Dubbelmoral del 2

Anitha Clemence är en smula upprörd över att media delar offentliga bilder och filmer av offentliga personer eller PÅ offentliga personer, samtidigt som hon fortfarande inte ser någonting fel i den publicering hon själv gjorde nyss, där hon hängde ut en helt okänd person som LÄTT hade gått att identifiera.  
Diskussionen som pågår om huruvida media bett om lov för att publicera material från Instagram är lite märklig eftersom svaret finns i Instagrams användarvillkor.

Jag vet inte, är Anitha verkligen rätt person att kritisera ompubliceringar av andra människor, här offentliga, med tanke på vad hon själv anser är okej att lägga ut på helt okända människor?

Så hr resonerar en ansvarig utgivare.
Jag ställde frågan till den som ansvarar över bland annat Nyheter24, men alla medier har samma saker att förhålla sig till.

Alla frågetecken uträtade och Anitha kan sova gott om natten nu utan att ligga och grubbla? 
Gött!

 

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Med andra ord är det fullt tillåtet att ta en bild från instagram och återpublicera?

   Ja, så länge du inte påstår att du äger upphovsrätten. Särskilt om du re-grammar eller bäddar in inlägget.

    Man lämnar ju licensen till Instagram, det betyder väl inte att vem som helst får plocka bilder. Det står att licensen är överlåtbar men det måste ju förankras med Instagram först.

   Ny24 gör skillnad på offentliga personer och för talar somliga återkommande, det är INTE okej. Pressen har rätt att publicera bilder och filmer från instagram sen om det är etiskt nja kanske inte.

   Varföööööör filmar IL videos till story där hon bara går? Säger inget, bara går och tittar in i kameran

    Hon skapar en ny trend?

    Älskar att se sig själv. Hybris? Narcissus speglade sig alltid. Tror att hela världen vill se henne.

    Ja, hon kommer liksom gående från en vägg???

    Som Gynning, brukar Carolina Gynning också göra och det finns fler. Tror IL ville visa klänningen i detta fall.

    För att hon vill, för att hon kan. Stäng ner bara. Stäng ner.

     Åh Stollis. Vad du kämpar på i ditt försvar av din darling.

      Har aldrig blivit kallad Stollis förut. Blir man det om man har en annan åsikt än du har?

   40 dagsböter + 2000 kr i skadestånd + 800 kr till brottsofferfonden kostade det för en bloggare i Stockholms tingsrätt B 11629-18 och Svea hovrätt B 10527-18. Beroende på inkomst kan man själv beräkna hur mycket 40 dagsböter skulle bli för en själv.

  Självklart ska politiker och andra offentliga personer tåla mer granskning än en privatperson som åker moped i trafiken. Är man politiker, som dessutom klagar på att regeringen har för slappa restriktioner, blir det en extrem dubbelmoral att bryta mot dessa regler. Hyckleri och pinsamt. En okänd privatperson bör dock få åka till jobbet på sin moped/motorcykel utan att bli hånad på ett stort konto. Dubbelmoral, hyckleri och extremt pinsamt av alla inblandade i denna soppa. Med sådana ”vänner” behöver man inga fiender.. att trassla in sig i ännu mer dubbelmoral och hyckleri gör bara att man sekundörskäms än mer eftersom de inte verkar ha vett att skämmas själva. Så pinsamma……

   Jag är bara så trött på kändis-törstiga Anitha C.

   Den här elaka korkade kvinnan behöver skaffa ett ordentligt jobb och sluta försöka bli känd. Det enda folk bryr sig om är när hon trampar i klaveret, t ex lägger upp bilder på privatpersoner, annars är det ingen som bryr sig om henne.

   Och jag tar tillbaka det där om att trampa i klaveret, Anita är provokativ och svinig med flit för hon vet att folk inte bryr sig om henne annars. Hon vet exakt vad hon gör – hon har elaka och provokativa inlägg för hon vet att det är hennes enda sätt att få uppmärksamhet.

