GabJossans click baitande bekännelser

Jag trodde det skulle vara några riktigt lama bekännelser från GabJossan, men hon har steppat upp lite sedan hon blev singel.
GabJossan 2.0 upphöjd till fyra i liggande stolen med pi.
Visst – det var lite click bait, jag högg ju på betet men om sanningen ska fram så var det bättre än en slemmig daggmask som dinglade där i slutet av kroken.

Tillägg: Jag tänkte att det var självklart att inget våld är okej, oavsett könet på förövaren men då vill jag förtydliga det här.
Det är ALDRIG okej!!!!!

Har ni några hemliga bekännelser?
The real Hmm, kom igen nu!
Vem är du? 😉

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stör mig så in i helvetes mycket på gravida som berättar om sina utbrott mot partners som att det är något skoj.
    ”Hihi slog med isskrapa tills han började blöda för han köpte fel choklad”. DET ÄR INTE KUL ATT NI LÅTSAS VARA OKONTROLLERBARA. Och det säger jag medan jag lider av pmds och är själv gravid i v 20. Om man verkligen gör något av hormoner så skäms man efteråt, man skriver inte det på fb-grupper för gravida eller bloggar. Det ÄR INTE skoj att ni behandlar era partners illa och sen skyller på hormoner. Sen gråter ni om han lämnar er ?

      Eller som de skriver i gravidgruppen jag är med i på fb. ”Han vill inte ha sex med mig så jag började gråta och skrika att han inte älskar mig, så fick han dåligt samvete” med skratt som reaktioner. Men gud förbjude att mannen får klaga på ond rygg medan du är gravid, för då bör du minsann lämna honom för han vågar klaga till dig som bär ett barn!!!!

      Tänk om det var motsatsen, om pappor hade pappagrupper där ba, “jag var på svin dåligt humör och hon vägrade laga mat, så gav henne en ordentlig höger och då minsann lagade hon en trerättersmiddag.” *fniss* *oops* #pappabekännelser

        Typ så som många män är alltså?

          Många kvinnor också, tydligen.

          Om din man är så är det dags att lämna, dags att vi kvinnor sätter krav på mannen direkt i en relation och slutar behandla männen som barn

      Jaa bitchar använder PMS och graviditet som ursäkter för att bete sig ännu bitchigare.

        Håller med. Jag har en sinnessjuk PMS, är helt okontrollerbar, men har lärt mig att svälja allting och istället gå in exempelvis i sovrummet och skrika samt slå på min kudde och täcke istället för att ta ut det på min man eller andra.

        Ps. I såna lägen är dock mobilen väldigt farlig, kan få för mig att skriva milslånga hat-SMS (skäms), men brukar sedan be om ursäkt och säga att känslorna tog överstyr. Fysisk våld är dock aldrig någonsin acceptabelt.

          Men om du inte lärt dig att inte skicka långa hatsms, kan du inte se att det finns en möjlighet att andra inte lärt sig att gå till ett annat rum och skrika i kudden…?

            Nej. Det kan jag inte. Jag kan inte alls se varför man inte alls kan kontrollera sig tillräckligt för att inte utöva fysisk våld mot något annat levande. ?

              Men då har du uppenbarligen inte upplevt det, självklart finns det de som utövar våld trots att de hade kunnat kontrollera sig men det finns de med sån kraftig pmds att det inte går att kontrollera.

      EXAKT! Håller verkligen med dig.

      Jag håller med dig. Lider själv av svår pms och inte ens då under de värsta pms-utbrotten ( i fasen när man inte fattar att det är pms:en som gör att man blir arg och man tycker att ens överreaktion är helt rimlig ) skulle jag få för mig att bruka våld mot någon, man får ju lägga band på sig hur arg man än är. Och skriker man åt någon (har tyvärr gjort det) eller har sönder något (har gjort det också, men bara mina egna saker såklart) så skäms man ju efteråt, inte skrattar åt hur tokigt det blev.

        Precis. Har okontrollerbar och sinnessjuk PMS. Vid något tillfälle bad min kille mig att äta upp maten på tallriken (hade typ 3 bitar pasta kvar), som en vänlig kommentar typ. Men jag blev skogstokig. Skrek åt han att han minsann inte ska försöka ändra på den jag är, att han är tillsammans med fel tjej, att han försöker kontrollera mig och att det är psykisk misshandel. Han fattade ingenting och bara ”amen sluta bete dig så. Du behöver fasiken inte äta det? Föreslog ju bara att du kunde äta sista tuggan med?”, då började jag anklaga honom för att han försökte hjärntvätta och manipulera mig genom själv att leka offer. Alltså ni hör. Helt sjukt. Slutade med att jag rusade upp, tog på mig jacka och stack hemifrån. ?

