Det händer på Instastory

 

Jag hade ingen aning om att folk fortfarande bytte länkar på sociala medier, men GabJossan och Josephine Qvist bevisar hur fel jag har.
GabJossan har förresten svart bälte i länkbyte, men det var ett tag sedan jag såg det, men även Kenza och Angelica Blick har sysslat med samma sak.
Dock är det ingen som ser My Martens och Anna Books länklabyrint som gjorde mig smått åksjuk.

 

En påminnelse från Pingis och hennes kille om att vi alla kan plocka lite plast när vi är ute i naturen.
Hur bra som helst!

Men en liten fundering som poppade upp i huvudet nu:
Vad kommer alla begravda silikoninlägg göra med moder jord på lång sikt? För inte tar man väl ut dem innan man gräver ner den avlidna innehavaren?

180 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh nej! Jag inser att frågan om siliconinlägg kommer att förfölja mig! Måste få ett svar.

   De som har siliconinlägg vilket faktiskt är väldigt många borde kanske kremeras innan de begravs? Så att inget miljövidrigt läcker ut i naturen.

    Tungmetallerna från implantaten finns dock ofta kvar i askan. Lämna in som farligt avfall då eller? ? Skämt åsido så har jag ingen aning om vilken mängd de rör sig om och om den är försumbar.

     Ja men visst. Tungmetaller också, men det går väl att skilja ur vid kremering?

      Allt förbräns. När man har kremerats hälls askan ner i en stor ”mixer” som sedan maler ner resterna som finns kvar, därefter hälls man i urnan.

       Nej metallerna skiljs ut och återvinns. Lag på det.

    Alla tidigare generationer med amalgam i käftarna som redan stoppats ner i jorden då… För jävligt!!! Nu måste fan i mig till och med döda människor göras KLIMATSMARTA!!!

     Ingen kommer undan ?

    De tas ut innan kremeringen har jag hört. De exploderar i ugnen annars!

     ?

     Hahahaaa

     Det stämmer. Mer insider-info för den intresserade: på krematoriet finns en särskild behållare där all metall som blir kvar från kremeringen samlas. Typ höftleder m.m. Det går sedan till metallåtervinning.

      Kan nämna ett till fakta förresten: som anhörig får man faktiskt vara med om man vill, och se hur kistan åker in i ugnen. Inte så vanligt, men förekommer tydligen.

       När jag dör blir jag muslim så jag slipper bli kremerad.

        Tja, om maskäten är att föredra så… Väldigt miljövänligt dock!

       Det måste vara ett nytt påfund. Skulle aldrig skett för 20 år sedan vad jag vet..?

        Ja det är nog ganska nytt.

       Varit på sekulär begravning i Frankrike, där öppnades en lucka bakom kistan direkt när själva ceremonin var slut, och alla fortfarande satt i salen. Innanför luckan såg man eldsflammor, och sedan försvann kistan in som på ett rullande band, och luckan stängdes. Slut.

       Folk har alla möjliga fetischer.

     Verkar troligt att kyrkvaktmästaren plockar ut implantat innan skjuts in i ugnen. Hur vet hen att det finns några att ta ut?

      Haha nej det är inte kyrkvaktmästaren som gör det ?

       Nu fick jag bilder i huvudet när kyrkvaktmästare undersöker ifall det finns silikon. Men på riktig ska deltas ut annars kan de explodera och jag gissar att det inte är bra för ugnen. ?‍♀️

       Ja herregud det hade varit något det. ?

      Många arbetsplatser har en ”internhumor” som bara funkar där i det sammanhanget. Jag har varit på ett studiebesök i ett krematorium. Där hade de en bild av en gårdsplan. Man såg ladugårdsbyggnader och traktorer. En bondgård alltså. Mitt på planen låg en askhög och ur den stack det upp stora revbensbågar. Under bilden stod det ”Grillfest i bregottfabriken” ????

      Riktigt kul tycker jag ?

       På ett krematorium på ort jag inte vill nämna har han som sköter ugnarna jobbat där i typ 20 år. Per heter han. Det interna smeknamnet är Bränn-Per ?

   Det är en snabb googling bort bara…

    Googlade men hittade inget.

