Carolina Gynnings vikthets upprör följarna

Att vara snygg och smal snarast möjligt efter en graviditet, är det superviktigt verkligen?
Frågar du Carolina Gynning så är svaret ett rungande ”JAAA!” för varför skulle hon annars skriva en kommentar som den här på Alexia Kafkaletos inlägg på Instagram?

Alexia la upp en video där hon visar kläder – och sin kropp obviously – men låter inlägget handla om just kläder och hur hon vill börja med mer rörligt material på Instagram, lagom till hösten.
Hon får många pipga kommentarer från sina kollegor (som alltid) om hur snygg hon är, men Carolina Gynnings kommentar är skriven på ett sätt som fick både mig och andra att reagera.

Du är såååå smal och snygg redan bra jobbat ?????? // Carolina Gynning

De flesta av oss har förstått att det är extremt viktigt för Carolina Gynning att vara smal, snygg och med oklart införskaffad muskeldefinition, men kan hon inte försöka hålla den hetsen på sina egna konton? 
Följarna som svarar på Carolinas kommentar ifrågasätter hennes hets och varför det är så viktigt och ”bra jobbat” att vara smal (som även verkar betyda snygg enligt den Gynnerska logiken) snabbast möjligt efter man fått barn.
Varken Alexia eller Carolina har svarat något alls än så länge, och jag tror inte heller att det kommer komma.

 

165 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sorry för OT men är det någon som vet varför Marie Jaskari tagit bort sin instagram?

   fortf neeeeeej

   Vem?

    Hon hade en stor instagram där hon la upp massor med bilder på sina barn och sig själv endast iklädd designerkläder.

   Varför försöker du inte få tag på henne och fråga henne själv. Istället för att fråga här.

    För att jag inte hittar henne på insta och älskade hennes konto. Tänkte om jag missat att hon kanske startat en ny instagram eller liknande. Hade jag kunnat fråga henne så hade jag gjort det. Jag känner henne inte, tycker bara att det är tråkigt att inte få inspireras av henne längre. Hennes instagram va så inspirerade och väldigt unik för att vara svensk. Alla andra svenska familjer på instagram är mellanmjölk jämfört mot henne.

     En Googling bort och du hittar henne. Sök lite själv latmask.

      Jag är ingen stalker som har lust att kontakta henne privat via hennes hemadress eller privata Facebook. Det känns oförskämt. Som jag sa. Jag frågade ifall någon kanske visste ifall det va så att hon startar en ny instagram som jag missat. Jag va INTE ute efter skvaller. Jag vill bara veta ifall det fanns någon ny instagram att följa eller om det va så att hon helt enkelt valde att sluta med instagram och kanske hade gjort något inlägg om det som jag missat.

     Unik? UNIK? Hon klädde inte sina barn i något annat än bruna kläder från Fendi och LV och försökte klämma in så mycket märken hon kunde i varje instagrampost. Antar att du vet om att större delen om inte alla grejer var fake. Själva definitionen av begreppet ”stil kan inte köpas för pengar”. Om du inspirerades av henne tycker jag synd om dig.

      Nej det har jag faktiskt helt missat. Varför tror du att det är fejk? Jag har svårt att tänka mig att hennes saker va fejk med tanke på att hon taggade alla designers i sina bilder. Jag har varken hört eller sett att det hon hade va fejk. Det osar avundsjuka lång väg.

       Jag skrev inte den första kommentaren men såg henne i Alanya 2019 i juste en fakebutik.
       Så kan tänka mig en och annan grej säkert var fake, men vem fan bryr sig ??‍♀️

       All info finns på nätet om man orkar leta. Hon och hennes man åker visst på särskilda resor där de köper fejkgrejer in bulk. Sen måste du också analysera rimligheten i att ha en enorm garderob av ”märkeskläder” samtidigt som man bor i hyresrätt i en åt oss vara ärliga nu, sunkig förort? Är det dåliga prioriteringar i samband med hög belåning och skulder annars? Kan du lägga ihop ett plus ett? Gissar att du är ganska ung.

       Och nej, jag är inte avundsjuk på henne och hennes situation. Jag gillar vissa märken men gillar inte att se så brackig och nyrik ut. Tycker det är roligare med kläder där märkena inte syns så mycket men materialen är fenomenala i silke, skinn, kashmir, osv. och passformen är perfekt och skräddarsydd.

        Jaha.

       Nej taggar man designersen i sina Instagrambilder KAN det ju bara inte vara fejk ?

   men gud vad ointressant!

   Marie vem???

  Är det nån som är chockad över att den kanske mest ytliga kvinnan i Sverige lägger en ytlig kommentar?

   Finns betydligt ytligare än Carolina.

    T ex Marie Serneholt

  Kan vi inte prata om Fornis hyckleri där hon i början av corona nojade sönder, satte sig i karantän och typ skammade alla som inte gjorde detsamma utan fortsatte festa osv? Klipp till nu några månader senare när hon håller stor fest för massa människor bara för att hon är trött på att leva så….. :)))) trött på såna typer av influencers (90% av dem?)

   Tycker Forni i allmänhet verkar oskön, självisk och skenhelig. Allt handlar om yta och status och så lägger hon inte lite ”djupa” texter för att vinna sympatier. Fattar inte heller hur man kan lämna bort sitt barn i princip varje helg för att festa. Varför ens skaffa barn? Och om dom nu måste festa jämt får dom väl turas om att stanna hemma med bebisen.

   Och så det där med Corona… Så pinsamt att sitta på höga hästar och tycka att alla gör fel tills man inser att det var tråkigt att jobba hemifrån och inte få festa och då helt plötsligt är allt okej igen.

    Låter exakt som vilken random influenser som helst!

   Och sen ett sånt malplacerat inlägg om sonens 13 månader.. det är inte som att följare glömmer att man gör ngt egotrippat och korkat bara för att det visas ett barn…

   En annan sak som jag som utlandssvensk numera funderar lite på är den skattefinansierade förskolan. Som kom till för att föräldrar ska kunna arbeta. Nu lämnar forni mfl barnen på förskola från ett års ålder för att kunna yoga, göra naglar och fota en lunch med kompisar?

    Förstår poängen med tekniskt sett så är det ju deras arbete… Även om det är ett märkligt sådant. Det blir svårt det där när man ska börja peta på vilken sorts arbete som krävs för att man ska få lämna på förskola. Ska en författare eller konstnär som arbetar från hemmet få ha på förskola? Nu vet jag ju inte exakt vad Forni gör men många influensers lägger ju mycket tid på att skapa innehåll och då även redigera bilder och film tex – Faller inte det under samma kategori som någon som skapar digitalt innehåll åt andra kanaler än sin egen? Som sagt – Hör dig verkligen men tror det är farligt att börja tumma på vad som är ”rätt sorts” jobb och inte.

    Men det är ju hennes jobb. Det är ju det som ger henne inkomst och då betalar hon också skatt. Jobbar man så får man ha sitt barn på förskola.
    Eller ska det bara gälla vissa jobb?

     Att yoga är INTE hennes jobb.

  Fast hon skriver ju ”smal OCH snygg”. Får man inte vara det? ?

  Att folk väljer att tolka in det på sitt sätt är väl upp till var och en. Jag tolkar det som att den här Alexi vill lägga upp mer träning osv medan Gynning kontrar med att hon redan är fin som hon är (fast i andra ord). Men man kanske inte får vara snygg och smal. Känns som att numera är det bara okej att vara tjock/”kurvig” och snygg.

   Förlåt, Alexia*

   ”rörligt” i den här kontexten tolkar jag som i videoformat, och inte som träning.

    Ahh jag som är trög. Jaja, my bad ?

   Rörligt format tror jag hon pratar om. Alltså typ video. Inte träning.

    Ahh jag som är trög. Jaja, my bad ?

   Träning? Men Alexia nämner väl inte ens träning i sitt inlägg, utan video.

    Ahh jag som är trög. Jaja, my bad ? skyller på att hjärnan inte är helt med pga endosmärtor.

    Gynning kanske också missuppfattade ?

     ”Gynning kanske också missuppfattade ?”

     Min tanke också.

     Krya på dig, din stackare! Jag lider med dig!

     ”Redan” i gynnings kommentar refererar väl snarare till ”så snart efter förlossning” (därav ”bra jobbat”), inte att hon redan är snygg och inte behöver träna.

  Men ja det är gynning liksom.. Hon verkar ha det rätt jobbigt med alla sina kroppsnojjor. Hoppas döttrarna skyddas från hetsen och bara kan vara

   Ja herregud… hon vill verkligen se yngre ut. Men det gör hon verkligen inte. Nu ser hon istället ut som en 50 åring i väldigt bra form ? Alltså hon har gjort för mycket med sitt ansikte och kropp.

