My Martens kritiserar Lohilos ledningsgrupp

Från det här inlägget

My Martens har tidigare arbetat som ”Brand ambassador” för företaget Lohilo som bland annat gör energidrycker och andra – i mitt tycke – onödiga produkter.
När hon, efter bara några ynka månader, slutade sin tjänst så skrev hon att hennes uppdrag var slut och att hon lämnade över till det grymma marknadsteam som hon byggt upp under sin tid på företaget.
Enligt henne var den korta anställningen helt enligt plan och jag fick intrycket av att hon ville få det till att hon lämnade med flaggan i topp, men sanningen var den att villkoren verkar ha blivit sämre för Lohilos ambassadörer och nästan alla ska ha hoppat av eller i alla fall funderat på att hoppa av efter att hon började på sin nya roll.
I de HÄR inlägget kan du läsa mer om det.

I dagarna besökte My Martens ett event med appen Lifesum där Elin Härkönen ledde deltagarna i en klass acroyoga som även inkluderade en lunch och provsmakning av Noccos nya energidryck.
I en kommentar får My frågan om Nocco är bättre än Lohilo, vilket hon svarar på med en rejäl känga till Lohilos företagsledning.
Bam, Bam, Bam! Helt plötsligt är det lite andra tongångar än när hennes projekt tog slut och allt var frid och fröjd.

Hade det varit  en engångsföreteelse så hade jag kanske inte tänkt så mycket kring hennes korta anställning och det här uttalandet, men eftersom My hattat runt på ganska många arbetsplatsen de senaste åren så vet jag inte om jag köper hennes uttalande om den fd arbetsgivaren.
My har nämligen också, hipp som happ, hoppat av en mäklarutbildning med Eric Olsson och jobbet som VD hos Lifestyle publishing för att det inte ”varit något för henne”.

Jag tycker man ska vara försiktig innan man går ut och kritiserar fd. arbetsgivare och partners för man vill ju inte få stämpeln som ”drama queen” eller som någon som ”ropar varg” kring varenda projekt eller jobb man haft.
Det är liksom ganska många projekt och anställningar, under en ganska kort tid, som My slutat på efter bara några månader och som hon senare varit kritisk till.

Jag har under mitt 40-åriga liv uttryckt mig kritiskt på sociala medier mot två arbetsplatser och det står jag för till 100% och kan även backa upp kritiken med mängder av exempel. 
Har ni gjort det? Kritiserat en nuvarande eller tidigare arbetsplats eller arbetsgivare på sociala medier?
Vågar man det eller är det kanske bäst att vänta till man fått ett nytt jobb??
Det är ju fler än en person som fått sparken efter att ha kritiserat en arbetsgivare på exempelvis Facebook.
Här är några exempel på det för den som är intresserad. 🙂

Och här – den äkta mannen får yrkesmässig reprimand efter fruns rasistiska inlägg som slutar med att han blir av med jobbet.

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det blir inte så trovärdigt när hon lyfter produkter till skyarna medan hon har betalt samarbete och sen byter märke när samarbetet är slut.

  Svara

   Nej hon är inte att lita på, falsk, lögnaktig och manipulativ. Hennes hyllande av Lohilo var bara fejk då för att hon fick betalt, det var ju sååå gott och bra men inte nu längre, nu betalar Nocco istället så nu är det godare. Hon har ju bevisat flera gånger att hon inte är att lita på när det gäller reklam, och även annat. Märkligt att det är fel på alla företag efter en kort tid och aldrig på henne själv.

   Svara

    Reklam har oftast inte så mycket med ren fakta att göra, det handlar just om att lyfta något till skyarna så att andra köper det.

    Svara

     Ja, de är ju vandrande reklampelare influencers… så i det flesta fall skall man väl inte tro att det finns ngt genuint bakom reklamen.
     Helst sådana företag som måååånga influencers jobbar med samtidigt!!!

     Svara

   Fast bara för att man gillar sin nuvarande arbetsgivare bättre behöver det väl inte betyda att man tycker att den förra var usel?

   Svara

   Tänk alla olika piller och olika träningskläder hon hoppat mellan beroende på vad som betalar sig.

   Svara

    Fast ja, hon tjänar pengar på det, det är liksom meningen? Tror någon att influensers gör reklamsamarbeten endast utav sitt hjärtas godhet?

    Svara

     Menar bara att de kanske ska vara lite försiktiga med omdömen. Det är att lura konsumenten och sänka sin trovärdighet.

     Svara

     Fast det blir ju lite konstigt när hon heligt intygar och svär på hur bra produkten är, hon påstår att hon är sååå ärlig när det oftast bara handlar om att tjäna pengar eller att hjälpa vänner att sälja. Hon har visat så många gånger att hon inte är påliltlig och det gäller både reklam och annat. Hon säger det som krävs i stunden gällande mående eller annat som krävs för att få fler klick, samarbeten och för att tjäna mer pengar. Använda sonen om det behövs, snyfta eller skryta.

     Svara

   Märkligt också att alla företag är så bra och det är drömjobb, det bästa som hänt och det bästa som finns för henne men det blir alltid kortvarigt… och varje gång påstår hon att hon slutat av eget val men i själva verket så får hon väl kicken. Sen efter ett tag går hon ut med att de inte betalade eller gjorde andra fel fast i själva verket så är det väl hon som inte presterat och levt upp till det hon sagt, eller så har hon orimliga krav och storhetsvansinne kanske. Likadant varenda gång, märkligt att hon ändå lyckas få nya uppdrag med andra företag gång efter gång. Hon är manipulativ och beräknande.

   Svara

    Hörni allting är så GRYMT!!! när det gäller My.

    Svara

   Det är väl inte hela friden att hon ( och andra ) byter märken som en annan byter trosor. Det ÄR märkena i sig man reagerar på. Att ens reklama för energidrycker när man försöker visa en sida att man lever SUNT är helt förkastligt.
   Vet du CamCam vad du borde göra ett inlägg om. Jo, dessa skamlösa influensers som härjar och lever som Corona inte fanns
   Inte nog med Biancas festande i sommar, kolla systrarna Graaf, Toftby My m fl.
   det är festande, resor och event.
   Kroppsnära, kroppskontakt har ingen betydelse för dessa tydligen odödliga människor.
   Kolla deras bloggar och gör ett inlägg om hur tanklösa de är.
   Kan man avhandla Anna Book i inlägg efter inlägg borde man kunna skriva ett inlägg om dessa bloggares liv och hur in i helskotta tanklöst de beter sig.
   Det räcker inte att ha opererat sig till som vissa tror, evig ungdom, evigt liv finns inte som de tycks tro.

   Svara

  Är det sant att My Martens installerar övervakningskameror i sitt hem, efter det att Anna Book varit kattvakt?

  Svara

   Det tror jag knappast…

   Svara

   Fick inte hennes son en cykel stulen utanför deras dörr, det kan ju vara en anledning?

   Svara

    Jo och hon fick det ju att låta som om hon misstänkte att det var AB eller någon i den familjen som stulit den, men nu lunchar de ihop så allt är frid och fröjd tydligen. Är väl antagligen smygreklam/samarbete också, som så mycket annat.

    Svara

     Nej hon fick det inte att låta som att det vat AB eller ABS familj. Hon skrev typ att hon tror att hon kommer hitta den i Märsta.

     Svara

      Fast jo hon fick det att låta som det, jag och jag tror många fler tolkade det som att hon misstänkte dem. Hon satt och pratade om att det är privat område och inte lätt att stjäla här och A hade varit där någon dag tidigare så det lät faktiskt som det. Hade blivit vansinnig om jag var A för det, samtidigt inte konstigt om M misstänkte dem.

      Svara

       Hon sa bl a jag är gaaanska säker på att den kommer dyka upp i Märsta/Valsta någonstans och det kommer bli synd om den som har cykeln, bara så ni vet…. hon raljerade en lång stund. Förstår att det var surt och frustrerande såklart men jag tycker det lät som och uppfattade det som att hon misstänkte dem, inte schysst

       Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   Och dessutom är de inget fel med att vara ”smällfet” så vrf ens lägga en sån onödig kommentar?

   Svara

  Ja det är märkligt att det är fel på arbetsplatserna/ledningen varje gång överallt efter en kort tid – det kan ju aldrig vara henne själv det beror på, aldrig My själv som gör något fel. Hon är inte att lita på, falsk, manipulativ och lögnaktig. Så hennes hyllande av Lohilo var bara påhitt o lögn då, det var ju såå gott o bra men bara så länge hon fick betalt då.. och nu betalar Nocco ist och Gavelo.

  Svara

   Okej Stollis. Konstigt att du tycker det är okej att skriva sådär om My men så fort man ens säger att IL har tröjan bak och fram blir du helt galen.

   (Man märker att det är du på språket rätt enkelt).

   Svara

    EXAKT

    Svara

    Men snälla lägg ner!! C dags att blocka denna person som skriker Stollis, kan det vara My själv eller Anna eller en Gunilla. Tycker du 13:17 att det är något konstigt att skriva så om My det är ju just samma sak som C skriver i inlägget, och ingen har väl sagt något om att IL har tröjan bak o fram? Alltså VEM är det som är stollis om inte DU 13:17

    Svara

     Hjälp.

     Svara

    Verkar mest vara du 13:17 som blir galen. Vad är det som är utmärkande med språket, mer än ditt eget språk? Man märker ju när det är du som gapar stollis och vill flytta fokus liksom. Detta tjat om I, och ”kritiken” mot henne härinne är på en helt annan och egen nivå liksom. Det 12:14 skriver är ju helt rätt och klokt reflekterat.

    Svara

   Och du S upprepar samma rant alltid när My kommer på tal, bara för att du inte gillar henne av nån anledning. IL däremot är världens ärligaste enligt dig.

   Svara

    Suck, så sjukt att du skriver så varje gång My får någon kritik, ett bra sätt att flytta fokus, smart.

    Svara

     Och du skriker högt när IL kommer på ta. Nåde den som kritiserar henne.

     Svara

  Kommentarer fastnar i modd, går inte fram.

  Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Vad menar du med det där??

   Svara

  Den slags person my är känns inte unik. Känns som man känner igen dessa personer från flera ställen: släkt, bekanta, kompisar, kollegor etc. Någon som det alltid är lite synd om, som alltid har lite otur. Som alltid verkar hamna i bråk, drama eller inte kan behålla ett jobb. Det är alltid någon annans fel, inte minst på jobbet. Chef som var dum i huvudet osv. Partner som var galen. De är helt blinda till att de själva är den enda gemensamma nämnaren till alla relationer som någonsin gått fel. De är gärna sjukskrivna också. Kanske lite utmattning (när det passar) och lite ryggvärk. Lägger gärna upp på sociala medier om sig själva och sitt liv. Antingen med töntiga citat när de har det jobbigt eller med att måla upp bilden av ett perfekt liv, en perfekt människa. De är beroende av bekräftelse och att verka/vara populära. Shoppar gärna trots dåligt om pengar. Dessa slags personligheter är så oattraktiva.

  Svara

   Och känner man inte den personen så är man den personen.

   Svara

    HAHA JA!!!

    Svara

   +1000

   Svara

  Fick skriva på ett papper att under min livstid ALDRIG prata negativt om ett företag (privat förskola) under min livstid.

  Och med tanke på att jag inte arbetar där längre (eller någon annan kollega) så måste de väl göra så – för annars hade de aldrig kunnat anställa nya.

  Men nej. Jag skulle inte gå ut i sociala medier på det viset, känns rätt barnsligt att svara så när nån frågar vad som är bäst.

  Svara

   ..åh herregud så dåligt jag skriver idag 😂 Mvh stressad själ

   Svara

    Är det överhuvudtaget lagligt att ställa ett sånt krav?

    Svara

     Man kan säkert ställa krav men det är inte alls säkert att själva tystnadsklausulen skulle hålla för en rättslig prövning.
     Däremot finns det andra lagrum som kan bli aktuella om man förtalar ett företag. Men då måste företaget föra egen talan för åklagaren lär knappast göra det.

