Har Isabella Löwengrip även glömt bort all sin KBT-terapi?

  

Idag – blotta tanken på KBT känns fruktansvärt. // Isabella Löwengrip

Jag hade fått upp min ångestnivå rejält och ville sova bort den utan att ta lugnande. Jag har fått så mycket verktyg under åren av KBT att jag har blivit duktig på att handskas med den.
[…]

Jag vet ju att det inte är torgskräck egentligen, utan att torgskräcken eller agorafobi som det heter, är ett symptom på tidigare jobbiga upplevelser på offentlig plats på grund av offentligheten. // Isabella Löwengrip 2018

Jag blev smått paranoid och trodde att människor ville skada mig. Jag kunde inte längre ta samtal eller öppna post. Då åkte jag till psykakuten och sa att jag behövde hjälp och via dom fick jag gå i KBT hos en psykolog på Sabbatsbergs sjukhus. Jag gick i två års tid. Varje vecka. Det var fantastiskt.
[…]

Att gå i KBT rekommenderar jag verkligen, det var absolut det som gjorde störst skillnad för mig i kombination med ett harmoniskt liv. Att få ett harmoniskt liv är inte direkt något man knäpper med fingrarna för men KBT kan man ju alltid gå i tills livet blir mer i balans ? // Isabella Löwengrip 2016

Det verkar som att det är mer än bara minnet av försäljningen av Löwengrip Beauty som de påstådda elchockerna raderat ut i huvudet på Isabella Löwengrip.
Att hon gått i flera år i KBT för bland annat torgskräck och varmt rekommenderar terapimetoden är vetskap som verkar vara som bortblåst nu eller är det månne bara för många fabriceringar, påståenden och rena lögner för Isabella att hålla reda på vid det hr laget?

191 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon gör även smygreklam på stories nu.

      Allt verkar vara som vanligt för IL en enda stor SMET

        Det skämtet är inte roligt längre

          Jag fattar inte?

          Är IL rolig? Mest OTrolig.

          Varför är det viktigt för dig att säga det?

        HAHAH joo roligaste på länge!! ???

          Lite fyndigt första gången, men när man dragit samma skämt sex gånger på 24 timmar är det bara pinsamt

            Kämpa 🙂

      Handlar om att IL skriver att det kom som en chock nu när hennes psykiatriker sa att det går att behandla torgskräck med KBT. Men det har hon tydligen vetat om sedan 2016. Så det borde inte vara någon nyhet för henne

        Detta svar skulle ju inte hit.. utan till en annan kommentarer..

        Fast hon skriver inte att det kom som en chock nu.

          Jodå. Läs första meningen andra stycket. Återge det gärna som svar här.

            Det står i all ärlighet inte *nu*. Rent teoretiskt skulle det kunna sagts för flera år sedan, och varit en chock då.
            Det är ju så Bella spinner sina sägner, en tolkningsbar bisats i taget.

        Det ÄR svårt att komma ihåg sina egna lögner om man ljuger mycket. Ett enkelt sätt att undvika de mest onödiga lögnerna hade varit om hon själv gjorde en snabb sökning i sitt bloggarkiv innan hon publicerar nya inlägg.

        Torgskräck är ju att få ångest och just panik för att gå över folktomma öppna platser typ torg. Inte att vara ute bland folk.

      Det är inte torgskräck!
      Hon är rädd att samvetet ska komma ikapp eller att någon som hon gjort illa ska rent plötsligt gå offentligt med all skit hon orsakat en hel del människor, bland annat sin familj.
      Torgskräck, HA HA! Jobbigt att va så rädd för sanningen!

        Dessutom kommer inlägget om ”torgskräcken” märkligt passande ? till Cams inlägg igår…
        Bellla… I call BULLSHIT

        Ja jösses, klart folk tittar på henne på stan. Hon har ju gjort bort sig såå ofantligt många gånger. Lite som att begapa aporna på Skansen liksom. Och om det nu är så jättejobbigt att folk stirrar, ja då kanske hon skall sluta blogga och dra sig tillbaka. Men icke, hon är right back till ruta ett, fnitter, släng med håret, gapflabb, lyxshopping (¨Schuterman öppnade tidigt bara för mig because Ajm soo important¨).

          Jag har sett många kändisar på stan så där som det blir i Sthlm men Bella är den enda som kommer överstaljad med tv/fotomakeup, höga klackar och stort hår och med en till flera runt henne som filmar när hon går in på resurang, sätter sig osv. Ja. Folk tittar. De skulle de gjort på mig också om jag hade betett mig som henne och haft hennes makeup/hår.

            Och med sagt. Jag har inga problem med Bellas utseende. Hon får se ut som hon tycker är finast. Men om hon inte hade velat vara synlig på stan så hade mindre platinablonthår, jeans och en vanlig jacka och kanske keps inte ha någon med som filmar och fotar gjort att folk hade slutat titta.

    Jag vet inte… Bara för att man har blivit behandlad för ångest tidigare så betyder ju inte det att man är botad för alltid. Det kan komma tillbaka, och bara vetskapen om att behandlingen kan vara jobbig (eftersom hon har gjort det tidigare), kan ju trigga mer ångest i sig. Jag håller med om att hon ofta motsäger sig själv, men här tycker jag nog att du letar lite väl noggrant.

      Jag håller med dig. Jag har gått i KBT pga paniksyndrom och kan rekommendera det. Det är dock en jobbig grej att göra och även om jag skulle rekommendera det så skulle jag inte vilja genomgå det igen. Tycker inte det finns några motsättningar i det hon säger faktiskt. Oftast ja, men inte nu.

        Det är inte det som det handlar om. Herregud kan folk inte läsa längre?

          Eh, jo, det är precis vad det handlar om.

            Nej, inlägget ovan handlar om att IL helt plötsligt inte nämner tidigare KBT-behandlingsperioder för just torgskräck utan nu verkar ha snubblat in på metoden för allra första gången. Kanske var det en lögn första gången, typ ett hemligt reklamsamarbete, för KBT brukar inte pågå i två år.

          Herregud! Kan folk inte uttrycka sig på ett trevligt sätt längre?

          Vad handlar det om då? Och varför måste folk (i detta fallet du) vara så orimligt otrevliga hela tiden? Saknar verkligen tiden då folk kunde vara trevliga här inne. Läste ett par år gamla inlägg från Bloggbevakning ganska nyligen och jisses vilken skillnad på stämning i kommentarsfältet.

            Handlar om att IL skriver att det kom som en chock nu när hennes psykiatriker sa att det går att behandla torgskräck med KBT. Men det har hon tydligen vetat om sedan 2016. Så det borde inte vara någon nyhet för henne

              Jag tolkar det som att det kom som en chock att det kommit in i hennes liv (igen), att det är något hon har förnekat. Jag tolkar det absolut inte som att hon inte visste att det går att behandla med KBT.

                Exakt. Det är ju solklart. Snacka om fultolkning från de som vill få det till nåt annat.

                Intressant att vi tolkar det olika 🙂

                  Fast M hon skriver ju inte att det kom som en chock nu. Men vissa ska ju vända allt till fel och till att hon ljuger. Det räcker nu.

                    Men snälla nån anonym 15.42.
                    Jag bryr mig inte ett skvatt om IL. Jag bara svarade på en kommentar och det var så jag tolkade det.
                    Och tycker ändå det är intressant att man tolkar saker olika. Då får man en annan syn på saker.

                  Absolut. Synd att folk måste vara så otroligt otrevliga bara.

                Fast jag har läst hennes inlägg flera gånger nu för att försöka se det med dina ögon och jag får inte ihop det.
                Jag ser det inte.
                Jag kan bara utläsa att hon ljuger.

                  Det går att läsa på båda sätt. Men vissa vill bara vara elaka, tydligen.

      Läs innantill. Hur kan du inte få det till att hon ljuger vid ett av tillfällena??

        Jag har läst (?), och jag tycker inte att hon motsäger sig själv.

          Men hon säger ju nu att det kom som en chock för henne att man kan behandla torgskräck med KBT, men uppenbarligen har hon gjort det tidigare. Hur kan det då komma som en chock?

            Var säger hon att det är NU som detta kom som en chock för henne?

              I andra stycket på första bilden i inlägget

                Nej? Det skriver hon ju inte.

                  Men LÄS!!! ”Det kom faktiskt som en chock när min psykiater sa att ”torgskräck kan man behandla med KBT”

                  Hur kan ni inte sen den meningen??
                  ”DET KOM FAKTISKT SOM EN CHOCK” Det är överstruket med blått till och med.

                    Och sen måste man läsa vidare där det står ”det var som att jag inte förstått att något tillkommit […]”. Läs själv.

                Det står det överhuvudtaget inte…Det är du själv som tvärsäkert lägger till det trots att det inte alls står. Sen upprepar du din ”sanning” 100 gånger. Men det står fortfarande inte i texten.

                  Får panik på att du är så tvärsäker när du har fel anonym 15:43

                    Vi är flera ”Anonym” som tycker att ni övertolkar…

            Men hon har ju tappat minnet efter besöken i Gökboet!

            Det är inte så jag tolkar hennes text. Men där kan man ju uppenbarligen tolka olika.

      Men Bella skriver igår att det kom som en chock att hennes psykolog sa att man kan behandla torgskräck med KBT. Hur kan det komma som en chock om hon redan i flera års tid har blivit behandlad för det med just KBT? Hon skriver redan 2018 att hon har alla verktyg från sina år med KBT, så borde väl inte vara något helt nytt för henne denna vända?

      Låt oss nu alla vara överens om att Bella skriver sin blogg som en skönlitterär bok där anything goes beroende på storyn hon vill förmedla.

        Nån konsensus om det lär det inte bli härinne eftersom vissa verkar vara naiva som f*n och kanske också lite korkade.

          Begåvningsreserver det är vad de är! ???

            Intelligenta människor uttrycker sig inte som dig, så detta kan vi nog diskutera.

              ”Intelligenta människor uttrycker sig inte som DU”…. Tips är att lägga till ”Intelligenta människor uttrycker sig inte som du gör”. ”Som dig gör” blir lite fel va ? Du som är så intelligent.

            Har du testat att slå upp vad begåvningsreserv betyder?

              Det betyder iaf inte det du tror, 17:12 har inte fel.

    2016 2018 2020 två år mellan omgångarna. Minnet är kort. Hon googlar inte ens vad hon skrivit på sin egen blogg. Är det bara för att få rubriker, eller har hon verkligen så dåligt minne?

      Bella bryr sig inte om sanningen. Hon skriver vad som faller henne in.
      Kanske tycker hon bara det är lustigt att följarna är så duktiga på att minnas och ”sätta dit henne” när hon motsäger sig själv, glömt vad hon tidigare sagt eller struntar i sanningen trots att hon har bevis emot sig.

      Det blir alltid svårare att komma ihåg när det är någon annan som skrivit. Tro inte för en sekund att hon skrivit sina blogginlägg själv.

        Nej, att hon haft (och har fortfarande ibland) spökskrivare bidrar såklart till att det blir svårt att hålla rätt på alla lögner och ”kryddningar” av historier.

          Inte ibland. Alltid.

    Ja hon har sannerligen stora problem….med att hålla ihop alla sina lögner…. Rätt otäckt måste jag säga.

      Fattar inte alls hur ni som tycker att hon ljuger här läser hennes inlägg. Tycker ”kritiken” är löjlig nu, sorry.

        Och jag kan inte fatta hur ni som tycker att hon är ärlig tänker…. tycker den ”naiviteten” är rätt löjlig nu, sry.

          Vad pratar du om? Det handlar inte om huruvida nån är ärlig eller inte utan om huruvida man klarar att läsa skriven text. Säg att jag avskytt Isabella (vilket jag inte gör), jag kan ju fortfarande inte säga att hon har skrivit nåt när jag klart och tydligt kan läsa i texten ovanför hon inte skrivit det. Huruvida hon ljuger eller inte i inlägget ovan (vilket hon inte gör) beror ju inte på huruvida du & jag gillar henne eller inte (om man nu vill vara hederlig).

    Det är ju sjukligt hur mycket hon ljuger. Vet att många har skrivit det tidigare men uppenbart att hon har en underliggande p*rsonlighetsst*rning, för det kan inte bara handla om provokationer och uppmärksamhetssökande beteende. Hennes lögner är ju patalogiska. P*rsonlighetsst*rningar reflekteras mycket i personliga relationer, till familjen, vänner, partner. Behöver inte vidareförklara, tror alla som har följt henne förstår att något inte stämmer med henne, och då menar jag inte som föredetta flunsa.

    Det går bra nu Bellsan.

    När man använder psykisk ohälsa för att hålla sig relevant. Tror inte på ett ord som kommer från denna människa!

      Nu har hon tagit på sig ”tycka synd om rollen”

      Nej hon känner sig säkert jättetrygg med alla stalkers och galningar som verkar h a t a henne öppet och som kommer hem till hennes hem. Äsch är väl inget, det är väl inget som någon skulle få ångest över.

        Och så kommer du med din jävla skit i vanlig ordning

          Fast just det här är ju sant. Vem hade inte fått ångest av att läsa all skit som skrivs här och på andra forum om det hade varit riktat mot en själv?

            Det har hon skapat själv tyvärr

              Det spelar väl ingen roll? Man får väl inte mindre ångest för det?

        Du är rätt så hatisk själv, märker du inte det?

      Tänk om hon nån gång kunde fokusera på de där barnen hon valt att sätta till världen?! Hur mår de av allt?? Men för henne är det alltid bara jag jag jag å massa lögner och drama.
      Sorgligt är det minsta man kan säga

        Men hon får ju inte skriva om barnen för er annars, men nu ska hon i stället skriva om barnen menar du? Det är inte lätt för henne att göra rätt, allt hon gör är de fel på. Hon tar nog hand om sina barn ska du se, när de är hos henne som de är denna vecka. Kanske ni här borde tänka på, att inte vara så hårda för barnens skull, det är sorgligt.

          Hon behöver inte skriva OM dem, utan mer bara reflektera över andras tillvaro nån jäkla gång ist för älta om sig själv konstant. Men det klarar hon inte. Narcci

            Ja det är ju en jäkla skillnad mellan att vara personlig och privat, men få bloggare (influensers är ju bara en löjlig benämning på denna typ av självcentrerade bloggare) verkar behärska den konsten.

          Hon kan också välja att inte skriva om barnen ELLER sig själv.

            Önskedröm 😉

    Ojojoj. Hon är verkligen korkad.
    Dessutom, resa utomlands går bra?
    Befinna sig på flygplatser?

      Ja för hon är inte ensam där, hon har någon med sig. Sedan kan det vara vissa situationer som utlöser torgskräck t.ex kan man klara åka flyg och bil men inte klara att åka tåg eller tunnelbana.

        Du är så oerhört tröttsam i dina försvarstal för din älskade Bella! Var och varannan kommentar är ju återigen din! Du är ju helt klart besatt och helt oförmögen att se igenom din darling. Obehagligt!

    Hur hade det då varit som reseledare på golfresan? Denna nya omgång fobi synes sammanfalla med hennes och pojkvännens födelsedagar och att de är i Sverige. Kan granskningen här ha påverkat att hon gör tyck synd om mig inlägg? Excel ?

    Nä Isabella har skämt ut sig.
    Alla vet sanningen nu. Tycker hon borde ta ett långt paus från sociala medier.
    Sociala medier som inte är hennes starka sida.

    Du är fn sjuk i huvvet! Ge dig någon gång, du beter dig som en besatt galning, och som en m o b b a r e. Alla vet dessutom att det är du som har en massa fejk-ig-konton som du använder till att förstöra för IL. VAR säger hon att hon aldrig gått i KBT innan? Ingenstans var jag kan se. Du skämmer ut dig i din iver att skämma ut IL men det är du för dum för att fatta tydligen. Väx upp.

      Undra vem som är sjuk?! ? Inte funderat på en hobby!

      Men oj! Hur mår du? Behöver du en kram eller vård?

      Vet du hur mycket man skrattar åt dig i ditt försök att rentvå och försvara IL.
      Du är skrämmande i dina försök. Ägna dig åt dig själv och dina hjärnspöken istället för att hänga här inne. Tror du skulle må såå mycket bättre.

        ?Hahaha. Underbart!

      Ta det lugnt nu Ann. Du kämpar för ingenting.

      Men herregud du är ju helt bananas ?

      Verkligen på riktigt, sök hjälp!

    Fattar inte vad du menar Camilla? På vilket sätt tycker du att hon ljuger eller har ”glömt bort” vad hon sagt tidigare? Är din poäng att om man nån gång i livet uppskattat KBT som terapiform så får man inte byta till psykoanalys eller nåt annat senare i livet om man kommer på man blir bättre hjälpt av det? Det finns ju massvis med olika terapier , varför måste hon fortsätta med KBT om hon inte gillar det längre utan föredrar nåt annat?

      Men hallå! Någon hemma? Läs!

      Sök hjälp. Till exempel med läsförståelse.

    På tal om KBT. Finns det någon som botat flygrädsla? Jag försökte strunta i min flygrädsla för ett par år sedan och utsatte mig för det för att visa för mig själv att det inte är farligt, men det gick åt helvete! Jag satt med panik hela flygresan, grät och gick helt in i mig själv Utan att kunna hantera det. Jag lyckades slappna av lite grann i ungefär 10 min innan allt började om. Flygresan var på 2h 30 min och jag tog tåget hem. Jag hade hjärtklappning i flera veckor efteråt och fick söka vård.

    Jag vill tillägga att jag älskar att resa med tåg och gör gärna det så långt det går, men jag vill kunna besöka familj och vänner på andra kontinenter och då vill jag kunna flyga någon gång ibland.

      Det går absolut att få hjälp med flygrädsla med KBT-stöd. Har för mig att det tom finns en övningsplats på Arlanda flygplats där man får exponeras lite i taget för att sitta i ett flygplan osv. Din exponering blev ju alldeles för stor, men det betyder inte att det är kört. Bara att du behöver stöd utifrån och börja om att öva igen i liten skala med en KBT-terapeut.

    Hon har fått ta alldeles för stor plats. En tjej som så ogenerat ljuger om det mesta, som behandlar sina medmänniskor dåligt. Hoppas hon glöms av den stora massan snart.

      Du pratar om CC antar jag.

        Blocka stollan NU

        Trololollolololoooooo

    Vet att man inte ska döma någon som är svårt sjuk då man inte kan hjälpa det, men är hon helt sjuk i huvet eller rent ut sagt?!

    Och hennes pinsamma lögn att hon skyr offentligheten, men oturligt nog ”är det hennes jobb”. Please! Offentlighet och folks blickar på stan är väl luften hon andas. Så larvigt.

      Det är som är intressant är att de flesta faktiskt inte vet vem hon är. Fråga random person och visa ett foto. Tror knappast ”alla” vet vem hon är. Hon har ett generiskt utseende, finns så många blondiner. Ser henne i verkligheten ibland och hon är långt ifrån sina bilder på ig etc. Så nej, hon behöver nog inte oroa sig för att alla stirrar. För de gör de inte.

      Precis. Hon kan göra ett aktivt val att välja en mer anonym tillvaro, det vore inget som helst problem. Hon påstår ju att hon har tillgångar och inte behöver jobba, i alla fall inte på länge. Men hon VILL synas och hon VÄLJER det. Så jag köper inte hennes självömkande snyft. Tycker det är uselt av henne att rida på psykisk ohälsa för att komma undan med allt.

