Isabella Löwengrip på tidningen Mamas omslag

Saxat från tidningen Mamas senaste nummer.

Som med så mycket när det kommer till Isabella Löwengrip så kör jag på mottot ”Jag tror det när jag ser det”.
Hon skulle förmodligen tröttna på det utcheckade livet med en bebis lika snabbt som hon tröttnade på det ”simpla livet utan shopping och lyx” som hon utlovade strax efter att hon tvingats sparka sin personal och avveckla företag.
Jag tror Isabellas ”simpla liv” helt avgörs av storleken på hennes plånbok.
Innan försäljningen av Löwengrip var hon pank och då var det helt plötsligt goals att ha köpstopp på shopping, men så fort pengarna trillade in igen så ersattes köpstoppen av rundor på NK, Prada och Chanel med den nya stylisten och den ”sunda och simpla” livsstilen som hon kallade den, var som bortblåst.

Bella skulle lätt kunna sparka liv i Paris Hilton och Nicole Riches gamla tv-serie ”The Simple Life” och hoppa in som världsfrånvänd blondin nummer 3 i valfritt avsnitt.
Hand i handske, sannerligen hand i handske. (Handske från Chanel givetvis då)

 

331 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Äh men lägg av. Man kommer plötsligt inte bara på en dag ”vad man missaat” om man aktivt hela tiden väljer jobbet. Hennes barn var så pass små att hon inte kan förstått, utan hon valde.
  Lögner igen, enligt ark

  Svara

   Hon var ju iaf ärlig om sitt ark ? Eller hur? Är det dåligt att ha ett? Många influencers ljuger bara du inte vet om det

   Svara

    Ärlig om att ljuga och manipulera, ja hon är en klass för sig där som inte ens skäms över sitt beteende

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      🤪

      Svara

      Oj oj oj du är rolig du.

      Svara

      Svenska mammor är bäst!

      Svara

      Förstår inte hur du inte ser att Bella både ljuger och manipulerar sin omgivning. Det som är så sorligt är hennes självbedrägeri. Hon vill vara någon hon inte är. Rik och berömd, vacker och hyllad, framgångsrik och efterfrågad. Hon lyckades under en kort period leva ut den drömmen, men eftersom allt var en bräcklig kuliss rasade den ihop. Den rasade inte pga elaka avundsjuka människor utan för att det inte fanns något att ta på annat än Isabellas drömmar. Hela hennes tillvaro krackelerade och hon kraschade i vintras. Hon kom på fötter och det lät lovande med att vandra, leva enkelt och hitta det som av många uppfattas som en trygghet, vardagen. Men vardagen varade inte länge utan ersattes av nya drömmar, ny berättelse. Det är den röda tråden i Isabellas liv från att hon började dela med sig på bloggen. Berättelser, den ena mer fantastisk än den andra som avlöser varandra. Vad är det hon flyr ifrån? Vad är det som gör det så läskigt att bara vara?

      Svara

       För att hon inte vet vem hon är

       Svara

        Det vet inte vi heller

        Svara

    Hon är såååå duktig som är ärlig med att hon ljuger. Vilken förebild…

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     Men ja hon har ju berättat att hon ljugit när hon startade bloggen som 15-åring att hon var ute mer än hon var. Det är väl bra att erkänna om man ljugit, skulle det vara tvärtom så kunde du klaga 16:29 men spelar ingen roll vad IL gör så klagar ni. Ni klagar på allt, vad hon än gör hur hon än gör så klagas det, inte konstigt hon blir förvirrad el ändrar sig. Det är väl bra förresten att hon ändrar sig på vissa sätt och tar till sig av alla pekpinnar men nejdå då klagas det ändå.

     Svara

      Hon fortsätter att ljuga och, nej, det gör henne inte till någon förebild. Det finns bättre förebilder där ute, höj din standard.

      Svara

       👏🏻+1000

       Svara

   Så roligt när hon målar upp bilden som affärskvinna, det är så mycket låtsas över allt, att berätta i detalj om att ha ett fredagsmys ”som ingen annan ställt fram”…. för mycket ansträngning där så att man kan förstå att det inte alls varit så tidigare heller. Hör ni någonsin de riktigt framgångsrika eller förmögna prata på det sättet?

   Svara

    Vet inte hur de pratar… Har inte dem runt mig gissar jag. De du syftar på. Sen om hon lägger en ”låtsas aura” läste om några gamla tanter som lekte fina damer teparty ibland o de påstod att detta ”lekande” höll dem unga.

    Svara

    Haha jag har jobbat nära mina chefer vars bolag omsätter lika mycket om inte mer än vad hennes gjorde och de är helt normala människor som hämtar sina barn på förskolan, lagar middag när de kommer hem, handla sina möbler på Ikea… Det som märks är resorna och eventuellt klockor och bilar, annars har vi det mesta gemensamt 🙂

    Svara

     Måste dock tillägga att dom är betydligt äldre och har arbetat sig till sin förmögenhet till skillnad från Isabella som inte har arbetat en dag i sitt liv.

     Svara

      Hur har bella fått sina pengar då?

      Svara

       Genom att ljuga, fejka, överdriva, kliva av ingångna avtal, flytta företag på väg att konka i händerna på någon målvakt, behandla sin underbetalda personal som hundbajs.

       Svara

        Det är möjligt, är allt annat än insatt i hennes liv. Men att säga att hon inte arbetat en dag i sitt liv, det tror jag inte på.

        Svara

   Ja. Hon känns faktiskt inte helt frisk. För om hon var allvarlig med att hon missat tid, inte varit närvarande, inte bondat – då hade hon väl inte behövt nämna att ha ett till barn att ”göra om göra rätt” på? Då gör man väl rätt med de man redan har och nämner att man nu blivit en bättre, mer närvarande förälder för sina två barn. Men hon verkar ha någon skev uppfattning om livet – där hon alltid verkar ha mentala bilder framför sig om hur det ”ska vara” och tro hon kan nollställa och börja om för att hamna där? Precis som folk tror att deras ambitioner och liv ska förändras så fort något fysiskt i deras liv förändras/ nya träningskläder – nu ska jag börja träna! Ny lägenhet – nu ska jag bli mer social! Det funkar inte riktigt så. Tror det är negativt att aldrig vara nöjd heller. Att alltid längta efter något annat

   Svara

    Ja, det är dessvärre något som inte lirar helt rätt.

    Svara

     Visst är det så att det är något som inte stämmer med Isabellas mentala hälsa.

     Svara

    Ja det är ju inte så att hennes barn flyttat hemifrån…

    Svara

     Exakt. Hon verkar inte fatta att hon fortfarande har SMÅBARN som nog också vill ha en närvarande mamma. Tror inte deras högsta dröm är en ny bebis.

     Svara

      5 o 6 är de väl nu? Den där gulligaste, magiska tiden är förbi och barnen börjar bli mer kritiska gentemot föräldrarna. Den starkaste separationen upplever föräldrar tydligen runt åldern 8–9. Det är lessamt att säga hejdå till småbarnsåren om man bortser från allt slit …

      Svara

       Ja precis så. Alla helhyllemammor vill ju helst slänga bort barnen när de e +8 år

       Svara

       Nja, 5-årsåldern är känd som en magisk tid. Faktiskt en av de mest harmoniska perioderna under småbarnsåren när barnen oftast vill vara till lags, hänga med på allt, dela med sig, vill hålla sams och visar mycket empati och tycker det mesta är kul.
       Femåringen är inte kritik mot sina föräldrar -tvärtom.

       Svara

        Så harmoniskt måste det dock inte vara och dessutom är det äldre barnet snart sju. Det är en process att ta avsked av småbarnstiden och de som inte pallar får en sladdis …

        Svara

        Hah ja definitift mer harmonisk än när man har tonåringar som tror de är minivuxna va de gäller allt! huhh

        Svara

     Nästan va?
     Spenderat mer tid hos Odd än dom nånsin kommer att få va hos IL.

     Svara

      De har ju varannan vecka, och barnen är 5 och 7 snart 8 tror jag, då behöver man inte ha mamma nära dygnet runt, skillnad på bebisar. Alltså vilka märkliga kommentarer här.

      Svara

       Fast Bellas veckor är ofta kortare än Odds.
       Och Bella har aldrig dubbelveckor som Odd har ibland.

       Svara

       Nej S blev 5 i april och G blir 7 i november ( har barn som är nästan lika gamla därför minns jag ganska exakt

       Svara

    Ja, att kunna uppskatta och känna glädje i det man har (det behöver inte vara något överdådigt eller extremt) tror jag är en viktig del för att kunna vara en lycklig människa. Att ständigt ”jaga”, som jag upplever att Isabella gör, och tro att lyckan finns någon annanstans hela tiden, leder bara till frustration.

    Svara

     Fast jag tycker ni dömmer Isabella lite väl hårt ibland. Hon har diagnos ADHD, och autism, så vitt jag vet, och att vara rastlös (och tyvärr kanske mer ego än gemene man) ligger liksom i den diagnosen. Dessutom dömmer ni med ALL säkerhet henne hårdare än ni skulle göra en man som lever som hon gör.

     Jag menar INTE att jag står bakom allt hon gjort och sagt (långt ifrån) MEN vissa delar av hennes sätt att leva är inte per automatik fel, bara för att hon inte följer normen. Det största problemet är väl om det drabbar hennes barn negativt, annars är det inget dåligt i sig att vara rastlös och ständigt ”söka lycka”. Att ha svårt att reglera sina impulser ligger liksom i diagnosen. Så länge hon kan ha en trygg och bra tillvaro för sina barn när de är hos henne, så ser jag inget fel med att hon lever som hon gör resterande dagar.

     Svara

      Har hon verkligen diagnoser fastställda? Du vet det med säkerhet? 😏😏😏

      Svara

       Hon sa väl i podden att hon inte har adhd?

       Svara

        Hon har inga fastställda diagnoser, varken adhd eller autism/Aspergers. Däremot TROR hon att hon har det och skriver om det som att det är sanning. Perfekt att kunna plocka fram sina sjukdomar när de behövs!
        På AMFAR-galan finns det ingen adhd men när någon annan pratar för mycket om sig själv kommer den plötsligt fram. Väldigt smidigt så man slipper göra saker man inte vill 😉

        Svara

         Hon har en sjukdom, en störning, som hon däremot själv inte kan se och som hon aldrig kommer bli frisk ifrån.

         Svara

          Narcisst är hon.

          Svara

         Har hon inte alltid hävdat att hon har ADHD-diagnos?? Är ju helt sjukt om hon ljugit om det med. Att hon alltså bara TROR hon har det, så har jag verkligen inte uppfattat det.

         Senare blev det ju lite hippt med diagnoser bland andra influensers…

         Svara

          Jo så är det.

          Svara

        Nej det sa hon inte alls i poden, det vill du få det till men nej. Hon sa ”jag har ju sagt att jag har adhd” alltså som i att hon tidigare har berättat det, förstår du? Och att det även finns ett spektra dvs att hon har adhd och även är på ett spektra…. Hoppas du förstår iaf.

        Svara

         Men har hon inte till och med resonerat kring att återuppta medicinering mot (för?) adhd. Har hon sedan alltså gått ut med att hon inte har diagnosen. Förvirrande 😕

         Svara

      Så vitt du vet??!
      Källa på det, tack. Det är så otroligt fult att sätta diagnoser på folk på det här sättet.

      Mycket möjligt att hon har någon personlighetsstörning, men ibland är människor bara egoistiska och självupptagna och bryr sig inte mycket om andra och that’s it. Inte ens Peter Madsen Madsen anses psykiskt sjuk enligt den rättspsykiatriska undersökningen även om alla säkert är överens om att det inte står riktigt rätt till i hans skalle.

      För att fastställa diagnos krävs en utredning så inte ens Bella själv ska gissa sig till vad hon eventuellt skulle kunna ha eller inte ha.

      Svara

       Min källa är inlägg där hon själv skrivit att hon har det, och även någon intervju där hon bekräftade det igen.

       Svara

        Mmm för Bella är ju sanningen personifierad 😂
        Hon ljuger oftare än vad hon talar sanning och ändrar sina historier för att de ska passa hennes agenda på bästa sätt.

        Svara

         Hon har absolut inte gjort någon utredning och har ingen diagnos. Odds mamma hade sagt att Isabella kanske hade adhd ungefär. Det är hela diagnosen som finns.

         Svara

         Hon skrev häromdagen att hon skulle ha Sally varje fredag. Ex.

         Svara

       Det är inte så rättspsykiatriska undersökningar fungerar. Någon kan vara allvarligt psykiskt sjuk, vilket Madsen uppenbart är, men det som spelar roll är om brottet begicks *på grund av* den psykiska störningen, t.ex. om någon med en psykossjukdom begår ett våldsbrott under en aktiv psykos. Önskar att fler förstod detta.

       Svara

    Verkar hon inte riktigt frisk?
    Jag uppfattar det som att hon pratar om åren kring mammaledigheten och vad hon önskar att hon gjort annorlunda just då. Det motsätter ju inte direkt att hon försöker vara mer närvarande med barnen nu.
    Isabella har gjort en del val och uttalanden som jag tycker är märkliga men det tycker jag många sk ”influencers” har och jag förstår inte riktigt varför det är så många som har så mycket emot just Isabella? (Kanske har fel men jag har svårt att tro att det finns någon annan anledning än ilska/irritation mot Isabella till att man letar ”fel” i nästan allt hon säger).
    Själv tycker jag mer och mer om Isabella när jag läser dessa kommentarsfält för att jag tycker det är galet hur många som skriver hårt och elakt om henne här (inte riktat direkt till dig Anonym 15:34).

    Svara

     LOL – nice try. ”Själv tycker jag mer och mer om Isabella när jag läser dessa kommentarsfält för att jag tycker det är galet hur många som skriver hårt och elakt om henne här” – och då ska folk här bli oroliga och tänka att ”Fan! Bäst att inte skriva något om Isabella Löwengrip som iofs är sant men också hårt! för då börjar folk helt felaktigt tycka om henne!”. Och så skulle de kritiska kommentarerna försvinna?

     Haha! Dessbättre går de flesta inte på så enkla finter.

     Svara

      ”Nice try” (jag är varken Isabella eller någon kompis till henne eller någon annan som har något personligen att ”tjäna” på att folk skulle börja tycka om henne)? Jag är inte fullt så ointelligent att jag trodde att en sådan taktik hade gett önskad effekt.

      Nej, det var verkligen inget försök till att få folk att sluta skriva elakt om henne här. Beskrev bara att jag tycker att tonen här är så extremt hård mot henne att den i sig (trots att jag tycker hon sagt och gjort en del märkligt) har gjort att jag börjat se/tolka henne på ett annat sätt och blir illa berörd av att läsa många av kommentarerna på BB.

      Svara

      👏🏻 +1000

      Svara

   Dock är det väl inget ovanligt?! Då oftast bland män iofs… som ångrar senare i livet att de inte var mer närvarande när barnen var små, utan valde karriären först.

   Svara

    Hon hade dock mängder med läsare som påpekade detta med att ta vara på småbarnsåren, så hon hade lätt kunnat bytt kurs om nåt känts det minsta fel.

    Svara

     Fast just då kanske hon inte tyckte att det kändes fel eftersom hon var inne i karusellen?! Kanske inte trodde att företagen skulle klara sig om hon inte var med (många som tänker att de är oersättliga i sin tjänst)
     Nu när hon kommit ur företagsbubblan kanske hon kommit till insikt??

     Svara

      Känns mer trovärdigt att pengarna tog slut. Mycket mer.

      Svara

       Om pengarna är slut borde hon väl vilka jobba mer och inte mindre?

       Svara

    Men hur vanligt är det att man tänker att man skaffar ”nya” barn att göra rätt med, när de man har ännu är små och bor hemma 🤔 hon har ju chans att göra om med dem ännu.

    Svara

     Det är en väldigt stark biologisk drift att skaffa nya barn med en ny man. Och sen tar det slut. Och sen upprepas det.

     Svara

   Hon har ju uppenbarligen förstått nu eftersom att hon är hemma i ett år och får mer tid med barnen.

   Svara

    Eh pengarna tog slut..

