SLUTA KLAMPA OMKRING I ÅKRAR!!!!!!!!!


Ska ALLA bönder behöva sätta upp sådana här skyltar för att slippa influencers bland grödorna?

Efter mitt förra inlägg så har Isabel Adrian antingen fattat att man inte står på åkrar, alternativt blivit lite småskrämd av mitt förra inlägg, men PÅ åkern står hon inte längre.
Hon står bredvid. Alla influencers borde vara mer som Isabel. 🙂

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Min bästa kompis som är polska berättade att influencers gör samma sak där så alla bönder har nu vakter vid sina åkrar.

   Har verkligen alla bönder det? Låter ganska överdrivet och dramatiskt att samtliga av Polens bönder har vakter 😂

    Haha inte alla såklart men många åtminstone i staden hon bor i. Den är väldigt fattig och det finns inte mycket att tjäna pengar på så.

   Tack! 😊😊
   Alltid med trevligt med en kommentar som handlar om ämnet mer än om storleken på den som klampar runt.
   Det är lika illa oavsett om den som gör det är storlek S eller XL.

    Ok. Troligen har du tagit bort massa komentarer om personers storlek. Men just nu ser det ut som det itne finns några komentarer om det utan att du utgår ifrån att det kommer. Vilket är detsamma som att ta upp någons storlek och liiite akward

     Jag är helt övertygad om att de flesta förstår det. 😊

      Haha jag förstod inte det. Jag dör. Så jag tycker du lät hemsk, Camilla!
      Kan vara att jag e lite trött efter ett tungt pass på gymmet.

    Men erkänn att du blir lite förlägen när din favoritinfluencer visar sig vara precis lika enfaldig som alla andra..?

     Jag som trodde att HanaPee var min favorit ju? 😉 Jag tänker att det går att tycka att vissa saker som en person gör är bra och att vissa är mindre bra. Inte ens min sambo gör enligt mig enbart 100% bra saker och honom älskar ju till och med. 😍

    Sorry Camilla – jag ber om ursäkt för den röstberättigade efterblivna delen av dina läsare – ja de som inte förstår att bondens åkrar är vårt skafferi!
    Att trampa ned spannmål borde vara olagligt!
    Men flunsor är väl inte så initierade i varifrån maten kommer.

     Maten kommer ju från Foodora! Det vet väl alla?!

     👏🏻❤

     Den kommer från Valvet i Sigtuna, väl?

      Ja där verkar köttbullar rasa ner från skyn och pasta växa på träden.

  Tack för info.

   Det var så lite så 😘

  Obekväm stämning om bonden kommer när man står topless i hens åker.
  Ni slog det mig att hon kanske knäcker extra som fågelskrämma?

  Vad jag inte förstår är hur man kan bli och leva på att vara en influenser som gråter sig igenom livet.. en person som beter sig så hade ju inte klarat av en förmiddag på en vanlig arbetsplats.
  Tur för dessa att internet finns, och för mig som jobbar 60-70 timmar i veckan på ett arbete som i princip går ut på att inte göra något mer än att vakta tre datorer och kan hänga här samtidigt 🤓🤪🤩

   Åh, jag vill också ha ett vakta dator jobb 😀

   Men berätta vad du har för jobb 🙂

   Håller med! Finns inget positivt kvar i henne 🙁

  Varför orkade inte L-M med att driva blogg med kissie? De var ju vänner för ett tag sedan med och hur stressigt kan det vara att göra en podd med sin kompis.
  Det var väl inte så att de skulle föreläsa för läsarna om kärnfysik direkt.

   Sorry, jag visste ju men skrev fel i all hast.

   Kissie är inte vänmaterial. Bpde hom och LM är självupptagna, ingenbra match direkt.

   Crap. Nu får jag byta Nic. Vi kan ju inte vara två 🥝

    OG Kiwi.

     the real 🥝

      Känner en som heter Kiwi..

       Jag med. Kanske är samma.

