CamCam om ”camel toes”

Fem snabba med GabJoss plus en bonus från bloggen som jag gått och funderat på ett tag.
Frågan handlar om ett ”problem” jag inte visste existerade och har gjort sig påmind varje gång jag är på gymmet så jag tänker att jag gör slag i saken här på slutet och frågar er. Har ni detta problem? Vet ni om att det existerar och har ni någonsin tänk på eller gjort den här lösningen som tydligen finns?

Jag hade ingen aning om att folk använder trosskydd för att inte få en camel toe. 
Får man det så får man väl inte dra upp byxorna så högt, eller?
Får jag en camel toe i mina träningstights, so what? Jag orkar verkligen inte bry mig om det, och oftast har jag en lite längre tröja så den kanske bara kan anas där under.
När jag först läste frågan så trodde jag att frågeställaren insinuerade att man får mycket rikare flytningar när man använder tights och att man därför använder fler trosskydd, men icke. Det är en rent estetisk fråga.
Hur kan jag ha levt i snart 40 år och inte känt till att camel toe är ett så pass stort problem att någon faktiskt tagit fram en MacGuyverisk lösning på det.
The pantie liner-solution.
Hur kan jag inte ha brytt mig mer? 😉

Kände ni alla till den här lösningen på camel toen? Använder ni den? 
Säg att jag inte är ensam om min okunskap och obryddhet haha…

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är med i en löpargrupp för tjejer på Facebook där detta förekommer frekvent och är en infekterad fråga.
    Har själv aldrig drabbats av cameltoe så vitt jag vet och skulle inte bry mig. Är 47 år och trodde att det kanske var ngt yngre tjejer oroade sig för men ack ve vad fel jag hade.
    Trosskydd är dessutom jävulens påfund då det blir instängt och varmt vilket orsakar än mer flytningar och hur ett trosskydd skulle minska risken för cameltoe begriper jag inte. Är ju bara i vägen. Slutade använda trosskydd för över 20 år sedan och är glad över det. Vi ska inte stänga in våra underliv och cameltoe eller bulle….kommer alltid finnas folk som stör sig. Fokusera framåt istället för nedåt. Vet tjejer som får skav i underlivet vid cameltoe, men sluta använda byxor med söm el dra inte upp dem så långt så löser det sig

      Tycker många verkar ha större problem bak, med tights som skär in mellan skinkorna – en rejäl blöja kan säkert åtgärda problemet.

        Det borde ju även lösa problemet framtill, så win-win! ?

          Fifi är fiffig och ger ett ansikte för fantasin framförallt hos de framtunga

        Fast där bak vill de ju att det ska gå in.?

          ???

      ”Drabbats” av cameltoe ?

      ”Vi avbryter sändningen för att en viktig nyhet inkommit till oss på studion. Sverige ser ett ökat antal kvinnor som drabbas av cameltoe, kameltå. Detta fenomen inträffar alltså när kvinnans yttre blygdläppar kan skönjas genom deras byxor. Diskussioner pågår just nu mellan diverse politiska utskott och myndigheter för att komma underfund med problemet. Från att endast 2/10 kvinnor varit drabbade, har nu nästan hälften av alla kvinnor någon gång drabbats av den uppseendeväckande kameltån. Statsministern har utlyst nödläge för att kunna samla alla nödvändiga resurser för att vända denna negativa trend. Diskussionerna går heta. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson menar att problemet är att kvinnor bär byxor. ”Detta problem fanns inte förr när kvinnor bar kjolar och klänningar. Vi måste sluta falla för feministernas agenda. Det finns män och kvinnor och de är biologiskt olika. Kvinnor bör inte ha byxor; att gå runt med kameltå är ett direkt förargelseväckande beteende”.
      Och just byxornas design är en identifierad orsak till kameltårna. Byxornas söm som går i mitten av skrevet delar alltså på kvinnors yttre blygdläppar så att dessa hamnar som två bullar på varsin sida av sömmen. Allvarlighetsgraden av kameltå kan dock skilja sig, vissa har en mild variant medan andra har grov kameltå. En annan tänkbar orsak som tagits upp på mötena är trenden med byxor med hög midja. Dessa byxor dras högre upp och risken för att blygdläpparna ska dela på sig är då högre. Men, det finns även vinnare i frågan. Libresses talesperson menar att det är en feministiskt fråga: ”alla kvinnor har rätt att bära vilka kläder de vill” och meddelar samtidigt att deras försäljning av trosskydd ökat med nästan 200% sedan tre år tillbaka. Vi följer utvecklingen och håller er uppdaterade”

        Tack för ett gott skratt! Det enda jag saknade var en bild på ”grov kameltå” och en lista över följdsjukdomar.

