Bisse, kollagenet och skönhetsingreppen

Medan Jannike ”Bisse” Nordström fortsätter hävda att hennes rynkfria nuna är resultatet av ”Oslo Skin Labs” kollagen (gjort på slaktavfall) så uppdagar det sig gång på gång att så sannerligen inte är fallet.
Istället så håller hon på med en hel massa märkliga injektioner i ansiktet, där den senaste verkar vara någon typ av ”Angelina Jolie-ingrepp”, utförd av ”den enda som får röra Bisses läppar” – Vanessa World – där ansiktet ska skulpteras om för att mer likna Hollywoodskådisen. 
Av bilderna att döma så undrar jag vad fan det är som pågår?
Vad ÄR det här för sjuka ingrepp? Folk BETALAR alltså för att se ut så här, och Bisse tar det ett steg längre genom att försöka kränga på folk kollagen med detta utseende, skapat av injektioner samtidigt som hon hävdar att det är ”Oslo Skin labs” Kollagen som tagit bort alla hennes rynkor.

Hur jäkla mycket falsk marknadsföring får man egentligen göra innan det riskerar att klassas som bedrägeri?

Jag har sökt Oslo Skinlab om en kommentar, men de har än så länge inte återkommit.

Tack för tips!

285 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur, HUUUR kan man betala för att se ut sådär?! ?

   hon betalar inte. Får alla behandlingar gratis mot reklam.

    Men vanlisar förväntas väl betala?
    Det är det som reklamen går ut på kan man tänka.

     Hoppas dom har bättre omdöme och väljer någon annan om dom nu måste förändra sitt utseende och ja det kostar massor.
     Själv tycker jag det borde förbjudas att göra reklam för detta!!

    Går inte o hitta henne på Instagram ens längre

     Vanessa Ammar har extremt dåligt rykte!! vill bara varna alla som ens funderar på Att besöka någon av hennes anläggningar, gör en snabb googling innan för att få någon typ av uppfattning. Hon byter namn på sig själv och klinik med jämna mellanrum.

      Får man ens hålla på med injektionsbehandlingar om man inte är ssk (läkare osv)? Borde gå att anmäla

      Åh herrejesus! Kollade på trustpilot, vilka omdömen! Fattar inte hur hon kan få fortsätta…

      Måste hålla med, har extremt dålig erfarenhet av henne
      Oseriös, gör det enbart för pengar och är otrevlig.

    Fast det är ju en form av betalning, hon ställer upp med sitt kändisskap för att få behandlingen. Det finns ju en gräns på hur många samarbeten man hinner med/kan ställa upp på utan att följarna tröttnar.

   Camilla, du borde gräva mer i den här ”kliniken” och använda din plattform till att få dem stängda. Kolla kritiken de fått på Trustpilot
   https://se.trustpilot.com/review/scandinavianskincenter.se

    Har noterat samma sak – dessutom kommer de positiva recensionerna från företaget själva

    Bläddrade bland omdömena och allt var negativt men helt plötsligt kom 3-4 stycken med jättefina betyg. De var skrivna samma dag, 3 oktober. Det var ju mycket märkligt!

    Hon hade en klinik i Malmö som stängdes på grund av att hon blev anmäld, det var fullt av missnöjda kunder! https://amp.svt.se/nyheter/vetenskap/brannskadades-pa-skonhetssalongen

     Jag fick ett presentkort till ansiktsbehandlingar hos dem i julklapp. När jag var på väg till den för att boka en tid på plats då det inte gick att få tag i något telefonnummer -upptäcker jag att de bommat igen stället på andra våningen i Triangelns Center i Malmö och är puts borta, och att företaget ”gått i konkurs”. Hör därefter att hon börjat På ny kula i nytt företagsnamn med sitt blufferi i Hbg, men även detta verkar ha fåtts stänga ner, hon verkar numera turnera runt i Sverige för att kunna finansiera sitt dyra låtsatsliv.
     Detta är en bedragare ut i fingerspetsarna, helt galet. Hon saknar även utbildning, är inte ens utbildad usk, trots detta benämner hon sig som ”läkare” på Instagram. Hur kan hon ens få fortsätta?!?!!

      Hennes mamma jobbar på cubus på väla.

    Och här i bion står det ”läkare/medicinsk ansvarig”?? Hon är INGEN läkare. Inte heller SSK. Inte ens USK! Var fan anmäler man detta?

    https://instagram.com/vanessaworldofficial

     Anmäl till socialstyrelsen, de är ansvariga för legitimationen för läkare och ssk.

      Frågan är om det är dem som har hand om det. Det dem gör ör ju att utfärda och kontrollera GODKÄNDA ssk tex.
      Tänker att en som utger sig för att vara något den inte är, så är det nog en vanlig polisanmälan som borde göras. För det är ju någon form av bedrägeri när man någon utger sig för att vara någon den inte är.

      Själva branschen är väl inte på något sätt reglerad än så att anmäla henne för typ felbehandlingar är not svårt. Vem ska ta tag i det liksom? Sverige ligger aldrig i framkant på något område utan blir ofta tagna på sängen när det är för sent.

       Från intervju med socialstyrelsen:
       ”Kan en patient anmäla till er på Socialstyrelsen eller till Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN) om personen inte har legitimation?
       -Ja, personen utger sig för att ha legitimation men inte har det så är det till Socialstyrelsen man anmäler det, så gör vi en polisanmälan. Legitimerad personal kan man anmäla till HSAN.”

        Hur kan man kontrollera om någon verkligen har legitimation? Om någon vet?

         Hon har absolut inte att en läkarlegitimation, hon är ingen läkare!

          Nej, jag syftade inte på henne utan andra som skriver det i sin bio, kan ju vara bra att kunna kontrollera det innan man bestämmer sig för en ev behandling.

         Man kan ringa och fråga Socialstyrelsen. Telef nr går säker att googla. Fråga efter hosp eller ”vill kolla legimitation på vårdpersonal”. Man måste dock veta personens personnummer, har jag för mig.

         Man söker på mrkollen. Det står under namnet om personen är legitimerad sjukvårdspersonal. Dvs. Sjuksköterska eller läkare.

        Hur anmäler man?

         Socialstyrelsen har flera mailkontaktadresser på sin sida, skriv bara ditt ärende till nån av dom, och be att dom vidarebefodrar det till den som är ansvarig.

     Fast det räcker med att gå en helg-kurs för att bli ”injektions-specialist” alltså ingen som helst medicinsk utbildning. Bara det är sjukt, ännu sjukare är det att det faktiskt finn patienter som törs låta en helt outbildad ”vanlis” spruta nervgift i ansiktet. Rätt åt de som tror att det är ofarligt…

     Svenska plastik-kirurg föreningen arbetar för ett totalt förbud för att icke-medicinsk personal ska få injicera någon sort av fillers, Botox eller liknande..
     Det förbudet kan inte komma fort nog..

