Blondinbellas hus i Dressman-reklamen?

Visst är det Isabella Löwengrips nyss sålda Lidingövilla som syns i Dressman-reklamen som just nu går på tv?
Om inte så är det en hus med nästintill snarlik planlösning och inredning, men i och med att Isabella hyrde ut sitt hus till inspelningen av tv-serien ”Fartbilda” för 250 000 kr så är det väl inte helt otroligt om hon hyrt ut det ytterligare en gång?

Hur känner ni för att hyra ut ert hem?
Jag skulle nog vara mer okej med att hyra ut det till en inspelning som Isabella gjort, än att hyra ut mitt boende via Airbnb eller liknande. Om det skulle ske så skulle jag vilja rensa hemmet från alla personliga ägodelar och förvaringen skulle med största sannolikhet kosta lika mycket som hyresgästerna betalar och då kan det ju liksom kvitta, eller hur?

Tack för tips!

215 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hennes liv är ju en teaterkuliss, så det är inget som förvånar.

      Det var nog inget val egentligen? Enda sättet att ha råd med huset ett litet tag till…

        För att hennes liv är en teaterkulliss, denna gång var det en kullis hon låtsades att ha råd med.

          Kuliss*

            Lol förlåt för stavfelet, märkte inte att jag skrev kulliss ?

      Är det därför hon skrev igår i bloggen att hon hade en julgran hemma? Den blev kvar efter inspelningen såklart! ?

        Ja, hur skulle Bella kunna ha en julgran om hon inte har ett husteam längre?
        Hon har aldrig juldekorerat något sen hon och Odd separerade.
        Klart det är något från reklaminspelningen.

          Vad fint med en Dressmangran! Det går bra nu….. ??

    Vart bodde hon under fartblinda inspelningen? Det måste spelats in under flera veckor.. va det då hon va på semester kanske

      Har för mig att hon och barnen bodde på Diplomat.

      Det var bara under någon vecka som det spelades in i huset.
      När det är filminspelning på en location så jobbar man från tidigt till sent.
      Filmteam är dyra och viss personal är svår att få tag på eftersom alla rycker i dem.
      Därför jobbar man effektivt när man väl är på plats.

      Hela filmen utspelar sig väl inte i huset?
      Med tanke på filmteams schema under filminspelningsdagar så skulle det förvåna mig om filminspelningen pågick över en vecka i huset

      Var*

    Varför inte. Aldrig fått känslan att den delen av huset varit så personlig för henne.

    Hyrt ut min lägenhet på Airbnb. Alla har varit trevliga, renliga och gått hur bra som helst. Har gjort det ca 15 ggr på 3 år och tjänat max vad man får utan att skatta och föreningen var ok med detta då.
    De får speciella handdukar och lakan och flyttar mina underkläder samt tömmer en garderob. Vet folk som haft sämre upplevelser men Airbnb ersätter ju om något går sönder.

      Vi har också hyrt ut vårt hus ett flertal ggr och det har gått bra – men obs att airbnb aldrig täcker någonting som blir förstört! Det är bara ngt de påstår.. de står alltid (!) på den som hyrs sida.

      Tänker ni inte på risken att få in vägglöss i ert hem? Är livrädd för vägglöss och skulle själv undvika till varje pris…

    Så märkligt att leva den typ av liv när man har barn. Flacka runt på hotell och ha sitt hem som jobb och ha det så opersonligt. Hon borde gå en föräldrakurs och lära sig lite om trygghet och stabilitet.

      Tror ärligt barnen inte farit illa.
      De bor med sin pappa varannan vecka, går på förskola, får mat och rena kläder varje dag.
      Lever med sin mamma varannan vecka, mestadels i huset och vissa kortare perioder på hotell. Har barnflickor som de säkert fullständigt litat på och känts sig trygga med när deras mamma levt sitt hektiska viktiga liv.

        Mm för det är trygghet och stabilitet med olika barnflickor? Sen far de ju så klart inte fysiskt illa och förhoppningsvis så har de det stabilt hemma hos pappa. Och visst det finns barn som har det mkt värre men det är ändå märkligt att man väljer det typ av liv för sina barn tycker jag.

          Vaddä olika? De har ju haft samma i princip hela tiden. Och ja, det är en trygghet att ha en nanny.

          Hade jag haft råd hade jag utan tvivel haft barnflicka. Barnen hade suppit långa dagar på fsk, kunnat hämtas vid 14 varje dag och varit hemma med en trygg vuxen.

            Samma här! Överväger ha en nanny om några år, ska öka våra inkomster lite mer först bara. Men om ca 3 år iaf. Just nu jobbar vi lite omlott för att minska tid på föris men det kommer inte funkar för alltid.

              Jag hittar hellre annat att ousourca, typ städning, handling, plantera blommor, ta hand om trädgården. Att hänga med mina barn ger mig så mycket energi så det byter jag inte bort i första taget.
              Med ett undantag, att de stärker relationen med mina eller makens föräldrar.

                Har du dina barn på förskola?

                Ena utesluter ju inte det andra. Men om jag outsourcar städningen innebär inte det att jag kan sluta jobbet kl 13 eller 14 eller 15. Om jag inte börjar typ 04 då men det vill jag inte. Tror inte jag skulle få heller.

              Ett tag lusläste jag all information jag kunde komma över när det gäller nannies. Och kom fram till att det blir alldeles för många konflikter och missnöje på båda sidor. Det är jobbigt att ha en till person i sitt hem som faktiskt inte är släkt utan anställd. Det är jobbigt för alla att det är nya ansikten hela tiden (så den enskilda personen som jobbat som nanny behöver inte komma nu och säga: ”jo, men jag hade och har fortfarande en jättefin relation med min värdfamilj”). Folk är alltid lättade när nanny-tiden är över och barnen kan skickas till internat istället.

                Intressant. Jag har läst mycket om just barnflickor också (inte på agenturernas hemsidor om ni tror) och min bild är precis tvärtom. Att barnen har en annan trygghet med en person i hemmet än på förskola med stora barngrupper och i många fall många vikarier. Det enda negativa jag har sett är de agenturer som utnyttjar unga tjejer som åker till usa för att vara nannys och inte får den trygghet via agenturen som lovas.

                  Min poäng var mer att vi inte borde idealisera barnflickelösningen. Det är ganska vanligt att de säger upp sig eller blir uppsagda. Att bo ihop med en främmande människa i en ny och krävande livssituation med oklara förväntningar bäddar för konflikter helt enkelt.
                  Folk försöker alltid rättfärdiga den lösningen de har för stunden. Men i efterhand var det kanske inte alls så kul. Särskilt inte om man frågar barnen. Men under den första viktigaste anknytningsperioden är det säkert bättre än förskola i många fall – jag var hemma med mitt barn istället.

                    Jag kommer hyra i andra hand om 2 veckor. Han lämnar alla sina saker… Så nej folk är inte rädd om sina hem (Nej jag har aldrig haft sönder nåt)..

                    ”Första viktigaste anknytningspersonen”? Första året? De allra flesta är hemma med sina barn då, och jag kan lova att det inte finns någon i Sverige som lämnar barn under året på föris, det är nämligen inte tillåtet.

                Vi hade en nanny under ett tag när mins föräldrar jobbade mkt. Känner ingen anknytning eller känsla till den personen alls, har liksom inget minne av att jag kände mig trygg med henne. Kom ihåg att hon skulle passa mig och mitt syskon och mitt syskon satte i halsen och hon visste inte vad hon skulle göra (detta var när jag var typ 5) efter det kom jag ihåg att mina föräldrar gav henne en utskällning. Detta kan ju hända även en förälder men känslan var inte att detta var en person som jag kände mig trygg med som mina föräldrar, en mormor el farfar tex.

            Är det inte bättre att gå ner i tid då istället för att anlita en barnflicka, om man har råd?

            Fattar inte den här stressen med att panikhämta barn innan 15 varje dag. Har ni så hemska förskolor? Mina barn går 08 – 16/16:30 varje dag, men de är alltid glada och harmoniska och lider inte av dessa ”långa dagar”. Vi har mysiga barngrupper, härliga pedagoger och ingen stressig och jobbig miljö så långt ögat kan nå.

              Tror du ja. Vi personal är ganska bra på att slita så att allt ska vara perfekt på ytan. Medans barnen går längre och mer timmar och fler 15 timmars barn och inte en uns mer personal./ Bitter och utbränd förskollärare

                skola om dig då till något annat om du lider så. jag vill iaf inte att mina framtida barn har bittra pedagoger.

                  Inte bara att skola om sig när man redan läst 4 år universitetsstudier. Problemet är ju de alldeles för stora barngrupperna , 15 timmars barnen och när förskolan skulle börja bli ”medborgar vänlig”( alltså föräldrar får lämna sina barn hur de vill trots att de inte arbetar) .

                  Alltså kommentarer som ”jobba med nåt annat då” när folk klagar på sin arbetsmiljö. SÄRSKILT när det gäller personal inom typ skola och vård. Tänk om alla inom dessa yrken faktiskt skulle göra det? Vi borde alla vara tacksamma över de som står ut och ändå gör ett bra jobb. Dessutom ska man inte behöva byta jobb för att slippa dålig arbetsmiljö.

                    Eller hur? Och alla dessa föräldralediga föräldrar som inte kan tänka sig att ha det/de äldre syskonen hemma ens två dagar i veckan. Det är sinnessjukt att det blivit en norm att lämna in barnen i förskolan trots att man finns hemma. Barn som är mellan 1-2 är är också i förskolan när deras syskon är hemma.Blir så trött på dagens föräldraskap. Det är så osunt! Utgå från era barns behov istället för era egna för en gångs skull.

                      Dra åt *%%#^^
                      Du har ingen jävla aning om mitt eller mitt barns behov. Gör ditt jobb eller säg upp dig.
                      Mvh sjuksköterska

                Byt jobb då!? Orka va bitter på ett jobb där man har hand om det värdefullaste som finns. Andra människors barn. Tänker mest på att din bitterhet inte går ut över barnen.

                  För att det är så enkelt att byta jobb.
                  Studera i några år till.
                  Förlora arbetsinkomst.
                  Leva fattigt. Inte kunna ge sina egna ev. barn det de behöver.
                  Vara ny och oerfaren i sin nya bransch. Gå in på en låg lön.
                  JA vilken bra ide!
                  Nästa gång du har det kämpigt på din arbetsplats och nånting inte funkar:. Säg upp dig!
                  Nemas problemas!

                  Ta hand om ditt barn istället för att vara nedvärderande mot dom som har omsorgen om ditt barn. Gå ner och jobba 75%, ditt barn blir inte lyckligare för att du jobbar 100%.

                  Du är säkert en sån där vidrig förälder som passar på att gå till gymmet, eller handla innan du ska hämta ”det värdefullaste” du har haha. Det värdefullaste ni har är erat jobb, och sluta låtsas som att det är något annat.

                  Sluta jobba då? Så slipper dina barn utsättas för andras bitterhet!

                  Anonym 12.30: Du menar dina behov? Nästintill ALLA föräldrar har i Stockholm sina barn i förskolan så mycket de har laglig rätt till. När de hade rätt till heltid så hade ALLA det. Det spelade ingen roll om barnet var 1,5 år eller 5 år. Föräldraskapet bygger idag enormt mycket utifrån de vuxnas behov. Tror du på riktigt att ett litet barns behov är att vistas mycket i förskolan och i de stora barngrupperna som generellt finns? Att inte få tillräckligt omsorg för att att det helt enkelt är för lite personal. Senast idag såg jag (vistades i ett område med många förskolor i rad) föräldralediga föräldrar komma gåendes med en bebis på bröstet och en tvååring i vagnen. Och självklart skulle ungen in i förskolan. Att få vara ledig ibland är inte att tänka på.
                  Jag blir så arg. Det är jobbigt att vara förälder och förskolan finns inte till för er trötthet! Jag är så glad över att inte vuxit upp i en tid då vuxnas behov går före.

              Vilken dryg kommentar. Har du ens frågat hur de ser på sin arbetsmiljö? ??‍♀️

            Fast Bellas barn har väl haft nanny och ändå gått på förskolan..?

              Jag tror du blandar ihop nanny med guvernant.
              Bara för man har en nanny så är det inte hemskolning som gäller.

          Mina har det jätte bra med sina barnflickor!
          Dom är som en del av familjen! Sluta få dom känna sig betydelselösa!

            Vad kostar det att ha barnflicka? Och hur många har ni? Hur många timmar om dygnet?

              Vi betalar enligt avtal + lite extra. Vill att dom ska ha det bra. Dom gör ett förbaskat bra jobb
              Vi har dom ca 5 timmar per dag. Om jag tex måste resa iväg på jobb så bor dom hemma eller följer med.
              Självklart så får dom mat, biobiljetter, inträden och åkband ect ect beroende på årstid.
              Men det är som sagt vi Som kanske är för generösa.

              Nästa år så blir det mindre tid men en av tjejerna kommer bo kvar. Vi är hennes extra familj.
              Hennes föräldrar firar jul med oss ena året och vi hos dom andra året

                Så vad betalar ni? Det där säger inget om priset

                  För generösa för ni ”bjuder” på bio och inträde när jag antar att aktiviteterna är med era barn? Nä det är fan ta mig er jävla plikt att betala det under deras arbetstid. Ingen annan arbetsgivare låter medarbetaren betala själv i tjänsten. Jag blir så jävla förbannand på hela denna white saviour-attityden… för generösa my ass…..

                  När vi hade barnflicka då och då betalade vi ca 400 i timmen, hälften bort i rutavdrag vill jag minnas.

                  Tror inte mm talar sanning. Medellön barnflicka (se lonestatistik,se) är ca 20 000 plus sociala och arbetsgivaravgifter. Två skulle innebära kostnader på 50 000 i månaden, dvs 600 000 per år minus rut på 50. Inte sannolikt.
                  Om mm ens har några barnflickor är det svarta pengar så gissar då kanske en tusing i veckan, 8 000 för två i månaden.
                  Eller så är det bara hämtflickor, dvs hämtar o lämnar på dagis. Svart, ännu billigare.

                    Det låter nog väldigt dyrt, men vad vet vi om Mm’s inkomster.

                    Jag skulle dock tippa att hen kanske har någon au pair t.ex.? Vet inte vad dessa kostar eller om de kostar någon, men lär vara bra mycket billigare än 30k per år

                Hur många barn har ni?

                ”Vi betalar enligt avtal + lite extra”

                Så i reda pengar är lönen?

            O/
            Jo. Därför tycker jag det mest är sorgligt att Isabellas barnflicka är uppsagd. Barnen måste ju sakna henne.

            Nannys är ju väldigt vanligt i många andra länder där föräldrar inte har möjlighet att vara föräldralediga särskilt länge, eller där förskola är sinnessjukt dyrt. I vissa delstater i USA är ju förskola t.om dyrare än college.. Nu befinner vi oss i Sverige, men jag tycker det är så förlegat att kasta skit på föräldrar som väljer att ha nanny. Men det är klart, som förälder (och särskilt mamma) kan man ju aldrig göra rätt 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

              Eller så kan man fundera över vad en familj är. Att pappa och mamma uppfostrar, är närvarande etc är rätt givet. Det är inte att skamma folk för att de har barnflickor. Det är mer att peka på att självkänslan nog är rätt klen om man tror sig måsta jobba som en galning, ha egentid, utveckla sig etc när man bildat familj. Att vi skattebetalare via rut sen ska betala för att folk vill leka övre medelklass är så sjukt.

                Men det finns ju faktiskt mammor som VILL fortsätta jobba och utvecklas fast man har barn? Typ som jag, som snart ska få första barnet. Det ena behöver inte utesluta det andra om man planerar och organiserar sitt liv på ett bra sätt. Bara för att jag vill utvecklas och jobba betyder det ju inte att jag kommer skita i att uppfostra mitt barn.

                  Men det jag säger är att i de flesta fall gör man en familj, dvs två partners. Med den extremt övergenerösa barnledighet vi har i Sverige kan bägge dela på det. Jobba 80% är möjligt för många.
                  Det jag ser nu är hur alltför många, de som har råd, avhänder sig ansvaret för sina barn till barnflickor, mormor/morfar etc. När väl föräldrar är med sina barn hänger de över sina mobiler utan ögonkontakt med barnen som sitter med paddor i vagnarna. Det är klart det blir stora problem och värre lär det bli. Sedan, när föräldrarna väl satt sina barn i skolan, ja, då är de krävande kunder som menar att allt är skolans fel om barnen är besvärliga.
                  Slutligen, om du ett ögonblick tycker att det är att utvecklas genom att jobba och göra karriär så tycker jag synd om dig. Mot slutet av ett liv är det inte konferenserna, den fantastiska bonusen, applåderna när man lyckats med en stor affär, chefens beröm, löneökningarna som man minns. Det är istället minnesögonblicken med barnen. Och, de är de enda som kommer att minnas dig. Havamal, allt dör utom dom över död man.

                    Haha! Jag tror nog åtminstone att min minnesbank kommer ha plats för både härliga stunder med min dotter, utvecklande stunder på mitt jobb, med mera…. 🙂 Men jag blir så nyfiken på hur du tänker att en person med barn bör bygga upp sin vardag? Det du säger är ju att det är klent att vilja jobba och ha egentid. Förklara gärna 🙂

                      Men snälla. Det här begreppet egentid har först kommit under sena 2000-talet. Att vara förälder innebär och har alltid inneburit att ha lite tid för sig själv. Och anledningen till det är dina barns behov! De behöver dig och när du blir förälder är det inge längre dina behov som går först. Märkligt nog har många av dagens föräldrar svårt att förstå det. Det betyder inte att du alltid behöver leka med ditt barn eller stimulera det å (det klarar det oftast bra själv) men att finnas till, vara närvarande. Kvanitet! Du kan syssla med ditt utan att kalla det egentid. För ditt barn vet att du finns nära.

                      Jag säger inte alls att det är klent att vilja jobba, jag säger att man faktiskt inte kan jobba lika mycket när man bildat familj. Anledningen är att man väl rimligen tänker sig skapa en familj, en gemenskap. Det går inte att fixa med kvalitetstid. Barn skiter i det, de vill bara att man ska hänga med dom mycket. Inte resa, inga aktiviteter typ Disneyworld utan bara vara i det som är vardag – handla, städa, laga mat, vara på föris, vara med sina föräldrar. Tid.
                      Jag har träffat tillräckligt med unga vuxna, vilsna typer som tycker de träffat sina föräldrar för lite och har torftig kontakt. Förr var det papporna som stod i centrum för kritiken re att de var för lite med sina barn. Nu är det även mammorna som ska göra karriär. Och så ska bägge hinna med att träna, den förbannade egentiden, umgås med sina vänner, kolla feeden hela tiden osv osv. Det går inte ihop, bägge måste backa och hacka i sig att tio-femton år av ens liv får man sätta sig själv lite åt sidan och ge prio till andra. Om man vill att det ska fungera i längden och man ska få en fin kontakt med sina barn när de blir unga vuxna. Jag ångrar inte en sekund att jag och min man ägnat mycket (vardaglig) tid åt våra barn. Så värt nu. Medan de arbeten jag gjort minns av ingen.

                      Rut till: Håller med om allt! De behöver kvantitet före kvalitet! Vad är grejen med att hitta på saker konstant? Som du beskriver behöver barnen det vardagliga och de behöver tid! Att veta att föräldern finns närvarande i rummet bredvid är trygghet! Att sitta i köket och pyssla medan föräldern lagar mat eller städar. Något som förut var självklarheter är inte längre det. Sorgligt!

                vissa barn är mer i barnomsorgen än hemma. En av mina närmsta vänner jobbar på nattis, och det är riktiga skräckhistorier ibland.

                Vissa barns dagar ser ut så här:

                – lämnad på nattis 19.00
                – vaknar och är på förskolan tills kl 15.00
                -hämtas och är hemma
                -åker till nattis 19.00
                – vaknar och är på förskolan till kl 15
                – lämnas på nattis kl 19

                Och så rullar veckan på.

                  Detta har jag helt missat! Vad är nattis??

                    Nattis är barnomsorg på natten. Där barn får vara när föräldrar jobbar natt. Och eftersom föräldern måste sova på dagen, får barnen stanna kvar och ingå i förskoleverksamheten på dagen.

                  Fas det är ju fantastiskt att nattis finns. Vi måste se på barmomsorg som en viktig pusselbit för framför allt kvinnor ska få ihop sin vardag OCH kunna försörja sig.

                  I andra länder, som exempelvis Nederländerna kostar det en rejäl slant att ha barnen på dagis. Mina kollegor betalar över 10 000 SEK i månaden för att ETT barn ska kunna vara på förskola samtidigt som de är på jobbet. Ingen superlyx, utan vi pratar det som kommunen erbjuder.

                  VI kan anta att även föräldrar som har sina barn på nattis gör det de kan. Dessutom brukar folk som arbetar natt vara lediga flera dagar i rad då de kan umgås ännu mer med sina barn.

                    Helt enig med dig. Just när det gäller nattis är det rätt ”hårda” kontroller i form av arbetsintyg, arbetstider, osv, innan ett barn beviljas plats på sådan omsorg, åtminstone i min kommun. Så att bara lämpa av sitt barn i tid och otid funkar inte riktigt där.

                    70 timmar/v och ibland mer för vissa barn. Nattis är jättebra, och borde finnas för dom som jobbar natt och försöker hitta en dagtidstjänst.

                    Man ska vilja mer för sina barn än låta dom bo på förskolan. Vill man inte förändra barnens situation, skulle man inte skaffat dom från första början.

                      Jag var själv jobbat inom omsorg på obekväm arbetstid som det egentligen heter (värt att förtydliga då många barn som går där aldrig sover på förskolan).

                      Man ska inte glömma att det som är positivt med dessa i jämförelse med vanliga förskolor, är att det oftast är färre barn på avdelningen. Min erfarenhet är att det vanliga var att ha mellan 3-6 barn samtidigt. Ibland hade man endast ett barn och någon gång kanske runt 9-10 barn. Självfallet baseras antalet anställda på hur många barn det är ett visst arbetspass.

                      Oftast, om inte alltid, hade man mycket tid för omsorg för barnen. Stor skillnad från den vanliga förskolan! För att överhuvudtaget få ha sitt eller sina barn på nattis krävs det enligt min erfarenhet att man måste måste visa att man av ekonomiska skäl MÅSTE obekväm arbetstid. Och självklart går barnen på strikt schema. Ingen unge får bara lämnas in utanför förälderns schema.

                      Visst finns det föräldrar som har sina barn väldigt mycket på nattis. Men det är oftast (alltid enligt min erfarenhet) föräldrar som är ensamstående. Många som använder sig av nattis är visserligen ensamstående men de kanske ändå inte har behovet att ha barnet där så mycket som andra ensamstående föräldrar. Det beror ju på vad man arbetar med.

                      Jag önskar alla barn fick mer tid med sina föräldrar men på grund av ekomiska skäl fungerar det helt enkelt inte ibland.

                      Försöker hitta en dagtidstjänst? I vissa yrken, t ex läkare, ingår vissa nattpass varje månad. Men du kanske hellre vill att alla ska bli sjuka på kontorstid, så att läkare slipper jobba natt? På natten sover väl de flesta barn, så förstår inte riktigt problemet faktiskt. Det är inte synd om dessa barn.

              Jag bodde utomlands när jag fick min första dotter. Där fick jag som mamma vara hemma de första fem månaderna. Och det var strikt. Hade man ingen farmor/morfar etc som kunde ta hand om barnet så fick man antingen sätta barnet i en typ av dagis eller en privat barnflicka. Majoriteten av mina vänner valde att ha barnflicka då det kändes tryggare att ha barnet i hemmet med en person som barnet lärde känna.

              En sak att ha nanny, en helt annan sak att ha barnomsorg OCH nanny. Sådana föräldrar borde fundera ett varv till!

              Själv har jag varit hemma med min dotter tills hon började skolan. Förlorade förstås skitmycket pengar på det, men fick i gengäld vara med mitt barn. Stolt över prioriteringen!

                Vad är skillnaden mellan att gå på förskolan 7.30-17.30 och gå på förskolan 7.30-14.30 och sen ha Nanny 14.30-17.30?

                  Skillnaden är att med en barnvakt är du ensam så du får förhoppningsvis mer tid och omsorg. Helt enkelt så som det är med en förälder, fast givetvis inte samma djupa band.
                  I en barngrupp är du en av väldigt många.

                Ja, varför ska man ha bägge delar? Jag undrar om dessa föräldrar ens läst en enda rad om anknytning. Jag läste en jobbannons där familj efterfrågade en barnvakt att ha åt sin treåring mellan klockan 14-16/17. Vad skönt att barnet inte behöver ha så långa dagar i förskolan, tänker man. Men. En av föräldern som i det här fallet var en mamma (men hade lika gärna kunnat vara en pappa) var föräldraledig. Det visade sig att barnet skulle gå i förskolan under dagarna och sedan klockan 14 blivit hämtad av en barnvakt. Hade tiden i förskolan inte räckt undrar man? Innan någon börjar gasta om mom shaming så fundera en stund på vad BARNET är i behov av. Inte vad ni som vuxna är i behov. Ett barn mår inte dåligt av en förälder som är trött, det har föräldrar varit i alla tider. Och kom inte och inbilla mig att alla som genomgått en förlossning får en förlossningsdepression. För så är det inte.

          Är det mer trygghet och stabilitet att vistas utanför hemmet med olika personal allt som oftast, och att stressa iväg
          på morgonen och bli lämnad etc?
          Och detta när man är ca 1,5 år gammal? När ska någon våga prata om sambandet mellan överbarnbefolkade förskolor
          i tidig ålder och unga människors psykiska ohälsa?
          Barnflicka verkar vara ett utmärkt alternativt för små barn.

        För små barn som redan varit med om en skilsmässa, så är väl trygghet hos bägge ännu viktigare.

        Tycker det är ett felaktigt och rätt sorgligt tänk att det liksom skulle räcka med en stabil förälder. Odd och nannys ska inte behöva kompensera för mammans karriärsmål och flackande hit och dit.

          Tycker det känns lite som ett ursäktande för att man sätter karriären framför barnen på sina håll här. Bellas liv kan knappast ses som optimalt ur ett föräldrar-/barn perspektiv. Oavsett barnflicka.

            Ja och som att rena kläder och mat räcker för ett barn.. Det är SÅ mycket mer som behövs

          Skulle nog säga att 50% av alla vuxna idag har vuxit upp med endast en stabil förälder. Skillnaden är väl att då är oftast mamman den stabila..

            Folk bryr sig generellt inte om pappan är frånvarande eller instabil. Är han däremot närvarande och gör hälften av vad en mamma förväntas göra så är han best dad ever.

              Vilka konstiga människor du kommer i kontakt med! Alla människor jag pratar med om sånna saker, eller hör andra prata om, tycker det är förkastligt att en pappa inte är närvarande/tar ansvar.

                Nu pratar jag inte om individer i min närhet utan den generella tonen kring frånvarande pappor vs mammor. Lever du under en sten eller tror du på riktigt att en frånvarande mamma och en frånvarande pappa uppfattas likadant?

                  (Och lägg där till hur en närvarande mamma och en närvarande pappa uppfattas olika)

                  Nu pratade du bara om pappor inte mammor. Du behöver inte gå till attack. Den allmänna uppfattning folk har, är att det är förkastligt med pappor som icke är närvarande.

                    Läs vad jag skrev i mina kommentarer.

                      Du är anonym, jag vet inte vilka kommentarer som är dina.

                      Och vet du, jag orkar faktiskt inte heller. Du är en otrevlig människa som går till attack, har inte mycket för sånna som dig.

                      Använd din hjärna och reflektera över saker som händer i din närhet, du tillhör allmänheten även fast du kanske blir intalad att du och din omgivning inte gör det?

                      Går jag till attack?

                      Okej..

                  Håller med. Och att man på allvar sätter ett barn som inte är fyllda året i en framåtvända barnvagn! De vagnarna rekommenderas inte ens till äldre barn. Hur kan man få för sig att barnen inte vill kunna se föräldern? Trygghet!

            Min son växte upp med ensamstående mor. Ett av två barn ute i Enskede på nittiotalet. Det var andra tongångar då. Fanns inte dagis för obekväm arbetstid ute i Enskede.
            Nittiotalet var det årtionde politikerna flyttade ut till Enskede men det var sjukt bra sammanhållning. Hade tur och det var innan jag blev sambo med en man som redan hade vuxna barn. Jag hade ingen Nanny. Karriären var lite ute på hal is och mitt barn fick klara sig själv ibland under kvällstid det fick jag ochså göra som barn. Det är annorlunda idag.Det finns inga normer längre och de unga vuxna ska vara unga själva fram till trettio år. Jag prioriterade mitt barn, all ledig tid och är stolt över det idag eftersom jag inte har någonting att ångra. Jobbade var tredje helg och det fick vi lösa själva.

        Barnflickor som de säkert fullständigt litat på? Varifrån drar vissa som skriver här sina slutsatser…
        Det vet vi ju ingenting om, barnens känslor emot barnflickorna som kommit och gått..
        Det enda vi vet är att Gillis vill helst vara hos sin pappa.

          Hur vet vi det?

      Tror att pappan är barnens trygghet.

      Kom ihåg att hon bara visar upp det hon vill att vi ska se. Och hon vill provocera (något som hon uppenbarligen lyckas med).

      Att hon bor på hotell ibland, gör en en del jobb i hemmet och har opersonlig inredning är väl alla tre rätt försumbara faktorer ifall barnen har trygga och närvarande vuxna kring sig som ser deras behov och har tid för dem.

      Jag vet inte hur Bella är som förälder utifrån hennes blogg (mer än att hon är bortrest mycket) delvis eftersom hennes blogg är ren fiktion. Men inredningen i hemmet är väl ändå det minst viktiga.

        Tror knappast kidsen lider av egna rum plus ett rum med soffor, tv, spel osv. Folk klagar på henne bara för att klaga.

      Men vilket årtionde lever ni i? Ska inte en kvinna kunna ha karriär? Hur ska kvinnor som är vd göra? Hur gör män med karriär, skulle ni kritisera honom för att partnern tar mer ansvar? Finns många mammor som reser etc. Är vara förälder är ingen sysselsättning. Jag blir mörkrädd.

    För att ha råd med huset var det en nödvändighet. Helt obegripligt för mig. Tycker att hon har ibland en ganska märklig självbild. Hon säger saker som ”jag kan vara mamma och entreprenör” ”jag kunde köpa mitt dröhus” men inget av det stämmer. Hon har haft 3-4 personer som hjälpt henne med barnen och huset kunde köpas enbart under premissen att företaget betalade,genom samarbeten osv , majoriteten av omkostnader. I hennes hjärna har det nog varit sanningar men för alla runt omkring visar det ju på ganska dålig verklighetsförankring. Alla med barn vet ju vad det innebär med ett liv med barn, och det är inte det liv hon levt. Dom har bara varit rekvisita i hennes kuliss.

      Hon är ju fortfarande mamma till sina barn även om hon haft nanny, vad snackar du om.

        I teorin ja. Men uttalandet ”jag kan vara mamma och entreprenör” syftar väl på något sätt till att hon klarar ”mammalivet” och samtidigt bygga bolag. Och det kan ju alla som har barn konstatera att hon inte gör. Det är mer att hon riktar sig till läsarna med: ”kolla jag gör allt ni gör samtidigt som jag bygger bolag och bara lyckas med allt.” Och hon tror det själv. Men hon har ju mer varit mamma när det har varit nice för henne.

        Att Bella skryter om att kunna kombinera karriär och vara mamma, att hon får ihop livspusslet- men det får hon ju pga personal.

        Man brukar inte heller skryta om att man haft råd att köpa ngt om man bara haft råd att köpa det om man hyr ut det och kör x antal samarbeten i det

          Hur länge ska vi älta samma grej då? Vi vet ju hur Bella är vid det här laget? Hon är fortfarande mamma dock.

            Hahah då kan ju hela denna bloggen läggas ner. VAD har inte ältats till förbannelse om BB?

          Skrämmande att läsa kommentarer här och dömande syn på en annan människa. Hur många av er har lyckats starta företag och driva med vinst?

          Hur många av er är företagare och förälder?

          Hur många av er vet vad det innebär att vara entreprenör?

            Säg ett enda projekt som Bellsan dragit igång som fortfarande är vid liv och ger en stabil vinst.

