283 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte förvånad, Bingo var ju dock onykter vilket faktiskt är värre…
  Bella har precis som han aldrig visat att hon bryr sig om säkerhet, minns hon skrev ett blogginlägg om att barnen fick påminna henne om att sätta på deras bälte. Verkligen superwomen det.
  Detta är väl kanske någon ny sorts provokation för övrigt.

   Tycker du verkligen att det här är snäppet värre än bingo?

    Skulle inte vara ett svar

    Du läste fel, det står ”ett snäpp HÖGRE UPP ÄR Bingo”. Bella ligger iomd UNDER Bingo.

     Va? Det står ju än, inte är?

     Bella fick ju just det hon är så bra på att skapa, direktlänkar till sig själv = en massa klick och uppmärksamhet. En länk från bloggbevakning har iofs inget direkt SEO värde men genererar ändå en hel del klick till Bellan. Många verkar intresserade när länken väl är där framför ögonen. Kanske är det därför Expressen, Aftonbladet och Bloggbevakning strösslar med länkar till Isabella Löwengrip? (det lönar sig helt enkelt, varför annars?)

     Och Blondinbella har gjort en karriär på just det = att veta vad som lönar sig.

      Vad betyder draculafeminism? Jag blev nyfiken av ditt alias ?

       Samma person har yrat om det här i kommentarsfältet i evigheter. Önskar verkligen att cc moddade ordet draculafeminism. Som för övrigt inte är ett ord alls.

       Draculafeminister
       Personer som kallar sig feminister men som bara suger ur begreppet på sin mening för att tjäna sina egna syften. Personer som urholkar begreppets mening och värde, något vi har sett en hel del av det senaste åren.

       En mansgris som snackar skit om kvinnor som horor och madonnor är väldigt lätt att känna igen, men en kvinna som påstår sig vara feminist men agerar i praktiken ändå precis tvärtom, kan verka lovvärd och bra men skapar inte sällan ett värre helvete.

       Lögner och falskskyltning för att suga till sig uppmärksamhet från ett syfte som egentligen är grundat på människors lika värde. Mao de har blodgivare T-shirten och bosätter sig gärna blodbussen (näringsriktigt korrekta) och hävdar inte sällan att alla som skriver om draculafeminism är psyksjuka etc… 🙂 Läs bara här på bloggbevakning. Tjoho, här är de hemtama!

        …som Kissie…

         Cissi

          Visst, eller varför inte den rena skit som kommer ur Isabella Löwengrip tillsammans med några tidningar tex ”En förlust för feminismen” att bellan skulle flytta till USA.

          Va i hela helvete har blondinbella med feminism att göra, hon är snarare livsfarlig som förebild och hon står inte för något hållbart osv i lång oändlighet. Däremot för kortsiktiga personliga vinster utan eget ansvar. Det är Fanimej inte feminism. Så varför blandas det samman med feminism?

          Ok det var inte bellan som satte rubriken direkt men hon hade rimligen lett eller låtit någon komma in på det spåret eller protesterat. Nu handlar det mesta ju bara om uppmärksamhet för hennes del. Men hon är skicklig på att få andra att beskriva hennes dockskåp och stilistiskt penslade stildrag. Härliga rövhår i den penseln och baksidan av så mycket.

          Det handlar om att ge och ge från hjärtat via stiftelser och vafan som helst, men vad, exakt VAD levererar hon? Hon Suger väl ganska mycket?

          Cissi Wallin och Linnea Claesson ägnar sig åt att polarisera och lögnen verkar ligga nära till hands. Har svårt att se hur någon skulle kunna tjäna på det annat än de själva på kort sikt. Det är snarare sånt som föder hat mot kvinnor och inte tvärtom. Det är inte feminism och har aldrig varit.

      Varför klicka in sig hos Bellsan?
      För mig räcker det bra att läsa det som visas här.

       Håller med, det gäller nog fler och fler som läser här. Men på Sveriges största blogg räcker det med att bara 10% klickar in så blir det ändå ett stort tillskott. Än värre med Aftonbladet och Expressen de boostar upp hennes synlighet/SEO på ett Obetalbart (och ganska unikt) sätt.

       Har alltid undrat varför Bellan får så många länkar (som indirekt trotts allt håller cirkusen vid liv) Något som förstår värdet för en tidning att länka bort från sina egna sidor på ett sällan skådat sätt?

     Nej du läste fel!

   Hon var även i en olycka med en taxi men struntade ändå i bälte efter det
   Hon är så korkad att klockan stannar.

   Kvinnohatet

    Snälla, urvattna inte ord genom att använda dom felaktigt.
    Kvinnohat finns i allra högsta grad. Men när man utnämner saklig kritik mot någon som faktiskt förtjänar den till kvinnohat gör man alla en otjänst.

    Snowflake-generationen … Varenda kommentar som inte är gilla likställs med hat, rasism, förtryck … När ska ni växa upp?

     Ho ho, där lärde jag mig något nytt. Tackar!
     Insöat å taggigt, halt å kallt

    Nej, det är inte kvinnohat.

   Bingo (och Katrin) slår nog Bellsan med hästlängder. Dels har G och S en, vad vi förstår, vettig förälder – Odd. Dels verkar inte Bellsan lulla runt dag, kväll och natt, i berusat skick med barnen…

    Spelar ju ingen roll. Krockar hon så krockar hon och riskerar sitt barns hälsa, oavsett om hon är berusad eller bara helt knäpp i huvudet.

     Risken att krocka är dock högre med alkohol inblandat.

      Som sagt krock som krock.

    Näe förutom att BB bara käkat lugnande och betablockerare hela hösten pga krisen…. ?

     Tror de flesta skulle vara mycket bättre förare på betablockerare faktiskt

      Men knappast på lugnande

    Hur vet ni att odd är vettig? Vad är en vettig förälder menar du?

     Det viktigaste för den där bellebongen är egentid och fjanta runt och prata om lyxkonsumtion.
     Följer man hennes kalender är det ganska uppenbart vem som är föräldern där. Hon är en rolig 30-årig tant barnen åker till.

      Hur många äpplen finns det?
      Tre päron!

   Du läste fel, det står ”ett snäpp HÖGRE UPP ÄR Bingo”. Bella ligger iomd UNDER Bingo.

