Isabella Löwengrip säljer sitt nya hus på Lidingö

EDIT!!! 
STOPP OCH BELÄGG MED ALLA SPEKULATIONER OM FÖRSKINGRING OCH ANNAN BROTTSLIGHET!
JAG KOMMER RADERA ALLA KOMMENTARER SOM FRAMSTÄLLER MÄNNISKOR SOM KRIMINELLA! 

För 26 500 000 blev huset i Elfvik på Lidingö Isabellas och hon, tillsammans med barnen, flyttade in i november 2018. (Enligt Booli var utgångspriset 29 500 000 kronor och slutpriset 26 500 000 kronor )
Efter att Isabella hintat om i sin blogg att hon inte skulle ha några problem med att byta bostad och börja om pga den kris hon nu befinner sig i så kommer det kanske inte som någon jätte-överraskning att hennes hus återigen är till salu.

Jag har varit i kontakt med mäklaren som bekräftar att huset är till salu och att begärt pris är 30 000 000 kr. Isabella köpte det som sagt för 26 500 000 kr men kanske är det poolbygget som gjort att utgångspriset är fyra miljoner högre än vad Isabella betalade?

Och ja, det här är huset som Molly Rustas och hennes sambo varit och tittat på, trots att de nyligen köpt lägenhet. I sin blogg skriver hon att de varit intresserade av detta hus väldigt länge och nu är det äntligen är till salu så skadar det ju inte att ta sig en liten titt.

Var tror ni Isabella ska ta vägen nu?
Tillbaka till stan eller kommer hon vilja stanna på Lidingö?

855 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Isabella Löwengrip är en misslyckad entreprenör.

  Svara

   Nej det tycker jag verkligen inte. Hon har åstadkommit mycket. Det kan inte gå bra jämt.

   Svara

    Men om det aldrig går bra?

    Svara

     Ja men så är det ju inte i hennes fall. Jag är äldre än henne och har inte lyckats med hälften av vad hon gjort.

     Svara

      Fast raserar man allt såhär istället för att faktiskt ta en sak i taget och tänka långsiktigt/ha lite tålamod så tycker jag faktiskt inte att man är en speciellt duktig entreprenör. Även om hon är känd och har lyckats med bloggen osv.

      Svara

       Dessutom synd om alla som detta drabbar. Sjukt att hon lät det gå såhär långt.

       Svara

        Fast vadå ”drabbar”? De är väl vuxna människor som kan välja själva vad de vill och inte vill jobba med. Tror alla som väljer att jobba för ett startup är införstådda med att de inte är det säkraste jobbet. Känns löjligt att omyndigförklara dem och lägga all skuld på Isabella.

        Svara

         Ni som påstår att hon bara begått ett misstag. Anser ni att ljuga och sälja en falsk bild av sig själv och siffror är misstag?

         Svara

          Nej, men jag tror inte att hon varit ensam i att ljuga och sälja den bilden. Jag tror att alla i företagen har varit ombord och bör hållas lika skyldiga istället för att utmålas som omyndiga och offer.

          Svara

          + att jag aldrig påstod att hon ”bara begått ett misstag”?

          Svara

         Värre att som Cissi Wallin utnyttja unga tjejer som gratis arbetskraft. Detta nekade hon till i podden Haveristerna. De har nu publicerat skärmdumpar som visar allt hon ljög om under sin medverkan i podden.

         Något att skriva om Camilla 😉

         Svara

        Men snälla. Det är väl inte bara ”synd” om folk? De har ju haft jobb i flera år? Valt det själva? De kan säkert få nya jobb också, det är ju inte personer utan utbildning ”på samhällets botten” direkt.
        Idag ser arbetsmarknaden annorlunda ut än för 10-20 år sedan och fasta trygga anställningar på positiva arbetsplatser är inte så vanligt. Är säkert en språngbräda och merit för många, att ha arbetat med desss projekt.

        Svara

       Som sagt, det kan inte gå bra jämt och alla begår misstag ibland som man får försöka rätta till. Det är en naturlig del av livet.

       Svara

        Hon är misslyckad som entreprenör. Inga företag eller projekt har gått bra. Till och med hennes blogg går så dåligt att hon måste bluffa med låtsassiffror.

        När du inte lyckas som entreprenör så är du en misslyckad entreprenör.

        Svara

         +1

         Svara

         Tänk att hon måste sälja. Finns det villor i Lindingö som passar Isabella?

         Hon får 25 tror jag.

         Svara

          Som inte är hennes 25 millar utan det mesta skall banken ha tillbaka 😉

          Inte direkt så att hon gjort fastighetskarriär heller va?

          Svara

           Minns ej exakt men har för mig att det mesta är lån ja.
           Minns dock ej summan.
           Hon har några miljoner i insats men resten är lån.
           Så ja det ska tillbaka till banken ja.

           D e d du?9

         Vad ska hon nu göra med thelowengriphouse på Instagram….

         Svara

         Och det finns absolut inget däremellan? Snacka om att se livet svart eller vitt

         Svara

          Bella har ju inget däremellan. Hennes bolag och projekt misslyckas gång på gång.

          Svara

         18:17 👍

         Svara

        Det är skillnad på misstag och misstag. En del misstag kan man inte skylla ”det är en del av livet”. Det är helt enkelt inte skickligt och väldigt korkat att som entreprenör nästan köra hela bolaget i botten på detta sätt för att man har sååå bråttom och vill framstå som rikare och mer framgångsrik än man är.

        Svara

        Nu är det skillnad på misstag och utstuderat förkastliga handlingar.
        Saker händer inte bara för entreprenörer det mesta är en konsekvens av aktiva handlingar.
        Du argumenterar som om ansvar inte är en del utav att driva bolag.
        Precis som för systrarna Widell och Schulman, så har saker havererat p.g.a av brist på kunskap om hur man driver bolag på ett hållbart sätt.
        Hade du själv drivit bolag så hade du haft den insikten istället för att gå på linjen ”misstag”.
        Det här är ej ett litet ”hoppsan” som du ser just nu kring I.L., utan något som har varit i görningen ett bra tag.
        Kortsiktigt tänk/slarv, och affärer med småvalpar/ ”entreprenörer” genererar luftslott…och luftslott är ej hållbara. Jag räknar såklart ej in Bonniers i det här, men det är en annan del av ämnet (trots att det är kopplat till I.L. och systrarna Widell och Schulman).

        Bygg en bra grund, och öka successivt, och lev för tusan inte över dina tillgångar för att skapa en chimär av enastående framgång.
        Allt du investerar ska du kunna dra X3 och har du inte råd då så har du inte råd. Ligger du och pressar och slår till precis när du kan betala så har du inget utrymme för skiftningar som går neråt.
        Och investera i bolaget och inte på din privata tillvaro.

        Bolag och hets är ej en bra kombo och förhoppningsvis har hon lärt sig av det här!
        (Men jag tippar inte så är fallet med tanke på hur hon har tagit sig an hanteringen av det här fiaskot).

        Svara

       Hur lyckad är du själv som entreprenör, som sitter inne med alla råd?

       Svara

        Man behöver inte vara en lyckad entreprenör själv för att se att Isabella misslyckats och att det hon gjort är väldigt korkat.

        Svara

         Kanske inte men ens kritik hade framstått som mer trovärdig & mindre ogrundad…

         Svara

          Varför? Man måste väl inte vara allt man kritiserar. Så jag får tex inte tycka att en läkare gjort fel om jag själv inte är läkare? Jättekonstig logik.

          Svara

           Du kan säkert ha åsikter om läkarens bemötande men tvivlar på att du kan göra en medicinsk bedömning att läkaren agerat fel

           När man kritiserar någon- oavsett vem- framför man belägg för sina påståenden. Man slänger inte bara ur sig något.

          Kritiken är dessutom inte ogrundad.

          Svara

          Nej, jag är inte en entreprenör men har lyckats väldigt bra som anställd (bland de högsta lönerna i Sverige). Jag behöver däremot inte ha en lyckad karriär för att se att Isabella Löwengrip är en misslyckad entreprenör.

          Svara

           Mmmm eller hur att du har 😂

           Haha, bland de högsta lönerna i Sverige 🙄😂😂

           Det är okej att du inte tror mig 🙂 Lönerna i Sverige är mycket lägre än man kan tro och jag är topp 200 i Sverige enligt Expressen. De som har _väldigt_ höga inkomster tjänar pengar på andra sätt utöver lön (tex via aktieutdelningar) men i den gruppen tillhör jag inte än.

           I Bellas fall har hon försökt tjäna mkt pengar i lön och aktieutdelningar, bland annat, men tyvärr slösat alldeles för mycket pengar på att lajva affärskvinna. Det har gått utöver hennes varumärke och bolag tyvärr.

           Men att du behöver skryta om det visar att du är rätt misslyckad själv varför skulle du annars nämna din lön

           Nja, jag nämner det för att någon här uppe menar att jag inte har något att säga då jag inte är någon lyckad entreprenör. Men jag håller med dig: man behöver inte vara lyckad entreprenör och anställd för att se att Isabella Löwengrip är en misslyckad entreprenör.

           Det var ju DU som frågade hur lyckade de som kritiserar är och när du får ett svar så är man misslyckad för att man svarade? 🤣 din logik blir bara roligare och roligare. Vi får inte tycka att Isabella gör fel eller är en misslyckad entreprenör, men oavsett vad vi gör så är det fel och du får kritisera oss och kalla oss misslyckade 😅

           Vad kul, grattis! Obs är inte ironisk eller så utan genuint glad för din skull 🙂 vad ligger en riktigt bra lön på i Sverige? Jag och min sambo har tillsammans ca 120/mån och det tycker familj och vänner är mkt men det känns verkligen inte mkt, skatten äter upp så mkt..

           Oj, nu har du nog fått fel. Jag har bara skrivit om Isabella som misslyckad entreprenör och därefter gett svar till ngn som sa att jag inte har rätt att kritisera Bella om jag själv inte är en lyckad entreprenör. Du kanske blandar ihop mig med en annan Anonym?

           Anonym 19:17 nästlängst ner: tusen tack och grattis själv till era höga löner! Om ni har 120 ksek/mån mellan två personer är det superbra!

           Japp, en hel del går till utgifter men jag är ogift, singel och har inga barn så jag har färre utgifter än de flesta i min ålder. Jag har också en låginkomstbakgrund så jag minns när 22 ksek/mån före skatt var en lyx för mig.

           Utan att avslöja var jag ligger på 200-topplistan (mer än att jag _inte_ är inom topp 100) så kan jag säga att de flesta på listan har årslöner på cirka 1-2 msek. Om du och din man har 60 ksek/mån som lön är ni individuellt kanske inte långt från att hamna på listan beroende på var ni bor i landet. Keep up the good work 🙂

           De som tjänar riktigt stora pengar lever inte enbart på lön utan tjänar även pengar på aktieutdelningar och andra former av investeringar. Bella och Pingis tog ut aktieutdelningar på några miljoner förra året och Bella verkar ha bränt dem medan Pingis verkar ha förvaltat sina pengar bättre.

           Tack, Anonym 19:14, för uppbackningen 🙂

          Så alla som framför kritik mot ex sportutövare eller politiker har ingen grund att stå på och är inte trovärdiga för att de själv inte utövar sporten eller arbetar inom politiken? 🤔

          Svara

        Det sjuka är att hon hade kunnat lyckats med i alla fall krämmärket ifall hon varit normal och inte ljugit och hittat på och inte haft en allmänt blä personlighet som bara vill provocera hela tiden. Hade hon skippat sina korkade uttalanden och levt efter sin egen ekonomi och inte lekt miljardärsälskarinna hade hon nog absolut nått sina 100 miljoner kronors mål. Nu läser hon nog här och får idéer men jag tror faktiskt hon kört sitt varumärke i botten och det kommer var svårt för henne att återfå något vidare gott anseende bland folk. Förstår hon inte i en tid då vd:ar avgår på grund av icke tidsenliga uttalanden att det räcker med att hon säger två tre dumma grejer för att hon ska sätta käppar i hjulet för sig själv? Är hon så korkad att hon tror att hon kan ljuga och se ner på folk öppet och att folk ändå kommer supporta henne?