    Svara

     Och företaget såldes -hon har inget jobb kvar och tvingas vara hemma med barnen. Däremot försöker hon hålla glöden vid liv genom att fortsätta provocera. Det är det enda hon faktiskt är duktig på; att ljuga och manipulera till sin fördel

     Svara

      Hon ska göra ett projekt med Paul.

      Svara

       Ja, ett barn. Det har hon tjatat om ända sedan dom träffades för en kvart sen

       Svara

        Jag fattar inte vad hon ska med ett barn till – till. Varför inte börja med att ta hand om de två hon redan har om hon nu jobbar mindre, så mycket tid får de rimligen inte med tanke på att hon ju fortsätter att förstöra allas vår jord med sitt resande.

        Det verkar finnas en sådan osäkerhet i den här kvinnan, en så låg självkänsla, en sådan desperat jakt på att få vara älskad. Jag uppfattar det så, det är att få bli älskad som är hela drivkraften och då kan man ta till vilka medel som helst. Barn fyller ju faktiskt den funktionen att de dels, tyvärr, älskar sina föräldrar nästan hur föräldrarna än bär sig åt mot dem, dels binder mannen som avlat dem till kvinnan. Där, menar jag, ligger förklaringen till Isabella Löwengrips ständiga tjat om barn. Faktiskt verkar hon helt besatt, hon hade ju en period då hon var tillsammans med Selin då man undrade om hon satte på sig lösmage. Folk var helt övertygade om att hon skulle ha barn och jag antar att det var precis vad hon ville att de skulle tro, också. Jag, som inte är så säker på att Selinrelationen var så där överdrivet intensiv från mannens sida såg bilderna och kunde inte låta bli att skratta högt – det påminde om ett barn som leker i sin egen fantasivärld.

        Mitt råd till Isabella skulle vara att försöka börja älska sig själv först och främst, vilket definitivt inte är samma sak som att tro att man är jordens mittpunkt (till exempel manifesterat i en tro på att andra ska vilja ha en själv upphängd inom ram i sina vardagsrum…). Tvärtom är ju en sådan självfixering ett av de vanligaste tecknen på en människa som inte tror på sig själv alls.

        Svara

    Äh!

    Svara

    Fast det är hon ju inte? Hemma alltså. Sommaren var väl inte ett enda långt vara med barnen lov precis.
    Hon är hemma exakt så mkt som hon måste för att hon inte har ngt annat att göra. Skulle ngt dyka upp – tror du på allvar att hon skulle tacka nej då för att vara med barnen?

    Svara

  Så mycket bittert i detta inlägget medans mot andra är det silkesvantar typ annica eller Gina är exempel.

  Svara

   Gina vem?

   Svara

    Dirawi

    Svara

     Ofta det skrivs om henne här eller?

     Svara

      Kanske vederbörande tycker att det borde skrivas om Gina

      Svara

   Ja och riktigt otäcka kommentarer i detta inlägg, fy f-n. Det var bittert för Cc och för Li och vissa andra att Isabella fick pryda ett omslag. Jättefin bild! Usch så elaka och sjuka kommentarer. Blir så nedstämd, varför läser man här.

   Svara

    Ja, varför läser du här? Bäst för alla om du slutar med det. Snälla.

    Svara

    Ja varför GÖR du dag efter dag, vecka efter vecka? Det måste ju bryta ner dig fullständigt, som att slåss med väderkvarnar

    Svara

  Fin bild iaf.

  Svara

   Nej verkligen inte! Klär sig som en tant och det ut som en upplåst jättebaby i plytet. Chilla med nålen bella!!

   Svara

    Ser ut som en hamster i ansiktet med all botox.

    Svara

     Tycker hon ser trött och olycklig ut, och att nån har klätt på henne och sagt ”sitt såhär” det är inte hennes stil med långkjol och bohemtröja

     Svara

      Tanken var väl att låta henne se mjuk och moderlig ut.

      Svara

     Elaka ni är.

     Svara

     Nja, IL är väl ändå objektivt vacker. Även om jag måste tillstå att hennes personlighet på bloggen förtar något av hennes skönhet. All annan kritik riktad mot henne är jag öppen för att höra dock.

     Svara

      Fast det vet vi ju inte om hon är givet den där bilden? Med så mkt retusch och filter och smink kan vem som helst bli vacker.

      Svara

     Det där är inte hennes näsa…

     Svara

    Wow vilken avundsjuk bitterfitta. Hon är riktigt snygg Isabella, och om det enda felet på henne är hennes tantstil är det ju bra.

    Svara

     Det är ju bra att du inte kör med samma jargong. Du är så snäll och en riktig förebild för hur man ska bete sig på nätet!

     Svara

    Hur fin är du själv då? Hade velat se en bild på dig. Hade du blivit glad om någon kommenterade hur du klädde dig

    Svara

     Avundsjuka kommentarer är säkert ni som sitter på Isabellas blogg och lämnar giftiga kommentarer av ren
     Avundsjuka

     Svara

      Oh gud att du orkar 🤦🏼‍♀️ Tur IL har dig som sitt största stöd iallafall!

      Svara

  Snickesnack. Hon kommer inte att få sitta i några fler ”styrelserum”, inte ens som bedagat kuttersmycke. Dessutom barn med vem? Knappast med bubblaren.

  Svara

   Det är inte så lätt att hitta kvinnliga styrelseledamöter och många företag har jämlikhetspolicy. Kanske att åtminstone 1/3 av styrelsen ska vara kvinnor eller rentav halva antalet ledamöter.
   Där kanske Isabella ändå har en chans att bli invald.
   Men man har svårt att änka sig vad hon ska bidra med i en styrelse som fungerar som en riktig styrelse. Vill minnas att hon skrev i bloggen att hon har svårt att sitta still under sammanträden och i en styrelse kan hon knappast komma och gå som hon vill.

   Svara

    Fråga istället vad hon skulle bidra med på ett seriöst företag?

    Svara

     Göra styrelsen mer könsmässigt likställd?

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Vilken otroligt kvinnoförnedrande och osmaklig kommentar!

      Svara

       Inte alla kvinnor! Just denna kvinnan.

       Svara

       Hon är en osmaklig kvinna

       Svara

      Hahaha, att den här kommentaren blev borttagen är fan helt sjukt

      Svara

     Styrelsen på dramaten kanske kan passa bra.

     Svara

      Eller svenska akademin kanske 🤷🏻‍♀️

      Svara

    Finns ju rätt många män som gjort skitjobb sittandes i styrelser, men ändå får komma in i nya…

    Svara

    Det är möjligt att hon blir antagen till någon aningslös styrelse som du skriver Anonym/15.13. Men hur länge kommer hon att få stanna? Hon har redan gjort ett försök i något smyckeföretag (VJ?) där hon t.o.m. var upphöjd till ordförande i en mycket kort period.

    Svara

   Hon försöker göra comeback med nån slags ”ödmjuk” approch. Har hon ju typ erkänt själv

   Svara

    Det går väl sådär, ödmjukhet är inget man förknippar Bella med direkt genom åren.

    Svara

     ”Jag vänder på klacken och går”😅

     Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Kan du inte bara dra

     Svara

     Nej, du kämpar på. Lugna ner dig lite. Bloggbevakning är inte riktigt din grej, du verkar må illa av bloggen. Har du nånsin övervägt att sluta läsa Bloggbevakning? Du hade nog bra av det. Bella bryr sig ändå inte om att du försvarar hennes fula beteende här.

     Svara

   Det är drösvis med faktafel i den artikeln. Gör de ingen koll? Intressant att mama inte fick en personlig intervju med henne. In sitio så att säga.

   Svara

  Vad fin och fräsch Isabella ser ut! Hoppas jag ser ut så som 30 med. (Närmar mig)

  Svara

   Du har uppenbarligen inte sett henne i verkligheten.

   Svara

    Jag har sett henne i verkligheten, Sofia du kanske ska arbeta med ditt eget självförtroende? Kan inte vara bra att känna sånt om folk man inte känner

    Svara

     Jag har också sett henne i verkligheten, och jag håller absolut inte med dig.

