Antonija Mandir vs Linn Ahlborg

Antonija Mandir har fullt upp med inspelningen av den nya serien Splash, men hinner trots det uppmärksamma Linn Ahlborgs klädmärke LXA och hur hon anser att den är en kopia på den hon själv släppte för Madlady 2018.
Linn kontrar med att fråga på Instastory hur Antoija egentligen mår, eftersom hon är genuint orolig. (not.)

De båda damerna har designat toppar med relativt likadana, vita axelband med text på. Vid en första anblick kan de säkerligen blandas ihop, men där slutar alla likheter, i alla fall enligt mig.


Jag kan nämligen inte tycka att Linns kollektion är designad alls, utan ser mer ut som sådana där plagg man kan välja mellan om man vill skapa ett eget tryck på ett plagg – typ som på den här sidan.


Det gör exempelvis Margauxs merch också, men till skillnad från den här designade kollektion så kallar hon det för vad det är – merch.

Här nedan ser du en video från LXA The label på lite kläder från det kommande släppet.
Design? Inte design?

[bbw id=”3889964″]

178 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men vänta lite nu… sno nån annans design?!?! Det här är inte en originalide från nån av damerna. Maria Grazia Chiuri hos Dior har gjort en exakt likadan top men redan före 2017. Går att googla. Och jag köpte en dupe på victorias secret 2018. Så där kanske även A M ska backa lite från att kasta sten i glashus… att sätta text på axelbanden till en plain tub topp var revolutionerande när den kom på runway men nu gör ju varje fast fashion företag och deras morsor egna varianter. Synd att man inte kan glädjas med kollegor istället.

      Köpte min på VS före 2018 tror jag.

        Har inte en aning om vem hon (och en hel del andra) är.

          Ok. Men hoppa över namnet och börja med Dior istället. Hon är chefdesigner och designar i deras namn så man kan väl säga att Dior gjorde den här topen först. Jag gissar att du hört talas om dem iaf.

        Antonja är en avdankad ex on THE beach deltagare. Hon vill ha lite uppmärksamhet, även om jag tycker att ingen av deras design är något märkvärdigt. Ser verkligen framåt när influenser flugan för ut.

      PRECIS!!!!

      Men du vet influencers är ju så sjukt kompetenta och konstnärliga. Dom är fotomodeller för budgetmärken, designers för kläder, skor och smycken, trädgårdsmästare, inrednings arkitekter, experter på hudvård, resmål, språk och en massa annat.
      Det är makalöst, för ofta har dom ingen som helst utbildning i sin proffession.

        Och snart mäklare hela bunten ?

        Och du kan inte stava.

          Mitt svar avsåg MoD.

      Kan ej hitta Dior-originalet du syftar på

        Edit: Hittade Diors 2017 nu.. pinsamt. Så basic att köra samma design 3 år senare men att blamea varandra..
        Nä.. Foul play för båda två

          Blamea – är det en växt? Eller en hudsjukdom som rosacea? Eller menar du kanske ”skuldbelägga”?

            The ordinary swedish hippo – är det en maträtt? Eller en hudsjukdom som psoriasis? Eller menar du kanske ”den vanliga svenska flodhästen”?

            Zzzzznark

      S 18:08
      Så jäkla bra kommentar !?

      Och jag har en topp från HM som ser exakt likadan ut, den är från 2017 typ (säkert inspirerad av Dior eller något som ovan skriver).

    Och topprana har dom bägge kopierat från Vitoria secrets.

      Nej dior

      Dior var först. Det heter Victoria’s Secret btw 🙂

      Topprana? Har hört ordet ”rana” som betyder ”vävd ylleväggdekoration”. ”Ranor” i plural. Men ”topprana” – vad är det?

        Fan vad du är oskön.

        Du försöker lite väl mycket.

        Det är en av de bästa ranorna i världen.

    Team Antonija!

      Varför då? Antonija själv har ju tagit idén från Dior så..

      Hon borde ha stannat vid ”ni som köpte min behöver ej köpe Linns”. Det hade räckt som pik och diss!

        Det jag menar är att, när hon påstår att hon designat och lagt ner timmar på något som redan också finns på marknaden så blir det bara dubbelmoral.

          Tycker det låter väldigt dramatiskt med att hon ”skissat och slitit på en design i flera veckor”,.. så är det en svart tubtopp med vita axelband. Inte nog med att det funnits liknande plagg i cirkulation långt innan det att hon själv skissade upp ”sin” design, personligen tycker jag att det ser platt, tråkigt och oinspirerande ut och att hon känner sig förargad över att någon annan gjort något liknande… argh. Förlåt om jag låter grym och elak men jag är så trött på priviligerade influencers som inte kan lära sig att knipa ihop truten (läs: inte klicka på ”posta”). Vad tjänar det till att hon postar det där på sin social media? Hennes baktanke måste ju vara att vinna medhåll från sina fans och samtidigt skada Linn? Mår dåligt av att det är detta tjafs som ungdomen i dagsläget får se i sitt flöde. En vuxen kvinna som låter sin butthurtness spruta över hela Instagram. Folk måste sluta ta sig själva på så stort allvar… goddamn. /menstruations monstret

            Yessssssss hands down!!!!

    OT

    Är det någon som blir övertaggad på att köpa maria nilas hårprodukter när Forni marknadsför dem och ser ut såhär i håret?: (från hennes instastory idag)

    http://www.bilddump.se/bilder/20200819171816-94.191.137.215.png

      Nej

      Fast det är ju innan hon använde en av deras produkter. Efteråt blev det ju fint 🙂

        Såg verkligen Ingen skillnad efteråt? Det var ju typ exakt samma nyans?

          Forni & gänget gör sjukt dålig reklam för Maria Nila. De har publicerat en artikel där två andra personer testar produkten och det är på riktigt NOLL skillnad på före- och efterbilderna!

      Fyfan vad hemskt ? huuur tänkte Maria Nila när de valde henne??

      Måste bara inflika att jag aldrig haft så fattigt hår som när jag använde Maria Nila!!! Fick ge bort till en kompis för jag mådde dåligt av att slänga, var ju inte direkt billigt. Som att ha en smörboll i håret. Nej tack. Tar hellre typ Barnängen från Coop då.

        Fattigt skulle vara FETTIGT ?

          Du menar fett?

        Skulle faktiskt vara ett intressant inlägg hur Maria Niclas produkter varit allt annat än bra för Fornis hår.
        Innan samarbetet hade hon ett vanligt skandinaviskt hår, nu är det endast torrt men samtidigt flottigt och ser inte ut att växa en endaste centimeter?

          Är hon inte italienare? Tänkte ang. ”skandinaviskt hår”?

            Men hon har ju likadan kvalité på håret som man syftar på med begreppet ”skandinaviskt hår”. Är liksom inte specifikt för oss i Skandinavien.

              Hahaha, skandinaviskt hår är inte specifikt för skandinaver?

            Skandinaviskt hår = fint men tunt hår.
            ”Fint” brukar beskrivas som glansigt och ej frissigt. Självklart kan personer som kommer från Italien också ha fint men tunt hår, och därför beskriver man även deras hårkvalite som skandinavisk.

              Fint hår, inte tunt. Skandinaviskt hår är rikligt på hårstrån ( alltså inte tunt) men dom är fina. Skandinaviskt hår har även ofta blandade anlag för rakt och lockigt hår tillsammans.

        Använder enbart Barnängen schampo (inte ens balsam) och får alltid komplimanger för mitt hår, haha. Fick lyxigare produkter från Björn Axén men mitt hår blev fett snabbare då.

          Själv använder jag bara s naturliga produkter som möjligt, märken som Bruns m.m. Håret mår inte bra av kemikalier i mängder.

            Nyfiken, vad är det i så fall i ditt medel?

            Hur definierar du en ”kemikalie”?

              Ej syntetiskt framställt innehåll.
              0
              Meny

              Sök produkter & artiklar

              KATEGORIER

              SchampoHårvårdHårtvätt
              VARUMÄRKE

              Bruns
              Bruns Schampo nr 01 Harmonisk kokos, 330 ml
              295 krLägg i varukorg
              1

              Doftar ljuvligt

              Snäll mot hårbotten

              Rengör håret milt och effektivt

              Skickas inom 24 timmar vardagar. Fri frakt vid order över 299 kr.

              Faktura, kort och direktbetalning. Betala nu eller dela upp.

              BESKRIVNING
              INGREDIENSER
              – Aqua (Vatten)
              – Decyl Glucoside (Sockertensid) – Snäll tensid som framställs av majs och kokosfett. Löddrar och rengör bra. Nedbrytningsbart. Godkänd som Bra Miljöval
              – Sodium cocyl glutamte (Cocylglutamat) – En av de mildaste tensiderna på marknaden, framställs ur kokosolja och kombineras med glutaminsyra från t.ex. sojabönor (ej GMO). Biologiskt nedbrytbar. Godkänd att använda i naturkosmetikprodukter.
              – Glycerin (Glycerol) – Fuktbindare som utvinns ur vegetabiliskt fett, oftast majsolja. Binder fukt mot huden och håret. Eko och ej GMO-odlad majs.
              – Olive oil polyglycerol-4esters (Olivnaturåterfettning) – PEG-fri. Tensid med vegetabiliskt ursprung baserad på olivolja, mjukgörande och ger tillbaka fett till hurden/håret. Biologiskt nedbrytbar och godkänd för användning i ekonaturkosmetika.
              – Guar hydroxypropyltrimonium chloride (Guarmjöl) – utvinns från frön av baljväxt från Indien och Pakistan. Används som förtjockningsmedel. Ger balsameffekt, minskar statisk elektricitet, ger volym. KRAV-godkänd.
              – Xantham gum
              –Simmondsia chinesis seed oil
              – Dehydroacetic acid (Dehydroättiksyra) – Ett svagt surt konserveringsmedel som har ett brett spektrum. Fungerar mot bakterier, svamp och mögel. Tillåten att använda i ekocertifierad hud/hårvård.
              – Simmondsia chinensis seed oil (Jojobaolja) – ekologisk. Utvinns ur jojobabusken. Har en positiv effekt på seborré, mjällbildning och torra eksem i hårbotten.
              – Elettaria cardamomum seed oil
              – Cocos nucifera oil
              – Citrus sinesis peel oil
              – Styrax benzoin resin oil

          Davines och jag har ett drömhår!

            Jag också. Bästa!

            Är det så bra som ryktet gör gällande? Står i valet och kvalet här. OI schampoo funderar jag på.

              Jag köpte små förpackningar för att prova. Schampoot va helt värdelöst på mitt hår(tjockt med fina strån, torrt), återfuktade ingenting. Tyckte dock om balsamet, men inte värt priset. Jag va inte så förtjust i den starka doften heller.

        Samma här! Nu använder jag Nine Yards schampo och behöver tvätta typ var 5e dag! Så jäkla bra, kan varmt rekommendera! 🙂

        Oj. Själv älskar jag MN. Det enda som hjälper min hårbotten (har testar sjukt många märken inkl från apoteket osv)

          Mitt favorit schampo är Hjärtligt 🙂 svenskt hårvårdsmärke med fokus på eko och naturvänliga produkter. Vunnit flera bäst i test och jag är besatt av deras hårinpackning och leave-in cream :)))

            Tack för tips!

            Brukar använda ICAs ekologiska schampo för att det är så behagligt mot hår/botten men skulle gärna hitta ett bättre märke…

              Body shops ginger schampoo. Det enda som håller min hårbotten i schack.

          Håller med! Använder deras serie ”heal” och det är det enda som fungerat på min torra hårbotten. Innan jag började med Maria Nilas schampo hade jag stora hudflagor i hårbotten pga torrt. Testade allt, apotekets olika, Kerastase, Björn Axen, Tigi osv. Men Maria Nilas heal räddade min hårbotten, kommer aldrig byta igen

        Aldrig haft så bra hårkvalité som när jag började använda Maria Nila, först colour och nu volume! ??

          Jag gillar också Maria Nila. Jag använder balsam och inpackning från soft serien. Har tjockt självlockigt hår som gärna blir frissigt. Frissigheten kommer jag nog iofs aldrig bli av med oavsett behandling.

          Funkar också super på mig. Tunt hår med tunna hårstrån. Tvättar håret en gång i veckan med inpackning. Däremellan sköljer jag ur det efter träning osv.

          Ja folk förstår inte att när man börjar använda en ny produkt (schampo/balsam/hudvård) så tar det en stund innan håret/huden vänjer sig. Går man tillexempel över från Barnängen till Maria Nila är det en stor förändring för håret att sluta använda alla sulfater och parabener som finns i ”billiga/vanliga” schampon. Googla om sulfater och parabener.

        Tråkigt att det blev så för dig! Känner inte alls så av deras produkter, min hårbotten har blivit mycket lugnare utan allt mojs som finns i många andra produkter ? tur att det finns nåt för alla

      Oj vilket skabbigt hår!

      Hennes hår är alltid flottigt och ser riktigt smutsigt ut.

        Är inte det på grund av den taskiga gulblonda färgen och utväxten då?

      Alltså håret kan ju bli riktigt trasigt efter man fött barn pga hormoner som ska in och ut i vågor. Tar ett tag för håret att återhämta sig för många, Fornis hår har ju inte alltid sett ur sådär.

      Avskyr dock Maria Nila, testat Heal och Soft-serien. Aldrig haft så torrt och frissigt hår. Har hår med självfall som gränsar till lockigt, det var ingenting för mig iaf.

        Funkar för hårbotten men inte resten av håret. Nu har jag ida wargs fuktschampoo, helt ok

      Ha, ha det var det värsta..

      Äckligt

    Löjligt av Antonija att påstå sig vara hjärnan bakom axelband med text… Måste nog säga team Linn på denna.

    Dior är ju original

    Känns som ett sandlådebråk och gör att jag får en lust att skriva förminskande saker.

    Men det är ju inte ett dugg mognare beteende än deras.

    Så jag konstaterar bara att jag fortfarande har semester och har det gött.

    Team Linn for the win!

    Det som jag uppskattar med Linns släpp är att byxorna verkar vara bra längd så att även jag som är längre kan få den där ”pösiga” stilen ner till

    Jag förstår faktiskt inte hur ALLA ”influencers”, aka kända från Instagram, får en egen klädkollektion? Går det runt? Vem köper?! Jag följer några influencers absolut, men nog skulle jag ALDRIG handla kläder bara för att dem designat..? Man köper ju fortfarande det man tycker är snyggt och prisvärt. Eller köper tjejer sånt här bara för att stötta sin favorit-influencer? Allt ser likadant ut och är overpriced så det sjunger om det! Passformen på båda tjejerna ”kollektioner” var hemsk.

      Man är ju tveksam till att de gör annat än att säga vilka saker de vill sätta sitt namn på på kläder som ändå skulle släppas.
      Ett fåtal verkar ju göra kläder som iaf lite speglar dem själva

      Linns följare köper nog det mesta hon gör (även fast det bara är helt vanliga basplagg som detta).
      Sushin hon nämner i sin mukbang fylldes av kids efter sina videos..
      helt plötsligt skulle massa unga äta chips med löjrom för Linn la upp det etc

    Ute och fiskar likes igen? ?

      Absolut inte men att ha geväret framme närman har barn under 5 år är inte klokt. ?

        ”Absolut inte”
        Tillåt mig att fnissa. Tihi

    Tror att det är svårt att komma på något ” unikt ” när det gäller mode för den vanliga människan. Det samma gäller dagens musik. Man kan bli inspirerad utan att tänka på det. Ta tävlingsprogram som handlar om att skapa mode. Mycket de gör finns redan på ett eller annat sätt.

    Skulle någon be mig skapa något så skulle det bli något som folk redan har sett. Samma sak gäller dem som designar halsband och ringar. Det är mycket lika design som redan finns och som kommer aty göras igen.

      Exaktlamento.

      Mode skapas på en helt annan nivå, och när det kokats ner till denna nivån, så är det mode som influerats av den första skapelsen, vilket i sin tur tar ett tag. Så det som ses på HM, Bikbok, Lindex, Kapp Ahl och alla andra dussinkedjor är ett mode som efterliknar det första originalet.

        Jag är ledsen men ingen av er verkar ha någon koll på mode och modesystemet över huvudtaget.

          Beskrivs rätt bra i djävulen bär Prada när Miranda dissar den blå tröjan

    Tycker det är komiskt hur Antonija för några veckor sen la ut en story på hur konstigt det är att hon hamnar i drama när hon aldrig skapar drama haha

      Hon är dubbelmoralen själv! Och hennes krystade försök till att alltid vara så rolig ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ nej nej nej..

    Är det där verkligen två olika tjejer?

    Tror hon är sur för att Linns kollektion är snyggare

    Varför kan de inte kontakta varandra privat bara? Varför ska alla dras in i dessa otroligt löjliga barnunge fasoner…

      För dom måste ha något att berätta om.

    Men snälla människa, ge dig nu. Lägg ner tiden på dina kids istället för att jaga följare.

    Wow, sjukt originell design!

    Inte

    Bara jag som var sjukt besviken på Linns hemliga projekt som hon gått och hintat om länge och så är det mjukisbyxor??

      Och du hade hoppats på vaddå?

        Haha trodde hon skulle släppa en alkoholhaltig dryck eftersom hon berättat om att hon träffat folk från galliano men kanske inte så pk. Om inte annat hade det ju varit kul med lite roligare kläder??

      Skriver under! Älskar Linn men det här var jag inte beredd på haha.

      Jag med :(( förväntade mig lite mer revolutionerande än träningskläder men men each to their own

      Håller med. Blev så besviken ?

      Lovar det kommer kosta typ 699 för ett par mjukisar eller en hoodie

        säkert skruttigt material också

          Köp alphaletes mjukisbyxor istället, killmodellen är faktist sjukt najs för tjejer, har aldrig haft så bra mjukisbyxor och får jämnt komplimanger!

      Hon fick iaf 800k för sitt första släpp :’) berättat av en vän till henne

        Netto?

    Läppfillers alltså… Så kan man ju också välja att se ut.

      Ja såna där duckfaces ?
      Man undrar om dem blivit blinda på köpet då det mer än ofta går överstyr.

    Antonija har blivit en crybaby. Hon hugger på ALLT som kommer i hennes väg nu, och är ständigt så passivt aggressiv och nedlåtande. Samtidigt håller hon givetvis – som alla andra influencers – på och predikar om att MaN SkA SpRiDa KäRlEk. Stop being a bitch så kanske du inte kommer hamna i drama.

    Undrar fortfarande när hon ska få stå till svars för att hon krängde produkter från scamföretag. Helt sjukt att det fått passera så obemärkt förbi, hon skulle ha fått mer kritik för det än hon fick. Har tappat all respekt för henne.

      ”Stop being a bitch så kanske du inte kommer hamna i drama”, många influensers som skulle behöva anamma det som mantra. Älskar din kommentar. Ha en trevlig kväll.

      Håller helt med dig om att hon är sjukt passivt aggressiv 24/7 och alltid har en så jäkla trist ton på story t.ex. Kan du inte utveckla lite mer kring det här med scam-grejen, tror jag har missat detta.

    Det är ju rakt av kopia på Kanye West märke yeezy

    Finns väl ingen influenser som verkligen D E S I G N A T sina kollektioner. Dem skriver sitt namn för att det ska säljas lite mer än annars. Thats it!
    Har en kompis som jobbar för Bubbleroom och det är ren BS att flunsorna designar.
    Så Antonija kan sluta gnälla. Snälla.

      Hon har ju kämpat i FLERA VECKOR med designen.

        ???

        Ja det var nog svårt att skriva alla dem där bokstäverna på axelbandet ?

    Var är öppet spår ?+?!?!?!?!

      Undrar också

      Eller huuur

      När man för en gångs skull hade en fråga som är svår att googla så är det inget hahah?

        Skriv frågan här?

          Jag tror jag är bög, men jag är inte säker.

            Finns hur mycket som helt på google om det, försök igen?

      Det är onsdaaaaaaag! Upp med ÖS ?

      Camcam var är ÖS???

    Haha men snälla och tönten Antonija har kopierat toppen rakt av från Christian Diors kollektion? Orkar inte ens med dessa töntar. Lever på i deras fantasibubbla med noll verklighetsförankring.

    Märkligt inlägg på micahs blogg. Läs även sista kommentaren. Undrar om avsändaren stämmer. Så fel att ta allt publikt 🙁

      Såå sjukt!

      Men vad stört. Såg även hashtagsen hon använt. Stackars Kelly..

      Länka

        micahs.se

      Alla inlägg är väl märkliga på hennes blogg. Ständigt.

      Gud hade ingen aning om att hon fanns kvar! Inte hört om henne eller läst hennes blogg på säkert 8 år

    För en äldre dam i sina bästa år blir designfrågan extra underhållande. Topparna med text på banden var omåttligt coola om man gick på högstadiet på 90-talet. Helst skulle man ha push up under och bära dem ihop med wct brallor. Givetvis från Adidas. Tror att det var CK som ansågs vara originalet men alla krimskrams butiker hade en variant.

      Blir ändå lite glad när jag ser 90-talsmode på ungdomar på stan ☺️

        Jag med! Så mysigt och nostalgiskt.

      Wct-brallorna med knappar är redan här, helst öppna

        Knappar är ju lyx! Vi fattiga stackar klippte upp våra i sömmen så de skulle falla snyggt över Buffalona.?

          vem fan hade råd med buffalos?! vox från skopunkten och Challenge-tröjor från ica maxi istället för Champion för oss mindre bemedlade.?

      Ribbstickad plagg och raka vadlånga kjolar är också tillbaka

        Åh jag hade en ribbstickad vadlång kjol med slits från Esprit. Önskar jag sparat den nu.

    Kanske dags för ägaren av denna blogg att ta lite ledigt. Hur kan man missa att lägga upp Öppet spår?

      För att ägaren av den här bloggen spenderade förra natten med att vaka över sin nyopererade hund som fått åka in akut. Hon ber så mycket om ursäkt för det.
      Förlåt. Selma hälsar att hon hatar tratt.

      Men jag ber om ursäkt…
      Jag har knappt vetat vart jag haft röven idag. =(

        Du behöver inte be om ursäkt. Jag förstår precis och hoppas att allt går bra med Selma. ??

        ❤️

      Kanske du borde hänga nånannanstans om det är för jobbigt för dig att det inte blev ett ÖS ikväll ???‍♀️

        Ställs många gånger såna omänskliga krav på den här bloggen. Det är ändå en person bakom bloggen, vilket säkert är lätt att glömma bort. Tråkigt med Selma! Hoppas hon kryar på sig ❤

    Så 90-tal

      90-talet har väl dock varit inne igen sen några år…

      Tycker det låter väldigt dramatiskt med att hon ”skissat och slitit på en design i flera veckor”,.. så är det en svart tubtopp med vita axelband. Inte nog med att det funnits liknande plagg i cirkulation långt innan det att hon själv skissade upp ”sin” design, personligen tycker jag att det ser platt, tråkigt och oinspirerande ut och att hon känner sig förargad över att någon annan gjort något liknande… argh. Förlåt om jag låter grym och elak men jag är så trött på priviligerade influencers som inte kan lära sig att knipa ihop truten (läs: inte klicka på ”posta”). Vad tjänar det till att hon postar det där på sin social media? Hennes baktanke måste ju vara att vinna medhåll från sina fans och samtidigt skada Linn? Mår dåligt av att det är detta tjafs som ungdomen i dagsläget får se i sitt flöde. En vuxen kvinna som låter sin butthurtness spruta över hela Instagram. Folk måste sluta ta sig själva på så stort allvar… goddamn. /menstruations monstret

        Oj, detta svar hamnade på helt fel kommentar. Snacka om off topic. Beklagar!

    Inget öppet spår?!!!!!!!

      Jag är alltid öppen för dig, baby. ?

        Hahaha lägg av! ?

    Ot, vilka vänner tror ni Vanessa Lindblad menar (i hennes och Rebecca Stellas podd) inte grattar genuint henne och Bianca nu när dom sålde en del av Caia bolaget? Är så nyfiken.. men får en känsla av att det kan va Hanna och Lojsan!

      Vanessa umgås väl inte med dom?

        Lojsan umgås hon med

      Är väl så i den narcissistiska branschen kan jag tänka mig. Alla vill vara vänner med varandra och ingå i samma klick men samtidigt handlar det om att bräcka varandra för att hålla sig relevant. Vanessa och Bianca har varit smarta och förvaltat det de haft och den plattformen de besitter och kunnat tjänat sig en rejäl hacka, de har samarbetat bra och använt sig av varandras styrkor.

      Tror säkert att den sved hos många som inte förvaltat sitt kändiskap på samma sätt. Till sist kommer väl insikten att man är fast i att göra sina ”designs” åt na-kd. Mycket vill ha mer.

        Du satt den! Känns som att de flesta är en drös wannabes som gärna skulle viljat va nån som stuckit ut och tänkt mer smart karriärsmässigt men egentligen bara är en i mängden istället. Stort grattis till V och B! ?

    Inte design!

    Känns dock som att Linn Ahlborg har lagt ner tanke i sin kollektion samt att hon har ju den stilen och då tänker jag att de är ju bra av henne att faktiskt designa kläder hon bär. Även om just denna toppen har gjorts av fler innan så kan inte Antonija påstå att hon suttit och skissat idén när kollektionen hon gjorde var med Chiquelle eller MadLady, definitionen av fast fashion. Linn har nog lite mer tanke bakom sin kollektion.

    Vad händer, inget ÖS?!

      Man kan inte ösa jämt.

      Förlåt, jag har varit helt väck efter att ha vakat över Selma hela förra natten. =(

        Oj, vad har hänt med Selma?

        Tidsinställ Öppet spår. För de inläggen är de bästa. Kan väl inte vara så svårt.

          Det var ju just DET jag glömde bort att göra. 🙂

    Till och med Puma har kopierat henne nu ???
    https://www.asos.com/se/prd/21433933?acquisitionsource=pasteboard

    Om vi ändå pratar fashion kan vi väl diskutera Modekommandoran Martina Bonniers allt annat än avspända sprättande utanför Acnes huvudkontor ??

      Hahah. Hämtat lite mycket inspiration från kompisen bella månntro?

      ”Nu kör vi!” *struttar oavslappnat runt ett hörn* ?

    Förlåt men klarar inte Ida Wargs tik tok videos… De ser alltid så krystat ut och hon har noll scennärvaro. Sen tänker jag – kom på något eget för just nu härmar hon bara vad andra redan gjort!

      +10000
      TACK!!! då är jag inte den ända som känner så ??????

      Haha håller med! Hennes senaste video är kopierat från rianne.meijer… Komiskt när Ida får kommentarer på sitt inlägg att hon är så kreativ och rolig men så har hon bara kopierat rakt av…tom låtvalet!

      Alltså grejen med TikTok är ju bland annat kopiera och använda andras ljud..

    Båda är sopor som kopierat the blonde republic av saph som bor i Australien….

    Ser ut som Antonja inreder sin nya lägenhet ala Therese Lindgren (och alla andra)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.