      Men här har hon ju uttryckligen skrivit läkare. Hon är definitivt ingen ingen läkare och då får man absolut inte titulera sig som en. Livsfarligt.

      Botox kan bara skrivas ut av läkare så alla andra som injicierar botox måste ha fått tag på medlet av ngn oseriös läkare.

     Dessutom har har hon en behandling som heter ”fox eyes trådlyft”, kolla både insta och fillerklubbens fb-sida. Denna behandling får ENDAST utföras av legitimerade läkare, vilket man kan läsa överallt. Men här är det hon som utför dessa och det ser man på insta. Och kallar sig läkare? Borde kunna polisanmälas?

    Hon har även jobbat med danska d-kändisar, som uttalat sig negativt i pressen: https://herognu.dk/massiv-kritik-af-reality-botoxklinik/
    Dessutom är det olagligt att utföra injektionsbehandlingar på det sättet i Danmark. Dels måste du vara sjuksköterska plus ha utbildning inom kosmetiska behandlingar (påbyggnad). En läkare måste vara anknuten till kliniken och man måste ha gjort en konsultation hos en läkare minst 48 timmar i förväg. Detta skiter Vanessa blankt i och har hyrt in sig på hotell för att behandla folk.

     Och läs även längst ner här: https://herognu.dk/efter-behandling-paa-skandaleklinik-realitystjernerne-viser-nyt-ansigt-frem-20/

     ” Flere kritiske røster, som Realityportalen har talt med, påstår, at Vanessa ikke er uddannet til at udføre behandlingerne. På sin egen Instagram skriver Vanessa dog, at hun er “certificeret injektør”.

     Som ikke-uddannet injektør i Sverige må du ikke købe de originale fillerprodukter. I stedet kan man parallelimportere lignende produkter fra eksempelvis Rusland, som dermed også er en del billigere – og mere risikable for de behandlede.”
     Vad för material är det ens dessa influencers sprutar in och därmed gör reklam för?!
     Galet att Sverige är så oreglerat när det kommer till fillers.

      Scandinavian Skincenter AB Org.nr: 556955-5641
      Status: Konkurs inledd i Helsingborgs tingsrätt 2019-02-06

      Brush and Go AB Org.nr: 559110-7171
      Status: Konkurs avslutad i Malmö tingsrätt 2019-09-02

      KLINIK 08 AB Org.nr: 559186-7139
      Status: Konkurs inledd i Helsingborgs tingsrätt 2020-03-03

    Åh herre guuud!!! Jag vet ju bara hur känslan är när man kommit ut från en frisörsalong o resultatet är katastrof. Jag vill hem o gråta ? o då är det bara hår! Tänk förtvivlan när någon förstört ditt ansikte, hon borde stoppas omgående.

   Ingen som vet…gräsligt är det iaf. Men du ser ju liksom hur tomt det är innanför pannbenet på de här bruttorna, speglar sig hela dagarna. Allt för instabilden..känns som de flesta behöver en bra psykolog istället.
   Fascinerade

    Och en hobby där de får göra saker som leder till någon form av resultat som de kan beundra och känna stolthet i, istället för att ta bilder på sig själva och leka arkitekter med sina anletsdrag. Fatta när de mognat och insett att under hela 2000-talet har deras primära ansträngning och ”framgång” innefattat att se ut på ett visst sätt. Fatta den livskrisen!!

     Kan inte fatta att de kan ta kort på sig själva med såna där ansikten efter ingrepp, jag hade inte lämnat huset på två år

     Tänkte just skriva det – en kul hobby där man kan utvecklas som människa behöver de. Och kärlek. Kanske lite meditation också.

     *asg* du e för härlig!! ?

  Förlåt, men det där var nåt av det fulaste jag nånsin har sett. Hur kan man vara så självblind att man missar hur det ser ut?

  Du kan ju alltid granska ”Vanessas World” lite närmre också. Hur det kommer sig att hon fått stänga X antal kliniker i Malmö bara för att öppna nya under andra namn.
  Att en ”influenser” som Bisse väljer att göra reklam för henne är skrämmande.

   Detta ?? Hon är ökänd…

   Instämmer med ovan! Granska Vanessa Ammar, skrämmande att hon får fortsätta jobba med det hon gör.

   Hennes TrustPilot recensioner på gamla kliniken är inte nådiga….
   https://se.trustpilot.com/review/scandinavianskincenter.se

    De positiva recensionerna kommer från de inom företag dessutom

     Mark Persson som gett en positiv recension t ex, heter Mark Johan AMMAR Persson.

      Mark Johan AMMAR Persson sitter i samma styrelse som Dragos Cruceat som också lämnar en FEM stjärnig recension. (4 femstjärniga recensioner på en enda dag 3 okt 2018, inga femstjärniga Före & inga Efter detta datum)
      Dragos är f.ö. content creator…

       Hur kan Trustpilot tillåta det egentligen?

        För att den enda ”trust” de har sitter i namnet. Går INTE ATT LITA PÅ är namnet på den verkliga funktionen. Typisk gubbhora & stolpskott som sida betraktat.

         Vanessa Ammar verkar vara en väldigt liten människa, för hon får plats i en boxadress.
         Förefaller dessutom ha utvandrat 2020-01-04. Med tanke på verksamheten i Sverige får man förmoda att hon rent tekniskt utvandrat till Danmark.

          Tidigare bodde hon i Turning Torso, hyreslägenhet.

           Japp…hennes mamna jobbar på cubus på väla i hbg

          Jag stötte på henne och fick min dåliga erfarenhet i Hbg ca 2012, clicks by V eller Clicks by vanessa sen

    Shit ? läskigt hur någon kan vilja sammankopplas med Vanessa och hennes företag

     Stark Varning för att kritisera Vanessa Ammar på plats dock! Då är det ditt fel och det beror på att DU skrikit rasistiska tillmälen som ” Du, din jävla arabiska fitta. Jävla muslimer! Alla utlänningar borde utrotas”. +”Din muslimska hora”
     ”Den här maskinen är säkert köpt på Ali Baba Blocket”.

     Noterar att Vanessa Ammar är bra på offerrollskortet, speciellt när kunderna blir kritiska. Då verkar det vara lätt att hänga ut kunderna, vart det jobbar osv. Här finns det inga större gränser, verkar det som.
     Stackars Vanessa Ammar, snyft snyft.
     https://www.expressen.se/kvallsposten/vanessa-29-utsattes-for-rasistiskt-pahopp/

      Bara för att hon är sämst på botox och fillers får man ju inte skrika och kasta skit hur som helst. Det går ju att kritisera henne utan att kalla henne för arabfitta?