   Nu försöker hon white-knighta kändisar och politiker för att hon vill frottera sig med ”eliten”, random Jane på gatan som Anitha inte kan använda för att klättra högre kan hängas ut och hånas.

   Vilken jävla vinnare den där Anitha, rant over!

    Ja vad f-n är hon ”B,C,-kändis ” för? Vad har hon gjort? Vad gör hon? Förutom att vara dryg ?

     Nee…. hon har väl bara varit gift med en c-kändis?

      Vänta nu. Calle Schulman var producent för Kungarna av Tylösand som sändes 2010. I produktionen medverkade också hans dåvarande fru Anitha Schulman som projektledare och hans svägerska Amanda Schulman.

      Jag menar detta mästerverk kan väl inte vara bortglömt? ??

    Hon har i och för sig skaffat sig ett riktigt jobb nu, är marknadschef på Kids Brand store. Svårt att förstå hur de tänkte med den rekryteringen. I övrigt håller jag med dig.

   Håller med om vartenda ord!!

  Känns som ett typiskt ”uttala dig inte om saker du inte förstår”.

  Så pinsam människa. Dubbelmoral. Stor skillnad på att granska en offentlig person som en politiker som dessutom klagar på allt för slappa restriktioner. För att sedan bryta mot de restriktioner som finns. Och å andra sidan hänga ut en okänd privatperson som bara vill åka till jobbet ifred. Fattar inte de som håller på så här vilken extrem dubbelmoral de torgför? De är så pinsamma.

   Helt otroligt att hon inte förstår kritiken i hennes kommentarsfält. Fattar hon verkligen inte eller hon spelar dum????
   Tycker hon på fullt allvar att det är värre att man publicerar bilder på en offentlig person än att man publicerar bilder på vilt främmande personer på sitt instsgram???

    Jag vet inte vad som är värst, att hon verkligen inte fattar eller att hon spelar dum. Tror att hon gör som alla andra lättkränkta individer som inte kan ta kritik- hon försöker dribbla bort kritiken genom att sätta fokus på annat. Tex sin egen dumhet. Oerhört trött på personer som själva valt offentligheten men inte kan ta kritik när de så uppenbart hycklar. Stora plattformar bör innehas av människor som kan hantera dessa plattformar, inkluderat kritik de får när de gör bort sig. Alla kan göra fel, det viktiga är att man lär sig av sina misstag. Vilket man inte gör om man så lättkränkt slår ifrån sig berättigad kritik.

     Håller helt med dig. Det stör mig oxå att hon svarar på kritiken på ett helt obegripligt sätt vilket innebär att den hon ”diskuterar” med i kommentarsfältet ger upp och hon får sista ordet.

      Att argumentera med idioter är som att spela schack med en duva. Hur bra du än är så kommer fågeln skita på brädet och strutta runt som den vunnit.

       Hahahaaaa tack för dagens skratt ???

      Ja, dessa lättkränkta individer verkar tro att den som gapar mest, högst och uthålligast får ”rätt”. De underskattar dock ”vanliga” människor ganska grovt, de flesta ser ju igenom detta och får bara ännu mer förakt för lättkränkta personer på stora plattformar som dessutom inte kan ta kritik. Fallet blir förmodligen ganska hårt för dylika personer när folk inte ens tycker att de är underhållande längre. Då står de där och försöker kanske köpa följare eller annat för att försöka upprätthålla en fasad som de flesta för länge sedan sett igenom. Pendeln svänger nog snart, människor törstar efter genuina, ödmjuka människor med verklig begåvning. Dvs raka motsatsen till dessa flunsor och övriga offentliga personer med hyckleri och dubbelmoral som ledstjärnor.

    Nä, hon är objektivt sett du i huvudet

   Alltså….. ”politikerns” pinsamma försvarstal idag. Så uppenbart att hon bara försöker slänga ur sig floskler som hon tror kommer att dämpa kritiken. Hon sa INGET om varför hon hycklade- alltså först beskyllde regeringen för för slappa Coronarestriktioner, för att sedan bryta mot dessa. Kan någon journalist med ryggrad fråga vad hon anser om sitt eget hyckleri?