     Svara

      Man kan inte förtala en juridisk person.

      Svara

       Man får försöka hitta enskilda personer som representerar företaget och som varit dumma 🙂

       Svara

     Iaf i Finland så säger lagen att ett sådant avtal får gälla i högst 6 månader efter anställningen tagit slut. Om jag förstod det rätt. (Men då är det alltså avtal som handlar om att man inte får ”avslöja yrkeshemligheter” eller arbeta för en konkurrent inom samma bransch inom 6 månader)

     Svara

      Ja, det är för att dylika yppande- och konkurrensklausuler inte ska bli i praktiken yrkesförbud som man i domstolspraxis tidsbegränsar dem. I Sverige finns en max gräns på 18 månader men den kan vara kortare beroende på omständigheterna.
      https://www.glimstedt.se/publikationer/nyheter-gallande-konkurrensklausuler-anstallningsavtal/

      Svara

      I Finland kan ett sådant här konkurrensavtal vara i kraft i högst 6 mån eller 1 år. Ett avtal om att man inte får ”snacka skit” om företaget är dock ett annat typ av avtal och det kan vara i kraft längre, men dock inte livet ut.

      Svara

   Har också skrivit på hos vissa arbetsgivare och ser det som en självklarhet att inte prata om företag man slutat på. Farmor brukade säga att man vet aldrig vem man kommer att ha föra med längre fram i tiden, ett rätt bra råd tycker jag.

   Svara

    Bättre ifall företag tar hand om sina anställda och har bra arbetsmiljö så slipper man skriva på sånt. Tänker att det finns en anledning till att ingen vill jobba kvar.

    Dvs om jag sitter och fikar med en vän som frågar varför jag väljer att sluta så vill jag få vara ärlig.

    Men klart, folk som pratar skit på sociala medier för att klanka ner på företag är ju onödigt.

    Svara

     Sen finns ju alltid risken att man stöter på samma personer igen, senare i karriären. Jag har flera nuvarande kollegor som jag tidigare jobbat med på andra håll. Världen är liten och du vet aldrig vem du kan stöta på igen.

     Vad gör du om personen du i affekt hängde ut i sociala medier 10 år senare är din nya kollega på en annan arbetsplats?

     Svara

   Och jag blev vid ett tillfälle så oerhört besviken på mitt barns förskola (även det privat) att jag skrev något surt på sociala medier. Inte så genomtänkt kanske, men skrev inget namn eller så utan bara att det var barnets förskola. Blev då uppringd och hotad med att barnet kunde bli avstängt om jag skriver negativt… blev så förvånad!!

   Svara

    Fy fan vad obehagligt… Tystnadskultur. En av de negativa sidorna med privata alternativ att de kan göra sånt.

    Svara

  Undviker att skriva jobbrelaterat på sociala medier, eventuella konflikter tas upp på arbetsplatsen och inte sociala medier. Vet folk som har blivit av med sina jobb på grund av detta och har haft svårt att hitta nya jobb.

  Svara

   Så sjukt. Skönt att jobba kommunalt ändå när jag hör sånt.

   Svara

  My är fejk. Hon glider in på ett företag och skryter om sina kändisvänner. Och så får kunden Anna Book, Åza Brennander och Tanja Fylking på halsen när de hade förväntat sig lite kändisar som är game och inte GAME OVER. Klart hon får sparken.

  Svara

   Hon skryter väl om och överdriver sina meriter också och brer på att hon kan allt och är så kompetent och kunnig, hon har ju satt diverse egna titlar på sig själv och överdrivit och fått det att låta som annat än vad det är. Där snackar vi fake it til you make it men det blir sen pannkaka varje gång av allt. Hon är så pinsam och osmaklig med sina lögner, snyft och manepulationer. Falsk.

   Svara

  Något jag lärt mig är att inte inleda en relation med en person som tillbringar en stor del av sin vakna tid med att snacka skit om samtliga sina ex.

  Svara

   Det där fick jag smaka på angående en ny vän.

   För några månader sen blev jag rädd och tänkte ”huh, hon pratar ju om sig själv när hon säger dom där sakerna om alla, när ska hon göra så mot mig, och gå runt och ljuga så om mig”, och vips så gjorde hon det😬

   Svara

  Lohilo som var så god och nyttig enl My. Bästa drycken för alla ljög hon på. Pengarna talar för My. Får hon betalt så smörjer hon in sig med råttblod och säger att man får fin hy.

  Svara

   Så gör väl de flesta influenserna när de får bra betalt. Sen vänder det tvärt när ”kontraktet” gått ut.

   Svara

    Precis som med Zara Larsson och Huawei

    Svara

    Nja fast My är lite värre och mer extrem med det, jag menar andra kan ju iaf tänka sig att använda något de tidigare gjort reklam för även efter de inte längre får betalt men hon tvärvänder då det skurit sig mellan henne och företaget, var väl mest det det handlade om här. Hon hyllar företag och det är drömjobb tills det skär sig och hon får gå, först låter det som att hon valt att sluta själv men sen kommer det fram att det var osämja eller annat och hon klagar och ger kritik till företagen.

    Svara

   Fast hon kan ju vara missnöjd med ledningen och ändå tycka att produkten är god och nyttig.

   Svara

  Hade varit jäkligt försiktig att anlita henne, med alla bluffkompeteenser. Det framgår ju m tiden. Man kan i te ha kvar henne helt enkelt. Då hämnas hon genom att svartmåla företagen. Det har hänt en jäkla massa gånger. Företag som misskrediseras på hennes sociala medier. Exsamarbetspartners som dras sig ur av naturliga skäl, dåhon skadar varumärket. Färstår inte varför man ill förknippas med henne. Dramaqueen av rang, som skapar kli ck via provokationer, som att hänga ut barnprostituetade o annat sjukt. Köper följare på insta osv.

  Svara

   Ja jag fattar inte att företag vill beblanda sig med henne och anlitar henne men hon är väl bra på att prata för sig och manpulera och övertyga, hon är bra på att ljuga och bortförklara också. Hon överdriver väl alltid sina kompetenser, hon har ju satt diverse jobbtitlar på sig själv och överdriver eller underdriver alltid för att få det att låta så bra som möjligt för hennes del. Huua

   Svara

    Sant. det är ett fruktansvärt ordbajsande på männiiskan, men inget som är förankrat i verkligheten. Helt otroligt.
    Stor i orden, liten på jorden.

    Svara

     Tänk om hon kunde klippa sitt gräs istället 🤭

     Svara

   Mickan oj, vad du är arg på henne.

   Svara

    Är väl inte så konstigt med tanke på hur My på osanna grunder la ut uppgifter om Mickan på bloggen. Sen är det väl helt uppenbart att många tycker My är som hundskit på skosulan.

    Svara

     Vem är mickan ?

     Svara

     Hon är ganska obehaglig, skrämmande. Blir mörkrädd av My.

     Svara

    Stor i orden, liten på jorden 🌏

    Svara

  Det här med att reklam måste vara trovärdigt. Varför skulle det vara det? Reklam är just reklam, och vi tror ju inte att lilltjejen i felix ketchup-reklamen nödvändigtvis tycker att felix är godare än heinz.

  Svara

   Klart hon tycker. 🙀

   Svara

   Det gör hon inte, Felix går inte att jämföra med Heinz.

   Svara

    I den här familjen har vi bara ätit Heinz i alla år. Men nu har vi utökat familjen med ytterligare en ketchup: Mutti.
    Så galet god. Bara väntar på att den ska komma i större flaskor.

    Svara

   Fast det säger ju inte den lilla tjejen heller men My hon intygar heligt och svär på hur bra och fantastiska produkter är för att hon får betalt. Hon är inte att lita på vare sig det gäller reklam eller annat hon försöker tuta i folk.

   Svara

  Jag tycker det är modigt och ärligt av henne 💪

  Svara

   Jaså det tycker du? Ärlig är väl det sista hon är, jag menar tror du det är fel på alla företag och ställen hon varit på och att det aldrig kan bero på My själv och hennes beteende? Eller är du My själv kanske eller AB 😉 Nej My är den sista jag skulle lita på, gällande allt.

   Svara

   Då är du nog en av få

   Svara

  I ”avslöjar allt” podden pratar de om att Sara Bolay säljer kostscheman helt utan utbildning och att råden är kaos. Om man kollar företagets hemsida så står det att det är seriösa PT och dietister som tagit fram innehållet men inga namn nämns. Gräv gäääärna i detta

  Svara

   Samma med My ju, hon säljer kostscheman och råd dyrt. Hon har inte heller någon kostrådgivarutbildning. Gå INTE på det.

   Svara

    Men hon är väl iaf PT?

    Svara

     Hon har gått en PT-utb men verkade aldrig få PT-licens, inget hon någonsin visat upp i alla fall, hon klarade nog inte slutprovet och kostrådgivarutb har hon inte. Hon tar ju själv kostråd och hjälp av Lifesum och hon tjänar ju pengar även på det då hon gör samarbete med dem. Skulle inte anlita My som coach el online-PT, gå inte på det, spara era pengar.

     Svara

   Snälla gräv INTE i detta. Finns inget jag finner så ointressant som att läsa om ex on the beach profiler osv och många håller säkert med mig. Läser hellre 10 inlägg om Anna Book på raken än att höra om vad någon trött dokusåpaprofil har gjort.

   Svara

    Haha förlåt men finns det någon tröttare än Anna Book? Inte jobbat på 30 år utan spenderar dagarna med att sända live på ig😂

    Svara

    Det ena utesluter inte det andra

    Svara

   Det har Bloggbevakning redan gjort, finns om du googlar.

   Svara

  My kritiserar allt och alla men så fort någon ger henne någon typ av kritik, ja då jävlar tar det hus i helvetet.
  Hon är en människa som jag ogillar hårt.

  Svara

   Jag har läst hennes blogg länge och tycker verkligen inte hon kritiserar allt och alla. Men du kanske känner henne personligen och har andra erfarenheter.

   Svara

    Hon är bra på och ganska aktiv med att kritisera, hänga ut och ge pikar åt andra när hon blir arg, hur kan du ha missat det. Jag litar inte på ett ord som kommer från henne och ogillar också henne hårt, har väldigt svårt för henne.

    Svara

  Är Cleo nya bloggunge-namnet? Joanna Fingal, Vanessa Lindblad och Melina Criborn under mindre än ett år. Vem är näst på tur..

  Svara

   Hette inte Amirs hund Cleo? 😁

   Svara

  My Martens! Jag ryser… som hon utnyttjade Maggan med i tid och otid.

  Svara

   Ja hon är läskig med sina lögner, snyft och manepulationer för att få uppmärksamhet, sympati och tjäna pengar. Alltid när hon inte kan eller vill gå på ett event pga att hon har sonen eller riskerar träffa på ovänner där så ska hon bortförklara det och snyfta om att hon behöver vila och samla krafter. BS du kunde inte lämna sonen ensam igår väl, sluta med tjatet om utbränd och trött, så trött kan du knappast vara eftersom du hela tiden umgås med vänner, tränar och är och fikar och lunchar. Trams och så falskt.

   Svara

    Och din rosacea, ja du läser ju här My, den kommer ju när du solar mycket, kommer ju alltid i början på sommaren och när du suttit i stark sol i timmar. Det måste du väl ha förstått själv, beror ju inte på gluten el laktos och kommer ju avta nu under hösten när du inte solar men det låter väl intressant nu att utesluta ämnen men som sagt behövs ej. Du har väl själv skrivit förut att du får det när du druckit alkohol eller solat och det beror ju på det. Korkat om du inte förstår det själv, undvik solen.

    Svara

     👍

     Svara

    Hon är så löjlig, så tröttsam och pinsam. Hon försöker med allt gaah… Så mycket hon ljugit om, om folk visste. Tur att hennes vänner och bekanta är naiva. My har många lik i garderoben, mycket som inte kommit upp i ljuset om både konkurs och en massa annat i livet som hon påstår. Blir nästan mörkrädd av henne alltså.

    Svara

  Undrar hur länge till My och Anna kommer att vara vänner? När det kom negativa kommentarer om Anna på Mys blogg så var det Anna som fick gå i försvar och inte My. Först efter någon dag senare skrev My att hon inte tolererarade sådana kommentarer och inlägget togs bort. Nu kom det för någon dag sedan negativa kommentarer om Annas utseende på Mys blogg. My skrev då att dessa kommentarer åker direkt i papperskorgen. Kommentaren står kvar? Undrar vad Anna tycker om sin vän My?

  Svara

   De vågar väl inte annat än att vara vänner, eller låtsas vara vänner och gilla varandra, vi vet ju vad som kan hända med personer de blir ovän med. Läskiga båda två. De behöver varandra och vågar nog inte annat som sagt. My har tidigare släppt fram elaka kommentarer om Anna på sin blogg när hon modererade och inte släppte fram kritik om sig själv, det säger en del. Du hjälper My till klick nu genom din kommentar tyvärr, att hon har med Anna där ger henne mer klick, så det vill hon ju använda sig av.

   Svara

    De har ju flera gånger lagt upp osmickrande bilder på varandra, känns inte så vänskapligt att göra så.

    Svara

     Det är ju ett sätt att få mer klick också. Om My lägger upp bilder på Anna så leder det ofta till mer klick då någon alltid berättar om det här så då går folk in och tittar.

     Svara

  De är så lika varandra så den vänskapen håller nog för evigt. Spegelbilder av varandras personligheter.

  Svara

   Otroligt lika. Exakt likadana, samma personligheter, egenskaper och egenheter. Ljugandet, ilskan, skrytet, snyftandet, offerkoftarollen och mer därtill…. De skäms inte för sig, har inte vett att skämmas och ligga lågt när de borde utan istället så kämpar de för att synas ännu mer, som Anna nu hon vägrar ge upp uj uj uj. Plågsamt pinsamma.

   Svara

  Självklart får man kritisera usla arbetsgivare. Har massor av vänner som jobbar inom restaurangbranschen och behandlas väldigt illa av sina arbetsgivare, usla löner, sexuella trakasserier och noll empati om de måste stanna hemma för vård av barn.
  Önskar att fler personer vågade gå ut och berätta och inte bara må dåligt och gilla läget.

  Svara

  Om snapchat räknas så har jag definitivt kastat skit på en arbetsgivare.

  Svara

  Väldigt oproffessionellt att tala illa om tidigare arbetsgivare/uppdragsgivare och inte första gången hon gör det.
  Tidningen hon fick sluta på betalade inte ut lön. (Eller så kanske hon inte gjorde skäl för den. Vill minnas att hon impulsivt drog till Thailand på semester utan att ha frågat sin chef om lov).
  Företaget som sålde hennes grönsakspiller var det också fel på trots att det är ett välrenomerat företag.
  Hon verkar ha väldigt otur med alla anställningar eftersom de varar så kort tid. Har inte alls med hennes prestation att göra…
  Att företag törs anlita henne.

  Svara

   Ja det är märkligt att det alltid är företagen som gör fel och inte hon. Skulle tro att hon inte lever upp till förväntningarna och inte presterar eller att hon har storhetsvansinne och tror att hon kan bestämma och göra lite som hon vill. Skulle tro att det är hon som får sparken men hon har såklart andra förklaringar, ständiga bortförklaringar.

   Svara

  Har varit i kontakt med Lohilos VD inom min tidigare yrkesroll och han var varken trevlig eller professionell.

  Vet inte vad My jobbat inom tidigare, men enligt min egen upplevelse så är majoriteten av de bolag som satsar stora delar av sin marknadsföring på en viss typ av influencers intresserade av att tjäna pengar snabbt då de har en produkt/tjänst som bara följer en kortvarig trend istället för att bygga upp ett attraktivt och långsiktigt varumärke. Dessa företag brukar också ta in experter för diverse tjänster, men vill absolut inte betala för vad det faktiskt kostar.

  Så kan vara en anledning till att My hoppar runt mellan arbetsplatser.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.