       OM detta nu verkligen har skett så tror jag att det måste vara en kund som blivit helvetes förbannad för att ha blivit smärtsamt felbehandlad eller något i stil med detta + sedan nonchalant bemött. Läs gärna tidigare recensioner…

       Vanessa Ammar verkar ju inte erkänna sina egna fel, så hur ska hon någonsin lära sig att bli bättre? Då är det väl lättare att skylla på kundjävlarna och deras attityder?

       Den som blir smärtsamt vanställd i ansiktet kanske inte förvandlas till den största diplomaten i stan? När kunden senare dessutom ska betala för skiten kanske sinnet rinner över? Jag tror verkligen inte detta är vanligt på liknande inrättningar.

        Hon har ju berättat om en (1) person, troligen ett psycho, och hennes berättelse verifieras av två kollegor. Hon har väl aldrig påstått att alla missnöjda kunder skriker rasistiska tillmälen? Kunden var missnöjd, och missnöjda kunder kan bete sig riktigt jävla illa. Det betyder inte att alla missnöjda kunder beter sig riktigt jävla illa.

        Tydligen är det ju jättemånga som upplever att de fått dåliga resultat utan att hängas ut i expressen. Men oavsett är ju den här kvinnans reaktion inte okej på en fläck. Som sagt, hon kan vara skitdålig på det hon gör utan att för den sakens skull hitta på historier om galna kunder.

         Försvarar inte ett ögonblick sådana tillmälen, försökte bara förklara ett tänkbart scenario om detta nu verkligen har skett. Det verkar som om kunden gett uttryck för en skada under behandlingen därav kommentaren som
         ”Den här maskinen är säkert köpt på Ali Baba Blocket”. En ganska komplex kritik för någon galen kund som bara är vansinnig, kan man tycka.

         Svårt att veta vad som verkligen har hänt men flera recensioner bekräftar ju ett verkligt nonchalant beteende från behandlarens sida.

         ”– Det här är bara ljug alltihop, jag har inga kommentarer. Hon verkade ganska instabil, hon verkar ganska… Jag vill inte kommentera och gå i svarsmål mot sådana dumma saker som jag aldrig har sagt.

         Du har inte sagt någonting rasistiskt alls?

         – Nej, det har jag verkligen inte gjort. Jag är inte rasist, jag har jobbat med invandrare i många år.”

         Vanessa verkar ju tidigare också ha skaffat yttre ”trust” från annat håll tidigare. Journalisten kan ju omöjligt ha verifierat att de påstådda vittnena verkligen var där när denna händelse ägde rum. I mina öron låter det som en kund vilken utsatts för en smärtsam behandling vilken gett ett uselt resultat. (men det är bara min gissning)

         Hon kanske skulle fått en fläskläpp tillbaks i stället (ok, jag har dålig humor)

          Ok, kanske ska erkänna att sådana charlataner som skadar människor pga sin nonchalans och brist på professionell kunnighet inte faller mig på läppen direkt.

          Men vem vet när två tillräckligt nonchalanta människor möts kanske det slår gnistor, både verbala och kausala?

       Jag krititiserade henne, sa jag var besviken och upplevde inte hennes bemötande till detta som okej. Hon fick ett utbrott framför andra kunder använde härskartekniker och var hotfull. Har aldrig anmält henne men inte förvånad över vad jag läser här.

   Eftersom Bisse inte tar sitt ansvar. Har vid flera tillfälle DM:at henne om felaktiga uppgifter i samarbete hon gjort, rent av farliga. Hon svarat mig otrevligt varje gång och tycke jag skulle sluta följa henne och inte kommentera. Jag blev blockad på insta. Flera andra också som lämnat mindre positiva kommentarer. En ny Anna Book! Pengarkåt efter att hon fick sparken från flera mäklarfirmor.

    Kan man inte anmäla till Instagram så de tar bort posterna?

     Det kan man säkert göra men jag valde att kontakta henne direkt, det kändes schysstare och tänkte att hon kan då komma med en kompletterande post för hennes följare.

    Sparken? Berätta mer ☺️

    Berätta mer!! Varför fick hon sparken??

    Har hon fått sparken? Har du mer info om detta? Är konstigt nyfiken på den tjejen och hennes ”nya” liv. I Malmö var hon allt annat än poppis..

     Nej, jag har ingen info. Min sista mening skulle egentligen avslutas med en ” ? ” , det är ingen påstående utan min egen slutsats mtp hur ofta hon bytt jobb. Jag kan såklart ha fel och borde varit mer försiktig när jag uttalade mig.

     Varför var hon inte poppis i Malmö?

     Också nyfiken. På gymnasiet i Kristianstad var hon ganska konfliktsökande och vet att hon spottade på folk vid bråk tex. Inte poppis där heller. Har alltid undrat hur folk kan följa henne. Allting hon testar eller äter är ju ”guuud vad gott” eller ”seriöst det bästa jag har smakat”. Trovärdighet = Zero

     Berätta mer om varför hon inte var poppis :-)? Känns som det är något falskt över hennes samarbeten.

    Hon har rensat sin linkedIn profil för att man inte ska se de korta anställningstiderna hon haft. Känns skumt

   Exakt!! Alltså Bisse verkar enda hyfsat vettig men att marknadsföra Vanessa och hennes skräp-företag är skandal! Har en kompis som blev halvt vanställd på en av hennes kliniker i Malmö och fick aldrig ens tag på företaget igen. Sjukt!

    Helvete va sjukt! En sådan person ska inte få vara yrkesverksam med att behandla andra människor

    O. M. G.

  Fyfan

  Vad hände med att inte kommentera folks utseende?

   Ändamålet helgar medlen i detta fall.

   Det här är väl inte direkt någons utseende, jag menar de ser inte ut så här utan det är fillers som ser ut så, och fillers flyttar runt lite i ansiktet efter ett tag, så det är inte värre än att kritisera någons outfit för dagen.

   Dessutom måste det finnas en motpol till den enorma mängd reklam som riktar sig främst till kvinnor och tjejer. Om företag får sälja in idén att folk behöver/borde göra skönhetsingrepp så får vi tycka att ingreppen är fula och onödiga.

   Detta inlägg är bra och viktigt.
   Att göra reklam för dessa slags ingrepp kan tyckas sjukt om man är normal men det finns så många yngre flickor som påverkas.
   Viktigt att belysa hur snedvridet det är….

   En intressant regel!
   Ska man inte få kommentera influencers främsta försäljningspotential, vilken är så uppenbart viktig för influencers att de väljer att genomgå farliga ingrepp och injicera rena gifter som Botox.

