En miss i kommunikationen?

Margaux tror att hon ska åka helt alena till Costa Rica och Santa Teresa, men enligt Instagram ska hennes vapendragare, BFF och Let’s Dance-kollega Viktor Frisk också dit samtidigt.
Har hon missat det?
Oavsett är det ju alltid skönt att ha någon nära till hands att smörja en på ryggen med solskyddsfaktor 100 om man ska ligga på en surfingbräda en hel dag och inte vill se ut som mikrat bacon i slutet på dagen.

Dessa resor till Costa Rica ser helt fantastiska ut och jag avundas de som åker på dem, men med tanke på hur absurt rädd jag är för hajar så är det troligare att Isabella Löwengrip utses till världens mäktigaste kvinna än att jag tar surflektioner i Costa Ricas hajinfesterade vatten.

Jag förstår att min rädsla för hajar är på gränsen till att vara en fobi, men hur kan man INTE vara rädd för hajar?

Tack för tips!

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du får kolla på Sharknado och MechaShark så får du skratta lite åt hajar.
  Det kanske hjälper..?
  Själv tycker jag hajar är awesome så jag har ingen aning om hur man blir av med den fobin..

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Men åh så löjligt att du drar in IL i inlägget och måste h åna henne och göra dig lustig… det förstör ju hela inlägget som ist kunde avslöja att Margaux är lurig och inte helt ärlig och trnasparent. Hon och Viktor har sina strategier, väldigt fejkade och tar efter andra…

   Isabella har serverat oss ett stort fat med saker att göra oss lustiga över, det vore dumt att inte ta av det som serveras.

   Det är inte så att Camilla gör sig lustig över Isabellas psykiska hälsa direkt. Det handlar om hur högt Isabella hann sväva iväg på helt galet fluffiga och instabila moln.

    Jösses 🤦🏼‍♀️

    Så att om Margaux inte nämner Viktor kommer Isabella inte bli världens mäktigaste kvinna?

     Blir spännande att se hur hon bloggar utan Arnold, undrar alltid vad hon hade varit utan detta väluppfostrade charmtroll.

    Eller så hade hon ambitioner, mål och visioner vilket många har t ex de två som nämns ovan med flera. Inte alla vågar uttrycka sina mål och visioner bara. Världens mäktigaste affärskvinna var det för övrigt så inte mäktigaste. Tror många entreprenörer har den ambitionen och visionen även om de, inklusive IL, förstår att det förmodligen inte kommer bli så, men visioner har de flesta.

     15.26//
     Va???
     Fattar nada 😩

    Vem tusan är du som tror dig ha rätten att göra sig lustig över henne? Dax att växa upp?

     Vem är du som tror dig ha rätten att tillrättavisa Camilla, det är hennes blogg och frivilligt för dig att läsa!

   Ärlig och transparent? Vilka influensers är det, menar du?

    Typ paow ändå va?

   Ja och din hajskräck.

   Kan inte inläggen bara få vara utan dig och IL🙏🏼

  Jag är också rädd för hajar men orimlig rädsla är det ju inte. Ett dödligt rovdjur är såklart helt befogat att vara rädd för.
  Däremot gör människan ofta saker som går emot alla våra inbyggda varningssignaler.
  Jag balanserar gärna i taket på en arena endast fäst i två linor, trillar jag så bryter jag mer än hälften av kroppens alla ben och får förmodligen men för livet.

  Jag kör gärna snabba bilar som krossar mig som en fluga om något går fel.

  Men det är adrenalinet som ger oss kickar likt droger. Att surfa på höga och snabba vågor ger en kick och vetskapen om att faror lurar i närheten kanske förhöjer den kicken.

   Människan är så mycket värre än hajen..

    Ja tänk dom som skär av dom fenorna och dom får dö en plågsam död. Hemskt.

  Du tror inte det mest troliga är att vapendragarna mycket väl känner till att den andre ska dit, att de rent av reser tillsammans? Eller har jag missat nåt?

   Kanske att Margaux i sitt inlägg skriver att hon skulle bjuda med någon annan men att det inte blev så? Läste du inlägget?

   Absolut är det ju så. Viktor sa väl också att han ska åka ensam för att vila och ta det lugnt men nu skriver han ju ut att det är samarbete iaf vilket man ju förstod direkt. De där två alltså, känns mer och mer falska och giriga. Men härligt för dem att åka dit, mycket resor blir det, känns verkligen som att de behöver ännu en resa.

    Läste nåt reportage/intervju i Elle där det står om Margaux ”ensamresa”, som en stor grej, att hon är självständig och modig och åker själv. Blir ju löjligt att framställa det så när Victor ska dit – de kan ju knappast lura någon att de är helt ovetandes om den andres resa…
    Falskt.

  Hajar är inte ute efter människor som en del påstår. Hajar är rovdjur och bor i havet och vi är deras besökare – på samma sätt som vi är älgens besökare när vi promenerar i skogen. Förutom fisk äter hajar sälar & sjölejon men även sköldpaddor vars siluetter liknar människor underifrån. Vithajar till exempel har en väldigt dålig mörkersyn och det är en av anledningarna till att du aldrig ska bada i havet tidigt på morgonen eller sent på kvällen då rovdjuren jagar och du kan misstas för någonting annat. Hajar lever i våra hav och för att bli av med din fobi får du antingen låta bli att bada eller helt enkelt förstå att de finns under dig och att de inte är några mördarmaskiner som söker upp dig för att äta upp dig.

   Haha, sköldpaddor är fina men vill verkligen inte ha siluetten av en underifrån.

    Så är det i hajarnas ögon speciellt om du paddlar på en surfbräda.

    Jag trodde att vi såg ut som sälar för hajarna.

     Inte när du paddlar.

  Varför var du tvungen att få in Isabella i det här?

  Min ”foder”hund, en muskulös Amstaff, i Australien blev jagad av en haj 😂 den kom in på grunt vatten och hunden, redan bland vågorna, simmade ut för att leka med sin nya kompis. Jag trodde han skulle dö. Skrek, grät och ropade på hunden medan hajen, en liten och ung en på kanske 150 cm, cirkulerade runt honom. Sen kom en promenerande man och frågade vad som hänt och jag snyftade att min hund bråkade med en haj där ute och vägrade komma tillbaka. Då frågade han hur stor hajen var och jag måttade med händerna.

  ”That’s allright mate” sa han och vadade ut, tog hunden i nackskinnet – halsbandet hade han tappat – och drog in honom mot land. Hunden helt lyrisk och ville tillbaka ut men mannen knöt kopplet runt halsen. ”Det var bra att ni inte gick åt andra hållet”, sa han sen. ”Det ligger en 9 foot crocodile och solar vid flodmynningen”. Floden han menade, några hundra meter bort kunde man vada över, och var kanske 2-3 meter bred, och ett ställe jag ofta gått till med samma dumma hund. 😂

  Jag gick hem på stapplande ben medan hunden fortsatte att hoppa och vända sig om mot havet tills vi var hemma och såg med lämgtansfulla ögon ut mot havet. Han skulle bara veta vad som låg och solade vid floden…. 😬

  Varje gång vi var på stranden efter det letade han efter sin ”kompis”.

  Fy fan.

  #OzLife

   Bra på storytelling och noll förutsägbarhet, lyckos den som får dig till bordet på en middag 🤗

    Vilken fin sak att säga! 💕

     Vet du, jag är så jävla less på alla miserabla jävlar här som bara lämnar kommentarer för att trycka ner folk så jag har bestämt mig för att bidra åt det motsatta. Senast imorse var jag inte allmänbildad för att jag aldrig har hört ordet rotvälta, man får hoppas att personen som råkar kunna ett ord jag inte kan tar tillvara på sin allmänbildning så att den tillför dess liv något; lycka, inre rikedom eller eventuellt till och med framgång och pengar. Det är lätt hänt att man avstår från kommentarer helt när vissa tar all glädje ur utbytet. I korthet ville jag uppmuntra dig att aldrig avstå från kommentarer, det är härligt att läsa dig!

      Du har helt rätt i det du säger och det var en bidragande orsak till att jag slutade kommentera här för cirkus ett år sedan. Blev lynchad för minsta lilla och tappade suget helt, när till och med en ”vanlig” kommentar om ditten eller datten fick cynikerna, bitterfettöörna och andra miserabla människor att skriva något dräpande.

      Din kommentar gjorde mig glad och jag har bestämt mig för att anamma samma sak. Sprida glädje istället för det motsatta, världen och detta kommentarsfält är nog fullt av sånt. Tipsar om boken Lyft dig själv och andra! Ha en riktigt fin kväll, Happy 🙂

       Ha en fin kväll du med och tack snälla för vänliga ord 🤗

   Jag visste såklart om krokodilrisken och att det fanns såna i vår närhet, inte minst talade alla skyltar om det. Floden flöt till en slags mangroveträsk och där uppehöll sig 2 krokodiler med jämna mellanrum, men de var sällan ute i havet och höll sig oftast långt inne. Men hajar brukade inte finnas just där och den som kom dit och kollade läget var mest troligt en ung haj. Jag rapporterade om det till berörd part och den var den tredje siktade hajen i området på flera år 😊

    ”Salties”…. inte nog med att de är stora, de är ilskna också. Har bott uppe i norra NT vid kusten och saltvattenskrokodilerna lärde jag mig snabbt hålla noga utkik efter.

     Ja på vandringarna runt NT kollade jag definitivt en och två gånger extra! 😬

  1. Varför ens dra in IL? Du vill att alla andra ska hålla sig på mattan medan du själv fortsätter ha dina hackkycklingar.
  2. Kan du inte försöka fokusera på det bloggen ska handla om, bloggare, istället för att referera till dig själv hela tiden?

   2. ………………………………………………….fast det är ju CAMILLAS blogg…….?

    En blogg om bloggare och sociala medier enligt headern.

   Det var det mest osannolika jag kunde komma på att använda som ett exempel, men lovar att fundera ett extra varv nästa gång.

  Surfakademin, årtiondets skojarföretag..

   Finns det någon simkunnig influencer som inte varit på sponsrad resa hos Surfakademin?
   Det företaget hamnar definitivt i samma kategori som DeoDoc och Chimi dvs företag som mutar influencers med resor i utbyte mot reklam. Kategorin företag att undvika.

    Håller med! Åkte med dem för många år sen när dem var ganska nya och det var något annat än vad det verkar vara idag. Noll fokus på surf (som är grymt roligt!) och bara bilder på tjejer i bikini som håller en bräda på stranden i motljus. Sjukt trist utveckling men det märks också på att dem som var surfinstruktörer i början och genuint älskade surf har försvunnit en efter en och kvar är någon form av surfinfluencerinstruktör. Surfakademin är ju en intern klubb för influencers och att få bra foton till sina kanaler och har väldigt lite med surf att göra.

     Snälla, skriv ”dom” om du inte kan skilja på de/dem (vilket du uppenbarligen inte kan).

   Hade gärna åkt på en sponsrad surfresa med dem, fy tusan vad härligt det ser ut att sitta och guppa omkring på en surfbräda i gryningen.

  Jag är också rädd för hajar, orimligt rädd. Och efter att ha sett filmen ”Crawl” lär jag aldrig tycka om krokodiler, annat än på tallriken.

   Efter den kommentaren kan du ju tänka på vem som borde vara rädd och akta dig för vem… ja inte för att du personligen har en chans mot en krokodil men människan är så mycket värre än något djur

  SVARAKNAPPEN ÄR FLYTTAD! HURRA!! 🥳🥳 /mvh möjligen lite efter i min upptäckt, men lika glad för det!

   Den är på vänster sida och den driver mig till vansinne.

   Mvh vänsterhänt

    Äntligen vet du hur majoriteten av oss har känt under en LÅNG tid

     Och vem fan bryr sig om er högermajoritet? Nån jävla gång får ni fan ta och anpassa ER för i helvete!

      Haha stackare

      AMEN, anonym 16:38. AMEN!

      Hehe tråkigt att dra förlorarlotten igen, lefties. Heyååå!

       Vi har ju dragit den intellektuella vinstlotten iaf. Ditt uttalande är ju lite… vad ska jag kalla det, BLÅST 😂

        Vilket fantastiskt statistiskt underlag, bra eller.. intelligent, jobbat!

       Vi är ju dock mer intelligenta så förloraren är ju ändå du 😉

      Är det det här som menas med ”vänsterblivna”?🤔😜

     Jag har känt det exakt lika länge men har undvikit att gå in här för knapp-fans skull.

    Scrolla med andra handen

   Tycker bara det blev jobbigt, har råkat trycka på den fler gånger nu än tidigare (högerhänt, men scrollar med båda🤷‍♀️) för nu flyttar den sig ju i och med att svaren hamnar åt höger. Tidigare var den bara på ett och samma ställe = man visste vart på skärmen man skulle scrolla för att undvika att komma åt den.

  Oj vad du verkar hata Isabella verkligen!
  Nu verka du bara svartsjuk och trycka ner henne för njutingens skull..

  Vi fattar vad hon gjort men snälla gå vidare med livet.

   OMG det var ett skämt…

    Efter ett tag så diskvalificerar man sig själv att kunna vara den som skämtar om en person om man skrivit för mycket om och mycket kritik (och i Isabellas fall flera gånger också elakt) om en person. Det här ser lika illa ut som om jag försökte mig på att skämta om CamCam.

    Dessutom om man ska dra dylika skämt tycker jag att det ska ligga ett viss mått av kärlek i det, iaf om man vill att det ska gå hem hos de flesta och inte slå tillbaka på en själv och få en att se småsint ut. Skratt som går ut på gliringar har en tendens att fastna i halsen efter ett tag.

    Griploov är ett perfekt exempel på det. 👇
    https://foodforfika.wordpress.com/2020/02/10/forsatter-pa-sparet-bella/

     Sluta gör reklam för din blogg överallt. Vet inte hur många inlägg du skrev inne hos Kissie häromsistens.

      Men trött du är. Är det bättre om hon kopierar in allt hon redan skrivit på bloggen här på bb eller är det bättre att hon lade in en länk så att hon kunde förtydliga vad hon tänke. Var nöjd istället för nu slapp du hundra kommentarer som tyngt ner hela kommentarsfältet och nu fick du bara en. 🤷🏻‍♀️

     Gå in och annmäl den där Gloov så den förhoppningsvis försvinner. Helt sjukt hur någon kan vara så obsessed av att h-ata, göra narr av och sprida lögner och påhitt om en människa för att föstöra, och så sitter det galningar som tror på det den d-åren skriver och mobbbar och spekulerar, vuxna människor. Helt galet. Skrämmande. Inte lätt att lyckas och bli framgångsrik om man motarbetas så och det sprids lögner och sk-tpåhitt, det slipper andra iaf.

      Ja fler borde anmäla.

   Fast är det så farligt – egentligen? Om nån går ut å meddelar i kanal efter kanal att man ska bli världens mäktigaste kvinna. Är det inte nåt som faktiskt man kan skoja om? Det är ju en helt omöjligt tanke. Inte för att hon är IL utan för att det finns ca 5 miljarder kvinnor på jorden och även om hon ligger i toppen finns det nog nån miljon som har ligger minst ett steg före henne. Det är helt orimligt att hon skulle hamna där. Visst ska man drömma, men att uttala det så som hon gjort utan att ha åstadkommit mer än hon gjort blir lustigt och bjuder in till skämt.

   Men jag hoppas att hon hittar sin område där hon kan bli världens mäktigaste. Och kanske det kan räcka för henne så hon finner harmoni

    [Borttagen kommentar]

     Men oj varför behövde den kommentaren tas bort? Får inte I L för svaras? Det stod Hon har sagt att hon VILL bli världens mäktigaste affärskvinna, det är inte helt omöjligt, du kanske vet att hon blev utnämnd till Sveriges mäktigaste affärskvinna av veckans affärer och att hennes skönhetsmärke visats i amerikansk tv och säljs i flera länder men det är såklart inte lätt att lyckas då hon blir motarbetad och galningar sprider lögner och sätter käppar i hjulen. Finns Idoldeltagare som sagt att de vill och ska bli världsartister och nummer ett, bjuder det in till skämt också? Eller att Bianca sagt att hennes smink ska bli världskänt, är det lustigt också?

  ”Dock har jag inte hunnit ha någon egentid över huvudtaget. Men vad gör väl det när jag har bokat in min första ensamresa någonsin. Jag har alltid drömt om att åka någonstans själv men aldrig vågat göra det och nu händer det.”

  Ensamresa? Med Viktor då eller?🙈

  Jag är inte rädd för hajar när jag badar i hav. Däremot är jag rädd för hajar när jag badar i en sjö, var är logiken där?

  Okej i ett hav kan jag ju se botten och går aldrig särskilt långt ut, i en sjö kan jag inte se botten på samma sätt och massor av slemmiga saker flyter omkring.

   Nu är det inte specifikt hajar jag är rädd för, men nån slags stor odjur/låååång ål/enorm fisk som simmar i dom djupa, mörka vattnen. Älskar att bada och gör det ändå, men ibland har man ju tänkt att det kanske nuddar någon slemmig stor varelse vid mina fötter när jag badar i mina favoritsjöar. Jag simmar alltid ut på dom djupa vattnen för att komma bort från näckrosor och sånt störigt. Så ryser jag lite lätt av obehag när tanken kommer upp, och sen snabbt börjar tänka på trevligare saker för klara av att simma vidare.

  Åker gärna till Costa Rica. Men ingen surfing för mej. Någon som varit där och kan berätta lite mer?

   16,48 Du kan fråga Jonas falk han var där och fyllde en segelbåt med något sorts pulver! Costa Rica är underbart, men man måste vara i safe områden. Det är mao ett oroligt land och jag skulle välja ett annat paradis.

    Är det oroligt? De har ju avvecklat sin militär för att de ansåg att den inte behövdes. Jag har aldrig hört om något utbrett gatuvåld, större drogproblem eller annat strul i Costa Rica. Har det blivit oroligt nu på senare tid? Det måste jag helt missat.

   Costa Rica är jättefint och det finns massor att se! Jag var där för 5 år sen och surfade inte. Rekommenderar att både åka till strand (ex. Manuel Antonio) och till vulkan eller regnskog i en annan del av landet.
   Det är garanterat Centralamerikas mes säkra land och det kryllar av turister. Det enda jag inte gillade var maten (den är tråkig och smaklös)

  Varför skriver IL ett inlägg om kärleken till ett får? Hon gillar ju inte ens djur har hon ju tidigare sagt?

   Det är hennes nya persona. Den ”naturliga och avskalade” den som vill leva i ett med naturen osv.
   ZZZZzzzzzzzzzzzzz……😴😴😴

   Tänk att det är fel på allt hon gör, vad hon än gör. Får hon finnas till ens? Låt henne gilla fåret, uppenbarligen så gillar hon vissa djur iaf, du vet inte om hon sagt det för att det var så en tidning skrev men de vrider ofta utelämnar el lägger till, så är det.

    Fråga Christian-Gillis om IL gillar djur.

    (Och om du inte vet vem Christian-Gillis är har du inte följt IL tillräckligt länge för att få rätten att uttala dig om hennes förehavanden)

     Herre Gud 8.05 så man gillar inte djur för att man omplacerat en hund?
     Jag har varit tvungen att göra det och om vi ska prata bloggvärlden så har väl Magdalena Graaf lämnat iväg 3-4 st dom senaste åren.

  Det här med muttor, kan någon förklara när man tvättar sig då jag tvättar mig inuti speciellt vid mens, tänker såklart på att det finns olika håll i muttan ska man låta bli att tvätta alla hål?

   Va?

    Hur tvättar man muttan rätt?

   Du behöver aldrig tvätta insidan av kroppen.

    Kom ihåg: borsta EJ tänderna och tungan.

     Jodå, men strupen behöver du inte tvätta. Gör dig inte dum nu 😜

     Nu brukar man i vanliga fall inte äta med snippan, men om Du gör det så kan det säkert vara bra att borsta den efteråt för att få bort matrester! 👍🏼

   Glöm inte att tvätta magsäcken efter du har ätit, annars är man inte fräsch!

    Det är så äckligt med sur magsaft, jag brukar äta bikarbonat för att neutralisera pH och vara fräsch

   Kommer ett öppet spår om några dagar. Håll ut tills dess.

   Du kan omöjligt tvätta ”urinhålet” för det är lika stort som ett synålsöga. Sen finns det bara ett hål kvar, och där i ska du inte tvätta. tvätta bara med handen och vatten, utanpå muttan, mellan läpparna.

   Glöm ej tvätta tarmkanalen också när du ändå håller på. Det finns ett hål där bak, så koppla loss duschmunstycket från slangen och börja mata upp så långt slangen räcker, sen vrider du till fullt ös på kranen. Blir riktigt rent ska du se. Sen tar du och duttar på lite DeoDoc efteråt så det doftar ananas där bak.

    😂😂😂 Hur ofta gör man detta då?

    Skrattade rakt ut!

   Ursäkta OT .Amanda…du tvättar självklart underlivet,blygdläpparna men går inte in i själva kroppen.Den rengör sig själv.

  Sista dagen på min semester blev en kille huggen av en haj några meter bort…hade jag vetat att de kom så nära stranden hade jag INTE badat ngt i havet!! Iaf läste jag på mycket efter det om hajlivet och jag beskyller dom inte för något. Vi människor som tar deras territorier…

   Vi människor tar ju knappast djurens territorier. Alla territorier kan när som helst tas av något annat djur, inklusive människan. Eller vem har rätt till ett område? Dinosaurierna?

    Meh vadå #intealladinosaurier

    Jo det gör vi. Deras habitat försvinner vilket gör att många djur letar sig in i städerna där det blir en krock med människor. Kolla bara på Alaska.

    Klart vi gör ????? Och bara för vårt nöje…bygga femstjärniga hotell längs hela kusterna typ..
    hade ett annat djur intagit territorierna är det ju naturligt…

    Jag hajar ingenting..

     Jag är så rädd att jag åker skridskor i Kungsträdgården med en harpun på ryggen
     om en haj skulle bryta ytan och hugga tag i min skridsko.

      Kul att ni tar hajen på allvar. Hoppas du ramlar och får skrubb på knäet…

  Nellie skriver nu att det inte längre fungerar med att driva ett familjeföretag utan vill nu satsa på att ha något bara hon och Olav utan resterande familj. Herregud vad mamman måste ha härjat och levt rövare om detta då de inte ens ställde upp och körde till Borås. Antingen är man med ELLER emot, finns inget mellanting. Undra om gården renoveras och säljs nu och det är därför deras förra hus är borttaget från nätet

   Undrar så hur detta kommer utvecklas.

   Tror att Nellies mamma inte klarade av att Olav också skulle få en del av kakan -> hon ställde ett ultimatum: antingen familjeföretag med bara familjen och Olav får inte vara med ELLER så får Nellie och Olav fixa allting själva utan någon som helst hjälp från föräldrarna.

    Varför sitter du och hittar på en historia om ”hur det kanske är”?

  Såklart hon ska vända det till att hon är stark och behöver egentid, samt trycka lite på ”synd om oss knappen” gällande separationen. När det egentligen handlar om en sponsrad resa.
  Falsk är bara förnamnet.
  Och självklart åker hon med Viktor. Lim har suttit mindre fast på mig än vad dessa två gör på varandra. 😂

  Griplöv har fått på tasken! 😂
  Rätt åt honom då han spårat ut helt på sistone.

   Har han, var då? Och jag kan inte påstå att jag är missnöjd över det.

    Gick in och tittade. Ser att tyvärr det inlägg som jag lyfte fortfarande ligger kvar. 🙁

     Vad är ni sekundärkränkta över nu??

      Skadeglad, viss skillnad! 🙄

       😴

     Anmäl hela kontot.

   Vadå?

  Victor Frisk, vad har han gjort för att vara känd? Förutom att han verkar vara kompis med typ varenda b-kändis som existerar inom Storstockholms gränser.

   Han har väl en orkester tillsammans med Samir?

    En orkester???

  Bilden Viktor la ut om resan frågade 2 st om man skulle på resan med Maggan och svar: smilegubbe. Varför ljuger hon om en sådan sak, blir bara konstigt.

   Sluta tro att bloggare ska vara ärliga mot dig, så slipper du bli irriterad.

   För att han inte är skyldig att svara på alla nyfikna frågor han får.

    Irriterad? Nej, varför skulle jag bli det. Tycker bara sånt är barnsligt att göra det så stort att man ska åka själv. Men hon kanske tycker att hon och Viktor är samma person, då blir det ju själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *