Dagens fråga om nakenbilder

Tova har alltså photoshoppat sitt ansikte på någonannans kropp och jag undrar varför någon gör så!!!
Varför vill man får folk att tro att man laddat upp nakenbilder på sig själv?

Kan någon vänlig själ förklara för mig varför i hela glödheta helvetes helvete man photoshoppar nakenbilder på sig själv?
Som man sedan laddar upp på nätet som folk får titta på mot betalning?
Inte kan väl Tova vara i sådan ekonomisk knipa att det är pengarna som är anledningen? Det tror jag verkligen inte, och om det är så att det inte stämmer så finns det en annan sak Tova borde lägga lite pengar på – en photoshopkurs.

Här är nämligen ytterligare en av Tovas inte helt sanningsenliga bilder, om man säger så. 

Kan ni sluta döma mig, att jag har valt att lägga upp lite lättklädda bilder nu betyder inte att det ändrar mig som person utan vi har kommit så här långt i det här samhället nu att man ska få göra hur man vill med sin kropp. Så låt mig vara helt enkelt.

Korrekt av Tova.
Man ska få göra hur man vill med sin kropp.
Frågan är väl vad man får göra med någon annans kropp då Tova helt sonika verkar ha klistrat in sitt ansikte på de nakna kropparna.
200 kr i månaden kostar det att få se Tovas nakenbilder, och med tanke på att hon tar betalt för den här ”tjänsten” så borde väl det här ligga väldigt nära att räknas som bedrägeri? 200 spänn för en fejkad nakenbild? Money well spent!

Men varför, VARFÖR gör någon så här?
Förlorat en vadslagning?

Tack för tips!

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte varför man gör så och vad jag ännu mindre förstår är hur i helskotta kan nån gå in och betala för att titta.
  Nätet är ju fullt av nakenbilder
  Gratis

  Svara

   Tips CamCam är att lägga stycket längst upp med att hon har photoshoppat in sitt ansikte på någon annans kropp.

   Svara

   Fattar inte varför Cam ens gör ett sådant här inlägg? Är det IL-torkan?

   Svara

    Inlägget i sig är intressant men bilderna kanske mindre, särskilt originalet.

    Svara

    Har du IL-brist? Det blir värre med tiden, för IL är numera inte särskilt intressant och kommer aldrig att bli det igen.

    Svara

  Alltså klart det är lätt att lägga ut ”nakenbilder” om det inte ens är ens egna kropp. Då är det ju jättelätt att distansera sig från dom..

  Om hon gjort detta själv är det ganska sjukt att även ta betalt, i förlängningen av någon annans kropp!

  Tänkte först att det kanske är någon som gjort detta mot henne för att jävlas… men ja.. då borde det ju anmälas

  Hur hittade du det här Camcam? Lite sent nattsurfande?

  Svara

   Det har skrivits om det i kommentarsfälten de senaste dagarna

   Svara

  Önskar att du kunde censurera mer av bilderna, nu sprider du ju originaltjejens bilder fett mycket till stora massan. Jag har hört ryktet om Tova och aktivt undvikt bilderna men nu slänger du upp dem i ansiktet!

  Svara

   Håller med. Nu tjänar ju Även cam på den här kvinnans kropp

   Svara

  Men guuuud jag kände inte igen henne?? Vad har hänt sen hon postade sin extrema städvideo?

  Svara

   5 år har gått. Och om dessa 5 år är mellan 16-21 år som för Tova så hinner det hända väldigt mycket 🙂

   Svara

  Censurera bilderna mer, nu fortsätter de spridas till en större publik…

  Svara

   Håller med, särskilt originalbilden kan man väl censurera lite bättre.

   Svara

  CENSURERA MERA. Visst, genom att ha med nästan allt på bilderna ser man photoshoppandet men det är inte okej att sprida en annan tjejs nakenbilder!! Gäller både Tova och den här bloggen. Ingen (?) vet om den ursprungliga bilden är glatt upplagd av tjejen på bilden eller om det är t.ex ett ex som spridit den som hämnd.

