På tal om förtal..

Knappt har firandet avtagit för Joakim Lundell efter att han friats för förtal av den person som nu dömts för att ha hotat och trakasserat hans familj förrän det är dags igen.
Den här gången är det Joakim Lundell som åklagare har inlett en förundersökning mot, efter att Youtube-stjärnan Joakim Lundell har spridit personangrepp och brottsanklagelser mot influencern Joz of Sweden, rapporterar Medierna i Sveriges Radio.

Om ni inte hängt med i svängarna så kan i läsa in er lite HÄR, HÄR,  HÄR och HÄR.

Mediernas reporter Terje Carlsson har rapporterat att den pågående förundersökningen handlar om ett flertal filmer med hundratusentals visningar på Youtube,  men Joakim Lundell fortsätter hävda att han inte gjort något fel, trots att Joz personuppgifter spridits.

– Mitt liv har gjorts om till ett mindre helvete. Och det har givetvis blivit effekter på alla i min familj. Det är väldigt svårt att värja sig mot anklagelserna, säger Johan ”Joz” Sernebrink i programmet enligt Expressen.

Det här är det andra fallet på kort tid där människor med stora konton på sociala medier utreds för förtal.
I november är det rättegång mot Cissi Wallin som åtalas för grovt förtal av Fredrik Virtanen i och med #metoo.

Åklagaren Daniel Suneson försvarar åtalet till Expressen med att det inte är huruvida uppgiften är sanna eller inte som avgör, utan huruvida det har varit försvarligt att sprida den här typen av uppgifter. 
Cissi menar att hon varnat för en farlig man, medan åklagaren är av en annan åsikt och vem som får rätt återstår att se.

 

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror många inte är insatta i vad förtal är och att det därför uppstår många missuppfattningar:

  Juridiskt delas förtal upp i två delar, dels avsikten att skada någons rykte, och dels spridningen av osanna uppgifter.

  I Sverige står avsikten i fokus, alltså kan spridandet av en sann uppgift i syfte att skada vara straffbar.

   Tack!

   Frågan måste ändå bli den om cammis också. Hon erkänner att hon är skadeglad att det går illa för IL. Kan man då inte också ifrågasätta hennes motiv om att skriva inägg om IL? Vilken är hennes avsikt? ?

    Var erkänner hon det?

     Är du Zlatan nu också och pratar om dig i tredje person eller glömde du logga ut för att skriva som anonym? ?

     https://bloggbevakning.se/2019/10/16/oj-vad-det-ar-synd-om-isabella-lowengrip-just-nu/#comments ?

      Exakt! Det är jag och Zlatan nu…
      Frågan kvarstår dock…

      Vi vet att du inte fattar när du försäger dig så kommer ditt citat.

      ”Jag tycker inte det minsta synd om Isabella, nu när verkligheten slutligen kommit ikapp henne.
      Nu tror jag ju inte på karma, men om jag hade gjort det så skulle jag tro att den förmodligen är och nafsar henne i hälarna med slingbacks från Flattered.”

       Det är skillnad på att inte tycka synd om och att vara skadeglad. Så här skrev jag i det här inlägget:

       Jag vill absolut inte att Isabella ska råka illa ut som person, för vad jag än tycker om henne, sättet hon manipulerat och lurat människor med sina strategier så är hon mamma till två barn som är HELT oskyldiga i allt det här, och de ska inte lida eller straffas pga någonting deras mamma gjort eller inte gjort.

       https://bloggbevakning.se/2019/10/04/framtiden-for-isabella-lowengrips-luftslott-ar-smatt-oviss/

        Nej det du skrev där är den exakta definitionen av vad skadeglädje är.

        Om det sedan gäller hennes som privatperson och mamma eller hennes roll som företagre är en annan fråga. Men du är glad att det går illa för hennes företag OCH du erkänner att du tycker illa om hennes person.

        Så länge du ogillar henne kan dina motiv att skriva inlägg om henne ifrågasättas framförallt som att du ofta lägger in dina egna åsikter.

         Helt okej om du vill ifrågasätta saker jag skriver, men förvänta dig inte att få personliga svar varje gång…

          Det är väldigt snällt av dig att lägga din dyrbara tid på saker som kommer upp i din blogg, men nu var väl frågan allmänt ställd som jag uppfattar det.

          Men vi är så klart väldigt tacksamma när du väljer att bevista din blogg i egen hög person. ?

