En influencisk rövtorkare?

Den 3 februari 2016 ställde jag frågan för första gången här inne,och sedan dess har jag undrat som en flundra över den absolut största svårigheten en långnaglad flunsa kan tänkas ha – nämligen HUR man torkar sig i röven med långa spetsiga naglar a Paow eller Sanna Bråding.

Jag vet att ni är många som undrat över samma sak och som nästintill legat sömnlösa på nätterna, men det berhöver ni inte göra längre.
Jag har nämligen hittat hjälpmedlet som jag är övertygad om att varje långnaglad influencer värd namnet bär med sig i sin Chanel Boybag modell större och här är det!!!!

Den finns alltså att köpa på AliExpress så jag förväntar mig att hitta den hos Dennis Maglic, dock till ett betydligt dyrare pris, vilken dag som helst.
Vill ni att jag ska försöka skaka loss en rabattkod då åt er?

 

190 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kommer snart i ett fint paket från Molimenti.

   ?

    Överpris pga en ditsatt etikett med deras logga! ?

     Som så mycket annat då.

      Jag vill veta vad den där typ gängade delen på pinnen är till för? Är det för att få ut det sista?

       Det är för att få ett stabilt grepp om buttpluggen.

  OT: Är det bara jag som får lite konstiga vibbar av ILs nya förhållande? Kan inte sätta fingret på det, men något känns skumt, förutom att det gått snabbt och att det känns osannolikt att hon blir kär så ofta.

   Kär så ofta? Är inte det här andra gången sen Odd?

    Du har alltså missat hennes två senaste förhållande som hon påstod varit ”kärlek vid första ögonkastet” och typ hennes livs stora kärlek och liknande med respektive man??

     Ja jag kände bara till han Erik och nuvarande sedan hon var gift med Odd. Vilka fler var det sen Odd?

      Killen som kallas för Hajen. Day trader snubben som hon kastade under bussen när gjorde dåliga affärer och fick slut på pengar. Tog slut i typ november 2018?

       Ok. Så kär 3 ggr sen odd? Hur ofta får man bli kär enligt dig? 1 gång i livet eller måste det gå x antal månader/år mellan?

        Ja mellan odd o hajen gick det ett tag, men hon har avverkat 3 pojkvänner på mindre än 2 år, det är imponerande som småbarnsmamma samt med tanke på att hon sällan varit ledig heller under den tiden.

         Som småbarnsmamma? Man får inte bli kär då, om man är mamma?

        Att ha fyra seriösa förhållanden på tre år är väl ganska ovanligt?

         Men det tog ju slut med Odd för tre år sen? Så ja, vissa lyckad bli kära snabbt. Lucky her.

       Sen har hon ju haft en pojkvän boende hos sig också, säger hon (medan hon hade tvångsvård med ETC på helgerna och samtidigt flög till bla Oslo…). Ja, det är väl antagligen inte sant, men det har kanske varit fler. Per Magnusson, antik-Peder m.fl. antagligen…

       Hahahaha, när han gjorde dåliga affärer??? Nu har du väl missat lite där.

     Fast har hon verkligen sagt/skrivit mitt livs kärlek om dom föregående två förhållandena? Nej tror jag inte att hon gjorde. Inte klokt med ryktesspridningen härinne, tro inte på hälften vad ni läser härinne, massa påhitt och strunt.

    Om jag inte missminner mig sa Isabella när hon var gift med Odd, att hon aldrig varit riktigt kär i någon. Inte kul för Odd att få höra det, kan jag tänka.

     Du har tjatat om det ganska många gånger. Hon sa efter skilsmässan att hon aldrig varit kär i en man. Jag tar det som att O och killar före honom var just killar. Och så träffade hon en man, som hon blev kär i.

      Haha du tar fel på person jag har aldrig nämnt det tidigare.
      Hur som var Isabella fortfarande gift, även om den juridiska skilsmässan tog ovanligt lång tid eftersom någon av dom missat en underskrift till tingsrätten. Så det blev en ny betänketid på sex månader.

   Mest otäckt är att hon verkar helt gå upp i mannen, nu ska hon inte ha barnen varannan vecka under sommaren som det var sagt tidigare och som de alltid gjort tidigare år för nu ska hon åka med den nya till Franrike och Schweiz. Stod inte ny man och hus i Frankrike på hennes lista? Nu har hon plötsligt också vänner i Marstrand. I podden har hon sagt att hon har bara två vänner, Shiela och Marisol. En normal person tycker hennes utsagor på sociala media som pinsamma.

    Tycker det är mer otäckt att folk lägger sig i och bryr sig så ofantligt mycket. Och har koll? Låååt folk göra som dom vill ?

     Har du missat att detta är Bloggbevakning?
     Alltså en blogg som lägger sig i bloggares och influencers liv, göranden och låtanden.

      Fast när folk börjar bli besatta och kollar folkbokföringen så är det stalking.

      En hel del inlägg och kommentarer är fortfarande gränslösa.

    Du får nog gå tillbaks i hennes blogg och kolla. Dom har väl haft olika många dagar som dom haft barnen under sommaren. Beroende på vad dom ska göra. Du kanske bara ska låta henne vara?

   Minst en av hans utbildningar verkar bara finnas på en FB-sida …

   Vissa blir kära lättare än andra. Kärleken är ju härlig!

   Jag tror att det är ett PR stunt

    Ja, det verkar vara ett reklamsamarbete syftande till att boosta Paul/Roberts business.
    Allt på Bellas Instagram från deras ”road trip” borde taggas som ”branded content”.

   Något annat som även känns skumt är Isabellas tidigare försäljning av huset. Isabella står fortfarande ENSAM folkbokförd där. Nya köparna då? borde inte dom vara skrivna om inte annat. Är huset sålt över huvud taget?

   Ja det är det

    Det köptes av John Arne Larsson men han har redan ett charmant boende på Ekholmsnäs gård som han köpte av Sven-Harry Karlsson (han med konstmuseet i Vasaparken i Stockholm).
    Verkar högst osannolikt att Bellas hus köptes för att bli bostad åt den som redan har ett jättefint boende på Lidingö.
    Nej, hela affären verkar konstig.
    Varför är Bella fortfarande folkbokförd i det gamla huset? Skulle hon ha skyddad folkbokföring borde det framgå av registren snarare än att det verkar som hon fortfarande inte flyttat? Kvarskrivning på den gamla adressen finns inte längre vid skyddade personuppgifter utan den gamla adressen tas bort.
    Men Bella har knappast skyddad folkbokföring eftersom hon sprider uppgifter om sig själv i sociala medier där det framgår var hon bor.

     Tack för ditt svar. Även om jag egentligen blev så mycket klokare. Fortfarande en märklig affär, vad som döljer sig lär väl aldrig uppenbaras.

   Tycker att det här förhållandet är creepy. Det senaste inlägget hon skrivit känns som om det var skrivet av en naiv nykär fjortonåring. Min spåkula skriker : Trubbel!!! Två personer som verkar ha problem med sin identitet och saknar förankring i verkligheten. Fallet kan bli väldigt hårt den här gången. Bella vill återigen bara leva la dolce vita,resa och drömma om diffusa projekt. Hon har redan glömt vad som orsakade hennes ”depression”. Down to Earth Bella och trygga mamma Bella är som bortblåst. Barnen verkar hon nästan ha glömt bort att de finns. Oddan sätt ner foten för f-n och säg åt människan att bli vuxen.

    Helt seriöst tror jag inte att det finns någon som klarar av att tämja Isabella. Hon är som hon är ,och kommer så alltid förbli.

     Det är nog sant. Men så tragiskt att hon släpper barnen som heta potatisar så fort det dyker upp något roligare. Så mycket för ”umgås med barnen och bara vara mamma i två år”. Nu lär hon vara bortrest jämt framöver.

     Ja inte blir man ihop med någon som vill eller tänker tämja en?!

      Isabella är extraordinärt vild finns det öht några spärrar? Hon klarar inte av några längre förhållanden/relationer. Rent allmänt är jag emot att tämja personer.

     Precis som Gynning

   Jag blir kär ett par gånger per år ??‍♀️ Inte alltid man agerar på det.

    Om du blir det, kan du inte dela med dig lite av kärleken. Jag blir typ inte kär längre ??‍♀️
    Alltså på riktigt, det är som om det är avstängt för kärlek för mig haha

    Men en genuin fråga. Är du småbarnsmorsa till 2 barn? Har du precis varit med om en jobbig skilsmässa med ”mannen i ditt liv” och jobbar du – som Bella påstår – dygnet runt (fram tills för några månader sedan)?

    Om du svarar ja på en eller flera av dessa frågor, då känns det märkligt att du jämför er.

    Kär eller ”jag är så j-vla rädd för att vara själv så jag tar första bästa personen som dyker upp och intalar mig själv att det här är kärlek, så jag slipper spendera fredagskvällen själv”??

  Jag tror inte att man behöver torka sig i rumpan när man är influenser. Byxan eller bikinin är ju så långt uppdragen att den till och med torkar de första centimeterna inuti tarmen.

   Jag gick in på din insta och kollade vilka du följer Viktor…bara massa unga influencertjejer. Och sedan sitter du här och talar nedlåtande om dem? Är de runkobjekt för dig som endast duger till det i dina ögon?

    lol, det där gäller nog många tjejer i det här kommentarsfältet också. Följer massa influencers och sedan talar illa om dem…

    Får jag fråga hur du mår när du kommenterar en oskyldig kommenterar på det sättet?
    Det säger mer om dig och dina IG-vanor än Viktors.

     Jag mår bra. Jag gick in på hans insta för några månader sedan när han promotade sin insta i kommentarafältet här. Har sedan dess stört mig på varenda gång han skriver nedlåtande om tjejerna som han följer på insta.

      På vilket sätt skiljer sig hans kommentarer från sättet som vi andra och Camcam skriver om hur vissa influencers drar upp bikinitrosor? Du reagerar mest för att han är en man tror jag. Allt man gör och skriver behöver inte tolkas ur vilket kön som personen tillhör.
      Sedan säger som sagt din kommentar mycket om din syn på män som använder IG och inget om Viktor.

      Jag håller med dig 15,21.
      Jag har stört mig på Victors likefiske länge och hur han alltid snackar ner alla ink sig själv men då för att fiksa efter sympati. Fattar inte att så många gillar honom för jag tycker han är så falsk och nedlåtnade samt sitter på sin höga häst och tittar ner på alla.

       Ja för du är så himla gullig och sjysst nu.. Kom igen, det är en riktig person bakom nicket, skärp dig.

      Men jösses, vad tycker du att alla gör här då? Finns det något annat än hat här?

    Nej, det är enbart inspiration. Jag skulle därtill vilja påstå att ditt påstående är totalt felaktigt eftersom jag följer säkert 5x fler fotbollsspelare än något annat, och oerhört många usla gym-konton som iofs också drunknar i arslen.

     Inspiration? Följer du unga influencertjejer för att få inspiration?

      Dömer du dina egna vanor lika hårt som du gör hans? En freudiansk tolkning av ditt liv på IG. För det vore intressant att höra

   Tycker såna här kommentarer är så himla tråkiga. Uppenbart att du är här för att samla likes.

    Är vi inte alla? ?

     Nej!

      Ok ??‍♀️

    Så kommentarer måste vara skriva på fullt allvar och absolut inte på skoj? Det finns nog mer seriösa sidor att hålla till på för dig i så fall.

  Jag lyssnade på ILs pod om relationer. Jag tyckte hon lät mer empatisk och snäll än vad hon brukar göra när hon kommer med sina skumma uttalanden. Hon kanske är en bra person tänkte jag då. Men njaa så som hon behandlat sin stackars familj…syster och mamma tex, då fick jag tänka om.

   Kanske är IL som är den enda vettiga? 🙂 Mamman och syrran kanske ljuger, vad vet vi

    Fat chance ?

    Omg. Såklart du tror det S.

     Det är inte S.

  Man torkar sig precis som vanligt, även med långa naglar. Inga konstigheter.
  Förstår inte att folk tror man blir helt handikappad med långa naglar.

   Ja vi har ju sett hur bra folk skriver på ett tangentbord med långa naglar, eller håller i en penna. ?

   +1 på denna! Har svårt att tro att de undrar på riktigt. Jag tog bort mina extremt långa naglar för ett halvår sen, och har precis nyligen lärt mig skriva på tangentbord ’utan’ naglar. Allt är en vana, it goes both ways.

   Alltså verkligen. Brukar folk med korta naglar krafsa sig i rumpan när de torkar? Så konstigt är det verkligen inte. Jag har rätt långa (naturliga naglar) och det enda jag har problem med är att plocka upp mynt eller kort från golvet och att trycka på knappar a la hissknapp, spolknappen på toaletter men så använder jag bara knogen. Annars lever jag mitt liv precis som vanligt. Med en skinande rent anus.

    Lite?

    För mig låter det som ganska mycket problem med långa naglar, som vi med korta naglar undslipper i vardagen.

     Fast asså det är ju inga problem eftersom jag har en lösning på det som inte kräver mer ansträngning än alternativet. Att trycka på en hissknapp med knogen är inte jobbigare än att trycka med pekfingret.

   15.10 Tänkte skriva detsamma. Hur gör du camcam, nej förresten svara inte på den frågan…iiiiiii.
   Jag bara menar, man använder ju inte naglarna?? Nog kan du torka dig utan att komma åt naglarna?

  Hahaha alltså… Är det verkligen ett frågetecken för vissa? Det får mig att undra hur folk med ”vanliga” naglar torkar sig. Knögglar ni ihop pappret till en boll och håller det med alla fingertopparna?

   Helt ärligt, ja. Det funkar att göra på samma sätt med långa naglar också.

   Vik-knycklar det och håller med alla fingrar, funkar finfint!

  Men rätt bra med sådana naglar när man petar näsan.

   Även bra när öronen behöver rensas från vax.

    Bara man tvättar händerna sen… Tänk vad mycket skit som får plats under dessa långa naglar. Under det snygga lacket finns kanske snor, öronvax och annat äckel.

     ???

     Det är alltid min första tanke när jag ser folk med långa naglar: allt äckel som utan tvekan finns under dem ? Tycker det är vansinnigt fult och ofräscht. Korta, välvårdade naglar ska det vara!

     Och du tror inte att de med långa naglar använder nagelborste?
     Jag är lika ren under mina långa naglar som vilken kortnaglad människa som helst.

      Jag ser då aldrig en nagelborste hemma hos de med långa naglar.

       Nej, för du besöker så oerhört många som har långa naglar då.

       Man brukar ju inte ha den framme. Eller förvarar du allt på handfatet? ??‍♀️

        Inte? Jag har min på handfatet och det har mamma och pappa också?

      Jag tror inte att dom flesta med långa naglar gör det, nej. Har i mitt arbete i butik studerat tusentals människors naglar, i och med att jag ser naglarna när kunden sträcker fram medlemskort eller pengar. Majoriteten av dom långa naglarna var smutsiga.

      Det räcker med att åka kollektivtrafik ett par timmar för att se hur dålig hygien folk generellt har, många hostar och nyser rakt ut eller i handflatan och petar i näsan. Inte går dom flesta hem och rengör naglarna på kvällen efter jobbet, tror jag. Snarare målar dom på ett tjusigt lack.

      De med naglar gjorda på salong är mycket mer noga med nagelvården än dem med ofixade naglar. Man lägger inte ut tusentals kronor på att få snygga naglar för att sen strunta i dem. Nej, rengöring med nagelborste varje dag och nagelolja på minst en gång varje dag är standard.

      Det tror jag inte ett ögonblick på. Större yta = mer skit fastnar. Om du nu inte skrubbar dig med nagelborsten 24/7…

       Oj du måste ha bacillskräck.

  Vem är Youtube-profilen som vill landa en helikopter i en hästhage, sen tjuvred en häst och la ut på story?

   Jag vill med veta så man kan döma hatiskt och aldrig ge tillstymmelse till support i framtiden.
   Visst vi har alla varit barn och tjuvridit, jag var sjukt våghalsig som 8 åring och slängde mig upp på granngårdens ponny, jäklar vilken resa. Men det här är lixom.. vuxen människa som dessutom lägger ut filmen på internet. Något säger mig att en utskällning inte räcker i det här fallet?!

   Margaux kille la ut på sin story när han eller någon kompis till honom satt på en vit häst i en hage. Hästen såg ut att vara en större ponny eller islandshäst.

   Det kan såklart lika väl ha varit någon annan händelse och gänget som syntes på filmen med den vita hästen hade kanske fått lov av ägarna att hoppa upp på den.

    Aha är säkerligen hon då! Det stod ju ”känd youtube som hyrde hus med flera vänner och artister” Fy fan!!

   Jag vill också veta!!! Tycker jag har koll på de flesta men icke…

   Undrar också, personen förtjänar att hängas ut i ett eget inlägg!! ?

  Haha,hittar inga ord.

  Jag gillar inte långa naglar. Tycker korta med nagellack är jättesnyggt. Ser fräschare ut änn långa klor. ?

   15:30 Jag håller med dig, så fräscht och snyggt med kortare naglar.

  Jag betvivlar inte en sekund att personer med långa naglar kan sköta son intimhygien.

  MEN däremot tycker jag det är supersnuskigt att gå långa naglar inom vård, mathållning, barnskötels (? heter nog inte så) med mera. FÖR det är inte lika lätt att hålla dessa naglar rena

   Ska stå barnskötsel såklart.

    Barnomsorg

   Man får inte ens ha långa naglar inom vården, vilket många tyvärr skiter i.

  Säger mer om dig att du undrar så mycket över folks intimhygien..

  Det är svårt att hålla naglar rena. Även på folk som bara har lite långa naglar ser man ofta när dom inte har lack hur smutsiga dom är. Lätt att inte vara så noga med rengöringen när man har lack på, för då syns ju som bekant inte smutsen. Långa naglar är ohygieniskt. Lärde mig nyligen att en toalett är renare än naglar.

  Den stora svårigheten på riktigt är väl om man ska byta linser med de där hornhinneskraparna. Huuuva!

   Eller menskopp

  Jag förstår inte att man kan vilja ha så långa naglar, det är så ohygieniskt. Har svårt för att ta i hand när jag ser en person med så långa naglar, för jag tänker bara på alla bakterier som samlar där bakom URK. Eller tanken på att en hand med sånna naglar ska ta i något man själv ska ta i… I vissa yrken får man inte ens ha sådana naglar av hygienskäl, det säger sig lite självt hur otroligt ÄCKLIGT det är.

   Ja, det är jätteäckligt. Så snuskigt när man ser folk med långa naglar stå och laga mat, nagelskit hamnar i maten. En toalett är renare än en människas naglar.

    Har en släkting med långa naglar och minns när jag i julas såg henne stå och skala äggen (till ägghalvor) till julbordet med sina läbbiga klor ?. Jag tog inga ägghalvor, trots att jag älskar det. Så jävla äckligt!

   Tror generellt att de med långa naglar är mer noggranna med sin hygien än de med korta naglar. Många slarvar ju med hygienen. Är man ändå mån om att regelbundet fixa sina naglar tror jag man generellt också är mer mån med hygienen. Långa naglar betyder ju hur som helst inte automatiskt dålig hygien.

    Tror jag inte. Är man hygienisk av sig skaffar man inte klor.

    Man får inte ha långa naglar eller nagellack inom vården av hygien skäl, så jo långa naglar är mer ohygieniska än korta naglar.

  Plz skriv ett inlägg om Bellas senaste bloggpost så vi kan diskutera! Är ju absolut sinnessjukt allt som pågår med henne just nu? Vad händer, vem är hon, vad har hon tagit???

   Hon är väl mitt i en ”upp”-period. Vänder snart.

    Ja, nu verkar alla system gå för fullt hos henne.

     Vad är det hon menar när hon pratar om sin mani? Eller hon säger inte mycket om det men blir nyfiken vad som menas med det.

      Att man går upp i något till 200 %, har en massa projekt, knappt behöver äta eller sova. Sen dimper man ner igen och mår, inte så sällan, skit.

      Min pappa har bi polär sjukdom typ 2 som inte är riktigt lika allvarlig som typ 1. Han har ibland perioder när han har tusen projekt som han vill göra nu nu nu, han behöver ingen sömn, han lovar tusen grejer, vi ska ut och göra saker.. Sen går typ luften ur honom som en ballong och han sitter och stirrar i soffan och projekten har runnit ut i sanden. Han har nu höjt sin dos och har relativt problemfritt liv (tycker jag som utomstående) men det är svårt att förstå ibland.

      Utan att spekulera FÖR mycket tycker jag, helt objektivt, att det är mycket som stämmer in på IL faktiskt.

       Okej tack för förklaring! Ja på det sättet du beskriver låter det som henne och dom små hintar hon sagt om sin mani, men hon verkar inte vilja prata om det så mycket alls.

   De här reglerna som hon skriver om i det senaste blogginlägget och pratar om i senaste podden. Existerar dem verkligen i Torekov eller har Isabella bara sett på Solsidan? Jag råkade se filmen igår och det Isabella pratar om är precis det som händer i filmen.

    Vi hade sommarhus i Torekov under 20 år och då fanns det iaf inga sånna regler vid morgonbryggan. Alla går bara i och badar inga konstiga ”regler” alls. Men nån som har hus där nu kan ju rätta mig om dessa regler tillkommit de senaste åren efter att vi sålt huset. Däremot kommer många och badar vid både ydrehall, morgonbryggan och stranden i badrock men så är det väl på de flesta ställen i Skåne.

     Har varit i Torekov varje sommar senaste 10 åren (är 28) och nej, jag har inte märkt av några regler varken vid Morgonbryggan eller ydrehall. Inte heller vid klipporna.

     Att folk har gamla morgonrockar är ju för att det är bekvämt och att man på semestern blir lite mer avslappnad vad gäller sin klädsel så det kommer ju naturligt. Det är full ok att komma i en ny blågrön morgonrock från Versace med det klassiska medusahuvudet på ryggen, som jag såg en gång, och jag tror knappast någon brydde sig. Möjligtvis jag, för jag tyckte den var fin 🙂

      Skriver/säger hon det? Shit, det är ju 100% norpat från det här kommentarsfältet isf

     Badrockarna i Torekov är väl en av flera myter som ”gama Torekovbor” skapat för att markera mot nyrika som just köpt en sjöbod för elva miljoner där.
     Klart att det går att psyka nytillkomna sommarboende med att det tar minst tre generationer att förvärva hembygdsrätt i Torekov och att det finns ritualer att observera t ex vid bad. Självklart ska man ha en badrock som farmor eller farfar använde varje sommar och som hängt i sommarhuset på samma krok i hundra år 🙂

    Alltså NEJ. Har växt upp med sommarställe i Falsterbo och numera Torekov. Några nyinflyttade osäkra personer tror att det verkar finnas ”regler” och att man måste se ut på ett visst sätt och det kunde seriöst inte vara längre från sanningen. Och även om det skulle finnas så skulle åtminstone jag vara såpass säker i mig själv att jag skulle våga bryta mot dem om de inte föll mig i smaken.

    De där osäkra nykomlingarna har oftast nya pengar och vet ej hur de ska hantera sin nya miljö. Och notera att jag inte tycker det är på något sätt fel att vara nyrik, däremot tycker jag det är riktigt löjeväckande med det nyrika och ganska skrytiga beteendet som IBLAND kommer med de nya pengarna.

     Så här säger veteranerna i Torekov som var statister i filmen Solsidan.

     På den tiden kunde man bada naken, berättar hon.
     – Det var så få människor här. Då väntade nästkommande familj uppe vid krönet av morgonbryggan. När den ena familjen var klar så bytte man plats. På så sätt är det annorlunda. Nu är det ju ett lämmeltåg på morgonbryggan mitt i sommaren. Det är väl det som vi ska gestalta i dag förhoppningsvis.

      Haha min morfar badar naken tidigt tidigt på morgonen innan någon kommit dit (morgonbryggan) än idag men det hade han förmodligen gjort var som helst…

    Om man beter sig som folk så bryr sig ingen.

  När man håller sina långa, omålade naglar mot mobilen – eller datorns ljus ser man hur skitiga dom är fast man tror att dom är rena. Tänk hur många miljoner bakterier som bor där under naglarna.

  Ang den raljanta kommentaren i texten i din blid som säger ”There is alwas somtign on sale”.

  Detta är ett verktyg för ädlare så att de slipper tex hemtjänst ska behöva komma och torka dem i rumpan. Många när de blir äldre förlorar rörlighet i armar och axlar men framförallt handlare så att det inte längre kan komma åt att torka sig själva.

  Detta är alltså en bra produkt som ger många ädlare ett självständigt liv med lite mer integritet så att de slipper hjälp av anhöriga eller vården när de fortfarande i övrigt är klara i huvudet.

  Det eller någon som pga sjukdom eller olycka förlorat förmågan att nå där bak för att torka sig själv.

   Tack för att du googlade åt oss.

    Berätta, hur känns det att ha dålig självkänsla? Och varför har du det? Saknar du allmänbildning och har komplex för det?

     Nu förstår jag inte. Kan du förklara för mig?

     Märkligt att du hmm stavar bättre när du är anonym.

    OMG, hur kan det störa dig så att hon lärde dig nått nytt?

   Alltså TRH. Du måste antingen ta bort din auto correct eller lära dig stava. Både här och i din egen blogg. Jag får en hjärnblödning av att läsa dina texter

    Det viktigaste för hmm är inte att stava, mer att få visa upp sina gedigna kunskaper i att googla. Och få sista ordet.

     Man tycket ju att någon som älskar att ha rätt och säga sista ordet borde vara lite mer mån om hur ens texter framhävs?

      Det är en strategi hon använder för att överhuvudtaget få några respond alls på sitt dravel..

     Trh måste verkligen lyckats hittat en öm tå och tufsat till era självförtroenden. ?

      Nej, det är bara så förbannat trist med hmm. Hon har varit blockad tidigare, vore skönt om hon blev det igen.

       Svara inte henne då? ?

        Det är som att inte klämma en finne.

        Bara jag som alltid trott trh är en man?!

         Med den blogg hon har?

          Och varför kollar du den?

       Men sluta gnälla på TRH vi är alla olika. Jävla surströmmingar som bara gnäller.

      Om hon hittat den tån så har det gått obemärkt förbi eftersom jag tröttnat på att försöka tyda hennes hittepå-kodspråk och oftast inte orkar läsa hennes hela väggar av text..

       Visst, vi säger så. ? ?

        Om det är någon som har en öm tå, så är det hmm.

       Få se här nu om jag fattat det rätt. The real hmm har skrivit 1 kommentar men ”Anonym” har postat ca 20 st svar och ändå är det alltid trh som kämpar för att få sista ordet?

       Okeeej! ??

        Och hur många av de anonyma kommentarerna står hmm för?

         Noll! ?

        Du tror att ”Anonym” är 1 person?

  OT, gabjoss visar ”vardagskaoset” med lite papper och färgpennor på golvet medan hon pratar med dottern sitter utan byxor och trosor på hallmattan(!) som är full med precis all skit från skorna när man kommer in?? helt ok att barn är nakna en stund och vädrar osv men att bara låta henne sitta där???

   Ja herrejösses, hur ska vi hålla de nakna barnen från hallmattan?!?!

    Hade du själv satt dig med fiffi på hallmattan eller? Verkligen inte jag iaf och därför skulle jag inte låta min dotter som inte vet bättre göra det. Vi har väl ansvar som föräldrar herregud!

     Jag sitter alltid med fiffin på hallmattan. Bästa som finns. Ska gå och sätta mig där nu, tror jag.

      Är ju bäst om det är en sån där vass hallmatta.

     Herregud, folk måste verkligen chilla lite.

     Haha, men vad är det som är så farligt med hallmattan? Lite jord och allmän skit utifrån som man med säkerhet ändå drar in. Och det lär ju inte krypa upp in i fiffi heller.

    Lyft bort barnen från hallmattan, lätt som en plätt.?‍♂️?‍♀️

   Du hittar inget mer fel när du ändå är i gång

   Usch, berätta du som verkar veta, vad händer om en lite unge sitter på hallmattan?

  Skickade länk på en rövdusch på skoj till min bror, när alla bunkrade toapapper och han sa att han alltid duschar istället för att använda papper.

  Dagen efter hade han köpt en sån, och enligt honom är rövduschen det bästa han någonsin köpt haha.

  Vem är Youtubern som tjuvred och är polisanmäld?

  OT: i Missisibells senaste video så sitter tjejen och kör bil med vloggkameran i högsta hugg på panelen. Får panik på att dessa influencers alltid kollar i kameran och aldrig på vägen…

  Tvål och nagelborste används i större utsträckning av tjejer ( och killar) med långa naglar. Ni med korta naglar tror inte ni får in skit under era stumpar men usch vad baciller ni har där.

   Tvättar alltid mig under mina korta naglar när jag tvättar händerna.

   Tro det du.. usch… det är riktiga bakteriehärdar med långa naglar. Både fult och vidrigt. Och ingen logik kan bevisa att korta naglar skulle ha mer bakterier under än långa.

    Det verkar vara fel på din läsförståelse, idiot. Anonym skriver inte att korta naglar skulle ha MER bakterier bara att ni fortfarande har och inte kommer undan det.

    Tycker förresten det är riktigt fult med korta naglar på tjocka fingrar, ser ut som små korvfingrar.

     Oj, den kommentaren trampade visst på en öm nagel….?

      Nä blev bara rätt irriterad på ditt nedlåtande sätt (samt att du misstolkade kommentaren). Så jag gav igen med samma mynt 😉

       Men oj, bara acceptera att långa naglar är med ohygieniskt än korta? Det är ju därför man inte får ha långa naglar i yrken som kräver god hygien. Men det handlar ju om prioritering, vill man hellre ha långa smutsiga naglar av estetiska skäl, så fine!

    Jag har sett många med ganska korta naglar som har ”sorgkanter”. Jag har halvlånga egna naglar och har aldrig sett smuts under dom. Och jo såklart ser man ner till nagelbädden när man tittar från handflatan.
    Bakterier finns säkert, som på många andra ställen på kroppen, men som sagt man tvättar sig. Har aldrig haft problem med det.
    Jag tycker vi gör så här att du som vill ha korta naglar har korta naglar. Och jag som vill ha lite längre, har lite längre.
    Sluta hata om det.

  ”I wash myself with a rag on a stick” – Bart Simpson när han drömmer om att bli fet

  Helt seriöst tror jag inte att det finns någon som klarar av att tämja Isabella. Hon är som hon är ,och kommer så alltid förbli.

  Och med uppumpade arslen på det. Ryyyser…

  Jag tycker att ILs senaste inlägg känns väldigt rörigt och nästintill m a n i s k t. Tusen grejer som händer igen.

  Tycker Bella verkar mycket uppe i varv nu igen. Pratar om att leva i utlandet mycket nu, med en man hon känt i en månad. Var får barnen plats i den här cirkusen? Hon känns som hon var när det snurrade som värst runt NY.

  OT men har Läckberg lämnat Hedda care nu och relationen med tidigare forever BFF C Saliba?

  Tjejer torkar sig inte i röven, så det är därmed inte ett problem.

   Fina flickor bajsar inte.

  Det här inlägget tycker jag landade lite fel. Det är ett ju handikapphjälpmedel som väl inte är skitroligt (sry, kunde inte låta bli…) att skoja om, inte en knasig wishprodukt som fyller påhittade låtsasbehov.

  Jag har aldrig fattat hur detta kan fortsätta ploppa upp som fråga? Brukar folk med korta naglar torka sig i baken med just naglarna??? Troligen inte så varför skulle folk med långa naglar göra det? Man trycker ju inte in fingrarna vanligtvis så varför skulle det bli ett problem just om man har långa naglar för att vara övertydlig?
  Har haft stilettonaglar ibland och det är som med det mesta andra att man vänjer sig. Tror dessutom att de som lägger ner tid och (mycket) pengar på att ha skulpterade naglar får kunskap om att sköta dom på ett helt annat sätt än någon som inte bryr sig, finns undantag såklart. Går du till en bra nagelterapeut så får du lära dig hur du sköter dom för att de ska sitta länge och hålla, att torka sig är att av det minsta problemen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.