Släpp galgarna fria tillsammans med Hasselbacken och Stockholm Stadsmission

När barnen såg på film skruvades denna upp (fick lite hjälp av Julias pojkvän, svårt att hålla i den själv). Behöver lite mer plats efter att kontorsgarderoben togs hem. Den kanske blir snyggare i kontoret på nedervåningen. Får testa. //Isabella Löwengrip

När Isabella skrev på bloggen om behovet av en extra klädhäst efter att kontorskläderna fått flytta hem så fick hon den här kommentaren:

Den fick mig osökt att tänka på ett mail jag fick tidigare idag och som jag inte riktigt visste hur jag skulle kunna få in på bloggen på ett snyggt och naturligt sätt och så bara någon timme senare får jag lite av en krattad manege tack vare Isabellas inlägg med tillhörande kommentar.

Mailet jag fick från min läsare Carolina handlade om att Hasselbacken på Djurgården tillsammans med Stockholms Stadsmission har satt upp en stor julgran (på Hasselbacken) där de samlar in julklappar till hemlösa som de sedan under jul delar ut till personer som lever i hemlöshet.

– I år har vi en äkta gran på Hasselbacken, men den blir inte en riktig julgran förrän det ligger klappar under den. Målet är att fylla hela golvet under granen och att hjälpa så många som bara möjligt, säger Anthony Chu, Guest Experience Manager Hotell Hasselbacken.

Nya och oanvända underkläder, varma plagg, hygienartiklar till vuxna samt annat som kan behövas i vinter efterfrågas. Även presentkort hos affärer som säljer motsvarande artiklar tas tacksamt emot.

Lagom till julafton lämnar Hotell Hasselbacken över klapparna till Stockholms Stadsmission som sedan delar ut till personer som lever i hemlöshet.
För att Stockholms Stadsmission inte ska behöva öppna klapparna innan julafton ber vi alla att skriva på paketen vad de innehåller. Till exempel ”strumpor 38-42” eller ”underställ medium”.

Vad: Julklappsinsamling till personer i hemlöshet – Hotell Hasselbacken i samarbete med Stockholms Stadsmission
Insamlingstider november: Helger 12–17, julklappar lämnas i receptionen.
Insamlingstider december: Alla dagar och tider, julklappar lämnas under granen
Var: Hotell Hasselbacken, Hazeliusbacken 20, 115 21 Stockholm

Vissa av er kanske minns inlägget jag skrev för inte så längesedan om hur man aldrig kan ha tillräckligt många galgar hemma då de ALLTID tar slut.
Så, i stället för att köpa fler nya galgar så tänkte jag istället göra tvärt om. Befria mina galgar från kläder som någon annan behöver så mycket mer än vad jag gör.
För jag behöver inte flera stycken vinterjackor. Jag vill kanske ha en hel packe att byta runt mellan, men behöver?
Nä, det gör jag faktiskt inte.

Så tack, Carolina för ditt mail som landade i min inkrog så lägligt idag, just innan jag läste Isabellas inlägg.
Till helgen ska jag befria galgarna i klädkammaren från sina bojor. 🙂

220 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Isabella har ett nytt team!!! Läkarteamet ?

      Va?

      Äh det är väl bara dom på Kry… ?

        Nej Kry dumpade henne för ett bra tag sen!

      Hon har en konstig förmåga att regelbundet framställa sig själv som väldigt unlikeable hos sin målgrupp, vilket är dumt då hon hoppas att sammamålgrupp ska köpa hennes produkter.

      Som verkar ge henne fel medicinråd, något receptfritt. En läsare har givit henne namnet på medicinen man brukar ta vid hennes symptom.Eller så har läkatteamet inte förstått alternativt så överdriver hon på bloggen. Ser fram att se vad hon ger bort efter tipset här. Kläder och hygienartiklar samt möbler har hon gott om. Sämre med mat dock..En bil kanske också och diskmedel

      Visst kan hon åka tåg till Göteborg,det gör Jenny och Nicklas Strömsted och de är betydligt mera kända. Dessutom vinner jobb vid då incheckat bagage tar längre tid på flyget.

        Que…?

        Lite spännande där. Införsta versionen av hennes inlägg nämns inte Omepracol (vilket jag reagerade på att läkarteamet inte hade föreslagit ens). En läsare i kommentarerna föreslår just Omepracol som Isabella då tackar för. Sedan vips uppdatetaras blogginlägget till att hon knapprat även Omepracol under hela krisen…

          ?

          Herregud!

          Hon skulle skriva ett snyft-inlägg om magsår, och googlade fram någon random magmedicin för att göra en mer målande bild. Tyvärr lyckades hon inte hitta namnet på det preparat som man faktiskt använder i verkligheten när man har den typen av besvär. Men eftersom att hon inte vet vad hon har tagit så kan vi väl sluta oss till att hon inte tagit något alls, utan att ”medicinen” bara är lite rekvisita i teater Bella.

