Början till slutet för dick pics?

Igår skrev Aftonbladet om en ny telefon med AI-teknik som ska hjälpa till att rensa upp lite i dick pic-land där tillgången är betydligt högre än efterfrågan.
Men…som vi erfarit tidigare så lämnar AI-tekniken en del att önska i form av kvalité och fingertoppskänsla  så jag undrar vad telefonen skulle göra om någon använde den till att fota någon av de tre djur som syns här under?

Att anklagas av sin telefon att man försöker ta och skicka dick pics när allt man vill göra är att bränna av några nya bilder till Facebook på sin älskade nakenråtta Clint är ju rent kränkande.
Fnys…Dick Pics?…
Taskigt att anta…

Kan inte Gabrielle Löwengrip få komma in och säga ”ajabaja” när telefonen känner av att en dick pic är på ingång?
Det är hon värd!

147 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Köper jag en telefon och vill ta en bild på kuken så är det min ensak.

      Köp inte den telefonen då.

        Fiffigt, tänkte inte på det.

          Nej dick. Inte fiffi.

      Är det här inlägget bloggbevakning verkligen? Känns rejält orelaterat.

        Med tanke på att oönskade kukbilder som skickas via sociala medier är ett problem så tycker jag att det absolut är relevant.

          Den manliga blicken då, raderas direkt?

      Va äcklig ?

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Önskade kukbilder då?

      Tvekar på att dicpics verkligen är något större problem, snarare skämmigt värre (oavsett hurfan kuken ser ut)

      De önskade kukbilderna återfinns nog med fördel på diverse bögsajter, fråga någon draculafeminist.

        Oönskade dickpicks är ett ganska stort problem.

        Önskade dickpicks är inget problem.

          Oönskade dickpics är ett så stort problem att det blivit olagligt, men MR Feminist-hatare här ovan ville förminska lite (och dra en oklar parallell mellan bögar och feminister….)

      Det är en funktion man kan stänga av och på främst för att föräldrar ska kunna ha koll på vad barnen gör (exempelvis få ett meddelande om att något olämpligt fotas och skickas/tas emot).

      Japp! Det finns vi som gillar dem men det är inte ok för CW och andra kvinnor.. de för vår talan …

        Funktionen är inte till för att du vuxna kvinna inte ska få en önskad kukbild.. det tror jag nog du fattar utan att klämma till ”andra kvinnor”. Den är till för att barn inte ska kunna groomas och skicka nakenbilder till pedofiler. Men bara man får skicka en känga till feminister och framstå som lite härlig som gillar kuk, så är det väl bra.

          Oj vad stött ?

            Styrkekram❤

    Du kan stänga av den funktionen.

      ”Smartphone-skyddet är inte framtaget för att läxa upp vuxna personer som vill skicka nakenbilder till sin partner, utan för att skydda barn och ungdomar på nätet.”

      Trodde problemet mestadels var vuxna som skickade dessa typer av bilder och inte småbarn?

        Ja, det är just det som är problemet och att bilder skickas till bla minderåriga personer som måste skyddas. Alt barnpornografi.

          Men om funktionen går att stänga av är den poänglös.
          Har man pedofiltankar så lär man inte hindras av en spärr i telefonen (som dessutom går att stänga av).
          Trodde mer att funktonen var till för föräldrar som inte vill låta sina barn hålla på, därav min förundran över populäriteten hos yngra barn att skicka runt dessa typer av bilder på sig själva?

            Men jag tror du snurrat till det. Var står det att funktionen är till för föräldrar som inte vill att barn tar bilder på sig själva??

              Läs bland annat länken som någon klistrat in längre ner. Alternativt googla syftet med funktionen.

        Är ett stort problem att barn blir tvingade eller groomade till att skicka nakenbilder/filmer på sig själva.

    De som sysslar med sånt låter väl antagligen bara bli att köpa denna telefon ?

    Låter klokare att ha ett AI-filter på mottagartelefonen…

      Instämmer! 🙂

      Jag läste också den här nyheten för någon dag sedan och jag har gått och grunnat på varför man kommit ut med den och varför den bara inte gjorts som en app och precis som du säger, en app som både mottagaren och tex en förälder kan installera på sitt barns mobil. Jag känner att de inte tänkt till här hela vägen…

        Som jag tolkade så är det en funktion som föräldrar kan slå på sina barns telefon (från sin egen) för att förhindra att barn tar nakenbilder på sig själva (vilket ofta sker under tvång/grooming av pedofiler). Om bilder stoppas för att de är nakna så får föräldern ett meddelande om att en nakenbild försökte tas.

          Du har tolkat det helt rätt och jag var kanske inte helt tydlig.

          Jag menade att istället för att det skulle vara en mjukvara i en sorts mobil så borde den släppas som i app i tex AppStore så att den kan installeras i alla mobiler oavsett tillverkare.

            Ja visst, det vore ju en bra idé och jag tror inte att det är så långt borta faktiskt.

    Vore kanske bättre om män bara slutade skicka oönskade bilder. Så jävla trött på att vi ska anpassa samhället efter att män är dumma i huvudet.

      Undra hur många som verkligen skickar på sin egen, istället för att hitta en bild som redan finns..

        Haha en kille från Australien som jag och min kompis träffade utomlands skickade definitivt sin egen (från ingenstans, totalt oönskat). Det var den fulaste, ynkligaste lilla dickpic jag sett av en slak äcklig snopp. Då föredrar jag ändå mannen som obviously skickade en bild från nätet istället.

        Jo då, en hel del skickar trötta fula dick pics i stället för att hitta någon ståtlig bild online.

      Word!

      En och annan ”clit-bild” har nog passerat ut i etern med tror jag.

        För det är ju verkligen ett lika stort och utbrett problem ?‍♀️

          Vem tar bild på bara klittiz egentligen?

      Jag gillar när min kille gör det .. oönskade är de inte alltid. Så ..

    Men, men, men hur ska då Linnéa Claeson få tag i bilder som visar hur kränkt hon blir cirka var sjunde minut, dygnet runt? Ja, just det, nu minns jag, hon kopierar bilder från slutna bögforum. Pust!

      Eller så har hon bara ett konto på valfri dejtnings sida? Vi som haft vet.

      Jag har själv material nog att kunna skapa det LC skapat. Oönskat erhållet från vuxna män sedan jag var 13 år gammal….. Om de bilderna sen är Kopierade från andra sidor har jag inte undersökt.

        Varför sparar man ens sånt?

    Du kunde ju ha läst fler källor ån Aftonbladet och skrivit texten efter det… ? att gå på Aftonbladet är ju lite… Knasigt.

    Snälla män sluta sända bilder på era kukar! Tro mig ingen vill ha dom oefterfrågat. 9 av 10 är osmakkigt fula så man kräks. Vill vi se din kuk kmr vi fråga om en bild!

      Dessutom är det ett brott att skicka dessa bilder oönskat. Bara att polisanmäla.

    Bella har tydligen gjort ECT mot depression ! Vet nån mer om det ? Varför gör man det? Hur det fungerar?

      Vad är ECT? Hon ljuger som en häst travar… Vill inte klicka in hos henne…. i hennes värld är hon klockren vinnare vid nästa val. Trots att hon inte ens kandiderar lr kan ngt om politik.

        Elchock. Låter otroligt.

          Har en vän som fick den behandlingen då ingenting annat hjälpte. Han blev som en helt ny människa. Om det var placebo kan jag inte uttala mig om och jag har inte läst några studier kring ECT och dess evidens. Men han blev mycket bättre än av någon medicin och terapi han fått innan och han var djupt deprimerad.

          Varför otroligt? Det finns som behandlingsalternativ för depression och kan ge väldigt goda resultat.

        Min pappa har fått den behandlingen. Funkade otroligt bra

      Är det verkligen ect och hur det går till och om det hjälper mot depression du vill diskutera så passar det nog bättre på öppet spår. Men jag misstänker att det är Bellas depression du egentligen är ute efter att prata om, eller!?

        Nej jag undrar över behandlingen trodde det var något man använde mot djupare psykotiska tillstånd. Men kanske mot depression också.

          Ja även mot depressioner

      Skulle det hjälpa mot ett överaktivt lögncentrum i hjärnan?

        Suck. Var svar till 19:53.

        ??‍♀️

      Var står det?

        Hittade! Hon skriver det i hennes stories.

          Har man en sådan djup depression (tro mig jag varit långt ner i ett svart hål och inte fått) så är man inte på en blogg och på insta varje dag. Tror inte ett dugg på att våra skattepengar gick till hennes ”behandling” med tanke på att jag inte fick fast bara ville dö och låg i fosterställning i ett år.

            Nu har hon ju varit olycklig i flera år dessutom!

            Det går jättebra att vara i en depression där ECT rekommenderas men ändå vara online varje dag. Med vänlig hälsning, sjuksköterska.

            Det enda jag orkade är jag var på den totala botten var att hänga i detta kommentarsfält, skriva blogginlägg och gå i skogen

            Bara för att din depression såg ut på ett sätt betyder det inte att det är så för alla eller ”rätt sätt” att vara deprimerad på.

      Såg precis det på hennes stories… Jag har arbetat inom psykiatrin för några år sedan och tycker det låter främmande att Bella skulle vara kandidat för ECT (Obs jag är inte psykiatriker). De som fick ECT NÄR jag arbetade på en avdelning var patienter som provat många andra behandlingsmetoder (SSRI, SNRI, samtalsterapi m.m.) och var inne i svår psykos eller DJUP depression. Då menar jag depression som gör att du i princip ligger i din säng 24/7 och inte alls fungerar som vanlig människa. Har Bella varit så djupt nere? Kanske det men ska man döma från hennes Instagram och blogg så har hon varit iväg på restaurang, promenerat långt, och även varit på events på apotek och liknande, under hösten och vintern. En annan sak är att ECT sällan ges en enda gång vad jag förstått. Man behandlar oftast t.ex. 1 gång per vecka under 8 veckor, eller liknande. Det verkar på Bella som om hon fick en session, men kan ju också vara hennes bristfälliga engelska som virrar till det…

      Är förvånad över hennes stories ikväll. ECT och känner sig som Marilyn Monroe…? Va?

        Nä vad märkligt. Det är även min erfarenhet, att du ska vara djupt deprimerad och ha testat det mesta i medicinväg innan ect kommer på tal. Men kan inte tro att hon skulle ljuga om det, vad skulle hon vinna på det?

          Ja det är en otroligt konstig sak att ljuga om? Det får mig att tro att hon ändå talar sanning. Och ja vem vet vad som försiggår bakom en glammig yta…

            Utan att uttala mig om hennes depression så vore det ju absolut inte första gången någon utåt sett är framgångsrik och har allt (även detta lämnar jag okommenterat i detta fall) men under fasaden är de djupt deprimerade.

              Ja absolut, det är lätt att ha en fasad. Jag har själv lidit av depression, självskadebeteende, suicidtankar för många år sedan och när jag berättade för en ny vän var hon så chockad och sa att hon uppfattade mig som en otroligt glad person. Och bland kändisar ser man ju detta också, där missbruk och psykisk ohälsa är dolt under många år.

            Hon kan mycket väl ljuga om en sådan sak, det låter dramatiskt och allvarligt så det passar det hon vill förmedla. Hon säger att hon varit deprimerad i flera år och hon känner igen sig i Marilyn Monroe som var helt ensam men ändå ett välkänt ansikte som är bara en fasad. Det var väl det hon försökte kanalisera när hon låg i soffan i dokumentären och berättade hur hemskt allt är. Deprimerad my ass.

            Allt låter bara tillgjort och fladdrigt och inte ett dugg trovärdigt. Nu är dessutom hennes största mål att träffa sitt livs kärlek och skaffa fler barn. Och spontant har hon bestämt att ta en weekendresa med Sally till Paris när Sally fyller år. Det går ingen nöd på henne, hon längtar fortfarande efter glamourlivet och nu när hon fick pengar på banken igen så flyger hon till Paris. Hon är exakt samma Bella som antagligen kommer göra allt för att fortsatt bli världens mäktiga kvinna, hon är bara tvingad till en liten omväg och få tillbaka sitt goda rykte bland bloggläsarna så hon kan starta ett nytt företag och kränga något hon kommit på.

            Hon erkänner också att hon varit borta mycket från barnen och har tid att ta igen med dem nu närmsta året. Så mycket var det med att klara av och göra karriär och vara ensamstående mamma som hon menade på att hon ville inspirera till.

        ECT kan absolut rekommenderas även om ”alla andra alternativ” inte testats ännu idag. Och vi vet ju dessutom inget om Bellas behandling eller tillstånd.

    Hahaha nä men sluta! Det har hon inte gjort. Kanske hennes Dyson fön som strulade? Nej usch. Ska inte skoja om sånt. Hon kan inte låta bli att använda sig av allt för att få uppmärksamhet. Fult mot de som får behandlingEn.

    Jag undrar om ngn i hennes omgivning inte säger åt henne att komma ner på jorden och bli mer ”normal”? Vilka har hon omkring sig eg?

      Hon har väl alltid omgett sig med ja-sägare, och numera finns det ingen alls kvar.

    OT men lite kylig stämning mellan Mimi Höglin och hennes svägerska Miranda nu? Miranda ska öppna egen salong och ser inte att Mimi har nämnt detta någonstans (ja jag vet att man inte behöver nämna allt på sociala medier, men för någon som jämt är väldigt utlämnande om sitt privatliv och tackar sin sambo för att han befruktade henne så känns det märkligt).

      Va? Mimi och Miranda? Är det Borlänges finest, eller vadå?

        Mimi avhandlades på den här bloggen typ förra veckan så försök inte plocka billiga poäng. Oavsett så har Mimi 43k prenumeranter på youtube så helt okänd är hon inte.

          borlänge har ju en befolkningsmängd på typ 50.000 så kan ju fortfarande vara borlänges finest 😛

        Åh klassikern ”jag måste förminska ditt inlägg för att jag inte vet vem en influencer är”.

    Of toppic Isabella Löwengrip hade en frågestund på Instagram.
    Någon frågar henne hur hon lyckades kontrollera stå ut med depressionen.
    Varpå hon svarar att hon fick elchocksbehandling.,fast på engelska.

    https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.12442-15/e35/84125201_2603392343277462_5831263693368208887_n.jpg?_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&_nc_cat=106&_nc_ohc=qPCWVF9u2CIAX-GQwGk&se=7&oh=f7ce67a6c8a689af74bfc9bc771bb6e6&oe=5E5599C8&ig_cache_key=MjI1MDM1MjkxNjMyMTU2MTE0Nw%3D%3D.2

      Har hon problem med språkcentrum också? Kära nån.

      Camilla

      Du skulle nog behöva någon form av terapi …

      Kan inte fatta att denna kommentaren har fått stå kvar över en timme.

      Hur kan andra kommentarer här vara raderat när det här får stå kvar? Hoppas verkligen att det bara är en miss av Camilla.

        Och den som lagt den kommenteraren bör hamna på modd direkt.

      21,04 Men skärp dig. Och var är moderatorn. Att mordhota borde man bli bannad för. Camilla?

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    IL har fått ECT-behandling?!

      Ja verkar så om hon skriver det…
      Hon skriver att hon varit deprimerad i flera år?… så nu alla fans och alla följare.. bilderna, stories, resor, upplevelser.. det är inte äkta. Tänk på det själv när du mår dåligt när du kollat Instagram tex för alla verkar må så bra.

        Jag tror att vi som ”fan” av Isabella har förstått det för länge sedan, vi kan leva med att det är en show som hon gör och vi är publiken. Jag får uppfattningen att de som hatar Isabella är dom som känner sig personligt svikna och inte har kunnat acceptera showen även om hon har varit tydlig med det.

        Och att säga att allt har varit en fasad bara för att hon har varit deprimerad, 1. Det har varenda människa med lite empati kunnat se att det har varit så till och från i många år. 2. Det finns många människor som sätter upp en fasad när dom mår dåligt, och när man är offentlig så blir nog murarna lite extra höga. Många av våra folkkäraste offentliga personer som har avslutat sitt liv har, för oss utanför den innersta kretsen, verkat ha ett fantastiskt liv.

          De flesta kändisar som avslutat sitt liv har självmedicinerat med alkohol, droger och liknande och lyckats hålla uppe en fasad utåt. Få människor som är deprimerade klarar att ha ett liv utåt utan någon som helst krycka.

          Så då kan man undra vad Bella har tagit till för att orka leva som hon gjort samtidigt som hon haft en depression. Det är fysiskt omöjligt att gå runt deprimerad i åratal och ändå fungera utan någon som helst krycka som sagt. Eller så har hon helt enkelt inte varit deprimerad i åratal utan något hon säger nu av strategiska skäl. Jag vet vad jag tror är mest rimligt.

            Men det är väl uppenbart? Hon har spenderat pengar som om det inte fanns någon morgondag. Ett ganska vanligt sätt att dämpa ångest

            Jag har varit deprimerad i åratal utan en ”krycka”. Vad pratar du om?

              Så du är en fungerande människa som reser, går till jobbet, uppdaterar sociala medier med roliga bilder, tränar, går på spa, är intresserad av ditt utseende med spraytan, frisörbesök, manikyrer osv? Är du och tränar flera gånger i veckan, dejtar, äter ute med vänner titt som tätt? Då är du inte deprimerad.

              Orkar man hålla på så med en depression så har man någon form av medicinering eller självmedicinering. Ungefär som My som säger att hon är utbränd men ändå håller igång i 190 år in och år ut.
              Vattna inte ur ord.

          Att du ens kan kalla dig för fan av en person som il. Usch. Vad är det du är ett fan av? Någon som skulle gå över lik för att nå sina mål? Är det det du är beredd att bidra till med dina pengar, för jag antar att du köper hennes skräpprodukter med?

    Bella berättar i bloggen att hon ska resa till Paris med Sally.
    Utan Gillis.

    Ur bloggen: Sally blir 5 år i april så jag frågade henne om vi skulle åka till Paris ihop. Vi frågade Sheila och Aline om de ville följa med så nu åker vi alla fyra på en weekend till Paris. Så roligt. (slut citat)

    Ja, så roligt för Sally. Och sorgligt för Gillis.

      Men snälla, jag har varit på massvis med resor med min mamma utan min lillebror. Och vise versa. Ingen av oss som lidit av det, snarare tvärt om!

        Och jag kanske inte fick följa med på resor och mådde dåligt av det?
        Man kan uppfatta saker olika, eller hur?

      Det är väl jättemysig att resa med endast ett barn och kunna ägna all tid åt det? Gillis får nog också en ensamresa ska du se.

        Nja. Har alltid uppfattat det som att hon favoriserar ett av barnen.
        Så vi får väl se.

          DU har uppfattat det så ja.

            Inte bara jag…

              Jag med!

          Uppenbart!

      Åh nej. En förälder som gör något med bara ett av barnen?????? orosanmälan!! NUUUU!!!

    Clint! Hahahaha, jäklar vad du är rolig ibland

    Musslorna var för äckliga

      ?

    Det är väl jättemysig att resa med endast ett barn och kunna ägna all tid åt det? Gillis får nog också en ensamresa ska du se.

    Fast det här med dickpicks! Tror inte att en sådan mobil hjälper Linnea C. Hon fick tom dickpicks innan det gick att skicka mms. För hon har väl inte ljugit!

      Och innan dess fick hon väl dicpics målade med kritor 🙂

        Och innan dess runpics

          Kukar som viftar hit och dit när killen springer??

    Blondinbella har haft en Q&A på sin instagram ikväll. På frågan ”how do you manage the depression” så svarar hon ”they did a ECT on me”. ECT?? Alltså elektrokonvulsiv behandling. Nu vet jag inte om det är hennes dåliga engelska som spökar eller om hon seriöst menar elchocksterapi. Något som används på patienter med djup och svår depression. Där rutinen är att genomföra åtta behandlingar tre gånger i veckan i tre veckor. När har hon hunnit med dessa, på lunchen mellan hennes businessmöten?

    Som nära anhörig till en person som försökt ta livet av sig och sedan genomgått många ECT-behandlingar så blir jag jävligt förbannad och ledsen över att hon inte ens i sin självutnämnda ”depression” kan hålla sig till sanningen, utan hon ska alltid dra allt till sin spets. Det finns fan inte på kartan att hon genomgått ECT-behandling. Som sagt så gör man aldrig bara en, så hennes ”they did a ECT on me” kan hon ta och lägga ner på en jävla gång.

      Möjligt att Bellsan gjort ECT. Man lägger upp en behandlingserie med olika styrka och frekvens beroende på diagnos. Men det är inget förstahandsval. Först prövar man olika läkemedel och olika doser samt terapi, om det är något att överväga. Är man för sjuk brukar det vara svårt med. Om det Bellsan säger är sant så verkar hennes bild utåt och verkligheten ännu mer skilda åt än vad typ någon av oss trott.

        Hon har säkert privatsjukförsäkring och då kan man säkert få elbehandling bara så där.

          Nej, det kan man inte.

            Och det är du 100 på? ?

              Många privata aktörer gör onödiga behandlingar på patienter eftersom de tjänar pengar på patienterna.

      Det heter endast elbehandling numera och man undviker att kalla det elchock.

        Det är dock fortfarande en elchock.

          Må så vara men man föredrar ändå att inte använda uttrycket.
          Precis som man undviker många andra ord idag för att de inte anses lämpliga längre.

      Tycker också det låter konstigt. Någon som är så svårt sjuk att hen måste genomgå ECT (vad jag förstår är man väldigt illa däran med djup/svår depression med tex självmordstankar för att genom gå denna behandling) En person med så svår depression har ofta ingen mimik i ansiktet och orkar i princip inget annat än att bara finnas. Känns otroligt att Isabella har kunnat äta middag ute bland folk i full make up med sin bästis, skriva stora och viktiga avtal och kontrakt o sälja ett företag, planera för en kommande parisresa osv… klingar inte riktigt som en ECT kandidat. Också lite märkligt att bara slänga ur sig det i en frågestund. Lite som att det är lika naturligt som att göra typ en spraytan. Ingen big deal. ”They did an ECT” bara sådär liksom. Hmmm. Om hon ändå tänkte berätta det, varför svarar hon då inte istället ”jag kommer skriva ett inlägg om min behandling för depression senare” . Mycket konstigt

        Newsflash! Bella är konstig!

        Fast hon pratar väl om hösten..? Inte just nu.

      Hon har sett det på film och trodde säkert att det bara är en gång som i scenen och sen klart.

      Jo man säger att man genomgått en ECT-behandling.

    Helt otroligt att män har så dålig förmåga att känna in när det kan vara önskat av någon att få en bild på deras könsorgan att det måste utvecklas ny teknik för att kontrollera deras oönskade beteendet. ??

    [Borttagen kommentar]

    Finns något mer patetiskt än en dickpics?
    Och ännu mer patetiskt att avsändaren tror att någon är det minsta intresserad av deras lilla k*k! ?

    De flesta kändisar som avslutat sitt liv har självmedicinerat med alkohol, droger och liknande och lyckats hålla uppe en fasad utåt. Få människor som är deprimerade klarar att ha ett liv utåt utan någon som helst krycka.

    Så då kan man undra vad Bella har tagit till för att orka leva som hon gjort samtidigt som hon haft en depression. Det är fysiskt omöjligt att gå runt deprimerad i åratal och ändå fungera utan någon som helst krycka som sagt. Eller så har hon helt enkelt inte varit deprimerad i åratal utan något hon säger nu av strategiska skäl. Jag vet vad jag tror är mest rimligt.

      Hamnat fel.

    B har tydligen daglig kontakt med ES och det var hon som gjorde slut!
    Någon som tror på det???

      Tror inte alls på det. Och har de kontakt dagligen så är det antagligen hon som sms:ar och frågar hur han mår eller ber om råd. Och ibland så sms:ar han henne för att se hur hon mår i sin kris, han ska enligt henne vara väldigt snäll. Hon ska dock få det att låta som om de är bästa vänner som ringer varandra och snick snackar varje dag.

        Hon skrev själv i sin story på Insta igår ” I ended my relationship”. Det tolkar jag som att hon var den som avslutade förhållandet (vilket jag inte tror är sant för fem öre dock).

      Det har väl aldrig sagts att hon gjort slut. Det har väl sagts att de kom överens om att de inte skulle vara ett par längre.

        Hon skrev igår på storys att hon gjorde slut.

    Håller denna blogg på att läggas ner? Det blir färre och färre inlägg som kommer senare på morgonen och slutar tidigare på eftermiddagen.
    Dessutom verkar öppet spår ta över när inget nytt skrivs.

    Jag tycker det är synd när det har blivit så…

      Samma upplevelse här. Glider in för att läsa nåt roligt – hamnar på öppet spår där alla bråkar med varandra ??‍♀️

      Håller med! Känns som det bara är öppet spår hela tiden och snarare andra som skriver om det intressanta i kommentarerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.