          Ja det lät ju helt normalt att han sa åt dig att äta upp sista maten, som att du var ett litet barn

            Klart ni alltid ska ändra på det till det viset, bara för att det är en man som gör det

      Även jag gravid, vecka 19!
      Jag har aldrig i mitt liv varit så här irriterad, och arg över allt, jag försöker vara rationell och andas igenom irritation och ilska.
      Är en het potatis i vanliga fall. Så inte är det lättare med alla jävla hormoner.
      Efter eventuella damp utbrott, senast igår när jag tappade fan allt jag hade i händerna så brast de när keson låg över köksbordet, jag gav ifrån mig världens jävla vrål och gick och satte mig på balkongen.
      Bad om ursäkt till min förstående man.

      Jag förespråkar inte våld på något sätt, men JAG förstår alla kvinnor som får utbrott över allt. Från fel choklad till att tuttar gör sjukt ont.
      Jag levde i någon tro att vara gravid är nog ingen fara.
      Tji fick jag.

      De är helt underbart att känna sin bebis i magen, som små fjärilar.
      Men jag längtar så tills hen kommer ut.
      Av fler anledningar.

      Håller verkligen med! Det finns inget som ursäktar att slå sin partner. Att ta till isskrapan så att personen blöder är ju misshandel. Inget kul överhuvudtaget. Förstår inte varför hon berättar det för sina följare? Inte okej någonstans. Många män blir misshandlade i sina förhållanden men det pratas inte mycket om.

      Att ge sin partner en smäll när man är ordentligt irriterad för att partner inte backar, ja då kanske han möjligen får skylla sig själv.

      När jag var gravid var det snarare tvärtom. Då mådde jag toppen. Annars lider jag av svår pms men jag säger ifrån om att bli lämnad ifred.

    Bra att hon och f inte är tillsammans våld i nära relationer är hemskt.Hoppas hon förblir singel länge.

      Exakt.. hon verkar helt tappat det.. slå en isskrapa i pannan på sin man så det blöder, för han köpte fel choklad,, jisses, köp din choklad själv! Kan inte med denna flicka., ?

        Flicka? Hon är väl vuxen?

          Knappt… kan inte tycka hennes beteende är speciellt vuxet..

        Det var väl därför han lämnade henne. Hon verkar vara en väldigt skum brud.

          The gabjoss tapes säger jag bara ?

            Haha vad då?

      Min uppfattning och känsla är att hon har varit oerhört kontrollerande mot honom under en längre period. När han började leva ett eget liv, med plugget, egna tider, egna vänner osv. då tog relationen slut, för då verkade han få stake och hon insåg att hon inte längre kunde kontrollera honom.

        Exakt min tanke! Spot on.

      En annan kommentar (glömde lägga till det), men verkar inte som att det bara var under graviditeten att det gick vilt till. Hon beskrev ju i något inlägg att de hade oroanmälts av grannarna till Socialen (troligtvis grannarna alltså, kan varken hon eller vi veta) för att de i deras nya boende har bråkat mycket högljutt. Hon erkände då att de hade gjort det, men att hon tycker det är normalt i småbarnsåldern.

      Tyckte alltid imagen av dem verkade vara att båda var mycket sansade och lugna (åtminstone F), så blev väldigt chockad när det kom fram. ?

    Tyckte inte heller min son var speciellt söt när han var nyfödd. Han var jättelik min bror då och jag tyckte det var läskigt. Som tur var blev han söt sen.

      Det finns ju psykiska problem som kan komma efter en förlossning, kan inte det att man tycker sitt barn är fult vara ett lindrigt tecken på det? Som liksom går över efter en tid när man knutit an till barnet mer?

    Camilla gör ett skojsigt och raljerande inlägg om att Gab har steppat upp sina bekännelser och att det är bättre än en dinglande daggmask. Gab erkänner alltså att hon varit så aggressiv så hon slagit hål i en vägg och slagit till sin sambo så han börjat blöda i pannan. Och att hon var sjukt aggressiv under lång tid. Hade det varit en man som skrivit detta och utsatt sin flickvän för allt detta så misstänker jag inte att Cam låtit lika glad. Jag blir uppriktigt sagt beklämd på denna dubbelmoral som är frekvent på denna blogg och att kvinnors våld skrattas bort i allmänhet. ALL våld är förkastlig – att inte vara mogen nog att inse det säger så mycket om Cam.