  Det är roligare att håna än att bli hånad tydligen

  Ok intressant, jag kokar så fort jag ser henne numera sen den filmen hon publicerade.

   Vad var det för film?

    Hon filmade en okänd kvinna som åkte moped. Kvinnan var lite rund och tröjan hade åkt upp lite så magen hängde ut. det tyckte Anitha var kul!

     Vedervärdigt! I sådant fall ska vi skratta och tycka att det är kul att hon är typ 1.40 och vad jag kan se på bilden- har en förskräcklig klädsmak?! Undrar om Anitha skulle tycka att det känns bra, om man hånar henne för det?! Tror knappast det.

      Hon klär sig som en gammal tant från Östermalm

       Tanter från Östermalm klär sig bättre!

      Testa att publicera bilden på henne i din stories med den beskrivningen och se hur kul hon tycker det är…?

     Sjukt! Tack för svar!

     Har hon förklarat varför hon la ut den bilden? Vad skrev hon till den?

      hon skrev typ ” jag älskar henne hon är så cool” men det var ju tydligt att det var på ett nedvärderande sätt. typ ”you go girl som vågar visa dig ute trots att du är tjock”

  Pinsam dubbelmoral. En politiker som dessutom förespråkar hårdare restriktioner ska tåla granskning. En privatperson som bara åker moppe ska däremot slippa bli uthängd och skrattad åt. Pinsamt hyckleri och dubbelmoral.

   Ja, varken denna ”influencer” eller politikern är ju direkt kända gör att ha annan moral än en dubbel sådan. Måhända de tror att dubbelmoral är dubbelt så bra som vanlig moral? Och var har de kristna värderingarna tagit vägen? Var det bara snack som så mycket annat?

  Jag följer inte Anitha men försörjer hon sig som influencer eller har hon annat jobb också? Och hennes sambo , någon som vet vad han försörjer sig som? De verkar leva ett riktigt överklassliv.

   Överklassliv på vilket sätt?

    Gissa!

     Kan inte se nåt i deras liv som skulle ha med överklass att göra.

      Hon försöker…

      Tror du hon bär plastpärlor på bilden eller? Tycker precis allt med henne är överklass..

       Wannabe överklass.

       Överklass handlar inte bara pengar och ekonomiska resurser, det handlar t ex även om utbildning.

        Verkligen inte.

         Verkligen inte vad?

       Troligen inte äkta pärlor, utan billiga odlade från Kina… Dock ”bättre” än plastpärlor. Om man nu gillar saker från Kina…

       Såklart det är plastpärlor, vad skulle det annars vara menar du? Äkta pärlor?

     ”Gissa”? Eller så svarar du…

    Hon hör till den nya konstiga och oförtjänta överklassen som genom att vara influensers tjänar massor och överöses med gåvor jämt.

     Det är inte överklass..

      Nej, skulle snarare beteckna dem som nyrika, i bemärkelsen personer som inte kan hantera nyvunnet kändisskap eller pengar väl utan istället gör bort sig gång på gång. Inte att förväxla med de som faktiskt jobbat sig till en egen förmögenhet på ett hedervärt sätt, tex genom någon uppfinning som gynnar mänskligheten eller på annat sätt varit till gagn för andra på ett konstruktivt sätt. Dessa är ju, om de inte kommer från en välbärgad familj, också ”nyrika” men vill inte använda det ordet där eftersom det har en negativ klang. Kan kalla de konstruktiva personerna selfmade istället.

       Men hur pass nyrik är hon egentligen? Hennes ex make har tjänat bra på medier, men har Anitha verkligen gjort det?

       Hon är varken nyrik eller överklass! Inte ens övre medelklass. Bara vanlig medelklass.

     Nej, hon tillhör inte överklass på nåt sätt.

   Undrar också hur hon försörjer sig, kollar man hennes bolag lyser siffrorna så rött att jag får blunda. Kanske fått bli en vanlis och tagit anställning någonstans.

    @friyay Ja hon är marknadschef på kids brand store. Troligtvis hög lön för det brukar vara det.

   Överklass…? ?

