara kan erkänna att hon överdrivit.

  Vad hade hänt om Anna fick komma till skolan och prata om näthat och någon hade frågat vad hon själv gjort mot sin sons brottsoffer? Den frågan hade jag ställt henne om jag vore elev på skolan hon skulle till enligt sig själv.

  Svara

   Fast hur vet vi det? Personen hon pratat med kanske inte sa nej rakt ut till henne. Är ju ganska vanligt att man svarar ”Ja, vi kan ju kolla på det.” eller liknande istället för att rakt ut tacka nej. Anna tolkade det som ja, de menade nej.

   Svara

    Från ett nja till inbjuden och ombedd är det långt, men inte ens ett nja verkade stämma om man ska tro ledningen på skolan.

    Svara

    Det konstiga är att Anna skriver att hon blivit ”ombedd och tillfrågad” av skolan och att rektorn är tydlig med att så absolut inte är fallet.

    Om det var en mer oklar situation hade rektorn sannolikt svarat i samma stil till Camilla: ”Det var ett förslag som diskuterades men vi valde att inte gå vidare med det” o s v.

    Att rektorn uttrycker sig så tydligt tyder på att det finns mycket lite utrymme för missförstånd. Möjligen om det varit flera personer inblandade och någon inte varit fullt så tydlig mot Anna B som mot sina kollegor.

    Svara

   Precis så tänkte jag också. Varje gång någon stället just den frågan om sonen så skriver hon: ”Känns det bra nu när du skrivit det där?” Sen blockar hon raskt den som ställt frågan, samt alla som gillat frågeställningen. Istället för att bemöta den med att ”Ja, han är dömd. Han får ta ansvar över sin handling osv. Man vill ju veta vad hon gjort åt detta som förälder? Hur har de agerat? Förutom att skamma offret och säga att saker inte är som de ser ut och han är oskyldigt dömd (hur man nu kan bli det med våra lama lagar?)
   Vem är hon att sitta och prata i skolan liksom? Det var ju en husrannsakan hos henne så sent som några månader sen. Poliser och fullt pådrag. Detta bemöter hon med att skriva ett Happy-inlägg och lägga ut ett mysfoto.

   Svara

  Det är långt ifrån första gången Booken hittar på de mest konstiga lögner.
  Vem minns inte när hon skrev en nedsättande text om folk som äter på Ikeas julbord. Och när folk blir arga påstod hon att någon stulit hennes mobil (ur en låst bil), skrivit texten och sedan lagt tillbaka mobilen i bilen… 😂

  För att inte tala om hennes pastafejk när hon lade upp en köpt färdigrätt, påstod att den var hemlagad och låtsades ha tillagat den själv. Och segunda casa i Spanien, en uthyrningslägenhet som ägs av hennes svärfar…

  Hon är med andra ord en notorisk storljugare!

  Svara

   Hon har väl inte riktigt alla hästar i kanoten.

   Svara

   Hur var det nu med den där polishelikoptern som cirkulerade över henne hus, inbillar jag mig eller hur var den historien nu igen? Hon har väl polisen på tråden också. Alltså efter Ikea-incidenten. Den stora (tillfälliga) stölden (lånet) av hennes mobil!

   Svara

   Nu började jag längta till Ikeas julbord, älskar den traditionen 😍

   Svara

   Ja! Lögnerna är många. Det verkar nästan vara en sjukdom. Ärlighet varar längst, men har man den synen på sig själv som Anna har så tror hon nog tillslut på sina påhitt.
   Samma när sonen ärligt svarar på frågan om vem som äger lgh i Spanien. Han säger sanningen: Farfar. Det får hon sen till att han ljuger och att hon sagt till honom att det är fult att skryta. Ändå skryter hon själv i varje inlägg (?!???) En enkel o spartansk lgh i Benadalmena är väl inget skryt? Det blev ett väldigt skyndsamt inlägg om att homestyla lgh i somras, så vi skulle tro att den var deras.
   Hade den varit det, så hade hon lätt kunnat lägga ut bevis på det också.
   Talar man sanning går saker och ting lätt att bevisa!

   Svara

  Känns som Anna Book mår väldigt väldigt dåligt.
  Hon försöker på så fel sätt låtsats att allt är så bra, hon är så fantastisk, hennes äktenskap, barn ja allt är alltid så fantastiskt. Hon är så lyckad och så lycklig och så kär.
  Om man ÄR allt det där har man inget behov alls att säga det till andra för man vet ju själv att det är bra.

  Hon försöker så desperat ha denna yta och fasad utåt men det blir bara patetiskt och man tycker bara synd om henne som försöker så mycket, för mycket.

  Hon måste må så dåligt och det blir så fel. Hon borde inte vara ute på nätet utan försöka må bra i sig själv i lugn och ro, och inte desperat försöka hålla sig kvar som sk ”kändis”
  Hon verkar så himla ensam, frågar alltid sina följare saker som man ringer till sina vänner om, och inte frpgar hundra främmande människor..
  Hon verkar behöva ständig bekräftelse från främmande människor, antagligen för att hon inte har någon nära vän att prata med utan hennes sällskap är instagram lives , usch sorgligt.

  Svara

   Jag tror inte att hon är ensam , hon har vänner och familj.
   Tror snarare hon sänder live så mkt för att då är hon stjärnan , Hon kan prata och showa hur mkt hon vill och de kan bara skriva till henne , hon behöver inte lyssna till nåt negativt för då är det bara att blocka .

   Svara

   Instämmer så då kan man ju fråga sig varför Cam sparkar på någon som ligger ner om och om igen.

