Kenza om att ha kontroll över bebisbilder

”Fluns-kompisarna” är i alla fall eld och lågor över att Kenza ska släppa bebiskläder.

Det var alltså detta vi fotade för förra veckan och Nikola var med mig på några bilder (utan synligt ansikte – en gräns vi har satt när det kommer till betalda plåtningar/bilder vi själva inte äger. men det är upp till var och en att bestämma och detta känns bäst för oss!) //Kenza

Kenza har avslöjat att hon ska släppa en kollektion med barnkläder och berättar nu på bloggen hur hon ser på olika typer av bilder och sammanhang.
Jag kan förstå hur hon menar, och det låter absolut både bra och genomtänkt, samtidigt som det är stört omöjligt för henne att kontrollera bilder på Nikola,  även de hon själv äger, om hon en gång publicerat dem på sociala medier.
Som HÄR till exempel – Kenza och Nikola pryder omslagen till Tidningen Mama och Nikolas ansikte är synligt. Jag kan inte tänka mig att Kenza äger hela den här samlingen bilder?

Jag tror att det enda sättet att på riktigt kunna kontrollera ansiktsbilder på sina barn är att göra som Isabella Löwengrip – att inte publicera en enda.
Det närmaste hon kommit med att visa barnens ansikten är i trailern för ”dokumentären” hon medverkar i., där hon står framför bilderna på barnen och säger att hon egentligen inte ville ha barn från början.
Där ser man ytterst lite av barnens ansikten, men skulle jag se dem ute hade jag aldrig känt igen dem, och de är nog de enda influencerbarn jag kan säga det om.

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej man skulle inte känna igen Isabellas barn. Kenzas däremot. ?

      Hon som inte skulle lägga ut bilder när han fick sitt ”riktiga” utseende, så att han inte skulle gå att känna igen på förskolan…… ALLA miljoner (!!!!!!) människor som följer henne känner igen den där ungen från mils avstånd…
      Har typ lättare att acceptera de influencers som aldrig hymlat med att de exponerar sitt barn fritt för publicitet och likes. De som aldrig ens funderat över barnets rätt till integritet och privatliv liksom. Att Kenza en gång i tiden var mån om att han inte skulle kunna bli igenkänd som ett kändisbarn visar ju ändå på att hon har funderat på det och övervägt kosekvenserna, men ÄNDÅ skiter hon aktivt i det. Det är det som är så hemskt, men samtidigt avslöjande om hur hon är och hennes värderingar.

        Hon var mån om ett privatliv när hon fortfarande var poppis. Nu börjar hon kännas avdankad så då säljer man privatlivet först – ut med förlossningsvideo ”för att hjälpa andra” (my ass!!), sälj ut ungen med med 755776333 bilder från alla vinklar. Snart börjar hon nog skriva om hennes och Alex bråk också. zZzzZz. Hon är så B.

      Sant. Hade aldrig känt igen blondinbellas barn heller så servrar hon gjort riktigt bra. Kenzas hade jag känt igen direkt och jag följer inte ens henne.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Bilder som läggs ut på ex Instagram ägs ju dessutom av just Instagram.. eller facebook.

      Nej.

        Rätten att använda en bild ligger nära ägandet av bilden. Förutom att Facebook alltid ändrar alla bilder genom att byta namn och radera övriga metadata på bilden. Dvs det mesta man gör med en bild man betraktar som sin egen. sak samma med twitter. Insta är jag mer osäker på … någon kanske kan vara vänlig att fylla i…?

        Svårt att förstå varför de alltid ska ändra på bildens namn. Det är en rätt som normal sett bara tillfaller ägaren

          Facebook äger instagram och kör säkert liknande regler där.

      Nope, dock så har de rätt att återanvända dem

        De tar sig också omfattande rättigheter att förändra bildens kännetecken, se ovan.

