Hur mycket galenskap får plats i en enda människa?


Minns ni när Johanna Toftby medverkade i Trolljägarna och hur hon, tillsammans med programledaren Robert Aschberg, konfronterade den kvinna som trakasserat både henne och hennes vän Annica i flera år?
Vissa människor skulle kanske ta det som en indikation på att man blivit påkommen och att det är dags att lägga av, men inte det här trollet.
Åh, nej! Efter att ha misslyckats med att få kanalen att inte sända programmet hon är med i, så verkar uppmärksamheten snarare ha varit bensin på elden än någonting annat.

Nu är förundersökningsprotokollen här och då det är på över 500 sidor så jag inte hunnit lusläsa varenda rad, men har ändå fått en hyfsat bra bild över vad den här kvinnan sysslat med de senaste åren. 
Brotten hon kommer åtalas för är Olaga förföljelse, Olaga hot, Övergrepp i rättssak och Överträdelse av kontaktförbud.
Här nedan finner ni ett fragment av alla de hot och andra obehagligheter som polisen kunde koppla till henne då hon inte direkt är någon Lisbeth Salander. 

202 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men alltså är det inte ganska tydligt att den här personen är riktigt sjuk?

   Något står inte rätt till iallafall. Tyvärr finns det människor som beter sig vidrigt utan att vara sjuka på något sätt.

    Det gör det absolut men den här personen verkar komplett irrationell. Så att tro att hon skulle sluta pga trolljägarna känns antingen naivt eller okunnigt.

     Är väl knappast okunnigt att tro att hon skulle sluta när hon blev kommen där. Många hade nog slutat efter det.

      Inte klokt. Sedan att hon hållit på så länge. Varit själv utsatt för stalking och det är hemskt. Men blivit stöttad av polisen. Enda som gäller anmäl. Hur elak kan en människa bli.

    Nej, de har oftast någon form av störning.

    Men det krävs en ALLVARLIG psykisk störning för att man ska slippa fängelse och istället dömas till vård. Folk missförstår ofta skillnaden när det handlar om rättspsykiatrisk undersökning. Tyvärr blir detta en vanlig missuppfattning då media gärna basunerar ut att den och den mördaren inte ansågs svårt psykiskt sjuk. Det utredningen nästan alltid visar är att personen lider av en psykisk störning men inte tillräckligt allvarlig för att denne ska kunna dömas till fängelse.

    (jag vet att det här inlägget inte handlar om någon mördare, men principen är densamma. Inte ett friskt beteende).

     Har du någon källa på detta påstående? Folk begår ju riktigt allvarliga hemska tortyrbrott och i många fall döms de till fängelse och har ingen psykisk sjukdom

      Vet inte om det finns en enskild källa att hänvisa till. Men kolla rättsfall istället, googla Peder Madsen + rättspsykiatrisk undersökning så ser du hur de resonerade kring hans utredning och vad den visade.

      Eller här t ex, gjorde en enkel googling.
      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/J1Ldnb/idas-misstankte-mordare-inte-svart-psykiskt-sjuk

      ”Den visar att den 19-årige mannen lider av en psykisk störning men inte tillräckligt allvarlig för att han inte ska kunna dömas till fängelse”

      Det hon argumenterar för är ju ifos inte att det krävs att brottet är mycket allvarligt utan att den psykiska störningen är mycket allvarlig.

      Jag har jobbat på rättspsyk med högsta säkerhetsklass. För att dömmas till rättspsykiatrisk vård istället för fängelse krävs att en har en så pass allvarlig psykisk störning att en är i behov av daglig vård, tex att en har en grav demenssjukdom, schizofreni eller annan psykisk störning/psykossjukdom/hjärnskada som gör att en ej klarar att ta hand om sig själv. Det ska alltså föreligga ett stort vårdbehov som inte kan hanteras i ett fängelse. Med vårdbehov menas alltså inte bara behov av terapi pga ”sjukihuvet”. Är en så pass fungerande att en kan planera och genomför ett avancerat mord tex, då är en tillräckligt självgående för att klara av fängelsevistelse. Rättspykiatriska patienter kan även vara tex suicidala personer i häkte eller på anstalt som tillfälligt behöver psykiatrisk akutvård.

       De borde öppna upp de gamla mentalsjukhuset och låsa in folk där också

        Ja, för det mår de ju bättre av. Tortyr och elchock, inspärrade och lobotomerade. Känns humant.

         Nej, de mår ju mycket bättre ute på gatan…

          För gatan och gamla tidens mentalsjukhus är det två enda alternativen? Simpelton

   Vad är benis på elden?

    Korr: Penis på elden

     Freudian slip?

    Bensin på elden.

     Ahhh

   Den här personen borde bli lptad. Det är skandal att det har fått gå så här långt. En ensam sjuk människa. Finns inga vinnare i den här historien.

   Så om den är sjuk så får den fortsätta med sina sjuka trakasserier?

    Vem har sagt det?

    Anonym 16,01. Läs vad jag skrev! LPT är lagen om tvångsvård. Det innebär omedelbart omhändertagande! Och Du jobbar i kassan på Ica eller! Obildade människor är det värsta jag vet.

     Är man per automatik obildad om man sitter i kassan på Ica?
     Vilken hemsk och onyanserad människosyn du har om brist på bildning är det värsta du vet. Tydligen är ju inte bildade människor alltid utrustade med ett trevligt sätt, vilket går före bildning alla dagar i veckan ?

      Och rätt galet att du jobbar med psykvård men ser ner på folk som jobbar på Ica.

     Haha bara för att du är skötare på nått boende och vet exakt vad den förkortningen betyder-som ingen annan som jobbar med just det vet-är vi andra obildade??

     Men jag skrev 16.01 och det var inte alls svar till dig utan hamnade helt fel. Och du måste vara väldigt ”bildad” som sköter om folks hygien på rättspsyk.

   Eller riktigt ond. I vilket fall som helst så borde hon låsas in.

  Vilken sjukt vidrig människa ???

  [Borttagen kommentar]

   Antagligen en kombination av stor ensamhet och en redig dos narcissism i en utåtagerande personlighetstyp. Creepy …

   I vissa fall kan det säkert vara sjukdom. Men finns ju många vidriga brottsfall osv där personen är helt mentalt frisk.

    Personlighetsstörningar räknas inte som sjukdom, en stor del av grova brottslingar har exempelvis antisocial personlighetsstörning medan kvinnomisshandlare ofta kan vara narcissister. Så helt normal behöver man inte vara även om man klassas som att man inte har psykisk sjukdom.

    En definitionsfråga om du frågar mig.
    Jag är väl medveten om att en rättspsykiatrisk undersökning kan visa att en gärningsman inte led av någon allvarlig psykisk störning när brottet begicks. Men undersökningen görs för att veta om man ska döma den som begått ett brott till fängelse eller rättspsykiatrisk vård.

    Alla normalt funtade människor förstår ju att en viss slags gärningar eller våldsbrott (som t ex Peder Madsen, som dömdes till fängelse istället för vård) inte begås av det vi andra kallar psykiskt friska personer. Madsen ansågs inte psykiskt sjuk och kunde därför inte dömas till vård, trots att undersökningen visade narcissistiska och psykopatiska personlighetsdrag och allvarlig brist på empati och skuldkänslor. Trots detta ansåg man inte att han kunde bedömas som ”sjuk” eftersom han inte hade en psykos innan eller under mordet på Wall.

    Så det är riktigt knepigt det här.

   Va f-n, denna kommentar bör raderas

    Varför?

     Ja varför?

   Light = hotar inte med död. Men uthängningar passar bra in.

   Definitivt sjukdom

   Sorry men efter allt idag så är jag tyvärr av den uppfattningen att Cissi ljugit om allt, inklusive FV. Hon är ju inte frisk någonstans.

    Någon som kollat om på uppdrag granskning? Jag tänkte kolla men haft fullt upp på kvällarna. Vill se avsnittet igen.

     Nej, men ska försöka hinna idag eller imorgon. Men det var så jäkla tråkigt minns jag. Varken Cissi eller Fredrik bidrog direkt med något i programmet.

      Jag är mest intresserad av hur Cissi var i sin intervju. Nu när man har vetskap om hur hon beter sig och slingrar sig vid raka frågor blir det intressant att se det.

       Skulle även vara intressant att fråga Skäringen och Läckberg om de fortfarande hade spridit och stått bakom Cissi om de vetat alla lögner idag.

     Jag hittar inte avsnittet tyvärr, men skulle vilja se det.

      Neeej, finns det inte kvar 🙁

    Vad har hänt idag?

     Cissi har skickat ut sin assistent på flashback för att sprida info om Henriks otrohet.
     Hon sprider även skärmdumpar på ett trollkonto som har henriks bild som profilbild (men det är alltså inte han) där hon maskerar kontots namn och låtsas som att kommentarerna som är skrivna av detta kontot är från henrik själv.
     osv

      Det är ju helt stört. Vad har hans otrohet med han som yrkesperson att göra?

      Och hon kunde väl iallafall vart smart nog att göra en egen fejkprofil i hans namn, som ingen visste om från början.

       Ja. ? Som att vi skulle börja citera alltinghandlaromcissiwallin och säga att undertecknad är Cissi själv.

       Det låter ju verkligen som CW. Legitimation per modus operandi

      Finns dock en dump som inte har hans bild som profilbild och det är den som innehåller det största erkännandet/pudlandet. Tror den är fejk.

       Helt galet! Är det inte olagligt?

        Tror CW skiter i om det är olagligt. Det ger sannolikt inte fängelse och hon har råd att betala alla böter.
        Hon påminner mig mer och mer om kvinnan i Gone Girl.

      Hon är galen alltså…

       Helt. Trodde Bella var ensam på pallplatsen, men är visst delad första plats.

        Jag skulle sätta Cissi på plats ett och Bella tätt på plats två. Cissi är helt otrolig.

         Ja, kanske sant, Bella har ju hängt ut folk men inte i samma utsträckning. Har även lite svårt att tro att hon skulle ge sig på folks anhöriga.

          Ja det måste jag ändå ge henne, några liknande uthängningar likt det Cissi gör har hon i alla fall än inte blivit påkommen med?

        🙂

       Men den som skrev på fb sa att skvallret varit känt i flera år och i högerextrema kretsar utan att kommit ut…
       Haha det betyder alltså och nu snor jag en kommentar från forumet att ”Vad säger det då om Cissi? Att hon är mer omoralisk och mindre feministisk än en nazist eller SD:are?? Hur tänkte hon där liksom?”

        Men fattar inte, om det varit känt i högerextrema kretsar och Henrik har ”granskat” denna höger, varför har de inte använt detta mot honom? Låter helt ologiskt

         Ja eller hur? Men det var vad cw eller vem det nu var som skrev på hennes uppdrag påstod! Så skruvat!

      Kan vara hon själv också….

      Fast VET ni att det är CW. Eller tror ni bara?

       Hon eller någon närstående typ bekräftade det, det visades även screenshot från cw: s privata konversation. Hon är riktigt rutten ?

        Någon närstående typ. Låter ju rätt ospecifikt

         Gå in och läs själv, först sas det att det var en research grupp, sedan en person med en uppdragsgivare, sedan förklarade denne varför CW ville hämnas, screenshot av ett mess till CW, mail citerades osv osv. Jag tror det är någon som har lite svårt att hålla ihop tanketrådarna och antingen är eller står cw väldigt nära.

          Eller någon som trollar

           Nej för initierat och isf måste vederbörande lagt ner väldigt mycket tid. Men kommer säkert bli försvaret när hennes taktik fick motsatt effekt.

          Vart ska jag kolla? Fattar inte ?

     Cissi har gått på Henriks anhöriga. Cissis lilla skara av blinda personer som inte kan se skillnad på individ och alla kvinnor försöker svartmåla de som kritiserar Cissis beteende. För en gångs skull verkar folk dock stå upp för sig själva. Kanske för att det är så många nu som vittnar om samma sak.

      Hoppas dom tar upp det i granskningen! Hon platsar som den onda och galna i en såpopera. Gör ännu mer fel och ännu vidrigare saker för att rädda sitt ansikte.
      Vet någon vad hon har gjort?

       Ja, fast ändå inte. I såpoperor brukar den onda vara listig och slug och inte visa hur ond personen är bakom fasaden. Cissi kör på helt öppet.

        Sant, ta bort ond och behåll den galna haha

         Typ Jan (2004-2005 typ) i Våra bästa år ?

     På flashback har någon i cissis krets outat minst två skärmdumpar som tyder på att en person i Haveristerna trampat i klaveret privat (en händelse som, om den är sann, enbart angår honom och hans allra närmaste och inte är relaterat till något han sagt i podden). Denna person har nu backat från att fortsätta granska CW, för att skydda sin familj.
     CW tycker alltså att det är en rimlig åtgärd att trakassera någons familj för att slippa bli granskad i sin offentliga roll som opinionsbildare.

      Precis. Det är Henrik de pratar om, Haveristerna själva kommenterar det. Cissi har även spridit FEJKADE skärmdumpar hon försöker lura i folk kommer från Henrik. ??‍♀️

       Okej, ville inte sprida namngivna rykten bara. 🙂
       Dock så säger den här smutskastningskampanjen betydligt mer om CW än om någon annan. Att hon är så arrogant att hon inte fattar det är ju helt sjukt.
       Tror faktiskt inte att någon i hennes närhet vågar försöka stoppa henne.

        Folk i hennes närhet verkar ju hjälpa henne. Hennes snubbe liksom, wtf? Ser de inte själva hur det ser ut?

         Det är det jag menar. Tror mer och mer på att det låter typ ”Jag vill att du går in på flashback och skriver skit om mrhenko, annars…” och vem fan vågar göra annat?

       Lite onödigt att skriva vad det är eftersom det är privat och inte heller bevisat. Däremot att Cissi själv eller med hennes godkännande försöker köra såna här fula tricks för att få tyst på kritiker är viktigt att ta upp. Som tur är verkar fb genomskådat henne och syftet och ville hon ta död på debatten har hon verkligen misslyckats. Hon är så jävla körd!

        Cissi ljuger om allt och inget. Blir påkommen. Någon annan har sex med en person. Det hjälper Cissi… Ja… Hur?
        Ingen logik överhuvudtaget.

         Ska sno det. Nästa gång någon påpekar att jag gjort fel ska jag kontra med: Ja men du hade faktiskt sex med xxx.

         ?????????

          Hahah det blir SÅ extra tydligt hur stört beteende det är, när man sätter det i en annan kontext?

         Hon menar väl att Henrik inte är trovärdig eftersom han också är klandervärd typ

          Fast det är han inte. Sex är privat, folk får ligga med vilka de vill. Det angår endast de parter i relationen. Gör inte personen klandervärd i sitt yrke.

           Fast otrohet är klandervärt och brist på moral

           18:55. Och? Helt orelevant för precis alla andra än hans sambo. Gå och klipp dig.

           Wow vilket svar på tal! Du slår mig med häpnad. Svårt att lista ut vem du är på FB… Är du en av de där ofrivilliga oskulderna, som lever sitt liv bakom datorn och skyller på tjejerna för att de aldrig får ligga? Klipp dig själv snorunge

        Lika lite som det är bevisat om otroheten är det ju bevisat att det var Cicci/assistent som skrev det.

    Tänker mest på hans fru. Fv har jag inte så höga tankar om även om han är oskyldig. Men hans fru och barn. I Expressen i somras talade hon ut om hur skrämmande det varit för henne, att hot förekommit mot henne och barnen och att det varit ett fascinerande skådespel.