     Svara

     Hur vet du att jag inte känner henne? Min poäng är att alla bilder i tidningar retoucheras, så ser inte ut som i verkligheten. Inget fel på mitt självförtroende (vad nu det har med saken att göra) men tack för omtanken ☺️

     Svara

    Jag har sett henne många gånger i verkligheten och tyvker att hon är snyggare i verkligheten än på bilder hon lägger upp. 🤷🏼‍♀️

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Cam har en gyllene regel, utseendet kommenteras inte hos nägon.

      Svara

      Man kan vara söt ändå.

      Svara

      Kan vi lämna högstadiet? Kritisera henne för agerande och inget annat.

      Svara

      ”Bajsen” snälla visa oss ditt vackra ansikte kan inte vänta..

      Svara

       [Borttagen kommentar]

       Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Hon använder filter på alla bilder och videos, för nån dag sen så försvann filtret en stund på en story hon gjorde och då såg man alla ärr och att huden inte alls va sådär slät och fin, och det är okej! Vi ser inte ut som dessa filter vill få det att se ut som, vi är mänskliga och alla har inte perfekt hy. Dessa filter är farliga.

       Svara

        Så länge det finns folk som sitter och granskar varje ärr och rynka kommer offentliga personer använda filter.

        Svara

        Såg det också! Skärmdumpade det till och med för jag trodde inte mina ögon. Hennes hy i ansiktet var så gropig, oren och ojämn.

        Svara

     Och jag tycker precis tvärtom. Hon ser helt annorlunda ut i verkligheten och inte till det bättre alls. Hennes hy är katastrofal och hennes ansiktsdrag är helt annorlunda. Den här omslagsbilden ger en mer rättvis bild av hennes ansiktsdrag än vad hennes superfixade instagrambilder gör.

     När jag har sett henne har hon också haft för tjockt med smink (förmodligen i ett försök att dölja ojämnheterna i hyn) och det har inte heller varit till hennes fördel.

     Svara

   Dom flesta ser väl fräscha ut när dom är 30?😂

   Svara

   När man bara är 30 krävs det mycket för att det ska finnas några ålderstecken i ansiktet, då har man lyckats kombinera världens sämsta gener med ett riktigt tungt leverne.

   Svara

    Eller hur 30 är ju ungt? Haha.

    Svara

    Inte riktigt. Jag har precis avslutat min master och är närmare trettio. Jag och mina närmsta vänner är ca 30 allihopa, och jag ser ju att vi börjar få rynkor runt ögonen när vi ler, lite mindre spänst i hude etc jämfört med pluggkamrater runt 24.

    Svara

     Mycket alkohol, tobak och sol kanske? Jag själv och mina kompisar är mellan 35-40 och skulle inte säga att ngn av oss har ålderstecken ännu i ansiktet.

     Svara

      Är genetiskt också.
      En av mina närmaste tjejkompisar började få ålderstecken vid 30. Och grå hårstrån.
      Hon har aldrig rökt och både solar och dricker ytterst måttligt.

      Svara

      Jag har mer rynkor i ansiktet än Bella (fast vem vet med alla filter?!) men ser ändå yngre ut än henne… och då är jag äldre än vad hon är.
      Lite rynkor gör ju inte automatiskt att man ser äldre ut. Ibland är det ju snarare botox och andra ingrepp som gör att folk ser äldre ut och att de bara försöker se inga ut (då man man uppenbart ser vad de gjort)

      Svara

      En av oss har visserligen chilla mycket utomlands, men nä, ickerökare, måttliga med alkohol då ingem av oss är partymänniskor, akademikerjobb (så inget slitigt med att jobba shift, utomhus etc). Men att jag noterat det kan ju bero på att jag dels har åldersångest och just umgås så mycket med personer som inte ens är 25 ännu pga studierna.

      Svara

     Fast lite skrattrynkor gör väl inte att man inte ser fräsch ut helt plötsligt?!

     Svara

     Jag skulle inte ha jämfört min fräschör med någon som är 24 när jag närmar mig 30.

     Svara

  Nämen va, vänta lite? Var det inte Isabella som sa tack och adjö till media och press, INTERVJUVER, osv? 😂

  Svara

   Hon har ju gjort flera saker efter hon sa det detta är knappast det första. Och man får väl ändra sig

   Svara

    Men får man ändra sig om ALLT HELA TIDEN?

    Svara

     Ja, det får man faktiskt.

     Svara

      Inte om man vill ha någon trovärdighet kvar, men det skiter väl Bella i.

      Svara

     Vad får man inte ändra sig om?

     Svara

    Ja men om man ska ändra sig om allt hela tiden kanske man ska sluta vara så kategorisk. Inte säga, jag ska aldrig, jag äter bara osv?

    Svara

   Det var när hon skulle till New York och starta ett nytt Estée Lauder där 🙂

   Svara

  Är det några i detta kommentarsfältet som är inne på Isabellas blogg och instagram? Det är pinsamt när ni lämnar negativa kommentarer till en människa ni inte känner. Kanske dags att fokusera på era egna liv? Jag håller med er om vissa saker om Isabella men jag har tillräckligt med självrespekt för att inte trakassera människor jag inte känner. Pinsamt.

  Svara

   Jag tror nog vi alla sett tillräckligt där. ..

   Svara

   Trams du säger.
   Isabella lever på att reta upp folk, provocera och be om kommentarer. Blir det tyst så finns hon inte längre.
   Vill hon inte ha vissa kommentarer på bloggen kan hon välja att de ska modereras bort innan någon ser dem.
   Släpps de fram får man väl anta att de är ok och att Bella inte tar illa upp?
   Om sen andra tycker vissa kommentarer negativa och att anse som trakasserier är knappast relevant.

   Svara

   Hon älskar att vara hatad så länge hon är känd. Oroa dig inte för någon som aldrig skulle bry sig om dig

   Svara

  No pressure Paul. Barnkull nummer 2 väntar! 👶🏼 👶🏼👶🏼 🍼🍼🍼

  Är som att se en bilolycka i slowmotion.

  Svara

   Paul är vuxen och bestämmer själv om han vill ha barn eller inte, fattar inte varför så mycket fokus hamnar hos Bella som mannen är offer i hennes klor eller något. Och ärligt talat tror jag inte vi kan kommentera på om hon är en okej mamma eller inte.

   Svara

    😂

    Svara

    Femme fatale.
    Paul har drabbats av spindelkvinnans kyss och har redan giftet i sin kropp. Stackars.

    Svara

     Ni är ju inte riktigt riktiga i huvudet😂😂😂

     Svara

    Paul är som en Bella med ännu mer pengar och ännu mer ADHD. Att HON ska va den lugna, sansade och mogna parten i förhållandet säger väl allt.. dessa bör ej skaffa barn ihop.

    Svara

     ¨De kommer inte skaffa barn, lugn bara lugn.

     Svara

      hur vet du det?

      Svara

     Känner ni honom?! Eller känner till honom närmare eftersom ni verkar känna honom så bra?! Var han inte en doldis för de flesta innan Bella?

     Svara

    Är du alldeles säker på att P. kan bestämma om han får barn eller ej?

    Svara

   Undra vad hans familj tänker ändå. 50+ med en betydligt yngre tjej som talar om för hela Sverige att dom ska skaffa barn inom en framtid. Pinsamt

   Svara

    Spelar de för roll? Är inte direkt ovanligt eller hur? De är båda vuxna iaf.

    Svara

  Ännu ett h*nfullt inlägg. När har Isabella sagt att hon vill ha ett liv utan shopping och lyx? Aldrig, det var inte vad hon sa, leva ett enkelt liv utan personal hemma däremot och det är inte samma sak. Hon har aldrig sagt att hon inte vill unna sig lyx, hon sa att nu blir det inte mer shopping vid flytten då hon upptäckte så mycket skor och kläder och då hade hon redan sålt sitt bolag och hade pengar så det berodde ju inte på att inte ha pengar så där har du fel och har missförstått, igen. Fint omslag!

  Svara

   Bellas lille riddare är här igen ser jag! 🤓

   Svara

    Det är så extremt nedlåtande att kalla någon Bellas riddare för dem bara inte tycker om allt detta
    Hånande, jag älskar inte Bella men tycker det är patetiskt ändå

    Svara

    Cams lille riddare är igång och snabb som vanligt. Exakt 15:10 och när har hon sagt något om att köpstopp var goals? – Ingenstans men här skapas diverse nya sanningar, ”sanningar”. Otroligt löjligt och elakt inlägg, som vanligt. Pinsamt, och det är inte I L som är pinsam alltså.

    Svara

     ”Cams lilla riddare” haha så jävla töntigt. Och 10 min efter inlägget är iaf bättre än 2 min efter, när du skriver ditt upprepande skogstokiga dravel. Ingen bryr sig om vad du tycker är ”pinsamt”.

     Svara

      Ingen bryr sig om ditt misslyckade försök till härskarteknik heller.

      Svara

       😂

       Svara

       Alltid en bra comeback att hävda härskarteknik när man inte har något vettigt att tillföra 😅

       Svara

    Det lustigaste är väl att ni alltid tror er veta vem som döljer sig bakom Anonym och att det bara skulle vara en person som tycker att drevet mot Bella här inne är aningens överdrivet..

    Svara

     Men du har ju inte fattat någonting. Har man läst 200 kommentatorer av Stollis så känner du igen sättet att skriva på. Jag känner igen henne på första ordet ibland.

     Svara

      Fast jag tror att jag också blev anklagad för att vara riddaren en dag 🤔

      Svara

       Samma här…

       Svara

   Hon borde kanske prova att spara de pengar hon lyckats tjäna ihop på försäljningen istället för att spendera…

   Svara

   Ha, ha. Det här med ”personal hemma” = människor som Arbetsförmedlingen satt på arbetsträning, folk som världens godaste Isabella Löwengrip tiggde till sig nästan gratis. Till slut tröttnande även Arbetsförmedlingen på det, och då blev det inte mer ”personal” hemma hos Bellsan. Vilken ovanligt lömsk människa.

   Svara

    Den vegetariska kocken verkade dock vara normal. Egen företagare var hon så jag antar att hon inte var skickad av Arbetsförmedlingen utan skickade faktura till Löwengrip Invest 🙂

    Svara

     Men fick hon betalt? 🧐

     Svara

      Löwengrip Invest betalade sällan. Istället hotades den som hade skickat faktura med att bli uthängd på nätet.
      Som när Bianca inte fick scrambled eggs eller om det nu var omelett.

      Svara

       haha, det var nog inte hos IL.

       Svara

        Nej, det var på Nybrogatan 38.
        Hon ville ha äggröra men det fanns inte på menyn.
        Då tyckte Bianca att eftersom det fanns omelett måste hon kunna få äggröra.
        Annars skulle hon skriva om det så alla skulle få veta hur dålig service restaurangen har 🙁
        https://www.expressen.se/noje/biancas-besvikelse-nekad-av-restaurang/

        Svara

         Det hade vart intressant att veta hur hon blir behandlad nu när hon går på restaurang. Jag personligen hade inte serverat henne efter det hon gjorde, min restaurang är hon inte välkommen till och jag är övertygad om att det hamnar en och annan loska i hennes mat nu 😂 eller värre haha

         Svara

          Hon är på Nybrogatan 38 rätt ofta och äter äggröra har jag sett. Finns numera på menyn.

          Svara

           Krökarna och personalen i Sthlm har nog inget annat val. Fy fan va hemskt 😔 Det är lite som utpressning.

           Om vi säger att Bianca istället blev för full och nekad att dricka mer så kan hon göra en story om hur dålig krogen är som förstörde hennes kväll. Även om hennes följare är för unga för krogen så är det aldrig bra publicitet.

           Äckliga jävla influensers. Må dom förinta sig själva så småningom

          Haha! Ja, det där stämmer faktiskt. Det hamnar mycket märkligt i maten hos den kund som varit snorkig och högdragen. Inget man dör av. Men tillräckligt för att man man skulle få upp maten om man visste. Har en kompis som jobbade på restaurang när han pluggade och enligt honom stämmer det här.

          Svara

    Nej arbetsförmedlingen har inte satt någon personal hemma hos Bellsan på arbetsträning, lägg ner bara. Det är du som är en lömsk människa.

    Svara

     Du verkar mystiskt insatt?

     Svara

     Det fanns väl några på kontoret som var där på åtgärder från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan el dyl?
     De flesta hade i alla fall visstidsanställningar, vikariat, provanställning el dyl.
     Tillsvidareanställda fanns det väldigt få av på Löwengrip Invest eller Löwengrip Beauty.

     Svara

      Så är det på de flesta företag, så det är som på andra ställen då. Fullkomligt normalt med vikariat och provanställningar och att arbetsförmedling och försäkringskassan skickar ut personer på företag.

      Svara

     Jo, det stämmer.

     / Insatt

     Svara

    Fanns boendestödjare med… som ett krav

    Svara

     Det är sinnessjukt hur media slickar upp henne i brygga. Jag börjar tro att hon inte är på riktigt utan bara ett sätt för media att tjäna pengar, dom skapade henne för att kunna mjölka henne i alla år och nu har hennes svaga psyke börjat ta stryk

     Svara

     Nähä du.

     Svara

     Inte då.

     Svara

   Precis, hon upptäckte att hon hade så mycket skor och kläder – men tydligen behövs det mer.
   ” Jag gick loss på Chanel, Prada, Max Mara och Massimo Dutti i går.” Isabella Löwengrips blogg den 13 augusti 2020.

   Svara

    Tror hon mest provade kläderna. Hon har ju inte direkt någon användning för dem nuförtiden. Eller ska hon klä upp sig till fredagsmyset? 🥳

    Svara

     Hon och P ska ju resa mycket så det behövs nya kläder.

     Svara

      Varför?

      Svara

  Jag vet inte om det är lögner Isabella har sagt hon har adhd och kanske är snabb med att säga saker (impulsivitet är ett symptom) hon kanske djupt ner känner att hon vill göta annorlunda nästa gång, sen när verkligheten infinner sig blir det andra bullar. Ja hon har ljugit I det förflutna men detta inlägg är bara hånfullt

  Svara

   ADHD = frikort att ljuga? Flera har ju poängterat för IL att hon ofta uttalar sig väldigt kategoriskt för att ändra sig i nästa sekund. Det får henne att framstå som väldigt falsk och oberäknelig. Om hon bara lät bli orden alltid och aldrig och ersatte dem med ”just nu känner jag” så vore det en oerhörd förbättring. Men drar inte lika mycket trafik förstås. Gött ändå att berätta om en barnkull till som hon ska sitta hemma med heeelt utan personal, möten och resor. Säkert. Härligt att hon hann skryta om sin frånvarande föräldrastil för hela folket innan kraschen infann sig. En normal människa skulle hålla låg profil i åratal efter att ha blivit avslöjad som den fejk-entreprenör och allmänt omoraliska människa som IL framställde sig som. Tur att minnet är kort och tidningarna vill sälja lösnummer.

   Svara

    Ja det måste väl vara lite skämmigt att ha misslyckats med BÅDE företaget och barnen, inget man skryter om. Hon gillar att hävda att hon arbetar hårt men till vilken nytta? Allt hon tar i blir till bajs

    Svara

    Har inte sagt att adhd är frikort till att ljuga sluta bli provocerad o hetsa upp dig av ngn du knappast känner.. 🙂
    Jag säger att hon kanske säger saker hon menar i stunden som sedan inte blir just så hon kanske ljuger utöver det och det är såklart inte okej .

    Svara

  Undra om hon pratat med barnen om detta eller om dom får läsa om detta också i äldre år. Tänk att få genomleva hela sin barndom igen via nätet……

  Svara

   Hon har ju inte delat mycket om barnen är snarare familjer som swedish family’s barn som kommer få göra det

   Svara

    J&J’s barn vart hela liv från graviditet, förlossning, och ja allt finns på nätet, t.o.m på tv genom D-play, där kan vi snacka om att det kommer bli intressant hur barnen känner när det blir tonåringar/vuxna och hela deras barndom finns för vem som helst att ta del av :/

    Svara

   Ny Mama-intervju om fem år: hon ångrar att hon inte nu heller varit mer närvarande de senaste fem åren. Men hon blev kär och gick helt upp i sin nya kärlek och försökte återskapa kärnfamiljen med honom och G och S fick bara hänga på. Det kommer hon inte gör om i nästa förhållande. Och jo, nog gick hon fram för fort med Paul, hon borde ha tänkt ett varv till på G och S innan hon bad honom flytta in men hon trodde verkligen att det var de för evigt. Nästa gång ska hon dejta ett år innan hon bestämmer något drastiskt. Fast det kommer dröja innan hon dejtar då hon nu har fyra barn som hon nu verkligen ska prioritera och leva det enkla livet med, typ tälta i trädgården.

   Hon borde lyssna mer på sina läsare – som hon själv erkänt har haft rätt gällande olika mindre bra beslut hon tagit – och inse att det här med Paul är helt förhastat. Kanske skulle de ha en chans om de tog lite mer tid att lära känna varandra men de är för ostabila båda två för att klara att bli inkastade i vardagen tillsammans med bebisar och allt. Ta t ex Läckberg och Simon, de var ju mogna och stabila båda två när de träffades. Bella och Paul not so much.

   Svara

    Spot on!

    Svara

   Pratar du mycket med dina barn eller anhöriga om ditt jobb? Ingående alltså? Lägg ner.

   Svara

  Kan du inte skriva om Bianca och Caia Asia?

  Svara

   hon måste ju bokstavligen leva BBs drömliv. Bianca alltså. Sjuuukt framgångsrik, ekonomiskt oberoende vid 25 och riktiga tungviktare som är med och roddar en asienlansering.

   Svara

    Dessutom är hon trevlig, ärlig och bjuder på sig själv!

    Svara

  Shit vad har hon gjort med sitt utseende?!?!?!

  Svara

   Ingenting, hon har inte kunnat påverka hur omslagsbilden ska retuscheras. Det är allt.

   Svara

  Kull nummer 2? Hon kanske ska ta hand om kull nummer 1 ,de är ju fortfarande så små.

  Svara

   På vilket sätt tar hon inte hand om dem menar du?

   Svara

    Hon får inte vara ensam med sina egna barn.

    Svara

     Vad då får inte vara ensam med sina egna barn? enligt vem? källa på det?

     Svara

      Krav från barnens pappa.

      Svara

       Men lägg av med lögnerna, snälla!

       Svara

        Det är Bellsan som står för lögnerna.

        Svara

        Största lögnerskan ever.

        Svara

       Nej.

       Svara

       Inte då.

       Svara

       Det kan jag fullt förstå, om det är sant.

       Svara

        Inte sant.

        /en som känner odd

        Svara

         Jag har hört motsatsen.

         / En som också känner Odd

         Svara

       Det kan väl inte han bestämma, låter konstigt tycker jag.

       Svara

        Fast han känner ju henne och vet hur hon är. Fullt rimligt att han kan ställa såna krav om han vet att hon är en fara för barnen

        Svara

      Soc.

      Svara

       Men varför?

       Svara

     Hur skulle hon då kunna skaffa fler? Gäller det bara Odds barn i såna fall?

     Svara

  Varför behöver hon ett nytt barn för att checka ut och vara där som mamma? Kan hon inte göra det med de barn hon redan har?!

  Svara

   Ja tänkte på det också. Så jäkla Bellafräckt att säga att man ska göra om allt med en ny bebis… Som att det bara handlar om henne och inte att ge mer tid åt de existerande barnen.
   Hon bättrar sig aldrig/fattar nåt…

   Svara

    Narcissism

    Svara

     Yes nåt sånt är det. Man uttrycker sig inte så om man har alla hästar i stallet. Kul för barnen att kunna läsa senare, men d skiter hon i.
     Tårtbitar å grejor.

     Svara

   Men snälla, hon är väl där för de barn hon har MEN hon känner nu att hon kunde varit mer närvarande när de var små och OM hon skulle få ett till barn så skulle hon då checka ut och vara helt mammaledig och vara där hela tiden till hundra procent. Är nu det fel också? Såklart ni ska klaga på det också. Alltså snälla. Otroligt hur ni lyckas vända allt till fel och shamea.

   Svara

    Men det är ju bara hittepå fattar du väl!
    Vi som har ettåringar å tvååringar känner oss typ halva när vi lämnar lessna småttingar på föris mm. Normala känslor, man vill skydda, finnas där så mycket det går.
    Medan Bella lät Oddan rodda upp efter henne konstant och planerade flytta till USA, så långt bort som möjligt..
    Hon saknar nåt grundläggande, är läskigt ego och detta är bara rent snicksnack!

    Svara

     Hon skulle inte flytta permanent eller på heltid till USA utan vara där på barnfria veckor för jobb alltså när barnen är hos sin pappa. Hur är det sktsnack att säga att hon känner nu att hon missade tid med barnen och att hon skulle vara mer närvarande i ett eventuellt nästa barn. Hur är det fel? Alla blir äldre och får nya insikter, inget konstigt.

     Svara

      Jo, det är konstigt. Hon verkar sakna normala mammakänslor. Som någon sa, man får ju ont i magen och lämna på förskolan osv när barnen är små och att då planera för halva sin tid i USA är inget annat än vansinnigt och inte så lite stört.

      Svara

      Man är förälder till 100% och inte på halvtid. Ingen vettig människa skulle dra så långt bort från sina SMÅ kids, oavsett om det var mamma eller pappavecka.

      Svara

       Precis! Vad händer om Odd ramlar och skadar sig och inte kan ta hand om barnen, hyr man in en barnflicka då tills det är mamma-vecka och hon har tid?

       Hur gör ni andra som har delad vårdnad? Om ert ex inte kan ta hand om barnet tar ni över då även om det inte är er vecka?

       Svara

        Då hade hon kunnat flyga hem. Hennes barn är inte ett och två år liksom. Läckberg och Laila Bagge åkte lååångt bort från sina kids när de var små, ja när de var SMÅ mycket mindre än IL s barn är, men de är kanske inte vettiga då enligt dig k?

        Svara

         Fast det är ju inte som att flyga hem från Spanien, eller hur Anna? 😉

         Svara

         Fast var inte det på semester? Det är ju stor skillnad på det och bosätta sig någon annanstans veckor man inte har barnen. De flesta jag vet som är skilda hjälps åt även på den andras vecka. Vabbar vid speciella behov. Hämtar på någon aktivitet osv. Ingen som tjänar på att det är täta skott. Allra minst barnen. Men det är ju mycket beroende på relationen mellan föräldrarna. Men att bosätta sig på annan ort när man inte har barnen känns lite ego. Både mot barnen och dess far. Verkligen som mamma på halvtid.

         Svara

      Hur länge tror du hon hade orkat pendla??

      Svara

      Fast som skild förälder kan jag känna att det är svårt att säga att jag inte är närvarande förälder även på pappaveckorna. Man hämtar/lämnar nåt klädesplagg, bok eller kollar på en match eller dyl. Jag upphör inte vara förälder mina veckor jag inte har barnen. Jag skulle aldrig drömma om att bo någon annanstans veckorna utan barn. Det känns helt overkligt. Dom har ju dessutom en vettig relation hon och Odd, vad man ser av det. Nej hela resonemanget med NY var otroligt märkligt för mig.

      Svara

     Hade ni sagt något om det varit tvärt om?!

     Svara

      Jo 😊

      Svara

    Men snälla du, kan du snälla sluta inleda dina rants med ”men snälla”. Försök variera ditt språk lite mer, är du snäll.

    Svara

  Hon säger återigen att hon flyttade hemifrån som 14-åring.

  Svara

   Ja, det är viktigt för mytbildningen kring Bella det där med att hon varit på egen hand sedan 14-årsåldern och att hennes familj inte tog hand om henne.
   Påminner om myterna kring de nordkoreanska ledarna.
   Nästa blir nog att Bella hävdar att hon gått en golfrunda på 38 under par och gjort 11 hole-in-one alltså som Kim Jong-Il 🙂

   Svara

   Det gjorde hon ju också på ett sätt även om det inte var för alltid och permanent. Finns fler bloggare och kändisar som säger att de flyttade hemifrån vid femton, fjorton och tretton år till o med.

   Svara

    ok

    Svara

    Flyttar man hemifrån sköter man sin egen ekonomi också, man har inte mamma/pappa som betalar för boende, mat, och allt annat man behöver, utan när man flyttar hemifrån tar man eget ansvar för sig själv och sitt liv.
    Finns många som bor borta måndag-fredag när dem går på gymnasiet, men mamma och pappa betalar och sköter allt, då har man (enligt mig) inte flyttat hemifrån…

    Svara

     Jag flyttade hemifrån tidigt, men då till ett fosterhem, men hade ändå flyttat hemifrån ur ordets rätta bemärkelse. Jag flyttade däremot in i min egna lägenhet på min 18-årsdag.

     Det är ungefär den harangen jag drar om det skulle komma på tal.

     Att flytta hemifrån över en tid, kan vara ett tydligare sätt att uttrycka sig på om man som IL flyttade tillbaka hem.
     Språket är visserligen viktigt, men ibland verkar folk inte vilja förstå och anmärka bara för att:

     Svara

      Om du bodde i ett familjehem hade du vuxna som ansvarade för dig, det är inte samma som att flytta hemifrån och stå på egna ben.

      Svara

      Fast hon var ju bara bort i nån vecka? 😅

      Svara

  Oj vad hon har åldrats. Kände inte igen henne på bilden!

  Svara

   Svara

    Var hon gammal redan då?

    Svara

    Och intervjun fick de långt senare när det passade henne. Först såg hon till att bilderna blev som hon tänkt sig plus omslag. Sedan när hon hade en story med ny kille blev hon tillgänglig för intervju. Och det gick Mama på.

    Svara

     Det är väl så det fungerar. Hur många artister/skådespelare t ex ger intervjuer om de inte har en release, premiär eller turné att berätta om?
     Och författare vill naturligtvis ha en ny bok att berätta om när de kommer till Babel eller vilket radio- eller tv-program det nu är. Osv.

     Svara

      Och Bella har ett nytt barn att berätta om. Hennes nya lilla projekt 😍

      Svara

       Får man inte jobba måste man ju skapa content på ngt annat sätt. Kanske kan vi få se en till barnvagnsvideo 🙂

       Svara

     Men alltså haha är du på riktigt 16:23 gripis som är härinne och skriver en massa dravel. Klart de inte gör en plåtning om de inte även skulle göra en intervju haha det var såklart bestämt annars fanns ingen anledning att fota och när plåtningen gjordes så hade hon redan träffat killen. Alltså snälla. Ge dig!

     Svara

      Kan du inte berätta lite om dig själv, jag tror många med mig är nyfikna på hur gammal du är och vad du gör om dagarna?

      Svara

       Särskilt boende

       Svara

   Hon har inte åldrats. Det är mindre retusch och filter bara.
   Det här omslaget är mer likt hennes riktiga utseende än vad hennes superfixade instabilder visat.

   Svara

  Oj, det jag ”reagerar” mest på är att hon säger sig längta efter fredagsmyset igen. Trodde det var det som hon bland annat nämnde som saker i livet hon inte ville ha i sin relation med Odd. Man får ju såklart ändra sig och självklart fanns det andra orsaker till skilsmässan. Kan dock inte låta bli att höja på ögonbrynen när det är något hon nu verkar vilja ha igen.

  Svara

   Hon vill ha det som mannen för stunden vill ha. Inget nytt där. Hipster-liv med Nils, Svensson-liv med Odd, rikemansliv med Hajen och nåt slags wannabe kändis-liv med Eric. Nu är det Pauls vimsiga liv hon höjer till skyarna. Får se hur länge det håller.

   Svara

    I artikeln säger hon att hon sov hela tiden förra sommaren på franska rivieran och hon var så olycklig. Kul för miljadären att höra det, de var så förälskade. Nu var hon inlagd i december 2019. I sista poddavsnittet var det för 6 månader sedan. 9 8 7 6 5 4 3 det blir mars 2020

    Svara

     Ljug ljug ljug. Spyr på den kvinna . Lås in henne

     Svara

      Man får inte den behandlingen akut. Det är också en lögn.

      Svara

     Det är ju obegripligt hur någon som snart måste återgå till att leva på influensermarketing inte ser att det skadar business när trovärdigheten är noll? Allt hon säger om sitt liv visar sig ett år senare vara ljug. Hon är lycklig, kär, har adhd, gillar Babyshop – ett år senare är storyn att hon legat inne, var olycklig då men är lycklig nu! För nu är hon kär på riktigt!

     Svara

  Alltså jag kan förstå hennes tankegångar lite, jag kan också känna att jag gjorde vissa ”fel” när min dotter var bebis, och om jag skulle få fler barn så skulle jag göra X och Y annorlunda. Så på så sätt fattar jag. Men det handlade aldrig om att aktivt välja bort henne.

  Svara

   Jag håller med, det är nog inte särskilt ovanligt att ha längtat efter att ett barn ska somna (särskilt ett skrikande barn). Och med väldigt små barn som sitter i sele och är nöjda med det har nog många småbarnsföräldrar upplevt att de kunnat köra på lite med sitt eget rejs, om än kanske inte hålla föreläsningar (sen blir barnen större och kräver mer anpassning). Förstår också känslan av att vilja göra bättre nästa gång, det tror jag de flesta föräldrar känt.

   Däremot tror jag att man ska försöka ha en acceptans kring hur man är som person. Om man är jordens mest rastlösa person kanske inte ”checka ut helt och bara vara hemma i huset ett år” är en rimlig ambitionsnivå. Kan svära på att hon tröttar illa kvickt. Kan nog vara klokare att fundera app hur hon kombinerar raslösheten med lugnet som behövs för att bpnda med en bebis. Träna,prata mycket med vänner, dela på föräldraledigheten med halvtid/ halvtid.

   Att man ska bli en ny människa tror jag sådär på.

   Svara

    Ja, eller jag tror att många föräldrar vill göra bättre hela tiden, inte bara nästa gång. Och det har vi ju hela tiden möjlighet att göra också, så länge barnen är små och bor med oss.

    Svara

  Synd att man inte behöver anlägga test för att bli lämpad förälder.
  Ska man adoptera barn får man gå igenom ett helvete och bli checkad om man klarar eldprovet.

  Att detta infantila barn ska leka mamma till 2 barn som formats lillgamla pga sin empatistörda mamma….så synd.
  Det kommer slå tillbaka hårt, har själv haft en liknande mamma som jag inte är ikontakt med idag.

  Svara

   <3

   Svara

   Ja det kommer bli intressant att se dom växa upp och vad dom blir för människor och vilken relation dom kommer ha till sin mamma. Jättespännande faktiskt.

   Svara

    Usch hemsk kommentar, får hoppas inte IL själv läser här eller hennes barn, eller att de får höra om vad ni skriver.

    Svara

     Det är ingenting jämfört med vad hon säger i intervjuer om sina föräldrar.

     Svara

     Vad är det som är så hemskt? Att det ska bli intressant hur kändisbarn blir när de växer upp med narcissister till föräldrar.

     Jag tycker synd om hennes barn och önskar dom allt gott i livet. Man kan inte välja sina föräldrar tyvärr ❤️😔

     Svara

  Ja ja, det var väl inget nytt här, de senaste månaderna har ju handlat om en ny bebis, vilket jag inte tror ett dyft på.
  Den här intervjun gjordes väl för någon månad sen. Juni om Jag inte missminner mig.
  I det senaste poddavsnittet var hon igen på spåret att bo utomlands varannan vecka och hon saknade lyxlivet.
  Vad hon vill och tänker göra ändras från en vecka till en annan.
  Ärligt, tror inte att hon ens allvarligt tänker på att skaffa ett till barn, hon vet nog innerst inne sina begränsningar, hon drar till det bara för skapa intresse.
  Hur hon nu kan tro att någon är intresserad.

  Svara

   Tror dock hon skulle kunna göra det för typ uppmärksamheten, nån fantasi..
   Men resultatet skulle bli exakt likadant.

   Svara

   Fast så sa hon ju inte, gärna ha ett boende utomlands men INTE varannan vecka sa hon ju nu. Det är väl bra att hon ändrar sig och verkar ta åt sig av pekpinnar och av vad folk skriver men då klagas det ändå. Hur hon än gör så är det fel, måste vara jobbigt, tycker synd om henne, inte konstigt hon blir för virrad och ändrar sig. Verkar som vissa vill kn äcka henne helt och jag är rädd att det kommer bli så. Hon närmar sig trettio och vännen har bebis så det suget har nog infunnit sig men det är ju inget bestämt nu.

   Svara

  Hur många kommentarer fick hon inte när hon valde jobbet läs pengarna före barnen. Det var många förutom de mest hängivna dyrkarna som reagerade på hur sorgligt själviska hennes val var när det gällde ansvar och tid som hon tillbringade med sina barn. Men herrgud,heja,heja hon skulle minsann bli världens mäktigaste kvinna vad gjorde väl det om betald personal råddade allt kring dem.

  Svara

   Ja och hon kunde inte ens erkänna nån gång att barnen var viktigare än karriären. Minns ett sjukt instainlägg om att de var jämbördiga, men inte ens det var ju sant

   Svara

  Är väl okej att ha tankar tänker jag. Är ju mänskligt. Är väl ingen som säger att de vill göra om samma misstag igen. Hon vill bli bättre om hon får ett nytt barn, om hon blir det eller inte får vi se när de sker.
  Ganska ointressant inlägg, att kritisera något som inte hänt. 😴

  Svara

  haha, det var nog inte hos IL.

  Svara

  Bella: jag jag jag jag jag!!!

  Svara

  Hade hon flyttat till USA och blivit framgångsrik där så hade hon väl kört på som vanligt…

  Svara

  Hon ger en saftig känga till sina föräldrar igen, att de aldrig ställde upp emotionellt när hon var barn.

  Svara

   Undrar om mama har sökt föräldrarna för ett uttalande, brukar man inte göra så?

   Svara

    Nej tror jag inte, hon har all rätt att berätta om sina känslor. Hon kan ha sina upplevelser och känslor och det har alla rätt till.

    Svara

  Låter som att hon ska skaffa djurungar när hon säger att hon vill skaffa en kull nummer två.

  Svara

   Hon relaterar kanske till den kortare tidsperioden av närvarande : P

   Svara

  Fy för ditt kommentarsfält!

  Svara

   Fy för Isabella Löwengrip! Shit vad hon har gjort många människor illa.

   Svara

    Men alltså vad är det för fel på dig, kan du inte sluta nån gång! Så besatt?! Bara för att du tydligen dumpats och är sårad el bitter. Anser du att alla som dumpat partners eller fått avskeda personal gjort människor illa då, för då har många gjort andra illa, kanske även du. Ge dig någon gång, gå vidare!

    Svara

     Va du snackar. Det handlar inte om att avskeda personal, det handlar om att behandla sin personal som skit under tiden de är anställda.

     Svara

  På tal om Paris. Har ni sett hennes dokumentär? Så lätt att döma folk som är kändisar men man vet inte allt. Tror samma gäller IL i många fall. Visst har hon gjort bort sig men folk överdriver med sitt hat mot henne tycker jag.

  Svara

   Tänker att det är skillnad på att ’födas in’ i kändisskapet.

   Svara

  Jag fattar verkligen inte hur allt vidrigt om IL godkänns o när någon ifrågasätter K e n z a s uppblåsta infertilitet så stängs hela kommentarsfältet? Det sätts diagnoser och skrivs helt vidriga saker om IL och det är ok?

  Svara

   Kaaaaan det bero på att Isabella Löwengrip behandlar människorna hon kommer i kontakt med helt vidrigt?

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Va du snackar. Det handlar inte om att avskeda personal, det handlar om att behandla sin personal som skit under tiden de är anställda.

     Svara

   V a r f ö r
   s k r i v e r
   d u
   K e n z a s? ?

   Svara

    K a n s k e h a r s v å r t a t t f ö r s t å b ä t t r e ? ” M e n d å b l i r j a g i n t e b l o c k a d f ö r s j u t t i o t o l f t e g å n g e n , h e l t u t a n a n l e d n i n g . ”

    Svara

     Helt utan anledning? Det va som fan

     Svara

  Ordet kull också. Innebär inte det mer än en? Bella som 4 barnsmor. Undra om hon tänkt igenom det?

  Svara

  Tidigare i början av podden när den var ny och tror jag i en intervju sa hon att ingen brydde sig om henne när hon var inlagd på sjukhus. Men nu i sista poddavsnittet säger Sheila att hon var där och även tillsammans med andra som hon höll på att namnge var på sjukhuset även när hon träffade läkaren. Oerhört märkligt detta.

  Svara

   Sa hon inte alls det. Ja bra att shiela berättar så kan ni inte längre påstå att hon ljugit och hittat på det. Nej det är inte märkligt.

   Svara

    Det sa hon visst (att hon var ensam på sjukhuset och ingen brydde sig). Hon nämnde detta också i radiointervjun som sedan blev anmäld av hennes mamma för förtal.

    Svara

    Du bryr dig inte om vad någon säger, inte ens vad Isabella säger, märkligt!

    Svara

  Kom nyss i mitt Facebook-flöde.
  ”Hej, för ett par år sedan startade jag en grupp där kvinnor kan inspirera varandra inom privatekonomi, sparande och investeringar: gruppen heter ”Economista – kvinnor som gillar aktier och privatekonomi”. Gå med om du har intresse!”
  Konstigt för jag trodde Bella och Pingis var frikopplade från den där Economista-gruppen om kvinnors aktier och privatekonomi.
  Förstår inte varför Bella puffar för gruppen.
  Hon skickar en stor bild på boken ”Aktiedrottning” så det är kanske hela förklaringen?
  Finns nog en restupplaga som förlaget skickar till återvinning om den inte säljs snart 🙂

  Svara

  Sent ska ”syndaren” vakna

  Svara

  Jag skulle vilja framföra följande:

  1) Att ifrågasätta eller ställa sig kritisk till någon eller något, behöver inte bottna i avundsjuka.

  2) ”Den svenska avundsjukan” finns inte som ett specifikt fenomen. Svenskar är inte vare sig mer eller mindre avundsjuka än andra nationaliteter.

  3) ”Jantelagen” är ett påhitt i en norsk roman från 1933 med titeln ”En flykting korsar sitt spår”.

  4) Isabella använder ordet ”bolag” betydligt oftare än ordet ”barn”. Jag har räknat (har en forskarutbildning, så jag hanterar såväl kvantitativa som kvalitativa metoder) och vill hävda att det säger något om hennes prioriteringar – åtminstone vad gäller hur honvill framstå offentligt. Sedan kan hon givetvis prioritera och agera på ett helt annat sätt privat.

  Svara

   Älskar din 4-punkters kommentar! 🙌🏻
   ÄLSKAR ❤️

   Svara

   Älskar dig ❤️

   Svara

   Bästa jag läst typ nånsin.

   Svara

   Punkt 1 Att vara kritisk till någon eller något betyder inte alls att man är avundsjuk. Bara att man ifrågasätter.

   Svara

   ❤❤❤ Bäst

   Svara

  Precis detta hon säger nu, har hon hånat alla andra mammor som inte gjort karriär under småbarnsåren. Att alla andra bara slösar sin tid. Trist att hon inte kan vara ödmjuk fast hon försöker nu…
  Ändå bra att hon kan rannsaka sig själv och se felen hon gjorde, men helt sjukt vilken fasad hon hade eller har kanske.
  Såklart hon ändrar sitt liv nu för hon inte bor new York och det blev inte som hon tänkt sig.

  Svara

  Intervju med Isabella Löwengrip i Mama ,när hon väntade sitt första barn:
  https://www.expressen.se/mama/mamaliv/stjarnmammor/isabella-lowengrip-forst-barn-sen-blir-jag-sveriges-oprah/
  Och en intervju från 2017, när hon hade utnämnts till Årets businessmama:
  https://www.expressen.se/mama/mamaliv/stjarnmammor/arets-business-mama-isabella-lowengrip-jag-har-vuxit-efter-skilsmassan/

  Svara

  Ni är tamefan helt jävlans otroliga!
  Fan ta henne om hon ljuger, fan ta henne om hon talar sanning

  Svara

   Men hon klarar ju inte av att tala sanning.

   Svara

  Varför kan hon inte bara börja göra om och göra rätt med de barn hon redan har? De är fortfarande små och hon har alla möjligheter att ge dem mängder med mamma egentid, ha fredagsmys själva osv. Men det är tydligen inte lika intressant…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.