  Känner bara stackars hennes döttrar. De måste bli väldigt påverkade av detta.

   Vilken korkad kommentar! Bara för att ens mamma är ”ytlig” betyder det inte automatiskt att barnen far illa av det. Jag tror knappast hon skulle tvinga sina barn att vara smala!

    Det fattar du väl att barnen påverkas av sina föräldrar?!?

     Ibland faller äpplet långt ifrån trädet, hennes barn kanske växer upp och blir starka, självständiga OCH kloka. Precis som så många andra barn gjort förut trots föräldrar av tveksam kaliber. Det är så mycket ”stackars alla barn!” över minsta lilla idag, men vafan, kom igen. Har vi inte lärt oss vid det här laget att barn kan till och med växa upp under de mest miserabla omständigheterna och ändå bli fullt fungerande vuxna? Jag tror nog att Gynnings barn har det helt okej hos den bästa mamman för just dom. Det krävs mer än några dumma kommentarer på nätet för att jag ska börja oroa mig för deras välmående. Det är bättre att fokusera på de som verkligen har det bedrövligt på riktigt.

      Ja, se bara på maskrosbarnet IL.

      Många av oss som vuxit upp under svåra förhållanden skulle nog vara överens om att det där med att vara en ”fullt fungerande vuxen” är en definitionsfråga. Fullt fungerande som i att jag klarar min vardag och har ett fungerande liv – Jodå (dock har alla inte sån tur). ”Fullt fungerande” som i ett fullt fungerande känsloliv fritt från psykisk ohälsa och men som påverkar relationer och självkänsla – Nä. Där är det nog inte många barn som växer upp under ”miserabla omständigheter” som klarat sig problemfritt.

       Jag som skrev kommentaren har oxå en kass barndom, men jag har klarat mig bra. Likaså flera som jag känner. Och jag vet de som har haft det hur bra som helst men hamnat snett med diverse självskadebeteenden. Men vad vi har upplevt har ingenting med gynnings barn att göra. Jag står fortfarande fast vid att jag inte oroar mig det minsta för hennes barn, och att vi ska fokusera och hjälpa de som har de bedrövligt på riktigt istället för att ropa varg över skitsaker.

     Ja, exakt – klart barn påverkas av föräldrars verklighetsuppfattning o vad som är viktigt i livet. Speciellt när föräldern ser yta o kropp som det mest betydelsefulla o viktigast att fokusera på- allt annat är bara ett spel för gallerian – ytligheten personifierad. Gynnings döttrar är i en sårbar ålder o hon är så enormt kallsinnig som helt kallt väljer att utsätta dom för sitt BS.

    Det är ingen av oss som vet hur Gynning är i privatlivet med sina döttrar, kan absolut vara så att hon inte pratar bantning/vikt/utseende med dem och det är ju bra. MEN barn gör som vuxna gör. Döttrarna är inte blinda eller döva, de lär se och höra hur besatt hon är av sitt utseende och att vara smal. Det sätter spår. Förhoppningsvis inte några stora spår, men ändock…

     Precis min tanke! Nån liten kommentar kanske som man inte tänker på vid matbordet, typ ”nej jag ska inte äta pastan då blir jag så tjock”.. Barn snappar upp mer än vi tror

      Kan tänka mig att det är maxat med snack om snygg, sexig varvat med många klädbyten o att bättra på makeupen inför nästa tagning för att sedan rusa iväg på träning o så hem igen för att göra sig snygg o försöka se sexig ut igen. Svettigt det där!

   Låt bli att tyck synd om andras barn. Inte ok.

    Klart man kan tycka synd om andras barn?

     Ja absolut – vittnar ju om empati o medkänsla – precis det som världen behöver, speciellt dom unga.

    Så tråkig inställning att man minsann inte får ha åsikter om hur andra, bakom stängda dörrar, tar hand om sina barn. Det borde ju vara tvärtom, många vuxna ögon som kan hitta ”fel” och hjälpa till minskar väl risken för framtida psykisk ohälsa, inte bara hos barnen utan samhället i stort.

  Unpopular opinion, men…

  Man har så mycket roligare som smal. Jag har varit överviktig, men är nu ganska fit efter ändrade vanor. Orkar så mycket mer, har t.ex. börjat med cykling och wakeboard. Mycket roligare att köpa kläder. Kan räkna upp otaliga positiva sidor av att vara smal.

   såklart och det vet alla men håller tyst om det för att de inte är direkt politiskt korrekt.