    Det här kommentarsfältet är så roligt. Folk som inte har en susning om vad överklass betyder, skriker ”överklass!!!” så fort de ser nyrika influencers. Eller ja, de behöver inte ens vara nyrika, det räcker att influencern har typ en dyr väska.

     Åh…vad kul att vi kan roa lilla fru von Schinkel! ??????

     Också kul med att det ALLTID ska bli en diskussion i kommentarsfältet om vad överklass egeeeeeentligen är (och personer som försöker att få det att framstå som att överklassen ständigt och konsekvent alltid beter sig på ett heeeelt annat sätt än de sk ”nyrika”).

     Det framgick vad personen menade

      Och har man på riktigt bra med pengar så har man nästan alltid makt också. Så ja, jävligt nyrika kan vara jävligt överklass. Och nej, du måste inte inneha fin utbildning för att klassas som överklass. Tyst i klassen bye

       Du har så fel. Ta reda på saker innan du så tvärsäkert uttalar dig om saker du vet ingenting om.

      Man måste absolut inte sitta på någon större förmögenhet för att vara överklass. Det är väl bara den lilla detaljen många missar. Det handlar så mycket om socialt och kulturellt kapital.

      Så länge folk är okunniga om vad det egentligen innebär kommer det att uppstå diskussioner.

   Tycker det är mer relevant att fråga vad en ung kille med livet framför sig gällande karriär och familj (egna barn) gör med en elak oskön Östermalms tant (syftar på hennes klädstil med tant)

    ???

   Hon poddar, föreläser om socmed (hon kommer ju ifrån reklambranschen ifrån början) och nu är hon dessutom Marknadschef på Kids brand stor. Det är oftast en roll med väldigt hög lön. Hennes trötta kille däremot jobbar typ som copy på någon herrtidning. Tror knappast han bidrar speciellt mycket till hushållskassan. Anitha är bra på att ta betalt för det hon gör. Det ska man ändå ge henne

  Anitha Clemence…snacka om att hon lever i en liten egobubbla. Förstår mig faktiskt inte på den människan. Tror att hon är så jäkla mäktig och härlig, när hon bara är så patetisk och narcissistiskt oskön. Hon är urtypen för någon med lantiskomplex som lyckas slå sig in i ankdammen Stockholm och tror att alla andra är avundsjuka på hennes liv. Zzzznark.

   Amen!

  Ursäkta min tröghet, men vad menar hon med ”veckans fredagschef är korad.” Ser bara baksidan på någon som cyklar. Vad är grejen?

   Fattar inte heller ?

    He he det var skönt att inte va’ ensam om det.

   Grejen var att man skulle skratta åt en privatperson som aldrig bett om att få vara offentlig utan bara ville åka med sin moped, minding her own business. Då tyckte en dubbelmoralist med alldeles för stort konto att detta var perfekt att håna, att kalla någon chef för att vi skulle skratta åt kontrasten tjock människa som inte lagt timmar på sin outfit/chef. Dessutom blir de flesta inte till sin fördel åkande i full fart på en moped. Så detta kan enligt vissa hånas, nedan hycklande politiker är det synd om när de blir påkomna i sin dubbelmoral. Pinsamt.

    Okej tack för förklaring, då fattar jag. Tänkte inte på att det blurrade på fotot var den som hånades, utan tittade istället på cyklisten. Hur som helst osmakligt.

    Och ja tjocka är tacksamma att håna. Finns inget roligare än tjocka ha ha ha. Önskar att det fanns en cirkus med bara tjocka. ??

     Ja, otroligt roligt att håna tjocka människor som dessutom inte sökt offentligheten. Haha, skitkul. Men politiker som själva kritiserar andra politiker för att sedan bryta mot de regler som finns…. oj vad lättkränkta de är! Eller är det mest flunsor som är sekundärkränkta? Kanske både och. Verkar finnas en korrelation mellan hyckleri och lättkränkthet. Vi kan slänga in dumhet i den mixen med.

     Är du på riktigt eller skämtar du? Dra dit pepparn växer med din mobbarattityd.

