64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hennes kod ger 2% extra rabatt hos Boohoo.

  Svara

   Inte på reavaror väl?

   Svara

    Inte på själva kategorin ”Rea”, men allt till ordinarie pris som är nersatt 50%.

    Svara

   Wow! 2% rabatt, vilket otroligt erbjudande. Om man ska köpa en yacht eller så.

   Svara

   Ja hennes kod ger väll 2 procent mer.

   Svara

  Stör mig inte mest på Cecilia Blankens som ändå jobbat inom media i flera år. Innan kunde hon väl skylla det totala utelämnandet av reklammarkeringar på att hon bodde i USA – nu, not so much (tyckte ändå det var kul att läsa hennes blogg när de bodde i LA pga lite vardagsflykt, nu när de bor i Stockholm har jag i princip slutat läsa). När jag besökte hennes blogg senast var det dessutom ett väldigt illa dolt spons/samarbetesinlägg som heller inte var markerat (letade upp det, varsågod https://ceciliablankens.femina.se/att-vara-kar-i-en-ladcykel/). ”jag älskar min Livelo lådcykel” (med länk) och så är det inte ett samarbete? OK Cecilia 😂Bara så illa, barnsligt och oproffsigt.

  Svara

   *ändå mest

   Svara

   Även i USA krävs reklammarkering i sociala medier.
   Bl a Kardashian/Jenner-klanen har fått anmärkningar för att de varit otydliga med vad som är reklam, samarbeten och spons.

   Svara

    Hon skulle ju snarare följt den svenska lagen eftersom hon skrev på svenska, har svenskt företag, riktade sig till svensk marknad och så vidare men hon valde att skita i det med hänvisning till att hon bodde i USA ändå har jag för mig

    Svara

   Håller med dig Rölleka till 100%

   Läste också hennes blogg förrut men störde mig redan under USA-tiden att hon nästan aldrig reklammarkerade. Sen när hon flyttade till Sverige blev det ingen förbättring och då slutade jag läsa helt. Jag anser ändå att hon är erfaren i detta media och verkligen borde arbeta utifrån gällande lagstiftning (som alla borde). Att inte Femina som är hennes bloggplats reagerar är så ansvarslöst.

   Svara

   Gillar ditt namn Rölleka ❤ Underskattad växt.

   Svara

    Jag har dem i min ena blomrabatt! Rosa och vita ❤️

    Svara

    Fin och dessutom ätbar! 👌

    Svara

  Jag tycker det är så himla tråkigt att Cecilia Blankens vägrar följa marknadsföringslagen. Har alltid tyckt att hon känts härlig och genuin. Men på senare tid tycker jag hon får allt sämre attityd och bemöter den här kritiken på ett ganska oskönt sätt.

  Svara

   Men grejen är väl att har man bra lönsamhet så både reklammarkerar man och bemöter ev kritik juste? Känns så desperat att göra smygreklam.

   Svara

    Ja jag håller helt med! Jag tycker bara att det är tråkigt när en person man sett upp till och inspirerats av beter sig så. Man känner liksom lite sviken typ?

    Svara

   Blev SÅÅ glad när jag såg att Blankens/Swanberg podden skulle återuppstå, men när jag sen insåg att det främst va i syfte att marknadsföra skorna så sjönk glädjen lika snabbt igen. Ett tag var det min favoritpodd men jag är inte intresserad av att bara få en massa omärktreklam dolt i ett podd/live format.

   Svara

  Varför hackar du aldrig på Märsta-Anna när det gäller omarkerad reklam? Titta på hennes insta så är merparten inte reklamerade

  https://postimg.cc/GHPvx888

  Svara

   Jag undrar mest hur mycket en försäljning kan öka med reklam hos henne.

   Svara

    Marknadsföringslagen handlar inte om x antal sålda enheter, eller?

    Svara

     Nej det menade jag inte. Jag undrar alltså uppriktigt om reklam hos henne genererar ökad försäljning. Vem köper en bikini eller kruka för att de sett den hos booken?

     Svara

      Svårt att spekulera i. Jag tror inte Filter-Anna har någon större genomslagskraft men hon säljer nog fler bikinis än GabJoss säljer gräsklippare.

      Svara

    Nä, men gratisprodukter, solbränna, tatueringar och naglar till Anna.

    Svara

   Brukar inte hon fejka att hon har samarbeten? För att verka intressant? Märsta-Anna har ju uppenbara problem att hålla ett samarbete vid liv någon längre tid, innan hon blir sur och galen.

   Svara

    Jag är nyfiken på vad som hände med bikinisamarbetet. Vart är alla bilder? Bara för ett samarbete är avslutat tar man väl inte bort alla bilder? Det var ju bara nån vecka sen hon lade ut nya bilder på sig själv i bikini.

    Svara

     När Anna lackar går det fort …

     Svara

  Och GabJoss gräsmatta är alltså än så länge 100% död fjolårsmossa. Inte helt nödvändig att klippa och inte särskilt trovärdigt reklaminlägg?

  Jag såg för övrigt exakt samma gräsklippare i flödet hos ”trillingar” på instagram. Just den var väl hyfsat markerad, men de firade nyss trillingarnas 12-årsdag med (vad det verkar som) en hel hög med sponspresenter. Halvdant markerade och inte jättetrovärdigt. Därtill väldigt exponerade små barn eftersom de är de som bär upp exakt alla mammans reklamsamarbeten. Känns sådär.

  Svara

   Är väl inte många reklaminlägg som är trovärdiga…

   Svara

   När man läser död Fjordorsmatta 😅😂

   Svara

    Bahahaha

    Svara

   Fick trillingarna en robotgräsklippare i sponspresent på sin 12-årsdag?

   Svara

    Istället för en ponny. Gräsätare som gräsätare.

    Svara

  men på gabriellas så står det ju ”i annonssamarbete”, tydligare än så behöver man väl inte markera?

  Svara

   Inte i hennes inlägg, bara på hennes story.

   Svara

    det är markerat, såvida hon inte har ändrat i efterhand

    Svara

     Hon har ändrat det i efterhand, i slutet av texten under bilden står det till och med automatiskt ”Har redigerats” om man varit inne och pillat i efterhand.

     Svara

  Vad är det för ghetto Gab Joss bor i?

  Svara

  Den där gräsmattan mår inte så bra va?

  Svara

   I Umeå är snön nyss borta så det tar lite tid innan den börjar växa

   Svara

    Ja men det som syns på bilden är ingenting som bör klippas med en robotgräsklippare. Jösses hur tänkte hon med den bilden?

    Svara

   Den ser väldigt gul ut. Rullade hon inte gräs för bara ett år sen?

   Svara

  Men hur kan någon tro det är bra reklam att låta en gräsklippare härja runt i en mossåker??

  Lika rimligt som att köra igång en elvisp och hutta ut på marken och ”se vad bra elvispen vispar”.
  Nä den vispar gräs lika bra som gräsklipparen river upp mossa.

  Svara

  Camilla, anmäler du själv smygreklamen du skriver om till konsumentverket? 🙂

  Svara

  Tråkigt inlägg. Har du missat debatten som rasat hos dasha sen hon besökte två prematura bebisar trots att hon hade covid precis? Enligt hennes beräkning för 2-3 veckor sedan. Men det är en blondinbellsk beräkning

  Svara

   Vore kul med en omröstning kring vilka typer av inlägg man gillar bäst😊

   Svara

   Generellt superprovocerad av Dashas runtrännande i helgen. Fyra olika gång med olika sällskap varje gång. Av de två restaurangbesök, följt av drinkar. Sen lägger hon upp ett inlägg om att man ”visst får gå på restaurang” som att det var det handlade om? Hade hon och hennes kille gått på restaurang bara de tex hade det väl varit en annan sak. Eller med personer i närmaste kretsen som brukar umgås. Men att vara med en ny konstelation/grupp med människor varje dag, torsdag-söndag är ju inte optimalt och inte det som rekommenderas! Men den kritiken verkar hon inte förstå någonting av…

   Svara

    Jag hade hoppats på det naturliga urvalet när det gäller bloggare, men deras avsaknad av intelligens och empati drabbar dessvärre också andra.

    Svara

    Man undrar hur många hjärnceller hon saknar? Uppriktigt intresserad. Hennes svar e oxo så uppkäftiga. Tvivlar på att de här tjejerna är så kaxiga om man ifrågasättter dom face to face. Men kul att leka ghetto på
    Nätet.
    Vet Faktiskt inte vad som e värst. Människor som besöker prematura när de precis har varit sjuka och möjligtvis kan bära på virus (pga mött femton olika konstellationer av människor) eller att föräldrar accepterar besök av dessa. Ja visst ja, det var ett visst avstånd men risken består ändå. Hoppas bebisarna håller sig friska för dom här vuxna är fan allt annat än friska.

    Svara

  Tycker Blankens gör supersnygga skor och köpte oftast några par per säsong, men har slutat köpa på grund av hennes vägran att reklammarkera och taskiga attityd.

  Svara

   Samma här 🙋🏼‍♀️

   Svara

  Diana babians inlägg verkar inte smygreklam

  Svara

  Fattar inte grejen med företag som konstant har rabattkoder ute, varför sänker Bohoo inte bara priserna med 50 %, eller Stronger med 20 %. Finns det någon som skulle handla till fullpris i dessa butiker? Känns som att t.ex. Stronger började med sina rabattkoder för att etablera varumärket men är nu fast i något rabattkodsträsk där ingen vill handla såvida de inte får rabatt. Känns ju inte hållbart.

  Svara

   Haha detsamma med den fysiska affären Ur och Penn. Konstant 50%. Kan väl inte ens vara lagligt?

   Svara

    Haha, sant. Tror aldrig jag har sett en Ur & Penn som har fullpris.

    Svara

     Dom har väl 50% på olika varor varje gång? Ibland på alla örhängen ibland på alla klockor ibland på allt silver. Iallafall var det så förut.

     Svara

    Så sent som i november förbjöds ur och penn att använda sig av ordet rea vid försäljning av klockor och smycken om det inte är under en begränsad tid. Om de inte följer detta måste de betala ett vite på en och en halv miljon kronor. Har inte varit utanför en ur och penn-butik på sistone men förväntar mig knappast att de följer detta….

    Svara

  Det jag mest undrar över är de influencers som vägrar använda texten rörande samarbete ovanför inlägget (alltså där vi privatpersoner kan tagga olika platser). Hur svårt ska det vara? Jättebra funktion ju?!

  Svara

   Ja, men då får samtidigt företaget tillgång till all statistik och det är det inte alla influencers som vill…

   Svara

    Då borde ju företagen kräva det.

    Svara

  Nu vill Läckberg överlåta kontoret hon har tillsammans med Saliba där deras företag Invest in her sitter. Känns som om sista tidens rabalder gör att de kommer helt sluta samarbeta.

  Såg det i en kommentar Läckberg själv skrev till någon på insta. Hon verkar inte ha något emot spekulationer då hon skriver det offentligt. Även ifall det är en helt oskyldig anledning så är det konstigt att skriva om det så öppet med tanke på sista tidens turbulens.

  Svara

  Gabjoss alltså. I ett inlägg om robotgräsklippare lyckas hon till och med få med sin röv.

  Svara

   hahahah eller hur, fattade inte ens att det var gräsklipparreklam för hon sitter ju med röven tryck mot kameran bara 😂😂

   Svara

   Tänkte samma sak … Märkligt att vara så kär i en kroppsdel man inte kan se.

   Svara

    Hehe, tjejen kunde ha tänkt till – tänk vad den sådan gammal hederlig handgräsklippare hade kunnat göra för henne.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.