    Dessa influencers börjar lika mer och mer en sekt. Spelar ingen roll vad de gör, vad de har på sig, vad de säger:

    ”OMG GOALS!!! ???”
    ”ALLTSÅ BABE!!! ???”
    ”LÄGG AAAAAAV ???”
    Osv.

    Varenda. Jävla. Bild.

      Lojsanwallin och Angelica Blick på varje bild…
      sett Blick vara inne och kommentera på Eminems dotters insta

        ..herregud ?

        det gäller att skapa intresse och öka trafiken följarna till sin egen konto. Så obvious 😀

      Omg kommer köpta ALLLT!!!! ???
      Alltså varför låter de alla så fruktansvärt retarderade och tonåriga? Slutar ens intelligens och egen person utvecklas så fort man blir influencer?

        Hahhhahhhaha!

        Man blir influenser för att man är den typen av människa.

      Eller ”DU är vackrast, gumz <3” Dessa människor är väl närmre 30-års åldern…?

      Mina värsta är ”GOMMAN!!!” och ”SKRIKER!” -alltså wtf?! ?

      Så uppenbart att de bara vill synas i varandras välbesökta kommentarsfält. Samtiden ?

      Drottningen på att kommentera hos andra influensers är Chloe Schuterman. Hon kommenterar hos precis exakt alla.

        Fast det tycker jag att bakamedfrida också gör. Hon måste lägga flera timmar om dagen för att göra kommentarer på alla storas instagrams!

        ?

        Ja, hon och Lojsan tävlar om första platsen…
        Lojsan snart 30 och 2 barns morsa sitter och kommenterar hur gullig Linn Ahlborg är ?

    Kenza har noll integritet när det kommer till hennes son som så många andra influencers. Hoppas hon fixar ett fett bankkonto som pengarna kan rulla in på!

      I sin sons namn..

      Varför tror du hon gör reklam stup i kvarten. Det är antigen reklam eller Nikola som genomsyrar hennes kanaler.

      Sen är frågan om han tycker att pengarna räcker, intigritet kan inte köpas. Det förflutna går heller iknte att raderas för alla pengar i världen.

      Jag hade då inte varit glad om kompisarna hittade bilder på mig som barn med mammas brösti gomen. Eller när mamma går runt i nättrosor, pratar om bajs och sen visar typ hur jag kom till världen.
      Skulle inte ens vilja se de hemfilmerna själv än mindre att de finns online för allmän beskådan så fort mitt namn googlas. Inga pengar hade tvättat bort skammen man känner under tonåren…

      Gäller även övriga influencers, Kenza råkar bara ha ett barn med ”speciellt” utsende. Han är lätt att känna igen.

        Speciellt hur då? Så söt är den inte. Ett vanligt barn bara

          Speciellt behöver inte betyda sött..

      Men vad ska hon annars skriva om? Han genomsyrar troligtvis hela hennes liv. Jag tror att skillnaden mellan exempelvis henne och Bella är, att Bella:

      1) istället för att visa barnens ansikte, visar deras inre känslor genom att blotta väldigt känslosamma frågor och stunder vidrörande barnen.

      2) hennes barn verkade vara något hon fick ganska oplanerat. Hennes verksamhet och egen person verkade fortfarande vara hennes nummer ett och topp prioritet. Inte lika ”mirakulöst” som Kenza, som fick genomgå flera IVF försök och tråkiga besked.

      Försöker inte tala ner någon, men vill markera min poäng 🙂

        Alla barn genomsyrar sina föräldrars liv. Kenza är inget undantag. Eller jo, hon har en stor kanal och väljer att ecponera sitt barn för pengar.

        1. Det gör Kenza och resten av influencerna också. Utöver detta visar de bilder på barnen. Dubbel-dåligt.

        2. Då borde väl Kenza vara ännu mer tacksam och försiktig med sin lilla skatt. Bb älskar pengar över allt annat så det säger rätt mycket om henne att hon valde att avstå från att exponera sina barn för pengar. De kan gå på gatan utan att bli igenkända. De finns inga videos på hur de trycks ut på förlossningen. De ligger inte i BBs famn och suger på brösten osv.
        Kenza tänker inte långsiktigt. Sonen är snart tonåring, han lär bli igenkänd och enkel att googla.