        Svara

         Håller med och hon verkar ha gjort många fel under flera år med vilja och stolthet. Som om hon vore invincible. Nu får hon leva med de ekonomiska och varumärkesrelaterade konsekvenserna av sitt beteende. Bella: om du läser detta, inse att du kan ha förstört din karriär för all evighet och att det finns inga genvägar till att bygga upp förtroendet hos dina läsare igen.

         Svara

         20.41. DU låter mest korkad av alla. Sluta kalla folk korkade.

         Svara

          Fast blondinbella är jävligt korkad. Om man har ett varumärke som är så starkt kopplat till en själv, varför gör man då allt för att smutsa ner det? Man måste vara dum om man inte fattar att det enklaste sättet att skapa ett varumärke som folk vill förknippas med är att inte belägga det med massa skit som hon gjort.

          Svara

          Grejen är den att folk är mer intresserade av skvaller om henne än hennes produkter. Hennes offentliga roll vsd gäller familj Erc har bara varit en nackdel. Ja kanske hennes läsarsiffrorna höjs när hon separerade men tror inte produkterna såldes mer för det

          Svara

          Och så gör du det själv 😂

          Svara

         Vem e du och kallar henne korkad? Eller ni andra som gör de? Bittra jävla människor har ni inget bättre för er än att klanka ner på Bella? Typisk svensk avundsjuka.. hon har säkert lyckats bättre än vad alla ni bittra människor gjort tillsammans! Ers föräldrar har misslyckats riktigt jävla rejält med er!!!

         Svara

          Dina lyckades ju inte mycket bättre… 🤔 😂

          Svara

       Jag vet inte vad det är men huset jag tycker inte om det. Ok stora ytor men opersonligt och kallt. Skulle inte trivas där.

       Svara

        Tur du inte har råd att köpa det då

        Svara

         👌19:41

         Svara

        Så trött på ”opersonligt” så fort något inte passar nån i smaken eller ursäkta, är modernt och inte har trasmattor.

        Svara

         Opersonligt är det när huset har inretts av någon annan med bara moderna möbler – inget arvegods, inga loppisfynd.

         Svara

          Usch loppisfynd. Spyr av tanken.

          Svara

           Loppisfynd är det bästa! Har själv fyndat ett jättefint soffbord som inte skulle gå att hitta i butik samt matbord + stolar. Billigt, miljövänligt och ger mer personlighet än att ha massproducerat från Ikea.

          Men usch, jag inreder varken med arvegods (?!) eller loppisfynd och mitt hus är inte opersonligt för det. Däremot Blondinbella har ett opersonligt hus. Det speglar inte nånting hos henne, det är bara ett visaupphem som är ungefär lika personligt som ett hotell. Tjusigt. Men liksom tomt.

          Svara

      Men vad har hon lyckats med utöver bloggen?

      Svara

       Ja, har hennes företag verkligen varit framgånsrika, så många frågor…

       Svara

       Kan man fråga sig.

       Svara

      Men exakt vad är det hon har lyckats med?

      Svara

       Att starta många företag och driva dom är väl att lyckas? Att våga tro på sina idéer och jobba hårt på att förverkliga dom är väl att lyckas? Tror ni hon kommer leva på gatan, inte ha några pengar alls nu? Hon kommer garanterat att vara rikare än 99% av alla som kommenterar här, och hon har vågat och försökt.
       Alltså- har hon lyckats.

       Svara

        Starta företag är inte svårt men att få företaget att överleva på sikt är en bragd och Bella blev ju liksom bara en dagsfjäril som fladdrade runt en stund bland blommorna.

        Svara

         Att starta och driva många företag i flera år, är VISST svårt. Annars hade ju många fler gjort det.
         Jag påstår inte att allt hon gjort är bra och fantastiskt men det är många icke-företagare här i trådarna som aldrig testat sina högtflygande idéer och aldrig kommer göra det heller, men ändå menar att det är så enkelt.
         Isabella kommer överleva, och det med mer pengar på banken än vad ni någonsin kommer ha i ert liv.

         Svara

          Men anledningen till att Isabellas alla företag Genom åren har överlevt ett litet tag är att hon har en helt gratis marknadsföringskanal i och med sin blogg. Utan den tror jag tyvärr inte att något av hennes företag hade ens överlevt uppstart. Det är svårt att driva företag men där har hon haft en skjuts. I och med sitt kändisskap och sin blogg lyckas hon starta ett intresse kring företagen, något som är svårt för en vanlig dödlig om man inte har en utomordentlig företagsidé/produkt samt en rejäl portion flyt. I Isabellas fall har det nog inte alltid spelat så stor roll hur bra produkten är, hon har sålt genom sitt namn helt enkelt.

          Svara

           Så sant, och förutom att agera modell till bloggen, resa, festa och fika (nätverka) och låta sig intervjuas (ibland på scen) har hon nog inte gjort mycket mer. Som vilken kändis som helst som frontar nåt.

          ”Att starta och driva många företag i flera år, är VISST svårt. Annars hade ju många fler gjort det.”
          Driva med VINST i flera år är det svåra. Och också det Blondinbella inte lyckats med uppenbarligen?

          Svara

        Nej, om du misslyckas har du misslyckats. Bella har misslyckats gång på gång. Det du gör är att hylla hennes bluffmakeri.

        Svara

      Anonym 18.06
      Har du försökt ljuga dig till framgångar??
      Enkel fråga!

      Svara

       Ja, gud ja. I min tinderprofil står det t ex att jag älskar att träna & laga mat. Fetlögn.

       Svara

        Hahahah dagens garv!

        Svara

         Älskar din attityd, ha, ha.

         Svara

      Bara för att du inte har gjort mer saker än henne så betyder det inte att hon är en lyckad företagare. 🙂

      Svara

    Ni som gått yrkesutbildningar. Vad gick ni, jobbar ni med det idag? trivs ni? Vad tjänar ni?

    Och vad vet ni för yrkesutbildningar som ger bra betalt. Finns mycket möjligheter inom? De

    Svara

     Men sluta.

     Svara

     Detta skulle allstå postas i annat inlägg hahahaahah

     Svara

    som vadå?

    Svara

   Verkligen inte, vi är på väg mot en lågkonjunktur så hon gör helt rätt, hon har stenkoll.

   Svara

    Du är ironisk eller hur?

    Svara

   Ni får det att låta som att hon Ensam fått allt att rasa. Ni får fan inte glömma vem mer som finns bakom och är mammaledig! Tror hon är den största boven i dramat

   Svara

    Det är Löwengrip Invest som rasar inte Beauty!

    Svara

   De flesta lyckade entreprenörer har några konkurser bakom sig. Hört talats om att lära sig av misstagen? Det har gått ganska bra för IL. Men hon har fattat en del (många) felbeslut, nästa gång har hon förhoppningsvis lärt sig.

   Svara

    Absolut. Men hon har 12+ konkurser bakom sig och inget företag som gått bra. 🙂 Det finns mycket duktiga entreprenörer i Sverige. Men Isabella är inte en av dom.

    Svara

     Err, va. Nu råkar ju fakta vara att hon inte har en enda konkurs bakom sig. (Hittar du på det här & isf varför the eller sprider du vidare ett helt osant rykte du inte brytt dig om att kolla upp?). Faktum är att hon aldrig konkat.

     Svara

      Hon har inte lärt sig särskilt mycket vågar jag påstå. Hon pratar som en tonåring men ska ha varit ansvarig för företag och personal i många år. Ett sådant ansvar förändrar vanligtvis människor, precis som läkare och lärare blir påverkade av sitt yrke. Isabella är oförändrat flamsig och upprepar sina floskler. Hon har i alla år bara fejkat och ganska dåligt dessutom – att prata om att bli världens mäktigaste är sjukt och hennes försök att lajva överklass vulgära.

      Svara

       Fakta var ju dock att hon inte har en enda konkurs bakom sig. Oklart för mig hur din kommentar relatertill det.

       Svara

        De 12 bolagen som avses har avvecklats för att affärsidén inte varit lönsam. Formellt har inte bolagen försatts i konkurs utan de har avvecklats under kontrollerade former. Resultatet är dock det samma. Ägarna misslyckades med sin affärsidé. Vilket också är något IL erkänner. Sedan kan man ha en åsikt om det är gott entreprenörskap att ha så många kraschade affärsidéer på en relativt kort period i förhållande till antal framgångar på samma period.

        Svara

      Jag hörde henne säga det i en intervju. Att hon har 12 bolag bakom sig och att ”alla gått åt helvete” och inte finns kvar. Jag kanske missförstod kring hur de rent juridiskt lagts ned men att de gått åt helvete och att de inte finns kvar är hennes egna ord.

      Svara

       Du pratar med faktaresistenta personer.

       Svara

        Då tar vi det en gång till apropås faktaresistens: hon har aldrig gått i konkurs.

        Svara

     Tycker inte ens det värsta av allt är hur många företag som konkat utan hur mycket människan har SKRUTIT om sin livsstil och framgång och verkligen kört upp den i folks ansikten, ord och inga visor! Det är lyxvillor i Sverige och i St Tropez, privatjet, flådiga lägenheter i New York, båtar, Porsches, privata kockar och hemma-team, assistenter och svindyra kläder och smycken… Hade hon haft något bakom pannbenet och någon klass alls hade hon lagt ner mer tid på att faktiskt ta hand om sina företag än leka Paris Hilton. Resultat ser vi nu.

     Svara

      För sista gången 🙂 Hon har aldrig konkat. Källkritik pls. Att anonyme L misstolkar vad hen tycker sig ha hört i en intervju och inte tar reda på fakta innan hen skriver kommentarer på internet innebär inte att nån går från 0 till ”12+” ”konkurser” på 2 sek.

      Svara

    Hon har alldeles för många misslyckade projekt och bolag för att tillhöra skaran lyckade entreprenörer.

    Svara

     Kanske dags för henne att ta studenten?

     Svara

      Och uppenbart att du aldrig gjorde det själv..

      Svara

       Gud vilken dålig diss 😂

       Svara

        Diss? Dagis här.

        Svara

   Med lite ödmjukhet och livserfarenhet kommer det att gå bättre för henne i framtiden.

   Svara

    Ja när drivkraften inte är lyx, makt och pengar.

    Svara

   Till er som påstår att Bella är en lyckad entreprenör för att hon har startat bolag och att det inte spelar någon roll om de flesta av hennes bolag har misslyckats: jag har sparkat fotbollar men det gör mig inte till en lyckad fotbollsspelare.

   Vi kan inte ha såna här låga standard på entreprenörer bara för att vissa av er tycker synd om en tjej som har bluffat alla dessa år på andras bekostnad. Hon är en misslyckad entreprenör. Självömkande blogginlägg ändrar inte på det.

   Svara

    👏👏 Word!

    Svara

   Misslyckad entreprenör
   _________________________

   Misslyckad och misslyckad…själv har jag under mitt liv gjort hundratals affärer – en del bättre en del helt åt pepparn. Saken när det gäller IL, så är det väl kanske sättet hon, tja, låt oss säga, skrutit och sättet hon överdrivit sina framgångar på som nu gör att folk gottar sig lite. Hade hon varit en sympatisk och empatisk människa tror jag inte drevet hade varit så tufft.

   IL rullade på med ”Fake It Til’ You Make It”- och det fungerade utmärkt i en tid när världen inte hade tillgång till den underbara uppfinningen internet :))
   I dag är det oerhört svårt att köra den varianten när FAKTA lätt finns att tillgå.
   Till en viss del iallafall.

   Kan ta ett exempel utan att hänga ut någon. För ca 15 år sedan började
   en massa underhållningsprogram där vissa programledare lyckades göra sig superkända hemma i Sverige med viss överdrivna ’CV:n och name-dropping’
   Och de lyckades väldigt bra med det, för att kvällstidningarna antingen inte orkade eller brydde sig att kolla fakta.

   Och för skojs skull kan vi ju ta den något berömda kommentaren som Katy Perry frågade några av sina svenska kollegor:
   ; Varför skäms Robyn att hon öppnat åt mig? Alltså varit förband, då Robyn helst ville få folk där hemma att tro att hon 2011 befann sig ute på en stor turné i USA när hon i själva verket bara var en öppningsakt. Och det tog ett tag innan en svensk journalist faktiskt fråga satte det hela då även denne fått för sig att Robyn på helt egen hand befann sig på Mega turne´

   Våra egon är vad de är… jag känner artister som skulle hugga av sin högra arm för att få öppna åt KP.

   Well, det om den lilla parentesen, ”Fake It Til’ You Make It”

   Att ILs hus på Lidingö är till salu kan väl knappast komma som någon större
   överraskning. Frågan jag tycker är mera intressant är vad straffet hon antagligen kommer att få för vissa olagliga affärstransaktioner som har tagit plats i vissa av företagen.
   Den som lever får se.
   Cam Cam ska ha en stor eloge för sitt jobb.Och kanske finns där andra filurer som svettas lite om Cam Cam bestämmer sig för att börja granska deras förehavande.

   Svara

    🤦‍♀️ ”utmärkt i en tid när världen inte hade tillgång till den underbara uppfinningen internet :))”

    Vi har haft Internet i hemmen längre än vad Blondinbella varit entreprenör. Hennes grej är ju för fasiken att hon är bloggerska! Att ens läsa hennes blogg kräver Internet och har alltid krävt Internet.

    Och hennes överdrivna fake it til u make it har funkat sådär. Hon har ju alltid haft en förhållandevis liten skara följare och desto fler som kritiserat hennes val i livet. Det här är inte nåt nytt. Hus i Lidingö eller mopsen och allergin eller businesskolan i Schweiz eller tonårsfester. Det har alltid sett likadant ut, i grunden.

    Svara

     Alltså jag tror ju att ”Follow reason, not whims or faith” menade att ”Fake it til’ you make it” kanske fungerade innan vi hade internet och att Blondinbella helt enkelt försökte ta till ett gammalt knep, som inte fungerar i nutid.

     Svara

      Aha. Okej men då missförstod jag. Ber om ursäkt, ”Follow Reasons”. 🙂 Skyller på att jag inte var riktigt vaken när jag läste.

      Svara

       Jag stavade fel på namnet ovan. ”Follow reason” skulle det vara. Inget s.

       Svara

   Ja, en tvättäkta charlatan.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Helt omöjligt. Banken hade aldrig godkänt lånelöfte utan att veta var pengarna kom ifrån. Därtill har alla hans transaktioner kontrollerats vid konkursansökan för ev återvinning.

      Svara

       Var det inte Du Camilla som jämförde Bella med Trustorhärvan häromdan?!

       Svara

        Nä, jag snarare undrade om någon kan ha lurat HENNE…

        Svara

         Vore nästan konstigare om hon INTE blivit lurad kan jag tycka. Så naiv och upp i det blå som hon verkar vara. För att inte tala om ivrig att snabbt bli rik och världsberömd. Sådant brukar dra till sig fula fiskar.

         Svara

         Du menar att ha lurat henne till att ha levt över sina tillgångar. Det tror jag nog hon klarade alldeles för bra själv. Med tanke på att hon är en Economista. Jag önskar henne inte personlig konkurs, men att hon får jobba lite på riktigt mår hon bra av.

         Svara

         Du har aldrig tänkt banorna kring pingis??

         Svara

         Det var inte så inlägget uppfattades.

         Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  Omg, jag är så nyfiken på hur stor denna ekominsla kris är!? Måste vara skv som kräver att hon ska förmån beskattas för så mkt som ger henne detta plötsliga kris

  Svara

   Jag tror att hon kommer bli sambo med sin nya stålrika pojkvän. Kul för henne.

   Svara

    Han bor väl i Göteborg. Tror knappast hon lämnar barnen och bosätter sig på heltid i en annan stad. Och han lyser ju rätt mycket med sin frånvaro just nu dessutom….

    Svara

     Ja och tror dessutom inte att ES kommer lämna sina barn för att flytta till Stockholm med Isabella..

     Svara

      Han har sitt jobb och sin familj i Göteborg.
      Tror att det behövs mer än Bella för en flytt där 🙂

      Svara

     Hon planerade ju att bo halvtid i NYC, så visst kan hon flytta till GBG.

     Svara

      Halvtid vs heltid med barn är två olika saker. Hon har sina barn varannan vecka.

      Svara

      Precis min tanke 🙂

      Svara

     verkar inte som hon haft något problem med att lämna barnen tidigare..

     Svara

      du va bara tvungen att lägga den kommentaren eller? Skaffa dej ett lov istället för att kasta skit på andra din nolla

      Svara

       Höstlov.

       Svara

       Fast det är ju sant….

       /en annan anonym än ovan

       Svara

       Tror tyvärr det är äldre sysslolösa personer som härjar här dygnet runt och rapar ur sig elakheter på rad.

       Svara

       Stavfel & ”din nolla”, så fint. Bella har ju sagt att karriären går före allt. Hon har mer än en gång lämnat barnen tidigt för att dra iväg på egna äventyr.

       Svara

    Henne/
    Vad får dig tro på de?
    Andra sidan ä hennes ungar i Sthlm!
    Vågar man tro något, så ev flytt till billigare boende.

    Svara

    Camilla varför raderar du annat men inte dessa unkna kommentarerna? Kommentarer likt dessa gällande CW:s man tar du bort på minuten. Varför behandlar du personer så olika jämnt?

    Svara

     Unkna?! Det hela handlar ju om hennes ekonomi till stor del. Vad skulle folk annars få kommentera?! Ett helt kommentarsfält med bara ”styrkekram” eller vaddå. Kommentarer som rör kriminalitet är förståeligt att den här bloggens ägare tar bort men inläggen här ovan ser jag verkligen inte som minsta ”unkna”.

     Svara

      Tillägg. Och ekonomi rör även hur en sedan hittar bostad efter att man sålt sitt hus. Flytta in med pojkvän, är väl en rimlig spekulation.

      Svara

       Inte på det sätt det skrivs. Varför raderas liknande under andra Inlägg men aldrig under de om Bella? Varför är det tillåtet här men inte annars.

       Svara

   Undrar om hon ångrar alla resor, dyra kläder, semesterresor i första klass och annat slöseri? Hon kunde ju bott kvar om hon bara varit lite mindre slösaktig.

   Tror dock inte hon har förmågan att ångra sig. Intressant nog.

   Svara

    Är det något jag lärt mig är det att man inte ska ångra sig över saker man gjort som kändes rätt i stunden. (Självklart menar jag inte kriminella saker eller liknande.).
    Det finns ingen anledning att grubbla och ångra sig, utan man får lära sig av sina misstag och gå vidare i livet. Sååå mycket tid man la som yngre på att ångra saker man gjort istället för att leva i nuet och blicka framåt. Helt i onödan.

    Svara

     Finns flera saker jag ångrar. Men jag blickar framåt ändå. Man kan göra båda saker samtidigt.

     Svara

    Fast det låter mer som mani att hyra ett hus som mer i en månad än vad hennes företag gör i vinst på ett år, som dessutom ska delas med en till person.

    Svara

     Tycker rätt mycket i det hela skriker mani…

     Svara

     Kostar mer*

     Svara

   https://www.elle.se/isabella-lowengrip-min-varsta-tid-i-min-karriar-hittills/

   Är det inte nu hon ska ta till sina egna livsord om att med tankens kraft blir allt positivt eller vad hon nu säger..

   Det är som en fantasivärld när hon i december beskriver sina mål för 2019:

   https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/31/mal-2019/

   Svara

    ”Det är höga kostnader för att kunna ha min vardag men jag ser det som en investering” 🤦🏼‍♀️💁🏼‍♀️

    Svara

     Pfft, investering i hennes fall, ja.

     Svara

     😅 Precis. En investering brukar väl vara en kapitalinsats som förväntas leda till ökat värde eller minskade kostnader. Bella kom igen, att leka miljardär med kock och egen stylist är inte en investering.

     Svara

    I princip var det inget mål alls som höll då…

    Svara

    Läste inlägget och började skratta högt för mig själv ”miljardmål” hahahha
    ”Doppa tån i kina”🤣🤣🤣🤣

    Svara

     😅🤣🤣🤣

     Svara

     😂😂👏👏

     Svara

    Oj, hon misslyckades med vartenda mål! Även de enkla målen.

    Svara

   Läser och ser mycket avundsjuka. Den som inte vågar vinner aldrig.

   Svara

    Johanna/

    Var ser du avundsjuka?/ folk är bara förbannade alla osanna storys.
    Tyvärr levde hon över alla andra.

    Svara

     😂 Okej…

     Svara

      Japp.

      Svara

    Där du ser avundsjuka ser jag något helt annat. Jag uppskattar att folk blir upprörda när någon försöker ljuga och bluffa sig till pengar och framgång.

    Att ljuga, förvanska sanningen, dölja fakta, skryta om att man mutar och manipulerar människor (och betala alldeles för låga löner till sina anställda) handlar inte om att ”våga”. Det handlar om att vara oärlig och falsk och vilja bedra människor. Absolut ingenting att vara avundsjuk på.

    Svara

     Så bra skrivet!

     Svara

      😂

      Svara

       Varför skriver folk såna emojis? Det känns så hånfullt.

       Svara

        För att de inte har bättre argument.

        Svara

         😂😂😂

         Svara

          🥰🥰🥰

          Svara

     Och att sedan fiska efter sympatier och tvärvända o utnyttja människors goda vilja o empati sedan. Det är osmakligt!

     Svara

     Instämmer helt. Ser inte heller någon avundsjuka och skulle ju inte direkt byta liv med Blondinbella.🤦‍♀️🤦‍♀️

     Svara

    Bra skillnad på att ta kalkylerade risker och vara skvatt jävla ekonomiskt galen…

    Svara

    Nädu Johanna, det är precis raka motsatsen här inne.

    Svara

     Jaså det säger du 😉

     Svara

    Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

    Att se det har inget med avundsjuka att göra!

    Svara

    Att leva över sina tillgångar är inte att våga. Det är att vara korkad och kan till och med vara ett brott; brott mot borgenär, skattebrott etc.

    Svara

  Blir nog en del influencers som kommer buda på huset.

  Svara

   Varför? Huset är så konstigt byggt tycker jag

   Svara

    Dessutom väldigt få rum för 30 miljoner?

    Svara

    Fint om man tycker om den stilen. Men lite för stramt för mig.

    Svara

     Göteborg?

     Svara

     Ja usch så stramt. Skulle aldrig kunna bo i ett lite för stramt hus. Värt 30 millar 😂

     Svara

      Vissa av oss ser andra värden i livet än pengar, så att….

      Jag trivs hellre i mitt hus värt 2 miljoner än vantrivs i nåt statushus för 30 mille. Finns mer än pengar här i livet.

      Svara

       Nu svarade du på något helt annat.

       Svara

        Nej? Svarade på insinuationen att man väl skulle bo i fel hus bara för att det är värt mycket pengar.

        Svara

    Plus att det ligger mitt i ingenstans.

    Svara

     Ja, 20 minuter till Stureplan är ju verkligen in the middle of nowhere.

     Svara

      På vintern i mörkret så är faktiskt Elfvik VÄLDIGT långt bort från stadens ljus.
      Allt är relativt.

      Svara

       Tack, jag bor själv på Lidingö sedan ett antal år, så känner till ön mycket bra. Elfvik ligger längst ut på Lidingö, ja, men att beskriva det som ”mitt i ingenstans” är närmast absurt.

       Svara

    Stackars barn! Kan det vara så att det inte höll med E och därför hon är tvungen att gå till botten med allt ? :/
    Tänker att hon kanske hade förhoppningar att hitta någon som kunde ”rädda” allt.

    Svara

   huset är sönderexponerat och ligger trist till så blir nog (återigen) svårsålt.

   Svara

    Lidingö med sjötomt. Jättetrist. Verkligen jääättetrist.

    Svara

     Sjötomt? Inte en enda centimeter av tomten gränsar mot vattnet.

     Svara

      Tack och exakt. Till och med mäklaren bekräftar ju det ovan.

      Svara

     Bella har ingen sjötomt överhuvudtaget. Den där lilla båtbryggan hon skröt om ligger en liten bit från huset och från huset finns ingen utsikt mot båtbryggan då huset inte är vänt åt det hållet. Huset ligger dötrist placerat med utsikt mot Elfsviks ängar som kommer att bebyggas inom kort och då blir utsikten istället andras hus.

     Svara

      Men trist, kom igen. Det är få förunnat att bo så fint. Ha två tankar i ditt huvud samtidigt, allt är inte svart och vitt för att du ogillar Bella.

      Svara

       För 30 millar är det extremt trist.

       Svara

       Det är ju nu inte alla som har som största dröm att bo i fcuking Stockholm över huvud taget. Inte alls fantiserar om Lidingö vettu. 😘

       Det är fint på samma sätt ett hotell kan vara fint. Men totalt opersonligt och skulle aldrig betala så mycket för huset även om jag hade de pengarna.

       Svara

      Men tomten gränsar väl till Långängen-Elfviks naturreservat?
      Jag har svårt att tänka mig att man tänker bygga något där.
      Finns gott om annan mark på Lidingö om man vill bygga. Men Lidingö är inte mycket för att bygga nytt – i synnerhet inte flerfamiljshus som vanlisar kan bo i.

      Svara

       Vanlisar? Så skumt uttryck. Låter vedervärdigt.

       Svara

   En del influencers??? Vilka tänker du har råd med ett hus för 30MILJONER??? Så dyra hus köper k regel bara riktigt rika, vilken influencer är det???? Molly skulle ju inte direkt kunna köpa huset själv. Och vet ingen annan influencer som har det kapitalet, snarare Zlatan då

   Svara

    Det här är det värsta och äckligaste kommentarsfältet jag har sett i mitt liv!! Bara hat i varenda kommentar. Tråkigt att det har blivit så.

    Svara

  En pool är inte värd 4 MSEK i värdeökning, framför allt inte den fjuttiga poolen hon skaffade. Som vanligt ska Bella överdriva värdet.

  Svara

   Snarare kan en pool dra ner värdet. Inte alla som vill ha att sköta.

   Svara

   Snacka om absolut sämsta tiden att sälja, uteplatsen, poolen och bryggan hade kunnat rädda upp lite om det var sommar. Nu kommer dessutom det vara visning när det är mörkare ute vilket verkligen visar vilket akvarium huset är när det är tänt inne.

   Svara

    hon har inte ens en brygga..men lite sjöutsikt men ingen sjötomt.tråkigt läge nära trafikerad väg,,ett klart överpris

    Svara

    Ett sånr där hus i en skräckfilm när nån har en psykopat till stalker efter sig. ”She can’t see him… but he can see you.”

    Svara

   Tror inte hon förväntar sig 30 millar. Snarare hoppas hon på att få tillbaka det hon gav och kanske lite mer. Oavsett vad hon sätter för pris kommer man att buda under utgångspris. Förmodligen långt under.

   Svara

  Vilket misslyckande allt detta är. Jag är chockerande nog inte alls överraskat – är ni det? Vi har vetat om detta här hur länge som helst. Jag brukar inte vara den som önskar andra något ont, men jag tycker nästan det är välförtjänt när man har betett sig som henne och pratat illa om alla andra (barnens pappa, ex-pojkvän, tidigare anställda, samarbetspartner etc).

  Dessutom:

  1. Hennes image var fake
  2. Siffrorna var fake (jag menar, vem säger att hon och hennes assistent sitter och gör en nödlösning för att de förra året hade använt upp alla pengar; och behövde ta ett lån; och nu helt plötsligt är problemet någonting nytt?)
  3. Hotlappen var fake
  4. Boendet var fake (kanske därför hon sprang in på damernas och grät?)
  5. Molly kikade på detta huset (bra grävt, BB-kommentarer!)
  6. Listan kan fortsätta i all oändlighet.

  Svara

   När grät hon på damernas?

   Svara

    igår eller idag

    Svara

     Hon sa väl inte att hon grät, hon kräktes

     Svara

      Häromdagen skrev hon att hon grät. Så både kräks och gråt helt enkelt.

      Svara

       Gräktes

       Svara

     På bloggen?

     Kräktes?

     Svara

      Ja, hon skrev att hon tagit ett beslut som fick henne att kräkas och att hon gick rakt från mötet och in på damernas.

      Svara

   Eftersom allt är strategiskt så var det dock nog inga tårar på toan, kallas bra content i Bellas värld

   Svara

    Hur kan det vara content när hon aldrig skrivit det?

    Svara

     Men kräks då!

     Svara

      Alltså nivån här. Jag skäms åt er tyvärr.

      Svara

       Ja hon skrev ju att hon kräktes, inte grät. En rättelse, vad är problemet??

       Svara

   Undra om husets insta ingår ingår i priset?

   Svara

    Haha… 😂

    Svara

     Köparen kan säkert få behålla de sponsrade diskmedlen.
     Det finns nog lådvis som inte kommit till användning.

     Svara

     Kanske avtal I NYC är långa och betalar typ 3 år eller böter enligt 1 års hyra.

     Svara

    Ha, ha! Asgarv! Tänk om det följer med sponsoravtal på köpet.

    Svara

     Vem skriver asgarv?! Låter som en fyllekaja i femtioårsåldern som är bitter över sitt liv. Ja, grundat på ALLA dina märkliga kommentarer då 🙄.

     Svara

      Fränt, ju!

      Svara

      Men usch. Vilken nedlåtande kommentar. Schysst att du är så sjukt dömande mot människor med alkoholproblem, eventuell depression, och som är äldre. Så alla ska bara vara unga, lyckliga och med häftiga liv? Party party liksom. Akta er för medelåldern. 🥳🥳🥳

      Svara

       Nedlåtande? Tänk på vad du själv vräker ur dig om Bella. Det går att vara kritisk utan att vara så otroligt elak. Vuxna bör kunna behärska det.

       Svara

        Var har jag varit elak? Inlägget 9.23 var bara mitt svar på 23.07. Resten av inläggen här ovan är skrivna av andra anonyma, inte av mig.

        Svara

      Är du snäll och ger oss din lista med godkända uttryck?

      Svara

   Anja/
   Inte förvånad alls, var bara tidsfråga när och hur detta hände!

   Svara

   17:47 bra sammanfattning där. Hade inte kunnat sagt det bättre själv.

   Svara

  Smidigaste är väl att vara kvar på Lidingö om barnen går i förskola och skola där.

  Svara

   Hon fixar säkert taxi till och från Fisksätra.

   Svara

   Om maskrosbarnet Bella ens har råd med det…

   Svara

  Jag har tänkt att det ”bara” är hennes företags ekonomi som är svajig, men om hon säljer huset så måste det ju vara knas med hennes privata ekonomi också? Men det är väl kanske sammankopplat.

  Svara

   Tror att hon finansierade huset till stor del genom att hyra ut det till sina bolag. De har ju ”skapat content” där många gånger (hon menar egentligen reklam). Och nu har VD:n satt stopp för detta eftersom företagen inte har råd.

   Svara

   Ett företag som går dåligt ger mindre vinst = mindre lön = antar att hon inte har råd med samma livsstil, stora lån osv.

   Svara

    vill minnas att hon stolt sagt att huset+ hemma personalen kostar 200,000 sek att driva runt i månaden….. Tror det var både hos Alex och framgångsponden. Men kan ha fel

    Svara

    Otroligt att vissa inte förstår detta. Vad tror de att pengarna kommer ifrån om inte från företagen?!

    Svara

    Men sa hon inte att företagen går bättre än någonsin just nu? Eller var det bara Beauty som blomstrar just nu?

    Svara

     Tro inte på hennes lögner. Hon önskar att hennes företag gick bättre.

     Svara

   Jag misstänker att en del av krisen beror på att Bella haft svårt att skilja på sin ekonomi och företagens ekonomi och därför använt företagens pengar till privat konsumtion.

   Svara

    Men är det ens lagligt?

    Svara

     Skulle inte tro det!

     Svara

      Vad jag vet har Isabella aldrig dragit sig för att köpa designerväskor, ljuvliga MaxMara kappor och annat personligt på företagskortet. ”Content”.

      Svara

       Herregud!

       Svara

       Oh nej, inte du igen ”Dolly.” Min fd chef var fullständig lunatic men jag gaggar ändå inte om hen varje kvart på flashback…kanske dags att försöka gå vidare…?

       Svara

        Exakt, skaffa ett nytt jobb Dollan och gååå vidare med livet. Tror inte Bella ägnar dig en tanke

        Svara

         Nä Bella brukar inte direkt bry sig om folk enligt egen utsago

         Svara

         Anonym 19.44
         Vem är Dolly?
         Uppdatera mig!

         Svara

          Gammal anställd

          Svara

           Påstådd gammal anställd. Egentligen har ingen någon aning.

           Bekräftad gammal anställd då jag vet vem det är som ligger bakom namnet ”Dolly” och även vad hon har/haft för relation till Isabella.

           Sorry gällande Bella tror jag inte längre på dig. Antal inlägg och ständigt elaka ton har lett till misstro. Det verkar vara mer personligt än något annat.

           Fakta är fakta – oavsett i vilken ton den levereras.

           Du behandlar Bella betydligt sämre vad gäller moderering av kommentarer, mängd inlägg osv. Det gör att din trovärdighet faller.

          Måste säga att jag ligger här och är lite smått avis på BB😼 Herr Balder ser ut att ha ett rejäla resurser i det beiga, chinopaketerade skrevet. Att få packa upp det där efter några glas härligt bubbel..mmmhmm..😏🥂🍾🍆 Things could be worse! Hon kunde dealat med både likviditetsproblem och en liten😬😝

          Svara

           Hobnorb//

           Tänk vad du skriver… blanda inte ES här, inte ok!

        Nej Dolly, stanna! Vi ölskar dig och din insight, dessutom så ä r det skönt att få skriva av sig. Jag har också haft en chef som var på gränsen till psykopat.

        Svara

         Stanna, Dolly! Dina kommentarer behövs.

         Svara

         Men ja! Det är uppenbarligen en och samma ovan som skriver negativt till Dolly.

         Majoriteten älskar Dolly och den fakta du bidrar med!

         Svara

          21:34
          Hör du inte hur dina kommentarer låter?! Hur många har du skrivit? 200?

          Svara

           22:05: andas 💖

       Inte direkt förvånande. Men i ärlighetens namn så tror jag inte IL är den enda influencern som gör det…

       Svara

        Sluta skrämma bort dolly!! Tokiga chefer ska man aldrig sluta förfäras av och skvallra om.

        Svara

       Stanna Dolly! Vi älskar dig!

       Svara

        Jag lämnar inte! 🙂

        Svara

         Vill veta mer om vad du tänker kring allt detta!

         Svara

         Jag hoppas du inser att personer som skriver sådär varken älskar dig eller vill dig väl. Vad man vill är att du sitter fast i din bitterhet och personliga misär i 10 år till för därigenom skapar du lite drama och excitement i andra bittra människors liv. Du blir mao utnyttjad.

         Svara

          07:14: återigen andas. Du attackerar någon som har drabbats illa av Bella.

          Dolly: de flesta av oss är glada att Bella nu får ekonomiska konsekvenser för sitt beteende och vi är glada att du inte längre behöver jobba med Bella. Till skillnad från 07:14 vet vi att det inte handlar om bitterhet utan om closure.

