Hade ni orkat hänga på Sandra Beijer?

Sandra Beijer drar på hemmafest-maraton och stannar ute till kl 05. 
Jag läser hennes inlägg och kan nästan känna mig lite avis att jag inte längre går på den typen av fester med obegränsade mängder alkohol och rökmaskiner som varar natten lång.
Sen kommer jag på att jag förmodligen hade velat gå hem och sova innan klockan ens slagit midnatt – som en sämre version av Askungen – och då känns det helt okej igen.

Jag har nog festat till solen gått upp en handfull gånger de senaste 15 åren och senaste det skedde var nog minst 10 år sedan. 
Jag är en trött vuxen och stolt över det. Att gå och lägga mig tidigt och sova ut är lyx för mig. 🙂
Hade jag tagit rygg på Sandra en natt som denna så hade jag förmodligen varit sliten i flera dagar, även utan alkohol.
Jetlaggad från en fest i Enskede, det KAN faktiskt ske. 🙂

Hade ni pallat?
När festade ni till arla morgonstund senast?
(Mina aningens äldre läsare då alltså..hehe..)

218 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja kanske en gång om året, det får fan räcka 😂

  Svara

  Förlåt alla er jag bashade igår på ös ang SSRI. Det är ju bara positivt att ni hittat nåt som funkar för er och att ni har det bra. Antar att jag tar ut min ilska och frustration på er bara för att inget funkar på mig.

  Svara

   Men du, jag har också depression och ptsd. Tror det var samma för dig? Har du kontakt med vårdcdntralen eller psykiatrin?

   Svara

    Psykiatrin endast nu, andra omgången KBT. Durå?

    Svara

     Vad bra. VC har ingen koll. Kbt har inte hjälpt ett skit för mig. Däremot har psykodynamisk terapi hjälpt massor. Är inne på min 5e terapeut nu. Han är riktigt vass och jag mår riktigt bra faktiskt. Även om han drar upp mycket skit så gör han det hanterbart. Fick erbjudande om EMDR men orkade inte just då. Det ska tydligen vara väldigt effektivt vid ptsd. Har du provat venlafaxin? Den har bra effekt just vid ptsd och depression. Jag äter dock en relativt hög dos ihop med stämningsstabiliserande.

     Svara

      Har också ptsd och depression. Ser inte meningen med livet just nu men hoppas det vänder. I staden jag bor finns en speciell ptsd-mottagning där jag fått hjälp och det är ju bra såklart. Dock fokuserar min psykolog där enbart på att lära mig leva med mitt förflutna och det som orsakade ptsd men inte så mycket på depressionen.

      Svara

       Vad stark du är som kämpar på Emma❤️ Jag är stolt över dig. Ibland är det så satans tufft. Kan du inte ta upp det med henne? Sen jag började ha mer önskemål och synpunkter på min terapi har jag fått mycket mer ut av det.

       Svara

        Emma säg inte att du bor i skeå då dör jag /syrran

        Svara

         Tack för svar❤️svar i mod.

         Svara

      Tack fina du❤️ har käkat olanzapin och quetiapin (är väl stämningsstabiliserande?), annars har väl l*rica funkat bäst hittills men det får jag inte utskrivet pga n*rkotikaklassat. Så känner väl mest att vården inte vill förskriva mig medicin jag tycker fungerar för att det är just det. Har väl accepterat det och jag tror att det är det som gör mig bitter.

      Att det är bättre att bara acceptera att jag blir handlingsförlamad ibland, för snart är jag frisk igen. Annars äter jag bra,tränar 4 ggr veckan, är ute i skogen etc.

      Men fan ja. Det gör en bitter. Det är inget jag är stolt över precis. Jag vet att jag kan vara tuff och elak och dryg. Det är bara vad det är egentligen, hellre att jag är det än att leva med hopp som blandas med förkrossning pö om pö.

      Tror fan jag kan bli glad av att ge upp också. Det är väl inte hela världen att man inte mår bra jämt.

      Svara

       Om du funkat bra på lyrica borde väl voxra vara bra att prova. Den är som venlafaxin men går även på dopamin vilket även lyrica gör.

       Svara

      Venlafaxin är grymt! SRRI fungerade inte på mig men med venlafaxin är jag typ helt ok igen.

      Svara

  Förstår inte hur vuxna med heltidsjobb orkar festa till morgonen. På lötdagar är jag helt slut efter veckan, då vill jag bara sova och hänga med familjen och vänner.

  Men jag tror inte att Beijer känner så eftersom hon är frilansare och kan styra hennes uppdrag och arbetstider.

  Svara

   Jag är vuxen med heltidsjobb men kan lätt festa till fem. Har så sjukt roligt när jag är på fest vill liksom aldrig sluta. Det händer kanske 4 gånger om året så det är ju inte så ofta.
   Tror jag orkar länge för att man inte dricker så mycket längre, blir ju aldrig full, som mest salongsberusad, då orkar man festa till nästa morgon.

   Svara

    Hahah jag är tvärtom, salongsberusning gör mig sömnig och en bra fylla gör mig glad och taggad 😄 men är man väl igång går de ju att fortsätta festa på, händer ju dock inte lika ofta när man har barn 😅

    Svara

    Jag med! Är i sena trettioårsåldern och kan lätt vara ute eller hemma med kompisar till 05.00, inga problem! Har inga alkohol- eller drogproblem. Och sköter mitt jobb och relation exemplariskt.

    Svara

    Jag är likadan. Blir kanske 5-6 gånger om året. Är man i god form (tränar regelbundet) + tycker att det är sjukt kul så orkar man ju 🙂

    Det där med träning tror jag är viktigt. Är man i dålig form blir man ofta trött tidigare och det tar längre tid att återhämta sig efteråt. Min hobby-lökar-teori 🙂

    Svara

     Håller så med om återhämtningen! Upplever inte alls att jag är ”golvad” så länge av bakfyllan sen jag började träna ordentligt. Har alltid tränat 1-2 ggr/v men senaste 2 åren 3-6ggr. Märker verkligen skillnad på att man är tillbaka i normaltillstånd snabbare.

     Svara

    Det beror ju på vad för sorts vuxen man är också. Man kan vara 22 år och jobba på centrallagret för att självtitulera sig som ”vuxen”. Eller så är man *vuxen* och har barn, hus utanför innerstan och ett krävande jobb.

    Svara

  Har nog aldrig festat efter kl 03 någonsin. Inte ens när jag var yngre. Nu är jag totalt slut vid 23 tiden. Då är de tack o hej.

  Svara

   Åh samma här, jag är som skalman med min mat- och sovklocka, om inte jag är i säng innan midnatt så är jag helt slut i en vecka, och så har jag alltid varit.

   Svara

    Önskar jag var så. Låter härligt😍

    Svara

     Det går ju att lägga sig före midnatt även om det är fysiskt möjligt att vara uppe längre…

     Svara

      Ja men jag är så himla impulsiv och tappar rutiner så fruktansvärt lätt. Önskar att jag var en skalman för mår så mycket bättre av rutiner. Men jag kämpar på och hoppas att även jag hittar mina rutiner någon dag. Tills dess så ser jag upp till er och har er som målbild ❤️

      Svara

       Du verkar vara en härlig människa. Min sambo är som du och jag är motsatsen. Jag fixar rutinerna (jag är ganska tråkig och pryd haha, han säger nog motsatsen men jaja) och han är den roliga impulsiva. Jag fixar strukturen II hans liv han fixar det roliga i mitt liv. Är helnöjd. Ändra inte på dig fina du.

