Fler än 290 anmälningar mot Zytomierskas reklam för olja

Enligt Aftonbladet är det mer än 120 personer som anmält Katrin Zytomierskas reklam för Omega treoljan från hennes företag pga hennes tveksamma reklam på Instagram.
Katrin själv verkar inte alls förstå problematiken med sin reklam.

Jag kommunicerade det här för fem dagar sedan, när Sverige befann sig i ett helt annat läge och vid den tidpunkten var det inte en enda människa som reagerade negativt på mitt reklaminlägg, utan det har kommit i efterhand då människor har börjat få panik. //Katrin Zytomierska till Aftonbladet

Mja, jag skulle inte riktigt hålla med henne i hur hon skyller på någon typ av kollektiv panik som kommit i efterhand från de 0,07 promille av hennes följare som hon menar reagerat negativ på reklamen.
Enligt mitt inlägg så kom de negativa reaktionerna relativt omedelbart efter att hon publicerat sitt inlägg vilket man kan se här. 

Bråda dagar på Konsumentverket minsann…

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon skrev ju dock inte att det är ett botemedel mot Corona och inlägget var väl dessutom märkt med reklam. Finns fler som gör reklam och i samband med det nämner Corona.

      Alla kvacksalvare som försöker tjäna pengar på corona och folks oro, förtjänar skampåle!

      Varför ens skriva om Corona i reklamen då?

      Hur hade du tolkat om någon hade sagt följande (ett exempel)
      ” Under dessa kalla tider, då majoriteten blir förkylda, är det bra att boosta kroppen med C-vitamin för att förstärka ditt immunförsvar!”
      Tolkar du inte det här exemplet som att det är bra att du tar C-vitamin för att bli eller öka sannolikheten till att bli frisk?

        Det är lite skillnad på en vanlig förkylning och ett nytt virus som ingen vet jätte mycket om.

          Dessutom finns det inget som funkar när det gäller att ”boosta kroppen”. Varsesig mot Corona eller något annat…

      ”I tider som dessa med ett läbbigt Corona-virus är det ännu viktigare än vanligt att boosta och stärka sitt immunförsvar.”

      Sedan måste jag fråga vad spelar det för roll om det finns fler som gör samma sak?

    Katrin är tyvärr obotligt korkad!

      Synd att fiskolja inte kan bota sånt 🙁

      Ja, och det verkar ha blivit ännu värre sedan hon blev vegan. Vegan deterioration. Hjärnan svälter.

        Haha ?
        Katrin är otvivelaktigt den sämsta reklampelaren för veganmat man kan tänka sig!

        Fiskolja är å andra sidan inte vegansk…….!

      Tror inte hon egentligen är korkad utan mer okänslig och gör vad som för att tjäna pengar. Hon bryr sig bara inte.

        = ignorant och korkad

      Tyvärr är hon as-smart…hon har gjort det – igen…skapat stora rubriker o ramaskri…o på så sätt har hon fått sjukt mkt gratis marknadsföring pga hennes fejkade mirakelolja. Kanske inte så många oljor men säkert en rejäl ökning på försäljningen i övrigt.
      Och Bloggbevakning o alla som går in på hennes Insta o andra sociala kanaler hjälper till så att hon kan pilla naveln o räkna cathing.
      Det går bra nu, K.Z. Det går bra nu.

        Nej, det finns faktiskt dålig publicitet. Fråga Bella.

          Tänkte precis på henne.. finns gränser för hur långt man kan gå innan man går ner sig i skiten

        enligt socialblade förlorar hon just nu nära 1000 personer i månaden på insta.
        https://socialblade.com/instagram/user/katrinzytomierska

    Bojkotta Katrin!

    OT men när är det dags för Petra Tungården att föda? Kommer inte in på hennes blogg, gör andra det?

      Vem bryr sig?

        Antagligen Anonym här ovan?

          Jo, det framgår tydligt! ?

      Stop making stupid people famous.

      Är hon inte typ i vecka 31-32 nu? Så ett bra tag kvar!

      Hon skrev härom dagen att hon har 7 veckor kvar.

      jag kommer in

    Vad kommer siffran 290 ifrån?

    Ytterligare ett otydligt inlägg – 290 anmälningar – till vad? 120 till KV men 290 anmälningar till vad?

    Björn Olsen (professor i infektionssjukdomar) recenserar produkten: ”Ren skit”

    Se gärna inslaget: https://www.expressen.se/tv/nyheter/coronaviruset/zytomierska-marknadsforde-fiskolja-med-coronaradsla/

    Man skulle ju kunna hoppas att KZ skäms, tyvärr tror jag inte hon har vett nog att göra det.

      Nej, hon är dessvärre utan räddning.

      Det tror jag hon gör och jag tror hon påverkats och tagit illa vid sig av allt näthat och att hon kallats vider, vidrig och korkad… tror också att hon är väldigt rädd och nedstämd av Corona och insett allvaret vilket hon först inte gjorde.

        Hej Katrin, din offerkofta har dålig passform!

        Tror jag knappast enligt Expressen kallar hon de som anmält för apor.

    Det är verkligen i svåra tider som det visas vilka influenser som faktiskt är intresserade av att vara bra människor och vilka som inte är det

      Gäller hela samhället också!

        Ja verkligen. Man blir mörkrädd när man ser att världen har stängt ner för absolut ingenting. 40% av Italiens befolkning struntar i karantänen och utegångsförbudet, vilket gör blockaden lönlös. Då kan man lika bra öppna upp allt igen och låta viruset ha sin spridning eftersom vi människor inte drar vårt strå till stacken. För Italien är inte ensamma om att inte ta sitt individuella ansvar. Så nu dör människor på grund av att folk inte håller sig till reglerna, OCH vi får en ekonomisk kollaps. Lika bra att begränsa det som kan begränsas inom ekonomin då vi tydligen inte bryr oss om människoliv.

          Källa på 40 procent?

            Italien har infört allt hårdare restriktioner de senaste två veckorna – utan att det gett tillräcklig effekt. Enligt AP är sjukhus i Lombardiet överfulla av patienter och det råder akut brist på respiratorer.

            Många menar att italienarna har varit för dåliga på att följa förbuden. Anonymiserade uppgifter från landets två största mobiloperatörer, Vodafone och Tim, visar att 40 procent av befolkningen inte följer restriktionerna. Tvärtom, de har rört sig utanför hemmet på ett ”oacceptabelt sätt”, enligt TT.

            https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/na7kmL/793-doda-pa-ett-dygn-kommer-snart-inte-kunna-hjalpa-de-sjuka

          Över en miljard människor i mer än 50 länder och territorier i världen har just nu uppmanats att stanna hemma på grund av coronaviruset, enligt en sammanräkning från nyhetsbyrån AFP. Hur vi än tänker så är vi inte ensamma.

    Tycker att både Bingo och Katrin är hysteriska. Lyssnade på freakshow med Messiah och Jakob, där läste de upp vad svenska ”kändisar” säger om corona. Tydligen hade Bingo svarat en molekylärbiolog som jobbat med virus i över 20 år, med orden ”läs på, lilla gumman”.?
    Men det roligaste är ju att de bjöd in Falkes pappa som någon expert till podden och diskuterade corona. Köper att han är mer påläst än Katrin och Bingo, men att han skulle vara någon expert? Nja.

      Hahaha, den delen var jäkligt rolig och träffsäker faktiskt 😀

      Både Bingo och Katrins attityd gentemot andra är vidrig. De må vara smarta som vet hur man tjänar pengar men de har offrat all moral och etik på vägen.
      Jag är fan hellre fattig och men en bra människa än tvärtom.

      Hennes efterhandskonstruktion år så jävla dålig och hon försöker vifta bort anmälningarna genom att jämföra antalet med antalet följare. Antalet följare säger väldigt lite eftersom hälften kan vara konton som tillhör en inaktiv person eller så kan de vara fejkkonton.
      Till och med jag som har en stängd profil med strax under 700följare har ändå några fejkkonton som lyckats slinka in.

    Det bästa är att inte läsa vad Katrin skriver öht. Hon är direkt obehaglig och gör ärligt talat inget särskilt sympatiskt intryck. Hennes empatiska förmåga är troligtvis obefintlig.

    Latrin är full med skit och spyr ut elakheter som den värsta diarré

      Som folk gör här då.

      Ungefär som du själv, verkar det som.

      Vilket moget sätt att uttrycka sig på ”Kjerstin”

    Kan du ta upp hur influencers bl.a. gabjoss rör sig i köpcentrum trots karantän? Alltså hon har ju ett hjärtsjukt barn och ändå klarar hon inte av att hållas hemma. Man kan support locals på andra sätt än att ta sig till köpcentrum och låta barnen peta på allt. Finns dessutom andra influencers som fullständigt tycka skita i coronan.

      Läst hennes blogg idag? Hon har skrivit om det nämligen 🙂

      Läs hennes blogg

        Varför ska jag läsa den? Finns ingen vettig förklaring till hennes patetiska handling. Skrev ju redan att man kan support locals på andra sätt än att låta barnen peta omkring på köpcentrum. Alltså kolla t.ex Matilda Bohall på instagram, herregud kan det sättas DNR beslut på henne då om hon tycker hon ”är frisk” och kan gå runt hur som helst. Alltså jävlar hur mycket ska det skrivas om att man kan bära flera dagar på smittan innan den bryter ut.

    Jag blev förbannad när jag såg Sandra Beijers stories i helgen där hon genomgående käkade på restaurang med en massa vänner och sedan festade på halvfulla barer. Idag la hon upp något slags försvarstal i diktform på sin blogg, klart man ska få festa trots corona typ. Hur jävla självisk, egocentrerad och ytlig kan en människa vara? Och innan ni tjabbar om ”men sluta följ henne då!!!!!” Så har jag redan gjort det idag. Jag klarar inte av att se så mycket mänsklig dumhet i mitt flöde.

    Beställ HEM mat, men sitt inte på restaurang.
    Vill du supa, GÖR DET HEMMA.
    Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Fyfan vad jag längtar tills förbudet för större sammankomster hamnar i enlighet med Tysklands, influencers som Beijer behöver munkavle.

      Vilka rekommendationer menar du då? FHM säger väl tvätta händerna, var hemma om du är sjuk och sen är det regeln om max 500 pers?

        Jag tycker inte att det ser ut som alla har fattat vad som händer. Leva som vanligt är ett mantra som så många upprepar utan att förstå att världen inte längre är som vanligt.

        Jag tror folk blandar ihop vad som gäller i olika länder säskilt om man konumerar amerikansk media, tänk social distancing och shelter in place.

        Man kan väl använda lite jävla bondförnuft och ens försöka tänka vad smittospridning innebär! Hoppas alla personer som går omkring och smittar har ett DNR beslut på sig!

      Å Maggan G är på andra sidan jorden och har det fantastiskt… vissa gör precis allt för att muntra upp i vardagen.

      En tredjedel av de som intensivvårdas tillhör ingen riskgrupp:

      https://www.di.se/nyheter/en-tredjedel-av-de-som-intensivvardas-tillhor-ingen-riskgrupp/

      Är hon inte själv sjuk kan hon ju leva på som vanligt bäst hon vill. Precis som alla vi andra.

    Det kommer inte att hända något i alla fall och om två månader kommer ingen komma ihåg det.

      Ok, tack experten på folkhälsa, virussjukdomar och pandemi! Skönt att ha dig här!

        Jag syftade på Katrins anmälning

        Tror att personen syftar på den uteblivna efterföljden av anmälningarna…

    Det var dyngbaggegalan som hade länkat till anmälan på sin story.

      Ja, kom inte är och tro att du påverkat något. Mvh Jante

    Den stora frågan just nu – utöver Covid-19 – är VARFÖR ANNA BOOK INSTAGRAMMAR PÅ ENGELSKA??!!!

      LOOOOOOL helt missat

      ?

    Bella har bytt persona återigen (nu den naturliga) medans Pingis tränar vidare som att det inte fanns någon morgondag.

      Har Griplöv stängt sitt konto? ?

        Nää

      Han borde göra. Trött på honom nu.

    Är det någon här som just nu ligger hemma och är sjuk i corona?

      Vore intressant att höra!

      Vi är ganska så säkra på att både jag och min sambo hade corona. Vi hade samma symptom: hosta i 1-2 dagar sedan febersymptom (men aldrig feber) 1-2 dagar. Nu mår vi toppen men ska hålla oss hemma ändå resten av veckan.

        Låter som vanlig influensa. Inte Corona

      Svårt att veta då man inte testat sig, men jag är sjuk och håller mig inomhus ensam blir det värre kontaktar jag sjukvården.

      Testad eller testad?

      Jag ligger hemma sjuk med likadana symptom som två polare har. En av dom är testad positiv för viruset.

        Men det är ju bara gamlingar som blir sjuka?

          Vem har sagt att bara gamlingar blir sjuka?

          Nej

          Öppna en tidning. Slå på nyheterna. Alla kan bli sjuka men de som avlider är oftast 70+ eller redan multisjuka.

          Varför förvränga saker?

      Jag är. Fick hem papprena idag från Smittskyddet om min sjukdom Covid-19 är under smittskyddslagen.

    Blondinbella fullomligt massproducerar söta små klipp med sina barn på instagram. Hon har helt gått tillbaka till mamma-Bella hon hade innan skilsmässan. Ute i naturen, krovgrillning, teckningar och mellanmål. Det är övertydligt att hon lagt om sin steategi för att få följarna mer positiva igen. Hon hade nog hållit fast vid det glamorösa lyxlivet om hon kunnat trots att följarna var negativa. Nu när det inte är ett alternativ måste hon vinna tillbaka sina följare igen och blir mysiga mamman igen.

      Inte lätt för hennes omgivning att hänga med i alla hennes olika petdonligheter.

      Men låt henne få göra det

        Ser inte någon som försöker hindra henne? En åsikt måste man ju få ha, eller hur?

      Hon är nog den influenser som kommer att klara denna kris bäst ekonomiskt.

    Tycker det är mycket värre när tidningarna skriver: Tusentals kommer att dö.

      They’re not wrong

      Aktuell dödssiffra: 15 328

    My Martens använder sig också av corona i reklam för Superfruit på bloggen…

    ”Även utan dessa ”corona tider” så är det en årstid som jag brukar boosta immunförsvaret lite extra, då domm”vanliga influensorna cirkulerar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.