      Det roliga är att offentligheten inte ens ÄR hennes jobb enligt hennes tidigare uttalanden. Hon är ju ingen bloggare eller influencer, hon är ju entrepreenööööör. Hennes passion har alltid varit hennes bolag enligt egen utsago, karriär och business, där hennes plattformar varit hjälpsamma faktorer för att sprida hennes entreprenörskap. Ser inget behov av privat offentlighet om man ”bygger bolag” och sitter i styrelser. Offentligheten är 100% självvald och har säkerligen varit hennes snuttefilt fram tills att hon avslöjades som en penga och framgångskåt lögnerska.

      Så nu passar det såklart med offerkoftan och utsattheten. Lika uppenbart som när hon försökte få till i Skavlan att hennes fall och framgång på något sätt var hennes skolmobbares förtjänst. Att hon var tvungen att ”bygga en persona” och förfalska sin framgång för att hon var mobbad i skolan. Bara en massa ursäkter för den uppenbara sanningen att företag och entreprenörskap aldrig någonsin varit hennes drivkrafter, utan det har varit offentlighet och pengar. Och när det uppdagades så försöker Bella frånsäga sig allt ansvar för sina lögner och fejkade framgång.

        On point! Så jäkla bra!

    Haha Katrin Zytomierska dejtade en 97a i helgen….

      Berätta mer!

        En 97 kille från Saltsjöbaden! De var på dejt på koh phangang hahahaha!! Riktigt snygg kille faktiskt så jag förstår inte vad som försiggick i hans huvud.

          Det försiggick mellan hans ben. Inte i hans huvud.

            Usch vad nedlåtande du skriver. Han kan väl mycket väl tycka att hon är attraktiv…

            Jösses!

            Eller i hans tredje huvud; det utan hjärna men som vill gärna…

          ”Du vet, jag kan göra dig känd”

          ”Jag har kontakter inom modevärlden, är du intresserad av modellyrket?”

          ”Mitt företag ska snart lansera en ny kollektion, du kanske vill stå modell?”

          ”Har du nån gång dejtat en kvinna gammal nog att vara din mamma?”

          ”Beställ vad du vill, jag bjuder ?”

          ??

          Money money money…..

      Go Katrin säger jag!

      Och?

      Usch ja Bingo dejtar ju småtjejer mest hela tiden så? Hon måste väl slå honom med något iallafall. Usch.

    Man kan se detta som ett tydligt bevis på att Isabellas ljugande inte är en ny företeelse. Det har pågått konsekvent i många år. Hade man gått i KBT vecka ut och vecka in för fyra år sen, då minns man ju det. Men har man så grova minnesförluster att man mot förmodan INTE gör det, ja då har jag svårt att se hur det är möjligt att komma ihåg så mycket annat som Isabella minns? Som vad man sa till vårdpersonalen när man ”krävde att släppas ut från psykakuten för att åka och sälja sitt bolag”, till exempel. I all denna minnesdimma av ETC behandlingen får man ju ändå konstatera att det mest dramatiska inslagen verkar vara glasklara. Tur för bloggen!

    Eller så är det inte ett medicinskt under utan bara en kronisk mytoman som i vanlig ordning sitter och hittar på.

      Snark. Om man inte har bättre exempel att komma med än det här (där hon uppenbarligen INTE ljuger trots att vissa väldigt gärna vill läsa in saker i hennes inlägg hon faktiskt inte skrivit) kanske man borde vara tyst istället?

        ? Du är helt fantastisk du ?

          Tack ?

      Dolly, är det du som jobbade för Bella? Har du något nytt att berätta?

        Thats me 🙂

          Mår du bättre nu? Alltså jag minns att många har skrivit att det var hemskt att jobba för IL, och det är hemskt att unga människor ska bli utbrända på grund av elaka chefer!

          Känner du att du har gått stärkt ur tiden hos Löwengrip?

            Allt händer väl av en mening och jag hade säkert inte varit på samma plats i livet idag om jag inte hade tagit omvägen via Isabella Löwengrip. Men, jag ser inte tillbaka på tiden där med ljus alls. Jag har mått fruktansvärt i flera omgångar pga henne. En bit av mitt liv gick åt till henne och den får jag inte tillbaka. Hon kommer aldrig be om ursäkt, det finns ingen av oss som fått en ursäkt av henne. Oavsett hur nära man varit med henne eller hur länge man var det. Hon är snabb med att skriva hur viktig personalen var för henne, men helt ärligt – det är tomma ord. Hon saknar helt empatisk förmåga (det är därför hon inte har några vänner. Och nej, Shelia är inte en vän till henne på annat sätt än att shelia fyller en utmärkt funktion som +1, poddpartner, jag-har-visst-en-bästis-alibi. Tror inte Bella ringt shelia och frågat hur hon mår eller intresserat sig för hennes liv någon gång).

            Så nej det har inte stärkt mig mer än att jag lärt mig mycket om hur lågt människor kan sjunka för ära och berömmelse.

