Antonija Mandir om sitt och Jacks break up

Antonija Mandir har släppt en video där hon pratar lite mer om sitt och Jacks avslutade förhållande.
Här är en liten sammanfattning av den i punktform för den som inte vill titta på den:

– De har varit tillsammans i 4 år och gjorde slut för 3 veckor sedan.
– De hade det inte bra mot slutet men fick inte inte det avslut som hon önskade att de skulle få.
– Även om de gjort slut så har de så många kopplingar till varandra och de kommer stöta på varandra, men de kommer inte bli tillsammans igen.
– För Antonjia känns som att någon har dött, som att hon själv har dött.
– Hon försöker jobba, hålla sig sysselsatt men känner inte igen sig själv.
– Hon gör sitt bästa för att gå vidare och hon vet att hon kommer må bra någon dag, men hon vill bara komma dit NU.
– Ångesten äter upp henne inifrån och hon har så mycket mardrömmar. Så mycket sorg i kroppen.
– Hon har så psykiskt ont att hon får fysiskt ont.
– Hon känner att hon går ur det här förhållandet och kan ärligt säga att hon gjort allt, försökt allt och gett hela sig, men kommit till en punkt där det inte finns mer hon kan göra, inte mer hon kan ge.
– Hon köpte lägenheten själv så hon kommer bo kvar där själv och Gino (hunden) är hennes eftersom hon köpte honom tillsammans med sin familj för 7 år sedan.
– Hon kommer kanske vlogga lite grann för hon tror att hon kommer tycka att det är skönt, men vet inte när hon kommer tilbaka.

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jobbigt gmn, styrkekram <3

      Hon behöver bara lite tid så kommer livet bli maagiskt igen.

    Stackars henne!
    Jag följer dem inte, men man tycker ju synd om nån som känner så här! Jag hoppas att hon kämpar för att gå vidare och i efterhand kan känna att hon har gått vidare och lagt det här bakom sig och att hon är stark i sig själv!

      Känner samma! Stackars tjej hjärtesorg är svinjobbigt

        antonja äh läässän

      Men alla känner väl sig så här när ett flerårigt förhållande tar slut? Ledsamt men inget konstigt.

    Uppenbarligen var han inte för henne, jag är säker på att hon kommer finna någon bättre och känna sig lycklig igen även om det kommer ta lite tid nu <3

      Ja visst är det så. Kvinnor är ju så bra på att hitta rätt ?

        Skulle män vara det menar du?

            Patriarkatet! Allt är Patriarkatets fel. Kvinnor har bara otur

              Äntligen! Nu kan vi diskutera

    Jag har aldrig sett nån video med henne förut så detta kanske är som hon är- men jag tycker det känns extremt krystat och fejk.

      Har du gått igenom ett uppbrott själv? Kan garantera att hon är väldigt ledsen.

      Hur får man ens fram den här tanken av videon?

        För att hon ÄR extremt krystad och fejk. Har alltid varit och kommer alltid att vara så länge hon försörjer sig som influencer/dokusåpakändis.

          Oavsett vad du tycker om hennes personlighet så gör ett breakup jävligt ont för de flesta. Så tror absolut hon känner dessa känslor.

            Ja jag tvivlar inte på att det är jobbigt för henne, men hennes gråtande i den här videon är fejk som fan.

              Varför skulle det vara fejk?

                Inga tårar syns öht men som hon ändå envisas med att ”torka bort” genom hela videon, inte röd och glansig i ögonen alls, krystat snyftande, huvudet ner i tröjan hela tiden för att hon inte kan få fram riktiga tårar, den ledsna musiken hon lagt på osv. Tycker du verkligen att det känns helt genuint?

                  Ja jag uppfattar det som genuint, har ingen anledning att misstänkliggöra hennes sorg över ett uppbrott med hennes pojkvän sedan 4 år tillbaka?

                  Men kollade igen för att försöka se vad du ser och ser att hon torkar bort snor och har tårar i ögonen.
                  Ser inget konstigt med att trycka/ta händerna mot ansiktet när man är ledsen och känner att man är påväg att gråta? Hela hennes kroppsspråk tyder på att hon är ledsen och behöver omsorg och därför hon förmodligen tar tröjan mot ansiktet.