   Vad är intresset med dessa poster? Finns inget intresse i att bevaka detta annat än rent skvaller. 🤨

   Svara

   Jag håller med. I en bra och välfungerande relation har man inget behov av att hångla med sin man och lägga ut det på Instagram följt av en massa hjärtan.
   Man bara VET det i hjärtat ändå.
   Det finns inget behov av att visa hela världen det. Hon skriver om nyfunna vänner och grannar som om att det är ovanligt och unikt att ha vänner och höjer dom till skyarna.
   Vart finns alla gamla vänner?
   Hade hon inte My och frisören så hade hon ju inga samarbeten alls.
   Var hon inte nära vän med Magnus Hedman ett tag? Så pass nära att hon sålde Maggans saker?

   Svara

  Som jag läser det så står det att Anna erbjudit sig att komma till skolan och föreläsa,
  de övriga rektorerna har inte haft den dialogen med Anna, utan bara gymnasiechefen.
  Att dessa rektorer svarar med Mail, då de inte tydligen tar det övervägande beslutet,
  istället för att hänvisa till gymnasiechefen är klantigt.
  I en intervju med NA så svarar en av rektorerna att dialogen om föreläsningen står
  mellan Anna och gymnasiechefen.
  Det har även sagts att de avvaktar idén om föreläsningen, tills stormen har lagt sig.
  Anna har vissa problem att kommunicera tydligt, vilket leder till att ju fler som undrar
  och desto fler oklara svar hon ger, desto mer förvirring blir det.
  Men det är inte bara Annas fel i detta fall.
  Det är alltid bra att kolla upp all fakta så långt det går.

  Svara

  Åhh Anna…. Till slut blir alla de ’bloggare’ som från början var underhållande bara patetiska. Linda Rosing var en av de första och sedan ramlar de in en efter en, Booken, My, Maggan, (även Hannah efter Arga Snickaren flörten) och nu, Bella. Att hålla stilen år efter år är visst en svår konst som få behärskar….

  Svara

   Arga snickaren flirten ?

   Svara

    Hon föreslog i programmet att han skulle sova hos henne…

    Svara

     Maggan och Hannah har inte varit snåla med att ”bjuda på sig själva” iallafall i yngre dagar…

     Svara

  Förmodligen en fri och kreativ tolkning av Book att hon är ombedd och inbjuden till gymnasiet efter ett samtal med Mokhtar Bennis, gymnasiechef. Han är inte heller i position att vara beslutsfattare för den aktuella skolans besök eller ickebesök av Book vad det verkar. Kan de vara så att de (Book och Bennis) i ett fritt och informellt samtal snuddat vid tanken om besök på skolan och därmed rundat skolledningen som tillbakavisat det hela när det uppdagats i media?
  Hursomhelst verkar Anna Book gått ut med sin tolkning lite för snabbt utan att invänta en förankring om att detta med inbjudan stämmer och när det hela uppdagas och börjar redas ut blir det lite pinsamt och kallas drev och trakasserier.

  Svara

   Bennis är ju chef över rektorerna,så han kan nog bestämma om han vill.

   Svara

    Absolut, så kan det vara. Borde det inte vara så dock att en verksamhetschef mer fattar strategiska och övergripande verksamhetsbeslut och inte går in och detaljstyr i sakfrågor som rör en särskild händelse?

    Svara

  Man kan undra vart på vägen det gick fel?
  Hon vill fortfarande vara den ”stora” stjärnan hon en gång var men som sakteliga slocknat.
  Försöker med näbbar och klor hålla sig kvar.

  Svara

   ”sakteliga slocknat”?
   Flimrade till en gång, på 80-talet…

   Svara

  Är det någon som kan förklara bakgrunden? Varför skulle hon ev komma till skolan/bli inbjuden dit?

  Svara

  Anna anger att hon varit i kontakt med rektor MB. Jag betvivlar inte att detta stämmer men han är inte rektor utan ”chef över rektorerna” i Örebro län dvs verksamhetschef.
  Han är den som uttalat sig i media https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=7306960 gällande detta ärende.
  För att C ska öka din egen trovärdighet i detta ärende bör C givetvis kontakta ”rätt person ” dvs samma person som Anna varit i kontakt med. De kanske i ett första skede pratade om att Anna kunde besöka skolan men då det ”spårade” medialt kändes det kanske inte som rätt läge som Din kontakt Lisa uttryckte det.

  Svara

   Jag har faktiskt svårt att tro att någon skulle skicka ett sådant svar utan att ha varit i kontakt med personen som tycks ha skött kontakten med Anna Book.

   Om det varit någon som helst oklarhet borde rektorn ha hänvisat till verksamhetschefen.

   Å andra sidan, man kan inte begära att en skolledning ska agera som en pr-byrå, så vem vet.

   Svara

   Eller att Anna lägger ut sitt mejl eller ber den hon pratat med intyga det hon säger på tex sms?

   Svara

  Jag fattar inte vad problemet är ??
  Om Anna har missuppfattat något så är det väl bara att skriva det
  ” Jag fick intrycket att dom bjöd in mig till skolan. Men i efterhand insåg jag att så inte var fallet. Jag ska ta kontakt med dom igen och reda ut det här. Vi får se om jag kommer åka dit senare under terminen och prata om Sociala medier”.
  Det kan väl inte vara så svårt ??

  Svara

   Ja eller att låtsas som det regnar och inte kommentera eller svara alls . Det blir alltid hundra ggr värre och konstigare lögn när hon försöker .

   Svara

    Ja precis,
    Det där hysteriska försvarandet och allt hävdande om vittnen hit och dit känns desperat på något sätt.
    Det är som om hon behöver ha rätt till varje pris…

    Svara

   Hon kan ju inte ha fel någon gång. Eller inte erkänna det iaf. Där är problemet.

   Svara

  Svara

  TA HIT DA VITTNET DAU!!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.