Igår var Johanna Toftby med i Trolljägarna

Jag satt dag och natt och letade och med hjälp av er läsare kunde jag för drygt ett år sedan få tag på Linda, som kallat sig väldigt många olika saker här och på andra bloggar. Då hade hon gått över alla gränser och skrivit vidriga saker i kommentarsfältet om och till Annica, som behövde sin energi till annat.

Nu finns inte Annica bland oss längre. Polisanmälan lade jag ned, trollet Linda hade tystnat för stunden och ingenting kändes ändå viktigt längre. Men när en ny säsong av Trolljägarna skulle börja kände jag att jag måste fortsätta, för Annicas skull, så när de frågade om jag ville medverka tvekade jag aldrig. //Johanna Toftby

Jag satt bänkad framför det här avsnittet av Trolljägarna!
Jag minns så väl när det här trollet ”Linda” gav sig på Annica på ett sätt som gjorde mig illamående. Ni kan läsa inlägget om det HÄR och det är bara en av alla saker hon sysslat med. 
Den här människan beter sig som komplett jäkla sjuk i huvudet och jag förstår att Johanna inte tvekade en sekund att medverka när Trolljägarna hörde av sig.

Givetvis var det här trollet fegt så få och vågade inte stå för ett skit av all den dynga hon hävt ur sig genom åren och när Johanna närmade sig dörren så backade hon helt sonika in i lägenheten och stängde om sig. 
Givetvis! Magen till feghet alltså!

Se konfrontationsförsöket i videon här under.

Trolljägarna – måndag 18 februari 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon är lika aktiv än.

  Skriver rasistiska inlägg på Facebook, trakasserar och beter sig som ett r*vhål.

  Vet inte hur många gånger hon fått kontot avstängt på Fb men så öppnar hon nytt.

  Bor hos sin mamma och lever på bidrag. Kan ju va en anledning till allt hat hon spottar ur sig.

  Det där med cancern har hon också kört med innan men då var det hon själv som låtsades vara cancersjuk.

   Men dom drabbade ska gå ihop och anmäla. Hon ska inte få komma undan.

    Finns fler som fejkat dödlig sjukdom i kommentarsfält och skrikit hejvilt om allt och ingenting… Igenkänning?

   Vad heter hon?

    Linda L från Eskilstuna. Googla på det och kolla ratsit. Alla uppgifter finns där.
    Som hon hållit på är det dags att hon kommer ut i ljuset och får smaka liite av sin egen medicin!

   Vad heter människan?

    40 år, bor med sin mamma G-B. Lätt att hitta henne haha.

     och förefaller ha bott med sin mamma länge ….

   Tough life:
   Så trollet själv har låtsats vara cancersjuk men ifrågasatte Annica? Helt galet sjuk i huvudet detta troll måste vara!

    Hon är sjuk.

    Blev påkommen men det cancer verkar vara hennes grej.

     Nu vart det fel haha..

     Hon är störd.

     Det där med cancern hon hittade på att hon hade vart hon påkommen med.

   Vem säger att hon lever på bidrag?

    Linda! Lägg av!!!

     ???

  Hon är inte frisk helt enkelt.
  4 kontaktförbud, vilken vidrigt hatisk och elak människa!

  Att ge sig på en döende Annica och hennes familj på sändarn sätt borde vara straffbart.

  Skönt att hon blev konfronterad iallafall. Får hoppas hennes mamma ser detta och ser till att dottern får hjälp.

   ”Får hoppas hennes mamma ser detta och ser till att dottern får hjälp.”

   Hoppas det, men det funkar inte alltid.