   Ska man bara få säga ”Ooh vad gulligt” + ”Oh va bra” + ”vad jättesöt du blivit”

   Utan att påpeka den exakt motsatta sidan av samma sak:
   När en kvinna blir vackrare så blir alla andra kvinnor runt omkring motsvarande mer fulare, relativt sett. Vilka skönt skräddarsydda regler för Tjej-tsarens nya kläder, rätt in på läderhuden. Söta satan i gatan.

   Det låga prisets höga kostnader bör kommenteras och kunna ses på lång sikt. Vad ska man annars kunna säga eller se?

    En liten kommentar. ”När en kvinna blir vackrare så blir andra kvinnor runt omkring motsvarande mer fulare, relativt sett.”

    Jag håller verkligen inte med just den formuleringen.

    Man blir inte ”vackrare” av fillers. Man blir inte vackrare av bröstimplantat. Man blir inte vackrare av alla ingrepp. De här ingreppen syftar inte till att försköna människor – utan det är ingrepp som ska synas och man ska genom att genomgå dem visa att man tillhör en ”elit” som har råd med ingrepp och som är modemedveten och hoppar på de senaste trenderna.

    Folk blir Hollyweird. En del incels sitter och hat-drömmer vid bilder på instagram m.m., men de flesta lever sitt liv i verkligheten.

    Däremot så tror unga människor som är oerfarna och lite lättlurade (vilket nästan alla unga är, några äldre också) att det här är normalt. Uppfattningen att alla de här ingreppen är normala eller nödvädiga måste bekämpas.

     Den korrosiva effekten av ingreppet på sin omgivning kan man blunda för hur länge man vill. Men när den börjar att tafsa och tafsa djup på grundläggande demokratiska rättigheter som yttrandefrihet och rätten att säga vad man tycker om det hela så är det väl bara naturligt och bra, va?

     -En tävling i att vara vacker ”för sin egen skull osv” som gått lite väl långt va?
     -En tävling som gett resultatet att många blivit naturligt FULA i sig själva utan smink osv.
     -Vafan hände med den naturliga skönheten? Jag i mig själv?

     -En tävling om friheter som snart blir världens minsta fängelsehåla. Denaturaliseringen helvete

     Självklart är skönhet ett relativt begrepp och man får nog vara bra indoktrinerad för att undgå att förstå att den enas skönhet gör de andra omkring mindre skönare i sin relativa skönhet. Om en är Jättestark så blir de andra i närheten relativ sätt svagare jämför med den starka jätten från sagornas värld. Vilken utbildning krävs för att kunna missa att förstå detta? Det verkar vara helvetiskt starka drivkrafter där.

     Personligen tycker jag att många skönhetsoperationer är misslyckade då de i många fall ger ett onaturligt resultat som skriker just onaturlighet, men visst är de därför också väckande av uppmärksamhet.

      Vad går du på?

       Ditt påstående?

    Men det här är INTE att bli vackrare, de ser ju ut som missfoster (FÖRLÅT). Och bara för att någon är vacker, alltså naturligt vacker, på riktigt vacker, what ever så blir inte andra mindre vackra. Du får det att låta som att vackra människor inte får existera. Men dessa människor på bilderna kan aldrig räknas till vackra, de ser ut som skämt.

     Håller med
     De flesta ser nog dem inte som vackrare. Däremot ser nog de i samma ålder och skikt en liknande skönhet, annars så skulle vi inte kuna förklara plastikkirurgins epidemiologi och relativa smittsamhet.

  Alltså hon försöker inte ens få det att se naturligt ut eller? ?

   Tror en del inte vill det ska se naturligt ut. Utan vill skryta med att dom har råd. Tyvärr.

    Fast sååå dyrt är det ju inte? Alltså knappast skryt-dyrt.

  Kanske borde forskarna fokusera lite på den här utseendepandemin som råder..
  VAD är det för gör att så många verkar vilja göra om sig? Är dom så ängsliga för att inte passa in? För det som händer är ju att dom ju ser ut som kloner.

  Obs. Uppriktigt fundersam..

   Precis, utseendepandemin (var ett bra och träffande ord)
   Roten bör väl rimligen finnas i en känsla av fulhet. (gissar ja)

   Finns garanterat forskning kring skönhetsingrepp och psykologin runt det. Har du tillgång till databaser för vetenskapliga artiklar kan du söka där. Annars kan man få upp mycket på Google scholar, även om en hel del ligger bakom betalvägg om man vill läsa hela artiklarna.

   Mkt relevant. Det bör isf börja med barn/ungdomar och hur vi förebygger att de får styrka att stå emot alla krav och ideal. Annars har de inte kraft att vara kritiska mot sin omvärld.

  Men herre gud. Kan inte folk bara lägga ner med alla jävla sprutor?!

  Och hon som gör det? Hon borde spärras in, ser ju helt sjukt ut på sidan.

  Stackars de män som skaffar barn med dessa kvinnor och som får gener de aldrig anat ens.:/
  Och om de får det kasst ekonomiskt i framtiden, får de även en annan fru utseendemässigt.

   Fast barnens utseende är väl en ganska liten del i det hela? Eller skaffar folk barn med snygga människor för att få snygga barn?

    Ja rent biologiskt så attraheras vi väl av egenskaper som vi vill föra vidare till starka avkommor. Och egenskaper som kan se till att avkomman överlever också så klart, dvs en partner som är stark.

    Sen kan man ju undra vad som gick fel när alla mansbebisar lyckas yngla av sig.

     Kvinnor har uppfostrat och styrk barnuppfostran till ett samhället som är patriarkalt länge länge. Hur kan det då komma sig om det inte är så att kvinnor uppfostrar barn till att bli starka och välanpassade till det rådande mönstret?

     Men det är klart det är alltid lättare att bara gnälla på en abstraktion av den ”andra sidan”

     Utan kvinnor inget patriarkat.

      Är du dum? Utan kvinnor = 100% patriarkat.

     ”styrk” ska stå ”styrt”

    Oavsett hur man ser ut blir man automatiskt ful med en sån där fillerslinje i ansiktet. Ser ju ut som ett skämt

    Vissa ja

    Fast det påverkar ju barnen Till slut. Kan vara att de undrar varför de inte liknar sin mamma. Då behöver ju mamman förklara att hon varför hon inte liknar sina barn. Enkelt skrivet
    ”Du har fått delar av mitt utseende och gener av mig men jag tyckte jag var ful så jag opererade mig”
    Fanns ju en man som stämde sin fru då det fick så ”fula” barn. Det visade sig att Frun hade opererat sig helt varav barnen liknade frun som hon såg ut innan hon opererade sig.
    Så man kan ju inte förvänta sig som föräldrar att barnet kommer likna en om man gjort en total makeover utan barnet kommer likna det riktiga jaget.

     Ja, Då föds barnen in till en addiktiv miljö där skönhetsoperationen ligger närmre och är sannolikare.