              Tack för svar ?

      Så spot on! Varför reagerar ingen på detta, inte ens Skavlan?
      ”Du minns inte att du signerade, men du minns att du ljög för personalen på sjukhuset, åkte hem och sminkade dig och hade klackskor på dig???!!!”

      Kom igen. Bella är körd.

      Och hoppas att du, Dolly, mår bättre trots risiga arbetsförhållande med denna osympatiska varelse tidigare i livet <3

        Och varför frågade han ens vad hon minns från signeringen? Gav hon honom frågorna innan programmet?

    Har väldigt svårt att tro att bellsan har haft torgskräck. Kan inte tänka mig att man då klarar av att t.ex hålla föredrag inför massa människor i varuhus (som hon hon gjort vid flertalet tillfällen). Hon verkar helt sakna förmåga att känna skam. En annan hade ju avlidit av pinsamhet och aldrig mer lämnat hemmet om en hade blivit påkommen med alla lögner. Men någon diagnos har hon uppenbarligen. Och det räcker nog inte bara med en.

      Nej det handlar nog om ett helt knippe diagnoser/störningar tyvärr

      Då har hon ju vakter med sig, runt sig, hon är inte ensam där liksom. ”Påkommen med alla lögner”? Fast du vet inte vad som är lögner, bara för att några påstår här att allt är lögner och att hon ljuger om allt hela tiden så är det ju inte så, allt är inte lögner. Men absolut måste det vara jobbigt för henne med alla anklagelser och ela kheter, det leder så klart till ångest.

        Haha men du vet vad som är sant? Skönt att höra

        Och du vet inte heller vad som är sant och inte. Det begriper du väl? Du sitter bakom en skärm och gissar och tror, utifrån din besatta fixering av Isabella. Du-vet-inte.

        Att det finns vakter hjälper väl ändå inte mot själva torgskräcken? Det är ju en fobi för befolkade platser. Det faktumet eliminerar ju inte några vakter genom sin närvaro.
        Och sen behöver man inte vara någon raketforskare för att inse att hon ljuger. Att påstå olika saker vid olika tillfällen och konstant justera sina historier anser jag är att fara med osanning. Vad är en lögn för dig?

      Det är inte torgskräck!
      Hon är rädd att samvetet ska komma ikapp eller att någon som hon gjort illa ska rent plötsligt gå offentligt med all skit hon orsakat en hel del människor, bland annat sin familj.
      Torgskräck, HA HA! Jobbigt att va så rädd för sanningen!

      Verkar HON sakna förmåga att känna skam? Har du läst kommentarerna här? Inkl din egen? Att man ens ifrågasätter någons diagnoser.

      Jag är inget big fan av Bella, men tycker fan hon får löjligt mkt skit ibland. När det är självklart tydligt att hon gjort fel visst. Men hon skrev bara att psykologen tog upp KBT. Inget annat.

        Varför ska man inte kunna ifrågasätta någons diagnos? Man ska bara svälja allt med hull och hår tycker du? Så fort någon säger att den har en diagnos så blir den plötsligt immun mot att kunna ifrågasättas. Det finns t.ex. alldeles för många som skyller dåliga beslut och oförmåga att kontrollera impulsivitet på adhd. Dags att ta ansvar istället tycker jag.

    Rubrikerna och länkarna är omkastade. 2016 skrev hon att hon hade gått i KBT i två år. 2018 skrev hon att KBT hade gett henne bra verktyg att hantera ångest.

    Det står ju å andra sidan inte ”igår när min terapeut sa”. När hon skriver att hon fick en chock av det terapeuten sa så skulle hon ju kunna syfta till ett tillfälle för länge sedan.

      Som vanligt uttrycker hon sig vagt och glidande så att saker går att tolka på flera sätt. Detta är hon något av en expert på. Det provocerar och väcker uppmärksamhet utan att hon direkt blåljuger, så det passar hennes syften utmärkt.

        Googla ”konfirmationsbiais”….

    Uppmärksamhet kommer inte hjälpa den här tjejen. Jag befarar både dåligt mående och lägre intelligens och gissar att hon skulle behöva lugn och ro. Låt henne falla i glömska!

    Jag är inte psykolog men jag kan ge IL ett råd som gör att hon slipper KBT, ECT och alla andra typer av behandlingar. Sluta ljug! Hennes problem är att allt bygger på en lögn från början. Hon hittade ju på Blondinbella och har fortsatt ljuga sen dess. Varför? För att det uppenbarligen har fungerat. Ingen har ifrågasatt henne, inte ens hennes psykolog uppenbarligen. När Skavlan kallar hennes småföretag för ett ”imperium” är det klart att det inte hjälper. Till slut tror hon på det själv och snärjer in sig i fler och fler lögner.
    Hon borde verkligen ta en paus från den självvalda offentligheten. Först då tror jag hon kan hitta hem.

      En narcissist är en narcissist är en narcissist.

    Googla ”histrionisk personlighetsstörning” och säg mig om ni känner igen någons beteenden…

      Jag googlade histrionisk personlighetsstörning – Anna Book kom upp!

      OT: Hennes stories i detta nu…Bookens alltså…måste säga att hon verkligen visar prov på ”att inte bry sig” som hon skriver. En följare skrev att Tooken hade lagt upp en gammal bild på sig själv. My god! Snacka om att svära i kyrkan. ???

    Det är så att man börjar undra om hon vill göra dessa uppenbara ”fel” så att det skriva om henne här (och genererar viss trafik, hon är desperat efter varje klick?).

      Nej, nej, hon aaavskyr offentligheten och att stå i centrum (innehåller spår av ironi).

      Allt för ett klick iofs, men ja, då är hon verkligen riktigt desperat.

    Alltid intressant att varje gång det skrivs ett lite mer granskande inlägg härinne om Isabella så åker offerkoftan på, och ett blogginlägg om torgskräck, ångest eller hotlappar etc kommer som ett brev på posten inne hos Isabella själv. Hon vet hur hon ska fiska sympatier.

    Så uppenbart att detta med hennes ECT behandling är osant.
    Hon säger att hon fick behandling varje helg?
    Finns inte ett sjukhus i hela Sverige som bedriver ECT behandling på helger, förutom vid verkligen akuta fall, och då är det verkligen akuta fall.

    Den här nojan skulle jag beskriva som abstinens. Äter också elvanse i min adhd medicinering- centralt stimulerande och har värre symptom än vanligt fultjack när det går ur kroppen. Just saying//H

      Isabella äter väl inte Elvanse?
      För övrigt så har du förmodligen alldeles för hög dos eller så har du inte ADHD överhuvudtaget om du får abstinensbesvär av din medicin. Jag äter också Elvanse och har gjort det en längre tid (70 mg plus Attentin) och jag känner ingenting överhuvudtaget när medicinen går ur (däremot så märker jag ju att jag blir mer disträ, dagdrömmande, tankspridd, klumpig, impulsiv, ineffektiv och virrig. Dvs de symptom som lindras av medicinen blir mer framträdande och återgår succesivt till den nivån de ligger på när jag är omedicinerad).
      Man ska inte KÄNNA någon skillnad när man tagit sin medicin jämfört med när man är omedicinerad. Däremot ska man MÄRKA skillnad när man tagit sin medicin, på så sätt att man får lättare att fokusera, blir mindre impulsiv och kan påbörja och avsluta saker. Man ska märka att kommunikationen mellan neuroner och neurotransmittorer i ens prefrontala cortex, där de exekutiva förmågorna regleras, inte längre fungerar lika ineffektivt som hos någon med Alzheimers. Man ska däremot INTE få något rus eller bli hög när man tar sin medicin och få avtändningsbesvär när den går ur och abstinensbesvär om man inte tar den. För i så fall medicinerar man inte mot ADHD, då missbrukar man amfetamin!

    Jag har flera i min närhet som behandlats med ETC, om nu Bella gjort det är det inte konstigt att minnet sviktar rejält. De i min närhet kan ha tappat minnet helt över flera år, för att sedan minnas stora delar och sen glömma igen. Då har de under ett par veckors tid fått chocker ett par ggr i veckan samt medicinering på det.

    En av de närmaste till mig har blivit helt personlighetsförändrad efter behandlingen med ETC, vilket gjorde att jag själv aldrig skulle utsätta mig för det

      Det är mer lögnerna som sviktar

      Hon ljög före behandlingen. Ljuger om det mesta.

      Men oj. Flera i din närhet som fått ETC. Känns verkligen konstigt eftersom det är ju inte en så vanlig behandling.

        Har också flera i min närhet som genomgått den behandlingen, med mkt minnesförlust som följd.

        Jag tycker dock inte det är konstigt att både kunna hata KBT samtidigt som man ser fördelar med den…

    Jag har socialfobi, ångest och torgskräck skulle aldrig kunna göra de aktiviteter som Bellis gjort genom åren, så grattis till henne. Hon verkar att få alla behandlingar och mediciner ganska lätt, medan vi vanliga får kämpa bara för en tid hos läkare.

    Haha det är bara så sjukt att vissa faktiskt köper det här eländet. Det finns ingen ödmjukhet hos Bella alls, en sån som man borde kunna finna hos en person som mått/mår väldigt dåligt och gått igenom mycket..
    Det enda hon mår dåligt över är att hon blivit påkommen och inte kan håva in lika stora vinster som förr. Annars beter hon sig ju precis som vanligt med att försöka skapa drama och sus kring sin person.
    Och dessa långa texter… där hon/spökskrivaren rapat om samma saker i flera år. Herregud.

    Kan och är det verkligen lämpligt att dricka alkohol flera gånger i veckan om man går på den medicinering hon påstår att hon gör?

      Man kan dricka alkohol på antabus med. Det måste ju inre vara alkohol som hon dricker.

        Fast det är inte jättebra att dricka alkohol när man tar antabus. Jag tar antabus sedan mer än ett år tillbaka. Har haft 2 återfall under tiden jag tog antabus. Som tur var hände inget allvarligt när jag drack, starksprit och starköl. De biverkningar jag fick var att jag blev röd som en kräfta i ansiktet och fruktansvärt med ångest.
        Haft ytterligare ett återfall sen jag slutade med medicinen. Kommer börja med antabus igen när jag varit nykter i 1 vecka.

          Kämpa!!

    Tycker hon får orimligt mkt skit faktiskt.

      Varför tycker du det är orimligt mycket? Hon ljuger orimligt mycket.

    Alla dessa lögner, överdrifter och omskrivningar av sin egen historia. Det är pinsamt. Kan hon inte, OM hon ska göra allt detta, göra lite research på sig själv innan?

    Sen är det så besynnerligt hur hon i maj (?) satt i Söndagsintervjun och sa det hon sa om fasad, ”ville egentligen inte det där”, och ”allt var bara yta, för att se framgångsrik ut, men nu blir det förändring”, osv, osv, osv, för att nu vara exakt allt det hon då sa sig ångra? Hon är ju exakt den IL hon var innan den intervjun. Suck.

    Det blir nog bättre om hon är utomlands varannan vecka, då kan hon shoppa och gå på restaurang utan att folk stirrar på henne.

      Men om hon ska flytta till Schweiz på halvtid så är det ju större risk att det är fler människor i offentligheten där än här, sett till befolkningstäthet. Så tror knappast det är en lösning för hennes torgskräck. Men kanske KBT:n kommer hjälpa henne hantera den ändå.

    En anledning till alla ”lögner” kan va för att ge CamCam mer att skriva om, det i sin tur genererar fler sidvisningar för henne som i sin tur bygger hennes garderob och ökar hennes inkomst rätt rejält. Smart? Ja, faktiskt.

      Har svårt att se att det är så överlagt. Varför skulle hon kunna förutse att hon för längesen visst hade skrivit om KBT och att det därmed motsäger det hon säger nu, plus att detta ska komma fram i ljuset? Vissa andra lögner ja kanske, såsom Gökboetbehandlingen.

      Oavsett – om hon ljuger för klick, och utgår från att lögnerna avslöjas, vem är man då som person? Dvs. har man då inga som helst spärrar? Klick på bekostnad av din anständighet, trovärdighet, integritet och så vidare. Sorgligt isf.

        Hon skrev ju på instagram frågor o svar att inläggen som Camcam skriver om henne betalar alla hennes MaxMara plagg i garderoben…. trafiken hon får till sin blogg då..

      Du drömmer! De flesta nöjer sig helt klart med att läsa endast här hos Cam! Du lever i en fantasivärld gällande din lögnerska.

    Hmmm, tror ni KBT kan hjälpa mot ljugande?

      Mot ljugande? Mycket möjligt, men kanske inte mot alla underliggande problem som ger upphov till ljugande…

    Var inne på blondinbellas blogg dagligen förr. Men nu, sen nån månad tillbaka har jag bara slutat med det. Saknar det ingenting.
    Gissar att jag inte är den enda och att hennes siffror går ner?

      Trafiken härifrån sjönk med 70% förra månaden, så nej – du verkar inte vara ensam. =)

    Skrivit tidigare om mina djupa depressioner, panikångest, självskadebeteende som på riktigt hade kunnat gjort att jag idag inte hade levt. Detta har pågått under flera år. Fått professionell hjälp, verkligen. Är så tacksam för det. Läkare, mediciner, KBT, psykiatriker, allt. Ingen har föreslagit ETC. Har minnesluckor från mina depressioner. Dock inte på det sätt som IL beskriver. I vilket fall, hon är verkligen lyckligt lottad som klarar av att leva/söka offentligheten som hon gör. Jag är glad för att jag klarar av att gå till mitt arbete, glad över mina hundar, min man, naturen och stillheten. Tyvärr så har mitt sociala liv krymp. Men för att leva vidare så betalar jag det priset.

    Man tilldelas väl ändå inte en psykiatriker bara sådär…. då är man ju väldigt psykiskt sjuk….

      Du har helt fel.

      Så fort du behöver typ antidepressiva eller mer speciella sömntabletter behöver du en psykiatriker
      Jag hade melatonin medans det vsr licensbelagt. Då var det bara psykiatriker som ordnade med det t. Ex

    Ptja. KBT kan ju ge en bra verktyg och man kan ju rekommendera det samtidigt som man faktiskt inte alls tycker om KBT. Jag rekommenderar alla att springa en mil, men jag hatar att springa milen själv ??‍♀️

    Kan inte folk bara sluta att gå in på Isabellas blogg så kommer intresset för henne att dö ut. Någon som vet vad Hajen gör nuförtiden?

      Exakt så…skulle varit en höjdare att bli av med eländet

    Alltså hon är så korkad så klockorna stannar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.