Warg/Pärleros ska bygga hus

Alexander: ”Ängklijen”
Ida: ”Äntligen”

Stockholms alla mäklare går nu säkra från uthängningar, för familjen Warg/Pärleros har ÄNTLIGEN köpt – inte ett hus men –  tomt, en tomt som las ut för 5 miljoner men budades upp till 6.8 miljoner och som ligger i början av Nacka. (dock ej Skuru)

När de satt och skulle signa så säljer en av säljarna ”Modigt gjort! Modigt, det blir spännande att se hur ni får till det!” för tydligen har Ida och Alex köpt deras pulkabacke där tomten till största del består av skog, men de verkar inte rädas en utmaning utan låter snarare HUR nöjda som helst, vilket man får hoppas för det priset. 😉
Ida, som ville ha en högt belägen tomt borde bli nöjd med det, och om jag gissat rätt på Hemnet så är det inte allt för långt till vatten så att även Alex får sitt lystmäte.

Det är bara att sätta igång och fiska spons nu så att Ida kan få sin fiskbensparkett och dyra materialval utan att behöva komplettera kassan genom sälja sin ena njure på Sellpy.

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ehhhhhh. Lycka till.

  Svara

  Undrar seriöst hur folk ens får lån på så mkt pengar?

  De har nu lägenheten i stan, radhus i Marbella och nu en tomt. Och det ska byggas också.

  Kan nån vänlig själ förklara det här hur endel verkar kunna få lån på MÅNGA miljoner medan andra knappt alls? Ger deras företag med vlogg, podd, beauty, pärlans bok/podd/föreläsningar så stora inkomster?

  Svara

   Förmodligen

   Svara

    Dom tjänar miljoner om året. Men influencer är ju som sagt inget ”riktigt” jobb som många påstår.

    Svara

     Innebär det att dom lever på låtsaspengar och äter låtsasmat, kör låtsasbil, använder låtsaskläder och bor i luftslott?
     Tråkigt liv 🙁

     Men vänta då har dom bara låtsaskompisar?
     Är det därför det tas massa ”selfies” 😱
     Wooow

     Svara

     Att förtjäna mycket pengar handlar inte om att det ska va ett professionellt arbete för det.

     Svara

     Sååå… att tjäna mycket pengar är det som definierar ett ”riktigt jobb”? Med andra ord tycker du maffiaverksamhet, bankrån och lottovinster är ”riktiga jobb”? Men inte jobb som städare, undersköterska mm som inte har så hög lön? Märklig definition på ”riktigt jobb”.

     Svara

   ..och. Finns d något maxtak för lån? Ska man inte ha kontantinsats med?

   Förklara! 😂

   Svara

    Låt säga att dom bygger ett hus för 6 miljoner med anslutningsavgifter, byggherrekostnader etc så landar dom på 13mkr, då måste dom ha isch 2 mkr i kontantinsats. Inte så mycket egentligen. Men man vill väl lägga in mer än så för räntan och amorteringen blir så jävla dyr annars. Lägger man in 2mkr så kostar bara amorteringen och räntanntyp 40k i månaden. Sen drift på det.

    Svara

     ”då måste dom ha isch 2 mkr i kontantinsats.”

     Om du måste använda -ish när du skriver svenska, lär dig använda det korrekt.

     Svara

      Och du måste lära dig att inte vara ett rövhål! ☹️ Och med tanke på ish:s talspråkshärrkomst så kan jag meddela, medan jag ändå är i svängen, att det kan användas som ett ”cirka” även före det ord man önskar ish:a. Its ok! Jag gillar ish väldigt mycket, så fortsätt med det 14.01 😊 låt inte en bitter elitist förminska dig eller ta ifrån dig din rätt att kommentera, prata med dina egna ord, din kunskap och dina åsikter.

      Ps. Det viktigaste av allt: uppenbarligen framstod vad personen menade. Så dra dit pepparn växer 😊

      Svara

       För det första: när du försvarar dig själv, låtsas inte vara nån annan när det är så uppenbart att det är du själv som skriver. Ingen utomstående skulle bli så upprörd över en konstaterande riktad till nån helt random person som man inte ens känner. Att du vräker ur dig massa saker om mig i ett försök att trycka ner mig eller såra mig är så barnsligt men så underhållande. Det är även så avslöjande. Så nästa gång när du låtsas vara nån annan när du försvarar dig själv måste du väga dina ord noggrant.