    Hahahhaha. Hon har redan publicerat 728289199191 bilder på sonen som hon tidigare sa hon aldrig skulle visa upp. Men att skydda honom är viktigt ??

    Inte så farligt tycker jag! Folk se dem tillsammans överallt på stan ändå och i andra sammanhang.

    Big deal.

    Många andra kändisbarn som visas hela tiden.

    Chilla!

    Jag älskar att de Arnold, Nikola, Zoey, Polly m fl.

      Hur kan man ”älska” att se främmande människors barn?

        Exakt..

        Man relaterar, tycker de är gulliga osv.

        Vissa älskar att kolla på träning, vissa snygga killar, vissa killar katter jag älskar att kolla PÅ gulliga barn.

        Jag älskar inte barnen………

        Tycker också det är weird när folk älskar att kolla på influencers barn? Nåt känns inte rätt där.

          Men lägg ner!

          Det är väl lika weird att älska att kolla på influensers öht.
          Att följa allt dom gör och allt dom säger. Att titta på varenda foto att kommentera det dom skriver om. Jag tycker det är sjukt.

            Vad gör du här då? Uppenbarligen gillar ju du också influencers? ?

      Uhh creepy

    Jag har faktiskt avföljt Kenza för jag tyckte att det nästan kändes obehagligt att få upp sådana mängder bilder på ett barn jag inte känner haha. Knappt att jag skulle orka följa en kompis som sa la upp så många bebisbilder faktiskt. Jag kan inte vara den enda som känner såhär?

      Amen! Har slutat följa vissa kompisar som totalspammar antingen sin gravidmage eller sina barn. Totalt ointressant

        Vet du, det där tycker jag är så skönt att höra! Jag är mamma till två, mina barn är med mig nästan jämt, förutom när jag jobbar, och i stort sett hela mitt liv revolverar (det är inget ord va..?) runt dem. Självklart är mina instagram fylld med bilder på dem – det är ju liksom min dagbok – (självklart är den privat) och jag fattar ju att alla inte är superintresserade av mina ungar. Det är typ deras mor- och farföräldrar och min bästa kompis som tycker det är kul, resterande tror jag inte bryr sig, och är ganska trötta på det. Tycker det är SÅ SKÖNT att höra att någon ”vågat” avfölja vänner, för att de postar massa bilder på sina barn. Massor av mina följare (alla 200 ?) är jag säker på bara följer mig för att vara artiga, men snart spyr på mina ungar. Mer avföljande av konton som inte intresserar en, även om man är vänner. Man kan vara det ändå.

        Vet inte vad jag ville ha sagt egentligen, men jag har tänkt en del på detta, och ville mest passa på att få det ur mig när vi ändå var på ämnet. Sorry!

          Håller med, tror mina vänner tröttnat på mina bebis- och bebisrelaterade bilder… Minskar nog snart i följarskaran!

          Och ordet du tänkte på var nog ”kretsar”, alltså, kretsar kring.

            Tack! Inte lätt när hjärnan tar semester! ?

      Jag älskar verkligen barn, så oskyldiga och fina. Älskar speciellt bebisar. Med det sagt så följer jag inte Kenza heller pga alla bilder på Nikola. Visst han är söt men jag behöver inte se honom ur olika vinklar 7 gånger om dagen. Man tröttnar rätt fort.
      Har även avaktoverat fejjan för att alla börjat skaffa barn i min vänskapskrets. Känns som att följa ett gäng 3-månaders bäbisar. Nej tack. Mina barn räcker. De får dock inte laddas upp bilder på dem online…

      Samma här. Jag följde henne när hon drev en modeblogg, inte längre när hon har en mammablogg.

      Jag har också avföljt Kenza av den anledningen. Jag har tyvärr också nära vänner som spammar en oerhörd mängd videos och bilder på sina barn. Särskilt på stories. Långa videos när deras barn gör ingenting annat än går runt, eller sitter och skriker eller något annat inte sevärt som är totalt ointressant för alla utom föräldrarna (och kanske, men det är fasen gränsfall där också, farföräldrarna). Dom kan jag tyvärr inte avfölja pga övrig vänskap, annars hade jag gladeligen gjort det!

        Man kan avaktivera en persons inlägg/stories utan att personen får veta det och utan man behöver avfölja. Har gjort det på flertalet av mina vänner med barn

          Bästa funktionen!! ? Blockat alla jag är trött på ?

          No way! Tack så jättemycket för tipset, ska genast in och kolla!! ?

          Same, perfekt funktion ?

        Sen får man kanske inte bli så kränkt över vänners stories. Dina vänner är troligtvis superstolta över sina små bebisar och har troligen en o annan svärförälder, mormor och kusin på distans som man vill visa bilderna och filmer. Det är alltså inte för din skull dessa bilder och filmer läggs ut skulle jag tro.

          Eller hur. Dina nyköpta skor eller din häst eller pojkvän eller dina sticklingar eller din programmeringskurs kanske inte är så jävla intressant för mig heller, men du är min vän och jag blir glad av det du blir glad av. Kan man inte känna så känns det som det är dig det är fel på, inte vännen som postar precis vad den vill på sitt konto..

            Bra Angelica.

            Wow. Kränkt där.

              ?

          Hahaha, kränkt? ? Hur kan du tro att jag är kränkt? Jag tycker det är skillnad på 1 video/ dag eller 20+ Spamvideos dock..

      Håller med dig.
      Många föräldrar går in i tunnelsyn när de skaffar barn vilket är förståeligt inifrån, men så klart kan se väldigt konstigt ut utifrån (om man inte varit där själv och har det i nära minne)

      Enig! Fick barn två månader efter Kenza och har lagt ut en enda bild. Jag tar typ 100 bilder om dagen och skickar typ hälften till mamma men har vett att inse att ingen annan är intresserad ?

        Wow creddigt

          Haha va?

    Önskar att dessa influencerbarn kunde få va barn i fred utan att deras kändismammor beskriver detaljer om dem o lägger upp bilder på dem dagligen framför tusentals, i Kenzas fall miljontals människor. Bra gjort av Isabella ändå!

    Mycket kan man säga om Isabella. Men integritet när det gäller barnen, det har hon.

      Du skrev precis det jag tänkte skriva. Ändå cred till henne för att hon stått på sig när det gäller det. Så ”lätt” idag att tjäna pengar på sina barn som influencer, så den ska hon fasen ha.

      När det gäller att inte visa ansiktet. I övrigt har hon väl skrivit ut väldigt mycket, vad de sagt och gjort och hur de är.

        Ja, men de kan gå ut utan att bli igenkända. Det kan inte Nikola. Så jo, cred ska hon ha speciellt när vi alla vet hur girig hon är och hur lätt hon skulle öka sina siffror genom att publicera bilder på dem. Vilket hon inte gjort trots kriser och bortsprängda luftslott.

          Hur tänker ni att hennes siffror skulle öka genom att visa barnen? Ärligt nyfiken vad ni tror för en annan hade ju inte brytt sig om man sett ansiktet eller äpple.

            Tänk bara på allt vloggmaterial Margaux krämar ur sin unge. Hon skulle aldrig ha så många visningar om hans ansikte var blurrat…

      Kanske att farsan till barnen har uttryckt sina synpunkter också.

        Visserligen en vettig poäng! ☺️ / Första Anonym

    Lojsan ska köpa allt. Som hon inte sett. Men köpa ska hon.

      Är fan inte förvånad

    Jag kan till och med känna obehag att visa bilder på mina barn på instagram (då har jag inte ens 100 följare) och har kanske totalt 2 eller 3 bilder där man ser barnen tydligt.. jag skulle ha riktigt mycket ångest om jag visade upp barnen på plattformar med flera hundratusen ( 1 miljon för Kenza) följare. Himla tur att att jag inte har den stora följarskaran haha!

      Chilla. Kom över ”sociala medier skräcken”. Det är lugnt.

    Dessa influencer har en sån enorm självbild så det liknar Knutby sekten. Lika världsfrånvända som våra politiker. Dumskallar helt enkelt.

      Ibland får jag känslan av att de lever i någon slags alternativ verklighet eller nåt…

      Varför just Knutby sekten?

    Är så grymt trött på alla bebisbilder som prompt ska läggas upp överallt. Avföljer alla blivande mammor. Man vet hur det kommer att bli!

      Ditt nick ?

      Håller med! Fast Ellen Bergström känns som en jordnära, härlig tjej. Har svårt att tro att hon kommer spamma sönder sitt insta när hon fått barn. Hon har inte postat särskilt mycket graviditetsrelaterat iallafall! Henne kommer jag fortsätta följa även efter hon blivit förälder.

        Tycker hon försöker spela relaterbar hela tiden. Men sant att hon inte skriver så mycket om sin graviditet.

        Herregud nej.. hon överspelar, överdrivet och leker apa. Allt för att vara rolig, vilket hon inte är någonstans.

        Ojojoj… hon kommer nog spamma mer än någon annan om jag får gissa! Hon är otroligt intensiv och har redan börjat dela med sig om hormoner, kiss i trosan och enorma gravidflytningar och jag vet inte vad. Hon får en chans men jag tror det blir en unfollow så fort barnet är här tyvärr.

        Tycker också Ellen försöker för hårt. Och ännu mera obehag när blivande pappan ska involveras i tokerierna.. hoho så kul! Plus att de ska göra gravid vecka för vecka vilket bara känns gjort och snark!

          Är inte gravid vecka för vecka jättetråkigt? Så mycket händer det väl inte varje vecka…? Det är roligt när barnet är fött att skriva upp varje vecka vad som händer (de första månaderna dvs sen tappar man räkningen) men att analysera varje vecka i graviditeten känns väl lite segt..

      Lite som dickpics

        Nä dickpics är som gravidmagebilder. Spyr.

    Alla influencers: ”vi har kommit överens om att skaffa ett barn till, eftersom vår förstfödda inte ger så många likes längre”

      Lite väl cyniskt av dig och alla andra i detta kommentarsfält. Givetvis vet influencers efter flera år i branschen vad som skapar engagemang, men tror jag alla är lika uträknade som exempelvis IL? Faktiskt inte. Jag tror Kenza delar med sig av utvalda delar av sitt liv, som just nu cirkulerar kring Nikola. Såklart. Jag tror också hon blev så glad över sin graviditet och sin Nikola att hon inte riktigt tänker på eventuella konsekvenser av det. Jag tror inte heller hon tänker på integritet på samma sätt som ni. Jag tror att hon till och med blev inspirerad att blogga igen på grund av sitt barn. Helt plötsligt hade hon något helt nytt och underbart att skriva av sig om. Och stolt visa upp.

      Sen är jag personligen inte helt med på noterna om barns integritet. Jag tycker Bellas och Odds regler med att inte visa barnens ansikte är beundransvärd, men ser inte heller hur ett spädbarns integritet blir kränkt av att hens mamma lägger upp lite gulliga bilder på den? Känns överdrivet tycker jag. När barnet börjar komma upp i ålder, som exempelvis Mys barn så tycker jag föräldrar bör bli desto mer restriktiv. Att fläka ut sitt barns liv när de är i en känslig ålder och går i skolan där andra barn kan snacka om vad ens mamma skrev att barnet sagt och och gjort dagen innan känns som en farlig lek. Men i mina ögon är inte ett barn upp till tre åt i en känslig ålder. De är inte särskilt speciella. Visst utmärker de sig från varandra men i den åldern är inget de gör pinsamt, inget är beundransvärt. Det är bara en unge

        När man får barn borde man väll verkligen inse att det är dags att dra sig tillbaka? Varför detta behov av att exponera barnets första levnadstid inför flera miljoner följare?

        Riktigt opåläst av dig också att påstå att barn under tre år ”inte är särskilt speciella”. Vänta tills du själv arbetar/fått barn och sen kan du tala igen. Jag värnar om alla barns integritet, sen får de själva bestämma i vuxen ålder om de inte var särskilt speciella en viss ålder eller inte.

        Mvh
        /Förskolläraren.

    Denna kvinna ändrar ju sig heeeela tiden. För nu helt plötsligt vill hon inte visa Nikolas ansikte i betalda sammanhang men för typ en två månader sen gick det bra?? ?

    Fattar inte att folk följer Kenza och tycker hon är ”goalz”. Hon är sjukt snygg – absolut! Men marknadsför en ohållbar livsstil, uppmanar till konsumtiomshets och lägger ut bilder på sin son konstant utan hans samtycke till en stor skala okända människor. Ovanpå det verkar hon vara rätt egotrippad, med tanke på hennes podd. Stör mig på att hon försöker sockra på hennes osköna handlingar, exempelvis som detta med barnkollektionen hon ska släppa: ”vi ska inte visa hans ansikte”… Men WOW så fint sagt, när du samtidigt innan han ens är ett år gammal både lagt ut film på när han kommer ut ur din punani och hela hans liv i princip på flera sociala kanaler. Kan faktiskt tycka synd om influencers på ett sätt; de är så jäääävla desperata att hålla sig kvar i rampljuset eftersom deras inkomst och livsstil hänger på det. De säljer hellre ut sina barn än utbildar sig och skaffar ett jobb som är hållbart i längden och inte går ut på att generera likes…

      Word!

      Detta^^

      Helt sjukt att man själv jobbar 8-5 år in år ut för en medellön (och det krävdes 5 års universitetsstudier att komma dit), sliter häcken av sig för 3% löneökning, våndas i intervjuprocesser, har råd med max 2 utlandsresor per år, köper måttligt med kläder, har samma soffa i 15 år… osv osv. Men fan vad jag aldrig skulle bytt ut mitt svenssonliv mot ett influenserliv. Så satans ytligt, verklighetsfrånvänt, ogenuint och ärligt talat, tråkigt. De kan aldrig känna den där njutbara känslan av att äntligen jobbat sig till en befordran eller kunna köpa en designermöbel en sparat till i ett halvår. De får allt gratis…ja GRATIS. Att vara snygg och lägga upp lite bilder på instagram är inget riktigt jobb.

        De säljer sig själva.

        De säljer sin själ

          Menar du som en form av digital prostitution? Ordet prostitution kommer från latinets ”pro-stituere” som betyder ”att offentligt ställa ut”. Det antyder att något ställs ut till allmänhetens beskådande, som att vara i ett skyltfönster, i syfte att granskas och säljas till vem som helst som är beredd att betala vad det kostar. Inte bara kroppen utan hela människovärdet är till salu.

      SÅÅ bra sagt! Exakt så är det!

    Känner att det är ett så otroligt hyckleri när hon fläker ut honom på insta dagligen. Och på riktigt, varför tror hon att hennes barn är så speciellt att hon måste lägga upp en leende bild på honom med texten att hon tänkte att följarna ville se honom?
    Han är söt men inte sötare än nåt annat barn i samma ålder.

    Det här Isabella gjort riktigt bra tycker jag. Publicerar inte heller bilder på mina barn, en om året ibland på FB.

    Bianca har fått jobb på Nelly som Creative advisor.

      Fast hon har redan sagt att hon ej är anställd av Nelly.

          Hon är inte anställd av Nelly.

            Hon konsultar säkert mot faktura

              Precis hon kommer ju inte att jobba gratis!

    Känns inte Kenza lite på väg bort? Man har sett hennes perfekta liv nu, det är inte intressant längre. Och hennes desperata försök att bli internationell på YT med sin svengelska. ?

      Du har rätt. Men hon försöker klänga sig kvar genom att mata ut bilder på det stackars barnet.
      Det är hennes jobb att generera följarengagemang, och här är hennes mest liknade bilder förra året (något alla influencers har stenkoll på), som vittnar om vad det är som engagerar hennes följare:

      https://bestnine.net/2019/kenzas

      Det var nog för svårt för Kenza att stå emot att publicera bilder på barnet när hon upptäckte vilken golden ticket det är till likes och kommentarer…

    Vad behövde Bianca Ingrosso redigera bort från sin senaste video? Någon som hann se den innan den blev privat?

    Vilken trevlig ton mot doublefaced kenza. Hade det varit blondinbella hade det tagit hus i helvete. För övrigt tycker jag det är komiskt att hon ”dragit en gräns” när hon lagt ut så mycket bilder på ungen att till och med en halvblind skulle känt igen den.

    Kenza ville inte godkänna min kommentar där jag (faktiskt) snällt tog upp frågan om barns integritet i såna här reklamer. Jag anklagade henne inte någonstans men uppenbarligen vet hon att det ser dåligt ut för henne om andra följare ser att andra tar upp ämnet. Pinsamt.

      Vad menar du ”barnens integritet i såna här reklamer”?

        Jag menar att man inte tar hänsyn till barnens rätt i att själva avgöra om de vill vara med i reklam och att flera miljoner ska se dom i reklam osv.

    När vi är inne på visa eller inte visa ansiktet: måste man tvunget lägga upp bilder på sitt barn varje dag om man ändå måste censurera ansiktet?? Jag tittar på dig Pingis

      Hahaha skrattade faktiskt åt denna kommentar

    I genomsnitt så har ett barn innan 12års åldern 1165st bilder av dig själv på sociala medier som föräldrar lagt ut. Ingen förälder är perfekt, men känn lite på den siffran när ni ser föräldrars bilder på sociala medier. Den siffran fick i alla fall mig att börja tänka efter lite mer. Samt att ingen vet hur många gånger dessa bilder delats vidare och vidare och vidare…

    Camcam, hade vart intressant om du kunde skriva om Unicef Norges kampanj om Sharenting och hur föräldrar hela tiden bryter mot FNs barnkonvention när de fläker ut sina barn på det här viset

    https://sharenting.unicef.no/

    Något jag inte förstår är människor som vill fota andras barn för att lägga upp på sin egen Instagram/Facebook/whatever. Varför? En släktings flickvän tog en bild på min son och tyckte den var sååå söt och frågade om hon fick lägga upp den. Jag blev ärligt talat rätt paff av situationen. Vill inte ha mitt barn på sociala medier (har inte delat en enda bild) så jag sa nej. Det känns olustigt att hon kanske har lagt upp andra bilder utan att fråga innan, ska jag behöva skrika ”Inga sociala medier!” så fort någon tar upp telefonen runt mitt barn?

    Jag är överväldigad när jag delar min erfarenhet här för att låta hela världen veta om en man som räddade min relation och denna stora man heter Dr. IZOYA. Han har verkligen visat mig genom att föra tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen helt enkelt för att han började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen. Med detta har jag insett att det att ge Dr. IZOYA-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom att fixa det trasiga förhållandet eller äktenskapet till er. Du kan nå honom via hans e-postadress: drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande frågor …

    (1) Du vill ha din ex tillbaka ..
    (2) Du vill att män / kvinnor ska följa dig ..
    (3) Du vill ha ett barn ..
    (4) Du behöver andlig hjälp ..
    (5) Sluta skilsmässan ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.