Ruskigt starka brudar!

Inte nog med att Denice Moberg och Angelica Blick är två av medverkande i den nya D-playserien ”Fitness Diaries”, de har även skaffat ett gemensamt Instagramkonto för träning som de givit namnet ”ad.confident” och precis som några av er frågat så undrar även jag lite över namnet.

Inte kan de väl ha stavat fel och egentligen menat ”add confident” för det är ju inte heller rätt, utan borde då istället vara ”add confidence”.
Ad? Är det en never ending reklammarkering?
Att ALLT i det här kontot är reklam? 🙂
Nä, skojar bara, men kan inte låta bli att bli osunt nyfiken på namnet.

Men va fan… Hur puckad får man bli?
A= Angelica
D= Denice
SÅ KLART!
Tack Bibbi!

Jag hittar ut själv… förlåt för allt… 🙁

Tjejerna ser så galet starka ut och jag tycker det här är superhäftigt. 
Framtiden för programmet Gladiatorerna verkar vara något osäker, men skulle det vara så att de beslutar sig för att köra en säsong till så borde Denice och Angelica vara med som Gladiatortvillingarna Lara och Tara Croft som kommer in på arenan, ridandes på varsin sabeltandad tiger i diamanthalsband.

Visst visst? 😉

 

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  A som i Angelica
  D SOM i Denice
  ?

   Exakt..no brainer….

   Men fy faaaaaaaaaan vad puckad jag är!!!!!!
   Jag skäms..

    Jag kopplade inte heller 🙂

     🙂

    My har skrivit en hel roman om Bloggbevakning i dagens inlägg.

     Har läst, men fattar inte så mycket av vad hon försöker säga. Men det blir nog bra.

     Det var låååååångt?

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Bara undrar hur många timmar per dag man behöver träna för att se ut sådär ? Själv har jag ett gymkort som jag betalar varje månad för men har inte satt min fot det gymmet ännu..??

  Avis men ändå inte 😉

   På gymmet skulle det stå:)

   Haha säg upp det innan det blir för dyrt. Jag gjorde samma sak, var där typ tio gånger på tre år och hade lagt nästan 12k totalt på mitt gymkort.
   Att det drogs 300 spänn varje månad var inte jobbigt, värre när jag räknade ut totala kostnaden, man kan göra mycket kul för 12000 kronor..??‍♀️

    F&S duger.

     Det gör det va? Har alltid haft känslan av att det inte är så bra. Jag ”tränade” på STC dock, men det var bara bra i stan när det var nytt här. Så synd att STC bygger nya klubbar i stan, jag vill ha ett Nordic Wellness här, det känns som ett bra gym. Närmsta ligger dock typ fem mil bort, känns lite för långt för att man ska åka och gymma?

     Eftersom att Friskis är en förening så ser det jätteolika ut från ställe till ställe.

      I Kalmar är Friskis det absolut största gymmet, till exempel.

    Eller börja gå dit ?‍♀️

   Jag ser typ ut så och jag tränar tre tunga pass i veckan ca en timme per gång. Sedan räcker det inte bara med att träna utan vill man se ut så måste man ha ett högt proteinintag samtidigt som man ligger på kaloriunderskott. Det kan vara svårt att hitta en balans i det och har man minsta antydning till ätstörning skulle jag avråda faktiskt.

   Om man tänker hälsa så är det inte automatiskt en hälsosam kropp för att magrutorna syns.

    Eller hur! Kosten är extremt viktig om man vill se ut på det viset, inte käka sånt som binder vätska i kroppen. Något som få verkar förstå är att när man ser tjejer på instagram med superplatta magar med definierade muskler så spänner de sig. De ser inte riktigt ut så när de slappnar av. När jag var yngre förstod jag inte detta utan tränade som en galning för att få fram de här magmusklerna och hatade mig själv för att de bara syntes om jag spände mig. Det borde faktiskt informeras mer om hur en vältränad person ser ut i avslappnat läge.

  A = Angelica
  D = Denice
  Kanske? 🙂

  Kanske är förkortning på a:Angelica d:Denice? Eftersom det är ett delat konto tänker jag…

  En förkortning för Annelie och Dennis såklart! 🙂

   Que?

  Lägg ner medans du är i topp Cam…

   Har långt kvar dit. =)

   Den som skriver ”medans” är verkligen inte på topp.
   Det heter MEDAN!

  Vet du vad som är tråkigt? – Jo att du kan påstå och ljuga om vad som helst utan bevis, som att du fått sms med viss text, fått mail och du har publicerat anonyma mail som inte bevisar någonting. Ska du påstå att du fått sms och vad någon skrivit där så måste du visa bevis. Du har flera gånger visat att du är gränslös och besatt av att skapa missaktning mot vissa personer, du har visat flera gånger hur du ljuger och vrider saker negativt för att skapa missaktning. Du skriver med en ton och använder negativa ord för att manepulera folk till att tro och tycka saker. Du styr vad folk ska tro genom att rardera kommentarer som rätar, skriver sann fakta och som försvarar vissa och du blokcar direkt i-nr som försvarar personen du ogillar.

   Men du…
   Jag har ju redan svarat på den här kommentaren en gång men jag gör det så gärna igen.

   Om jag skulle publicera en bild på Isabellas sms så måste jag ju också visa att det kommer från hennes telefonnummer och det kommer jag inte göra. Däremot så har min chefredaktör sett och verifierat att det kom från Isabella, annars hade jag aldrig kunnat publicerat någonting om det.

   Så jag kan absolut publicera en skärmdump på just det smset från Isabella, men utan nummer tvivlar jag på att du kommer nöja dig med det.

   Men har du hennes första sms:
   x

   Och nej…som ett litet tillägg.
   Jag behöver inte visa DIG bevis, utan enbart min chefredaktör. Han är den enda som kan kräva det av mig, precis som det fungerar på alla andra medier med utgivningsbevis.
   Helt okej om du inte är insatt i hur det fungerar, men avstå då gärna från dina domderande pekpinnar och krav.

   Tror nog folk är kapabla att tänka och tro själva utan att Camilla ska försöka manipulera.
   DU däremot försöker få folk att vända sig mot Camilla, ojojoj vad du försöker.

   LÄGG ÄGG!!!
   Du skapar bara dålig stämning här.

  Edit av Cam:
  Eftersom de påståenden du skrev i din kommentar är rena lögner så finns det ingen anledning för mig att låta dem stå kvar.

  Gör du det någon annanstans istället, är du snäll!

  Hallå ni som tränar på gym! Vad kör ni för upplägg och hur många dagar i veckan tränar ni? Tycker det är kul att höra från ”vanlisar” som kanske har jobb eller skola (och kanske till och med en familj att ta hand om) och inte bara från influensers som kan lägga mängder med tid på träning ????‍♀️

   Jag går på pass på Friskis 5-6 dagar i veckan. Mest kondition som spinning, indoor walking (crosstrainer) men varvar med lite styrkepass.

   Jag är ca fyra dagar i veckan, 2 gruppträningspass styrka, 1 gympass och 1 yogapass. Egentligen vill jag klämma in ytterligare en yogapass men då måste jag klona mig..

   Tränar mellan 3-5 gånger i veckan. Har inplanerat 5, men ibland blir det mindre.
   Löptränar 2 ggr och styrketränar 3 ggr.

   Jag tränar varannan dag. Avskyr att träna men gör det för att kroppen ska må bra. Jag tog hjälp av pt i början som satte ihop ett träningspass åt mig. Uppvärmning på crosstrainern, sedan övningar med bland annat kabelmaskin, kettlebell, trx och medicinboll och till sist ett konditionspass på roddmaskinen som är det enda roliga och kommer som en belöning på slutet! Hela passet är ca 90 minuter.