       Svara

  Sist jag festade till arla morgonstund var ca 2 år sedan. På mina bästa kompisars 30 års fest. Kom hem vid fem på morgonen. En sjukt rolig kväll och dessutom var de i juni så solen gick aldrig ner 🙂

  Svara

  Där jag växte upp var klubbarna öppna till 02. Tom det kändes sent haha. Gick aldrig på efterfest – varken vid 17, 21, 26 eller 32 😅

  Svara

   Efterfester suger alltid tycker jag. När jag var yngre rökte man alltid, men det har man ju slutat med så efterfesten eleverar inte nu för tiden med bara alkohol, man blir bara fullare och odrägligare haha.

   Svara

  Var ute för nån månad sen senast och kom hem vid 04. Sen upp 06 för min dotter skulle fixas inför föris. Sambon fick ta henne dit dock haha. Jag pallar såna festkvällar Max ett par gånger om året, är 29.

  Svara

   Kunde inte din sambo ha bjussat på att göra iordning dottern inför föris?

   Svara

    Haha jo såklart det gjorde han. Jag flätade bara hennes hår för hon tycker att pappa är alldeles för dålig på det 😀

    Svara

     En (bak-)full mamma är bättre på allt!

     Svara

      Haha flätorna såg ut som skit men hon var nöjd 😂

      Svara

       Var på 90-talskryssning i oktober och festade till 06.30, fortfarande ovetandes om det var svensk eller finsk tid men känner mig ändå nöjd med min insats.Tog en vecka att repa sig dock🙄😂

       Svara

  Unpopular opinion kanske men jag tycker det är lite patetiskt när folk 35-40 ska hålla på att festa som artonåringar.

  Nu kommer väl tusen kommentarer om hur avundsjuk jag är på dessa personer, save me 🙂

  Svara

   Jag är gärna patetisk 1 gång om året 🤗

   Svara

    För fulla 18-åringar är ju inte patetiskt…

    Svara

     Inte lika patetiskt som 40+ are haha
     Vid 18 är alkoholen fortfarande relativt nytt o spännande

     Svara

   Känns ganska tomt va. Men det kanske beror på att dom flesta tröttnar på det och dom som inte gör det sticker ut. Dom som festar vid 35-40 tycker ju samma sak om oss. Att det är deprimerande hur torra vi blivit. Att vi inte har ungdomen kvar.

   Svara

   Jag är också patetisk en gång om året haha. Håller för övrigt med. Någon gång per år gör väl inget men folk som är ute var och varannan helg i den åldern känns ganska patetiska och lite misslyckade 🙈

   Svara

    Wow vilken syn på andra människor. Jag är över 30 och jag är ute varje helg. Har fast jobb, gulliga katter och en fin lägenhet och mår jättebra i mitt liv. Jag är inte ett dugg misslyckad för att jag är ute och har roligt på det sättet jag väljer. Fy helvete jag ska tänka på dig när jag tar en hot shot ikväll.

    Svara

     Jag står för min åsikt. Folk som behöver sprit för att ha roligt är så fruktansvärt tråkiga.

     Svara

      Älskar att dricka alkohol på fest eller tillställning, underbar känsla och gott!

      Svara

     Man mår välinte jätte bra om man behöver gå ut flera dagar i veckan för att känna att man har ett meningsfullt och härligt liv. Snacka om verklighetsflykt. Men live and let live 🤷‍♀️ Hoppas hotshoten smakar 🥂

     Svara

      Var inte så bajsnödiga och torra.

      Svara

      Man mår ju inte jättebra om man känner att man behöver vara hemma och torr för att ha ett meningsfullt liv heller?

      Svara

     Fast på ett sätt – har man inga andra intressen än att supa varje helg i vuxen ålder efter sina twenties så är det ju lite deppigt ändå?

     Sen är man ju inte misslyckad som människa för det såklart men förstår vad Anonym 18:50 menar.

     Svara

      Eller så är intresset just att supa och umgås med vänner som vilket annat intresse som helst? Vem är du att döma vad som är ett ok intresse när man är över 30?

      Svara

       Fast andra intressen innefattar oftast inte substanser som ändrar ens sinnesstämning.

       Svara

        Dömer ingen säger bara vad jag tycker 🙂 har själv vart en sån som gick ut hela tiden vilket såklart var kul men skulle nog inte klassa det som ett ”intresse”.

        Skulle jag börja kategorisera supande som ett intresse så hade jag nog börjar bli orolig för mig själv.

        Svara

      Så om man går ut och festar ofta då har man automatiskt inga andra intressen? Ok….

      Svara

       Man har automatiskt färre intressen eftersom drickandet tar upp tid som skulle kunna användas till annat som kanske är mer, ja meningsfullt?

       Svara

        Så det är inte meningsfullt att ha roligt med sina vänner?
        Och alla som inte är ute och festar på helgerna gör massa meningsfulla saker- typ tittar på Idol, hänger här eller sover?

        Svara

         Kan man inte ha roligt med sina vänner utan att supa har man problem.

         Svara

         Jag hänger här tills kidsen somnat. Är det inte bara barn som kollar på idol? 🤔

         Svara

         Men alltså sluta hörrni. Ingen dömer er och berättar för er att ni är tråkiga för att ni har andra intressen än dom (som festar). Sluta tro att det ni gör är rätt för alla och det andra gör är fel bara för att det inte svänger efter eran pipa.

         Sluta vara högfärdiga. Jag spyr.

         Svara

         Finns ju fler intressen än så. T.ex friluftsliv, träning, sporter av olika slag, kurser å annat kul m.m.

         Är man ute och super varje helg så är min erfarenhet att sådana intressen inte blir av pga att festande tär på orken. Men alla är ju olika såklart 🙂

         Svara

          Träning och friluftsliv 😂 Tant Agda ringde och vill ha sitt liv tillbaka

          Svara

           🤦‍♀️

           Haha, go get’em!!

           Hon kanske har tagit ecstasy ?

        🙄

        Svara

         Jo men frågan är ju fortfarande:varför är det så viktigt för er som inte ’festar’ att kasta skit på dom som gör det? Varför måste ni berätta för andra hur bra ni är som inte gör det?

         Svara

      Bara för att man fyllt 30 vill inte automatiskt ALLA gifta sig, trycka ut två skitungar och sitta hemma och däcka på soffan med sambon innan klockan slagit midnatt… man är inte heller vuxen eller ansvarsfull bara för att man gör dessa saker – så sluta lek så jäkla viktiga.

      Jag är 27, har en strålande karriär och ett välbetalt jobb och bor själv, och jag ÄLSKAR att festa till 4-5 på morgonen med mina polare när jag är ledig. Det får mig att slappna av och jag skrattar och har roligt. Mina polare är allt från 21-35 dessutom. Vi är alla olika. Ni behöver inte tycka att festa är kul, men respektera att det finns folk som gör det och se inte ner på dem. Ni är inte bättre.

      Svara

     Samma här, nu varierar jag med middag hemma med vänner och utekväll men festar på relativt ofta. Är över 35 år och känner att jag är i min bästa ålder. Tycker faktiskt synd om dem som måste gå upp klockan fem och ta hand om en skrikande unge. Den här helgen har jag sovit och spenderat i sängen, så skönt!

     Svara

   Tycker att det är tråkigare med människor som tror att man måste sluta göra vissa saker vid en viss ålder.

   Svara

   När man är 35 bryr man sig inte ett skit vad andra tycker och tänkerom vad man gör, Mvh en glad 35 som ska ut och dansa ikväll med vänner! Skål! 😁

   Svara

    När man är 43 bryr man sig ännu mindre!

    Svara

     När man är 62 bryr man sig nästan inte alls.

     Svara

      Ha!

      Svara

       Jag är 22 och skiter i allt.

       Svara

        Tror du ja. Vänta tills du är 50+ 😂

        Svara

        Coolare när man är 62.

        Svara

   Styrkekram

   Svara

   Håller med. Illa nog när man är ung och dum men fyllon på 30+ är pinsamma och patetiska. Dags att växa upp och lära er att begränsa ert alkoholintag!

   Svara

   Något som är kul slutar väl inte va kul för att man blir äldre?

   Svara

   Det var min åsikt också. Tills jag själv blev 35-40😂

   Svara

   kan vi vara överens om att 30 INTE är gammalt??????????????? 45+ är lite patetiskt men dom flesta har liksom precis tagit examen vid 30 om man pluggat något mer ”avancerat”. 30 är inte gammalt. är själv 23.

   Svara

  Tror sista gången var när jag träffade min man för 11 år sedan. Eller kanske ska säga senaste gången, för även om det känns långt borta nu så kanske det sker igen någongång.

  Svara

  Hmm.. var nog tre veckor sedan. Klev innanför ytterdörren vid 05

  Svara

  Vore helt fantastiskt att få göra en sån vända. Men jag tror tyvärr att jag skulle få en snefylla och däcka 01.30 hur mycket jag än skulle vilja stanna uppe till 05.

  Svara

  När jag bodde i Vegas så var jag både ute till 06 och 09. Sen sov man några timmar och direkt till poolparty. Nu varken dricker jag eller är vaken längre än 01. Skulle aldrig byta tillbaka. Livet är liksom för bra för att sova eller supa bort.

  Svara

   Det låter ju iofs inte direkt som att du sov bort livet i Vegas heller om du bara sov några timmar och sen till nästa fest 🙂

   Svara

    Efter en 3 dagars fylla sover man lääänge 😂🙈 Avskyr att vara bakis. Får sån fruktansvärd ångest så sover tills det värsta gått över. Kan räcka med 3 glas vin och så kommer ångesten som ett brev på posten. Önskar jag insett tidigare hur dåligt jag faktiskt mår av alkohol. Då var man mer fast i kickarna. Såg alla världsdjs hade sjuka kvällar och trodde man levde lajf. Nu känner jag mest att jag slösade bort en massa år och skapade onödig ångest. Mina vänner tycker dock mycket är goals. Men just nöjes- och musikbranschen är en väldigt mörk plats. Alla dom varit på fest hos Leonardo Dicaprio vet vad jag pratar om 😅

    Svara

     Snälla berätta om fester hos Leo! Varför är det en ”mörk plats”? :I

     Svara

      Det är en massa prostituerade och droger. Fin yta givetvis.. Alla svenska utbytesstudenter har typ varit där. Så jäkla tragiskt.

      Svara

     Alltså jag blir SÅ nyfiken. Du måste berätta, om t.ex. en binge eller mer om hur det var hos Leo? Skriv så mycket du orkar? :))

     Svara

  I onsdags. Kom hem 04.00, viktigt möte med VD:n 09.00. Kung på natten, kung på dagen! 🎉 (Om ngn undrar, mötet och arbetsdagen gick toppen! )

  Svara

  Det beror på vad som menas med festa😝

  Träffade en kille förra hösten tills i våras, och på helgerna när han inte hade sitt barn så söp vi skallarna av varandra, lyssnade på musik, dansade, pratade och knullade tills klockan 06 på morgonen🤦‍♀️

  Jag är 30nånting+

  Svara

   Jag menade k*ullade

   Svara

    Eller egentligen gjorde vi inte det heller, vi hade extremt känslomässigt sex där vi trodde att ingen hade upplevt det vi hade hahaha. Åh herregud vad pratar jag om🤦‍♀️

    Jag behöver lite glögg!

    Svara

     Okej okej. Vi fattar 😄 Du har legat.

     Svara

      Det är väl nice när hen känner sig exalterad över det! Själv är man gift med småbarn och är glad om man får till ett standardligg en gång varannan månad 😂

      Svara

       Det va ganska kul stt tänka tillbaka på det faktiskt! Även fast det slutade i att vi sårade varandra😊 Våran tid var magisk, både onyktra och nyktra, men våra fyllekvällar va verkligen speciella(inte bara sexet), han hade inte varit kär på riktigt sen han va tonåring, och jag va en bränd misshandlad kvinna och kunde våga vara mig själv för första gången!

       Så jaaa, jag låg😎 och jag hoppas fler får uppleva en sån fri, andlig och sexuell relation❤️

       Mitt tips till dig ”gift anonym”, klä av er, och titta varandra i ögonen, smek varandra på ett icke sexuellt sätt! våga ge det förslaget, och våga genomföra det! Bästa jag upplevt😍

       Svara

        Jag vill veta allt om ert förhållande känner jag 🤩
        På riktigt alltså!!
        Du gör mig glad.

        Hoppas du träffar någon ny härlig framöver. Kram

        Svara

         Haha vad ska man berätta? Vi bor typ grannar! Här ska du få!

         Jag flydde hit, blev vän med en granne, en kille. Efter ett år flyttade han, men han kom förbi då och då. En dag förra hösten satt jag i stan, kände mig iakttagen, vände till slut huvet och där satt min kompis i sin bil och flinade. Han hade försökt få tag på mig i flera veckor, men jag pallade inte svara, nu frågar han om jag träffar någon.

         Yeah right liksom😂 han pratar om en kille som han vill hocka upp mig med ”nääääh!! Jag vill inte träffa nån, vem är han? Vad är det för svin”

         – varför ska du alltid va så negativ?!😂 det är en bra kille!
         – vem är han då?
         – han bor vid dig, ni har snicksnackat några gånger
         – jag har inte pratat med någon!
         – jooo… han har velat pratat med dig sen du flyttade dit, men han är feeeg 😂

         Jag fattade vem han va till slut, vi möttes på gatan några gånger, flinade lite, en riktig heting. Fegisen hörde aldrig av sig, så jag och min kompis började driva med honom.

         Till slut började vi prata och klickade direkt. Han blev tokig, och jag blev fegisen. Vi sågs till slut, sent en kväll, bara för att snacks och säga hej! En kortis hade jag sagt, när jag sa att det va trevligt och skulle gå, kramade vi varandra hejdå, en kindpuss från mig råkade bli på munnen! Och vi kysstes och hånglade som två tonåringar i hallen, och jag blev tänd för första gången på 7 år!