    Under perioden 2006 till 2018 hade andelen vuxna mellan 16–84 år med antingen övervikt eller fetma ökat från 46 procent till 51 procent. Störst ökning under perioden skedde bland de yngsta (16–29 år) vars andel av övervikt eller fetma var 9 procentenheter högre 2018 (31 %), jämfört med 2006 (22 %).

    Om hetsen är så stor att va smal så vet man att det inte fungerar. Folk vill va tjockisar ändå.

     Klart man vill vara en tjockis, hellre det än att vara en bitter smalis.

      ALDRIG träffat en glad tjockis.
      På ytan kan de verka glada absolut, men så fort man lär känna dem mer på djupet så väller det upp en massa annat. Så vem är egentligen bitter…?

       Låter som att du gjort en vetenskaplig studie.

       De tjockisar jag har träffat har hatat smala tjejer av hela sitt hjärta. Det har liksom antingen varit uppenbart som kommentarer som ”usch skinny btches” eller sipprat fram efter för många glas vin. Osunt att hata en grupp individer på det sättet, helt oprovocerat.

        Samma här!!
        Finns inga elakare tjejer.

       Du har aldrig träffat en glad tjockis? Om vi, för en sekund, skulle utgå ifrån att det faktiskt stämmer – vilket det ju inte gör- så tror du inte att det kan ha att göra med att tjockisen blir negativt bemött av omgivningen?

       Lite som den som har en stor näsa som personen är missnöjd med – det är egentligen inte jättenäsan i sig som gör personen olycklig, utan personer runt omkring som kommenterar eller tittar- det o så de normer i samhället som styr över hur en näsa helst bör se ut. Förstår du?

      Du menar att man måste vara bitter om man är smal?

   Unpopular opinion men man har mycket roligare som tjock. Kan avslappnat ta för sig av eftermiddagsfikan på jobbet och njuta av den goda kakan, medan spinkisarna runtom har en enorm bekymmersrynka och står och suktar efter kakbiten men sedan nöjer sig med några torra solrosfrön istället. Mycket roligare att gå på restaurang och kunna beställa vad som helst utan ångest eller tankar om att man måste ut och springa 22 km nästa dag. Och så fryser man inte så mycket under den typ 10 månader långa vintern i Sverige. 🙂

    Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Jag tränar 5 morgnar i veckan men avstår verkligen inte från nåt fika eller fredagspizzan. Mat är gott, träning får mig att må bra! The best of both worlds!

     Jag vet, jag raljerade lite för tyckte det var tramsigt att framställa vara smal som en unpopular opinion… Är väl en åsikt som sprids hejvilt överallt och har gjorts i flera decennier? Nutrilett, viktväktarna, Paulun, Atkins – massor av folk som tjänar pengar på den tydligen ”unpopular” åsikten att vara smal är eftersträvansvärt… Hmm?

     Önskar så att jag hade sån balans! Har alltid haft svårt me just balansen av träning och kost ? Tränade innan jobbet förut men går upp 04 nu för att hinna jobba heltid men också hämta barn i rimlig tid ?? ska försöka få in träning iaf 2-4 gånger i veckan nu när vardagen rullar igång igen.

      Varför måste du jobba heltid? Klart det är svårt med balansen då.

    Unpopular kommentar men vem lever längst? Den som inte äter allt som lockar och motionerar eller den andra…
    Fler borde värna om kost och motion.

     Folk som tränar måttligt och äter bra utan att varken hetsäta eller svälta sig, är de som lever längst. Oftast hamnar man på en hälsosam viktnivå av sig själv via träningen och en bra kost. Har för mig att några kilos övervikt inte är farligt så länge man ändå tränar osv.

     Om vi skulle fokusera på hur kroppen känns och allt fantastiskt man kan göra med den (dansa balett, springa och utöva yoga) så skulle folk må så mycket bättre. Jag blir alltid glad efter att dansat och även om man får snygg kropp av balett så är det mest en trevlig bonus utöver att jag gör något bra för min kropp! 🙂

      Fast är inte just balettskolor kända för vikthets och skeva ideal?

       Tränar inte på hög elitnivå och framställde inte hela idén med balett som perfekt bara att jag själv mår bra av det och att kanske inspirera andra att hitta någon träning eller idrott de gillar. Hejdå med dig ??

     Precis. Träning och bra kost handlar lika mycket (om inte mer) om att må bra och ha ett långt och hälsosamt liv, som det handlar om att se bra ut. Historiskt så har kosthållning handlar om att banta och att avstå, medan det ju är vetenskapligt bevisat att vi måste ändra vår kost för vi äter ihjäl oss.

    När jag var tjock svettades jag sjukt mycket hela tiden. Jag gick i t-shirt på vintrarna för att jag alltid var så varm. Det var en av reflektionerna i skillnaden på hur det var för mig som ”normalviktig” kontra väldigt stor.

    Hmm, jag har alltid varit smal och äter allt jag vill ha men har uppfattat det så att jag ändå äter mindre än de flesta. Har aldri varit upptagen av vikten men andra har kommenterat mig sen jag var liten. Tycker inte att jag är finare än någon annan och skryter inte om vilken storlek jag har men andra ska alltid tala om hur lycklig jag är som är smal. Antar att jag är genomsnittligt lycklig men absolut inte bara för jag är smal och äter vad jag vill.

    Mila, allting handlar inte om mat. Och man behöver inte banta för att man är smal. Kunde äta mycket mer när jag var smal än när jag var ickesmal. 🙂

    hellre snygg och lycklig i min kropp och älskar vad jag ser i spegeln än äter en jävla kaka dagligen och sen inte kan vsa mig i bikini pga ångest.

    Sååååå trött kommentar .
    Om du säger spinkisar om oss smala säger jag nog fettos om er tjockisar 😉
    Vi kan också njuta av alla goda grejer .
    Du kanske har träffat människor med ätstörningar . Men bara för man är smal lider man inte av något sådant .
    Du kanske lider av något sånt som ens reflekterat över dina Smala vs tjocka kollegor på jobbet huruvida dem avslappnat eller ej njuter av eftermiddagsfikat.

   Haha sådär får du inte tycka!

   Cancerfonden (eller liknande) pratade om sockerhalt i läsk, och menade att socker kan leda till övervikt och att det finns stora risker med övervikt och cancer. Troligtvis inte okej att påpeka.

    Varför skulle inte det vara ok att påpeka?

    Helt ologisk kommentar eftersom du blandar hej vilt mellan åsikter och fakta. Man kan tycka att det är roligare att vara smal än att vara tjock eller tvärt om. Absolut. Men man kan inte tycka något om sockrets ev inverkan på övervikt och cancerrisk. Det är fakta.

    Att övervikt är ohälsosamt påpekas väl överallt hela tiden?

    Tänk om Cancerfonden ändå vågade säga som det är, att det är sockret som ger(via inflammationen den skapar) och göder cancern..

    Ja, jag vet att det finns andra orsaker till cancer också, så nu har vi rett ut det också.

     De vågar säga, men vill inte det. Det ligger väääääldigt mycket pengar som går förlorade om man ger sig på grundorsaken. Detta är allmänt känt för oss som följer tex läkemedelsindustrin.

      Och jorden är platt…
      Herregud vilka konspirationsteorier folk tror på ?

       ”Money talks” är väl knappast en konspirationsteori, trodde det var grundläggande kunskap? ?

   Håller med! Har sen en tid tillbaka börjat träna för att få ner min puls (Som var farligt hög tidigare pga dålig kondis) och jävlar vad bra jag mår! Har tidigare tränat enbart för att bli smal, och då har det inte hållit längre än ett par dagar. Men nu när jag kört en längre tid och verkligen får känna dom ”riktiga” fördelarna med att äta bra och träna så vill jag aldrig gå tillbaka.

   Önskar att alla kunde komma till den plats där jag är med träningen, för det är sååååå nice!

   Håller med dig till 100 procent! Kan säga att jag som överviktig ändå haft rätt bra ”vardagsmotion” och rört på mig en hel del för att jag gillar det.

   Trots det är det väldigt skönt att slippa ha en mage som tar emot när man böjer sig och lår som skaver mot varandra. Och för att inte tala om hur tråkigt det är att köpa kläder som tjock.

   Men skulle man tänka som LD ”alias hon som pekar med hela handen” då ska man inte som tjock gå ner i vikt, för det innebär svält o bla bla bla. Sådana influencer som hon är minst lika skadliga som de sedvanliga smalhetshetsarna. De är endast varandras motsatser i det osunda de eftersträvar.

    Word ??

   Okej ????

  Det går ju att överreagera över precis vad som helst. Vikthets sitter i enskilda individers huvud, inte i den kommentaren. Jobba på det istället.

   Klockren kommentar ??