        (Lärde känna henne när vi båda pluggade på ltu för några år sedan)

  I så fall bör människan jobba upp självkänslan. Om du inte visste det så var hon nämligen med i Robinson och har själv sagt att hon opererade sig efteråt för att hon inte hade någon kropp kvar. Finns många intervjuer om det.

  Bodde på landet som barn och mina föräldrar lyckades tidigt få mig att fatta att låta bli sädesfälten. Vissa saker gjorde man ju ändå i smyg, men jag har stått på många grusvägar och trånat efter blåklint, suckat och gått hem utan blomster.

  Så oförskämt att förstöra för andras levebröd för att få en bild att själv tjäna pengar på. Om de har trädgård själva så borde de få uppleva en halvnaken bonde rulla runt bland jordgubbsplantorna och klättring i fruktträden. Slutligen ta en sekatör och fixa en gigantisk rosbukett som kan pryda bondens instagram. Eller glädja en eventuell käresta. Jag skulle även glatt ta emot plommon och bigarråer.

   ”en halvnaken bonde rulla runt bland jordgubbsplantorna”. HAHA! 😂

    Helst med gummistövlarna på 😉

   Jag och mina kompisar gjorde en labyrint på en åker jag bodde granne med som barn. Om bonden blev glad; nej, inte speciellt! Om vi gjorde om det; nej men nog fortsatte vi att käka ärtor från åkrarna ändå.

  Jag trodde faktiskt inte att folk var så korkade fortfarande att de traskar ut i sädesfälten och låter sig fotograferas som äkta töntar. Lever de under en sten till vardags? Är de totalt aningslösa och oinformerade? Utan självbevarelsedrift???? Hallå?

   Exakt, om man nu så himla gärna vill ta den där bilden så funkar det utmärkt att sätta sig framför i diket och få med allt bakom!

  Har hon ens provat äta nyttigt?

  Det är svårt eftersom dem flesta överviktiga är sockerberoende. Men om man åt en nyttig frukost, fm fika, lunch, em fika, middag och ev något enkelt innan man lägger sig.
  Inga kakor, bullar, dricka (inte ens zero eller light), och inget halvfabrikat, utan bara ordentlig ren mat lagad från grunden skulle många gå ner i vikt.

  Men det är svårt att ändra sina kostvanor + tar tid att laga mat från grunden, därför många äter halvfabrikat eller trycker i en chokladkaka när man behöver äta något snabbt.

  Vad töntiga de är som håller på. Och att de inte är rädda för alla insekter där i

   Vad för insekter? Mygg?

    🤣

    Dyngbaggar

    Fästingar?

   Finns inga insekter, jag skulle vara rädd för allt gift som bönderna sprutar på.

  Jag blir bara paranoid om fästingar när jag ser folk stå mitt ute i fält sådär. Har för mig att fästingar inte gillar sädesfält men ändå😬

  Jag är så glad och tacksam att du belyser detta, Camilla! 👍🏾 Min sambo samt pappa är bönder.

  Tyvärr är många respektlösa ute på landet, precis som om det är okej att göra vad man vill på åkrar, i skogar osv. Som om allemansrätten gör det OK att göra exakt vad man vill. Förra sommaren var det exempelvis två personer som öppnade och gick in i kohagen (korna var i just den hagen då) som är precis utanför vårt hus.

   Är din sambo din pappa? 🤭

    Oj haha, nej, blev lite fel med formuleringen. 😅

     Det är inget språkligt fel på din formulering, så här blev det den som klagade på den som gjorde bort sig och visade sin okunskap.

     Den språkliga uttolkningen av ”samt” är ”liksom också” eller ”och därtill”. ”Min sambo samt pappa” betyder alltså ”min sambo liksom också pappa” vilket ju är helt korrekt om din sambo och din pappa är två olika personer. Hade du skrivit ”min sambo och pappa” hade det det kunnat misstolkas och bättre hade då varit att skriva ”min sambo och min pappa”.

