Hur mycket galenskap får plats i en enda människa?


Minns ni när Johanna Toftby medverkade i Trolljägarna och hur hon, tillsammans med programledaren Robert Aschberg, konfronterade den kvinna som trakasserat både henne och hennes vän Annica i flera år?
Vissa människor skulle kanske ta det som en indikation på att man blivit påkommen och att det är dags att lägga av, men inte det här trollet.
Åh, nej! Efter att ha misslyckats med att få kanalen att inte sända programmet hon är med i, så verkar uppmärksamheten snarare ha varit bensin på elden än någonting annat.

Nu är förundersökningsprotokollen här och då det är på över 500 sidor så jag inte hunnit lusläsa varenda rad, men har ändå fått en hyfsat bra bild över vad den här kvinnan sysslat med de senaste åren. 
Brotten hon kommer åtalas för är Olaga förföljelse, Olaga hot, Övergrepp i rättssak och Överträdelse av kontaktförbud.
Här nedan finner ni ett fragment av alla de hot och andra obehagligheter som polisen kunde koppla till henne då hon inte direkt är någon Lisbeth Salander. 

200 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men alltså är det inte ganska tydligt att den här personen är riktigt sjuk?

  Svara

   Något står inte rätt till iallafall. Tyvärr finns det människor som beter sig vidrigt utan att vara sjuka på något sätt.

   Svara

    Det gör det absolut men den här personen verkar komplett irrationell. Så att tro att hon skulle sluta pga trolljägarna känns antingen naivt eller okunnigt.

    Svara

     Är väl knappast okunnigt att tro att hon skulle sluta när hon blev kommen där. Många hade nog slutat efter det.

     Svara

      Inte klokt. Sedan att hon hållit på så länge. Varit själv utsatt för stalking och det är hemskt. Men blivit stöttad av polisen. Enda som gäller anmäl. Hur elak kan en människa bli.

      Svara

    Nej, de har oftast någon form av störning.

    Men det krävs en ALLVARLIG psykisk störning för att man ska slippa fängelse och istället dömas till vård. Folk missförstår ofta skillnaden när det handlar om rättspsykiatrisk undersökning. Tyvärr blir detta en vanlig missuppfattning då media gärna basunerar ut att den och den mördaren inte ansågs svårt psykiskt sjuk. Det utredningen nästan alltid visar är att personen lider av en psykisk störning men inte tillräckligt allvarlig för att denne ska kunna dömas till fängelse.

    (jag vet att det här inlägget inte handlar om någon mördare, men principen är densamma. Inte ett friskt beteende).

    Svara

     Har du någon källa på detta påstående? Folk begår ju riktigt allvarliga hemska tortyrbrott och i många fall döms de till fängelse och har ingen psykisk sjukdom

     Svara

      Vet inte om det finns en enskild källa att hänvisa till. Men kolla rättsfall istället, googla Peder Madsen + rättspsykiatrisk undersökning så ser du hur de resonerade kring hans utredning och vad den visade.

      Eller här t ex, gjorde en enkel googling.
      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/J1Ldnb/idas-misstankte-mordare-inte-svart-psykiskt-sjuk

      ”Den visar att den 19-årige mannen lider av en psykisk störning men inte tillräckligt allvarlig för att han inte ska kunna dömas till fängelse”

      Svara

      Det hon argumenterar för är ju ifos inte att det krävs att brottet är mycket allvarligt utan att den psykiska störningen är mycket allvarlig.

      Svara

      Jag har jobbat på rättspsyk med högsta säkerhetsklass. För att dömmas till rättspsykiatrisk vård istället för fängelse krävs att en har en så pass allvarlig psykisk störning att en är i behov av daglig vård, tex att en har en grav demenssjukdom, schizofreni eller annan psykisk störning/psykossjukdom/hjärnskada som gör att en ej klarar att ta hand om sig själv. Det ska alltså föreligga ett stort vårdbehov som inte kan hanteras i ett fängelse. Med vårdbehov menas alltså inte bara behov av terapi pga ”sjukihuvet”. Är en så pass fungerande att en kan planera och genomför ett avancerat mord tex, då är en tillräckligt självgående för att klara av fängelsevistelse. Rättspykiatriska patienter kan även vara tex suicidala personer i häkte eller på anstalt som tillfälligt behöver psykiatrisk akutvård.

      Svara

       De borde öppna upp de gamla mentalsjukhuset och låsa in folk där också

       Svara

        Ja, för det mår de ju bättre av. Tortyr och elchock, inspärrade och lobotomerade. Känns humant.

        Svara

         Nej, de mår ju mycket bättre ute på gatan…

         Svara

          För gatan och gamla tidens mentalsjukhus är det två enda alternativen? Simpelton

          Svara

   Vad är benis på elden?

   Svara

    Korr: Penis på elden

    Svara

     Freudian slip?

     Svara

    Bensin på elden.

    Svara

     Ahhh

     Svara

   Den här personen borde bli lptad. Det är skandal att det har fått gå så här långt. En ensam sjuk människa. Finns inga vinnare i den här historien.

   Svara

   Så om den är sjuk så får den fortsätta med sina sjuka trakasserier?

   Svara

    Vem har sagt det?

    Svara

    Anonym 16,01. Läs vad jag skrev! LPT är lagen om tvångsvård. Det innebär omedelbart omhändertagande! Och Du jobbar i kassan på Ica eller! Obildade människor är det värsta jag vet.

    Svara

     Är man per automatik obildad om man sitter i kassan på Ica?
     Vilken hemsk och onyanserad människosyn du har om brist på bildning är det värsta du vet. Tydligen är ju inte bildade människor alltid utrustade med ett trevligt sätt, vilket går före bildning alla dagar i veckan 🙄

     Svara

      Och rätt galet att du jobbar med psykvård men ser ner på folk som jobbar på Ica.

      Svara

     Haha bara för att du är skötare på nått boende och vet exakt vad den förkortningen betyder-som ingen annan som jobbar med just det vet-är vi andra obildade??

     Svara

     Men jag skrev 16.01 och det var inte alls svar till dig utan hamnade helt fel. Och du måste vara väldigt ”bildad” som sköter om folks hygien på rättspsyk.

     Svara

   Eller riktigt ond. I vilket fall som helst så borde hon låsas in.

   Svara

  Vilken sjukt vidrig människa 😱😱😱

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Antagligen en kombination av stor ensamhet och en redig dos narcissism i en utåtagerande personlighetstyp. Creepy …

   Svara

   I vissa fall kan det säkert vara sjukdom. Men finns ju många vidriga brottsfall osv där personen är helt mentalt frisk.

   Svara

    Personlighetsstörningar räknas inte som sjukdom, en stor del av grova brottslingar har exempelvis antisocial personlighetsstörning medan kvinnomisshandlare ofta kan vara narcissister. Så helt normal behöver man inte vara även om man klassas som att man inte har psykisk sjukdom.

    Svara

    En definitionsfråga om du frågar mig.
    Jag är väl medveten om att en rättspsykiatrisk undersökning kan visa att en gärningsman inte led av någon allvarlig psykisk störning när brottet begicks. Men undersökningen görs för att veta om man ska döma den som begått ett brott till fängelse eller rättspsykiatrisk vård.

    Alla normalt funtade människor förstår ju att en viss slags gärningar eller våldsbrott (som t ex Peder Madsen, som dömdes till fängelse istället för vård) inte begås av det vi andra kallar psykiskt friska personer. Madsen ansågs inte psykiskt sjuk och kunde därför inte dömas till vård, trots att undersökningen visade narcissistiska och psykopatiska personlighetsdrag och allvarlig brist på empati och skuldkänslor. Trots detta ansåg man inte att han kunde bedömas som ”sjuk” eftersom han inte hade en psykos innan eller under mordet på Wall.

    Så det är riktigt knepigt det här.

    Svara

   Va f-n, denna kommentar bör raderas

   Svara

    Varför?

    Svara

     Ja varför?

     Svara

   Light = hotar inte med död. Men uthängningar passar bra in.

   Svara

   Definitivt sjukdom

   Svara

   Sorry men efter allt idag så är jag tyvärr av den uppfattningen att Cissi ljugit om allt, inklusive FV. Hon är ju inte frisk någonstans.

   Svara

    Någon som kollat om på uppdrag granskning? Jag tänkte kolla men haft fullt upp på kvällarna. Vill se avsnittet igen.

    Svara

     Nej, men ska försöka hinna idag eller imorgon. Men det var så jäkla tråkigt minns jag. Varken Cissi eller Fredrik bidrog direkt med något i programmet.

     Svara

      Jag är mest intresserad av hur Cissi var i sin intervju. Nu när man har vetskap om hur hon beter sig och slingrar sig vid raka frågor blir det intressant att se det.

      Svara

       Skulle även vara intressant att fråga Skäringen och Läckberg om de fortfarande hade spridit och stått bakom Cissi om de vetat alla lögner idag.

       Svara

     Jag hittar inte avsnittet tyvärr, men skulle vilja se det.

     Svara

      Neeej, finns det inte kvar 🙁

      Svara

    Vad har hänt idag?

    Svara

     Cissi har skickat ut sin assistent på flashback för att sprida info om Henriks otrohet.
     Hon sprider även skärmdumpar på ett trollkonto som har henriks bild som profilbild (men det är alltså inte han) där hon maskerar kontots namn och låtsas som att kommentarerna som är skrivna av detta kontot är från henrik själv.
     osv

     Svara

      Det är ju helt stört. Vad har hans otrohet med han som yrkesperson att göra?

      Och hon kunde väl iallafall vart smart nog att göra en egen fejkprofil i hans namn, som ingen visste om från början.

      Svara

       Ja. 😂 Som att vi skulle börja citera alltinghandlaromcissiwallin och säga att undertecknad är Cissi själv.

       Svara

       Det låter ju verkligen som CW. Legitimation per modus operandi

       Svara

      Finns dock en dump som inte har hans bild som profilbild och det är den som innehåller det största erkännandet/pudlandet. Tror den är fejk.

      Svara

       Helt galet! Är det inte olagligt?

       Svara

        Tror CW skiter i om det är olagligt. Det ger sannolikt inte fängelse och hon har råd att betala alla böter.
        Hon påminner mig mer och mer om kvinnan i Gone Girl.

        Svara

      Hon är galen alltså…

      Svara

       Helt. Trodde Bella var ensam på pallplatsen, men är visst delad första plats.

       Svara

        Jag skulle sätta Cissi på plats ett och Bella tätt på plats två. Cissi är helt otrolig.

        Svara

         Ja, kanske sant, Bella har ju hängt ut folk men inte i samma utsträckning. Har även lite svårt att tro att hon skulle ge sig på folks anhöriga.

         Svara

          Ja det måste jag ändå ge henne, några liknande uthängningar likt det Cissi gör har hon i alla fall än inte blivit påkommen med😊

          Svara

        🙂

        Svara

       Men den som skrev på fb sa att skvallret varit känt i flera år och i högerextrema kretsar utan att kommit ut…
       Haha det betyder alltså och nu snor jag en kommentar från forumet att ”Vad säger det då om Cissi? Att hon är mer omoralisk och mindre feministisk än en nazist eller SD:are?? Hur tänkte hon där liksom?”

       Svara

        Men fattar inte, om det varit känt i högerextrema kretsar och Henrik har ”granskat” denna höger, varför har de inte använt detta mot honom? Låter helt ologiskt

        Svara

         Ja eller hur? Men det var vad cw eller vem det nu var som skrev på hennes uppdrag påstod! Så skruvat!

         Svara

      Kan vara hon själv också….

      Svara

      Fast VET ni att det är CW. Eller tror ni bara?

      Svara

       Hon eller någon närstående typ bekräftade det, det visades även screenshot från cw: s privata konversation. Hon är riktigt rutten 🤢

       Svara

        Någon närstående typ. Låter ju rätt ospecifikt

        Svara

         Gå in och läs själv, först sas det att det var en research grupp, sedan en person med en uppdragsgivare, sedan förklarade denne varför CW ville hämnas, screenshot av ett mess till CW, mail citerades osv osv. Jag tror det är någon som har lite svårt att hålla ihop tanketrådarna och antingen är eller står cw väldigt nära.

         Svara

          Eller någon som trollar

          Svara

           Nej för initierat och isf måste vederbörande lagt ner väldigt mycket tid. Men kommer säkert bli försvaret när hennes taktik fick motsatt effekt.

          Vart ska jag kolla? Fattar inte 🙈

          Svara

     Cissi har gått på Henriks anhöriga. Cissis lilla skara av blinda personer som inte kan se skillnad på individ och alla kvinnor försöker svartmåla de som kritiserar Cissis beteende. För en gångs skull verkar folk dock stå upp för sig själva. Kanske för att det är så många nu som vittnar om samma sak.

     Svara

      Hoppas dom tar upp det i granskningen! Hon platsar som den onda och galna i en såpopera. Gör ännu mer fel och ännu vidrigare saker för att rädda sitt ansikte.
      Vet någon vad hon har gjort?

      Svara

       Ja, fast ändå inte. I såpoperor brukar den onda vara listig och slug och inte visa hur ond personen är bakom fasaden. Cissi kör på helt öppet.

       Svara

        Sant, ta bort ond och behåll den galna haha

        Svara

         Typ Jan (2004-2005 typ) i Våra bästa år 😂

         Svara

     På flashback har någon i cissis krets outat minst två skärmdumpar som tyder på att en person i Haveristerna trampat i klaveret privat (en händelse som, om den är sann, enbart angår honom och hans allra närmaste och inte är relaterat till något han sagt i podden). Denna person har nu backat från att fortsätta granska CW, för att skydda sin familj.
     CW tycker alltså att det är en rimlig åtgärd att trakassera någons familj för att slippa bli granskad i sin offentliga roll som opinionsbildare.

     Svara

      Precis. Det är Henrik de pratar om, Haveristerna själva kommenterar det. Cissi har även spridit FEJKADE skärmdumpar hon försöker lura i folk kommer från Henrik. 🤦🏼‍♀️

      Svara

       Okej, ville inte sprida namngivna rykten bara. 🙂
       Dock så säger den här smutskastningskampanjen betydligt mer om CW än om någon annan. Att hon är så arrogant att hon inte fattar det är ju helt sjukt.
       Tror faktiskt inte att någon i hennes närhet vågar försöka stoppa henne.

       Svara

        Folk i hennes närhet verkar ju hjälpa henne. Hennes snubbe liksom, wtf? Ser de inte själva hur det ser ut?

        Svara

         Det är det jag menar. Tror mer och mer på att det låter typ ”Jag vill att du går in på flashback och skriver skit om mrhenko, annars…” och vem fan vågar göra annat?

         Svara

       Lite onödigt att skriva vad det är eftersom det är privat och inte heller bevisat. Däremot att Cissi själv eller med hennes godkännande försöker köra såna här fula tricks för att få tyst på kritiker är viktigt att ta upp. Som tur är verkar fb genomskådat henne och syftet och ville hon ta död på debatten har hon verkligen misslyckats. Hon är så jävla körd!

       Svara

        Cissi ljuger om allt och inget. Blir påkommen. Någon annan har sex med en person. Det hjälper Cissi… Ja… Hur?
        Ingen logik överhuvudtaget.

        Svara

         Ska sno det. Nästa gång någon påpekar att jag gjort fel ska jag kontra med: Ja men du hade faktiskt sex med xxx.

         ?????????

         Svara

          Hahah det blir SÅ extra tydligt hur stört beteende det är, när man sätter det i en annan kontext😂

          Svara

         Hon menar väl att Henrik inte är trovärdig eftersom han också är klandervärd typ

         Svara

          Fast det är han inte. Sex är privat, folk får ligga med vilka de vill. Det angår endast de parter i relationen. Gör inte personen klandervärd i sitt yrke.

          Svara

           Fast otrohet är klandervärt och brist på moral

           18:55. Och? Helt orelevant för precis alla andra än hans sambo. Gå och klipp dig.

           Wow vilket svar på tal! Du slår mig med häpnad. Svårt att lista ut vem du är på FB… Är du en av de där ofrivilliga oskulderna, som lever sitt liv bakom datorn och skyller på tjejerna för att de aldrig får ligga? Klipp dig själv snorunge

        Lika lite som det är bevisat om otroheten är det ju bevisat att det var Cicci/assistent som skrev det.

        Svara

    Tänker mest på hans fru. Fv har jag inte så höga tankar om även om han är oskyldig. Men hans fru och barn. I Expressen i somras talade hon ut om hur skrämmande det varit för henne, att hot förekommit mot henne och barnen och att det varit ett fascinerande skådespel.

    Svara

    Vad har hänt idag?

