Jack & Antonija har gjort slut

Jag vet många som kunde somna lugna igår efter att Jack och Antonija offentliggjort att de de facto har gjort slut.
Hade ni kunna se ip-numren och mailadresser till de som skrivit kommentarerna här ovan så skulle ni se att det inte verkar vara samma person som undrat här inne, som man kanske skulle kunnat tro.

Antonija och Jack träffades för tre år sedan, när de båda var med i Ex on The Beach men går nu skilda vägar, något som följarna misstänkt ett tag och frågat om ungefär 400 000 gånger på sociala medier. 🙂

Skippa alla spekulationer om anledningar till uppbrottet är ni snälla, så slipper jag radera era kommentarer. 
Tack på förhand, ”favoriter” – som Michaela Forni skulle ha sagt.

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte varför folk ska vara så nyfikna och måste veta orsaken till att ett par gör slut.
  Men nu vet alla att de gått skilda vägar, kan det vara slut tjatat då?

  Svara

   Jag kan ändå förstå varför folk undrar. Det är spännande att veta. Inte nödvändig info, men spännande. Lite som att höra mer om vad som hänt när folk begått ett brott eller när någon dött.

   Svara

    Jag blev fan vansinnig när min mamma dog och folk frågade vad hon dog av. JAG FÖRLORADE PRECIS MIN MAMMA! Så i helvete Jävla respektlöst att snoka i andras olycka!

    Svara

     Snoka behöver man ju inte göra, men det är nog naturligt att man undrar. Beklagar att din mamma gått bort.

     Svara

     Förstår det till 100%! Vill bara förtydliga att jag skrev att jag förstår att folk undrar men jag tycker fortfarande att det är sjukt respektlöst att fråga om det. Undra kan man göra men i sitt eget huvud. Man får fan hejda sig 🤯

     Svara

      Helt naturligt att man undrar och de som känner en gör det av omtanke och för att försöka sätta sig in i vad som hänt. Vadå respektlöst?

      Lägger man ut sitt privatliv på sociala medier får man tåla att folk undrar och för att slippa den ’fruktansvärt hemska’ frågan efteråt kan man skriva med en anledning, tex ’vi är inte överens i hur relationen skall se ut, så vi/jag väljer att gå skilda vägar. Inte svårare än så. Eller så postar man ingenting.

      Tönterier att hetsa upp sig för allt, speciellt om man har postat sitt liv offentligt.

      Svara

       Jag svarade henne vars mamma dött 😊

       Svara

       vad ska dom göra med lägenheten och gin??!!!!!

       Svara

     Va? Det var väl ett konstigt sätt att reagera på? Snoka?

     Svara

   Om man blivit så intresserad att man följer någon eller några vill man nog också veta vad som händer dem? På gott och ont, i med och motgång?

   Svara

   Att följa ett par som uppdaterar flitigt är nog lite som att följa en serie. Helt plötsligt kommer ett sista avsnitt som är 30 sekunder kort å ba: ”vi har gjort slut”. Hade fan satt popcorn i halsen. Lite samma sak här, fast en del glömmer att det finns känslor bakom och faktiskt är på riktigt, därför håller jag med om att man kanske inte borde fråga, men förstår även varför folk blir så otroligt nyfikna. ”WTF hände?!” ”What’s next?” ”Vem gjorde vad?” etc etc

   Svara

   Efter att ha köpt en lgh, renoverat för mer än 1 mjkr, köpt en ny säng för 80′, flyttat äntligen in, gör renoveringsvloggar och 2 v senare typ så gör dom slut. Så blir det såklart frågor, lätt att säga ”fråga/spekulera inte”.

   Svara

  Tycker det är så respektlöst att gå in och fråga på deras egna kanaler. Snacka om att hälla salt i såren att folk kräver att man ska redovisa ens relation (och vad som hänt?!) när man är mitt inne i skiten och mår dåligt.

  Svara

   Yngre personer har nog svårt att förstå vad som är privat och inte eftersom de är vana vid att influensorna fläker ut det mesta av sina liv.

   Svara

    Vet inte om det nödvändigtvis är endast yngre personer som har svårt att förstå vad somr privat. Tycker att kvinnor runt 50 ständigt försöker pressa fram info om eventuell graviditet, varför man inte har barn, hur länge man försökt, varför barnet inte har syskon, om graviditeten var pla erad etc etc. Helst typ kollegor som man pratat med en (1) gång.

    Svara

     Fast jag tror inte det är så speciellt många 50-åriga kvinnor som följer Ex on the beach…!

     Svara

      Men jag förstår fö vad du menar (Anonym 07:08 )

      Svara

     En del kvinnor runt 50.
     Bara för att vissa pernillw wahlgrenföljare beter sig som skit på nätet innebär det inte att alla 50 åriga kvinnor gör samma sak..
     Skit kommer i alla åldrar.

     Svara

      #Inteallafemtioårigakvinnor

      Svara

      Sant, det handlar inte om ålder tror jag, utan om personlighet. Är man en skitstövel så är man det oavsett ålder. Det ska rätt mycket till för att folk ska ändra personlighet.

      Svara

       vad ska dom göra med gino ???? och deras lägenhet

       Svara

    12-åringar förstår väl kanske inte heller hur känsligt ett uppbrott kan vara.

    Svara

   Vi lever i en tid där influensers lägger upp förlossningar på youtube, det är väl inte alls konstigt att gränserna för vad som är okej och inte har flyttats. Speciellt för generationen som vuxit upp i en tid där de stora influenserna delar med sig av i princip allt för att tjäna pengar.

   Svara

    Fast den här gränslösheten finns IRL också. Släktingar som ska veta när man planerar att skaffa barn, vill lägga sig i varför man gör slut osv. Det har bara blivit enklare att tycka till i sociala medier.

    Svara

   Nej inte ett dugg respektlöst. De har valt vara offentliga. Hon kunde bara gjort slut,stängt ner sin insta eller gjort den privat. Det hade speckulerats ett tag och sen glömts bort.

   Svara

    Ungefär samma tankesätt som att rättfärdiga att folk blir utsatta för våldtäkter för att de hade utmanande kläder eller att man ska hålla sig inne om man inte vill bli utsatt av människor på stan. Sociala medier är en del av allas vardag idag. Jag tycker att man ska visa respekt för varandra. Men det är ju svårt med tanke på att det finns dem som ställer sig och fotar trafikolyckor tex. Hopplöst…

    Svara

     Nä det är inte samma sak.

     Svara

      Jo helt samma sak.

      Svara

   Då kanske man inte ska skriva och berätta allt på alla kanaler man har? Vill man vara ifred så kan man ju ta valet att vara tyst?

   Svara

  Så skippa spekulationer om varför de här två gjort slut men spekulationer om Laila Bagge blivit misshandlade av sin man är tillåtet? Du har en märkliga moralisk kompass Camilla….

  Svara

   Helt horribelt hur det tillåts spekuleras!

   Skärpning Camilla!!!

   Svara

   En man som blir anklagad för misshandeln, No big deal.

   Svara

    Större deal än två två gjort slut tänker jag.

    Svara

    Alltså vilka jäkla anklagelser. Fatta vad jobbigt för dem att ens behöva läsa sånt skit

    Svara

   Just nu spred ju ju du denna anklagelse vidare!!! Jag hade tex inte hört det ryktet…

   Svara

   Ja helt sjukt! De som säger att det är bra att det lyfts – ja om det inte är en person bakom. Men hade någon tyckt det varit kul att bli anklagad för mmisshandel av en hel pöbel ”för att det är bra att det lyfts”. Nej precis. Not cool

   Svara

   Jamen i den väldigt kända Händelsen mellan FV o CW så utmålas FV som en våldtäktsman, vilket han inte är(enligt svenska domstolar). Så att utgå att mannen misshandlat är inget konstigt

   Svara

   Camilla har ju varit in och raderat kommentarer när någon använde n-ordet i Öppet Spår så hon har ju uppenbarligen läst vad folk säger. Men hon låter alla spekulationer stå kvar. Undrar vad Laila Bagge tycker om det?

   Svara

    Hon gör alltid så, spelar att hon inte sett men låter i själva verket kommentarer vara kvar för att folk ska prata skit och raderar det sen dagen efter

    Svara

   Nä, de kommentarerna är raderade sedan länge.

   Svara

    Vilka kommentarer? De om Bagge? Det stod kvar hela förmiddagen i dag 15/10 så i över 24 timmar.

    Svara

    ”Raderade sedan länge”. Lögnare. Du rensade dem idag vid lunch så allt stod kvar i över 24 timmar. Du var bevisligen inne i går kväll och plockade bort andra kommentarer från Öppet Spår. Men det är väl så att ryktet om dig och Bagge i musikbranschen stämmer. Har hört att det finns en gammal konflikt där mellan er om din musikkarriär.

    Svara

     Flaggade du någon av dem med ”Gervide” som du ansåg var över gränsen? De jag raderar fortast är de som just flaggas medan resten raderas när jag går igenom flödet från början till slut.
     Om det finns en konflikt mellan mig och Bagge? Laila Bagge? För att hon sa nej till mig på Idol för typ 10 år sedan? Det är nämligen den enda gången jag haft med henne att göra.
     Förstår du hur många människor i musikbranschen som skulle ligga i fejd om man tog varje nej man får som en ”startad konflikt”? 😉

     Vad får ni allt ifrån?

     Svara

      Jag är inte anonym ovan men jag skrev en kommentar med ditt efternamn i går eftermiddag om alla spekulationer i inlägget om Bagge. Och sen väntade jag typ hela dagen på att du skulle inse vad som pågick men det var ju inte förens just nu, typ för någon timme sen som du plockade bort dem. Jag gick in i morse och och då stod allt kvar! Tycker det är rätt genomskinligt av dig att hävda att du tagit bort dem sedan länge. Du borde kanske bara erkänna att du ”dropped the ball” och inte hade koll på kommentarerna i går.

      Svara

       Hej,
       Jag gick in och tog bort den kommentaren direkt, och trodde i min enfald att det vara var den.
       Insåg idag att jag hade helt fel när jag hittade fler. Jag borde ha gått igenom dem ännu mer noga igår, du har helt rätt där.

       Svara

  Ja nu vet man att det funnits en Jack & Antonia som varit tillsammans, även om de just precis gjort slut.
  Tackar för infon

  Svara

   ja precis, man vet ju inte ens vilka de är. jo så klart fjortisarna som tycker om förnedringstv och se ungdomar supa sig redlösa.

   Svara

    Antonija är stor på youtube och har 325 000 följare på instagram så ganska många vet nog obviously vilka de är.

    Svara

     Och ganska många som faktiskt inte vet vem hon är.

     Svara

  Fick en klump i magen när jag såg att de lagt upp detta faktiskt. Så fina ihop och så tråkigt att det ska hända när de precis har renoverat klart nya lägenheten. Men finns ju säkert en anledningen till att detta är bästa beslutet för dem

  Svara

   Eh, ja.
   Det kan du vara helt övertygad om att det finns, ”säkert en anledning” som du skriver alltså.

   Svara

   Varför får du då en ”klump i magen”?

   Svara

  Ja jösses! Bra , nu vet ….intresserad…not!

  Svara

   Bara för att det inte är intressant för dig betyder det inte att det inte är intressant för någon annan.
   Omväxling förnöjer.

   Svara

    vi får väl alla kommentera här precis som du ….? Bara för att du inte gillar en kommentar.

    Svara

     Såklart, precis som att jag får svara på din kommentar. 🙂

     Svara

  Å jag som inte ens visste att dom var tsm!
  Tänk vad man går miste om när man aktivt väljer bort en dokusåpa. Skärpning!

  Svara

  Influencers när livet leker: Följ med när jag föder barn, väljer toalettpapper, firar jul med släkten, åker på semester, shoppar kläder, inreder hemma, kör bil, promenerar i parken, städar bland mina sexleksaker, borstar tänderna, klär på mig osv osv osv. Influencers i motgångar: Sluta snoka i mitt privatliv otäcka människor jag är bara en privatperson.

  Svara

   Spot on!

   Svara

   Haha verkligen så!

   Svara

   Ni är säkert inte alls personer som gärna berättar för bekanta när det går bra i livet, att ni blivit befordrade, att ungen börjat på förskolan och huset renoveras hemma – men helst inte vill berätta att ni har ångest eller att mannen varit otrogen? Eller?

   Svara

    Ingen av oss står på ICA och skriker ut detta inför alla som går förbi heller.

    Svara

   Du glömde ”säljer mina trosor och har sex med min man på Ica Maxis kundtoalett”.

   Svara

    Vem har gjort det?

    Svara

     Allas vår BAM BAM BAM-drottning! Queen Book.

     Svara

  ”Träffades i Ex on the beach”…… Undrar varför det inte höll. 🤔

  Svara

  Jack verkade alltid så himla sur i deras videos. Hoppas Antonija hittar en gladare kille.

  Svara

   Eller så är Antonija bara en väldigt energisk, högljudd och överdriven person. Det är inte Jack! Därav är han mer lugn. Tror det har med att göra deras olikheter, Jack kanske inte håller med Antonija och inser hur hon ör som person. Man vill ge personen chans och se om den kan förändras. Men Antonija är som hon är.

   Svara

  Hur har dom råd att renovera för 1 miljon? Jag knegar på och jobbar varje dag har sparat 20:0000 och måste spara ytterligare så mlt för att ha råd att köpa en bostad (insats) samt köpa möbler..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.