Therese Lindgren gör verklighet av sina trosdrömmar

Det var någon av er som nyligen frågade mig om jag visste hur det gick för Therese Lindgrens projekt att ta fram en bra och funktionell trosa eftersom hon tycker att de lyser med sin frånvaro på marknaden.
Jag kikade runt lite men kunde inte riktigt hitta någon information om det, så döm av min förvåning när det HÄR inlägget helt plötsligt dök upp på Instagram!
Therese tog alla 100 000 enkätsvar som hon fick in och kontaktade en underklädestillverkare som hon – efter många om och men – tagit fram en produkt tillsammans med som kommer släppas till våren.

Therese skriver även att hon kommer vilja ha med lite könshår på några av produktbilderna för att normalisera kroppshår, som de allra flesta av oss faktiskt har.
Jag tycker det är jättebra idé, eftersom jag läst SÅ många kommentarer om att den bild Bianca använde i sin vaginaskola faktiskt hade några små fjun på sig.
Herregud, det är HÅR! Inte små vasstandade muränor som anfaller dig likt håret på Medusa om de blir längre än 2 mm.
Hår.

Egentligen borde det ju vara hår som hår, eller hur?
Hur kan det komma sig att allt vårt hår på kroppen måste bort, bort, bort förutom det som sitter på huvudet? Och även håret på huvudet blir som genom ett trollslag superäckligt så fort det lossnat och antingen sitter på en borste eller ligger i golvbrunnen i duschen.
Hur kan det – vårt egna hår – vara så äckligt när vi samtidigt betalar dyra pengar för att få andra människors hår fastsatt i vårt eget?
Det är fan märkligt…

Nästa generation snöflingebarn kommer inte längre vara mörkrädda, de kommer framförallt vara hår-rädda.
Oh, what a treat!

194 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag sitter här tillbakalutad och nöjd och väntar på att hår ska bli inne igen.

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Fast det finns ju en miljard modeller av trosor. Inte kan väl blygdläpparna trilla ut ur samtliga modeller?

   3,8 miljarder kvinnor tackar den svenska influenser som nu äntligen löst problemet med de svårtyglade blygdläpparna.

   Det är det väl ingen som sagt heller? Blygdläppar som ramlar ut är ett exempel på problem som finns bland trosor. Sträv spets är ett annat problem hon skriver om, det betyder inte att alla trosor har sträv spets.

    Finns en lösning på det vet du. Jag gillar inte tre kvarts byxor. Min lösning? Jag använder inte sånna byxor.

     Superbra strategi! Och om nästa modell är för lång? Då köper du en kortare. Och om nästa modell skaver i sömmarna? Då testar du en annan modell. Poängen är ju att hon aldrig haft en trosa som är 100% och det har hon velat ta fram.

      Ja hur gör man för att hitta en modell på trosor, tröjor, jackor, skor som är bekväma annars? Man provar så gott det går och råkar modellen ändå vara oskön så provar man en ny nästa gång.

       Ja, absolut. Är rätt övertygad om att Therese testat sig fram innan hon satte sig ner och bestämde sig för att skapa en egen modell. Inget i det säger att man inte tillslut kan ledsna på att testa nytt. Vad är problemet?

        Har inget problem med detta alls.

     Mer boxershorts till folket! Då trillar inget ut så att säga.

      Men boxer är ju inte särskilt bekvämt, anser jag iallafall.

    Ja men om en trosa är oskön på grund av material som spets eller att den är för smal så att blygdläpparna ramlar ut, ja då köper man väl en annan modell? Jag förstår inte riktigt vilken trosa hon ska ta fram som inte redan finns.

     Eller hur? Jättebred gren kanske så det känns som en konstant binda?

      Lätt att det blir skav då om grenen är för bred.

     Poängen är ju att hon aldrig testat en trosa som är helt bra. Och därför har hon velat ta fram en. Alla trosor har inte nödvändigtvis alla problem, men alla trosor har något. Enligt henne då.

      Ja herregud vad folk blir upprörda över att någon vill designa trosor

       Det var mig Kattis svarade och jag är inte upprörd. Förstår bara inte vad det är hennes trosa ska göra som ingen trosa redan gör. Men det lär jag väl märka när hon lanserar den. Att hon vill designa trosor är inget som berör mig känslomässigt öht men man måste väl få diskutera det ändå?

        Du ifrågasatte om blygdläpparna verkligen ramlar ur alla modeller, som om det är någon som påstått det.

         Och därför skulle jag vara upprörd??

          Konstig grej att frågasätta annars.

           Tycker inte alls det är konstigt att fråga vilken modell av trosa som inte redan finns på marknaden.

           Alltså bittra jävla människor

       Hmmmm

     Ja det är väl självklart att det bara är att köpa andra trosor, men det är ju en djungel med olika modeller och alla märken. En viss modell hos ett visst märke kan ju verkligen skilja sig från andra märken. Så det kan ju både vara tidskrävande och kostsamt att hitta just DE DÄR perfekta underkläderna för en själv.
     Hittade liksom mina favorittrosor förra året, är 28 år.

  Vet inte riktigt. Håriga armhålor, ben osv stör mig inte överhuvudtaget. Inte könshår heller, men bikinilinjen alltså… Vill inte se varken kvinnors eller mäns könshår.

   Okej, vi antecknar!

   Fattar inte det där med bikinilinje. Har man hår utanför tros/bikinikanterna?? När jag har trosor eller bikini på mig, oavsett modell, syns aldrig något hår? Växer det långt utanför på många människor eller? Sorry om jag levt under en sten men har aldrig sett det

    Ja! Jag har könshår cirka 10cm ner på låret. Det är ljust och tunt men likväl växer det på ett väldigt stort område liksom 🙂

    Haha, mitt hår kan växa ganska långt ut, typ 1,5cm från vad vi kallar kvinnans underliv, alltså in mot insida lår. Är det långt kan jag dock vika in det, haha

    Hur gammal är du? Det brukar liksom bre ut sig med åldern. Stor skillnad med 22 vs 35.

    Då kan du skatta dig lycklig. Hos många kvinnor växer håret en bra bit ut på låret och skyls inte av bikinitrosan. Då blir det till att ansa och man inte vill sticka ut. Anledningen till att du aldrig sett det är nog för att de flesta helt enkelt tar bort det enligt rådande norm.

     Exakt! Och att alla tar bort det bidrar till att många tror att man är ovanlig om man har könshår som sticker ut utanför trosorna. (Jag är medskyldig, rakar också bort det som annars skulle sticka ut utanför bikinin/trosorna!) De flesta har nog hår på mer än bara venusberget lilsom, men det syns liksom aldrig…

    Hej Molly Rustas

  Av människohår kan man också göra så kallade hårarbeten – t ex smycken.

   Vad?Hmmmm

  Michaela Fornis senaste blogginlägg: ”Innan Dante tvättade vi inte själva”. Va? Så många frågetecken? Vem tvättade åt dem? En städhjälp? Deras föräldrar? Sjukaste jag läst haha

   Hon har skrivit om det förr, de hade städhjälp som hjälpte till med det.

    Städhjälp är väl dock inte så sjukt ? Om man nu har råd och vill anlita hjälp för sådana saker så får man väl göra det. Det betyder ju inte att man är en värdelös kvinna som inte vet hur man tvättar.

     Ja varför städa skiten efter sig själv när någon annan kan göra det?

      Det är en tjänst man köper. Självklart kan man välja att städa efter sig själv men det är också helt ok att köpa den typen av tjänster. Precis som så mycket andra saker/tjänster man köper, mycket är inget måste 🙂

      Så kan man väl säga om ganska mycket.
      Går du någonsin på restaurang? Du kan ju laga mat själv.
      Köper du kläder? Köp tyg och sy själv.
      Går du på ansiktsbehandling? Smörj in ansiktet med kladd själv.
      Lämnar du dina barn på dagis? Stanna hemma med dem.
      Man väljer själv vad man är bra på eller har lust att göra.
      Och betalar man för det får en annan person lön.

       En lokalvårdare skall städa och inte göra massa annat bara för att man betalar för det, hemstäd är inte = hemhjälp. Det förstör både yrket och arbetsmiljön för de yrkesverksamma. Så trött på denna hjärndöda argumentation från folk som uppenbarligen inte har någon som helst insyn i branschen och problemen de står inför.

        Ska inte göra massa annat bara för att man betalar för det? Det är väl precis det dom ska göra. Betalar dom för både städhjälp och tvätt av kläder så ska dom få just dessa tjänster utförda.

     Tycker absolut inte städhjälp är sjukt! Har det själv, snälla nån. Men aldrig hört talas om att man kan outsourca sin tvätt ? Det i sig är väl inte jättekonstigt när jag tänker ett steg längre, men tycker fortfarande det är många frågetecken iom att de inte har någon tvättmaskin i lägenheten. Bokade de tvättstugan i förväg? Gjorde städhjälpen det på plats? Tog hon med sig deras tvätt och tvättade på annat håll?

      De kanske har tvättmaskin i lägenheten?
      Vår städhjälp brukade alltid köra en tvätt när hon kom och städade. Eller vika – lägga in torr tvätt. Inget konstigt alls.

      Och kemtvätten tvättar och manglar påslakan och lakan så att de bli helt fantastiska släta och sköna och tar mycket mindre plats när man staplar dem i linneskåpet.

       Nej för i inlägget framgår ju att de inte har tvättmaskin.

        Ah, jag läser inte Fornis blogg så jag kände inte till det.

         Jag skrev det ju dock i inlägget också…

   Jag har en kompis som för något år sedan betalade för att få tvättat. I huset de bodde i då så var det totalt omöjligt att få en tvättid på helg och kvällar och de hade inte möjlighet att tvätta under vardagen. Hade de tur kunde de hitta en tvättid per månad ungefär. Så de betalade för att få sin smutsiga tvätt hämtad och tvättad och återlämnad medan de var på jobbet. De var riktigt nöjda.

    Åååååh det låter ju som en dröm!

    Finns tvättmaskiner till salu man kan köpa har jag sett.
    Kanske en bra idee med en hemma maskin?

     Alla bostadsrättsföreningar godkänner inte att man installerar tvättmaskin.

      Och bor man i hyresrätt kan man verkligen inte bara installera en tvättmaskin hur som helst.

       Om hyresvärden specifikt uppger att tvättmaskin inte är tillåtet ja (t.ex. för att avloppsstammen är gammal/underdimensionerad eller liknande).
       Finns dock inget generellt förbud för varken tvättmaskin eller diskmaskin bara för att du bor i en hyresrätt.

        Men hade tvättmaskin varit ett bra alternativ så hade väl personerna skaffat en sån.

        Där jag bor (bostadsrätt) så är det inte draget för att installera en maskin. Om jag ska installera en maskin så krävs det att avlopp bilas om vilket i princip leder till en renovering av badrummet. Bara för att det juridiskt är tillåtet så är det inte alltid praktiskt genomförbart. Kan även vara gamla små badrum där en maskin inte ryms.

         Draget el*

        Nä och det sa jag väl heller aldrig. Jag sa bara att man inte kan installera en hur som helst.

         Och jag sa att det finns tvättmaskiner att köpa?

          Ja, tänk om min kompis hade vetat det ??

      Nej det är sant. Oftast är anledningen precis som för en hyresrätt att man inte anser att rören är tillräckligt dimensionerade för detta.
      Finns inte det problemet och installationen görs fackmannamässigt så brukar det inte vara några problem då detta tillför ett värde till föreningen.

      Hur fan kan man köpa en lägenhet och inte få installera en tvättmaskin

       Kan ha med avlopp och stammar att göra.

       Kom att tänka på att inte ens i Biancas dyra våning på Östermalm gick det att installera tvättmaskin. Så dyr lägenhet som totalrenoverats för massor av pengar men ändå måste hon gå ner med smutstvätten till en gemensam tvättstuga.

        Är väl inget fel med att gå ner till en gemensam tvättstuga? Man kan nog gilla sin lägenhet och renovera oavsett 🙂

         Nä inget fel. Men jag tänker mer på bekvämligheten. Om man lägger så mycket pengar på att varje detalj i lägenheten ska vara perfekt. Och som i Biancas fall byta ut ett redan nytt fint kök till ett nytt, så trots all bekvämlighet i lägenheter med t ex lyxiga köksmaskiner osv så måste man ändå rodda med att boka tid i tvättstuga osv.

         Nej, i tvättstugor förekommer aldrig tjaffs med grannar eller konflikter.
         Nej, vänta. Ibland kan det tydligen bli lite trubbel:

         https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lA0JOA/dod-man-i-tvattstuga–polis-utreder-mord

         Jag har tvättmaskin hemma. Och på landet.
         Men tycker det är mycket enklare att boka tvättstugan och kunna köra tre maskiner samtidigt. Och kunna ta upp allt torrt, vikt och färdigt istället för att det hänger på tork överallt hemma. Så smidigt och sparar mycket tid!

         Det är en annan sak på landet där man kan hänga ut tvätten i trädgården (älskar doften av lakan som torkat ute en varm sommardag) men jag avskyr att ha torkställningen framme i lägenheten. Särskilt när hunden går dit och drar ner alla strumpor ?

          Håller med. Även om man har en jättefin renoverad lägenhet så är det inte alltid ”lyxigare” att tvätta i lägenheten. Tar ju bara en massa extra tid.

       Verkligen helt sjukt. Bianca betalade10 mil för sin lägenhet och får inte ens installera tvättmaskin. Vidrigt.

     De flesta känner nog till att man kan köpa tvättmaskiner 🙂 men uppenbarligen var det ju något som gjorde att detta alternativ funkade bättre för dem. Kan ju bero på en massa saker som tex att man inte har plats för en tvättmaskin.

     Jag skulle absolut inte kunna installera en tvättmaskin hemma. Hade varken fått plats eller varit tillåtet.

     Ja å dom flesta tvättmaskinerna har timer/fördröjd start. Bara kliva upp 15 min före så hinner man hänga tvätten.

     När vi bodde extremt trångt hängde vi upp en torkställning som man kunde hissa upp och ner i taket. Växterna älskade luftfuktigheten i sovrummet. Då var inte tvätten ivägen heller och tvätten skulle ju ändå in i garderoberna, som var i sovrummet. Win-win.

      Var lite försiktig med fuktskador och ev. mögelproblematik i små utrymmen.

       God ventilation är a och o. Våran ventil i toaletten var så gammal och dålig att handduken knappt var torr till dagen därpå om man duschat på morgonen.. Seriöst, kvävnings/syrebrist om man var för länge på toa.
       Annars luftavfuktare, men det behövs inte här uppe i Kiruna. Möjligtvis i nån källare då.

     Och alla som äter på restaurang gör det för att de inte vet att det finns livsmedel att köpa och laga mat av själv hemma? De som tar taxi vet inte att man kan ta körkort och köpa en bil?

   Kemtvätt ? Vad är så konstigt med det? Lämnar in 1-2 säckar i månaden bara , har man ej barn så behövs inte mer. Praktiskt och kläderna håller sig finare med kem. Låt alla få göra sin grej !

    Men vadå kemtvätta typ underkläder?

     Tvättservice är inte detsamma som kemtvätt.
     Så gissar att personen antingen har noll koll, eller skiter igifternapå sin kropp. 😉

     Kemtvätt lämnar jag inte in vardagskläder på, dock på tvättservice.
     Inte särskilt dyrt men jättepraktiskt för vardagskläder, vi tränar mkt i våran familj så det underlättar mkt.

     Kemtvätt är precis vad det låter som, starkare kemikalier. Tvättservice är vanligt tvättmedel. Vi får allt strykt med, perfekt!

      Det finns kemtvättar som erbjuder sk vardagstvätt (tvättservice) också. Jag har lämnat in påslakan, lakan och dukar massor av gånger och de kemtvättas inte. Det tvättas och så får jag det manglat – perfekt.

    Om du bor i Stockholm finns det massa betydligt smidigare alternativ för din vardagstvätt. De både hämtar och lämnar den hemma hos dig så behöver inte ens kånka den runt hörnet. Brukar bara kemtvätta plaggen som inte kan tvättas i maskin + skjortor.

  Hår är naturligt, absolut men nej, jag vill inte se det på en reklambild.

   Eller hur.
   Bajs och snor är också naturligt, men det vill man inte se..?
   Det här med att allt ska vara så ”natuuuurligt” nuförtiden är bara sentimentalt hyckleri.

    Jag har hört att både män o kvinnor rakar delar av kroppen. Dock gör en del det mer sällan. En man utan ett stort skägg är en stympad man.

     Jag har hört att Jorden är rund.
     Inget jag kan bekräfta dock..

  För ett par år sen tänkte jag ”spara ut” håret på fifflan så att min dotter inte skulle tro att alla snippor är släta. Insikten att jag aldrig i vuxen ålder haft en fitty naturel var lite deppig men jag såg fram emot att buska till mig. Döm om min förvåning när jag upptäckte att det inte var helt lätt att odla fitthår à la 70-talsbuske. Jag är tunnhårig, där nere! Det kliade av bara satan och mina glesa, långa, RAKA könshår var så deprimerande att jag gav upp efter ett par månader. Numera vet dottern att hår växer lite överallt och man får göra som man vill med det.

   Hahahahahahahaha ?????
   Åhhhh självinsikten och att du bjuder på dig själv, du är vad världen behöver, i alla fall detta kommentarsfält. Tack för din historia ???

    ? Helena!

    HELENA!!! Var har du varit?

   Same! Det kliar hur mycket som helst. Och fastnar i troskant osv?? Jag skulle aldrig kunna ha buske. Ibland är jag rakad, ibland får det växa ut ett tag men tar då bikinilinjen, för kommer aldrig mer plåga mig själv så.

    Jag tycker det kliar när man är rakad?!! ?

     Lösningen: trimma istället för att raka!

     Ja trimma eller raka medhårs! Absolut aldrig mer mothårs, har plågat mig själv nog med det i mina unga dagar. Rakar mig när jag känner för det, ibland fiffi ibland under armarna, mer sällan benen.

   Kan informera om att har man rakt hår på huvudet har man oftast rakt hår, eller lite vågigt där nere. Krulligt har oftare män än kvinnor samt krullhåriga män OCH kvinnor.

   Tjockare fluff på mufflan har oftast människor från afrika, asien och mellanöstern medan resterande har glesare.

   Jo, rödhåriga har en större tendens är ljushåriga att ha krull.

   Varför vet jag inte. Men allt detta fick jag lära mig i tidernas begynnelse på en hårsalong som vaxade både fram och bak och uppe och nere.
   😉

    De flesta har även samma färg på håret där nere som på ögonbrynen.
    #themoreyouknow

     Jag trodde de flesta hade mörkt hår där nere? Har en kompis som är rödhårig som har rött hår men annars har jag aldrig sett nån annan färg! Men vad fan vet jag, jag har inte sett speciellt många buskar heller ?
     Bara något jag fått för mig att ”alla” hr mörkt hår där nere ?

     Inte jag. Har blonda ögonbryn (Eller som Stellan Skarsgård sade på Golden Globes – inga ögonbryn) men är mörk där nere.

     Har också hört det. Trodde i alla år att könshår bara kan vara svart. Har visserligen fortfarande aldrig sett någon annan färg, men om folk säger att de faktiskt har blont eller rött eller så, ja då är det säkert möjligt.
     Intressant teori om ögonbrynen dock, haha!

     Btw. Blir könshår grått med tiden? Någon som vet?

      Ja det blir det. Jag har endel gråa hår där nere ?

   Min största irritation är att mensblodet klibbar fast i håret ?

    Alltså verkligen! Nu har inte jag mens längre (pga spiral o p-piller) så då stör inte håret mig så mycket men kommer ihåg hur störigt det var!

   Jag dör ???? tack och lov att sådana som du finns ?????

  Jag sätter mina fem öre på att trosan hon kommer att ta fram ser exakt ut som många av trosorna som redan finns i butik.

  Jag förstår inte riktigt vad det är hon saknar bland de trosor som finns. Om hon inte gillar spets och små tygbitar så finns det ju andra sorter att välja på.

   Fast för alla finns det inte alternativ som funkar… jag har aldrig hittat ett par sköna trosor som funkar att använda. Och då har jag provat det mesta! Men dom åker upp i röven, skaver, glider upp mellan benen, täcker inte allt, sitter märkligt eller slappar till sig efter någon timme. Provar dessutom alla underkläder i både en storlek mindre och en storlek större ifall det skulle hjälpa men näpp..

    Eller rullar ner/upp sig!

    Man kanske får leta utanför HMs minimodeller.

     NÄhÄ???

      Jo det är sant.

     Du trodde alltså att provat det mesta betyder endast hm?

      HM fick vara exempel på vilka minitrosor jag syftade på.

      ”Jag vill ha en string med minimalt med tyg men den ska inte åka upp i röven, blygdläpparna får inte ramla utanför den lilla milimeter tyg som finns och syntetspetsen ska vara snäll mot min hud. Så svårt att hitta trosor som passar!!!” så låter alla som gnäller över att trosor inte passar.

       Lol du känner mig verkligen! Mvh har helst boxers men skulle gärna ha tanttrosor om det bara funkade!

   Spoiler alert: hon vill tjäna pengar.

  Fascinerande det där med hår.

  Och som du skrev, personer syr/tejpar/bränner fast ANDRAS hår på sitt eget huvud, men fasas och äcklas av andras hår när det sitter fast på dess rättmätiga plats.

  Tänker på programmet Mackan och han den andra hade om smuts. När blir något smuts.
  Plåster på fingret = inte smuts
  Plåster på golvet = jätte mycket smuts.

   Tycker plåster på andra än mig själv är äckligt. På mig själv också om det sitter på ställe man ser det på. Så det är smuts redan när de används.

    Fast alternativet, att inte ha plåster är ju i så fall ett steg högre i äckelhet, plåstret håller ju undan allt som kan hamna i såret och vidare ut i kroppen. Det kanske inte ändrar din äckelkänsla kring plåster i och för sig.

     Och det håller äcklet i såret från att hamna på handtag osv Där andra ska röra också.

   Tycker inte riktigt man kan jämföra på det sättet. Jag äcklas varken av löshår eller att se andra människor hår på huvudet. Skulle inte jämföra huvudhår med könshår.
   Plåstret på fingret sitter ju fast, ligger det på golvet är det ju helt öppet. Precis som trosorna/kalsongerna man har på sig är ju inte äckligt däremot känns det inte jättefräsch med använda underkläder på golvet.

    Tänkte inte just på könshår, tänker på hur andra förfasas över orakade ben, armhålor, ryggar osv. Men är ok med att ha huvudhår från annan person på sitt egna huvud.

    Sen att ha ett par smutsiga trosor mot sin hud och tycka de är mindre äckliga där än när de ligger på golvet är också fascinerande. Och ja, såklart har du smutsiga trosor mot huden ibland, innan du byter dem.

    Och nej, jag säger inte att det är fel att tycka så, för jag håller också med om att smutskläder är mindre trevligt på golvet, men kan ändå fascineras över att saker går från helt ok – till super äckligt bara för att de byter plats liksom.

    🙂

  Jag har gjort en helomvändning fällande könshår de senaste åren. Tidigare vaxade jag mig helt slät en gång i månaden och klarade inte av tanken att vara hårig, nu är jag tvärt om och känner mig som sexigast med en buske. Jag vaxar dock fortfarande kring rumpan av hygienskäl.

   Fattar inte hur man undgår att det kliar? Efter en cm typ kliar det massa för mig.

    Ibland orkar jag inte raka mig på länge men har aldrig varit med om att det börjar klia ? så det är nog väldigt individuellt.

    Går över om man låter det växa ut helt. Jag hade ständigt kli där nere när jag helrakade mig och håret var på utväxt men nu när jag bara trimmar bikinilinjen har inte det problemet längre.

    För mig har det kliat när det växte ut efter rakning, men inte efter vaxning! Kanske har med det att göra?

  Längtar efter Therese trosor ha ha. tror de kommer vara de skönaste ever men förhoppningsvis lite snyggare än de tanttrosor som finns idag (om man nu bara går på konfort).
  Däremot är jag lite osäker till könshåret…vet inte varför men tanken på könshår i en trosbild/annons/pruduktbild tilltalar inte mig. Det är såklart mig det är fel på och inte idén, så jag får jobba på det!!

   Fast nej. Det är tanken det är fel på. Man behöver faktiskt inte visa allt. Skulle inte vilja se män med buske som spretar ut ur speedos heller liksom.

    Bra sagt! Man borde inte pressa sig själv att acceptera varenda sak som faktiskt känns fel.

    Jag tycker det låter fruktansvärt osmakligt att visa sådant på reklambilder. Jag känner iprincip: Ha hår var du vill men det betyder inte att jag vill veta om eller se det.
    Borde finnas bättre sätt att normalisera sådant om det är det man är ute efter.

     Du visar ju i alla fall tydligt att det behövs mer reklam och annat med synligt könshår! ?

      Jaså? Hår i sig bryr jag mig verkligen inte om, så såvida inte syftet skulle vara något annat än att berätta att det är okej att ha hår förstår jag inte vad du menar ?.

   Får jag fråga vad du tycker är snygga trosor? Jag undrar alltså uppriktigt då jag själv tycker att det finns massor med snygga och bekväma trosor på exempelvis Kappahl, lindex, Twilfit, bonprix..

    Vad man tycker är bekvämt beror ju också på hur ens underliv ser ut

     Ja Därför blir det ju svårt att svara på frågan när vad som är både snyggt och skönt beror på den som ska ha trosan.

      Sorry. Kommentaren hamnade fel. Skulle till hon som efterlyste sköna trosor.

  Dumt så jag baxnar. Finns en uppsjö med sköna trosor…

   Inser att hon försöker hitta en USP för sina produkter men ärligt talat, det kryllar av sköna trosor på marknaden. Mina ”blygisar” har aldrig trillat ut.

  Så, var hittar jag de skönaste trosorna?
  Och jag vill att de är snygga också.

   Vad tycker du är snyggt? Och vad är dina krav på ”sköna”? Hög midja, material som andas, etc?

    Snyggt för mig är hipstermodell, eller mellanting mellan en trosa och string.
    Gärna bomull eller iallafall ej syntet och hård spets

     Hipsters från Newbody. Har inte använt nått annat på säkert tio år.

      Ah ja såklart, har haft de fast många år sedan, glömt!

      Yes! De som är lite silkiga. Supersköna!!

     Jag tycker att Lindex har många olika modeller i bomull. De sitter ofta bra också tycker jag.

   Tycker cubus har snygga och sköna, många olika modeller att välja mellan!

   Victoria secrets. Bra kvalite också!

  Jag känner inte Therese, men känner ändå sån oerhört stolthet över allt hon gör.
  Hon är grym!

  tycker hennes text om hur hon tagit fram trosan, läst alla svar osv har lite mollimenti-vibbar över sig. tvivlar på om hon faktiskt gjort allt det där hon skrev

   Therese är väl ändå en av få som faktiskt gör det hon skriver till skillnad från många andra, jämför när andra påstår att de ska ge ut en egen bok som senare innebär att de sitter och svarar på frågor från författare som sedan skriver boken, medan Therese skriver det första till det sista ordet helt själv. Hon verkar generellt ha mycket större intresse att vara involverad och att saker och ting ska bli så som hon vill.

  Jag gillar Björn Borgs trosor, hipstermodellen.
  Kanske inte supersexiga, men sköna och man får snygg häck i jeansen utan fula kanter.

  Jag letar efter en stringtrosa med bredare gren och hög midja.. hade vart drömmen

   Jag tycker att kappahl har sköna och ”ordentliga” string.

   Köpte från cubus, 3 pack i någon plastförpackning.

   Men omg jag med! Stringtrosa men hög midja och bred framtill och bred i grenen – någon som vet vart det finns?

    Var det inte det som var Blondibellas nästa projekt? Precis den modellen?
    Så du får nog vänta tills Isabella designat och producerat ?

   Det låter som Zlatans trosor. Jag tycker de är för höga i midjan men du kanske gillar dom 🙂

  vem vet, kanske blir en snygg och krälande elegant trosa direkt från kina som aliexpress konstigt nog redan nu har en pirat kopia på?

  Men snälla nån, det finns tvättservice i de flesta större städer. Och då pratar vi inte kemtvätt.

  Tvättbilen bland annat finns både i Gbg och Stockholm och inte särskilt dyrt heller.
  Du får hem en påse, ställer ut den med tvätt och får hem ren tvätt.
  Skitsmidigt.

  Och jo, hemstäd kan också erbjuda tvätt, såg att ngn undrade om det.

  Apropå rakat könshår. Är det någon som har tips på hyvel eller kräm mot röda prickar?

   Raka medhårs (har du stubb kvar när du rakar medhårs behöver du en bättre hyvel) och intim raknings produkterna från rfsu är mina bästa tips. Särskilt Cooling Balm gillar jag, får inga röda prickar så länge jag använder den efter rakning + dagen efter rakning (Brukar ta på igen efter duschen).

    Rolla på deo.

   Jag har provat allt. ALLT. Det enda som till slut hjälpte var:
   1. Rakhyvel för män (Eller börja vaxa, ännu bättre tycker jag)
   2. Badda med Folisan efteråt (och en gång per dag mellan rakningarna/vaxningarna)

   Helosan salva är utmärkt. Började använda det sen förra året. Får knappt infekterade hårsäckar, irriterad hud eller kli.

   Jag tycker Venus ”sensitive”-hyvel gör stor skillnad jämfört med deras andra hyvlar. Den är ljusblå/mintgrön och bladet har Aloe Vera (tror det var det) som fuktar extra när man rakar sig. I början tänkte jag ”fasiken, det händer ju ingenting!?” när jag rakade mig för att jag inte kände någon irritation (kände inget alls), men det visade sig att det funkade perfekt!

  trillar folks blygläppar verkligen UT UR trosorna? låter helt absurt. sorry vet att alla ser olika ut, men händer detta verkligen?

   Det är väl såna där tandtrådstrosor som inte håller grejerna på plats. Dessutom sjukt ohygieniska. Orsakar att bakterier från baken hamnar där de inte ska vara, gynekologer gillar dem inte.

   Och vad för trosor har dessa undrar jag.

   Händer verkligen. Och nej, behöver inte bara vara tandtrådstrosor. Även vanliga med bred gren har tendens till att glida iväg hit och dit. Underbart, eller hur? Händer direkt om trosans ”kanter” är ens lite för lösa. Måste vara väldigt spänstigt/stretchigt material som VERKLIGEN sitter på plats.

  Ser fram emot Thereses trosor, har gjort det sen första videon hon la upp. Saknar snygga bekväma trosor som tål att tvättas ordentligt varmt utan att de blir knepiga i grenen – främst det sista jag tycker det brister med de flesta trosor. Vet inte om jag tror att Therese sitter på lösningen men man kan ju prova.

  Har helt bytt till trosor i bambu. Så sjukt bekväma och andas bra. Frank Dandy har en modell som sitter bra i grenen och över rumpan, enligt mig. Tror de har en stringvariant också.

  Tror det är är för Twilfit hon ska göra ett par trosor för, hon följer dem på insta och det vore ju jättekul då jag själv älskar deras trosmodell ”Anna” och förhoppningsvis får de lite skjuts av henne då det verkar ha gått lite sämre för dem likt många andra som fått stänga igen butiker/konkurs.

  Vad fan gör man om man föredrar att låta det växa där nere, inte för någon speciell anledning, utan för att man verkligen inte kunde bry sig mindre om det är lite hår där nere? Och partnern gärna vill att man alltid är rakad för det är vad han tänder på, inte en hårig fitta? Jag försöker ”hålla efter” i perioder, men faller alltid tillbaka till att jag tycker att det är så oviktigt att jag inte skänker en tanke åt att det är hår där nere. Alltså jag struntar i det tillslut, för det är så fruktansvärt oviktigt för mig. Men för honom är det viktigt. Vad fan gör man, och är det någon som känner igen sig? Eller rakar sig alla kvinnor och tycker att det är jätteviktigt och håller efter där hela tiden?

   Testa att boka in en intim-vaxning för honom och förklara att om du ska vaxas så ska även han göra det. Så får han avgöra efteråt hur viktigt det är att ditt kön ska vara hårlöst? 🙂

    Har sagt något liknande till honom, men att jag vill att han ska vara rakad är ju bara påhitt (vilket det är) men att han verkligen vill att jag ska vara det, att det är det han tänder på. Dock håller han efter och trimmar sig, men jag kan verkligen inte. Det är så oviktigt för mig att det går liksom inte att göra det förutom en kort period.
    Han rår inte för att han vill att jag ska vara rakad, och jag rår inte för att jag tycker att det är otroligt oviktigt. Vi kan liksom inte mötas

    Jag skulle nog snarare försöka få honom att förstå att jag inte orkar hålla på att raka och undvika inåtväxande hårstrån och allt annat. Om han bara tänder på mig om jag är rakad så är jag kanske inte mer än ett kön för honom ändå.

    Jag köpte en gång (kanske 13 år sedan) en epilator när det var ”tjejkväll” i gallerian, med nedsatta priser och lite tilltugg.. Hursom, min boyfriend var så impad av mitt inköp att han ville testa först! Sagt och gjort. Han fegade å började med ett ben. Epilatorn fastnade tvärt och jag fick klippa lös den med nagelsaxen!! Hela maskineriet var liksom fullproppat och fast så jag fick dra isär apparaten och klippa inuti också. Vilket projekt alltså! Han stortjöt å jag tjöt för att mina pengar var helt bortkastade. Senare lagade jag epilatorns huvud lite provisoriskt med tejp så den lever än idag. Funkar dock bara på plan yta, såsom ben och armar. Jag har provat och det är outhärdligt när huden råkar komma emellan plasten (nyper ordentligt i den allra yttersta huden) som sprack på epilatorns huvud, typ som armhåla eller lår.
    Vi är gifta nu och han ryser varje gång han ser epilatorn. ?

   Låt det vara så som DU vill ha det, tycker jag. Vem vet, han kanske börjar tända på det efter ett tag?

    Det har gått 11 år nu, så tror inte det haha. Jag har alltid haft väldigt svårt för att se något bra med att raka sig, har aldrig sett vitsen med det

     Elva år?! Då utgår jag från att ni är vuxna människor. Hade han varit 20 hade jag kanske köpt att det var ”viktigt” för honom, men herregud. Säg åt honom att växa upp.

   Om han bryr sig mer om håret på dig där nere än någonting annat så behöver han hjälp.

   Jag hade sagt till honom att jag måste få noppa hans pung och bakdel ett hårstrå i taget ”för att jag tänder på det” ? Nej ska jag vara helt ärlig hade jag inte kunnat leva med en sån person, det låter helt absurt att jag skulle ändra något för att min partner tänder på det. Klart man kan utbyta saker man tänder på och till viss del ”leva ut” sånt men jag tycker man korsar en gräns när man vill ändra på någons yttre, även om det är tillfälligt och med lite tid reversibelt som t.ex. kroppshår. Principsak tycker jag. Skulle jag vilja att min partner t.ex. blonderar håret (på huvudet ?) och håller efter utväxten pga jag tycker det är fint? Eller piercar bröstvårtan? Sparar ut naglarna? Absolut inte. Det är inte upp till mig att komma med önskemål om hur min partner ska se ut. Jag har valt min partner och denne får sedan se ut hur den vill.

   Jag hade nog haft svårt att vara med en kille som hade ”full bush”. Behöver inte va rakat, helst bara trimmat men långt hår nääeee. Obehagligt få hår i munnen när man går ner. Han kanske känner samma? Hmm. På ett sätt ska man ju inte ändra sig för nån annan, men å andra sidan kan man ju inte hjälpa vad man tänder på, dock väldigt konstigt att han efter 11 år inte har ”vant sig”? Om du nu inte nyligen slutade raka. Rätt konstigt att han ens har det som preferens då när han borde vara van att se hårigt bara (så vida ni har ett exklusivt förhållande). Svår fråga faktiskt. Jag hade nog stört mig rätt mkt på om nån tog upp såna grejer efter så lång tid. Fast samtidigt hade jag nog velat vara min partner ”till lags”.

   Så han tänder på en orakad fitta som inte är din men inte på dig som du är? Hade lämnat, du är bara ett kön för honom och hade han verkligen älskat dig och inte tänt på andra hade han liksom inte jämfört ditt kön

  Twilfit har superskönt boxers i bomull med liten spetskant på vardera ben – så sköna och snygga och kommer alltid i någon form av tre-för-179-deal. Ett tag tog de bort dem och det blev tydligen ramaskri från kunderna, nu är de tillbaka. Jag har nästan uteslutande bara såna på mig, hur sköna och snygga som helst för min ?

   Ska jag genast kolla in! ?

    Sök på Dolly – jag ser att de har ändrat prissättningen lite På hemsidan. De kommer ut i olika mönster olika säsonger ☺️

     Håller med Dolly är de skönaste trosorna
     Köper inga andra längre

      Hur är de i storlek? Kan man ta den storlek man normalt har på byxor/trosor?

       Jag har några i M, flest i L och några i XL. L motsvarar min storlek och det är dem som sitter bäst. De andra tog jag mest på grund av färgerna och använder dem också flitigt.

  Sloggi microfiber hipsters for the win!

  Är väl jättebra om reklam för en gång skull visar hur man faktiskt ser ut. Ni som skriver att könshår utanför trosan vill inte ni se (äckligt) , jämnför de med att man inte vill se kiss eller bajs heller. Hur fan ska man då som kvinna kunna gå orakad på stranden/badhus osv??
  Det är liksom hår utanför r bikinlinjen som ska visas, inte hår i anus??
  Tyckte detta kändes väldigt framåt av Therese och är minst sagt besviken på kommentatorsfältet.

   Men snälla, här måste folk vara negativa. Det är olagligt med positivitet i detta störda kommentarsfält

  Kan inte riktigt förstå varken hur spetstrosor blir så vassa att man skär sig på dem eller hur saker och ting där nere ramlar ut. Men jag har väl haft tur.?‍♀️

  Verkar väldigt olika det där med vad man gillar för trosor. Men alla är ju byggda olika sä.
  Jag vet att string är dåligt men jag klarar bara inte av nåt annat. Alla modeller med mer tyg skaver i ljumskarna, eller skär in på skinkorna. String märker jag inte av alls att jag har på mig, om de är i rätt storlek dvs. Så hennes trosor kommer ju passa en del, men andra inte. Precis som typ alla trosor som existerar i nuläget? Finns ju ingen universalmodell som passar alla.
  Själv tycker hunkemöller har snygga o sköna, plus bra pris. Men bäst av allt är att gå troslös så jävla skönt.funkar ju dock bäst i baggy byxor, o trist att man får tvätta byxorna oftare men ibland får man unna sig haha

  O, jag kan relatera – önskar rätt specifika trosor: i bomull/bambu, utan nån enda söm i grenen (den skaver annars på en som cyklar mycket), i boxermodell för att slippa att det ”skär in” nånstans, och gärna med mjuk spetskant (helst bred upptill, som smickrar magen;)

  Det är Twilfit som hon gjort trosor med. Dom är redan designade och färdiga och finns i butikernas ”lager”.
  Men eftersom dom blivit uppköpta av ett annat märke därav har Twilfit 40% på allt men får inte sälja Therese trosor så vet inte hur det kommer bli med dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.