    Svara

  Men herregud, stackars Johanna, vilken galen människa 🥺

  Svara

   Det är ju Henrik som var otrogen. Inte CW

   Svara

    Äsch fel ställe

    Svara

    Hur är alla så säkra på det? Har han bekräftat det? Finns bildbevis? Hänger inte med på den biten..

    Svara

     Ja han har bekräftat på skärmdumpar som någon spridit på FB

     Svara

  Borde gå att förbjuda vissa människor tillgång till internet (nej, det är inte en mänsklig rättighet). Det går ju att förbjuda djurplågare rätten att ha djur.

  Svara

   Svårt dock eftersom det finns gratis wifi lite överallt.

   Svara

   Är nog mycket svårare att förbjuda folk rätten att ha internet än att förbjuda husdjur

   Svara

   Internetleverantören borde ha någon klausul i avtalet som säger att man inte får använda uppkopplingen till hot och trakasserier. Kvinnan det handlar om bor hos sin gamla mamma, och rör sig inte mycket utanför hemmet. Har då rimligen svårt att få tillgång till fritt WiFi.

   Svara

    Man kan få tag i internet oavsett

    Svara

     Det finns stickor man kopplar i telefonen/dator som man laddar på med internet samt kontantkort som har internet osv.

     Svara

      Mobilt bredband kallas det……….

      Svara

       Jaså……… Tack du 🙂

       Svara

    Hur ska det gå till rent praktiskt menar du?

    Svara

  Någon som lyssnat på Alexandra Nilssons podd än? Känns det typ inte som att man hellre hade velat att man skulle blivit paff över att hon var vassare och roligare än man trodde? Nu kändes det mer som ett upprepande av vad vi hört folk snacka om i flera år. Inte för att det är dåligt men hade som hoppats på att hon skulle leverera karisma av någon anledning.

  Svara

   Jag tyckte de två var väldigt bra tillsammans. Och jag gillar inte ens det formatet på poddar. (Diggar dokumentärer eller true crime). Jag ger dem 4 enhörningar av 5.

   Svara

   Ville väl ändra åsikt om henne tror jag. Tycker förövrigt inte illa om henne, hon verkar ha styrt upp sig och så, men hon hade ju ingen direkt skjuts i personligheten som gjorde att man orkade fortsätta lyssna.

   Svara

   Har Kissie några intressanta tankegångar? Tillför hon någonting annat är att ständigt följa trender och leka offer? Stackars mig som måste vara så snygg hela tiden och tvingas kränga klänningar och toppar och skit som ingen egentligen behöver.

   Svara

    Ja, det tycker jag. Att den ena får massa hat för att den är smal medans den andra får det för att hon väger för mycket blir faktiskt en intressant mix att lyssna på. Tror de kan funka riktigt bra tillsammans. Är ju inte bara Alexandras podd.

    Svara

     Men hur många avsnitt håller detta ämne för undrar jag?

     Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Smaken är som baken men ja, normsnygg kan man definitivt kalla henne.

     Svara

      Nämen precis, det är ju den bilden man har av henne, plus senaste årens putsning av bloggfasad (har ’rätt’ åsikter nu). Hade ju önskat att man ba blev totalt GOLVAD av hennes personlighet helt plötsligt, blivit lite knäppt på näsan. Men ja, kissie är ju alltid kissie då.

      Svara

       Bara jag som tyckte att mixen av de två var det som gjorde det? Hade det enbart varit Alexandra hade jag stängt av, men tillsammans blev det bra.

       Svara

   Jag blev förvånad över kommentaren Kissie valt ut för att visa exempel på hatkommentarer hon fått tidigare.

   Kommentaren var från när hon hade anorexi och löd ”du kommer dö om du fortsätter så här.” Hon trillade ju ihop på stan på grund av svält och var kraftigt underviktig. Personen skrev antagligen inte den kommentaren för att trycka ner henne. Det var ju sant

   Svara

    Men skriver inte så till folk. Det är fult, olämpligt och väldigt oförskämt.

    Svara

  En del kritiker av bloggägaren ligger inte långt efter det som uttrycks i skärmdumparna ovan. Stå på dig Camilla, jag tycker du gör ett bra jobb!

  Svara

  Måste vara allvarligt psykiskt sjuk, synd att den svenska psykvården nedmonterats till den grad att såna här människor får härja fritt hur länge som helst.

  Svara

   Varför måste personen vara det? Finns massor av elaka människor utan psykiska sjukdomar

   Svara

  Var hittar jag FUP:en i sin helhet? Vore intressant att läsa.

  Svara

   Kolla f b.

   Svara

   Kanske på något forum 🤔

   Svara

    Jag googlade faktiskt Johanna Toftbys namn + Flashback men fick inte upp hennes skvallertråd. Antar att jag får leta vidare då.

    Svara

     Finns inte på FB!
     Jag vill också läsa den!

     Svara

   Eskilstuna tingsrätt

   Svara

  Svara

  Cam, när kommer fortsättningen om CW?

  Svara

   När nästa avsnitt av Haveristerna släpps blir lagom. Känns redan som en överdos liksom.

   Svara

    Nej. Hon är högst aktuell. Sen när är det okej att trakassera folks anhöriga? Fatta vad snyft inlägg det hade kommit om någon Cissi hängt ut hade trakasserat hennes familj.

    Svara

     Hennes assistent har till och med erkänt i flashbacktråden att Cissi (hennes uppdragsgivare) har sagt åt henne att hon ska sprida info om Henrik på nätet.

     Svara

      Ja, det är helt sjukt. Anställa folk för att sprida skit om en annan människa. What!?

      Svara

       Hur kan hon få hålla på så här???

       Btw, någon mer som lyssnar på rättegången på Youtube? Jag hoppas och önskar att det kommer upptagningar från rättegången mot Cissi..

       Svara

        Kan du länka?

        Hittar ingenting idag tydligen. Störande.

        Svara

         Nja alltså ”rättegången” kallas en kanal på Youtube som lägger ut rena ljudupptagningar från rättegångar. Jag menade att jag hoppas att det kommer att läggas ut där även från hennes. Vore intressant att höra.

         Svara

        Ljudinspelning från alla huvudförhandlingar går att begära ut eftersom det är en offentlig handling. Likaså fup och dom.

        Cissis fup med utredningen mot FV finns på flashback, även fupen med utredningen om Cissis grova förtal Finns där. Väldigt intressant läsning där Vissis lögner uppdagas tydligt när man jämför med vad hon tidigare skrivit och sagt.

        Hoppas på många fler inlägg om Cissi, då det hänt väldigt mycket runt henne det senaste halvåret.

        Svara

      Hur vet man att det är hennes assistent i flashback tråden?

      Svara

      Hur vet man att det är assistenten som skriver i tråden?

      Svara

      Är det verkligen en assistent? Har svårt att tro att nån skulle gå med på att göra sånt här skitjobb åt någon. Jag tror snarare att det är CW själv eller hennes man, som låtsas vara någon som är anlitad för det. Jävla snack om ”researchgrupper” osv? det är ju uppenbart påhittat.

      Svara

      Hur vet vi att det är hennes assistent då? Högst orimligt att bara anta att det är så utan vidare…

      Svara

       Haha det är precis som folk här och på FB aldrig har hört ordet källkritik

       Svara

    Fast Henrik har väl klivit av?

    Svara

     Bara det avsnittet. De som hoppat av Gardet ställer ändå upp. Kommer bli ett intressant avsnitt.

     Svara

   Finns ju en hel del nytt.

   Svara

  Hon kanske har en diagnos. Det är inte en ursäkt men en förklaring…som ingen har bett om eller bryr sig om, och alltid låter som en ursäkt ändå. Offren behöver att hon ska bli inspärrad med internetförbud.

  Svara

   Jag känner såhär, att diagnoser är ofta förklaringar till varför en person beter sig på ett visst sätt.
   Men, diagnoser är ingen anledning till att man blir kriminell, går över gränsen, hotar folk osv. Då ligger något annat bakom.
   Många dömda har diagnoser.
   Få personer med diagnoser begår brott.

   Svara

    Ja, men jag behöver inte veta varför någon beter sig på ett visst sätt. Jag har aldrig frågat och jag bryr mig inte. Bete dig inom samhällets ramar eller ta konsekvenserna, oavsett vem du är.

    Svara

  Jag tycker inte att man ska utgå från att människor är psykiskt sjuka så fort någon beter sig illa. Det gör bara att ännu fler fortsätter ha fel bild av psyskiska sjukdomar.
  Självklart kan det säkert finnas beteeenden som beror på psykiska sjukdomar men det finns även människor som beter sig illa och fruktansvärt utan att vara sjuka.

  Svara

  Den här människan går igång på uppmärksamhet. Eskalerar ju mer och mer. Ge henne ingen uppmärksamhet. Hon är redigt sjuk.

  Svara

  Egentligen är det här ganska tragiskt! En ensam människa som har kört i diket ordentligt. Jag tror inte vederbörande är farlig i den benämningen att personen skulle göra något med sina hot. Men det är skandal att personen inte har blivit omhändertagen för längesen. Jag är inte imponerad av fupen. Men jag hoppas att personen får pst.

  Svara

   Känns som att hon inte är långtifrån att förvandlas till kaninkokerska.

   Svara

    Hahaha nej

    Svara

  Kan någon länka till FUP, tack? Letat på flashback men hittar inte…

  Svara

  Benis? 50o? Är det 500 eller 50 sidor?

  Svara

   Garanterat mycket historik på SMS etc så 500 sidor får du räkna med

   Svara

  Länk till FUP, någon?

  Svara

   Googla hennes fb-tråd, sök i sökfunktionen. Done! Satan vad folk är slö här.

   Svara

    (Förlåt.. Jag har haft en förjävlig dag och jag borde inte ta ut det på dig så klart. Jag ber på riktigt om ursäkt. Jag ska ta en promenad och få lite luft nu i stället. Sorry..)

    Svara

     Jag hade redan kollat, men visste inte att man kunde söka i tråden…

     Svara

      Jo använd sökfunktionen och se till att du klickar i ”sök i detta ämne” eller vad det nu står.

      Svara

       Ok, tack! Tråden var dock jättekort i jämförelse med andra och det behövdes inte sökas, fanns ingen fup i den :/ men då vet jag i framtiden att man kan söka inom trådarna där!

       Svara

        Ja, är hjälpsamt i längre trådar om man vill hitta något. 👍

        Svara

      Är samma sökfunktion som när du söker på forumet. Man kan välja ”säk i detta ämne” eller ”Sök på hela forumet”.

      Svara

     Haha rar du är, som kunde vara otrevlig exakt en minut och sen fick dåligt samvete. Hoppas du får en bättre dag imorgon istället 🌺

     Svara

   Ligger troligen på minfil. Sök Minfil i tråden.

   Svara

  Undrar vad damen kommer hå gör straff?
  Borde, tycker jag, bli minst ett par års fängelse.

  Svara

   *få

   Svara

   *för
   🤦🏻‍♀️

   Svara

  Vilken läskig människa. Galet att det får gå så långt. Skulle vara rädd om jag fått de meddelandena.

  Svara

  Betyder inte stämpeln uppe till höger HEMLIG något?
  Trodde att man inte fick dela eller publicera en hemlig handling.

  Svara

   Jag vet inte riktigt vad den betyder om jag ska vara ärlig… Jag beställde fupen i mitt eget namn från Tingsrätten och detta är vad de skickade mig,

   Svara

    Då är det lugnt. De maskar/stryker över det som ska hållas hemligt innan du får hem det om det skulle vara något hemligt.

    Svara

     Ja, det är personuppgifterna som är känsligast förstås.
     Men då borde Tingsrätten korsa över HEMLIG om de istället maskat över de uppgifter som man inte vill ska synas.

     Svara

      Nej. Personuppgifter är offentligt. Det kan vara namn i berättelser tex, saker allmänheten inte ska veta osv. Kolla typ Glenn S fup som exempel, den är maskad.

      Svara

   Det står ”hemlig” eftersom en förundersökning sker under sekretess medans den pågår. När åtal sedan väcks är inte handlingarna inte längre hemliga, men däremot kan en del saker fortsätta vara sekretess, tex bilder eller namn på barn som utsatts för sexuella brott mm.

   Svara

    Exaktlamento
    Vissa brott gör att man frångår 35:7 som annars innebär att när åtal väcks osv så här handlingarna offentliga.

    Svara

     Handlingarna är väl fortfarande offentliga men innehållet är helt eller delvist belagt med sekretess.

     Svara

  Vilken helvetes sjuk jävla människa. Hon gör samhället en tjänst om hon istället tar sitt eget liv.

  Svara

   Sådana kommentarer hör inte hemma här.

   Det finns många människor som i perioder av livet mår så psykiskt dåligt att de inte agerar och beter sig som man förväntas göra. En del begår också dylika brott. Det är inte helt friska människor som får riktiga hang ups på andra människor.

   Svara

   Eh hallå, vilken hemsk kommentar, att önska någons självmord

   Svara

  Snälla kan du inte skriva om hanna och lojsans podd när de uttalar sig om Victorias secret/hur problem skapas som inte finns enligt dem för att folk är pålysts. Herregud! Tack penny och peg för visa ord i er podd, finns kanske hopp för mänskligheten ändå

  Svara

   Hela Sverige har missat modellers #metoo som riktar sig till fotografer som jobbat åt VS.
   Det är därför VS ställer in sin show i år.
   Finns massa instakonto att följa om detta där fotograferna är uthängda.

   Svara

    Jo jag vet men min poäng var att lyfta fram vad som sades i måndagsvibe eftersom de uttalar sig helt sjukt om saken och framställer sig själva som de mest ointelligenta personerna i vår samtid typ. Och att penny och och peg ex faktiskt ifrågasatte detta.

    Svara

  När ska dom granska Linnéa Claesons stalkers?

  Svara

   75 791 stalkers bara den här veckan. Kan bli tufft.

   Svara

   Molgan menar du?

   Svara

  Vet inte om någon redan tagit upp det men ser att många skriver ”människan är ju sjuk” ja det kan man säga – antingen psykiskt sjuk eller psykiskt sjuk av droger.. Jag har tyvärr en i min närhet som håller på med just droger, och kan bete sig som två olika personer när hen tagit och inte tagit. Spelar ingen roll egentligen, olaga hot vilket som. Problemet är att det kan hålla på och hålla på, i flera år utan att det görs någonting.

  Jag har tagit avstånd från personen men försöker desperat få personen att bli omhändertagen – vilket är helt omöjligt då allt i Sverige bygger på frivillighet – vilket är helt sjukt då dessa personer som behöver exempelvis tvångsvård 1)inte vet om det själva 2) kan vara sjukt manipulativa 3)vara farliga för sig själv men även andra

  Har själv orosanmält över 20 gånger, men vad händer? Jo ingenting givetvis.

  Blev själv som närstående helt chockad över att få klarblick i att vården och polisen inte samarbetar till den grad att ”brott” är polisiärt och ”psykisk ohälsa” är på vården. Har man både psykisk ohälsa och begår brott, ja då blir det lurigt för anhöriga att veta vilken djungel man ska anmäla till eller vända sig.

  Svara

  Jag har jobbat med människor som denna. Kan säga att i 9/10 fall är dom helt ofarliga i verkligheten, de är mer av en fara för sig själva än någon annan.

  Svara

   Och? Tänk om detta är den där 10:e personen. Varför ta en risk?

   Svara

    Man ska absolut inte ta en risk, det skrev jag aldrig. Jag menar bara att hade hon varit den tionde personen så hade det här eskalerat för länge sen och övergått till fysiskt hot och våld, hon håller sig bakom sin skärm och har gjort hela tiden. (Vad jag har förstått det som. Är inte insatt i hela LL historien.)

    Svara

  Varför är alla så jävla snabba på att skylla på psykisk sjukdom? Ser ju såna här idioter varje dag i flera forum, de är helt enkelt idioter med för mycket fritid.

  Svara

   Exakt, många av de kommentarer som skriva anonymt på olika forum är inte långt ifrån dessa

   Svara

   Personer som ihärdigt uppsöker och förföljer ett och samma objekt under en LÅNG period kan ha någon form av psykisk störning eller avvikelse, ej tvunget på papperet.
   Sett är INGEN ursäkt, men en förklaring till varför det sällan hjälper att bemöta en sån person rationellt och förvänta sig effekt.

   Svara

  På sista bilden till höger är namnet inte cencurerat.

  Svara

  ???

  Svara

  https://www.johannatoftby.se/2018/01/10/nathataren-anna-ar-avslojad/
  Blev lite illamående när jag fattade omfattningen av det hela

  Svara

  En kvinnlig incel är min bedömning.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.