       För det andra: det är inte att vara rövhål när man konstaterar fakta. Du använder -ish helt fel hur mycket du än tjatar (kolla t ex här: https://www.youtube.com/watch?v=tGgPedAkp_c (1.24-2.59). Förtsätter du använda -ish, lär dig använda det rätt. Eller sluta använda det helt om du inte kan lära dig använda det rätt. Det låter så töntigt att använda det engelska uttrycket, och dessutom fel, när man kunde använda ordet ”cirka” istället.

       Svara

      Lägg dig inte i hur jag skriver, 15.33.

      Svara

     😂😂😂6 miljoner, deras markberedning och bygge kommer landa på runt 15 mill. Ex. tomtköpet då alltså.
     Men det går väldigt bra för dem båda just nu och trillar in miljonbelopp varje månad, i princip.

     Svara

   Fortsätter svara mig själv.

   Tänker att deras branscher är ganska flyktiga. Säg att som skulle göra nåt rejält snedsteg i sin gemensamma podd och det skulle skada deras personliga varumärken. POFF? säger d t ju i inkomster då?

   Svara

    Jag kan noll, men kan man inte ta lån på de fastigheter man redan äger? 🤔

    Svara

     De lär väl redan ha lån på lägenhet radhus? Du tänker typ som i amerikanska filmer med second morgage? (Stavning på det..)

     Svara

      Som sagt kan jag noll. Men om dom äger en villa och bostadsrätt och sätter dom i ”pant” eller vad som nu kallas till banken så får dom pengar att låna på det sättet?
      Så mortgage är väl bara lån på pengar utan pant isåfall, eller?

      Svara

       Men inte kan man väl i Sverige ja lån på mer än bostaden är värd? Skulle väl vara om dom isåfall inte har lån på hela lägenheten och därmed kan låna upp där?

       Svara

        Åh jösses, vågar inte gissa mer så lämnar det åt någon med mer kunskap inom ämnet. Sorry 😅

        Svara

         * Att svara på

         Svara

       Mortgage är lån med säkerhet. Som bolån och billån. Man kan inte låna mer än vad man har säkerhet för, dvs det är omöjligt att låna mer än vad säkerheten värderas till just då.
       Sedan kan ju allt hända så om marknaden kraschar och man redan är pantsatt till max så kommer man ju vara belånad för mer än vad säkerheten är värd.

       Lån utan säkerhet kallas för blancolån.

       Svara

        Tack att du förklarade!
        🙂

        Svara

         Inga problem!

         Det är rätt vanligt att man tar ett blancolån för renovering om man redan har belånat bostaden till max. När renoveringen är färdig gör man en ny värdering som gör det möjligt att ta ett ytterligare bolån för att på så sätt betala av blancolånet och sänka räntekostnaderna betydligt.

         Svara

          Nja, fast du får ju bara omvärdera var femte år. Men visst, har du inte pengarna till renovering kan du ta blanco ist för att utöka bolånet för att sedan värdera så får du fördelaktigare villkor med tanke på amorteringskrav.

          Svara

           Ok

       mortgage = bolån

       Svara

        Inte nödvändigtvis. Det är engelska för lån med säkerhet.
        Man kan använda mer än hus som säkerhet.
        Till exempel bil, båt, motorcykel, husvagn, snöskoter, det egna företagets tillgångar, ett fondkonto etc. etc.

        Svara

    Fråga Paolo.

    Svara

    Eller bara blir äldre? Jag brukade följa Ida, men tyckte hon blev tråkig när allt handlade om småbarnsliv. Känns osäkert om bloggare kommer att ha kvar sina karriärer om några år.

    Svara

   Tänkte samma. Det kommer ju kosta enorma summor att bygga hus där. Hur kan man tjäna så mkt? Eller, tjänar de verkligen så mkt? Hur vågar man dessutom? Jag tycker det är läskigt att låna till ett vanligt 3,5 milj-hus o då har jag och min partner fast jobb etc.

   Svara

    Jag köpte min bostadsrätt på landet för 875 med 15% kontantinsats. Tycker det är stressande ibland med det lånet. 😅

    Svara

     Blir inte dyrare att bygga hus i lappland än i sthlm. Det är tomten och valet av hus som kostar. Tror också att dom kan värdera upp efter dom är klar till kanske 20mkr så dom bara behöver amortera 1% istället för 2. Beroende på hur mycket dom lägger in också. Kan lika gärna hamna under 50% med ökad värdering pga nybygge.

     Sen har dom nog väldigt bra ränta. Skulle tippa 1,2.

     Svara

      Just detta tycker jag är så intressant, svenskar verkar generellt göra allt för att inte behöva betala tillbaka på sina lån. Men det är ju just det som är grejen med ett lån, man betalar tillbaka det och innan man gjort det äger man ju rent krasst egentligen inte huset/lägenheten. Jag bor i Tyskland och här ska man ha (minst) 30% i kontantinsats plus att man ska betala tillbaka hela lånet inom rimlig tid som i mitt fall som är i 30-års åldern ligger på inom 30 år så jag inte går i pension med skulder.
      Att låna extra på bostaden till renovering eller att senare värdera upp den och ta ut mer lån på befintligt objekt går inte. Såna saker förväntas man ha god nog ekonomi att täcka själv.

      Svara

       Vi har ju i alla fall inte samma uppbyggnad som i staterna där man kan bli av med lånet helt och hållet genom att lämna in husnycklarna hos banken.

       Svara

   Men är Marbella verkligen värt nåt? Inte speciellt stort och läget är ju noll attraktivt.

   Svara

    Och kommer inte vara möjligt att resa till i sommar för svenskar.

    Svara

     Det är inga problem att resa dit då de nyligen öppnat upp. Dock måste du stanna i minst två veckor. Min vän som bor där nere berättade hur det redan börjar flockas med svenskar och framförallt pensionärer.

     Svara

      Två veckors karantän.

      Svara

   Pärleros har gjort en exit och för det fått väldigt många miljoner. Dessutom tjänar båda bra och har lägenhetsförsäljningar i ryggen. Skulle tippa att de inte tar så mkt lån om än några alls tack vare det.

   Svara

    Exit och för det fått många miljoner???

    Svara

     Ja, han startade Mobilio, ägde 50% som Schibsted köpte upp helt, för att sedan lägga ner.
     Det är ingen som vet hur mycket han fick från den affären, men branschtidningar uppskattade det till 50-100 miljoner.

     Svara

      Ok TS här har du svaret på hur 👆👆
      Jag har faktiskt också undrat. Inte alls missunnsam men det rör sig ju om riktigt stora summor för en vanlig influencer, men det är väl där han skiljer sig från vanliga influencers. Han är ju inte direkt en. Finns alltid svar på allt, som hon som gick från typ liten hyresrätt till en lägenhet på 25 miljoner. Enda som skiljde sig mellan hennes liv då och nu är en rik kanadensare. Så visst finns det alltid något.

      Svara

      Fast det där är ju känt att Pärleros snackade upp enormt som allt annat han gör, dvs ren lögn och sen hussade tidningarna upp det ännu mera… Han fick knappt en spänn för Mobilio, ryktet säger nån mille eller två på sin höjd. Han skulle ju fortsätta i bolaget osv men det var ju skräp.. Så nån exit är det knappast att tala om, fantastiskt att hans skitsnack och lögner ändå fortfarande fungerar. Minns när han var en liten wannabe på Stureplan och inte kom in nånstans och alla garvade åt honom, till och med farstaglitter tyckte han var ointressant..

      Svara

       Jasså? Hur är det känt?

       Mobilio var ändå ett bolag med substans. Vid tiden för förvärvet låg omsättningen på många, många miljoner. Och deras marknadsandelar var väldigt mycket värt för Schibsted.
       Att affären dessutom gjordes helt bakom stängda dörrar tyder på att det var mycket mer än bara två miljoner som det handlade om.

       Svara

   Tror att båda två tjänar ganska bra på det som håller på med nu. Sen har Alex tydligen varit en väldigt framgångsrik säljare innan så jag tänker mig att han har kunnat spara mycket, han har säkert gjort bra investeringar. Antar att det är så det går ihop! Men det känns ju smått otroligt, det håller jag med om.

   Svara

   Man får som en generell ”regel” lån på 4,5 gånger hushållets årslön. Dvs tjänar hushållet 60.000kr/månad så får man låna 60.000*12*4,5 = 3.240.000kr.
   Därtill skall en kontantinsats in på 15% av det totala köpevärdet.

   Svara

    Vissa banker erbjuder lån upp till 6,5 gånger hushållets årsinkomst.
    Man väger samman låntagarens alla faktorer, både plus och minus.
    I slutänden blir det kontantberäkningen som avgör dvs banker kollar hur mycket hushållet har att leva på sedan fasta utgifter betalats. Hur stora amorteringarna blir är en viktig faktor nu när räntorna är låga. Ju lägre egen insats, desto större amorteringar vilket begränsar möjligt lånebelopp.

    Svara

   Therése omsatte ju drygt millar förra året, tog ut en lön på drygt en halv mille och aktieutdelning på 13 miljoner genom sitt andra bolag (som har tillgångar på 30+ miljoner). Hennes sambo tog ut 1.3 millar i lön. Så nog finns det pengar i branschen …

   Svara

    Drygt 10 millar*

    Svara

    Jobbar hennes sambo med henne?

    Svara

  Oh herre. 6 miljoner bara för tomten. Ett hus lär ju gå på minst 3 till (och dom vill väl inte ha bara ett vanligt). Vad kostar husen där i kring? Har för mig att en bekant köpte ett hyfsat rymligt för 7 miljoner för 2 år sedan. Och nu börjar väl priserna sjunka också. Låter inte som en bra affär.

  Svara

   Tar tillbaka. Kollade hemmet och många villor loggor ute för över 10 milj i trakterna där. Så kanske de kan gå plus minus 0.

   Svara

    Nja inte på ett nybygge. Det blir värderat högre än äldre hus.

    Svara

     Nja, beror på. T.ex. sekelskifteshus går fortfarande oftast dyrare än nybyggen.

     Svara

      ”Hej” vilket sekelskifte menar du 1800/1900 eller 1900/2000?

      Svara

       Med sekelskifte syftar man på 1800/1900.”:-)” exempelvis mäklare, de använder sekelskifte i de syftena. Inte för en villa som är ca 20 år gammal.

       Svara

  Camcam!

  Kan du inte göra ett inlägg som förklarar hur en influencer värderas? Hur kan endel köpa såna helt otroliga lägenheter medan andra verkar bo lite mer som oss vanligt folk? HUR kan influencers (okunnig på många av dom..) typ gå på event, fotas i bikini, aktiviteter i sitt tjejgäng osv och sen ändå hyra in firmor som totalrenoverar deras redan dyra bostäder?

  Help a okunnig out!

  Svara

   Vissa influencers har pengar i familjen, andra har killar som kommer från pengar alt. tjänar bra med pengar. Sen finns ett ytterst fåtal som tjänat mkt pengar själva typ Blondinbella, Kenza, Pärleros…
   MEN de flesta du ser som bor väldigt ”flott” gör INTE det tack vare att de är influencers. Kolla bara på Angelica Blick som kommer från ”ingenting”. Visst har hon en fin lägenhet men inget vräkigt på något sätt och hon har ändå dragit in ganska mkt pengar å är en av Sveriges största influencers

   Svara

    Therese Lindgren och Margaux också.

    Svara

     Margaux bodde schysst redan innan hon blev stor. Hon bor garanterat som hon bor för att det finns pengar i familjen

     Svara

    De tjänar stora summor på sina egna varumärken. Ida Wargs saker säljer som smör hos unga tjejer eller de som använder brun utan sol.

    Dessutom har man ju hört att en ynka kollektion för nakd ligger på runt 1 miljon för influensern. Så gör de ju också 3-4 stycken minst.

    Svara

   De flesta jagar sponsors stup i kvarten. Janaheinrici skriver häromdagen på sina instastories att man ska tipsa henne om företag som gör gavel i tyg till hennes säng. Som om de redan inte fanns åtskilla sånna färdiga till salu hos diverse företag. Srn är hon bra på att ha en massa smygsamarbeten och tar emot enhel del gåvorförmåner som visas givetvist upp på stories utan reklammärkning för att slippa förmånsbeskattning. Hela hennes lägenhet som hon köpte stan lär byggas av sponsrade företag. Flytig på att taga de mindre flitig på att märka samarbete. Det räcker inte endast att skriva i ett inlägg att exempelvis ekrbybruk som hon är ambasadör för och sen vägra skriva mer samarbete. Skatteverket har fått tips om hennes sluga fula sätt att tjäna pengar. 😉🤛

   Svara

   Det är ju människor som hade ett liv innan de blev influencers tänker jag. Kändisbarn (Bianca), bakgrund med pengar (Lojsan), haft välbetalt jobb innan (Pärleros), partner med pengar (Molimenti, Rustas) osv. Alla influencers kanske börjar på noll nån gång men har inte samma förutsättningar för det.

   Svara

   Har suttit och tittat på TanbyKlara på youtube. Tjänar man verkligen så mycket på spraytan att man har råd med fina lägenheter och renoveringar och lyxresor som hon? Jag önskar att jag också hade råd med en så fin lägenhet.

   Svara

    Har tänkt på exakt samma!

    Svara

  Kul för dem! Varför så bittert inlägg C?

  Svara

   Om du läser det som bittert får stå för dig.
   Jag läser det som ett vanligt inlägg om en ”influenser” som köp en tomt.

   Svara

   Missade nog fan det bittra. Vad är bittert? Sarkastiskt absolut men bittert? Nej.

   Svara

   Ja, lite bitter eftersmak.
   Särskilt när hon gör sig rolig över hur han pratar…?
   Men antar det är skrivet med den klassiska glimten i ögat! 😉

   Svara

    Ja, det är Camillas sätt att prata! Ser inget att ta åt sig för, faktiskt.

    Svara

  Bra! Då kanske de kan hålla sig hemma lite och inte bryta rekommendationer och åka till Åmål bara för att de vill. Jag har också släkt jag vill hälsa på i Sverige men vet att det regler de sätter upp inte är frivilliga.

  Svara

   Otroligt dåligt! Men de skiter väl i, egoister som de är.

   Svara

    Det är dom, och har alltid varit. Säger man till så blir man direkt uthängd, och det skriks ”hat” efter en.

    Svara

  Kan nog vara en bra affär följarmässigt jämfört med att köpa ett färdigt hus. Jag kommer i allfall kolla eventuella husvloggar! Sen är det klart de kan få spons på många grejer.

  Svara

   Ja de ska väl få huset sponsbyggt då annars skulle det blir väldigt dyrt för det ska nog inte vara något litet hus direkt utan stort och lyxigt. Blir väl en grym utsikt då med tanke på läget i backe då kan man tänka.

   Joakim Lundell verkar satsa på att få Sveriges lyxigaste hus, alltså jag fattar inte är det kanal 5 som betalar för allt det? Det är värre än en Bel Air-villa och så mur runt. Wow alltså. Otroligt.

   Ellen Bergström och Niklas har köpt hus på Lidingö tydligen.

   Svara

    Så mycket för fantastiska Blåsut…

    Svara

     Fast det var ju bara en ”hyreslägenhet” som de hade i samarbete med HSB, tror kontraktet låg på 6 månader.

     Svara

  Annars kan de ju alltid köpa Paolo Robertos hus. Det skulle förvåna mig om han har råd att bo kvar.

  Svara

   Det där huset kan inte vara speciellt lättsålt. Det ligger ju inne på exfruns tomt liksom. Vem skulle vilja bo där som inte har band till familjen?

   Svara

    Nu har du allt fått det lite om bakfoten. De byggde ett hus åt exfrun på tomten när de skilde sig, men hon bor inte kvar där. Det var ganska länge sedan hon flyttade ut och skaffade lägenhet i stan.

    Superbra att ha ett extra hus på tomten att hyra ut för dyra pengar (eller generationsboende).

    Svara

     Om nu Paolo köpte ut henne. Annars har man en granne som vilken som helst, om tomten är avstyckad.
     Vet att huset är sålt i alla fall. Och att hon inte bor kvar sedan ett par år tillbaka.

     Svara

  Många bloggare som köpt/ ska köpa hundvalp nu…

  Svara

   Vilka dårar att göra det i parad. Och nu i covid tider.
   Hundarna kommer glömmas bort, försvinna bakom dimridåerna.
   Men då blir det svårt att spela för galleriet när hunden plötsligt är borta.
   Säg vem som ska köpa hund?
   Är det Bella, en ny gillis?

   Svara

    Hannah Graaf, My Martens vad jag sett, Åza Brennander letar väl runt…Maggan Graaf verkar ha kvar den lilla hunden…

    Svara

     Usch, man blir mörkrädd!!

     Svara

    Gillis är väl sonen? Hunden hette väl typ Christian eller något annat ”människonamn”?

    Nu när jag tänker efter kanske den till och med hette Christian Gillis?

    Svara

     Så kanske det var!
     Hon förvirrade mig med sitt Megaego nämligen så minns inte.

     Svara

     Hunden hette Christian Gillis.

     Svara

    🤦🏼‍♀️

    Svara

   Det är ju inte säkert att hundvalparna kommet glömmas av. Alla är inte ansvarslösa.

   Svara

    Hej Maggan!

    Svara

  Det har dykt upp en video på tiktok, där någon recenserar Lisa ankarmans styling.
  Flera bilder ges som exempel, musik där textraden ”look like a clown” spelas, då har Amanda strand själv kommenterat (på en bild på hennes som ges som exempel) att hon inte tyckte om stylingen men hon inte vågade säga något. Många kommenterar och är kritiska till stylingarna men också gällande att hon bara värvar PH deltagare.

  Nu har Lisa själv kommenterat i stil med ”bryr mig inte om vad personerna tycker om stylingen, jag gör något som gör mig glad, försök ni med det också”.
  Fattar inte; vill man inte att sina klienter ska bli nöjda? Fattar om det är PH-deltagare och sånt. Men är väl ganska oproffsigt att skriva så? Ska hon bara hitta kunder som gillar hennes stil? Eller fortsätta med osäkra unga influensers som inte vågar säga annat?

  Vad tycker ni?

  Svara

   Med tanke på att klippet endast är upplagt för att göra narr och skriva hur kass hon är ser jag inget fel i att hon kommenterar på det sättet.
   Det är en unge som tagit hennes bilder och andra småungar skriver hur mycket dom hatar Lisa.
   Att Lisa inte är mer upprörd fattar jag inte men samtidigt är det barn som kommenterat.
   Så det är inga kunder direkt?
   Det är otrevliga ungar på en app.

   Svara

    Ganska smaskigt ändå eftersom att Lisa verkligen inte kan styla. Och trots detta får styla de största namnen i influenservärlden..
    Vet att många ”skrattar” mer åt hennes stylingar än tycker att det är snyggt.

    Svara

     Du tycker det är ”smaskigt” med ouppfostrade barn?
     I förra inlägget pratades det om förebilder till barn och unga och att kroppshets är big nono, man ska vara nöjd med sig själv.
     Och nu är det plötsligt okej att säga att en person är kass på sitt jobb?
     Vi uppmuntrar barn och unga till att det är okej att mobba, håna vara elak och otrevlig emot allt och alla.
     Vi vuxna gör ju det så då är det hu chill att barn gör desamma emot vuxna, jämngamla, äldre osv?

     Vi pratar om förebilder och stt influencers ska föregå med gott exempel på internet men vägrar ta ansvar eller visa empati själva.

     Haha aja, men vill bara säga att jag inte är arg, för vet att på denna bloggen är det lönlöst att ens försöka.
     Nu jävlar blir det glass i solen, mental andningspaus, promenad i och allt annat man behöver göra efter ens rant.
     Berätta gärna vad jag måste göra, tillbaka om en stund!

     Svara

      😂

      Svara

   Hon borde hitta ett annat jobb, något sinne för stil har hon verkligen inte. Ser gräsligt ut oavsett vem hon ”stylar” och alla får samma ”stil” dvs hennes egen gangsta rapper anno 2003 möter dansa i neon.

   Svara

  Grattis Ida och Anders 🤗 hoppas på en snygg fiskbensparkett 🐟 och att ni får behålla era njurar.

  Svara

   Vem är Anders???

   Svara

  Den kommentaren visar att man inte köpt många tomter…

  Svara

  Hahaha är såååå många (typ alla) som säger att dom köpt lgh/hus här i Sthlm. Men alltså njääe… banken äger i de allra flesta fall 85 procent av din bostad. Kan fan inte säga att du köpt det då 😂
  Jag däremot har faktiskt köpt min trea för 500.000 kr. Stolt! 😆

  Svara

   Skulle väl inte säga att banken äger en del av bostadsrätten/huset, däremot har de panträtt i den/det. Viss skillnad anser jag iaf. 🤷‍♀️

   Svara

   Det är väl ingen skillnad på om du äger en trea för en halv mille och någon som äger en bostadsrätt där kontantinsatsen varit en halv mille. Tror inte att den senare är mindre stolt.

   Svara

  Hej alla jag heter Linda Thomas jag är från New Jersey USA, jag bara
  vill använda denna möjlighet för att tacka Gud för att han räddade mig från min sjukdom och
  också mitt tack till Benjamin Douglas låneföretag som hjälper mig med ett lån på
  min önskade efter att ha blivit lurad många gånger med mina pengar du kan kontakta
  dem på {douglasloanfirm2@gmail.com} om du behöver ett lån kan du också
  maila mig på {tl188745@gmail.com} om något problem.
  Tack och Gud välsigne.

  Svara

  Och nu tiggar Ida bil + körkort på podden 😀 😀 please sponsor me!! Sponsor me!!! Puleeeeeese!

  Svara

  Roligt att se att det går bra för vissa! Kör hårt arbeta hårt!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.