          (För övrigt tror jag att 07:14 och vissa andra försvarare här uppe kommer från Camp Löwengrip)

          Svara

          Kära Anonym 07:14:
          Sitt inte här och hitta på en bild av att mitt liv präglas av ”personlig misär”. Du har ju faktiskt ingen som helst aning om vem jag är eller hur mitt liv ser ut. Jag tar därför inte åt mig av det du skriver för fem öre. Jag tycker bara du är pinsam som eldar upp dig så och häver ur dig massa skitsnack om saker du inte har en aning om.

          Svara

       Men gud. Så uträknat och fult. Verkligen en bra business woman som ser till sina egna intressen och fördelar framför företagets och de anställdas… Usch

       Svara

       Dolly – lyssna inte på de som gnäller här ovan. Vi är många som uppskattar dina iinlägg. Oavsett ”ton”.

       Svara

     Nej, verkligen inte.

     Svara

     Inte i slutändan. Har bara läst 7.5hp redovisning så ingen garanti för att detta stämmer:
     Min föreläsare i redovisning berättade om ett fall där en man haft en firma och kvinnan köpt saker med företagets bankkort. Sen när det skulle redovisas (tror revisorn kom in när det var dags för årsredovisning) så behövde man såklart bokföra detdär. Och hur gör man det? Firmans pengar är ju inte privata pengar. Det slutade med att de bokförde det som ”vinstuttag” eller vad det nu heter – och det ska man betala skatt på! Så mannen fick en härlig summa i skatt att betala i efterskott.
     Hur man gör om företaget inte gått med tillräcklig vinst (dvs du får inte göra uttag?) har jag ingen aning om.

     Svara

      Beroende på hur det egna kapitalet ser ut kan ju bolaget få svårigheter att betala och gå i konken. En tillfällig förlust kanske kan kanske täckas av eget kapital. Om bolaget är insolvent eller om styrelsen borde haft kännedom om att bolaget är på väg att bli insolvent kan det dessutom vara brottsligt att fortsätta spendera. Brott mot borgenär, trolöshet mot huvudman, bokföringsbrott, skattebrott.

      Svara

       Det brukar vara skalbolag m.m. med i bilden när folk beter sig på det sättet.
       Att gå i konkurs är också ett sätt sådana personer brukar ”rädda” upp på situationer, utan att ta ansvar i nedstigande led.

       Lek inte entreprenörer gott folk om det inte finns ett intresse att lära sig ifrån grunden, och göra det på ett ansvarstagande sätt!
       Det slutar aldrig bra att leka entreprenör!

       Svara

        Det finns dock personligt ansvar för styrelsen vid just fallen ovan i många fall vare sig man har haft uppsåt eller varit oaktsam. Ett skalbolag löser inte styrelsens personliga ansvar. Lek inte jurist utan att vara det.

        Svara

    Pappa Per satte ner foten för många år sedan angående hennes oförmåga att skilja på privata och bolagets pengar. Se hur det gick till slut..

    Svara

     Det kallas för ”kan själv” 🙂

     Svara

     Folk skulle lyssna på pappa Per då han kände sin dotra allför väl 🤣

     Svara

      Hur kan ni känna till vad som egentligen skett dem emellan? Svar. Det kan ni inte.

      Svara

       Tro vad du vill, jag vet.

       Svara

        Ja men då så 🤦🏽‍♀️

        Svara

   Om företagets ekonomi är svajig så påverkar det hur mycket hon kan ta ut i lön vilket påverkar hur stora fasta utgifter hon kan ha.

   Någon här trodde väl att hennes hus kostade henne ca 70.000:- i månaden.

   Men fan vilken ångest att ha lagt så mycket tid på sitt jobb och försummat så mycket annat när man i slutändan har nothing to show for it.

   Svara

    Ja, tänk all tid hon spenderat borta från barnen på sina egna barnveckor!

    Svara

    Jag har läst (och ofta haft väldigt roligt här i bloggen) men har alltid varit lite fundersam över vilka vidriga kommentarer som du har låtit stå kvar om Bella. Det är så tydligt att du gör skillnad på personer vilket jag tycker är tveksamt då ju detta är ditt jobb såvitt jag förstår? Gullegrisarna Kenza, Cissi Wallin och hon Annica i Kanada kommer alltid lätt undan men Bella tillåter du kommentatorerna att skriva vad som helst om. Bäst att säga att jag har något till övers för Blondinbella men någon jävla måtta får det väl vara i en blogg som väl ska vara objektiv?

    Svara

     Håller verkligen med om att den skillnaden som görs på personer är milt uttryckt väldigt osmaklig. Det har den varit länge.

     Svara

     OK, vad har Kenza, Cissi Wallin och hon Annica i Kanada gjort för hemskheter? Hur många bolag har de startat och sedan slängt i knät på någon målvakt när de är på väg att gå omkull? Har någon av dem flummat runt och vill ha in pengar till en stiftelse som inte finns? Har någon av dem sagt ja till en tjej som sade upp sig från sitt jobb, men sedan en vecka innan start fick höra att ”nä, det blir inget”? Vem av dem har rakat benen i en utställningsbil? Haft en avskyvärd personalpolitik i sina företag? Håller sina personalmöten med enbart svensk personal på engelska? Satt ett företag som Nordic Tech House i skiten för att det inte fanns en privathiss till det nya kontoret? Ljugit om hotlappar, kriminella som stod utanför huset och varvade med sina bilar, kastat sina ex till vargarna när det inte passade längre?

     Någon jävla måtta får det vara på snickesnacket.

     Svara

      Vad av det du räknar upp rättfärdigar att påstå att hon är fet, ful, säljer sex för pengar, inte älskar sina barn,…?

      Svara

       Har jag påstått att hon fet, ful, säljer sex för pengar, inte älskar sina barn?

       Rätt dåligt försök. Du kan sitta kvar längst bak i klassrummet.

       Svara

        Hur uttrycker du dig 19.49? Det som räknas upp går att återfinna under alla Bellainlägg. Ofta ej raderat eller raderat efter ngra dagar. Det händer aldrig under inlägg om andra. Man börjar fråga sig varför.

        Svara

      Buhuu har hon hållit möten på engelska? En sån häxa…eller inte.

      Svara

       Så du tycker att resten av det jag skrev är OK beteende. Fine, tyck så du.

       Svara

       Ja vilket sätt. Engelska. Hur vågar hon 😱

       Svara

        Du väljer ut en (1) sak av det jag skrev, och skiter i resten. Det är ett tecken på bristande retorikförmåga, ett sätt att försöka sidsteppa diskussionen. Lycka till med OBS-klassen.

        Svara

     Agneta/
     Tycker CAM gör bra jobb-
     Utan henne hade vi inte fått reda på något!
     Kolla bara hur många blivit raderade idag!

     Svara

      Kommentarerna här har otäck mobbarmentalitet. Varför raderar du inte rena spydigheter? Jag tycker man kan uttrycka sig sakligt.

      Svara

       Och inte behandla personer olika. Det är bland det värsta jag vet.

       Svara

        *lika

        Svara

       Det borde vara nolltolerans på irrelevant mobbning här. Går inte att läsa här längre tyvärr. Nästan bara mobbare kvar.

       Svara

     Usch speciellt den jävla gullegrisen kenza. Kräks

     Svara

      Nu är du ju själv spydig mot en person 😂

      Svara

    Räntor, amorteringar och driftskostnader bör ha legat på en miljon om året.
    Om hon lånat de 85% som det finns inteckningar för.

    Svara

    Hon kan ju i sina drömmar fortsätta nypa sig i armen hur underbart det var, den där gången när någon betjänt knäppte hennes pjäxor på skidsemestern.

    Svara

     Haha, tack för påminnelsen! Hade glömt den lyxiga skidresan.

     Svara

    Minst 70. Om priset var 26 m skulle jag gissa på runt 90 snarare. Det är räntor och amortering då alltså. Och amortering klassas inte som kostnad men det är ju ändå pengar ut från lönekonto och in på bank.

    Svara

  Se där, det var väntat! Nu är det konstaterat att det går precis käpprätt utför för IL. Luftslottet pyser så det är korsdrag just nu!

  ”Det blåser kraftiga vindar
  Förändringarnas tid är här
  Det ringer på våra dörrar
  Är det till glädje eller till besvär”

  Svara

  Jag kan verkligen inte förstå detta behov, av flera här på bloggen, att gotta sig i Bellas problem.

  Svara

   Kanske för att hon så övertydligt konstant har försökt framstå som rik och framgångsrik?
   Nu har det visat sig att allt var en fasad, det är ju lite provocerande med en person som vilseleder sina följare totalt.
   Personlighetssyndrom?

   Svara

    Exakt! Huuuur många gånger har hon inte sagt ”Jag förstår att det är provocerande att vara 24/25/26 och köpa hus för 30 miljoner” eller att det är ”typiskt svenskt att inte heja på hennes resor med privatflyg” osv.

    Och ALLT var fejk!

    Svara

     Precis, och hela tiden ”bara 28 år” om allt, hur långt hon kommit utan dötid och netflix.
     Högmod går före fall. Här är ett klockrent exempel

     Svara

      Det går iof rykten om att även bitterhet och skadeglädje kan ge dålig karma…

      Svara

       Nej hörnini, nu ska jag sätta mig och lukta på blommorna, så att jag får bättre karma i nästa liv.

       Svara

        Samma jargong som Cissi Wallin. Grattis.

        Svara

         Ah! Tack!

         Svara

       Ingen i denna tråd är bitter, så vi klarar oss nog! ✌️

       Svara

        Nej. Ingen är bitter här 😂

        Svara

         🥰🥰🥰

         Svara

         Nej jag tycker faktiskt inte det. Men bitter och avundsjuk är ju klassikerna som motsidan alltid kör med. Jag tycker dock på riktigt inte att det här kommentarsfältet låter bittert ELLER avundsjukt. Ett rågat mått av skadeglädje, absolut, men det är ju förtjänat från Blodninbellas håll kan jag tycka.

         Svara

          Inte bittert? Det mesta låter faktiskt bittert och väldigt elakt formulerat. Varför inte kritisera som de vuxna ni är istället? Mår illa av nivån här.

          Och, jag delar åsikter om att Bella ljuger, förmedlar en annan bild än verkligheten. Men jag skulle aldrig ge mig in i så v*drig jargong som många här har.

          Svara

        😂 😂 😂 😂 😂

        Svara

        ty bitterhet och avundsjuka existerar inte här

        amen.

        Svara

     Fast hon gjorde ju det? Nu tror jag iofs att en hel del av det hon skriver om nu är content även det, men klart att alla väljer att tro på det när hon ”berättar” när det går sämre. Bryr mig inte så mycket oavsett men hon väcker ju onekligen en hel del känslor här inne, på ett intressant sätt.

     Svara

     Men ni har ju sagt samma saker tusen gånger om under varje inlägg om Bella.

     Svara

    Och därför älskar du att fälha henne? 🤔 Finns många fifflare, inte bryr man sig om dem för det.

    Svara

   Kallas gropen hon grävt åt sig själv för så länge….

   Svara

   Ja, det är faktiskt lite skrämmande hur vissa tycks njuta av att någon har ekonomiska problem. Är inget fan av henne och hör till de som väntat på att folk ska se igenom hennes löjliga jetsetliv men jag vill inte att hon ska tvingas flytta, det måste kännas fruktansvärt jobbigt.

   Svara

    Och alla hon har satt i skiten genom åren? Gissa om de gläds åt detta, med all rätta.

    Svara

     Jag tror att av alla här inne som gläds åt hennes ekonomiska problem har ca 0.01% faktiskt påverkats av hennes levnadssätt.

     Svara

      Så du säger att det är fel att bry sig om andra som farit illa på grund av Isabella Löwengrips erkänt usla hantering av sin personal? Jesus på en ponny vilka korkade människor det finns.