    Vad har hänt idag?

  Men herregud, stackars Johanna, vilken galen människa ?

   Det är ju Henrik som var otrogen. Inte CW

    Äsch fel ställe

    Hur är alla så säkra på det? Har han bekräftat det? Finns bildbevis? Hänger inte med på den biten..

     Ja han har bekräftat på skärmdumpar som någon spridit på FB

  Borde gå att förbjuda vissa människor tillgång till internet (nej, det är inte en mänsklig rättighet). Det går ju att förbjuda djurplågare rätten att ha djur.

   Svårt dock eftersom det finns gratis wifi lite överallt.

   Är nog mycket svårare att förbjuda folk rätten att ha internet än att förbjuda husdjur

   Internetleverantören borde ha någon klausul i avtalet som säger att man inte får använda uppkopplingen till hot och trakasserier. Kvinnan det handlar om bor hos sin gamla mamma, och rör sig inte mycket utanför hemmet. Har då rimligen svårt att få tillgång till fritt WiFi.

    Man kan få tag i internet oavsett

     Det finns stickor man kopplar i telefonen/dator som man laddar på med internet samt kontantkort som har internet osv.

      Mobilt bredband kallas det……….

       Jaså……… Tack du 🙂

    Hur ska det gå till rent praktiskt menar du?

  Någon som lyssnat på Alexandra Nilssons podd än? Känns det typ inte som att man hellre hade velat att man skulle blivit paff över att hon var vassare och roligare än man trodde? Nu kändes det mer som ett upprepande av vad vi hört folk snacka om i flera år. Inte för att det är dåligt men hade som hoppats på att hon skulle leverera karisma av någon anledning.

   Jag tyckte de två var väldigt bra tillsammans. Och jag gillar inte ens det formatet på poddar. (Diggar dokumentärer eller true crime). Jag ger dem 4 enhörningar av 5.

   Ville väl ändra åsikt om henne tror jag. Tycker förövrigt inte illa om henne, hon verkar ha styrt upp sig och så, men hon hade ju ingen direkt skjuts i personligheten som gjorde att man orkade fortsätta lyssna.

   Har Kissie några intressanta tankegångar? Tillför hon någonting annat är att ständigt följa trender och leka offer? Stackars mig som måste vara så snygg hela tiden och tvingas kränga klänningar och toppar och skit som ingen egentligen behöver.

    Ja, det tycker jag. Att den ena får massa hat för att den är smal medans den andra får det för att hon väger för mycket blir faktiskt en intressant mix att lyssna på. Tror de kan funka riktigt bra tillsammans. Är ju inte bara Alexandras podd.

     Men hur många avsnitt håller detta ämne för undrar jag?

    [Borttagen kommentar]

     Smaken är som baken men ja, normsnygg kan man definitivt kalla henne.

      Nämen precis, det är ju den bilden man har av henne, plus senaste årens putsning av bloggfasad (har ’rätt’ åsikter nu). Hade ju önskat att man ba blev totalt GOLVAD av hennes personlighet helt plötsligt, blivit lite knäppt på näsan. Men ja, kissie är ju alltid kissie då.

       Bara jag som tyckte att mixen av de två var det som gjorde det? Hade det enbart varit Alexandra hade jag stängt av, men tillsammans blev det bra.

   Jag blev förvånad över kommentaren Kissie valt ut för att visa exempel på hatkommentarer hon fått tidigare.

   Kommentaren var från när hon hade anorexi och löd ”du kommer dö om du fortsätter så här.” Hon trillade ju ihop på stan på grund av svält och var kraftigt underviktig. Personen skrev antagligen inte den kommentaren för att trycka ner henne. Det var ju sant

    Men skriver inte så till folk. Det är fult, olämpligt och väldigt oförskämt.

  En del kritiker av bloggägaren ligger inte långt efter det som uttrycks i skärmdumparna ovan. Stå på dig Camilla, jag tycker du gör ett bra jobb!

