Desperation?

Jag hoppas att Marison Was får en fet lön från Löwengrip Invest för sitt idoga miljöarbete som CSR-manager och för att behöva hänga med sin chef 24/7 som någon typ av jourhavande kompis.
Vad är det med influencers och deras behov av att alltid bli bästa kompis med sin personal?
Som ni kan se i videon längst ner så verkar Marisol Was fått tydliga instruktioner om hur hon ska gå och filma Isabella på bästa och mest effektfulla vis till Instagram. Det är bara FÖR mycket!

”Marisol, stå långt bort och filma min röv när jag släpper handduken så man verkligen kan se att jag är naken och kom sedan närmare och filma mig igen när jag simmar omkring naken.”

Det måste varit detta Marisol drömde om när hon pluggade i Lund och levde på studielån, snabbmakaroner och billig öl.
Vem drömmer inte om att få föreviga sin kvinnliga chef ”naken” som del av en ytterst tveksam Instagram-strategi?
Jag skriver ”naken” då jag är relativt säker på att Isabella har en hudfärgad baddräkt och att det är filmat så här för att folk ska TRO att hon är naken.
Jag tycker nästan det är ännu värre än att faktiskt bada naken, att sitta och planera och kalkylera hur de ska lura Isabellas följare på bästa sätt för uppmärksamhet och klick. (Hey, jag föll ju också för den)
Jag undrar om de åkte och köpte en hudfärgad baddräkt på vägen till sin destination eller om Isabella redan hade en ?

I den mörkaste av kriser så finns det ändå alltid tid och energi till att skapa content.

Ps. Nu ser jag extra mycket fram emot Calle Schulmans nästa parodi. 🙂

PS: Försvann alla hotbilder mot Isabella samtidigt som hon gjorde sig av med sitt hemmateam?
Här har vi nämligen en kvinna som var tvungen att byta kontor då säkerheten från garaget upp till skrivbordet kunde garanteras, och som nu är ute och knallar helt själv i skogen på Lidingö. I timmar.
I början hade hon hörlurarna i öronen och lyssnade alltid på något – vilket är toppen då man inte hör vad som händer bakom en, typ om det kommer någon eller så.

Hotbilden ser ut att minska i takt med att Isabellas luftslott fått pyspunka, vilket möjliggör för dessa uppfriskande skogspromenader på egen hand.
Hot och livvakter kommer med största sannolikhet dyka upp igen på Isabellas blogg, då med ett av henne omskrivet narrativ som hon senare kommer kunna slå mynt av.

335 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Som sagt, vad är nästa steg för att maniskt försöka skapa intresse för sin dalande karriär som bloggare? Ballongdansen (se på YouTube) tillsammans med de få anställda som finns kvar?

  Svara

   Åh det skulle vara kul!

   Svara

   Hon är definitivt inte naken, hon har en beige skimrande baddräkt ev bikinitrosor med hög midja. Noterade även att hon går på tårna, som om hon hade på sig höga klackar. Ser inte klokt ut! Desperation är aldrig klädsamt.

   Svara

    Fast om jag gick barfota på en kall blöt brygga så hade jag oxå gått på tå.

    Svara

    Ja det är en baddräkt

    Svara

    Bella har lagt upp en bild på Instagram.
    Där står hon på bryggan med ryggen mot den som tog bilden och har en handduk över baken. Jag kan inte se att hon skulle ha på sig någon baddräkt.

    Och om hon nu skulle ha baddräkt så har hon verkligen jobbat hårt på att få det att se ut som ett nakenbad. Vilket ju är ännu mer patetiskt i så fall.

    Svara

     Tycker ryggslutet ser smudgeat ut på den bilden, som om en baddräktskant suddats ut…

     Svara

    Mäh alltså snacka om STOR desperation när hon har låtit handduken gå ner så man ser en del av hennes rumpa. Bilden finns på hennes Insta. Såklart är det gjort för att få likes. Äldsta tricket nånsin. Vad kommer härnäst månntro?
    Desperationen har inga gränser. Helt övertygad om att det kommer mer. STOR SUCK!

    Svara

   Jaag ja har inget att dölja, verkar hon vilja säga utan bokstäver när hon simmar iväg

   Svara

   The båtten is nådd för IL.

   Svara

   Pratar du om camcam nu?

   Svara

    Hur är det läs förståelsen?
    Står ju tydligt IL.

    Svara

     Eh kommentaren hamnade fel

     Svara

   Skrev detta på hennes blogg. Vet inte om det kommer att tillåtas:
   Det är inte märkligt alls. Det var uppenbart och förväntat att allt var fejk och på väg ner. Vem försöker du att tilltala? Skärp dig!!

   kommer du någonsin att lära dig utav dina misstag?

   Häromdagen åkte jag taxi och han som körde mig till Arlanda Terminal 5, var en afghan man som flyttat till sverige för 6 år sedan. Han talade bra svenska, äge en villa på 600 kvm tomt, egen firma, hustru och barn. Det krävs inte mycket att ”äga saker” och jobba upp sig i Sverige som ger oss alla möjligheter att lyckas. The country your dreams come true!

   Själv är jag från mellersta östern och flyttade hit som 19 årig. Jag äger en vecker villa på 2000 kvm tomt i en av stockholms dyraste område och har toppen arbete och utbildning, lever lyxlivet med massor med spännadne jobbresor (betalar inte en krona själv) …fått jobba i alla kontinenter …!! Men jag låtsas inte att jag är duktig och leker inte entreprenör. Tycker att det är så respektslöst av dig att slösat bort så mycket skatteavdrag och allmänna resurser för att leka businesswoman. Gumman…jag sitter med multimiljon kontrakt men har inte dina löjliga egotrippade vet inte vad!!!

   Du har förbrukat och slösat bort så mycket av våra resurser. Blir så föbaskade förbannad på att mina skattepengar ska sponsra dina ”businesswoman” leker.

   Svara

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Du går över gränsen Camilla.

  Svara

   Japp det är Camilla som går över gränsen🤦😏. Skulle inte tro det. Nu är det ju nästan som IL ber om det. Så patetiskt. Skämskudden räcker inte till längre.

   Svara

    Hej Camilla!

    Svara

     Nä Linda

     Svara

      Hej Linda!

      Svara

    Alltså jag såg den storien som det starkaste Bella gjort på länge. En vacker utsikt, naturbad i iskalla grader. Tror inte alls att hon är naken, syns ju tydligt att hon har en aprikosfärgad baddräkt. Men hon har ju lyckats få er att prata om henne igen iaf. SÅÅÅ RELEVANT, LÖWENGRIP IS BAAAACK!
    tänk att ni är så svagsinta att ni hugger på detta direkt. Hon får er verkligen att äta ur sin hand.
    Camilla sörplar i sig snabbt som attan, för henne lär Bella aldrig vara över och förbi.
    Tragikomiskt

    Svara

     Folk snackar om Bella som någon som har passerat förfallodatum. Bella har bara lyckats bevisa att hon är en avdankad bloggare som suger som entreprenör+arbetsgivare. Det enda hon lyckas med är att i några timmar få klick till bloggen så att folk kan skratta åt henne.

     Tragikomiskt.

     Svara

      Tja om man nu har trafik till bloggen som levebröd så har hon ju indirekt lyckats med sitt jobb. Oavsett om det är lovers eller haters så kommer hennes lön rulla in.
      Men… visst hon är den tragikomiska i detta. Trodde vi skulle gå vidare från bellainläggen nu när molimenti är i farten och mer intressanta än en avdankad bloggare som förlorat allt och allt redan skrivits om 100 gånger. Det är över. Gå vidare?

      Svara

       Ja men det är ju det tragikomiska. Hon får bara klicks till sig tillfälligt genom såna här stunts. Över tio års bloggande och detta är fortfarande det enda hon lyckas med.

       Jag har inte följt Molimenti-storyn den senaste tiden men finns det något nytt där ser jag fram emot att läsa om det på BB 🙂

       Svara

        Hennes blogg har alltid varit stor, hela tiden mellan 1 – 2 miljoner besök, visits. Kolla på s e m il ar w e e b dot com så ser du, man ser ett halvår tillbaka, mycket större än andra (för utom denna då) och hon har Inte fehjkat några sigffor men c är alltid snabb med att ta bor kommentarer om det hahaha

        Svara

         Similarweb har fått mycket kritik då den inte är tillförlitlig och visits säger inte så mycket om antalet läsare. Men det spelar ingen roll: de flesta läsare kollar Bellas blogg för att skratta åt henne. Det ger inte så hög konverteringsgrad för företag som har marknadsfört sina produkter via hennes blogg, vilket också framgick av Expressens artikel.

         Om Bella hade så många läsare som hon påstår hade hon visat printscreens på detta hela tiden (hon älskar att skryta) och fortfarande varit reggad på Bloggportalen. Istället gömmer hon allt för att hon inte vill att folk ska veta att hon har samma läsarantal som Kenza (och förmodligen lägre än så).

         Att du fortfarande tror på Bellas lögner visar förresten hur lättlurad du är.

         Svara

         Men Bella har pratat om det själv att hon har fejkat det så?
         1-2 milj besökare kanske i så fall per månad, inte i veckan, som hon påstod.

         Svara

       Lön??
       De läsare ger ingen lööön man kan leva på!

       Svara

     Var du ironisk?

     Svara

    Men Camcam biter rakt i fällan varje gång..

    Svara

   Enig. Tycker personligen att det är helt okej att granska Bella, men SÅ hårt behöver vi väl knappast gå på Marisol?

   Svara

    Nej det är inte okej. Camilla har tappat perspektivet tror jag.

    Svara

   Granska Bella, men mängden inlägg och den låga nivån på många inlägg och kommentarer, gör att det gått överstyr för längesen.

   Svara

    Granska är väl ok. Men det är ju en jäkla repetetiv besatthet där samma misstag och mönster stöts och blöts i all oändlighet. Det blir så tydligt vilka som är sjuka på riktigt i den här soppan

    Svara

     Ö

     Svara

    09.56//
    Nivån låg?
    Kan bero på huvudrollsinnehavare 🤪🤪
    Gå inte göra hög nivo med Bella.

    Svara

     Så låg nivå på den kommentaren. Mobbing är aldrig okej. Om camilla skriver ett dåligt inlägg kan du inte skylla det på den hon skriver om.

     Svara

      Bella är en hemsk arbetsgivare, dålig entreprenör och desperat bloggare. Hon satte ribban ganska lågt själv.

      Svara

   Usch vilket vidrigt påhopp!

   Svara

    Håller med om att denna kommentar är på låg nivå, men är det värre än Cs inlägg om IL? Denna vecka har det skrivits om hennes familjerelationer där C tom hört av sig till ILs pappa. Kring ILs privata relationer har C tillåtit spekulationer om ES, PS etc. Samt uppenbart tagit Hajens parti. Så att Cs egen relation blir ifrågasatt borde väl vara okej?
    Om man säger att offentliga personer får ta vad som skrivs så gäller det ju tyvärr C också. Sen kan hon ju alltid radera kommentaren ovan. Medan andra influencers som det skrivs om här inne inte kan radera skvaller om dem.

    Svara

     Va???

     Svara

    Och vad är skillnaden mot det Camilla gör menar du? Intressant att det är påhopp när det gäller Camilla men inte Bella? Hejhej C!!

    Svara

    Vad har Camilla gjort för fel?
    Är det bara tant löwengrip som lyckas med bedriften!

    Svara

     Hon är inte objektiv. Hon har skrivit för många insinuanta inlägg om IL med samma vinkel. Hon upplevs inte längre som trovärdig utan det märks för väl att hon motiveras av nåt sorts personligt agg.

     Svara

    Tar sig av daga??!!
    Men herregud, lägg ner. Det är du som går över gränsen när du pratar om Bella på det sättet.
    Men ja, gränsen ÄR nådd när man påstår att någon skulle ha sådana tankar trots att personen själv aldrig antytt något sådant. Osmakligt verkligen.

    Svara

     12.29 Om du läser Isabellas inlägg och tar in hur dåligt hon mår.
     Att hon har en depression, att hon ibland inte orkar gå upp ur sängen. Om hon då läser allt hat allt hån all mobbing som skrivs så förstår man kommentaren här.
     Att sparka och faktiskt hoppa på någon som ligger är inte ok någonstans. Det borde alla här förstå.

     Svara

    Om nu någon missförstod mig menade inlägget av anonym/10.03

    Svara

   När ska du sluta trakassera Camilla?
   Är det så här du gör när du inte gillar andras åsikter?
   Är du rättshaverist?

   Svara

    Är det en åsikt att nakenskamma någon nu med? Jag håller med. Hon har gått lver en gräns med råge. Hon borde skämmas. Det här är inte en granskning länrge utan en häxjakt.

    Svara

     Synd att du väljer att missa min poäng. Spela inte dum är övertygad om att du är normalbegåvad.

     Svara

     Hon har inte nakenskammat någon utan skriver (med all rätta) att Bella försöker desperat få fler läsare genom att låtsas vara naturintresserad och låtsasnaken.

     Svara

      Fast allt det där är ju i Camillas huvud. Hon borde ta en paus ang Bella. Annars kommer hon tappa all trovärdighet i sina granskningar. Jag tror Camilla fastnat lite på ett bestämt ”spår” så att säga.

      Svara

       Det är väl uppenbart att Bella försöker få fler läsare det är ju hennes yrke. Att ha följare. Inga följare inga samarbeten inga pengar. Sen kan man ha olika åsikter om att hon läger ut sitt vinterbad. Fint tycker några, fake tycker andra. Tycker att Camilla ställer två bra frågor, den ena om att csr ansvarig dels jobbar på en lördag och dels uppgiften att dokumentera doppet. Den andra frågan handlar om säkerhetsaspekten och hotbild.

       Svara

        Oh no, tänk om hon är schemalagd var 3e helg. Fan någon borde ta ett snack med facket

        Svara

         Tror du att hon jobbar på schema och är timanställd?

         Svara

         Både dryg och korkad ingen bra kombo alls

         Svara

       Ja ingen som vill spekulera i camillas väldigt tydliga beteendemönster och excelark. Bellainläggen är hennes go to-lösning. Vet inte vad som är mer patetiskt, cams vendetta eller alla ni som faller för clickbaitet. Drevmentaliteten är stark här. En enda stor ansiktslös massa som skammar 1 person. Hur känns det att ingå i den år efter år efter år? Och hut känns det att leda den?
       Bittert, är min.gissning.

       Svara

        Stavningen, kära du, stavningen …

        Svara

         Var det svårt att gissa för dig? Har man dyslexi är det knepigt att förstå meningar med slarvfel…

         Svara

    Ja det har havererat för länge sen i huvudet på c. Hon vilö störta bella till varje pris och sen fortsätta sparka när bella ligger ned.
    Varför vet ingen men även bellas haters har börjat fundera på om det kanske är nog nu..

    Svara

     Byt bloggsida då!
     10.46//

     Svara

      Varför inte sluta skriva elaka kommentarer istället? Så kan man läsa den här bloggen regelbundet igen, utan att få krupp på all mobbmentalitet mot enstaka personer som Bella bland kommentarerna.

      Svara

    Haha ni är så roliga som tar Cs sida om trakasserier! snacka om dubbelmoral på HÖG nivå 😂

    Svara

   Snälla Camilla ta bort kommentarer från ”gränsen är nådd Camilla”. Du har uppenbarligen fått in en mycket sjuk person i ditt kommentarsfält.

   Svara

    Men sluta, det sjuka är ju mängden väldigt tveksamma inlägg om Löwengrip på den här sidan. Att den här bloggen inte blivit polisanmäld och stämd är en jävla gåta

    Svara

     Sluta själv om du inte ser skillnad på inläggen om Bella och de sjuka trakasserierna som en liten klick människor riktar mot både Camilla och alla som håller med Camilla undrar jag helt ärligt hur du är som människa irl.

     Svara

      Vilka trakasserier mot Camilla? Vad har jag missat?
      Det är kritik, men inte sett trakasserier.

      Svara

       Jag tänker inte slösa bort tid på att förklara eftersom du så uppenbarligen inte vill förstå.

       Svara

       Mitt första svar fastnade i modd. Tar det igen.
       Tänker inte slösa tid på att förklara för någon som inte är intresserad av att förstå.

       Svara

       Läs anonym/10.03

       Svara

      Haha eh ja jag har inte sett camilla trakasseras, int ens behandlas på samma nivå som bella får utstå aå du kan nog leka riddare för cam någon annanstans

      Svara

       Lägg ner bara.

       Svara

       Precis!

       Svara

       Fast vi är ju på Camillas blogg så varför försvara henne någon annanstans?
       Rid iväg själv din gamle enhörning.

       Svara

      Hejhej Camilla! Tål du inte att bli ”granskad” som IL? 😂 Undrar hur DU är i IRL när du kan hålla på med mobbning på det här sättet?

      Svara

       😂😂😂😂du svarade på min kommentar. Jag är inte Camilla.
       Men vill ändå tacka dig för du bevisade till mig att de militanta Camilla hatarna är lika galna som de militanta Bella hatarna.
       Same shit different namn.

       Svara

     Då kan ju du vara den som polisanmäler och stämmer, eller hur?

     Svara

      Håller med vill se enhörningen polisanmäla bloggbevakning för förtal. Det mest skrämmande är nog att hen på fullt alvar tror det är rätt sak att göra.

      Svara

     Wow, alla mytomanälskare som vill försöka påverka C att inte skriva om IL.
     Tror inte ni lyckas för att ingen kan bestämma över C och hennes blogg.

     Svara

    Sluta med mobbningen av IL!
    Det är inte roligt utan bara tragiskt
    att se er mobbare. Och det kan sluta
    illa. Vem/Vilka tar då ansvaret????????
    DET är vad inlägget ovan menar.

    Svara

    Snacka om att skjuta budbäraren.
    ”Gränsen är nådd” varnar ju man
    måste inse att mobbning är en risk.
    De som är sjuka är mobbarna.

    Svara

    Är det ”sjukt” att tycka att det finns risker att mobba en person
    så att det finns risk för att den till slut inte orkar mer?
    Nej, det är medmänsklighet.

    Svara

   Lär inte bli några weddingbells inom det närmsta iaf för BB och surgubben. Det är väl därför hon tar ut all sin bitterhet här och Bella är offer nr 1.
   Bisarrt. Inte avundsjuk på det livet.
   Kanske fler som behöver vinterbada och ta skogspromenader cam?
   Även terapi?

   Svara

    Har du missat att det är slut mellan IL och ES?

    Svara

     Bb=bloggbevakning, alltså Can

     Svara

   Nej, det gör hon inte.

   Svara

   Nej, nej, nej! Glöm inte att Camilla vrider, vänder och drevar 😂🥳🤦🏽‍♀️

   Svara

   10:03 du själv går för långt. Chilla lite. Ta bloggbevakning med en klackspark. Men såklart är det intressant med vad dessa influencer hittar på. Många vill ju läsa om Bella såklart då camilla skriver om henne.

   Svara

    Ja. Men camilla missar i objektivitet. Det är menat som konstruktiv kritik och inte elak.

    Svara

     Var står det att Camilla ska vara objektiv? Detta är en blogg, inte en nyhetssida.

     Svara

    Varför säger du inte samma till Camilla, att hon ska ta IL med en klackspark? För Camilla skriver saker som att hon mår illa över vad IL säger och gör och Camilla raljerar dagligen elakt om allt IL gör. Allt!

    Hur kan du tycka att allt som pågår på Bloggbevakning är mer ok än kommentaren ovan som bara gav igen med samma mynt? Där står inget värre om Camilla än vad som sägs på bloggbevakning varje dag. Varje dag!

    Svara

   En vädjande text som innehåller undertoner av att förebygga en ond bråd död, samtidigt som den vädjar om att strypa en naturlig feedback. Waow du visar en avancerad form av smaklöshet. Manipulativitet verkar du inte dålig på.

   Svara

   Det är alltid lite som en tragisk komedi när folk klagar på hur elak något är genom att själv använda förolämpningar. Säger väl mer om personen i fråga än det de försöka framföra 🤷🏽‍♀️

   Svara

    Eller så vill man visa hur det känns när det sägs om dig. 🤷‍♀️

    För allt som står där är inte annorlunda och absolut inte värre än vad Camilla sagt om IL. Tvärtom.

    Svara

     Fast nej, köper inte det argumentet. Genom att säga att Camilla är X och Y för att hon säger X och Y om IL – hur är det bättre, mer konstruktivt?

     Svara

      Attans! Den retoriken som funkade så bra i sandlådan (tills någon sate slog en i huvudet med en spade och jag började grina). Allt var bättre förr 😪

      Svara

       Det är faktiskt mobbing som bedrivs dels i inlägg, dels i kommentarsfältet, under Bellainläggen. Det är oacceptabelt. Alltid.

       Svara

   Va snackar du om det finns ingen som hjälpt IL till verkligheten så mycket som Bloggbevakning och Camilla. Om Isabella Löwengrip har problem med verkligheten förstår jag dig, annars påminner du mer om en religiös fantatiker som hejar på sin blinda käpphäst.

   Svara

   Anonym 10.03 Du verkar vara en genomhemsk person. Är glad att det inte finns sånna människor som du i min närhet.

   Svara

   Hade min chef bett mig att filma henne naken hade jag gått till facket. Bella är den som går över gränsen. Ingen annan.

   Svara

    Ingen är med i facket i denna bransch.
    Trots att de sparkas som flugor.

    Svara

   Hoppas Camilla tar bort inlägget eftersom hon har en tydlig gränssättning för spekulationer om graviditet och vikt men det här är ju sju resor allvarligare.

   Verkligen vidrigt att skriva att någon skulle ”ta sig av daga”. Vem ger dig rätt att påstå sådant?

   Svara

    En som blir mobbad har gränser för vad denne tål.
    Det finns en risk även här.

    Svara

     Tänker du på dig själv då?
     För du kan knappast ha mage att föra någon annans talan angående det.

     Svara

      Finns det inte en risk att mobba nån?
      I USA har man myntat begreppet bullycide,
      som handlar om självmord i samband med
      utsatthet för mobbning.

      Svara

     Ja alla har en brytningspunkt. Känns som att cam är väldigt nyfiken på var Bella har sin…

     Svara

   Kan bara hålla med ’gränsen är nådd’.
   Tror seriöst lite terapi kan vara på sin plats iaf
   .

   Svara

   Hur mår du?

   Detta är ju också påhopp och rätt rejäla såna.
   Skippa flaskan?

   Och vad vet du om Camillas sorg?

   Svara

  Någon annan som tycker hon borde ha varit kvar med Nils? Känns som hon var genuint lycklig med honom men det kanske också var en fasad?

  Svara

   Är hon genuint lycklig med en person eller är hon vad hon tror är lycklig när hon upplever att hon har pengar och status?

   Svara

   Nils? De är ju 100 år sedan, varför skulle hon hänga med honom? Bara konstigt.

   Svara

    Han har ju en vildmarkspodd och verkar ogilla konsumtion och influencers nu. 😄

    Svara

     Va? Really? Fan vad roligt!

     Svara

     Han är också långhårig! Passar honom väldigt bra! https://nilsgrundberg.se/om-nils/

     Svara

      Men W H A T?!?!?!? HUR blev han SÅ snygg?!?!?! WOWOWOW. Förlåt, men jag har verkligen bara sett Nils från när IL dejtade honom haha. Jag vet att man förändras mycket från tonåren till vuxen men jisses… fucking perfection. Och nej, jag var inte beredd på denna reaktionen från mig själv haha

      Svara

    Varför då, hon träffade väl honom för ett eller 2 år sen där han bor med barnen? Varför är de konstigt?

    Svara

  Hudfärgad baddräkt, haha! Varför skulle hon inte vara naken ”på riktigt”? Himla konstig teori.

  Svara

   Tycker jag väl inte direkt. Alltså om man kan skapa illusionen av nakenhet utan att vara naken (och då såklart vill framstå som naken, i alla fall i syftet att få publicitet ) så tror jag flera skulle tycka att det var ett bra alternativ.

   Svara

   Men det märkligaste är att tvinga (jag tror att Bellsans alla tidigare sällskapsdamer + Simon) medarbetare att umgås med henne utanför arbetet. Och filma. Med eller utan kläder… Var har hon sina vänner?

   Svara

    Hon har ju knappt några.

    Svara

     Precis. Hon snyftar över sin ensamhet men verkar inte förstå att det är hennes eget beslut som lett henne dit. Man kan inte köpa vänskap för pengar.

     Svara

      Jag tror det kan vara väldigt svårt att se sanningen om man absolut inte vill titta, tyvärr 😔

      Svara

       Precis som IL:s hejarklack!

       Svara

      No money- no honey
      😆😆😆💥💥💥🎋🎋🎋

      Svara

     Många i ÖS som inte heller har vänner och frågar om tips för att få vänner.

     Svara

      Är det samma sak som att utnyttja anställda som befinner sig i en beroendeställning?

      Att en del har få vänner kan dessutom bero på många saker som flytt eller andra omständigheter i livet m.m.
      I Bellas fall vet vi att det beror på henne själv och ingenting annat.

      Svara

      Jag har inte sett någon i ÖS som skryter om hur de lämnar rummet om någon pratar om något ointressant (eller ägnar sig åt ”skvaller och halvfabrikat”), säger ”stopp! Det här vill jag inte höra” när någon i ens närhet vill berätta något personligt och sen gnäller över att hen inte har några vänner. Har du?

      Svara

    Hon älskar att domdera och bestämma hela dagsprogrammet själv när hon är ledig. Det är få vuxna personer (vänner) som kan tänka sig det upplägget hela tiden. Lättare att bete sig så mot människor som får betalt.

    Svara

    Det verkar ju som att den manliga VD:n inte har några problem med att hålla sig utanför bloggen eller bli hennes vän. Jag antar att de andra har samma möjlighet men går med på detta. True att de yngre tjejerna förmodligen haft svårare att säga nej, men de har nog också varit mer införstådd med sociala mediers betydelse.
    Marisol är dock en vuxen, utbildad kvinna och jag tänker inte förminska hennes förmåga att säga ifrån om något inte känns rätt och att säga upp sig om hon känner att arbetet inte ger henne det hon vill.

    Svara

    Hej Camilla!

    Svara

    Men snälla det är väl en jobbhelg helt enkelt. All expenses paid for. Om mitt jobb var att fixa content och chefen ville åka ut på landet och bada en helg så fattar jag väl att jag får vara med och dokumentera det som content?
    De finns de som torkar skit under sin arbetstid. De som arbetar med art sanera spyor och andra kroppsvätskor på sjukhus osv. De som mockar skit i stallar, tömmer varfyllda bölder, drar ut tänder, rotfyller osv
    Det här jobbet verkar as-chill!

    Svara

     Alltså nä, nej.

     Svara

    Hon har Sheila kvar som vän men de träffas bara ibland för lunch och jag tror att Sheila medvetet håller lite avstånd fast jag tror att hon bryr sig om Bella (obs: en gissning).

    Svara

     Fast Bella brukar ju ibland bo hos Sheila på helgerna när hon har barnen. Har dock aldrig läst att Sheila bott hos Bella någon helg och blivit uppassad med mat och sånt….

     Svara

      Hon har blivit bjuden på många utlandsresor.

      Svara

   Hon är inte naken. Tittar man på hennes story så ser man hur tyget skrynklar sig över rumpan när hon simmar. Det konstiga är att hon ljuger om det – bara att hoppa i en sjö i januari är starkt gjort. Finns liksom ingen anledning att hitta på saker runt omkring det.

   Svara

    Att bara bada hade nog, även om det är starkt, inte varit lika intresseväckande som att ”bada naken” antar jag.

    Svara

     True…

     Svara

    Nu har väl Bella fått det dit hon ville. En diskussion kring hennes eventuella nakenbad.
    Landet är delat mellan de som anser att Bella visst är naken och de som menar att hon har en ”hudfärgad baddräkt” som skapar illusion av nakenhet.
    Är detta en diskussion värdig civiliserade människor i dagens värld när så mycket är fel och orättvist?

    Svara

     Hehe ja, det kan man fundera över. Vi har det för bra i Sverige helt enkelt, och sådana här diskussioner är ett tydligt tecken på det.

     Svara

     ”Landet är delat”? Snarare endast en liten, liten del av Bloggbevakningsläsare som fullkomligt älskar att skriva elaka kommentarer under Bellainläggen, som bryr sig om detta.

     Svara

      Haha ja och alls gamar föll för Bellad clickbait. Mycket kan man säga om Bella men ingen är mer förutsägbar som hennes hatarskara

      Svara

       Jag kan inte stava med handkräm på men förhoppningsvis kan ni tyda min kommentar här ovan

       Svara

    Ja, hon har i vart fall hudfärgade trosor på.

    Svara

     Bra kompromiss. Brösten flyger fritt men Bella har hudfärgade trosor.
     Ska vi enas om det?

     Svara

      Brösten FLYTER fritt. Sen är jag nöjd.

      Svara

       Fast, nej det gör dom ju inte alls?
       Hon har en baddräkt i färgen nude, jag var med när hon köpte den. Men ganska kul att alla här vill få henne att verka galen som NAKENbadar. Ja herregud alltså. Så nu kan ni släppa det

       Svara

        Nej, nu blev jag ju ännu mer nyfiken! Så du var med när hon köpte den… Var du med när hon badade också, så att du säkert vet att hon tog på den då? Var du med och planerade badaktiviteten? I så fall, hur gick era tankar kring detta evenemang? Tyckte du att det var en bra idé? Var det du som filmade?

        Svara

        Hon skrev på sin blogg att hon badade naken. Viket inte är sant, vilket alla ser, vilket drar igång diskussioner, vilket ger klick, vilket är EXAKT det hon vill åstadkomma.

        Svara

        Varför påstod hon då att hon var naken?
        Om hon hade en hudfärgad baddräkt? Ljög hon i vanlig ordning, menar du?

        Svara

    Men tänk om det faktiskt är hennes hud som skrynklar sig……..

    Svara

     Mellan skinkorna?

     Svara

     Yvette vad får du ut av dina taskiga kommentarer under olika namn?

     Svara

      Men snälla, vad var det för taskigt med den kommentaren? Uppenbarligen ett skämt! Herre gud, dra ut pinnen ur röven.

      Svara

    Lotta
    Ända hon Bella är bra på- Ljuga 😂😂😂

    Svara

   Såg också hennes story, definitivt ingen baddräkt för man ser ju the buttcrack 🤣🤣🤣😭😭😭 varför hjälper ingen henne att undvika sånna här galenskaper?? Som någon skrev influensa och utskämd är liksom ingen rolig kombo

   Svara

    Vad har influensa med saken att göra? Finns det mycket virus i den sjön eller?

    http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/cheflakare-pa-csk-kylan-gor-dig-inte-sjuk/

    Svara

     Mobbare är inte så smarta individer. Att försöka göra sig lustig över något som dessutom är en urgammal myt är bara… ja, patetiskt.

     Svara

     Man blir visst sjuk av kyla. Bär du på något i kroppen som inte brutit ut så gör kylan att det bryter ut för att kyla sänker immunförsvaret. Bevisat många gånger om att de funkar så 🙂

     Svara

    Nej, man ser ingen buttcrack. Faktiskt inte.

    Svara

  Jag känner igen en blek svennebananrumpa när jag ser en. Klart hon är naken. Tuttsen sticker ju ut till höger och vänster också som två otyglade kvigor på grönbete.

  Free the boobies!

  Svara

   Haha… 😂

   Svara

   Det kallas väl för ”tuttsläpp” då 🙂

   Svara

    Tuttsläppet kom tidigt i år, jag får vårkänslor!!

    Svara

  Det mest pinsamma med detta är ju dock att hon försöker vara som Gunhild Storsalen. Hon badade ute för bara några dagar sedan…

  Svara

   *Stordalen

   Svara

   Ok, extra pinsamt. IL verkar ha något komplex när det kommer till Gunhild.

   Svara

    Ja, Gunhild hade ju en miljardär som Bella ville ha…

    Svara

   Nej!!! Det är som mig hon vill vara! Jag badar vinterbad en gång i veckan!

   Svara

    Är det du som är Jonna Jinton kanske?

    Svara

   Intressant, man borde kanske göra en jämförelse mellan Isabella och Gunhild – precis som med Brandi Glanville och LeAnn Rimes när det begav sig!

   Svara

   Du menar storgalen 🙂 Petter storgalen

   Svara

    Bra namn på karln! Han är jämt övertaggad! 😂

    Svara

    Petter stortrut är det väl?
    En sorts norsk skrävelfågel.
    Känd för sin pråliga fjäderdräkt och sitt ständiga skrytsamma läte.

    Svara

   Ja många badar utomhus nuförtiden. Det är en ovanligt mild vinter 🤪

   Svara

   Nej, hon försöker vara som Anna Book med promenader och baddräktsbilder på bryggan.

   Svara

   Se där, det förklarar ju IL:s kallbad. Exakt hur hennes hjärna sedan jobbat i just det här fallet är väl mer oklart. Oftast verkar IL:s intellekt gå på någon slags autopilot, där intuitiva reaktioner med rötter i människans urtid syns förhärskande.

   Det här kan alltså handla om att hon, omedvetet, vill försöka vara det Gunhild Stordalen är: mycket intelligent, naturligt otroligt vacker och dessutom empatisk och varmhjärtad. Det är ett extremt vanligt, mänsklig beteende, genom att härma en yttre handling tror man sig allmänt kunna efterlikna en beundrad person. Vi ser det inte minst i dag, när så kallade influencers bygger ett helt yrkesliv på just den reaktionen.

   Eller så är det någon slags märklig pik med adress Gunhild Stordalen: ”Se så lika vi är! I mer än ett avseende….”.

   Eller så har hon bara råkat få syn på att Gunhild Stordalen kallbadat (det är i sig intressant att hon följer Stordalen) och kommer på att det kan vara ett nytt sätt att få visa sig avklädd, i det här fallet spritt språngande, med de fördelar och konsekvenser hon kanske tror att det kan ge – infångande av farbröder med pengar eller klick på bloggen.

   Det enda man egentligen kan säga säkert är att IL inte fått för sig att ta ett isande dopp av ingen anledning alls. Sånt gör bara vi som fungerar mer normalt.

   Till sist:

   Jag börjar bli rejält trött på alla de här tjafskommentarerna om att IL är ”förföljd” och ”hatad” och jag vet inte allt – i den här bloggen. När jag läser här får jag scrolla förbi mängder av paranoida små texter där detta avhandlas. Men den här bloggen heter ”Bloggbevakning” och att den ofta bevakar IL är alltså inte särskilt märkligt med tanke på att just hon utmärkt sig extra på en rad negativa, eller snarat degenerativa, sätt, särskilt de senaste åren. Passar inte granskningen så är det ju bara att sluta läsa här, eller hur? Det finns inget ”hat”. Det finns ingen ”mobbning” (och jag är ändå väldigt noggrann med sådant, såg jag minsta tecken på det skulle jag själv ha lämnat för länge sedan). Det handlar om att inte acceptera att en person, Isabella Löwengrip, far med osanning hur som helst eller för övrigt bär sig illa åt.

   Svara

  Ja calle kom igen nu!!

  Svara

  Någon form av nakenbad har i alla fall ägt rum – inte säkert att det är vad som syns på Instastories dock.
  Bella skriver följande i bloggen och det får man väl tro på för inte skulle hon väl narras?
  ”Att få bada i kylan var bland det bästa jag gjort på länge. Ingen bastu eller så, utan bara av med alla kläder, hoppa i och så upp igen. Det är en speciell känsla som sprider sig i kroppen när man kommer upp. Det sticks och sedan är det som att andetagen blir lättare. Jag blir lättare. Som att kroppen tar ett stort andetag, allt nollställs inombords som sedan följs av en (sic!) lugn som lägger sig varmt. Det är fantastiskt.”

  Svara

   Jag får också såna där ryck på fyllan.

   Svara

   Jag får andra associationer av denna beskrivning.
   Känner igen känslan men då är det inte efter att ha varit i iskallt vatten. Snarare tvärtom.

   Svara

   Åh herregud, var detta en del av excelstrategin? Ska hon snart säga att hon har hittat gud och hellre hänger med EBT än Annie?

   Svara

  Lägg ner Isabella-bevakningen, snälla. Skriv om eko-profilen UnderbaraClara istället som på tio år renoverat köket i sitt hus två gånger och nu ska tapetsera över fem år gamla tapeter pga ”trött på färgen”. Är det rimligt? Särskilt hållbart är det iaf inte…

  Svara

   Boooring….Zzzzzzz……

   Svara

   Tycker det är rimligt ja.

   Svara

    På riktigt? Tycker det är helt sjukt. Särskilt om man är miljömedveten.

    Svara

     Tänk vad skönt när vi lämnar den här slit-och-släng-mentaliteten bakom oss! Det är en absurd värld vi lever i nu när det anses rimligt att köpa nya skor för att gå på fest när man har garderoben full (som Elsa på gala-temat hållbarhet) och man tycker det är ok att renovera pga ”tröttnat på det gamla”. Tänk om influensorna skulle jobba lite mer med sitt inre istället för att bara fokusera på yta… men det är klart – om man varken har utbildning (mer än i bästa fall gymnasieexamen) eller arbetslivserfarenhet har man väl inte så mycket att komma med mer än det yttre… 🙄

     Svara

   Vad finns att skriva om Underbara Claras renovering?
   Fy skäms. Miljömarodör.
   Så, nu är det klart.

   Svara

    😂😂😂

    Svara

   Hon har ju dock ett begagnat kök som hon fått/ köpt via en läsare.

   Svara

   Inget nyproducerat kök dock. Ja 5 år kanske är lite väl kort tid, men tapeter till ett rum är ingen stor katastrof för miljön. Finns värre saker att hetsa upp sig över, tex all köp och slängmentalitet gällande kläder bland influenser.

   Svara

  Fy vad elakt du skriver.

  Svara

  Tycker att det är högst opassande att be en kollega filma/ta bild på ens nakna chef. Nog för att influenserbranschen är ett kreativt yrke och en del roller är mångfacetterade, men jag tror inte att Marisol har den rollen. Jag tror att det är ytterligare ett bevis för hur gränslös hon är i sina relationer, på flera olika sätt. Och jag tror att Marisol har problem med att sätta gränser, för hon kunde faktiskt- med sin “professionella” erfarenhet i andra roller, kunnat sagt, Nej, det här känner jag mig inte bekväm med.

  Svara

   Hur gränslös IL är i sina relationer…*

   Svara

    Att hon alltid blir ”vän” med anställda! Var det inte stackars Charlotte som sist var favoriten? Hon syns inte till längre nej…

    Svara

     Charlotte blev lovad partnership i Bellas ”agency” och ett lyxigt liv i NYC.
     Sen fick hon kicken.
     Inte så underligt att hon inte vill leka med Bella längre.

     Svara

     Ja jag undrar var Charlotte tog vägen? Hon var väl också delägare i ”agencyn”? Undrar hur mycket pengar hon förlorade? För övrigt verkar agencyn vara något man inte talar högt om längre från Bellas sida. Nu har historien skrivits om och det var Löwengrips skönhetsprodukter som var målet med USA.

     Svara

     https://www.instagram.com/p/B6SjaAJJ-9b/?hl=sv

     Läs hennes senaste inlägg på instagram.

     Obeskrivligt peppad på 2020 att påbörja mitt nästa kapitel! Startar mitt eget AB – men framförallt kommer jag joina ett galet kompetent team på @wednesdaymediagroup 💥

     Svara

  Det pinsamma här är att Bellas anställde ska behöva göra allt detta, dvs spendera hela helgen med sin chef och även behöva filma henne naken. Så gränslöst och konstigt!

  Svara

   Men det säger kanske något om den anställde också? För handen på hjärtat, jag hade aldrig i livet filmat min chef naken på det sättet.

   Svara

    Att Bella inte fixar sin chefsroll har vi ju fått höra i DNs artikel där gamla anställda vittnar om just det

    Svara

    I rollerna medarbetare chef ligger ett maktförhållanden. Det är inte alltid så lätt att säga nej till sin chef. När det dessutom är en så gränslös chef som Bella vet man aldrig hur nejet kommer att tas emot.

    Svara

   Håller med. Marisol är en vuxen kvinna och uppenbarligen vill hon arbeta med IL. Kanske kommer de bra överens och är riktiga vänner också. Förstår inte varför arbetsroller skulle hindra någon från att skapa vänskap. Vänskap är fint, oavsett om det är mellan en chef och en anställd, en chef till en annan eller mellan två anställda. Skulle Marisol vilja byta jobb, så hade hon gjort det. Onödigt håneri.
   Man kan tycka en situation är smått patetisk och ha roligt åt den, utan att gå till personangrepp. Bara tanken på hur det gick till att stagea upp hela den här filmen är ju rätt kul utan att för den delen förminska varken Marisol eller Isabella (nåväl, lustig kan man göra sig men utan att gå riktigt såhär långt).
   Och visst, med tanke på Isabellas excelark är detta förmodligen planerat, men herregud… Det är en naken kvinna som tar ett nakenbad STOPPA PRESSARNA liksom!!! Man ser knappt henne heller. Såg skönt ut!

   Men ja, hennes hotbild har ju sannolikt varit waaay förstorad innan för att hon vill framstå som mer viktig. Med det sagt HAR hon faktiskt haft stalkers efter sig så lite finkänslighet kanske man kan ha ändå.

   Svara

  Tycker nästan lite synd om Marisol. Kan bli svårt för henne att hitta ett seriöst jobb inom det område hon är utbildad i om det skulle skita sig hos Bella.

  Svara

   Bella och Marisol kommer att stå i fören och sjunga duett när skeppet sjunker 🙂

   Svara

    Titta på hur det gick för Charlotte Mikander

    Svara

     Hur gick det för henne?

     Svara

   Varför antar du att Marisol inte ser över sitt eget bästa? Du behöver inte tycka synd om en människa som tagit sig så långt i sin karriär, hon vet nog vad hon sysslar med.

   Så fult när vissa vill ge en känga åt Bella genom att ”tycka synd” om folk i hennes omgivning. Marisol tar glädjeligen emot sin feta lön, tror inte ett klipp eller två där jon umgås vänskapligt med sin chef gör henne till en mindre kompetent människa.

   Dessutom är folk som inte läser denna blogg väldigt facinerade av Bella. De vet inte om hennes ljugeri. Speciellt män verkar tycka att hon är fantastisk så Marisol blir inte lidande. Varken ekonomiskt eller karriärsmässigt.

   Svara

    Du tycker och tror en massa saker som du lägger fram som sanningar. Gör inte det. Tänk på hur du själv uppfattas när du skriver som du gör.

    Svara

     Marosol kan avsluta sin tjäbst hos Bella när hon vill – fakta.

     Marisol är inte tvingad till att fota Bella- fakta.

     Marisol får en lön av Bella -fakta.

     Umgås med sin chef efter arbetstid gör dig inte mindre kompetent som människa -fakta.

     Marisol filmar som ett mähä- personlig åsikt.

     Allt är för publicitet- personligt antagande.

     Människor tycker om Bella – fakta, läs hennes blogg och insta så ska du se att vissa genuint tycker om henne.

     Män favineras av Bella – kolla trådar på andra forum, bla den där de diskuterar Bellas portfölj. De tycker att hon är fantastisk. Hon får ju även umgås med Selin, Stordalen och en massa andra viktiga gubbar. Så jo, män tycker i regel om henne. De vet inte om hennes ljugerier i samma utsträckning som vi som läser denna blogg. Nu börjar det komma ut mer och mer men det är långt ifrån alla som hatar henne. På jobbet vet ingen vem Kenza är men de vet alla vem bella är. Jag citerar ”En duktig affärskvinna!”

     Så lägg ned själv eller svara på kommentaren genom att använda huvudet när du skriver och inte dina känslor.

     Svara

      Hej Anonym 10.04,
      du har lagt mycket krut på att skriva ett långt svar på något jag inte ens frågade om. Min fråga till dig var om du funderar på hur du uppfattas som person baserat på din första kommentar.
      Men låt gå jag är uttråkad på det jag egentligen borde göra.
      1) Marisol (inte Marosol, det anses oartigt att inte kunna stava personers namn rätt), är inte livegen så förstår inte hur det är relevant att hon kan sluta när hon vill. Nu kan hon nog inte gå på dagen eftersom hon har minst 1 månads uppsägningstid om hon är fastanställd.
      2) Hur vet du att Bella inte tvingade Marisol att fota henne? Förvisso gör jag samma antagande som du för det verkar det mest logiska men det är fortfarande ett antagande och inte fakta.
      3) Se svar punkt 1.
      4) Har jag påstått att det finns ett orsakssamband mellan medarbetarens kompetens och relation mellan medarbetare chef? Det finns inget orsakssamband därför är din tes ett påstående från dig och inte fakta.
      5) Din åsikt om hur dåligt Marisol filmar. Har ingen åsikt överhuvudtaget och är inte fotograf så kan inte göra en professionell bedömning.
      6) Allt är för publicitet; majoriteten av det Bella lägger upp har till syfte att skapa trafik. Det är förutsättningen för henne att få samarbeten. Så skulle nog vilja påstå att det finns tillräckligt bevis för att det påståendet är fakta.
      7) Varför skulle det inte finnas människor som tycker om Bella. Vad är din poäng?
      8) Vilka trådar hänvisar du till? Bellas relationer med Sellin och Stordalen har hon båda skrivit är avslutade kapitel. Hur vet du vad män egentligen tycker om henne? Ringer de och berättar detta för dig?
      Roligt för Bella att dina kollegor på jobbet tycker Bella är en duktig affärskvinna. För att dina kollegor gör det bevisar det på inget sätt att så är fallet på andra arbetsplatser. Jag har hört män uttala sig om Bella men aldrig i särskilt positiva ordalag, en del har tom varit direkt kränkande. Har däremot hört kvinnor prata positivt om Bella men även negativt. På det stora hela dock vet man inte vem hon är eller har ingen åsikt alls.
      9) Jag ställde dig en fråga det hade inget med hur du fick mig att känna när jag läste din ursprungskommentar. Då hade jag skrivit något helt annat. Det var en nyfiken, och ja jag erkänner en retorisk fråga, som handlar om hur du tror att du uppfattas av andra när du skriver som du gör. Och du nappade. Jag använder samma teknik som Bella gör när hon är ute efter att provocera och skapa trafik.
      Ditt råd till mig kanske du själv ska fundera på. Dvs lägg undan känslorna och skruva på skallen.
      Ha en fortsatt härlig söndag.
      Hälsningar,
      Anonym 09.42

      Svara

     Mitt svar kom inte fram. Får se när det dyker upp. Ser fram emot att höra från dig igen.

     Svara

      Jag vet faktiskt inte om jag är intresserad av att läsa mer av bad du har att säga. Jag gillar inte din ton helt enkelt.

      Svara

    För att det inte det bästa för någon att göra karriär hos Bella? Eller annan valfri oseriös företagare. Förmodligen är inte heller hennes arbetsuppgifter nu det hon förväntade sig när hon började, men om man får en nära relation till sin arbetsgivare kan man stanna kvar av lojalitet för att man inte ser sitt eget bästa.

    Svara

    Hur långt har Marisol tagit sig egentligen? Filma Isabellas IG videos?

    Svara

    Jag kan inte förstå varför Marisol stannat kvar.
    Det här kan omöjligt vara vad hon tackade ja till när hon fick frågan (eller sökte jobbet). Att gå från en tjänst där man skulle leda förändringsarbetet på hållbarhetsfronten till kommunikationsansvarig för att sedan rasa ner till sällskapsdam som bär handväskan och ställer upp på märkliga fotosessioner…

    Nej fy, stackars Marisol.

    #freemarisol

    Svara

     Jag tycker Marisol är vacker!

     Svara

      Vad har hennes utseende med detta att göra??!

      Svara

  Vad vidrigt och bada i 4 gradigt vatten! 🥶
  Hon bastade ju inte ens innan!

  Svara

   Influensatrenden.se Isabella poppar upp där snart 😭😭😭😭

   Svara

    Vet folk alltså inte hur virus fungerar? Du blir inte sjuk av bli kall. Du blir sjuk för att någon smittar dig.

    http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/cheflakare-pa-csk-kylan-gor-dig-inte-sjuk/

    Svara

     ”Influensa” är ett annat (nedsättande) ord för ”influencer” . Har inget med sjukdom att göra. Verkar som att detta swooshar förbi en del! 😊

     Svara

      Haha jaha! Folk ska ju alltid tjata om att man blir förkyld osv om man inte har halsduk typ, så antog att det handlade om samma sak här. Swoosh indeed.

      Svara

  Hur ska ni ha det, är kroppen fin och naturlig och kvinnor ska stolt visa upp den eller ska det skammas när man ser en skåra och sidtuttar?

  Kenza får hyllningar när hon visar upp brösten, framifrån, flera gånger om TROTS att barnets integritet kränks. Bella som visar något (vi kan ju inte ens avgöra om hon är naken) skammas och är oanständig.

  Är verkligen inte den som vill ta Bella i försvar men det ni håller på med är skammande av kvinnokroppen och människors fria vilja. Ingen tvingar Marisol stå där som ett möhä och filma. Ingen tvingar Bella att klä av sig. Det är en pr-stunt, vi vet, men varför så mycket skit på just henne men aldrig någon annan?
  Jonna jinton får aldrig skit för hennes hela rådjur i skogen charad. Dessutom har väl bella aldrig varit pryd, hon stod ju naken i sin egoboost-tidning och har posat i bikini/bh flera gånger. Fattar inte vad ert verkliga problem är, detta är inte granskning utan personliga påhopp. Det har med detta inlägg klart gått för långt. Skäms!

  Svara

   Jaha, säger du det?

   Svara

   Det är så löjligt med skämsuttrycket! Vem är DU att säga skäms till andra vuxna människor?

   Svara

    Du borde skämmas. Spelar ingen roll hur gammal du är, beter du dig som ett svin mot andra så ska du skämmas.

    Du har ju uppenbarligen ingen skam i kroppen så jag tänker inte skriva med dig mer. Människor som inte skäms är inga människor man vill ha med att göra, ni är gränslösa och oälskade.

    Svara

     Något är väldigt fel när ett gäng vuxna människor dagligen sitter och skriver rent strunt om Bellas utseende. De kan inte må bra, och borde ta tag i sin egen situation.

     Svara

     Så pretentiöst, jury domare och bödel i en och samma person.

     Svara

    Finns det vuxna människor här, trodde merparten som kommenterade här var TikTok galna fjortisar?

    Svara

   Mobbing är oacceptabelt. Punkt.

   Svara

   På vilket sätt skammas Isabellas kropp i inlägget?

   Svara

   Du har ju helt missat poängen med inlägget, ingen skammar ILs kropp? Förutom någon kommentar högre upp.. men du kan nog skriva direkt till den i så fall. Herregud, skämmes vuxna människa som inte kan läsa inlägg ordentligt 🤦‍♀️

   Svara

   Det är ok när någon utan bröst (kenza) gör det men inte när en storbystad gör det

   Svara

  Förr i tiden anställde rika kvinnor en sällskapsdam vilket är precis samma sak som Bellas och Mariosols ”vänskap”.
  Som entreprenör/chef visar det på otroligt dåligt omdöme när man blir BFF med en av sina anställda.
  Det är lika skevt som när en lärare är FB-vän med vissa av sina elever eller enstaka elevers föräldrar.

  Svara

   Men vi vet ju faktiskt inte. Även knepiga och lite märkliga personer kan ha nära vänner, vänner som kanske ser sånt vi verkligen inte ser när vi läser bloggar, nyhetsartiklar och instagramtexter. Ingen av oss, ingen, känner Isabella personligen.

   Svara

   Spot on!!!!!!!

   Svara

  Ot
  Expressen skriver om Bindefeldt och vilka kändisar som han har på sin svarta lista, dvs vilka som bojkottas.
  Någon som har Expressen premium och har läst artikeln om vilka kändisar det gäller?

  Svara

   Systrarna Graaf, Little Jinder, Anna Book, Filip Hammar, Sandra Beijer (som numers blir inbjuden pga. att hon bloggar på Elle) och Michaela Forni.

   Svara

   Det är inte någon ”lista” utan några exempel på de som han inte bjuder in. Systrarna Graf, Filip Hammar,Michaela Forni och Anna Book

   Svara

   Systrarna Graaf, Sandra Beijer, Little Jinder, Michaela Forni, Filip Hammar och Anna Book

   Svara

    men Beijer var ju där? haha

    Svara

     Eftersom hon bloggar på Elle

     Svara

    Schulmans
    Bella?

    Svara

     Stod ingenting om det i artikeln, men Schulmans måste tillkommit efter Alexs uttalanden om Bindefeld under året

     Svara

  Isabella är passé, vi vet om hur hon fejkar. Men du börjar bli obehaglig nu Camilla.
  Inte i din seriösa granskning, men tonen du använder i sånna här inlägg om henne. So what om hon skulle ha badat naken, vem bryr sig.

  Svara

   Ja, när du inte skriver granskande inlägg så kan du väl i alla fall ha samma ton som du har mot andra? Men om du vill behålla den här tonen så ser jag fram emot lika vassa inlägg om Kenza, CW, Paula etc.

   Detta börjar gå för långt och tyvärr gör denna personliga vendettan att jag börjar ta denna blogg som extremt oseriös. Var samma när du härjade om Tyra.

   Svara

    Same

    Svara

     Denna släpptes ur modd fast en kommentar jag skrev tidigare än denna är kvar hm 🤔😉 får se när den andra släpps

     Svara

  Men vad händer Camilla?…😂 Du sitter och blir jätteupprörd över teorier du själv hittar på.

  Svara

   Så sant Maja!

   Svara

   Exakt det jag tänker!
   Sluta fabricera ihop egna sanningar och sprid vidare. Folk hetsar upp sig över ”anser, tror, kan vara”. Så sjukt!

   Svara

  Vill inte vara sån men sen en tid är det en obehaglig person som kommenterar sjuka grejer på hennes insta på franska, verkar bli blockad och återkommer med nytt nick.

  Svara

   Vad skrivet fransosen?

   Svara

    Hotfullt om barnen och fula ord. Under dokumentären skriver han ”i slutet blir hon knullad på parkeringen” – under ett annat inlägg skriver han ”ta hand om barnen istället din hävla hora”. Tidigare under ett annat liknande nick var det ännu värre, då skrev han att hon hade skickat nakenbilder till honom, att han hade gjort allt för henne, att medier inte kan hålla honom borta, och sen eskalerar det bara och blir fula Och explicita ord om prostitution och värre

    Svara

     Kan du inte kopiera in hans kommentar? Eller måste man skaffa insta?

     Svara

      Hon skrev ju vad han skrivit.

      Svara

      Du får väl lita på mig 🤷🏻‍♀️

      Svara

      han skriver ju på franska ..det stämmer att han skriver vidriga saker,,jag talar franska och tidigare kommentar är rätt översatt

      Svara

   Var inte en av Bellas stalkers fransktalande?
   Förmodligen samma person. Är man obsessed så är man.
   Inga kontaktförbud hindrar att man kommenterar på Insta.

   Svara

   Hej Isabella! Sitter i kommentarsfältet och försöker skapa intresse kring sin flopp-person

   Svara

  Väldigt bra skrivet C!

  Svara

  @camcam kan du inte skriva om familjen annorlundamamman som gör reklam för olika nätläkarappar men aldrig använder dem. Klagar över att tandis bedömer att barnet inte behöver tandställning. Varför ska man då betala en massa skatt? Behöver man inte arbeta för att betala skatt?

  Svara

   Fast skatt betalar hon ju, det dras väl skatt på bidragen hon får för barnen, på studiebidraget och på de samarbeten hon har på bloggen.

   Svara

    Är det skatt på bidrag?

    Svara

     Nej.

     Svara

  Synd att typ nästan alla trådar förstörs av tjafs om Camilla går för långt i sina texter eller inte.
  Det går att skriva saker mer snyggt för att undvika detta och få en diskussion från läsarna kring själva ämnet istället, fattar inte varför det inte görs….
  Tröttsamt.

  Svara

   Inlägg skulle det stå, inte trådar.

   Svara

   Camilla går för långt och det är dags att det uppmärksammas! Det är aldrig ok att mobba och gå till personangrepp på NÅGON!

   Svara

    Håller verkligen med!! Så skönt att Camilla varken mobbar eller går till personangrepp i inlägget 💕

    Svara

    Men det har den här bloggen alltid handlat om. Att göra en höna av en fjäder pch vinkla det någon säger, för att en hop av bittra människor sen ska kommentera det.

    Svara

   Detta är resultatet av att hon en längre tid raderar mycket av kritiken mot henne eller svarar näsvist och det gör folk förbannade så de kämpar ännu mer för att få igenom sin poäng som Camilla sen skiter i. Alltså, det är Camillas eget fel att det ser ut som det gör i kommentarsfältet.

   Svara

  Men vi vet ju faktiskt inte. Även knepiga och lite märkliga personer kan ha nära vänner, vänner som kanske ser sånt vi verkligen inte ser när vi läser bloggar, nyhetsartiklar och instagramtexter. Ingen av oss, ingen, känner Isabella personligen.

  Svara

   Hoppsan, inlägget hamnade på två ställen i tråden. Inte min mening, förlåt!

   Svara

  Vilken tur att Bella har dig som ger henne den uppmärksamhet hon söker.

  Svara

   Ja, vore det inte för den här bloggen så skulle hon vara bortglömd inom en kvart.

   Svara

  Alltså, brukar tycka att dina inlägg är ganska underhållande. Men det här? Kom igen! Nyhetstorka? 😉

  (Är varken för eller emot Isabella.)

  Svara

   Om det hade varit någon annan som lagt upp något liknande hade du lovordat det. Speciellt om det varit en influenser som är kroppaktivist. Jag tycker att det ser härligt ut med vinterbad. Och man ser ju absolut inte något intimt.

   Svara

  Hon lurade mig iallafall, var säker på att hon var naken. Tänkte iofs mest på alla obehagligheter som kunde simma upp i mumindalen 🙊

  Svara

   Vad tror du kommer simma upp i dig om du badar naken? En abborre?

   Svara

    Svara

     (Med reservation för att Maxinne inte verkar ha nakenbadat vid tillfället, utan den lille rackaren hittade visst in på torra land…)

     Svara

     Den simmade inte upp utan fick lift in om jag förstod det rätt. Men ja, små små kryp kan ta sig in. Men de små krypen kan ta sig in även om du har bikinitrosa på dig (Så vida du inte limmar fast trosan tätt tätt mot huden).

     Svara

  👽 Konspirationsteori: Camilla och Isabella samarbetar i hemlighet Och har gjort det länge. Kortfattad anledning: Trafik till deras kanaler. 👽

  Svara

   Ytterligare teori: Hela den här bloggen är ett konstprojekt.

   Svara

    Ja, tänk om en avgångselev från Konstfack plötsligt hoppar fram och skriker: ”Haha! Lurade allesammans”!

    Svara

  Kan du inte bara låta henne vara ett tag? Haha ärligt….

  Svara

   Nä, varför då?

   Svara

  Cred åt Bella att bara kunna gå rakt ner i vattnet, själv hade jag hoppat, fjompat och gnällt innan jag vågat doppa mig.
  Så sorgligt att hon åker bort med en anställd istället för t.ex sin mamma eller ngn vän. Det står verkligen inte rätt till i Bellas relationer, ingen består. Tror att hon är otroligt krävande som ’vän’, Hon har inte förmågan att ge tillbaka genom att lyssna och stötta ner det behövs, då blir man ensam.
  Har hittills tyckt att det inte kan bli för många Bellainlägg som belyst hennes patetiska ’leka entreprenörtid’ men nu känns det lite onödigt att påpeka the obvious, dvs att hon faktiskt är så ensam att hon måste hänga med anställda på sin fritid. Bara sorgligt.

  Svara

   Tänkte det också, hade aldrig pallat gå ner så iskallt i 4°c vatten utan att röra en min 😅

   Svara

    Allt för konsten. Tror du hon gjort det om mobilen inte varit med?

    Svara

   Nu vet vi ju inte om gjorde det eller inte 😉 Det första klippet, när hon går ner mot vattnet inlindad i handduken, ser man bara hur hon går nedför trapporna till avsatsen. I det andra klippet är hon redan i vattnet, Marisol har flyttat sig betydligt närmare (tror inte Bella var i vattnet under hela den tiden), och hon simmar ett par tag. Vad som hände mellan dom två klippen vet vi inte. Men jag gissar att när Marisol väl var i position så hoppade Bella i relativt snabbt för att få det gjort. Måste varit kallt att stå i baddräkt i 4 grader.

   Svara

  Som många andra kommenterat Camilla tillåter nästan vad som när det gäller IL
  Vid inlägg om Cissi eller Gina så höll kommentarsfältet oftast så modererat att man inte ens fick snudda vid att ifrågasätta eller kommentera något. Med IL är det fritt fram.
  Cissi kan skriva om IL när det faktiskt kommer information som är värd att skrivas om, hon letar fel och gör egna teorier om saker. Tänk om IL vill bättra sig? Ska hon inte få chansen? Har hon gjort så fel att hon aldrig ska få bli förlåten? Oavsett vad är det löjligt Camilla:
  Granska mer aktuella saker som molimenti (o inga onödiga inlägg)
  och släpp IL när det inte är viktigt eller aktuellt ..

  Svara

   Camilla kan skriva om IL mena jag

   Svara

  Aftonbladet skriver om vd:n som dödade sin fru och nämner ”ett samarbete med en av Sveriges största influensers” som en av anledningarna till hans psykos, som ledde till mordet. Är det inte jävligt fel att skriva så? Som att hon indirekt är en orsak till att mordet skedde. De kunde lämnat det vid att han var pressad på jobbet. Fy vilken obehaglig känsla jag fick av att de skrev på det sättet.

  Svara

   Jo, det hade räckt med jobbstress. Dock tycker jag de mer får fram att det var extra jobbigt pga dessa samarbeten, men egentligen är det väl mer för att det drar uppmärksamhet att ha med någon känd även om det bara är på en obetydlig hörna: ”Parets relationen beskrivs som kärleksfull, lugn, tills dess att hans tillstånd drastiskt förvärrades dagarna före mordet. Lägenhetsaffären och jobbstress, på grund av ett samarbete med en av Sveriges största influencers och en världsstjärna, nämns som några tänkbara orsaker.” stod det.

   Efter att ha läst artikeln tycker jag det är fruktansvärt. Fruktansvärt att psykiatrin inte tog sitt ansvar. Han var uppenbart oerhört paranoid och fy vad jag känner för kvinnan som var tvungen att åka hem med en sådan störd person hela tiden. En psykos är inte att leka med. Det ska inte vara hennes uppgift att agera specialiserad vårdgivare till en man med psykos och paranoia.
   Sen blev jag ledsen över att det tog polisen TVÅ timmar att komma till plats efter larm från flera personer om bråk och skrik. Tänk om de kommit tidigare? Jag vet inte hur pass skadad hon var och om hon dog direkt eller om hon kanske hade haft en chans om de varit där tidigare med polis och ambulans. Större mirakel har ju skett. Usch nej. Väldigt illa berörd av fallet och känner så för kvinnan och hennes familj. Orättvis och onödig död. Sen känner jag såklart även för mannens familj och till viss del för honom; en psykos kan inte han själv styra. Han fick inte den hjälp han behövde.

   Svara

    Usch ja. Det fallet är så hemskt, så onödigt och så tragiskt. Det är bra dock att det lyfts fram hur psykiatrin befinner sig i fritt fall.
    Jag har skickat patienter till akutpsykiatrin som endast med hjälp av poliseskort inte lyckats skada någon, några timmar senare kommer de tillbaka – sederade för tillfället och med ett nytt piller på läkemedelslistan… Inte på grund av dålig personal, men för att kraven för att bli tvångsomhändertagen är så höga, för att de inte har plats/personal för att ta hand om de fall som bara ”kanske” går åt skogen.

    Svara

     Fruktansvärt. Förstår ju att det inte är personerna som jobbar på psykiatrin och inom vården som är de främst ansvariga (även om där finns en hel del rötägg också mvh jobbat inom vården), utan politikerna och hur de låtit sjukvården förfalla. Men ja, uschusch. Fruktansvärt och onödigt. Känner av någon anledning så himla mycket med henne, kanske är det just det här med att hon verkligen försökt få hjälp med sin sambo och bara tanken på hur hon måste mått över att behöva ta hand om en sådan psykiskt sjuk människa.

     Svara

   Du övertolkat verkligen

   Svara

  Vart står det att hon är ensam?

  Svara

  Vad hände i bastun efter badet?

  Svara

   Ingen bastu så..?

   Svara

  Senaste året har de flesta vänrelationerna bytts ut mot att umgås med anställda.

  Svara

   I somras ställde hon väl in besök av vänner som skulle komma ner till rivieran typ någon vecka innan de skulle komma dit. Hon umgicks hellre med Lovisa och den andra barnflickan. Finns de gamla anställda kvar i henens liv efter att de blivit av med jobben? Det verkar ju inte så?

   Svara

    12:56 Undra om Annie Lööf och IL fortfarande är ”bästisar”?
    Annie kan rädda IL och anställa henne på (C) kansli, det vore väl något…

    Svara

  Fan vilken sinnessjuk text. Genuint störd

  När jag läser alla inlägg/ kommentarer om hur IL försöker skapa ett visst narrativ om sig själv, så kommer jag alltid att tänka på Camillas berömda Wikipedia-sida

  Svara

  Men snälla alla Anonyma som är så upprörda över att Camilla bloggar om Bellas påstådda nakenbad. Om det varit en smygtagen bild kunde jag ha förstått er upprördhet men Bella har själv bett en av sina anställda ta bild och film och har lagt ut dem till allmän beskådan på sina sociala medier. Medier som CamCam granskar. Frågan är väl vad Bella vill med detta? Det är inte så svårt att räkna ut. I sina sociala medier har Bella länge och omsorgsfullt redogjort för hot mot sig och barnen och vilken oerhörd säkerhetsapparat so krävs. Detta gäller tydligen inte längre (promenader, skogspromenader) vilket Cam påpekat. Allt enligt Bellas sociala medier.

  Svara

   Alla anonyma, och så är du själv anonym..? Det handlar inte om att vara upprörd om inlägget i sig utan Camillas taskiga attityd

   Svara

   Hade Camilla inte lagt ut så extremt mycket om IL men andra tippar hon på tårna kring hade det inte provocerat folk, men det kanske gått dig förbi 🙂

   Svara

    Nejdå det har inte gått mig förbi att folk är oerhört provocerade över vad Camilla skriver på sin högst privata blogg. Det framförs högt och ljudligt i en ofta mycket värre ton och med ett mycket värre språk än vad Cam någonsin använt mot Isabella Löwengrip eller någon annan influencer. Dock förstår jag inte denna besatthet (ja nu måste jag använda detta urvattnade begrepp) att oupphörligen mästra CamCam. Herregud, det är en blogg!

    Svara

     Värre ton + språk än vad hon någonsin använt mot en influencer? Kom igen.

     Är av åsikten att man fan får tåla kritik när man försörjer sig på att kritisera andra

     Svara

      Eller hur? CC har ju uppenbarligen en riktigt dålig ton ofta, varför skulle annars så många reagera Madde? Kanske dags att inse att det inte är okej att skriva på ett sånt sätt som CC i många fall gör. Nu går hon dessutom åt Marisol. Tycker det är lågt. Ingen förnekar ju att IL förmodligen lägger ut klippet för att få uppmärksamhet – men måste man spy galla på IL och MW för den sakens skull?
      Och som Kontext skriver så bör CC absolut kunna ta denna, mestadels, konstruktiva kritik med tanke på att hon ständigt kritiserar andra. Och dessutom kritiserar att andra inte kan ta kritik när hon själv sällan kan göra det.

      OBS har inget problem med att CC kritiserar influensers, jag kritiserar dem själv väldigt mycket. Men det handlar om tonen.

      Svara

     Madde:
     Camilla livnär sig på att kritisera andra, och måste då kunna hantera konstruktiv kritik själv. Särskilt då hon dessutom återkommande kritiserar andra för att inte kunna ta emot kritik.

     Bella har hon skrivit flera negativa inlägg om varje dag i två år. Kommentarerna till dessa inlägg är alltid fullproppade med elaka kommentarer, den ena värre än den andra. Elaka kommentarer om utseende får oftast stå kvar, medan de raderas så gott som direkt under inlägg om andra. Det märks så tydligt att Camilla förlorat förmågan att se hur hon gått överstyr, och hur hon därmed förstör sitt rykte.

     Svara

  Den här bloggen borde kollas av Trolljägarna så mycket elakheter och tjafs.

  Svara

  Tänk att ha skaffat högskoleutbildning, gå från ett bra jobb till gå till ett jobb där man måste åka med sin arbetgivare helt själv en helg och stå och fota denne naken på en brygga.

  Svara

  Ok, jag håller inte med om allt IL gör och hur hon framställt sig själv de senaste åren, men denna häxjakt som är riktad mot henne tycker inte jag är okej. Även vuxna människor har känslor, tar åt sig och mår dåligt av att ständigt bli påhoppad av andra. Man pratar alltid om barns beteende mot varandra, men vi vuxna borde också tänka efter hur vi beter oss. Okej om man skriver om hennes uppblåsta siffror och sånt som är relevant, men att hitta fel och peka finger åt exakt allt hon gör kan ju likställas med mobbning och vi alla vet att mobbning inte gör gott för någon. Bara en tankeställare till alla.

  Svara

  Snälla NÄR ska du släppa isabella? numera är allt du skriver om henne bara långsökta försök att hitta anledning att yttra dit hat mot henne. Det börjar bli löjligt.

  Svara

   Nja detta var inte långsökt. Bella försöker hitta en ny identitet/excelstrategi att lura folk till sig och nu är hon så desperat att kör nakenbad för att få uppmärksamhet. Det är patetiskt. Camcam granskar nu Bellas misslyckade försök.

   Svara

  När Margaux ligger och flashar brösten i poolen i Sydafrika och lägger ut på sina sociala medier är det ingen som lyfter ett öga. Dubbelstandard?

  Svara

  Vi har ingen aning om hennes kollega kanske hade lika mycket behov att åka iväg en helg som Bella hade. Ibland är det så att man drar sig till varandra. Att gå igenom en jobbig tid och älta det med människor som lever sitt liv på topp är inte friktionsfritt. Man vill inte störa med sina problem även om vännen ifråga inte se det som en belastning.

  Att det ger en illusion av att hon har en baddräkt på sig borde vara en flagnande omgång BUS. Det lägger jag min röst på efter att ha sett hennes rygg på bilden.

  Svara

  Men herregud människor, ni ser väl för fasen rövspringan klart och tydligt? När hon kastar handduken ser man även hennes uppenbara silikontuttar för att hon vrider sin kropp så.
  Nej, hon har ingen baddräkt.
  Ja, hon fattar att nakenbad ger just denna uppståndelse.

  Svara

  Jag funderar på om Cam-Cam när hon blir gammal eller möjligtvis livshotande sjuk kommer få insikt eller förmåga att känna någon slags ånger eller empati för människor? Att en vuxen kvinna öppet mobbar och trakasserar andra individer på en så stor plattform som denna, är för mig helt obegripligt. Men för pengar och fler klick är man beredd att göra precis vad som helst oavsett konsekvenserna för andra? Det jag vill att mina barn ska ta med sig i vuxen ålder är att ha medkänsla och empati för andra samt sätta gränser för sig själva. Jag hoppas naivt kunna skydda dem från bloggbevakning och liknande bloggar så länge som möjligt eftersom de, och denna framför allt, sprider ett sånt förakt gentemot andra människor. Cam-Cam verkar helt samvetslös eller bara extremt elak? Vad vet jag, förutom detta; Hade jag skrivit så många hatiska empatilösa inlägg om andra samt sparkat på den som redan ligger ner hade jag inte kunnat stå ut med mig själv.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.