     Var det det kinesiska paret du menar? Isf, det är inte sant, det var en reklamkampanj el dyl.

   @ E: Dagens ostigaste kommentar och då är klockan inte ens 10. ”Stackars män” som ”får en annan fru utseendemässigt”.
   Ja jävlar du.

    Jag skulle tycka att det var jobbigt om min mans utseende var ett resultat av fillers, botox och silikon…och att det krävdes konstant underhåll för att se ut så. En gång rakade han av skägget helt, och det var en chock för mig. Jag hade aldrig sett honom utan och han såg ut som en helt annan person, en person som jag inte alls var särskild attraherad av egentligen. Som tur är så är det bara ansiktshår som snabbt växer tillbaka och kostar ingenting att återställa.

     Får hoppas att han inte blir sjuk och förlorar sin hårväxt då eftersom han verkar ha en rätt ytlig fru ??

      Man kan väl inte hjälpa vad man attraheras av. Hon lär väl fortfarande älska honom, men det är väl klart man kan va mer eller mindre attraherad

      Jag hoppas också att min man inte blir sjuk. Men jag tycker nog annorlunda om människor som ändrar utseendet på grund av sjukdom än dom som förnyar sin look genom att fillers börjar vandra från läpparna till hakan, eller att ögonbrynen rör sig i otakt beroende på när man senast var på botox-kliniken.

     Ja men de ser väl om hon verkar vara beroende av olika skönhetsingrepp när de väljer henne?

     Väljer man en typisk instatjej så gör man det. Gnäll inte sen då.

     Herrrgud jag trodde jag var den enda. Kunde inte ha sex med min man när han rakade av sig skägget. Helt annan människa

      Det var rätt märkligt måste jag medge. Eller glömt under natten att han rakat sig, vakna lite pömsig på morgonen och se en främmande person ligga bredvid en. Inte den bästa upplevelsen.

       Galet vad lite skägg kan göra ??

        Jag gick rakt förbi min kille när han hade tagit bort skägget ?

         Med flit? ?

         Jag är naturligt blond och har alltid varit det. 10 år in i äktenskapet testade jag att färga håret brunt, förvarnade inte maken. När vi möttes på gården presenterade han sig och önskade mig välkommen till området ?

       Min pappa rakade av sig skägget när jag var fem-sex år och jag var livrädd för den där främlingen som kom ut ur badrummet. Jag hade aldrig sett honom utan skägg och det blev jättekonstigt.
       Så jag förstår känslan 🙂

        Haha, jag råkade ut för samma sak när jag var liten, pappa hade rakat av sig skägget inför en fest, och jag blev livrädd på morgonen när det satt en okänd snubbe i köket! Som då visade sig vara pappa utan skägg…..?
        Kommer ihåg känslan än idag!

   Det är tyvärr inte bara de unga som anammar att ta till sprutor eller kniv för att behaga sitt ego. När äldre kvinnor i sina bloggar gör reklam för alla kliniker som finns och som på olika sätt försöker förvandla den grå tanten till en ungdomens skönhetsideal då vet man att detta fenomen är starkt förankrat hos en stor grupp i spridda åldrar. Hur ytlig man än kan tänkas vara så blir det ”spegel spegel på väggen där” -känsla över hela skönhetsbranschens sektmedlemmar och tyvärr, många skulle ha haft kvar sin naturliga skönhet eftersom ingreppen i många fall inte har den effekt de önskar

   Det är inte ett dugg synd om några män här. Är skotträtt på att det alltid är synd om männen och kvinnorna är de som luras i alla sammanhang…

   lol

  Kan man få bort dubbelhaka med hjälp av enbart botox? Krävs det inte fettsugning för det? På hennes bilder verkar det ju räcka med lite injektioner bara.

   Belkyra.

   Man framhäver både haka och kindben med fillers/botox vilket får dubbelhakan att se mindre ut.

    Undrar om Bianca har gjort detta?
    Då hon nuförtiden har mera vass hakparti.
    Själv misstänker jag både belkyra och fillers.
    Då hennes hakparti liknar Angelina Jolie. Som har fixat till sig med inplantat av en käkprotes.

     Men lägg av, Angelina har haft sån där käke sedan hon var barn. Människan är född perfekt. Visst har hon gjort lite fix här och där men hon har bara förstört den skönhet hon hade som verkligen var en på typ 10 miljoner

      Nope!

      Hon föddes vacker men hon har opererat sig genom åren. Tror inte att en YouTube länk går att posta men jag testar med en länk i en egen kommentar under denna.

       https://m.youtube.com /watch?v=K6NoiRWD5XY

       Är du dum i huvudet eller kan du inte läsa? Jag sa att hon föddes perfekt men har fixat lite genom åren vilket förstört hennes perfektion! Bye.

        Du skrev också att hon föddes med en sådan käke och du har fel.

        Ha det!

      Svar i modd.

       Där jag säger att du tyvärr har fel.

        Du kan dra åt helvete, vill ej ha svar av dig.

         Gud, vad är det för fel på dig?

         Men sluta håll på. Vi fattar att du avgudar AJ:s utseende. Många gör det inte. Big deal

        Efter att Camilla slutade gulla med dig så går du verkligen endast in här för att märka fel. Tragiskt liv.

        #måstehasistaordet

       Kolla mitt klipp så ser du att hon har opererat både haka och käke.

        Du har fel och konspirerar Hmm. Angelina har inte skönhetsopererat sig. Hon har blivit äldre och smalare.

        Snälla, bara sluta. Du har problem med tvångshandlingar.

      Oavsett vad Angelina Jolie har gjort är det ingen tvekan om att kvinnan är född med en otrolig skönhet. Det är verkligen få människor på jorden som är sådär vackra och oavsett ”fix” kan folk inte se ut sådär. Kolla bara de stackars människorna där uppe. Så vad hon är har gjort har hon redan haft en grund som få kvinnor på jorden ens har typ 10% av.

      Hon var verkligen den vackraste människan nånsin som ung ?

      Anonym / 10:57 Hon har definitivt inte alltid haft den käken, inte eller näsan för den delen. Se tidiga bilder så är det uppenbart.

       Helt korrekt.
       Det finns en hel del från olika plastikläkare som uttalar sig om alla hennes operationer.
       Näsa, kinder, haka, käkar mm.

       Hon har alltid haft en prominent käke, att den är fixad i vuxen ålder har bara förstört hennes redan perfekta käke. Hon har smalnat av näsan men den var redan perfekt innan det. Oavsett vad hon hade eller inte föddes hon perfekt.

  Jag förstår inte ens vad det är jag tittar på. Tycker att det ser ut som någon har lagt contouring-stift längs käklinjen men inte suddat ut det. Men ska det alltså se ut sådär permanent med hjälp av nån slags injektion? Fattar ingenting…

  Wtf

  Frankenstein ser ut som en flicka i jämförelse. Vad fan är detta? Det fulaste jag sett på länge.