      Skrattas kvinnors våld bort i allmänhet? Har du lust att ge några exempel på detta?
      Givetvis är våld aldrig okej! Oavsett vem förövaren är!!

        Men det gör det ju. ”Han fick stryk av en tjej haha” och varianter på detta. Eller just graviditetshistorier eller pmshistorier.

          Va? Här inne?

            Ingen har sagt här inne – ”i allmänhet” menas inte i allmänhet i just denna blogg. Dock så har denna blogg ofta en dubbelmoral.

            Nej, inte här inne, utan i allmänhet i samhället. Tror inte att anonym 09.46 menade på bloggen 🙂

              Okej, vad bra. Då förstår jag hur personen menade.

            Härinne händer ju sådant hela jäkla tiden, hur kan det ha missats?

              Att jag skriver inlägg som trivialiserar våld med män som offer och med kvinnliga förövare?
              Det är vad jag trodde att personen menade med sin kommentar och det jag svarade på.

          Fast de PMS-historier jag har berättat ovan är just för att illustrera att man trots mycket okontrollerbar PMS inte behöver utöva fysisk våld. Inte skrattar jag eller någon annan åt det?

        Att kvinnors våld mot män skrattas bort i allmänhet är välkänt, har du verkligen missat artiklar och annan info som kommit ut under årens lopp.

        Och ditt inlägg visar INTE att du tycker att all våld är förkastligt oavsett förövare, spelar ingen roll hur många utropstecken du skriver!!!!

          Jag frågade om här inne, för det är den enda plattform jag kan påverka innehållet på och här kommer du aldrig se mig skratta bort övergrepp. Borde jag har lyft fram detta ännu mer, ja, kanske. Samtidigt får jag kritik för att jag skriver för ”drevande” inlägg och valde därför en annan approach där jag lämnar mycket av ställningstagandet upp till er den här gången, men den gick inte heller hem.

          Damned if you do, damned if you don’t, men för att förtydliga – att bruka våld är ALDRIG okej, oavsett kön.

            Hade du haft det tankesättet ifall det handlade om en man som slog sin partner för att hon köpt fel chips? Att ta en humoristisk approach för att inte bli anklagad för att skapa drev? Ser du inte själv hur ditt svar visar att du inte ser dubbelmoralen?

              Förmodligen inte eftersom jag själv varit i ett förhållande där jag blev misshandlad.

            I de inlägg som du lämnar ställningstagande så brukar du också vara tydlig med det. Du avslutar ofta då med frågor om hur läsarna ser på saken så ditt svar låter som en efterhandskonstruktion. Om du verkligen hade tyckt att våldet som Gab brukat mot sin partner var problematiskt hade du knappast endast skrivit ett skämtsamt inlägg utan att nämna det alls.

              Okej, det respekterar jag att du tycker.

              Men herregud att ni orkar kritisera om precis allt! Tycker det framgick väl att C inte stod bakom misshandel.

    Känns som gravideter blir en ursäkt att bete sig hur som helst på. Tror faktiskt inte att de personer som gör sånt här är superstabila annars heller.. Lite trist supa sådär mycket också, när man har ett ansvar för fler än sig själv. Men ja det var riktiga bekännelser det iaf.

      Ja graviditeter och pms verkar tydligen vara bra ursäkter för att bli ett monster. En gammal kompis berättade många gånger hur hon hade klöst nån kille på ryggen, knuffat ner en annan från sängen, bitit sin killkompis…listan kan göras lång…

      Jag har jättesvår PMDS, självskadebeteende, kontakt med psykvården, etc. Jag gråter mest och mår dåligt själv. Förut kunde jag bli arg och skrika åt min sambo och familj, men nu har jag slutat med det. Biter ihop och lider i tysthet. Inte för att folk uppskattar det, brukar mest fråga varför jag ser så sur ut.

      TLDR; man kan lägga band på PMS om man vill, det är ingen ursäkt för fysisk eller psykisk misshandel.

    ”ta bort kusar på barnen” – vad fasen betyder detta? Fick ingen träff på google.

      Snorkråkor.

      Me too och rensa deras öron med topz.

        Bebisar producerar sjukt mkt vax! Så att det går att peta ut en klump med fingret. Kul!

        Var helt besatt i att skrapa bort min unges skorv i hårbotten.

          Hahah jag satt hela nätter med det, kunde inte sluta. Försökte göra försiktigt så hon inte skulle vakna och när man fick tag i en stor bit, lycka!

    När jag får höra en historia av en vän eller om jag läser nåt på nätet, som här, så brukar jag testa att byta ”han” mot ”hon” eller tvärtom. Och gör man det så blir det tydligt hur man accepterar olika saker p.g.a. kön! Hade jag läst här att en pojkvän kastat saker i väggen så det blir hål samt skadat sin flickvän i pannan för att han blev arg p.g.a. att hon köp fel snussort hade varningsklockorna ring…

      Japp – detta verkar dock Cam ha svårt att se. Om man har vissa värderingar grundat i sig så missar man inte det uppenbara som hon gör i detta inlägg.

        ?

    Jag vet inte, men tycker Camilla fått nog med kritik på senaste tiden..

      Och skulle hon skrivit några åsikter om detta får hon ju istället höra att hon ”dömer en gravid kvinna” och bla bla, kan jag tänka mig.

      Tack, men är den konstruktiv så måste den få vara välkommen.
      Det är inte alltid så kul, men nödvändigt…

      Bloggbevakning är en blogg som varje dag kritiserar alla andra. Men du tycker det räcker nu för Camcam?

    Aldrig gillat den här människan, verkar som en bitch som bara bryr sig om sin röv och utseende

    Vad menar hon med kusar? Fästingar?

      Snorkusar

        Snorbusar säger man här i Skåne. ☺️

          Nä snorkråkor säger vi i Skåne

      Hästar

      Snorkråkor eller bara kråkor, i västmanland.

    https://se.linkedin.com/in/idamarieisaksson/sv-se vanligt arbete
    https://www.instagram.com/idamarieisaksson/ influencer som har mest smygsamarbeten i snitt i veckan 😛

    Min man blev misshandlad både psykiskt och fysiskt av sitt ex. När deras dotter var nyfödd gick mamman på krogen och kom hem mitt i nätterna, hände ofta att hon tex boxade honom i magen när han sov. Och att hon berättade om div sexpartners hon hittat på krogen. De lyckades flytta isär (när han fick flytta hem till sina föräldrar, en egen story för sig.) när dottern var runt året. Flickan är idag 7år och soc tycker fortfarande att mamman är en välfungerande förälder varannan vecka. Efter att jag har fått höra allt som den kvinnan utsatte sitt ex (min man alltså) för, så har jag insett hur brutala förövare det finns. Oavsett kön. Jag hoppas och önskar att sådant tas upp mer i nära framtid.

      åh, då är vi två. min man blev också misshandlad av sitt ex. både psykiskt och ekonomiskt. han var ett totalt vrak när jag träffade honom. de hade ett barn på två år som soc lät mamman ha kvar hos sig..

        Lite samma lika här. Hon kör än idag lite utav en ekonomisk utpressning ”jag har inga pengar så X blir utan middag.” vilket leder till en ond cirkel då min man såklart inte kan leva med vetskapen om att dottern eventuellt får lägga sig hungrig. Men mamman har inte heller haft ett enda jobb och förstår inte heller vikten av att försörja något av sina tre barn. Men köpa öl vet hon hur man gör..Blir så ledsen när jag tänker på hur många människor det finns som låter barnen fara illa på kuppen. Och hur lite soc gör. Har många gånger funderat på om det skulle vara samma sak om pappan lät barnen gå och lägga sig utan mat…

          Kan han inte bara visa meddelandena för soc så han får ensam vårdnaden om barnet? soc borde ju reagera om hon inte har pengar till mat till barnen flera ggr

    Hon är lite egoistisk, är känslan jag fått av henne.
    Men tycker inte de va så mycket jobbiga bekännelser hon skrev om. Mkt har man ju redan vetat om.
    Lite löjligt när läsarna skrev väldigt privata bekännelser.

    Det jag reagerar på är att Gabriella (och säkert många andra influensers)verkar leva livet precis som innan Corona.Flänger runt på stan, dricker drinkar, går ut, shoppar, har stora middagar.. förstår inte riktigt speciellt då Gabriella ändå har en dotter som är hjärtebarn..

    If you are an AOL user then you will be well-known of Aol features and services. AOL allows you specific features with reasonable conditions. It allows you to block the email addresses of the senders easily. Every person who wants to access your computer can block the email address in AOL due to some specific unconditional reasons. Moreover, AOL may block entire domains and prevent millions of senders from sending you emails. In this situation, you can try to Unblock Mail in AOL Email Account with AOL Email Support Specialists. We will provide appropriate assistance related to your issues

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.