   Allt tas ut. Pacemakers också.

    Nej du. Det enda som tas ut är pacemaker. Allt annat stannar kvar i kroppen.

   18,16 Svaret är att dom som kremeras blir kremerade! Upp i rök alltså. Resten tar moder jord hand om. Alltså silikonbrösten hamnar 2,2 meter under jord. Allt från säkra källor.

   @Kattfan, ska fråga en person jag känner som håller på med begravningar, kremeringar osv. Stay tuned.

    Det mesta stannar kvar (ganska sjukt faktiskt). Förutom om det sker en kremering, då tas typ pacemakers etc bort för det kan explodera i ugnen.

    Se här, sidan 12, näst sista stycket under 1.12 (har även sett liknande text på andra hemsidor):
    https://vardgivare.skane.se/siteassets/2.-patientadministration/dodsfallshantering/handbok-dodsfall-utanfor-vardinrattning.pdf

   ”En kremering innebär att kistan med den avlidne transporteras till ett krematorium där den förbränns till aska. Kostnaden för kremeringen ingår i begravningsavgiften. Efter kremeringen placeras askan i den urna de anhöriga beställt. En kremering ska ske senast 30 dagar efter dödsfallet och oftast efter att en begravningsgudstjänst eller annan ceremoni har hållits för den avlidne.

   En kremation tar ca 60 minuter från insättning till utrakning. Därefter kyls askan ned innan man kör den i askberedaren. I askberedaren så separeras stoft och metaller. Askan mals ned i urna eller minneslundskartong.”

   Från svenska kyrkan. Alla metaller återvinns sedan.

   Endast explosiva implantat tas bort, silikoninlägg tas inte bort. Kan dock vara lite svåra att få bort från ugnen.

    Precis. Sedan kan man lägga till att askan ska gravsättas inom 1 år efter kremeringen.

     Får man inte under några omständigheter ta hem askan och ha kvar den? Det får man nämligen här i USA, man får göra precis vad man vill med askan.

      Nej, absolut inte! Den ska gravsättas, det registreras och annars kollas det upp av Skatteverket. Askan får inte heller förvaras hemma. Finns liten risk att askan hamnar nån annanstans, alla förflyttningar ska registreras.

       Vad spelar det egentligen för roll var askan hamnar. När jag dör skall jag kremeras och hälften av min aska skall skickas till familjen i Sverige och andra hälften får familjen här.

        För att det ska vara så säkert som möjligt att stoftet av avlidna hanteras värdigt. Det kan väl diskuteras om det är värdigt att urnan tex står i ett vardagsrum år efter år. Och jobbigt om huset tex brinner ner. Eller det blir inbrott. Man tar faktiskt främst hänsyn till den avlidna personen/kroppen i begravningssammanhang, och inte till de anhöriga och deras vilja.

        Dela askan i USA och skicka hälften till Sverige är nog inte så svårt. Värre tvärtom.

   Om man kremeras tas inläggen ut innan man bränns. Annars exploderar de i ugnen och silikonet förstör förbränningen.

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Inläggen kommer bara ligga där som två små plastbollar, framtida arkeologer kommer att undra vad de användes till. Värre då med ppiller och annat östrogen som kan mätas halter av i fiskar.

   Nej de kommer inte bara att ligga där. Har du sett vad som händer med dem inne i kroppen efter några år ? Håller dock med om p-piller. De borde bara få skrivas ut av medicinska anledningar och inte som preventivmedel. Det finns flera alternativ som inte är hormonella.
   https://www.google.com/amp/s/www.biiaware.com/single-post/2018/06/03/The-difference-between-newer-vs-old-age-breast-implants

    Ick!!

    Bra med källkritik. Det är en sida med en agenda och efter att ha läst hennes ”bevis” fanns där inga bevis bara insinuationer. Finns inte ens något som säger att fotona ens är på implantat.

     Jag valde bara en bild. Har inte läst texten. Däremot är det relativt vanligt med rupturer och det är en ganska bra fingervisning för vad som händer efter 100 år i marken.

