Isabella Löwengrips planer för framtiden

https://www.instagram.com/p/B8t_ibfnr71/

 

En sak som jag är säker på är att mitt liv kommer att bli enklare. Det är något som jag såg hos Erik (som idag är en av mina närmsta vänner), en enkelhet trots kapital och jag älskade den. Det blir inga mer assistenter, kockar eller chaufförer eller dylikt. Jag har köpt ett vanligt hus till mig och barnen på Lidingö (inflyttning 1 april) och där vill jag ha en vanlig vardag. Ge dom ett vanligt liv.
Jag ser fram emot att kunna tillbringa ännu mer tid med mina barn. Inga mer stressiga kvällar med jobbsamtal, möten hemma hos mig med kollegor eller för mycket nannytid. Nu kan jag vara ledig och ännu mera mamma. // Isabella Löwengrip

I sitt senaste inlägg på bloggen så delar Isabella med sig av planerna för framtiden och hur hon ser fram emot att ge barnen ett vanligt liv utan assistenter, chaufförer eller nannys.
Att hon ser fram emot en enklare livsstil med en ledig vardag där hon kan vara ännu mer mamma utan att hela tiden behöva parera, bolla och pussla företagsrelaterade frågor.

Att byta livsstil så här drastiskt är aldrig enkelt, även om beslutet känns rätt till 100%.
Som Isabella själv en gång skrev på sin blogg så har det funnits stunder då hon själv ansett sig vara bättre på att jobba än på att vara mamma, men är det så konstigt egentligen att känna så?
Hon har ju betydligt mer erfarenhet av att jobba än av att vara förälder eftersom hon drivit sin blogg som ett företag sedan tonåren, och nu ska hon alltså försöka hitta ett nytt liv med en ny vardag utan den måttstock på framgång och den trygghet som hon alltid kunnat luta sig mot tidigare – jobbet.

Ovissheten av vad framtiden bär i sitt sköte kan vara påfrestande för vem som helst, särskilt om man är van att ha full kontroll på alla plan, så jag hoppas att Isabella finner sig tillrätta i sin nya vardag och känner sig fullt tillräcklig i sig själv och sin nya roll även fast den gamla måttstocken är utbytt mot en ny.

Ge det tid så brukar det bli bra.
Det tror jag i alla fall…

293 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror också detta kan bli bra för henne.

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Tvära kast!

  Tycker det verkar som ett sunt och bra beslut, men kan inte låta bli att känna: ? över den här inställningen jämfört med vad som uttryckts innan.

  Blir helt klart intressant att se tillbaka på detta om 1-2 år och se hur det blev 😉

   Är väl den inställningen hon hade förut som nybliven mamma. Sen blev hon förgiftad av framgången. Men nu verkar hon tänka klart igen ?

    Knappast.
    Hon har inget annat val.

     Tror också att hon mer än gärna hade fortsatt med hemmateam, galor, New York, sommarhus och hela kittet om hon inte konkat…

      Detta är så givet! Men nu tog det slut!

       Det är ju skillnad på de som HAR all den framgången IL drömmer om men till slut VÄLJER att ta ett steg tillbaka och ”inse” att man hellre vill vara runt sin familj/leva mer ”down to earth”.

       VS som IL att bli TVINGAD att göra det. Klart som fasen hon låtsas att det här är det hon vill. Det är enda sättet hon kan försöka få lite värdighet tillbaka?

        ”Ah nu har jag inte råd med denna lyx längre, får väl tvingas umgås mer med barnen i brist på annat…” ?

         Exakt så ?‍♀️?

      Obehagligt med noll självinsikt och bara ett intresse av att ge sken av en perfekt yta.

      Fakta och sanning verkar vara noll intressant i dagens influcenersamhälle.

    Skulle precis svara samma som Anonym / 11:46. Jag tror inte detta är något hon önskade, hon måste bara ”se det goda” i situationen för att inte tappa sitt ansikte helt och hållet i floppen. Det känns taskigt av mig att skriva detta, men efter att ha följt henne i så många år, då är det ganska uppenbart för den ”vassa läsaren”.

     Och allt det hon säger sig vilja ha nu var det hon absolut inte ville ha förut och därmed skiljde sig ? Hennes trovärdighet är lika med noll

      Att hon skiljde sig hade väl ingenting med barnen och huset att göra?
      Hon skiljde sig från sin man. Det fungerade inte mellan dem.

       För att han satsade på familjen och tyckte de hade det bra nog medan hon ville gasa på och expandera sina företag. Det skrev hon ju själv i sin blogg.,

        Ja och det var även så jag uppfattade det i hennes sommarprat.

      Stollis, sluta nu

    Se det tror jag inte alls, utan Isabella har malt en ny strategi som hon måste leva efter pga omständigheterna. Högst 2 år tippar jag. Sen blir det något helt annat. Kan inte låta bli att känna en stort obehag av henne. Detta manipulerande är skrämmande. Hon borde dra sig tillbaka och verkligen känna efter VEM ÄR JAG INNERST INNE? VAD VILL JAG MED MITT LIV?

   Hon vet inte vem hon är, vad hon tycker, vad hon vill… Det är därför hon vänder kappan efter vinden hela tiden. Hennes liv å personlighet har ju varit väldigt hårt präglat av vilken kille hon varit med (eller velat ha) Det är bara tragiskt hela skiten. En så vilsen vuxen människa med två barn och som spelar ut allt i offentligheten. Hon borde gå under jord i några år, det skulle va det absolut bästa för henne och hennes familj.

    Daddy issues mao

    11:57 jag skrev 13:22 fortsätter att läsa kommentarer och ser då att vi snarlika uppfattningar.

   Nej, hon hade inget val och vill inte tappa ansiktet utan framstå som en fantastisk människa som prioriterar sina barn…något som borde vart självklart från början. Jag köper det inte alls.
   Men jag HOPPAS att det är på riktigt och att hon har förändrats iom det som hänt, undrens tid är inte förbi.
   Men hon har ju älskat nanny, kock och team, att jobba sent under nattning å jada jada..varför skulle det ändras i en handvändning?

    Detta är ingen fråga om prioritering, pengarna tog slut – så enkelt är det ?

     Ja, vad är det ni inte förstår i det hon skriver?
     Hon var nära kk, hon sålde sitt företag och nu blir hennes liv så här framöver.

   Undrar om hon med detta beteendet försöker sig få Erik S tillbaka?// alltså Hur kan man svänga så här drastiskt bara på några månader!
   OMG ? var inte så länge sedan hon rekommenderade alla- ta privatjet oftare, smidigt när man har småbarn.
   Hmmmm nästa rulle ???

    När hon träffade O blev hon en hemmatjej med hästsvans och osminkat och fredagsmys med OLW.

    När hon träffade H var det affärer och aktier och ekonomi och assistenter och leva rikt och lyxigt och privatjet.

    (När ryktena gick om norrmannen som hon var intresserad av, var det ett stort sammanträffande att hon blev väldigt inne i att etablera gasa växa etablera internationellt och sånt snack.)

    När hon träffade E var det serious business woman och välgörenhet och leva stort och flådigt men ändå leka att man är så fin att man står över andra influensers, typ ”aw inte vill jag ha uppmärksamhet, låt mig nu semestra med min fett rika pojkvän, vi är inte intresserade av att synas och höras överallt”.

    Ok jag förenklar och kanske inte har dubbelkollat tidslinjen direkt, men det har definitivt synts ett mönster under åren.

    O framstod som en man som uppskattar familjelivet.
    H framstod som en snubbe som var väldigt mycket för att tjäna pengar.
    S var mannen som etablerar sig internationellt och lyxiga hotell osv.
    E vill inte synas så mycket utan gör saker utan att behöva Instagramma om dem.

    Visst blir man lite som sin partner. Men vissa förlorar ju helt sig själv. Vem är hon själv ens, för Blondinbella går ju helt upp i sina partners.

  ”…enkelhet trots kapital”
  Ja, det är så majoriteten människor med kapital väljer att leva sina liv. Frivilligt.
  Men Bella gör det ofrivilligt. Det här är bara ännu ett sätt för henne att försöka rädda ansiktet nu när livet med team hit och dit definitivt är över.

  Det är knappast en livsstil hon själv skulle välja om hon inte var tvungen.
  En vanlig vardag är inte vad hon strävat efter.

   Exakt.

   Eller så trodde hon att hon var tvungen att leva ett liv med konstant jobb, hemmateam och affärsresor för att bli framgångsrik.

   Shit när jag tänker efter hur pinsam hon varit med sitt team-snack.

   Jag tänker på hur ”gammalt välstånd” ser ner på ”nyrika” som man ser på tv och i film. Man kan ju inte låta bli att undra hur mycket sanning det faktiskt ligger i det. Det är extremt sällan man ser en faktiskt vuxen människa som varje dag skryter om all den personal hon behöver för att bara ta sig igenom en vardag.

    Det tar flera generationer att fostra en gentleman/lady (brittisk ordspråk).

  Nä, jag tror henne inte. Hon var så illa tvungen att avskaffa hemhjälpen osv. Hon gör väl det bästa av situationen hon hannat i, men jag kan inte ta henne på allvar när hon plötsligt vill vara VANLIG. Tvivlar på att hon kommer gå hemma och göra ingenting (förutom att vara mamma då) också, klart hon kommer att jobba i någon form.

  Hade hon inte fått slut på pengar hade hon knappast haft denna ”stora livsinstinkt” om vad som räknas och är viktigast här i livet. Hon blev tvingad till detta men får det låta som hela grejen var ett val hon gjort. Excel excel…

   Det kallas att gilla läget.
   För att gilla läget så kan det förstås vara praktiskt att låtsas som man gillar läget av fri vilja och inte av tvång.

   Excel excel, precis som camilla, kenza, paula och alla andra. Det är väl så man jobbar i branschen?

    Hur kan du ens försvara en så sjuk och manipulativ människa? Tycka vad man vill om övriga bloggare men det är verkligen ingen som håller på som blondinbella gör.

     Jag försvarar ingen alls. De flesta s.k influerarna är komplett dumma i huvudet, inklusive Bella.

   Hon har ju knappast slut på pengar iaf då hon inbringade ett antal millar iom den här försäljningen, de stod ju på e pressen och hon själv skriver att tack vare försäljningen kan hon ta det lugnt i 1 eller 2 år, så hon har nog en hel del så hon klarar sig.

  Fast jag är nog skeptisk om hur länge hon kommer orka vara en vanlig svensson. Kanske har jag fel, men jag tippar nog på att hon kommer tröttna snabbt. Att hon ännu på sommaren skulle flytta till NY, bsatsa på att bli en global stor entrepreneur och världens mäktigaste kvinna. Nu har hon precis räddat sig från en total konkurss och priset på de var allt hon buggt på i flera år. Att säga att lyftslottet fall ihop är underskattar, hon föll verkligen så pladask och tror det har varit den största lärodomen hon har någonsin fått. Jag hoppas hon nu lär sig vad som är viktigt i livet, för utan all sanning hade hon fortsatt att köra på fullt med sina påhittade siffror. Hon har ju alltid varit ganska ärlig i att jobbet är det absolut viktigaste i hennes liv.

  Utan att sälja Löwengrip, hade hon säkert gått i personlig konkurs. Hon hade inga andra alternativ kvar.

   Vad är det för påhittade siffror ni tjatar om? Var har ni sett påhittade siffror? För hon har 1.5 milj följare i sina kanaler och hennes bloggbesök är 1.5 i genomsnitt så det är inget påhitt. Att skriva att hon har 1.5 milj följare vilket hon ju har är inte att fejka, inte heller att visa sidvisningar – det är inte att hitta på siffror.

    Och hon har 940 000 följare i Umeå. Lika sant.

     Men sluta det tjatet – ett tryckfel, ett skrivfel och det vet du. Nej så många följare i Umeå är självklart inte sant men det som står ovan är sant.
     Canillla – de siffrorna som de redovisade till expressen som du kallar till slut var ju -unika läsare- och det VET du sluta låtsas, men 1.5m är följare och besök på blogg i snitt – och du VET skillnaden, så sluta spela.. men det är din strategi, du är manipulativ, du vill kasta smuts och du vill svartmåla. Ge dig.

      ?

      Det var Google Analytics som för 2015 redovisade 6 200 000 bloggläsare varav 940 000 i Umeå.
      Bella la upp siffrorna utan att ifrågasätta dem.
      Inget skrivfel precis men visst är siffrorna konstiga.

      Åh du igen ? Fattar du inte att folk skrattar åt dig? Är du den nya vrida-dreva-stollen?

      Är du här igen Stina?

    Men ge dig!
    Isabella har ju själv redovisat sina siffror till slut nu och de var lägre än 50% av det hon tidigare påstått.
    Det här blir ju bara pinsamt när du inte ens kan acceptera siffrorna som kommer från Isabella själv.

     Men lägg av, du vet att det inte var samma siffror utan att det var siffror på unika. Sluta låtsas, sluta spela dum Cam… Men detta får jag ju inte svara på för du blockar ju så man inte kan svara, fega sk-t. Du är så pinsam, ingen som helst skillnad på dig och Anna Book. Eller jo hon är nog inte som du riktigt…

      Snälla du. Ta och lägg ner nu. Är du på väg att få ett psykbryt av Camcam´s inlägg så ska du nog sluta läsa här. Du kan inte må riktigt bra.

     Fast det där var ju siffror på unika och det vet ju du eller hur, du vet skillnaden och att hon skrivit 1.5m följare vilket är en annan sak. Bloggbesök är en annan sak också och det är ju 1.5m besök på bloggen i snitt vilket man ju kan se på öppna sidor. Men de siffror hon visade var väldigt höga eller hur, eller finns det någon som har högre? Förutom möjligtvis denna blogg då?

      Nej, Isabella har på flera ställen hävdat att hon haft 1.5 miljoner UNIKA besökare i veckan.
      Det är helt okej om du inte vill ta in dessa fakta men sluta spamma loss här inne..

      “Jag har en större räckvidd än många mediehus i Sverige med mina 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen och 426.000 på Instagram. Jag har länge haft min blogg på andra plattformar, men jag har ju faktiskt mitt eget mediehus och det är dags att handla därefter”

      Isabellas citat från Breakit.
      https://www.breakit.se/artikel/12669/isabella-lowengrip-bryter-sig-loss-startar-internationellt-saljbolag

      1.5 miljoner UNIKA besökare i veckan!

      Frågor på det?

       Men du vet att det var en felsägning och att hon sen förklarade det!! Det kan du ju visa upp också. Många har slängt sig fel med ordet unika och det vet du. Självklart har ingen blogg 1.5 unika i veckan det skulle vara mer än var tionde person. Hon har oftast sagt följare på 1.5m och du VET ATT HON HAR DET!! Du vet att det är hennes bloggbesök i snitt. Rätt ska vara rätt är det inte så? Då borde all information få komma fram och till tals, eller? Du är väl en schysst person? Sluta blocka!

        Jösses…

         Ja jösses, men du fattar inte vem det är jösses om och det är in stollis. ??‍♀️ ?

          Va?

         Hon menade ju 1.5 miljoner bloggbesök och hon brukar skriva att hon har 1.5 milj följare vilket betyder i olika kanaler totalt – det stämmer ju, hon har ju det – det kallas följare och räckvidd. Sedan så är hennes bloggstatistik i genomsnitt 1.5 milj besök. Men finns det någon som har högre siffror än de du menar att hon till slut visade upp? Finns det någon som har mer än 400k unika eller mer än 260k unika och mer än 1.5 milj blogbesök i snitt? Möjligtvis denna blogg men andra?

          Du vägrar alltså ta in att din idol Isabella ljög sig blå gång på gång gällande sina siffror, även när du får hennes citat matade till dig?
          DU vet vad hon menade och att hon missförstått alltsammans, trots att hon varit i den här branschen längst av alla? Skönt att du kan rädda upp henne då och berätta vd hon MENADE…

          Jag ger upp, tro vad tusan du vill men inte här. Tack!