   Jag själv har en väldigt konstig släkting (jätteparanoid och jättemanipulativ med narcissistiska drag), som har massa konstiga idéer hela tiden, t ex stalkar folk och hittar på drama. Vart hen än går, lyckas hen få igång en massa drama! Hen är väldigt bestämd i sina idéer och handlingar när hen fått nåt för sig. Oavsett hur lite det har med sanning att göra (alltid 0). Och när hen bestämt att saken är som hen tror, ingen människa eller fakta i världen kan ändra på det. Hen vet bäst, hen vet alltid ”sanningen” som andra är för blinda/dumma/naiva för att se. Hen har alltid rätt, andra har alltid fel, oavsett om det handlar om en släkting eller expert inom nåt område. Det går inte att resonera alls med hen, hur mycket man än försöker. När man konfronterar hen t ex om stalkning, blir hen rasande och blånekar allt oavsett all fakta och bevis man lägger fram. Hen blir alltid rasande om man ens antyder minsta lilla kritik mot hen. Hen skyr inga medel för att nå det hen vill. Som anhörig är man hjälplös och som ni ser, inte kan göra nåt. Nåt vård har hen inte fått, tyvärr, då hen tycker att det inte är nåt fel på hen. Och hen uppfyller inte (iaf än) tvångsvårdskriterier. När hen är bland främmande folk, är hen alltid charmig och trevlig. Ingen utomstående, som inte har koll, skulle tro vilken galning hen är. Vi är flera släktingar som gett upp då vi inte helt enkelt inte orkar med hen och allt obehag hen orsakar.

    Herregud. ? Vilken mardröm att försöka hantera!!

     Ja, verkligen en mardröm! Och inte bara för oss anhöriga utan även för hens arbetsplatser hen haft. Och volontärplatser som hen gått till (de måste alla ångra så mycket den dagen de tog med hen). En sån här volontärgrej var ett hospice dit hen gick för att där fanns en släkting (A) till en släkting (B), som hen inte ens känner (hen känner alltså släkting B, men inte A, som är B:s släkting). Hen gick dit för att ”samla information” om släkting B och försökte göra det via släkting A. (Tack och lov, det gick inte så bra då släkting A blev varnad av oss så fort vi hörde att den här galningen tagit sig dit). Hen fick alltså höra att släkting A jobbade som volontär på hospicet och vips så var hen även som volontär där. Hen orsakade jättemycket drama även där, hittade på saker och lade sig i allt, saker som andra volontärer eller anställda hade haft varken ork eller tid med. Som sagt: hen skyr inga medel. Jag kan inte fatta hur nån har mage och kan vara så j*vla självisk att gå till ett hospice, som är ändå ett hem för de döende, och ställa till allt. Hospicet blev av med hen då hen flyttade till en annan ort, och en släkting till mig började undra om man borde ringa till alla möjliga volontärplatser där borta och varna dem. Det kommer dock inte funka i praktiken, då det finns för mycket organisationer i en storstad. Jag tycker bara så synd om dem som råkar ta hen som volontär härnäst.

      Nej vad jobbigt anonym!

      Det är inte lätt för anhöriga, förstår det!

      Men eftersom dottern bor hemma hos sin mamma borde hon rimligtvis kunna ställa vissa krav.
      Det finns gränser för hur illa man får bete sig på nätet och hon har gått över alla gränser.

       Kan inte vara mammans sak att ansvara för vad en vuxen myndig dotter gör. Hoppas att Trolljägarna går vidare med detta och gör en polisanmälan

   Enligt polisen kan man inte få ut såna uppgifter. Så vem säger att det är sant?

  På tiden att mentalsjukhusen byggs upp igen så dessa människor får hjälp och stöd i livet MEN också att polis och rättsväsendet byggs ut. Börjar ta mig tusan bli mörkrädd att bo i Sverige

   Svea håller med dej.

    Inte minst så måste svenskundervisningen styras upp och rättstavning MÅSTE återinföras! För rikets säkerhet och heder!

     Men suck.

      Äsch det var bara ett litet skämt! Seså ?

   Och du tror folk fick hjälp på mentalsjukhusen förr? Hoppas du pratar om psykiatri och riktig vård, inte förvaring.

    Det kanske de inte fick vård i någon vettig bemärkelse. Men de fick mediciner, mat och tak över huvudet. De var ingen fara för andra eller sig själva.

    Nu får de hjälp när det redan hänt något. Innan dess är de hemlösa, omedicinerade och har knappt mat för dagen. De är en fara för sig själva och andra.

    Det är åt helvete hur vi behandlar psykiskt sköra och deras familjer som ofta går på knäna av pressen.

    Det fanns mycket att ifrågasätta från förr, men just det här är alternativet ovärdigt.

    //Moa

     Det är inte säkert att de får vård ens när det hänt något. Via mitt jobb kan jag räkna upp flera som gått från ordnad ekonomi och jobb till skuldsatta, ensamma och hemlösa för att vården inte fungerar, och inte heller tvångsvården. Trors att de gått in i uppenbar mani och psykos, sätter sprätt på alla pengar, eldar med marshaller i lägenheten och ligger och badat i ett badkar fylld med rosenblad så tas de inte in eftersom de inte räknas som en fara för sig själv eller andra. Jag har blivit hotad i mitt jobb av några av dessa, fått ta emot bombhot och haft en utanför mitt hem men det räknas fortfarande inte som tillräckligt för tvångsvård eftersom de själva inte vill. Som en av dom sa, varför ska h*n söka vård för nu, när h*n står i direkt kontakt med gud och fylls med gudomlig lycka? Jag hade heller inte sökt vård om jag upplevt sådan eufori trots att jag i övrigt är spritt språngande galen.

     I mina mörkaste och mest hopplösa stunder önskar jag att de gamla mentalsjukhusen skulle öppnas igen, för de mest sjukas egen säkerhet. Men givetvis är inte det någon optimal lösning. Men systemet och vården i dag är ett hån mot det klientelet jag jobbar med.

      Ni gör ett fantastiskt jobb, varje dag, trots att samhället sviker både dem, er och oss.

      Tack! ??

      //Moa

  Hej Linda. Gör oss en tjänst, klipp av nätverkskabeln.

  spelar ingen roll vilken anledning, det är LINDA o inte Johanna som är den som gjort fel!

  Hon skulle inte lagt ner polisanmälan. Någon som såg detta program. Och hon som dom ville tala med stängde hon bara dörren. ?

   Jag förstår inte frågan? På klippet ser man tydligt att den de ville tala med bara stängde dörren, står även skrivet i det här inlägget att det är det som händer. Så.. Ja. Det du upprepar stämmer.

    Men varför svarar du. Kan du inte ta en vanlig fråga. Jag tänkte om det hände något mer. Ska du bara vara oförskämd så svara inte. Ok jag mailar till achberg och frågar.

     Men varför ska du mejla och fråga?? Du har ju svaret framför dig.

      Men jag missade klippet ursäkta då. Är inte mer änn en människa.hade för bråttom.

    Det är många som läser. Om det ställs en fråga som du inte förstår kan du lämna svarandet till någon som faktiskt förstår. Då undviker du också att sprida dålig stämning.

  Anonym 9:35
  Vilken äckliga vidriga människa! Att du inte har vett att skämmas!! Hur fan kan du ens tro det???

  Sök hjälp för ditt hat, det är aldrig för sent att bli en bättre människa!

   Om du vill övertyga oss om att du inte är ”Linda” så gör du ett rätt dåligt jobb….

  Den där galningen kanske behöver smaka lite av sin egen medicin. Tror inte att hon kommer gilla att bli stalkad och utsat.
  För länge sen gjorde en bekant slut med en kille och han började därefter stalka henne. Stod tex utanför hennes hus och bara glodde. Dök upp i samma butiker som hon var i osv.
  Min bekant och några av hennes vänner vände helt sonika på steken. Hennes vänner började stå utanför hans hus. Inget jag rekommenderar men den gången fungerade det, hon slapp fanskapet.

   ? vilka bra vänner, smart

   Ja vet en tjej som blev svårt misshandlas av sin man. Alla hennes arbetskamrater till henne kom hem till henne och tog ett snack med mannen. Så jäkla bra att dom ställde upp för henne.

    Ingenting att tipsa om då det kan leda till grövre misshandel.

   Exakt! Jag tror Linda lever farligt. Och hon själv är orsaken till det! Om hon gjort andras liv till ett helvete är det inte mer än rätt att hon får kännaav likadant! Fast eg så måste det ju redan vara ett helvete att ha ett sånt liv, och vara så ond elak varelse! För människa är hon då inte!

  Nellie Berntsson är redan uppe i sadeln och väljer dessutom att åka och träna i ett ”stängt” stall. Just nu sprider sig ett mycket smittsamt virus bland hästar och minst 4 hästar har avlidit. I och med detta har många stängt sina anläggningar och många tävlingar ställs in. Men tydligen respekterar inte Nellie detta ??

   Bra att få sammanfattningar om Nellie här, jag orkar inte läsa hennes blogg pga hennes dåliga språk och osammanhängande meningar. Hon skriver otroligt illa för att ha bloggat i så många år.

   Nellie är en frukt så hon gör som hon vill. ?

   Ja så hon lär ju ha överdrivit skadorna brutalt på bloggen eftersom hon redan TRÄNAR igen.

   Nu har jag aldrig brutit revbenen men eftersom det inte ens gått en vecka (?) så borde det göra fruktansvärt ont att iaf hoppträna? Är ju en gansta stor rörelse man gör just över hinder, om än mjuk, som borde göra svinont om man har skadade revben. Men jag vet inte, har tack och lov sluppit en sådan skada. Peppar peppar ?

    Sen kan jag tycka att det är extremt märkligt att tränaren låter Nellie komma och träna om stallet nu är stängt. Nellie står ju själv på stor anläggning med massor av folk i rörelse. Ju mer rörelse destor större risk för smitta. Mycket märkligt.

     Och med ett dräktigt sto därhemma, dessutom…..

     Jag tror visst att hon hade fruktansvärt ont efter sitt fall, men en rejäl hjärnskakning, spräckta revben och inre blödningar är inget som går över på några dagar. Det kändes nog, isåfall, värre än det verkligen var.

     Med inre blödningar ska man dessutom vara extremt försiktig. Min dotter hade inre blödningar efter en trafikolycka och hon fick inte vara med i skolidrotten på TVÅ MÅNADER!

      funderar oxå på hennes skador och hur de vuxna tänker runt henne.visst hon är 18 men om det var så illa så människan inte upp o rida,HOPPA efter en vecka lr va de nu gått..vilken bild ger det till hennes förmodligen yngre läsare ”är du skadad är du vek,bit ihop för fan”

      måste vara fantastiskt för hästen hon rider på för sjklart spänner hon sig för en del språng gjorde väl ont lr va hon skrev

      åk hem o lägg dig Nellie,kolla 40 avsnitt av en kass serie o var som folk..

      du hinner men se till att vara hel först

   Hon följer väl förhoppningsvis sitt och det andra stallets regler. Hade det varit stängt hade hon ju inte släpppts in.

  Vilka sjukt vidriga människor det finns

  Tycker du ska skriva om Underbara Claras inlägg om influenser yrket och hur hon kritiserar Isabella hårt. Skönt att fler influensers tar avstånd från henne och outar hennes bullshit. Kolla speciellt kommentarerna.

  Någon som vet om det är slut mellan Marcelo o Nina ?

   Tror jag inte. Hon skymtade förbi i hans instastory igår kväll.

    Nånting lurt är det där dock ?

     Ja ingen uppdatering på Ninas insta? Ingen Youtube. Liksom dom ska ju smida medan järnet är varmt och folk kommer ihåg dom från PH undrar varför det är så tyst. Nina tog bort texten på insta på engelska där hon verkade så sårad. Något är inte bra.

      Precis! ?? Får vänta och se när det kommer fram nåt. Har en dålig känsla i magen att han inte varit så snäll mot henne igen.. Aja, vi får se om och när det kommer fram mer ?

   Hoppas det för hennes skull.

  Danijela pavlicas inlägg om att hon vill vara spraytanad och ha pedikyr gjort och lashlifts inför hennes förlossning. Saknar ord

   Skönt om man hade kommit undan skönhetsideal från patriarkatet när man föder ut deras barn i all fall

   Är det ju många som vill? Vet inte hur många videos jag kollat på efter förlossningen där de sitter och skrattar åt att de ville ha gjort sånna saker.