            Hon åt även betablockerare ! Detta är en blodtrycksmedicin som även är puls sänkande . Alltså detta har inget med magkatarr att göra . Har hon fått högt blodtryck så är det dags i så fall att tänka om gällande mat , vikt , stress !

              Betablockerare kan man få utskrivet för annat än hjärtproblem. Tex vet jag personer som fått det utskrivet pga olidligt nervösa/ångest inför att tala för större grupper osv.

                Jag äter betablockerare förebyggande mot migrän och sen äter jag Omeprazol mot en refluxsjukdom jag har. Det är så synd om mig.

              Vad är ditt syfte med att ha mellanslag innan skiljetecken?

                ?

          Hon är helt sinnes…

          Haha, hon är verkligen så pinsam!
          Stor skämskudde!

      Kan nån ringa AB, Expressen etc och bara be dem sluta skriva om Bella. Sluta ge henne uppmärksamhet bara, nappa inte på hennes beten som hon lägger ut.

        Ring själv?

      Bra där Camilla, gör gärna en uppföljning där man ser dig faktiskt lämna över klädpaketen. Talk is cheap osv..

        Så klart.. och samtidigt med det så kommer du att redovisa hur god hjärtad du är, eller hur?

          Godhjärtad*

        Bra?

        Så himla fånigt att Camilla kände att hon behövde en förevändning att skriva om stadsmissionens julgran.

        Varför inte skriva ett inlägg rakt upp och ner utan att linda in IL?

        Svar: tjäna ?samtidigt som ?

    Nu är det ”läkarteam” hit och dit. Hon är så jäkla oskön, så otroligt unlikable vad hon än gör eller säger. Sjukt ful personlighet. USCH, spyr!

      Hon trycker verkligen på det ordet just för att hon vet att det kommer att reta folk. Hur kan man VILJA bli avskydd? Fattar inte

        Va skriver hon exakt? Vill inte klicka in

          Inget vettigt, bara att hon är så himla glad för sitt läkarteam som tar hand om henne nu när hon har mkt jobb/ tar sig ur krisen — fast så klart på sitt vanliga osköna vis såklart, skryt och stora huvud.

            Hon är verkligen osympatisk!
            Snackar om sitt läkarteam?!? Låter som om hon har privatanställda läkare 24/7?
            Snack om insomningstabletter från september, men hallå det har hon ju knaprat ihärdigt i flera år för att hinna med sitt ”hektiska tempo” bla bla…
            Tror hon helt enkelt bara är beroende . ?

            Hon glömmer visst att hon har orsakat sin kris med sin hybris och sitt ljugande, något som de flesta nu äntligen sett igenom och då rasade också hennes korthus platt.

          Hon nämner sitt läkarTEAM flera gånger i inlägget. Hade inte klarat sig utan detta TEAM i och med att hon är så offentlig och får så mycket medial uppmärksamhet under KRISEN.

        Ja nu är hon inne i en provokationsfas igen. Att det fortfarande finns folk som beundrar henne och inte ser igenom henne är otroligt.

          Ni har aldrig tänkt på att det är pga att man ser igenom henne som man finner henne ointressant?

            Ointressant? Inte här i alla fall, se bara på mängden kommentarer så fort det är IL inlägg (eller vilket inlägg som helst, alltid smyger hon in på något hörn). Så knappast ointressant, många säger ju att det bryr sig bara om inlägg som handlar om IL.
            Sen att hon är en person utan motstycke är ju ett faktum men ointressant, nej.
            Någonting är det som fascinerar i fenomenet Bella, även medierna kollar och återger valda bitar av hennes blogg nästintill dagligen.
            Möjligtvis är det hennes totala brist på självinsikt.

              Det som fascinerar är att en så ung människa är så öppet störd och man väntar lite på att hon själv ska inse att hon behöver vård

                Hon är inte ”ung” längre utan närmar sig 30.

                  Fast 30 är ungt och hon har varit sån här sedan
                  15 års åldern. Då trodde man det var en fas men inser ju nu att det ligger mer där bak

              Varför ska du bestämma vad andra ska tycka? Bella är en nobody. Ointressant. Finner det underhållande när hon klantar sig rejält, sånt tycker jag är underhållande även det gäller andra, njuter lite av idioter som åker fast. Men Bella, hennes liv och alla tråkiga inlägg där C bara trycker in hennes namn med valfri skum vinkling för att få kommentarer är ointressant.

      Hon fortsätter förstås med sina provokationer, allt hon kan.
      Människan är inte klok tyvärr =/

        Jag tror hon beskriver sin verklighet. Allt detta har varit, och är, jättejobbigt för henne – oavsett om vi som ser alltsammans utifrån menar att problemen och kriserna är lyxproblem jämfört med många andras. Man kanske inte ska jämföra, vad vet jag. Men jag tror uppriktigt att hon mår jättedåligt, stundtals. Det liv hon byggt upp har kraschat, åtminstone delvis, och man får väl ge henne kudos för att hon inte bara lägger sig ner och ger upp utan faktiskt kämpar och vill komma tillbaka.

        Det är väl snarare märkligt att tro, att det som hänt henne inte skulle betyda något alls och bara vara en baggis som inte påverkar henne det minsta?

          [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

            [Borttagen kommentar]

              Borttagna kommentarer? Fyra på raken! Jisses, undrar vad det stod där! 😀

                Anonym 21:24 skrev illa om Bellas barn. De borttagna sa till anonym att lämna barnen utanför.

                  Bra.

          Om man är så begränsad som IL påstår att hon är, behöver team/stöd för att ”klara” vardagen så är det svårsmält att hon inte kan ta hjälp med sitt varumärke. Uppenbarligen håller det på att gå åt fanders med Löwengrip Beauty som ändå säljer konkreta produkter och Löwengrip Invest är i princip passé. Att yra om sin kris, beklaga sig över magkatarren (och äta fel läkemedel – omeprazol är rätt lösning) och prata om läkarteam är inte rätt väg att gå.

          Men grejen är att även om hon mår jättedåligt så har hon ju orsakat allt själv. Hon har gått på som en bulldozer utan att bry sig om konsekvenserna, och till slut drabbade det henne själv. Det är liksom INTE synd om henne men ändå ska hon försöka få alla att tycka det. Hon skulle kunna skriva om vad dom gör för att rädda företaget osv utan sin stora offerkofta. Men det finns liksom noll självinsikt.

            Dessutom, efter all kritik om lyx och skryt så kör hon vidare på det spåret, efter att ha håvat in sympati.
            Inte normalt snurrad däruppe…
            Läkarteam lol

            Spelar ju ingen roll. Svider lika hårt även om man själv är orsaken. Been there, done that.

              Men ack så nyttigt att hon för en gångs skull får ta konsekvenser av sitt eget handlande!

          Fast vadå hennes verklighet? En stor del av hennes verklighet är ju påhitt, att hon fortsätter försköna betyder att hon fortfarande är samma person. Isabella har problem och borde söka hjälp men hon kommer nog alltid att vara sån.

      Men jösses, lättkränkt ? Bäst jag gräver ner mig under en hög med skämskuddar för jag är bara en vanlig kontorist och ändå så är jag jätteglad för att ha tillgång till privat läkarvård *ops* nu skröt jag visst ??? de här kommentarerna är en parodi på sig själv

        Fast du vet exakt vad vi menar 😉

          Nej. Jag har också ett läkarteam, väldigt nöjd med dem. ??‍♀️

          Va? Eh? Ja jag fattar, Allt IL gör är fel, eller vad menar du?

            Fast va?
            Jag, min man och kidsen använder i princip enbart privata vårdgivare som inte är kopplade till försäkringskassan – men – du fattar ju också att IL får d att låta som att hon har ett eget team med läkare som i princip följer med henne under dagarna. Vilket såklart är helt absurt- men ingen säger/skriver väl att det handlade om avundsjuka och att hon skröt? Men ja, hon skryter men framförallt så LJUGER hon…

      ”undvika konkurs under tiden att jag behövt ett läkarteam som ser till att vi får upp mig på fötterna jämt”

      Står teamet runt henne och trycker ner lugnande tabletter i munnen på henne?

      Och regelbundna avstämningar med psykologen… Hon går inte i terapi – hon stämmer av. Jösses vad den här kvinnan är speciell.

        Heter läkarteam. T.o.m min läkare pratar om teamet runt mig. (Terapi, läkare, sjukgymnast). Hon har väl snappat upp det bara. Tycker ni överdriver.

          Nä, det är ett multidiciplinärt team. Alternativt tvärprofessionellt team.

            Men gud är det de ordmärkande undersköterskornas riksmöte eller?

              Japp, kul att du kunde delta!

          Men det är ju inget läkarteam?!

            Finns inget som heter läkarteam. Hon har väl träffat en läkare på vårdcentralen som alla andra kan göra och denna läkaren verkar ha skriva ut narkotika. zopiklon / imovane som sömntablett. Lugnande typ oxascand. Betablockerare så hon får säker gå och kolla bt och puls hos en sköterska för att få rätt dos. Läkarteam. Herregud.

              Helt sjuk människa. Stackars läkare som måste agera rekvisita i hennes sjuka inbillningsvärld

        Det är ju en företagscoach hon går till och inte en leg psykolog. En jäkla skillnad.

        Och det är det som stör dig så enormt, eller hur 21.41?
        Att hon är så speciell?

          Vad är du för en liten tjuvnypstyp? ?

        Alltså vem tror hon att hon är? Michael Jackson som ska ha konsert för en miljon människor och behöver ett läkarteam för att få upp henne? Människan är SJUK! Klart!!!! Hon är psyko pat och borde förbjudas tillgång till nätet typ.

          Läkarteam verkar sjukt överdrivet. Som att dom kommer springandes med en bår från rummet mitt emot. Som att hon vore ett sportproffs, typ Charlotte Kalla. Alltså SNÄLLA. Så oerhört pinsamt. Skäms människa

        ”läkarteam som ser till att vi får upp mig på fötterna”

        WTF

        Conrad Murray och Michael Jackson.

      FIXA SÅ ATT MAN INTE KOMMER ÅT GILLAKNAPPEN!!!!!!!!!! Snälla! Seriöst! Jättemånga har påtalat att den har blivit mycket känsligare. Kommentarsfältet är vad som gör den här bloggen stor! Borde inte det här vara prio 1 då?!

        Fan, i all min hets skrev jag såklart fel haha. Menade ”svarsknappen”

          ?

        Använd vänsterhanden.

          Fast nej? Varför ska man ändra hur man alltid skrollar för att svarsknappen helt plötsligt (igen) blivit överkänslig. Det känns onaturligt och obekvämt att använda vänsterhanden

            Då får du fortsätta lida.

        Håller med är så jävla oproffsigt nuförtiden men cancern vill väl ha en frustrerad skara som kommenterar?

          Camcam, inte cancern. Eller?

      Sedan borde hon och många med henne kolla in avsnittet av Patriot Act som handlar om fast fashion. Tips till alla. Han är dessutom rolig

      Usch jag skulle inte vara lugn och tillfreds med att vara hennes behandlade läkare ? så mycket skit hon skriver

    Team är det nya.
    Själv har jag ett härligt hemmateam som består av en övervänlig stor hund, en sambo, Willys handla hemma samt Netflix.

      Netflix är bästa teamet!

      Så mysigt det lät! ? Skulle gärna ha ett sånt hemmateam ?

      I mitt hus bor det en övervänlig stor hund. Jag rekryterar honom till mitt team direkt inser jag nu!

        Det är det enda rätt och rimliga när den tillgången finns!!!

        Hahaha, har en övervänlig stor hund hemma, nu inser jag att han är i mitt ”team” ? Netflix och sambon är det också check på, dock kör jag ica.

      SJälv har jag ett katt-team som ser till att få upp mig på mornarna. 2 stycken men det är väl ett ”team” då ? 🙂

        Givetvis! Jag har också ett handplockat exklusivt tvåkatts-team som samverkar för att få upp mig ur sängen och hålla igång mig under dagarna (och nätterna). So fun!

    Vad duktig hon är som skruvat ihop den nästan helt själv!! ?????

      Verkligen. Skitsvårt att få ihop fanskapet ensam. Samma sak med en skohylla jag köpte, de där pinnarna ville dra åt alla håll hela tiden.

    Kan inte förstå att hennes kärlek låter henne stressa till gtb varje vecka hem varje må morgon. Han borde bry sig om henne

      Han har ett s k riktigt jobb och därmed inte tid att åka till Stockholm..?

      Vaddå stressa? Tar inte så lång tid med flyg.

        Det. Är inte tiden utan resande som ger stress

      Det är nog bara skönt att åka bort och ladda batterierna.

    Vet någon om det finns liknande initiativ i gävleområdet?

      I Uppsala har vi något liknande på Nordin choise hotels. Kolla deras FB i Gävle.

        Nordic

        Lätt att jag ska starta b&b och döpa det till Nordin choise

          Hahaha!

      Ibland kan det vara någon privatperson som delar något liknande i Köp och sälj Gävleborg.

      Julhjälpen Gävleborg kanske?

      Nordic choice hotels har en kampanj som kallas Ensam julgran söker, liknande koncept men alla hotell väljer en välgörenhetsorganisation själva. Clarion Hotel Winn i Gävle kommer också ha det, hör med dem ?

        Sen 2012 har jag lämnat klappar under nordic choice hotells julgranar. Alla hotell lämnar julklapparna till olika organisationer. Samtidigt skänker de 10norska kronor per paket till sweet dreams projektet. Även Bögs gård samlar julklappar hit, så passa på att ta en tur dit och hälsa på djuren.
        https://www.nordicchoicehotels.se/kampanjer-och-erbjudanden/ensam-julgran/

        Tack! Ska kolla med dom!

    Hon är en sådan narcissist. Även hennes kris måste vara det värsta som någonsin hänt någon och det är fokus på just det – att det har hänt henne och att det är så synd om henne. Ingen som helst självrannsakan om varför det hänt.

      Fast det är väl rätt naturligt, när man mår dåligt orkar man ju inte bry sig om hur andra har det

        Ja, hon kanske glömmer att hon har två små barn som måste flytta, igen! Samt att de förlorat en massa personer som tidigare fanns där och tog hand om dem osv.

        Jag menar inte att hon inte får tycka att det är jobbigt, men vore ju trevligt med någon form av självinsikt om varför det blev som det blev…

          Det har hon ju skrivit om.

            Men ändå fortsätter hon på samma bana som ledde till hennes fall. När ska du inse att din idol har problem med hur hon är funtad? Hennes beteende är extremt avvikande Och jag hoppas människan lägger ner sina sociala medier.

      Precis, hon har satt sig själv i skiten. Hoppas företaget går i konkurs. Iofs med Daddy vid sin sida så överlever hon nog tyvärr.

      Undrar vad Pingis tycker om henne nu haha

        Inga problem, Pingis är ju helt utbytt vid det här laget, Bella skriver nu att Marisol är Sallys favorit på jobbet, haha!