        ”SD lägger i tillägg fram en motion i riksdagen om att frångå uttrycket ’kameltå’ då djuret kamel (Camelus) kulturellt och historiskt anses djupt problematiskt och inte utan plats i skandinavisk kontext och mytologi. Ett djur med liknande tåformation, tillhörande familjen ’partåiga hovdjur’ (Artiodactyla) och med starka och positiva konnotationer till svensk kultur och naturromantik är däremot älgen, därför främjas förslag om att ordet ’älgtå’ införes i SAOL – dock under förutsättning att Skogens Konung (Alces alces) genom detta inte feminiseras genom att få sina tår förknippade med denna avart att kvinnliga genitalier.”

          Jag är en representant för Älgarnas riksförbund och talar för alla älgar när jag säger att vi absolut inte kommer acceptera ordet ”älgtå” som beskrivning på detta hemska fenomen.

          Älgen, skogens Konung, används redan i förhållande till de klövliknande formationer som (mäns) skrev kan anta formen av. Den svenska översättningen är visserligen inte helt satt, men på engelska används ”Moose knuckle” för att beskriva den ståtliga konturen av mäns pungkulor som, liksom när Mose och Gud delade på havet, delar sig i två distinkta bullar.

            Ett unisex-uttryck baserat på ursvensken ÄLGEN vore ju himmelskt!
            ”Älgklump” / ”älgklöv” / ”älgknoge” – alla funkar!

      Så sorgligt…

    Mer cameltoe åt folket ,släpp bullfittorna fria osv. ✊

      Så du framhäver din camel toe?

    ”Modet” med helrakat underliv exponerar anatomin mer i detalj 🙂
    Många upplever nog att de får en mer uttalad camel toe när det inte längre finns någon ”kudde” av hår. Det är förmodligen vad man försöker återskapa med trosskydd.
    Finns en del som rekonstruerar blygdläpparna kirurgiskt för att de ska se snygga ut i tights och yogapants.

      Jag har en ”kudde” av hår men får camel toe ändå. Och då har jag inte mina byxor speciellt högt upp.
      Har väl vad som kallas bullfitta antar jag? ?

        Tror iofs BF motverkar uppkomsten av KT

      Det var tragiskt att höra. Operera sig i underlivet för att vara snygg när man tränar.

      Jag har hellre en cameltoe än att en kudde skapad av hår ska synas genom tightsen ?

        Men herregud, det är naturligt med hår och vem har sagt att det kommer synas OM man har hår? Kan inte påstå att jag kan se TS skriva det någonstans.

          Jag tycker man ofta ser folk på badhus/stränder som får en bulle av håret.

            Hur vet du att det är håret som gör bullen och inte att de har ett ”bulligt” venusberg. En del har platta venusberg och en del har ett som buktar ut mer.

            Varför stirrar du på folks underliv i första taget kan man undra?

              Man behöver inte stirra för att se det.

        Om ditt hår syns genom tightsen rekommenderar jag att du köper nya tights i bättre tyg och kvalité.

          Jag rakar mig men tack för din omtanke!

        Ofräscht med helrakat, tyget ligger direkt mot huden och skapar en extremt ohygiensk atmosfär där bakterier och svamp trivs. Med någon centimeter hår skapas det en luftbarriär som är mycket hälsosammare och fräschare.

          Det är därför man ska lufta fittan så mycket som möjligt. Sova utan trosor och gärna vara utan trosor (naken eller i lösa byxor) hemma.

          Vad har det med min kommentar att göra? Det är ju inte så att man antingen behöver vara helrakad eller ha en fullvuxen buske, finns ganska mycket där emellan.

      Förstår inte hur hår skulle motverka camel toe…? Kanske om man har pubishår av stålull men annars är det väl inte så starkt att det håller tights ut från kroppen.

        Lol nej verkligen. Vet inte hur andras hår ser ut när de tar av trosorna men mitt är dock iaf jävligt platt då.

    Sen handlar det nog lite om hur man själv ser ut..

    Jag har varit rakat i 20 år och aldrig fått en kameltå oavsett om jag har tajta byxor lr ej.

      Precis så. Rakad och får inte heller kameltå.

    De med cameltoe-problem har en vagina som sitter längre ”upp” och fram, och de som inte får cameltoe har en vagina som sitter längre ned mellan benen.

      Nja, camel-”problem” är att ta i. Vi ser ut som vi gör. Lägg inte mer skuld i hur vi skapades, var glad att du andas och lever istället för att bekymra dig om huruvida vaginan mellan benen eller inte. Jag tror den gör det alltid??‍♀️

        Uppenbarligen tycker många att det är ett problem då det ska användas trosskydd hit och dit.
        Jag kunde inte bry mig mindre om cameltoens vara eller icke vara, förklarade varför vissa har det.

          Ok, fattar.. Men som gammal silverräv förfasas jag över ungdomens oro att hela tiden bry sig om hur man ser ut, beter sig och uppfattas. Denna ständiga jakt på perfektion stressar livet ur dom. Min dotter är likadan, oroar sig om allt och blir överlycklig över en Facebookförfrågan. Hon träffade några nya personer på universitetet och dom addade henne och hon ringde och var överlycklig ”tänk att dom tyckte jag passade in”. Hon är inte den enda, utan detta är mer vanligt än man tror, och då kommer kamel-tårna och spökar också. Jag blir gaaaalen! Sorry för morgonrant??‍♀️????

            Du är helt rätt på det. Man skulle tro att unga tjejers utveckling gått längre, men tyvärr det ser ju ut att skena iväg med utseendefixering allt mer. Trots kvinnlig frigörelse etc så verkar många kvinnliga hjärnor sträva bakåt (tänk åtsnörda midjor och insnörda fötter)! Kolla in denna kvinna som tagit flunsornas ideal hela vägen. https://www.realtalktime.com/andrea-ivanova-barbie-biggest-lips-20th-lips-injection/
            Tjejer därute! Var er själva, släpp fokus på naglar, fillers och ögonbryn så blir livet lättare ? och roligare?

            Om du är född p 70-talet är det väl lite att ta i att kalla sig tant och silverräv? Som ett sätt att distansera sig från yngre generationer i förtid.

            Och att din dotter blir glad över facebookförfrågningar betyder ju att hon är glad att hon accepterats i nya omgivningar, kanske den första där hon är ”vuxen”. Det är inte förfrågningen i sig. Det är ett av våra mest fundamentala beteenden och särskilt viktigt när man är ny någonstans. vem vill inte passa in när man är ung och ny på en plats.

            Tycker du ska jobba lite på förståelsen för hur din dotter mår och har det och inte generalisera ungdomsbeteenden. Hur du nu fick in det i en tråd om trosskydd för att flera kvinnor inte vill överexponera sitt underliv när de har tajt. (vilket jag fattar eftersom det drar onödig uppmärksamhet till en privat kroppsdel + att tajts kan kännas utelämnande som det är)

              Ja, eftersom att du inte vet hur mycket jag jobbar med min dotter eller huruvida jag fick in detta i en diskussion om trosskydd och att jag kallar mig silverräv.

              Min dotter är inte den enda ungdomen jag har runt mig. Kids idag är sååå ängsliga och det måste bero på något, som född 1973 och jävligt gråhårig så kan jag bara se att det är sociala medier och andra människors ”välmenande” tips om att dölja, fixa och trixa med sitt utseende samt att dölja med TROSSKYDD som stressar skiten av en hel generation.

              Jag kan inte minnas att vi hade dessa utseendefixerade problem, och jag tycker så synd om dom som växer upp idag.

              Btw, lyckas du lura ut vem jag eller min dotter är som jag hängt ut så grattis???‍♀️

                Ingen sa väl att du hängde ut din dotter?

                  ? Kanske inte, men det kändes lite så? Men tack för klargörandet??

                Jag var tonåring på 70talet och jo, vi hade utseendefixerade problem och skönhetsideal vi ville leva upp till.

                Kanske lättare att se det när man ser ens egna barn försöka navigera genom allt detta. Själv är jag ju också mer orolig för hur min dotter ska påverkas av dagens ideal men förmodligen tänkte min mamma samma på 70talet. Och min mormor tänkte samma när mamma var ung.

                Jag har ingen aning om vem du eller din dotter är. Det är inte intressant.

                Jag menar bara att du kanske ska ha lite mer förståelse för hur tufft det är att vara ung idag. Och att du, precis som tidigare och senare generationer också tog till i överkant för att passa in och möta skönhetsideal. Sannolikheten är nog stor att du betett dig precis som din dotter om du var ung idag.

                Social medier är också bara en reflektion av (ibland extrema) människors beteenden och tankar. De har alltid funnits där bara fått ett anonymt forum att vädras, delas och exponeras på.

      Nope vågar nog sticka ut hakan och påstå att cameltoe-”problemet” snarare är en social konstruktion än en anatomisk..

        Världen kommer alltid hitta ett sätt att klanka ner på kvinnor.

      Fast lite så är det nog, min ”springa” syns typ inte ens framifrån utan sitter helt undertill så svårt att få till en synlig camel toe. Varför bryr sig folk ens? Försöker killar dölja sin knöl i byxan? I dont think so. GUD vilket onödigt problem, tror alla vet att varje kotte har ett kön mellan benen oavsett. Hade jag varit en influencer hade jag lyft detta direkt, men tyvärr har jag inte den makten!

        Den manliga motsvarigheten till camel toe är moose knuckles. Googla på egen risk…

          Jag fick bara upp bilder på jackor. Känns inte så farligt.

      Vaginan sitter inte på utsidan av det kvinnliga könet men visst, jag förstår ungefär vad du menar.

        Så många kvinnor som inte alls har koll på anatomin av deras eget kön.

          Jaja.. sitt.. deras… Ni fattar

          Hur många har ens koll på all anatomi överhuvudtaget

            De flesta vet nog skillnad på kuk och pung. Men inte på vulva och slida uppenbarligen.

        Men det är klart, har man äggstockarna på utsidan blir det ju gärna cameltoe-effekt i tajtsen…

        Tack! Det där förekommer alldeles för ofta att folk tror att vagina=vulva. Läs på, vaginan är en del av det kvinnliga könet, men inte namnet på de hele.

      Vagina är slidan, vulva är de yttre delarna. Tjejer lär er!

    Haha, aldrig hört på maken. Aldrig ens funderat över om jag själv har kameltå eller inte. Händer säkert ibland, men inget jag märkt eller tänkt på.

    Man spekulerar inte i om folk använder droger eller inte.

      Haha varför inte?!

        Vadå haha?

          ”Haha” betyder helt enkelt att jag tycker att kommentaren var rolig. Varför skulle man INTE spekulera i droganvänding?

      Finns det någon slags tjuvaheder här?
      Vissa ämnen går hur bra som helst att spekulera i, medan andra är förbjudna och tabu?

        Hört talat om förtal?
        Varje känslig publicering av liknande slag (inlägg) måste godkännas av ansvarig utgivare som tar hänsyn till allmänintresse mm, men rena spekulationer får inte förekomma här och aldrig i kommentarerna. Därför raderas sådana kommentarer.

        Huruvida någonting är offentliga uppgifter eller inte är ovidkommande i sammanhanget.

          Hört talas om trevlig ton?

            Det försvann någonstans runt den hundrade gången som jag fick radera samma kommentar – från samma person – om en influencer och droger som skrevs på hundra olika vis för att komma förbi modereringen.
            🙂

    Varför skiljer man sig om man har barn om man älskar varandra och har en så fantastisk relation som beskrivs ovan? Eller – varför har man ett sånt behov av att försköna verkligheten, om det så gäller underliv, förlossningar och kameltåar?

      Men hon pratar väl om platonisk kärlek? Efter 10 år tillsammans när man är så pass unga är det väl inte konstigt att relationen kanske inte är rätt längre, även om de älskar varandra som människor.

      Hon förskönade inte bilden kring förlossningar?!

      Hon förskönar allt – deras relation var ett helvete, det är också den enda anledningen till att man kan och får separera för omgivningen. Förlossningarna var helt fruktansvärda och hennes underliv är söndertrasat för evig framtid. Känns det bättre?

    Som svar på din fråga NEJ, har aldrig upplevt tajtsbärande som ett problem och har således aldrig sökt någon form av lösning på detta ickeproblem – vet inte om någon annan upplever min uppenbarelse som problem, men i så fall får hen titta bort.

    Nipple covers, underlivsspray och trosskydd – allt för att maskera i verkligheten det som kan trollas bort på Instagram ?

      Allt för att bli som Barbie: helt slät överallt och med en svag doft av plast.

        ??

        Den kemiska ”rakt-från-fabriken”-stanken fixar du lätt med en omgång BUS!

    Fick lära mig av en s.k snäll kille jag såg som kompis när jag var 14 att jag har vad som i folkmun kallas för bullfitta. Han frågade bara rakt ut ”eeh har du en bullfitta eller?? Alltså det syns ganska bra när du har så tajta jeans. Men asså det är ju snyggt.. tycker jag..” Jag ville bara sjunka ner till jordens inre magma och brinna upp och TYVÄRR så blev jag totalt skadad av den kommentaren. På den tiden vägde jag som en fågelunge, men bullfitta hade jag tydligen redan då. Egentligen ett högt venusberg bara på den tiden förstår jag ju nu, inget fett liksom. Och inget som man kan göra något åt! Nu däremot 15 år senare kan man nog kalla den till en bulle om man så vill, låter ju ändå rätt mysigt. Har burit stora barn och är kort, så det har nog gjort sitt plus en högre fettprocent. Plus det faktum att typ alla kvinnor i min släkt har mycket fett runt höfter, lår=genetiskt. Jag har haft enorm noja och ångest över detta när jag var yngre, kunde pröva jeans i timmar i butiker bara för att hitta ett par där det inte syntes (och detta var ju på low cut-suuuuuper tajta jeans tiden då så det var inte lätt..) och typ yoga byxor började jag använda först för något år sen, men kan bara använda hemma om jag inte har en lång topp över!

    När jag ser andra med.. samma problem.. så tänker jag alltid SO WHAT?? Det är ju inte så farligt, och det ser inte såå hemskt ut som det gör på mig i mitt huvud.. Men jag tror att den kommentaren jag fick som fjortis kom i helt fel tidpunkt när jag var som mest osäker och skör och därför har den lämnat kvar ? Har faktiskt aldrig fått höra något negativt trots många killar som haft så att säga närkontakt med bullen i yngre år.. Jaja, alla har vi väl våra egna hjärnspöken!

    Men på riktigt, be nice people! Du vet aldrig när din kommentar om någon annans utseende fastnar och skapar onödigt lidande för den personen för en lång tid framåt. Brukar bli så arg när jag läser allt skit här i kommentarerna t.ex, folks utseenden dissekeras vitt och brett, och vad fan får man ut av det egentligen, förutom att trycka ner andra? Det är riktigt äckligt och omoget beteende som man önskar alla hade lämnat efter sig i högstadiet!

    ✌?

      Fått den kommentar i den åldern också, sitter kvar än 30 år gammal 🙁

      Otroligt vad en tanklös kommentar kan förstöra för någon annans självbild för lång tid framöver. Så fruktansvärt onödigt. Bra att du skriver din erfarenhet, fler i det här kommentarsfältet skulle behöva reflektera över hur de uttrycker sig om andras utseende.

    Men herregud…
    Jag gymmar 5-6 ggr/vecka och vet att jag får kameltå i vissa tights. Jag personligen bryr mig inte.. Jag hoppas ingen annan tycker jag är vulgär. På grund av kameltån.

      Eller hur! Förslag till de som förfasas.. sluta kolla på andras underliv! Om du är på gymmet, fokusera på din egen träning osv.

        Håller helt med! Vem stirrar på folks skrev på gymmet liksom!? När jag är på gymmet är jag fokuserad på min träning, inte på hur andra människor ser ut.

          Rätt så många män gör det. Stirrar både på underliv och rumpa och bröst. Skulle aldrig bjuda dom på mer än nödvändigt att titta på.

            Men vadå BJUDA, man ser ut som man ser ut. Tycker du att de med genetisk ”bullfitta” ska skyla sig, eller borde äckliga män (ja, alla män) bara fucking skärpa sig?

              Jag pratar enbart utifrån mig. Vad andra tjejer gör bryr jag mig inte om.

    Jag som nått den åldern när det (när jag var ung) var fult om ett behåband eller troskant syntes har sedan många år alltid haft så långa t-shirts så de täckt både mus och rumpa.
    Jag tycker ärligt det är FULT med tights som visar både framen och baken.
    När man tränar, ja, Ok. Men inte annars.
    Camilla Thulin sa i nån intervju att tights borde inte sitta på nån. Att det borde vara förbjudet.
    Jag håller med.
    Trånga tights och en sån behåtop till vardags är bara så FULT.

      Håller med!

      Ja du måste vara bra gammal om du vill förbjuda klädesplagg för att du tycker att det är fult.

        Åhhh herregud! Det största misstaget man kan göra. Vara bra gammal!!
        Du vet att du blir äldre för varje år va? Om du har tur…

          Haha men man behöver ju inte bli gaggig och bitter för det.

        Inte jag som nämnde åldern först ?‍♀️

        Det var väl Camilla Thulin som ville förbjuda det?

          Ja och Kerstin håller med om det

      Älskar att du säger ”framen” ändå ?

        Jag tänkte också på det ?

        ”Framstjärten”

    Jag har hört talas om det och var ganska säker på att det var härinne. Mycket riktigt och det var inte ens länge sen. Kommer ihåg det för att jag DÅ blev lika förvånad som du blev nu . Även den gången var det Gabjoss.

    Nu undrar jag mest om du inte läser det du lägger ut eller varför du inte regerade den g0ngen 🙂 (Ej seriös fråga)

    https://bloggbevakning.se/2020/07/29/gabjossan-har-fragestund/

    Hon är dock the queen of camel toes

      Camcam and the cameltoes

    Intressant hur det inte skulle vara okej att visa kameltån när män går runt och fladdrar med pungen i alla sorters byxor.

      Vi ska vara glada över att blygdkapseln inte är tillbaka ännu 😉 det hade varit för mycket ?

        Eller de gamla ”hederliga” kyskhetslåset.

      Fast inte är det snyggt med en man i tights

    Men killar får som vanligt framhäva sin bula. Trötter blir man… ?

      Fritt fram att rocka kameltån om du vill.

        ”rocka kameltån” ?

      Ja de vill gärna att det ska vara en liten bula dessutom, men kvinnors kön ska inte ens kunna skymtas. Usch och fy! Skyl dig! Och i samma veva kanske du kan vara tyst också?

      Hur många gör det?!
      Och en man i tights är inget vidare snyggt

      Har dock aldrig hört en man säga till en tjej att skyla sig? ? Ska män ha skulden för konstiga nojor kvinnor hittar på själva?

    Såg en man med väääldigt tajta mjukisbyxor. Han såg inte ut att ha några underkläder för man liksom såg hur kulorna klonkade runt ? samtidigt som han hade en midjekort dunjacka så han var nog stolt över sina små kompisar

      Ja men så är det ju. Män är stolta över sina kön, kvinnor skäms. Vad det grundar sig i kan man ju fundera på ?

        Fast det är väl inte så ofta killar har det så tight

      Hahah ?

    Haha världen är verkligen på väg utför ?

    Jag vill inte ha camel toe i gymtightsen. Inte för att jag skäms över att jag har ett kön utan för att män redan beter sig som djur på gymmet. Skulle inte gå dit i djup urringning heller så att de har något att stirra på.

      Just därför har jag en längre tröja som täcker iallafall hyfsat de nedre regionerna. Inget gratisfluktande här inte!

    Camel toe or not, får alltid känslan av att GabJoss är så otroligt rädd för att något skulle vara avvikande (eller vad andra skulle finna NORMALT alltså) eller ”äckligt” med henne under hennes frågestunder?

    Hon får inte camel toe, hon svettas sällan FRAMFÖRALLT luktar aldrig svett (vet inte hur många gånger hon har nämnt det, jätte viktigt!) och behöver pga detta inte duscha varje dag, hon var på benen efter en vaginal förlossning och ser och känner ingen som helst skillnad, brösten är lika fasta som innan barnen osv osv ….

    Och ja, kanske ÄR det så, vad vet jag. Men de känns som att det är otroligt viktigt för henne att den här infon finns där för kommande partners som eventuellt läser hennes blogg eller frågestund, så att ingen får för sig att hon skulle bara vara en typisk mamma eller inte se/vara/kännas som en icke-förlöst 17 åring down there och är rosenfräsch 24/7.

      Hon är sorgligt osäker 🙁

    Ja troskydd mot cameltoe är ett grymt hack som jag ofta använder. Tycker tighsen sitter skönare, bättre och man slipper cameltoen med ett tunnt, litet och diskret troskydd. Fungerar utmärkt för mig så varför frångå det, får och kan jag välja så väljer jag gärna bort cameltoen.

      Jag väljer också gärna bort den. Mest för att den är obekväm.

      Hur mår din fiffi? ?

        Jag är en annan som använder trosskydd varje dag. Inte på grund av cameltoe dock. Rakar mig också. Har bara haft svamp en gång och det var efter en antibiotikakur. Jag går iofs oftast utan trosor med luftiga mjukisbyxor hemma. Trosor är ett gåbortplagg för mig.

        Så jo, fiffi kan må utmärkt även om trosskydd används.

        Utmärkt tack! Fiffin kan ju knappast må bra av att kläder åker upp så högt in att man får cameltoe? Yttre blygdläpparna är ju till för att skydda

    Jag använder enbart trosskydd sista dagarna på mensen och eventuellt någon dag kring ÄL om jag har extra mkt flygningar. Tycket det blir varmt och obehagligt. Om jag skulle vara livrädd för att någon skulle ana att jag har ett könsorgan innanför brallan skulle jag hellre välja en annan typ av byxa.

    Mina träningsbyxoe har ingen söm i mitten så har inte det peoblemet men har aldrig haft det förr heller.
    Då får man väl byta strl på byxorna antar jag.

    Varken jag eller mina vänner har trosskydd när vi tränar.

      Men har kameltå med storlek på byxorna att göra?

        Är väl mer skärningen tänker jag.

          Skärningen tillsammans med hur ens underliv är skapt tänker jag.

      Problem jag inte visste fanns. Använder alltid luftiga byxor när jag tränar, avskyr tights.
      Fick googla begreppet

        Du har missat begreppet cameltoe för att du själv inte haft det? Mycket du måste ha missat på så sätt.

    Jag är så GLAD att jag föddes på 60-talet och har sluppit alla ”problem” som uppstått efter hand genom åren. Har klarat mig fint utan att behöva bry mig eller skaffa mig massa ovidkommande tankar om allsköns saker som måste rättas till.

      Finns ju dock inga som jojo bantar som 60-talister.

        Sant! Chockades när jag kom ut i arbetslivet av att typ alla 60-talister åt soppa och keso till lunch eller så var de så stressade att de inte hann. Medan jag och mina jämnåriga (90-talister) har våra rejäla matlådor med husmanskost.

    Fast detta är ju bara ett problem för att tjejer envisas med att dra upp tightsen så högt för att ”få en rumpa”. Låt dom sitta som dom ska så är det nog inga problem

    Ja, eftersom att du inte vet hur mycket jag jobbar med min dotter eller huruvida jag fick in detta i en diskussion om trosskydd och att jag kallar mig silverräv.

    Min dotter är inte den enda ungdomen jag har runt mig. Kids idag är sååå ängsliga och det måste bero på något, som född 1973 och jävligt gråhårig så kan jag bara se att det är sociala medier och andra människors ”välmenande” tips om att dölja, fixa och trixa med sitt utseende samt att dölja med TROSSKYDD som stressar skiten av en hel generation.

    Jag kan inte minnas att vi hade dessa utseendefixerade problem, och jag tycker så synd om dom som växer upp idag.

    Btw, lyckas du lura ut vem jag eller min dotter är som jag hängt ut så grattis???‍♀️

      Svaret är till repliken på min kommentar högre upp??

    Jag har använt trosskydd dagligen i 30 år. Använder gärna parfymerade också för jag älskar doften.
    Har haft svampinfektion några enstaka gånger och då alltid pga antibiotikakurer.
    Jag förstår inte varför det i vissa kretsar hatas så mycket på trosskydd, och att vilja ha lite parfymdoft är som att sälja fiffi till djävulen typ?
    Jag tvättar mig med parfymerad tvål också runt fiffi och gillar att jag alltid luktar gott och fräscht.
    Armsvett är också ”en naturlig doft” och jag gillar inte den heller, lika lite som jag gillar naturlig könsdoft.

      Det kanske funkar för DIG, men skriv inte en massa skräp om parfym i fittan så unga tjejer tror det ska vara så.

      Som lesbisk måste jag bara påpeka att det varken luktar eller smakar fräscht.

      Okej. Tvätta sönder ditt underliv om du vill. Du har inte slemhinnor under armen så att jämföra en armhåla med ett underliv faller lite på sin egen rimlighet.

      Du luktar förmodligen ”naturligt” ofräscht för att du har rubbat hela balansen i underlivet med alla tvålar och parfymer.

        Exakt!
        Alla dessa tvål- och parfymförespråkare kör säkert ett varv intimdeo och parfymerad tvål i munnen och näsan också… blir ju såååååå fräääääääscht!

        Det skulle väl ändå gyn och barnmorskor ha påpekat när man varit på undersökningar, ultraljud, satt i och ur spiral etc? Min fiffi är frisk trots tvål och trosskydd. Alla är inte så känsliga.

          Ok kör hårt då!

        Varför tror du det? Isåfall borde jag ju ha fått problem av typen svampinfektion eller flytningar?
        Observera att jag inte tvättar inuti vaginan utan runtom.

          Du har väl en superfiffi. Oavsett så finns det inte en enda seriös gynekolog som skulle rekommendera dig att tvätta fiffi med tvål och använda trosskydd med parfym. Och det finns en anledning till det.

    Jag har inget emot om andra camel toen, men själv tycker jag det känns obekvämt.

    Dock ogillar jag i allmänhet tajta träningsbyxor. Så jag köper mjukis tränings byxor på killarnas avdelning, sitter super skönt och slipper risken för camel toen.

    Dock har jag ändå trosskydd när jag tränar, men det är eftersom att jag tränar hårt = svettas mycket, och gillar då att ha trosskydd så det inte blir så ”äckligt” svettigt där nere, om ni fattar 😉
    Kunde man ha trosskydd i armhålorna och på ryggen skulle jag ha det också för att slippa svetten där också, haha

    Eftersom mina inre blygdläppar hänger en bit utanför det yttre skulle jag gärna ha en ”liten springa som sitter baktill” och mitt största problem i sammanhanget var en camel toe … Jisses, kom gärna och klaga när ev tights får era kvinnliga underliv att se ut som en minisnopp ryms mellan benen (d.v.s. får någon cm eller två av tyget att hänga ner mellan låren). Detta fenomen läser man ju om titt som tätt, hävdas t.ex. att 50–70 % av alla kvinnliga underliv har inre blygdläppar som är större än de yttre. Ändå har jag aldrig sett någon annan kvinna med bikinitrosor som ser ut som jag mellan benen, utan det är rakt i grenen som om ingenting hängde ut alls.

      Man gör en ”tuck job” a la drag queen 😉 rullar ihop inre och drar yttre över, på med tighta trosor och kompressionstights. Voila!

    Lär er order vulva och sluta tro att det heter vagina. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.