Katrin Zytomierska går in som delägare i Love By Lola

Det blev mycket Katrin idag, men så blir det ibland.

Ni kommer få se ett coolt varumärke med bredd, nya kollektioner för olika målgrupper och kön, med fokus på kvalité och design.
[…]

Jag vet att badkläder och kroppen är känsligt för de flesta kvinnor och att detta är en laddad bransch, men det skrämmer mig inte. Snarare tvärtom.

Den här branschen ska bli väldigt rolig att jobba i.  Att skapa badkläder som får tjejer att känna sig snygga och sexiga känns verkligen som något jag kommer att bli väldigt bra på.

Jag älskar kvinnokroppen och att jobba med den – både på ut – och insidan. Det här känns som det perfekta steget för mig att ta i min karriär. // Katrin Zytomierska ur Love By Lolas pressmeddelande
Med tanke på det fettförakt och den avsky som Katrin tidigare gett uttryck för så antar jag att Love By Lolas produkter från och med nu kommer erbjuda medium som största storlek?
Jag kan inte tänka mig att Katrin kommer vilja sälja större storlekar än så, då det skulle kunna leda till att människor med storlek large och uppåt får för sig att de inte behöver gömma sina kroppar och – ve och fasa – visar sig på stranden!
Hon har tidigare uttryckt sig så här, jag citerar:

Men nu är du fet och behöver inte alls komma fram till mig om du råkar få syn på mig på gatan för fetton är inte min melodi och jag tycker uppriktigt sagt att du är osmaklig.

Överviktiga är fula, lata och oattraktiva.

Jag kan inte tänka mig att ha ett barn som är kraftigt överviktigt. Inte av någon aspekt. Nej, nej, nej. (Katrin svarar på en fråga att hon hellre ser att hennes barn går med i SDU än blir överviktigt)

Jag får omedelbart höra att jag är en dålig förebild som bidrar till kroppshets. Jävla dårskap. Jag bidrar till medvetande om kroppens hälsosamma läge. // Katrin Zytomierska

Det här inlägget handlar inte, jag upprepar INTE om övervikt överhuvudtaget, utan om varje människas och varje kropps rätt att finnas och ta plats, oavsett hur den ser ut, samt det extremt ambivalenta i att Katrin Zytomierska gått in som ägare i och verkar fronta ett företag vars motto är:

Love By Lola – By & for strong women in all shapes ❤️

Ett samarbete mellan veganen Therese Lindgren och Mamma Scans skulle ha högre trovärdighet än det här.

Jag har kontaktat Love By Lola för en kommentar och så här gick den konversationen:

 

189 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Hon har lärt sig att uttrycka sig med ödmjukt”. Får se hur länge det håller

   Haha, ödmjukt? Hon upplevdes väl inte så ödmjuk i på tv med överläkaren för bara någon vecka sedan.

    Exakt. Också konstigt att det avgörande är på vilket sätt hon uttrycker sig, inte värderingarna

    Finns ingen ödmjukhet i den människan. Pengakåt och fettföraktande.

     Jag undrar varför hon är så fettföraktande? Hon var ju själv fet och gick ner, varför inte försöka hjälpa andra då istället för att dumförklara dem?

    Fast hon var väl inte mindre ödmjuk än vad mannen, överläkaren, var.

     Håller helt med. Han var dessutom betydligt farligare än Katrin iom att han hade både titel och fint uppförande. Men lyssnar man ordentligt på vad de sa så satt båda och gissade hejvilt.

      Den enda som gissade hej vilt och som dessutom med en dåres envishet hävdar att om alla isolerar sig i 2-3 veckor så klingar viruset av, var Katrin. Det är hon som är farlig som sprider felaktigheter via sina kanaler och som dessutom har godtrogna följare som blint tror på henne. Hon kunde lika gärna föreslagit ljusbehandling och att spraya lungorna med rengöringsmedel. Det hon sa var lika illa.

       Håller med men Johnny var lika illa i några av sina påståenden fast på ett intelligentare sätt.

       Hon är en dessutom bara influänser, han läkare.. #bildningskomplexmuch

      Han gissade inte hejvilt utan han utgick från sina kunskaper om virus och immunsystemet.

     Nu är ju hon kvinna

     Kan inte tro att vi tittade på samma program. Överläkaren försökte verkligen tålmodigt förklara för Katrin så pedagogiskt och enkelt som möjligt. Hade han varit arrogant hade han faktiskt sagt det många tänkte, dvs varför slösa bort tid på att förklara för en person som är så full av förutfattad mening och en sådan övertro till sin egen förträfflighet som Katrin.
     Katrin däremot lät mest som en ilsken Chihuahua som bjäfsade emot tills luften tog slut.

      Fast han uttryckte nästan lika många förutfattade meningar som Katrin, bara att han gjorde det snyggare.

       Som vaddå?

        Om jag minns den här debatten rätt uttalade sig Johnny väldigt kategoriskt som att covid inte utgör en fara för människor i Katrins ålder och att vi alla utan underliggande sjukdomar mer eller mindre bör gå ut och skapa flockimmunitet. Man får ändå ställa högre krav på nån som uttalar sig i egenskap av överläkare än influencern Katrin, alltså att information att grunda den här uppmaningen på inte finns ännu. Ganska nyligen upptäcktes ett samband mellan covid och stroke hos unga, den fanns inte vid tiden för debatten. Johnny som överläkare måste såklart vara medveten om att mycket lite kunskap om covid existerar idag.

         I dagsläget utgör inte Covid-19 en fara för individer i Katrins ålder. Det är fakta. De fall som rapporterats om i media om blodproppar är precis vad det är enstaka fall. Jag tycker nog att Johnny var väldigt tydlig med att det är ett nytt virus som vi har väldigt begränsad kunskap om. Flockimmunitet är enda sättet att utrota viruset och det var så smittkoppor tillslut kunde utrotas.
         Det som är oroande är vad detta Covid-19 virus kan mutera till. Det kan bli ett mycket aggressivare virus där just blodproppar blir mycket vanligare, kanske. Därför är det viktigt att kraftsamla och i dagsläget fokusera på att forska fram ett vaccin och tillförlitliga test för testning av antikroppar. Om man nu ändå vill kritisera någon för något är det mer relevant att kritisera myndigheterna för att man monterat ner vår krisberedskap. Det är i mitt tycke riktigt ansvarslöst.

          Smittkoppor utrotades med vaccin. Flockimmunitet absolut, men inte för att tillräckligt många smittades utan för att tillräckligt många vaccinerades.

           Det spelar ingen roll om flockimmunitet uppnås genom vaccin eller att folk blir sjuka och sen tillfrisknar!!!

           Eh, jo- det har ganska stor betydelse…

           Det handlar om att tillräckligt många har utveckla antikroppar till en viss koncentration i blodet. Vi får hoppas att forskarna hittar ett vaccin så fort som möjligt och att tillförlitliga tester för att mäta antikroppar. Att uppnå flockimmunitet enbart genom att tillräckligt många insjuknar känns väldigt inhumant.

           Fast går det att nå flockimmunitet, alltså riktig flockimmunitet, utan vaccin? Varenda människa har ju haft vattkoppor och är därmed immun,a lik förbannat fortsätter barn att bli smittade. Hur går det till om nu flockimmunitet skulle uppnås genom att tillräckligt många smittas? Varenda unge hade mässling för bara 50 år sedan, varför uppnådde vi inte flockimmunitet innan vi började vaccinera? Nu är väl förvisso vattkoppor och mässling mycket mer smittsamt än covid, men jag kan inte låta bli att vara skeptisk.

          Det är inte fakta idag att covid inte utgör en fara för människor i Katrins ålder. Det saknas belägg för att säga varken bu eller bä. Inga långtidsstudier eller observationer existerar.

           Det som är fakta idag är det absolut inte säkert att det är imorgon. I krissituationer måste man förhålla sig till det som är känt idag.

   Detta är absurt då ägaren Yessica Thor förut var överviktig under väldigt många år. Man kunde tro att hon verkligen skulle vara emot att samarbeta med personer som Katrin som är så elaka mot de som väger mer…. har hon kanske drabbats av något slags Katrin-tänk mot överviktiga sedan hon bantade ner sig? Mycket skumt är det iaf!!

  Som jag skrev nästan nyssens i förra inlägget, det ska bli kul att följa Katrins samarbete med Anna Book … Woohoo!

   Alltså DEN kombon, Katrin och Booken i samma sammanhang, det kan nästan inte bli mer spännande än så. Popcornkastrullen står redo på plattan…

   Glöm inte My Martens , hon gör ju också reklam för detta märke ?

    Alltså, det här är ju världens fulaste badkläder! Har inte sett någon som använt dessa som inte fått betalt för det i någon form av samarbete. Röda och blå blanka bikinis med vit spets?! Och djurmönstrade med rosetter på höften, snälla! Eller är det jag som missar något?

  Har Love by Lola samma marknadsföringsansvarige som Brottbykliniken hade en kort stund? Sällsamt dåligt arbete gör denna person i alla fall. Redan när de valde ut en person som vägrar visa hur de sitter på hela kroppen som ambassadör avfärdade jag dem som ev. märke att handla av och nu finns det inte en chans i helvetet, ens om de dumpar KZ imorgon.

   Ja ambassadören som inte visar hela och som dessutom påstår att hon inte gör några samarbeten, gör ingen reklam och tjänar inga pengar på sina sociala medier samtidigt som hon kallar sig ambassadör och påstår att hon skulle göra reklam för mattor osv.. Hur ska hon ha det? Kanske ett inlägg om bookens lögner/smygreklam/mattor-debaclet del två kommer snart. Och LbL-Yessica som vill spräcka hål på luftslott men ändå anlitar de mest falska och opererade, märkligt.. och deras kundtjänst är inte den bästa eller trevligaste heller. Katrin är inte falsk i alla fall.

   Brott by kliniken. Kan inte sluta läsa det så

  Ser ut som en bikinikollektion från Bubbleroom cirka 2012. ?

   Verkligen! Spot on 😛

  Kommer aldrig i mitt liv förstå varför vissa personer, som Katrin, har så mycket problem med tjocka människor. Att man inte vill vara tjock själv, fine, det är ens eget val. Men att man äcklas och provoceras av att ANDRA är tjocka är helt obegripligt.
  Skulle aldrig handla av ett företag som väljer att bli frontade av en person som utrycker sig så om andra människor, oavsett vad deras motto är.

   Men alla har inte VALET att välja om man ska vara tjock eller smal. Det finns många bakomliggande sjukdomar som inte märks på utsidan.

    Men en överväldigande majoritet har själva skapat sin fetma helt på egen hand. Jag är en av dem.

     Samma här. Gillar god mat helt enkelt. ??‍♀️

      Samma här! Har anlag för övervikt från föräldrarna så måste dessutom vara lite extra försiktig, hehe. Men nu är jag normalviktig pga slutade äta så mkt skit. Obs säger inte att alla som är överviktiga äter skit, men det var anledningen till mina 30 extra kilon.

      Men gud mat är livet! Ät och njut så länge du mår bra av det.

       Så där säger bara en person som fattar när det räcker att äta. ?

       Ett ätstört leverne är inte heller speciellt bra för hälsan. Är hellre tjock än anorektiskt smal som typ Amir eller Katrin

       Fast många mår ju inte bra av det…

    Sanning med modifikation, visst är det svårare när man har utmaningar som tex hypothyreos, man måste ta kortison eller andra mediciner som påverkar både aptiten och hur kroppen lagrar fett. Man kanske också har skador och sjukdomar som gör det helt omöjligt att träna. Men det innebär inte att man måste ge efter och bli fet, det innebär bara att man får kämpa väldigt mycket hårdare än andra för att hålla sig smal. Leva på en mycket restriktiv diet. Är själv i den sitsen pga sjukdomar och får verkligen kämpa nu för att hålla vikten. Tidigare har jag kunnat äta det jag känner för och ändå vara smal. Those days are gone! Det är inte kul att vara hungrig och inte längre kunna äta normalt, det är svårt och jobbigt. Jag kan förstå att inte alla orkar eller ens tycker det är värt allt man får offra. Men det är ju inte så att bara för att man har vissa sjukdomar är man dömd till ett liv i fetma, det är fortfarande kalorier in vs kalorier ut som gäller. Skillnaden är att man kan tvingas leva på väldigt få kalorier (hälften av det normala) om man har vissa sjukdomar/mediciner och inte vill bli överviktig.

     Det här! Jag har en kollega som klagat på att hon har gått upp i vikt, detta har pågått i två år. Tränar? Nej. Går eller cyklar? Nej. Äter skit 24/7? Ja.

      Din kommentar anonym 15:03 illusterar perfekt vilket förakt för överviktiga det finns. Du missförstår dessutom helt kommentaren innan dig. Vissa ”äter skit 24/7” och är med rätta överviktiga. Det kommentaren ovan påpekar är dock att många måste äta väldigt lite kalorier för att hålla normlvikt, särskilt i takt med stigande ålder och eventuella sjukdomar. Men det går dig helt över huvudet, istället ger du luft åt fördomen att överviktiga bara äter skit och aldrig tränar.

       Herregud, denna beröringsrädsla. Ja, självklart kan det finnas medicinska anledningar till övervikt, men det är ändå en mycket liten del av oss som är överviktiga som har medicinska problem som grund till fetma.

        Det beror på vad man menar med medicinska problem. Att äta SSRI mot depression medför ökad risk att gå upp i vikt. Det betyder ju inte att depressioner i sig medför viktuppgång. Jag tror att det finns väldigt många såna indirekta samband. Psykisk ohälsa kan självmedicineras genom att äta eller dricka, som medför viktuppgång. Eller att komma ur ett beroende, som exempelvis sluta dricka eller röka. Alla har förstås ett egenansvar men det finns omständigheter som påverkar. För många är det nog svårt att finna tid och energi att motionera och vara hälsosam. Jag skulle nog inte orka vara så aktiv om jag jobbade heltid. Eller om jag var ensamstående med barn. När alla delar av vardagen hänger på en själv. Jag tror att många låginkomsttagare har svårt att gå ner i arbetstid och därför kanske inte hinner och orkar med sin egen hälsa och rekreation.

     Jag förstår precis! Jag är exakt samma situation . Ryggskadad och lever med kronisk smärta 24/7 och dessutom mediciner som gjort att jag ökat i vikt . Jag är måste hålla igen på kalorier och är hungrig jämt
     Så alla överviktiga kan faktiskt inte rå för det, men sådant skiter väl Katrin Z i …

      Varför kan folk inte bara få ha kroppar? Varför ska det läggas så jävulskt stor vikt hur folk ser ut?
      Alla ser olika ut.

       Det verkar som att många av er tycker att om man är överviktig så ska man inte få leva? Om man är begränsad, skadad, har ont dygnet runt osv och har svårt att röra sig så ska man då alltså gå på strikt diet också? Det låter ju som ett roligt liv.

        Sen så kan jag även säga att övervikt inte alltid betyder att man är ohälsosam. Jag känner många som klassas som överviktiga som är 100 gånger mer hälsosamma än mig.

  Pinsamt. Jag fick avsmak för Love by Lola när jag såg deras bikinis på obehagliga människor som Book och My, skulle aldrig få för mig att köpa Love by Lola efter det och inte heller sedan man sett att ägaren, Yessica då, gillar elaka knäppa mobbar-kommentarer på insta-konton, väldigt märkligt beteende. Så hon har fjäskat för dig också haha kunde man tänka sig… Synd att KZ gick in i det.

  Hon är en hemsk människa. Att prata så som förälder med all utseendemobbning som finns, fattar inte 🙁

  Och där fick de en kund mindre.

   För du brukade handla där? Really?

    Framtida kund, fattar du väl?

     Nä, varför skulle det vara så himla självklart egentligen?

     Det var verkligen inte självklart.

    Ja, jag har en baddräkt och en bikini därifrån. Så var jag på g att köpa en bikini till. Men nej det får vara.

  Fula bikinis som marknadsförs av influencers med ful insida. Som dessutom inte kan posera.

   Anna Books extremt photoshoppade bilder samt märkliga poserande. Har ni tänkt på att hon alltid på helkroppsbilder har händerna långt fram på midjan samt lutar överkroppen frammåt? Jag förstår att det ska ge illusionen av en längre och smalare kropp men hon lutar så mycket frammåt att hon ser ut att vara på väg att tippa över.

    Tycker ändå hon är modig att visa upp sig i badkläder. Inte helt lätt när man har en kropp som inte är idealet.

    Varför hånar du Anna?

     Du läser in för mycket i den kommentaren.

  Kan du inte maila Anna Book och fråga henne om hennes åsikt det här? Hon har ju ett samarbete med företaget.

   my också väl?

    Vad är det för en konstig ägare som väljer att samarbeta med så udda människor?
    ”All reklam är bra reklam”? Så kan det väl inte vara i det här fallet. Människor som inte är omtyckta som gör reklam för en vara, köper folk verkligen det?

   Jaaa

  Katrin ser ut som en sprattelgubbe. Dra bara i snöret så åker armar och ben ut. Ibland kärvar det så symmetrin blir som den blir. Katrin Symmetri kan inte bli något nick iallafall.

   Va?

  ”Love by Lola”…
  Jag får då andra vibbar än badkläder.

   ?

   Ja eller hur?

   Som internethandeln Stay Hard… (herrmode)

    Kanske Love by Lola och Stayhard kan slå ihop sina påsar?
    De verkar ju ha gemensamma intressen 🙂

  Som modell av badkläder, bör man inte se någorlunda attraktiv ut då så att kläderna säljer?

   Med den kommentaren är du inte bättre än Katrin.

    Sorry, men Katrins insida lyser igenom.

     Då kanske du kan vara den bättre människan och inte sjunka till samma nivå där man går på personliga angrepp på utseende?

      Som sagt insidan lyser igenom.

       Du läste inte min kommentar va?

     Det gör din också. ?

   Attraktiv är hon väl, men jag föredrar lite mer kurviga modeller när det handlar om badkläder. Jag tycker att man åtminstone bör ha midja och tuttar om man ska promota bikinis. Jag blir inte intresserad av ens prova dessa, det hade jag nog blivit om modellen hade varit kurvigare.

    Jag tycker muskulösa modeller är snyggt, för jag gillar att träna. Kurviga inte något som tilltalar mig, jag identifierar mig med.
    Smaken är som baken.?

  Är Molly rustas finsk?

   vet ej

   Nej, hon kommer från Dalarna

    Finns väl folk från finland i dalarna? ?

     ?

   Halvt finsk tror jag

    Vilken del är finsk?

     Höger

      Hahaha! Tack för skrattet ??

  Både modell och bikinis ser tantiga ut. ??

   Men är det inte den målgruppen man riktar sig till främst då? Booken 50 år, Katrin 45 osv… Själv tycker jag att bikinisarna är extremt fula och liknar inte badkläder. Trots min målgruppsålder om 46 år. Smaken är bekant som baken.

    Det ser mera ut som tacky underkläder….

    Oavsett ålder är det väl ingen som vill klä sig extra tantigt och se äldre ut än man är.

   Vad tycker du tanter ska köpa, bör väl finnas utbud till alla, du behöver ju inte köpa.

    Vad sägs om snygg design och kvalitet? Det gillar väl även tanter.

  Oh well, folk köper ju grejen. Hon är bara smart att slå mynt av människans dumhet och längtan efter enkla lösningar; bikinis eller värdelöst knäckebröd, sk ”clean eating” som inte existerar, det kvittar. Hon tvingar ju ingen att köpa något.

  Kolla på Katrins insta där någon skriver om LbL:s usla bemötande i kundtjänst – då skriver LbL ” vi behandlar ditt ärende nu” – Ah men så bra efter två år. Alltså hur pinsamt. SÅ falskt företag. Katrin skulle startat ett nytt eget bikini-företag istället.

   Undrar vem den där waylonmybullterrier är som ivrigt mobbar en viss blondin och härjar men alltid är snabb att försvara Katrin och M Graaf.

  Jag kommer då inte handla därifrån igen…

  En ambassadör är en chef vid en ambassad och diplomat av högsta rang. Jag suckar lite över hur språket urvattnas när ord används vidlyftigt på det här sättet. Snart kan vad som helst betyda vad som helst så länge det låter coolt.

   Fast du har fel? En ambassadör som diplomat är bara en betydelse av ordet, en annan är väl ”frontfigur.”

    Den egentliga betydelsen är den som diplomat. Ordet används visserligen som representant överhuvudtaget, men att använda det på en influencer tycker jag är bedrövligt. Ord urvattnas och förlorar verklig betydelse. ”Influencer” tycker jag snarare borde heta reklampelare eftersom det är vad de är.

     Hur menar du egentlig betydelse? Ambassadör som frontfigur eller representant är vedertaget och inget nytt (de senaste fyra decennierna iaf, tidigare vet jag inte).

     Hakar på din sista mening Valentina/

     Reklampelare tycker jag lät väldigt beskrivande, varken mer eller mindre utan mer för vad de faktiskt är.

     Börjar vi kalla dem reklampelare tillräckligt mycket och ofta kommer det sitta och deras ’fiiiina titel’ som om de vore en insats de gjorde kommer ’influenser’ försvinna.

     Varför heter de inte bloggare längre? Tycker det låter mer beskrivande det också.
     Försäljare’ är väl inte helt fel det heller?

     Tycker inte influenser låter speciellt fint i sig, men de kränger varor och inget annat.
     De inspirerar att handla och att bygga om sin kropp till ’förmånliga priser’.

     En ren influenser skulle kanske snarare vara någon som visar en hur man tog Hand om sin örtodling, hur man ser igenom lånebluffarna, hur man på sikt eventuellt kan ta skada av att spruta in botox (om det nu finns några skador) osv…
     Kanske mer sådant folk som visar på hållbara möbler som tål ett livslångt liv, hur man återanvänder och bygger om. Ja lite mer intelligent folk helt enkelt som lyckas utbilda och ge prylarna och sig själv ett större värde.

     Men reklampelare som ser ut som en ren produkt själva som mest vill kränga prylar och inspirera andra att göra om sin kropp ska inte heta något de inte är.

      Jag håller med, Anonym/ 14:51 ”Influencer” låter dessutom extra snyggt eftersom det är engelskt. Påverkare hade inte direkt hamnat i samma klass….. Youtuber är ju också ett engelskt finfint ord som ger folk som filmar sina influencerdagar extra karisma. Jag kollade ett par såna filmer med dottern häromdagen och häpnade. Unga kvinnor som tillbringar sina dagar med att fylla upp läpparna, förlänga fransarna, förlänga håret, fixa naglarna, spraytana sig och sen gå på cafe´ eller restaurang med likasinnade. Herregud vilket slitigt jobb…

       Blev avbruten i skrivandet men skulle tillägga att samma influenser sen suckar och stönar över hur jobbig dagen varit. Dagen som enligt ovan är noga schemalagd i kalendern som ett verkligt seriöst jobb. De skulle prova på Hemtjänsten nåt år!

        Glömde tillägga: byta outfits elva gånger och givetvis filma allt med mobilen.

    -Vilket är ditt yrke?
    -Jag jobbar som ambassadör.
    Då tänker jag mig inte direkt en influencer som gör reklam för bikinis…
    Om man så säger.

     Men ambassadör i fråga om frontfigur är ju inte alltid heller ett yrke.

   Varken SAOL eller SO tar upp betydelsen att man kan vara reklampelare för något märke eller produkt och kalla sig ”ambassadör”.
   Självklart är det inte straffbart att kalla sig ”ambassadör” för t ex Vitamin Well (som Forni) men nog är det ganska töntigt ändå 🙂

    Precis. Det är väl ett försök att få det hela att låta finare än vad det är.

  Bara jag som tycker badkläderna ser otroligt obekväma ut? Att de skär in i kroppen och inte sitter bekvämt.

   Tycker inte ens att de ser ut som badkläder. Får ingen beachkänsla alls.

  Vad bra, då vet man var man inte ska handla sin bikini i år 🙂

  [Borttagen kommentar]

  Vilket skämt! Man brukar säga rätt person på rätt plats. Kunde inte bli mer fel här om man vill förespråka kärlek till alla kroppar.

  Vägrar köpa nåt denna kvinna ens är i närheten av.

  Tack Camilla för din konversation med Love by lola. Tummen upp.

   Ja det var intressant, Yessica kan ju omöjligt tro på det hon skriver. Värsta ketchupeffekten, total avsaknad av mognad i 40+ år och sedan blev hon en reflekterande vuxen på ett par månader!

  Men det heter väl ändå ’by and for strong women OF all shapes’. Svenska bolag som skall ha en klatschig slogan på engelska…

  Jag har ingen åsikt om Katrins viktsynpunkter men hemsidan…herregud så tafflig den ser ut. Alla bilder ser ihopklippta ut, gör ju att märket känns billigt.

  ”Det här inlägget handlar inte, jag upprepar INTE om övervikt …”

  Du underskattar dina läsare, vi kan avgöra vad texten handlar om utan din hjälp.

   Och vad var det för mening med den kommentaren 13.28?

   Åh, tänk om det vore så väl att alla förstod vad inläggen handlade om OCH även höll kommentarsfältet relevant…
   Då hade jag exempelvis inte behövt sitta och radera drygt hälften av kommentarerna under ett inlägg om att Ellen Bergström blivit mamma, vad är väl en bal på slottet? 🙂

    Freudianskt värre. Du ser dig alltså som den elaka styvmodern?

     Var det inte Askungen som sa det?

      Var hon freudian?

     Du är ju ett bra exempel på att inte förstå innebörden av en text ?

     Nä, jag är mer den där musflickan som nästan får sin svans avklippt men om jag får välja fritt så skulle jag helst vilja vara tekannan i Skönheten och Odjuret.

  Men är det ens en frisyr? Vad har hon gjort?

   Corona? ?

  Fy fan vilket pinsamt samarbete. Fettföraktaren nr 1, tjockismobbarkingen, ska alltså sälja bikinis i storlek xxl? Känns legit.

  Katrins insta är privat.. Fast det kanske den alltid varit?

   Hon gör den öppen och privat omvartannat för att rensa bland kommentarer och användare som inte är hjärntvättade

   Men om hon nu ska sälja baddräkter, så är det fördel att ha marknadsföra dem på insta.

  Duktigt fula ”bad”kläder.

  Vilka konstiga poser… ?

  Har en sån frisyr funkat på någon någonsin?

  Love by Lola:s svar visar på villfarelse, illusionen av KZ blivit icke fördömande av tjocka eller så visar det på falskhet. Hur ska de kunna sälja badkläder till kvinnor som inte är medium och där utöver.

  Det KZ har på sig på bilderna ovan ser ur som underkläder.

   Kan hålla med om att de två till höger ser lite ut som underkläder men de till vänster ser väl ändå ut som bikinis!

  [Borttagen kommentar]

  Jag har nått en punkt där jag blir så jäkla irriterad på alla influencers så jag faktiskt känner att jag kommer må bättre av att undvika gå in på deras sociala medier/här för att undvika att bli irriterad på folks dumhet och istället bara fokusera på mitt egna liv och att njuta av allt roligt som händer där. Kunde ta allt på denna blogg som entertainment förut men nu har influencers faktiskt överträffat sig själva gällande idioti och det räcker for mig. Kanske tittar in ibland för öppet spår, men tack och hejdå för mig för ett tag. Hoppas ni alla har en jättefin sommar och mår bra trots allt ❤️

   Är inne på samma spår som dig. Är så trött på all yta och pengakåthet. Det ger mig knappt nån glädje alls faktiskt.

   Håller med. Mest här för att få bränsle till min skadeglädje.

   För mig är det två vitt skilda saker, att läsa här och att följa influencers.

   Men självklart ska man inte läsa här om man inte får ut något av det.

  Har sett någon enstaka bild då någon influenser badat i en av deras bikini. Då har den visat sig vara genomskinlig. Inte för mig.
  Tycker att det är bra att de väljer influenser/personer med olika kroppstyper. Tänker att Anna o My inte heller är så dyra att sammarbete med.
  KZ står för ett tråkigt ideal. Representerar inte gemene man i sin st S inte heller med sina åsikter.

  Det skulle vara kul att veta vad som menas med ”noll-tolerans”. Får KZ inte kommentera överviktigas utseende alls, eller bara inte i samband med LbL?

   Hon får inte ens närma sig ett tangentbord de kommande åren. Trist.

  Mån om alla kvinnor och olika storlekar ….. ????
  Då vet jag i alla fall vart jag INTE ska handla badkläder.

  Undrar hur mycket hon har hunnit mogna sedan 19 dec 2019?
  https://www.expressen.se/debatt/de-feta-hyllas-jag-som-alskar-att-banta-hatas/

  eller från okt 2018
  https://www.expressen.se/noje/zytomierska-vill-hellre-att-mitt-barn-gar-med-i-sd-an-blir-overviktig/

  Deras L är 40 och XL 42 …. ?

   Låter väl normalt. Eller?

    Nej.

    Nej. 38/40 brukar kallas M el brukade iaf, och 42 L, XL 44/46. Men Anna Book har ju S i sin LBL-bikini-trosa säger hon så…?‍

     Det är från butik till butik. Hos t ex H&M är 36-38 = S, 40-42 = M, 44-46 = L, o s v. Så jag håller med om att det låter väldigt konstigt att 42 skulle motsvara XL ? att Anna Book skulle ha S i sina bikinitrosor låter alltså lika troligt som att hon inte skulle ha filter på sina bilder

      Anna Book i S? ?

    Här finns en storleksguide – https://www.decathlon.se/storleksguider.html

   Anna Book fick en fråga på sin Insta om vilken storlek hon själv använde på bilden,och då svarade hon small på bikinibyxan och large på överdelen,så antagligen är alla storlekar onesize.
   Tror för övrigt inte att Anna har något samarbete med LBL i år,det är gamla bikinis hon poserar i.

  Yessica. Vilken fin stavning…

   Vad menar du?
   Mvh Chanette

   ?

    Skrattar!

  Jag vet inte om kläderna är fula för att de är fula eller om de är fula för att Katrin har dom på sig?

  Samarbete i smyg för diskmedel?

   Yessica

  Kommer aldrig att köpa ett badplagg med Katrin som delägare i det företaget .
  Tror att det är ett riktigt snedsteg att ta in henne

  Kommer aldrig köpa nåt som KZ är inblandad i och jag tror inte jag är den enda – så lycka till!

  Ändå förvånad över att deras äldsta kund bara är 65. Målgrupp tant, tänker jag.

  Gud vad fejk det känns det hon skriver, åh här kommer banbrytande badkläder för alla målgrupper med fokus på kvalité och design. Ja sure det är säkert bättre kvalité än andra vanliga badkläder

  Alskar hur Anna Book alltid pastatt att hon haft storlek XL i sin bikinioverdel o S i bikinitrosan. Hahahha, sa uppenbart att hon har storre storlek pa trosan nu nar man ser Katrin anvanda samma bikinserie… Kolla igenom hennes sista instagram inlagg gallande bikini-market o ni ser vad hon skriver for storlekar.

   Åh,missade ditt inlägg innan jag skrev mitt 18.03.
   Man får ändå ge Anna en eloge att hon nog är den endaste som i en märkligt konstig framåtlutande ställning över sängen,lyckades ta ett foto själv på sin bakdel .Den bilden tyckte nog LBL var riktigt lyckad. 😉

   Jag är 165cm lång väger 50 kg, och jag har medium i bikinitrosa, annars blir det för tajt. Men Anna book har säkert S i bikinitrosan..

  Kommer aldrig att lägga ett öre på något som kan gynna KZ, o det inkluderar såklart hennes blogg. Inte för pengarna, hon inkasserar stora summor i vilket fall, utan mig, men mer för att jag anser att hon är en vidrig person. Riktigt vidrig – på många sätt.

  Äger KZ hela företaget nu, eller har hon gått in som delägare?
  Står Say hello to our new owner på deras sida.

  Hoppas att hon Yessika har sålt hela skiten och tjänat en slant på det.
  Mardröm att sätta sig i samma båt som KZ om man ska sälja badkläder eller förvisso vilka kläder som helst.
  Var det inte KZ som mobbade sönder en modell som SATS hade för några år sedan? Som hon tyckte var för fet för att finnas typ?

  Det bästa vore att ingen köper några badkläder från detta företag.
  Hon är inte trovärdig på något vis, så elaka saker som hon slängt ut sig om vissa människor, hon förtjänar inte att tjäna pengar på människor som hon mobbat verbalt.

  Gud jag garvar ihjäl mig!!! Katrin ?? Att ha Katrin som ansikte utåt för ett bikinimärke. Behöver man säga att det är katastrof för företaget?!

   Jättemärkligt. Anna Book verkar hålla med oss för hennes bikinibilder på insta är nu borta.

    Och bilderna med Anna på LbL är också borta?

     Inte alla. Undrar om Anna nu blev dumpad av KZ pga för tjock eller om hon själv valt att avbryta.

  Förstår inte varför Katrin går in i det där företaget, har hon fått en hjärnblödning? Sjukt fula grejer som ser billiga ut.

  Såg just ”The classy collection” På Love By Lolas hemsida

  https://www.lovebylola.com/product-category/classy-3/

  ? det var ju ändå för roligt. Classy – not so much.

  Källa på att hon har sagt/skrivit det där? Skulle vilja dela det men vill veta var det kommer ifrån först. Så otroligt vidrigt uttalande!

  Mogen och ödmjuk? Vilket jävla skämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.