           Dum och dryg. Trh-/Moa-komplex, mycket?

           Spot on = dum och dryg i din bok = ogilla trh och Moa.

           Det förklarar mycket. 🙂

           modd

           dum

           dryg

           t.r.h

           M*a

           Camilla igen ?.

           ?

           Släpp fram det som sitter i modd istället för att posta löjliga frågetecken och dumma ”va?”. Vad undrar du över Camilla?

           Anonym, gå och dra något gammalt över din dryga person. Finns massvis med bloggar att läsa om denna inte passar.

         Aninym17.29
         Nu spekulerar du vilt?
         Alla har rätt sin åsikt( tom C)
         Vem fa… n tror du är?
         Ingen synd om ljugpotta IL, ingen alls.
         Gå härifrån om du inte gillar svaret.

          Med högsta sannolikhet hade camilla legat risigt till om isabella brytt sig tillräckligt för att anmäla. Syftet med inläggen är ju att folk ska spekulera illasinnat om isabella. Bara en sån sak som camillas subjektiva åsikt om att isabella skulle vara en ”manipulativ lögnare” torde räcka. Camilla har ju rätt att personligen tycka det men förmodligen inte att sprida sin personliga åsikt om isabellas karaktär för 500 tusen plus (?) läsare ett par ggr i veckan.

        Sen ska vi inte heller glömma att du har hämdmotiv för lappgate.

    Anonym 19.18
    Tycker det ÄR J@J som ska verkligen åtalas, vem ger dom rätt spekulera och lägga ut folk på sina media?
    Som han hade kul när Joz skaffade massa likes åt han???//
    Helt plötsligt är han stackars offer själv, ohhh va synd när pengaflöde sinar??

  Men varför är sajten för Löwengrip Invest (http://löwengripinvest.se) fortfarande ”under konstruktion”? Misstänkt att det blev så just sent på en fredag. Är det konkurs som gäller på måndag?

   Tror det har mer med att göra med att Was ev fått sparken o ska bort fr hemsidan.

    Hon ändrade kanske alla lösenord det sista hon gjorde, så att de får börja om från början …

    marisol var ju aldrig ens med på hemsidan, ingen av dom i nya teamet var. sidan var så utdaterad att simons mail och nummer stod där, den hade inte uppdaterats på flera år.

    dom tog ner den typ 11 okt, fredag för 2 veckor sen, i samma veva som bella bloggade om att rebecka där hade kommit med bra idéer om att uppdatera hemsidan och presentera teamet osv. det var ocså då dom frågade på sin instastories om följarna ville ha hemsidan på svenska/engelska.

     Verkar inte vara prio. Den/de som kan göra jobbet vill säkert ha betalt i förskott.

      Säkert Nordic Tech House som gjorde originalsajten, och de är ju inte direkt kontanta med Isabella Löwengrip längre.

       Jag har missat att marisol fått gå. Kan någon snälla ge recap // nyfiken deluxe ??

        Jag tror det är rykten som inte på något sätt bekräftats.

  Cissi har genom upprepande lyckats lura i sina följare att de inte kan polisanmäla eller berätta om sin våldtäkt utan att bli anmälda för förtal.

  Det var nyligen en ung tjej som kommenterade på Cissis instagram att hon inte visste vad hon skulle göra eftersom det inte går att anmäla våldtäkt utan att bli motanmäld. Liknande kommentarer har även förekommit under inlägg om Cissi här.

  Cissi tycker alltså att det är viktigast att bygga upp sympatier åt sig själv- att hennes följare nu på allvar tror att de inte kan polisanmäla eller berätta utan att bli förtalanmälda, bekommer henne inte. Minsta kritik om detta raderas och blockas direkt.

  Det är extra allvarligt eftersom hon lyckats manipulera sina läsare att tro på allt som kommer ur hennes mun, trots att det oftast är en högst cissifierad bild av verkligheten.

   Det är fruktansvärt.

   Bra E 15.13. Det där är en nackdel av Cissis hysteriska inlägg! Hon hon hon. Och den här unga tjejen tror på Allt cissi skriver och så blir det så här jäkla fel. Man kan självklart anmäla vad som helst, jag förstår inte hur cissi fortfarande kan vara trovärdig i den här frågan. Bloggare med så här många följare har ett stort ansvar och det gäller självklart alla..