    Kommentaren hamnade fel

    Högre upp ÄN bingo står det

   Tar tillbaka delen där jag jämförde hennes körning med Bingos, det är två skitbetenden som inte borde jämföras om vad som är värst.
   Hon kan fortfarande lätt köra ihjäl sin dotter, vilket vissa berättelser nedan visar, och har ingen respekt för barnets liv genom att skippa hjälmen.

   Den där jäkla fjollbellan som inte godkänner en kommentar angående hjälm på huvudet. Har skrivit tre kommentarer som inte läggs upp.

    [Borttagen kommentar]

     Haha ja exakt 😉

      Vill bara berätta att kommentaren som är borttagen var inget elakt om Bella nej det stod att det kan ta timmar innan kommentarer läggs upp och att härinne tas det bort kommentarer som försvarar Bella och som iifrågasätter skriebenten här, det är vad som tas borrt här och inte påhitt och påhopp utan relevant och sann fakta.

     Undrar om fler kommentarer från Henrietta är från Camilla.

   Vem tusan lägger upp sådant skit på sociala medier utan att tro att dom ska få massa hat?? Man får väl vad man förtjänar i detta fallet. Däremot tycker jag väl att man inte ska få hat om man lägger upp en osminkad o ärlig bild men det där är ju bara bedrövligt att man vill dela med sig av.

    En sån som vill provocera och synas dagarna innan dokumentären kommer ut – en sån person gör detta med vilja

    Sluta säg ”hat”.
    Att kritisera ett korkat beteende som försätter barn i livsfara är inte hat.

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  VEEEEEEM BRYT SIG? Det är väl hennes barn eller? Den enda som borde ha en åsikt är Odd.

   Om man motiverade allt med ”inte mina barn”, skulle inte barnen ha nåt skydd (mot våld, försummelse mm) öht.
   Sån j–la dum respons.

   Det där är ungefär samma som att säga; ”Mamman vet vad som är bäst för sina barn”. Jag avskyr den kommentaren, snacka om att ge föräldrar frikort till vilket beteende som helst..
   Mängder av barn far illa i sina föräldrars vård..

    Fast att föräldrarna vet bäst stämmer ju oftast. Sen ska man så klart bry sig när barn far illa, men det där syftar väl mer på alla mammamaffians pekpinnar?

     Dock sett många skriva så när det verkligen är fog för oro, med fylla och försummelse. Tex hos Sindys å Knivmickes (de som sen blev av med sina kids)

     Nä de stämmer verkligen inte! Mina föräldrar är båda puckon och många av mina kompisars föräldrar med!
     När jag arbetat i skola, i butik, inom service så har jag stött på så många IDIOTföräldrar och det gör jag fortfarande när jag går å handlar ör bara vistas bland folk.
     Föräldrar som beter sig högst tvivelaktigt mot sina barn, som pratar med dem på ett dåligt sätt, som klär dem ”fel”, som tar hårt i dem på ett sätt som verkligen inte är befogat osv. Häromdagen såg jag en mamma på Ica med en BEBIS som hon stod å skrek på. Hon var nog bara trött å sliten som man kan va när man får bebis men det betyder inte att det hon gjorde var rätt. Under julhelgen såg jag SÅ många trötta barn i julhandeln som blev utskällda av sina föräldrar för absolut ingenting. Klart små barn blir trötta av julhandeln, de kan inte rå för då att de går långsamt eller blir lite griniga

      🙁

      Och på vilket sätt är du bättre om du bara står där brevid och ser på när dessa barn behandlas tvivelaktigt då?

      ”Sen ska man så klart bry sig när barn far illa…” stod det även i min kommentar.

       Påstog hon att hon var bättre än någon annan eller??

      Åhh vad ledsen man blir av att se sånt. Så tråkigt att föräldrarna inte tar hänsyn till att barnen också är eventuellt trötta.

      Har en bekant som kallade sin autistiska son på 4 år för ”jävla efterblivna idiot” när han fick ett utbrott på en middag. Jag reagerade starkt och sa ifrån, frågade hur hon kan prata med hennes barn på det sättet? Speciellt med. Tanke på barnets diagnoser? Varpå hon sa att hon tappade det för att han är så jävla jobbig. Sen förklarade hon att barn man inte skrek på eller slog blev ouppfostrade snorungar. Jag som själv har ett barn på 1,5 år frågade då om hon planerade på att slå sina barn? Hon: ja, självklart. tänker inte du det? sen skrattade hela sällskapet åt mig för att jag sa att människor som slår sina barn har misslyckats och borde inte få ha barn. ?

      De föräldrarna vet INTE bäst.

       Men hjälp. Vilket jävla sällskap! Man blir mörkrädd… och ledsen.

       Är detta sant, så ska du anmäla henne till soss. Hon är INTE en lämplig förälder. Om du inte gör det så är du medansvarig för barnets säkerhet. Stackars oskyldiga barn, jag blir illamående när jag läser vad du skrivit. Det är RIKTIGT allvarligt ???

        Håller med! Så vidrigt!
        Anmäl omedelbart!!!

      Jag tror ändå att det finns fler bra föräldrar än dåliga och har inte några problem med att vår lagstiftning utgår från att de biologiska föräldrarna som huvudregel är bäst för barnen. Sedan är det jättebra och helt klart nödvändigt att det finns alternativ när det inte fungerar. Om man upplever att alla runt omkring är idioter, tror jag att det kan finnas underliggande orsaker att finna hos sig själv.

   Eller sociala myndigheterna

  Man måste även ha fyrhjulingskort, har Bella det?

   Hahaha

   Njae… Har du en gatreggad atv så får du framföra den med B-kort.

   Även Am-kort på oreggad atv.

   Näe förutom att BB bara käkat lugnande och betablockerare hela hösten pga krisen…. ?

    Men bra sluta skambelägg mediciner. Skiter i vad Bellman gör men din retorik är farlig.

     Nej, den är inte farlig alls. Vissa lugnande får man inte framföra fordon på. Det är verkligheten, inte någon som ”skammar” psyksjuka.

      Fast nej. Det är många år sen de tog bort varningstriangel. Det är numer upp till individen att bedöma sin körförmåga.

      Man får köra fordon på vilka mediciner man vill så länge man fått de utskriva. Sluta sprid lögner.

       Varningstriangeln togs bort av läkemedelsverket för 15 år sedan av två huvudskäl. Dels fanns fler preparat som påverkar varseblivningen och dels är hur mycket eller lite man påverkas olika från fall till fall.
       Istället ska personen läsa bipacksedeln och själv göra en riskbedömning. Ansvaret ligger numera fullt ut på den enskilde individen att bedöma körförmåga.