   Hormoner och i princip alla läkemedel bryts ner effektivt i jord. SLU har gjort försök på det. Har man mulltoa eller utedass är det alltså inget problem. Beklämmande att släppa ut det i vattendrag när lösningen kan vara så enkel. Själv använder vi nästan allt urin under sommaren till guldvatten. Fantastisk bra gödsel både till rabarber och grönsaker! ???
   http://blog.svd.se/tradgard/2014/04/18/guldvatten-och-mediciner/

  Dom flesta kroppar kremeras väl?

   Långt ifrån alla. Krav på kremering vid implantat? ?

    Fast över 80% i Sverige kremeras, det måste ju anses som ganska många?

     Ganska många och de flesta är väl inte samma sak? 1/4 är i så fall också ganska många som inte kremeras. Hur många av dessa som har implantat är dock oklart. Tror det är mer vanligt förekommande att ha pacemaker med miljöfarliga batterier ?

      1/5

       Tack ?

        Och 80% är fortfarande ’de flesta’. Också om det vore 51% hade det varit ’de flesta’.

         Jag motsatte mig inte att det var de flesta. Jag påstod att det var långt ifrån alla och skojade om implantat. Vad är det med alla dessa poliser som letar fel på allt? Det var ett skämt, uppenbarligen inte i din smak.

   Nä.. Har varit på rätt många begravningar i mitt liv och bara en av dom blev kremerad. Dock i Finland, i Sverige verkar ju kremering vara vanligare.

    Skulle aldrig låta de bränna mig. Sjukt läskigt ju.

     ?

     Bara om du inte är död…..

      ?

     Mycket mindre läskigt att sakta ruttna och ätas av larver och andra insekter.

    I Sverige är det över 80%, så det är de flesta, ja.

     Men Sverige är ju inte det enda landet i hela världen, och folk i andra länder har ju implantat också. ?

    Men alltså man kremerar ju efter begravningen i vanliga fall? Har du varit med på gravsättningen också? Har varit på tre gravsättningar (mormor, morfar, morbror) i Finland, samtliga var kremerade (men det va ju kista på begravningen)

     Jo, har varit med på gravsättningen på alla. En blev kremerad, då förde vi blommor till graven efter ceremonin i kyrkan, urnnedsättningen var 2 veckor senare.

     Man kan bli kremerad innan begravningen också, har blivit mycket mer vanligt bara de senaste åren. Akt med urna, kallas det.

      Förmodligen mer vanligt de senaste åren pga det inte var tillåtet förr. Man var tvungen att kremera efter begravningen.

  Asså gabjoss går det hela tiden. Hur kan du missa?
  Världens mest tröttsamma och töntigaste sak att göra!!

   Fast egentligen är det ju inget konstigt. Ju fler delningar desto fler följare vilket leder till att de tjänar mer på samarbeten.

   Det är väl varken bra eller dåligt.
   Men jag hade önskat att de använde sin makt bättre. Att det blir mindre fokus på konsumtion och prylar.
   De är förebilder och påverkar så otroligt många tjejer/kvinnor i allt de gör.

  Känns så smörigt med dessa länkbyten i stories, det är ju inte genuint bara en enda stor förhoppning om fler följare för egen del. ”Världens mest inspirerande konto, in och följ”. My ass

   Haha ja alltså deras texter var så pinsamma och smöriga. Hade spytt på mig själv om jag skrivit så ?

   Fint med Pingis och killen att plocka lite skräp när de ändå är ute. Vill också göra det men funderar på vilken lösning man ska ha som gör det enkelt att plocka skräp och bära på det samtidigt som man går med jycken eller springer ??

  Andra implantat tas bort från kroppen när man dör, dels för att det är farligt avfall, och dels om det är sådant som kan riskera att sprängas vid en eventuell kremering. Så jag kan tänka mig att om bröstimplantat innehåller miljöfarliga ämnen så tas även de bort.

   Å vad spännande! Vem gör detta? Hur går det till? Görs det även om man inte kremeras?

    Obduktionsteknikern gör det.

     Men om kroppen inte obduceras? Hur vet man då om lilla tantaluttan har gamla sillisar? (Om det inte är två-klotrunda-tennisbollar-i-skinnpåse-obvious såklart…) Om de sitter bakom muskulaturen och ingen uppgett att det finns silikon/gele/whatever där?

      Men det är de som tar ut allt sånt om det finns, oavsett om kroppen obduceras medicinskt eller inte.

       (Obduktionstekniker är inte läkare, vilka är de som obducerar)

        Obduktionstekniker obducerar även kroppen 🙂

         Nej det gör de inte. De förbereder kroppen för obduktion.

       Okej, tack dör svar. 🙂 Blev orimligt nyfiken av detta. Jobbar ändå på ett bolag som har patologer. Måste fråga om de vet.

        Sjukt lunchsamtalsämne detta kommer bli. Å andra sidan har vi redan pratat om push and pull av bröst med gamla implantat vid mammografi, en man som blev av med sin penis då ett jack efter rakhyveln blev infekterat och penis fick opereras bort. Lite kremeringssnack på det och lunchen är fulländad… ?

         Du skulle höra lunchsamtalen på mitt jobb. Detta är vardag ?

         Push och pull? ? berätta!

          För mammoscreening där implantatet inte sitter bakom muskeln: Jag fick det berättat för mig att de måste trycka tillbaka implantatet – push – och dra tag i den riktiga bröstmassan och dra ut den – pull – för att mammoscreena rätt del.

          Jag har inga implantat (och är under 40 = har aldrig screenat mig) men satt ändå med ngn slags sympatismärta och höll mig för brösten när läkaren pratade… ?

           Det där stämmer inte. Så Mycket felaktigheter som skrivs i denna tråden.
           Jag har sillisar och har gjort flertalet mammografier och det är aldrig frågan om någon pusch and pull. De tar fler bilder bara.

         Det där med penisen vill jag höra mer om!!!

          Hmm. Vill inte att någon ska kunna identifieras så skriver inga detaljer om mannen, bara händelsen i sig. En man var på utlandssemester och friserade könet och fick ett jack/sår av rakhyveln. Kort därefter skulle mannen vidare till mer tropiska och avlägsna delar i ett närliggande land. Såret blir infekterat. Jätteinfekterat. Tror tom nekrotiskt. Mannen behöver söka vård och hamnar på ett mindre lokalt sjukhus (fortf i utlandet) och ska opereras. De tar bort vävnad. Mycket vävnad. När mannen vaknar upp är språkförbistringen total och han får reda på att han inte har ngn penis kvar (mer än nån cm för urinröret) genom att han själv tar bort bandaget….

           Stackars man, det är ju fruktansvärt ???

           Hoppas du inte jobbar inom vården och sitter och skriver sånt här. Det som har hänt är jävligt ovanligt och verkligen inte ok att basunera ut på en skvallerblogg.

      Antar att det borde stå i personens journal i så fall? Det är ju ändå en operation när man gör implantat så tycker ju att det borde stå nånstans..

       Inte säkert om det gjorts privat

        Och alla sponsrade influencertuttar gjorda i Turkiet? Lär ju inte vara synkade journalsystem, det är det ju inte ens i Sverige.

       Nej, det står inte nånstans i din journal om du gjort en estetisk operation. Oavsett om du gjort den i Sverige eller utomlands.

  Bara jag som inte tror att tjejen råkade skapa samma look som Sandra utan såg vad hon hade på sig, insåg att hon kunde få ihop samma look och sedan slängde på sig kläderna. ?

   Som man kan känner sig själv känner man andra.

    Japp jag brukar alltid klä mig som Sandra Beijer och skriva till henne på instagram! Busted ?

   Miacilia var fruktansvärt cringe med detta

    Nä, äsch, tycker jag inte.

    Fin outfit. Kan ju mkt väl ha hänt att de valt samma stickade tröja? (Som svar till ts.)

     Ja, hon såg vad Beijer hade på sig och slängde på sig en likadan tröja och skickade bild på detta ”sammanträffande”. Föll totalt platt.

  Jag såg någonstans på Youtube (tillförlitlig källa, jag vet) att silikonbröst ibland exploderar vid kremering och lämnar en kladdig hinna i ugnen, som någon stackars praktikant måste skrapa ur.
  Jag såg även att fillers finns kvar i kroppen mycket längre än man tidigare trott och dessutom kan migrera. De som fyller på sina fillers efter sex månader, i tron att de lösts upp, stoppar egentligen bara mer filler i kroppen, som sedan kan samlas på olika ställen.

  Mvh professionell Youtubetittare

   Jag såg samma ang. Fillers. Var det när plastikkirurgen och radiologen samarbetade?

    Kan ni länka?
    Vadå kan ens fillers hamna exakt var som helst i kroppen? Eller menar ni att det kryper upp och blir som en snusmustasch om man t ex har i överläppen?

     Japp, och länk kommer snart, ge mig en minut ?

     Jag har också sett klippet med migrerande fillers. Sök på typ ”fillers stay in the body longer than expected”. Läkaren ser asiatisk ut. Han har med sig en kompis som är radiolog tror jag.

     Filler migrerar i ”området” men stannar i kroppen långt över 6 mån – 1 år.
     Fillers i små läppar migrerar uppåt mot näsan och bildar den ökända ankmunnen. Därför är det viktigt att lösa upp medlet innan man fyller på igen.

     Väldigt intressant.

      Ja det stämmer för jag gjorde fillers under ögonen för 4 år sen och det är fortfarande som nygjort. Tror det kommer stanna såhär för alltid.

       Alltså det stämmer inte för det har hänt mig herregud ? utan menar mer att nu har jag typ ett riktigt svar på varför mina fillers inte försvinner

     Jag är ts och det var nog den här videon jag tittade på, tror jag.

     https://youtu.be/1cXxf5JtNng

     Professionell Youtubetittare

     Angående exploderande silikon var det en amerikansk begravningsentrepenör som pratade om det. Han sa att man plockar ut alla implantat och så, som man vet om. Ibland är de dock så ”naturliga” att det inte syns och ingen kvarlevande vet att de finns. Då kan de tydligen explodera eller smälta. Enligt någon random snubbe på Youtube.

   Säger inte att det inte stämmer, men det är så höga temperaturer i en kremeringsugn att det inte borde kunna finnas något kladdigt kvar. Man kremerar vid temperaturer mellan 870 och 1250° C ?

    Har jobbat med andra utbränningsungnar vid den temperaturen runt 980 grader. Det blir bara damm och sot av både organiskt material och plaster men vissa plaster blir lite mer smutsigt sot. Vet inte om det är samma vid kremering men skulle kunna vara så..

     I kremeringsugnar är det som blir kvar aska såklart, och metallrester och ben (som sedan mals i en typ av centrifug innan det hälls över i urnan, tillsammans med resten av askan).

      Alltså inte alla ben utan de ben som inte blivit aska, brukar vara en del stora bitar kvar som måste malas ner

       Aha låter logiskt ☺ Tänkte på om det skulle finnas typ plast/fillers/silikon som råkar bli kvar i kroppen men man plockar visst ur det såg jag längre ned.

   Var hamnar det?

   Tycker det överlag är lite knepigt med fillers då vi inte vet så mycket om långtidsverkningar i kroppen, det är så nytt. Tidigt 1900-tal sprutade man in paraffinolja i ansiktet (för att skulptera om näsor, mer specifikt) vilket vi tycker är galet idag. Vad tänker folk om 60 år om våra procedurer?

    Eller att vi idag skrattat åt att man använde kvicksilver i ansiktskräm. Vill inte veta vad man kommer säga om våra krämer..

     Eller hur? På den tiden hade man aldrig förr varit så upplyst om saker och ting – detsamma gäller idag. Intressant och skrämmande på samma gång!

     Och blyvitt…

     Och badade i radioaktivitet på spa!

   Kan rekommendera Ask a mortician på youtube. Dödsintressant!

  Bella är Sheilas ”person ❤️” men Sheila verkar inte vara Bellas person…

   Haha men snälla. Det måste finnas något annat du kan lägga din energi på än ILs vänskapsrelationer.

    Men snälla. Det måste väl finnas något annat du kan lägga din energi på än en skvaller blogg? ?‍♀️

  Man kremeras väl ändå i en kista. Inte som att man lägger en död kropp på typ en ugnsplåt och kremerar den som den är.

   Men trä lär ju förkolna innan kroppen som ligger i den skulle jag gissa.