      Svara

       Jesus på en ponny 😂

       Svara

       Att bry sig om folk som råkat illa ut är inte samma sak som att gotta sig åt blondinbellas ekonomitrubbel

       Svara

    Wow… Du tycker alltså mer synd om en bedragare som Bella än alla människor hon har lurat på pengar och jobb.

    Svara

     Men hur vet vi att hon har lurat andra på jobb och pengar? Och varför stör det så många om hon visat upp en liv i lyx? Påverkar det era liv?

     Svara

      Detta är en personlig vendetta på något sätt för Camilla. Väldigt professionell granskning med enbart negativt formulerade inlägg.

      Kanske är Bella knäckt snart? Vem skulle i ärlighetens namn orka med inläggen här med påföljande ofta sjukt elaka kommentarer i flera år.

      Bella skulle dessutom aldrig visa något utåt. En sak är säker, någon som mår bra har inte ett sådant sjukligt behov av att ständigt hävda motsatsen. Antal negativa inlägg här står inte i proportion till verkligheten, där det finns de som helt kommer undan med betydligt värre beteende.

      Svara

       Väl skrivet Anonym 19:37 👍🏻👍🏻👍🏻

       Svara

      Bedragare är väl aldrig uppskattade?

      Svara

     Vad pratar du om?? Var har jag sagt att jag tycker mer synd om henne än de hon ”lurat på jobb”? Jag gillar henne inte ens. Jag tycker hon är självisk och manipulativ. Men jag känner ingen skadeglädje över att hon måste sälja huset!

     Svara

      De vill inte ha någon som påpekar det obehagliga i deras sätt att kommentera. De vill mobba ostört. Saklig argumentation övergår deras förmåga.

      Svara

    Fejka hotlappar, fejka siffror, göra excelark där man skryter öppet om hur man manipulerar människor, flashar med sin lyx, går ut med sjuka uttalanden hur långt man kommer med mutor, att man hatar djur och listan kan göras hur lång som helst.. det har sitt pris.

    Svara

     Fast sluta nu. Egentligen tror jag inte att du tror på vad du själv skriver. Du vill bara ha en ursäkt att hata på nån.

     Svara

      Fast allt kh skrev är ju sant. Kommer direkt ur hästens mun.

      Svara

      Japp, vi alla brukar välja ut nån vi vill hata (vad har på för syfte i sammanhanget?) och så hittar vi på grejer som den personen gjort för att ha en ursäkt för att hata. Jajemen, för man behöver ju verkligen använda fantasin för att hitta tveksamma saker som IL gjort och sagt.

      Svara

     Fullt medveten om allt detta. Gottar mig ändå inte att hon tvingas sälja huset.

     Svara

     Näää hata djur.. skjut henne bums

     Svara

      Men suck. Det är ju den samlade bilden, inte bara en av sakerna i taget, som stör oss som ogillar henne.

      Svara

    Anonym 17.59
    Du kan ge henne bidrag isf😂😂
    Så måste alla ’ vanliga ’ folk göra när man har lyxat för mycke.

    Svara

     Men saknar alla läsförståelse här? Jag säger inte att hon är något offer. Jag tycker bara att det är obehagligt hur vissa av er verkligen gottar er i andras ekonomiska problem.

     Svara

      Anonym 22.45

      Ingen ’ gottar sig’ här hennes ekoproblem!
      Folk skriver ju bara, att hon har varit( är) oärlig. Dvs. karma som slå på henne nu.
      Man får som man tjänar, behandlat folk illa ju.

      Svara

       Skriver ”folk” verkligen bara det. Fy f*n vilka äckliga kommentarer det skrivs här om hennes barn, man osv. Samma visa varje dag. En skiva som hakat upp sig. Tyvärr är det ingen skiva, utan människor som rapar ur sig samma bittra visor dag efter dag.

       Så tacksam att ni som har detta som daglig sysselsättning inte finns i min närhet i verkliga livet 🙄.

       Svara

        Kalle/

        Vilken man?- har IL någon ens😳
        Vi tycker( jag iaf)- att hennes barn lider av detta!
        Barna borde inte ens vara hennes närhet.
        🧐🧐

        Svara

        Fast jag börjar undra. Alltså det läskiga med den här bloggen är ju att den kanske visar hur människor är ofiltrerade. Sorgliga, onda och inte jättebegåvade. Tänk om man har de här människorna runt sig, brrr.

        Svara

         Ja tänk om perfekta du har människor med mänskliga känslor i din närhet.😱😱😱

         Nej det är inte läskigt sluta överdriva nu.

         Svara

          Läs alla dina kommentarer och tänk över vad du skriver. Höj nivån snälla.

          Svara

      Om hon nu förstått tidigare att hon har problem med ekonomin så bränner man väl inte 1 miljon på ett sommarhus, flyger till höger o vänster?
      Budar klänningar från Paris? Ja alltså listan kan göras lång.
      Nu blir hon tvungen att sälja huset för hon har ju inte fattat att allt hennes spenderande påverkar ju företaget. Men hon säger ju att det är en investering🤣
      Kan vara Skatteverket som inte godkänner allt som företagskostnader också.

      Svara

    Hon kommer inte hamna på stadsmissionen direkt. En villa för 26 miljoner är inte en mänsklig rättighet

    Svara

   Men jag skulle i alla fall aldrig tyckt det här var ok om hon vore en ”ärlig” person och hade bedrivit sin business ärligt. Sån skadeglädje är seriöst för sjuka människor. Men när en så falsk person som Isabella blir avslöjad så tycker i alla fall jag att det är rätt åt henne, blir inte glad men tycker inte direkt synd om henne som jag skulle gjort om det inte gick bra för nån annan normal.

   Svara

    Exakt. Hon har ljugit om allt, inklusive att hon hade råd med huset (vilket hon ju nu bevisligen inte hade), och hur mycket det kostade. Samtidigt som hon subtilt klankat ner på vanliga människor som tycker att det är sjukt med lock/städare/nanny osv. ”Den svenska avundsjukan”, jantelagen.

    Vad fanns det att vara avundsjuk på? Jag kan också köpa massa skit jag inte har råd med och hit rock bottom. Är inte det minsta avundsjuk.

    Svara

     kock*

     Svara

     Och formulerat sig som ”förstår det sticker i ögonen på folk” om all lyx, relationer mm
     Så fejk. Lols

     Svara

     Ja, det är som Lyxfällan on steroids! Finns inget att vara avundsjuk på, hon har levt långt över sina tillgångar, ljugit och fejkat allt. Hon är inte framgångsrik, hon är totalt misslyckad och rökt. Blondinbella har lajvat framgångsrik power woman och på sitt synnerligen osympatiska sätt slängt varenda stackare som kommit henne nära under bussen. Karma is a bitch.

     Svara

     Hur länge har hon ens haft huset??

     Svara

      Inte ens ett år…

      Svara

   Gottar mig inte, men tycker det är spännande, man undrar ju hur och vad som gått snett.

   Svara

    Jo det är precis vad du gör. Det är äckligt att läsa kommentarerna här.

    Svara

     Läs inte då 🤔

     Svara

      Moget svar av en mobbare.

      Svara

   Någon som bara skryter och anser att hon är bättre än alla andra. Talar om att hon inte har tid att lyssna på andra människors problem eller om dom mår dåligt. Det intresserar henne inte och hon har inte tid. Att hon sedan gladeligen valt bort sina barn för att hon minsann ska bli stor i USA som ytterst få svenska företag har lyckats med.Hon skiter fullständigt i miljön fast det är hennes barn som kommer att få ta smällen av hennes och alla vi andras leverne.Pratat skit om hennes ex och ljuger om allt. Ja listan kan göras lång hon förtjänar inget annat än förakt. Nu gråter hon för att hon inte har råd att köpa lyx klänningar eller hyra lyxhus. Nej det finns ett riktigt liv där ute och på tiden att hon får lära sig leva det och vem vet kanske får hon lite empati på köpet.

   Svara

    Det är egentligen rätt intressant OM hon som själv vänder på klacken för att lämna samtal som inte intresserar henne eller ”ger” henne något nu outar (delar av) sig och sitt liv och nu förväntar sig empati……

    Tillhör skaran som varit djupt imponerat och bakom kulisserna hejat på och älskat att se hennes framgångar. Helt ovetandes om allt som pågått runt omkring. Vill henne inte heller något ont. Men blir helt klart beklämd av att höra om de metoder som verkar ha använts och om att hon inte verkar bry sig genuint om sina läsare, med annat än att hon tjänar pengar på dem.

    Jo, jag har nog bott under en stubbe. Och jag förstår att man som bloggare inte knyter några starka band till sina läsare, men lite mer än bara pengar hade jag kanske hoppats på att det ger den som bloggar.

    Men varför blir jag ens förvånad. Har sett folk på närmre håll som också drivs av pengar pengar pengar. Tråkigt tycker jag. I mina ögon innehållslöst om det inte finns ett intresse av att bygga och vårda genuina relationer baserat på annat än vad pengar kan ge.

    Svara

   Jag kan inte se relevansen i alla inlägg och den väldigt hårda bevakningen av precis allt om Bella, när Cissi Wallin kan bete sig hur som helst utan att det ens nämns. Gör att bloggen minskar väldigt i trovärdighet.

   Och nej, Cissis beteende är inget som plötsligt började i samband med Gardet.

   Svara

    Suck, du börjar bli tröttsam!

    Svara

    Håller med I. Helt sant ju.

    Svara

    Kom tillbaka hit på måndag.
    Just nu har vi annat för oss.

    Svara

     Är du 12 år ”curre”? Du uttrycker dig som en mobbare.

     Svara

      Curre är minst 45, förmodligen äldre. Annars håller jag med dig.

      Svara

       👍🏻

       Svara

     Hon har sitt namn och har många år på sig att bygga upp företag. Hon kommer igen. Sen tycker jag hon iallafall inte höjer sig till skyarna som vissa bloggare gör fastän dom inte gjort ens hälften änn vad Bella gjort.ödmjukhet är bra att ha.

     Svara

      Blondinbella och ödmjukhet? Hahahaha!!

      Svara

     Förlåt om vi stör i lynchningen. Det roliga är att Isabella kommer komma igen och då står vi där igen. Fattar ärligt talat varför alla bryr sig?

     Svara

   Vet du vad? Jag förstår det knappt själv. Jag vill så jäkla gärna vara en bra människa och inte gotta mig i andras problem. Vilket jag inte brukar, med handen på hjärtat. Jag har lärt mig mkt genom åren och en sak är den att vara öppen och ödmjuk inför alla typer av människor.. Men här kan inte jag heller låta bli att gotta mig.

   IL har gjort så märkliga grejer och jag orkar inte ens dra upp en enda grej. Hela tiden motbevisad av så många kloka människor så jag har också bara önskat att luftslottet ska börja pysa eftersom hon aldrig lyssnat och bara försvarat sig genom dumma lögner.
   Det är tragiskt jag vet och jag vet att jag inte är en speciellt bra människa. Försöker göra det i min stillhet. 😁

   Svara

    Man tycker att hon får skylla sig själv, för att hon betett sig sjukt illa. Så enkelt är det. Det gör en till en normalt funtad människa.

    Svara

     Måste man skriva elaka kommentarer för att man tycker att någon ska skylla sig själv?! Kommentarsfältet under inläggen om Bella får mig att må illa. Ja, Bella har överdrivit, ljugit, skrutit osv, men varför alltid under varje inlägg samma mobbattityd. Man kan kritisera saklig, även när man inte tycker om någon.

     Svara

      *sakligt

      Svara

      Jonna

      Så går det riktiga livet… ingen vill bli lurad.
      Tycker alla Youtubers, influenser, mm ska granskas.
      Ni har börjat tro att ni kan skriva , göra vadsomhelst😱

      Svara

       Granska gärna, avslöja lögner. Men mobba inte. Finns ingen anledning hur skadeglad du är.

       Svara

   Troligtvis är det våra skattepengar som i slutet får betala för kalaset när hon dragit bolagen i konken och det skall betalas ut lönegaranti och skrivas av skatteskulder.
   Lite sköj skall vi väl få för pengarna!

   Svara

  Antag att hon köpte det för 26,5 MSEK, maxbelånar och stoppar in 15 procent = ett lån på 22,5 MSEK. När köpte hon huset? Kan rimligen inte kunnat amortera ner särskilt mycket. Kan bli på målsnöret, det här.

  Svara

   Juli/Augusti 2018 väl?

   Svara

    De blir dyr saga om bolaget har betalt privata kostnader. Och boende har varit privat ju. Och kock och annat hjälp.

    Svara

    BB byter hus i samma takt som andra sliter ut jeans.

    Svara

     Oj om mina jeans höll i nästan ett år skulle jag vara nöjd 😂

     Svara

      Om du skaffar två par jeans så håller de dubbelt så länge 🙂

      Svara

   Öppet mål för nästa köpare att pruta på huset också, vad ska hon göra? Står ju överallt hur pressat ekonomiskt läge det är för henne. Och sen sälja mitt i smällmörka hösten långt ut på Lidingö, blir inga 30(!) miljoner där inte.

   Svara

    Hon kanske kör så mycket snyft dels för att budgivare ska tycks synd om den utfattiga drottningen och inte ge skambud.

    Vem vet med henne.

    Svara

  Det har väl ”antyddds” rätt länge (i Bella mått mätt) att hon trivs väldans bra på västkusten..
  Bellan är nog påväg till GBG och ett liv som skön och välbärgad 2fru

  Svara

   tror värt om

   Svara

   Verkar inte så

   Svara

   Malin

   Enligt henne själv vill hon bo i Sthlm- men våga tro hennes ord?/ nää näää

   Svara

   Varför skulle ES vilja visa upp blondinbellan för sina barn?

   Svara

  Eller så flyttar hon äntligen till Nev Jårk.. Nooot💸🙈

  Svara

  Å herre! Vilken karusell!

  Svara

  Jag är så nyfiken på mailet. Har du frågat efter hus i det området och låtsats att du är ute efter att köpa ett? 😂

  Svara

   Exakt min tanke 😂 efter hur mailet var formulerat.

   Svara

  Sorgligt att hon och barnen aldrig fick bada poolen.

  Svara

   Verkligen. Sorgligt.

   Svara

    Ett trauma som nån kommer att få betala dyra terapitimmar för. Stackars barn, inte ens ett dopp…

    Svara

     Humor på hög nivå, haha!

     Svara

   Ja, alltid sorgligt när föräldrar inte håller vad de lovar till sina barn.

   Undrar om hon blir en bättre eller sämre mamma nu när hon måste göra allt själv? Inklusive (hemska tanke!) att köpa julklappar till dem.

   Svara

    Anonym 18.08

    Tror IL kommer fortsätta leva vidare, lika hon gör nu!
    Hon fattar ju inte mellan rätt o fel.
    Kan inte ’ älska’ ens som hon skriver!

    Svara

   Så många tådopp det hade kunnat bli.

   Svara

  Wow. Nu får Laila Bagge en ny chans. Hon har ju sagt på sitt radioprogram att det är hennes drömhus! Hon fick inte huset, men hon fick mannen Isabella sneglat på. Vad sägs om det.

  Svara

   Vad gör Laila Bagges man?

   Svara

    Försäkringsmäklare/försäkringsrådgivare enl nätet.

    Svara

   Korosh?

   Svara

   Jag hade personligen aldrig velat bo i ett hem som Isabella har exponerat såpass mycket och som ”farliga kidnappare” har besökt.

   Känns som att hon har förstört hemmet helt. Tyvärr.

   Svara

    Har Bella förstört huset för att hon hade en stalker efter sig. Hur går det ihop?

    Och hur kunde Camilla först med att skriva att Bella hittade på stalkern, när Camilla inte hade något belägg för att påstå det.

    Svara

     Jag har aldrig skrivit att hon hittat på sin stalker. Däremot skrev jag ett inlägg om att jag kan förstå om Det är någon som tror det.

     Svara

      I ett inlägg antydde du Tydligt att stalkern bara var ett påhitt.

      Tyvärr har jag ett minne som registrerar allt. Även det jag vill glömma.

      Svara

   Laila och Korosh har varit ett par sedan vintern 2015. Så när IL var Höggravid så skulle hon varit intresserad av K? Ja, allt är ju möjligt…..

   Svara

    Gick inte Isabella och Korosh i samma skola, och det var då hon hade ett gott öga till honom? Eller minns jag helt fel?

    Svara

     Varför låter så många kommentarer efterblivna och som uppenbart formulerade av en och samma person?

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

      Inte låter väl det ovan efterblivet?🤔 Tror du överskattar din egen förmåga att analysera text.

      Svara

  Känns inte helt omöjligt att Bella kommer skaffa ett ”vanligt” jobb nu…

  Svara

   Vem skulle vilja anställa henne?

   Svara

   Stackars barn att återigen byta hem. Hoppas att deras pappa inte flyttar runt så mycket så de får en chans till stabilitet hos honom.

   Svara

    Uh? Det är inte som att de är diplomatbarn och byter kontinent stup i kvarten. Det verkar som att de flyttat på lidingö enbart…

    Svara

    Ja, det är VERKLIGEN synd om dessa barn som flyttat 2 gång på Lidingö. Hur ska det klara av att flytta 1 gång till?

    Svara

     En unge bodde väl en sväng på Kungsholmen med?

     Svara

      Båda till och med!

      Svara

       Ja oj så fasansfullt.

       Svara

        Ja, Kungsholmen är ingen lek.
        Snäppet bättre än knivsöder.

        Svara

      Så snart dags för fjärde boendet…

      Svara

    Diplomatbarn här som känner sig lite kränkt över era kommentarer;-) knappast så att ens uppväxt blir förstörd för att man flyttar mycket..ungefär som dem som tycker synd om barn som växer upp i lägenhet;-) Tycker dessutom inte Bellas barn har flyttat så mycket? Är också kritisk mot Bella men att blanda in hennes barn känns väldigt fel.. ingen som vet något om deras uppväxt eller vilken sorts mamma Bella är.

    Svara

     Samma här. Barn anpassar sig ju. Själv kan jag tycka lite synd om folk som aldrig flyttat runt som barn, får för mig man kanske lättare blir lite inskränkt då och får svårare anpassa sig till nya miljöer som vuxen.

     Svara

      En hel del som kommenterar här verkar just det, inskränkta. Sluta blanda in barnen.

      Svara

      Nej, det har knappast något med antal flyttar att göra. Handlar mer om hur trygg barnets anknytning till föräldrarna varit. Man vet att barn med otrygg/undvikande anknytning har svårare än andra att klara förändringar.

      Svara

     Men en aspekt är ju att diplomatbarn kan ha föräldrar som byter land ofta och att barnet därför ständigt måste flytta runt i världen och skaffa nya kompisar på nya platser.Det i sig är inte bra för barn även om livet såklart inte behövet bli dåligt på grund av det.

     Svara

      Har du källa på att det ”inte är bra för barn?” Är som sagt själv diplomatbarn som har bytt land flertal gånger under barndomen och inte anser mig ha tagit skada av detta, så skulle gärna vilja veta. Som nämns i en ovanstående kommentar så är det väl snarare anknytningen till föräldrarna som är det viktigaste för barns trygghet under uppväxten, det är ju allmänt känt. Men det hade varit intressant att se någon forskning på detta, så ange gärna din källa 🙂

      Svara

       Är inte diplomatbarn men har också flyttat ett helt gäng gånger (11 får jag det till när jag räknar snabbt, fick inom Sverige) mellan 1-18 års ålder, dvs med föräldrarna. Men har aldrig känt mig otrygg eller som att det gjort mig till en sämre person. 🙂

       Svara

        *dock inom Sverige inte fick

        Svara

   Ett vanligt jobb behöver hon nog inte skaffa. Hon kan nog fortfarande tjäna lika mycket om inte mer på bloggen och sitt företag som vi gör på våra ”vanliga” jobb.

   Svara

    Det bygger på om betalande företag känner förtroende för henne eller inte.

    Svara

   Nä, men Isabella har tidigare skrivit om att hon var olyckligt kär i Korosh i högstadiet. De gick i parallellklasser. Laila har senare uttalat sig om detta skämtsamt. Ingen har påstått att det var 2015.

   Svara

  Jag hoppas det går bra för henne ja jag är en snäll jävel, har svårt att önska människor illa.

  Svara

   Tror iofs att de flesta normala människor önskar henne det bästa. Skrämmande om så inte är fallet…

   Svara

    Så länge hon slutar ljuga och lura folk önskar jag henne det bästa, annars nej. Hade aldrig önskat en människa att det ska gå dåligt för dem varken ekonomiskt eller på andra sätt och jag hoppas och tror verkligen ingen frisk människa hade gjort det heller, men det är annat när det gäller personer som lurar och fejkar och håller på med rena bedrägerier

    Svara

     Fast samtidigt så har du ju byggt upp en bild av henne du inte kan veta om den stämmer. Ingen av de som sitter och spekulerar härinne känner ju henne personligen. Tänk om du har fel?

     Svara

      Tänk om vi har rätt?

      Svara

       Eftersom ingen kan veta skulle jag inte agera på en tolkning som är så extremt negativt vinklad att den med största möjliga sannolikhet inte stämmer. Tror många här skapat sig en bild av isabella som nån sorts seriefigur, kom ihåg att hon är en helt vanlig människa.

       Svara

      Hon har ju själv byggt upp den bilden om sig själv via sin blogg och andra kanaler.

      Svara

       Men man måste väl kunna skilja på en bloggfigur och en privatperson?

       Svara

        Det är passé att vara en fiktiv person. Hon är sig själv.

        Svara

       Men det är en viss typ av person som är beredd på att bli hatad och provocera bara för att skapa drama och tjäna pengar. Jag tror helt enkelt inte man kan vara en vidare ok människa när man håller på så och sen gömma sig bakom en roll

       Svara

      Bella har byggt bilden.

      Svara

    Inte många normala här då 🥺

    Svara

  Vore ganska skönt om Bellsan drog från stan och slutade använda sociala media. Kan Anna Book, kan hon.

  Svara

   Anna är nog snart tillbaka.
   Oroa dig inte. Hon väntar bara på att intresset för den senaste familjeskandalen ska lägga sig.

   Svara

    Antagligen så. Men det lär dröja. Jag tycker synd om henne och hennes familj, hoppas att 2020 blir ett bra år.

    Svara

     Tycker du synd om hennes familj?
     Det är ju de som har ställt till det 😂

     Tycker inte synd om Anna heller. Bara det lilla man sett när hon kört live på Instagram har ju varit hårresande. Nej, nu får de skörda vad de sått.

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

   Jag tycker inte synd om henne men om barnen.

   Svara

    Ja det är VERKLIGEN synd om barnen som rycks ut ur sitt lyxboende.

    Svara

     Nej, men att de måste flytta igen. Oavsett om det är
     Från slott eller koja.

     Svara

      Det går nog bra ska du se. Barn har flyttat förr.

      Svara

      Varför är det synd om barnen för att de måste flytta? Barn flyttar hela tiden, väldigt få blir traumatiserade av det. Jag flyttade själv till helt ny ort när jag var i ungefär samma ålder som Bellas barn är nu. Det var superspännande med nya platser att utforska, jag höll kontakten med mina vänner på gamla orten och hittade därtill nya på nolltid. Barn är fantastiskt anpassningsbara.

      Svara

       Fast det är väl upprivande för barn OAVSETT att behöva flytta pga. En i detta fallet typ av kris? Oavsett vad andra gör?

       Svara

        Morgondag. Lägg bara ner, dina kommentarer om barnen hör inte hit och är väldigt onödiga.

        Svara

        Trams. Människor med barn flyttar. Trot eller ej, det är relativt vanligt.

        Svara

        Behöver inte alls upplevas som särskilt upprivande.

        Mina föräldrar fick varje flytt att verka som ett äventyr och en möjlighet. Inte som nåt negativt. Utan mer, tänk vad kul det ska bli! Och då upplevde jag och syrran det så för det mesta.

        //11 flyttar på 18 år och inte det minsta synd om mig.

        Svara

  Jag ser upp till och inspireras av människor som lyckas med det de har föresatt sig, lika mycket som jag ser ner på människor som har som affärsidé att utnyttja andra för sig egen kortvariga lycka.

  Svara

  Självklart är det så att Isabella ”förväxlat” bolagens, i varje fall Löwengrip Invest, med sina egna pengar. Därför har hon levt sitt lyxliv och måste sälja sitt hus. Inte för att rädda företag, utan för att betala sina kostnader till Skatteverket som förmånsbeskattas henne. Är man det minsta ekonomiinsatt framstår detta som självklart. Hon har gömt sig bakom att det lyxiga leverne skapar ”content” till bloggen, men det gör det inte. Lovar att Skatteverket flåsar henne i nacken.

  Svara

   Ja, här har det varit mycket kreativ bokföring. Hon ljuger och bedrar på alla andra områden, så det borde inte överraska någon att det samma gäller ekonomin. Utöver det så är hon sämst på att driva företag, hon startar upp en hel hög men har noll koll och klarar inte av att driva dem med vinst. Det spelar ingen roll hur mycket kladdfirman omsätter när 90% av sagda omsättning består av varor som de varit tvungna att prisdumpa så kraftigt för att bli av med att de inte ens går i noll.

   Svara

    +1000

    Svara

    Revisorerna skulle inte tillåta ett sådant beteende du antyder.

    Svara

     Revisorerna har kanske inte granskat 2019 än…det är ju nu det börjar gå riktigt illa.

     Svara

      Ja senaste halvåret? Mer?

      Svara

  HERREGUD! Jag behöver inte titta på Netflix – det här är en thriller-såpa.

  Svara

  Ja, det är synd om barnen som måste flytta igen, men definitivt inte om Bella.
  Nyttigt för henne, så att hennes enorma hybris hon skaffat sig efter skilsmässan kan gå ner till mer normala nivåer.
  Och inte hjälpte det heller att skaffa sig en miljardärspojkvän. Tänka sig…

  Svara

   Jag tycker faktiskt att det är väldigt sorgligt att en person som Isabella fullständigt tappat fotfästet vad det innebär att leva ett bekvämt och tryggt liv med tanke på hennes barn. Istället svävade hon ut ”out of control” och fullständigt håller på att förstöra sitt varumärke. Visst är hon en entreprenör, men hur kommer man tillbaka med trovärdigheten i behåll?

   Svara

    Det tror jag faktiskt inte att hon gör. Snarare kommer hon ses som ett avskräckande exempel!

    Pingis med högskoleutbildning har vart betydligt slugare och är nog rätt tät vid det här laget.

    Svara

   Nej, det är inte synd om barnen som måste flytta.. de flesta barn flyttar flera gånger under uppväxten. Det är många familjer som inte kan köpa en villa innan första barnet föds för att sedan bo där tills barnen flyttar hemifrån. Vi flyttade fem gånger innan jag fyllt 14.

   Svara

    Min familj flyttade från att jag var tre år tills att jag var 8, 4 gånger. Barn har som regel lätt att få nya kompisar, särskilt i den åldern. Jag minns att jag och mina syskon tyckte det var spännande. Fick nya vänner samtidigt som jag höll kontakt med de gamla. Perfekt.

    Svara

  Det här är alltså en människa som skrivit en bok som heter Economista och som vill bli världens mäktigaste kvinna…… 👍🏻

  Svara

   Går la sådär. Ha de gött – häääääj!

   Svara

  För de som nu tycker synd om Bella, gå in lite på hennes Instagram och titta några månader tillbaka, så ser ni en person i full blom lajva framgångsrik entrepenör.

  Svara

   Månader? Räcker med veckor

   Svara

    Jo visst, men det kulminerade tycker jag med NY, Frankrike och privatjet i somras.

    Svara

     Ja jäklar vilken hybris det var med allt i somras. Galor, flyga fram och tillbaka barnen stup i kvarten, hennes stiftelse, båten som visade sig vara ett samarbete. Visa ritningar på poolen, poolhus, gym och gästhus som skulle byggas på tomten. Hej då till Sverige i sitt Sommarprat, visa upp privatchaufför i Frankrike som om att hon hade hyrt honom på heltid osv osv.

     Svara

      Tror det var ett tecken at hon är mycket svårt sjuk, och lider av en allvarlig störning.
      Hon öste på ännu mera lyx, flärd och galor. Åkte Privatjet kors och tvärs, hyrde hus på Rivieran för 1 miljon, köpte omslaget på en gratistidning i samband med Cannes filmfestival, lyxiga middagar, boende i N.Y, shopping av Chanel väskor och Cartier klocka.
      Hon visste att fasaden var på väg att spricka och då öste hon bara på med ännu mer… och mer… och mer samt gömde undan den vetskapen i sin sjuka hjärna. Allt för att binda sig fast i sin egen grandiosa självbild som den blivande Estee Lauder och jordklotets härskarinna.

      Svara

       Jag är inte läkare, men min man är. Vi tror att Bella kanske borde göra en ny utredning då hon uppvisar symptom på bipolär sjukdom med maniska skov. Kanske har hon också adhd. I så fall är det ju hemskt om det fått såna här proportioner. Hoppas hon får hjälp!

       Svara

   Min man sa ”hon har inte råd med det där, det kommer att gå åt helvete”

   Svara

    Wow. Grattis (?).

    Svara

     Och jag tyckte att han var elak.

     Svara

    Din man och ca 400 000 pers härinne…

    Svara

     1,5 miljoner tror jag att det var 🙈

     Svara

    Han var inte den enda som sa det…

    Svara

    Och då hette det bara att man var ’avundsjuk’. Jo tjena. Det kunde vi räkna ut långt innan med enbart en liten del av faktan.

    Svara

    Jag sa att Trump kommer vinna. Min kille skrattade åt mig.

    Svara

   Jag tror inte att någon tycker direkt synd om Bella. Det många reagerar på är osakligheten och tonen i kommentarerna.

   Svara

  Hon får väl flytta hem till Erik!

  Svara

   Tycker ändå hon tajmat att dejta en miljardär SÅ bra. Vilken slump.

   Svara

    Har han inte vinkat ajöss redan så lär han nog inse att det är hög tid att göra det nu…

    Svara

  Oooh… Måste svida lite extra att behöva sälja med svansen mellan bena till en yngre influencerkollega med en miljonärpojkvän 😄

  Svara

   Tror inte hon får det hon tror! Alla vet att hon är desperat nu. Inte bästa förhandlingsläget!

   Svara

    Skulle gissa på kanske 22-23 miljoner på sin höjd nu när det är bråttom.

    Svara

     Då går hon back! 😬

     Svara

     Köparen vet hur mycket lån Bella måste lösa. Det är Bellas smärtpunkt.
     Dessutom känner köparen Bellas behov av att sälja.
     En dålig sits för den som ska sälja att köparen redan har sett motpartens kort.

     Svara

      Ja, undrar om hon ens får det hon gav 🤔

      Svara

       Inte en chans, det var till salu länge innan hon köpte det. Dessutom hos flera mäklare.

       Svara

  Men hallå. Har någon tänkt på att detta också kanske är en del av ett spel? Att hon överdriver lite och låtsas hamna i en jääättekris för att sedan resa sig (oväntat snabbt) igen och då få massa beröm och credd för att hon klarade det ”trots den stora krisen”???

  Känner att det inte alls skulle vara omöjligt tyvärr och att det skulle bli en sån jäkla knäpp på näsan för alla som nu är lite smått skadeglada över att det verkar rasera. Vore så drygt om det var så men man kan inte vara säker längre, känns ju som att allt är lögner.

  Svara

   En sak kan man vara säker på och det är att inget av detta som händer nu är Bellas fel, nej allt beror på något annat! 🤷🏼‍♀️😬

   Svara

   Kom ner på jorden, hon ligger riktigt risigt till.

   Svara

   Tror och tänker lite som du — ALLT — är ju lögn och påhitt! Man har ingen aning om nåt som säga av henne är sant och hur hon kommer vinkla och utnyttja situationen!

   Svara

   Ja, jag har skrivit liknande kommentarer till tidigare inlägg.

   Jag är inte alls övertygad om att detta på riktigt. Det är liksom FÖR illa för att vara sant? Jag tror absolut att det kan vara som du skriver men man vet ju inte alls.

   Det känns lite för perfekt regisserat och uppbygt för att vara äkta?

   Svara

    Att köpa ett hus för 26,5 mille och drygt ett år senare tvingas sälja med en trolig rejäl förlust, ja det verkar så klart planerat.
    Eller hur?

    Svara

     Men tänk om hon inte alls ”tvingats” sälja huset utan gör det helt enkelt för att hon ska flytta till annat (bättre?) och inte pga någon ”kris”.

     Svara

     Precis som anonym skrev ovan så tror jag att:
     * Hon inte är tvingad att sälja utan VILL flytta och använder det i denna påhittade historia.
     * Hon kommer att gå med vinst eller plus/minus noll på en försäljning
     * Hon har tidigare flyttat efter att ha bott bara ett år i en bostad. Och då gjort vinst.

     Svara

      Fortsätt dröm du.

      Svara

    Jag har tänkt i samma banor som er, Kajsa och Anna.

    Jag bara väntar på ett avslöjande där det kommer ut att krisen är över liksom.

    Svara

     Hon har redan öppnat upp för en come back genom att prata om:
     * Hur bra IL Beuty (eller vad det heter) går nu.
     * Föreläsningar/aktiviteter som ska genomföras redan i januari (minns ej exakt vad det var) ,
     * Lunar samarbetet där hon ska prata om misslyckande projekt (dvs hon tjänar redan pengar på situationen..)
     * Samt all peppen och tips till andra företagare och entreprenörer som går igenom en kris eller upplever misslyckanden.

     Alla rubriker hennes ’kris’ skapar gör att besökssiffrorna ökar enormt som i sim tur leder till bra GA siffror att använda i framtiden 🤪

     Svara

      Ang ditt sista stycke; där har ni varför jag trots nyfikenhet vägrar gå in på hennes blogg just nu. Clickbait i excelarksformat. Vill inte bidra till dessa siffror. Hoppas fler tänker som jag.

      Svara

   Bara en så fantastisk bolagsbyggare som hon skulle ha klarat ngt sånt. Gjorde det som krävdes, fattade tuffa beslut osv osv.
   Jag tror att alla som skriver om att hon fifflar med pengar i termer av privat konsumtion som content och sen hyra ut huset till sig själv. Men, tyvärr tror jag inte Skatteverket är så moderna och på hugget att de granskar.

   Men det finns ju en del bra teorier på Instagram 🙂

   Svara

   Har också tänkt på detta, skulle absolut inte bli förvånad faktiskt..

   Svara

  Fy fan va skönt!

  Nu kommer karman och biter henne i arslet

  Fakking finally.

  Det gick inte o smita från verkligheten.

  Aaaaamen 👍

  Svara

   Nyfiken, vad tror du karma tänker om din kommentar…?

   Svara

    Karma här, som tycker att Bellsan får det hon är värd.

    Svara

    Det är lugnt, jag är inte så petig!

    Svara

  Hade hon varit ”ren” hade jag på riktigt tyckt så synd om henne nu. Älskar att se det gå bra för folk. Men jag kan verkligen inte tycka annat än att hon får skylla sig själv då hennes beteende varit rätt sjukt. Det känns inte som att man kan var helt frisk om man gör karriär på att ljuga.

  Svara

   Instämmer till fullo.

   Svara

  Gamla bilder på huset väl? Är det samma mäklare som säljer det igen?

  Svara

   Det var Gadelius som sålde till IB