   Är det här Vanessa själv? Ser verkligen ut som en alien…
   https://www.instagram.com/p/CE_de3PhI7y/?igshid=158qenktnc3iy

    Skulle aldrig gå till nån som gjort så där med sig själv. Hej dåligt omdöme.

    Ja hon brukade vara söt men ser numer ut som en alien. Har varit hos henne när hon kört ”event” på hotell just för att Bisse tipsade om henne. Superoseriöst och en obehaglig upplevelse. Hon har med sig en kompis också som ska övertala en att göra mer grejer så de drar in mer pengar sen blir de sura när man säger nej.

     Fy vad vidrigt. Borde vara olagligt typ. Högst omoraliskt vilket som. Hoppas dom inte sätter klorna i för många unga människor.

     Och vem är denna bisse?

    Ser ut som han Kilian från iClinic

  Jag tror på riktigt att de blir blinda för hur de själva ser ut. Min syrra håller på likadant med botox i hela fejset och fyller läpparna osv. Hon tror på riktigt att det inte syns att hon gjort något, för att ”ingen har sagt något”. Hon förstår liksom inte att det är för att ingen vill vara elak.

   🙁

   Dags och prata med din syster då

   Det är lite kul, gick hos en hudterapeut, den bästa som gått i pension nu. En tjej fyllde o fyllde sina läppar. Hennes vänner tyckte det var så fint. Hon var völdigt söt, men läpparna såg för jävliga ut. Tjejen hade frågat, vad tycker du. Vill du jag ska vara ärlig? Ja . Det ser inte alls bra ut, vad är det för vänner du har som säger att det ser bra ut. De vill nog inte det bästa för dig. Tjejen blev chockad… men slutade fylla sina läppar efter ett tag.

   Alla som har botox tror att det inte syns, det syns och ser inte bra ut även om man gör lite.

  Nästan så att man kan tro att det är en alien som utfört de ingreppen.

   Ja när behandlaren själv ser ut som en blir det därefter.
   https://www.instagram.com/p/CE_de3PhI7y/?igshid=158qenktnc3iy

    Hennes eyeliner ?

     Mycket märkligt alltsammans.

     Ja, jävlar. Bara den var ju… förtroendeingivande.

    Det sjuka är ju alla som kommenterar på hennes bilder om hur otroligt vacker hon ser ut. Crazy bananas…

    Haha jag dör. Hon borde sluta med sina ingrepp typ nu på engång

  Det ser mer ut som att de kört med vinkelslip i ansiktet. Kan inte sluta frustskratta.

   Frutskratt blandat med lite förskräckelse.

   Maybe she’s born with it. Maybe she has fastnat i vinkelslipen.

    Hahahaha ?

  Stackars barn och ungdomar som ser upp till dessa sjuka fejkmänniskor. Att de tror att det är såhär man ska se ut, det är så jävla hemskt. Är så glad att jag inte växte upp i den här tiden, men tycker synd om mina framtida barn. Ska skydda de på alla sätt från sånt här skit. De ska älska sig själva utan att se ut som plast med fejkläppar, sönderbotoxade ansikten, ögonbrynen nära hårfästet och fyrkantiga käkar, herregud! Dessa sjuka människor ska istället lägga sina pengar på psykolog för att få hjälp istället på ”skönhets”kliniker som får dem att se omänskliga ut.

   Eftersom du inte har barn än så tror jag (hoppas) att detta ”mode” försvinner rätt snart. Det måste komma en motpol liksom.
   Och då är vi andra, med vanliga ansikten, kanske riktigt inne igen ?

   Alltså jag vet inte vem som ser på det här och ”ser upp” till det? Alltså folk är ju inte blinda? De ser ju förjävliga ut. Förstår att folk ser upp till Bianca då de liksom vet vad hon gjort och det är väldigt lite i jämförelse, men tror verkligen det är få som tycker något sånt här är snyggt.

  Hahaha det här är så jävla korkat att man ju håller på att tuppa av. Hur trasig är man i huvudet om man tycker att ens ansikte ser bättre ut om man har käklinjen från en av statyerna på Påskön?

   Jamen, där har vi det!
   Inspobilden personen hade med var nog inte Angelina utan Rapa Nui.

  Intressant att kommentarerna är avstängda på alla hennes bilder och verkar ha varit avstängda en längre tid. Vad är det hon inte vill att folk ska skriva?

  To each their own I guess…min mamma lyfte sina ögonbryn med botox (?) hon såg konstant arg/förvånad ut, liknade Kapten Krok från Peter Pan :/

   Haha herregud

   Kolla Titti Schultz med. Hon har i alla tider varit starkt negativ till alla ingrepp men något har ju hänt med hennes ögonbryn.

   https://www.instagram.com/p/CAvRoYKloKO/?igshid=3qqre2h10vdn

  Haha men vad är det som händer!

  Hur blir det med Isabellas golfresa?

   Den blev (givetvis) inte av, CC har gjort ett inlägg om det tror jag.

   Men gud vilket tjat. Är det nya ”vad har hänt med sanna och Maja?”?

    Men sluta gnäll eller läs inte här längre.

     Sluta tjata om samma saker människa. På grund av Covid 19 är den gruppresan inställd.

   Den är inställd, angiven orsak coronapandemin,

    Vilken surprise! ?

     Ja Corona är på uppgång så bara bra

   ”Han följer henne men hon följer inte honom”

  Efter bilderna måste ju vara photoshoppade? Ser ju riktigt skevt ut vid halsen?

   Efterbilderna*

  Oj. Det där var inte vackert.

  Jag hoppas verkligen att de som gör dessa injektioner är utbildade SSK, tandläkare lr läkare…

   Hon är inget av det..

    OS.

    Shit… Skojar du??

     Tyvärr inte. Hon har gått någon kurs bara. Förhoppningsvis blir det väl snart förbjudet för outbildade att spruta in grejer.

  Nej men vänta nu ? de där käkarna kan ju inte vara på riktigt?

  Vilken tur att hon förtydligar med fel- och rätt-tecken på varje bild för innan jag såg det tänkte jag att de vänstra bilderna måste vara de rätta.

  Käken för dig som älskar geometri

   Får man med gradskiva?

  Bisse=öl ?

   Bisse= katt på arabiska. Nu vet ni det.

  Men inte ens manga figurer har en käklinje som ser ut sådär?!

  Såg nån gammal bild på Bisse. Gick knappt att känna igen. Såg helt annorlunda ut jämfört med idag. Och återigen, det är pga alla fillers, botox mm. Inget annat.

  Ironin att försöka se ut som Angelina Jolie men mer likna Gollum.