   Varför behöver man ens en kista om den ska brännas upp?

  Jag undrar hur Botox (nervgift) på lång sikt påverkar kroppen?!? Känns farligt och idiotiskt att spruta in i kroppen.

   Fattar inte hur man vågar. Det säger ju sig själv att det inte är sunt att ha nervgift i kroppen.

    Bästa jag gjort! Migränen & spänningshuvudvärk försvinner och argrynkan också.
    Är nog lite knäpp men jag älskar hur det ”knäpper” till

   Forskare har inget rakt svar på det för vi har bara använt det i ca 25-30 år. Tänk så visar det sig att det är starkt cancerframkallande eller något annat hemskt?

   För min del så spelar det ingen roll om det är farligt. Kanske jag dör i förtid, men då har jag ändå levt ett liv med betydligt mindre migränanfall.
   Men folk som sprutar in det för skönhetsskull är fan inte kloka!

    Exakt. Hellre ett kortare liv, än ett som inte går att leva.
    Migrän är ett riktigt helvete.

  Mitt bolag jobbar med outsourcing där en av våra kunder är ett sjukhus där vi har tagit över anställda vars heltidsuppdrag är att plocka ut alla former av ”implantat” från avlidna – allt från tex pacemakers till just olika former av implantat – innan de skickas vidare till vald form av efterbehandling.

  Kan inte svara för hur det fungerar för de som avlider utanför sjukhus dock, men så fungerar det på ett av Sveriges sjukhus iaf ☺️

   Hur vet man vad folk har i kroppen?

   Hur vet de om man har implantat om man gör det privat?

   Just pacemaker ska en läkare avlägsna. Ingen annan.

   Älskar ditt jobb! Hur fick du jobbet? Vad har du för utbildning?

   Alla avlidna transporteras till sjukhusets bårhus och registreras innan de hämtas igen av begravningsbyrån

    Inte alla i glesbygden. Kör ju inte precis 20 mil enkel resa till sjukhusen, utan de läggs på bårhusen i närområdet.

   Men hur ska nån praktikant plocka ut typ bröstimplantat?

   Har alltid tänkt att kineserna en dag kommer att ta död på oss allihop.

   Det här är en konsekvens av deras absolut vidriga sätt att hantera djur på djurmarknader.

    Du såg inte videon?

   Men om det sprids via ögonen… Det måste ju betyda att man måste få någons tårar eller liknande på sin hud, no?

    Virus sprids ALLTID via ögonen. Och munnen. Och näsan. Det är liksom därför man inte ska peta sig i ansiktet med otvättade händer…

   Alla dessa länkar och filmklipp.
   Kom ihåg att vara källkritiska och tänk på att det sprids MYCKET desinformation och löst skvaller just nu.

   Förmodligen har viruset ett samband med kinesernas sätt att hantera djur på sina vidriga marknader ja. Och deras brist på respekt för kylkedjor och grundläggande hygien. Men den informationen måste bekräftas och komma från pålitliga källor. Att sprida gissningar och skvaller skadar mer än det hjälper.

    Min kommentar försvann.

    Håller helt med dig. Har svårt att ta folk på allvar när de tror att detta är stageat för att dra uppmärksamhet från protesterna i Hongkong, citerar delar ur bibeln i kommentarsfältet och menar att det egentligen är vaccinet som ska ta död på oss. Tror absolut att det har med deras osanitära djurhållning att göra. Var där (inte i Wuhan utan Beijing) för 2 år sen och kommer inte glömma när jag gick förbi ett bord med allehanda avhuggna djurdelar till salu (mest huvuden och könsorgan) med surrande flugor omkring – alldeles intill ett sopberg.

     Akta! Nu kommer det snart en godhetsriddare och kallar dig rasse.

      Vad är det för fel på att var god? Eller är du hellre ond?

     Uhu. Deras matvanor är anmärkningsvärda. Scrollade #wuhan på Twitter och såg ett filmklipp på en kvinna som åt vad som såg ut som en rå elefantpenis. Hon höll den som en varmkorv och klämde på den så att vätska sipprade ut genom hålet framtill. Innan hon tog en stor tugga. Kan säga att min middag var på väg upp igen.

      Det var nog spoon worms!

       Den var GIGANTISK.
       Grå. Såg ut som snorris på en elefant.

      Fyfan vad vidriga de är. Vad är det ens för fel på dem?

   Jahapp, dags att bygga klart bunkern.

    Jag roterade vatten idag, ska storhandla mat imorgon.

     Vad köper du då? Konserver o dyl? Hur mkt vatten har du sparat? Borde man tänka på sånt här?? Borde man bunkra lite?? ?

      Jag har redan 30 st 1,5 l flaskor fyllda med kranvatten, pasta, soppor. Ska fylla på med lättöl, korv, hamburgare, kaffe, vin.

      Ja, du borde tänka på sånt här. Vatten är viktigt. Du klarar dig i max två dagar utan rent vatten, men du kan klara två veckor utan mat (om du inte är anorektiker).

      Lycka till!

       Hur länge håller sig kranvatten på flaska? Bli utan vatten är en fasa.

        Sex månader om det förvaras i ett svalt och mörkt utrymme. Glöm inte att ta ut extra kontanter!

         Skaffa guld istället för kontanter 😉

   Jag är rädd.

  Självklart så måste pingis fota och lägga upp sin godhet! Joel Kinnaman 2.0. Jäkla hycklare.

   Plagiat-Pingis, vi har inte glömt. Hennes så kallade moral suger. Lät Bella ta hela smällen själv dessutom.

  tatjanainspo
  Det kommer en dag när man förstår att det blir inte bättre när du fyllt 30,40,50. Fått det där jobbet, blivit tillsm med hunken, köpt det där huset, gjort den där resan, gått ner dem där kilona, nått ditt följarmål på Instagram. Det blir bättre när du bestämt dig att sluta jaga! Vad jagar du? Ett perfekt liv? Det får du när du börjar LEVA och förstår att allt redan är perfekt. Det har det alltid varit, men du såg det inte❤
  säger hon som jagar följare med sin sfs hela tiden 😀 😛
  stå någon gång för det du säger människa.

   Tror du har blandat ihop Instagram med Bloggbevakning.

  Kenzas kampanj för Jotex. Helt plötsligt fick man se henne ur en annan synvinkel. Bokstavligt talat.

   Det vill säga rakt framifrån? Eller vadå?

   Tycker du det var intressant att påpeka att du har fått se Kenza rakt framifrån för första gången i ditt liv eller? Haha

   Tycker hon ser smashing ut. Däremot förstår jag inte varför hennes son måste vara med i kampanjen och tycker överlag att det känns lite ur tiden att få hemmet stylat och försöka kränga grejer på det viset.

   Ända sedan hon fick barn har bara lagt upp smalbilder på sig själv.

   Det roligaste i den kampanjen var väl ändå Jotex beskrivning på Instagram. ”Inspireras av Kenzas hem, ett hem som utstrålar hennes färgstarka personlighet och sprudlande energi”. Och så är hela hemmet stylat i 50 nyanser av beige.

   Kände inte igen henne

  Någon som jobbar med att kremera människor? Jag vill göra det? (Seriöst) behöver man utbildning? Vad är man då, vad heter det?

   Varför vill du det (också seriös fråga)?

   Krematör.
   Märkligt drömyrke.

  Skrämmande många i denna tråden är felinformerade. Det enda som tas ut ur den döde är pacemaker och annat med batterier. Allt annat åker med kroppen in i krematorieugnen eller ned i backen.
  Eftersom jag har jobbat med detta så vet jag helt säkert hur det ligger till och gissar inte.
  höftledsproteser mm urskiljs ur askan efter kremeringen.
  Att bröstimplantat skulle explodera är enbart en myt. Vad händer med plast vid 800-1000 ? Jo det smälter. Och bränd plast brinner bra!

   Jag brukade alltid tänka att det finns en del välinformerade människor här, men varje gång det varit ett ämne som är inom min expertis (jag själv kommenterar dock aldrig det) så är det så mycket felaktig information att jag helt enkelt tror folk bara googlar och sen spelar att de kan. Det är först när man kan något som man märker hur okunniga folk här är, så jag antar att de gäller för de flesta ämnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.