        Händer det något och det kommer fram att det finns mediciner i blodet blir det jobbigt.

     Förlåt men Bellman ? Får upp en bild i huvudet av Bella som gör en omvänd Caytlin Jenner och väljer Bellman som nytt namn.

      Med Bellmans klädstil och allt! Hade lätt börjat följa honom/hen då

     Nej, att påpeka detta är inte farligt.
     Att använda mediciner på ett vårdslöst sätt som kan orsaka olyckor är farligt.

      Så du är insatt i vilka mediciner hon äter menar du?

       Nej, ej heller vet jag om hon var påverkad av något vid detta tillfälle.
       Jag bemötte påståendet att det var farligt att diskutera hur mediciner tas. Att det skulle vara att skamma människor.

   Måste man inte alls. Var sjutton har du fått det ifrån?

     Det finns olika typer av fyrhjulingar!

     Kopierat från Transportstyrelsen:
     Fyrhjuling kan vara av olika fordonstyp, beroende på vad den är registrerad som. De vanligaste typerna av fordonsslag är:

     Terränghjuling
     Motorcykel
     Moped
     Traktor
     Motorredskap

     Och enligt din länk:
     För terränghjuling krävs speciellt körkort om man inte tagit körkort innan 2000.

   Nej men hördu det där är ju så fel.

   Ja det behövs, eller det heter förarbevis för terrängfordon om en ska vara petnoga. Om den inte är reggad som motorcykel och då behöver hon ett sådant körkort. Sen kan den iofs vara reggad som traktor/moped/motorredskap då ”räcker” det med B-körkort.
   Oavsett – hjälm SKA alltid användas (enligt lag!).

    Fast nu körde de kanske fem meter på en gård, där fanns nog inga hjälmar tillgängligt och barnet kanske tjatade att få åka med en bit och tyckte det var roligt. Det var säkerligen inget planerat så därav ingen hjälm men detta var ju kul för somliga som gillar att få klaga och kasta sk-it på Bella, Bellsan som ni kallar henne. De vanliga hattrolltanterna på insta gick direkt igång och tog tillfället i akt, och här tog förstås damensomäremotm*bbningintesåkonsekventochintesåtransparent chansen att få raljera om olagligt ojoj grattis till dig.. men tj*ck-steffe? Är det ett okej ord att skriva eller vill du provocera?

     Nu syns det ju att de kör längre och rätt så fort på bilderna. Men man sätter sig inte på ett motorfordon utan hjälm. Och hur kan man bara sätta sitt barn där.

      Syns det verkligen? Nja syns ej hur långt el hur fort. De kanske inte körde alls utan bara sitter där på och tar bilder, det är så det brukar påstås här ju. Så komiskt med dessa snabba attacker så fort någon försvarar Bella haha

       Har kört så jävla fort med atv med ett helt släp fullt av barn och två hundar. Ingen hjälm. Vet inte om det var lag på det i australien isåfall var det ingen som sa det till mig eller handahöll med någon jävla hjälm. Det som inte dödar stärker.
       Bella kommer gå ur denna mobbingdrevjakt som en jävla fenix. Vänta ni bara, ni missunnsama bitterkråkor!

        Du tänkte inte tanken på hjälm själv då?

        Du hade väl inget innanför pannbenet värt att skydda.

     vem är den där tjock-Steffe ens? Någon som vet?

      Googla.

      Finns en dokumentär på tv4 play. Han crashade sin Ferrari i malibu.

     Du verkar inte veta vem ”tjock-steffe” är, så googla det innan du börjar gråta om provokation hit å dit…

     Tragikomik på hög nivå med alla dessa snöflingor

     Ett litet barn som inte är införstådd med konsekvenserna, och som potentiellt tjatar om att få åka fyrhjuling trots att det inte finns hjälmar, det ansvaret kan du INTE lasta över på barnet. Där måste föräldern bromsa.

     Det är inte konstigt att det är skevt i samhället när ”barnet kanske tjatade” används som ett lämpligt argument för att rättfärdiga oansvarigt beteende av en förälder. Skrik, tjat och gråt står INTE över säkerhet!

     Mindre barn vill gärna peta med saker i vägguttag, anser du att det också är att ha överseende med för barnet tjatade och visade ilska?! Eller gäller det bara aktiviteter som kan resultera i allvarliga skador som fyrhjulsåkning utan hjälm som är ok att barn tjatar sig till?

     Det är just sånt här som ingår i ett föräldraskap, att sätta gränser och ha konsekvenser i åtanke! Det går inte att skylla på barnen i situationer där det krävs att en vuxen ansvar. Det spelar ingen roll om det så bara skulle åkas 1 meter på fyrhjulingen utan hjälm. Det är just sånt här dumt tänk som gör att så många barn skadas allvarligt, och ibland sorgligt nog även dör ibland.

     Dessutom så ligger ”Tjock-Steffe” som ett citat! Referatet i hennes text innebär att det inte är Camilla som kallar honom för ”Tjock-Steffe”.

     Det är väldigt märkligt att försvara att en förälder inte är försiktig om sitt barn!!

      Han kallas Tjock-Steffe på samma sätt som Blondinbella kallas Blondinbella.

     Fast som förälder måste man stå emot tjat, särskilt när det är risk för att barnen skadar sig om man inte säger nej. Jag tror att de kör mer än fem meter och det kan ju räcka för att göra sig illa. Det ser ut som att det går ganska fort på en av bilderna. Jag tycker dock också att man kan framföra kritik mot tilltaget på ett sakligt sätt. Bättre så!

   Tjohej vad det märks att du inte har något körkort själv.

  Fast Bingo var onykter.. tycker faktiskt det är värre. Om man nu ska jämföra två idiotiska ageranden ??‍♀️

   Kanske också Bella var onykter?
   Något fel måste det ha varit i alla fall med tanke på vad hon höll på med.

    Ja något fel måste det ju finnas, kan ju inte vara så att camcam griper efter halmstrån

   Båda bröt mot lagen och utsatte sina barn och sig själv för fara.

    Trakasserier och förtala är också att bryta mot lagen. Det kan också utsätta både barn och vuxna för fara så att säga.

     ??

     Vad har den ena med den andra att göra eller hamnade bara din kommentar fel?

   Har Bella ätit lugnande innan hon framför fordonet är även hon onykter.

   Båda barnen hade skadat sig allvarligt vid en vurpa. Det är verkligen ingen tävling. BÅDA brast i sitt föräldraskap när de tillät sådana aktiviteter.

   Det räcker där!

    Ja, absolut. Problemet är att CC kände sig tvungen att lägga idiotin på en skala och givetvis skriva att Bella förlorade den ”tävlingen”. Big surprise liksom ?

    Vad är det för fel på alla? Jag är inget fan av BB, men hur kan man jämföra detta med att sätta sin unge på en moped, i bakfyllan, i ett främmande land med galen trafik? För det första kan man inte ”vurpa” med en fyrhuling, för det andra så är de ju ute på landet? Ingen farlig trafik med andra ord. Och jag antar att BB förmodligen inte körde särskilt crazy heller. Åkte själv fyrhjuling ute på landet som liten, och hade inte tvekat en sekund över att köra min unge utan hjälp på en. Är det ens hjälmkrav om man håller sig på en gård?

   Håller med. Han var onykter OCH körde i ett land där de redan kör som idioter. Bella kör iaf på en enslig landsväg, och förhoppningsvis nyktert.

  haha men cam… jaja

  Låt dom vara lite wild&crazy för en gångs skull. Måste vi i Sverige vara bror duktig i alla lägen? gäsp

   Är du så här dum på riktigt?

   Inte lika wild and crazy när man välter och slår ihjäl sig dock (nån som kommenterat hos henne om en bekant som i låg fart, utan hjälm, dött av samma beteende).

   Rätt illa också när rätt så många sk influensers visar upp ett beteende att de står över lagen.

    Inte garanterat att hjälmen räddar heller

     Nä men dåså! Varför använda hjälm öht ?‍♀️

  Man behöver dessutom gå kurs och ha tillstånd för å köra fyrhjuling. Vet för precis köpt en.

   Inte alls. Sluta far med osanning.

    *alla

   Men alltså sluta. märks att du inte har något körkort själv.

    B-körkort skulle det stå

  OT: då och då dyker det upp tjejer i tråden som har lite skvaller om Leonardo DiCaprio. Kan man inte få höra lite mer om det hehe? Minns själv när jag bodde i LA för 20 år sen att man hörde om fester där han hade tjejer man kunde välja utifrån en pärm med foto och info. Skulle vara kul att höra från nån som varit på hans fester eller liknande.

   Tips! Ta det på ett Öppet spår istället!

    Eller hans tråd på fb

   En pärm med tjejer, med foto och info, som man kan välja ur?
   Det låter som en bordell….

    Leos fester är inte de enda kändisfester som kan liknas vid en bordell. 50-cents producent Scott Storch sålde både kokain och prostituerade. Såg han även ofta med minderåriga tjejer. Fast det är ju inget nytt. Snopp dogg har i många år varit öppen med att han hållt på med trafficking men svenskar verkar mest tycka det är festligt och dansar vidare till P.I.M.P ? https://www.rollingstone.com/music/music-news/snoop-lion-opens-up-about-his-pimp-past-76752/

   Jag har aldrig hört något om en pärm men fanns väldigt mycket prostituerade och droger.

    Pärm behövs inte nu när instagram finns.
    ”Instamodels” som blir ”utvalda”.

    Nån som varit där? ?

     Jag fick vända i dörren (för gammal för Leo).

  Omdömeslös som vanligt. Stackars barn.

  Så uppenbar provokation för att få kommentarer.
  Men denna gång har Bella gått för långt eftersom hon utsätter både sig själv och dottern för fara plus bryter mot lagen.
  Är hon så korkad eller är detta bara ytterligare bevis på att hon befinner sig i kris på alla nivåer?

   Tror inte alls det var för att provocera utan ville visa bara hur kul de haft under dagen. Gissar att dottern tjatade om att få åka med och inga hjälmar fanns till hands, och att de körde en liten bit bara och inte så fort kanske. Ville hon provocera för att få kommentarer så hade hon lagt upp bilden även på bloggen men det har hon inte gjort, där finns den inte med. Tror bara hon är impulsiv och ja lite korkad i vissa fall också, som flera är. Vore värre om hon var bitter, elak och klagade på allt och alla.

    Anonym / 13:14

    ”Tror inte alls det var för att provocera utan ville visa bara hur kul de haft under dagen. Gissar att dottern tjatade om att få åka med och inga hjälmar fanns till hands, och att de körde en liten bit bara och inte så fort kanske.

    Men lägg ner!!! Då får man väl ta FÖRÄLDRAANSVAR och säga nej…
    Men BB vet inte vad ordet ansvar betyder…

    Öppnar du godis i butiken innan du betalat för att din unge tjatar?

    Tänker du låta ungen dricka öl för att den tjatar?

    Tänker du låta ungen åka bil utan bälte för att den tjatar och ni ska bara köra i 5 min? ?!

  Är det bilder så vet vi ju faktiskt inte ens om de kör eller bara sitter på den.

  Nej, jag är inte något fan av Bella och jag har inte lagt någon tid alls på att syna bilden huruvida de kör eller inte. Bara en tanke eftersom hon är queen of provokationer.

   Den sista är från hennes stories. En film.

    Okej dåså ?

    Det är ju inte alls en film?

   Men är det inte så att bara man sätter sig på en fyrhjuling så gäller lagen?
   Om man sitter onykter på förarplatsen i en bil som står parkerad kan man åka dit för rattfylleri.
   Tänker mig att det är samma princip?

    Jojo, men det är väl betydligt mer korkat att köra runt med en unge utan hjälm eller bara sitta på den? På det goda 90talet fick vi barn sitta på mammas kompis motorcykel och ta varsin bild på det. Inte alls lika dumt som om han tagit med oss på en åktur utan hjälmar och skydd. D er var mer så jag tänkte men nu var det ju inte bara bilder ändå.

     Någon har i alla fall kört fyrhjuling dit bilderna är tagna. Vem det i så fall är är förstås svårt att veta.
     Men i brist på rörliga bilder så kan man förstås inte utesluta att fyrhjulingen faktiskt står still.
     Det är egentligen inte det saken gäller utan vad Bella vill att vi ska se och reagera på. Inte om hon skulle kunna fällas för något lagbrott.

      Jag håller med dig. Däremot är inte min poäng om det är lagbrott eller inte utan hur korkat/dum i huvudet man är om man har en unge utan hjälm på en fyrhjuling. Och det beror på om den körs eller inte i min mening.