          Haha… det går undan i de sociala relationerna. ?

          Marisol borde akta sig då – Bella kommer att avskeda henne och ”kasta henne under bussen” om ett par år som hon har gjort med alla andra.

          Marisol: det känns som att du ibland läser bloggbevakningen för att hålla koll. Jag är seriös med det jag skrev här ovan. Du är the flavour of the month. En dag kmr Bella att förstöra ditt rykte/din karriär när hon inte behöver dig längre. Tyvärr.

            Vems rykte har blivit förstört menar du?

              Hajen och Pingis bland annat.

                Glöm inte Elaine

                  OCH BELLAS PAPPA MINST SAGT!

                    Bellas pappa sabbade sitt rykte helt på egen hand. Alla som läste på den tiden minns det. Han betedde sig inte som en vuxen.

                      För vi har ju lärt oss att det Isabella skriver är sant?

                      07:22 Han skrev i eget namn, både på hennes blogg och sin egna. Vilket du hade vetat om om du läste på den tiden.

                Hajen sabbade väl sitt rykte ganska prima utan ILs hjälp

        Har Pingis yttrat sig efter ”krisens” start?

          Nej, hon TRÄNAR, men det är ju sen gammalt …

            Hon kan ju inte vara frisk heller. Skiter hon fullständigt i Beauty nu? Har hon så mycket tid över att träna kanske hon kan avsätta någon minut till de anställda åtminstone.

              Hur vet du att hon inte har pratat med de anställda?

                Är du en av de få återstående? ?

                  Nej, är du?

      Men en kris är alltid en kris för personen. Oavsett om andra har det värre eller inte och oavsett om man orsakar den själv eller inte.
      Som att säga att någon som varit otrogen inte får bryta ihop vid skilsmässa.

        Klart att man ”får” men det är osmakligt.

          Nej det är det inte. Det är mänskligt.

        Exakt – är man otrogen har man inga rättigheter alls!

          Tycker synd om dig om du på allvar tror att du förlorar dina rättigheter att må dåligt bara för att du klantar dig.

            Men det var ett skämt…för övrigt är jag inte en person som ”klantar mig”…jag har varit otrogen men då var det ju ett eget val att vara det…inte något som ”hoppsan” bara hände…

    Läkarteam brukar behövas när någon drabbats av flera allvarliga sjukdomar eller trauman som kräver specialister från olika discipliner.
    Fick intrycket att Bella hade ont i magen nu, varit orolig och även behövt medicin för att sova. Låter som något en husläkare bör klara av. Men det väcker förstås varken avund eller sympati.

    I Uppsala har vi något liknande dör det står en gran på ett hotell där man kan lägga klappar till kvinnor och barn på kvinnojourer. Brukar vara massor av paket.

    Första gången hon nämner ordet konkurs väl i sin blogg? Tror det är riktig nära eftersom hon proppar sina läsare med det ordet.

      Hon har nämnt konkurs några ggr tidigare: tex att hon och Simon räddade investbolaget från konkurs något år sedan. Den strategin förstörde dock hennes varumärke som vi ser nu.

    Tror konkursen är snart ett faktum. Hon vill nu lägga upp de så att hon blev utbränd, magsår osv. Och därför lägger ner företaget…..

      Ja, hennes offerkofta är ENORM nu vid det här laget.

        Bellas nya affärsidé som hon kommer att bli stenrik på. Strunt i underkläder. Offerkoftor i parti och minut!

      Det har jag inte tänkt på men det är sant. Hon skriver detta så att konkurserna inte blir lika wow när de väl inträffar.

        Jo såklart det är Så!!!! Alltid en tanke bakom ????

          Hon är strategiskt slug, BellaDonna!

    LäkarTeam ???

    Blir bara mer och mer skruvat.

    1 Dec börjar Griiplöövs julkalender, ser fram emot den.

      Ja, verkligen! ?

    Igår skulle hon starta med underkläder, idag är det nära konkurs.
    Det går snabbt nu…….

      Tror inte hon får några nya samarbeten och snart kanske även Ellos drar sig ur, vem vet?

      Hon skrev väl det där med underkläder för att locka till sig ngn samarbetspartner men hon har förstört sitt varumärke så ingen har väl nappat.

        Och för övrigt försökte hon med något likadant genom att påstå att beautybolaget var värt 400MSEK och att hon hade 1.5 miljoner bloggläsare. Hon bloggar om detta så att det kommer ut i media och sedan påstår hon att det är sant för att kunna locka till sig samarbetspartners. Hela hennes karriär går ut på att ljuga eller överdriva. Tragiskt.

    Jag har också ett läkarteam (ja, det heter så) Jag förstår inte varför folk får det att låta som att det är ett ord Isabella har hittat på.

      Ett läkarteam? Heter läkarmottagningen ”Läkarteamet”? Eller arbetar ett gäng läkare kring dig utifrån din komplexitet? Är du elithockeyspelare? Berätta!

        Jag har en neurologisk sjukdom. När jag fick sjukdomen fick jag bland annat information om att jag skulle få ett läkarteam. På min neurologmottagning finns mitt läkarteam som består av en doktor, sjuksköterska ett och två, sjukgymnast och psykolog.

        Meningar som ”har du tagit upp det med någon annan i teamet?” eller ”resten av teamet kommer informeras av det” är inte ovanliga, så jag har aldrig förstått komedin i när Bella uttrycker sig på det sättet.

          Fast det är väl kanske lite skillnad på dig som faktiskt verkar lida av något väldigt allvarligt och en hyperventilerande narcissist som kört sitt bolag i botten? Såklart att du ska ha ett team, Bella behöver en papperspåse att djupandas i.

            Jag håller inte med. Jag har mina svårigheter och Bella har sina och hon behöver hjälp att hantera det.

              Du menar att en kvinna som nyss flängde kring jordens alla hörn och fladdrade runt på röda mattan, nu är så pass ”sjuk” att hon behöver ett läkarteam för att funka alls??
              Haha
              Ha

                Hon har alltid behövt hjälp för att få vardagen att gå ihop och med hennes diagnos, impulsivitet och positiva (eller kanske naiva?) inställning till företag och idéer så borde hon ha människor runt sig som kan bromsa henne innan det går för långt, vilket det gjort nu. Hon känner sig misslyckad, har gjort andra människor besvikna och har fått lägga om sin vardag, sälja hus, osv. Klart hon mår jättedåligt och behöver hjälp att trassla ut allt

                  Hon visste mycket väl om kritiken och luftslottet långt innan det brast offentligt, hon har haft mängder med chanser att sluta bluffa mm men skitit i allt och alla å kört på än mer osympatiskt.

                  Och nu köper ni krokodiltårarna. Fantastiskt.

                Öh. Hur tänker ni? Om någon blir våldtagen, bryter benet, går in i väggen eller ja, blir av med allt de jobbat för som Bella, så ska personen inte må dåligt då personen mådde bra dagen innan? ?

              23.11 Finaste kommentaren idag.

            Självklart finns det sjuka personer som har ett läkarteam, alltså olika specialister inom sjukvård som hjälper en mot hälsa.

            Isabella har använt ordet team sedan urminnes tider för att få saker att låta ”power” och för att inbilla sig att hon är viktig och speciell. Hon och Odd var ett ”team”, hon har haft ett ”hemmateam”, ett ”säkerhetsteam”, ett ”skönhetsteam”… så otroligt pinsam.

              Haha exakt. Det är ju sen gammalt förankrat i provokationerna/excelarket.
              Shit naiviteten….

          Det är ett vårdteam.

      Jag har full förståelse för dom som har hela läkarteam som samarbetar runt en patient. Men då handlar det oftast om MULTISJUKA patienter.

      Men visst, hon kanske har 5 olika psykologer som går med larm på sig beredda att rycka ut när hon får svårt med verklighetsuppfattningen.

        Nej, du har helt fel! Jag har ett läkarteam (ja, de kallar sig själva för det!) och jag har en simpel jävla fotskada. Ett team med olika kompetenser. Inte ett dugg MULTISJUK med andra ord!

        Huruvida Bella har det eller inte vet jag inte, men du har fel i sak.

          Fast magkatarr behövs det inget team för !
          Betablockerare ( blodtrycks medicinen ) omeprazol ( receptfritt apoteket ) kräver en HC läkare bara .

            Alltså jag skulle vilja besöka vårdcentralen (och då har jag en underbar läkare som verkligen tar alla prover och skickar remisser överallt för att allt ska kollas ordentligt) och berätta att jag behöver ett team för jag är stressad och har ont i magen pga att jag ljugit så mycket så jag sitter i skiten. Tror han snällt hade skickat mig till psyket.

      Många här inne borde lära sig läsa mellan raderna… det klart att det finns läkarteam även för Ikke multi- eller akutsjuka. Men Bella vill ju med sin text ge bilden av att hon har ett läkarteam så som hon hade ett hemmateam. Som alltid finns redo för henne, utan telefontid, bokade besök eller väntan. Som bara tar hand om henne.

        Men det finns gränser, hon är stressad och har magproblem, inte fan har man ett läkarteam för det. Läkarteam finns för folk som är riktigt sjuka och behöver hjälpa, inte för patologiska bloggare som försöker hitta på ett nytt liv.

      Fast har aldrig hört att man behöver ett helt team för att lindra magkatarr ! Har hon fått högt blodtryck ( eftersom hon äter beta blockerar ) så kollar en sköterska upp detta . Kan inte låta bli att fundera på hur hennes ex Odd tänker om hela denna karusell ? Hon flyttade från honom för att han var ju alldeles för tråkig och bromsade hennes karriär …. eller det är ju Bellas ord enligt Odd så är detta inte sant . Han måste ju tacka honom där ” uppe” att han är skild i dag från denna galna människa . Hans gamla ” liv m Bella , sångkarriären och annat tvivlar jag på att han ser tillbaka på som en lycklig tid ? Har ingen aning hur Bella är som förälder ( jo men det håller jag för mig själv ) men det är tur att barnen har en pappa som verkar stå med fötterna på jorden och inte som Bella …. svävandes ovanför .

    Roligast är väl alla 711 största styrkor hon påstått sig haft de senaste åren, men nu är det minsann KRIIIIS och det enda hon gör är att älta det på sin blogg och lägga sig i fosterställning hos ”läkarteamet”. Eller hos mamsen.

    Ja det var mycket Power det! Istället skulle man ju kanske kunna kavla upp ärmarna, be om ursäkt till alla man trampat på under sin väg ”upp”, och försöka skapa nåt stabilt och seriöst för en gångs skull.
    Men hey…

    Hon borde liksom bara vara glad att barnen, som tidigare fick stå i konstant tävlan med karriären, är kvar.. DET är någonting att vara TACKSAM över (hennes favoritord).

      Så skulle en frisk människa göra . Eller förresten. en frisk människa hade aldrig betett sig som hon från början.

    Två goda råd till IL:
    Prata inte om att företaget eventuellt kan gå i KK, väcker stor badwill bland
    annonsörer och andra samarbetspartners.
    Om du skall bli världens största affärskvinna måste du vara stentuff, just nu tävlar
    du i division 5 och klarar inte av det mentalt??

      Fast hon kanske vill driva ner värdet för att kunna köpa ut pingis?

    alltså fyfan vad hon är respektlös mot alla som jobbar med henne. vilken frisk person säger att bolaget kommer inte finnas kvar om hon sjukskriver sig?
    herregud …

      Men det är helt i sin ordning när man är en nar…..t.

    Det är inte ett läkarteam som Isabella Löwengrip behöver, det är en god man.

      ????

      Men verkligen!! ?

      Men det har hon väl redan? ?

    Jag vet inte om jag tänker fel här! Men om man inte har något hem så känns det sådär med en julklapp. Det är många offentliga människor som vill visa godhet och skänka julklappar och det är ju fint….Jag ser svenska hemlösa varje dag i centrala Stockholm och det är förjäkligt att vi inte kan hjälpa dom med bostad, ja våra egna och fattig pensionärer. Men absolut fint att anordna om man Inte har en baktanke!

      Det är varma kläder, nya underkläder och hygienartiklar som efterfrågas av Stadsmissionen, alltså saker som de hemlösa behöver.

      Fast det stämmer inte. I Sverige får man hjälp med bostad, man blir tilldelad hyresrätt och man får bostadsbidrag. Dessvärre finns det dem som har tex tunga missbruk och då klarar de inte av/sköter inte sitt boende. Finns även gruppboenden där man får komma å bo först innan man får egen lägenhet men där måste man va nykter å drogfri(för att det ska vara en säker plats och att man ska visa att man tar situationen på allvar å anstränger sig) man kan dessutom få hjälp med behandling mot missbruk. Tyvärr är många så djupt i det att de inte orkar försöka och då hamnar eller väljer de att bo på gatan eftersom de då inte har några krav på sig och får supa/knarka bäst de vill.

    Synd att ditt fina budskap försvann pga att inlägget även hade med IL. Tittar man på kommentarerna är det knappt någon som kommenterar det som ditt inlägg egentligen verkade handla om.

      Håller med: Cam, du borde nog skriva ett till inlägg med julklappsinsamlingen separat.

      Så himla ironiskt på ett tragiskt sätt att budskapet gått förlorat i 100+ kommentarer om att ILs narcissism

        Fast Camilla la ju upp det så med flit.

    Konkursen är nära nu!

      Hoppas faktiskt det.

        Ja, det vore nog bäst för alla inblandade ändå och få stopp på denna galna karusell som snurrat på tok för fort och för länge.

      Är det en sanning?

    Men varför bara lyfta en insamling på ett enstaka hotell i sthlm? Tex nordic Choice har väl det på alla sina hotell och har haft i många år?
    Dock inte kopplat till influencervärlden som brukar vara cam CAMs krav annars,

      Hon skrev att hon fick mail om den insamlingen från en läsare. Du hade kunnat tipsa om Nordic Choices insamling utan att (an)klaga.

    Bra att set finns team att tillgå för mindre o större åkommor fysiskt som psykiskt , My M verkar haft tillgång till både läkare psykolog eller någon form av samtalsterapi. Regelbundet under lång tid, utmattningsdepression verkar vara det hennes team hjälper henne med.Samt kanske hur han ska föthålla sig till sin ADHD.
    Många andra unga som äldre och mår psykist och fysiskt dåligt på olka sätt kan få köa länge för att få träffa en enda människa att få prata med för att göra en första bedömning. Några väljer att avsluta sina liv innan de endst fått den första kontakten, och många skickas hem med lite medecin alldeles för fort. Sorligt. Några verkar få toppenvård vet inte om de går via privata vårdinrättningar. Landstinget, regionerna verkar ha det mychet tufft och ska spara in stora belopp vilket brukar resulter i längre köer, sämre vård och dålig eftervård/uppföljning

      Jag har ett helt team. Utmattningssyndrom + paniksyndrom. Hela kroppen påverkas. Har läkare, psykolog, kbt och sjukgymnast via psykiatrin och har en inblandad läkare på vc.

        Tur och att du fått bra vård, brukar vara mycket svårt via psykiatrin. Långa köer och till och med de med självmordtankar kan bli hemskickade efter en dag eller två.
        Vet inte om det finns skillnader runt om i landet?

          Samma anonym som du svarade på. Jag fick vänta i 2år innan allt började rulla. Så ja, långa köer.

        Och det är normalt m dina besvär . Men Bella har magkatarr !! En hälsocentral läkare skriver då ut mediciner som lindrar . Omeprazol som Bella nämde finns recept fritt på apoteket .

          Bella nämnde inte omeprazol. En som är läkare tipsade om att det är det hon ska ta istället för det andra preparatet som är mer för sura uppstötningar.
          Bella tackade så mycket för tipset.
          Någon påpekade att Bellas läkarteam borde ha skrivit ut Omeprazol till henne och ifrågasatte hennes läkare.

    Alltså blondinbella är inte ens en intressant bilolycka längre. Jag har aldrig tyckt att hon varit intressant utan har varit förvånad över hur sjuk människan egentligen är. Men nu har det liksom gått över gränsen, det är solklart att människan har psykiska problem som hon själv inte uppfattar men alla andra gör och hon behöver inget läkarteam utan ett psykiatrikerteam.

      ”Klädhästen” från IKEA är väldigt lätt att montera. Ingen behöver hålla i den. Det är lugnt – om man bara börjar NERIFRÅN ;-).

      ”Oteknisk som f-n”

      PS Erikshjälpen har börjat hänga ut varma ytterkläder utanför butiken kvällstid. Skyddade mot regn och rusk, förstås. Gratis för dem som behöver mest, men har minst. Bra, men ändå sorgligt.

    Alltså inlägget om läkateamet är det ju facepalm på. Bella behöver på allvar psykiatrisk hjälp för nåt är galet snett i hjärnan på henne. Kan hon möjligen lida av ps**os eller av megalomani (storhetsvansinne)

    Saknar Dolly!! Kommer det något nytt innan jul? Eller du kanske inte har insyn längre.

      Kommer ju Griplövs adventskalender snart! ?

    I dag i tidningen så berättade hon om sitt mående . Hon har magkatarr och klar olika mediciner . Hon skrev Betablockerare och detta är ju en blodtrycksmedicin ( och puls sänkande ) Tvivlar på att hon äter detta utan hon blandar ihop allt . Sedan säger hon som alltid … ett team ! Nu är det ett läkar team som håller koll på hennes hälsa ? alltid ett team , låter det finare än att säga en läkare som jag besöker osv . Det låter bara enbart löjligt när hon t.o.m. nu ska få det till att hon har ett läkarteam som håller uppsikt på henne . Hon har magkatarr och en Hälsocentral läkare har full kompetens att skriva ut mediciner som lindrar , men Bella är ju drottning och dessa har ju ett TEAM omkring sig !!!!

      Ibland förskriva lågdos inderal mot hjärtklappning..

      Jag äter dagligen betablockerare och Omeprazol, det är helt okej att blanda dessa.

    IL har ju en Verkställande direktör som skall sköta det löpandet arbetet, vad gör han?
    IL är ju Creative Director, företagets väl och ve kan inte hänga på om man skall starta
    trostillverkning eller inte?
    Men aldrig hört talas om någon ekonomichef, kanske skulle behövas?

      Märkligt företag utan någon ekonomiansvarig?

    Eftersom det är black friday hela veckan tänker jag att den som vill tokshoppa gör det – varma kläder, stövlar, kängor, halsdukar, mössor, parfym etc – och lägger under granen på Hasselbacken samt Nordic choice hotels. Man blir av med köpklådan och gör gott samtidigt. För det vore inte så kul att få använt skit bara för att man är hemlös.

    ”Om jag hade haft ett normalt jobb hade jag kunnat sjukskriva mig i några månader men det går ju inte”

    jag förstår inte riktigt, vad gör hon som INGEN ANNAN gör? är hon också odödlig el vad?

      Hon kanske fattar att det blir svårt att leva enbart på pengar från försäkringskassan, som vanliga människor tvingas göra. ”Hej mamma, jag tänkte flytta hem till dig ett par år eller så. Kan du bygga ut huset så att jag får plats med alla mina gratiskläder?”

    Märkligt att hon ser sig som en offentlig person, någon som är välkänd. Så är det knappast. Likadant med mediabevakningen : expr som hon har en uppgörelse med och nyheter 24, som äger denna plattform och stödjer bloggbevaknings texter.
    Det kommer att bli svårt framöver när granskning kommer på allvar.

    Kom ihåg när Bella flög med enorma papiljotter, det var innan VIPlounger dessutom. Hon var alltså galen redan då!

      Hahaha! Just det. Alltså det är inte roligt längre, känns som att hon verkligen behöver vård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.