            Det är nog ganska många. Vi är många egenföretagare i det här landet. Du får det att låta som det är likställt med att vara astronaut.

    Hennes senaste insta post, där hon posar med tutten i vädret och skriver ’Office- days”..
    Känns inte som hon jobbat en dag i sitt liv. En fasad, som huset som aldrig var ett hem

      Hon jobbar ju hela tiden. Hade inte velat jobba som hon gör. Problemet är ju snarare att hon verkar jobba med för mycket samtidigt hela tiden så att allting blir pannkaka. Istället för att lägga all energi på ett projekt och göra ett bra jobb så kör hon 100 grejer samtidigt och gör ett dåligt jobb med allt.

        Men vad är det egentligen hon g ö r? Brainstormar fram nya idéer till nya företag? Raggar samarbeten? Putsar fasaden? Enlighten me, please

          Hon har och har haft företag med anställda, på ganska bra adresser och tjänar/tjänat bra med pengar. Tror du på allvar att hon inte jobbar? ? Hur tror du att Löwengrip har tagits fram?

            Förmodligen av lite mer kompetenta medarbetare/anställda? Bella kläcker idé på idé på idé och de försöker hänga med och skapa nåt av det? ?
            Så. Åter till kärnfrågan: vad exakt är det hon g ö r? Och nä, ”tjänar pengar” är inte nåt bra svar, sorry!

              Hon ansvarar för kundkontakter, är med på möten, tar beslut, svarar på mail, ansiktet utåt och besöker försäljningsställen osv osv. Sluta löjla dig. Hon har fått kritik över att hon jobbar hela tiden istället för att vara med sina barn och nu helt plötsligt jobbar hon inte alls. ??‍♀️

                Sluta läsa in saker jag inte skrivit, tack! Jag undrade vad hon egentligen gör. Var skrev jag att hon inte jobbar? ?

                  Står ju? :S

                    Hon undrar vad Bella jobbar med under sina jobbtimmar. Bella verkar inte jobba effektivt.

                  Känns ju som att hennes hårda ”jobb” typ består i att starta dagen meden pt, käka lunch, prova kläder inför fester. Typ sånt vi andra gör på vår lediga tid EFTER jobbet. Men ändå jobbar hon såååå hårt ???‍♀️

                Hon har väl kanske snarare fått kritik för att leka jobb än att vara med barnen.

                Ansvarar för kundkontakter.. Det gör hon väl ändå inte.. När har Bellat svarat på någon kunds epost.. Känns som att det måste vara personer från Bellas gäng som kommenterar här..

              Med tanke på hur många egenföretagare som jobbat i princip dygnet runt för att få det att gå ihop är det märkligt att isabella kan starta ett så pass stort företag utan att behöva lyfta ett finger.

                Åter igen, var har jag skrivit att hon inte lyfter ett finger?

                  Hela tråden startar med påståendet att hon inte jobbar. Är du dum? ??‍♀️

              Du tror på riktigt att någon som sitter här vet exakt vad hon ”g ö r” om dagarna?

                Folk här tycks ju veta i princip ALLT?

              Men hur många idéer är helt nya? Hon vill gärna vara den där idésprutan, men hur mycket nytt har hon eg kommit på?

      Man kan ju undra hur det fungerade innan Bella fick för sig att ta kommandot över Löwengrip Beauty i samband med ”krisen” och Pingis mammaledighet.
      Bella skriver på bloggen ”Lång dag men så blir det ibland. Möten på rullande band och mycket beslut”. De medarbetare som finns kvar nu verkar inte ha någon delegering alls av beslut.
      Var det Hannah som skötte Löwengrip Beauty på egen hand? När hon slutade tas tydligen alla beslut av Bella själv. Eller har hon helt enkelt roffat åt sig allt nu när hon blivit arbetslös från Löwengrip Invest? Kul för medarbetarna som inte längre får fatta några egna beslut. Brukar sluta med att folk ledsnar och säger upp sig.
      Eller är det bara på låtsas?

      Lägg ner! Hon jobbar nog hårdare än du någonsin gjort!
      Man kan beskylla henne för mycket men fan inte det!

        Alltså jag var lite ironisk över alla fåniga bilder från kontoret där hon posar eller låtsatsjobba framför tex ett vitt ark eller avstängd dator..

        Hon jobbar inte hårdare,hon skriver bara att hon gör det. Hon är på jobbet mycket men hon verkar nästintill chockad över att plötsligt ha en vanlig arbetsdag utan MUA, assistenter, någon pmåtning, frisyrfix osv.

        Alltså är det Marisol som skriver här.. eller någon annan från Bellas kontor..
        Bellas arbetsdag, frisörbesök, middag, manikyr, ställa upp på lite bilder och delegera arbetsuppgifter till andra på nåt enstaka möte..
        Hemma sköter andra om barnen och hemmet och så lämnas barnen ofta med personal när Bella far ut på fredag eller lördag kväll/natt med pojkvän…

        Jag är också en av dom som starkt tvivlar på att Bella jobbar särskilt hårt. Mycket av vad hon verkar se som arbete är att bli sminkad, få naglarna fixade, håret fönat, prova balklänningar, gå på galor mm. Hon sitter säkert på sitt kontor i flera timmar men jag tror att hon omringar sig med folk som gör jobbet åt henne, hon sitter med på möten och har sista ordet när det kommer till att välja alternativ ett eller två på den nya designen av flaskor (som någon annan har suttit och arbetat fram den faktiska designen på). Jag tror mest att hon glassar runt och vill gärna få folk att TRO att hon jobbar hårt.

        Nämn någon annan egenföretagare vars firma är i kris och på gränsen att gå under som tar långhelger torsdag till efter lunch på måndag varannan vecka?!! Hon blåser bara rök ’up everyones ass’ och så många av hennes hjärntvättade fans bara sväljer allt och verkar helt ha glömt bort vikten av att ibland ifrågasätta det man matas med i media.

        Men det här är bara vad jag tror och tycker – andra är fria att tro och tycka vad dom vill

      Jag hade gärna hyrt ut mitt hem för de pengar det påstods att Bella fick för det. Tyvärr har jag en tråkig tvåa i en mindre stad, det vill nog inget filmbolag hyra.
      Skulle inte hyra ut till någon inneboende eller i andra hand dock.

        ? jag med. Hellre uthyrning av bostad till reklam/tv inspelning än till privatpersoner som bor över några nätter/ några veckor.

          Hyr aldrig ut era bostäder till inspelningar. Saker går sönder, repas, försvinner, etc, utan att det uppmärksammas. /Jobbar på set

    Jag är så trött på att Bingo Rimér och hans konsumtionshets. Samarbeten, samarbeten, samarbeten. Vad hände med hans yrke? Att han och familjen dessutom ska flyga till Bali och flyger som det fanns tusen jordklot. Ta lite ansvar som medmänniska! Suck.

      De skulle egentligen rest iväg på höstlovet också men kidsen vägrade pga miljöförstöring. Bra med kids som lär sig vettiga saker i skolan =)

        Jaså? Synd att de inte vägrade den här gången också (även om jag tycker sådant är ett vuxenbeslut). Det var väl för övrigt inte så länge sedan han publicerade något som hade miljön att göra. Jo jo, visst. Du tycker det är så viktigt. Konstant skriver han inlägg om hur han är som pappa (och vet att han kommer få höra det från varenda kotte i kommentarsfältet). Är folk på riktigt korkade? Det enda jag läser är: Nu vill du att jag kommenterar att du är en bra pappa eller att de samarbetar så bra i familjen och att allaaaa separerade familjer borde göra som Bingo och hans familj. Så genomskinligt! Och sedan dessa kommentarer från oftast mammor som lämnar ut sig själva och sina barn med kommentaren: Jag önskar att mitt barns pappa var som du.

    Är huset sålt?

      Bella har sagt så. Till någon ”barnfamilj” som inte har någon brådska att flytta in. Det blir tydligen först någon gång i mars eller så. De nya ägarna vill naturligtvis först kolla om poolen fungerar ?

        Dressman skall nog göra några fler inspelningar där först för vår och sommar kollektionen.

          Tror även Lidl var på gång att sponsra kylskåpet.

    Jag fattar absolut grejen och det är en smart inkomst, men inte när man, enligt henne, lever under sånt hot och stalkers, att släppa in så mycket främlingar och dessutom visa upp sitt boende i varenda svensk tv.

      Full av motsägelser denna Bella.

    När vi hyrde ut vår lägenhet till en inspelning bytte de lampor som de inte tyckte passade in och lite annat och satte tillbaka i slutet av dagen så vi behövde inte gör något alls. Då var de iofs bara i vår hall och matsal (stor gammal våning) så vi hade inte så mycket personligt där men som sagt de fixade som de ville ha och återställde. Fick iofs inte i närheten av så mycket pengar som Bella. Men 5-6 tusen för en dag när vi ändå var på jobbet och barnen på förskola var ju inte fel.

      Mina föräldrar fick typ samma vid en dags reklamfilminsinspelning. En dag för en spelfilm också, och då tror jag de fick bara någon femhundring, men det var någon budgetfilm. Tycker hur som helst inte det verkar vara något man blir rik av direkt? Men det var definitivt inget som jag kände inskränkte på min integritet som barn heller som vissa hintar om, man tyckte ju bara det var lite roligt. Barn som Gillis och Sally som är vana att publiceras på sin mors sociala mediekanaler tror jag inte bryr sig nämnvärt :p

        Reklam ger mycket mer än tv/film. Jag har jobbat med reklamproduktioner som betalat 15-30 000 per dag för hus/lägenheter till korta reklamsnuttar i sociala media.

      Gåsmamman?

    Hatar den där FUCKING svaraknappen till höger, vissa dagar går det inte att scrolla utan att råka klicka på den.

      Det här med social media är svårt ibland, kämpa!

      Get over it!

        90 personer håller uppenbarligen med mig så det kanske var bra att jag skrev kommentaren så att Camilla får feedback på vad som kan göras bättre?

        Obs att jag var astrött när jag skrev, därav grinigheten ?

          Hon har fått massvis med feedback om den j*vla knappen utan att något hänt.

      Scrolla med vänster hand istället 🙂

    Jag har funderat på en sak: att hon ständigt slänger ur sig idéer om nya kommande projekt oavsett timing/tidpunkt. Känslan blev så stark nu när hon outade att hon ville starta ett underklädesmärke. Just nu?! Jag ser det bara som att hon faktiskt har för lite att göra. Hur mycket gör hon på jobbet? Nu när nagelfix, makeup mm är struket, blir dagarna tomma och för långa då?

      Nej, hon har att göra. Men hon verkar sakna förmågan att planera. Andra som får idéer förverkligar liksom inte allt de kommer på medans Bella verkar tro att hon kan göra allt hon kommer på – samtidigt.
      Idén om underkläderna tror jag hon har snott från Therese Lindgren.

        Kurserna i att starta eget får vi anta att hon avvaktar med att hålla?

      Bella behövde ”content” och ville visa sig i BH på Instagram och för att kunna göra det utan att bli (alltför) påhoppad hittade hon på det där om underklädesmärke.
      Nästa gång det var dags för klickfiske och kommentarer på grund av enbart BH så fick hon det till att hon och Sascha provade olika överdelar. Då är det naturligt att man lägger upp bilder mellan dessa byte, eller hur?
      Nu senast var det mer påklätt men ändå framskjutande bröstbild under beteckningen ”office days”. Säger väl allt om hur Bella ser på sina arbetsdagar på kontoret 🙂

        Precis, hennes arbetsdagar hår ut på att förhöja hennes hybris. Det är jag, jag och återigen jag som gäller.

    Dressman och DDR passar väl rätt bra ihop.

      Brunt och beiget en härlig symfoni…

    Undrar var hon och barnen ska bo sen?
    Hennes nuvarande hem känns som ett hotell. Äger hon några personliga ägodelar? Tycker allt ser nyinköpt ut och stylat ut.
    Bella är en märklig figur med annorlunda värderingar. Kan inte komma ifrån att hon känns som ett tomt ytligt skal. Är säker på att hon aldrig lagt mer än en minut på Erik om han vore utan pengar.

      Hon kommer antagligen hyra inne i stan. Det borde väl ES kunna hjälpa henne med. Fastigheter och kontakter i den branschen har han gott om.

      Det mesta av inredningen är samarbeten/spons övriga prylar och möbler har hennes inredare köpt in. Hon var utomlands vad jag kan minnas och kom hem till ett färdiginrett hus (husteamet you know…) https://www.isabellalowengrip.se/2018/11/12/antligen-hemma-2/
      Hon är som ett tomt skal utan egen identitet. Utan bloggen och medial uppmärksamhet skulle hon vara helt vilse i pannkakan.

        Man får väl hoppas att åtminstone barnen får ha sina egna grejer, men är inte helt säker på det. ?

    Det stod någonstans att villan hyrs ut med
    Jämna mellanrum för att få ekonomin att gå ihop
    Kan väl tycka det är ok ? Många som hyr när de är
    Borta 3 v på sommaren / över jul mm

    Vet någon vad som hände mellan Anitha och Bianca Meyer? Bianca antyder något i Della Q med jämna mellanrum, att saken gått till rätten eller något liknande, men att hon typ inte får tala om det i media. Och att de är ”ärkefiender” typ. Vet inte vad som hände men har uppfattat det som att något gick snett då de gjorde Fyllepodden ihop? Någon som vet?

      Inte första gången det skär sig mellan Anitha och andra. Hon var väl anledningen till att bröderna Schulmans var osams och inte sågs på några år.

      Vänta va har Bianca meyer och anitha Schulman varit kompisar??

      Berätta allt du vet känner jag, har helt missat detta även om jag lyssnar på della q

    Nog ganska lätt att hyra ut huset, tror inte IL haft några personliga ägodelar där – allt har sett så opersonligt ut, och det verkar som att hon fått möbler sponsrade/utlånade

    Hennes hus är även med i serien Fartblinda på TV4Play.

    Mina föräldrars hus hyrdes ut till ett filmteam. De hade sålt men tillträdet var månader bort. Både de och köpare tyckte det var en kul grej. Perfekt för filmteamet och köparna fick några rum nytapetserade. Plus att huset nu är bevarat för eftervärlden i stor svensk film. ?

      Vilken film?

        Borta med vinden?

          Borta på vinden.

            Tomtar på loftet? ?

      Drömkåken?!

    Bella ägde ju själv aldrig huset utan hyrde det under ett år eftersom ägaren inte fick det sålt. Hur kan du ha missat det?

      Hm, lagfart beviljades på huset med inskrivningsdag 2019-01-11, det finns inteckningar uttagna motsvarande 85% av köpeskillingen? Hur förklarar du det om huset hyrdes?

      Hur lyckades Bella få lagfart på huset om hon hyrde det?
      Hon har tagit ut inteckningar och pantsatt. Det gör man inte om man hyr.
      Varför sprider du felaktig information ”Charlotte” ?

        Charlotte heter egentligen Simon.

    Jag kan med säkerhet säga att Isabella inte fick 250 000kr vid inspelningen av Fartblinda, det handlar om ca 1/5 del av det hon påstår.

      Har jobbat i produktionsbranschen och det låter väldigt högt.

        Ja jag reagerade på just det så pratade med några som jobbat med Fartblinda och har full insyn på ekonomin, de blev väldigt förvånade över hennes påstående.

          Hon har en benägenhet att avrunda uppåt. Precis som 30-miljonersvillan hon köpte som eg kostande 26,5 miljon.

          Hon kan antagligen inte tala sanning även om hon vill, så uppfuckad är hon tyvärr!

            mytoman…

    Fattar inte varför du ens kommenterar hur hon känner sig bekväm i det, hon har ju aldrig haft ngn personlig relation till huset

    Ot.
    Martin Timell får över 8 miljoner i skadestånd av Tv4!
    Det lönar sig alltid att vara en mansgris! ?

      Vidrig snubbe!

      Men snacka om att han är fullkomligt rökt i showbiz för all framtid. På alla sätt. Men varför stämmer han tv4? För att dom lät honom hållas? Förutom Timell själv är det ju tv4 som betett sig svinigast.

    Ni får lägga ner med snacket om att det är synd om barnen
    Ni är såna där som hänger på familjeliv o spyr galla över såna som gör sitt bästa
    Många många många barn har det så mycket värre än att vara med en mamma som Isabella löwengrip
    Dem har lyxproblem, dem får rena kläder dyra leksaker bostad bra stabil pappa
    Fina ställen att bo på
    Bra mat
    Jag är säker på att dem får mycket kärlek med!
    Säga vad man vill om Isabella men har svårt o tro dem har det dåligt.

      ”De” och och inget annat ska det vara

        Tack!

        Det ;)))

    Camilla, du har ofta en så hånande ton i dina inlägg om Isabella samtidigt vägrar du skriva om såna som Cissi eller Linnea claesson.

      Vad är hånande i det här inlägget?

        Sa aldrig detta inlägg men bläddra bak till dina andra 500 inlägg om Isabella, 40 år å borde veta bättre än o ha agg mot ngn som är över 10 år yngre än dig

          Lol ? ? ?

      … & Blondinbellas små avgudadyrkare klagar helst på allt och alla och skickar vidare till knepiga jämförelser. Ack ja… 🙂 besatta av hånet mot verkligheten, småtomtarna är stortomten lik.

    Nån kanske har skrivit det redan men visst är det hennes hus som är med i ”innan vi dör” också?

      Hon har visst behövt hyra ut det väldigt mycket för att ha råd med det ?

        Inget konstigt med det. Många hyr ut inför sommarlov / höstlov mm

    Det finns inte en chans i världen att hon fick 250 tusen för att hyra ut huset! Har hon på riktigt påstått det? ??

      I Bellas huvud var det så…. say no more

      Och även i solsidan va? De nya grannarna för den här säsongen

    Frågade precis på Bellas blogg hur det är möjligt att man köper biljett till en gala samt betalar för en måttbeställd designer klänning om man har en ekonomisk kris och fått säga upp personal, sälja sitt hem etc. Undrade om krisen också var en kuliss. Skrev att hon inte är trovärdig. Undra om den kommentarer kommer att godkännas…?

      Ja, hon borde skämmas, tänk så många småföretagare som sliter för att hålla näsan ovanför
      vattenytan och IL:s kris består i att beställa en långklänning av Ida Lanto.

        Det är naturligtvis ett samarbete så Bella betalar inte vad klänningen skulle kosta i butik.

        Ni har fortfarande inte fattat att det aldrig funnits någon kris utan att det bara var teater för att försöka flytta fokus från det extremt dåliga rykte hon skaffat sig när hon ljugit om statistik, umgåtts intimt med en gift man (och desssutom lagt ut hela härligheten på bloggen), trumpetat om hur hon skulle blir ”världens mäktigaste kvinna”, velat ”få fler unga att flyga privatjet” – och allt annat strunt ägnat sig åt. På köpet, som en direkt följd av den påhittade krisen, kunde hon motivera att hon skippade NYC (vilket förstås bara berodde på att hon inte ville lämna lille Erik alldeles lös och obevakad hemma i Svedala) samt sålde huset (antingen har hon tröttnat på det eller så ska hon bli sambo).

        Det finns ju faktiskt flera som har begripit det här ända sedan hennes krokodiltårar tog fart och skrivit om det. Hur tänker ni som inte förstår att det stämmer, särskilt när någon påpekar det?

      SL, vilken moral tant du är.

    Om Fartblinda betalade så mycket för en inspelningsplats, hoppas jag att de betalade statisterna mer än 300-450 per dag.

    Pingis är fortfarande ägare i Nextcell Pharma/Cellaviva?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.