Nicole Falciani är ny programledare för Paradise Hotel

Aftonbladet avslöjade att Nicole Falciani kunde vara den nya programledare för Paradise Hotel, och Nent, som äger Viaplay och Viafree kunde som vanligt inte säga någonting alls.
Aftonbladet hade rätt – Nicole Falciani ÄR ny programledare för Paradise Hotel och publicerade det här inlägget på Instagram igår.
Paow är förmodligen fortfarande missnöjd med beslutet, men jag tycker det är jättekul.
Kanske är den här förändringen det som kommer lyfta nästa säsong efter att de senaste varit lite av en snoozefest?
En annan typ av dynamik mellan programledare och deltagare än den Rebecca Stella haft?

Jag önskar Nicole stort lycka till med sitt första, stora programledarjobb! 

139 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon saknar tyvärr helt erfarenhet eller en naturlig fallenhet att stå framför kameran. Detta har visat sig rätt tydligt då hennes youtube videos är mycket stela.
    Desamma gäller iof Rebecca Stella som också var en sjukt stel programledare med konstiga handgester..
    Ingen av dem två är direkt någon ny Annika Sjödin om vi säger så..

    Tycker Malin Gramer passade väldigt bra. Gynning skulle också kunna funka i det här programmet. Tom Isabel Adrian skulle göra ett bättre jobb hehe.
    Men Rebecca Stella och nu Nicole, nä ???

      Vad är vi inne på nu? Säsong 30? Förundrad över att PH fortfarande har tittarsiffror! Vi som var 20-någonting under Samir-tiden har ju vuxit upp och fått mer kvalitativa intressen och förebilder än trash med spraytan och tatueringar.

        Finns ju nya ungdomar även om ni vuxit upp ?

        Vilka kvalitativa intressen uppgraderar man till om man börjat med PH? Lyxfällan? Farmen VIP? Wahlgrens värld?

        Tatueringar? Hua! Vad hemskt! Alltså tant Agda – ge dig.

        Tittade på samirs säsong och tittar på årets säsong. Skulle inte kalla deltagarna för mina förebilder dock men underhållande är det fortfarande.

        Mvh 26 år gammal

        Haha du får det att låta som att du har vuxit upp och hunnit blivit typ 40 år. Det var ju inte längesen Samir va med? Typ 6-7 år sen. Så om du var 20 då så är du ju inte speciellt gammal nu heller.

        Nähä du, jag kollade då och fortsätter kolla nu pga jag behöver skräptv ibland bara för att skratta åt andra, OKEJ?!

        Prata för dig själv!
        Jag tycker paradise hotel är underhållande och jag var 20 när Samir var med.

          Jag har kollat en enda säsong, den med Olinda och prinsessan Sofia. Sen tröttnade jag, snark vilket lamt program. Mvh född 88

      Annika Sjödin? Menar du Agneta Sjödin?

        Vem pratar om Annika Sjödin?

          Första kommentaren? ”?”

        Auto correct vet ingen nåde

      Hur får man erfarenhet då? Genom att börja med att testa, eller hur?

      Arga Snickaren! Kan inte tänka mig nån bättre programledare!

        ”skärp er för fan, det är INGENTING som funkar här! Åk hem, börja skolan, sluta sup!”

          ”Ni har ju ingen PLAN!!!”

          Det hade varit kul 🙂 då hade jag nog tittat

    Årets säsong är ingen snoozefest men ok…

      Hon menar väl snoozefest relationen mellan RS och deltagarna? Läs för guds skull.

        Det var ju inte direkt solklart. Lugna ner dig.

      Jag menade ”programledaren”, deltagarna har jag inte yttrat mig om.

    Paow hade kommenterat inlägget på paradise hotels sida med Lol..

    Kanske det som behövs för att få paow att stanna hemma nästa säsong ?‍♀️

    Jag tycker varken Rebecca Stella eller Malin Gramer passat som programledare för programmet. Iofs kan jag inte minnas att Tilde Fröling, Alex Schulman eller Josefin Crafoord gjorde så bra ifrån sig heller. Spontant tror jag inte att Nicole kommer göra några stora avtryck hon heller, men det krävs inte mycket för att nå upp till samma nivå som tidigare programledare.

      Vem tror du hade passat?

        Man ser ju inte så mycket av programledaren där så det spelar väl inte så stor roll… 🙂

        Jag tror Daniel Norberg. Glad käck och med glimten i ögonen.

          Äe fyfan…

          HAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHA

      Malin var grym!

      Du gillar ju ingen. Svårt att göra dig nöjd.

        Jag tycker att Norge och Danmark lyckats bättre när de valt sina programledare. Rebecca Stella var dock bra under sin första säsong.

          Rikke är helt klart bäst!

      Det behöva någon som är äldre än deltagarna för att få lite distans men inte för gammal. Rebecca Stella hade en snobbig uppsyn där hon typ såg lite ner på deltagarna och tyckte att hon var sååå över dem.
      I hennes podcast har hon spelat blasé och sagt att hon inte ens vet vad som händer under inspelningar, att hon knappt ser på avsnitten eller säsongerna, i hennes senaste podcast sa hon att detta är första gången hon kollar på säsongen. Vem tror hon att hon är, Simon Cowell? Inte ens han är så blasé och följer ändå med vad deltagarna gör i sina program.

      Jag skulle skämmas om jag inte var insatt i 110% i exakt alla intriger och drama för annars skulle jag inte kunna ställa rätt frågor eller göra rätt miner eller vad nu programledare gör haha!
      Men såklart alla har olika mycket yrkesheder ????

    Känns så fel….De kunde välja vem som helst, så valde de Nicole…. Tycker att programledare ska ha lite pondus och det har Nicole noll……

      Nu bryr jag mig noll om PH men har ändå fått känslan av att Nicole visst har pondus. Hon står på sig, är mogen och kan tala för sig. Det är inte en bild jag har av Rebecca Stella som mest verkar bry sig om hur snygg hon är.

        Du vet förmodligen inte ens vad pondus är.

        Tänk Nicki Minaj, det är kvinnlig pondus

        Skulle inte kalla håna folk och vara elak och barnslig för mogen
        Eller använda femisnism och mens för attention som moget. Eller body postitivity
        Hon visar motsats till allt hon säger hon stor för och när hon pratar om saker skriker hon oprofessionellt utan fakta eller bara lägger ut sitt mens blod

      Ok Paow.

      Men vem bryr sig? Det är Paradise Hotel. Inget att vara stolt över ens.

        Haha, precis min tanke ?

        Varför skulle man inte vara stolt över att vara programledare för ett av Sveriges största underhållningsprogram??? Vilket det är trots din personliga åsikt om programmet.

          Ett av Sveriges största underhållningsprogram?

          Om du är 14 år så är det nog det. Vuxna skulle nog inte hålla med om att det är Sveriges största underhållningsprogram.

            Fast det är ju dock ett av Sveriges största underhållningsprogram vare sig vuxna vill erkänna det eller ej.
            Och det är inte heller bara 14-åringar som tittar, även vuxna.

          Jag tycker inte att det är något att vara stolt över med tanke på vad programmet innehåller och står för, bland annat. ☺️ Kan förstå att hon är stolt att just hon blev tillfrågad. Dock Skulle jag aldrig vara stolt över att förknippas med det.
          Sen att det skulle vara ett av Sveriges största underhållningsprogram tvivlar jag på.

      Samma som jag kände när de sa att Petra Mede skulle programleda Lets Dance!

    Slog mig precis hur sjukt det är att detta program FORTFARANDE går och att folk faktiskt tittar på det. Jag fattar att folk tycker det är underhållande, iaf i början, men att man inte tröttnat på det än? Tilltalar PH nya målgrupper hela tiden? Jag tänker att många som tittade på det när det var nytt inte längre är intresserade, men då kanske dagens 15-22 åringar ”tar över” och börjar kolla (och ja, jag vet det finns vuxna som tittar på detta men jag menar inte dem)?

      Min personliga teori är att det är Greta gris – barnen som växer upp och går över till ph. Har dock inte forskat i detta så kan inte säga säkert.

      Jag har sett alla säsonger och tycker att programmet fortfarande är rätt underhållande. Jag har flera vänner som hängt med åtminstone nästan lika länge som mig och vi har alla långa utbildningar bakom oss och krävande jobb idag. Den sista meningen skrev jag bara för att folk verkar tro att programmet endast tilltalar personer över 30 som stannat vid 18 i sin mentala utveckling.

        Ja jag sitter på dagarna och skriver på min avhandling och jag och en del av mina kollegor diskuterar senaste avsnittet av ph på lunchen.

        Jag ser ph som samma typ av underhållning som den här bloggen. Ganska enkelt och man behöver inte engagera sig så mycket. Ett lagom tidsfördriv när man vill ha något lätt. Av samma anledning tittar jag på rupaul och the good place eller vänner. Vill jag ha något med mer substans så blir det någon dokumentär, historisk eller vetenskaplig podd eller liknande. Allt behöver inte alltid vara så intellektuellt alltid. Alla hänger vi ju ändå på en skvallerblogg. Är inte det en ”låg” form av underhållning?

          Jag har skrivit detta förut, men jag kollar för det psykologiska. Lär mig massor om röster, miner, utryck vs vad de faktiskt säger. Identifierar härskartekniker, lär mig att se när någon menar vad de säger eller när de ljuger osv osv. Klart jag blir irriterad, frustrerad och upprörd över hur de beter sig mot varandra, men lärorikt är det…

            Plus att once in a blue moon dyker det upp en människa som man faktiskt kan respektera, någon med intelligens och integritet, och då blir det extra intressant, när man BRYR sig om vad personen säger. Lex Andrea Norrman.

              Men gud Andrea var ju en riktig mobbare i sin säsong!

                Nej, Andrea hade integritet och eftertanke, samt en argumentationsförmåga som ingen av de andra hjonen kunde knäcka (jag är inte Andrea, vårt namn börjar på samma bokstav, that’s it). Sen är ju inte alla 21-åringar 100% konstruktiva och konsekventa, särskilt inte med alkohol och provokation med i bilden, men om du tycker att säga ifrån = mobba så har du levt ett mkt skyddat liv.

          Lol exakt, ”HuR KaN Ni TITTA pÅ eLäNdeT!!1” som kommentar på en SKVALLERBLOGG…

            Hahahahaha 100% ?

      Jag har aldrig kollat ph innan, men börja kolla förra säsongen och jag tycker det är roligt. Är 23

    Paow borde ju förstå att de inte väljer henne som programledare, eftersom hon inte är någon pålitlig arbetstagare. Rollen som programledare är som vilket jobb som helst. Alla arbetsgivare vill väl ha en pålitlig person som är lätt att arbeta med och som inte kastar ur sig alldeles för kontroversiella saker på sociala medier.

    Kom ihåg att prinsessan Sofia varit med i detta program ?

      Då var det åtminstone relativt normalt. Hon spelade ett bra spel också trots att Mirre förrådde henne.

        Menar du inte marre?

          Jo förlåt haha kommer aldrig ihåg vem som är vem! Även om jag vet hur han ser ut och fick upp honom på Tinder

        Hon får tacka sin lyckliga stjärna för att man inte visade allt under de första säsongerna. De pratade ju till och med öppet om att man kunde gå undan till ett hus utan kameror om man ville snacka skit eller ha sex.

          Den säsongen försvann ju magiskt när hon tog sig in i kungahuset..

            (Inte från sidor där man laddar ner då men ni fattar.)

          Jag tror inte hon hade gjort det ändå. Jag menar visst hon vek ut sig vilket inte är direkt trevligt men tvivlar på att hon skulle ha sex i tv.

            Det tvivlar inte jag på. Jag tror att hon hade betett sig precis som de andra om hennes säsong varit som de nya. De som söker till ph vill passa in och gör det som gruppen vill att de ska göra.

              Så gruppen tvingar folk till sex då eller? Snacka om korkade människor om de inte har någon egen vilja alls.

                Det var väl verkligen inte det jag sa?

                Jag tror bara att de allra flesta som är med i ph gör så som gruppen gör för att passa in. Är det dagsfester och fylla och ligga med alla så tror jag att de flesta kommer att följa med på det innan säsongen är över. Och det utan att någon blir tvingad till det av övriga gruppen. Jag tror inte att gemene ph-deltagare är starkare än grupptrycket. Hela programmet går ju ut på att bli omtyckt av gruppen.

                  Och det här är alltså bara vad jag tror. Säger inte att det är mer sant än vad du tror.

    Man ser ju inte så mycket av programledaren där så det spelar väl inte så stor roll… 🙂

    Om samma deltagare kommer år ut och år in så kommer Nicole bli uppkäkad direkt…även om det bara är en programledarroll hon har.

      Varför är det hela tiden samma deltagare? Har de inga andra sökande?

        Jo de har massa sökande. Det är bara det att folk tycker om att se samma saker om och om igen.

          Sjukt

        Hur roliga är de nya i årets säsong?

        Årets casting av nya deltagare är ju katastrofal. Speciellt killarna.

          Skojar du? Denna säsong är ju grymt bra

            Jasså? Alla killar är mähän utan egna åsikter. Det enda de har någon åsikt om är hur mycket de älskar de andra killarna. Som att titta på ett gäng kompisar helt utan personligheter som är på en tråkig semester.

            Det är ju tur att josie är där i alla fall och ser till att det blir lite drama. Kan ju hoppas att Helen också ser till att få igång spelet.

              Jag har verkligen grunnat på det både i PH och Ex. Killarna efter två timmar: ”Bror du är min allra bästa vän jag älskar dig och döööööör för dig *gråt snyft böl kramkalas* och sen går de och slickar shots från varandras pungar. Så weird.

        Antagligen för att dagens ungdomar är ”vettigare” än så… alla idag ska bli influencers och stora på tiktok.

        Fun fact. 2014-2015 var det fler som sökte till ph än vad det var sökande till landets samtliga lärarutbildningar.

      Uppkäkad? Är det inte deltagarna som blir det egentligen? Programledaren träffar de en gång i veckan (?) , ställer några frågor och that’s it.

      Förstår verkligen inte varför hon skulle bli ”uppkäkad”? Av vem? Hur? Varför? Programledaren syns ju typ aldrig?

    Det är väll knappast inte bara paow som hade åsikter om detta? Sen motiverade hon ju varför hon inte tyckte att det va ett bra val.

    Du har ju bara tvärtom åsikter mot PH influencers. Det är uppenbart att du har en inneboende djup avundsjuka där du själv skulle vilja gå loss med shottglaset och släppa hämningarna. Du valde att sitta och skriva om dem istället.
    Så du tar ut din frustration på dem här stackars PH deltagarna.

    För att beskriva dig så bifogar jag en youtube video. Den säger precis vad jag menar är ditt problem C

    https://youtu.be/L6wzVfbyBmE

      Sök hjälp

        Lär dig stava med när du söker hjälp

      Avundsjuk på Paradise hoteldeltagare??? ???

    Man kan väl ge henne en chans åtminstone innan man börjar klaga.

      Varför behöver man det när man på förhand vet att det inte kommer att gå bra?

        God morgon solstråle.

          Hej på dig!

    ”djup avundsjuka där du själv skulle vilja gå loss med shottglaset och släppa hämningarna” ?
    Du kan inte vara över 12 år.

    Vet ju inte vem det här är, kanske därför jag tycker paow hade varit ett bättre val, just för att hon varit med så mycket. Har egentligen ingen viktig åsikt om saken. Det här blir nog bra oavsett.

      Nä för hon hade haft alldeles för mycket personliga åsikter och försökt bråka med allt och alla deltagarna trots att hon egentligen inte är inblandad.

      Därför är det bättre med en neutral och helt ny programledare.

    Äsch, läsa efter ett manus och gå efter direktiven kan väl vem som helst göra.
    Tror nog inte det bara var en tagning med de gamla programledarna.

    Margaux hade faktiskt passat som programledare, ser det typ framför mig

      Tänker exakt samma!

      Känns konstigt att de inte skulle frågat henne, Margaux känns verkligen som ett topppenalternativ! Kan hon ha fått erbjudandet och tackat nej månntro?

    Lol hon e typ 12. Tror flera andra hade passat bättre. Samir eller margarinux till exempel.

      MARGAX!

      Dom är ju också typ 12, så ser inte skillnaden.

      Ja jag håller med. Margarin skulle passa bra som programledare

    Tre programledare som hade lyft serien.

    Anders ”arga snickaren” Öfergård, tänk bara kommentarer som -samlag utan kondom, de är ju rent livsfarligt.

    David Sundin, med samma tråkhumor som i ”bäst i test”

    Borat, kommentarer överflödiga.

      Jag DÖR!!!! Arga Snickaren ska ju givetvis castas som programledare nästa säsong. Finns det någon roligare människa i tv idag? Don’t think so. Älskade hans inhopp i Robinsonveckan i BB. Han hann ge några avhyvlingar på de få timmar han ledde en tävling. Underbart!

        Han var så jävla bra i Robinson!
        Fick en helt ny syn på honom efter det. Tyckte han var så jobbig i arga snickaren.

      Haha jo gamla gubbar som programledare. Nej tackkkkk ?

        Åhhh en feminist ?

          Måste man vara feminist för att vara trött på gamla gubbar?

            Alla feminister är trötta på gamla gubbar, men alla som är trötta på gamla gubbar är inte feminister.

      Anders hade fan varit jur rolig som helst som programledare för ph. Annars hade jag velat se hanna hellqvist.

      Hahaha åh jag såg Sundin framför mig nu, hur han hånar deltagarna efter nån dramatisk sammandrabbning och hur dom inte förstår hans sarkasm. Hans blick in i kameran och hur alla hemma fattar men deltagarna står där som dumma fågelholkar och flinar.

      Jaaaa om Sundin hade lett skiten så hade jag börjat följa PH.

      Jag är väl tråkig då, men jag tycker David Sundin är rolig och jag gillar även bäst i test.
      Alla program behöver inte vara allvarliga eller ha en djupare mening

        Jag tycker också att han är rolig. Och halva grejen med honom i bäst i test är ju att han ska vara torr.

        Tycker David är en av våra bästa svenska komiker och en riktigt duktig programledare.

      Anders är mitt frikort

        Garra stor kuk på han

    Tror Nicole kommer göra ett toppen jobb! Rebecca gjorde ett grymt jobb under de åren som hon var programledare och jag tycker det känns helt rätt att Nicole tar över rollen. Om ni ändå inte tittar på programmet (vilket ni påstår 😉 ) så förstår jag inte varför ni är så upprörda? Sen är det bara roligt att de låter någon som Nicole som är helt ny som programledare att få testa på det. Man måste börja någonstans. Känns tråkigt att ni dömer ut henne innan ni ens har sett henne i tv rutan. Men antar att många här inne är här inne just för att ni är dömande och saknar nära och kära på grund av era tråkiga, dryga attityder.

    Jag struntar i PH, men tycker att det är himla roligt att Nicole har lagt upp bilder på sin story och skriver ”lite blandad kompost från min tid i Mexiko”.

    Den var ny.

      Hahahaha dog

      Helt bakom ju.

    Skulle nästa säsong spelas in i Sverige?

      Nej Mexico.

        Ok. Fått för mig att det skulle bli en svensk inspelning men då hade jag fel ? blandar kanske ihop med något annat.

          Har för mig att ex on the beach ska spelas in i Sverige 🙂

            Ex on the beach Böda. Alla måste bo i husvagn.

            Det har redan spelats in i somras i Stenungsund. Börjar sändas på torsdag.

          Robinson har det skrivits om att det ska spelas in i Sverige

            Jag såg en av deltagarna utanför hotellet i Haparanda i somras (är från en närliggande by) och det var en träningsprofil som bland varit med i Musikhjälpen.

      Den som ska sändas nu i oktober är inspelad i Sverige (i somras). Framtida inspelningar vet jag inte om de är spikade

    Ph Sverige har ju varit såå lamt senaste åren. Tacka vet jag ph Danmark. Där spelar de ju på riktigt.

    Bara jag som tyckte det var SÅ äckligt när Nicole drar en stor spottloska på kulan? Spott var liksom äckligt redan innan denna pandemi och att verkligen smeta ut sitt eget saliv på föremål 2020 känns otroligt ohälsosamt.

      Ska vi prata pandemi så är det nog mer ohälsosamt att sätta ett gäng fyllon på ett plan ner till Mexiko för att ha sex med varandra på ett hotell än att spotta på en kula. Men vad vet jag…

      Ja jag tycker det är äckligt.
      Klarar inte av killar som spottar på gatan. Varför gör dem det?!!

        Det undrsr jag också. Ibland spottar de alldeles framför en när man går förbi. Min kollega (kvinna) tröttnade och drog ur sig en loska framför några killar som nyss spottat framför henne. Det var inte populärt och de hade tydligen inte ens märkt att de själva nyss gjort samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.