          Man kan ändå inte addera följare i olika kanaler bara, det är också fusk. Det är högst troligt samma personer som följer i de olika plattformarna. Hon hade aldrig kommit undan med den typen av beräkningar i en vetenskaplig artikel, eftersom det är ren hittepå att dubbelräkna på det sättet.

          Det är som att min mamma skulle gratulera mig på min födelsedag via telefonsamtal, sms, mejl och face to face och jag då säger ”4 personer har grattat mig redan”.

        Men här då?
        Det är ju Pingis som skrivit den här artikeln om Isabella. Också en felsägning?

        https://bloggbevakning.se/2018/04/28/redan-2016-anvandes-falska-siffror-att-beskriva-isabella-lowengrips-framgangar/

         Men snälla Cam…. det där är ju en felskrivning bara, att hon råkat skriva en nolla för mycket? Är det en medveten lögn menar du, när det går att se i instagraminlägget hur många kommentarer det fick? Snälla…

          Skönt att du är här och ska reda upp alla Isabellas felsägningar, sammanblandningar och andra missförstånd! 🙂

           Camilla! Slösa inte din tid med att svara hen något mer nu, är ju uppenbart nån som inte riktigt förstår alls tyvärr. Du har rätt. Så är det bara. Det har 99% av bloggens läsare fattat genom att själva ta del av all fakta. Inte pga ”lurade av Camilla”.

          Men vad obehagligt, du låter inte riktigt riktig är jag rädd…

          Gahahaha vad tragisk du är ?????????

        Du anonym 12:44 kan visa up när IL säger att det är en felsägning och drar tillbaka siffrorna. lägg in en länk med det nu, tack.

         Nu har det gått en dryg timme. Ingen länk från Stollis. Mysteriöst.

          Hen åker direkt i skräpkorgen, men skulle där hamna en länk så lovar jag att publicera den. 🙂

         Du är ju manisk på riktigt.. Har vi en ny stollis? Är det du Stina?

         Så synd. Eller inte.

         Kämpa! Det är ditt livs viktigaste kamp! ??

        Antal följare =/= antal bloggbesök

         Mongofakta räknas inte, lilla du.

      Hört talas om psykisk ohälsa o vad det drar med sig? Hört talas om mobbing?
      Det är annars exakt det som pågår härinne – Flashback 2.0.
      Usch så vidriga ni är.

       Klirr…klirr

   Jennifer/
   Ska bli spännande se om belladonna- skrurar golv, skalar lök ?, tvättar fönster och åker till Bert Karlsson sommarland på semester?
   Bert var ju intresserad och träffa henne ??

  Jag tycker du hade en väldigt trevlig ton i det här inlägget! Gillar det skarpt.

   Håller med! Sätt bara och väntade på ett bitskt hugg när jag läste, men blev verkligen positivt överraskad!

   Skulle precis kommentera det samma. Blev oväntat glad över det!

   Känns inte som att Camilla skrivit detta inlägg själv. Låter inte alls som hennes ton.

    Jag har tyvärr ingen ”head of blogginlägg” än så det är jag som sitter bakom spakarna även idag. 🙂

     Du är bara nervös det är allt. 😉

      För?

   Håller verkligen med! Väntade också på något bitsk eller spydigt, men tji fick jag. Bra där Camilla.

    CamCam har sitt eget excel ark. ?

     Exakt HUR skulle det gå till? Eftersom jag skriver om vad andra människor publicerar och på intet sätt kan påverka det – vad exakt är det jag har mitt excelark till och vad består det av? Jag är alltså genuint nyfiken…

     Det enda jag ”strategiskt” brukar tänka till om är att inte lägga två inlägg med massa text och information efter varandra utan lägga ett kortare, enklare inlägg mellan dem.

      Sluta svara dessa dumma kommentarer, de gör sig bäst genom att inte ens få svar, då ingen annan ens tar dem seriöst eller läser dem.

      Försök istället att fokusera på dina kick-ass inlägg, checkar läget härinne minst 5-6 gångar dagligen. Haha. Skulle hålla en presentation för hela bolaget för någon vecka sedan och ”mest besökta sidan”, som poppade upp framför hundradtals människor, när jag skulle demonstrera något på nya Internet Edge, var Bloggbevakning. Tror att en och annan person kände igen sig i att slaviskt följa dig 😉

      Men Camilla det är superlätt att se din strategi. Elda elda elda tills tillräckligt många klagar och sen kommer du med ett snällt inlägg så att dom blir nöjda en stund och sen är du ingång igen med att elda på för att få igång kommentarsfältet. Dom som är kvar på din blogg är här för att spy ut sin ångest och du tjänar pengar på att få så många klick som möjligt och du skiter i hur du får dom. Och det finns inget bara med din blogg eller med dig. Du är lika kallt kalkylerande som IL.

      Fast du skriver ju inte alltid bara exakt vad andra publicerar – du vrider, vinklar, lägger till och drar ifrån. Vrider det och skriver ofta med en negativ ton och för att påverka läsarna att tycka som du, att tro på det du skriver som en sanning, att bli negativt inställda och tycka och tro saker. Du upprepar för att det ska få fäste och bli till sanningar. Du använder starka ord särskilt när det gäller IL för att svartmåla – ord som missbrukar, lurar, bluffar, fejkar osv… Du vrider och du påverkar, manipulerar helt enkelt. Dessutom styr du ju genom att b-locka och inte släpper fram svar som säger emot dig och motbevisar. Du har strategier. Som nu att du mjölkar detta om IL och kanske blev du lite skraj av kommentarer på en viss blogg med början på T.

  Kan nog bli så när man skaffar barn utan att vara mogen för det. Hon har väl lekt av sig.

  Mera mamma? Vilket skämt.
  Den nonchalans hon tidigare helt öppet visat sina barn, där karriären och egotiden alltid truimfade dem, säger mig ändå att hon inget lärt utan helt enkelt tvingats dit nu.

   Under barnens viktigaste småbarnsår…

    Som tur är finns det andra viktiga personer runt barnen. Mammans viktighet är överskattad i vårt samhälle. Heteronormen.

     Jag tror mamman är väldigt viktig jag

     Patriarkatet.
     Paltkoma.
     Pittoresk.

     Vem är viktigare än mamman? Pappan? Eller adoptivföräldrar/fosterföräldrar?

   Precis hon har ju tyvärr inget annat än sina barn så nu passar de…Tidigare ville ju hon vara så långt (USA) ifrån dem som möjligt. Om hon hade brytt sig hade ju hon inte kört Usa utan väntat tills dom blivit äldre. Så som de flesta gör som är mitt i karriären.Men en fantastisk karriär i Skandinavien räckte inte. Totalt storhetsvansinne inte synd om henne för fem öre.

    Under skilsmässan visade hon verkligen att hon tog noll intresse av att finnas där utan flängde runt jämt och lät Odd rodda. Och då var barnen riktigt små.
    Hon är totalt ego och empatilös. Läskigt är det.

  Tycker detta är helt rätt av henne. Hon kan ju alltid starta företag framöver om hon önskar men tycker det låtersom en bra idé att fokusera helt på barnen och sig själv.

   11.43/
   Starta företag? Hoppas verkligen att hon lyssnar ? kloka människor runtom och INTE gör det!
   Hennes blondibella namn är förbrukat inget ta detta seriöst!
   Bäst föredatum passerat…. nästa steg skulle tro- jaga en miljönär!

  Han har knappast tid för henne.
  Tror att han har jämt göra med Collector Bank och Finansinspektionen för närvarande.
  Plus allt annat han håller på med.
  Men visst, det låter förstås bra att ha en fd lover som en nära vän.
  Men man behöver som bekant vara två i tangon 🙂

   Precis.

  Och nyss så skulle hon maxa livet utomlands, så långt ifrån sina barn som möjligt. Hon är så ”lustig”

   På pappaveckorna ja, hon skulle fortfarande vara med barnen varannan vecka.

    Man brukar ändå vilja vara nära sina barn, pappavecka eller ej.

    Vad hon gör nu är endast att försöka rädda ansiktet i nån mån

    Nu är det så att man är förälder 100%. Oavsett om man har egentid.
    Mamma- o pappaveckor är bara ett påhitt.

    Men man kan inte vara mamma på halvtid. Förstår du inte det?
    Har man valt att sätta barn till världen så får man också se till att finnas där för de alltid. Speciellt under deras barndom.
    Det är ingen docka man plockar fram när det passar. Yisses?

     Säga vad man vill om isabella. Men en msn hade aldrig behövt ta så mycket kommentarer angående papparoll vs företagande. Varför skriver ni inte om hugo rosas?

    Mm o tomten finns på riktigt , hur naiv kan man vara?

  Du är otrolig.. du mjölkar verkligen detta nu, är snabb att göra inlägg av Isabellas inlägg. Först försöker du krossa henne, sänka henne och j-vlas på alla sätt du kan, drevar, trakasserar och smutskastar… och nu… Asså

   Asså, det är ju du som är otrolig.. Sitter och v-ntar vid datorn ifall n-gon skulle drista sig att kritisera din idol..

   Du vrider och häcklar, förpestar och far med osanning. Jag orkar verkligen inte med dig längre.

    Sussi, är det varmt och skönt långt däruppe i Camillas rumpa?

      Hade du sparat på den länge? Men hörru där står rumpan och inte röven. ?

  Ha, ha, ha! Inte en chans att hon väljer det enkla livet, hon är så illa tvungen att växla om. Tror inte att villkoren för företagsavyttringen ger särskilt mycket pengar; distributören om någon måste ju veta ner till minsta lilla burk hur det står till med lager och försäljning.

  Det är det gamla vanliga: avyttra innan konkursen blir ett faktum. Skillnaden nu är att det inte räcker med ett år i radarskugga, då hon så totalt lyckats mosa sitt eget rykte. En ny Anna Book, typ. Grattis.

  Jag har jättesvårt att tolka dig och vad du tycker om Bella. Du kan vara väldigt hånfull mot henne, senast för några inlägg sedan och nu jättesnäll och önskar henne väl..

  Vem är du?

   Jag kategoriserar inte influencers i antingen ”100% bra” eller ”100% dåliga” utan ser till varje enskild situation.
   Samma influencer som jag kritiserade för någonting igår, kan jag lyfta för någonting annat idag, det tycker jag inte är ett dugg konstigt.

   Ser du många andra mediala plattformar agera enligt den här ”allt eller inget-principen”, att om de en gång skrivit någonting negativt om en människa så kan de aldrig skriva någonting positivt om dem i framtiden och vise versa?
   Lyfta det som lyftas bör, och kritisera det som kritiseras bör. För mig är det inte ett dugg konstigt…

    F, jag tycker Cam är saklig i sina inlägg om IL. Sedan använder hon en stor dos humor, vilket jag uppskattar. Man behöver inte vara gravallvarlig jämt.

     11:59
     Hahaha, kul när människor är sarkastiska. ??

    Åh, jag minns när du testade Löwengrip och berättade vilka produkter du gillade och ville köpa igen! Vissa trodde att du gjort en tvärvändning och stöttade Bella i allt från och med då, för att sedan ifrågasätta din granskning när du gillade hennes produkter.

    Varför har du ett inlägg klockan 11:30 helt plötsligt när dom i flera åt har kommit klockan 12? Hmmmm…

  Du glömde h-ckla.

  En av de stora skillnaderna mellan Isabellas troligtvis påtvingade enkelhet i kapital och frivillig enkelhet lär hon dock bli varse att hon aldrig kan komma dit eftersom hon ändå inte spelar i samma liga. Husliga bekvämligheter, kvalité på inredning osv som inte köps i tjänster. Jag önskar dock henne all vällycka, och att hon finner det hon söker.

   Haha att hon ens jämför sig med en miljardär. Vilket skämt. Människan blir på riktigt de hon är tillsammans med. Noll personlighet, helt störd.

  Många här kan inte skilja på sak och person. En person kan göra fel saker komma med oriktiga uppgifter det är en sak men personen innerst finns alltid och har känslor . Därför ser jag det här inlägget som ett från en person som kan se skillnad. Så jag hoppas verkligen Isabella hittar sin egna riktiga väg nu, från att tidigare varit inne på verkliga sidovägar som kunde slutat mycket värre än vad det gjorde nu.

   Förhoppningsvis får barnen tillbaka sin mamma som VILL umgås med dom.

   För i slutändan var det ju dom hon offrade för allt ståhej o alla resor.

    Vi vet ingenting om hur hon har offrat barnen eller hur mycket hon har umgåtts med dem. Vi vet det hon har valt att lura i oss. Vissa sväljer tydligen allt med hull och hår.

   Nyss satt hon och slängde med håret i en privatget, hade superkul åt alla kritiker och gjorde allt för att provocera.
   Vilken väg skulle det vara menar du…..

   Anna/
   Isabella vet inte ens vem hon är? Läste jag hon sagt….att göra fel flere gångerom- är det inte så hon lever?
   Vissa lär sig om misstagen, men inte hon
   Våre nog kul om mirakel inträffar- kanske,!

  Orkar inte henne mer, hur kan någon gå på det här? Är folk verkligen så naiva?
  Tror fan inte på att hon hade valt detta frivilligt. Hade hon fått chansen till att leva med allt lyx igen, så hade hon inte tvekat en halv sekund på det.

  Hon kommer aldrig att förändras, men nu när hon har förlorat allt så försöker hon vara som oss vanliga människor, försöka få oss att tycka synd om henne och att hon är ”ju så duktig som ska leva ett liv som oss andra”.

   T o m Camilla sväljer betet. Märkligt.

    Nä då hon driver bara med er och hon är lite svettig i trosan över att det börjar bli många som kritiserar Camilla så hon slänger in ett snällt inlägg som ett alibi för dom tusen nya elaka som kommer sen. ??‍♀️

    Varför klaga på Camilla?
    Det är hennes sida och
    hon måste få ha sin åsikt.
    Jag önskar att det går bra
    för IL liksom jag gör för alla
    medmänniskor. Ytterst få jag
    lustmördar i min ensamhet.

    Vad Isabella gör med sina sociala medier, med sitt varumärke och allt annat som inkluderas i kategorin ”jobb”är fortfarande högintressant för mig, men om nu Isabella ska ta en paus från alla sina företag för att vara med sina barn så är det ingenting jag kommer ”granska” eller ifrågasätta utan vidare. Framtiden får helt enkelt utvisa om hon kommer försöka slå mynt av den här nya situationen eller om hon kommer ta en paus från allt för att vara förälder som hon skriver, och det avgör min eventuella framtida granskning.

     ??

     ”försöka slå mynt av den här nya situationen”

     Men gullet och va med om hon gör det? Varför är det fel?

      Det är inget fel alls, men jag brukar inte bevaka särskilt många influencers som inte tjänar pengar eller har extremt stor makt på sina sociala medier…

      Det är väl mer det…

       Uhum, bevaka. Visst vi kallar det för det. Jag skulle kalla det för något helt annat. ??‍♀️

        Anonym 12.56 Det är ju Camillas arbete att följa influencer. I företagsvärlden så skrattar man åt Isabella, bara att skriva närmsta avslöjar bellas enkelhet!

         Jag gillar att vara lite mer precis att kalla saker för sitt rätta namn. Detta är inte CamCams arbete utan detta är hennes affärsidé.

         Dessutom äras den äras bör. Det är ingen som har gett CamCam det här arbete, anställt henne etc, det är något som hon kommit på helt på egen hand, så det du kallar för hennes arbete är hennes egen ”uppfinning” och förtjänst.

     ”Vad Isabella gör med sina sociala medier, med sitt varumärke”

     ”Löwengrip” äger hon inte rättigheterna till inom kladdsegmentet och andra klasser finns ännu inte registrerade så där är det fritt fram.

     ”Blondinbella” ägs av Löwengrip Invest som köpts av Blondi Capital så det har hon kvar. Frågan är bara till vilket värde då hon sedan många år inte vill förknippas med det namnet längre.

   Jag tror inte heller att Isabella frivilligt kommer att klara av att sitta/vara hemma med barnen i en ”vanlig villa”.
   Hon har alltför mycket kli i fingrarna, hon har för mycket driv för att nöja sig med det lilla att vara ansiktet utåt.
   I flera år! No way! Varför öppet KRISA SÅ LÄNGE? Varför inte göra en snabb affär i det tysta , då hade hon kanske haft lite trovärdighet kvar. Kanske. ”Vinnaren” i detta är Pingis som i allt detta ”krisande” legat lågt, varit tyst och nu kommer aktivt fortsätta arbeta med företaget. HON får ett skrivbord att gå till 🙂

    Stackars Pingis nya arbetskamrater! ?

   Säg/
   En strategi hon brukar använda!
   Smörja in sig hos någon.
   Får se vem den olycklige bli ???

  Vad lägligt att börja uppskatta Eriks enkelhet först nu, när luftslottet sprängts.

   Fast det lär hon ju ha lärt sig uppskatta långt tidigare isåfall, eftersom de började dejta förra våren? Tror, trots allt, att hon efterhand började inse att ’tysta’ pengar har sin charm; att det inte nödvändigtvis är bättre att flasha med det man har. Problemet är väl att hon fastnade i sin tonårsbubbla av ’allt ljus på mig’ och inte kunde gå vidare in i ett mer vuxet liv. Kan ju även vara så att hon blev mentalt beroende av det låtsasliv hon öste ur sig i sociala media. Så att nu tvingas sälja av sitt hudvårdsmärke var förmodligen det bästa som kunde hända henne rent personligt. Hon får tid att växa ikapp o hitta sig själv bortom alla ridåer.

   Och de är såååå nära vänner….

    Lika nära som med prinsessan Madde..

     Var det inte Sofia?

      Så var det nog, fel av mig.

  Fast så jäkla svårt kan hon ju inte ha det om hon har råd att köpa ett hus på Lidingö. Det är ju trots allt mer än ett vanligt liv som den ”normala” ensamstående mamman har råd med. Tror nog hon kommer klara sig så bra så.

   VI tycker det, men frågan är om Bella tycker det.
   Att behöva bo i en Svensson-villa och ta hand om ett hushåll är ingenting hon strävat efter…
   Hon vill leva Kardashian-liv med allt serverat.

   Maxbelånat. Ingen hemtjänstpersonal.

    Snart dags att avsluta leasingavtalet på Porschen med.

     Japp nu blir det Renault Clio ?

  Vilket BS!
  Hon skulle byta tillbaka till sitt gamla liv på en sekund om hon hade möjlighet!

  Ska hon bli lika trist som ES nu då? ?

   Anonym 12.19

   Känner du denne ES IRL?
   Han må vara rik som ett troll, men han är alldeles säkert en mycket trevlig man att umgås med.
   Att vara synlig i media är inte allt för alla!

    Snälla! Kolla på killen!

     Så ytligt och så fördomsfullt.
     vi får hoppas att du växer upp och mognar med tiden.
     Utgår från att du bara går i högstadiet än så länge.

     Han är en grånad medelålders man.
     Men om du tycker Paradise hotel-killar är idealet så förstår jag att hans utseende inte faller dig i smaken.

      Haha, det finns väl ändå ett mellanting mellan en grånad trist konsultgubbe och bimbokillarna i Paradise Hotel?!?

      Men ni kanske inte är så erfarna på killfronten??? ?

   Han jobbar väl, umgås med sina barn och vänner. Ett helt vanligt medelåldersliv antar jag, lite mer pengar än gemene man.
   Inte fy skam.

    ”Ett helt vanligt medelåldersliv antar jag”

    Som i att k-ulla runt lite innan skillsmässan är ett faktum menar du?

     Jag svarade ”Ska hon bli lika trist som ES nu då” men det verkade du inte förstå.

     Hans sexliv vet jag ingenting om men du verkar ha koll på det.

      Har du inte hängt med? ?

       Jo…

     Spot on!

  Något måste hon väl ha som plan att göra på dagarna? Att dra ner på tempot, fokusera på barnen osv är ju jättebra men det blir fort tråkigt att bara gå hemma, framförallt när barnen inte är där varannan vecka. Kanske blir mer fart på bloggen igen eller vad har hon i kikaren tro?

   Hon ska slicka sina sår och tycka synd om dig själv och hennes förakt för sina bloggläsare kommer öka med 110%

  [Borttagen kommentar]

   Ta bort

   Fy fan vad vidrigt sagt! Förvånas av vuxna människor som kan uttrycka sig så, precis som tonårspojkarna i högstadiet. Pinsamt!

    Det stämmer det Bella säger här! Erik ser också henne som en väldig god vän. Vi pratas av och till. Dock tycker jag inte att hon behöver ta upp han så ofta på bloggen. Men hoppas allt fixar sig för henne!

     [Borttagen kommentar]

      Nej, Erik är klar med den delen. Vart får ni allt ifrån? 🙂

       [Borttagen kommentar]

  Men vad spelar det egentligen för roll om hon tvingats till bytet av livsstil eller om hon hade gjort det frivilligt? Det viktiga är väl hur en människa hanterar situationen och jag tycker det är rätt härligt att hon inte lägger sig ner och ger upp, utan faktiskt försöker se positiva sidor av den här kraschen i livet. Det är ju en riktigt bra egenskap hon har. Hon får säkert kämpa för att bibehålla den men hon ger sig inte.

  Hennes förra, smått sanslösa, livsstil tror jag var en image som hon tänkte skulle förstärka hennes varumärke, göra henne till en ikon som levde ett glamouröst liv som människor vill följa och vill drömma om. Lite Kardashian, ungefär. Att det sen inte fungerade kanske inte gör henne så mycket personligen. Vad vet jag.

  Jag tycker, hur som helst, att det är härligt att hon inte ger upp. Hon kommer förmodligen tillbaka med nån ny affärside´ så småningom, förhoppningsvis bättre underbyggd.

   Och det gjorde att hon gärna trampade över sina barn och medmänniskor också, i jakten på framgång.
   Ingen normal förälder beter sig som hon gjort. Det är inget man heller ”växer ur” eller har med att förändra sina drömmar att göra

  Bästa är att hon såg hos Erik att vardagen kunde vara enkel?? Alla andra vänner eller hennes ex, har de inte levt enkelt? Eller är det bara för att Erik är snortät som hon tycker sig kunna jämföra sig med honom? Herregud hon är lika jävla frånvänd fortfarande. Glömde hon har ju inga vänner kvar…säkert för att de inte har gott med kapital eller något…

  Jag känner bara: Skönt för barnen att allt raserade!

  Kan detta vara anledningen till att nr 4 av hennes flipside måste ”klippas om”? De filmade ju från någon börsnoterings av ES nya företag, kan det vara så att han inte längre är så sugen att synas i detta sammanhang???

  Riktigt läskiga kommentarer

  Hur länge sedan var det hon började den här förändringen i sociala medier? När slutade hon lägga upp Arlanda-vippen och annat rent skryt?

   När årskortet på VIPen tog slut, det var därför det slutade komma bilder där ifrån

    Ungefär samtidigt blev sista benet rakat i baksätet på bilen i utställningshallen.

    Det var väl ingen frikort- betalt samarbete snarare-
    Numera lägger hon bara ut Gamla Fotos- man kan lusläsa saknad förfornstoradag!
    Inget…. kontor och gå till
    Ja tackar jag till oj vad synd då

  Citat från fantastiska Gunilla von Platen på TV tidigare i veckan, de man trampar på på vägen upp är oftast de man möter på vägen ner, hon är ödmjuk i sin otroligt framgångsrika karriär och är noga med sina prioriteringar i livet….

   Gunilla är grym och en riktigt förebild för oss alla! Hon vet vad kämpa och slita är!!!

    Gunilla är kanske den bästa och skickligaste entreprenör som finns i sverige. Dessutom ödmjuk och det är bla det som trådens huvudperson saknar!

     Sd-sympatisör! ?

     Det har vart skriverier om hur personalen hanteras i hennes bolag. Senast så var det en lista som flera chefer hade skrivit om vad de trodde de anställda skulle göra på personalfesten. Vem som skulle knulla med vem och osv. Och att de sparade listan för att sen sitta och kolla av efter festen om det stämde.

     En sån chef hade fått sparken enligt mig men Gunilla slätade över att det inte är ok.

   Nja, hon har läskiga politiska åsikter!

  Bara jag som känner en viss besvikelse, hoppades lixom att hon som kvinna skulle lyckas med detta (karriär, familjelivet)som män gör hela tiden. Vara en av dem som banar väg för unga kvinnor och visar att det faktiskt går? Vara en förebild, om man bortser från hybrisen och uppblåsta siffror? Naivt?

   Finns dock kvinnor som gör det som är bättre förebilder än Bella, men också håller lägre profil.

   finns ju hur många kvinnor som helst som är framgångsrika och har familj 🙂 inte bara de som syns i tidningar och på nyheterna. Men såklart behöver det bli ännu mer jämställt (främst i börsnoterade företag) men det är nog bättre att läsa på t.ex. Handels för att uppnå det än att starta en blogg som 16-åring, om vi ska prata om att bana väg…

   Jag förstår vad du menar, har samma känsla. Förstår vad kommentarerna innan menar med att det finns bättre förebilder, men hon skulle kunnat blivit lite av en ikon för kvinnan som inte får frågan om att ”balansera familj och företag”. Klart att kanske Åsa Bergman är en bättre förebild, men IL kanske kunde vart kvinnan som väckte intresset för att vilja bli företagsledare.

   Alltså va? Du är ledsen för att någon inte lyckades fortsätta med sina bedrägerier? Hon hade klarat det om hennes fokus verkligen var barn och karriär, hon var på god väg. Tyvärr var inte det fokus, hon ville bli världskändis och leka jetsetter, och förstörde för sig själv helt. Om din världsbild beror på blondinbella är det sorgligt.

  Vad hände/ händer med isbjörnsresan som hon budade hem på nån auktion? Betalade inte?

   Det var inte Bella som köpte resan utan Patric Palm.
   Men jag vet inte om han har utnyttjat resan.
   Bella skapade bara content av att de budade ”tillsammans”.

    Tack för svar ?

    Dvs. hon ljög och åkte snålskjuts på någon annan som vanligt.

  Så gött! Låter sunt. Men sin livvakt måste hon väl behålla. Antar att hotet mot henne finns kvar trots krisen.

   lol

   Inget att lol åt. Ja det hade hon nog behövt med tanke på alla galningar som hon verkar ha efter sig och som man ser på nätet. Riktigt obehagligt.

  Om hon är smart går hon in i wellness-industrin nu. Yoga, meditation, retreat i Indien/Bali, ”naturlig” hudvård, kristaller, självhjälpsmetoder… ”Jag trodde pengar och framgång var lycka, men hittade lyckan inuti stillheten inombords! I min bok Yoga-Bella ger jag tips på hur man kan skriva dagbok och få ur sig tunga känslor och hur tacksamhet är vägen till sann glädje!”… Kan funka bra, tänk Gabrielle Bernsteins framgång – före detta framgångsrik partybrud från NY som helt vände om och blev nykter, började föreläsa om wellness/självhjälpsgrejer, släppt böcker fulla av floskler, fotas i yogapositioner för stora tidningar m.m. Tror detta kommer växa i framtiden, även i ateist-Sverige.

   Dags att Goopifiera

    Precis! 😉

  Men alltså jag blir tokig. Detta är ju SOKLART; mytomaten Bella har ändrat sig från och till genom åren beroende på vem hon är tillsammmans med/gör/jobbar med osv gällande ALLT! Inte ett enda ord den människan säger (skriver) är äkta eller på riktigt, hela hennes liv har gutt ut på att ljuga, försköna, förminska, förstora saker. Inget är äkta.

  Nu har hon hamnat i skiten och har inte längre råd med allt det pråliga hon NYSS var så jävla stolt över. Bläddra liksom tillbaka i hennes blogg bara några månader och se hur det lät då. Hur kan man någonsin ta NÅGOT den människan säger på allvar?

  Herregud. Hon är så himla tragisk att jag får huvudvärk, ska iväg och ta en ipren nu.

   Ja, det var ju verkligen inte längesedan som hon satt och poserade i olika privatplan (som aldrig lyfte en meter från marken dock…) och pratade om hur provocerande det kunde vara för folk att hon flög privatjet för att hinna till hämtning på dagis. Samt hennes galna planer för USA-etableringen, där hon skulle lära amerikanarna i världens största filmindustri om sociala medier och promota mer privatflyg för yngre personer (?). Och när några (eller många rättare sagt) ifrågasatte alltihop så fick de Bellariddarna över sig. Men nu är det ju så tydligt att alltihop var precis det man anande då – en enda fet iscensatt bluff.

    Efter kraschen skrev hon i sitt kommentarsfält att det inte alls var någon fasad utan att det var hennes liv, så som hon ville leva. Alltså med kock, mua, rövtorkare osv

     Ja alltså det var så hon levde då, det var en sanning alltså och inget påhitt. ”satt o poserade i…” haha fast nej hon poserade inte enbart, de lyfte från marken, hon åkte i privatjet några ggr, och ja folk blev ju provocerade av att hon sa att hon skulle boka privatjet för att hinna hem i tid till hämtning på dagis, och folk vred det. Som du gör, du vrider och verkar arg och vill smutskasta mr Gripenleaf. Lätt att känna igen dig. Är det jobbigt att du aldrig åkt privatjet, men det kommer nog ska du se eller så faller du snart… good eno…

      Hon har dock sagt nu att det var en fasad, att det var en roll osv.

      Men vad svamlar du om?

       ”Hallå det vara bara en felsägning! Bella menade inte det! Jag förstår inte varför folk väljer att vrida och vända på allt Bella säger.” ?

      Men lägg ner med ditt vrida hit och vrida dit. Är det någon som vrider (till Bellas fördel då) är det väl du? Och vad tusan babblar du om ”smutskasta” , ”Mr Gripenleaf”? Vem är det? Det märks ju att det inte står rätt till i huvudet på dig. Skrämmande.

  Tips: Framgångspoddens avsnitt med Food Pharmacy får rejäl kritik https://traningslara.se/framgangspodden-food-pharmacy-och-massa-hittepa/

  Kan inte se att Pärleros eller gästerna svarat på kritiken någonstans, inte ens på instagram där det finns ett gäng ifrågasättande kommentarer.

   Så intressant att alltid idèer om att äta RIKTIG mat ifrågasätts. Men aldrig ”medicin” från de korrupta läkemedelsföretagen som sponsrar läkarutbildningarna i västvälrden 😉

    Jaha, sponsrar läkemedelsföretag läkarutbildningar? I länder där det är ’gratis’ så betalas det av skattepengar. Annars betalar studenterna själva dyra undervisningsavgifter. Gäller även utanför Västvärlden.

    Found the anti-vaxxer!

   Vem är han? Han är fysioterapeut inte läkare – next.

    Food pharmacys grundare är två reklamare så om du värdesätter gedigen naturvetenskaplig utbildning är det väl dem du ska ifrågasätta i första hand.

  Så nu efter att ha outsourcat föräldraskapet i två år så ska det naturligtvis bli såå kul att vara mamma och såå viktigt med en vanlig vardag. Ett halvår sen lät hon barnen flygpendla med nanny över halva Europa och skulle bo i NYC på lediga veckor, men så var hon hos
  Erik i skärgården några helger och fjällen föll från hennes ögon. Eller hur det nu var.

  Sorry om jag låter bitter men med människor som Isabella, det handlar bara om dem själva, deras känslor, deras behov, deras drömmar. Vad närstående behöver/känner har de inget intresse av och de har dessutom ingen insikt i att de inte bryr sig.

  Nu kommer det bli något år när Isabella bloggar om hur fantastiskt det lilla livet är, hon kommer laga mat och åka skidor och skriva om att hon nu insett vad som är viktigast i livet. Och sen kommer det komma en ny pojkvän/affärsidé och hon kommer släppa sitt fantastiska lilla liv som en het potatis och skriva om hur hon måste få breda sina vingar etc etc. Alternativt att hon tröttnar själv och skyller på att Odd/adhd/familjen hindrar henne från att leva det lilla livet och nu måste hon få fokusera på sig själv. Som om hon inte alltid gjort det.

  Får man inte ändra sig?? Jo det är klart man får ändra sig. Men grejen är att de här människorna ”ändrar sig” inte som vanliga människor, de springer som besatta för att slippa konfronteras med sitt eget mörker. Och har man erfarenhet av det i sin närhet så känner man igen mönstret.

  Det handlar inte om att hon vill vara mamma och ta det lugnt, det handlar om att hon inte vill/kan erkänna för sig själv att det gick fel. Så då ”ändrar” hon sig,och slipper känna sig misslyckad.

  Som sagt sorry för bitter och lång kommentar, inget skulle göra mig gladare än att ha fel.

   Klokt skrivet ??. Tror du har helt rätt.

   Så oerhört bra sammanfattat. Låter så logiskt och rimligt

   Hur fan ska flamsan kunna vara ensam med sina barn när hon överhuvutaget aldrig varit ensam med barnen under hela deras levnad.

  Jag tror hon ganska snart kommer gå tillbaka till Nanny, kock och stylist. Nu när hon fått loss pengar. Hon kan säga vad hon vill men hon har aldrig gillat hushållsarbete som städa och laga mat. Redan när hon var 16 år var det en självklarhet för henne att ha städerska och inte behöva städa själv. Vad hon sedan kommer visa i bloggen är en annan femma.

   Jo men hon slutar nog att skriva om det!

    Nej Bella kommer skriva om det. Det är ett som är säkert. Hon vill skina. Och synas.
    Och framförallt vill hon leva det glamorösa livet så snart det är möjligt.

    Bella ska även tälta i Abisko till sommaren….,
    Oss tycker hon ser yngre ut i nya frisyren? Är hon på G i gen med Odd eller är det FriluftsNils som är nygamla flamman?
    Bella ändrar sig direkt när hon är kär.
    Nån som verkligen tror att Troppan Bellan tältar frivilligt och vandrar i fjällen så här en dag till en annan?

  Var inte lidingöhuset högt belånat? Hur kunde en försäljning av den bryta loss pengar för att köpa ut Pingis?

   Precis! Bra noterat!

   Bella hade åtminstone satt in 15% över bolånet.
   Från början var det 4 mkr egna pengar men om hon även hade lån på kontantinsatsen vet man ju inte.
   Tror att Bella menar att om hon sålde huset så skulle hon kunna få lån för att köpa ut Pingis.
   Men självklart skulle hon behöva ett nytt boende.
   Man blir inte klok på Bellas affärer eftersom hon bara ger fragmentariska inblickar.

   Precis det här reagerade jag också på när jag läste inlägget.

   Fast det var kanske inte sanningen. Att hon tänkt köpa loss Pingis.

    Tror aldrig hon var i närheten att faktiskt kunna köpa ut Pingis. Det är en efterhandskonstruktion. Kanske hade hon hoppats att Erik skulle bidra med kapital, men när det sket sig fick hon tänka om.

     Men hennes dröm var nog att få köpa ut Pingis. Drömmen var också att bli världens mäktigaste. Ingen av drömmarna var värst realistisk

   Ja det tänkte jag också på. Jag vet inte hur mycket pengar man kan få låna för att köpa ett bolag/med ett bolag som säkerhet, men med tanke på att villan kostade runt 28 milj och hon väl hade runt 4 milj i insats, så kan väl knappast Dermarome betalat dessa 100 milj det ryktas om. Några 50 milj ser jag inte som rimligt att Isabella kan låna, speciellt inte om hennes personliga ekonomi + invest är nära konkurs,och hon kommer behöva kapital till ny bostad.

   Teori: Kanske hade hon aldrig råd, utan tänkte att ES skulle kunna gå in som investerare. Säg företaget fick en värdering på 30 milj (bara exempel), så kanske Isabella tänkte att hon kunde gå in med 5 milj och så ES med 10 milj som ju inte är någon jättesumma för honom. För det var ju hennes sista chans att rädda företaget. Och så ville han inte, och då föll den möjligheten.

    Hon hoppades nog på ES hjälp

    ”men med tanke på att villan kostade runt 28 milj”

    Nej 26,5.

  Ett väldigt klokt beslut.

  Mår så fruktansvärt dåligt av denna blogg. H-lvetes j-la sk-t att man gick in här och fick denna dagen med förstörd. Saaatan

   Först-r att du mår illa n-r du inte ens kan skr-va ordentlig-t.

   Snälla för din egen skull, gå aldrig mer in här om du känner så! Sluta plåga dig själv!

   BUHU! Bara stick härifrån 😀

   Hahah varför ens bry dig om att gå in här nånsin då om du mår så dåligt över det? Ta inte åt dig. Det är inget av betydelse här för ditt mående och liv på så vis. Släpp den och fokusera på dig och några läkarbesök i framtiden kanske?

  Tycker generellt illa om kapitalism och vad det gör med människor. Tycker också att det är provocerande och borde vara olagligt att företag och privatpersoner som driver företag luras kring försäljningssiffror, följare eller vad det nu må vara i denna influensiska tid med falska ideal och ytliga sociala medier. Men tycker det är så otroligt hycklande om ni som kommenterar här, inte sitter och ger samma feedback till alla företagsgubbar där ute som hellre tar en aw med kollegorna eller åker på företagsresa till NY än att åka hem till sina barn. Det är ett sånt oerhört moraliserande kring framförallt kvinnors livsval. Eller är det att gubbarna inte har en blogg där de skryter – utan gör det på golfbanan eller i mer traditionella medier? Är det för att det inte finns ett kommentarsfält ett snabbt klick bort? Skulle vara oerhört intressant att se vad som hände om ni riktade er ilska mot det verkliga problemet.

   Gubbarna är på utdöende, yngre generationen umgås med sina barn men det är min erfarenhet.

  Förstår inte riktigt, hon har ju vänner, familj och exman som lever ett ”enkelt” normalt liv som hon kunde ha inspirerats av? Hon är ju helt enkelt tvungen att ändra sig precis som vem som helst som fått lite sämre ekonomi. Personligen så har jag aldrig varit med om att vänner som är miljonärer har ett hemmateam. Städerska såklart, inhyrd kock och serveringspersonal vid eventuell representation i hemmet, barnvakt ibland vid resor. Men när dom är lediga så vill dom ej ha folk hemma utan umgås med sina barn, tvättar och lagar mat precis som alla andra. Och i vanliga loungen på Arlanda så ser man ju stenrika kända människor väldigt ofta, ingen som bryr sig och tänka sig, dom hämtar sin kopp kaffe själva så nej jag förstår faktiskt inte vad hon har sysslat med.

   Ja det låter ju alltid som att hon varit lite tvingad. Att hon var tvingad att leva familjeliv, att hon var tvingad att ha chaufför och hemmateam. Det var ju faktiskt hon som valde att ha det så.

  Förlåt men det enda jag kan tänka på är hur stört detta beteende är

   Ja, göra sådana helomvändningar hela tiden… Vi andra är ju mest som vi var när vi var 20 typ. Grunden fanns nog där redan när vi var 15 men så gjorde det en del grejer jag kan undra över så här i efterhand…

    Alltså jag har ändrats rätt mycket sen jag var 20, är 28 idag, men att ändras HELT varje halvår är inte normalt i mina ögon. Och sen hela det här behovet av att basunera ut vad som kommer att hända är så konstigt.

     Ja, man får lite ”Nu lämnar jag facebook men måste meddela alla det först så att de inser att jag är så bra som jag vill att de ska tro om mig”-vibbar från henne.

     ”Basunera ut”. Hon driver en blogg. Det är lite poängen med såna att man skriver i den ??‍♀️

  En vilsen outbildad 30 årig kvinna som fortfarande söker identitet ..

  30 år och så otroligt hjälplös.
  Tragiskt.

   Sorgligt att du trashar ner på att någon är 30 och söker sin identitet det är fler än Bella som inte hittat sig själv vid 30 och få som faktiskt gör det i dem yngre åren. Många 30 plussare som Therese Lindgren kämpar fortfarande med sin ångest och identitet, gör det dem mindre värda, whats up med åldershetsen. Du kommer må otroligt dåligt när du själv närmar dig 30 om du känner såhär för andra.

  Ahh. Nu vet vi vem som dumpade vem. Iaf dumpade alltså Erik pga han levde i enkelhet.

   Tänk om det faktiskt är så att hon insåg att det inte fanns tillräckligt med flärd att hämta hos ES!

    Tror det var hans barn som såg igenom allt.

     När sommaren är slut lämnar man tillbaka katten.

  Dessa kommentarer alltså… damned if you do, damned if you don’t.

  [Borttagen kommentar]

  Har inte sett det påståendet utom just från dig. Du försöker alltså starta ryktet du säger dig vilja stoppa.

   Till 16:37

   Du missade det, togs bort innan jag hann svara personen. Det finns ingen sanning i det!

  Men så här gör hon ofta, eftersom hon hela tiden ‘leker’ business woman så lajvar hon vad hon Är svenskt milkardärsliv – tillhonträffar en riktig miljardär och ser hur han gör. Jmfr när Jon stilt visade bild på teamet som väntade på väskor på Charles de Gaulle för ett dagsbesök, när alla kommenterade att man gärna flyger med bara handbagage (slippper vänta) så har hon gjort det. Finns massor av exempel som detta…

  Väldig klokt av henne att sälja det, nu har hon tjänat en bra peng och kan tar det bara lugnt och njuta av sina lediga tid. Jag tror den här resan kommer göra henne ännu starkare! 🙂

  Gött att det går utför för lögnerskan Bellsebub ???. Så jävla pinsamt avslöjad och körd för all framtid.

   Hon är inte körd för all framtid, tvärtom så tror jag att det kommer vända sig för henne. Hon behöver bara vila, fundera ut vad hon vill göra, oftast så är motgångar det som motiverar en att köra hårdare och viljan blir bara större och leder oftast till succé om man inte ger upp ..

   Det finns tyvärr för få framgångsrika kvinnor, jag vill se fler av dom.

    Det finns väldigt många framgångsrika kvinnor. Och då menar jag inte sådana som IL som bara ljuger för att framstå som framgångsrik.

     Men det är ju för att hon vill bli accepterad, jag tycker absolut att det är fel att man ljuger, och försvarar inte hennes beteende. Men jag följer henne inte på det viset heller, det gör inte oss till bättre människor för att vi vill bevisa att hon är dålig. Vem är vi att döma någon. Hoppas av hela mitt hjärta att hon kommer på fötter igen, tror att hon har ett lovande framtid framför sig! Ta hand om dig Bella!

  Camilla…. jag tycker att du har bättrat på din på många punkter på senaste tid, men nu tycker jag att du ska radera ALLA inlägg som nämner hur dålig mamma Isabella har varit och hur hon har försakat sina barn. Låt inte barnen få bli en spelpjäs i hatet mot Isabella, snälla ! ??

   För stackars baaaarn när de läser om sig själva och sin mamma här inne när de blir äldre???
   Tror mig. Inget barn letar upp 10 år gammal info på en skvallerblogg.

  Omprioriterade också rätt mkt när jag kutade rakt in i väggen…… Jag vet precis vad som är viktigt för mig och inte är det jobb iaf ?

  För första gången i mitt liv tror jag på det hon skriver. Good one Bella!

   ?

   Nu är det igång med extensions igen ?

    Tog i…precis som Bella gjort ?

  Inte har Bella jobbat på så i flera år för att målet skulle vara hennes nuvarande situation, ett vanligt Svenssonliv!

  Nej, nej, nej! Detta är Bellas största fiasko ever och hon försöker bara hitta på ny för att få fiaskot att framstå som något planerat!

  ? Vilken normalt funtad person köper det?

  Mår illa efter läst detta kommentarsfält
  Ni kör verkligen över, hur kan ni ha så mycket irritation? Jag har ingen åsikt alls är neutral jag känner inte Isabella.
  Att gå till attack om hennes ålder och att hon är outbildad o söker sin identitet är en spark under bältet, många som fyller 30 känner så att dem kanske inte hittat sig själv. Hur många i sina yngre år har hittat sig själva? Att döma någon annan kommer bara göra att man mår otroligt dåligt när man själv kommer till den åldern.
  Sedan allt annat ni tror er veta, det är viktigt att poängtera att allt annat än det ni vet svart på vitt är bara gissningar.

   Mhm. Så alla som farit riktigt illa på grund av Isabella Löwengrips sjuka syn på människor är bara hittepå?

   Och det du själv skriver är gissningar. Varför fokuserar du inte denna oro på alla anställda hon har mobbat och lurat?

    Har jag någonsin sagt något påstående alls, nej jag sa man inte kan säga något utan att ha det svart på vitt ni verkar väldigt bittra önskar er ett bättre liv

  Bella på fjällvandring? Seriöst. Hur kan ni inte se spelet hon spelar?

   OK och även om det är ett spel, vad ska du göra? Gråta en skvätt? Skriva en arg kommentar i bellas kommentarsfält? Få ut din frustration här ?

   Vet ni hur många influencers som har ett spel? Tydligen ska vissa höjas och skyddas och andra ska sänkas

  Så extremt tragiskt o se någon 60’årig tant som kommenterar negativt på Isabellas instagram :), känns inte som annat än avundsjuka

  Herregud! Fick en stund över och skulle läsa på Bloggbevakning och jag…..ska jag skratta eller gråta? Det här är ju enkelt:

  Isabella Löwengrip är en mycket osäker person som inte vet vem hon är. Varför det blivit så vet ingen av oss men en sak kan jag säkert säga – de som liksom hon saknar en grundläggande trygghet i livet, inte bottnar i sig själva, spelar hela tiden olika roller. Det är bara det ni ser, ni ser en skådespelare som inte ens själv vet vad som är scengolv respektive det verkliga livet. Jag har läst lite i hennes blogg på senare tid, eftersom hon för mig är oerhört intressant att studera och hon skrev det till och med själv för ett tag sedan. Hon skrev ungefär att när hon kom hem på kvällen visste hon inte riktigt själv vem hon var. Precis så är det.

  Låt henne vara. Så länge hon höll på med de här dumheterna att hon skulle bli ”mäktigast i världen” och ”få unga att flyga mer privatjet” och allt vad hon vräkte ur sig så var det ju både rimligt och viktigt att visa både henne själv och andra hur sanningen såg ut. Men nu är hon ju borta – och det är väl jättebra. Skulle hon försöka sig på galenskaperna igen – med lögner och allmän falskhet – så kommer jag att vara den första att medverka till att ta ner henne på jorden igen. Men just nu vill hon ju bara vara i fred.

  Släpp henne.

  Ok… sålde och sålde. Men som person har hon inte ändrats. Hon fortsätter att göra samma som vanligt – låtsas. Det är just det som jag tror stör många i hennes beteende. En sak är att söka det positiva i allt, men en annan är att aldrig våga erkänna. Vad som är så svårt att säga ”hallå, så klart är jag ledsen, jag tror ju på det, jag kämpade på att mina barn skulle få växa upp med nanny och jag skulle ha hjälp, att vi skulle få bo mitt i NY, jag älskar ju också att klä upp mig och få vara ytlig, att få gå på galor, så för mig är det svårt att den biten försvinner ur mitt liv, om än temporärt. Men det var viktigt att jag fått träffa Erik och lära mig av honom att det finns en annan livsstil trots tillgångar. Jag skall nu jobba på min inställning.” Tror att problemet är att hon är en person och låtsas som en annan. Det skapar många konflikter i individen.

  Men alltså…”en enkelhet trots kapital”…det finns liksom ingenting som säger att man måste sluta leva enkelt bara för att man har mycket pengar.

  Isabella åkte SAS business igår till USA, är det ngn som vet vad hon gör där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.