Hermine Hold försatt i konkurs

Källa: Allabolag.se

Återigen har Isabella Löwengrip lämnat ett projekt i grevens tid – någonting hon blivit mer eller mindre en expert på.
Både hon och parhästen Pingis Hadenius sålde sina aktier i Start up-företaget Nordic Tech House så sent som i augusti i år, där även företaget Hermine Hold ingick.
Planen var att Hermine Hold skulle bli ett nytt Daniel Wellington eller iDeal of Sweden, fast med inriktningen håraccessoarer och företaget rekryterade stort genom att anställa Katarina Roger som VD (Tidigare Gant och House of Dagmar).
I november kom det fram att Roger lämnat sin post i det tysta, då företaget inte hade råd att ha henne kvar och nu visar det sig att Hermine Hold – som lanserades så sent som 2019-02-20 är försatt i konkurs, en process som inleddes 2019-11-28.

Jag antar att det inte blir fler inspirerande ikoner efter Isabella själv?

Kollektionerna som Hermine Hold lanserar kommer ju att vara inspirerade av en kvinnlig ikon, och den första kollektionen som lanseras idag är inspirerad av mig. Tycker verkligen att färgerna och mönstren är så fantastiskt fina. Jag har ju visat er mitt egna mönster “Isabella”, men som ni ser på bilderna ovan kommer de även i både art deco blommor, prickigt och i ett mönster med inslag från loggan. Så fina! //Isabella Löwengrip

Blir det en konkursutförsäljning av resterande lager – då ska jag banne mig slå till på en scrunchie! 
God jul, CamCam önskar CamCam!

Tack för tips!

237 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha….

   Påminner mig lite om tripple A design i Daka på Uttar Khan Mazar Road

    Nåt jag tycker är väldigt skumt är att Bellsebuben kan tidsbestämma när ”krisen ska ta slut” En seriös kris av något slag är mig veterligen inget en kan veta när den ska komma eller sluta. Hon borde avlägnas från företagen och istället reda ut på allvar vad det för psykiskt åkomma det är hon verkligen lider av.

     Ok Camcam. Gå och lägg dig

      Hon borde åläggas med näringsförbud. Att driva företag som en efter en resulterar i konkurs är kostsamt för både samhället och andra aktörer så som kunder , leverantörer och anställda.
      Våra skattepengar ska gå åt vård, skola
      och de som är i behov av stöd och inte för att städa efter ”krisen ” för en wannabe businesswoman !!

       Hur används våra skattepengar till ”städningen”, menar du?

   Bellas problem är att hon tror att hon fejka sig till framgång med självförhärligande texter, falska kulisser och dubiösa projekt. Med det har hon lurat till sig många företag som vill köra samarbeten via henne för att de tror att all uppmärksamhet kring henme är tecken på en stark marknad. Problemet är att hon har en så låg konverteringsgrad pga all badwill hon medvetet har skapat för att locka till sig klicks. Hon har kanske 200 tusen bloggläsare som mest men de flesta går in för att skratta åt henne, inte för att köpa det hon marknadsför.

   Slutsats: all reklam är bra reklam funkar för bloggare men inte för seriösa företag.

    Isabella är en modern gårdfarihandlare som åker land och rike runt och nasar billigt skit och sina uppblåsta fantasier om sin egen förträfflighet.
    Man kan ju undra varför hon inte blev skådis eftersom det hon verkar trivas bäst med är att spela olika roller och då helst rik och berömd megaframgångsrik affärskvinna.

     Som i snake Oil.. 🎶

     Krävs förmåga att ta regi för att funka som skådis, fast man kan förstås bli regissör också…0

   Bella valde ju att ha kvar Hermione hons när hon lämnad NTH. Så detta lär vara en del av hennes ekonomiska kris om hon inte lämnade sedan efter det. Hon skrev de i bloggen att hon lämnade nth men dealen blev att hon fick Hej. https://www.isabellalowengrip.se/2019/08/05/ny-vd/

    Intressant! Kanske därför all uppståndelse på börsen i fredags och hennes minst sagt spektakulära Cyber erbjudande ? Allt för att ta bort intresse och förvilla fokus från HH konkursen? Hoppas Expressen kör en djupanalys på HH.

     Bör inte ha blivit någon särskild ”uppståndelse” kring konkursen i H Hold Fashion.
     Alla som begriper något har vetat att det bolaget var kört för länge sedan.

    Bella hade inga egna aktier i H Hold Fashion AB.
    Men hon kan förstås ha tagit över de aktier som andra delägare hade – Nordic Tech House eller iDeal of Sweden.
    Kan ha varit en del av dealen med Nordic Tech House.
    Hur som helst är de med säkerhet värdelösa idag. De var inte värda så mycket från början heller 🙂

   Grattis Camcam då är du väl nöjd och glad nu, du har ju kämpat med att förstöra för det företaget sedan det startade, med smutskastningar och hån och någon snodde namnet på instagram och häcklade…. detta var väl ditt mål och syftet då. Synd, var fina grejer och trist för de anställda och de som jobbat med det.

    Helt klart JAG, som i ensamt majestät försatt företaget i konkurs med endast några få blogginlägg.
    Du smickrar mig…

     Tror du att det du skriver stannar vid några blogginlägg? Jag tror inte att du satt dem i konkurs, men den meningen.. Du kan väl inte på allvar mena att du inte märker av dreven du drar igång som förflyttas härifrån till både personer och företags instagram och andra sociala medier?

      Ja, Bellsan är ju heeeeeeeeelt oskyldig till sina problem. Åh, jag blir så avundsjuk på dig, tänk att få leva i en värld som din, utan kontakt med verkligheten.

    Glöm inte att skriva något om att vrida och dreva, Stollis 🤦🏽‍♀️

    Ha, ha, ha! Du är då för rolig.

    Om du läser runt lite 16:46 så inser du snart att ILs fanclub och trogna hejarklack är betydligt större än Cams inflytande och makt. Kk berodde alltså på helt andra faktorer men visst vore det bekvämt att bara skylla allt på en utomstående person.

    Det är Bella själv som orsakat detta ingen annan. Jävligt bra att hon avslöjas med sina sjuka och galna lögner och dårskaper så folk inser hur sanningen

    16:46 Skärp dig, att komma med sådana grova anklagelser, som helt saknar grund.

   En konkurs brukar innebära att de som har krav mot konkursboet inte får betalt. Staten går in och betalar lönegaranti, så roligtbär det inte.

  Jäklar!

  Att dom skulle konka visste vi ju, men inte så här fort!?

   Löwengrip: ”Jag blev Näringslivets mäktigaste kvinna förra året, nu ska jag bli världens mäktigaste kvinna”

   Det skulle va en spännande historia om det blir så, men lite tveksam kan man var( i dagsläget)….

    ”lite tveksam”? 😁 Snarare vet man med 100% säkerhet att hon inte kommer bli världens mäktigaste kvinna. Och tacka gudarna för det

    Tror hon menade:
    ”Jag sålde åtta scrunchies förra året, nästa år kanske jag säljer elva!”

    Läs..Griplöövs adventskalender…helt lysande…

    griploov
    Lucka 1 – bakom lucka 1 hittar vi den förlupna halsduken. Mitt i kriiisen och sympatifiskandet efter positiva kommentarer lottade Missy ut en fin polyesterhalsduk i utbyte mot e-postadresser. Berith blev alldeles till sig och allla styrkekramsmongosar slängde sina offerkoftekommentarer för att istället motivera varför de skulle ha en plastic magic halsduk. Vem vann då denna klenod? Ingen. Den bara försvann i tusen andra lögner och trots frågor så helt tyst. Missy kunde inte ens bara hitta på att typ Maja Karlsson​ i Skåne hade vunnit. Griploov kommer kompensera för denna lögnaktiga oförrätt och skicka en halsduk till en av Griploovs följare. Ta hand om er nu denna första advent.

     Jag skulle ta griplööv lite mer på allvar om hen inte skrev som en 14årig pojke.

      Ok.

      Du måste ha väldigt verbala och kunniga 14-åringar i din närhet 😉 om du tror det.
      Jag har börjat fundera på om hen kan ha en ”utländsk koppling”. Engelskan är i stort sett klanderfri, men hens sätt att använda (och böja) svenska språket påminner om min engelske svåger.

       Backluckeloppis. Fy fan.

        Ojojojoj

        Bakaluckaloppis.

       Pingis?

      Varför är andras språkbruk så viktigt för dig att du inte tar någon som du inte tycker är bra nog inte är värd att ta på allvar?

      Om en invandrare inte riktigt kan uttrycka sig perfekt, vägrar du att ta vederbörande på allvar då också?

      Blott ett språk räcker inte för att göra en komplett människa.

      Jag tar inte Griplööv på allvar utan ser det som det fantastiska och underhållande humorkonto det är.
      Räcker gott för mig.

      Stavfelen som görs syns ofta här.

     Jag tror att jag är för gammal eller för icke-medie-Stockholm för att fatta innebörden av de där instagramposterna. Skulle behöva en översättningsnyckel för jag fattar typ inte alls innebörden om den är något djupare

      Det handlar om att Isabella hade en tävling på sin blogg, där priset var en sjal. Många kommenterade, men ingen verkar ha utsetts till vinnare.

      Det är inte medie-Stockholm, hela kontot handlar om Isabellas förehavanden.

     Får man ha tävling utan att lämna ut priserna?

   Vilken jävla miss av de kunniga entreprenörerna? Ideal och Bella. Haha

  Sorry men haha!
  Stackars de som trott på hennes dyra klämmor dock…

   Dom finns inte!
   Löjligt annars😂😂

  Bellsan är väldigt bra på att misslyckas med sina satsningar.

   Det är hennes största styrka!

    Gasa!

     Ljuvliiiigt

      Nyp dig lite mer i armen!!

       Varför hatar du Örebro tho? ☺️

    Hon använder horisont läge för numera till framgångar🤜🤜

     Ja hon skrev idag på IG från kontorssoffan att hon var lite låg. På bloggen också

     Fy, det var en riktig låg kommentar!

   Att man tidigare förutspådde att det kanske skulle gå åt pipan, ja, men hon har iaf vågat testa och lär fortsätta med det 🙂

    Var det ungefär så du resonerade när du började lura folk på pengar?

     Nej faktiskt inte.

    Ja, och personalen får återigen leta nytt arbete, and so it goes on…

    Det är skillnad mellan att vara en person med många idéer och att vara en person som faktiskt förstår att alla idéer inte behöver förverkligas. Det är viktigt som entreprenör att inse vilka idéer man ska satsa på och vilka som inte kommer funka. Det är inte att vara en entreprenöriell förebild att hoppa på varenda idé man får för att sen lämna när skeppet börjar sjunka, varenda gång. Att Isabella vågar satsa är något som många ser som positivt och det är det, till en viss gräns, tills det blir dumristigt. Isabella har passerat den gränsen för länge sen. Hon är ingen förebild för andra entreprenörer.

     BB är INGEN entreprenör, hon är(var) en reklamtavla.

      Avdankad reklampelare.

     Läs Bellas senaste idé för idag. Helt sanslöst.

      Var då?

     Då borde kanske någon i hennes team klivit in och stoppat henne..

      Catrin det är ingen som vågar gå emot bella! Jag tror att bella är körd överallt snart. Men hon har ju kärleken att leva på……

       Men vadå vågar inte gå emot henne? Är hon någon gud här? 😂

        ingen i hennes team 😉

         Men om hon behandlar anställda så pass dåligt som det ryktas om både i denna blogg och lite här och var, så borde väl folk vilja sätta ner foten och inte låta pengar påverka saken?

          Alla kan ju inte lura folk på pengar utan de flesta är beroende av sin lön. Därför är det inte så många som har incitament att vara ”outspoken” på jobbet.

          Varför är du här o kommenterar Catrin?? Isabella är ju ett helgon i jämförelse med dig: du är en av dem större bedragerskorna, bara googla Catrin Hedlund ni som inte fattar .. 🙂
          Ironin i att du kommenterar ens du har liten självinsikt!!

           Så för jag har ett dåligt förflutet och avtjänat mitt straff så får jag inte kommentera här?

           Lämna Catrin ifred nu

           [Borttagen kommentar]

      Varför klev ingen in och stoppade din bedrägliga framfart?

       Det gjorde man.

        Hur ser dina planer ut på att betala tillbaka pengarna till de som drabbas av dig?

         MEN SKIT DU I DET! Allvarligt, jag är så jäkla trött på tjatet om vad Catrin gjort och inte gjort, om hon får eller inte får vara här och kommentera. Är ni inte ett av hennes BO, släpp det, är ni ett av hennes BO så vet ni att efterspelet av hennes brott har sin gilla gång och är inget som skall eller bör diskuteras här. Herre gud!

          Men oj.

      Hon har vetorätt så det spelar ingen roll.

      Vem gick in och stoppade dig catrin, snuten?

   Nyp dig lite mer i armen!!

  Det här löjliga företaget var dömt på förhand att misslyckas. 300kr för en illasydd hårsnodd?!?

   Själv köpte jag två för 40kr på ICA Maxi på erbjudande. Tyckte det var i saftigaste laget för ett slarvigt insytt resårband.

    Eller hur! 15 pix vore mer rimligt. 😌

     Köpte 50 st i olika färger för 100 kr. Perfekt, kan matcha varje outfit.

      Var?

       Från en liten pittoresk sweatshop i södra Bangladesh. Perfekt, barnarbete kostar knappt alls.

    tillverkade av uselt avlönade arbetare som nu mer eller mindre måste snyta sig i draperiet av det som finns kvar.

  förlåt men: hahahahaha😂🙈

  Den som är förvånad räcker upp en hand!

  Vem är förvånad…

  Allt hon rör vid går ju i konkurs förr eller senare…

  Sen undrar man ju vem som vill köpa en hårsnodd för 900 spänn?!

   De som tycker glitter är för billigt och Gucci (eller vilket märke hon jämförde med) är för dyrt😂

  Vore intressant att se hur utvecklingen efter att Bella slutat såg ut.

   Kanske hon blev utkickad från företaget pga alla hennes idéer var skadliga för affärerna?

    Är idéerna skadliga är det väl bara för resten av styrelsen att rösta ned dem

  Det kanske hade gått lite bättre om de lanserat precis när håraccessoartrenden började, inte när den fortgått i över ett år. Det var ju det där med att känna av marknaden…

  Väntat. Dels en svår marknad att slå igenom på (trendkänslig och fanns redan stort utbud i etablerade märken, både prisklass budget – dyr. Dessutom vad som verkade vara en totalt misslyckad bild av marknaden själv och sin egen potential. Alldeles för dyra produkter från ett nytt märke där ena frontfiguren dessutom redan samlat på sig en hel del badwill.

  Och där kom den……..🙈🎆

   Vad?
   1) dagens bellainlägg
   2) förväntad konkurs av fd bellabolag

  Tippar att Löwengrip Invest är nästa på tur att konka. Sen får vi se hur det går för Beauty? Pingis, någon som sett till henne de senaste året?

   Bellas senaste påhitt är att man idag på LB får alla tre extra dyra careprodukterna värda 1500kr gratis om man handlar för 500kr. Helt vansinnigt och helt desperat. Troligen för att få bort fokus på konkursen samt få in pengar till bokslutet 30 december. Återförsäljarna lär inte vara glada. Inte distributören heller.

    Det säger ju något om deras tillverkningspris.
    Skulle tro att det är en ganska ordinär gegga med fancy namn och att de får pengarna tillbaka även med detta pris.

    provade att gå in och lägga till produkterna + ett antal random produkter så att det går över 500 kr, gick till kassan och summan var ca 2000 trots att hon skrev att det skulle dras av.. men kul om det funkar för nån

     Testade (pga din kommentar) och det funkade för mig i alla fall.

    Jag har tyvärr testat en del av Bellas produkter. De är inte ens värda gratis. Mitt hår blev helt förstört efter att jag använt hennes hårprodukter, superfrissigt och statiskt (tog typ 2-3 veckor innan det blev normalt igen sedan), hennes ansiktsrengöring torkar ut huden helt förskräckligt och återfuktare lägger sig som ett ”lock” på huden. Känns jättemärkligt hela dagen. Huden blev irriterad och torr. Nej, köp hellre ”icas egna” eller motsvarande. Det är bättre grejer. Tyvärr.

  Ikon? 😂

   😂😂😂

   Ja, kan vi sluta att använda det löjliga ordet. En ikon är en helgonbild i den ortodoxa kyrkan. På svenska används det felöversatt från engelska. Ordet som borde användas är förgrundsfigur, inspirationskälla, portalgestalt.

    Sorry tho, ord får nya innebörder. Det är egentligen en rätt häftig sak med språket – dess utveckling och dynamik. Tyvärr klingar inte ”portalgestalt” lika bra som ikon i marknadsföringssituationer.

     Jo, reklamare brukar resonera så. Det är väl därför de så sällan får respekt.

      De har väl respekt? Marknadsföring, är enligt mina uppfattningar, ett yrkesområde med rätt stor status. Givetvis med variationer.

     Nu är hon ju varken något av dem

      Det stämmer däremot helt och hållet.

      Haha, fast Bella verkar tro på sig själv med sådan kraft och intensitet att det nästan känns religiöst. Så kanske, i Bellas Bella-värld, är hon den självklara gud-och helgonabilden i Bellas religion, Belladomen, att hon i dess rättmätiga tolkning är en ikon? 🧐

       Idag har hon en alldeles egen Isabella Cyberdag.

      influencer är ju i allra högsta grad marknadsförare!
      Allt de gör går ju ut på att marknadsföra sin livsstil

    Det är mycket som från början är felöversatt från språk som blivit etablerade ord.
    Backslick, basket (sporten), city, fit for fight, flipper (arkadspelet), freestyle (Walkman), homestyling, overall, pussel, pocketbok, smoking (klädesplagget tuxedo, dinner jacket och klädkoden black jacket), trafficking, latte, pö om pö, pain riche, glace au four, följetong osv osv.

    Man får helt enkelt acceptera att språket alltid kommer att utvecklas. Tills dess att du gör det kan du gärna för mig använda vilka ord du vill, men du kommer inte bli förstådd och du kommer att tvingas använda orden alla andra använder för att förklara vad du menar.

     Min favorit är ”Ont krut förgås inte så lätt” från tyskans ”Unkraut vergeht nicht so leicht (Unkraut = ogräs).

      Jag tycker att ordspråket ”det ska böjas i tid det som krokigt ska bli” är väldigt talande. Lite av det fyndiga försvinner ju när man skriver ”det ska börjas i tid!”.

      Bästa jag har lärt mig idag!

    Isabella själv använde ordet ikon om sig själv. För hon vill vara en vilket vi alla vet. Idag har hon även en helt egen dag, Isabellas Cyber Monday med företagsekonomiskt helt vansinnigt erbjudande skapat idag i sista minuten. Men det kan också handla om produkter med kort datum.

  Isabella har ju många gånger nämnt att Linus som hon startade Nordic tech house med är en av hennes bästa vänner. Undrar hur deras relation är nu, med det dyra kontoret som hon lämnade åt dem osv?

   Frostig 🥶

   BB har inga vänner, bara betalda hangarounds(läs TEAM).

    Och sin klippa🤣

     STORA klippa 😉😉😉😉😉

      Klippa? Nytt smeknamn på pengakoffert? 😛

       Big rock.

        Jag tänker mig alltid ett annat ord än rock…

         [Borttagen kommentar]

  Det här året skulle vara Bellas år. 🥺

  Klonen Gabrielle
  Löwe
  Hermine Hold
  NTH
  Reklambyrå i NY
  Stiftelse
  Lansering av Löwengrip i Australien, England, USA, Kina, Ryssland, Dubai, Saudiarabien(?)

  Vad är hon? En tapper entreprenör eller en avdankad bloggare?

   Glöm inte att hon även skulle börsnotera sig själv (Löwengrip Invest)

    Fyfan vad man hade förlorat på det om man varit dum nog att köpa aktier i henne 😄 DÄR kan vi snacka koppling till Lehman Brothers som hon gärna ville få till 😁

    Det har jag inte glömt 😁

    Bella sa att hon har som mål att börsnotera sig själv nästa år:
    https://www.va.se/nyheter/2019/05/17/isabella-lowengrip-borsnotering/

    Och att Vittongruppen skulle köpa in sig i Beauty…

     De köpte Tiffany & Co istället.
     För 16,2 miljarder dollar.
     Förmodligen tyckte LVMH att det var mer prisvärt än 400 mkr för Löwengrip Beauty 🙂

      Oj oj oj det är verkligen en annan liga. Vad de måste ha bitit sig i kinderna när de träffade B & P!

       Vilket skämt de är Bella och Pingis! 😂 Båda med hybris och uppblåsta siffror, trodde de att någon ville köpa deras lutslott Beauty.

        Mmm lutfisk

    Skulle inte förvåna mig om hon börjar påstå hon var delaktig i k-fastigheters börsnotering snart. Kanske det var hennes plan med Selin hela tiden? Eller min tidigare teori, att hon var ute efter att gå före i kön för att teckna aktier innan notering. Tycker jag ser fler och fler som ansökt om att få teckna ett antal men fått avslag..

     Klart hon har myglat in sig. Och ES tycker säkert att det är ett elegant sätt att räcka en hjälpande hand utan att det kostar honom något. Han var ju inte särskilt generös mot sitt ex om man så säger så han vill säkert inte provocera.

      Nu vet vi inget om uppgörelsen med exet. Men även om hon inte fick hälften av miljarderna så fick hon säkert stallet, boendet samt en generös levnadsstandard. Oroa dig inte för henne.

       Jag är inte det minsta orolig. Stallet var ju för övrigt hennes business.
       Ett boende ska dessutom garanteras barnen på samma nivå som bägge föräldrarnas boenden. Gäller i alla skilsmässor.

        Nej, det gäller inte alla skilsmässor?

  skumt deras insta är i full gång samt har de adventskalender blir man blåst då el vad?

  börsen på fredag konken på måndag

   Well, du kan ju fortfarande köpa men du lär inte vilja köpa för att ”prova ut” och sen skicka tillbaka ☺️ återbetalning: 0:-

    inte säkert leveransen blir av mht detta , är det skuldsatta får de heller inga produkter

   Alla inkomster/pengar går till att betala skulder när en konkurs är inledd.

  Om man läser balansräkningen så verkar det vara av andra skäl än ekonomiska som gjort att man valt sätta företaget i konkurs. Mer tillgångar än skulder.

   Nu har ju IL ingenting att göra med Hermine Hold längre, avgick som styrelseordförande i juni 2019, sålde sina aktier i augusti 2019. Nu saknar jag Anton och hans knivskarpa ekonomiska analyser. Gick IL och Pingis med vinst vid försäljningen?

    H Hold Fashion AB fanns som intressebolag hos Nordic Tech House.
    Bella och Pingis ägde tillsammans 25% av Nordic Tech House och detta innehav fanns i ISPI Holding och värderades till 12500 kr.
    Vad försäljningen av aktierna i Nordic Tech House kan tänkas ha inbringat kan vi försöka lista ut först när årsredovisningen för ISPI Holding blir tillgänglig någon gång nästa år.

     Enligt hennes eget blogginlägg som någon länkade till valde hon att ha kvar aktierna i HH.

      Bella har aldrig haft några egna aktier i Hermine Hold.
      Det var Nordic Tech House som gick in tillsammans med iDeal of Sweden.
      Om hon nu inte övertagit aktierna från någon annan delägare förstås.

   Du läser siffror för 2018.

   Den tillgängliga balansräkningen gäller första räkenskapsåret (7 månader) och då hade H Hold Fashion AB inte någon omsättning än. Hur balansräkningen såg ut strax före konkursen är en helt annan sak.
   Bolaget var ordentligt kapitaliserat med ett eget kapital per 31 december 2018 på 6,8 mkr.
   2018 medförde en förlust på 1,5 mkr som togs mot eget kapital.
   Å andra sidan fanns bara 1,8 mkr i kassan och resten av likviditeten hade man förbrukat och skickat vidare som förutbetalda kostnader på 5 mkr. Dessa kostnader drabbade sedan 2019 fullt ut.
   Med en dålig omsättning och höga kostnader 2019 är det inte så konstigt att det blev som det blev.

    Anton, har du någon aning om vad IL och Pingis fick av sin försäljning av sina aktier?

     Borde ha varit 0 eller möjligen det nominella värdet dvs knappt ingenting. Bella bröt mot ök om att marknadsföra produkterna. Samt hoppade av lokalerna. Hon borde nog egentligen betala Nordic Tech för den skada hon åsamkat dem

     Bella och Pingis har haft aktier i H Hold Fashion endast indirekt via Nordic Tech House.

     I samband med att ansökan om konkurs lämnas in skall konkursförvaltaren också lämna in en bouppteckning där man i detalj går genom vad som kan finnas kvar av värde i konkursboet.

     Alla handlingar är offentliga och går att begära ut från tingsrätten, skulle tro att det är Stockholms TR i det här fallet.

    Anton, bolaget kan väl också ha drabbats extra hårt av de oväntat dyra lokalerna efter en viss dams avhopp plus att hon inte fullföljde marknadsföringsavtalet?
    Vi vet inte hur man valt att lägga lojalhyrorna mellan de olika företagen.

     H Hold Fashion har haft egna lokaler utanför Nordic Tech House en stor del av detta år. Men de har naturligtvis inte varit gratis. Å andra sidan har bolaget haft endast en handfull anställda.

   finns inga tillgångar utöver alla scarves ..
   de lät VD gå för de hade inga pengar att betala hennes lön

  Skitbra att vänta till efter Blackfriday!. Kanske har någon dubbellurad stackare handlat online under helgen. Ser efter detta varken pengar eller varor.

   De gick ju i konkurs innan black friday. Dessutom är det tingsrätten, inte företag, som beslutar om konkursen. Det är ju oklart om det är HH själva eller fordringsägarna som ansökt om konkurs, men fortsatt försäljning måste beslutas av konkursförvaltaren tillsammans med fordringsägarna så om de sålt saker utan att tydligt påvisa att det är från ett konkursbo så är min gissning att konsumenterna som köpt efter konkursdagen har rätt att skicka tillbaka sina grejer.

    Står fortfarande inget om konkurs på deras sidor. Inte heller att det drivs vidare av en konkursförvaltare.

  Märkligt att lansera produkter utan föregående marknadsundersökningar och en välgrundad uppfattning om vilken prisnivå som den tilltänkta målgruppen kunde tänka sig acceptera.
  Hermine Hold kom in väldigt snett från början och blev tvungna att sälja med ständiga kampanjer och rabatter. Konsumenterna köpte inte till de höga listpriserna utan väntade tills det kom en kampanj.
  Tanken var att man skulle sälja Hermine Hold på det sätt som iDeal of Sweden blivit stort alltså med hjälp av mikro-influencers som nöjer sig med en gratisprodukt i utbyte mot reklam på Instagram. Det var förmodligen en god idé men Hermine Hold var i en prisnivå som inte motsvarade vad dessa mikro-influencers följare var beredda att acceptera. Så det blev fel ändå.
  Frågan är om någon trodde på Hermine Hold över huvud taget. Medgrundarna alltså ägarna till iDeal of Sweden hoppade av tidigt och Bella och Pingis verkar inte ha gjort särskilt mycket för Hermine Hold fram till att de helt hoppade av Nordic Tech House.
  Ja, livet får gå vidare. Jag förmodar att de flesta som jobbat på Hermine Hold redan lämnat företaget och kanske hittat nytt jobb. De äg unga och intressanta för andra arbetsgivare så det går säkert bra.
  Eventuellt restlager kanske ska säljas ut av konkursförvaltaren lagom till jul? Trevliga julklappar om man slipper betala fullt pris 🙂

   Men Bella utvecklar ALLTID tillsammans med användarna, har ni missat de väl underbyggda marknadsundersökningarna hon gör på bloggen och Instagram??? Det är ju hennes stora styrka enligt införsäljningsscriptet i USA och till svenska reklamköpare. Hon vet precis vad hennes kundgrupp vill ha, ingen annan har sådan djup kunskap som just hon. Och hennes största misstag är att hon har lyssnat på andra.

    När det gäller Hermine Hold så glömde dock Bella fråga hur mycket hennes referensgrupp kunde tänka sig att betala för produkterna. Prissättningen hamnade ju helt utanför målgruppen.

     Och antalet som deltar brukar vara en handfull …. av 1 500 000 unika …

  De har 50% rabatt på hela sortimentet nu.. Men även med rabatten så känns en hårsnodd för 150kr fortfarande inte lockande att köpa!

   Smärtgränsen för ”finare” snoddar, om jag skulle ha ett sådant behov, är 80 kr. Allt som allt, tillkommer frakt på 25 hade det känts ovärt

  Från smyckeskapare till kuttersmycke. Inte direkt en spikrak karriär.

   Men en ny, fin karriär som +1 …

  VAd sjukt att de nyss gjort ett samarbete och intervjuats…

   Var då ? Och med vem?

  Jag syr scrunchies av äkta siden, jag köper sidenslipsar i snyggt mönster på loppis som jag syr om till tofsar. Funderar på att sälja för typ 30kr/stycket, och skänka förtjänsten till Kattkommando syd. Har redan sytt upp typ tjugo stycken:)

   Åh jaa, jag skulle köpa av dig!

   Du kan gott sälja för lite mer om de är i siden, handsytt och vinsten går till välgörenhet. Tycker jag 🙂

    Ja det kan man kanske?är så osäker på vilket pris jag ska sätta, (så folk inte tycker det är för dyrt)jag är student men vill hjälpa kattkommando syd med det jag kan, har själv tre hittekatter hemma<3 Susawoo: kul att höra:)

     En kompis sålde keramik på en marknad – det gick sådär. Sen tredubblade hon priset och produkterna sålde som smör (true story). 30 kronor låter för billigt för siden och välgörenhet.

     Var kan man köpa dina snoddar? Jättefin idé, tror lätt du skulle kunna dubbla priset (eller runt 70-75:- t o m) skulle definitivt köpa.
     Både fin i håret och göra katter glada, kan inte bli bättre.

    Jag skulle också köpa!

   40-50 kr för fina snoddar som du upcyclat (ligger helt i tiden) och där du dessutom skänker överskottet till välgörenhet 🙂

   Testa att lägga ut på tradera så får du se i vilken priskategori de hamnar

   Dagens bästa. :o)

   Åhh vad roligt och smart! Hade gärna köpt också.

   Jättebra idé Elisabet! Kattkommando syd har en butik på hemsidan (butik.kks.nu). Du kanske kan sälja dem där? Hur du än gör så uppdatera gärna oss här för vi verkar vara några stycken som vill köpa 😊

    Hej alla!jätteroligt med er respons!ja jag funderade på att antingen ge tofsarna till kattkommandosyd så att de kan sälja själva, eller att jag säljer via Facebook och swischar det jag får in till KKS. Jag älskar katter och det hade varit jätteroligt om jag kunde samla in pengar till KKS!just nu har tofstillverkningen fått ligga i lä för mina studier men jag har sytt upp en hel del. Min insta heter elisabetdespell, där kommer jag att uppdatera när projektet går framåt!<3

     Tack för att du finns, tack för att du gör skillnad!

  Var det någon som sjöng/sa : ”oooppss, i did it again” ?
  HUR kan Isabella ha sådan ”tur” att hon ofta hinner lämna sina uppstartade projekt innan hon drar vidare?
  Märkligt det där.

  Skriver som den kratta jag är.
  Menade HUR hinner hon lämna innan det konkar!!!
  ”skämmig jag nu”

   Hon har ju haft full insyn i företagen i egenskap av ordförande, delägare, styrelsemedlem med mera och få är det lätt att hoppa av i tid. Om man inte tar sitt ansvar förstås och jobbar på, satsar mer egna pengar med mera.

  Jag gillade ändå klämmorna och hårsnoddarna måste jag säga (även om det tog emot att köpa dem eftersom Bella varit involverad i märket på ett hörn). Så för egen del tycker jag det är lite synd med konkursen…

   Det tog emot helt att köpa pga priserna! Sen att Bella låg bakom med, men alla vettiga människor inser ju att med såna priser för sånt skräp så är det bara första klassens lurendrejeri.

    Exakt! De var oförskämda priser till det man fick. Bella och Pingis arrogans gentemot kunder och följare lyste igenom.

  Och nu ges hela nya serien Advanced Skin Care bort GRATIS om man handlar för 500kr på Löwengrip.com.

  Kämpa!!!

   Lol 😭😂 Den serien är ju skit med tanke på hur lite aktiva ingredienser den innehåller.

    Plus att pH-värdet är rent åt helvete. De lilla aktiva ingredienser där är i blir totalt verkningslösa pga fel pH.

     Anonym 18:42 och Carro verkar kunniga! Skulle behöva lite tips på bra hudvård då jag på senaste tiden fått mycket vita pormaskar och dålig hud överlag, vilka hudvårdsprodukter ska jag satsa på???

      Testa dermaceutic, de har skitbra grejer 🙂

   Och hon bedömar sig inte ens att svara på kritiken. Klinikens svar är bland det bedrövligaste jag sett.

    Det verkar vara en grej när man heter Camilla, köra huvudet i sanden, lalala, det finns ingen kritik som biter på mig. Tyyyyystnad! 🤣🥳

     Hahaha, så sant, så sant! 😅

    Hon var så snabb på att tacka för alla peppiga kommentarer som kom innan folk förstod det cyniska i hennes presentation av affärsidén, användandet av Hedda Anderson namn och prislistan. När kritiken inom så är hon tyst – fegt och oproffsigt.

     Hon är faktiskt obehaglig. Så cyniskt och sko sig på människor som behöver vård.

   Ska du skriva ett inlägg om detta CC? Hade varit önskvärt! Osmakligt det sätt hon marknadsfört det på.

  Skulle beskriva Isabella som hustler snarare än entreprenör. Viktig skillnad ändå.

   Kalla henne vad du vill men någon entreprenör är hon inte.

   Jag skulle kalla henne en bluffbloggare.

  Vad tycker du om HHs konkurs T R H? Jag tycker att den tidigare VDn Katarina Roger är den som har störst ansvar.
  Saknar dig!💐

   Saknar ej, tack. Väck inte den björn som sover.

    Vad hände med T R H?

  Lite of toppic men ack så viktigt att belysa hur Camilla Läckberg utnyttjar systemet.

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/JowqK8/raseriet-mot-lackbergs-vardsatsning

   Journalisten har citerat mig ser jag😁😃

   ”of toppic” 🙂

    ”Spela roll”
    ”Du fattade ju”
    ”Sluta vara dryg”
    ”Sluta infoga den mest passivt aggressiva emojin av alla för att verka trevlig”

  Hade det inte varit för Erik tror jag att hon hade kört sig själv ned i personlig konkurs, han verkar vara den enda som inte varit en marionettdocka.

  Någon som har koll på hur många konkurser hon har bakom sig?

   Inga. Trots vad många påstår och tror.
   Några företag har dock avvecklats bl a Classified och Bellashop.
   (Bellme gick i kk sedan nya ägare tagit över företaget. Egoboost Magazine gick aldrig i konkurs utan togs över av Moderna Tidskrifters ägare).

  Någon som har lust att på ett enkelt sätt beskriva innebörden i nyckeltalen, alltså vad de generellt betyder?

  Och hur funkar det att Hermine Hold har 7.5 miljoner i tillgångar? Vad är det för pengar liksom när de gått med förlust?

   Vi vet inget om bolagets ställning inför konkursen.
   Senaste årsredovisning är idag historia och säger ingenting i dagsläget.
   Se tidigare i denna inlägg tråd.

  Hermine Fold (ni som ser på CNBC förstår).

  Ingen Di Gasell-gala i år?

   Isabella Löwengrip är nominerad till ”The Big Fail of 2019 Award”.

  Tävlingen var ett sätt att få epostadressser och ipnummer så hon kan visa kunder att hon har riktiga besökare. Så det var en sken tävling.

   ”sken tävling” 😀

   Skulle inte förvåna mig om hon utser en vinnare nu…

  Går icke på Cyber Monday erbjudandet, det luktar lurt och låter lite för bra för att vara sant. Konkursen lurar kanske precis runt hörnet och vi får inga beställda varor. Visserligen har man sin ångerrätt men vad spelar det för roll, konkurs är ändå konkurs.

   Samma erbjudande som under black week förra veckan (50 %). Jag beställde 27 nov sent på kvällen och fick min scarfette 29 nov vilket ändå är snabbt marscherat. Så nog skeppar de trots konkurs. Eller så hade jag bara tur som inte blev lurad. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Anyway så hade jag aldrig betalat fullpris men för 50 % kändes det ok.

  Oj så fort…skapades samma år som konkurs…
  Camcam, kan inte du göra ett inlägg på Isabellas alla nyårsmål för 2019?

  Hjälp mig!!

  Vart hittar jag Blondinbellas tillkännagivande om vem som har vunnit halsduken?

  Tack på förhand!

  Tror inte många kommer vilja jobba för henne i framtiden…. vem vågar ta anställning?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *