Som en hackande skiva

På samma sätt som jag, varje år,  orerar över att man inte FÅR ta in och klä julgranen innan kvällen de 23:e december (och definitivt inte i November) så upprepas samma gamla klyschor gällande män, kärlek och tillit.
När Isabella är i ett förhållande så är det helt nya och omvälvande känslor som hon känner, känslor som hon inte trodde var möjliga att få uppleva, och så fort det tar slut så förnekat hon allt, trots att hennes ord givetvis finns sparade på nätet.
Då har hon helt plötsligt aldrig älskat någon man eller ens släppt in en man i sitt liv, trots att hon varit gift med Odd som hon har två barn.
Samma sak upprepade sig med Hampus och nu är hon då inne på vända tre – med Erik Selin –  där hon aldrig tidigare känt sig så trygg i sin relation som hon gör nu.

Isabella verkar tycka att det är ett tecken på svaghet att släppa in eller älska någon annan än sig själv, vilket jag gissar är anledningen till att hon hela tiden vill ta tillbaka sina ömhetsbetygelser så fort en relation är avslutad.
En gång är ingen gång men två tre gånger känns mer som en vana än någonting annat.

207 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad roligt med ett inlägg om Isabella! Det var länge sedan!

   På tal om hackande skiva…

    +1000000000000000

     Du kan bättre Camilla! Du vet ju att det här inlägget kommer ge massa elaka kommentarer om hennes ex och framförallt hennes nya pojkvän. Förstår inte varför du sjunker så lågt?

      Haller med!

      Snark.

       Nivån på det här inlägget är trollnivå.

        Är ingen beundrare av Bella, men tycker att tonen i, och mängden inlägg om henne, är rent av elak. Den ena åsikten utesluter inte den andra, vilket de som så ivrigt försvarar sin rätt att mobba vidare, gärna hävdar.

         Vi är många som undrar hur det går för Cissi! Men jag upprepar mig också. Har du pratat med Cissi! Är Cissi stabil……

        Jag håller med!

        Har fullständigt tröttnat på allt som har med Bella att göra.
        Hon har bevisat vad hon går för och det är snarare Bloggbevakn som upprepar sig som en gammal repig skriva.

        Vi vet redan att hon ljuger och hittar på men hennes känslor för Erik är inget jag vill spekulera kring överhuvudtaget oavsett hur hon uttalat sig kring tidigare relationer.

        Skriv mer om andra bloggare och influenser. Det finns så många att skriva om och lyfta fram istället för de största uttjatade Influencerna.

         14.16
         Gillar du inte läget här- så dra!
         Ingen tvingar dig titta in o läsa.

          Man får väl för fan lämna kritik? Passar inte det dig, dra själv.

       Vad är denna ”Bella” för figur ?
       Hen tycks dock ha många vänner som bryr sig och månar om henne.
       Kanske är hon släckt med ”Vickan”
       ?. Hen tycks också ha många kompisar.

      Men sluta klaga på camcam och ok ni inte gillar allt men klagandet kan vi vara utan Peace out

   Tips: scrolla vidare till ett annat inlägg som intresserar mer. Jag lovar, det funkar varje gång!

    Vill man inte förstå, så vill man inte förstå.

     Vad finns det att förstå?

      Att det inte bara är att scrolla vidare om man vill ha förändring och/eller vill säga ifrån när man tycker att någon blir dåligt behandlad. Självklart kan man scrolla vidare för att slippa läsa, men om man vill ha förändring så är det ju en kass plan.

       Hört talas om att mejla sina tankar? Men det är väl för mycket besvär.

        Varför skulle jag vilja göra det. Dels är det omständigare och dels kan man få medhåll här och/eller påverka fler. Annars kan ju alla mejla istället för att kommentera.

       Förändring? I en annan människas blogg? Gillar du inte det som skrivs – starta en egen. Fundera i två sekunder över vad du skriver – en annan människa skulle alltså förändra sin blogg därför att du inte gillar innehållet. Hahahahahaha!!!!! Snacka om att ha storhetsvansinne!

       Och ”dåligt behandad”? Du anser att I, antar jag då, blir ”dåligt behandlad” här? Det blir hon inte. Däremot har IL själv trampat på och förnedrat andra människor. Många andra människor.

       Väx upp.

        Hon har bett om att man ska tycka till och ha åsikter om bloggen. Det var inte ens jag som skrev kommentarerna om att hon hon ska förändra bloggen, men som du kan se är det väldigt många som har gillat de kommentarerna och verkar hålla med. Så det är förmodligen i Camillas intresse i allra högsta grad, annars får väl hon be folk att sluta ha åsikter.

        Jag tycker att flera personer har blivit dåligt behandlade här genom åren. Bloggare, Camilla, folk som kommenterare, närstående till bloggare. Ser jag något jag jag tycker går över gränsen så kommer jag inte scrolla vidare. Om du vill göra det så varsegod. Scrolla förbi min kommentar också då.

         Vill man vara en ständig jasägare utan egna åsikter så är Cissi Wallins instagram ett passande tillhåll.

       Varför skulle någon förändra sin blogg för att en läsare tycker det? Tanken med en blogg är ju att man ska kunna skriva om vad man vill.

        Det är valfritt, Camilla väljer vad hon gör med kritiken. Varför skulle jag sluta kommentera för att du vill det…

         Finns inget löjligare uttryck än ”dra då om det inte passar”. Självklart får alla lämna sin åsikt så länge den inte är rent elak/obscen.

   ?

   Underbar underhållning från vår rikspajas ?

  Sindy Niklassons Instagram är borta.

   ÄNTLIGEN!!

   [Borttagen kommentar]

    Vilken tråd på fb? *nyfiken i en strut*

   Det har den varit ett bra tag ?

   Redan…. Den har varit borta ett tag nu.. Hon använder snapchat..

    Alla har inte koll på sånt. Snapchat använder jag inte.

  Finns ingen som är så pinsam som Isabella Löwengrip. Alla som VÄLJER att vara nära henne på något sätt är i mina ögon lika pinsam om inte än dummare än hon är. Hon har varit ett skämt från början till slut.

   Tror din åsikt är ganska oviktig och orelevant för dem ?

    Den borde vara viktig då hen är en del av IBs publik

     Tror inte att någon av influencers bryr sig om vad följarna har för åsikter om deras förhållanden och i de flesta fall är man tyst eftersom det angår ingen annan.

    Tror din kommentar är ganska oviktig och irrelevant för tråden. P.S. Orelevant är ej ett ord på svenska.

    Irrelevant

  Fast vad menar du. Hon har ju ändå beskrivit dem helt olika.
  Hajen var passion. Erik trygghet.

  Det här inlägget känns rätt krystat.

   Du missar poängen. Läs om och läs rätt. Eller skaffa glasögon.

    Nä jag håller med anonym 12.07.

    Dessutom är det väl ganska vanligt att folk ändrar bild under och efter förhållanden. Jag trodde att jag var kär i en kille när jag var 19 och något kände jag väl uppenbarligen, men när det tog slut ett litet tag senare så saknade jag honom inte en sekund och såhär i efterhand så var det där verkligen inte riktig kärlek. Några år senare träffade jag en annan kille. Där var det passion och känsla. Det blev dock inget förhållande av det. Några år senare hittade jag en kille som jag verkligen kände mig trygg med och ville ha en framtid med. Det var något helt annat än båda de två första killarna, men om jag hade sagt medan jag träffade någon av dem att jag kände något så hade jag ju inte ljugit. Man ändrar ju uppfattning hela tiden. Herregud.

     Det finns en skillnad mot att vara 19 och förälskad och att vara en två-barns mamma, ”entreprenöööööööör” och nästan 30 år gammal. Problemet är inte hur IL uttalar sig i nya relationer, problemet är hur IL slänger allt och alla under bussen när hon väl har hittat någon ”bättre” och med mer pengar som förkastar alla hennes tidigare relationer. Det är hennes mondus operandi och därför håller jag inte med om att inlägget är krystat – det är ju ytterligare bevis på att hon vänder kappan efter vinden – inte att relationer är olika. Varför har ni svårt att se det här? Hur mycket tydligare behöver man bli?? HERREGUD!

      Jo det fattar jag, men jag var inte 19 år de andra gångerna. Allt beror ju på vad man har för erfarenheter. Man har en bild av vad man tror är kärlek och sedan när man upptäcker något annat så ändras ens perspektiv. Skulle säga att det där är väldigt vanligt förekommande i alla åldrar. Definitivt inte typ eget för just Isabella. Jag tycker också att hon verkar falsk och osympatisk, har inte svårt att se någonting, men jag håller inte med dig om det här gällande relationer.

       Kärlek?, något annat än kärlek till sig själv o pengar finns inte för sådana här kvinnor.
       Äntligen Black friday förresten!

      Att hon har sagt ”Jag har aldrig älskat någon man” till en tidning i ett stadie där hon antagligen känner sig väldigt sårad, betyder ju egentligen heller ingenting. Det kan ju lika gärna vara något hon säger för att övertyga sig själv lika mycket. Lite som när folk säger att de har gått vidare och inte har några känslor för sitt ex, men så tar det 2 sek och så är de tillsammans igen eller gråter över varandra igen. Känslor är komplext.

       Det märkliga är inte att säga så utan att säga det till en tidning. Att låta publicera det offentligt för all tid och evighet. Är man bara lite rationell fattar man att det är idiotiskt att slänga ur sig en sådan sak till en tidning.

      Maneater?

     12,25 Du vet att din nuvarande är otrogen mot dig! Jag vill inte vara elak, jag är inte sån……

      hehe jag har ingen nuvarande, men om du talar om kille nummer 3 i min historia så japp, han var ett rövhål 😉 Så nu kan jag säga som Bella att jag aldrig har älskat någon. (har faktiskt aldrig sagt till någon att jag älskar den, men har heller aldrig varit haft något riktigt långt förhållande)

      Haha vi är inte ihop nu, men japp, han va ett rövhål ?

      Haha i princip sant. Vi är dock inte ihop nu ?

    Finns ingen poäng.

    Varför så jävla dryg för?

   Ekonomisk trygghet

    Det är vad hon tror just nu.

  Vissa har ju det här behovet att ge bort sina ”första-någonsin” varje gång de blir förälskade, oavsett om det faktiskt är första gången eller inte. Kan ha att göra med rädsla för att mista personen man är så kär i att man o-/medvetet bekräftar personen som det mest speciella personen i sitt liv (och därmed tar tillbaka sin första ”första-någonsin” från den tidigare partnern).
  Detta har en benämning som jag nu inte minns…

   Förhoppningsvis så är väl den nya personen man träffar den bästa man har mött eller den man i alla fall har känt starkast för och då är det ju inte så konstigt att man tycker att det var första gången man var kär på riktigt eller första gången man kände äkta kärlek 🙂 Vore ju torrt om man känner mindre för sin nya än för sitt ex. Då borde man leta vidare tänker jag 🙂

   Haha, så sant. Har en vän som sade till alla 4-5 killar att hon var oskuld, och hon satt och garvade åt hur alla blev typ rörda av att vara hennes första. Det där med att vara ”ens första” är nog något många drar till med.

    Sjukt

  Klart att Erik får Isabella att känna sig trygg – ekonomiskt trygg.

   Ja, ES kan säkert svara som framlidne hertigen av Westminster (rikast i Storbritannien och ägare till all mark och många fastigheter i Mayfair och Belgravia) gjorde när han fick frågan om hans många miljarder i förmögenhet på något sätt påverkat hans liv. Då svarade han att fördelen var att han slapp ha problem med att hitta bostad och han behövde inte heller ha något bostadslån att betala av på 🙂

  Älskar att hon i sitt senaste inlägg återigen står halvnaken och ”tar på sig” en tröja…

  Särskilt när hon skriver – ”Jag och Sascha kunde dock inte bestämma exakt hur vi skulle styla den när vi tog dessa bilder, därav de halvnakna bilderna.. ? Tror vi tillslut föll för en vit halvpolo! Superfint.”

  ?

   CHOCKEN att hon valde en vit illasittande tröja.

   Så konstig skrivning… bara för att hon bytt om måste det väl inte läggas upp? De dagar hon inte visar brösten har hon alltså inte bytt om?

    Förra gången Bella visade sig i BH skyllde hon på att hon tänkte starta ett märke för underkläder 🙂
    Nästa vecka står Bella säkert i bara trosorna och skriver att hon tänkte gå på toaletten men tog en bild medan hon bestämde sig för vilken av husets toaletter hon skulle besöka 🙂

     CamCam borde kolla hennes reklam för jeansen på IG och IG stories. Varannan bild har filter där plaggen har en helt annan färg än originalen. Varannan bild är rätt färg. Dessutom har hon fel om frakten. Samt att bolaget redan har samma procent rabatt utan hennes kod. Bilderna på bloggen och på vanlig Instagram har filterfärgen.

      Så, kollar i min kristallkula – mycket snart kommer det IL inlägg, fel färg på jeansen, fel om frakt, värdelös rabattkod. Nu är det bara att formulera inlägget så där lagom spydigt.

       Du verkar ha en hangup. Gå vidare.

       Hahaha, jag skrev inlägget Anonym 15.10. Det var ett skämt, erkänner -ett mycket dåligt sådant. C har influerat mig med sin ironi/sarkasm, ska nog hålla mig från genren jag inte behärskar?

      Inget som helst fel på den reklamen så bara lägg ner! Det hon skriver om frakten är så som företaget själva skriver och hon har förmodligen fått den texten till sig att hon ska skriva så och fått den koden att ge ut.

      Om det är fel i en reklamskylt i tunnelbanan, vem skyller du då på? SL eller företaget som annonserar? Sen att hemsidan har samma rabatt som Isabella är ju så det brukar gå till, fri frakt och retur får du nog skylla på na-kd, det står samma sak på deras hemsida, vilket i sak är väldigt fult av företaget, inte IL

       Fast det är ju Isabella som PRODUCERAT reklamen, bilderna och texten?! Inte NAKD.

     Det är ju allmänt känt att vid lågkonjuktur blir kjolarna kortare. Bella har kris = minimalt med kläder

   Ja, för när man har svårt att bestämma sig för vad man ska ha på sig, så självklart postar man bilder på sig själv medan beslutsångesten pågår. Japp…. Så gör jag ju heeeela tiden. ???

    På tal om posta, hur uttalar hon posters i reklamen. Är det ett nytt uttal eller? Låter inte klokt. Obs! Hon talar engelska, så kallad engelska.

     Reagerade också på det. Hon vet inte hur man uttalar det

    Svårt att matcha med något annat konstmaterial? Silkeskläderna är 100% syntet.

   Har hon verkligen skrivit det själv? Tror inte det var med i första texten, inte heller tillägget inom parentes att kjolen inte är av riktigt silke. Oavsett ytterst märklig text och dessutom ha två bilder med bars bh efter varandra. Då tittar de flesta inte på kjolen. Tycker hennes inlägg blir allt märkligare.

   Ni som hela tiden bedyrar att ni skulle aldrig klicka er på hennes blogg, vad får ni infon ifrån? Kristallkulan?

    Andra människor som berättar kanske?

   Säkert!
   Senaste tiden blivit massor tuttnakenbilder- för gubbgänget??

    ?

   Omg jag kvävs av skratt ???

   Hon går den gamla vägen. Förlåt till alla er som blir sekundärkränkta men hon är inget annat än en golddigger. När inget går vägen köper hon nya bröst och försöker nästla in sig hos en miljardär. Sättet hon försöker komma med på varje bild med honom framför kameran visar bara hur äcklig hon är och att hon gör allt för att synas. Blä.

  Jämt stora ord från henne och hon riktar ljuset på sig själv, att vi är så nyfikna men att hon tar häänsyn. Haha
  Ger det max ett år. Som med huset

  Alltså det här är ju rena förföljelsen av Löwengrip. Visst, hon är som hon är men det FINNS ju fler flunsor som gör bort sig men som det bara fjäskas för här. För att inte tala om Wallin och gardet.

   Helt sant Tant röd. Kunde inte hålla med mer.

   Finns Gardet kvar? Det är väl bara Cissi Wallin som har sajten som sin egen kanal.

    Cissi har postat inlägg där nyligen. Ett väldigt manipulativt sådant.

     Vad skrev hon då?

     Tänk på vilken sida du väljer?

     ”Maria Sveland: Cissi Wallin tar kulan för alla oss kvinnor”

     https://www.instagram.com/p/B5cieB6JZi3/?utm_source=ig_web_copy_link

  Men snälla människa… det är DU som är som en hackande skiva, och galet besatt. VEM känner inte nya och omvälvande känslor när de har en ny förälskelse och ny relation, känslor som man inte trodde man skulle få uppleva och inte upplevt innan, det är oftast olika känslor i olika relationer. Tycker du det är konstigt att Laila Bagge skriver att hon inte känt sig trygg och lycklig innan hon som varit gift och har barn sedan innan? Många säger att de aldrig känt som nu då de har en ny relation trots att de varit kära och i förhållanden tidigare. De flesta brukar se sin nya pågående förälskelse som den bästa, det kallas att vara kär. Och många ser gamla förhållanden som något som inte var äkta kärlek för då hade det inte tagit slut.

   Du glömde h-ckla.

    Du glömde ”dra härifrån om det inte passar!”

  Kallas idealisering och nedvärdering och är en psykologisk försvarsmekanism. Vill man veta vilka diagnoser som detta ofta visar sig i kan man googla, men brukar nämnas här rätt ofta. Än en gång önskar jag att Isabella skulle kunna få bättre hjälp (och det menar jag inte på ett negativt sätt, går själv hos psykolog) för att det finns bra hjälp att få, och innerst inne mår ofta de här personerna väldigt dåligt. Också närstående far illa. Tyvärr saknar de oftast insikt och skyller på andra eller dåliga omständigheter.

   Många härinne verkar må sämre, eller är helt enkelt bara elaka och väldigt osköna. Inläggen och stor andel av kommentarerna om
   Bella har gått över gränsen för längesen. Så synd på en annars väldigt bra blogg!

    Den här bloggen slutade att vara bra för rätt länge sedan.

     Å ändå hänger du här sen dess….:)

  Tycker du ska strunta i alla som klagar på att det är för många Isabellainlägg. Jag läser denna blogg enkom pga dessa, och vet att många fler också gör det.

   Instämmer!

   Haha, ja fan det gör ju jag med. Inte så att jag skulle outa det direkt i matsalen på lunchen, men Jo – så är det ju!!!! ??

   Tror det främst är den låga nivån generellt bland kommentarerna om Bella som de tar avstånd från. Som tur är så tycker personer generellt inte att irrelevanta mobbningskommentarer om utseende, vikt, förhållanden med privatpersoner osv osv är okej.

    Bra skrivet Emma

   Jag också!

   Men fattar du inte själv hur sjukt det är, man läser en blogg för att den skriver skit om en annan person, ni måste väll föstås att ni behöver lite hjälp att ta er ur den här besattheten

  Efter Erik: … den sortens åldersskillnad är svår att överbrygga …

   Han ville att jag skulle vara hans Stepfordfru men jag är en modern kvinna år 2020. Jag måste få sprida mina vingar. Girl power!

   Ja det hade väl varit fullt rimligt om hon sa det ifall det inte fungerade? Vad är problemet med det?

   Hon får väl leta efter en farfar nästa gång.

    En rik farfar går nog bra.

     Eller en väldigt rik sistagångsväljare.

  Vad tror ni om hennes omlansering av gamla LCC, med rosa förpackningar och hela köret, på kronans apotek (såg det på hennes ig-stories)?

   Det har ju inte gått så bra med de senaste 148 satsningarna …

   Det finns många LCC-produkter hos Beauty Bargain. Är det ett gammalt restlager eller nytillverkat?
   https://www.beautybargain.se/Shop/Product/List?q=l%C3%B6wengrip

  IL ett troll som Trollar – Det är vad Troll gör
  Såsom i kräl-leken så också i kärleken. Bokstavsomkastningen äter bettskenan och bett tydelsen

   Okej… Ställ ner flaskan nu.

    Camcam med sitt vpn som är igång igen?!

   So, being an international biziness woman is a full time job!

    På studiebesök för att se hur en börsintroduktion går till i verkligheten? Hon skulle ju börsintroduceras Löwengrip Invest med sina 7 miljoner i omsättning.
    Hon glömde att man vid studiebesök håller sig i bakgrunden. Tragiskt att se.

     Var det tragiskt? Nja finns betydligt mer tragik… Gissar att fotografen kanske ville ha med henne på bild och bad henne vara med där.

      Nej…

  Jag brukade störa mig ordentligt på Bella genom åren men nu för tiden så stör jag mig mer på Camilla tbh. Bella är definitivt en narcissitisk lögnhals men jag tror inte hon är ’elak’ per se, Camilla däremot får jag väldigt dåliga vibbar av, hon verkar vara empatilös och är som en sådandär kamphund som biter och aldrig släpper taget. Det finns så många kvinnor hon har gett sig fan på att sänka (Tyra, Bella mfl) och det är något med innerligheten i hennes hat mot dessa kvinnor som i alla fall ger mig en dålig smak i munnen. Således så hoppas jag att det vänder för Bella igen, Camilla verkar få alldeles för stor tillfredsställelse av att trycka ner henne och jag tar hellre en världsfrånvänd lögnhals än en elak människa som mår bra av att trycka ner andra.

   Men äsch, C är väl inte så illa och absolut inte värre än skvallerpressen! IL däremot – ryyyyys!!!!!!!

    Jo det är hon.

     Cam, ser ut som du fått ILs hejarklack på halsen – ignorera dem! Jag läser din blogg för att följa ILs äventy utan att behöva klicka in på hennes sociala medier.

     Väntar med spänning på ett inlägg om ILs närvaro på börsnoteringen. Bellsan har no shame – placerar sig mitt i K-Fastigheter-gänget. Piiiiiiiiiiiiinsamt.

      Undrar hur det står till med läsförståelsen din om du på riktigt tolkar min kommentar som att jag är ’ett fan’ av Bella.

       Min kommentar hamnade som svar till ditt inlägg av misstag. Skulle vara en egen kommentar, my bad Karma.

        Jag förstår, np! För att klargöra (om någon skulle vara intresserad) så är jag varken ett ”Bella-fan” eller en ”Camilla-hatare”, jag tror alla människor sitter på en kombination av bra och dåliga egenskaper. Jag tycker att Camilla visar hennes dåliga sidor väldigt mycket när hon går på så hårt på Bella (och andra kvinnor hon ser som sina nemesis (?) och anser att hon bör rannsaka sig själv och anledningarna till hennes agerande.

      Fantan. Det verkar inte vara någon som skriver något positivt om Bella direkt, var läser du det? Du vet att man KAN vara emot de ständiga elakheterna om Bellas kroppsstorlek, näsa, sexliv, bröst, graviditetsspekulationer, privata pojkvän, prostitutionsanklagelser mm, och hör och häpna trots det tycka att Bella är en lögnare.

   Kunde inte sagt det bättre själv.

   Sluta kalla det för kamphundar för h*lvete

    Blev du kränkt å hundarnas vägnar? ?

     Det är faktiskt hundrasism!

  Igår lyssnade jag på intervjun med dig Camilla i podcasten ”medierna”. Tyckte det var ett sjukt intressant samtal, och du känns så fin som person! Dock säger du där att du enbart publicerar inlägg om Isabella som berör hennes VARUMÄRKE. Du skulle aaaaldrig publicera saker om barnen, hennes privatliv osv. Blir såklart lite ställd när jag läser detta inlägg mindre än 24 timmar jag lyssnat på poddavsnittet. Vad har detta inlägg med hennes varumärke att göra? Nyfiken fråga.

   Allt! Det är Isabella själv som kallar allt från relationer till barn för ”jobb” som då givetvis då ska inkluderas i granskningen av varumärket.

   https://bloggbevakning.se/2018/10/02/det-har-far-mig-att-krakas/

    Varför nämnde du i så fall i podden att du aldrig skulle publicera saker om barnen och hennes privatliv? Säg då isf som det är – du tycker inte att hon har något privatliv och kan skriva om vad för skit som helst.

     Ja, Isabella väljer själv vad som del av hennes varumärke som hon kan tjäna pengar på. I nuläget verkar hennes relation med Erik vara det enda som inte är inkluderat fullt ut i det.

      Så då valde du att inkludera Erik i ett inlägg? Makes sence. Not.

    Tack för svar 🙂

   Samma sak då hon intervjuades av Emanuel Karlsten för något år sedan. Han fick fram på ett tydligt sätt att Camillas inlägg om Bella är drivna av personligt agg. Camilla påstod sig dock enbart vara en seriös granskare av influencers, och sa sig då inte vara någon sådan själv.

   För mig är influencer bara ett lite tjusigare namn för bloggare. Som städare och lokalvårdare. Camilla är ju en bloggare och detta är en högst subjektiv skvallerblogg. De mer seriösa inläggen kan inte tas riktigt på allvar när de är ett fåtal bland en mängd ej objektiva skvallerinlägg. Det är omöjligt att bedriva seriös granskning i kombination med skvaller.

  Okej trodde aldrig att jag skulle kommentera dessa typer av inlägg. Meeen…

  Det är väl ändå tre olika typer av relationer?
  1 (Odd) Älskar så oerhört mycket och bästa vän.
  2 (Hampus) Förälskad och passionerat.
  3 (Erik) Trygghet.

  Man träffar ju olika människor och känner olika för personerna. Mitt ena ex kände jag mig trygg med. Men det andra känner jag mer i likhet med ”förälskad och passionerad” mer än trygg. Tyvärr aldrig älskat någon och känt att han är min bästa vän. Men det är väl ändå tre olika känslor hos sina tre partners? Jag kanske tänker fel men så som jag tolkar det så förstår jag ändå hur hon resonerar ?

  (Räknade inte med vad hon nu sagt efter förhållandena)

   Ja men själva vitsen med inlägget är ju att hon säger efteråt att hon aldrig har älskat osv.

    Kanske trott sig älska någon men sen faktiskt inte gjort det? Äh ingen aning!
    Ha en härlig helg ?☀️

     Precis. Och dessutom är det ju inte ovanligt att om man känner sig sviken eller lurad när ett förhållande tar slut så tvivlar man på allt som någonsin funnits. Var han ens den jag trodde? Var jag kär i något som inte fanns? Osv in i oändligheten tills man kommer fram till att allt bara var fake och benämner det som ”inte på riktigt”.

    Jag tycker det är kul att hon uttrycker att hon ”är i en tillväxtfas” efter ett förhållande tagit slut.. fattar verkligen vad hon menar, men hon kan liksom inte släppa bolagstänket.

    Känner inte de flesta så när man är nyförälskad. Att man hittat rätt och det man har med sin partner är speciellt och inte som någonting förut. Är det verkligen bara jag och isabella Löwengrip som känner så?

   Nja. Dessa lösryckta citat beskriver olika typer av relationer men jag kan nästan garantera att hon nångång beskrivit både trygghet och ”aldrig kunnat öppna mig såhär förr” om både O och H.

  idkar de könsumgänge?

  Jag hade också känt mig trygg om min pojkvän var multimiljonär.

   För att inte tala om multimiljardär.

   Det hade inte jag gjort. Det skulle kännas väldigt osäkert för mig att leva med någon med någon som har ett sånt ekonomiskt övertag.

  Björn Borg (företaget, inte individen) normaliserar kvinnoförtryck:

  https://www.instagram.com/p/B40Zj9KAiYO/

   De normaliserar förtryck för att en muslimsk kvinna använder deras kläder?

  Men alltså. Det är ju inte att hon säger så som är grejen, utan det är ju hur hon tar tillbaka allt när det är slut.
  Odd under förhållande – älskar så mycket och hennes bästa vän
  Odd efter förhållande – har aldrig kunnat släppa in en man
  Hampus under förhållande – passionerat förälskad
  Hampus efter förhållande – aldrig älskat en man

   Svar till Emmie/ 13:00?

   Efter Odd skrev hon att hon inte hade kunnat släppa in en man HELT. Det betyder inte att hon inte älskat honom eller att han inte varit hennes bästa vän.

   Att hon varit passionerat förälskad i Hampus motsäger inte heller någonting.

   Det enda man möjligen kan få till något konstigt är att hon i efterhand säger att hon aldrig har älskat en man, men jag tycker inte att det behöver vara något konstigt heller. Det kan ju bero på mängder av saker. Det kan vara så hon känner i efterhand, när hon ser saken ur ett nytt perspektiv. Eller så kan det vara något hon försöker intala sig själv. Eller så älskade hon helt enkelt Odd mer som en bästa vän än som en livspartner, när hon gjorde det uttalandet.Hampus har hon aldrig påstått sig älska.

    Inte?
    https://www.isabellalowengrip.se/2018/10/21/fodelsedags-dygn/

    ” Hampus får mig att skratta så att det gör ont i magen. Som jag älskar honom.”

     Se där ja, tänkte närmst på att det inte var med i ditt inlägg 🙂 Kan inte alla Bellas uttalanden i huvudet, så antog att du tog med de viktiga i ditt inlägg. Aja, jag tycker ändå inte att det är konstigt att man säger sig älska någon när man är nykär och sedan påstår att man inte alls var kär när man är sårad 🙂

      Nä exakt! Håller med dig anonym ? Så tänkte jag med.

      Hur gamla är ni? Inget illa menat, men så där höll folk på när man va tonåring.

       Jag är tre år yngre än Bella, men jag talar inte direkt av egna erfarenheter 🙂 Tycker att folk gör sådär i alla möjliga åldrar. Det enda jag skrev att egen erfarenhet var i en kommentar några meddelanden högre upp:

       ”Och dessutom är det ju inte ovanligt att om man känner sig sviken eller lurad när ett förhållande tar slut så tvivlar man på allt som någonsin funnits. Var han ens den jag trodde? Var jag kär i något som inte fanns? Osv in i oändligheten tills man kommer fram till att allt bara var fake och benämner det som ”inte på riktigt”

       Jag är 30, så inte tonåring. Vi har väl alla olika erfarenheter helt enkelt ☺️

   Ah okej. Jag skrev bara hur jag tolkade och reflekterade över det som stod i inlägget. Är inte insatt mer än att jag läser hennes blogg ytligt (dvs kommer inte ihåg saker som gjorts/sagts osv). Tänker att hon kanske trodde att hon älskade Odd, men det va något annat hon tyckte mkt om hos honom som hon insett efteråt. Äh ingen aning ?

   Men förstår hur du tänker!

   Önskar dig en trevlig helg ?

  Om Isabella hade varit en man så hade ingen kritiserat honom för det ni kritiserar henne för. Allt från hennes val av partner, till hennes hår, till hennes hud, till hennes bröst, till vilka kläder hon har på sig, till hennes solbränna, till hur hon tar hand om sina barn, till hurvida hon opererat det ena eller det andra. Hur orkar ni sitta och störa er på och diskutera samma människa och samma jävla sak dagarna ut i ända som inte har någon som helst påverkan på ert liv?

   Om hon varit man hade hon inte fått någon publicitet för det som hon är sysselsatt med överhuvudtaget. Män är diskriminerade i detta sammanhanget och alla vet om det men ingen säger faktumet rakt ut.

    Hade hon varit man hade han inte sökt bekräftelse gm att hålla hand på ”fel” ställen så att de fångas på bild

   Stämmer inte ett dugg.
   Hade Bella inte varit blond, vacker och en offerkofta hade hon suttit bakom galler vid detta laget.

   Dvs om hon varit man.
   Att tjäna av tid pga brottsligt förhavande är beydligt allvarligare än att få pikar av att man väljer att se ut som en sunkig porrstjärna från 80-talet.

    Vad är grejen med att folk nämner att hon är blond hela tiden? Jag är också blond och storbystad men förstår liksom inte vad just håret har med allt att göra?

   Triggervarning:
   För att de är kvinnor.

   Jag har aldrig sett någon här kritisera hennes bröst (eller kropp). Däremot har en del spekulerat kring plastikkirurgi (och fått en tillsägelse av Camcam om jag minns det rätt) och det man har kritiserat är influencers som lägger sig under kniven (eller anvädner filter), låtsas att det är naturligt och därmed (möjligtvis) skapar kroppsångest hos unga människor.

    Moahahaha, dags för glasögon ?

    Förlåt men bellas Kropp skapar inte ångest hos nån normalt funtad människa.

    Du läser inte kommentarsfälten särskilt ofta, eller hur?

  Så här är det, mycket förenklat och generaliserat:
  Alla människor, ja, ALLA, vill bli älskade. Det är därför klädföretag, sminkföretag, elektronikföretag etc etc kan tjäna pengar på oss.
  Köp den här parfymen för att lukta gott så blir du älskad.
  Använd det här sminket för att bli vacker så blir du älskad.
  Använd den här smarttelefonen så blir du cool och älskad.
  Använd detta bantningspreparat så blir du smal och älskad.
  Och vi faller för det, gång på gång på gång på gång.
  Vi vill och behöver bli älskade, och vi lurar oss själva med orden ”bara jag har den här *insert valfri pryl* så kommer andra att älska mig” (kanske till och med att man börjar älska sig själv äntligen???)

  Inte konstigt att folk mår dåligt när de försöker fylla tomrummet med prylar, upplevelser eller sex,mat,missbruk etc etc etc.
  All you need is love.
  Kärlek är gratis. Och försöker någon lura i dig något annat så försök inse att du är värdefull och älskad för den DU är. Just DU!

   Tack för en bra sammanfattning
   ???

   Så fint med äkta kärlek! ❤️

  Jeg tror vi ”vanlige folk” skal være glad for at ikke alt vi har sagt siden vi var tenåringer, kan søkes opp og sammenlignes med det vi sier i dag! 😀

   Fast det här är ju saker hon sagt de senaste typ 3 åren bara.

  Dagen samarbete via samlaget AB ett hack i Gengruppen Inc.

  Någon som har koll på Bellans äggklocka?
  Så att hon inte går och blir gravid med miljardären
  (det går att undvika genom att mäta fittslemmets klibbighet!)

  Älska med din nästa såsom du själv vill älska

  sa hon liknande om Nils efter deras breakup också eller började hon med det efter Odd?

   Hur kunde vi glömma bort Nils?!

   Enligt vad jag minns (är ju så länge sedan) sa hon att det tog slut med Nils för att det efter ett tag blev mer som en kompisrelation än romantiskt. Det verkade inte vara så mycket sårade känslor och de fortsatte väl ha kontakt ett tag och sågs någon gång efteråt.

    Har hon inte sagt att hon gjorde slut med Nils för att han kom in i friluftskläder på en bar hon satt på och hon undrade vad hon höll på med i att vara tillsammans med honom? Har för mig att jag läst det alternativt att hon sa det i sitt sommarprat. Eller har jag dröm detta?

     Det var i sådana fall en oerhört sjuk dröm

     Undra vad han tänker om henne idag. Han har ju nån friluftspodd och verkar skittrött på influencers, ylighet och materialistiskt trams.

  Att Isabella ljuger om allt som kan gynna henne är vi överens om. Men när det gäller vad hon känner och vad hon tycker tror jag faktiskt att det inte handlar om lögner utan mer om att hon faktiskt inte vet vem hon är.

  Det är säkert väldigt jobbigt för henne själv också att hon märker att hon hela tiden ändrar sig om allt möjligt. Jag tror att det här desperata sökandet efter sin egen identitet har bidragit till att hon har tappat fotfästet helt. Hon letar efter sig själv och tror att hon hittar henne gång på gång. Till slut (eller som hon själv skulle ha uttryck det: tillslut) när hon märker att absolut ingenting är beständigt spelar ingenting längre någon roll förutom pengar och yta. För det är så mycket enklare att se och ta på än inre, mer komplexa tillgångar och värderingar.

  Älskar kommentatorsfältet här!
  Folk är rappa, sarkastiska och framförallt roliga! ?
  Läser knappt inlägget utan kastar mig över kommentarerna!
  Och idag är det fredag! Hepp!!!

   Vin till lunch? Du verkar så uppspelt.
   Men visst är det skönt att det är fredag.
   Trevlig helg! Bränn dig inte på första ljuset bara.

    Inget vin till lunchen, tyvärr! ?
    Men är en känslomänniska, så fick kanske lite fredagsfeeling!
    Nu är jag mer fredagstrött! ?

  Haha. Nu står hon i bh på bloggen igen. För ”Hon och Sasha kunde inte bestämma hur dom skulle styla med kjolen” ? Seriöst samarbete? Nej inte i mina ögon….

  I framtiden kommer såklart Bellas barn googla på mamma och då är det kanske inte så kul att läsa att hon aldrig älskat pappa. Ibland kan en ju faktiskt bara välja att knipa käft.

  https://www.instagram.com/p/B5ZpVWrDUhZ/?igshid=gno6nqv4gfnd

  Bryter detta företag mot tävlingar på social media?

  Hur kan hon kalla en blus för silkesblus när det är 100% polyamid. Lite längre ner skriver hon att silkesblusen inte är äkta silke. Varför ens kalla det silkesblus?

  Lite OT men i kategorin ’hur tänkte jag där’ så måste väl Odd ångra sin jättemegatatuering på armen där det står Isabella…. Visst, hon är mor till hans barn, det kan ingen ta ifrån henne men han bara måste ju skämmas över hennes beteende.

  Tro mig, jag är inget Bella-fan. Men är det nångång man är orationell så är det väl när man är kär? För att inte tala om när man slutar vara det. Herregud så många jag älskat o tänkt att jag aldrig varit så kär, för att sen fundera på om jag egentligen ens var det minsta förtjust? Det där gör henne snarare mänsklig än unik.

   Irrationell.

    Tack, du har helt rätt.

  Är det inte ganska mänskligt att då man är en relation tycker den är den bästa man varit i, och
  då det tagit slut är av annan åsikt…?

  Jag kommer ihåg när hon i ett inlägg basunerade ut sin innerliga kärlek för Hampus.
  När hon så dramatiskt beskrev det som, kommer inte ihåg exakt men något i stil med: ” jag delar upp mitt liv i före och efter Hampus” så himla dramatiskt alltså.
  Och nu är det en ny karls. Som hon aldrig har varit så himla kär i.
  Vad fan alltså är hon schitzo eller? Jag fattar fan inte….

  Man kan tro att man älskar någon och senare inse att så inte var fallet.

  Vad sa hon om Nils?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.