  Verkar som dessa regler gäller.
  Hylla överviktiga kroppar= god människa.
  Hylla smala kroppar=ond människa..?

  Kan vi helt enkelt inse att vi gillar olika.
  Följer man exempelvis L.D så kommer stora kroppsformer lyftas fram som positiva och tvärt om med Gynning.
  Bara att välja vilken eller vilka man vill följa, men förvänta er inte att de ska ändra sig bara för att ni inte gillar det som sägs/skrivs.

   Varför pratas de inte om mäns över- och undervikt?

    Såg du mig nämna män eller kvinnor?

    Ingen hindrar dig att prata om mäns kroppar, men min egen erfarenhet är att en majoritet av de som kommenterar kvinnors kroppar (både positivt och negativt) är just kvinnor.

    För att ingen bryr sig

     Ingen, det va kanske att ta i.

     Nej det finns absolut ingen som bryr sig om kroppen hos en man. Eller är normen där att de ska vara långa och vältränade?

      eller hur… korta killar eller killar med liten snopp har fan fått utstå lika mycket skit som vi kvinnor. helt sjukt hur mycket det manliga idealet kretsar kring storleken på en privat del och längden. Och hur många kvinnor driver inte med män för att de har små snoppar eller påstår att de har bra bilar för att deras snoppar är för små? alltså det är ju sån dubbelmoral så det finns inte.

       Inte jämförbart.
       Män går inte runt med snoppen synlig. Jag har ingen aning om andras snoppstorlek. Dessutom handlar det enbart om sexuell preferens precis som många föredrar stora eller små bröst.

       Nej, det handlar mer om att män förväntas vara långa och vältränade med precis lagom mycket muskler. Och det är något helt annat eftersom det är första intrycket. En kort kille har det inte alltid så lätt.

    Det görs det visst! Min man är underviktig och får aaaaalltid kommenterar om sin vikt. Från precis alla möjliga och det spelar ingen roll att han försöker markera – de fortsätter ändå. Det är liksom fritt fram när någon är smal, verkar folk tycka.

    Han har sjuk förbränning och trots att han både gymmar, tränar och är aktiv och äter som en häst står vågen still. Inte så kul för en kille.

     Ja män kommenterar verkligen varandras vikt. När min man gick upp var det det första alla hans bekanta anmärkte på skämtsamt. Han tyckte dock bara det var skitkul och skämtade själv om det, det vad liksom inget att göra en grej av som kvinnor gör.

      Ja, kul att din man inte bryr sig. Men min man är måttligt road att alltid behöva höra samma trista skämt. Det räcker att det ska fikas eller ätas något onyttigt så haglar skämten och kommentarerna.

    Fast det görs det väl visst. Problemet är att kvinnor ska vara så jävla känsliga hela tiden. Hur många män påpekar inte varandras magar när de träffas, typ ”-oj vad är det du har där, blev det lite för mycket mat i julas?” och så skrattar dem. Upplever män mycket mer avslappnade gällande sin och andra mäns kroppar och att de liksom kan ta några skämt. Jag säger inte att vi kvinnor ska börja skämta om hur tjock kollegan blivit utan jag själv håller bara tyst och bryr mig inte, men jag tänker att man inte ska ta så jäkla hårt på allt det här utan slappna av lite.

     Fundera på vad det beror på, att kvinnor tar det hårdare än män? För att vi sedan barnsben lärts in i att vårt värde sitter i vårt utseende och tjock=ful. Män har inte tutats i detta och alltså kan de ta viktkommentarer mer avslappnat.

  Man blir väl inte förvånad, CG är ju bland de mest korkade vi har.

   Hon är inte korkad alls, utan tvärtom driven och smart!

    Jovisst… snor andras konst och kladdar på, för att sen kalla det sin egen…

     Jo kanske, men hon har blivit rätt tät på det också, så dum är hon inte.

      Anonym 13.46/
      Dum nog att tro att hon inte skulle bli påkommen.

       Har du frågat henne?

        Ganska uppenbart, troligen har hon inte plagierat och tänkt att nu kommer nog någon på mig.

  Ot
  Kommentarerna på Pernilla Wahlgrens blogg har gått bananas på hennes senaste inlägg. Pernilla är inte sen på bollen utan kallar folk blåsta osv. ??‍♀️
  Många bittra där ute uppenbarligen.

   fy vilka vidriga människor, inte konstigt att hon blir irriterad. Och dessa spydiga jävlar läser HENNES blogg? Wtf liksom.. stick därifrån istället..

  Så tråkig kommentar till en hyfsat nybliven mamma. Sjung snygg, javisst. Fräsch. Men just smaaaaaaaal. Dvs du har lyckats. Hade du varit fet hade du varit misslyckad.

  Och alla som håller på med att buhu man får bara säga att nån är snygg som är TJOCK, hur är nu normen? Att nu även tjockisar får synas kan man väl unna dem efter alla år i vassen…(och hur har det utrycket uppkommit….för att det är så snyggt va tjock eller)
  Självklart mår man bättre om man har en vikt inom normalspannet samt tränar. Nog få som inte håller med om det. Men innebär det att man måste ha perfekt kropp? Inte en endaste valk? Är det där lyckan finns? Skulle snarare tro att kampen för att uppnå den perfekta kroppen gör många allt annat än lyckliga…

   men lägg av med att övertolka allt. Det sitter djupt inpräntat i alla fertila människor att vilja vara snygga. Eftersom en någorlunda smal kropp anses vara snyggare är det ju självklart lite ”grattis” över det hela, alltså att man sluppit gå upp i vikt under graviditeten. Men mer grattis över att personen slipper må så dåligt som man gör när man är smal och sedan går upp i vikt. Sluta istället att förhärliga övervikt. Det finns inget bra med det, varken fysiskt eller psykiskt. Jag gick själv upp till modell liiite större när jag var ung och ångrar att jag inte fick bort övervikten tidigare då jag spenderade ett par år med rätt stor psykisk smärta, undvika livet osv.. sedan övervikten är borta är livet fantastiskt igen… så det är väl inte konstigt att folk inte vill gå upp.

    Förhärliga övervikt? I inlägget du svarade på?

  Men Alexia har ju alltid varit smal. Hon har den kroppsbyggnaden. Att hon varit gravid och sedan går tillbaka till sin vanliga kropp är väl inte så överraskande, jag tror knappast hon har kämpat och hållit igen. Det är bara så irrelevant och ointressant att skriva det som en komplimang. Gynning har ingen känsla för vad som är lämpligt att säga in public.

  Kan vi prata om något annat än kvinnors kroppar och utseenden?!?!?!?!

   Ni är programmerade att gör det. Ödlor från yttre rymden styr er.

    Javisst! ?

    Aah, har du också läst den boken?

   Det är klart att bittra, avundsjuka kvinnor inte har bättre för sig.

  Ja men ändå måste du skriva ut det varför då? så dumt.

  Du får tycka vad du vill. Du ser, åsikter är som penisar, många har dem men det betyder inte att man behöver vifta med dem oombedd.

   Mig stör det inte om folk viftar med sina penisar, det är inget jag inte har sett förr och jag störs inte av det alls. Jag förväntar mig inte att folk störs av mina åsikter om fetma heller.

  Mig stör det inte om folk viftar med sina penisar, det är inget jag inte har sett förr och jag störs inte av det alls. Jag förväntar mig inte att folk störs av mina åsikter om fetma heller.

   Skriv ut din adress så kan penisviftarna komma hem till dig, så slipper vi andra dem.

    Är det sååå farligt tycker du? Du kan inte ha sett mycket i ditt liv!

  Det som är äckligt är dina tankar om de med fetma och att det är äckligt. Kanske du inte är så vuxen och mogen som du tror? Visst får man känna och tycka vad man vill men tror inte det är så kul för någon som är överviktig att läsa din idiotiska kommentar.

  Som sagt så behöver man inte yttra varje tanke man har.

   Jag är 52 så ja, jag är def vuxen 😀 Och i den här åldern så vet man vad man tycker. Om någon annan tycker att det är kul eller inte att läsa vad jag tycker, det får ju stå för dem. Tror du på allvar att någon random människa störs av min åsikt om fetma?

    Ok boomer.

     Hellre det än någon liten osäker barnunge.

     För ung för att vara boomer.

      Med typ fyra år ?

       Ok?

      Boomer är mer a state of mind snarare än ålder ?

       Ja, kolla på dig själv!

    Sara jag håller fullständigt med dig.

  @Sara
  Instämmer 100%

  Fast Alexias blogg handlar ju överhuvudtaget om utseendet. Jag ser botox, silikon osv.
  Barn som får manikyr och mycket skräpmat. Och allt finns att se offentligt. Vem skyddar dessa barn?

  HERREGUD!
  Vart är prioriteringarna? Var hemma och mys med din bäbis, njut av att ta det lugnt, återhämta sig och låt kroppen vila efter graviditet och amning!

  Tycker det är ledsamt att nyblivna mammor känner sån vinkthets!

  Födde själv för två månader sen och tänker ge min kropp gott om tid att återställa sig innan jag utsätter den för träning, just nu är det lugna promenader och lagom nyttig mat som gäller. Äter det kroppen behöver för att producera bra mjölk till bäbisen och omtttiga saker som jag är sugen på då och då!

  CHILLA!!!

  När jag var 21 läste jag hennes bok. Hon skrev om hennes bullemi. Gav konkreta tips på hur hon gjorde. Slutade med att jag testa och vips hade även jag en grav ätstörning..

   Vems bullemi skrev hon om?

    Och vad är bullemi? Bulle-mi?

   Menar du Gynning så berättade hon om sitt liv i allmänhet med anekdoter och problem, bl.a. då sin bulimi. Memoarer helt enkelt. Du borde ha slutat läsa. Vad förväntar du dig, att vi alla ska sluta skriva om våra upplevelser med ätstörningar? Var dessutom en bok du SJÄLVMANT läste. Ta ansvar för dina egna handlingar.

   Anna: även jag läste hennes bok i den åldern och var bulimiker. Men tyvärr kan du inte lägga ditt ansvar för ditt mående på någon annan som skrivit en bok om sina upplevelser. Hoppas du mår bättre idag.

  Mysigt med fettföraktet bland kommentarer här.

   Kom igen nu.

   Jag skulle inte själv vilja vara överviktig och tycker inte det är vackert på andra heller – betyder inte att jag ser ner på dem eller försöker få dem att ändra på sig eller må dåligt. Det är som med stora muskler på kvinnor, tycker inte personligen att det är snyggt och vilken jävla roll spelar min åsikt egentligen? Nä ingenting, det är en fjärt i rymden. Ventilerar den inte (förutom nu då, to make my point) och tycker inte att det är snyggt (gillar inte beige på kläder, samma resonemang där) men det betyder inte att jag på något sätt ser ner på dem. Suck.

    Ändå måste du prompt vädra de åsikterna här…

   Bär man på fettförakt för att man inte vill vara överviktig? ?

  Numera är det inte ens tillåtet att vilja bli av med sin egen övervikt. Nej för sjutton, har man ätit upp sig under corona-sommaren så fan ta dig om du vill bli av med fettet igen.

   idioter.. så trött på skiten. tack och lov att jag bor i L.A. Här är det liksom back on track direkt och alla gör så för att må bra i sina kroppar och fattar att övervikt inte är något att ha. Folk peppar varandra och håller koll på sitt matintag. I Sverige ska man plötsligt skämmas för att man vill vara någorlunda smal. Herregud

    Inte bara i LA (tack och lov ?), i min bekantskapskrets peppar man också varandra och stöttar den som vill komma i form, oavsett om det är efter en förlossning eller något annat. Om man har en hel garderob i en viss storlek är det inte ett dugg konstigt att man vill tillbaka dit om man trivdes med sin kropp då.

  Så är hon heller inte den skarpaste.

  Men äckligt och avtändande, det är så elakt? Jag tänker inte i de banorna om någon. Även om jag inte attraheras. Men att säga så om en annan människa, som är överviktig?

  Lika dum som zyto

  Så ofräscha båda två, tycker på riktigt synd om dem.

  Ja men ni får väl leva med det. DE FLESTA kvinnor vill inte vara tjocka, de flesta vill inte ha valkar runt magen. NEJ det är inget fel på det, men ni kan liksom inte sudda bort att det ena är snyggare än det andra. Även män har sina ideal, de flesta föredrar väl en man med platt mage mot en man med enorm ölmage, vad är det för fel med det? Förstå bara att ni inte kan sudda bort ideal.

  Hej Katrin. Kul att du är dig lik.

   Jag heter Sara, bor i Motala. Hej själv, kul att du också är dig lik!

  Fick intrycket av att instagrammaren och Carolina diskuterat att komma i form och bli smal privat och att nu Carolina peppar henne offentligt under detta inlägg och återkopplar till detta samtal…

  Typiskt Gynning skulle jag säga o så tråkigt! när nu en ung kvinna visar något som är betydelsefullt i hennes liv, dvs detta med kläderna, så kommer Gynning o välter omkull det hela o sänker det till att endast handla om kroppen o dess form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *