Foki blir hobby-influencer!

Nu under sommaren ville jag bara fortsätta att njuta av den härliga tillvaron för att till hösten kommer vårt liv att se annorlunda ut.
Både Atari och Zelda kommer att gå på förskolan. Bill har kommit in på högskolan och jag vill slutföra MBA-utbildningen.
[…]

Det jag vill komma fram till nu är att jag ska sluta jobba kring sociala media under tiden jag studerar. Jag kommer fortfarande att blogga, uppdatera på Instagram och håller kontakt med er såklart! Mitt liv är utan tvekan mycket roligare med er i det. Jag uppskattar vår fina relation och är tacksam att ni har så mycket tålamod med mig. Jag värderar vår relation oerhört mycket ska ni veta. Som vi har vuxit upp tillsammans kommer mina barn att växa upp med er också, helt sjukt!

Varför jag har valt att inte jobba kring sociala medier nu är att jag inte vill sätta ytterligare press och mer saker på min att göra lista. // Foki

Foki har bestämt sig för att helt sluta arbeta med bloggen och tjäna pengar på den under tiden som hon slutför sina studier för en MBA.
Hon vill helt enkelt inte lägga mer press på sig utan vill kunna fokusera på familjen och studierna, då fästmannen Bill också ska sätta sig i skolbänken.
Det kan tyckas vara en enkelt beslut att ta, men jag tror snarare att det är motsatsen.
Som en väl inarbetat och etablerad influencer så går det att tjäna bra pengar, även om man inte uppdaterar flera gånger om dagen, men precis som hon skriver så är det ändå en konstant press med deadlines som ligger i bakgrunden och stressar och hon vill HELT slippa det, något jag till fullo respekterar.
Det var ju så jag trodde att Isabellas sociala medier skulle bli när allt gick åt skogen för henne – minns ni det här inlägget där hon ville bli ”mer mamma”?
Jag skulle snarare säga att det blev helt tvärt om för Isabella – hon har bara blivit mer resande flickvän –  men så bygger nog betydligt mer av Isabellas identitet på sociala medier än vad Foki någonsin gjort, ens när hon var som störst.

Foki är betydligt yngre än mig men ändå så jäkla vis på något sätt.
Like an old soul…
Det här kommer bli hur bra som helst för henne, det är jag säker på!

 

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag trodde hon hade slutat för flera år sedan! Där ser man

  Men va f*n ! Att du inte gillar IL är en sak, men de här inläggen som du börjat lägga upp nu där du hintar om att hon skiter i sina barn är bara så svagt. Hur en förälder är med sina barn är inte något som ska avhandlas på en skvallerblogg, det är upp till föräldrarna i fråga att hantera till den dagen som barnen blir myndiga och för sin egen talan!

   Äh bella älskar att visa hur lite hon har sina kids och hur mycket ”karriären” alltid triumfat dem, en del av excelarket samtidigt som det är sant

   Problemet med IL är att hon bara ljuger, ljuger och ljuger om precis ALLTING för att skapa intresse för bloggen och det måste fram. Att bloggbevakning har mycket om
   IL kommer säkerligen att fortsätta tills den dag IL förstår att hon inte kan hålla på som hon gör, för barnens skull framför allt för det hon gör påverkar barnen indirekt eller direkt genom mobbning och utanförskap.

   Hon borde sätta sig vid skolbänken, plugga upp sina betyg och leva ett liv utanför offentligheten för hon är helt körd bland folket, finns inget att hämta längre i det offentliga.

    Då borde folk lämna henne ifred

     Ja hujedamig att någon lyfter hennes extremt problematiska beteende! Suck..

    Cia ???? +10000

    Återigen, det har inget med barnen att göra! De ska lämnas utanför våra spekulationer. När de blir äldre ska de inte behöva höra från kamrater om hur deras mamma och pappa är, de ska ha rätt att få bilda sina egna uppfattningar om sina föräldrar utan att vilt främmande människor öser på dom sina egna uppfattningar som dom inte har en aning om rätt eller ej.

  Resande flickvän var en bra beskrivning. Det är precis som hennes sociala media handlar om. Började skymta redan under big rocktiden.

  Har alltid gillat Foki. Har inte följt henne på mååånga år, men kikar in då och då (oftast när hon nämnts här). Blir glad att det går bra för henne?

  Kommentaren om Bella var en liten teaser på att det kommer ett nytt inlägg snart.

  Förstår inte heller behovet av att klämma in Bella i ett inlägg om Foki.

   Den är relevant tycker jag!

  Vad ska Bill plugga?

   Fokus skrev för ett tag sedan att han vill läsa till civilingenjör ?

  OT men tyckte Gabriella Joss bild på instagram igår var lite rolig, hon har en väldigt högvuxen gräsmatta i bakgrunden. Verkar inte som att den otroliga fantastiska robotgräsklipparen hon gjorde reklam för går särskilt varm ?

   Haha skriver hon inte också ”Nykter utgång” men sitter med en 4,5:a cider?

  Alltså sluta kläm in Bella i varje inlägg. Det börjar bara bli pinsamt och konstigt nu.

  Jäklar vad tydligt det blir hur du behandlar influencers olika i detta inlägg. Det märks så extremt tydligt att du skriver snällt om Foki då ni fikat ihop och hon gett dig gratisprover på hennes hårvård för något år sedan. När Foki byter riktning i livet så skriver du positivt och uppmuntrar det men när exempelvis du skrev om Mogi här om dagen där hon berättar att hon byter riktning i livet och att hon nu söker jobb så hånar du henne på ett helt sjukt sätt. Rätt obehagligt hur kall du verkar vara som person, att du ens förmår dig att skriva så om andra människor så som du gör på denna blogg.

  Var det inte Foki som lurade kunder på kläder från sitt företag? DVS tog betalt men skickade inga kläder lr blandar jag ihop henne med någon?

   Sant, men tror hon skyllde på de som jobbade åt henne eller något liknande. Någon annan kanske vet mer.

   Jo

   Vi var faktiskt med om det. Kontaktade hennes företag och dom skickade genast ny. Så det kan ju ha varit att man hade problem internt i företagen och inte det som ”affärsidé.

  Hade önskat att bloggen var skriven mer opartisk, det är så uppenbart vilka du gillar och inte. Klagas mycket på att kommentarsfältet har en dålig ton osv, men tycker ditt sätt att skriva på bidrar till det.

  Undrar mest hur de ska försörja sig och barnen om båda ska plugga?

   Zoirak tror jag…

    Den av alla kommentarer svarar du på. Har du inga tankar kring kommentarerna att du är selektiv i hur du skriver om folk? att ett liknande inlägg där Mogi söker jobb inte alls har samma ton som det här om Foki?

     Camilla kan inte ta kritik

     Det är två olika personer, två olika situationer som omges av helt olika omständigheter. Hur ska jag kunna skriva likadant om dem när det inte finns några gemensamma nämnare?

   De har det väldigt gott ställt den familijen över lag. Köpte hus hit och dit, osv, Foki har skrivit förut att dem är miljonärer. Så hon har nog råd, dessutom finns det csn. Och även hennes man hade ju företag innan som det gick bra för så nog inga problem där

   Jag och min man pluggar samtidigt och har två barn. Vi har jobbat innan och sparat pengar. Nu lever vi på CSN-bidrag och drygar ut med lite föräldrapenning. Funkar fint om man är sparsam 🙂

  Helt ärligt, sluta skriv om Foki. Ingen bryr sig om vad hon gör!! 31 kommentarer varav 3 är om inlägget i fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.