Anna Book avslutar samarbete med Love by Lola

Enligt sin Instagram vill Anna Book inte längre samarbeta med bikiniföretaget Love by Lola efter att Katrin Zytomierska gått in som delägare, ett beslut jag både förstår och respekterar. (Tillägg: Anna har även bekräftat detta via sms)
Katrin, som är känd för sitt förakt för alla som är större än hon själv, är inte mycket för varken mångfald eller att lyfta fram alla kroppars rätt att ta plats, oavsett hur de ser ut, snarare tvärt om.
Här kan du läsa mer om det. 

Japp, jag är Team Book på den här då jag starkt tar avstånd från Katrins olika utspel hon gjort genom åren gällande bland annat vikt och större storlekar.

Tack för tips!

218 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Även jag är med i team Book i den här frågan ??

   Kanske hennes kontrakt gått ut? 😉 Anna Book har ju ett flertal gånger berättat att hon har strl S i bikinitrosan så jag tror nog att det finns storlekar för alla.

    Märkligt för de skriver att hon har XL på sin Instagram.

     Haha ojdå oooppps .. kanske därför hon fått gå och inte själv valt att sluta vara ambassadör pga Katrin? Var det inte enligt C och vissa väldigt viktigt att inte göra falsk reklam, måste tydligen skriva ut vad det exakt innehåller för tygkvalitet annars är det falsk marknadsföring och tydligen olagligt enligt somliga. Har Anna Book varit olaglig då och begått bedrägeri genom att skriva fel storlek/ljugit och därmed vilselett?

      Hon har xl på överdelen o s på underdelen har hon sagt.

      Förstår du inte att du bara för bort dig så som du håller på? Vi fattar att du sväljer allt Bella gör utan som helst hjärna bakom.

       Jisses.. du är verkligen helt bessat av Bella du ”Dani”, av att kasta smuts på henne. Heter du inte rebbecka nu eller Tora haha

     Var finns den kommentaren? Hittar bara en kommentar till en bild på en kvinna som är snarlik Anna Book.

  TEAM BOOKEN ??

   baaaaang!

    Neej, BAAAAAM! 🙂

   Eeeh, nej. Det är mest troligt företaget som avslutat samarbetet. Anna skulle aldrig tacka nej till pengar eller en gratis bikini.

    Ja exakt, vad är det som säger att det är Booken som avslutat detta? Katrin kanske ställde krav på vilka som skulle tillåtas fejsa företaget utåt om hon skulle gå in som delägare. AB har inte direkt det högsta PR-värdet… ?

     Tror så jag också.

     Book har ju skrivit det i ett sms till C så då måste det ju vara sant hahaha

      Ja, märkligt. Och det var ju väldigt viktigt att skriva och påpeka att Book inte blivit dömd när hon blivit dömd… Det vinklas till vissas fördel och ofta vinklas det till andras nackdel, görs skillnad på folk här av C. Ska hon inte granska och gräva i det där om Annas smygreklam/samarbete/mattbråk, vad är lögner och vad är sant.. det där verkade invecklat och någon trasslade in sig.. ska det inte redas ut, kommer det del två? Eller slipper Book undan nu genom att hon tar kontakt med C, då känner sig C nöjd och viktig hehe

      ? ? ?

     Jag skulle aldrig i livet vara Team Book, vad det än handlade om. Never ever.

      Jag är uppriktigt nyfiken på vad Anna Book tycker om Canzillas beteende och m**bning av Issabella L. Ja det är är m**bning att skriva nedlåtande om precis allt en person gör och säger, att vända och vrida precis allt en person gör till något fel och dåligt. Att det görs skillnad på folk och folk är så tydligt.. så lågt. Det är väl sådant Anna är emot, hon är väl emot näth*t medan C verkar gilla när det skrivs el*kheter om IL. Eller är det så att Anna också känner avundsjuka gentemot IL kanske och är med på tåget, kanske hon skriver nedlåtande till och om IL också? C och AB verkar lite samma skrot och korn och verkar ju ha funnit varandra på senare tid.

       alltså… xD hahaha

       ???

       Ja Book är väl emot näth-t, eller? LBL har ju för övrigt hållit på med sånt och det stod ju Book tydligen bakom då men nu ville hon dra sig ur? Vad är det som är värre med KZ än med Y på LBL eller CC liksom. Kanske var KZ som inte ville anlita Booken längre. Märkligt att Puma ville bli kompis med Book måste jag säga, och vice versa, VAD var det ?

     Kanske inte det högsta PR-värdrt om du säljer till hippa ungdomar, men de är inte direkt de som sitter på pengar att sprätta på fulmönstrade bikinis. AB exponerar varan till målgruppen som är intresserad av den, vsg för lektion i ett i Marknadsföring

   Vad tycker BOOK om Cs m**bing av Isbella undrar jag? Ja för det är det att skriva nedlåtande om allt vad en person gör och säger, det är inte granskning som vissa så fint vill kalla det. Lågt är det. Är inte Book emot sånt?

    Undrar också det, genuint nyfiken på vad Book har att säga om det och vad hon tycker om det.

  Det är väl såklart Annas fulla rätt välja samarbeten helt själv men skumt göra en enormt stor grej av det.

   Jag hade inte heller velat samarbeta med någon som kallar mig äcklig. Inte alls skumt.

    Det måste du såklart inte. Men ett inlägg räcker väl? Eller tre…vid 45 blir det lite tjatigt.

     Nu följer jag inte Anna Book och vet inte hur många inlägg det rör sig om men just en sån här grej tycker jag faktiskt gärna att man kan göra en stor grej av, inte bara låta det slinka igenom utan kommentarer. Potentiella kunder blir uppmärksammade och kan bestämma om de också vill ta avstånd. Det skapas debatt. Folk ska inte kunna få bete sig hur som helst utan konsekvenser. Katrin är, och var när hon gjorde de uttalandena, en gott vuxen människa.

     Vem har skrivit tre inlägg om det? Inte Anna Book vad jag kan se.

    Sen är ju Katrin bästis med Maggan, (Annas icke bästis) hon har ju också en klar uppfattning om överviktiga…

     Katrin är ju bästis med Puma och även Anna är ju nyfunnen nära kär vän med porr-Puma (märkligt, allt bra märkligt att de skulle börja umgås haha). Så K och A har ju gemensam kompis nu, hur ska detta gå? Vad har Maggan för klar uppfattning om överviktiga menar du?

      Det är väl mest att Magdalena nojar över sin egen vikt, samt späker sig till oigenkännlighet emellanåt. Känner sig äcklig när hon går upp i vikt, har hon skrivit i sin blogg flera gånger.

       Anna B har väl själv ”vikthetsat” en del i perioder. Det ska tränas och gås på kostschema osv men sen när hon går upp då är det man älska sig själv bla bla… hon vänder kappan efter vinden beroende på läget och hur det ska gynna henne och låta bra för stunden, precis som den där falska M.M. De är så beräknande de där två.

       Det är väl skillnad? Hon har väl rätt att tycka/känna/säga vad hon vill om sin egen kropp/vikt?
       Jag känner mig också äcklig när jag väger för mycket.

        Nej, det är självklart inte ok. Du måste ju fatta att det kan orsaka ganska stor skada hos andra människor? Man kan ju inte hjälpa hur man känner sig, men alla tankar är verkligen inte värda att yttras.

  Det är för mig helt OBEGRIPLIGT att någon kan tycka att Katrin är en ”skön” person.
  Henne uttalande är inte på skoj, de här rakt igenom ärliga.
  Och det hon är ärlig med är rakt igenom ELAKT

   Jag tror på allvar att hon eventuellt är odiagnostiserad. Något an inte ska spekulera kring men jag börjar mer och mer fundera på om hon verkligen mår bra och kanske behöver terapi, eller utredas för en diagnos? Det skulle säkert hjälpa henne.

    Fast om man tror att alla som beter sig annorlunda än en själv eller har andra ideer och tankar är i behov av terapi har det gått lite långt…

     katrinz problem är att hon faktiskt genuint inte fattar när hon går för långt. Vilket är vanligt inom olika spektran. Det betyder inte att man får ha idéer eller tänka annorlunda. Tror du missuppfattat vad en diagnos är.

      Hon beter sig som kvinnor med låg självkänsla och överdrivet bra självförtroende ofta gör. Och hon är inte ensam många influenser är likadana. De har ett omättligt behov av att bli sedda, bekräftade och glorifierade.

       Dock är Katarin den mest extrema jag känner till. Löwengripskan ej inräknad.

        Det är en glidande skala absolut och håller med om att KZ och IL nästan spränger skalan.

        Bella har väl ändå inte låg självkänsla på det sättet? Hon har aldrig varit en sådan som behövt väga upp sin dåliga självkänsla genom att trycka ner andra.
        Däremot var ju Kissie så. Också Paow och Dessie och alla andra som blivit stora genom att provocera på det sättet.

         Det beror på vad man menar med att trycka ner. Hon är lite mer slipad än dem du nämner. Hon förlöjligar hela grupper såsom debaclet med toaletterna på södra latin. I sitt sommarprat passade hon på att trycka till båda sina föräldrar samt sin ex-man. Hon är väldigt subtil när hon med len röst insinuerar saker och sedan lämnar luckor åt andra att fylla i. Detta är ett mycket raffinerat beteende och kan delvis förklara att hon lyckas klamra sig kvar hos vissa.

          Tycker det här låter som en beskrivning på Camilla ?

           Inte på detaljnivå, men övergripande.

           Kanske är det så. Jag tycker att det är skillnad om det är hennes roll som skribent för bloggbevakning du åsyftar. Meningen med bloggbevakning är att bevaka vad som händer på sociala medier. Sen är det en hårfin balansgång att inte göra det personligt. Det händer att Camilla gör det.

           Mnja, fast är det verkligen en så hårfin balansgång?

           Att bevaka är något neutralt. Det handlar om att observera något som sker och att sen återge det.

           Det som skrivs här är väsensskildt från bevakning. Det i sig kan såklart vara helt okej, men jag tycker att man borde kalla saker för vad de är. Jag tycker mest det här med ”bevakning” används som en kombination av rättfärdigande och täckmantel. Kalla det för vad det är istället. Bevakning är det inte. Även om det kanske är där det börjar så är det definitivt inte vad det slutar i.

          Jag förstår helt din synpunkt men håller inte riktigt med. Bevaka handlar om att hålla sig uppdaterad i de ämnen man ska skriva om. Bevakningen slutar i en artikel som oavsett hur duktig skribenten är kommer att färgas av subjektivt tyckande och en förutfattad mening baserad på vad andra tycker. Läs vilken tidning som helst och du hittar det ofta. Läste en artikel hos CNN som är i mitt tycke en nyhetssite som håller hög kvalitet som skrev om den svenska modellen för att kontroller Covid-19 smittspridning. För mig med mer kunskap om vad som händer i Sverige uppfattar jag artikeln som både vinklad och att skribenten utelämnade viktiga detaljer.
          Jag ser också en skillnad i om CG hade skrivit dessa inlägg i exempelvis sin egna livsstilsblogg. Hade det varit fallet hade jag mer kunna hålla med 10.18. Men nu gör hon inte det. Det finns ett tydligt syfte med varför hon skriver inlägg. Hennes uppgift är att radda upp fakta och sedan provocera fram en reaktion.
          Sedan tycker inte jag att alla inläggen är av den bästa kvaliteten och att hennes egen åsikt lyser igenom när det hade varit bättre om de inte gjorde det. Samtidigt finns det läsare som uppenbart vill missuppfatta henne och läser in undertoner som inte finns.

          Låter ju exakt som C, och som att det är C som skriver kommentaren 09:56 verkligen slipat och manipulativt skrivet i vanlig ordning om IL för att trycka till och nedskriva henne. Exakt Cs beteende.

          9.56 Tycker att du har ett stort problem eftersom du känner dig förlöjligad av något hon sagt.
          Du läser in saker som inte finns. Du hatar och letar fel. Har aldrig uppfattat henne som elak alls.

      Det är å andra sidan inte du som sitter inne med nån universalmåttstock på vad ”normalt” är. Börjar man tro att man gör det kanske man har egna problem.

       Håller inte med dig. Det finns en vedertagen norm i varje kultur av vad som är ok och vad som inte är det. I vår kultur är inte KZs beteende accepterat.

        Ditt påstående om att det skulle vara en ”vedertagen norm” i ”vår kultur” att KZ beteende är oacceptabelt är iof väldigt roligt men jag vill se resultaten från surveymonkey innan jag tror dig…

         Normen i Sverige är att inte vara elak mot andra.
         Jag välkomnar dig istället att bevisa motsatsen!

         xxx

          Katrin är vidrig, aldrig följt henne med vet det. Men hur elaka är inte ni här inne? Samma människor som moraliserar om att man ska vara snäll men dag efter dag sitter och skriver bittra kommentarer, det är lite sjukt beteende

         Katrin fick sparken från idol för många år sen då hon ställde frågan om man trodde en person blev utröstad för att vara bögig. Varför tror du att hon fick sparken jo för att de flesta reagerar väldigt negativt till att en programledare står och hasplar ur sig utan att ha kontroll på vad hon säger. Detta var länge sen men inget har förändrats. Bara för någon vecka sedan satt hon och tjafsade emot en läkare i SVTs mötet. Förstår inte riktigt vad som är roligt i det jag skrev. Det som är roligt är att du tror att ett resultat från surveymonkey är ett tillförlitligt resultat. Ledsen det är ingen tillförlitlig källa.

          Där har du helt rätt.

        Men Katrin är polsk jude – hur mycket man än vill kalla alla som bor i Sverige för svenskar så är man inte det kulturellt sett helt och hållet med utländska föräldrar (vet inte om Katrin är född här eller ej). Tror mycket av det Katrin gör kommer ur kulturella skillnader, hennes föräldrars kultur tycker det är ok att prata om pengar och skryta, vilket i svensk kultur är lite vulgärt men samtidigt befriande att hon vågar. Tror hon hållit fast vid sitt beteende då hon nog varit rätt annorlunda i sin miljö på Östermalm – men om man är annorlunda på ett roligt sätt som sticker ut lite så har man det roligare än om man bara inte helt passar in lite halvt.

       till Anonym 09.33
       Svarade du mig, TS, så nämnde jag aldrig något om ”normalt” som du skrev.
       Det är ingen hemlighet att Katrins kommentarer stundom är elaka mot specifika grupper.

        Konstigt att hon är så ytlig med tanke på hur ful hon är. Fulaste kvinnan på Stureplan

      Diagnos och diagnos, det finns olika personlighetstyper och alla är inte mjukisar.
      Jag har tidigare gjort business med Katrin. Hon är extremt driven och penningsfixerad. Hon skulle gladeligen sälja sin gamla mormor för några kronor och utnyttjar folk till den graden att de bryter ihop. Hon framstår som väldigt kall och känslolös och visar ingen empati. Hennes provokationer och uttalanden är ingenting mot det jag såg av hur hon behandlade sina anställda och praktikanter.

      Ibland undrar jag om andra kända personer verkligen gillar henne eller bara är lite rädda för att stöta sig med henne. Men jag är förvånad över hur många som verkar acceptera hennes sätt att vara. T ex Ebba von Sydow som umgicks en hel del med henne på fritiden när de hade småbarn samtidigt – DET förvånar mig verkligen.

       Låt dig inte luras av skenheliga Ebba!

        Oavsett vad du tycker om Ebba så håller hon envist fast vid att leva som en classy östermalmslady, för att inte tala om vett och etikettsregler (= passar inte in på/ihop med Katrin) och hon har kämpat mycket med sin vikt och är känslig för viktprat och kommentarer om vikt (= passar inte ihop med Katrin).

         Hitler var omtänksam och fin mot de närmaste. Gillar din liknelse. De flesta,alla har en svaghet till sina närmaste.

       Kan iof vara stor skillnad på en person proffessionellt och privat. Jag uppfattar henne som väldigt lojal privat?

        Det är hur man behandlar utomstående som definierar en som person och som visar vem man faktiskt är. Inte hur man är mot familj och de allra närmaste.

        Hitler var för övrigt otroligt omtänksam mot sin hushållerska.

         Japp, Hitler var också vegetarian och väldigt mån om att djur skulle ha det bra. Djurskyddslagen var väldigt viktiga för nazisterna.

       Ebba är riktigt creepy person dock.. hon är dock expert på att presentera ett välpolerat yttre, men hon är bitchig irl. Har ni glömt när hon döpte om Veckorevyn till ”Ebbas Veckorevyn” hahha

       Ebba och Katrin, tja, man får ändå vibbar inom spektra av en typ, ligth. Det gör att man kan förstå att de umgås

      Blanda inte in diagnoser och spektra här – respektlöst mot dem som faktiskt har diagnoser.

    Mmm jag vet inte vilken diagnos det skulle vara;
    ”när man inte begriper att det är OK att tycka vad man vill MEN att sen säga vissa saker högt kan såra andra människor.”
    Empatilöshet

     https://www.eurekalert.org/pub_releases/2013-09/f-anb092313.php

     Varför psykopater inte känner empati. Allra högsta grad en störning.
     Känslomässigt normala människor kan känna empati, förståelse osv.

    Bara för att man oftast beter sig som en skitstövel betyder inte det att man behöver utredas. Idioti är inte en diagnos.

    Hon går ju hos en psykolog sen flera år tillbaka

    Jag skulle helt klart utan tvekan tro att hon både är sociopath och narcissist. Hon visar tecken på allvarliga känslomässiga störningar, psykopater och narcissister känner ju inte empati, förståelse, omtänksamhet och likande känslor. De kan inte förstå hur deras handlingar sårar andra.

     Vem pratar du om? Cammilla? Ja det låter som hon och det stämmer ju, håller med.

      Pratade om Katrin!

   Nja. Jag uppfattar henne ofta som att hon drar till med nåt extremt mer som jargong.

   Ser att div folk jag känner/är bekant med och tycker om följer Katrin på instagram. Kan verkligen inte fatta det…

    Man är som man umgås, sådana vänner är inga att ha, för det säger allt om hur de egentligen är. Deep down stöttar de samma tänk som Katrin, även om de på ytan kanske är trevliga kompisar mot dig.

     Vilket larv.

      Vaddå vilket larv? Man är som man umgås säger ju sig själv, man umgås väl inte med folk man inte delar samma åsikter och intressen som?
      Skulle du vara polare med t ex en nazist även om du är emot nazister? Har svårt att tro det!
      Man är som man umgås.

    De följer väl för att få häpna över alla dumheter? Man kan följa folk av olika orsaker. Till exempel Jimmie Å bara för att de vilka dumheter han sprider…

   Det vet väl inte du? Jag tror inte hennes uttalanden är helt ärliga. Katrin har ju gjort sig känd på att vara kontroversiell och ofiltrerad och elak. Det är ju hela hennes grej. Idiotiskt är det iallafall.

   Jag förstår inte på vilket sätt Katrin skulle vara mindre skön än Book eller Cc. Vilka uttalande har inte dom gjort och hur beter sig inte dom. Rakt igenom elakt har de båda betett sig, de två har så många likheter också, väldigt lika på många sätt.

   Dessutom ser hon ut som en kärring i sin frisyr.

    Ja camms lugg ser ganska töntig ut, lite kärrring över det och 80-tal. Hon liknar Gunilla P ibland. C ser ibland helt galen ut hehe hon ser ut ibland lite som hon beter sig faktiskt. Alltså hon är söt inget illa menat så men ser lite galen ut ibland liksom, insidan speglar ofta utsidan. Ilska och sömnbrist pga fixeringar gör såklart sitt också och sätter spår. Och stackars Gunilla som brukar gulla med Book som tidigare brukade göra narr av GP på sin instagram, det har nog tyvärr GP missat.

     Och hur du ser ut spelar ingen roll. Hela du lyser unket och vidrigt.

     Jag har förstått att du inte gillar Camilla och de är så livet är man gillar inte alla! Men du beter dig lite väl illa nu. Har du problem med hur Camilla pratar om andra är du minst lika illa själv nu.

  Jag slutar aldrig bli förvånad på företag som samarbetar med idiotiska influensers. Och jag kommer aldrig sluta bli förvånad över människor som följer dessa…?

   Exakt så känner jag inför Big Brother, PH, Ex on the beach, Bachelor och alla andra sådana dära produktioner

  Jag tycker det är otroligt viktigt att ta ett starkt avstånd från Katrin Z, fram tills hon offentligt tar avstånd från alla sina tidigare utspel gentemot tjocka.

   Jag tycker inte att det är otroligt viktigt ta starkt avstånd från Katrin Z fram till att hon offentligt tar avstånd från alla sina tidigare utspel gentemot tjocka. Det går också bra bara konstatera att man inte håller med.

    Jag kommer ta avstånd även då. Hade det varit ett uttalande en gång så hade det räckt med att hon tar avstånd men säger man samma sak under flera år så är man körd. Är ju inte så att hon råkat säga något dumt en gång utan hon tycker ju de här sakerna.

     Håller med, det är alltså saker hon publicerat offentligt som vuxen person. Vore skillnad om hon kallas någon tjockis när hon var 12 år.

     Ska du ta avstånd till Book och Cc också då med tanke på allt dumt som de sagt och gjort?

    09.13 Så sant!

  Konstig sista mening, att du känner att du behöver ursäkta att du är ”team” Anna.
  Finns ju bara ett rätt här, att göra som Anna gör. Att jobba vidare tillsammans med någon som hoppar på överviktiga personer öppet vore ju bara konstigt.

   Läckan kan mycket enkelt välja att kliva av, sälja sitt innehåll. Tycka synd om sig själv i pressen hjälper inte mycket för trovärdigheten.

  Är inte team någon, båda är fruktansvärda människor.

   När det gäller en sak och inte person så borde du kunna välja en sida. Är du emot fat shameing? Då är du team Anna.
   Löjligt att inte kunna skilja på sakfråga och person.

    I verkligheten brukar det iof ofta finnas fler sidor än bara för och emot.

     Inte i den här frågan. Katrin har varit tydlig med vad hon tycker om, citat, ”Osmakliga fetton.”.

     ”Jag är inte för fatshaming, men…”

    Hur lät Anna när hon gått ner en massa i Biggest looser? Satt i ngt tv-program och förfasade sig hur mycket kalorier det var i salta pinnar, la upp videos och bilder på måltider med hennes nya smala liv. Sen att hon inte pallade hålla i det är en annan sak.

     Att Anna går på sig själv är inte samma sak som att Katrin hoppar på alla som är feta.

   Av personlig erfarenhet så kan jag säga att du kan inte jämföra Anna med Katrin. På allvar. Katrin är en ond och elak person, det är inte Anna. Tycka vad ni vill om Anna men hon har ett gott hjärta och vill inte andra illa, det kan man inte säga om Katrin.

    Men snälla. Katrin är nog ingen ond person som vill andra illa. På vilket sätt är Anna Book bättre, vilka uttalanden har inte hon gjort. Anna B är inte enbart så snäll, god, trevlig och kärleksfull som hon vill låtsas och ge sken av alla ggr. Katrin är inte falsk iaf.

     Jo Katrin är en ond person, hon njuter av att mobba och hon har jävlats med personer trots att de bett henne sluta.
     Av personlighet erfarenhet kan jag bekräfta att detta stämmer.
     Jag har alltid sett katrins agerade i egen hög person.

      Låter som att du beskriver Cc ju, det stämmer ju exakt in på Cc.

    [Borttagen kommentar]

  Katrin Z är vidrig men kan vi snälla också prata om att de här företaget även gör extremt fula badkläder. Alltså så fruktansvärt fula. Det måste väl ändå majoriteten hålla med om?

   Smaken är som baken osv.

   håller med, inte snygga och inte särskilt nytänkande.

   Håller med ser ut som en flash-back från 70- talet både vad gäller modell och material.

   Framförallt ser de otroligt osköna ut. Vet att Book har pratat om att de sitter så bra men de skär ju in i kroppen. Iaf jag vill framförallt ha sköna badkläder att bada i som man kan röra sig fritt i.

  Inget att fundera på, självklart Anna.

   Aldrig någonsin Anna Book.

  Bra Anna!

  Tror det här är ett dåligt beslut av Lola. Men jag gissar att de behöver kapital. Det är svårt att driva upp ett bolag. Jag vet. Men att KZ skapar uppmärksamhet genom att häva ur sig det ena värre än det andra. Undrar om det är vad Lola behöver…

   All publicitet är bra publicitet kanske Yessica tänker…

   Jag tror också att det är ett stort misstag att samarbeta med KZ, men vi får väl se hur det går.

  Förlåt men finns det någon trovärdig källa på att Anna avslutar samarbetet pga katrin går in som delägare? För det tror jag inte en sekund på. Annas hashtaggande räknas inte sin trovärdig källa.

   Nä precis! Det kan ju lika gärna vara företaget som valt att inte fortsätta samarbetet med book.

   Jag tror heller inte att Book självmant skulle avsluta ett samarbete.

   En hashtag hon nog är rätt så ensam med ? tror det är fler som använt #alreadydone

   Anna skriver i ett sms till mig att hon avslutat samarbetet.

    Jag tror det då företaget bekräftar detsamma.

     +100 Fråga företaget.

      Om Anna Book själv hade valt att avbryta, är min känsla att hon skulle ha skyltat med det för att få ordentliga hurrarop för sina ”sunda värderingar”. Men jag kan förstås ha fel.

       Jag tror du har rätt.

  Minns när Katrin utalat sig om en person med diabetes (troligen diabetes typ 1 som man INTE får pga kostvanor) som tagit sitt insulin med spruta i magen på någon snabbmatskedja. Hur äcklad hon var över personen som enligt katrin var tjock och hur hon skammade att den personen åt sån mat och drack någon läsk. Att personen inte borde ta sitt insulin offentligt för att det äcklade andra (katrin). Gjorde mig så ledsen och arg. Många diabetiker skäms och gömmer undan sin diabetes, vilket kan leda till allvarliga situationer. Har ett litet barn med diabetes typ 1 som levt med det hela sitt liv. Att offentliga personer uttalar sig om sånt de saknar kunskap om, åsikter helt baserade på fördomar kan skada så mycket. Mitt barn fick inte diabetes pga kostvanor. Och mitt barn har lika stor rätt att synas i det offentliga, kunna ta sitt insulin utan att varje gång leta upp en toa att gömma sig på. Och han har lika stor rätt att äta en glass eller äta snabbmat ibland utan att bli tittad på.

   Så vidrigt gjort av Katrin! Men för hennes del finns inget hopp om förbättring då hon är kraftigt empatistörd.

   Det är helt obegripligt att man kan ha en åsikt om att andra människor tar sin medicin oavsett var det sker! Jag blev chockad när jag förstod att det förekommer.

   Katrins beteende är vidrigt, men du borde med tanke på ditt barns hälsa inte ge honom socker och junkfood.

  Detta borde inte handla om Katrin, snarare företaget bakom som väljer Katrin som sin reklampelare.
  Inget smart drag om man vill lyckas med försäljningen.

  Faktiskt är en del av badkläderna fina dessutom!!
  (Hoppas nu min kommentar inte blir raderad…man får läsa mellan raderna :))

  Team Booken?

  Kamikaze-Katrin säger vad många inte vågar säga: feta människor är inte attraktiva. ”Tyck om dig som du är även om du är förbannat tjock”-konspiratörerna är PK-folk som verkligen inte vill fatta att det är dels inte är särskilt snyggt (gå till dig själv, helt ärligt, vad tycker du?), dels att det är skadligt för hälsan (säg hej till diabetes! dåliga knän! hjärtproblem!).

  Skulle det vara OK med ”Tyck om dig som du är trots att du röstar på rasister, jobbar svart och och röker på medan barnen ser på teve”?

  Innan du osäkrar PK-revolvern och börjar panga; jag är själv fet, jag är inte attraktiv någonstans, min hälsa har påverkats av min övervikt. Och jag blir mer ledsen av ”Du är fin som du är” än av ”Du har dragit på dig några bonuskilon, eller hur? Häng med till gymmet!”.

   Hur kommer det sig då att Katrin som inte är överviktig ändå inte har en attraktiv kropp?

    Jag tycker att hon har en attraktiv kropp.

     Det är i betraktarens ögon, precis som med vilken kropp som helst.

     Du gillar inte henne då hittar du bara fel.

   Det är synd att du har såna känslor om dig själv. Idag finns det dock många härliga bodypositive-tankar på nätet, bland annat på instagram. Sök upp sånt och njut, är mitt tips. Sen finns det också många bra klädkedjor som säljer kläder för större personer, det finns mycket snyggt där ute, om man känner att man vill piffa till sig! Jag har också fått mycket hjälp av att omge mig med vettiga människor som inte sysslar med svält eller hälsopropaganda – såklart ska man äta bra och röra på sig, men måtta med allt och det finns ingen poäng i att avsky sig själv. I dagens samhälle GÅR det att acceptera sig själv och ha det bra, men det tar ett tag. Det är dock värt det! Sedan när man accepterar sig själv kan man i lugn och ro fundera på sin hälsa. Vad är man redo att offra? Få människor klarar av att hålla vikten om de gått ner väldigt mycket, så det kan löna sig att fundera på om man ändå inte är ok med att vara lite större, leva gott och framför allt må psykiskt bra! 🙂

    Ska jag njuta av min fetma, menar du? Sluta.

     Alla kroppar kan inte vara smala. Och att vara tjock betyder inte automatiskt ohälsosam. Självhat är inte heller hälsosamt.

      Och alla män är inte våldtäktsmän.

    Aldrig att jag skulle sätta mig ner och vara nöjd med mig själv som överviktig.

     Så rätt! +100 till dig!

   Man behöver inte säga nåt av det alls! Bara knip igen dina tankar om andra och visa lite respekt och empati för folks olika öden som du vet 0 om!

   Vi behöver inte katrins fettförakt och nedlåtande åsikter, vilken vikt man än besitter..

    Så det är bättre att knipa och låta oss som är feta leva i tron att allt är bra, bara för att alla pratar bakom ryggen på mig istället att prata med mig? Nej du, släpp denna ständiga beröringsskräck, rädslan för att råka säga något som inte är PK. Det är mer skadligt.

     Du menar att du måste ha andra som talar om för dig hur du ser ut och vad som är fel?

     Ska vi tillämpa samma ideer i skolan också.. Så fort man stör sig på någons klasskamrats utseende så bör den personen snarast informeras!
     Gäller det bara vikt eller annat med?

      Jag förstår verkligen inte. Varför är det så fel att prata om övervikt? Du verkar VILJA tro att jag menar att man ska gå runt på stan och tala om för enskilda personer att ”Du där! Ja, just dig jag tittar på, du borde banta!” Skärp dig.

      Tala med mig, inte bakom min rygg (för det vet jag att folk redan gör).

       Usch vilka människor du har i din närhet… 🙁

        Jag tror att det är en majoritet som tänker en sak (”usch vilket fetto”) och säger en annan (”meeen du är fiiin som du ääär”).

         Jag tror tyvärr att du har fått den uppfattningen delvis på grund av personer som kz, som öppet vädrar sina hemska åsikter. Jag tror inte att alla går omkring och ser ner på överviktiga personer. Jag tycker verkligen inte heller att ditt värde och din rätt att tycka om dig själv eller att bli omtyckt, hänger på din vikt.

          Säg att en arbetsgivare har två likvärdiga personer att välja mellan: en som ser ut som KZ, och en som är ett fetto, i övrigt inga skillnader värda att nämnas. Vilken tror du får jobbet?

   DU tycker inte att tjocka är attraktiva. Det finns många med mig som i första hand attraheras av personlighet, i andra hand av utseende. Och gillar jag någon så finner jag hen attraktiv även fysiskt, oavsett vikt. Sen finns det många som attraheras fysiskt av i första hand tjocka. Och andra gillar smala.

   Katrin får tycka precis vad hon vill. Problemet är att hon skriker ut sina åsikter vilket får många att må dåligt och spär på synen på överviktiga som lata, äckliga och dumma. Om hon på riktigt var orolig över vissa människors hälsa så skulle hon utbilda sig och jobba med att hjälpa överviktiga att gå ner i vikt. Istället hånar hon människor, barn t o m, och får många att må dåligt. Jag lovar att det inte finns en enda tjock i Sverige som INTE vet att övervikt kan vara skadligt. Hon vill inte informera eller hjälpa någon, hon har en taskig självkänsla och mår bättre om hon trycker ner andra. Mår man bra i sig själv vill man sällan mobba andra.

    Precis.

   Jag är wkitsnyhh och överviktig ?

   Håller delvis med! Dessutom är det snarare så att företaget avslutar sitt samarbete med Booken nu när Katrinz är delägare.

   Har ni sett bilderna som samarbetet utgörs av? Och att Booken ljuger om sin storlek? Larvigt alltså! Love by lola är eg enda klädsamarbetet Booken haft på ett bra tag och säger en hel del om henne

   Girlll I’m fat and flawless. Vad du tycker om din egen kropp kan du ju inte tillämpa på ALLA kroppar av det attributet.

    ❤️??

   Men är det verkligen rätt att vara elak mot dig även om du väger för mycket för att det ska vara hälsosamt. Jag tycker inte det. Jag tycker dessutom att alla människor faktiskt ska älska sig själva eftersom vårt värde inte sitter i vårt utseende.

   Jag tror inte att det är lättare att gå ner i vikt om man ständigt får höra att man är usel för att man är ”fet”. Jag uppfattar på din kommentar att du också föredrar mer konstruktivt bemötande ”några extra kilon” och ”häng med till gymmet”. Jättebra tycker jag också. Men jag har inte fått intrycket att kz beter sig så, och att det är just det som diskuteras här.

    Åmenvabra att du säger till om vad vi får och inte får prata om. Tack kära du, hur skulle det se ut annars?

   Jag skiter fullständigt i om du, eller någon annan jag inte bryr mig om, inte tycker att jag är attraktiv!

   Jag hör till de tjocka p.g.a. kronisk sjukdom, men lever hälsosamt med det jag kan, d.v.s bra kost, kompletterat med vissa kosttillskott, ingen stress, bra sömn, inga mediciner och jag vet att jag är hälsosammare än de flesta och risken för att jag ska få de sjukdomarna du räknar upp är minimal.

  Alltså My.. nu är det som om ingenting hänt. Hon skriver inte ens om lillemans läkarbesök. Var nog inte så allvarligt ändå. Men efter sex veckors ständiga inlägg undrar man hur det står till

   När hon skriver om läkarbesöken får hon kritik (med all rätta) och nu när hon inte skriver om sonens läkarbesök så ska hon också kritiseras ? Hon kan alltså inte göra rätt här alls?

    Hon har inget smaskigt att skriva om nu när sonen inte har en ”livshotande”(enligt henne) sjukdom, och hon lovade alla sina läsare att berätta vad han hade för sjukdom.

    Penicillin verkar bota detta så det var nog en vanlig liten bakterie och då kommer hon att tappa läsare igen.

    Hon fick kritik för alla bilder på sjuk son hon la ut och alla detaljer hon delade med sig av. Hon fick inte kritik för att hon skrev att sonen var sjuk och sin oro runt det. Att han nu är på bättringsvägen kan vara värt ett eget inlägg, utan att gå in på detaljer ev. diagnoser. My vill nog hålla på det ett tag längre för att behålla läsare. Klick, klick..

     Hon skrev ju en uppdatering för 2 dagar sen?

   My…klickbait….Hon vill att så många som möjligt ska klicka in sig för uppdatering och svar men möts istället av reklam.

   Nej var såklart inte så allvarligt som hon ville få det att låta som, för att få fler läsare, följare och hålla kvar läsare, för att hålla uppe intresset, nyfikenhet och för publicitet. Hon lyckades få fler följare och läsare så det blev mer och bättre betalda samarbeten för henne, hon lyckades få hyllningar och värdefull publicitet och sympatier. Hon är strategiskt och klipsk men ack så osmaklig. Hon försöker dra på det så långt hon kan men nu går det inte längre för sonen måste tillbaka till skolan (han verkar inte vilja gå i skolan) annars får han gå om en klass så nu är han frisk.

  Är Anna books Instagram borttagen?

   Nej

   Grattis, då är du åxå blockad. Välkommen i klubben?

    Men varför är jag blockad? Varken följer henne eller har aldrig nånsin kommenterat? ? Jag ser fortfarande inte hennes insta ?

  Som jag uppfattat det har KZ köpt Love By Lola.
  I så fall har hon alltså ”valt sig själv som reklampelare”.

   Haha ja bara det? En gammal tant som vägrar inse att hon är medelålders liksom. Så pinsamt.

    Så bara unga får modella badkläder?

     Haha, ja om K fått välja förutom hon själv då.

    Nej hon är ingen tant.

     Jora, en ung tant är åxå en tant. Det börjar nånstans.

   Hade hon inte köpt in sig? Dvs köpt en del av företaget inte köpt hela.

  För den minnesgoda:
  Her name is Lola, she was a showgirl
  But that was thirty years ago, when they used to have a show
  Now it’s a disco, but not for Lola
  Still in dress she used to wear
  Faded feathers in her hair
  She sits there so refined, and drinks herself half-blind
  She lost her youth and she lost her Tony
  Now she’s lost her mind

   Tack! Det var just den låten jag letade efter!

  Nu är nog Booken alldeles till sig att hon blir omskriven. Det unnar vi henne!

  Bra gjort av Anna! Och som någon skrev tidigare, hoppas det leder till debatt och att folk inte köper dessa badkläder! Taskiga människor ska absolut inte premieras!

   Är det någon annan än dom bloggare som fått gratis bikini, som använder den?

  CamCam, har du några belägg för att Anna Book väljer att avsluta samarbetet? Mer än en kort hashtagg på insta?

   Kan vi vara säkra på vem av dem som valde att avsluta sammarbete?

    Jag tror att om Anna hade blivit dumpad av dem hade det blivit ett jävla liv ?

     Är det inte typ 1 år sen hon började göra reklam för dom?
     Skrev kanske på för ett år?

      Så kan det vara!

   Hon har ju skrivit det i ett sms till Camcam och då måste det ju vara sant hahahahaha

    Hahahaha. Att du fucking orkar.

  Jag har också funderat på om Katrin har någon form av diagnos men kan inte for the world komma på vad det skulle vara. Jag tror helt enkelt att hon har total avsaknad av empati och att hon har lägre intelligens än snittet. Tycker synd om hennes barn samt Bingos dotter som hon står nära när de måste växa upp i en sån miljö som fokuserar på mat och kroppshets, samt att hon visar starkt att det är okej att behandla andra människor som man själv känner för.

   Psykopati kallas det.

    Eh nej. Har levt med en psykopat och även fast jag inte tål Katrin så är hon ingen psykopat.

     Alla psykopater är verkligen inte likadana, bara för att du har levt med en gör det inte dig till expert.

      Har levt med en och träffat fler än så via jobbet. Du däremot är väl experten? Som t o m kan tillskriva någon en diagnos?

  Ändå synd om nu Book lämnar varumärket, dom två hade annars blivit Sveriges mest makabra och elaka ansikte utåt – alla varumärken.
  Två gamla tanter som ska sälja bikinis med volanger o grejs. Hujedamig?

   Gamla tanter??

    Ja, medelålders är väl gammalt. Lr var går din gräns? 80?

     Ja en gammal tant är någon runt 80. Precis som du skriver så är Anna och Katrin medelålders.

  Jag tycker det är intressant att Katrin har glömt att hon varit överviktig själv…

   Har hon?

    Japp hon var med i ”du är vad du äter”

   Och hon gjorde något åt det, istället för att lyssna på alla ”Men du är fin som du är”-kramare.

    Alla kan inte vara smala.

     Alla kan inte vara feta.

      Alla kan inte se likadana ut. Vi är vackra allihop.

  Hur blev Katrin känd? Jag stötte på henne första gången när jag började följa Alex Schulman och de var ihop. Men vart fan kom hon ifrån? Vad gjorde hon för att bli en stor influenser? Hon är, och har alltid varit, HEMSK?!

  Utgår vi alltså att ett ”already done” och ett sms från AB bevisar att det är hon själv som avslutat samarbetet?

  Måste fråga, varför visar du upp elaka konstiga kommentarer i vissa inlägg om vissa som att det är helt okej att skriva och uttrycka sig så nedlåtande? Borde du inte istället reagera på sådana elaka och konstiga skriverier och ta avstånd från det? Varför visar du bara de elaka och inte svaren och de snälla och uppmuntrande? Verkar som du har en agenda och ett syfte med det eller ja det är ganska uppenbart. Du tar även bort kommentarer som påpekar och ifrågasätter det och om det inte är så att du faktiskt m o b bar vissa mer än granskar. Och varför görs sådan skillnad på folk av dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.