      Tack så mycket.

    Hon är kanske från Värmland.

   Vore rätt åt dem att få driva fram sin föda hemma i balkonglådan.

    Ja, ibland känner man så när vissa är så sjukt respektlösa.

   I förlängningen är det förmodligen dessa människor som kommer se till att vi inte har någon allemansrätt. Det är ju absolut inte tillåtet att traska hur som helst och kan folk inte skilja på var man får gå och var man inte får gå, kommer det antagligen bli så att man inte får gå på andras marker alls!

  Alltså, om jag skulle gå ut med morgonkaffet i handen och så ser jag hon stå där halvnaken med tuttarna i vädret, vad ska man göra/säga liksom?
  Har åkrar runt mig, men tror inte folk vågar gå ut på åkrar nära hus eftersom dem kan gå en arg bonde efter sig? för jag har iaf aldrig sett någon på åkrarna runt oss, vet vem bonden är så skulle ringa och skvallra direkt, haha.

  Däremot smet grannen hästar ut på åkern en gång, tog ca 1 timme att få in dem, bonden blev inte arg, men det var ju en olycka också så 🙂

   Fatta vilken ofattbar lycka att vara häst och få åtnjuta några timmars frihet på en spannmålsåker. Tror knappt vi kan ana ens en gång… 🦄

  Väldigt oförskämt att klampa rakt ut i någons inkomst sådär. Hon kan väl för fasen stå på vägen bredvid och ta sin förbannade bild utan att förstöra för bonden😡

  Det finns säkert nån som skulle avstå om de ser varningsskyltar med ormar eller skorpioner på. Sen skulle en dold kamera finnas i skylten…… 😂

  Gräsliga bilder båda två

  Isabel står ju åtminstone bredvid!

   …men ack så förargad hon ser ut över att måsta stå bredvid. 😅

    Kan hennes ilskna uppsyn vara riktad mot bloggbevakning? Annars hade hon väl inte brytt sig om att tagga menar jag.

     Chansar på ironi från hennes sida

     Isabel är ju en av dem som det skrivits om i detta ämne tidigare. Men hon verkar lärt sig av sitt misstag och taggar därför Camilla.

  Bott granne med stora åkrar som gränsar till trädgården på landet och har aldrig fått för mig att gå ut på någon annans mark! Kul att folk vara trampar runt och gör sönder grödor.

   Paniken om man spelar fotboll i trädgården och bollen råkar hamna på åkern, då hade man aldrig hittat den igen😬

  Hur lång tid innan Linda-Marie kommer posta och gråta ut om hatdreve mot hennes bild pg av vikt och inte pg av att hon beter dig korkat genom att fotas mitt i maten?
  Jag anmälde bilden då jag anser det vara ett hatbrott och vandalism mot bonden vars inkomst hon så tydligt föraktar att hon även tar bildbevis på det.

   Kan redan se rubriken till snyftinlägget:
   ”Vadå jag försökte ju ba influera utan tröja, sluta säg åt mej!”

   Hon har redan börjar försvara sig i kommentarer på sin instagram. ”Så klart fick vi fota där!”

    Har väldigt svårt att tro att markägaren gav sitt medgivande till att klampa ut på åkern…
    Det är ju en sak att fota en plats och en annan att trampa omkring på den.

    Det är lika dumt ändå för hon inspirerar sina följare att klampa ut i närmaste åker för att ta liknande bilder, en åker där ägaren inte vill ha folk. Samma princip som att fotas på tågspår. 🤦🏼‍♀️

     Fast i ett tågspår kommer ju åtminstone darwinismen att göra sitt jobb, så det borde vara fritt fram!

      Tänk på de på tåget dom kommer bli försenade till sina destinationer

       Hatar när det händer.

      App app, säg inte det. Det finns alltid en liten risk att bli överraskad av en skördetröska.

       Har hänt i Morden i Midsomer, en självgående. Fast Barnaby eller assistenten hann nog fram till undsättning 😊 Går att få lite kluriga tips därifrån om man är less på nån. Vattnade grannens blommor och det såg ut som nån giftig filmklassiker. Henne ska jag vara snäll emot. Alternativt vägra äta kaka.

        😂😂

       En kattmamma och en av hennes små gick den vägen nyligen här omkring 😢 Hon kunde inte sticka när tröskan kom utan att överge de små då de var för små att hänga på henne för egen tass. Så hon stannade kvar och blev strimlad ihop med en av ungarna. Bonden bromsade när han anade oråd så de andra små kunde räddas. Men fy fan alltså. Vilken jävla tragedi 😢😢😢

        Neeej!! Fan också!
        Må de finna frid 🌹🌹❤️

        Går ju ganska många rådjurskid varje år också…

         På riktigt? Hur svårt kan det vara att ha kroppsvärmekamera och larm i en tröska? Herregud, mina jaktkameror har det och de kostar typ 4000kr st. Med tanke på vad en tröska kostar är det fan peanuts. Och nej, jag jagar inte. Kamerorna är bra att ha till annat.

          Jaga spöken tex.

     Håller med!

     Jag tycker att det är bra att du lyfter frågan återigen, men när man blir motbevisad så får man vifta med vita flaggan. Annars kan man ju inte ta bild vid sina vänners pool, för korkade människor kan tro att man kan få gå och bada där även om man inte känner dom. Eller ta bild när man hälsar på hästar i en hage, någon kan ju få för sig att det är ok att alla göra det utan att fråga… etc. etc. var ska man sätta gränsen för vad man ska få fota för korkade människor kan få för sig att göra likadant.

      Det är en annan människas arbetsplats, där är skillnaden!!

       Fast om den människan har ju godkänt att hon är på åker, då är väll bättre att gå på de bönder som tillåter det om de nu förstör för andra bönder

   Du tycker det är ett hatbrott att stå i en åker?

    Missförstå mig rätt. Jag tycker det är dåligt och nonchalant beteende att gå ut i åkern, men ett hatbrott?

     Uppenbarligen hatar dessa influensers bönderna då de medvetet och med uppsåt förstör deras inkomst som de arbetar året om för att få fram på bästa sätt. De hatar bönderna PLUS förstör deras grödor 😁

    Självklart är det ett hatbrott, de utför handlingen mot i detta fallet markägaren och hans yrke pg av din negativa inställning till bonden, hans yrke och hans inställning till sina ägor. Att de bör bevaras fria från lata yngre personer som vill tjäna pengar åt sig själva genom att medvetet förstöra bondens arbete och inkomst. Då de tydligt har en negativ inställning till yrket och dess innebörd.
    Lägg därtill förstörelse av annans egendom och inkomst.
    Detta borde verkligen tas på allvar.

     Min negativa inställning till bönder? Jag är inte ett dugg negativt inställd till bönder. Tvärtom. Jag bor på landsbygd med en åker (som jag naturligtvis inte beträder) som min omedelbara granne. Vad får dig att tro det? Att jag inte klassar svinaktigt beteende som hatbrott?

      Förlåt! Jag läste för fort. Du skrev att ”de” har en negativ inställning. Inte att ”du” (alltså jag) har det. Jag ber uppriktigt om ursäkt!

    Om det står en person en dag i ditt jordgubbsland på tomten. Ditt jordgubbsland som du och dina barn sedan tidig vår skött om och pysslat med. Ni har drivit upp nya plantor under vintern, förädlat och kanske fått skott av mormors plantor. Dessa har ni haft stort nöje med och barnen är glada och stolta över sitt arbete.
    Ni vattnar, planterar, kupar och halmar. Plockar ogräs och vattnat ännu mer, flera gånger i veckan.
    Det närmar sig och det börjar blomma, mycket dessutom. Det ser ut att bli en bra skörd så småningom om.
    Mitten av juni, de börjar bli röda och ni är alla lyckliga över att det börjar bli dags att skörda de första, ni har satt upp cd-skivor och skrämmer för att hålla skator borta, plockat mördarsniglar i mängder morgon och kväll för att hålla skörden fri från dessa. Ni planerar att börja skörda bären om tre dagar och dagen efter när alla är på väg ut spända och upphetsade så möts ni av en person okänd för er som klivit upp i ert jordgubbsland som ni slitit med i tre månaders tid, som står för och åmar sig medan kompisen fotograferar eländet. Personen ropar oj då och kliver ut ur landet och går iväg till bilen på vägen bredvid och åker iväg.
    Kvar står du, barnen och tittar på 30 stora mogna nertrampade röda när, nu mosade av okända personens fötter. Allt för att denne ville ta en fin bild.
    Jag hade då antagit att denne personen på något sött hatade mig och mina barn, och hade en mycket negativ inställning till vårt jobb vi lagt ner på vårt fina jordgubbsland.
    Försök sätta er in i bondens sits dom folk totalt skiter i för att de skiter i honom och hans arbete och inkomst.

     Alltså, vad är det med folk här? Jag säger ju att det är svinaktigt beteende. Jag tycker dessa influencer gör riktigt fel! Jag kan verkligen sätta mig in i situationen. Jag bor själv på landet (och har stor trädgård med många odlingar) och känner folk som har jordbruk, men jag tycker fortfarande inte det är ett hatbrott.
     Jag tycker jag var tydlig med skillnaden. Är jag otydlig?

   I morgon eller ikväll kommer storyn

  Ska lägga mej bland bananerna på Ica och åma loss till en snygg bild. Eller dyka ner bland jordgubbarna i självplocken här ute.

  HUR kan man ha undgått debatten är väl min största fråga

   Jag ska till Lidl och tömma deras bake-off på donuts, bullar, wienerbröd etc på golvet. Sen ska jag ta några simtag bland bullarna för coola bilder. Sen ställer jag mig upp och fortsätter min shoppingrunda som om inget hänt.

   Jag med! Hoppar rakt in bland bären i frysdisken.

   Jag ska åka hem till LM och trampa runt topless i hennes krukväxter för lite coola bilder.

  Älskar Isabels inlägg! 😄

  Att kliva ut och fotas i en annan persons grödor är lika ointelligent och okunnigt år 2020 som att benämna mörkhyade med N ordet.
  Men ingen kommer väl våga påpeka detta för Lina då kommer hon ju börja gråta och kalla det för hat.

   Nisse?

    Japp!

    Varför låtsas som att du inte vet? Vad är humorn i det?

  Att ens komma på idén att fotas i någons sådda fält efter alla drev som varit om detta senaste två åren tyder på en stor ointelligens. Då lever hon ju dessutom sitt liv på nätet så det lär ju inte ha undgått henne att man inte beter sig på detta sätt.

  Snälla skriv inte mer om Book. Hon är inte klook. Kolla hennes insta, beter sig som en took 🙈

  Hon pratar inte övfre Östermalm är iaf säkert🙈

   Menar du när hon pratar om sin turkosa blus?

    ….i storlek medium?

     Den från märket Saint Tropez?

      Som fanns i Solna. Nedlagd.

   Bok-Tok är så störd att det är rent obehagligt att kolla på henne.
   Fattar inte varför hon fortsätter att ranta på instagram. Men det är klart, hon har ju inget annat att göra på dagarna.

  Jag undrar hur många som köpt Linda Maries merchtröja 😅 har hon följare alltså som vill gå runt med en halvnaken bild på henne på magen??

   Hon har väl sin klubb för inbördes beundran, precis som CW, Wollter och de andra cirkusartisterna.

   Hade skämts ihjäl av att ha en tröja på mig med henne på.

    Jag med, hon är ju inte direkt världskänd.. men hon kanske är nöjd med att 12 personer har henne som idol och vill visa upp hennes former på stan.

   Nej! Nej nej! Visa magen gjorde man när man var 14 – 15

  Hon skriver på sin IG att hon fått lov att ta bild där. Frågade hon ägaren då?🤔

   Hon gick alltså till bonden och frågade om det var ok att gå ut i sädesfälten och fotografera sig själv? Och bonden sa javisst, gå ut bara! Hm……..

    De kanske inledde ett samarbete 😁

     Kanske fick hen en merch-tisha i utbyte?

   Hahaha tror jag inte ett dugg på.. varsågod, gå ut och förstör det jag kämpat för.

   Konstigt det där: kommenterade på en annan influencers Instagram om att de inte borde klampa mitt i fälten och fick ett drygt svar att de minsann hade markägaren tillstånd

   Har varenda bonde börjat extraknäcka som backdrop till i influencers och ge tillstånd att trampa ner grödorna istället för att bonden ska få skörda dem eller vad är det som händer?

   Har otroligt svårt att tro att alla som säger sig ha markägarens tillstånd verkligen har det

  Bästa är när man som jägare sitter ute vid fälten(skyddsjagar vildsvin åt bonden) och folk springer ut i fältet för ta foton.

  Rätt intressant att se deras miner när man harklar till högt.

   Jisses, jag hann tänka att du sköt …. inte dem men en bit ifrån! BANG!!!

    Kommer det ett djur bredvid så? Hehe…

  Nu har L-M stängt av kommentarerna. Hade det inte varit bättre att förklara att hon fått tillstånd? 🤔

   Hon hade väl inget ”tillstånd”. Simple as that.

  Varför har hon överkroppen utan kläder??

   För att hon gillar att anspela på sex i sina inlägg. Har du sett hennes Instagram??

    Väldigt sant. Hon är nog en av dem influencers som är mest avklädd på sin Instagram (som jag har koll på)

   Något måste hon ju göra för att få uppmärksamhet.

  Köper inte att hon fick tillstånd. Mobilen i bakfickan? Varför tar man inte bort det för en snyggare bild ? Tror det var impuls , onödigt och dålig bild tbh! Obs inte pga motivet men pga mobilen i fickan 😩

  Bara för att man är överviktig så betyder det inte att man ska bete sig hur som helst och trampa ner åker. Nej lite respekt för dig själv och åkern vore bra. Du kommer skämmas över bilderna om några år!!

  Samma problem söderöver med lavendelfälten.
  Turister knatar ut i fälten för att ta bilder.
  https://www.paulreiffer.com/2019/07/photographers-instagrammers-stop-being-so-damn-selfish-and-disrespectful/

  Är så less på LM..
  detta eländiga gråt & gnäll videos.

  Absolut INTE ok att klampa ut i en åker! Hur tänker dom? Herregud det lär man sig ju som barn.
  Kanske dags att lära ut det i skolorna nu då det inte verkar som att föräldrarna vet själva.
  Borde lära folk hur man skriver ett brev och vart man sätter frimärket också.
  Blir ju mörkrädd ibland när vuxna människor inte vet vart på kuvertet man skriver adressen. Det lärde man sig också i skolan förr.

   Min kollega visste inte vad en brevlåda var för något ens…😬

  Frihet att stå på en åker halvnaken? Då vet hon inte riktigt vad frihet är ;P

  Alltså… sist (på de gula åkrarna) var hon tydlig med att de bett ägaren om lov att få använda fälten vilket jag tror dom gjort även nu. Varför är folk så bajsnödiga 😂

  Men, varför behövde hon va topless ute på ett fält? Vad är det hon vill influera oss vanlisar med? Snälla kan någon berätta vad hon vill förmedla med detta?
  Förutom då att visa allmän idioti att klampa ner en annan persons levebröd.

  Då ska du se vad @skoplajk gjorde, en fucking stol tog hon med sig….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *