Triss i Instagram

 

https://www.instagram.com/p/B_W5WKHDaIK/

Häftigt! Vilken dröm!

https://www.instagram.com/p/B-7of0jnL-A/

Någon mer som lääääää-hääängtar efter återföreningen?

https://www.instagram.com/p/B_X-uYNB-5G/

Christina Saliba tar bladet från munnen i hela den här ”Hedda Care-soppan” och medan Katrin Zytomierska hejar på henne så tycker andra att det inte ser så bra ut alls, den här situationen med henne och Camilla Läckberg!

 

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Team Saliba!!

      Kommentar från gårdagens inlägg:

      ”Min syster är sjuksköterska. Hon ringde Hedda Care och bokade denna undersökning eftersom de hade meddelat att de skulle göra det gratis till sjukvården. Väl på plats sa de att kvoten var full och att hon var tvungen att betala 950 kr. Hon hade inget alternativ eftersom de annars skulle skicka en faktura eftersom hon inte avbokat innan 24 timmar. Får man verkligen göra såhär?”

      Säger allt om Saliba.

        Det där låter inte bra…

        Jag känner folk som jobbar med Saliba så jag är inte förvånad…

          Spel för galleriet, Megaego!!
          Drömmen är krossad

          Var inte hon PR expert? Här gör hon ju allt fel!

            Katastrof, luftslottet är sprängt nu. Lurat hela svenska folket!!!!

          Precis. Det som är förvånande är att det tagit så lång tid för Camilla att genomskåda Saliba! Genomfalsk och beräknande.

        Superfeministerna Läckberg och Saliba behöver 995kr av vårdpersonalen. Undra hur stor kvoten var och om det bara var ett trick med gratis tester för att få tjäna pengar?

          Men om man bokat ett avgiftsfritt test och det inte finns kvar så kan man knappast förväntas avbeställa något som man inte vetat om att man bokat alltså ett test som inte är gratis.
          Dock står det säkert i det finstilta att det är ett begränsat antal avgiftsfria test och allt därefter räknas som betalda tester som man kan få betala för om man inte avbokar i tid.
          Men särskilt juste är det inte 🙁

        Hittar inte den kommentaren nu

          Jag har sceeenshot på den 😉 men om hon valt att ta bort den känns de rimligt att inte prata om den mer….

        En annan sjuksköterska på Salibas eller Hedda Cares insta skrev att hon fick som svar att testet endast var gratis om hennes arbetsgivare ingick ett samarbete med Hedda Care. Annars räknades sjuksköterskan som privatperson och var tvungen att betala 995SEK för ett test som har fel 10% av gångerna.

        Så det är inte ens samnt att vårdpersonalen skulle få gratis tester: arbetsgivaren skulle behöva betala på något okänt sätt.

          Så ofräscht gjort!

        Fast det där låter ju väldigt konstigt att man bokar in sig för ett gratis test och sedan blir ombedd att betala. Att den här personen betalar tycker jag tyder på att hon ändå var medveten om att det kunde kosta men kanske chansade?? Eller?

          Nej, det låter som när man får veta att man bara har två väl, betala 1000 kr och gå utan test iom att man inte avbokat 24 timmar innan alt betala 1000 kr och göra testet. Helt oavsett förlorar man 1000 kr. Så de allra flesta lär ju välja att göra testet i det läget. Några andra val får hon ju inte.

      Snälla, ingen vettig person skulle vara Team Saliba i denna fråga under denna kris. Om det inte är någon som jobbar för Saliba som själv skrev kommentaren från 09:09.

      Jag jobbar inom klinisk forskning och har aldrig hört att folk måste betala för att vara med i en studie (apropå punkt 1).

        Och som tillägg: jag har kontaktat Läkemedelsverket angående frågan om betalande patienter i en klinisk studie, inte för att hysa agg mot entreprenörerna bakom Hedda Care utan för patienternas skull (vi kan inte börja ta betalt från patienter i en klinisk studie av etiska skäl).

        Jag har också frågat Hedda Care om de tar betalt från patienter som ingår i studien men jag vet inte om Hedda Care kommer att svara ärligt då de redan verkar ha en helt egen definition på vad ”ideellt” arbete innefattar.

          Det kanske är de i studien som är den ovan nämnda gratis-”kvoten”. Fult gjort av Hedda Care.

            Jag hoppas det men då faller det kanske inte under ideellt arbete heller. Kliniker och forskningsenheter får nästan alltid betalt för arbetet de har lagt ned för att medverka i studien av sponsorn (den som ansvarar för/”äger” studien).

            Om skattebetalare finansierar denna studie (helt förståerligt då denna kris är av allmänt intresse) så är frågan om vi betalar 950SEK+nerlagt arbete för varje test. Det framgår tyvärr inte av Salibas/Hedda Cares inlägg så vi får se vad de svarar.

            Och som du (14:16) skriver, fult gjort då denna gratis-kvot är missledande samt kan gå emot regler och riktlinjer kring marknadsföring/kommunikation till potentialla patienter. Av etiska skäl får man inte säga till patienter att de får testet gratis ”bara” de deltar i studien. Jag vet däremot inte vad Hedda Care har kommunicerat men det beror på att deras kommunikation har varit onödigt rörig.

      Tycker nästan synd om saliba som PR ansvarig, det här är såpass uselt gjort av Hedda Care och enkelt att se igenom att situationen inte går att rädda. Inte övertygad om bolagets strategi i att försvara sitt tilltag här.

        Precis, även bland östermalmare måste det se dåligt ut att gå till just Hedda Care i dagsläget. Vem vet, de kanske lyckas rädda sitt anseende men just nu är deras varumärke förstört.

        Saliba är även styrelseordförande.

        Det var dålig PR från början, ”lyxvård” som namnges efter en filantropisk läkare.

        Sjukvård för kvinnor skulle det vara, men nu säljs coronatest till (främst) män, istället gör att de specialiserar sig på typiska kvinnosjukdomar.

        Fast Saliba är inte enbart ”PR ansvarig” hon är styrelseordförande. Så det är hon som har ansvaret för att testerna görs. Men hon låter Camilla ta smällen. Notera att Camilla bröt med Saliba innan media började skriva. Är det ngn som ska stå till svars Här så är det Saliba.

      Hahahahaha – pretty lonely va? Det är väl du och exmaken. Nu klr han loss i kommentarsfältet på Christinas senaste instainlägg. Helt sjukt!!

      Team Saliba – skämtar du?

    Mja, längtade fram tills jag läste vad ”återföreningen” skulle vara. Man vill ju ha ett fortsättningsavsnitt….

      Same. Har sett dem intervjuas tidigare. Snaaaaark. Är ju ingen vänner återförening, är en återförening mellan Jen, Courteney, Lisa, Matthew, Matt och David.

      Va? Hade missat att det inte var ett riktigt avsnitt! Vill ju se Monica och Chandler som föräldrar, osv. Så trist!

      Tycker det hade varit roligast med en spinoff kretsande kring Ross, Rachel och Emma. Självklart med de andra också. Både vi publiken och skådespelarna är ju så pass gamla nu att livet som tonårsföräldrar i NYC hade känts mer relevant än ett gäng 50-åringar som fortfarande delar lägenhet.

        Lägenheten var Monicas.

    Saliba svarar vid sidan av kritiken, särskilt vad gäller hur de utnyttjat testningen under tvärsnittsstudien och personerna som varit involverade där i ett helt annat syfte.

    Gillar inte heller dodgandet under ”vi tycker människor har rätt veta om de haft covid.” Det har ju knappast varit debatten i sig utan problemet är att testet inte är tillräckligt pålitligt för att människor ska kunna avgöra just det och inte heller har man varit tillräckligt tydlig med vilka slutsatser som går att dra av antikroppar just nu (dvs nästan inga alls).

      Skriver ett långt försvarsinlägg men kan inte stava den uppgivna samarbetspartnerns namn rätt. Han heter Björn Olsen.

        Björn Olsen, fågelmannen och Tegnells antikrist 🙂

        Hon skrev namnet rätt åtminstone en gång ?

    Hon skriver som att det vore klart att man är immun efter att ha haft viruset en gång, vilket inte på långa vägar är klarlagt, se bara på studierna från Wuhan. Att insinuera att folk som redan genomgått covid-19 kan gå tillbaka till jobbet är farligt och oseriöst.

      Från ett vårdbolag är det tragiskt. Folk litar ju på vad de säger. Att de inte skäms. Sälj tester då men var åtminstone ärlig med vad de innebär.

      Underbart när folk som inte förstår vetenskapliga studier kommenterar som om de gjorde det.

        Eller hur, det kittlar infernaliskt

    Jcstewart made my day?

    https://youtu.be/EtP-QPv39kg Doctor Mike pratar om antikropptest i den här videon, otroligt informativ video tycker jag ?

    Eftersom många inte utvecklar antikroppar alls så säger det ju ingenting. Fult att tjäna pengar på det här.

      Nej. Och även om du utvecklar antikroppar så vet man inte idag vad det innebär eller hur länge det varar. Indikationer finns på att de försvinner fort. Så att i det läget gå ut och insinuera att ”vi vill att ekonomin ska komma igång” från en institution som sysslar med hälsa är inte förtroendeingivande. Det är ju ett vårdbolag och inget gym. Skoj för folk som tror de är immuna och smittar sina föräldrar.

        Eller sig själva. Sista rapporterna säger ju att yngre personer med milda symptom drabbats av kraftig stroke.

      Precis! Jag jobbar inom vården och skulle inte testa mig även om jag fick chansen.
      Dels är det högst osäkert att immunitet uppnås och dels kan jag lika gärna bli smittade 10 minuter efter att testet tagits. Så det säger ingenting. Möjligtvis kan man invaggas i falsk trygghet.

    Christinas man skrev en kommentar på arabiska på hennes inlägg (de tidigare om att deras samarbete tar slut) han skriver att läckberg är inte värd mer än christinas skor och att Christina lärt Läckberg allt hon visste inte hur man borstade håret innan osv.. alltså extremt hårda ord och Christina har ju inte tagit bort kommentaren så tror att de är mkt bakom vi inte vet..

      Fast det är rätt ointressant…saliba och läckberg är säkert båda fina människor privat men här ifrågasätter man ju vad bolaget sysslar med.

        Jomen känns ju som konflikten har med Hedda care att göra men kan ju vara annat också…

          Tror också osämjan handlar om Hedda Care för de har samarbetat i många år innan. I en kommentar under försvarsinlägget skriver Christina att det är hennes största investering och dröm. Uppfattar det som att hon (och ex-maken) ansåg att efter allt hon har ”gett” Camilla var det Camillas tur att ställa upp fullt ut för henne (bidra med pengar och gratis marknadsföring men håll käften annars).

        Nä det var inte alls ointressant. Hur kan han skriva så? Låter helt galet

      Låter som en otroligt barnslig man då de två själva la ut mogna inlägg om varandra. Skulle bli enormt irriterad om min man försökte skapa drama om jag själv tonade ner det.

        Håller med…

        Eller så låter hon honom säga det hon skulle vilja säga själv. På så sätt har hon tagit ”the high road”…

      Vilken fin människosyn han verkar ha?

        [Borttagen kommentar]

      Otroligt fult att skriva på ett annat språk också… ?

        Nej.

        Som om det inte skulle komma fram ändå… Arabiska är inte det mest ovanliga språket.

        Triggad av att folk kan fler språk än du kan? Nej, det är inte fult att skriva på ett annat språk än det du eventuellt förstår. Instagram är internationellt och Hedda Care vänder sig till många (välbärgade) men hennes man får skriva på vilket språk han vill.

          Oj vad triggade dig att försvara hennes man?

            Jag försvarar inte hennes man. Läs igen. Min kommentar handlar endast om språket.

              Du avslutar med att skriva att hennes man får skriva på vilket språk han vill. Jag undrar vad triggade dig att försvara hennes man? Hade du avslutat efter 2a meningen hade jag aldrig frågat. Blev nyfiken eftersom dels la du till något oväsentligt om att IG är internationellt dels att Hedda vänder sig till välbärgade. Din kommentar känns som att det är personligt för dig eller så är det bara fråga om dåligt språkbruk.

          Fast jo, om någon skriver till mig, om mig eller pratar med mig på ett språk personen jag vet jag inte behärskar är elakt och fult.

            Den var kanske inte riktad till just dig?

              Nu tror jag mer att kommentaren syftar på att Läckberg inte behärskar språket och därmed blir det ett fult drag att skriva en sådan kommentar på arabiska under ett inlägg som handlar om C och Cs relation. Det handlar inte om att kommentarer på andra språk eller att arabiska är i fult i sig. Det är beteendet bakom man förkastar.

                Precis det jag menade, tack!

              När förlorade människor förmågan att tänka och tolka en text?

          Jag talar arabiska. Det finns många välbärgade araber i Sverige och världen för övrigt. Ja, det är oförskämt att prata om någon på ett språk den inte förstår så länge man behärskar ett språk den personen fattar, oavsett om det är svenska, engelska, arabiska eller nåt annat.

          Nej, det är jag inte. Tycker du det är trevligt om någon tydligt står och pratar nedvärderande om dig på ett annat språk? Du ser att det är dig de pratar om, men du vet inte vad. DET tycker jag är fult. Inte språket i sig eller att jag inte kan språket.

        Håller med, vill han kritisera läckberg (eller någon annan) offentligt så ska det göras på ett språk dom föremålet för kritiken kan förstå, exempelvis engelska eller svenska.

        Annars är det fegt.

          Precis, tack!!

    Det är extremt oroande att vården öht anlitar Hedda Care för tester på äldreboenden. Otroligt oprofessionellt. Vad gör de när en eller annan åldring ändå dör eftersom antikroppar/immunitet etc inte ännu är fastställt som berget? Ett test kan ge en indikation men vad ska man med så osäkra data till på ett äldreboende?
    Det säger sig själv att en ”författare” som Camilla Läckberg inte ger sig in i denna investering av något annat skäl än att tjäna pengar. Hon ”brinner för”, bara där förstår var och en hur mycket bullshit som ligger i engagemanget i Hedda Care.
    Det är en sorg att vi har så låga skadestånd i Sverige för annars kunde skiten stämmas ur dem när första åldring som testats som immun mot covid dör. Det borde finnas lagkrav på att delägare i vårdbolag har läkarbakgrund. Och nej, sjuksköterska räcker inte. Man måste upp på nivå i kunskap och vana att hantera forskningsdata.

      Som grupptest ger testet helt andra indikationer än hos individer, det handlar om en studie.

        Antikroppstest har ingen relevans på individnivå än så länge eftersom man inte vet något om sjukdomens immunitet på individnivå.
        Däremot ger dessa test information om hur många som är och framför allt varit smittade. Det har betydelse för uppskattning av flockimmuniteten.

          Fast flockimmunitet bygger väl på individimmunitet?

            Immuniteten är inte binär alltså det är inte så att man är immun eller också inte.
            Man får anta att den individuella immuniteten är en glidande skala från lite immun till fullständigt immun.
            Även om man inte för en enskild individ som utvecklat antikroppar med säkerhet kan säga att den personen inte löper någon risk att bli infekterad igen så bidrar ändå den personen till flockimmuniteten i samhället.
            Flockimmuniteten uppstår när tillräckligt många har tillräckligt hög immunitet för att viruset ska upphöra att spridas mellan individer i samhället.
            (Detta med reservation för att vi egentligen inte vet särskilt mycket för närvarande om immunitet i samband med det nu aktuella coronaviruset).

            Om du tänker att 1 av 10 kan få falskt positivt svar och du har 1000 personer varav 800 smittade och ponera att du inte får falskt negativa svar så har du:
            – 800 riktiga positiva svar
            – av de 200 icke-smittade blir 20 falskt positiva
            – totalt får du 820 positiva istället för det riktiga 800

            För din grupp på 1000 gör inte de där 20 st så stor skillnad och du kan justera för felet om du känner till det. För individen gör det dock större skillnad om hen är positivt på riktigt eller inte.

      Problemet är inte att vården köpt resurser från ett privat bolag för att genomföra en studie. Problemet är att det privata bolaget tyvärr verkar vara extremt oetiskt och utnyttjat sin ”medverkan” i studien i helt andra syften.

      Jag uppfattar det inte som att vården har köpt in deras tjänster utan det var Hedda Cares initiativ från början (för att få lite PR, vilket har slagit snett) och de samarbetar med andra privata aktörer (eHeart, Familjeläkarna).

        Kan ha fattat fel men uppfattar det som att hedda care var ett av flera inrättningar som fått testa under genomförandet av en studie. Sen har man instrumentaliserat sitt initiala testande av en viss grupp å det grövsta.

    Har maja en läppiercing?

      Nej. Födelsemärke.

      Vårta.

      fattar inte hur hon inte kan ta bort den

        Tycker att det är den som gör henne vacker! Eller ja, klart hon hade vart vacker utan också ?

    Stackars grannarna:

    ”I fastigheten på Humlegårdsgatan ligger också flera andra företag med många anställda. Flera av dem är oroliga för en eventuell smittspridning, när 100-tals personer med eventuell covid-19 går in och ut ur byggnaden.
    – Det är ett jättetrångt trapphus med bara två hissar. Jag har varit på kontoret den här veckan och det har varit väldigt mycket spring. Hade jag vetat att det var eventuellt sjuka i covid-19 som ville testa sig hade jag inte ens åkt in till kontoret, säger en anställd på ett av företagen, som inte vill uppge sitt namn.”

      asså wtf åk inte till kontoret bara alls om man är så rädd för covid

    Har du skrivit om Anna Brooks mataffärer Camilla? Läser inte här varje dag så jag kandke missat detta i såfall

      Hon skrev om det för nån vecka sen 🙂

      Det är ju det senaste inlägget om henne om du går in på hennes kategori.

        Var inte det matta, och inte mat?

          Läs en kommentar under.

    Mattaffärer ska det ju stå

    Salibas senaste instastory verkar vara en pik mot Läckberg. Saliba betonar att hon är delaktig i serien som Läckberg gör.
    Men Läckberg nämner inte Saliba alls i sitt inlägg om serien, utan tar hela äran själv.

      Läckberg fick en fråga om det under https://www.instagram.com/p/B_ZnOSQjV9T/ och svarade:
      hon har förhandlat affären, varit med och pitchat och äger efter det en del av projektet. Jag har skapat formatet, dvs idé, story, karaktärer miljö osv. Har också fått förmånen arbeta med två mycket begåvade manusförfattare, kommer presentera dem närmre längre fram. ?❤️

      Deras ”vänskapliga splittning” kommer snart urarta, jag känner på mig det.

        Ja, dessa damer backar väl inte självmant i konflikter utan går mer på attack.

    Att Läckbergskan överhuvudtaget gett sig in i vårdbranschen är oroväckande nog. Hon har ingen utbildning inom vård och hennes enda intresse är att tjäna pengar, precis av samma anledning som att hon skriver deckare.

    Sorgligt hur det blivit inom sjukvården i Stockholm, där Moderaterna styrt länge. Nya Karolinska fiaskot med ett vårdsystem som inte hade använts tidigare och där amerikanska konsulter kostat skattebetalarna miljarder. Utarmningen av akutsjukhusen till förmån för privata vårdaktörer med vinstintresse osv.

      Alltså att de fick behålla makten efter senaste landstingsvalet trots NKS…

        Ja, det är helt otroligt! ?

        Var det inte så att miljöpartiet började samarbeta med alliansen för att få inflytande? Eller var det i kommunen?

          M+C+L+KD hade 70 mandat av 149; SD, 15; S+V, 56 så hade inte räckt med MP:s 8.

      Ja NKS fiaskot är pinsamt och ett kvitto på hur farligt det är att låta okunniga människor vara beslutsmässiga. Finansieringsmodellen var utdömd och övergiven långt innan NKS ens diskuterades. Värdebaserad vård som konsultfirman BCG sålde in till ledningen för NKS är ren och skär humbug påhittad av ett gäng manchettkonsulter på en fikarast.
      Nu har vi Heda Care som drivs av en författare och en PR konsult som erbjuder tester till vårdpersonal så att de vet om de varit sjuka eller inte under föresatsen att folk ska kunna börja jobba och få igång ekonomin.
      Ja man blir ju inte direkt imponerad. Nu är ju dock frågan varför? Vill dessa företag göra gott men saknar kunskap eller handlar det egentligen om att tjäna pengar på människors oro och okunskap?

        Blir fortfarande upprörd över hur det gått till med NKS och dess vanstyre. Lägg till Macchiatiniaffären så är fiaskot komplett!

          Funderade på om jag skulle skriva om Macchiarini. Där finns så många fel och frågetecken inte bara själva affären utan även efterspelet. Och skrämmande är att de ansvariga antingen sitter kvar eller blivit befordrade till nya tjänster med högre skattefinansierad lön.

          Det var dock inte landstinget/regionen som fuckade upp vad gäller Macchiarini utan det var KS och KI.

        Skulle tro att det är lite dubbelt, alltså både okunskap och profit. Som HC agerat och nu svarar är det ganska tydligt man vare sig är intresserad eller särskilt medveten om medicinsk etik.

    Grattis till Ellen och Niclas ??

    När kommer ett inlägg om kenzas pinsamma tiktok videos? Hade det varit blondinbella hade det kommit upp på två minuter.

      Kanske finns annat som är intressantare.

      Är det bara jag som uppfattar hennes senaste stories inlägg som en liten pik till Alex? Den om att hon tar hand om barnet oavsett vem som ska upp tidigt på morgonen.

        Fnurra på tråden?

          Cam: snälla radera denna kommentar. Ofräsch skämt.

            Vad stog det?

      Vad spelar det för roll om hon har kul? Tycker hennes video håller samma nivå som 95% av alla andra tiktok videos. De flesta är ju b. Är ju bara några fåtal konton som gör bra videos på riktigt.

      Haha hennes videos är pinsamma

        Varför? Och är inte de flestas det?

          Men gud, är du Kenza eller så som du försvarar henne? Jag tycker de är pinsamma, och många med med tanke på kommentarerna i tidigare inlägg. Så cringe så det finns inte.

            Skrev en kommentar? ?

            Försvarar inte och är inte Kenza ? Undrade bara då jag inte tycker det skiljer sig från annat jag sett därifrån.

        håller med, men även Ida warg är rätt cringe

    Varför hänger Bella med Marisol?
    De verkar dessutom vara de enda gästerna på hotellet. Kul! ?

      Hahahahaha spel för galleristerna förstår du väl. En dimridå framför villfarelsen

      För att Bella inte har några andra vänner utöver Sheila (inte ens nätverkskompisarna Bard, Lööf och Busch Thor finns kvar). Hon har erkänt själv att de enda som känner henne på något sätt är fd anställda.

        Ljuger? Jag utgår ifrån vad Bella själv har skrivit ??

    Vad ger testerna för covid-19 egentligen? Det är ändå bara 70% sensitivitet, så risken för ett falskt negativt test är stor och då invaggar man sig i en tro om att man inte är smittsam och slappnar av. Då kommer snart smittspridningen öka. Man måste inte veta om man var sjuk i covid-19 eller säsongsinfluensa, man ska ändå stanna hemma och hålla distans. Proverna är bara ett sätt att lura folk på pengar och utnyttja folks sjukdomsoro.

    Att de väljer att ta betalt för testet har jag inga problem med alls. De är helt privata och får inga pengar från landstinget. Jag skulle gärna betala en tusenlapp för ett test om det skulle innebära att jag får det snabbare än genom min arbetsgivare. Det jag däremot har problem med är att det inte är ett helt säkert test. Det finns utrymme för fel i provsvaren vilket ger falsk trygghet. Sådana test ska absolut inte erbjudas utanför studier.

      Är du säker på att de inte debiterar landstinget när folk söker vård? Så sker i alla övriga privata verksamheter med vård.

        Nej, det sker om man har avtal med landstinget. Långt ifrån alla privata vårdgivare har det. Utan avtal kan du inte debitera landstinget.

        De har inget avtal med regionen. Om man inte har sjukvårdsförsäkring så får man betala fullpris: 1150 till 1650 för besök hos allmänläkare, https://www.heddacare.se/prislista

    Håller med dig men Hedda Care verkar ge olika besked om vem som betalar för vårdpersonal som vill testa sig. En sjuksköterska som ville boka testet när det skulle ha varit ideellt för vårdpersonal fick som svar att hennes arbetsgivare måste ingå ett samarbete med Hedda Care för att sjuksköterskan inte skulle behöva betala – vilket antyder att Hedda Care vill att sjukvården betalar för dessa osäkra tester på något sätt så att vårdpersonal ska få ”gratis” tester.

      Denna kommentar skulle ligga under 12:07 precis här ovan 🙂

    Expressen skriver att även Sturebadet erbjuder liknande tester till deras medlemmar.

    Nu är både Katrin och Perrelli tillbaka i stan. Jag blir omotiverat provocerad av deras kappvändande…

      Det bästa vi kan höra är att sluta följa dem, och sluta klicka på artiklar om dem.

    Skulle gärna vilja veta hur de gör med smittskyddsanmälan då det är en anmälningsplikt sjukdom. Ringer de upp alla positiva och anmäler sedan var och en vidare? Man kan ju inte vara hoppa över det för att man är en privat mottagning.

    Har det vänt från alla ska testas som i Sydkorea till att man inte kan lita på tester?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.