Rätar ut ett frågetecken angående Amirs story

TRO MIG!
Jag skulle inte ha några som helst betänkligheter att exponera den här kvinnans ansikte och identitet till HELA världen, men jag FÅR inte göra det av pressetiska skäl. Tyvärr!
Det här är alltså en kvinna som glömde tömma sin dator innan hon sålde den, en dator som var FULL av filmer och bilder på övergrepp på små barn, bland annat där hon själv begår övergrepp på sina egna barn, 2 och 4 år gamla.

MEN!
Det var alltså INTE Amir som köpte datorn utan han har bara fått tag på stämningsansökan som han läste igenom innan han postade sina stories.
Kvinnan är misstänkt för bland annat grova våldtäkter mot sina barn och hennes pojkvän för anstiftan till kvinnan brott och de har båda suttit häktade sedan i november.
Åtal väcktes för fem dagar sedan. 

Jag har förstått att det är många som tolkade Amirs inlägg som att det var han som köpte datorn, men det var det alltså inte. 

 

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu ringer jag Thanos.

  Svara

   Gud vad jag vill gilla din kommentar

   Svara

    Och jag vill gilla din!

    Svara

     Vem är thanos?

     Svara

      En Marvelkaraktär som i filmerna hade målet att döda hälften av befolkningen på flera planeter, bland annat jorden, där resurserna var knappa. Det moraliska dilemmat är att man måste väga det uppenbart fruktansvärda i att döda miljarder mot det faktum att massmorden leder till att resten av befolkningen slipper lida av svält osv.

      Svara

    Cam har väl struntat i att uppdatera likeknappen för att gårdagens öppet spår inte fick så många kommentarer…

    Svara

     Du läser det här inlägget, men tycker likeknappen är det som är mest upprörande?

     Svara

      Nej jag läste kommentarerna ovan som ville lajka… 🙉

      Svara

     Men orka!

     Svara

  Har så svårt hur man kan skriva ut det som Amir gör offentligt! Lämna skiten till polisen och prata med psykolog.
  Han tänkte inte någonstans på barnens säkerhet när han la ut bilden

  Svara

   Sista bilden borde du ta bort Camilla. Folk som vet vilka barnen är kommer kasta ut namnen fortare än någonsin 😭

   Svara

    Förlåt nu kanske jag inte tänkt efter tillräckligt, men vad gör det om namnen kommer ut? Det är väl bara bra om alla vet så den här människan aldrig får komma i närheten av ett barn igen. Ett sånt här äckel borde få en tatuering i pannan så alla ser. Tyvärr så kränker ju det pojkarnas integritet automatiskt men missförstå mig rätt nu, de har ju redan farit så illa man kan så hursomhelst skulle det väl också vara bra för dem om mamman får ett ordentligt straff? Och aldrig kommer kunna göra om det.

    Svara

     Hur tänker du nu? Barnens integritet har redan kränkts av föräldrarna så gör ju inget om den också kränks av resten av sverige? Snälla tänk igen.

     Svara

      Men man vet ju inte vilka barnen är bara för att man tex ser en bild på mamman? Inte ens med mammans personnummer kan man väl leta upp omyndiga barn? Tänker ju anta att hon aldrig kommer få tillbaka dem.

      Svara

       Det kan du ju självklart och deras namn och det extrema övergrepp de varit utsatta för kommer finnas på internet för all framtid också när de är vuxna. Skärp er alla ni som tycker det är okej göra så här.

       Svara

        Jag tror du missförstår mig men aja. Är helt ointresserad av barnens identitet och om någon letar upp klipp och filmer om 20 år så är ju det också ett brott.

        Svara

         Va, hur tänkte du nu?

         Svara

          Jag tror att ni väljer att missförstå. Skitsamma, är inte ute efter att tjafsa med dig eller någon annan. Jag lämnar detta nu. Ha en trevlig helg.

          Svara

     Men tänk på barnen?

     Svara

     Skulle du vilja att alla i din omgivning resten av ditt liv känner till att du blivit våldtagen som barn av din egen mamma? I så fall förstår jag varför du inte tycker det göra nåt att släppa deras identiteter.

     Svara

      Om det betyder att mamman aldrig kommer kunna vara ensam med ett barn igen så ja, jag tror det. Skulden ligger ju inte hos barnen.

      Svara

       Då kan du ju välja själv att som offer lägga ut din identitet i det syftet när du fyllt 18 eller blivit med Internet? Du som utomstående fattar fan inte det beslutet åt en okänd femåring. Offret har rätt välja själv, du äger vare sig hens historia eller framtid.

       Svara

        Jag är helt ointresserad av barnens identitet. Menar bara att hur ska jag som random människa kunna leta upp de här barnen enbart baserat på namn och bild på mamman?

        Svara

         Men ingen bryr sig om just dig och dina personliga motiv, det är helt ointressant? Det är barnens integritet man värnar om och givetvis vet redan nu många vilka de är iom att bilden på mamman läggs ut. Ni som håller på så här måste ju förstå vad ni gör och varför det är vidrigt fel mot offren.

         Svara

          Haha men shit, vadå ”håller på så här” jag frågade, för att jag ville förstå. Jag är uppvuxen i en helt annan kultur så för mig är inte ditt sätt att tänka självklart, men jag lär mig gärna att se i nya perspektiv.

          Svara

           Jag som skriver är också uppväxt i en annan kultur, det här med riktlinjer runt barn och integritet brukar vara relativt lika och barnkonventionen är internationell. Jag försöker verkligen inte vara elak utan anser att det är viktigt.

           Anonym 12:59 ja alltså jag förstår ju att det är jag som tänker fel men jag menar inget illa med det. Det jag försöker säga är att i min värld förtjänar den här människan allt offentligt hat hon kan få, stenas offentligt typ.

           Om bilder på barnen försvinner offentligt så kommer man ju i framtiden inte ha så mycket att gå på förutom födelseår på barnen. Är det önsketänkande från min sida att barnen ändå kommer få skyddade identiteter så att mamman inte kan kontakta dem? Det kanske inte funkar så… Aja, poängen jag försöker komma till är i alla fall att mamman förtjänar allt hat, men om barnen far mer illa på vägen är det såklart olyckligt.

         Du får fram barnens identitet med ett klick om du söker på mamman namn. Då kommer du direkt in på öppen Facebook och instagram med alla familjens bilder på barnen.

         Svara

          Det är ju helt sjukt, borde inte någon kunna stänga hennes konton? Jag menar bara att om det gick att hänga ut mamman offentligt utan att det gick att leda till barnen (förutom att folk kommer att veta födelseår och efternamn typ) så tycker jag att den här människan förtjänar allt offentligt hat den kan få.

          Svara

         det är jättelätt att leta upp vilka barnen är baserat på bild och namn på mamma. hur enkelt som helst faktiskt. för att inte tala om alla som redan känner familjen. alla på skolan. alla som jobbar på deras närmaste ica. de som jobbar på vårdcentralen. grannar. osv osv.

         Svara

       Till 09.46: Skuld och skam är inte samma sak.

       Svara

     Vad betyder ”missförstå mig rätt”?

     Svara

      Det är ett talesätt. Googla innebörden.

      Svara

       Nej. Antingen säger man ”förstå mig rätt” eller ”missförstå mig inte”. Det där är ett sattyg som någon tycker låter bra. Varför skulle man någonsin vilja bli missförstådd? och RÄTT?

       Svara

     Fan heller. Blev utsatt för övergrepp som 7 åring. En av de jobbigaste grejerna var att gå igenom rättegången, alla i bekantskapen fick reda på det och jag blev föralltid flickan som blev utsatt för sexuella övergrepp. Tro mig det skadar. Idag vet jag att skammen inte är min men vet ni hur jobbigt det var och möta barnen till de föräldrarna som pratade om mitt livs tragedi som tonåring, när man försökte leva som vanligt och alltid någon kund e påminna en om det man så gärna ville glömma.
     Nej. Lämna barnen utanför de har lidit tillräckligt.

     Svara

      ❤️ Jag beklagar verkligen det du gått igenom.

      Svara

      Beklagar verkligen det du fått genomlida 💔

      Svara

      Först och främst, beklagar och jag hoppas att du ifred kan få läka på dina villkor ❤️

      Jag har gått igenom samma sak och att bara vara stadens ”snackis” gör så jävla ont, som att de glömmer att det faktiskt är en tragedi man går igenom och att det inte är en dokusåpa som det ska skvallras om..
      Det är som att man utsätts för ytterligare övergrepp om och om igen genom att alla ska påminna en om det. Jag ser absolut ingen positivt med att sprida runt sånt här som ovan, det skadar bara barnen ytterligare.

      Svara

       Beklagar det du fått genomlida. Kärlek till dig. 💕

       Svara

      Beklagar verkligen vad du gått igenom. ❤️ Skickar dig massa kärlek.

      Svara

   Håller helt med, hur arg man än är finns ingen poäng lägga ut bilder vare sig på barn eller förövare, iom att personen är häktad kan det ENBART drabba oskyldiga.

   Svara

   Skiten är lämnad till polisen och människan sitter i häkte.
   Om straffet kan bli tillräckligt hårt tvivlar jag på för det finns inte straff nog för detta.
   Jag tycker trots det att det här var ett fullständigt onödigt inlägg.
   Barnen är uthängda med bilder på hennes Facebook och dit har många hittat.
   Barnen har inte gjort nåt fel och de kommer att förföljas var de än hamnar som barnen som utsattes för detta hemska.
   Lägg av, lägg ner.
   Det här var lite väl magstarkt att dela speciellt som barnen hängs ut.
   Det större barnet går på dagis ( ja, var han är nu vet man inte)
   Och skulle tro han förstår när folk börjat prata.

   Svara

  Snälla ta bort bilden på barnen.😓

  Svara

  Tycker också du bör ta bort bilden. Helt onödigt liksom.

  Svara

  Sån jävla tur att hon inte bara är en hemsk och sjuk människa utan även så pass dum så att hon inte fattar hur man raderar historik.

  Svara

   Historik? Var det inte bilder och filmer kvar på datorn?

   Svara

   När man lämnar en dator till någon utomstående eller kasserar den ska man först skriva över hårddisken eller hårddiskarna. Finns kostnadsfria programvaror som säkerställer att innehållet inte kan återskapas.
   Det räcker inte att enbart ta bort sökhistorik eller filer.
   Man bör också slå sönder hårddiskar med en hammare innan de ska kasseras.

   Svara

  Är det här någon slags godhetsfiskeri från Amir sen senaste tidens rövhåleri mot sina följare på insta? Blir inte direkt impad av att årets rövhål kan spy ur sig mot en pedofil…

  Svara

  Tycker du ska ta bort bilden med barnen och bilden där han skriver vad hon gjort med dem (trots din varningstext).
  Jag förstår att du rapporterar kring någon som skriver detta men TOTALT onödigt att ha med detaljer så här.

  Svara

  Bort med bilden fort 👊🏻

  Svara

  Läste på Flashback nu. Fyfan vilken vidrig och obehaglig person. Har inga ord.

  Svara

   Vad sökte du på? På flasback

   Svara

    Undrar också. Hittar inte tråden.

    Svara

    Vet inte hur mkt man får skriva här men rubriken på tråden är Jönköping 25 årig kvinna häktad – grov våldtäkt mot barn

    Svara

    Tror tråden heter ”25 årig kvinna häktad för våldtäkt på barn” eller nått sånt. Tråden startade i november och det går lätt att leta upp kvinnans IG som är öppen med den info man får på FB.

    Svara

     Vad heter hen på imsta?

     Svara

      All info finns på fb.

      Svara

      Hen?

      Svara

      Kolla Flashbacktråden så står hennes namn, sen är det bara en googling bort.

      Svara

      Kolla Flashbacktråden så står hennes namn, sen är det bara en googling bort.

      Svara

   Som jag skrev; detta kommer gå fort att luska fram.
   Obehagligt.
   Stackars barn

   Svara

  Vad fruktansvärt. Jag blir både ledsen och arg Hur är man funtad om man gör detta. Vill bara gråta. 😢

  Svara

  Snälla ta bort bilden där det står detaljer om vad hon gjort. Vill man veta det går det att ta reda på det själv. Men alla vill inte veta

  Svara

  Camilla, vad är din motivering till att publicera detaljerade beskrivningar bara för att Amir gjort det? Man kan skriva om folk vidriga handlingar utan att gå in på extremt känsliga detaljer. Den här sortens inlägg gör bara att det stör ut som att du fiskar efter mycket klick själv.

  Svara

   För att kicka igång debatten? Är du ny här? Det är röd dag och cam tjänar 💸💵💶💷💴💰 per kommentar

   Svara

    Nej jag är inte ny här och jag vet att Camilla använder samma taktik som alla andra bloggare. Clickbait och provokation. Vill bara att hon ska vara medveten om att folk förstår vad hon gör.

    Svara

     Vad gör du här då om du stör dig?

     Svara

      Är det din strategi i livet? Vända bort blicken om något stör dig? Aldrig protestera?

      Svara

  Det gör ont i hela mig. Inget gör mig så arg som övergrepp på barn. FY FAN!!
  Jävla äckliga jävla människor!!!

  Svara

  Orkar inte med sådant här. Så. Jävla. Hemskt. Stackars stackars små barn.

  Svara

  Finns få saker jag önskar mer än att det kunde inskaffas nåt jäkla körkort eller godkänt prov på att få bli förälder.
  Jag vet att det aldrig kommer gå men sånna här människor får skaffa barn är så fruktansvärt att jag inte finner ord.

  Svara

   Tyvärr är folk bra på att dölja sina vidriga sidor inför andra

   Svara

  Hoppas hon blir våldtagen och fistad varje dag i fängelse.

  Svara

   Jaa!!! Utsätt ett sexualbrottsling med sexualbrott!!

   Svara

    Jo för det har de förmodligen inte varit med om förut. Många förövare har vad jag förstår själva varit offer en gång 😧

    Svara

     Ja det är nog rätt vanligt att förövare själv har varit utsatta för övergrepp som barn/ungdomar. Det är såklart ingen ursäkt men det kan vara en förklaring.
     Därför är det så jävla viktigt att man får hjälp i tid så man inte utvecklar ett avvikande beteende som kan vara skadligt för en själv eller någon annan.

     Svara

  Klarar inte av att läsa detaljerna vad hon gjort.. men våld och övergrepp mot barn borde fan vara dödstraff.

  Svara

  För barnens skull skulle varken detaljer kring övergreppen läggas ut eller bild på barnen.

  Hoppas verkligen barnen får komma till ett tryggt och kärlelsfullt hem snarast!

  Helt jävla obegripligt att man kan skada ett barn såhär.

  Svara

   Jag instämmer helt! Bara för att man KAN rapportera om det så MÅSTE man inte. Vissa händelser bör hanteras av rättsväsendet utan en samtida skvallerrapportering. Det förtar inte den avsky vi känner inför själva händelsen men det här är inte rätt forum. Stackars barn som outas på detta sätt. Lägg ner Camilla om du inte har större omdöme än så här.

   Svara

  Precis som fler skrivit var det lätt gjort att genom flaschback ta reda på vem hon är och genom kortet här få bekräftat att det var rätt person. Så hoppas nu det är rätt person så inte fel blivit uthängd.
  Overkligt att se bilderna på mammans Facebook och instgram, 100% normala bilder och texter! En påminnelse om att förövare verkligen inte ser ut eller beter sig på ett visst sätt utan framstår som 100% normala….

  Svara

   Hittar inte. Vad söker ni på?

   Svara

    25-årig kvinna häktad för grov våldtäkt på barn Jönköping Flaschback

    Svara

   Flera i min närhet delar precis samma foton på sin vardag med barn, som denna människan. Blev faktiskt sjukt rädd – hon verkar ”normal” enligt sin IG men sanningen är så långt ifrån. Usch. Ryser.

   Svara

    Jag känner samma. Undrar hur många runt omkring en som är helt sjuka i huvudet utan att man märker det.

    Svara

     Tyvärr är det nog endel och det är ingenting man märker förrän det är försent.

     Svara

    Jaghar anmält kontot till IG. Jag hoppas at de stänger ner det, inte för att jag bryr mig om att hennes identitet röjs men det finns bilder på barnen och de måste skyddas till varje pris.

    Svara

   Det är helt säkert rätt person, varför skulle hon inte ta bort alla kommentarer på insta annars?

   Svara

    Det har hon inte?

    Svara

     Nevermind. Missade ”inte”.

     Svara

  Var är alla radikalfeminister med kommentarer om att det bara är *män* som begår den här sortens övergrepp?

  Svara

   Åh herregud. Att det är DET du vill fokusera på efter ett sånt här inlägg?
   Alla vet att det främst är män som begår sexualbrott av barn, men självklart finns den där ynka lilla skaran kvinnor som också gör det? Som med allt annat finns undantag.
   Troll!

   Svara

   Finns väl inga feminister, radikala eller inte, som påstår att BARA män sysslar med sånt här? Att de flesta brott av den här typen begås av män är ju bara fakta som inte ens den mest inbitna anti-feminist kan förneka.

   Svara

   Tror de flesta radikalfeminister är fullt medvetna om den statistik dom finns på området – en överväldigande majoritet av förövarna ÄR män. Vilket inte betyder att alla män begår övergrepp. Det betyder inte heller att inga kvinnor begår övergrepp. ’Majoritet’ är det magiska ordet, för personer som behöver hjälp på vägen med läsförståelsen 😊

   Svara

   Det är inte bara män. Men 98% av alla är män.

   Svara

   Här är vi och vi vet mycket väl att 98% inte är hundra.

   Svara

   Fast det är aldrig någonsin någon som påstått att det bara är *män* som begår övergrepp eller andra kriminella handlingar.

   Svara

  Efter att ha läst åtalet kan jag bara säga att vi måste återinföra dödsstraffet. Börja gärna med dessa två och Akilov.

  Svara

   Så du är igenkommande att döma levande?

   Svara

    Nej, jag är döden …

    Svara

   +1

   Svara

  ”I förhör säger kvinnan först att hon inte minns händelserna men sen ändrar hon sig och berättar hur mannen har sagt åt henne vad hon ska göra med barnen, och om inte gjorde som han sa skulle han göra det istället.”
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=7499027

  En fruktansvärd sorglig ursäkt till människa. Ska det vara ett försvar, hon gjorde det så att ingen annan skulle göra det? Stackars barn

  Svara

   Läste lite på FB och tydligen började övergreppen (utifrån det polisen hittat) ca 2 veckor efter hon och hennes kille började träffa varandra. Har svårt att tro att det bara rör sig om manipulation från hans sida…

   Fy fan. Det enda jag är någorlunda glad för är att det upptäcktes relativt snabbt. Förhoppningsvis har barnen hamnat i ett tryggt hem nu.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

  What vilken stad gäller detta?

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Ja exakt, camilla använd din plattform för att varna folk om denna idioten som rymt genom att lägga upp hans bild istället

  Svara

   Nä här outas offer istället

   Svara

   Va?

   Svara

    Censuren har återigen försämrat bloggens kvalité.

    Svara

     Censur? Är du medveten om att det här är en privat plattform som dessutom står under utgivningsbevis?

     Svara

  Svårt att se någon som smyger upp bakifrån…

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

  Ingen köpte datorn, hennes kompis tittade igenom den ifall han skulle köpa den.
  Han hittade då film och bilder på övergreppen och snodde med sig datorn som han sen gav till polisen.

  Svara

  Och detta rör bloggens inriktning hur?

  Svara

   Så att läsarna överlever och kan fortsätta att läsa imorgon.

   Svara

    Det besvarade inte min fråga. Det här är fel forum. Ta det i ÖS isåfall.

    Svara

  Hoppas verkligen alla föräldrar från början börjar prata integritet med sina barn. Något vi vuxna borde göra med alla barn. Så vi inte bara låter oss förfäras av det här och sen inte gör mer. Det är såklart inget garanterat skydd men barn behöver få höra från vuxna om intigritet.

  Svara

   Det är såklart jätteviktigt men just i det här fallet hade det nog tyvärr inte hjälpt eftersom det är barnens vårdnadshavare som är förövaren och hon lär ju knappast pränta in budskapet…

   Men numera är det väl så att man redan på förskolan ska prata om barns rätt till sin kropp? Eller har jag fattat fel? Det är ju annars det bästa; att både v.h och förskola pratar om integritet. Då får de flesta barn en chans att höra om detta.

   Det finns bra böcker på biblioteket som tar upp dessa frågor på ett för barn lättförståeligt sätt: tex Lilla nej-boken, barnen i kramdagen och Det är min kropp. Tips om man inte riktigt vet hur man ska nämna sig ämnet, då kan man läsa bok tillsammans.

   Svara

    Det är en av barnens vårdnadshavare som är åtalad, och det är väl det vanliga? Alltså att det är en förälder och inte båda som är förövaren. Om den andra föräldern pratar om integritet kanske det hjälper barnet att berätta vad den blivit utsatt för

    (I de fall det finns två föräldrar. Och jag anklagar inte pappan i just det här fallet för att inte ha gjort nog)

    Svara

     Ja och det jag menade var alla föräldrar och ”något vi vuxna borde göra med alla barn”. Då vi inte kan lita på att alla föräldrar vill sina barns bästa.

     Svara

      Jag håller med! Svarade bara på ”men just i det här fallet hade det nog tyvärr inte hjälpt”

      Svara

    Ja precis, därför andra vuxna än föräldrarna också måste prata om och jobba med integritet. Då de flesta övergrepp sker inom hemmet. Att man pratar om det ordentligt på förskola/skola och i alla andra sammanhang där barn finns. Känns inte som att förskolan jobbar med det ordentligt än (av min egna erfarenhet). Men det kan få barn att våga berätta vad som händer inom hemmet. Vet att Eleine nämnde det att det hade kunnat få henne att berätta vad hennes pappa gjorde, om vuxenvärlden pratat intigritet. Om barn vet att de har rätt till sin egna kropp.

    Svara

  Här hade du alltså chansen att varna dina läsare för en farlig brottsling. Istället valde du att censurera. Var det för att GM är invandrare? Idag förlorade du mig som läsare. Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som säljer ut sina systrar.

  Svara

   Nej hon är så svensk man bara kan bli.

   Svara

    Ser inte svensk ut eller namnet

    Svara

     Löf?

     Svara

     Snälla! Människan är så svensk det bara går att bli både när det kommer till etniskt ursprung och namn. Erkänn bara att du antog att hon var en invandrare utan att ha kollat upp det själv.

     Svara

    Det fanns en efterlysning här tidigare som Cam har raderat, det var den jag syftade på.

    Svara

     Ja och den kommentaren var helt orelevant för den här bloggens inriktning.

     Svara

   Det är olagligt att hänga ut folk!!!!!

   Svara

    Så polisen begick ett lagbrott när de efterlyste honom? Hur dum får man bli?

    Svara

     Det var en bild som länkades, jag tror inte att polisen gått ut med annat än signalement. Rätta mig om jag har fel

     Svara

   Jag FÅR inte publicera eller låta sådana kommentarer ligga kvar för min ansvarige utgivare på samma sätt som jag inte kunde exponera pedofilkvinnan i kl 09-inlägget. 😔

   Svara

  Så jävla tragiskt att barnens övergrepp har blivit en snackis… ”snälla länka flashback så jag får läsa!!!”

  Vet själv bara hur det var att vara den lokala snackisen när pedofilen som utnyttjade mig åkte fast, det var som en mardröm som aldrig tog slut..

  Svara

  Har mått dåligt hela dagen över det här. Det är min största skräck att det ska hända mitt barn, just för att man verkligen inte har den blekaste aning om vilka som är förövare. Det kan vara precis vem som helst, även de man litar på. Stackars stackars dessa små oskyldiga barn. 💔 Jag hoppas innerligt att dom kommer få hjälp och att dom hädanefter får växa upp tryggt. Att dom blir så älskade att dom förhoppningsvis kan leva så normalt som möjligt efter ett sådant trauma.

  Svara

  Detta var dock bara 1 fall.
  Årligen anmäls ca 2000 fall av övergrepp emot barn i åldrarna 0-15 år, vad denna kvinna gjort emot sina barn är hon troligen inte ensam om.
  Jag förstår att Amir blir upprörd och vill hänga ut denna kvinna för det hon gjort, men det hjälper inte i det stora hela. Det vore bättre att försöka kämpa för att poliser och socialen ska få bättre resurser att kunna utredda anmälningar emot barn, för att dem ska kunna ta pedofilerna, mm. Det borde finnas någon organisation man kan skänka pengar till som jobbar för att hjälpa utsatta barn (om ni vet någon sådan länka gärna under mitt inlägg för att sprida information), om influensers vill göra något borde dem använda sina plattformar för att försöka göra skillnad så att kanske färre i framtiden blir utsatta.

  Att skriva att denna kvinna ska dö, att man hatar henne, osv, det hjälper inte alla 2000 barn som kommer anmäla utsatthet i år eller nästa år, och hur många som inte anmäler vill jag inte ens tänka på.

  Svara

   Och vi vuxna måste ta vårt ansvar och lära barn intigritet och våga prata om det. Tidigt.

   Svara

  Har inga ord. Jag hoppas innerligt att mamman blir våldtagen tills hon dör. Stackars stackars barn, en mamma som kan göra så mot sina små små barn.. Hon är ett monster. Hon ska inte få finnas mer.

  Svara

   Nej det är absolut ingen lösning att våldta någon som henne..

   Svara

  Hennes Instagram är full av hat hat och mera hat. Kommentarer som är oändliga.
  Förstår varför.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.