   Fast jag såg också Cissi svara på ett sådant påstående, en tjej som inte vågade anmäla för hon trodde hon kunde bli motanmäld för förtal. Och hon svarade väldigt tydligt att så inte är fallet, att det inte finns en sådan risk med att anmäla och förklarade att hennes anmälan för förtal inte grundade sig i att hon anmält våldtäkt osv

    Det var en läsare som svarade tjejen och sa ifrån att det inte är någon fara att anmäla, man får berätta för sin omgivning. Cissi svarade inte överhuvudtaget. Varför hittar du på?

     Hon svarade på instastory (både med text och video har jag för mig).

      Näe

       Jo. Är helt säker på att hon svarade, dock osäker på om det verkligen var flera svar eller ett. Men blir inte förvånad över att antiCissirörelsen här inne inte kan ta det ?

        Jo hon har visst sagt! Gårdagens stories

         Hittar inte ngn story där hon säger något om detta. Och jag tittar varje dag.

     Va? Hon svarade på instastory så jag hittar inte alls på. Sen kanske det skett vid något annat tillfälle också som hon inte svarat på men hon har vid minst ett tillfälle besvarat en sådan oro från en följare

      Det hjälper i så fall minimalt om hon svarat så på stories en gång, när hon ständigt har upprepat motsatsen på sin instagram. Det är det som så tydligt fastnat hos följarna. De har ju till och med varit här och skrivit det jättemånga gånger. Typ rabblat som ett mantra att i Sverige får man inte berätta vad man råkat ut för utan att bli anmäld. Vet inte hur många ggr det skrivits här.

       Fast att berätta vad man utsatts för och anmäla är inte samma sak. Och det är ju så att om man berättar offentligt på det sättet som Cissi gjort kan man bli anmäld för förtal. Sen absolut kanske borde vara lite tydligare att det inte handlar om själva anmälan men det finns väl ändå ett litet eget ansvar att ha koll på hur det ligger till? Cissi har ju aldrig sagt att man kan bli dömd för förtal om man anmäler ett brott.

        Cissi har skrivit precis det:

        ”Det går inte att polisanmäla eller berätta om att man blivit våldtagen utan att bli anmäld för förtal”.

  En farlig man… 10 år efteråt. Ja, shit vad aktuellt. Akta er för lasermannen!

   Väldigt aktuellt skulle jag säga eftersom gubbäcklet i fråga inte ändrat sitt beteende överhuvudtaget. Honom ska man passa sig för, i alla fall om man är kvinna.

    Det är ju inte sant. Ingen har sagt ett ont ord om honom de senaste 15 åren. Ogillar skarpt den här typen av lögner.

    Varför sprider du den här felaktiga informationen? Vem tjänar på att ett sånt rykte börjar cirkulera?

  Glömde du skriva vad åklagaren åtalat Cissi Wallin för? Cissi hävdar att hon åtalas för att vid metoo ha namngivit sin påstådda förövare.

  Detta är lögn. Hon står åtalad för ca 20-25 olika fall av förtal. Det fanns fler men åtalaren beslutade om åtalsunderlåtelse, det som åtal mot seriebrottslingar ofta beläggs med, pga av att att en ev dom inte påverkas av fler punkter i åtalet.

  Cissi har under flera år enligt åklagaren förtalat F.V. Det finns i åtalet åtskilliga skärmdumpar där Cissi under flera år påstår saker som att F.V är en pedofil, att han har våldtag*t två barn tills de gråtit och skrikit, att ens av hans offer tagit livet av sig efteråt osv.

  Cissi påstår att hon 11 år efter själva ”händelsen” plötsligt ska ha känt sig tvungen att varna för FV. Enligt åtalet finns det dock inga våldtäkter som Cissi hävdar, det finns i själva verket inga ”händelser” efter 2010. Med händelser avses då klapp på rumpan och liknande. Cissi kan inte lämna några uppgifter som bekräftar något av sina många påståenden.

   Tack Julia. Det som är ofattbart är att Cissis följare inte kan/vill/vägrar att förstå att deras idol faktiskt är helt fel ute. Jag likställer cissi och hennes följare vid en sekt! Nu blev det två inlägg i den här tråden, jag ber om ursäkt för det.

    Jag följer Cissi bara för att jag är faschinerad av det hon kläcker ur sig. Det sjukaste var när Sara Danius gick bort och Cissi fick det att låta på sina stories att det är så synd om henne (cissi) för att hennes mamma också dog av cancer? Fattade ingenting

     Cissi passade några timmar efter Danius bortgång på att, i ett egocentriskt inlägg, framhäva att HON själv minsann var med och anordnade en knytblusmanifestation för nåt år sedan.

      Fast det där gör ju alla kändisar när någon dör. ”Selfie på mig och den döde och en historia om när vi träffades i toakön på skansen 1987. Jag jag jag..”

       Eeh.. nej.

        Sara Danius själv hade i sitt tal på Magdalena Ribbings begravning, bara pratat om hur mycket Magdalena Ribbing tyckte om.. Sara Danius.
        Sa Mark Levengood i minnesord på P1.

         Och?

     Följer av samma anledning men jag har fått dölja både hennes vanliga inlägg samt stories för jag orkar inte med hennes bombning av precis allt och ingenting 103847 ggr per dag…

  En sak som jag har undrat över med joz. Varför kom anklagelserna efter att han hade slutat och inte tidigare?

   För att dom är osams över en faktura om ett par dörrhandtag.

    Deras ekonomiansvarig och vän Danijal har ju godkänt alla fakturor. Men han får ingen skit eller sparken….

     Vilka andra YouTubers kommer delges för åtal tror ni?

      Rask säkert

       Rask….. är det någon som inte är en jättebebis inblandad här…? Nej, det var en dum fråga.

       Klockrent Rask har precis släppt en video om allt https://www.youtube.com/watch?v=t0qdTnmVyeo

       Ja, han har ju outat både Joz och Jackes gamla tjej rätt rejält… där borde det definitivt handla om förtal

        Jocke föder andra youtubers med information som i sin tur kan göra videos om den uthängda. Smart drag för att undgå ta på sig förtal. Att använda vänner för spridning och inte tycka de är förtal är galet.
        Rask gör video på video. Men så är Rask s kanal enkom för uthängning av utsatta personer.

        vem har inte RASK hängt ut. Här är ett axplock. -jewels n issy, sin pappa, lennart bladh, jessica, anjo och flera andra.
        Rask vet inte vad han sysslar med.
        https://www.aklagare.se/om-brottsligheten/olika-brottstyper/fortal-och-forolampning/
        https://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rtal

        Rask har varit med på trolljägarna. Idag är de ombytta roller.

      Anonym 17.22
      Hoppas verkligen ALLA- inte ok att dom tror sig ha makten sända varsomhelst!
      Tycks vara så att pengarna talade, då var det liksom fritt fram enligt dom??

   Här är programmet från P1och artikeln med Joakim Lundell
   https://sverigesradio.se/sida/avsnit…programid=2795

    Fel länk innan den här är den korrekta https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1393187?programid=2795

   Anonym16.27
   Kan vara så att J&J brydde sig inte… dom fick massa följare tack vare lek o stoj med Joz!
   När Joz drog blev det tomt i huset,??
   Nu behöver J&J mera drama… hur ska dom annars kunna leva???

  Kan rekommendera instagramkontot Allting handlar om Cissi Wallin. De har liksom alla utom Cissis välmanipulerade lilla sekt, lyckats se igenom hennes lögner och själviska beteende. En väldigt bra satirsida ?.

  Haveristerna har spelat in en podd med Cissi som borde släppas snart. De gör noggrann research och verkar ha upptäckt att Cissi som själv ofta driver med Bellas livsstil med personal osv, själv betalat en obefintlig lön till sina nannys. Kommer bli ett intressant avsnitt..

   Vem ligger bakom kontot ”allting handlar om …” ?

   Avsnittet med CW i Haveristerna släpptes idag! 🙂

    Ska lyssna ?!

  Trist att blanda in Cissi i det här fjanteriet. Våldtäktsmän/kvinnor ska outas. De är en fara för dig dina barn din familj. Joz o Lundell compani borde vara i enskild tråd.

   även om dom inte är dömda och kanske oskyldiga? bra resonemang, not.

    Det är ytterst få våldtäktsmän som blir dömda. Det är ytterst få anmälningar som går till domstol trots gott med bevis. I vårt land blir nästan en kvinna våldtagen varje kvart, så för att skydda alla kvinnor och ändra på rådande situation borde alla män som är potentiella våldtäktsmän namnges, deras namn borde ohämmat basuneras ut överallt.

     ditt tankesätt är skrämmande.

      Du är skrämmande nyckelpigan om du inte är en man.

      På vilket sätt är mitt tankesätt skrämmande för dig?

       Om du inte förstår det bör du inte vistas ute på nätet och knappt bland folk överhuvudtaget.

       Kafka. Iom att det finns skyldiga som går fria är det okej om vi förstör oskyldigas liv. Det är ju vad du säger. Sen förstår du inte heller att om det är ”våldtäktsmän” idag är det du själv i morgon. Nazismen avskaffade rättssäkerheten för judar, de var ju ändå svin liksom. Du resonerar exakt likadant.

        Word!

        Alla diskussioner leder till nazism. Gammalt ordspråk

        Så du tror inte på om din vän berättar att hon blivit våldtagen? Förrän dom kommit? Dvs om inte anmälan läggs ned direkt. Fräsch vän du är.

    Vakna! Menar du att mängder av oskyldiga män har blivit anklagade. Lovar dig att i din närhet finns det en skyldig förövare.

     Det är ingen anledning att outa folk på rykten, pucko.

      Ingen rök utan eld, din troglodyt. Är du lika skeptisk till när en vän berättar om en våldtäkt? Frääääsch människa du är.

       Vad yrar du om? Det räcker med att läsa igenom ungefär 10 inlägg av den här bloggen för att förstå att det mesta är rök utan eld.

     Hur kan du tycka att ditt argument håller? Får jag bura in dig tack? Finns kvinnor som är seriemördare, hur ska jag veta att du inte är en av dem och varför ska jag bry mig?

    I stort sett alla våldtäktsmän i Sverige går fria. Inte många fall går till åtal och ännu färre döms, oavsett vilken bevisning som finns. Men bortsett från det skeva i det så betyder inte en friande dom att man är oskyldig, bara att man inte kunde bevisas vara skyldig, jävligt big difference.

     Det är ingen som har påstått något annat.

  Nu är det långt ifrån bara ” outat” hon har gjort. Ett systematiskt förtal under flera år enligt åklagaren. Alla kopierade skärmdumpar från flera års tid finns i fup:en. Bara att se med egna ögon.

  Läs på lite. Cissi har serverat en minst sagt tillrättalagd version av hela sitt förflutna, och hur och när saker har skett, till sina följare.

   Tror inte hon blivit åtalad för förtal om hon endast nämt FV vid metoo och sedan låtit det vara.

    ”Tror”

     Hon blev inte det. Virtanen väntade länge med att anmäla henne. Han gjorde det först efter flera års förtal.

     Ja Cissi påstår det nu. Men om du tittar tillbaka till metoo. Varnade Cissi då för att han skulle vara aktiv nu? Nej! Inte ett ord om det. Hon förklarade vid metoo att anledningarna till att hon namngav var för att:
     ”Den här personen jobbar kvar. Det är ett maktmissbruk. Mitt mål var inte att få blickarna riktade mot mig och bli det unika offret. Men jag har en privilegierad position, många följare och en viss makt. Jag har blivit äldre och har ett bra liv. Jag kände en skyldighet mot andra kvinnor som utsatts av den här mannen, som inte har samma plattform som jag. För deras skull kunde jag inte motivera att hålla tyst”.

     Från ”Därför outade jag F.V.”, Resum’e 2017.

     Om han nu var så farlig, varför inte med ett enda ord varna för att han skulle ha fortsatt?
     Det började hon säga först när hon förstått att det skulle bli ett åtal mot förtal.

  Känner inga sympatier för varesig Cissi eller Virtanen. Att han är ett hänsynslöst gubbslem är vida känt sedan länge, likaså det faktum att hon själv är en opportunistisk plastfeminist. Vad mig anbelangar får de gärna fortsätta kasta sand i varandras ögon och tävla om vem som gråter högst.

  Däremot är det synd på ett så viktigt ämne att det blir kidnappat av två bekräftelsesökande snorungar som borde klippt sig och skaffat sig ett jobb för länge sen.

   I det här läget (skiter i båda) är virtanens sak min. INGEN ska bli dömd och straffad av en mobb på internet. I slutändan är det bättre för mig som kvinna med ett halvt fungerande rättsväsende än om åklagare är cissi wallin, camilla läckberg och mia schäringer och skuld avgörs av hur många följare du har på instagram. Team FV alla dagar i veckan mao. (& jag tycker cissi skriver bra, camilla verkar hyvens & mia är rolig. Men jag fascineras ändå över hur man kan ha sån brist på etik & samhällsansvar. Allting handlar inte om er…)

    Frågan är ju varför du känner dig nödgad att ta ställning öht? Finns bättre saker att försöka bilda sig en vettig uppfattning om.

     Jag har ju redan påpekat att jag inte bryr mig om personerna. Alla har rätt att få försvara sig i domstol och ingen har rätt leka rättsväsende. Det är väl helt uppenbart varför jag tvingas ta ställning. Tror du jag vill att mina barn ska växa upp i ett samhälle där Camilla Läckberg eller vilken random kändis som helst (varför inte sajter som bloggbevakning) har makt att bestämma vilket brott de begått och vad som är ett lämpligt straff. Ingen halvt tänkande människa vill leva i ett sånt samhälle. Alltså angår FVs sak mig och jag hoppas han får rekordstor ersättning och att de här kvinnorna tänker igenom vad de sysslar med. Honom som person bryr jag mig inte om, det finns en sakfråga att ta ställning till.

  Nu tycker jag ju att Jocke skulle ha låtit polisen ta hand om ärendet Joz… sen kan man ju förstå att han oxå vill prata om vad som försiggått i hans eget hus…

  Varför blir det inte förtal när tex fuskbyggarna går ut med namn etc på de som förstört folks byggen?! Men det blir det om den som drabbats gör det?!

   Nu har jag bara sett fuskbyggarna ett fåtal gånger så jag kan ha fel, men de maskar väl ansikten och namn? I övrigt handlar förtal om vad man hade för uppsåt med att hänga ut.

    (Handlar inte bara om det men ja… det är en faktor när man dömer)

    nu Var det ju ett tag sen jag såg ett program.
    Men visst har de visat ansiktena på några fuskbyggare (kan kanske vara de som sagt att det varit ok?!) och namn är jag rätt säker på att de har haft med.
    Men antar att de har koll på hur mycket de kan säga utan att bli anklagade.

    Det är synd att Jocke inte lärt sig att det kanske är bra att omge sig med personer som VET något och som kan hjälpa honom att sätta stopp.
    De verkar ju omge sig med medarbetare som inte har någon susning och lag etc. Danjal verkar ju styra mycket, och han triggar ju snarare igång J till att göra dumheter

   Joakim är så rolig. Han har gjort flera instagramstorys om situationen, pratat om det på sin youtubekanal, visat sms från andra inblandade och varit med i någon telefonintervju på youtube. Så efter allt det här la han upp ytterligare en story där han skrev ”jag har bara berättat två procent av allt som har hänt.”

    Och som försvar ”Jag kan inte rå för att miljoner följer mig!”

     hahaha de paret Lundell blir säkert dömd, som ovan skriver ha de läkt massor om Joz

      Anonym 18.49
      Håller med dig- J&J kommer åtalas!
      Joz försökte jobba oftast vad man kunde. se på videon// då vill Jocke göra allt till skoj och kul, bara att få mera följare.
      Att låta sin unge cirkulera på programmet- INTE OK någonstans, fyyy??

  OT: CW i Haveristerna!

   Lögnerna redovisas en efter en.

   Cissi säger sig ha skrivit 2.0 på högskoleprovet. Visar sig att Cissi aldrig ens skrivit det. Cissi ger så gott sån ingen lön till sina nannys, men kritiserar ofta Bellas anställdas situation. And the list goes on in i oändligheten..

    Som en uppvisning av falskt lögnaktigt beteende.

  hahah inte jockes ansvar att andra lägger ut information hahaha jocke skickar ju konversationer med mera till dem som lägger ut. jocke vill att andra gör videos om joz. han ställer upp gång på gång i interjuver från vänners video om hans konflikt med joz, samt suttit live och anklagat ganska groft

   Anonym 18.27
   Eller hur, Jocke vill ha så många som möjligt backa han- ändå är det han som läcker ut things!
   Hela bunten YouTubes ska åtalas- man ÄR osyldig(dvs.Joz) till domstolen sagt sitt.
   Punkt slut!

    Rask går hans ärenden för att Jocke ska slippa förtal. (även fast han läcker information)
    Vi såg Joz agera lika åt Jocke i en lång video när Lundell var i konflikt med före detta husägarna.
    Samma mönster upprepas. Källan är alltid Jocke. Även fast de uttalas av hans vänner för att få ut de i media.
    Tycker allt är så barnsligt hur de handskas med konflikter.

  https://youtu.be/c0YXdvZxYTg
  Sanningen bakom allt gjord av Jocke lundell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.