   Innan barn med heltidsjobb tränade jag crossfit varje vardagsmorgon innan jobb. När jag blev lite för lat och tyckte det var för långt bort blev det mer gym som låg rätt över gatan hade alltid dubbla kort. Efter barn under studietid tränade jag med barnet, och ofta även med mannen, ca fyra dagar i veckan. Gravid med barn och heltidsjobb, i princip ingen träning. Föräldraledig med andra barnet brukar jag få in ca fyra dagar men då har vi lagt mycket pengar på vårt garagegym. Plus att jag oftast har träningskläder på mig så man kan slinka ut när det råkar passa. Mannen tränar innan jobb. Fattar inte hur arbetande människor med småbarn hinner träna om de inte har gym hemma.

    Upplägget har alltid varit funktionell träning och basövningar avrundat med nån flåsig avslutning. När jag mest körde på gymmet la jag mycket fokus på dips och pull ups som är mina naturliga fiender och körde det varje dag. Nu kör jag i princip bara ett kort, snabbt intensivt pass. Mycket kettlebells och hantlar ist för skivstång pga najs.

    Fråga dig snarare hur det kommer sig att din man kan träna varje morgon medans du aldrig har tid. Förlåt om jag låter hård

     Fast hon har ju tid att träna fyra dagar i veckan står det ju (om hennes man tränar innan jobb kör han isf fem pass i veckan). Hon undrar hur ”folk som inte har gym hemma har tid”.

      Är väl bara att träna på ett annat gym innan jobbet? Måste väl inte vara hemma.

       Det står ju att hon är förädrarledig?

        Ifrågasätter hennes påstående om att det skulle vara svårt för folk med småbarn att träna om de inte har gym hemma. Hennes man tränar ju, han hade väl lika gärna kunnat träna på ett gym vid jobbet?

        Folk med småbarn är ju inte automatiskt föräldralediga.

       Fast det är noll inställelsetid på att träna i garaget, det är det inte till närmsta gym. Även om det kan ligga nära.

        Typ alla jag känner har antingen gym i huset där de jobbar eller iaf 100 meter radie.

     Plus jag vill tillägga att om man är föräldraledig och kanske ammar en bebis är det inte lika lätt att ”smita iväg” på morgonen. Om bebisen vaknar, vägrar ta flaska och man inte direkt kan lämna kvar en tutten hemma, kan man inte göra så mycket. Förstår dig till 100% ta, önskar jag hade ett hemmagym jag med!

     Vi tränar generellt lika många dagar i veckan beroende på hur mycket jag känner att jag vill prioritera träningen (Och han likaså) ibland är man osugen pga påfrestande att vara föräldraledig och för min mans del att jobba som han gör. Om fyra månader byter vi och då kommer jag träna innan jobb.

   Med två barn och heltidsjobb var jag alldeles för trött på kvällarna för att dra iväg, så började gå upp 05 och träna på gymmet på morgonen istället ? Hann träna ca 45 minuter och sen hem och duscha innan jag väckte man + barn strax innan 06. Ca 3 gånger i veckan – en dag ben+rumpa, en dag armar+axlar+rygg och en dag mage+blandat. Sprang 3 km en förmiddag på helgen också för det mesta.

   Upplägget funkade kanon hos oss ? Min man tränar innebandy på kvällar, paddel på lunchen och ev. innebandymatch på helgen.

    Fast det som stör mig med ett sånt upplägg (trots att jag inte har det så) är att du tränar med andra sover men din man tränar medan du tar hand om barnet…din träning går enbart ut över din sömn medan hans träning kräver ngt av dig (inte träningen på lunch då men de andra) Och så verkar det alltid vara…kvinnors tärning ska klämmas in medan mäns träning får ske lite när som!

   Jag arbetar heltid, plus en hel del övertid och kvällsmöten. Pendlar. Min man pluggar. Vi försöker få in minst tre gemensamma gympass i veckan, plus några enskilda. Det är inte alla dagar som vi tränar särskilt länge eller effektivt, ibland blir det bara 15 minuter rodd och några styrkeövningar.
   Vi tränar mest för att kroppen ska hålla i längden, så att säga. Vi är 30 och 31, så vi ser det verkligen som en investering i framtiden.

   Jobbar heltid, ensam med två barn. Tränar 4 ggr per vecka. 2 löppass och 2 pass av styrka, koordination och rörlighet. Tränar allt hemma (med tanke på ungarna) med löpband och kettlebell/motstånd av kroppstyngd. Varje pass 30 min.

   Mån: Knäböj (med kompletterande övningar)
   Tis: Rygg och triceps
   Ons: Vila
   Tor: Vila
   Fre: Marklyft (med kompletterande övningar)
   Lör: Bänkpress + mage + sprintintervaller
   Sön: Axlar + biceps + löpning och rörlighetsträning

   Kör tung styrketräning. Fokus på styrkelyften. Ibland lägger jag in ett sjätte pass på någon av vilodagarna. Jobbar heltid, och det tar ju en del fokus i övrigt att fokusera på träning och kost. ?

   Jävlar vad alla tränar! Har två barn, heltidsjobb och en kille som jobbar mkt kvällar och helger och brukar få till 2 ggr i veckan. Hade gärna kört 3 men det är lite för svårt logistiskt (men under semestern och lugna jobbperioder kan det blir mer). Kör på gymmet runt hörnet, om det var längre bort skulle jag aldrig orka i väg. Nån kväll då och då om killen är ledig, ofta nåt morgonpass om jag jobbar hemma. Annars helger, eftersom lilla fortfarande vaknar tidigt är det lätt att vara på gymmet typ 08 så har man det avklarat innan dagen börjar ”på riktigt”. Kör oftast kondition (crosstrainer eller intervaller på löpbandet) ca 30 min och sen styrka 15-30 min. Mest fokus på axlar och rygg eftersom jag har ett stillasittande jobb och det känns som om det behövs, men kör också en del annat, lite det jag känner för. Under de varma och ljusa årstiderna blir det mer löpning utomhus (5 km till 1mil) och mindre styrka. Sen promenerar jag i princip alltid till och från jobbet (knappt 4 km åt varje håll) så tänker att jag får bra vardagsmotion de dagar jag inte tränar.

    Ja herregud vad alla tränar?? Blir helt paff! Själv tränar jag inte alls förutom lite promenader då och då….

   Imponerad av alla ni som tränar flera pass i veckan!
   Kul att höra hur ni lägger upp det också då jag har svårt att få till det. Jag går varenda dag och ser till att få vardags motion men har svårt att hitta någonting annat som jag gillar.

   Jag går upp 05.30 varje morgon för att träna.
   Måndagar: Intervaller på löpband + Yoga
   Tisdagar: Yoga + TRX
   Onsdagar: Intervaller på löpband + Hot Power yoga
   Torsdagar: Yoga
   Fredagar: Intervaller på löpband + TRX
   Lördagar: Oftast vila eller ett lugnt löppass
   Söndagar: TRX

   Innan har jag alltid hatat att gå upp tidigt och träna, men vande mig för 2 år sen med att gå upp till Yoga och har därefter byggt på med träningar – för är man redan uppe är det inte så svårt, var mer att vänja sig i starten. Tränar för att lindra min ADHD och för mitt psykiska välmående och inte för utseendets skull, men kan också säga nu att jag ÄLSKAR min träning. Går upp tidigt för att träna för att kunna ha en chans att somna om kvällarna utan medicin, och för att jag hade säkert hittat en ursäkt till att inte träna om det var på eftermiddagen ? Min sambo spelar hockey så han får sin träning där om dagarna, vi har inga barn och jag arbetar deltid så den dagen livet ser annorlunda ut hoppas jag att jag kan någorlunda hålla i min rutin för den hjälper mig så mycket i min övriga vardag.

    Ok.

   Tränar alltid på morgonen innan barnen vaknar. Mannen är kvar hemma.

   Mån:Ben
   Tis: Axlar, bröst, mage
   Ons: Rygg & armar
   Tor: Ben
   Fre: Axlar, bröst, mage
   Lör: Rygg & armar
   Sön: vila/reserv

   Går mellan 800-25000 steg om dagen ?
   Ligger på kalroiunderskott på ca 300 kcal/dag

   Jag jobbar ca 4-5 dagar i veckan, gymmar 6 dagar med upplägg: tunga ben, rygg&bröst, lätta ben, axlar & armar och tar vilodag där jag känner att det behövs!

  Jag studerar så har nog mer tid och fysisk ork än någon som jobbar på heltid men jag kör 5 dagar i veckan. Har diskbråck och förr lyfte jag väldigt tungt för rumpa och ben men nu kör jag rumpa och ben en gång i veckan bara och kondis 4 ggr blandat med magövningar och vikter för magen och armar.

   Hamnade fel

  Ja har man inget annat att göra om dagarna så skulle nog många kunna se ut sådär. Skaffa ett vanligt jobb, ta hand om barn. Städa, tvätta och laga mat själv. Men kan man leva på gymmet 24/7 så ??‍♀️
  Är så orealistiska ideal hela tiden.

   Varför skulle de skaffa ett vanligt jobb när de uppenbarligen kan leva väldigt gott på det de gör? Och nej, inte särskilt många skulle se ut sådär om de hade möjlighet att hänga på gymmet 24/7. Jag hade definitivt inte gymmat en sekund mer än jag gör nu om jag inte behövde jobba ? hett tips, skaffa ett meningsfullt liv så slipper du vara så bitter och osympatisk. ?

   Varför ska de skaffa ett annat jobb än det jobbet de har? Bara för att vi som inte har ett liknande jobb inte ska bli så bittra över deras vältränade kroppar?

   Vet du, mitt ena syskon har två små kids, jobbar heltid, driver ett företag samt tävlar på elitnivå. Det krävs ett 3-timmars pass om dagen för att ligga på topp i Sverige och det går, hen är faktiskt en av landets bästa trots barn och heltidsjobb och hen sköter hälften av alla sysslor hemma.
   Hens kropp är ännu bitigare och starkare än tjejernas men å andra sidan tävlar de inte så det är dumt att jämföra, men bara så du ska förstå att det går om man vill och brinner för det man gör.

   Så sluta gnäll över andras framgång.

   Jag känner flertalet grymt vältränade personer som roddar både familjeliv, jobb och träning på hög nivå. Skulle inte säga att det handlar så mycket om tid utan prioriteringar och väldigt stark mentalitet.

    Det handlar inte om stark(are) mentalitet men däremot om andra prioriteringar.

  Sist jag var på ett gym så tafsade en tjej på mig i omklädningsrummet.
  Det slipper man på F&S men inte på SATS tydligen.

   Och på F&S Sveavägen avbröt en man sitt träningspass och satte sig på en pall en bit bort och glodde på mig när jag körde mina squats. Har inte hänt på Sats.

   Tråkigt att du blev utsatt för det men har svårt att tro att det har med gymkedjan att göra då jag är övertygad om att alla gym har en policy mot det.

  Ja du hade rätt Camcam. Jocke är med i BigBrother. Måste nästan börja kolla bara för det.

   Varför det?

    För att det kan bli intressant.

     [Borttagen kommentar]

      Hur kan det vara så kul att slå ner på allt folk säger som du inte råkar hålla med om?
      Du ställde frågan för att redan från början visste att du skulle kunna hugga på något för att förminska personen som skrev det.

      Hoppas det känns bättre nu.

      Kanske just för att det är en förvuxen bebis med hybris som ska låsas in i ett hus med andra förvuxna bebisar med hybris?
      Avis much?

       Har väldigt svårt att se hur någon skulle kunna vara avundsjuk på en förvuxen bäbis men aa, har man inte något annat att vara avundsjuk på så har man inte??‍♀️

  Äh orka träna.

  läste nu i expressen att joakim lundell ska in i big brother. då hade alla rätt.

  Jag tränar hemma och ute. Är lååångt ifrån A&Ds fysik men är tränad.. lite muskler iaf haha.
  Magdans, hoppa omkring här hemma dans, squats, lätta vikter (köpte på loppis) powerwalks i både terräng och gångvägar och ibland utomhusgym som jag har lyxen att ha flera av i närheten.
  Allt är gratis och skönt att välja efter vad man orkar med för stunden.
  Tips till er som inte använder gymkortet, jag har oxå haft ett och gick typ aldrig dit heller.
  Tror nog att vissa inte passar att vara på gym, det ska vara roligt att träna så gör aktiviteter som lockar er inte aktiviteter som andra gör ?

   Du gav världens bästa tips ?

   Jag kan inte träna på grund av en kronisk sjukdom jag har som gör så jag inte får överanstränga mig men ska börja med yoga tänkte jag. Jag vet inte om det är bra för hälsan och gör mig stark men bättre än ingenting!

    Kör – yoga är svinbra!!!!

    Yoga är fantastiskt! Både för kropp och sinne. Jag var alltid tveksam till det för jag är väldigt rastlös som person – men jag är fast nu❤️ Det tog mig några gånger att hitta rätt klasser, instruktörer osv – det är ett så stort utbud på yoga och det bästa är att du väljer helt och hållet själv vad du kan/vill delta på under timmarna vilket säkert passar dig bra då du inte får överanstränga dig. Lycka till ?

     Hittade något som heter Kundaliniyoga så jag hoppas det är rätt för mig ❤

      Kundaliniyoga är speciellt, jag prövade det när jag var sjukskriven för utmattning. Vart blyg i början när man skulle sjunga mantran och mumlade mest med, men nu älskar jag det och längtar dit för det är så skön meditation. Har en spellista med mantran på Spotify för när jag yogar hemma eller när jag behöver slappna av.

  När vi ändå pratar om träning, är det någon som bygger eget ute-hemmagym? Insåg att jag har en stor uteplats jag inte använder och där borde jag kunna bygga upp ett bra gym. Vad krävs för stötdämpning när man lyfter tungt osv?

   Byggt* inte bygger

  Jocke är i BB huset ??

  Sjuk sedan mer än ett år tillbaka. Misstänkt utmattningssyndrom. Orkar en promenad med hunden på max 1 km några gånger i veckan.

  Mvh Miss Bodybuilder ??

   Kämpa på – all rörelse är bra rörelse!
   Istället för att önska att du gjorde mer – fokusera på det du faktiskt gör och var stolt över det, alla har inte samma förutsättningar❤️

  Varför är blogginlägget om trovärdigheten om Isabellas ECT behandlingar borta? Jag kan iaf inte se det längre

   Noop. Still there. Kl 15-inlägget.

  OT! Men jag ställde en fråga i Micaela Fornis blogg som handlade om hur hon resonerade när hon uppmanade till en hållbar livsstil genom ökad konsumtion, dvs. köpa nyckelplagg att ha hemma med massa adlinks. En kommentar som inte godkändes. Ifrågasatte detta eftersom jag tycker det blev dubbelmoral och att budskapet tyvärr förstördes, att det skulle vara mycket bättre om det gjordes geniunt, ett inlägg om hållbarhet utan adlinks till massa dyra plagg och vad som behövs hemma för att vara hållbar. Berömde även hennes blogg och att det absolut inte var något personligt, däremot undrar jag hur hon resonerade och man ska väl ändå kunna ifrågasätta influencers konsumtion och köphets utan att kommentaren raderas??

   Hon är en riktig snöflinga. Tål noll kritik, inte ens konstruktiv.

   Jag skrev att skillnaden mellan fadder och gudmor är dialektal, blev icke godkänd ? Detta var ett tag sedan under ett inlägg där hon skriver att skillnaden är om man döpa i kyrka eller inte. Alltid gillat hennes blogg men shit va svårt det är att kommentera utan att kränka henne.

  OT men joakim lundell la precis ut om BB, han ska vara med. Som en ”riktig” deltagare också?? Sånt jäkla dåligt karriärsmove

   Och ja, även- vad fan håller han på med att lämna sitt barn och fru?? Nu kommer Jonna behöva rodda själv med allt, schysst

    Alltså wtf att anty åkte ut. Lisa är så jävla tråkigt.

  My har svarat dig på sin blogg Camilla.

   Okej, My. Tack för den infon.

    Nu är ju inte jag My, utan jag tipsade bara Camilla att My reagerat på hennes inlägg…

    Förr eller senare hade Camilla ändå läst svaret från My, det är så hon hittar nya saker att skriva om.

   My fortsätter sina lögner och överdriv. Hon vill ju göra karriär på utbrändhet. Varför visar hon inte att hon har en pt-licens, varför länkar hon inte till inlägg själv som hon menar att hon skrivit men som ingen sett. Hon glömmer att hon haft följare som följt henne genom åren. Pinsam människa.

  Nej men vad trevligt.. lite träningshets har väl ingen mått dåligt över..

   Jag tycker snarare att de inspirerar och motiverar. Men man tolkar det väl som man vill och du ser det som träningshets. Exakt varför tycker du att det är hetsigt? Är det för att de existerar och gör en video som du valde att kolla på?

   Med tanke på vad ohälsa kostar vården borde fler känna lite ”träningshets”.

  Coolt med sabeltandad tiger, det skulle få mig att titta på programmet. Inget annat

  Här är en annan väldigt vältränad brud. *kära nån*

  https://ibb.co/VJMbMny
  https://imgur.com/7yi2taU

   Ehhhhhhh. Varför?

  Tyra är arg, jättearg på dig på insta…
  Även på ”politikerna”!

   Läste också det men fattade inte riktigt varför.
   Väntade mig inlägg här

   Hon skriver väl ingenstans att det är Camilla hon är arg på.
   Tyra har ju skrivit flera inlägg om sin psykiska ohälsa förr.

    I kommentarerna. Kan inte kopiera

    Läs kommentarerna

  Varför tränar folk så mycket styrka? För hjärnan och välmående är det mycket viktigare att träna kondition. Jag sätter aldrig min fot på ett gym, men springer och spelar badminton flera gånger i veckan.

   Kanske för att de tycker att det är roligt? Man kan dessutom få upp sin puls genom styrketräning också, om man vill det.

   För att bli stark? Förebygga skador? För att det är kul?

   Mina ögon rullade bokstavligen halva vägen runt när jag läste din kommentar… Varför tränar folk styrka? För att bygga en stark kropp, stark bål och rygg för att förebygga ryggont, axlar och övre rygg för att undvika belastningsskador, vader för att förebygga skador vid bland annat löpning, samt tränar alla kroppens muskler för att hålla hela kroppen stark och skadefri etc etc etc etc. Du tror kanske att din löpning och badminton räcker men det kommer komma en dag när du inser att din kropp behöver mer för att fungera. Både kondition och styrka.

    Kör friidrottsliknande träning i kombination med simning så får varenda muskel i kroppen arbeta.

     Simning är bäst!

    Jag varvar min träning med styrka då och då, men tycker att folk fokuserar för mycket på styrketräning generellt. Vi är gjorda för att röra på oss och får som mest välmående och positiva effekter i hjärnan av konditionsträning. Jag tränar varierat, men aldrig på gym. Känns som att fokus där ofta ligger på att typ få stor rumpa och att folk är fåfänga och inte verkar ha någon aning och hur man tränar kroppen balanserat. Sedan tar de dessutom bilen dit och äter en proteinbar efteråt. ?‍♂️

     De flesta tränar för utseendets skull. Inte för hälsans. Oavsett vad de försöker övertyga sig själva och andra om.

     Låter som att du är avundsjuk på såna som har snygga kroppar. Tror många som tränar styrka gör det just för att dom har en aning om hur man tränar balanserat. Det flesta elitidrottare tillbringar ganska mycket tid i gymmet för att kunna utöva sin sport utan att skada sig till exempel.

      Oj då, jag väger 54 kg och är 172 cm lång. Är smal med lagom mycket muskler. Så är nog inte det minsta avundsjuk. 🙂

       Jag sa inte att du inte var smal. Sa att du lät avundsjuk på snygga kroppar 🙂

        Så det är bara vältränade kroppar som är snygga. Inga andra alltså?
        Jag är mullig och jag tycker att min kropp är snygg med. Alla ska kunna få känna att de duger och det ska inte va tabu att gilla sin kropp. Jag har ingen platt mage, ingen stor fast rund rumpa.

         Ja det tycker jag men vad man dras till är ju väldigt individuellt. Det är ju jättebra att du trivs med din kropp och tycker att du är snygg.

        Du är rolig du. ? Nej, smal är inte lika med snygg, men är nöjd med hur jag ser ut. Vidhåller min åsikt om att gymkulturen ofta handlar för lite om vad som på riktigt är hälsosamt för kropp och själ och för mycket om spray-tan, lösfransar, obalanserad träning osv. Kanske jag är fördomsfull, men tycker mig se en viss typ dras till gymkulturen och jag tror att många av dem skulle må mycket bättre av att ta sig ur det svettiga, fåfänga gymmet och exempelvis ta sig ut i naturen och träna.

     Vad det ”känns som” och vad du ”tycker” är väl ganska irrelevant här? Vem är du att avgöra ifall någon styrketränar ”för mycket”? Låt folk träna det de tycker är roligt och med vilket fokus de än må ha.

      Nej, jag har naturligtvis ingen rätt att säga hur folk ska träna. Jag bara uttrycker en åsikt. Naturligtvis är det också viktigt att träna styrka – jag sa bara att folk gör det på bekostnad av konditionsträningen ibland och jag tycker att det är synd då det är den som visat sig göra mest för hjärna och psyke. Sedan anser jag att det är bättre att träna med fria vikter än maskiner eftersom maskinen sköter all stabilisering, vilket man normalt sköter själv, och då försvinner många av fördelarna med övningarna och de blir konstlade och onaturliga för kroppen. Och jag tycker att det är synd att se tjejer med så mycket svank och putande rumpor att de garanterat får ryggproblem i framtiden. Samma gäller män som enbart tränar en viss muskelgrupp. Folk vet för lite vad de gör helt enkelt.

       Fast är inte det mest typ influenser och fitnesstyper som håller på på det viset. Det flesta på gymmet upplever jag är där för att träna som vanligt folk. Och maskinerna används mest i rehab-syfte skulle jag säga. Det flesta jag sett på gym tränar med friavikter eller kroppsvikt.

   För att klara av mitt jobb i många många år till. Jag lyfter och bär, ofta från golvet och i konstiga positioner. Spenderar mycket arbetstid på golvet och på huk, gör saker nästan dubbelvikt (tänk typ fylla en golvstående diskmaskin) osv.
   Jag vill även ha tillräcklig grundsryrka för att man kropp inte ska ta lika mycket stryk av att jag gärna ägnar min fritid åt tv-spel, film och andra stillasittande aktiviteter. Jag vill kunna bära tunga matkassar hela vägen hem.
   Finns jättemånga anledningar att träna styrka. Och väldigt många olika sätt att göra det!

  Den här bloggen har så få inlägg. Har typ slutat kolla varje dag för att den uppdateras så sällan.

   Vad snackar du om? Det är ju flera inlägg om dagen?!?

    Brukade komma inlägg oftare. 05:30 och på kvällen. Nu kan man uppdatera flera gånger på morgonen och kvällen utan att nåt finns att läsa.

     Och jag vill ha inlägg 6.45, 14.39 och 22.12

     Tack på förhand

  Ingen annan som blir stressad av detta och bara känner träningshets?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.