    Lika sjukt för att många vill det

     Nähädu, man kan bli helt knäpp knnan förlossningen. Jag rakar mig inte, inte ens armhålorna, och sminkar mig kanske 6-8 gånger per år. Så fort jag fick värkar skulle jag raka mig och fixa mig. Vet inte varför. Kunde skratta åt det direkt efter förlossningen. Men innan man föder kan man bli helt irrationell. Inget konstigt med det.

   Hennes förlossning? Vems?? Eller menar du …SIN förlossning?

    Zzzz

     Har faktiskt en ganska stor betydelse om man inte kan hantera possessiva pronomen. Skillnad mellan någon annans och sin egen.

      Men gud äntligen! Jag trodde jag var ensam! Är det INGEN som använder sig av possesiva pronomen längre?? Varenda podd jag lyssnar på säger ”hon var lyckligt gift med hennes man” osv. Blir. Fan. Galen

       Vi borde organisera oss!!

      Förstod du verkligen inte vad som stod i kommentaren?

       I kommentaren framgår att någon som heter Danijela vill vara spraytannad och lite annat inför någon annan kvinnas förlossning. Vems förlossning framgår inte. Det är vad det står.

        Vad rolig du är. Du är en sån som gör att jag drar mig från att delta i diskussioner här inne. Hoppas att du är nöjd med det.

         Alternativet kan ju också vara att lära sig att använda rätt grammatik så att det inte blir oklart vad man menar….

   Men herregud. ”Saknar ord” för en sån grej? ? Låt henne göra det om hon vill det. När man varit gravid i typ 40 veckor kanske det är skönt att unna sig sånt? Eller får man inte piffa sig när man är mamma?

  Några få människor saknar självinsikt. Tror många tycker det om bella. Men hur kan en bloggare klaga på 90 procent av befolkningen och ändå tycka hon gör det bra och att det är ok . Är det pga dålig självinsikt eller låg ålder. Tragiskt för henne och drabbade. Jag tycker det är sjukt. Och det ger inget gott utan bara elände. Som sagt går ej att ändra på andra.

  Så galet hur folk beter sig på nätet och bra att det tas upp… men tycker att programmet är rätt lamt

  Gillar Robert Aschberg i denna roll men Frida Boisen blir lite för upphetsad och höjer rösten vilket för mig gör att hon inte blir riktigt lika trovärdig i sin roll. Om hon bara kunde lugna ner sig och inte skrika på dem hon konfronterar så skulle de kanske prata med henne?

  Hela programmet var ju ett sjukt antiklimax, speciellt Linda-Maries del. Frida Boisen åkte hela vägen till Västergötland för att stå på en parkering i 30 sekunder, säga några meningar till kvinnan som sa att hon inte ville prata och sen… var det över? Läraren la upp en bild på facebook och då ansåg de att hon ångrat sig? Happ, vad gulligt av henne. Kände lite samma med Toftby, de byggde verkligen upp det och sen….. stängde hon dörren och så ba ”åh jag fick verkligen ett AVSLUT”. Fick du verkligen det? Haha jag och min sambo kände verkligen hur luften bara gick ur oss där hemma i soffan, var det allt?!

  Kanske är vi för vana vid Catfish… Där snackar de ju med Catfishen, går till botten med varför den betett sig som den gör och pressar personen och får fram ett (ofta) ganska fint samtal. Nu fick de dörren i ansiktet och typ ”oj då”.

   Catfish är bra men är ju tyvärr uppgjort sedan innan.

  Den där vidriga kvinnan kommer från Eskilstuna. Inte förvånad. Feg i verkligheten men stor i käften över internet.

   Vem är hon?? Alla verkar veta utom jag!

    Linda L från Eskilstuna. Googla. Alla uppg kommer fram på ratsit. 40 år. Mammans namn kommer också upp.

  Min syster 26 år fick cancer (igen) i somras. Den är obotlig men tack och lov svarar hon mycket bra på behandling, så vi hoppas att hon ska kunna leva med den.
  Det här gör mig så otroligt arg. Det är jobbigt nog att ha en anhörig som mår dåligt, utan att ha någon idiot som spyr ut dynga och zappar ens energi.
  Vad kan hon få ut av att göra såhär?
  Inte klokt att hon inte sitter inne för trakasserier eller något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.