        Hur får man ens fram tanken på att spela in sig själv när man gråter och är ledsen? Förstår hon inte att hon inte måste dela med sig av hela sitt liv på nätet? Har hon inte familj eller vänner att prata med istället? Sorgligt.

      Vad är det som är krystat och fejk? När jag och mitt ex gjorde slut efter 3år så kände jag exakt såhär. Känner igen varenda punkt. Det är helt normala känslor vid ett det uppbrott och hon är inte mer än människa ❤️

      Hahah den ledsna musiken i bakgrunden också ? Ni som köper det här, hur mår ni egentligen?

      Svar till Äntligen höst:

      När min första kärlek gjorde slut så gjorde det jätte ont. Alltså både psykiskt och fysiskt. Det blev som en dimma och jag kunde knappt säga hans namn eller komma ihåg hans röst. Det är en smärta som för många tar lång tid att återhämta sig ifrån och alla upplever uppbrott olika.

      Jag vet inte om du har en mall för hur det ska vara. Men har du en så upplys oss gärna.

        Satt du också och fejkgrät på youtube efter det uppbrottet?

          Gemene man har troligtvis inte hundratusentals följare som dagarna i ända frågar och tjatar om en ”förklaring” så man känner sig tvingad så man kan få lite lugn och ro en stund.

            Ingen tvingar väl henne att gå in och läsa det? Stäng ner, gråt ut, och kom igen.

          Har inte youtube som mitt jobb och ej följare på den nivån så det är rätt irrelevant. Men vill jag vara öppen med hur ett uppbrott påverkar mig om jag hade haft följare hade jag säkert gjort en video. Det är en del av hennes vardag att dela med sig av allt och då är det upp till henne. Hon ätningen den första och lär inte bli den sista.

    Jag har aldrig tidigare hört talas om henne men undrar hur det är ställt när man gör en youtube film och lägger upp den för allmän beskådan? I samarbete med vem?
    Jag tycker uppriktigt sagt synd om tjejen och önskar att hon kunde gråta ut med stöd av vänner/familj istället för på nätet..?

      Det gör hon nog också men hon ville ju som sagt förklara för alla sommar följer henne eftersom folk frågar så mycket?

      Men det är ju hennes jobb, så är det är väl en vanesak/naturligt för henne liksom.

        Och som ovan skriver, det ena utesluter ju inte det andra. Tror nog hon pratat med sina nära och kära också ❤️ inte som att hela hennes väsen fastnar i den videon liksom.

      Det ena utesluter ju inte det andra. Det är hennes jobb att vara offentlig så inte så konstigt egentligen. Låt henne göra som hon vill, det finns inga universallösningar 🙂

      Men folk har ju tjatat om detta i en jävla evighet. När hon inte berättar är det fel, när hon berättar är det fel?

        De som tycker att hon borde berätta i en video och de som inte tycker det är inte samma personer fattar du väl?

          Ja det ”fattar jag väl”. Gå och ät en pepparkaka så kanske du blir lite gladare.

            Så varför skrev du som du gjorde i din kommentar om du vet att det inte är så? Du kanske skulle behöva en pepparkaka om det är så viktigt för dig att vara glad.

              För att hur ska människan göra för att göra rätt då? Helt uppenbarligen kan hon inte göra alla nöjda. Jag följer inte ens henne och har ändå märkt av allt tjat, förstå hur mycket hon får stå ut med då? Hon mår dåligt och nu väljer hon att bearbeta på det sätt som förmodligen är mest naturligt för henne.

              Jag har massor med pepparkakor, kan bjuppa på en om du vill.

          Nej det går inte helt enkelt, och det vet man nog redan om man är en offentlig person. Några kommer alltid att klaga, så är det bara och det får man stå ut med om man har valt att jobba inom den branschen. Man kan inte ändra på andra men man kan välja ett annat yrke om det inte passar en.

          Åh tack gärna, vad snällt 🙂

            Skulle vara svar till 09:58 här ovanför.

          Exakt, hon kan inte pleasa alla så lika bra att bara köra på som hon vill!

      Hon hade ju haft vänner och familj runt sig intresse veckor..:

      Problemet är ju att hon och Jack haft ett väldigt offentligt förhållande. Så det är klart att folk sen undrar vad som hänt. Sen är det klart att det är upp till henne hur mycket hon vill berätta om det.
      Nu säger hon ju inte så mycket detaljer om varför utan gör bara en uppdatering för alla som kanske undrar vad som händer och hur hon mår.

      Tror de flesta vill ha ett privatliv men många unga följare förstår inte den detaljen och mer eller mindre hotar till sig en förklaring som de anser sig förtjäna.

        Haha men snälla dessa människor fläker ut sitt privatliv hela tiden, förstår man inte att ens följare kommer vilja veta vad som har hänt när de annars brukar få ta del av allt annat så är man dum i huvudet. Ger man sig in i leken får man leken tåla osv.

          Nej dessa människor delar med sig av en liten del av sitt privatliv.
          Varför tror du annars folk är så himla chockade för allt verkade ju alltid så himla bra utåt sett? För att man delar ju naturligtvis inte alltid med sig utav de tuffa perioderna.

            Jag säger inte att de måste eller är skyldiga att berätta allt, men det är inte synd om dem och de har ingen rätt att klaga när folk börjar undra och vill veta när sånt här händer om de i vanliga fall brukar dela med sig av andra privata grejer oavsett hur mycket eller lite det är. De har själva valt det här yrket, sluta klaga eller byt jobb.

              Såklart de har rätt att klaga. Det är snarare följarna som måste lära sig att alla har rätt till ett privatliv oavsett vem man är eller vad man jobbar som.

                Det är ett väldigt naivt tankesätt du har. Lycka till med att förändra 100 tusentals personer.

                  Då gäller väl detsamma för din del då det finns 100 tusentals influencers.

    Fy, lider med henne och alla i samma sits. Har varit där själv, det känns som man ska gå sönder. Hoppas hon kan repa sig snart och gå vidare men med deras fina minnen. Kram till A och alla som blivit lämnade eller varit tvungna att lämna <3

      ”kram till A” varför kan du inte bara skriva ut namnet? Ett märkligt fenomen som jag stört mig på senaste åren

        Skaffa dig ett liv istället!

          oooo comeback

            for real tho! Önskar så jävla jävla mycket att jag hade så små problem i livet att jag störde mig på hur random personer skriver på nätet. Fatta vad livet måste rulla på i övrigt!

    Yikes lite dramatisk

      Är väl inte dramatik, bara någon som öppnar upp sig om hur den mår ?‍♂️

    I hear crying but I see no tears…

      Vi är olika. Jag får oftast inte heller fram några tårar när jag är riktigt ledsen. Vilket kan vara jobbigt.

        Så varför sitter hon och torkar osynliga tårar då?

      Exakt vad jag menar också! Pressa fram gråt nere i tröjan och torka bort tårar som inte finns.

      Vad pratar du om? Hon är ju helt röd i och runt ögonen?

        Ja det blir så om man gnuggar huden på det sättet. Fortfarande inga tårar och hon är varken röd eller glansig i ögonen vad jag ser.

    Efter allt som alla influencers har gjort och ljugit om som har avhandlats här genom åren så trodde man att de flesta här skulle se igenom det här men icke… Ni är så naiva.

    Så jävla söt hund! <3

    När vi ändå pratade om influencers som lägger upp gråtbilder på nätet ?

    Usch, jag lider med henne. Hjärtesorg är för jäkligt…
    Att de inte hade det bra och de letade lägenhet TILLSAMMANS och var överlyckliga, men sen köpte HON den fast det skulle vara deras gemensamma hem…? Bara där borde det varit varningsflaggor för henne… Han ville nog out för länge sen, men hon ville nog inte inse det.
    Tyckte de var så härliga tillsammans… 🙁

      Eller så kanske han inte hade flera hundratusen på banken? eller så var det hennes plan hela tiden att hon skulle bo i sin egen lägenhet själv? Dumt att sitta och gissa om saker man har noll insyn i för fem öre och göra någon till en syndabock.

        Du driver va? ”Bo i sin lägenhet sjäv”?? Nää du, hon var/är upp över öronen förälskad i honom och de letade TILLSAMMANS för att bo TILLSAMMANS och skapa ett liv ihop (än mer en innan.) Nu är du sjlv dum som gissar och uppenbarligen inte följt det här paret

          Du tror att du känner dom för att du följer dom och allt är som det visas upp på Youtube? Intressant.

            Det jag menar är att de själva har lagt ut att de letar sitt drömboende TILLSAMMANS och var öööverlyckliga över det, inte att jag ”känner dem för att jag följer dem”.
            Snark…

      Nu lät det ju iofs som att det var hon som gjorde slut med honom.

        Hon insåg väl att det inte fanns en annan väg. Han verkade så off och varför skulle hon vilja fortsätta i ett förhållande där ena ger allt och andra inget… Hon ville ju inte detta

    ”Jag har aldrig gått ogenomtränglig brake-up förut”

    ”Har aldrig varit singel förut”

    Känns ju rimligt eller?! E

      Vissa break-ups är ju inte så farliga, andra suger på riktigt. Kanske det hon menar!

        Förmodligen… men lite lustigt lät det ju ändå…

    Internet glömmer aldrig. Vad kul det blir för henne när hon har glömt honom, gått vidare, mognat, träffat någon det funkar bättre med, skaffat familj… och så ligger detta bölande kvar och skvalpar på webben.
    Jag förstår att det känns som hela världen för henne nu, men i framtiden kommer det att vara en oviktig parentes. Önskar folk insåg att det riktigt privata tar man med vänner och familj, inte med varenda kotte som har en internetuppkoppling.

      Fast gråtvideos har funnits i 10 år på youtube och folk har gått vidare ändå för det.

        Men har du frågat dem hur de känner när deras nya partner ser gråtvideo över nån gammal kärlek?

          Om de har ett problem med det skulle de nog ha ännu större problem med att hela ens partners forna relation var dokumenterad på Youtube och förhoppningsvis inte välja en Youtuber som partner.

      Fast det är väl inget att skämmas över sen?!

      Finns nog andra saker som ärvt värre att se sen än just detta (ex. Hade de väl sex i tv)

    Att högt igenom separationer här till livet. Det gör väldigt ont men man kommer ut på andra sidan och inser att det finns fler kärlekar i livet. Man får ta hand om dig och ge dig själv lite tid bara.

    Förstår om hon inte vill berätta allt men känns som att det här klippet inte alls besvarade någon av de frågor folk ställer. Mer än att det mellan raderna märks att det var ett ganska smutsigt breakup?

      Hon har ju dock ingen skyldighet att besvara alla frågor.

        Såklart inte, men hon skrev (eller sa, minns inte) att hon la ut videon för att folk spekulerar och frågar så mkt

    OT men Alexandra nilsson (Kizzie)gnäller på sina stories om det dåliga vädret i Portugal och att hon försöker njuta ändå fastän hon verkar bitter, kanske tänka två gånger innan man reser innan 2020 ens tagit slut mitt i en brinnande pandemi som börjar bli värre.. och dessutom av miljöskäl så borde man ha minskat på det redan ?‍♀️ Sedan är det inte lika roligt eller influenser vänligt o resa längre, ansiktskydden är inte så kul att ha på sig

    Alltså förstår om hon inte kan berätta allt då hennes fans börjar skicka hatkommentarer till Jack. Men förstår även varför hon gjorde videon. Så många som kommenterar ”du låter oss vara en del i ditt liv men när det kommer till ett break up så vill du inte berätta, fattar inte varför”. Jag förstår att en influenser delar med sig allt men förstår inte folks nyfikenhet av att veta varför det tog slut. Hon blottar sig nu och säger hur hon mår men vad kommer du som vill veta anledningen vinna på det? Jag fick mitt hjärta krossat och det gjorde så oerhört ont och kan tänka mig hur hon mår nu. Visst, hon kanske upplevs som krystad men jag tror inte hon har fejkat ett förhållande i 3 år och hon visar sin smärta. Räcker inte det?

    Ojdå, skriver hon där själv nu? Måste kolla?

    Alltså, flashback är ju utom hennes kontroll, det lär koka av ilska i henne.

      Eftersom det uppenbarligen är hon själv eller någon henne närstående så kan hon ta bort kommentaren.

        Jag har inget konto där, så vet inte hur det fungerar. Men så är det kanske. Lustigt att hon inte vågade ha kvar sitt inlägg. Hon som står för allt? Varför använder hon inte sitt riktiga namn?

    Hahaha,tom. på flashback.Hon måste bara synas och höras överallt.Så sorgligt att vara så desperat och ytlig.Vi är många som vet hur det ligger till med den släktfejden och inte är det till JT fördel.

      Läste hennes sista inlägg nu, det lär helt klart vara hon. Startar med ett ifrågasättande att de inte skriver under sitt riktiga namn, det slår aldrig fel. Ska bli spännande att följa?

      Att hon inte fattar att hon aktualiserar ju tråden själv nu och öppnar upp för fler åsikter än hon kan kontrollera med att hänga ut. Det är väl knappast någon som vill ha en aktuell tråd om sig på flashback? Haha, vad kul det här blir.

      Johanna får äta upp sin egen skit nu-äntligen!

      Nu är det borttaget från flashback.Mycket underligt.

        Tur att jag tid en screenshot, då! ?

          Toppen…?

          Nu borttagen kommentar på Flashback:
          ”Kära DirtyDiana88 / Etzilia / Gåvomottagarens ena dotter:

          Väldigt märkligt att ingen av er skriver under sitt riktiga namn. Skäms ni kanske för vad ni gjort? Det hade jag gjort, fast just det.. Jag/vi hade aldrig kunnat göra något sådant här som ni gjort. Lurat och utnyttjat en gammal människas tillstånd, för att sedan strunta fullkomligt i henne… Magstarkt!
          Skippa skitsnacket om att vi sprider lögner etc. Du låter bara som en trasig skiva som upprepar samma sak hela tiden.
          Om en gammal människa inte förstått vad hon gjort, och vill ha sitt hus tillbaka så är det ju bara att flytta ut sitt pick & pack å se till att hitta en annan bostad.”

            Sååå pinsamt?

            Fick tyvärr inte med hela nicket men det slutar på gmbju, personen är medlem, reggae oct 2020 inlägg 1. ?

              * reggad

              Ok, hon är nyreggad, under ett nick dvs anonym. Haha fasen vad hon talar emot sig själv och sina egna principer. Hon som tycker att man ska skriva under sitt riktiga namn på nätet?

              Bor det ett litet ’troll’ i Johanna också, som hon så ihärdigt anklagar andra för? ?

        Jag såg det nu, mycket snopet. Memorera någon hennes nick? Varför skrev hon inte under sitt eget namn, vågar hon inte det? Varför såg hon till att inlägget togs bort? Står hon inte för vad hon skriver…det har hon ju alltid hävdat, för hon är ju sååå tuff.
        Haha, vad sjukt.

        Hon kan hur som helst inte ta bort andras inlägg och än mindre fiska vidare I vem den ena eller den andra är.

        Hon läser säkert här nu.

          Kan tänka mig att det kanske kan vara en yngre släkting till J som skrivit…? Så tragiskt med släktfejder som förstör för generationer framöver. När nu JT vill dra in hela sin läsekrets för att vi ska hetsa mot morbror är det troligt att även barnen informerats om vilket hemsk släkt de har.
          Magstarkt? Ja absolut.

            Ja, hon har verkligen gått alldeles för långt och det drabbar så många, inte minst barn och som du säger, det kan hålla i sig i generationer….så sorgligt.

        Inlägget är tillbaka i tråden på flashback. Vad håller hon på med?

          Ja, vad konstigt! Någon från Flashback här som kan förklara hur sådant kan hända?
          Kul att den är tillbaka i alla fall 🙂

            Man kan tydligen ta bort sina egna inlägg förklarade någon i tråden….

            Men alltså nu är den borta igen!? Hela tråden är borta om man inte söker på TJ. Såg att nicket var kgmbju.

              Helt sjukt….även svaret hon fick är borta. Ja, nu börjar man fundera på hur det här fungerar. Synd jag inte har ngt konto där, nästan dags att skaffa det oavsett.

              Hon borde rimligtvis inte kunna ta bort nån annans inlägg, kan ju jag tycka.

      Kia, kan ni inte skriva här? Jag skulle verkligen vilja höra lite från den andra sidan. Tycker det är så sjukt obehagligt att hon kan göra såhär och stå oemotsagd. Att använda sin blogg för att hänga ut någon, i det här fallet t o m en eller flera närstående, i vad som är en familjeangelägenhet är bara så lågt. Självklart får hon genast en mobb med sig.

        Jag tycker inte heller hon ska stå emotsagd, för hon har kört en sån griseristil så många år att det är dags att hon får känna på det. Att hänga ut sin familj på det här sättet är så illa att man inte finner några ord…

        Skulle också velat ha närmare detaljer från ’den andra sidan’.

          *oemotsagd, ska det stå ovan.

    Hittar bara samma 4 sidor hela tiden

      Hon lyckades få bort sitt inlägg.

      Tråden har börjat röra lite på sig och inlägget is back.

      Det här tycker ju jag är roligt, har sällan skadeglädje men när det gäller jt så tycker jag hon är så j-a uppblåst och oskön att jag bara väntat på att något ska trycka hål på henne.

      Den som väntar på nåt…

    Är inte JT totalt ointressant?!? Med i en dokusåpa för åratal sedan och försöker med näbbar och klor hänga kvar i rampljuset.

      Tycker hon behöver komma ner på jorden.

      Kämpar o Kämpar, hon verkar tjäna bra på sin blogg och samarbeten. IG . Tyvärr. Hemsk attityd. Köpte precis en Lexus.

        Det är det enda hon sätter värde i, yta och prylar.

    Om det värsta hon varit med om i sitt liv är att göra slut har hon inte varit med om mycket, oj vad jobbigt det kommer att bli för henne när verkliga problem dyker upp.

      Är livet en tävling om vem som varit med om värst saker?

        Nej men lite propotioner behöver man ha, och det är därför jag säger att det lär bli jobbigt för henne i framtiden om hon upplever detta som det värsta. Den yngre generationen klarar inte upp och nedgångar i livet, den psykiska ohälsan rusar p.g.a att folk vill bli influensers och leva som dom.

          Du, jag har själv varit med om oerhört mycket i mitt liv och jag kan lätt skriva under på att hjärtesorg är ngt jag verkligen backar undan ifrån. Uppbrott är ta mig fan vidrigt jobbigt, fruktansvärt jobbigt rent ut sagt.

          Att förringa den typen av känslor talar ju mest för din egen oerfarenhet.

          Fast det är väl klart att det gör ont i stunden att det tagit slut med någon man kanske tänkt sig leva livet ihop med. Plus att man undrar vad som ligger framför henne nu.
          Det gör ju inte att hon inte fattar att det finns värre saker som kan hända!!!

    Att göra slut med en kärlek är nog bland det värsta som har hänt i mångas liv, i alla fall känns det så när man är mitt uppe i det. Sorgereaktionen kan vara nära den vid ett dödsfall. Vad är det för ”riktiga problem” som ska dyka upp menar du? Och varför valde du att skriva en så otrevlig kommentar?

      Skulle va svar till anonym precis ovanför men det ville sig inte

      Ja, folk har mått så dåligt att de tagit sina liv, i alla tider. Såpass illa kan det vara.

    ’De hade det inte bra mot slutet men fick inte inte det avslut de önskade’
    Haha, tre negationer i en mening är fan en bedrift. Ska betydelsen vara:
    De hade det dåligt mot slutet men fick ändå det avslut de önskade?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.