Det händer på Instagram

Annica Englund funderar på att sälja sin ursnygga lägenhet som hon inte ens han flytta in i.
Både i Sverige och Kanada bor de i hennes killes hus, ett i Calgary och ett i Gävle.

Penny Parnevik dansar vidare i Let’s Dance. Tyvärr var det Alice Stenlöf som åkte ut i förra avsnittet efter att ha hängt löst för andra gången.

Ellinor Löfgren aka Pdotter har flyttat sin blogg till Petra Tungårdens plattform ”Her Hour”.  Än så länge går det inte att hitta henne där bland de andra bloggarna men det kommer nog.
Kul att se lite nya ”bloggplattformar”!

Alltså, jag fattar. Men jag fattar nog ändå inte riktigt.

Avslappnad? Hur kan man vara avslappnad när man nästan är på väg att glida av sin stol?

Läs kommentarerna.

VAD var det Johanna Nordström twittrade ut om Mergim i Big Brotherhuset?
Jag hade helt missat det, annars hade jag kanske passat på att fråga henne om det idag i Gott Snack.
Jag blir inte det minsta klokare av Twitter.

Kan ni förresten klicka på den här och läsa kommentarerna, även om ni inte har Twitter?
Annars får vi lösa det på annat vis..
Hojta i så fall…

Hur skulle ni känna om ni gav någon en trisslott som en rätt ogenomtänkt sistaminuten-present och så vann den en massa pengar?
Eller som här? Tävlar ut dem? Att ha haft dem i sin ägo och GIVIT BORT DEM?

App app app!
Det här är trendigt! Titta bara!
Hon har visserligen ingen gardin på sin, men ändå..

Gardinstång, människor!
GARDINSTÅNG!

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Therese Lindgrens nya grej: börja en story på instagram med att prata om någon personlig grej och sen snabbt byta över till reklam (”Jag tänkte bara kika in och påminna er om att chimieyewear…”) och på så vis undvika att reklammarkera första story-videon och sen bara reklammarkera nästkommande story. Tycker det är ett fult sätt att låtsas som att det inte är reklam för att få en att börja titta på storyn.

  Svara

  Vad heter den olivsorten på Ellinors bild? Har letat överallt men kan inte hitta namnet. Måste ha!

  Svara

   Kan det vara cerignola?

   Svara

    Ska prova. Tack!

    Svara

  Tror Gynning jobbar en del med ironi…

  Svara

   Jag hoppas det! Hon är ju skön och härlig i deras podd. Men hela hennes instagram är ju bara ett skrik efter bekräftelse. Så olika bild av henne beroende på var man följer henne.

   Svara

  ALDRIG att jag skulle ge bort en trisslott.
  För att:
  OM jag skulle göra det, så skulle jag ju såklart anta att det kunde vara vinst på den- varför annars ge bort en lott liksom?
  OCH är det vinst på den vill ja ju såklart HA DEN SJÄLV!!!

  Svara

   Helt rätt. I släkten har vi förbjudit att ge varandra lotter av något slag, för att undvika risken för inbördeskrig ifall någon skulle vinna mycket pengar.

   Svara

    Fast det här har jag aldrig förstått. VARFÖR skulle man dela med sig bara för att man vinner på en lott man fått? Det skulle jag aldrig göra, och jag har aldrig hört någon säga det när vi gett bort/fått lotter av släkten. Det var först här jag läste om att det kan bli värsta familjekrigen för en sån sak, tyckte det var jättekonstigt.
    Tycker att har man gett bort så har man gett bort.

    Svara

     Haha ja. Som att be bort presentkort och sen kräva att få ta del av det hen köpte för det.

     Snåla människor.

     Svara

   Jag ger bara bort lotter till de jag på riktigt unnar en stor vinst. Mina syskon och min särbo. Skulle de vinna skulle jag bara bli glad.

   Svara

    (Av en kompis fick jag en trisslott han redan skrapat. Var 100 kronor vinst och den fick jag i present av honom. ”Jag skrapade först. Ville ju inte ge bort en nitlott, vore ju en dålig present!”😆)

    Svara

     Han orkade alltså inte köpa en present till dig, så han gav dig en lott han redan hade skrapat, men inte orkat lämna in. Gulligt.

     Svara

      Haha ja vi brukar inte köpa presenter till varandra så att han gav mig någonting alls när jag fyllde år var en överraskning.

      Svara

   Ger alltid till mina föräldrar för de har lovat att dela och bjuda oss på en resa!

   Svara

    Men jag fattar inte….du ger dom en present men bara om dom delar med sig till dig?
    Som att ge dom en tusenlapp men bara om dom ger tillbaka 500 ????
    Så sniket.

    Svara

   Fattar aldrig sånt där. Jag ger ofta bort lotter och det är väl klart man hoppas att personen vinner nåt stort? Ifall det är nån man ger en present så är det väl nån man gillar och unnar det. Låter väldigt snålt att inte unna andra människor att vinna pengar 😛 Och jag tänker aldrig att vinsten kunde ha varit min. Jag har ju köpt en lott specifikt för att ge bort så det finns liksom inget sliding doors-scenario där jag kunde ha vunnit. Sliding doors-scenariot är att jag aldrig köpte lotten och att en främling köpte den och vann i stället. Då är det väl roligare att nån man känner vinner. Och jag skulle inte vänta mig att dela på vinsten/få en del av den. Som nån annan skrev: så funkar ju inte andra presenter. Typ som att ge bort ett presentkort och vänta sig att personen köper nåt till mig för det?

   Svara

    Och sen om man vinner mycket pengar så är det väl klart att man bjuder vänner och familj på lite härliga grejer, oavsett vem som har köpt lotten.

    Svara

     Min man fick en lott av sin mors kompis som barn som han vann på. Inga stora summor, men 1000kr. Hans mamma tvinga honom att ge tillbaka lotten till hennes kompis eftersom det vore “fult” om han tog vinsten eftersom hennes kompis köpt lotten. Eh ok : ))

     Apsnålt om en inte vill köpa lotter till någon ifall dom vinner imo.

     Svara

      Haha men gud! Man får alltså bara behålla den om det är en nitlott? Vilken bra present!

      Svara

   Jag gav min mamma en lott hon vann en miljon på =) Hade varit jobbigt om det var någon annan än mamma, nu var jag bara genuint glad för hennes skull, och otroligt nog inte avundsjuk eller bitter hahaha.

   Svara

  När tror vi inredningsstilen vitt och beige blir omodernt?

  Svara

   Vet inte.. är det någonsin ute? Jag menar, även när det inte är inne så känns det inte direkt som att det är ute heller. Lite som jeans i garderoben tänker jag.

   Men vad fan kan jag om inredning?!

   Svara

   Aldrig tror jag. I det här mörka landet tror jag folk kan uppskatta ljusa hem 🙂

   Svara

   Antagligen aldrig, däremot tror jag att det är väldigt vanligt att man börjar med ett vitt hem, om man tycker det är snyggt, och sen med tiden byts det vita ut mot lite färg. Har sett detta hos i alla fall tre personer som för några år sen skulle ha ALLT vitt. Inte för att det gör det till att det är så det är, men jag tror att det är vanligt.

   Svara

    Vi har gråskala och trärent hemma. Jag tycker att färg, mönster och ”orientaliskt murrigt” är jättefint och mysigt hos andra, men hemma vill jag ha stilrent, lugnt, vilsamt för ögonen och lättstädat.
    Så härligt när man har landat i det man tycker om och vågar inreda som man själv trivs 🙂

    Svara

     Jag skulle må dåligt om jag hade stilrent. Mysfaktortemat ligger högt uppe för mej. Mer mys till folket.

     Svara

      Toppen att vi inte är sambos och att du får bo så att du mår bra 🙂

      Svara

      Stilrent är mysigt för mig.

      Svara

     Jag har också stilrent, men inte vitt överallt för det. 🙂

     Svara

     Avskyr orientaliskt murrigt, men älskar engelsk cottage, med blandade mönster och sköna fåtöljer med kjolar och gröna väggar!

     Svara

  Tycker det där med trägrenar som gardinstänger är SJUKT snyggt, men då gärna lite tjockare än det där. Min bestie har inrett sin lägenhet i vikingastuk/fantasy/medevial och mörka, lite tjockare, ojämna trägrenar/pinnar vore fasen pricken över I:et som gardinstänger där alltså! 😍

  Svara

   Det tycker inte jag

   Svara

   Jag tycker det mest ser väldigt konstigt ut 🙈

   Svara

    Fattigt och lite smutsigt.

    Svara

   Låter som att din vän bor jättemysigt!🥰

   Svara

  Nån som vet vart Annicas soffa kommer ifrån? 😍

  Svara

   tror det är Sweef

   Svara

   Nån som suttit i en sån? Är dom sköna? För låga? Ska flytta och är ruskigt sugen på en. 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Jag har sofforna (valen xl) från Sweef och det är som att sitta på moln. Kan tänka mig att dom är minsta lika sköna!

    Svara

   Har aldrig sett nåt liknande så det känns instinktivt konstigt, men kan förstå grejen ändå.

   Svara

    Bor du under en sten?

    Svara

    En låg soffa?

    Svara

   Den är riktigt snygg och ser skön ut tycker jag. I mitt nästa hem ska jag ha någon liknande 😍

   Svara

  Varför ska man diskutera någons läggning överhuvudtaget?
  Ingen ifrågasätter om man är straight. Det är det som fortfarande är problematiken. Att fortfarande 2020 prata om någons sexualitet som något avvikande. För det är det man gör om man ens tar upp ämnet.

  Svara

  Någon som sett att Pingis (eller Bella) slängt ut två admins från deras stora FB grupp inom privatekonomi? Tjejerna skrev om detta i en av grupperna som de fortfarande administrerar (Karriärguiden).

  Antar det är för att de två utslängda admins ofta postade inlägg där de tjänade pengar (samarbeten, reklam för egna böcker, reklam för något nyhetsbrev för 1000 kr i månaden osv.) – men ändå ganska fult att bara slänga ut två av sina admins. 😶

  Svara

   En annan skum sak är att Pingis sedan skapade ett fejkkonto på FB med namnet Mimmi (och egen bild av henne) som hon nu istället har gjort till admin i gruppen. Vilken människa alltså… 😂

   Svara

    Dessutom är har hon på sig en konstig peruk på bilden? Supermärkligt alltihop

    Svara

   De kanske har fått varningar tidigare via pm, vad vet vi.

   Svara

    Nej de blev bortplockade utan förvarning i måndags. De har i princip byggt upp den där gruppen.

    Svara

     Hur vet du vad som sagts på pm?

     Svara

      Men snälla, lägg ner när du inte har någon koll över huvud taget. Folk har bett Pingis om en förklaring men hon strutsar, sannolikt att hon då gett dom världens förklaring på pm

      Svara

   Ja synd eftersom de var de två adminsen som gjorde hela gruppen. Bella är inte aktiv och Pingis gör minsta möjliga ansträngning. Skulle inte förvåna mig om de slängde ut de andra adminsen för att damma av sitt gamla koncept Economista och skriva en ny bok tillsammans. Kanske den Bella skriver på nu? Typ Economista – hur du återhämtar dig från en djup kris, eller dylikt. Bara en tanke!

   Svara

  Alltså Gynning är sååå pinsam. 40 + och sån extremt uppenbar åldersnoja..

  Svara

   I dina drömmar kommer du ha en sån fett snygg kropp när du är 40 +

   Har du det, visa upp det.

   Svara

    Oavsett ålder kommer jag aldrig ha en sån kropp, eftersom hela jag är lika lång som Gynnings underben
    .
    .
    .

    🙁

    Svara

   Lika pinsam som Anitha… de har inte förstått att bäst före datum har passerat.

   Svara

    Bäst före vad?

    Svara

     Bäst för att vara onnnm fleekkkk hon har ju sagt hur mycket pengar hon lagt på botox.

     Svara

      Bianca och andra i hennes ålder (25), varför lägger de pengar på botox då?

      Svara

   Äsch, låt folk njuta av livet.

   Svara

   Varför? Måste man se gammal och saggig ut bara för att man fyllt 40?

   Svara

    Ja. Annars kan någon bli avundsjuk. Men det får man inte säga här inne🙊

    Svara

   Det märks att max 20.

   Svara

   Håller med, och att det alltid ska vara sexigt. Jämt!

   Svara

   gynning är skitsnygg, men hon har själv erkänt i podden att hon opereat brösten nio gånger, lagt hundratusentals kronor på bara botox. Sen vet jag att hon fettsugit magen och överfört det till rumpan hos Dr Berne i gbg. Hon ser sjukt bra ut, men det är för att det är hennes prio.

   Svara

  Förstår inte att så många har regler om att inte ge bort trisslotter för ve och fasa tänk om personen vinner massor!! …Ja? Och? Unnar man inte sin vän/syskon/släkting en vinst? Jag hade blivit glad om jag lyckades ge någon jag tycker om en mille. 🙂

  Svara

   Eller hur! Fett snåla personer här ink Camilla.

   Svara

    Vilken trist kommentar.

    Svara

   Varför ens ge presenter alls till någon man inte kan unna en vinst.

   Vilka egoister alltså.

   Svara

   Eller hur, ”vinner du mer än 200 kr så är det för mycket och dela med dig eftersom jag frivilligt köpte dig den här lotten”?

