Jag ser gärna att vi har varandra utan den här reklamen!!!

Jag får KLÅDA under fotsulorna av den här reklamen samtidigt som jag blöder från trumhinnorna!
Jag har avskytt den från första stund och jag tänker inte ens lite be om ursäkt för det.
Den är HEMSK!
Det får mig att hata Johan Ekelund, Mauro Scocco, Ratata, Frida och hela jävla gänget bakom – trots att de inte gjort annat än skriva låten och eventuellt lite missat att stoppa en licensförfrågan från Telia.

För låten är ju underbar!
Innan det här hände.
UNDERBAR! Den var med på min första full-cd som jag någonsin fick i min ägo, en samlingsskiva med just duetter och den låg mig SÅ varmt om hjärtat och sen kom den här jävla reklamen!

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Måste säga att han med fluga sjunger sjukt bra! Sök till Talang för fan! 🙂

  Svara

   Är det den lite äldre mannen som har fluga? Hans röst gör att jag tycker att reklamen är okej. Jag har tänkt att han nog arbetar som musiker.

   Svara

    Ja. Jag tror det,är han jag menar 🙂

    Svara

   Åh så skönt! Då är det inte bara jag som gillar farbrorn 😀

   Svara

  Jag håller med!!! Hatar den. 😵😵😵😵

  Svara

   Hatar att höra den heeeela tiden.

   Svara

    Dessutom betalar du skatt för att se eländet.

    Svara

     Skatten betalar inte reklamkanalerna.

     Svara

     Hur tänker du nu?

     Svara

      Känns faktiskt lite skämmigt. Jag tänkte inte över huvud taget vad gäller skatt.

      Svara

  Jag tycker budskapet är fint att vi ska vara rädda om varandra. Den berör så Telia lyckades. Oavsett om man gillar den eller inte så får de uppmärksamhet.

  Svara

   Ja, negativ uppmärksamhet. Tänker aldrig skaffa telia nu.

   Svara

   All publicitet är bra publicitet?

   Svara

   Berör den verkligen?

   Svara

    Ja den berör mina nerver.

    Den GÅR på mina nerver.

    Trasar sönder rentav.

    Svara

   Exakt, budskapet är fint 🙂

   Svara

   Den är bara lite låååång tycker jag

   Svara

    Och alldeles för ofta.

    Svara

   Ja tycker det är fint.

   Svara

  Så UTTJATAT!! Stänger av ljudet så fort den kommer på tv!🙉

  Svara

  Kombyaaaa mi lord combiyaaaa! 🥰

  Svara

  Ja de lyckades förstöra en bra låt i alla fall.

  Svara

  Om reklamen gick någon gång då och då skulle jag stå ut. Men den är ju heeeela tiden.

  Svara

   Inte så många som vill köpa reklamplats just nu… så de har nog fått mängdrabatt

   Svara

    Tror det jag med. Det är verkligen samma reklam om och om igen.

    Svara

  Jag blir galen på tanten med beige tröja som inte öppnar sin mun när hon sjunger. :/

  Svara

   Spelar ingen roll att jag verkligen försöker mitt bästa att inte se henne, hon är den enda mina ögon dras till. Gapa lite för bövelen.

   Svara

    Haha ja hon är så piffig och söt men man undra ju vad hon sitter och nynnar på istället för låten de ska sjunga…

    Svara

   Ja!! Vad är grejen med henne, varför står hon bara och ler stelt? Känns inte alls lika mysig och passande som alla andra mysiga gamlingar. Sänker hela reklamen.

   Svara

    Haha jag var tvungen att kolla in henne efter allt snack om henne här. Jag tycker att man ser att hon sjunger, men att hon inte alls artikukerar när hon gör det. Kanske nervös. Men att hon sjunger sången syns tycker jag 🤷‍♂️

    Svara

  Ja – den och Anitha Clemences instastories som pojkvännen får filma. Är det NÅGON som tycker att dessa är roliga?😬

  Svara

  Tittar jag för lite på tv om jag aldrig sett den?

  Svara

   Helt enig med dig Ellen, aldrig sett/hört den men säkert av den anledningen att ser på enbart kanaler utan reklam, SVT, CMore, Viaplay, Dplay, HBO, Netlix. Klarar inte av någon reklam ö h t.

   Svara

    Jag tittar på både och, och jag är 40. Ligger jag i gränslandet?

    Svara

   Du är normal. Vem under 40 kollar på linjär-TV egentligen? Däremot kör Telia den säkert på Youtube också. Tycker den är sådär, men Telia har ju haft jävligt spretig kommunikation också.

   Svara

    Jag. Och Hanna Hellquist.

    Svara

    🙋‍♀️

    Svara

    Jag har aldrig sett den, är över 40!

    Svara

    Haha varje dag? Nyhetsmorgon håller mig sällskap vid hemmajobbet. Vilket betyder att jag gör låten i ungefär VARJE reklampaus🤷🏻‍♀️

    Svara

    Har YouTube premium. Har inte sett en reklam på flera år.

    Svara

     Den som ser minst på teve har alltid varit coolast😎 Vinner gör ändå den som är först med att säga att hen inte ens har någon teve. De är lite som veganer, de måste alltid klämma in det i alla sammanhang.

     Svara

    Varför inte? Jag är under 40 och gillar att ha på TV4 nyhetsmorgon i bakgrunden på helgen. Är lite mysigt och är inte alltid man vill se en serie.

    Svara

    Hej: Jag tittar på både och, och jag är 40. Ligger jag i gränslandet?

    Svara

   Har heller aldrig sett den. Kollar iofs mest på CNN, men också Kanal 11 och TLC. Tror inte att den har visats där…?

   Svara

  Åååååååå!! Duetter med svenska artister! Så mkt nostalgi. Kan ha varit en av dom bästa skivorna nånsin. Gud så jag lyssnat på den!! ÄLSK på den! Oälsk på reklamen. Orkar inte heller med den.

  Svara

  Gott ändå att inte ha större problem än såhär…

  Svara

   Varför skulle man inte kunna ha större problem pga man stör sig på låten? 🤔

   Svara

   Kan du bara ha en sak i tankarna samtidigt?

   Svara

   Vi har alla garanterat större problem än det här. Kom igen.

   Svara

  Rolig kommentar som skapat exakt samma känsla med sin icke trovärdiga Ellosreklam. Den får mina ögon att blöda.

  Svara

   Vad försöker du få fram..??

   Svara

    Att hennes icke trovärdiga Ellosreklam skapar samma känslor.

    Svara

  Rolig kommentar från en dom skapat exakt..,

  Svara

  Hatar hatar hatar den! Ser inget annat än Robinson på reklamkanalerna, men har ändå lyckats störa ihjäl mig på den! Så kanske reklammakarna lyckats då!

  Svara

  Tittar väldigt sällan på tv LIVE men om jag gör det så stänger jag av ljudet hela reklampausen.
  Och radio lyssnar jag bara på P4 på helgerna, utan reklam.

  Svara

   Jag tittar bara på EFTERSÄNDNINGAR när jag tittar på tv och inte något LIVE så ofta.
   🙂

   Svara

  Jag är också vansinnigt trött på Telias reklam… spelas hela tiden på TV4. De har väl fått rabatt på reklamtid eftersom de numera äger kanalen 😩🙄

  Svara

  Apropå störig reklam… någon mer som inte står ut med Didriksons reklam på YT??

  ”You should have been here…”

  Får kalla kårar!

  Svara

  Kan höra den i bakgrunden från tv:n och mår uppriktigt illa av obehag. Kan inte sätta fingret på det men det är något med den påklistrade falskheten, något är riktigt fel med denna reklam!

  Svara

  Älskar den! Fulgråter varenda gång den visas och tänker på mina föräldrar som inte får träffa min son på hur länge som helst.

  Svara

   Jag har också gråtit till den…Vet inte när jag får se min mamma o pappa igen…😭

   Svara

    Jag med 🖐️

    Svara

  Helt enig med dig Ellen, aldrig sett/hört den men säkert av den anledningen att ser på enbart kanaler utan reklam, SVT, CMore, Viaplay, Dplay, HBO, Netlix. Klarar inte av någon reklam ö h t.

  Svara

  Haha, att man orkar störa sig på en tv-reklam😂

  Svara

   Krävs inte jättemycket energi…

   Svara

    Det är en reklamsnutt, inget som påverkar ens liv särskilt mycket, eller som inte borde göra det.

    Svara

  Det som är störigt är ju att Johanna inte klarar av att det faktiskt finns de som gillar den; hennes svar är då ”nej den ÄR jättedålig , kolla vad alla andra tycker”…?!
  Aha, så det är SÅ det funkar , man ska tycka samma som alla andra? 👎
  Hon har aldrig klarat av att nån tycker annorlunda mot henne, storhetsvansinne? Spelar ingen roll om det är reklam, kläder, musik eller något annat. Man måste tycka samma som henne, annars blir man dumförklarad. Lite ödmjukhet skadar liksom inte.

  Svara

   Fast det där stämmer ju inte, nu ljuger du, du hittar på, gör dina egna tolkningar och uppfattninar för att du ogillar henne… du skriver det för att dissa henne. Johanna skriver ju ofta att folk får tycka olika.

   Svara

    Det skriver hon absolut. För att i nästa sekund börja käfta emot om någon har en annan åsikt. J

    Svara

    Ja de får dom, vi har ju åsiktsfrihet men inte på hennes blogg eller insta för då jävlar osar det till och de mest syrliga snäsiga svar skrivs av JT… Nä bäst att stryka medhårs där!

    Svara

   Jag blir alltid uppretad och fundersam över hennes utlägg följt henne en tid för att riktigt reta upp mig,men nu reagerar jag inte längre skriver vad jag tycker,men det minnsan tas bort inget som inte är till hennes fördel ryker//

   Svara

  Skulle skicka self-tape för den reklamen men kunde inte låten.

  Svara

  Oj oj, min dotter blir som hypontiserad när den här reklamen kommer på tv (1,5 år) och det går inte att få kontakt med henne tills den är slut.

  Jag själv tycker den är lite mysig och gillar när lilla tjejen säger ”hej då farfar”. Kan ha hänt, i en släng av pms, att det gjorde mig tårögd när jag började tänka att det var en liten flicka som saknar sin farfar 😅

  Svara

   Haha samma gäller min ungen. Han älskar den och det gör mig glad 😀

   Svara

  Lite off topic men handlar i alla fall om musik. Någon som såg UNICEFs gala ikväll och vet vad sista låten heter när det bara är instrumentalt precis när de säger hejdå? Jag försökte shazam:ma den men de gick inte… kan inte släppa den för jag VET att jag har lyssnat på den förut men kan inte minnas vilken låt de kommer ifrån, lite hjälp tack? 🙂 Vill säga Coldplay? Men tycker mig inte hitta den…

  Svara

   Charlie Brown- Coldplay 🙂

   Svara

    TACK!!!! 😍 du är underbar som har räddat mig från att leta runt bland massa låtar alternativt gå och grubbla. Charlie Brown spelas här nu 🎵🎶

    Svara

  Samma här! Personen som har gjort den här reklamen borde skämmas. Den driver mig till vansinne och varenda gång den är på Tv:n saknar jag mina favoritreklamer: Jula när pappan ger sonen en borrmaskin och Demidekkers ”akta nymålat! Skoja bara”

  Svara

   Ja dka vi snacka BRA reklamer är jag enig med dig att Jula lyckats så jäkla bra. Jag älskar verkligen pappan i den reklamen! 😂

   Svara

   Akta nymålat är ju så löjlig.

   Svara

  Jahopp.

  Svara

  Bara att kolla Toftbys kommentarer……
  När någon inte tycker som hon gör……
  Då svarar hon tyket, dumförklarar och använder ett språk med svordomar i var och varannan kommentar…..
  Ett språk och beteende man inte väntar sig av en 47-årig vuxen person.

  Svara

  Denna bajsreklam tillsammans med den där SJUKT IRRITERANDE UNGEN SOM SATT OCH BLÅSTE I EN JÄVLA FLÖJT VID FRUKOSTBORDET, i reklamväg, är bland de två värsta som fått visas i TV! Mina öron, mina nerver! Det är typ Blondinbellaskrattets motsvarighet, fast i reklamform!

  (Lugn. Luuuugn…)

  Svara

  Va?! Jag ÄLSKAR den reklamen. Känner så otroligt mkt av den! Nutid, samtid, gemenskap! Allt. Okej det är Telia-reklam..
  Men reklamen innebär att alla över 70 får gratis surf så de ska hålla kontakt med anhöriga på avstånd för att inte riskera att få Corona. Nej jag tycker reklamen är välskapt, bra musik (!) och bra klippt osv osv. Och budskapet så jähävla klockrent! Jag kanske är Sverigevän nu men har svårt att tro att det finns samma reklam med samma erbjudande/budskap i något annat land i hela världen.

  Svara

   😂😂😂😂

   Svara

   Håller helt med dig! Fin reklam ju och så bra budskap, riktigt bra. Bland den finaste reklam jag sett som är bra och som man blir varm i hjärtat av.

   Svara

   Hej Telia!

   Svara

  Förlorade oskulden till denna låt för hundra år sen( originalet alltså). Totalt förstört tack vare den här reklamen.

  Svara

   TMI..!!

   Svara

    Ja!! Sjukt äckligt att höra om en random som ger en hel ografisk skildring av att en gång förlorat sin oskuld!! Usch!!!

    Svara

     Finns dessutom ingen ”oskuld” att ”förlora”.

     Svara

      Så jävla dumt uttryck

      Svara

  Trodde jag var ENSAM om att vara ALLERGISK mot denna Telia-reklam! Men så var tydligen inte fallet!
  Varför ska FOLKLIGT vara FALSKT och FÅNIGT? Ja, mannen i fluga är ju underbar förstås… en lisa för öronen. Inget fel på tanken, men nu räcker det! 😷🎶🎵 Tjejen i reklamen för osötad ketchup är däremor såååå gullig!

  Svara

  Jag som tycker den reklamen är så fin, okej att den kanske börjat bli något tjatig nu när man sett den så mycket men jag tyckte det var märkligt att JT retar sig så på den och särskilt att ett litet barn säger hejdå farar – hur kan man reta sig på det, det är ju gulligt och fint. Men då var ni fler då som retar er… Jag blir varm i hjärtat av den reklamen, tycker den är fin och härlig, iaf första gången man ser den hehe

  Svara

  Vad har hänt?!?

  Svara

  Blir på oerhört dåligt humör varje gång den kommer, så jävla påklistrat och kladdigt. De har verkligen tagit i från tårna för att försöka göra folk rörda i stugorna och så känns det bara falskt. Och ”hejdå farfar” gör mig vansinnig! Har absolut större bekymmer (tyvärr) men fan, den retar gallfeber på mig.

  Svara

   Om man blir vansinnig av att höra ett barn säga ”hejdå farfar” så har man nog fan problem och bekymmer.

   Svara

    Slappna av.

    Svara

    Nja, blir inte vansinnig som i att jag börjar skrika eller kasta saker omkring mig så jag känner att jag har läget under kontroll. Så irritation är nog ett bättre ordval för vad den fejkade hemska barnrösten ger mig.

    Svara

  Aldrig hört den låten och har aldrig sett denna reklam.

  Svara

  Haha wow folk hatar verkligen denna reklamen hmmm har inte sett än men blev sugen att kolla upp nu eftersom alla känner så strongt haha 😂😂
  Men inte någon tvfinsmakare så märker inte av så mkt reklam heeh kanske bara ja nu i pandekaoset! ✌️✌️

  Svara

  Ot men biancas brist på hygien 🤢 är det bara jag som märkt hur hon i alla sina vloggar ständigt rör sitt ansikte? Nu senast kör hon ner fingret i skagenröra i bilen och slickar på sitt finger, alltså i BILEN? Ett finger i RÖRAN?! Så jävla vidrigt så jag pallar inte. Vem fan håller på så, oavsett Corona💩

  Svara

   Och den där ”mannen” hon är med. Herrrgud hon försörjer ju honom och han kallar henne för sugarmama i sin video och säger att hans youtubekanal är hans jobb. Seriöst, vilken tönt han är.

   Svara

    Han skojade

    Svara

    Bianca säger ju att han har två jobb

    Svara

  Tror att jag ogillar reklamen av samma anledningar till att jag ogillar när små barn sjunger ”fantastiskt” på typ Talang. Det är så påklistrat på något sätt och alla ”ska” tycka om det… 🙄

  Svara

  Risifruttireklamen är värdelös🤮

  Svara

   Den är CRINGE

   Svara

  Första gången jag ser den, men å andra sidan ser jag aldrig på reklam-tv. Tycker det är så pinsamt när äldre släktingar refererar till aktuella reklamfilmer och gillar/ogillar dem. Liksom kommentera det inte ens och erkänn inte att du ser på det och att du bryr dig?
  Usch!

  Svara

  Den är ungefär lika falsk som .. är det AMF pension? Där barnen ska säga något lillgammalt och ”smart” till sin skolfröken. Brrrr.

  Svara

   TACK! Alla tycker den där lilla killen är såå finurlig när han frågar vem ”källan är” till att han var sen. Jag tycker bara han är en stroppig skitunge 🤣

   Svara

  På kanal 4 är den 24/7. Ni får byta kanal mina vänner.

  Anledningen att den är så lång och går hela tiden på TV4 är för att Telia äger TV4.

  Svara

  Jag undrar mest varför ena kvinnan står och kramar en nalle. Känns så konstigt och påklistrat att hon ska ”stå och trösta sig” med en nalle. Får obehagskänslor!

  Svara

   Måste skratta, har reagerat på just samma sak. Damen ser ut att vara minst 60 år och sitter med en teddybjörn i famnen. Känns lätt perverst eller har hon, som man sa förr i tiden, gåtti barndom? Allmänt tycker jag att reklamen är dåligt gjord och på detta alla dessa som inte kan sjunga men försöker, vilket förstärks av mannen som jag ser att många här tagit fasta på som faktiskt har en bra röst. Lägg därtill att reklamen körs i princip oavbrutet och resultatet kan bara bli ett:

   Inte för att jag någonsin haft Telia som operatör men om jag hade övervägt det hade jag definitivt tänkt om nu.

   Svara

    Hon pratar med sitt barnbarn ju

    Svara

     Ja det förstår jag. Men ändå! Borde inte barnbarnet vara den som håller i nallen? Eller skaffade tanten fram en nalle som ett barnbarns-substitut a la ”jag måste kramas så den här nallen får duga så länge”. Nej allt är bara så kladdigt!

     Svara

  Jag är 60+, tillhör tuff riskgrupp, har hela familjen på annan ort, vänner har även de isolerat sig. Jag talar i telefon flera ggr/dag med son och dotter. Jag har både facetime, zoom och skype. Jag har inte riktigt förstått varför man ska vara i sådant enormt behov av att SE varandra! Vi finns ju, vi hör varandra så från min lilla synvinkel blir kontentan av detta trams/reklam att jag inte förstår vitsen med skräpet att sjunga och på så sätt ”hålla kontakten”. Kryssat är det. Har jag gjort något kul (finns egentligen inte SÅ mycket kul att göra i denna isoleringens tid) skickar jag bild till barnen och vänner. Lätt som en plätt ju! Fasen, många tycker bl a att ”damer” ska ha digitala syjuntor! Haaa, trist för mig då som inte kan vare sig sticka eller sy. MEN, jag har faktiskt haft några digitala fester med några väninnor, haha, vi skålade hejvilt via skype 🙂 Allt detta med corona ÄR trist, men det är bara att kämpa på och hoppas att man (jag) klarar mig genom detta.

  Svara

   Jag (30 år) har digital syjunta med ”tanterna” på mitt jobb. Förut hade vi syjunta en gång i månaden på något fik. Idag har vi det en gång i veckan online i stället. Inte samma sak men de två som är pensionärer och väldigt isolerade uppskattar det väldigt mycket. Så mest för deras skull som vi gör det oftare nu.

   Svara

  Tycker den reklamen är genuint härlig 💜 Så fin. Allt måste inte vara perfekt.

  Svara

  Håller med alla som avskyr denna reklam. Den är väl delvis lite gullig och budskapet kan man förstå men de sjunger ju så förbannat illa, framför allt den skäggiga karln uppe till vänster i fjärde strofen. Om man åtminstone slapp honom. Hans bräkande låter vidrigt. Hur många ggr och hur ofta kan man köra den här egentligen utan att det är förargelseväckande beteende. Det är så att Oral B:s ”Jag trodde mina tänder var rena…” är en västanfläkt. Där handlar det dock mest om hur (Jävla) många ggr man hört den.

  Svara

  Haha, tror en hel del tittar på tok för mycket på tv🤣 Jag har sett reklamen kanske 3-4ggr totalt o tycker den är fin o berör!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.