  Alltås hahahaha! Hur kan de ens se en liknelse mellan Jolie och den där linjen i ansiktet? Herregud vad fult!!!!

  Alltså Sverige behöver införa regleringar för fillers. Var i Danmark där en läkare berättade att de som gör fillers i Sverige inte ens behöver vara medicinskt utbildade och att man ser ett jätte stort antal komplikationer från just Sverige. Det värsta är att dessa frisörbrudar börjat injicera i rumpan också och med tanke på den stora ven som går där och att det är direkt dödligt att komma åt den kan jag inte förstå att det får fortgå. Jag har anmält 10 kliniker i Sthlm men inget har hänt.

  CamCam, jag antar att du är ute efter att provocera men resultatet blir mer för mig att du visas på att du är styvnackad och eller obildbar. Alt vill du använda retorik i syfte att propagera en agenda, som dessutom inte är sanningen.

  Till slaktavfall räknas formellt den del av djuret som inte används till matlagning, djurfoder eller gödselmedel. Och vi får väl ändå räkna ett kollagenpuller som mat?

  Till mat räknas också ben, märgben inälvor etc.

  Hudar som tillvaratas blir till skinn.

  Alltså allt som används på ett djur blir aldrig till avfall. Det är först när det slängts som de blir till avfall.

  (De delar av djuret som blir över efter styckning och tillagning i köket är däremot hushållsavfall.)

   Orka!!

    Håller helt med. Hur orkar man använda billig retorik för att provocera och varför duger inte sanningen?

     Ja alltså fine, kalla det avfall om man vill men att låtsas som att man gör det utan värdering blir ju lite konstigt. Vad mer kallar man för avfall då bara för att det kommer som en restprodukt från en annan process?

   Vad tycker du att vi ska kalla det för då?
   Mat?

    ???

    Animaliska produkter. Pulver från djurdelar? (Vad säger de själva?)

    Vad som helst annat än sopor, för det är lika lite en sopa som din kotlett, kycklingbröst eller biff är.

    Och ang din tanke om ”mat” så stämmer det bättre än avfall iaf då det ska förtäras.

    Så varför inte ett kosttillskott?

     Animaliskt kosttillskott?

      Inte vet jag, men varför inte? Du kan för min del om du vill få det att låta illa, vilket verkar vara din avsikt (??) kalla det för ett kosttillskott gjort på djur eller för extra dramatik gjort från djurdelar. T.o.m likdelar hade varit mer korrekt.

      Men det är ingen som har gått till sopberget och grävt upp bitarna för att sedan göra ett pulver av. Det kan jag nästan garantera och om det är det som sker så är DET ett inlägg som borde skrivas och spridas.

    Jag fick förresten lära mig här av dina läsare att det finns kollagenpulver gjort från fisk också. Vad vill du kalla att det är gjort av? Fiskavfall?

     Märklig grej att försöka starta en konflikt över Hmmsan, har du tråkigt där hemma på kammaren?

      Hmmsan måste alltid ha rätt vettu! ?
      Ligger i hens natur.

      Nu var det ju inte jag som började det här utan CamCam och jag var int ens först med att påpeka att det var fel. ?

       Nej det var du som började försöka göra en konflikt av det, och det är bara du som skulle orka göra det. Ville du bara påpeka att Cam inte använde rätt ord så hade du kunnat göra det utan att skriva en novell i ditt egna namn där du anklagar Cam för att provocera och vara obildad. Men vi alla vet ju att det är omöjligt för dig eftersom du älskar att visa för alla hur smart du är och berätta för alla att de har fel jämt. Du är nog den största besserwissern jag någonsin stött på.

       Världsbäst på att googla och sedan försöka trumma in det som dina egna fakta. Herregud vilket besserwisser-behov du har. Förstår att du har blivit blockad förut, förstår inte varför du inte blir blockad igen.

     Är den gjord på fiskrens?

      Ingen aning. Det var en av dina läsare som informerade mig så jag vet inte ens vilken del på fisken som de tillvaratar.

      Vad menar du på att fiskmjöl är gjort från? Är fiskben automatiskt fiskrens?

       Varför googlar du inte som du brukar?

        Tar 30 sekunder att googla fram produkter som bygger på fiskkollagen.
        I The Solution från Oslo Skin Lab finns kollagen från varumärket Verisol.
        Det finns tre sorters Verisol (enligt deras hemsida): Från gris, nöt och fisk.
        Men jag har inte hittat vilken sort som Oslo Skin Lab använder.

         Här hittade jag ett svar angående kollagenet Oslo Skin Lab använder.
         Det är kollagen från nöt (alltså inte gris och inte fisk). Kollagenet kommer från ”madproduktion” vilket bör vara en förskönande omskrivning för restprodukter från slakterier.
         https://www.chrichri.dk/fashionbeauty/2020/09/alt-du-skal-vide-om-kollagen-pulveret-fra-oslo-skin-lab/

       Jag vet inte, vad definierar fiskrens?

        Tror att det enbart gäller inälvor.

    En biprodukt kanske?

     Bra förslag.

      Dock vore det intressant att veta från vilka djurdelar som de utvinner kollagenet. Det kan ju vara från bogköttet men mest troligt så är det benmärgen som utvinns. Också en delikatess enligt många.

       Kollagen görs på samma sätt som benbuljong och gelatin. Gelatin är enbart en mer koncentrerad benbuljon. Kollagen är en mer koncentrerad gelatin.
       Alla 3 görs genom att koka köttben och benmärg. Broskrika ben är bäst.
       Buljong och gelatin har använts sen urminnes tider för att lindra ledvärk och andra åkommor. Kollagen används idag till det. Sen har man upptäckt att en del även får effekt på hyn eftersom det naturliga kollagenet vi har i hyn bryts ner med åldern.
       Men det är stor skillnad på kollagen och kollagen beroende på hur det tas fram och från vilket djur det kommer ifrån. Fiskkollagen är klart sämre.
       Så det här att Camilla envisas med att kalla det slaktavfall är rent trams, det är inte mer slaktavfall än köttbuljongen som finns på ica

   Du har ju en egen blogg…

    Den går nog inget vidare, då blir det för mycket tid över till att besserwissra och agera åsiktspolis här istället.

  Tycker ändå Bisse ska ha cred för att hon är öppen med och står för att hon gjort ingreppen.
  Sen att det ju då gör det så tydligt att Oslo Skinlab inte är det som ”hjälpt” henne är ju en annan femma…

   Står för? Haha, hon ser ut som en utomjording, vad ska hon säga? Nä det är smink.. snälla. Hon är helt förstörd. Rebecca Stella är på väg dit. Men om hon vill se ut som en karikatyr så förstår jag grejen.

   Haha men det är ju inte hon som lagt upp inlägget, det är behandlaren!

  Alltså wtf!? Att hon inte skäms för att kalla det för Brad Pitt/Jolie makeover ??? är hon blind eller? Herregud!! Vilken förödmjukelse mot dem. Och vad är det med de där hakorna? En uppochnervänd pyramid liksom? Sjukaste jag sett

  Jag är mest nyfiken på vad dessa produkter har för långsiktig påverkan i kroppen. Det vet vi ju inte ännu, eftersom det inte finns några äldre som fyllde sina ansikten och kroppar med plast och kemikalier när de de var 20 år på samma sätt som i dag. Kortsiktiga biverkningar får vi väl anta att produkterna har testats för, men tänk om det visar sig att dessa produkter orsakar cancer eller andra obehagliga biverkningar först efter många, många år. Hur kommer dessa kvinnor (och män) se ut när de är 60, 70 eller 80 år?

   Förhoppningsvis bättre för med såna käkar ser de just nu förjävliga ut och inte en halv procent vackra. Bara äckligt.

  Camilla, ett tips om fortsatt gräv på temat är att det faktiskt är OLAGLIGT att göra reklam för botox.
  ”Botox” (Botulinum toxin) är ett läkemedel och att marknadsföra läkemedel strider mot läkemedelslagen.
  Kliniker som samarbetar med influencers och eller kör Instagramkampanjer med rabatter på botox eller ja, marknadsför det överhuvudtaget begår lagbrott och borde anmälas till Läkemedelsverket för att få licensen indragen.

  Fillers är inte ett läkemedel och helt okej att marknadsföra men botox är som sagt ett läkemedel som kräver en ansluten läkare med förskrivningsrätt som skriver ut recept på detta till företagen. Dessa läkare riskerar att få licensen indragen.

  Tänk om Läkemedelsverket fick upp ögonen för all denna influencerreklam.. då kanske vi skulle slippa bli matade med reklam för nervgiftsinjiceringar dagligen….

   Det är förbjudet att göra reklam för läkemedlet boktox men inte för behandlingen med botoxinjektioner.
   Ett fiffigt sätt att kringgå läkemedelslagen som utnyttjas friskt.

    Jo det är olagligt och man får inte marknadsföra ”rabatter” på läkemedel så som kampanjer på injektionerna är

     Jag skickade en fråga till Läkemedelsverket för att dubbelkolla att jag inte har inaktuell, och således felaktig information som jag hänvisar till. 🙂

      Mycket bra Bloggbevakning!
      Sätt åt smittspridningen av de kosmetiska ingreppen och detta ständiga glirandet på sanningen och lagarna. Riskerna och pengaflödena.

     Fast det är inte läkemedlet de ger rabatt på. Du kan inte köpa Botox med deras rabattkod utan du betalar för behandlingen.

      Behandlingen är ju inte möjlig utan preparatet, så du betalar för behandlingen med preparatet så klart. Det är en lek med ord och betydelser där det ena inte är möjligt utan det andra.

       Men ser du inte skillnaden?

       Hur lagen är utformad kan man ju ha åsikter om men så som den är utformad nu så är det inte olagligt vad de gör.

  Dum fråga kanske, men är personen på bilden längst ner på riktigt? Förut hade jag varit helt säker på att den inte var det, men internet har förstört mitt omdöme och jag har fått svår att avgöra

   Nä hon är en artist som sminkar och formar sig på olika sätt.

    Nej, det är en makeupartist.

  Vad bra är fillers egentligen? Är det permanenta resultat eller ”försvinner” de efter ett tag?

   De försvinner med tiden.

  Skönhetsbranschen är helt oreglerad, alltså vem som helst kan därför få spruta in saker i ansiktet på folk utan den minsta medicinska utbildningen. Skrämmande!

   Klicka INTE – Spam.

  Rättar det till sig efter ett tag eller? Det kan väl inte vara menat att vara så kantigt? ?

  Gick in på Vanessas instagram och alla hennes klienter ser ut så ???

  Att Oslo Skin Lab är gjort av slaktavfall är väl knappast relevant, det säger ju ingenting om effektiviteten. Massa mediciner och matvaror är ju gjort av liknande äckligheter.

   Och avfall är det ju inte per definition eftersom det används för något annat. En biprodukt snarare.

   Heparin (läkemedel mot blodpropp) tillverkas av råvara från gristarmar.
   Innan insulin började tillverkas syntetiskt användes bukspottskörtlar från gris eller nöt.
   Osv

    Skillnaden är ju att det är medicin, inte skönhetsprodukter. Jag är vegan men skulle äta heparin om jag måste men skulle aldrig äta kollagen som skönhetsbehandling.

  Min käklinje påminner mycket om Angelina Jolies, och jag blev väldigt retad som liten för jag hade kantigt ansikte jämfört med alla andra. Lustigt hur saker förändras och att folk aktivt tar till ingrepp för att få till andra features. Lite som den icke-okejiga fox eye-trenden

   Eller hur. Jag blev kallad Hajen i skolan för jag hade vassa käkben och spetsig/lång haka 🙂 Blev också skrattad åt för min stora rumpa ”snygg röv kunde du inte hitta en mindre” osv.
   Skulle helt enkelt varit en tonåring 2020 haha.

  Detta ”slaktavfall” som jag antar att du använder i negativ bemärkelse finns ju i erat lördagsgodis också, antar att du inte äter det då?

   Kan inte svara för Camilla men jag äter definitivt inte det. Smågodis är vidrigt, särskilt i dessa tider.

    Är ju inte bara i lösgodiset utan även det som säljs i färdiga påsar ?‍♀️

     Man kan väl köpa lördagsgodis i färdigapåsar också, fortfarande lördagsgodis…..

     Läs om läs rätt, tönt!

  Bisse är ett luftslott. Hennes bolag drar inte in särskilt mkt alls så förstår att hon måste mäkla mer nu, känns som om allt hon gör och säger är så fruktansvärt förstorat och falskt. Kan vi ta detta med hennes godishus i somras tex? Aldrig sett så mkt bilder och stories och taggar som hon la ut om det men hon märkte ingenting med att det var ett samarbete, helt uppenbart ett samarbete. Hon ”köpte allt själv och gav bort”. Att folk gå på det. Rätta mig om jag har fel…

   Hon har alltid rätt tråkiga samarbeten med oseriösa bolag också. Riktigt trist influenser.

  Kolla vanessas privata Instagram, hon är så dålig på att redigera sina bilder så det blir pinsamt.

   Vad heter den?

    Vanessaworld_

  Det slutar väl med alla ser ut som Jocelyn wildenstein…

  Human resource coursework writing services are very common nowadays since there are very many students in need of Human Resource Essay Services and human resource research writing services.

  Among other courses, nursing healthcare coursework writing services have become popular since students seek Healthcare Research Writing Services and healthcare essay writing services.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.