   Svara

    Haha ja det är så sjukt! Tänk OM man ger bort en ful vas som 5 år senare i Antikrundan visar sig vara värd 100 000 kr?! 😮 Bäst att inte ge bort något eller hur? En egenplockad blombukett är nog lagom vid alla tillfällen…

    Svara

  Jag skulle bli glad om den jag gav en lott vann stort på den. Varför annars ge någon en lott om man inte vill att den ska vinna?

  Svara

   Jag ger bara till familj och vänner som jag såklart skulle unna pengar. Men det är väl fint att hon vill unna en följare det.

   Svara

  Tyras bild är med som ”tillägg” till inlägget från hemnetknarkarna, angående att ha en gren istället för gardinsstång. Så tolkade jag det i alla fall.😊

  Svara

  Hur orkar ni? Suck.

  Svara

   Orkar vad? Krävs det mycket energi för dig att tänka en tanke och skriva ner den i en kommentar?

   Svara

    Krävs nog inte mer energi än vad din kommentar kräver skulle jag tro🤷‍♂️

    Svara

     Exakt!

     Svara

    Haha ja precis så jobbigt är det inte. 😂 kämpa!

    Svara

  Känns som Annica blivit hemmafru deluxe. Spenderar dagarna med att plantera, träna och laga mat. Hennes Youtube verkar ju ej lyfta så frågan är vad hon försörjer sig på.

  Svara

   Jag hade gärna levt så också😌

   Svara

   Det mesta står ju stilla just nu så inte så konstigt att hon är hemma och fixar kan jag tycka. Förstår inte varför vanliga hemmasysslor får henne att framstå som en hemmafru.

   Svara

    Har på känn att hon inte riktigt trivs i den ”rollen”.. Känns som att när hon berättar hur hon mår och livsstilen så är det en stickande underton. Tror det inte kommer hålla länge tyvärr, vet inte varför jag får en sån känsla. Hoppas jag har fel dock! Men hon var lyckligare förut känns det som.

    Svara

     Har den känslan med. Att hon saknar stockholm och vänner. Fast det gör ju alla.

     Svara

     Ja, hon har ju sagt att hon saknar sitt gamla liv där hon kunde jobba med det hon vill. Hoppas de kan hitta en lösning!

     Svara

   Annica har blivit inspirerad av Lovisa Lo!

   Svara

   Absolut inget fel på att vara ”hemmafru”! Sluta shamea kvinnor som kan och vill vara hemma och ta hand om hus, barn etc. Det är också ett jobb. Otroligt förlegad attityd, kvinnor har rätt att leva som de vill, vissa vill vara hemma. Dock verkar inte Annica trivas med det, hon verkar rätt bitter och olycklig. Pratar ofta om allt hon offrat för pojkvännen och det började hon göra långt innan corona.

   Svara

    Har svårt att respektera fullt arbetsföra kvinnor som väljer att inte jobba och leva på sin man och dessutom inte få några pensionspoäng. Har man barn är det en helt annan femma.

    Svara

  Förstår inte Anithas humor alls. Någon här som tycker att hon är genuint rolig?

  Svara

   Ingen. Någonsin.

   Svara

   Wow, vi fattar ju inte, hon är ju alltid före sin tid. Allt hon gör som inte flyger är för att vi inte är mogna för det. Eller för att vi inte kan läsa mellan raderna och förstå hennes humor.

   Svara

  Har fått känslan av att Edvin Törnblom har blivit Amandas nya gullegris? De byts av på löpande band.

  Svara

   Samma här. Fast jag har ingen aning om vem han är…

   Svara

   Han verkar sjukt osympatisk.

   Svara

   Ja så weird det där. Unga ska dom vara också.

   Svara

    Jag gillar honom så jag hoppas inte att hon lyckas sätta klorna i honom

    Svara

  Det händer jag köper trisslotter till present till någon. Sa det till kompisar och dom bara Va!!! skulle vi aldrig göra tänk om det är en stor vinst. 😂 gynnings konst gillar jag. Inte allt. Och så hennes inredningsalster med fjärilar. Dom är fina.

  Svara

  Vad jobbade Annica med innan hon flyttade till sin rika pojkvän? Jag är INTE missunnsam eller avundsjuk utan undrar mer hur vissa av dessa influencers som är c influencers har råd med dyra östermalmslägenheter?

  Svara

   Hon jobbade som influensers och Dj. Väldigt driven tjej faktiskt så tror hon jobbat hårt för sina pengar. Hon verkar så jordnära och ödmjuk

   Svara

    Sorry men hon har aldrig varit nån stor influencer så vart kommer pengarna ifrån?

    Svara

    Jordnära och ödmjuk? Minns när hon sa att folk med barnvagn skulle stanna hemma och sluta ta upp plats i affärerna.
    Härlig tjej, verkligen.

    Svara

     Och att föräldrar ska sluta ge barn godis som är ”tjocka”. De barnen skulle enligt Annica.m bara få ett äpple 🙂 hoppas den där vikthetsen var från Marcelo och något hon blivit av med nu.

     Svara

      Det är väl betydligt bättre att ge barnen äpple istället för godis? oavsett kroppsstorlek?

      Svara

      Vilka godisar räknas som ’tjocka’?

      Svara

     Annica jordnära och mjuk? Lika mycket som Covid-19 är över imorgon!

     Svara

    Lol. Ok, Annica.

    Svara

    Jag tror hon mådde väldigt dåligt i sitt förhållande med M som påverkade henne mkt.

    Svara

  När jag var ungefär 12 år gav min morfar oss barnbarn triss i julklapp. Det var trisslotter som han glömt ge till sin syster.
  Jag vann 3 tv-apparater, fick alltså (med mina föräldrar) åka till TV4 och skrapa i tv. Kan säga att det blev konstigt stämning när han insåg ett han gått miste om minst 50 000 kr (vilket var det minsta man kunde vinna då).
  Kommer ihåg att han försökte tvinga mig att dela med alla i släkten 😂
  Tyvärr är han nog fortfarande bitter över den dagen…

  Svara

   Hur mycket skrapade du och fick morfar något?

   Svara

    Skrapade fram 100 000 kr

    Svara

   Var det andra regler då? För det är ju 18 årsgräns på spel.

   Svara

    Kommer inte ihåg faktiskt men eftersom jag var ganska ung så vad det pappa som skötte allt, det sas nog att det var han som vunnit men när allt var klart satte mina föräldrar in pengarna på ett sparkonto till mig. Pengarna får jag när det är dags för att köpa lägenhet, vilket är lugnt för mig

    Svara

   Hoppas verkligen ni delade med er till morfar

   Svara

   Du vann inte tre TVappareter, du skrapade fram tre TVapparater.

   Svara

  Vad har jag missat?

  Svara

  Jobb?

  Svara

  Haha Alice… tycker lite synd om henne. det verkar för övrigt vara slut med hennes kille?

  Svara

   Vad är det som tyder på att det tagit slut med hennes kille?

   Svara

  Trendigt? Du har lagt upp en jämförelsebild som är från 2016 😅

  Svara

   Eller hur? Missade datumet och blev förvirrad av bildtexten.

   Svara

  Ge aldrig bort lotter i present. Man vet inte vem som är spelberoende.

  Mina släktingar envisas med att köpa lotter till min pappa, han ville alltid efter några månader att jag skulle skrapa dom. för 15 år sen frågade jag varför han aldrig ville skrapa själv, och varför han lät alla lotter ligga.

  Då kröp det fram. Att sista gången han spelade så spelade han bort hela lönen samma dag han fick den. Och sen dess har han inte tagit i något som har med spel och lotteri att göra. Det var för 30 år sen.

  Köp inte lotter.

  Svara

   Förstår din poäng, fast då kan jag väl inte heller köpa en miniskumpaflaska till nån kompis, ifall hen skulle vara alkis.

   Svara

    Nej?

    Svara

  Johanna hade skrivit i sin tweet och frågat om inte Mergim var kär i Lennie och alla lackade över det

  Svara

  Jag köpte trisslott och gav bort, hen vann 1 000 000 kronor. Ger efter det inte bort lotter av något slag igen – kan varnar er, plötsligt händer det!

  Svara

   Varför gav du bort lotten om du inte ville att hen skulle vinna?

   Svara

    Jag hade inget emot att hen vann, och var/är inte ett dugg bitter, det var en häftig upplevelse när det skrapades fram 🙂 Jag tror bara inte man får fler chanser/har den ”turen” att köpa ännu en vinstlott, så om det skulle dyka upp en i mitt liv igen så behåller jag den förlig själv. Det var bara en sån otrolig situation…och en rolig liten historia att berätta än idag.

    Svara

  https://twitter.com/nadsrehn/status/1257934518473940994?s=21 här kan du se johannas tweet. så konstig grej för folk att bli rasande över när det inte låg någon värdering i det alla

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.