   Hon tror att hon är rolig. Hon skojsade också till det med en bild av Gunilla Perssons mamma, helt obegripligt. Anitha behöver en kurs i humor.

    Snarare en i vett och etikett!

     Och uppfostran.

  Såg nyss en repris av Parneviks, när Anita och Calle Schulman och deras två barn var med. Det var före deras skilsmässa, men ingen kan väl ha blivit förvånad över att de sedan skilde sig. Tonen och häcklandet dem emellan var hemsk. De gav varandra små elaka pikar hela tiden.

  Ibland undrar jag om Anita med flit framställer sig som om hon är superkorkad.

  Undrar hur status och stämning är mellan Margaux och Ebba B nu efter fadäserna?

   Varför skulle den ha påverkats?

    Det var margaux som berättade allt i podden, att dom festat och att Säpo skjutsat maxxxan. Hade nog inte blivit lika stor grej annars.

     Du tror inte Ebba visste att M har podd?

    Häng me lite! ?

   Har också tänkt på det! Hade blivit jätteirriterad på M och känt att jag inte kunde lita på henne om jag vore E.

   Hoppas att den är riktigt frostig. ?
   Ebba gjorde bort sig rejält och försöker nu flytta fokus och börjar gapa om misstroenderöstning mot regeringen.

    Det finns de som gjort bort sig mer än Ebba. Mycket mer.

     Jaha? Starta en tråd om det då? Eller får man inte kritisera ”kristna” kvinnor?

     Never forget: Ebba Busch Thor var med på spektaklet att leka bröllop. Är inte bröllop heligt, enligt henne?

      Hon heter enbart Ebba Busch eftersom hon har skilt sig……

      Din kommentar har inte alls med det här inlägget att göra, så varför inte själv starta en egen tråd. Tänkte inte på det eller?

       Jag svarade en tråd som handlade om Ebba? Tänkte du inte på det, eller?

    Alldeles för lite granskning av Ebbas histori med Livets Ord.

     Ja!!!!

     Ja, det skulle behövas. Tycker hon framstår som så läskig varje gång hon ska förklara sig, som nu efter den senaste fadäsen. Eller generellt när hon står och hugger hej vilt i talarstolen. Får rysningar och otäcka sektvibbar. På samma sätt som när man hört bortförklaringar och annat från tex knutbymänniskorna. Samma känsla. Det kryper i kroppen när hon står med sin stirriga blick och ska försöka mästra i ämnen hon uppenbarligen inte har någon aning om. Otäcka vibbar får man av detta, är det något de fått lära sig på livets ord eller är det något annat? Vore bra att utreda detta.

      Håller med fig 100 % . Får riktigt obehagliga vibbar mest av hennes ögon. Men hon är ung och blond och kommer därför undan.

      Vet ni hon påminner faktiskt väldigt mycket om cersei

   Har de sabbat sina respektive karriärer nu tro?

    Åh, vilken dröm om så vore…

    Man kan ju alltid hoppas…

    Knappast. Politiker har överlevt värre skandaler.

    Tyvärr kommer Maggans karriär inte påverkas. Hon har knappt fått några kommentarer på sina socmed eller bloggen. Jag var precis inne och kollade. Ebba är dessutom folkvald politiker som kritiserat S och statsministern. Så all kritik från tidningar osv hamnar ju på henne. Maggan avkrävs inte på samma ansvar och kommer därför undan.

   Margaux tycker väl att man ska vara öppen med mesta, tex föda barn i sociala medier, att snacka om sin festkväll med Ebba Bush.

    Men vänner som Margaux behöver man inga fiender!

  Shit min hjärna läser direkt som att någon stammar/pausar i ordet ?

  Vems fest är det bilderna kommer från? Om det är nu är en känd person, varför får hon ingen skit för att faktiskt ha anordnat den här festen utan en enda tanke på coronarestriktioner?

   Det är fest för Margåååå. Hon har säkert fått kritik men som den influencer hon så rinner det nog av henne som ost på het gröt eller hur man säger.

    Vatten som en gås ?

     Så otroligt många gäss det verkar finnas i offentligheten, människor som bara skakar av sig all kritik, hur berättigad den än är. Faktiskt ganska farligt med så många lättkränkta gäss i offentligheten, människor som fortsätter bete sig illa fast de fått berättigad kritik. Och sedan gråter de ut över allt hat……. tydligen annat ord för berättigad kritik.

     Margås,?

    Det var även bilder från en 40-ås fest helgen innan och där var inget avstånd.
    Ebba har gjort bort sig och står inte för det.

     Nej, hon är så feg. Feg och ryggradslös. Man sekundärskäms när man hör hennes löjliga bortförklaringar, för hon verkar inte ha vett att skämmas själv. Att man stirrar och hugger när man pratar betyder inte att någon låter sig luras av tomma floskler.

      Tycker att hon är ordentligt obehaglig med sin hårda retorik och sitt fjäsk för SD, allt för att hon är så maktkåt.

       Ja och hyckleriet i att först ”ta avstånd” från SD för att sekunden efter fjäska hej vilt. Samma med var Kd står i flyktingfrågan, kappvänder hela tiden efter vad de tror opinionen vill. Verkar inte finnas någon ryggrad på den människan, riktig syltrygg som bara följer vad hon tror gynnar just henne mest. Obehaglig!

        Det gäller väl hela högersidan? Hur lät det från exempelvis Kristersson före och efter valet kring huruvida de skulle samarbeta med Sd?

         Varför bara högersidan? Är vänstern helt oskyldig gällande hyckleri och kappvändning menar du.. ?

          Nej men nu svarade jag på en kommentar om att ta avstånd från Sd. Och där har väl inte vänstersidan svängt. Inte än i alla fall.

          Men ja, politik handlar ju mest om att vända sig efter oppinionerna och fiska väljare.

        Ebba har ju pratat om att ta bort ”krist” från kristdemokraterna. Det har hon ju redan gjort i praktiken. Ingen kristen med självrespekt skulle fjäska för SD.

        KD tror ju inte ens på sig själva längre. Tidigare har de förespråkat hemspråksundervisning eftersom all forskning visar att det hjälper barnen att också bli bättre på svenska. Men nu vill de minska rätten till hemspråksundervisning i någon slags vilja att ”ta tuffa tag mot invandringen” eller nåt.

        Tror Alf Svensson varit mycket kritisk till vilken riktning KD nu tagit med Ebba och Sara Skyttedal.

    Nej, det är en annan fest. Någon som fyllde 40 år. Minns inte vem fan det var men såg Anitha och Ebba gå på festen på instagram förra helgen.

     Så anita talar i egen sak alltså? Hon vill egentligen försvara sitt eget dåliga omdöme men låtsas försvara någon annan? Nepotismen, svågerpolitiken och världsfrånvändheten i ankdammen/gåsdammen är ofattbar. Egoister och hycklare som till varje pris ska försvara när de själva o andra bryter mot regler. Ryggradslösa fegisar. Obehagligt.

     Hur många var på dessa festerna? Ett litet sällskap som dansar efter middagen eller ett stort partaj? Dåligt omdöme att gå dit och sen filma oavsett..

  Del 3 blir philippa Parnevik och hennes ångest över alla klädkollektioner som influencers sprutar ut och dess miljöpåverkan.. för att sen avslöja att hon skissar på en egen ??‍♀️

   Ja fast hennes idé är ju iofs att göra om secondhandkläder, så inte riktigt att göra en ny kollektion

  Tänker mest – tänk alla underklädes bilder tex? Alice Stenlöf för att inte tala om mycket bilder i stringtrosor på det senaste? Vad är grejen – förhållande har hon ju. Bekräftelse så det skriiiiiker om det.

   Vad menar du?

   Va?

  Menar du att man inte kan vara bekräftelsekåt för att man har en relation?

  Sara Skyttedal har ju redan fått denna fråga prövad. Minns inte utfallet nu men det finns ju Google.

   Åh, Skyttedahl. Större mähän får man leta efter.

    Obehaglig är hon.

     Verkar vara en gemensam nämnare mellan dessa skenheliga dubbelmoralister som säger sig vara kristna. Kristna värderingar har aldrig känts så långt bort som i närheten av dessa otäcka syltryggar.

  Snacka om att hon är en C-kändis som på alla sätt försöker framstå som både smart och populär. Hon är väl mest känd för att hon varit gift med Calle Schulman för vad annat har hon gjort.

   Ingen vet!
   Jo, hon exploaterar sina barn hårt på insta också!

   Tyckte dom passade så bra ihop! Två knivar på loftet i samma båt.

  Jag får 80-talsvibbar av outfitten. Något med kombinationen polokrage, långt halsband och glansig kavaj med bälte.

   Hennes stil är…. speciell

   Hon brukar göra egna saker. Kläder smycken möbler mm Och allt är lite koko…

  Jodå man får kritisera alla och även kristna och kvinnor. Tror bara att Ebba behövde släppa loss och unnar henne det. Verkligen. Tror hon behövde det.

   Unnar du henne att hyckla med? Om hon nu själv vill bryta mot coronarestriktionerna, är det ett oerhört hyckleri att försöka leka seriös och klaga på att dessa restriktioner är för slappa.

   Tycker du det är ok att hon hycklar? Unnar du henne att hyckla?

   Tror det är fler under pandemin som behöver släppa loss, MEN som tar sitt ansvar och låter bli!

    Eller släpper loss med ett fåtal i taget och inte så ofta så man vet att man inte blev smittad och sen sprider vidare.

    Nu handlar det om 2 (ganska onödiga) fester nära i tid, och en politiker som uppmanar andra att hålla avstånd.

     Dessutom var hon som ansvarar för sjukvården i Stockholm med! Ännu värre!

    Inte i sthlm innerstad uppenbarligen…

  Att hon orkar gå till attack på alla som kommenterar…verkar vara skitviktigt för henne att få sista ordet..dessutom svarar hon ju svamligt, ibland förstår jag inte vad hon menar…

   Tror inte hon förstår det själv heller faktiskt.

  Upphovsrättslagen säger följande:
  ”23 § Offentliggjorda konstverk får återges
  […]
  3. i en tidning eller tidskrift i samband med en redogörelse för en dagshändelse, dock inte om verket har skapats för att återges i en sådan publikation.
  Första stycket gäller endast om återgivningen sker i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet.”

  En tryckt skrift får alltså ta dina bilder (även till sin webbsida), och publicera dem, utan tillstånd. Frågan är om de har offentliggjorts, vilket kan ifrågasättas på ett stängt konto.

  Kan någon förklara kring ebbas inlägg när hon uppdaterar ett inlägg på insta.
  hon erkänner där ju att hon varit på två fester eller? Fattar inte texten. Gäller texten med bild när hon har vit skjorta

  Ja, så kan det gå Ebba, när man försöker vara hipp och hänga med flunsor…

   Denna politiker är så oerhört pinsam. Det värsta är att hon inte verkar fatta det själv. Hon verkar tro att om hon stirrar och hugger tillräckligt mycket mot de som intervjuar henne, framstår hon som trovärdig. Nej! Hon framstår bara som ännu mer hycklande och pinsam.

  Och det där med integritet är ett helt okänt område för Margaux, som i princip säljer sin själ för att komma dit hon vill. Vilka pinsamma människor.

   Tyvärr samma med hennes polare politikern och många fler i offentligheten. Noll % integritet, men å andra sidan 100 % dubbelmoral. Så det kanske jämnar ut sig….

  Vad hände med Anithas insta-sitcome-någonting??

   Det floppade som allt annat hon gjort. Förlåt det var hårt sagt, det är säkert något som gått bra, men det är den allmänna känslan.

  Det är något obehagligt över Shulmanklanen och alla som ingår eller har ingått i den. Jag vet inte exakt varför men hela skocken får mig att rysa.

   Lika barn leka bäst

  Ja vad f-n är hon ”B,C,-kändis ” för? Vad har hon gjort? Vad gör hon? Förutom att vara dryg ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *