Hårresande skönhetstrender

Att få världens längsta ögonfransar borde ju inte vara något större problem för en influencer, med tanke på att många av dem precis börjat marknadsföra mirakelprodukten ”Xlash” och lyfter den till skyarna.
Vore inte det något?
Att det här är ”efter-bilden” i ett sponsrat inlägg för ”Xlash”, där fransarna är så långa att de riskerar att trampas på om man inte är uppmärksam?

Den enda gången Therese använde ”Xlash”  så fick hon en ögoninflammation, så att hon nu valt ett annat sätt att förlänga fransarna på (med omedelbart resultat) är ju inte helt överraskande.
Hon köper och färgar vanligt löshår som hon sedan klistrar fast på ögonlocken, och vips så ser hon riktigt obehaglig ut. 🙂
Hon passar till och med på att locka sina ögonfransar med en locktång.
Där kan vi snacka ”lash lift!

Nu har hon alltså testat på det här med löshår på ögonlocken, med det är inte det enda okonventionella sättet man kan använda löshår på, förutom i håret.
Det här!
Den här vill jag att Therese testar i en kommande video där hon mest bara gör vardagliga saker. Ni vet…
Plockar ur diskmaskinen, gör egna falafel som man måste krama till små bollar med händerna eller varför inte gå på spinning?

 

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Här är något annat roligt man kan göra med löshår:

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Merkin

      Eller så slutar man med löshår med tanke på hur vidrig industrin är

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Hej! Jag prylbantar för att i nästa inlägg kunna lägga upp ett till samarbete för nya kläder åt barnen. Jaja, de växer säger du. Ja, tack för klickbait säger jag.

    Jag tränar på en jättebra nivå i gymmet. Jag är typ jämt sjuk och orkar inte med mina schemalagda powerwalks fast jag skriver att jag dragit ett gympass med maken, ofta ben och rumpa. Bilderna blir finast så.

    Min stil är beige och lyxiga handväskor. Vad jag lägger upp om annat är såklart bara tips, det trodde jag att alla förstod?

      Jag måste vara morgontrött, jag förstår inte din kommentar? Vad pratar du om?

        Godmorgon.

        nock nock nock Amy

        Sorry, rörigt inlägg. Jag drack 10 st Nocco i förrgår. Måste sova snart.

      Man kan kritisera utan att förlöjliga människan.

        Det kan man.

          Ja. Det var just det jag skrev precis ?

      Syftas det till Engla?

      Jag skriver jag prylbantar samtidigt som jag konsumtionshetsar, blir arg när jag blir ifrågasatt.

        ?

        ”Jag skriver jag prylbantar”

        Vad menar du? ? Har du missat ett ord eller ett kommatecken? Jag försöker förstå, men förgäves.

          Du har nog inte lyckats lista ut att ett ”att” har fallit bort. Varsågod.

          Var tog du den meningen ifrån? Kan vi diskutera ämnet istället?

        Ja gud ja. Engla får man absolut inte kritisera el ifrågasätta på minsta vis. Vet inte alla det vid det här laget? Det är ju näthat och avundsjuka. Eller så har läsarna missförstått och tänk på att hon är såååå utbränd och offerkoftan sååå tjock…

      ENGLA PETTERSSON???

    Snälla kolla Nicole F senaste video där hon äter som Sanna G. Hela kommentarsfältet rasar för att hon beter sig så snobbigt och uttrycker sig som en barnunge rent ut sagt..

      Nä.

      Varför ”snälla”?
      Vad skall det ge mig?
      Vilka är dessa personer?

      Tack för omtanken, men nej, jag vill inte vara snäll och ”kolla”.

      Trevlig vecka!

      Äter som Sanna? Vilken sanna och hur äter hon?

        Sanna Guidetti hade gett henne en meny för dagen och Nicole är riktigt nedlåtande och beter sig riktigt illa i videon med sina uttalanden.

          Okej. Nja, låter inte jätteintressant faktiskt. Tror jag hoppar över den videon.

            Nej, poängen var nog inte att det skulle vara intressant att titta på. Men vi brukar ju ”tipsa” här om någon influencer beter sig illa

              Och en och annan försöker ”tipsa” om sin egen blogg för att driva trafik …

                Ser ingen som tipsar om sin blogg. Men tycker absolut camcam ska skriva om Nicoles beteende, det var inte okej nånstans.

      Vem är en Nicole F? Nej tack, helt ointresserad av alla nya dussininfluencers med barn som målgrupp.

        Nicole Falciani – varken ny eller dussininfluencer. 🙂

          Ok, tack för svar! Jag är dock kvar i det gamla och gillar/ogillar mest IL, Kissie (fastän hon är helt passé, är väl iofs IL också nu) och de där. ? De som hade stor blogg när jag gick i gymnasiet.

        Hon är inte ny. Camcam har en egen kategori för henne och har skrivit om henne rätt många gånger tidigare 🙂

    Jag tycker det är lite märkligt att Therese, som annars värnar om klimatet, hela tiden köper massa onödiga saker enbart för ”roliga” videor. Menar inte specifikt det här klippet, men finns många exempel på det.

      Fast hon värnar inte om klimatet mer än någon annan. Hon har själv varit ärlig och sagt att hon handlar för mycket onödigt och ska försöka sluta med det.

        Måste man redan ha slutat för att värna om klimatet? Värnar man inte om klimatet när man försöker ta sig ur den västerländska nyliberala konsumtionsbubblan?

    Jag tyckte videon var jätterolig! ? Fånigt men kul påhitt. Therese är underhållande, även om jag föredrar hennes mer seriösa videor.

      Haha, tyckte jag med. Ibland kan jag tycka Therese känns lite för krystad i sina videos, men samtidigt gör hon det på ett bra sätt. Hon är charmig och denna tyckte jag också var rolig när hon började stylea och allt ? jag förstår varför hon är stor på Youtube även om jag inte tittar på hennes videos mer än när CC lägger upp dem ?

    Känner mer och mer att jag nog börjar växa ifrån denna influencervärlden… ?

      Varför? Bara för Therese tycker detta är skoj så betyder det inte alla influencers har samma personlighet. Helene torsgården skulle kanske passa dig 🙂

        Det är så infantilt och enbart kommersiellt att man ruttnar!

      då är vi två 😀

    Känns bara som det är brist på fantasi med såna inlägg fr Therese. Vem vill ha hår på naglarna och vem vill ha 1 meter hår hängandes från ögonen. Känner mig mer som ett ?

      Tror inte hon tror att någon vill ha det ?

      Hon försöker göra sig rolig och intressant ?

    Vad säger ni om Bianca Ingrossos vaginaskola på youtube??
    Är produkterna verkligen såååå bra för vulvan som hon säger?? Är ju en sponsrad video trots allt

      Nej produkterna är inte så bra för vulvan som hon säger. Däremot är Acos produkter och vatten superbra!

      Alltså jag undrar hur illa folk som ens använder deo för underlivet ens luktar. Ska det vara så svårt att tvätta sig där nere och skölja bort kiss efter man kissat eller badda lite vatten på pappret så slipper man väl lukta alls. Än att hålla på med massa skräp, intimservetter och parfymer.

      Luktar man illa trots att man tvättar med vatten så bör man kolla upp det. Kan vara svamp, bakteriell vaginos eller liknande. Man ska inte täcka över lukten med parfym eller tvätta sig i slidan med tvål för att få bort lukt. Det leder bara till en ond cirkel.

    Jag kan tipsa om ricinolja som fransserum istället!

    I gab jos senaste frågor och svar inlägg är väl den sista kommentaren/frågan till 99% skriven av henne själv?

      Garanterat ?

        Vad var frågan?

          Vilken som helst …

          Du har ju hus, bil, eget företag, barn, bra inkomst och väldigt mycket redan nu vid 24 års ålder. Känns också som att du är stark som person och har varit med om mycket redan. Är du rädd att inte träffa en kille som klarar av allt det? Tror du att det skrämmer killar i din ålder att du har kommit så långt?

            Men gud jisses… orkar inte med tjejer ibland och deras sätt. ”tror du det skrämmer en kille att du har en inkomst?” bah neeeeej slutaaaaaa.

    Hallå funkar Xlash på riktigt? Sugen på att testa, vill också ha drömfransarna

      För mig fungerar det som attan upp till tre månader (tar dock två mån för synliga resultat) men sen trillar ju alla av pga den egna franscykeln så då börjar det om. Har inte använt på ett tag eftersom det blev dyrt och ingen bryr sig om mina fransar ändå.

      //Örjan

      Anekdotisk bevisföring, men ja, jag provade den och visst fasen blev fransarna betydligt längre!
      För mig dröjde det kanske 4-5 veckor innan något syntes dock. Dessutom sved det som attan på ögonlocken varje gång och ögonlocken såg allmänt irriterade och kändes ömma hela tiden.
      Summa summarum: På mig fungerade serumet (använde Xlash Pro), men jag tyckte ändå inte smärtan var värd resultatet och priset för serumet. Fransarna blir ju inte permanent längre liksom, så man lär fortsätta använda det om det ska hålla längre perioder…

        Xlash Pro är samma produkt som Xlash. Bara mer i flaskan. 6ml istället för 3ml.
        Mina fransar blev längre. Mycket längre. Tog 4-5 veckor. Jag har inte upplevt någon irritation runt ögonen. Supernöjd.

      Nej.
      Har har testat över tolv olika serum, har skickat efter från usa och är lite besatt.
      Det som funkar bäst är ricinolja.

      JA, det funkar med serum – trodde egentligen inte på det innan och var rätt övertygad om att bilderna man såg var fejk men vill ändå testa. Har inte upplevt ngn irritation alls. Tog några veckor innan man började se resultat, mina före och efterbilder är smått sjuka och då tyckte jag att jag hade bra fransar innan.

      Jo det funkar, tar någon månad innan man märker det. Jag har relativt långa vanliga fall men nu ser det ut som lösfransar och blir lite vulgo när jag har mascara(inte för att jag använder det pga lathet, finns inget jag hatar mer än att tvätta bort ögon make) Har inte upplevt att man tappar fransar heller och inte heller att det svider(depends däremot gav noll effekt och fick mig att ville sticka ut mina ögon med en sax för det klia)
      ”Råkade” noppa bort mina ögonbryn när jag var 17(don’t judge, det var coolt med smala streck en gång i tiden) och använde x-lash på brynaså de växte ut och nu ser jag ut som en normalmänniska igen.

      Är också sugen på att testa, tappade typ alla ögonfransar under graviditet och nu har det bara växt ut små stumpar. ?

        Samma hände mig. Prova de xlash och nu har jag längre än innan barnen. Helt klart värt pengarna ?

      Jag tar Lumigan ögondroppar (ett receptbelagt läkemedel mot förhöjt tryck i ögonen). Det första ögonläkaren sa var att det finns en känd biverkning, att ögonfransarna blir mörkare och längre (samt att ögonfärgen fördjupas). Enligt lite googling verkar läkemedlet innehålla samma verksamma ämne som diverse fransserum, och att skönhetsindustrin hämtat detta från läkemedelsvärden.

      Jag har använt xlash i flera år och det funkar superbra på mig! I början applicerade jag det varje kväll, men efter några veckor räcker det med ett tunt lager 2-3 gånger i veckan, vilket också gör att produkten räcker länge 🙂

      Använt i flera år, funkar skitbra på mig! Folk frågar hela tiden om det är mina riktiga fransar, med mascara blir de helt sjuka. Brukar använda i typ 3 månader, sen pausar jag i 1 månad för att fransarna annars ”vänjer sig” och serumet tappar effekt. Upplever ingen irritation alls, har dock bekanta som fått rinnande/kliande ögon.

    Hej hej hoppas ni mår jättebra idag det gör jag taaack!

    Idag ska jag lägga upp ännu en meningslös video som jag har stageat på förhand och hoppas på att få massor av klicka och nya prenumeranter så att cashen fortsätter att rulla in.

    Vad sa du nu? Undersköterska? IT-ansvarig? Pedagog?

      Okej ??

      That’s enough internet for you today.

        För dig med uppenbarligen!

          ?

    jag känner bara en stor suck över dagens influencers. Är jag för gammal månne

    Mvh snart 30 år

      Samma här ??‍♀️?

    ÄLSKAR ändå Xlash! Hållt på med den fram och tillbaka i flera år, fransarna växer verkligen märkbart

    Ja, Xlash Revitalash Ögonfranserum fungerar även fransförlängning har testat alla! Ögonfranserum är såklart naturligare och kräver att man använder det varje dag för resultat. Önskar bara att jag kunde få betalt för att visa upp mina fransar haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.