  Måste vara allvarligt psykiskt sjuk, synd att den svenska psykvården nedmonterats till den grad att såna här människor får härja fritt hur länge som helst.

   Varför måste personen vara det? Finns massor av elaka människor utan psykiska sjukdomar

  Var hittar jag FUP:en i sin helhet? Vore intressant att läsa.

   Kolla f b.

   Kanske på något forum ?

    Jag googlade faktiskt Johanna Toftbys namn + Flashback men fick inte upp hennes skvallertråd. Antar att jag får leta vidare då.

     Finns inte på FB!
     Jag vill också läsa den!

   Eskilstuna tingsrätt

  Cam, när kommer fortsättningen om CW?

   När nästa avsnitt av Haveristerna släpps blir lagom. Känns redan som en överdos liksom.

    Nej. Hon är högst aktuell. Sen när är det okej att trakassera folks anhöriga? Fatta vad snyft inlägg det hade kommit om någon Cissi hängt ut hade trakasserat hennes familj.

     Hennes assistent har till och med erkänt i flashbacktråden att Cissi (hennes uppdragsgivare) har sagt åt henne att hon ska sprida info om Henrik på nätet.

      Ja, det är helt sjukt. Anställa folk för att sprida skit om en annan människa. What!?

       Hur kan hon få hålla på så här???

       Btw, någon mer som lyssnar på rättegången på Youtube? Jag hoppas och önskar att det kommer upptagningar från rättegången mot Cissi..

        Kan du länka?

        Hittar ingenting idag tydligen. Störande.

         Nja alltså ”rättegången” kallas en kanal på Youtube som lägger ut rena ljudupptagningar från rättegångar. Jag menade att jag hoppas att det kommer att läggas ut där även från hennes. Vore intressant att höra.

        Ljudinspelning från alla huvudförhandlingar går att begära ut eftersom det är en offentlig handling. Likaså fup och dom.

        Cissis fup med utredningen mot FV finns på flashback, även fupen med utredningen om Cissis grova förtal Finns där. Väldigt intressant läsning där Vissis lögner uppdagas tydligt när man jämför med vad hon tidigare skrivit och sagt.

        Hoppas på många fler inlägg om Cissi, då det hänt väldigt mycket runt henne det senaste halvåret.

      Hur vet man att det är hennes assistent i flashback tråden?

      Hur vet man att det är assistenten som skriver i tråden?

      Är det verkligen en assistent? Har svårt att tro att nån skulle gå med på att göra sånt här skitjobb åt någon. Jag tror snarare att det är CW själv eller hennes man, som låtsas vara någon som är anlitad för det. Jävla snack om ”researchgrupper” osv? det är ju uppenbart påhittat.

      Hur vet vi att det är hennes assistent då? Högst orimligt att bara anta att det är så utan vidare…

       Haha det är precis som folk här och på FB aldrig har hört ordet källkritik

    Fast Henrik har väl klivit av?

     Bara det avsnittet. De som hoppat av Gardet ställer ändå upp. Kommer bli ett intressant avsnitt.

   Finns ju en hel del nytt.

  Hon kanske har en diagnos. Det är inte en ursäkt men en förklaring…som ingen har bett om eller bryr sig om, och alltid låter som en ursäkt ändå. Offren behöver att hon ska bli inspärrad med internetförbud.

   Jag känner såhär, att diagnoser är ofta förklaringar till varför en person beter sig på ett visst sätt.
   Men, diagnoser är ingen anledning till att man blir kriminell, går över gränsen, hotar folk osv. Då ligger något annat bakom.
   Många dömda har diagnoser.
   Få personer med diagnoser begår brott.

    Ja, men jag behöver inte veta varför någon beter sig på ett visst sätt. Jag har aldrig frågat och jag bryr mig inte. Bete dig inom samhällets ramar eller ta konsekvenserna, oavsett vem du är.