       Håller med.

    Du måste ha framfört fordonet onykter för att åka på rattfylla. Inte tillräckligt att sitta på förarplats i parkerat fordon.
    Varför skulle annars så många skylla på eftersupning?

     Fast eftersupning skylls ju på att de drack när de typ kom hem efter en olycka där de smitit eller hade öl i bilen som de knäckte vid vägrenen då de var i chock. Behöver inte vara att de säger att de satt i bilen och sup så att säga.

      Att sitta i bilen och supa (om man Är den som kör) är ju verkligen inte en ursäkt för att komma undan lagen…

       Ah sorry, jag missförstod. Dont mind 12.35

      Haha, var med om ett fall där eftersupning användes – sån osannolik historia, personen friades från både tingsrätt och hovrätt.

       Det är ändrat nu har jag för mig. Men kan inte längre skylla på det.

   Jag tänkte också så, dom sitter nog bara på den.

    På stories ser man hur hon kör…

     Syns ju tydligt att de kör, och inte så sakta heller. Om nu det spelar någon roll. Farligt ändå om de vältar och får fyrhjulingen över sig, Sally som är så liten.

     Fast det är en bild på stories, ingen film. Nej man ser inte hur fort de kör eller om de kör alls.

  Allt enligt excelmallen
  Inget är heligt för Bella, inte ens hennes barns säkerhet, hon kan på riktigt inte vara helt frisk…. Eller vänta en superpower woman som hon står över lagen och har bara antalet ”klick” att förhålla sig till.
  Jag äcklas över hennes cynism

  Är det bara jag som har känslan att IL och ES inte längre ses?

   Undrar också?

   Har inte varit så tydligt om pausen från sociala medier över helgerna var p g a resa/umgänge med Erik. Eller bara en paus på hemmaplan p g a ”krisen”..,

   Ingen hint alls om något de gjort under den tysta julen.
   Inte ett ord om hennes nya ”familj” i Götet.
   Här är en hund begraven

   Tror att det är så.

   Jag tror att de fortfarande träffas och att det blir mer Göteborg snart när E:s familj (eller delar av den?) flyttar utomlands för några månader. Det finns väl ingen annan anledning till att hon skulle ha en veckas paus från att publicera inlägg och bilder än att E inte vill att hon gör det? Det är för mycket pengar som står på spel helt enkelt.

   dom är inte ett par längre

    Yes, nu är det officiellt.

  Hoppas också att strömmen inte är på i stängslet vid hästen….. Dessa eltrådar ger en sjuhelsickes smäll om man rör i dem…

   Eh, va? Jag har nuddat sånna trådar massvis av gånger i mitt liv, skulle verkligen inte kalla det ”sjuhelsikes smäll.”

    Jag red på en gård där ett av fölen gjort det till en lek att ramma elstaketet med bringan och springa iväg. Ingen smäll direkt, han tyckte nog att han var ascool .

    Det är otäckt ?

   12v bilbatterier ger ingen sju jäkla smäll om man rör vid dem. Det är obehagligt men inte farligt för någon.
   Barn på landet rör sig hemtamt både på fyrhjulingar och i djurhagar. Säkert med 98 % säkerhet men ibland utan den där säkerheten pga av olika praktiska skäl. Det är ju inte det bästa men det händer ibland. Det är ingen katastrof, de flesta föräldrar kan själv bedöma när man kan tumma reglerna eller ej. Åker man på en rak otrafikerad väg 10-15 m utan hjälm är nog risken lika med noll att det händer något. Alla har vi någon gång tummat på säkerheten gällande barnen eller oss själva. Sluta skamma andra mammor. Titta på egna föräldrskapet i stället.

   Meeen… det är ju poängen med att ha ström i staketet? Att det blir en smäll tillräcklig för hålla hästarna innanför staketet?

    Men alltså det skrämmer hästen. Det skadar inte den. Som barn rörde jag vid de där jämnt. Min morfar spelade tuff en gång och höll kvar hande, i vad jag uppfattade som, jätte länge. Det är ju inte farligare än att sätta ett branvarnarbatteri på tungan. Hade det skadat hästen hade det ju varit djurplågeri.

  Ring polisen fort

  IL har inte råd med dålig publicitet just nu.
  Jag tror att tanken här var att visa vilken kul mamma hon är som prioriterar barnen osv.
  Med den klassiska gapflabbsminen i ansiktet…
  Men hon tänkte inte ett steg längre.
  Jag hoppas Odd sätter ner foten någon gång. Vad har hon för hållhake på karln?

   Eller så är han inte så bra som vi vill tro

    Precis, alla verkar tro att Odd är så vettig bara för att det är något fel på Bella.
    Men de var ändå gifta och skaffade två barn. ?

     Amen. Så trött på att han blir så hyllad här. Har folk fått kollektiv minnesförlust? Är det ingen som minns vilken osympatisk fjant han är?

      Och alla utgår från att HON får honom att inte agera när hon gör något fel med barnen. Kanske är det han som inte bryr sig bara..?

      Han kan ju vara bättre förälder än Bella även om han i övrigt ses som en ”osympatisk fjant”.

       Han kan vara en sämre också.

        Ja vad vet vi egentligen?

         Precis min poäng!

   Tror att hon tycker all publicitet är bra så att hon inte glöms bort. Hon är medveten om att detta kommer bli en stor grej.

  Vad löjlig och korkad hon är Bella samt i vanlig ordning helt skrupelfri. Inget är heligt i Bellaland, använder barnen glatt för att provocera. Tror hon är duktigt desperat nu.

  Jag är inte så säker på att hon provocerar, går enligt excelarket eller medvetet skiter i barnets säkerhet. Hon har vid ett flertal tillfällen skrivit att hennes (påhittade?) diagnoser ställer till det för henne i vardagliga situationer. Hon tänker sig inte alltid för och nu när även hennes boendestödare fått gå så kanske det inte finns någon som håller koll på att väskan ska packas inför föris eller att hjälm ska användas vid fartfyllda aktiviteter.

   Den som filmar då?

    Det är Gillis, som kör den andra fyrhjulingen . Utan hjälm själv.

  Vem är det som fotograferar?
  Uppenbarligen någon lika dum i huvudet som Bella.

   Tror på riktigt att hon inte är helt normal i huvudet. Det är som man säger, något som inte lirar rätt! ?

    Ja det fattas nog nånting, vettet.

   Ja, den människan borde ha sagt stopp innan hon körde iväg utan hjälmar.

    Kan det vara Erik??

   Antagligen är det ES.

    Verkligen inte. Jag tippar på lillasyster.

     Gillis

   Julia är hos henne och hjälper till. Skrev imorse att ena barnet fick följa med på träning hos Pt andra stannade hemma med moster Julia.

  Detta är omdömeslöst av flera olika anledningar. Att varken Sally eller Bella har hjälm är så dumt, speciellt eftersom Bella inte vad jag vet är någon van fyrhjulingsförare. Van eller ovan ska man ju ha hjälm såklart men är man ovan ökar ju risken för att något kan hända. Sen att hon lägger upp det på Instagram är också väldigt korkat. Jag tror dock inte det är en provokation utan hon tänker helt enkelt inte. Dock tycker jag inte det är värre än Bingo, att köra rattfull är mer idiotiskt.

  Ni som skriver om excelmallen/excelarket… vad har jag missat där, fattar inte?

   Googla.

   Det handlar om att Bella i intervjuer berättat att hon har ett Excelark där alla inlägg är noga planerade för att locka så många läsare som möjligt. T.ex. inför en lansering så kan det komma inlägg som att hon har träffat en ny man – vi klickar in på hennes blogg ofta för vi vill läsa mer, och då berättar hon om en ny lansering. Eller så har hon råkat ut för en hotlapp, eller så är det något annat … och då kan man misstänka att det är en lansering på gång.

   Hon har själv berättat om ett exempel på hur hon skulle bjuda hela företaget på resa utomlands, och då skulle vi läsare ogilla henne pga flygeresandet, men samtidigt tycka att hon var generös som bjöd hela företaget, vilket skulle göra oss läsare förvirrade. Ännu längre tillbaka hade hon vissa inlägg hon skrev vissa tider, t.ex. på morgonen var det ett typ av inlägg som skulle passa småbarnsföräldrar, mitt på dagen var det ett inlägg som skulle passa någon annan målgrupp.

   En form av storytelling eller planering. Men det har gjort att det är svårt att tro på något som hon skriver, eftersom vi inte vet om det bara följer hennes planerade excelark, eller om det är på riktigt.

   Notera att det alltså är Bella själv som har berättat ingående om detta excelark i intervjuer.

    Så gör de flesta bloggare, tänker stategiskt och planerar en del inlägg. En del andra skriver långa snyftinlägg som sedan avslutas med reklam, och andra drar till med snyft för att få sympatier efter att de fått kritik. Bella är mer ärlig med sådant än andra bara, ärlig med att det finns strategier vilket inte andra är. Det är ju inte så att hon hittar på saker utan det hon skriver om har ju hänt, det är ju på riktigt. Kissie pratade om storytelling nyligen, hon svarade någon att det hon gör är storytelling. Fast det där med excelark har mest blivit en grej här, det tjatas om det här vet inte ens om Bella själv nämnt ordet excelark.

    Tack för svar ?

  Min mans bästa vän dog när han körde fyrhjuling. Han körde inte ens fort men använde ej hjälm. Låg på observation men drog från sjukhuset, vaknade på natten av att han kräktes, ambulans kom men det gick ej att rädda honom. Sådan idioti så onödigt och tragiskt! Två små barn blev faderlösa och hans stackars föräldrar och syskon fan vad förbannad jag blir!

   Åh. Det är så fruktansvärt onödigt! Det är så himla lätt att förhindra.

  Har för mig att man inte heller får skjutsa barnen framför sig pga risken för klämskador vid olycka… men det kanske bara gäller för tvåhjulig-mc ?

  En bekant körde fyrhjuling med sin son som var sju år. Sonen åkte av i farten och bröt nacken och dog. Pappan blev fälld för vållande till annans död.

  Hur svårt är det att använda hjälm?

  (Spelar ingen roll om det är värre än bingo eller inte – farligt oavsett).

   Hoppas att han fick fängelse! Stackars barn och mamma. ?

   Fy fan va hemskt 🙁 hur står det till med den pappan idag? Hade aldrig förlåtit mig själv

   Men gud <3 Så otroligt fruktansvärt för alla, mor, far, sonen som miste sitt liv… Hur mår pappan idag? Är paret fortfarande tillsammans? Hoppas att det är okej att fråga. <3

    De hade två barn och de är inte tillsammans länge men det beror nog på att mamman var galen. Han är omgift och har ett barn till nu. Men såklart är han halvt förstörd. Han fick inte fängelse.

  Bella VET hur hon ska få en massa kommentarer.

   Japp, och på bekostnad av sina egna barns säkerhet.

  Hon är så omdömeslös så att klockorna stannar. Jag jag jag.

  Jag har aldrig sett någon bära hjälm när dom kör eller åker fyrhjuling, varken i skogen eller på vägen. På landet kör femåringar fyrhjuling, traktor, cross osv, utan vuxen eller hjälm.

  Jag säger inte att det är rätt, jag bara informerar om hur det är.

   Det finns uppenbarligen fler idioter än Bella där ute!

   Haha what? Var bor du?
   Där jag bor på landet är utrustning och kunskap om terräng a och o.

   Jag tycker jag ser varenda unge med hjälm numera

   Man undrar ju var i landet dessa puckon bor?

   Vi brukar vara en hel del på landet i en by där minst hälften av hushållen har fyrhjuling och de flesta av småglina har även egen cross. ALLA har hjälm och förhållningsregler att följa (de får inte köra på åkrarna utan bara på grusvägarna m.m).
   De gånger mina barn fått provåka har reglerna varit stenhårda, bland annat att någon vuxen måste vara med eftersom mina barn inte har samma vana att åka/köra.

   Samma här

  Hur orkar du hålla på

   Hur orkar DU hålla på?

   Hur orkar du besöka bloggbevakning.se, läsa hela inlägget, klicka så att du kommer till inlägget för att kommentera, scrolla hela vägen ner, skriva din kommentar och skicka iväg den ? Om du tycker att barns säkerhet är en ickefråga och du inte gillar denna blogg hade du ju lätt kunnat ignorera inlägget.

    Kanske av samma anledning som folk orkar diskutera Bella trots att de inte gillar henne…?

     De diskuterar Bella i forum och kommentarsfält som handlar just om Bella så det är inget jämförbart exempel.

      ?‍♂️

  Jag själv hade aldrig satt mitt barn på en fyrhjuling. De är så väldigt lömska, speciellt om föraren är ovan. En kollega till mig (hade hjälm) dog när fyrhjulingen välte när han körde den upp för en mindre brant. Han hamnade under den och klämdes ihjäl.

   Vad hemskt!

  Bella är minst sagt desperat nu, det bevisar dessa bilder. Hon får inga samarbeten längre och försöker att överleva som golddigger.
  Så himla patetiskt!

  Bella Bella Bella hon sätter sig själv i första rummet alltid. HENNES säkerhet och hälsa går alltid före barnens: panikrum, säkerhetsdörr, livvakt, säkerhetsteam, läkarteam, säkerhet på kontoret ( som hon fick akut byta) osv

  Men att åka utan bälte och skriva lappar i parkeringshus och åka 4-hjulning utan hjälp det är att sätta sina barn i fara! Men en lite hjälm på sitt barn är för mycket begärt tydligen, och hjälm på sig själv så hon kan vara en bra förebild för sina barn!

  Hade hon åkt mc utan hjälm på barnen oxå?
  Hon är faktiskt en usel förebild för sina barn.

  Och detta med att vara egenföretagare verkar inte vara hennes grej, hur många företag har hon kört i botten… nä, välj ett jobb när hon är anställd, en trygghet så barnen slipper flytta runt ännu mer när hon kör företag i botten. Låt detta bli barnens sista flytt och skaffa en trygghet för dem.

   Du är vriden.

  Och så fortsätter provocerandet från Bellas sida…

   Excelark, excelark, excelark…

   Det funkar ju uppenbarligen?‍♀️

  Alltså det här provocerar mig oerhört. Det krävdes mängder med påtryckningar i kommentarsfältet innan Bingos fyllekörning med barnen fick en liten försiktig notis i bloggen. Att fylleköra med ett barn är så oförlåtligt vidrigt att det liksom inte går att sätta ord på. Det inlägget skrevs med en nästan ursäktande ton. Här vet vi inte ens om de körde eller enbart satt på fyrhjulingen. Men värderingarna i de här två olika inläggen visar så tydligt vilka som ska hållas om ryggen och vurmas med. Äsch, var ju bara Bingo, alla vet vilken skojsig kille det är liksom.

   Menar du inlägget här inne?

   Japp, det skrev jag bland kommentarerna då att hade det varit Bella om fyllekört med barnen så hade set blivit ramaskri från Cam. Det här är ju beviset att det stämmer. Hon blandade till och med in problem hon hade med sin dator och bad om hjälp med det i samma inlägg om Bingo och Katrin. Det är sådant här som bland annat gör att denna blogg aldrig kommer lyfta till att bli en seriös maktfaktor.

    Den borde dock inte bli en seriös maktfaktor.

     Cam vill ju det då hin hänvisar till att hon blir inbjuden till vissa paneler som typ expert och är omnämnd i gammelmedia ibland som en blogg som är granskande och har koll.

    Inlägget om Bingo: ”Efter att ha sovit några timmar så är Bingo ute och kör med några av barnen på vespan, visserligen i hjälm men Bingo är så klart utan. Att köra med alkohol i blodet är alltså inte så farligt enligt honom utan ”man får ta seden dit man kommer”.
    Dumma saker gör de flesta någongång i
    livet, men att lägga ut det för allmän beskådan för hundratusentals människor är kanske mer än bara dumt?”

    Bella kör utan hjälm: ” Jag orkar inte…
    Hur dum i huvudet får man bli?
    Inte ens ungen har hjälm!?”

    Dumma saker gör alla ibland enligt Cam när det handlar om fyllekörning. Det dumma är ju att lägga ut det till allmän beskådan. Jag börjar verkligen förstå kritiken mot bevakningen av Bella.

   Du ser ju på håret att fordonet är i rörelse!

   Håller med. Och inlägget om bingo kom upp dagar efter det skett (pga datafel etc men vi hade ju klarat oss utan en video). Men här har det inte ens gått 24 h.

   Det är absolut inte bra att köra fyrhjuling utan hjälm. Mycket dumt. Men det finns ingen film, bara bild så helt omöjligt att avgöra hur fort det går (gör det inte mindre fel men tycker ändå hastigheten påverkar).
   Att köra full som bingo gjorde tycker jag är betydligt värre.

    Barn ska inte ens sitta på en cykel utan hjälm. Skärpning alltså!

  Och hon är inte den enda som gör detta.

   Vad är detta för argument?

    Var det ett argument eller ett påstående?

  Syns på håret och omgivningen att de kör. De står inte stilla. Tyvärr ser Bella mycket lycklig och stolt ut vilket gör denna hemska fadäs ännu värre.

   Jag tycker faktiskt att hon ser mer galen ut än glad.

  oj, vad alla är duktiga här och sköter sig till 100%

   Oj, vad duktig du är som inte bryr dig om barns säkerhet. Det är inte svårt att sätta på hjälm eller att avstå från att köra. Vissa människor bryr sig inte om säkerhet förrän de själva drabbas av olyckor och jag skulle gissa att du tillhör den gruppen.

    Är det någon mer som har problem att logga in på Instagram? För mig är det så den 2 dagar tillbaka. Försöker logga on men får en ruta bara där det står tekniskt fel.

    Hoppas att du har anmält till soc om detta. Och gör det med ALLA. Broderduktig.

   Jaha, får man inte säga något om man inte sköter sig till 100%?

   Ja när det gäller hjälm är jag jävligt skötsam faktiskt!

  Blir glad av bilderna. Att se dem utomhus!

   Que?

  Sånna här bilder publicerar Jimmy Olsson & Ellinor Bjurström titt sån tätt. De skjutsar sitt barn så och har gjort sedan han var spädis. Jimmy skjutsar ofta en massa folk OCH barn på släp bakom fyrhjulingen vilket är olagligt. Att han sen gör det SAMTIDIGT som han filmar – FRUKTANSVÄRT korkat! Han lägger också ofta upp stories där han filmar samtidigt som han kör bil… Speciellt när en majoritet av Jimmys följare är unga barn som säkert tycker att han är cool när han gör sånt…

  Garanterat en del av ”Excel-arket” men hur kan hon fortfarande tillämpa den? Den innebär ju nästan alltid att hon framstår i sina sämsta dager!?

   För hon har tappat det helt.

  Isabella Löwengrip har högst troligt inte brutit mot någon lag.

  En fyrhjuling, även kallad terränghjuling och ATV, kan vara registrerad på flera sätt; så som motorcykel, moped, motorredskap samt traktor A & B. I detta fall ser det ut att vara just en traktor A registrerad fyrhjuling då registreringsskyltar saknas. En traktor A har inget hjälmkrav, inget besiktningskrav och får framföras i högst 40 km/h.

  Skyddshjälm ska användas av den som färdas med:

  1. Motorcykel.
  2. Moped.
  3. Traktor B utan karosseri (nytt från 1 januari 2016).
  4. Terrängskoter utan karosseri (snöskoter och terränghjuling).

  Det kan däremot diskuteras såvida det är rimligt och sunt att ändå använda hjälm körandes med ett litet barn på en fyrhjuling, med tanke på alla olyckor som sker med dessa.

  Hon kanske ska kallas BellaBingo från och med nu, för de verkar ha mycket gemensamt gällande synen på säkerheten runt sina barn! ?

   Eller BingoBella! ?

  Men låt henne vara någongång. Sluta mobba människor.

   Det är ingen mobbning att konstatera hon gör fel. Har hon och ungen haft hjälm har ingen sagt något.

    Det är mobbning om du kollar alla kommentarer här. Ingen har med hennes skit att göra förutom IL själv.

   Mobba?

   Shit, jag som är polis har mobbat MÅNGA människor genom åren alltså.

   Förstår varför vissa blir så kreeenkta av att bli tillsagda om bälte, frostiga rutor utan sikt, belysning, hjälm, körkort, hastighet.
   Jag har helt enkelt mobbat

    Det känns inte speciellt tryggt att en polis svarar såhär. På denna sida. Hade inte velat ha din hjälp i en nödsituation.

  Här i Thailand åker turister moppe med hjälm. Och spädbarnet i en bärsele på magen. ?

   Ja och så dör de som flugor också.

    Det var ju det jag menade!

   Men så hör Thailand också till de länder där högst antal omkommer i trafiken…

  Min barn hade iofs hellre pågått åka utan hjälm med en nykter person ute på landet än med en onykter person i Thailand…
  Fattar inte hur du tänker ibland när du ska klanka ner på IL?
  Klart båda absolut gjort fel – men – nog fasen är det värre att köra full?!

   Du kan inte förutse allt, fordon, underlag etc

   Kör du omkull, oavsett om du är full eller ej, är det såklart att föredra att ha hjälm.

   Klart som korvspad.

    Inget av det är rätt. Men håller med ovan att jag hellre sett någon köra fyrhjuling utan hjälm på landet än i Thailand full.
    Hur snabbt kör bella? 5 km i timme? Vi har in en aning då det bara är bilder.

   Att Bingo kört full innebär väl inte att Blondinbellas idioti är ursäktad.
   Jag tycker att de som ”ursäktar” henne pga att de köpt hennes hemsnickrade diagnoser och djupa depression borde fundera på var de tycker att gränsen går för att det ska vara OK att använda det som ursäkt för sina lögner och märkliga beteende.

    Jag ursäktade inte IL pga hennes diagnoser eller överhuvudtaget – det enda jag skrev att i jämförelse mellan 2 idiotiska saker tycker jag är Bingo som körde full var värre!

  Borde väl räcka med frihet under ansvar?

   Barnets frihet att krossa skallen vid krock?
   Eller är jag fel ute med hur du menade?

  Det tråkiga är att så här håller merparten på ute på landet. Sen har vi också haft tråkiga olyckor där farföräldrar kört med barnbarn, vält och klämt ihjäl barnet. I de fallen hade såklart hjälm gjort varken till eller från, poängen är att ”de skulle bara” .

  Det vi kan lära oss är att det finns inget ”bara”. Däremot finns det gropar i vägen, glashala ytor, andra fulla (!) trafikanter, förvirrade cyklister, mörker, vilt, regn och fan och hans moster.

  NI HAR INTE HJÄLM FÖR ATT SLIPPA BÖTER
  Utan för att att slippa död alternativt skada.

  Appliceras även på andra trafiklagar och regler

  Förut var det intressant när camcam skrev om IL, hon lyckades ta fram de rätta besöksifforna osv osv.
  Men nu känns bara IL bara tragisk så att det blir så trist och tjatigt att läsa om henne.

  Vi vet att,
  – hon prioriterar sig själv framför tid med barnen.
  – Vi vet att hon är ihop med ES för hans miljarder, hade han varit en vanlig svensson med några hundra tusen på kontot hade IL ALDRIG sett åt honom, det vet alla.
  – hon är körd som affärskvinna, ingen vill ha ngt med henne att göra mer.
  – att hon fortfarande vill göra hennes och pingis skönhetsmärke till nytt esté Lauder visar att hon inte har lärt sig ett skit genom sin kris och förmodligen i hennes sjuka hjärna så ska hon fortfarande bli världens mäktigaste kvinna.
  – hon levererar sin blogg fortfarande efter exelarket, vilket vi tydligt kunde se nu i veckan, då hon ena dagen la upp bilder på när hon lekte med barnen och korvgrillning för att i nästa dag säga att hon ska vara med i en dokumentar som handlar om hennes fall.

  Isabella Löwengrip är lika genomskinliig som glas, man vet vad som kommer härnäst, alltid.

  Jag förstår inte hur camcam anser att IL är värd att ta upp ens här på bloggbevakning, det är det som gör att IL fortfarande är kvar i medias hetluft.

  Tydligen slut med Erik nu.

  Erik har äntligen öppnat ögonen. Nu är de bara vänner ?

  Det är slut mellan IL o ES nu.
  Läs hennes Insta

   Oupps

  Då var sagan mellan IL och ES slut.

  Någon tänkt på att bilden kanske vart fotad med ungen stillastående? Kanske finns film jag vet inte?

  Du har verkligen en tendens att haka upp dig på att kritisera vissa personer och se alla fel de gör. Släpp henne och släpp Cissi Wallin och dina andra hatobjekt, tycker jag. Visst är det befogat att ge kritik då och då, men den här grejen att försöka se alla fel och hänga ut en och samma person gång på gång…. osmakligt tycker jag.

  Vi gör alla fel och behöver inte hacka på varandra jämt och ständigt för det.

  Sen var det ju bra för mig att läsa detta inlägg då jag själv blev upplyst om att man måste ha hjälm, för det visste inte jag heller. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.