  Svara

  Jag har alltid fått höra att OM man måste ta nakna bilder på sig själv så ska man åtminstone, för sin egen skull, undvika att ha med ansiktet. Men hon gör alltså precis tvärtom, sätter sitt ansikte på en annan naken människa. Det kanske finns nån logik i detta som jag inte förstår.

  Svara

  Märklig grej men okej, man ska väl inte vara nypuritan så fine. Jättenyfiken dock, finns det en betalande marknad för det här med tanke på hur mycket gratis naket som finns på nätet?

  Svara

   Folk betalar ju säkert för att det är hon (eller ja ”hon”) eftersom hon har många följare, men inte ens min pojkvän skulle betala för bilder på mig liksom.

   Svara

   Många undviker av dyrköpt erfarenhet gratissidor med nakenbilder.
   Finns det något sätt att snabbt skaffa sig virus och trojaner så är det genom att porrsurfa i synnerhet till sidor som lockar med gratisbilder av nakna kändisar mm 😱

   Svara

   Ja det finns en betalande marknad för bilder.

   Svara

   jag tror att man ändå föredrar att titta på personer man tycker sig känna nakna än random porrtjej. följer man en influencer är det ju mer spännande att se henne naken. därför kändisars nakenbilder läcker. alla vill se Jocke och Jonnas sexfilm ist för mycket ”bättre” filmer på pornhub.

   Svara

  Men herregud. Vad händer? ÄR det verkligen Tova som gjort det här? Har svårt att tro att hon ska vara så dum. Dessutom älskar hon sina stora bröst och har tidigare pratat om dem i alla videor. Tjejen på bilden har uppenbart mindre bröst, så tänker att tova skulle ta en tjej med stora bröst.

  Har följt Tova sedan hon började med youtube, alltid gillat henne. Jag känner mig rikitigt illa till mods nu.

  Svara

   Hon har gjort reklam för sin onlyfanssida på sin Instagram så det känns ju ganska legit…

   Svara

  ”Vi har kommit så här långt i det här samhället nu att man ska få göra hur man vill med sin kropp.” – Det är sånt jävla bullshit. Samhället är precis som det alltid har varit. Mäns syn på kvinnor är densamma som den alltid varit och bilderna läggs ut för att få uppmärksamhet och för att tjäna pengar.

  Om man lägger ut bilder på sig själv på det här sättet saknar man värdighet. Inget kan ändra min uppfattning i den frågan.

  Svara

   Folk får göra vad de vill med sina kroppar men killarna och gubbarna har precis samma unkna kvinnosyn…

   Svara

   Och inlägget handlar ju dessutom om en person som INTE valt att göra detta med sin kropp :/ även om huvudet är censurerat :/

   Svara

    Ja det är väl på nåt sätt det värsta. Ok om man verkligen vill lägga ut nakenbilder på sig själv men lite ojust blanda in nån annan? Ännu ojustare inte ge den personen del av intäkten, är det ens lagligt? Finns ingen copyright på originaltjejens kropp/bild?

    Svara

   Hon borde skärpa till sig och börja jobba inom vården och göra nytta istället för att hålla på med sånt där larv. Vad är nästa steg liksom?

   Svara

  Det här inlägget kunde kvittat, hade gärna sluppit se dessa bilder.

  Svara

  Varför sprider du bilderna överhuvudtaget? Kan ju vara uppladdad av någon annan än tjejen själv!!!!!
  Skulle det vara OK om en bild av dig spridits via ett ex eller hackare så länge någon annan utgett sig för att ”äga” bilden?

  Och är detta överhuvudtaget ett nödvändigt inlägg….?

  Svara

   Det är Tova som laddat upp dem. Hon har gjort reklam för dem.

   Svara

    Självklart menar jag tjejen som lagt ut originalbilden och inget annat.

    Svara

  känns nästan onödigt att censurera alls om du bara ska censurera precis bara vårtorna. Schysst mot tjejen på originabilderna…

  Svara

   Ok förlåt, några pixlar över ögonen också.. men även där var det så lite censurerat att man lätt kan känna igen tjejen om man vill.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Väldigt vettigt skrivet! Och dessutom lägger upp ett sånt här inlägg och sen tar sovmorgon och missar all kritik om hur ocensurerade de är.

    Svara

     Hon älskar att släppa lös sin följarsvans på unga tjejer. Allt hon behöver göra själv är att bistå med en vass text och upprörande bilder och sen kan hon luta sig tillbaka och casha in på alla kommentarer som antingen protesterar eller hejjar på.

     Läbbigt

     Svara

     Sluta följ Bloggbevakning om allt är fel. Så enkelt är det! Detsamma bli skönt att slippa er i kommentarerna. Ha ett fint liv!

     Svara

      Ska du gå Charlie?

      Svara

      Äsch, inget att bli upprörd över. Scrolla vidare. Släpp det.
      Orka mallorca!

      Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

    Du verkar vara väldigt arg och bli provocerad av denna blogg. Det jag inte förstår är varför du läser här? Vad är det du vill uppnå genom din kommentar?

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Tack för svar! Ja vi går igång på olika saker. Du har tagit på dig själv ett stort jobb. Tyvärr tror jag att det enda som kommer att hända är att du blir blockad och det är inte för att du utrycker kritik mot bloggägaren utan för att majoriteten som läser här gillar bloggen och tycker att du sprider dålig stämning i kommentarsfältet.

      Svara

       Anledning till att personens kommentarer är borttagna är pga hur hen betett sig i kommentarsfältet det senaste dygnet, men all annan kritik får stå kvar för den är absolut relevant.
       Jag tar åt mig och pixlar om bilderna.

       Svara

    När har hon sagt att den där Denise har äckliga tuttar? Det har hon väl aldrig gjort? Jag tycker att alla former av silikon inplantat är vedervärdigt äckliga och inte bör benämnas som bröst men när har blogginnehavaren uttryckt sig så? Det är väl inte sant det du skriver nu? Att ifrågasätta hyckleriet om ”bikinikroppen” hos någon som lottar ut farliga inplantat är ju fantastiskt bra gjort då det skadar så många unga tjejer. Värt applåder tycker då jag.

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Du får nog förklara vad du menar eftersom jag verkar helt oförmögen att läsa in de saker du gör.
      Vad är det med dig?

      Svara

      Det är inte fel att tycka illa om implantat. Det är bra att göra det.

      Håller med om mycket du skriver. Men inte att folk inte får avsky implantat. Det gör jag också, och ju fler som vågar säga det ju större är nog chansen att fler unga tjejer undviker dom och blir nöjda med deras naturliga kroppar istället.

      En dildo är inte en riktig penis liksom.

      Svara

  Det här är ett tydligt exempel på varför vi måste stärka unga tjejers självkänsla och självrespekt. Och sluta se våra kroppar som objekt, som någon får tillåtelse att bedöma.
  Oavsett vad Tove säger så är det enligt mig trasiga själar som väljer dessa vägar.

  Svara

   Nu tror jag iof det finns undantag till de här trasiga själarna som faktiskt bara cashar upp och inte bryr sig så mkt mer om det. Men generellt gissar jag att du har rätt.

   Svara

   Kanske ska börja med att sluta slutshamea andra kvinnors kroppar eller gapa över ”du är fin som du är utan smink, träning och rakning”
   Vi accepterar inte varandra härinne direkt.
   Att säga till andra hur dumma i huvudet dom är för att dom gillar olika bloggar är ingen vra start precis.

   Svara

   Och att konstant anta att man är trasig i själen beroende på hur man ser ut är bland det mest ruttna man kan säga.
   Att säga att någon är ”trasig” är lika äckligt som att säg ”fan vad du är fet, snälla banta för du älskar inte dig sjäv när du ser ut som en boll”

   Svara

    Håller med. Vadå trasig. Nej det är inte ok. Sen kan man alltid få hjälp. Aldrig hlrt talas om henne men vad hon gör är helkonstigt.

    Svara

  Fasen vad det klagas.
  Bilderna är ju inte värre än en tjej i minimal bikini.
  Scrolla och låt bli att gå in här till nästa inlägg kommer.

  Svara

   Snark på den, varför scrollar du inte själv förbi som du konstant förespråkar härinne?
   Sluta försök tysta folk som inte tycker som du hela tiden.

   Låt mig kommentera vad jag vill och scrolla vidare till nästa inlägg.
   Ignorera.
   Varför blir du så upprörd?
   Gå vidare, inget att bry sig om.
   Du är dessutom otäck..!

   Svara

   Där håller jag med. Men vad som känns betydligt mer tveksamt är att sno nån annans bild och sälja den vidare. Vill man inte posera naken själv vilket jag har full förståelse för kanske man bara borde göra nåt annat än att exploatera en annan tjej.

   Svara

    Men anmäl hennes konto då?!

    Svara

     Varför skulle jag göra det? Det där var en reflektion men jag ser mig annars inte som ansvarig för att jaga stulna nakenbilder på instagram.

     Svara

      Haha såklart. 😉

      Svara

   Varför ska man scrolla förbi? Är denna blogg undantag för att man bör höja sin röst (dock ej otrevligt) när man ser något som inte stämmer?

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Tur då att du inte behöver betala eller se eländet!
   Scrolla vidare släpp det. Inget att bli upprörd över.

   Svara

    Tänker fan visst bli upprörd.

    Svara

     Obehagligt du är, gå ut och andas istället. Otäcka människa

     Svara

      Haha men lol. 🤦🏼‍♀️

      Svara

       Just lärt dig att använda emojis eller?
       Det har jag med 😉

       Svara

      Du är ett aktivt fan där hörs ju.
      Nice 😂

      Svara

       Fan av vad. Dina nycker och dimridåer?
       Spel för gallerierna?
       Du är en tragisk själ, sök hjälp: id**t

       Svara

        Åh herregud.

        Svara

    Det är något att bli upprörd över, sexualiserande av kvinnokroppen ger många stora problem i världen.

    Svara

     Okej och hur ska du stoppa sexismen?
     Ska du ut och demonstrera och dra på alla halvnakna brudar slöja och burka eller?

     Svara

   Eller hur. Det där är ju prostitution, och den där tjejen ser väldigt ung ut. Så jäkla sorgligt.

   Svara

    Nej det är såklart inte prostitution, inte heller i lagens mening. Men det är en intressant debatt.

    Svara

    Använder mig av onlyfans. Har fått goa pengar so far och känner mig inte utnyttjat eller prostituera. 😉
    Men att använda andras bilder är fan fy skam emot oss som är seriösa på appen. Ska in och anmäla henne på en gång!

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

      Det är ju iof inte fräschare utan betydligt ofräschare att döma henne för vad hon gör med sin egen kropp…

      Svara

     Nyfiken fråga från en tant : hur mkt tjänar du i snitt per bild? Och är det bara nakenbilder rakt upp och ner eller mer avancerat? Undrar också, blir du aldrig orolig för att dina bilder ska sprida utanför appen, alltså i ett sammanhang du inte tänkt dig (som i exemplet ovan, på den här bloggen t ex?)

     Svara

      Haha inte Uss. Menar USA såklart😁

      Svara

      Ja, jag är ju såpass gammal att jag tycker ju också du ska vara försiktig. Ta åtminstone inga bilder du inte överlever mentalt om de hamnar på bloggbevakning 🙂

      Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

    Folk här tycker ju tydligen att prostitution är våldtäckt, är denna tjej då ett våldtäcktsoffer?

    Svara

  Vem är hoooon?

  Svara

  Åhh så tråkigt att ingenting egentligen har förändrats i världen. Kvinnor rår om sin kropp och bestämmer själv vad de vill och så klär man av sig naken och tar bilder som dessutom är fejkade bara för att man vet att det är män som vill se nakna kvinnokroppar. Är friheten att få visa sig naken den frihet kvinnor kämpat för i generationer? Frigöring när den är som bäst eller stampar vi på samma plats och inbillar oss att vi tagit ett steg åt rätt håll?

  Svara

   Precis, du fångade kärnan i det hela. Klart att kvinnor får göra vad vi vill med våra kroppar, men är det verkligen det här vi vill göra? Som du skriver, alla kvinnor som har kämpat för kvinnors rättigheter och det resulterar i att vi har rätt att klä oss nakna på internet 🤔 ingen skam över dem som nu har gjort det. Men vill vi inte något annat. Vill vi verkligen tjäna 80% av våra manliga kollegors lön. Det som både påverkar sjuklön och pension. Tycker vi att det är ok att medicinsk forskning främst bedrivs på män, så att kvinnors symtom ofta missas och vi får sämre vård. Jag vet inte, kanske bara är gammaldags, är ju ändå 41 år.

   Svara

  Alltså vem gör så här? 🙈

  Svara

  Originalbilden känns INTE bra. Känns som stor risk att tjejen inte mår bra, inte önskar få sin kropp utfläkt egentligen, sprider nakenbilder som ett självskadebeteende osv. Eller t o m så att hon inte lagt upp bilden själv på internet. Och ändå slängs den upp här med minimal censur! Jag blir mer och mer obekväm av att gå in här, som att jag tar del av saker jag inte vill vara delaktig i.

  Svara

   Du ”känner” nog ändå lite för mycket för att din slutledning ska vara rationell, alltså, man kan inte automatiskt dra slutsatsen att alla som inte tänker som en själv mår dåligt. Däremot är det ju helt sant att hur nu än den bilden kom till så var det ju inte i syfte att spridas på bloggbevakning så bra att Camilla pixlade bilden.

   Svara

    Det är inte min slutsats, ”att alla som inte tänker som en själv mår dåligt”. Bara så att du vet.

    Svara

  Inte ok av Dig att tjäna pengar på en (eller flera) kvinnors kropp.

  Svara

  Det här kan väl inte vara lagligt ens? Sälja någon annans kropp?!? Oavsett om kvinnan på originalbilden är bekväm med att HON finns till salu som bild. Det är ju ren stöld inte minst – kan man sälja andras målningar också med sitt eget ansikte överst? Så bisarrt och så gränslöst. Skäms hon inte ens?

  Svara

  Ska man nu lägga upp bilder på sig själv (ja eller någon annans kropp man ”lånat”)
  som folk ska betala för. Då får man väl ända bju till lite. Vad är det med alla dessa toalett bilder? En ”hjälp mig upp från toalett stång” i bakgrunden och skymten av en toalettsits. Eller om man så vill, en handdukstork.
  Not so sexy 😂

  Svara

   …ber om ursäkt för div felstavningar

   Svara

  Men hur blåst får man vara 😂 och det var snällt sagt 👍

  Svara

  Var kommer de pengarna in? Via Swish? Paypal? Vad säger skattemyndigheten när det rasar in cash oavbrutet, har inte bankerna lite koll på sånt? Samma summa dimper ner i oräkneligt antal… Hm.

  Svara

   Bankkonto. Man reggar sig med statligt id kort. Man kan begära ut skattesedel. Det är dessutom inte bara en sida för nudes, även om det väl är vad majoriteten använder sig. Men tänk på onlyfans som patreon typ, folk betalar för exklusivt material från en kreatör. Självklart (hoppas jag) de flesta är smarta nog att skatta, det står dessutom som krav på sidan.

   Svara

  Förstår inte? Du är ju uppenbarligen starkt emot detta? Och ett sådant här inlägg kommer att skapa reaktioner. Men du tar bort alla kommentarer som säger nåt negativt om ”yrket” ifråga.
  Bara du som får ifrågasätta alltså.

  Svara

  Hoppas hennes konto blir anmält!!! Inte okej att varken sno någons bild eller ladda upp fejkmaterial på en sida som ändå är relativt seriös.

  Svara

  Tuva Helgesson har kommit ut med en video där hon förklarar att det hela var ett prank.

  Svara

   Fyfan vilket vidrigt prank.

   Svara

  Oh, what is this.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.