  Jag tycker inte att man ska utgå från att människor är psykiskt sjuka så fort någon beter sig illa. Det gör bara att ännu fler fortsätter ha fel bild av psyskiska sjukdomar.
  Självklart kan det säkert finnas beteeenden som beror på psykiska sjukdomar men det finns även människor som beter sig illa och fruktansvärt utan att vara sjuka.

  Den här människan går igång på uppmärksamhet. Eskalerar ju mer och mer. Ge henne ingen uppmärksamhet. Hon är redigt sjuk.

  Egentligen är det här ganska tragiskt! En ensam människa som har kört i diket ordentligt. Jag tror inte vederbörande är farlig i den benämningen att personen skulle göra något med sina hot. Men det är skandal att personen inte har blivit omhändertagen för längesen. Jag är inte imponerad av fupen. Men jag hoppas att personen får pst.

   Känns som att hon inte är långtifrån att förvandlas till kaninkokerska.

    Hahaha nej

  Kan någon länka till FUP, tack? Letat på flashback men hittar inte…

  Benis? 50o? Är det 500 eller 50 sidor?

   Garanterat mycket historik på SMS etc så 500 sidor får du räkna med

  Länk till FUP, någon?

   Googla hennes fb-tråd, sök i sökfunktionen. Done! Satan vad folk är slö här.

    (Förlåt.. Jag har haft en förjävlig dag och jag borde inte ta ut det på dig så klart. Jag ber på riktigt om ursäkt. Jag ska ta en promenad och få lite luft nu i stället. Sorry..)

     Jag hade redan kollat, men visste inte att man kunde söka i tråden…

      Jo använd sökfunktionen och se till att du klickar i ”sök i detta ämne” eller vad det nu står.

       Ok, tack! Tråden var dock jättekort i jämförelse med andra och det behövdes inte sökas, fanns ingen fup i den :/ men då vet jag i framtiden att man kan söka inom trådarna där!

        Ja, är hjälpsamt i längre trådar om man vill hitta något. ?

      Är samma sökfunktion som när du söker på forumet. Man kan välja ”säk i detta ämne” eller ”Sök på hela forumet”.

     Haha rar du är, som kunde vara otrevlig exakt en minut och sen fick dåligt samvete. Hoppas du får en bättre dag imorgon istället ?

   Ligger troligen på minfil. Sök Minfil i tråden.

  Undrar vad damen kommer hå gör straff?
  Borde, tycker jag, bli minst ett par års fängelse.

   *få

   *för
   ??‍♀️

  Vilken läskig människa. Galet att det får gå så långt. Skulle vara rädd om jag fått de meddelandena.

  Betyder inte stämpeln uppe till höger HEMLIG något?
  Trodde att man inte fick dela eller publicera en hemlig handling.

   Jag vet inte riktigt vad den betyder om jag ska vara ärlig… Jag beställde fupen i mitt eget namn från Tingsrätten och detta är vad de skickade mig,

    Då är det lugnt. De maskar/stryker över det som ska hållas hemligt innan du får hem det om det skulle vara något hemligt.

     Ja, det är personuppgifterna som är känsligast förstås.
     Men då borde Tingsrätten korsa över HEMLIG om de istället maskat över de uppgifter som man inte vill ska synas.

      Nej. Personuppgifter är offentligt. Det kan vara namn i berättelser tex, saker allmänheten inte ska veta osv. Kolla typ Glenn S fup som exempel, den är maskad.

   Det står ”hemlig” eftersom en förundersökning sker under sekretess medans den pågår. När åtal sedan väcks är inte handlingarna inte längre hemliga, men däremot kan en del saker fortsätta vara sekretess, tex bilder eller namn på barn som utsatts för sexuella brott mm.

    Exaktlamento
    Vissa brott gör att man frångår 35:7 som annars innebär att när åtal väcks osv så här handlingarna offentliga.

     Handlingarna är väl fortfarande offentliga men innehållet är helt eller delvist belagt med sekretess.

  Vilken helvetes sjuk jävla människa. Hon gör samhället en tjänst om hon istället tar sitt eget liv.

   Sådana kommentarer hör inte hemma här.

   Det finns många människor som i perioder av livet mår så psykiskt dåligt att de inte agerar och beter sig som man förväntas göra. En del begår också dylika brott. Det är inte helt friska människor som får riktiga hang ups på andra människor.

   Eh hallå, vilken hemsk kommentar, att önska någons självmord

  Snälla kan du inte skriva om hanna och lojsans podd när de uttalar sig om Victorias secret/hur problem skapas som inte finns enligt dem för att folk är pålysts. Herregud! Tack penny och peg för visa ord i er podd, finns kanske hopp för mänskligheten ändå

   Hela Sverige har missat modellers #metoo som riktar sig till fotografer som jobbat åt VS.
   Det är därför VS ställer in sin show i år.
   Finns massa instakonto att följa om detta där fotograferna är uthängda.

    Jo jag vet men min poäng var att lyfta fram vad som sades i måndagsvibe eftersom de uttalar sig helt sjukt om saken och framställer sig själva som de mest ointelligenta personerna i vår samtid typ. Och att penny och och peg ex faktiskt ifrågasatte detta.

  När ska dom granska Linnéa Claesons stalkers?

   75 791 stalkers bara den här veckan. Kan bli tufft.

   Molgan menar du?

  Vet inte om någon redan tagit upp det men ser att många skriver ”människan är ju sjuk” ja det kan man säga – antingen psykiskt sjuk eller psykiskt sjuk av droger.. Jag har tyvärr en i min närhet som håller på med just droger, och kan bete sig som två olika personer när hen tagit och inte tagit. Spelar ingen roll egentligen, olaga hot vilket som. Problemet är att det kan hålla på och hålla på, i flera år utan att det görs någonting.

  Jag har tagit avstånd från personen men försöker desperat få personen att bli omhändertagen – vilket är helt omöjligt då allt i Sverige bygger på frivillighet – vilket är helt sjukt då dessa personer som behöver exempelvis tvångsvård 1)inte vet om det själva 2) kan vara sjukt manipulativa 3)vara farliga för sig själv men även andra

  Har själv orosanmält över 20 gånger, men vad händer? Jo ingenting givetvis.

  Blev själv som närstående helt chockad över att få klarblick i att vården och polisen inte samarbetar till den grad att ”brott” är polisiärt och ”psykisk ohälsa” är på vården. Har man både psykisk ohälsa och begår brott, ja då blir det lurigt för anhöriga att veta vilken djungel man ska anmäla till eller vända sig.

  Jag har jobbat med människor som denna. Kan säga att i 9/10 fall är dom helt ofarliga i verkligheten, de är mer av en fara för sig själva än någon annan.

   Och? Tänk om detta är den där 10:e personen. Varför ta en risk?

    Man ska absolut inte ta en risk, det skrev jag aldrig. Jag menar bara att hade hon varit den tionde personen så hade det här eskalerat för länge sen och övergått till fysiskt hot och våld, hon håller sig bakom sin skärm och har gjort hela tiden. (Vad jag har förstått det som. Är inte insatt i hela LL historien.)

  Varför är alla så jävla snabba på att skylla på psykisk sjukdom? Ser ju såna här idioter varje dag i flera forum, de är helt enkelt idioter med för mycket fritid.

   Exakt, många av de kommentarer som skriva anonymt på olika forum är inte långt ifrån dessa

   Personer som ihärdigt uppsöker och förföljer ett och samma objekt under en LÅNG period kan ha någon form av psykisk störning eller avvikelse, ej tvunget på papperet.
   Sett är INGEN ursäkt, men en förklaring till varför det sällan hjälper att bemöta en sån person rationellt och förvänta sig effekt.

  På sista bilden till höger är namnet inte cencurerat.

  ???

  https://www.johannatoftby.se/2018/01/10/nathataren-anna-ar-avslojad/
  Blev lite illamående när jag fattade omfattningen av det hela

  En kvinnlig incel är min bedömning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.