         Två veckor senare när han va barnfri ville han ses, vi hade skrivit, men jag va ju intalad sen tidigare att jag inte hade värde så jag va bara tyst, svarade på tilltal, skickade bilder, och han tyckte jag va hysteriskt rolig.

         Första gången vi hade en dejt va vi nyktra. Det slutade med att vi kysstes, i ren passion. När vi stod nakna mot varandra sa han ”vänta, jag måste ta in det här, du är här, jag måste få känna det här, jag har velat detta i två år”. Efteråt låg vi där och fattade inte vad som hade hänt, precis när jag ska somna med hans armar runt mig och han säger: står du här och hugger
         Ner min skog?!” Jag vaknar till av och frågar

         ”va?!”

         -du sa så den där gången när du kom i skogen och jag högg påskris, jag blev så glad att du sa något, och jag vågade inte säga att du skulle stanna, men jag ville ju prata med dig! Och jag skrattade år det i flera i veckor”
         -Hahaha gjorde du? Det gjorde jag också😂

         Sen rullade det på, vi skulle inte ha känslor, vi skulle hålla det hemligt, det va vi överens om. Men han babblade till alla, så fort han såg mig så skrev han, vi träffades på veckorna och helgerna när han va barnfri. Fina romantiska hemliga dejter. Vi hade magiskt sex, ibland satt vi bara ihop, tittade på varandra, smekte varandra med kärlek, kysste varandras kroppar från till tå. ”Vi är gjorda för varandra, det här finns inte”, ”det kan inte vara så här”, vi åt upp varandra, både sexuellt och speciellt på det andliga planet. Han va helt övertygad om att det va jag som va den tjejen mediumet han hade gått till pratade om.

         Vi va rädda, han va rädd för att hans dotter skulle få reda på något innan han hade berättat, och det va jag också! Men jag va ocksp rädd att bli sårad. men vi kunde inte hålla oss ifrån varandra. Jag blev sur när jag hörde att han hade sagt något, jag va inte van, så jag mottog inte hans kärlek. En gång sa han emot, öppnade dörren och skrek mitt på gatan att han inte orkade vara hemlig mer, han älskade mig, Men jag trodde honom inte.

         Och ju mer jag misstrodde honom, ju mer föll allt ihop. Det sista han sa va ”jag älskar dig, men du tror mig ju inte” .

         När jag väl valde att bryta min mur och bemöta hans kärlek, var han ärlig att han en kväll under tiden vi inte sågs hade legat med tjejen han träffade innan mig.

         Då dog det för mig, och en kväll när jag va packad låg jag med kompisen som hade parat ihop oss.

         Och sen dom incidenterna har vi inte pratat. Vi hälsar på varandra skamset på nåt sätt. Lite som två blyga tonåringar. Som vill, men inte vågar ta kontakt.

         Det vi upplevde tillsammans, som inte är skrivet här, har jag fått berättat för mig, hur kärleksfullt det va av andra människor. Det gör det väldigt speciellt.

         En liten kärlekshistoria till er alla!
         😊

         (fyllgrejerna minns man ju inte i detaljer, men det va mycket snuskigt med fontänorgasmer, kökssex, bubbelpool, tvättstuga, förbjudna rum, ja allt ni kan tänka er hahahah)

         Svara

        Ska definitivt prova! Hoppas du hittar någon som du blir riktigt kär i igen. Det förtjänar du!

        Svara

         Tack fina du! Skrev en historia till ”Emma Emma”, men den hamnade i modd!

         Jag var verkligen kär honom också, och älskar honom fortfsrande! Jag är tacksam för att jag fick känna känslor, även fast det inte blev något. Han lärde mig att jag inte va en levande död, och för det är jag evigt tacksam! 😊

         Svara

     Fylles*x

     Svara

   Gulligt med en 30+ som tror att fyllesex är nåt speciellt 😅

   Svara

    Svar i modd😝

    Svara

   Får man inte skriva knulla?

   Svara

    Jo för mig får man, ville censurera för dom känsliga haha

    Svara

  Shit, jag festade till kl 7 på morgonen för 4 somrar sen! Hade så obeskrivligt kul kväll! God mat, gott sällskap, dans och lite alkohol däremellan OBS inte mycket!
  Så himla kul kväll då vi som var kvar inte ville gå hem! En kväll av kärlek och en massa skratt. Skulle absolut göra om den dock inget man planerar utan det bara händer!
  Ja juste, glömde att nämna att jag är 40 plus.

  Svara

  Nej, men är glad att hon kan 🙂 Sandras blogg är helt klart den bästa. Ingen annan bloggare kan uttrycka sig som henne.

  Svara

  Men beror inte det på att 35-åringar i Sthlms innerstad tar något mer än alkohol? Särskilt barnlösa hipster-kretsar på Söder. Förstod inte innan jag flyttade till Sthlm hur sjukt mycket folk använder droger i denna stad?!? Och så sitter folk och är naiva och tror att det enbart är rödvin som gömmer sig bakom stories på insta.

  Svara

   Det där är intressant. Jag är så glad att jag och de mina är nöjda med en slurk alkohol en eller möjligen två gånger i veckan. Borde det inte också vara rätt dyrt att använda droger, jämfört med ett par, tre öl? Och inte riktigt veta vad det är man petar i sig. Äckligt.

   Svara

    Pengarna är nog dock inget större problem i den kulturella medelklassen 🙂

    Svara

    Det är billigare att ta amfetamin än köpa drinkar på krogen. Där jag växte upp var amfetamin vanligt just pga priset.

    Svara

     Sen är det absolut inte dyrt att dra en lina på krogen. Det är dyrt med ett kokainmissbruk på heltid. Ruset sitter inte i så länge så då går pengarna snabbt. Kan tillägga att jag aldrig tagit amfetamin själv men växt upp i kretsar där det var vanligt. Sen har jag provat kokain en kväll. Tycker det är astöntigt. Man tror världen kretsar kring en själv, pratar för mycket och får uppblåst ego. Det är liksom alla sidor jag försöker tona ner hos mig själv 🤷‍♀️ Nej kokain är för osäkra pojkar som inte vågar prata med tjejer. Så jäkla töntigt med knark.

     Svara

     Aha, helt ny kunskap för mig. Oj. Då kan jag förstå, även om jag blir ledsen.

     Svara

      Ja knark är 💩

      Svara

      Kokain varar i typ 40 min medan amfetamin varar i flera timmar. En dos amfetamin räcker för en kväll och kostar runt 300:-. Är tillgången god kan det räcka med 200:-. Men som sagt. Knark är bajs och så jäkla töntigt. Har en massa kompisar som bara tog på fester som antingen är nedgångna eller dött i överdoser.

      Svara

       Men blir man inte rädd för att tappa greppet under kvällen? Att man kan råka illa ut? Göra dumma saker? I och för sig, för mycket fylla kan ju också ställa till det. Men att inte veta vad det är man stoppar upp i näsan eller vad det är för piller man trycker i sig, det känns väldigt obehagligt. En öl är en öl är en öl.

       Svara

        Du blir skärpt av både kokain oxh amfetamin. Skulle säga att det är större risk med alkohol. En snefylla är ju hemskt. För att jämföra så pluggar vissa på amfetamin. Du klarar ju inte universitetsstudier efter 6 öl. Sen vet man ju aldrig vad man får. Men är väl bara att gå hem då. Eller dö i en överdos 😏

        Svara

       En dos för 200-300 haha? Knappast va. Menar du gram när du skriver dos eller? Blir ju ganska många doser på ett gram liksom

       Svara

   Exakt! Ute och uppe länge när det är fest men då har man ju oftast ladd innanför västen och kanske lite E med 😅

   Svara

    Hur gammal är du? Är det inte sjukt jobbigt att vara ute bland folk med molly?

    Svara

     34. Och nej. Det är kul 😅 Många är ju påverkade, så lika goda kålsupare eller vad man säger…

     Svara

      Har provat en gång på klubb. Nej fytusan. Ville typ kladda på allt och alla och hud kändes så himla lent och mjukt. Sen blev jag ashungrig, köpte halva seven eleven och gick hem och lyssnade på klassisk musik 😂

      Svara

       PS, drogerna var gratis men notan på sleven var snordyr 😝

       Svara

        😂😂😂

        Svara

       hahahahah älskar fan mdma

       Svara

        Utveckla. Tycker det är ganska intetsägande. Sen mår man ju skit dagen efter när signalsubstanserna är helt slut.

        Svara

      Vad sorgligt det låter🙁

      Svara

       Det är det! /Hon från 7-11.

       Svara

   De e sant. 9 av 10 personer jag känner tar droger (bor i sthlm)

   Svara

  Jag tror att det är åtta år sedan jag festade så länge att morgontidningen hade hunnit komma innan jag var hemma och den kommer vid 5. Jag är ingen nattmänniska och jag älskade att bo i ett land där nattklubbarna stängde vid 1. Då gick ju folk ut vid nio, vilket passade mig perfekt. Nu har nästan alla mina kompisar småbarn och det gör att det känns naturligt att gå hem innan midnatt.

  Mvh 33-åring

  Svara

  Jag är trettio år (eller ja 29 om man ska vara petig, fyller 30 imorgon, hurraaa, haha! :D) och det var väl i mina early twenties jag festade till det på lite mer regelbunden basis. Tyvärr hanterar jag alkohol som en kratta och blir alltid för full och får minnesluckor etc, plus att jag bokstavligen är vrålbakis i MINST tre dagar, så i samma veva som jag träffade min kille (vi firade 6 år tillsammans för exakt en vecka sedan!) övergick jag till att festa ca en-två gånger om året, ja utslaget på sex år, delvis för min egen skull för att jag mådde dåligt av alla minnesluckor, men också för hans skull då det inte är så roligt att ha en partner som går ut och super och inte fattar vad som är upp eller vad som är ner. Sååå, har varit påkrogen vid typ tre tillfällen sedan vi blev ihop, och dricka alkohol a la ”hänga i en kompis vardagsrum och dricka redigt med vin” typ max tre gånger om året?
  Men jag är ingen supersocial person heller, eller, jag är supersocial NÄR jag väl umgås, men umgås med vänner ca 5-10 gånger om året?

  Svara

   Då hade jag förvisso slutat festa hatten av mig något/några år tidigare pga sagda anledningar, men då lovade jag även honom att inte hålla på så med då jag bara ville att vi skulle ha det bra och vara trygga med varandra och vad den andre gör etc, både för hans och min skull. 🙂

   Svara

   Grattis i förskott 😊

   Svara

    Tack Tant röd! 🙂 <3

    Svara

  Det hände en gång, när jag tog studenten. Det var jätteroligt men det fick räcka med den gången. Föredrar att stanna hemma 🙂

  Svara

  Förr i tiden, när man prenumererade på Dagens Nyheter, så var det rätt ofta en kamp att komma hem innan lördags- eller söndagstidningen pressades in genom brevinkastet. Numera kliver jag upp ungefär samma tid som jag kom hem förut, och kör en motionsrunda. Uschan buschan vad präktig jag blivit, men jag har rätt kul ändå.

  Svara

  Jobbar ofta med extremt oregelbundna tider (järnväg) och större delen av bekantskapskretsen likaså. Med andra ord kan det bli ett rejält sjöslag klockan nio en onsdagsmorgon om andan faller på och man inte har jouren…

  Svara

   Skrattar! Låter ganska häftigt!

   Svara

   Relaterar! /Också järnvägis

   Svara

  Jag har festat från 14.00 till 10.00 dagen efter. Förfest, krogen till 05.00 och sedan efterfest till 10.00. Skulle jag aldrig någonsin göra nu!! Men då var man 20år, singel och trodde man levde life då 🤣🤣

  Svara

  55 år och hänger ute till tidig morgon med ena sonen och hans kompisar. Hur kul som helst!😃

  Svara

   M18; 54 Vad betalar du för kokset? Ja per gram menar jag då….

   Svara

    Alltid 800 av Mehmet 😂

    Svara

     😂😂😂

     Svara

  Jag för min del förstår inte hur Sandra, Elsa m.fl. har ork att umgås så intensivt med sina vänner och hur de hinner prioritera alla för det verkar ju ha ganska stora kompuskretsar bägge två. Själv har jag tre vänner jag umgås med och ibland kan det gå flera månader innan vi ses men när man väl träffas tar man upp tråden från sist.
  Jag skulle ALDRIG NÅGONSIN orka äta frukost ute med en vän på morgonen för att sedan träffa en annan på lunch och därefter hänga med nån annan på kvällen, det blir ju som ett heltidsjobb.

  Svara

   De har ju det som heltidsjobb.
   Elsas veckolistor rabblar ju bara sånt och kallar det ’hektiskt’ att köpa blommor, bruncha OCH dricka afternoon-tea på en och samma dag…

   Svara

    För att inte tala om hur mycket jobb det är att krysta fram ett beslut om en rökelsehållare, heltid i ett par veckor med endast några loppisrundor som andningshål.

    Svara

   Dock så är det så att Sandra Beijer inte hänger med folk varje dag. Hon har ju sina ensam-dagar måndag-onsdag och sen kör hon stenhårt torsdag-söndag. Om hon gör det fortfarande dvs.

   https://sandrabeijer.elle.se/dagarna-utan-folk/

   Svara

  Jag har aldrig festat. Har aldrig varit på en fest. Har varit full 2 ggr i mitt liv och då endast i sällskap av 1 annan person. Har helt andra intressen där festa, dricka inte är en del av det. Social kan jag vara ett par gånger om året med fåtal personer jag tycker om. Sen har jag ju mina anledningar till att inte se vitsen av att ”festa” eller se att det ger just mig nåt. Alla är olika såklart men man får alltid konstiga blickar om man säger aldrig har festat eller ser vitsen med det, ungefär som att det är nåt alla borde ha gjort/göra. Trist.

  Svara

   Bra att du har gjort ett val, och är nöjd med det. Det finns så många som bara följer flocken utan att tänka särskilt mycket.

   Svara

  Ot, ser att Erik Selins Wikipedia är ändrad, IL står inte med längre,

  Svara

   Läste på ”en annan sajt” att någon hade ändrat till Miss Piggy; fick stå kvar i några minuter innan det ändrades tillbaka.

   Svara

  Tycker det låter roligt, men jag själv skulle bli en zombie några dagar efteråt. Absolut inte patetiskt någonstans även fast hon är 35. Det är hennes liv som hon lever precis som hon vill. Gillar hennes blogg.

  Svara

  Camilla har du polisanmält den falska fabricerade bloggen än? Du skrev ju att du hade allt material sparat och även konversationer med CW. Det är ju olagligt att använda påhittade bevis.

  Varför låter du Cissi ha en ny hållhake på dig? Det är ju så otroligt uppenbart att du är tillbaka i samma fjäskande som du var i innan du tvingades avslöja den förra hållhaken.

  Vill gärna ha ett ärligt svar.

  Svara

   Håller med om att det märks så tydligt att Camilla börjat undvika skriva om Cissi igen och när hon gjort det fjäskat riktigt ordentligt. Uschhh.

   Svara

    Men LÄGG AV. Camilla skrev ju att hon kommer skriva om CW nästa gång när domen kommer, har ni så jäkla dåligt tålamod?

    Svara

     Den 14 november skrev hon följande:
     ”Jag kommer fortsätta skriva om rättegången mm”.

     Sedan blev hon tvungen att skriva om Cissis hållhake-att Camilla skapat och spridit fejkbloggen.

     Därefter blev det helt tyst om Cissi igen och nu åter fjäsk. Precis som det var innan den förra hållhaken var tvungen att avslöjas.

     Svara

   19,16 Jag har påtalat flera gånger att Camilla undviker att skriva om CW. Jag håller med och dessutom så har Camilla kommit väldigt lindrigt undan. Det hon gjorde var trots allt förjävligt.

   Svara

   Kan det inte bara vara så enkelt att Camilla känner en stor avsky inför det CW har gjort mot henne så att det därför blir svårt att skriva opartiska inlägg om CW utan att det lyser igenom och därför undviker det.

   Svara

    Det Camilla gjort med när hon skapade fejkbloggen och spred den här på bloggen som en sanning, som har samband med rättegången, är allvarligt. Det Cissi gjorde är rent brottsligt. Cissi skrev att Annika från bloggen skulle vittna i rättegången. Bloggen är dock fejk. Det vet Camilla.

    Svara

     Cissi har hittat på bevis som är ihopfantiserade av henne och säger att hon ska använda dem i rättegången mot V. Det är en olaglig handling som man ska polisanmäla när man sitter på alla bevis.

     Svara

      Ni som inte tror att Cissi har en ny hållhake, kan ju leka med tanken på hur många inlägg Cissis beteende och lögner hade genererat om det varit Bella de gällt, istället för Cissi.

      Camilla berättar om i intervjuer vilken seriös granskare av influencers hon är. Hon borde lägga till, men bara av de som saknar egentlig makt och som inte säger ifrån. De som utnyttjar sin makt -Cissi- granskas inte, för då kan Camillas egen smutsiga byk offentliggöras. Är detta den seriösa granskningen Camilla berättar om gång på gång 🤦🏽‍♀️?

      Svara

       Det skulle vara sex inlägg per dag om det gällt Bella 🙄. Så seriös är Camillas sk granskning.

       Svara

        Ni pratar om en ca 40årig kvinna som ägnar sitt liv till att skriva skit om (mestadels) yngre tjejer. Det är klart att hon inte är en seriös person.

        Svara

         Aha, man kan bara granska personer som är i samma ålder som en själv. Vänta, det måste jag skriva upp. Suck.

         Svara

          Nej, men finns inte många seriösa personer i hennes ålder som skulle ha en skvallerblogg under sitt eget namn. 🤷🏼‍♀️

          Svara

    Men uppenbara pinsamt fjäskande inlägg går bra? Camilla har skrivit två sådana nämligen.

    Otroligt att hon tror att ens någon läsare ska köpa att Cissi inte styr vad hon skriver. Smått patetiskt. Camilla har ju precis av Cissi tvingats avslöja den ena hållhaken, och försöker få läsarna att tro att det inte finns någon mer. Nej eller hur 🙄🤦🏽‍♀️.

    Svara

   Kunde ni inte väntat några minuter till öppet spår?

   Svara

   Vill bara att du ska veta C att Cissi pratar bakom ryggen på dig. Lita INTE på henne säger jag bara.

   Svara

  Var ute till 07 för ett par helger sedan. Är ”bara” 26, men äldst i gänget jag var ute med och den som höll igång längst 🤓 när mina vänner drog hem vid 03 hängde jag med världens härligaste kille sista timmarna, som jag hittat på klubben.

  Kanske den bästa kvällen/morgonen i hela mitt liv!! Älskar att vara ute så länge, det händer alltid sjuka/roliga saker när det går från natt till dag.

  Svara

  Jag bor utomlands och här finns det afters som ofta öppnar 5 på morgonen när dom vanliga ställena stänger. Men det är mest drogliberala som hänger där, men kul är det.

  Svara

  Fyyyyy vilket tråkigt kommentarsfält. Min uppfattning är att de som INTE festar är de som håller på och pratar om det hela tiden. Om hur de inte orkar, att det är töntigt, att man borde växa upp osv. Märkligt att lägga så mycket energi på något man inte håller på med eller är intresserad av?

  Jag älskar att gå och ut och festa. Men ibland orkar jag inte. Inte mer med det. Fattar inte varför man ska göra så stor grej av det 🤷🏽‍♀️

  Svara

   Tror det är många trötta föräldrar som tycker att det är deppigt att som vuxen vara ute och festa.
   Jag tycker att det är deppigt att vara hemma och titta på Idol, vi är alla olika 🙂

   Svara

    Ja men jag fattar inte varför man skulle tycka att det ena eller det andra är deppigt? Som sagt gillar jag att festa. De som inte gillar det/inte kan pga barn eller liknande får stanna hemma. Har kompisar i båda läger och vet ju vem jag ska ringa när det gäller utekväll respektive hemmakväll.

    Svara

  Med familjen någon gång om året. Vi gjorde alltid så förr att när vi ”barn” ramlade in runt 4 tiden gjorde mamma och pappa mat så åt vi tillsammans innan alla gick och la sig. Nu gör vi det någon gång om året bara för att få en helkväll plus natt tillsammans.

  Svara

   Wow vad mysigt!!!

   Svara

  Tycker absolut roligaste numera är middagar med folk jag känner (nya människor är också trevligt såklart) men där jag kan lugnt sitta, snacka och ha trevligt. Tycker krogen bara känns dräggig och dyrt framför allt. Inte värt det i min värld. Men alla har ju olika smak. Skulle aldrig få för mig att vara ute till 05 och ta nattbussen hem som jag gjorde när jag var 22 😂 Har noll ångest över detta, känner mig tvärtom äntligen trygg i att jag inte behöver springa ute på stan. Har ekonomin att ta taxi hem vid väl valda festtillfällen, perfekt enligt mig! Mvh 32 åring

  Svara

  Sandra är en rätt fascinerande person. Hon vill vara lite ”alternativ” och ”indie” men är stenrik (hög lön pga bloggen och en mamma som är multimiljonär), uppvuxen på en av Stockholms finaste och dyraste gator och röstar samtidigt på miljöpartiet, har hon tidigare bloggat om. I och med sitt röstande på ett parti till vänster vill hon säkerligen ha en generös flyktingpolitik. Men hon umgås ju bara med vita, ofta snygga, trendiga, ofta höginkomsttagare och nästan alltid innerstadsbor med coola karriärer. Hon behöver aldrig nånsin konfronteras med den härliga mångkulturen. Sånt hyckleri. Har hon ens besökt en förort någon gång? Skulle hon kunna ens bli vän med någon som bor där? Hon känns ängslig, omogen med skrivande och tal som en tonåring och statusfixerad med sitt ”kreddiga” umgänge.

  Alla rika innerstadsbor med dessa ”fina” åsikter om att öppna gränserna kan isåfall byta lägenhet med oss som bor i förorten som ser vilken otrygghet det är här. Skulle vara intressant att se hur dom skulle trivas här.

  Sen påminner hennes retorik gällande miljöfrågan faktiskt om ett visst parti på högerkanten på så sätt att hon menar att just hennes flygande inte påverkar miljön. Det är världens största länder man bör fokusera på när det gäller miljöförstöring, sa hon i en podd. Självklart är dessa länders ansvar asviktigt. Men bara för att vi bor i ”lilla Sverige” betyder ju inte det att vi inte kan påverka genom våra val och handlingar. Det är uppenbart att hon vill fortsätta leva sitt lyxliv med mycket flygande. Däremot när det gäller feminism är det såå viktigt med det individuella ansvaret i vardagen, brukar vänstermänniskor tycka.

  Svara

   Tänker ofta på de s.k vänsterinfluencers (Sandra, Flora osv) som minsann sympatiserar samt umgås i kretsar där en röst på V är det enda riktiga – samtidigt som de ALDRIG skulle umgås med en undersköterska med typ 85 följare på Instagram. Bakom ryggen kallar de verklighetens folk för white trash och skrattar gott åt de som tar bilen en helg till Ullared. Sen undrar folk vart klasskampen i vänstern tog vägen? 🙂 🙂 🙂

   Svara

    Precis. Om dom skulle åka till Ullared så skulle det enbart vara som en ”kul grej”, som humor typ. Eller så skulle det vara ett försök att verka som ”vanligt folk”. Eller en form av kul ”white trash”-safari för dom. Usch ja, umgås med undersköterskor, kassörskor, spärrvakter, städerskor?!? Dom skulle nog gärna vilja ha någon bekant som jobbar som något av dom jobben, för att kunna visa det i bloggen och få godhetspoäng. Men såna personer skulle aldrig få vara med i kreddgänget. Eller, ve och fasa, personer som lever på bidrag! Vilket statusförfall det vore för Sandra Beijer och Flora m fl.

    Svara

   Så de ska skaffa en kompis från typ Akalla för att legitimera att de röstar vänster, eller vadå? Ditt raljerande om att ”konfronteras med den härliga mångkulturen” visar ju på vilka supertrevliga åsikter du verkar ha

   Svara

  Kan lätt sitta uppe tills solen går upp en sommardag ute på verandan med vänner. Men inte ut och festa, festa. Då blir jag trött mycket fortare.

  Många av mina vänner är singlar utan barn och jag har haft barn i 10 år. När vi ska gå ut tillsammans vill de gå ut vid elva på kvällen.. Elva på kvällen känns fruktansvärt sent för mig 😅 och då ska tydligen kvällen börja…

  När man var 17-22 kunde man ju festa jämt. Dygnet runt i princip. Man var ju inte ens lite bakis. Nu är jag bakis i tre dagar efter en blöt kväll.

  Kroppen har väl blivit äldre (är 30 år så ingen ålder direkt ) på gott och ont. Men såklart är det skillnad. Man känner ju faktiskt fysisk skillnad (och jag har inte fött mina barn om någon skulle tänkta så).

  Men det är väl som det ska vara och alltid varit. Vid tjugo har man mycket mer ork och energi. År senare så mattas det av. Ganska fint endå.

  Svara

  Någon som vet varför det så ofta skiter sig mellan Sandra och killar?
  Och någon som har mer info om vad som hände mellan henne och M? Skrevs ju lite om det igår i Öppet spår.

  Svara

   Hon träffar väl bara idioter är min gissning?

   Svara

    Hon väljer ju själv vilken kille hon vill bli involverad med. Visst att killen säkert inte visar dom sviniga sidorna i början, men om man fokuserar mkt på utseende i valet av partner är det lätt att man missar att undersöka/fokusera på personens inre. Ytlighet är viktigt för henne, som att killen måste ha ett visst utseende. Sen antar jag att en potentiell kille till henne också
    måste ha ett högstatusjobb, gärna inom reklam eller media. Är en kille värd nåt annars? Hon borde sänka kraven och inse att en lagom snygg, rolig och charmig kille också kan vara jäkligt attraktiv.

    Svara

   Ofta? Nä. Jag tycker hon verkar ha helt vanliga förhållanden. 2-3 långa, några kortare.

   Svara

    Ja normalt om man är 35.

    Svara

     Visst, mängden förhållanden är inte stor. Men dom tre senaste verkar vara just väldigt snygga killar med mediakarriärer som antingen är otrogna eller omogna. Man kan omedvetet dras till en viss typ av gammal vana och för att det känns ”hemma”. Alltså att välja en kille som är just skitsnygg, jobbar med nåt coolt/fint och är lite ”kreddig” men även omogen, vilket man kanske väljer att bortse från.

     Svara

   Hennes killar ser nästan likadana ut och hon vill ha dem unga. Unga killar vill nog inte i samma utsträckning stadga sig.

   Svara

   Både L och M gjorde slut när de kärade ner sig i andra, men Sandra fick veta om detta långt senare i båda fallen. Källa: Sandra själv.

   Vad som hände exakt med M kommer vi nog aldrig få veta, men han var iaf otrogen och enligt Sandra försökte han gaslighta henne och var allmänt taskig och manipulativ efteråt. Tror också han hotade henne när hon ville skriva om deras breakup i bloggen. Medan L och Sandra däremot verkar ha en helt ok relation idag.

   Svara

  Öppet spår???

  Svara

   Inne här av samma anledning haha

   Svara

  Jag ÄLSKAR att festa natten lång 😄
  Minns en hel natt då jag och min bästa killkompis lyssnade på Veronica Maggio, drack mycket vin och hade det så jävla trevligt i mitt kök!

  Nu är jag gravid och har inte druckit sen den 5:e juli.

  Svara

  Öppet spår?

  Svara

   Men njut av din lördag istället.

   Svara

  Såg kommentar tidigare, men den var inte så informativ. Vad är det för önskemål Tyra lagt ut på instagram?

  Svara

   Hon söker ADHD-medicin

   Svara

    Om du svarar på detta om Tyra, varför inte svara på frågorna om dig själv här ovan?

    Svara

  Jag är så glad över att ha festat nätterna igenom, knullat främlingar i soluppgången och knatat hem framåt förmiddagen, i en riktig walk of shame. Men jag saknar det inte, jag har bara sjukt många bra anekdoter om ”den gången jag…” osv. Det var ett galet kapitel i livet, kanske kommer det igen om jag i 40-årsåldern är nyskild och varannan vecka-förälder. Den som lever får se. Skål och god natt!

  Svara

   Öh

   Svara

    Snart 29 år.
    Festar kanske en gång varje/varannan månad, knappt aldrig hemma före klockan 09.

    På sommaren är det dock oftare 😅 Festivaler som börjar och slutar hack i häl!
    Vila kan man ju göra i graven.

    Svara

     Meh skulle bli en egen kommentar men hoppsan hej.

     Svara

  Jag orkar inte längre vara vaken hela natten, vad det än gäller (är nu 41 år gammal.) Så här efterhand känns det nästan absurt att man en gång orkat göra det, haha. Hade inga problem t ex att skriva en hemtenta hela natten, lämna in den på morgonen och dra direkt till en föreläsning, komma hem, vara vaken hela dagen och lägga sig på kvällen. Om jag var tvungen att vara vaken hela natten nu, skulle det säkert ta typ en vecka att återhämta sig.

  Svara

  Har aldrig varit en festare och kommer antagligen aldrig bli ☺️

  Svara

  Kommer ihåg den gången jag kom hem 07 på morgonen…. Och vaknar av att det fortfarande var mörkt. Tog ett tag tills jag fattade att jag hade sovit bort exakt hela dagen och vaknat på kvällen. Kul när man skulle upp o jobba 05 dagen efter…. 🤦🏻‍♀️😂

  Svara

  När jag va typ 15-21 år (är snart 24) tyckte jag att allt efter tolv på natten var lite för sent. Sen slog det om, och nu för tiden har jag för det mesta inga problem med långa nätter. Väldigt härligt!

  Svara

  Sandra Beijer med vänner lever inga vanliga arbetarliv….så jävla trött på henne och vännen Elsa som tragiskt letar vem ska jag vara idag ?

  Svara

  Festade senast inatt, kom precis hem. Jag är dock student med extrajobb så kan styra mina tider väldig mycket själv och fester är lättillgängligt. Är 23 och tycker fortfarande att det är skitkul med fest!

  Svara

  Sist jag festade kom jag hem vid 7 på morgonen. Fast å andra sidan festade jag väl inte hela tiden utan jag drog vid 02, mötte upp en killkompis och vi drog på promenad genom stan och stannade då och då för rent råhångel, haha. Men att komma hem vid 7 var jobbigt, fick vända dygnet två gånger på en helg och sen var det jobb igen, den veckan var man inte direkt pigg😬

  Svara

  Kan vi inte diskutera det uppenbara kring Sandra Beijer en liten stund? Hon skriver som en tonåring, poserar osäkert framför kameran vareviga dag i onaturliga nervösa ställningar, köper små plastdjur till sina kompisar i present, gråter över romanser med killar, festar och skriver om det i bloggen som att hon är den enda i världen som går på så roliga hemmafester.

  Hon är ju seriöst 12 år gammal mentalt? Hon måste ha sån sinnessjuk åldersnoja så det inte är sant. Visst att man ska leva sitt liv precis som man själv vill osv osv, men jag tycker verkligen att det lyser osäkerhet kring henne. Det känns som att det enda hon vill är att ha en stadig relation, skaffa barn och villa men att livet inte blev som hon tänkt och så försöker hon låtsas som att det är det hon valt och så hon vill ha det. BULLshit säger jag. Det blir liksom sorgligt och man tycker rejält synd om henne, det blev helt enkelt rätt misslyckat alltihop. Undrar om hon lider av mycket självhat? Allt patetiskt i hennes liv måste ju äta upp henne 🙁

  Svara

   Du verkar tro att alla vill ha barn, och har en person inte barn så låtsas personen som om den aldrig ville ha barn. Beijer har aldrig uttryckt någon barnönskan ens som tonåring eller i 20-årsåldern (du projicerar din egen bild av utebliven familjebildning på henne, och av någon outgrundlig anledning dömer du henne även utifrån dina antaganden om hennes inre). Det säger ingenting om Beijer, men väldigt mycket om dig, att du tar dig sådana friheter!

   Hon har däremot pratat en del om hur det fått henne att må av att ha en biologisk ”pappa” som inte har varit närvarande. Beijers alkoholvanor är också någonting som hon har diskuterat lite på bloggen genom åren.

   Vad rör det dig om en person har saker den eventuellt kämpar med? Vilka poäng vill du vinna genom att försöka trycka ner henne? Med tanke på hur du uttrycker dig så ter det sig som om du har en del att jobba på med dig själv för det finns ingen anledning att vara elak mot en främling som inte ägnar sig åt att sänka andra människor!!

   Du har aldrig träffat Beijer för hade du det så hade du inte sagt det du just skrev. Jag är inte vän med henne, men har genom åren befunnit mig i olika sammanhang där hon också har varit och hon har alltid varit trevlig, inkluderande och hjälpsam (även när hon inte har behövt vara det mot personer). Dock så är hon ingen ”gulli-gull” person vilken tjejer/kvinnor inte behöver vara!

   Svara

   Gud vilken rövig kommentar, jobba lite med dig själv och ditt behov av att projicera dina misslyckanden på andra. Livet blir roligare då, lovar

   Svara

    Det var den mest världsfrånvända kommentar jag någonsin läst om Sandra. Har du ens läst hennes blogg? Plus har aldrig fattat den där tonårsprojektionen som vissa envisas med. Förutom att hon kanske festar mer än en del andra 35-åringar, så finns det väl inget tonårigt över henne? Hon driver ett AB som drar in dryga miljonen varje år, har ett kontor som hon går till, klär sig definitivt inte som dagens tonåringar gör och verkar dessutom superuppstyrd, strategisk och slipad.

    Svara

   Gud vilken elak kommentar. Varför gör du sådana antaganden om en person du inte känner? Känns som om du projicerar din egen olyckskänsla på henne, eller?

   Vad jag kan utläsa från Sandras blogg så är hon inte ett dugg sugen på villa, volvo, bebisar och har aldrig varit det heller. Däremot verkar hon söka kärlek och skriver själv att hon har ett stort närhetsbehov, inte tycker om att sova ensam m.m. Och det är väl fint att hon ärligt skriver att hon letar efter någon att dela de flesta delarna av livet med? Finns det bara partyprisse eller småbarnsmamma att välja på och bli lycklig av?

   Jag avundas Beijers liv mycket mer än de flesta småbarnsmorsors. Tycker det verkar så härligt att kunna jobba med att skriva böcker/blogg/krönikor, ha en fin lägenhet på bra läge, träffa vänner ofta, styra sin egen arbetstid m.m… Dessutom är hon ju smart och skitsnygg! 🙂 Drömlivet alltså.

   Svara

   Skärp dig!

   Svara

  Är 40 år, går väl ut med vännerna på sådana all nighters ca 6 gånger om året. Då är det inget ovanligt att vi håller ut till åtta på morgonen. Men visst, vi super inte som idioter heller så ingen däckar kl 01.

  Svara

  Oj vad man ser att de är höga på E på sista bilden

  Svara

   Lol? Tror inte folk menade att de använde droger just denna kväll. Flytta till Sthlm och börja umgås med folk inom media och som har kopplingar till influencersvärlden så kommer du snart inse allvaret.

   Svara

  Är det för sent för att skriva u?

  Svara

  Jag är 32 och har en 4-månadersbebis och hade barnvakt första gången i fredags. Klockan 08 kom vi hem, nemas problemas 🤷‍♀️

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.